View Full Version : (Οι)πότες της στρογγυλής τραπέζης Vs. Ρε Ozzzzzzy...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ρε Λιάκο...
Κόψε λίγο την υπογραφή σου... γεμίζει όλη η οθονη :sick:
δωσε μ μισο λεπτακι αφεντικο....:wacko:
done!:beer:
αλλα μη και μου ζητησεις να κοψω τπτ απο το αβαταρ για θα ρθω οξω απ το σπιτι σου και θα επιδεικνυω ολη μερα τις αλογαταρες του townmate....:rolleyes:
το καλο που σε θελω!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
mob rules
07/05/2007, 20:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
τι χρονολογιας ειναι η βεφα σου?:wacko:
88'μοντελο(αν ξερεις απο αυτα ηταν το πρωτο μηχανακι παραγωγης με μονομπρατσο ψαλιδι)
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
88'μοντελο(αν ξερεις απο αυτα ηταν το πρωτο μηχανακι παραγωγης με μονομπρατσο ψαλιδι)
:dizzy: :dizzy: :dizzy:
γ@ματος!!!
:beer: :beer: :beer:
:smokin: :wave2:
mob rules
07/05/2007, 20:28
να ρωτισω,τι κηθαρα εχεις;:D
squier θα χει :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
χρεπι οπως το παπι του :rotflmao: :rotflmao:
mob rules
07/05/2007, 21:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
squier θα χει :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
χρεπι οπως το παπι του :rotflmao: :rotflmao:
:look: :look: λες..:look: :look: :lol: :lol:
μην λες μ@λ@κιες brola..εγω ειμαι ο πιο καγκουρας :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :a012: :a012: :a012: Δεν μετράει μόνο αυτό...Πρέπει συνάμα να τρέχεις δίχως αύριο μέσα στον κόσμο εν ώρα αιχμής,να μην φοράς κράνος και το μηχανάκι σου κατά 98% να χρησιμοποιείται για καφέ στο θησείο!!!!!!!:lol: :lol: :lol:
ανταλλαγη με agusta παιζει? :(
κ να μου το δωσεις δεν το παιρνω ρεεε!ουνα πληρωνω την αδεια δεν αξιζει :smokin: :smokin: Agusta?χμμμ!!!!Ηλία θα σου πρότεινα να το κάνεις τράμπα χωρίς τα aftermarket...Τριχιά και σακούλα να μην τα δώσεις.Αλλιώς πάρε την agusta και την διαφορά σε χρήματα....:lol: :lol: :lol: :lol:
να ρωτισω,τι κηθαρα εχεις;:D
ibanez rg prestige 2570e vsl....:smokin:
1 χηνα την πηρα....
οζυυυυ μηπως εχεις να πεις κατι ε???:rolleyes: :smokin:
και ο κολλητος μου εχει μια αμερικανα στρατοκαστερ 2100 εουρος....παρακαλω...:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :a012: :a012: :a012: Δεν μετράει μόνο αυτό...Πρέπει συνάμα να τρέχεις δίχως αύριο μέσα στον κόσμο εν ώρα αιχμής,να μην φοράς κράνος και το μηχανάκι σου κατά 98% να χρησιμοποιείται για καφέ στο θησείο!!!!!!!:lol: :lol: :lol:
εγω ολα αυτα τα κανω με το σουπερ ποδηλατο μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Agusta?χμμμ!!!!Ηλία θα σου πρότεινα να το κάνεις τράμπα χωρίς τα aftermarket...Τριχιά και σακούλα να μην τα δώσεις.Αλλιώς πάρε την agusta και την διαφορά σε χρήματα....:lol: :lol: :lol: :lol:
δεν χρειαζοταν καν να το διευκρινησεις....:nono:
σιγα μη του δωσω τα σουπερ αφτερμαρκετ σχοινια μ,,,,:mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτα τα χεις για να σε ρυμουλκουνε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
mob rules
08/05/2007, 08:52
ibanez rg prestige 2570e vsl....:smokin:
1 χηνα την πηρα....
οζυυυυ μηπως εχεις να πεις κατι ε???:rolleyes: :smokin:
και ο κολλητος μου εχει μια αμερικανα στρατοκαστερ 2100 εουρος....παρακαλω...:beer:
ωραια η prestige,ηθελα και γω να παρω,αλλα δεν ειχε ο τριμης αριστερες,οποτε δεν πηρα!!
βασικα εχω μια rg370 αλλα δεν ειναι πολυ καλη!!
τελος παντον εχω μια les paul standart ,αλλα αυτη που μου εχει κατσει τωρα να παρω(και δεν εχω φραγκο)ειναι αυτη:D
87624
les paul gibson ή epiphone? δεν τις ξερω και καλα :(
θες τη randy rhoads εκδοση? πανακριβη ρε :D
ωραια η prestige,ηθελα και γω να παρω,αλλα δεν ειχε ο τριμης αριστερες,οποτε δεν πηρα!!
βασικα εχω μια rg370 αλλα δεν ειναι πολυ καλη!!
τελος παντον εχω μια les paul standart ,αλλα αυτη που μου εχει κατσει τωρα να παρω(και δεν εχω φραγκο)ειναι αυτη:D
κοιτα....
jackson κατω απο 2 χιλιαρικα μην παρεις γιατι δεν αξιζει...
ειλικρινα...:wave2:
αλλα η εικονιζομενη μου φαινεται πως ειναι για πολλα ντεσιμπελ...:beer:
π.χ.
οταν εψαχνα για κιθαρα στην αρχη ως γνωστος καγκουρας ηθελα να παρω μια jem 555 ..(900euro)...
πηγα τριμη και μ ειπε θες να δοκιμασεις κι αλλη μια 50 ευρω ακριβοτερη?
φερτη λεω....
μου τη φερνει και οι 2 κιθαρες ηταν η μερα με τη νυχτα:rolleyes:
στη τζεμ τα λουλουδακια πληρωνεις και τπτ αλλο...:mad:
α! και να μη μιλησω για κατι jackson των 1600 ευρω που ειχαν και ΓΑΜΩ τους ηχους αλλα σου μενε το μισο πετσι πανω στην ταστιερα-βραχο.....:sick:
αυτα τα χεις για να σε ρυμουλκουνε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οχι φιλε μου:smokin:
αυτα ειναι για να ρυμουλκω εγω τους αλλους!!:smokin: :beer:
mob rules
08/05/2007, 13:49
gibson:D
η rr(randy rhodes)εχει περιπου στα 2500?+
οσο για την gem,ειναι signature του vai αν δεν κανω λαθος,οποτε αποφευγουμε τα μοντελα των καλιτεχνων,γιατι συνηθως πληρωνεις καλητεχνη και οχι υλικα(εκτως απο les paul του blackmore που ειναι πανακρηβη 7.800?:eek: )
τις ξερω τις prestige,και ξερω οτι g@mane!!
εγω ηλια μηλαω για jacson usa και οχι japan αυτες που ειδες (με 1600)ειναι ιαπωνικες!:)
εγω ηλια μηλαω για jacson usa και οχι japan αυτες που ειδες (με 1600)ειναι ιαπωνικες!:)
μακριααααααα:yuck: :yuck:
οι πιο ομορφες για καφρους σαν κ μενα ειναι οι bc rich!!
δεν ξερω τι λενε απο ηχο παντως εμφανισιακα σκιζουν! κ παιζει κ μ'αυτες ο kery king!! :smokin: :smokin: :smokin:
87682
οι πιο ομορφες για καφρους σαν κ μενα ειναι οι bc rich!!
δεν ξερω τι λενε απο ηχο παντως εμφανισιακα σκιζουν! κ παιζει κ μ'αυτες ο kery king!! :smokin: :smokin: :smokin:
απο τις γιαπωνεζες jackson χιλιες φορες καλυτερα...:winka:
mob rules
08/05/2007, 14:25
εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι bcrich!!:mad:
εμενα δεν μου αρεσουν καθολου οι bcrich!!:mad:
εχεις παιξει?
mob rules
08/05/2007, 14:36
εχεις παιξει?
βασικα με πολυ φτηνη των500? αλλα δεν μου αρεσουν περισσοτερο γιατι ειναι πολυ ''αγριες''!!
απο ενισχητη πως πας;
βασικα με πολυ φτηνη των500? αλλα δεν μου αρεσουν περισσοτερο γιατι ειναι πολυ ''αγριες''!!
απο ενισχητη πως πας;
marshal 35watt
dfx - με 4 εφφε:smokin:
να ρωτηξω και κατι ασχετο??
τι ρολο βαραει η λιστα των φιλων?:sick:
mob rules
08/05/2007, 15:35
να ρωτηξω και κατι ασχετο??
τι ρολο βαραει η λιστα των φιλων?:sick:
μακαρι να ηξερα...:wacko: :hypnotize
λαμπατος ειναι ο marshal;
:look: :look: :look: :look: Μπορούμε να αλλάξουμε θέμα γιατί είμαι άσχετος.......?:blush: :blush: :blush: Να μιλήσουμε για Akrapovic????????:a30: :a30: :a30: :a30:
mob rules
08/05/2007, 19:35
:look: :look: :look: :look: Μπορούμε να αλλάξουμε θέμα γιατί είμαι άσχετος.......?:blush: :blush: :blush: Να μιλήσουμε για Akrapovic????????:a30: :a30: :a30: :a30:
για πες...:smokin:
γιατι εγω ειμαι ασχετος απο acrapovic:lol: :lol:
μακαρι να ηξερα...:wacko: :hypnotize
λαμπατος ειναι ο marshal;
oχι...:sad: :bawl:
μακαρι να ηταν...
Μπορούμε να αλλάξουμε θέμα γιατί είμαι άσχετος.......?:blush: :blush: :blush: Να μιλήσουμε για Akrapovic????????
βρε βρολα....
αφου με ρωτηξε το παλικαρι να μην τον απαντησω....:rolleyes:
τς τς τς....
σου ειπα να μην γινεσαι αγενης μικρε:a9: :lol:
χμμμμ για να δουμε acrapovic ε?:wacko: :smokin:
ειλικρινα ειναι απ τις αγαπημενες μου εξατμισεις μαζι με τις arrow , leo vince, jardine, zard, yoshi, και η gianelli για τα διχρονα
:wacko:
λες να παραγγειλω μια leo vince για το townmate?
για να αναδειξει τις αλογαταρες του μωρε....:winka:
:a38: καλα ντε μη βαρας:lol:
τι παει να πει οι αγαπημενες σου ρε μπιφτεκοκωλη:D :D ? τις εχεις δοκιμασει ολες στο χρεπι σου κ ξερεις? :smokin:
ή απο τα βιντεακι στο youtube εχεις ακουσει τον ηχο εχεις δει κ 2 διαγραμματα ιπποδυναμης-ροπης και φτιαχτηκες? ουστ κουλαντζα :smokin: :smokin:
mob rules
08/05/2007, 21:44
oχι...:sad: :bawl:
μακαρι να ηταν...
:D :D laney lc30 full λαμπα:D :D
mob rules
08/05/2007, 21:46
εγω δεν ξερω απο εξατμησεις γιατι δεν βρησκω για το nc24!!!:sad:
χειροποιητες λενε τιποτα;:confused:
δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεις :rolleyes:
mob rules
08/05/2007, 21:52
δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεις :rolleyes:
ε τοτε σου βαζω μια αγγαρια,βρες μου!:D
απο nc30 σου κανει? :(
http://cgi.ebay.co.uk/HONDA-VFR-400-NC30-STAINLESS-STEEL-ROAD-LEGAL-EXHAUST_W0QQitemZ160112982087QQihZ006QQcategoryZ25623QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphoto hosting
και για χειροποιητες δες εδω
http://www.springdragon.gr/
http://cgi.ebay.co.uk/HONDA-VFR-400-NC30-STAINLESS-STEEL-ROAD-LEGAL-EXHAUST_W0QQitemZ160112982087QQihZ006QQcategoryZ25623QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphoto hosting
http://www.springdragon.gr/ Ozzzzzy...............Το παιδί για όλες τις δουλειές!!!!!:a38: :lol: :lol: :lol: :lol:
λες να παραγγειλω μια leo vince για το townmate?
για να αναδειξει τις αλογαταρες του μωρε....:winka:
:a38: καλα ντε μη βαρας:lol: Μην κάνεις καμιά λαλακία και βάλεις....Έχω ακούσει ότι ανοίγει το φιμωμένο μοτέρ του και μετά κάνει κωλοτούμπες....Αν δεν μπορείς να στύψεις χαλαρά ένα χιλιάρι θα σου πρότεινα να μην την βάλεις...Η δύναμη είναι ανεξέλεγκτη...:a66: :a66: :a2: :a2: :lol:
Ρε παιδιά...:look: Ο bandit-άκος που είναι?:confused: :confused: :confused:
Ρε ozzzzzzy....Από γκρεμό έπεσε το aerox και πάει έτσι??????:confused: :confused: :confused:
www.youtube.com/watch?v=aGxFYQs5ojg :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
mob rules
08/05/2007, 23:09
http://www.springdragon.gr/
τσου!:(
ευχαριστω για το side παντος:)
mob rules
08/05/2007, 23:11
Ρε ozzzzzzy....Από γκρεμό έπεσε το aerox και πάει έτσι??????:confused: :confused: :confused:
:eyepop: :eyepop: aerox λεγεται το σκουτερ σου ρε ozzzzzy:lol: :lol: :lol: δεν αντεχω θα το πω.............aerox-ol που ελεγε και η γιαγια μου!!!!:lol: :lol:
τι παει να πει οι αγαπημενες σου ρε μπιφτεκοκωλη:D :D ? τις εχεις δοκιμασει ολες στο χρεπι σου κ ξερεις? :smokin:
ή απο τα βιντεακι στο youtube εχεις ακουσει τον ηχο εχεις δει κ 2 διαγραμματα ιπποδυναμης-ροπης και φτιαχτηκες? ουστ κουλαντζα :smokin: :smokin:
καλα ρε μλκ αυτο το μπιφτεκοκωλη που σκ@τα το κολλησες?:p
:D :D laney lc30 full λαμπα:D :D
:bawl: θελω κι εγωωωωωω:bawl:
Μην κάνεις καμιά λαλακία και βάλεις....Έχω ακούσει ότι ανοίγει το φιμωμένο μοτέρ του και μετά κάνει κωλοτούμπες....Αν δεν μπορείς να στύψεις χαλαρά ένα χιλιάρι θα σου πρότεινα να μην την βάλεις...Η δύναμη είναι ανεξέλεγκτη...:a66: :a66: :a2: :a2: :lol:
:dizzy: :dizzy:
καλα που μου το ειπες ρε φιλε ημουν ετοιμος να την κανω τη μ@λακι@...:look:
σ ευχαριστω θεε μου που εστειλες τον επισημο αντιπροσωπο της febring να με φωτισει... :rotflmao:
:eyepop: :eyepop: aerox λεγεται το σκουτερ σου ρε ozzzzzy:lol: :lol: :lol: δεν αντεχω θα το πω.............aerox-ol που ελεγε και η γιαγια μου!!!!:lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτο το βιντεο θα το δωσω στο bandit-ako για εξεταση!!!
ρε ΜΠΙΦΤΕΚΟΚΩΛΗ εχω τραβηξει κ εγω βιντεο 0-100..κ στην αρχη σαν κ αυτον στο βιντεο παω..το ενα χερι στο κινητο, να προσεχω μηπως δεν τραβαω το κοντερ, το αλλο χερι στο τιμονι και προσοχη γιατι στα 20χλμ το σκουτερ μου κανει ξεσπασμα μεχρι τα 110 κ δεν ειχα ορεξη για σαβουρα..
απορω γιατι τα κρυπτον το βουλωνουν κ εσυ ακομα μιλας :rolleyes:
κεφτεδοκωλη :smokin: :smokin:
Ρε παιδιά...:look: Ο bandit-άκος που είναι?:confused: :confused: :confused:
εγω εχω φτασει στα δυοδια και σας περιμενω να ρθειτε με τα σκουτερακια σας
και κανω τσιγαρο :smokin: :smokin:
α μονο ο ηλιας με το ταουνμειτ καταφερε να κρατειθει κντα μου μετα δυσκολιας παρακαλω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτο το βιντεο θα το δωσω στο bandit-ako για εξεταση!!!
λολ
αυτα δεν γινονται ρε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σε λιγο θα πεταξει το αεροξολ :lol: :lol:
νομιζα θα κανει και δευτερη γυρα απ το κοντερ αλλα τελικα πλακωθεικε στα φρενα
αλλιως θα πηγαινε και για τριτη γυρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
mob rules
09/05/2007, 13:39
ρε ΜΠΙΦΤΕΚΟΚΩΛΗ εχω τραβηξει κ εγω βιντεο 0-100..κ στην αρχη σαν κ αυτον στο βιντεο παω..το ενα χερι στο κινητο, να προσεχω μηπως δεν τραβαω το κοντερ, το αλλο χερι στο τιμονι και προσοχη γιατι στα 20χλμ το σκουτερ μου κανει ξεσπασμα μεχρι τα 110 κ δεν ειχα ορεξη για σαβουρα..
απορω γιατι τα κρυπτον το βουλωνουν κ εσυ ακομα μιλας :rolleyes:
κεφτεδοκωλη :smokin: :smokin:
ξεσπασμα;δηλ ετσι σου κανει το μηχανακι...:a26: :a26:
με μοτερ nsr500 ειναι το σκουτερ σου και δεν μπορεις να κρατηθεις με το ενα χερι;
αν δεν μπορεις να κρατηθεις με το ενα χερι στο σκουτερ,μην κανεις το λαθος και παρεις μηχανη,φιατι θα θες 4 χερια για να κρατηθεις επανω!!:lol: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
α μονο ο ηλιας με το ταουνμειτ καταφερε να κρατειθει κντα μου μετα δυσκολιας παρακαλω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Μόνο ο Ηλίας με το townmate κατάφερε να κρατηθεί κοντά σου?????????Μα καλά ποιό έχεις?Το zzr 1400??????:confused: :lol: :lol: :lol: :lol:
mob αν ποτε βρεθουμε κ εχει επισκευαστει το σκουτερ θα στο δωσω, στο ενα χερι θα χεις κινητο και θα προσεχεις να τραβας το ταχυμετρο και με το αλλο θα ανοιξεις αποτομα το γκαζι..αν μπορεις να κανεις σουζα με το ενα χερι και να μην πεσεις τοτε οκ..εγω δεν μπορω με το ενα..
mob αν ποτε βρεθουμε κ εχει επισκευαστει το σκουτερ θα στο δωσω, στο ενα χερι θα χεις κινητο και θα προσεχεις να τραβας το ταχυμετρο και με το αλλο θα ανοιξεις αποτομα το γκαζι..αν μπορεις να κανεις σουζα με το ενα χερι και να μην πεσεις τοτε οκ..εγω δεν μπορω με το ενα.. Κουλάδι.....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol:
ε τι να κανουμε εγω δεν ειμαι stunter :D :D
mob rules
09/05/2007, 15:07
mob αν ποτε βρεθουμε κ εχει επισκευαστει το σκουτερ θα στο δωσω, στο ενα χερι θα χεις κινητο και θα προσεχεις να τραβας το ταχυμετρο και με το αλλο θα ανοιξεις αποτομα το γκαζι..αν μπορεις να κανεις σουζα με το ενα χερι και να μην πεσεις τοτε οκ..εγω δεν μπορω με το ενα..
ξερεις...φοβαμαι!:blush:
χωρις πλακα φοβαμαι να οδηγησω σκουτερ η παπακι,γιατι νοιωθω το μηδαμινο τους βαρος και το κακο κεντρο βαρους....και ενα λογο που φοβαμε τα σκουτερ ειναι ο ηλιθιος τροπος που καθεσε επανω(οχι εσυ,γενικα)ενα πραγμα λες και καθεσαι σε χεστρα!!
χωρις παρεξηγηση παιδια..:wave2:
και ενα λογο που φοβαμε τα σκουτερ ειναι ο ηλιθιος τροπος που καθεσε επανω(οχι εσυ,γενικα)ενα πραγμα λες και καθεσαι σε χεστρα!!
:bigcry: :bawl: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
ε...
νταξ εγω το παραδεχομαι πως ο μπαντιτακος μ εχει αλλα τον σκουτερα εγω τον βαζω για πρ(οzyyyy)μη στο ψωμι μου!!
:smokin:
Κουλάδι.....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol:
οζυυυυ--------->:a9: :a22: :a24:
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
ξερεις...φοβαμαι!:blush:
χωρις πλακα φοβαμαι να οδηγησω σκουτερ η παπακι,γιατι νοιωθω το μηδαμινο τους βαρος και το κακο κεντρο βαρους....και ενα λογο που φοβαμε τα σκουτερ ειναι ο ηλιθιος τροπος που καθεσε επανω(οχι εσυ,γενικα)ενα πραγμα λες και καθεσαι σε χεστρα!!
να γιασει το στομα κιθαριστα μ!!:beer:
http://bikepics.com/members/OzZzY/
ψαρωστε :smokin: :smokin: :smokin:
πληροφοριακα στον ηλια να πω για τη φωτο με τον πισω τροχο:
εξατμιση ελευθερας ανρακονηματινο τελικο giannelli
αναρτηση ρυθμιζονεμη bitubo
λαστιχα metzeler
δαγκανα φρενου brembo
δισκοπλα μαργαριτα braking
τακακια braking..
μιλαμε για ποιοτητα.. οχι για μπιφτεκοκεφτεδες που εχει το δικο σου
http://bikepics.com/members/OzZzY/
ψαρωστε :smokin: :smokin: :smokin:
....δεν εχει κατηγορια townmate....:sad:
πω φτιαχτηκα μεσημεριατικα..δες αναρτηση..δες μεταδοση..δες φρενα..δες σελα..δες σχαρα..ετοιμο για Delivery σουβλακια ειναι κ μετα πεταμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
87839
ή μηπως ειναι μονοσελο οπως η 1098 monoposto? το κανε ετσι η yamaha για να αυξησει τον ανταγωνισμο των 2 μοντελων:smokin: :smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
87840
mob rules
09/05/2007, 17:29
οζζζζζζυ μας εχεις βαλει και βιντεο για να μαθουμε να παιζουμε κηθαρα;:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol:
κι ομως η yamaha απο το townmate εχει βγαλει περισσοτερα φραγκα απ οσα η ducati με το 1098...
:rolleyes:
:a38::hypnotize
mob rules
09/05/2007, 17:32
κι ομως η yamaha απο το townmate εχει βγαλει περισσοτερα φραγκα απ οσα η ducati με το 1098...
:rolleyes:
:a38::hypnotize
ε δεν μπορω θα το πω.....ναι,αφου αλλαζετε διαφορικα καθε 3 και λιγο...:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
τι αλλαζουν?? διαφορικα? :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize :uplate: :confused: :confused: :confused:
δεν θα σας μαθω να παιζετε κιθαρα θα σας μαθω ομως πως γραφεται :smokin: :smokin:
με ι οχι με η :eek:
ε δεν μπορω θα το πω.....ναι,αφου αλλαζετε διαφορικα καθε 3 και λιγο...:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
οτι και να λες εγω θα σου πω,
εχω να αλλαξω λαδια 2 χρονια!!!
και λαστιχα 12 χρονια....
απολυτως ειλικρινα:wave2:
ποιο διαφορικο ρε παιδια? :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
mob rules
09/05/2007, 17:55
τι αλλαζουν?? διαφορικα? :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize :uplate: :confused:
δεν θα σας μαθω να παιζετε κιθαρα θα σας μαθω ομως πως γραφεται :smokin: :smokin:
με ι οχι με η :eek:
δηλ.οτι δεν το καταλαβνεις κηθαρα και πρεπει να το γραψω κιθαρα...:rolleyes:
ξερεις δεν τσεκαρω το κειμενο που γραφω για ορθογραφικα,γιατι βαριεμαι!:winka:
εχει διαφορικο ρε το townmate? σοβαρευτειτε ρε ασχετικλες του κιαρατα :smokin:
airamhag
09/05/2007, 19:44
:look:
παλι πρασινισες εσυ? :rolleyes:
airamhag
09/05/2007, 20:06
παλι πρασινισες εσυ? :rolleyes: :alien: :eek: :smokin:
mob rules
09/05/2007, 20:09
:look: :look: :look:
ε τι ρε mob?εχει διαφορικο? να τρελαθω τωρα? :mad:
mob rules
09/05/2007, 21:27
ε τι ρε mob?εχει διαφορικο? να τρελαθω τωρα? :mad:
τι εχει;(αντε πεστο:rolleyes: )
διαφορικο ξερεις τι ειναι? :D :D
ειναι δυνατον να χει το townmate ρε mobako? :rolleyes:
(περιληπτικα ειναι αυτο που κατανεμει τη ροπη στους τροχους των αυτοκινητων αρα και τις στροφες..δηλαδη σε μια δεξια στροφη το διαφορικο "ρυθμιζει" τις στροφες του αριστερου τροχου να ναι περισσοτερες και του δεξιου λιγοτερες..ετσι το αυτοκινητο δεν βγαινει απο την πορεια του)
μηπως αντι για διαφορικο θες να πεις αξονας κινησης? :rolleyes: :rolleyes:
mob rules
09/05/2007, 23:01
αντε ρε...:a31: :lol: :lol:
αξονας κινησης=διαφορικο!!
ολοι ετσι το λενε,ισως εκτως απο εσενα.:smokin: :smokin:
αν το πας ετσι,εσυ δεν εχεις εξατμηση στο μηχανακι,εχεις συστημα εξαγωγης καυσαεριων με διαφραγματα συμπιεσης!γιατι το εξατμηση δεν κολαει:smokin: :lol: :lol: :lol:
αααα...αυτο που λες λεγεται μπλοκε διαφορικο
το διαφορικο μετατρεπει την μηχανικη σε κηνητικη δυναμη.
αντε ρε...:a31: :lol: :lol:
αξονας κινησης=διαφορικο!!
ολοι ετσι το λενε,ισως εκτως απο εσενα.:smokin: :smokin:
αν το πας ετσι,εσυ δεν εχεις εξατμηση στο μηχανακι,εχεις συστημα εξαγωγης καυσαεριων με διαφραγματα συμπιεσης!γιατι το εξατμηση δεν κολαει:smokin: :lol: :lol: :lol:
αααα...αυτο που λες λεγεται μπλοκε διαφορικο
το διαφορικο μετατρεπει την μηχανικη σε κηνητικη δυναμη.
+ 636 :D
οπως τα λεει ο μοβ rules
το μπλοκε διαφορικο το εχουν τα περισσοτερα τζιπ και αγροτικα 4 επι 4 και ειναι στη μεση ακριβως κατω απ το αμαξι καθετα και μεταφερη την δυναμη αριστερα δεξια ακομα και μπρος πισω
ειναι μ@λακια να μιλας για διαφορικο σε μηχανακι..
το διαφορικο οπως προειπα ειναι μηχανισμός που αποτελειται απο κωνικά γρανάζια και έχει την ιδιότητα να κατανέμει τη ροπή ισομερώς ετσι επιτρεπεται στους δύο κινητήριους τροχούς στα μπροστοκινητα ή στα πισωκινητα αυτοκίνητα, ή στα 4x4 στους δύο άξονες μετάδοσης να κινούνται με διαφορετικές ταχύτητες..
στο μηχανακι τι κανει δηλαδη?
να σου πω εσυ που τα ξερεις ρε μεγαλε..το townmate τι διαφορικο εχει? κεντρικο, μπλοκε, περιορισμενης ολισθησης ή torsen?
δεν ξερω πως τα λετε στη γαστουνη, καβασηλα κλπ ρε mob :lol: :lol:
mob rules
09/05/2007, 23:20
δεν ξερω πως τα λετε στη γαστουνη, καβασηλα κλπ ρε mob :lol: :lol:
το λευκοχωρι το ξερεις;
καλα πες το οπως θες,αλλα αμα ξανακουσω(διαβασω)οτι λες την εξατμηση εξατμηση θα σου την πω:lol: :lol: :lol: :lol:
ωραιο παραδειγμα ε...:lol: :lol: :lol:
mob rules
09/05/2007, 23:21
το διαφορικο οπως προειπα ειναι μηχανισμός που αποτελειται απο κωνικά γρανάζια και έχει την ιδιότητα να κατανέμει τη ροπή ισομερώς ετσι επιτρεπεται στους δύο κινητήριους τροχούς στα μπροστοκινητα ή στα πισωκινητα αυτοκίνητα, ή στα 4x4 στους δύο άξονες μετάδοσης να κινούνται με διαφορετικές ταχύτητες..
να σου πω εσυ που τα ξερεις ρε μεγαλε..το townmate τι διαφορικο εχει? κεντρικο, μπλοκε, περιορισμενης ολισθησης ή torsen?
θα σου πω εγω
πλαγιομετωπκο:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ο "επιστημονικος" ορος της εξατμισης ειναι το συστημα εξαγωγης καυσαεριων με διαφραγματα συμπιεσης αρα ταυτιζονται
ο αξονας μεταδοσης ΔΕΝ ειναι το ιδιο με το διαφορικο!
ο αξονας μεταφερει την κινηση και το διαφορικο την κατανεμει ισομερως!!
mob rules
09/05/2007, 23:41
ο "επιστημονικος" ορος της εξατμισης ειναι το συστημα εξαγωγης καυσαεριων με διαφραγματα συμπιεσης αρα ταυτιζονται
ο αξονας μεταδοσης ΔΕΝ ειναι το ιδιο με το διαφορικο!
ο αξονας μεταφερει την κινηση και το διαφορικο την κατανεμει ισομερως!!
οταν πρεπει να την μοιρασει σε δυο τροχους!το παπι εχει εναν!
δεν ειναι το ιδιο η εξατμιση,εξατμιση σημαινει οτι το υγρο μετατρεπεται σε αεριο!:smokin:
τελος παντων γ@μα τα και πες μας για το σκουτερ σου..:evil:
αρα το παπι εχει αξονα και δεν εχει διαφορικο! τελος!
εξατμιση --> exhaust (μηχανολογια)
l
l
V
evaporation (η εξατμιση που ανεφερες)
mob rules
10/05/2007, 00:24
αρα το παπι εχει αξονα και δεν εχει διαφορικο! τελος!
εξατμιση --> exhaust (μηχανολογια)
l
l
V
evaporation (η εξατμιση που ανεφερες)
ειδες που εισαι μ@λ@κ@ς...:rolleyes: :rolleyes:
ποιος μηλησε για αγγλικα...
...ελληνικα ΣΟΥ ΛΕΩ:winka:
τελος παντων αστο να παει στα κομματια...:smokin:
:look: :look: :look: Μιλάω με μηχανικούς τόσο καιρό και δεν το είχα πάρει χαμπάρι?:wacko: :wacko: :wacko:
mob rules
10/05/2007, 00:30
:look: :look: :look: Μιλάω με μηχανικούς τόσο καιρό και δεν το είχα πάρει χαμπάρι?:wacko: :wacko: :wacko:
mallon:smokin: :lol: :lol: :lol:
απλα στα ελληνικα εχουμε δωσει διπλη εννοια στον ορο "Εξατμιση"..
και για να καταλαβεις τη ΠΑΤΑΤΑ πεταξες (πατατα Αμαλιαδας ηταν αυτη) διαφορικο εχουν ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ τα αυτοκινητα..
ο στροφαλος δινει την κινηση στον αξονα ο οποιος την δινει στα ημιαξονια που περιστρεφονται αναλογα με τη δυναμη που τους κατανεμει το διαφορικο
πως μπορεις να μιλας για διαφορικο εφ οσον εχουμε εναν τροχο?
το τι λετε εσεις εκει κατω χαρην συντομιας-μ@λ@κιας δεν σημαινει οτι ειναι σωστο..
τον αξονα μεταδοσης πειτε το αξονα, πειτε τον μαρκουτσι ή οπως αλλιως θελετε..οχι ομως να του προσδιδετε αλλη εννοια.. (κ να επιμενετε οτι ειναι και σωστο!!! :a31:
οπως βλεπεις ολη η κουβεντα για διαφορικα γινεται γυρω απο τα αυτοκινητα..μονος σου το ειπες..αρα σοβαρεψου λιγο :smokin: :smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
mob rules
10/05/2007, 12:37
λοιπων επιμενεις σε ενα πραγμα και ειναι κακο αυτο.:nono:
τελος παντων θα σου βαλω και φωτο,αν δεν μπορεις να καταλαβεις χεστικα.
το αυτοκινητο ρε αμα ειχε εναλακτικο τροπο μεταδοσης,πχ.με αλυσιδα,οταν καποιο ειχε διαφορικο με τι θα λεγαμε οτι κανει μεταδοση;σου απανταω εγω,με αξονα κινησης,χωρις αυτο να μας λεει οτι δεν υπαρχει διαφοπικο!!
αν οπως λες το townmate δεν εχει διαφορικο(ετσι το λεω εγω,αμα η yamaha του εχει δωσει αλλο ονομα δεν το ξερω εγω αυτο)τοτε θα επρεπε ο αξονας να ηταν καθετος πρως τον τροχο και οχι παραλληλος οπως ειναι με το διαφορικο.δηλ.αντι να παει μπροστα,θα παει δεξια!!!
δες και μονος σου...
87936
τι διαφορικο ρε μλκ!!!
αξονα τον λενε!:rotflmao: :rotflmao:
(περιληπτικα ειναι αυτο που κατανεμει τη ροπη στους τροχους των αυτοκινητων αρα και τις στροφες..δηλαδη σε μια δεξια στροφη το διαφορικο "ρυθμιζει" τις στροφες του αριστερου τροχου να ναι περισσοτερες και του δεξιου λιγοτερες..ετσι το αυτοκινητο δεν βγαινει απο την πορεια του)
σιγα μην ειναι και πιστολακι για τα μαλλια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
με τι μιλας?:bigcry:
ειδες που εισαι μ@λ@κ@ς...:rolleyes: :rolleyes:
ποιος μηλησε για αγγλικα...
...ελληνικα ΣΟΥ ΛΕΩ:winka:
τελος παντων αστο να παει στα κομματια...:smokin:
λοιπων επιμενεις σε ενα πραγμα και ειναι κακο αυτο.:nono:
τελος παντων θα σου βαλω και φωτο,αν δεν μπορεις να καταλαβεις χεστικα.
το αυτοκινητο ρε αμα ειχε εναλακτικο τροπο μεταδοσης,πχ.με αλυσιδα,οταν καποιο ειχε διαφορικο με τι θα λεγαμε οτι κανει μεταδοση;σου απανταω εγω,με αξονα κινησης,χωρις αυτο να μας λεει οτι δεν υπαρχει διαφοπικο!!
αν οπως λες το townmate δεν εχει διαφορικο(ετσι το λεω εγω,αμα η yamaha του εχει δωσει αλλο ονομα δεν το ξερω εγω αυτο)τοτε θα επρεπε ο αξονας να ηταν καθετος πρως τον τροχο και οχι παραλληλος οπως ειναι με το διαφορικο.δηλ.αντι να παει μπροστα,θα παει δεξια!!!
δες και μονος σου...
απλα στα ελληνικα εχουμε δωσει διπλη εννοια στον ορο "Εξατμιση"..
και για να καταλαβεις τη ΠΑΤΑΤΑ πεταξες (πατατα Αμαλιαδας ηταν αυτη) διαφορικο εχουν ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ τα αυτοκινητα..
ο στροφαλος δινει την κινηση στον αξονα ο οποιος την δινει στα ημιαξονια που περιστρεφονται αναλογα με τη δυναμη που τους κατανεμει το διαφορικο
πως μπορεις να μιλας για διαφορικο εφ οσον εχουμε εναν τροχο?
το τι λετε εσεις εκει κατω χαρην συντομιας-μ@λ@κιας δεν σημαινει οτι ειναι σωστο..
τον αξονα μεταδοσης πειτε το αξονα, πειτε τον μαρκουτσι ή οπως αλλιως θελετε..οχι ομως να του προσδιδετε αλλη εννοια.. (κ να επιμενετε οτι ειναι και σωστο!!! :a31:
οπως βλεπεις ολη η κουβεντα για διαφορικα γινεται γυρω απο τα αυτοκινητα..μονος σου το ειπες..αρα σοβαρεψου λιγο :smokin: :smokin:
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014:
mob rules
10/05/2007, 13:21
αστα γαριδακια εσυ και πες τιποτα,γιατι αυτοε θα μας πει σε λιγο οτι το c50 δεν κινηται με γραναζια,αλλα μονο με αλυσιδα,και θα μας λεει ''που τα ειδες τα γραναζια'':smokin:
εγω θα πω ενα!
οπως και να λεγεται αυτο το πραμα στο παπι μου ,, μαμαει!!
μαυρο σκυλι σου λεω!!:smokin:
οχι σα τη μ@λακια του οζυυ που σε 2 χρονακια τα φτυνει:smokin: :lol: