View Full Version : (Οι)πότες της στρογγυλής τραπέζης Vs. Ρε Ozzzzzzy...
Πότε θα σε πετύχω σε κανένα φανάρι με τoν kawasουλα να σε πατήσω???!!!Θα έχω και κάμερα ρε κ@λόπαιδο!!!!!!Εγώ και ο fzr 600...:rolleyes: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Θα ποστάρω το βιντεάκι στο φόρουμ και μετά....:a44: :lol: :lol: :lol:
airamhag
28/04/2007, 18:37
δεν ξερω για τι πραμα μιλας...
αλλα κατι ελεγε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
:rolleyes: :rolleyes:
μπα..θα παω στην καντινα στη Μιχαλοκοπουλου να παρω κανα βρωμικο μαζι με τους γληγορους :D :D
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν απαντάει η κοτούλα...:lol: :lol: :lol: :lol:
86213
ozyyyyyy
???
που εισαι αγορι μου σε θελει ο κυριος brolas....:rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
86218
Αααα!!!!!!Νάτος ο Ozzzzzzy μας....
86225
Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
Αααα!!!!!!Νάτος ο Ozzzzzzy μας....
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
γι αυτο δεν απαντα τοση ωρα....:rolleyes:
μεχρι να ντυθει....ουυυυυυ:p εχει ωρα ακομη:lol:
Τώρα πέρα από την πλάκα έχω αρχίσει και ανησυχώ...:dizzy: Είναι δυνατόν να μην έχει απαντήσει τόση ώρα...:confused: Λες να του έβγαλα κανά ψυχολογικό και να έκανε καμιά βλακεία???????:cry: :cry: :cry: :a53: :a53: :a53: Θα πάω φυλακή μ@λ@κες...:a35: :a7:
Τώρα πέρα από την πλάκα έχω αρχίσει και ανησυχώ...:dizzy: Είναι δυνατόν να μην έχει απαντήσει τόση ώρα...:confused: Λες να του έβγαλα κανά ψυχολογικό και να έκανε καμιά βλακεία???????:cry: :cry: :cry: :a53: :a53: :a53: Θα πάω φυλακή μ@λ@κες...:a35: :a7:
οχι ρε χαλαρωσε....
μαλλον θα κοιμαται τωρα:ZZZ:
ή ακομη πιο πιθανα θα με παρακολουθει να ντριφταρω στο καθημερινο μου show στην tv...:winka: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
οχι ρε χαλαρωσε....
μαλλον θα κοιμαται τωρα:ZZZ:
ή ακομη πιο πιθανα θα με παρακολουθει να ντριφταρω στο καθημερινο μου show στην tv...:winka: :smokin: Πως έγινε και σε αυτό το forum μαζευτήκαμε όλοι οι τρισμέγιστοι?:lol: Τι rossi και μ@λ@κίες.....Brolas,Ozzzzzzy και elias_sgr.......:a012: :a012: :a08: :a08: :wacko: :wacko:
εγω θα μιλησω με εργα :smokin: :smokin:
δεν ειναι αναγκη να απανταω σε σας
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Πως έγινε και σε αυτό το forum μαζευτήκαμε όλοι οι τρισμέγιστοι?:lol: Τι rossi και μ@λ@κίες.....Brolas,Ozzzzzzy και elias_sgr.......:a012: :a012: :a08: :a08: :wacko: :wacko:
:beer: :smokin: :beer: :smokin: :beer:
Αυτό μου θυμίζει προεκλογική συγκέντρωση....Άρα δεν θα κάνεις τίποτα να φανταστώ....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
δεν ειναι αναγκη να απανταω σε σας
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
με τι?????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εσυ ειδικα με το townmate μην μιλας δε σε συμφερει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτό μου θυμίζει προεκλογική συγκέντρωση....Άρα δεν θα κάνεις τίποτα να φανταστώ....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μαλλον:rolleyes:
ασε ρε και οι εκλογες μαλλον θα γινουν και μες τον ιουνιο-ιουλιο οποτε....
οζυυυ
πρεπει να βιαστεις!
εχεις γυρισμα!:lol:
εσυ ειδικα με το townmate μην μιλας δε σε συμφερει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το ταουνμειτ??????
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
τι με λες τωρα??? :bigcry:
ρεεεεε το θεριο βγαζει 2 αλογαταρες τροχο!!!
δεν παιζουνε μ αυτα!!!:evil: :evil: :evil:
εσυ ειδικα με το townmate μην μιλας δε σε συμφερει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Κομμένα τα πολλά πολλά με αυτό το townmate...Μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους στους αυτοκινητάδες....Συν ότι έχει και αμέτρητα aftermarket καλούδια(π.χ. τριχιά) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
elias δεν θα γινουν τωρα οι εκλογες γιατι το σκανδαλο με τα ομολογα ειναι προσφατο και δεν συμφερει την κυβερνηση..θα αφησει να ξεχαστει..
παντως μια ζωη το κωλοφαναρο μου θα βλεπεις :a43: :a43: :a43: :a43: :a43: :a43: :a43:
Κομμένα τα πολλά πολλά με αυτό το townmate...Μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους στους αυτοκινητάδες....Συν ότι έχει και αμέτρητα aftermarket καλούδια(π.χ. τριχιά) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πες τα αγορι μου πες και για το ψυγειο:lol:
elias δεν θα γινουν τωρα οι εκλογες γιατι το σκανδαλο με τα ομολογα ειναι προσφατο και δεν συμφερει την κυβερνηση..θα αφησει να ξεχαστει..
παντως μια ζωη το κωλοφαναρο μου θα βλεπεις :a43: :a43: :a43: :a43: :a43: :a43: :a43:
που πα ρε κακομοιρη με το 50αρακι σου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
της algida??
elias προφανως δεν ξερεις τι εχει πανω το aerox ουτε τι προκειται να βαλω στο εγγυς μελλον..αν θες παιζουμε και τις αδειες (καλα εσυ δεν εχεις να χασεις κ τιποτα :yuck: :yuck: :yuck: )
πες τα αγορι μου πες και για το ψυγειο:lol: Όταν τα βάλεις με τον ozzzzzzy να φορτώσουμε το ψυγείο με τσάι....Να είναι κρύο κρύο όταν το πιεί....:lol: :lol: :lol: :lol:
Όταν τα βάλεις με τον ozzzzzzy να φορτώσουμε το ψυγείο με τσάι....Να είναι κρύο κρύο όταν το πιεί....:lol: :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτο δε το ειχα σκεφθει!!:bigcry:
για σας δε χρειαζεται ψυγειο..θα σας τα χω φρεσκα τα κολυβα της κηδειας σας :evil: :evil:
της algida??
elias προφανως δεν ξερεις τι εχει πανω το aerox ουτε τι προκειται να βαλω στο εγγυς μελλον..αν θες παιζουμε και τις αδειες (καλα εσυ δεν εχεις να χασεις κ τιποτα :yuck: :yuck: :yuck: )
:bigcry:
βαλτο μια φωτο να το επεξεργαστω και μετα απο ωριμη σκεψη μπορει να ρισκαρω το συλλεκτικο μοτορι μ:smokin:
της algida??
elias προφανως δεν ξερεις τι εχει πανω το aerox ουτε τι προκειται να βαλω στο εγγυς μελλον..αν θες παιζουμε και τις αδειες (καλα εσυ δεν εχεις να χασεις κ τιποτα :yuck: :yuck: :yuck: ) Τώρα πέρα από την πλάκα...Ρε Ozzzzzzy δεν έχεις βαρεθεί να πληρώνεις?Εγώ το runner που το έχω 68cc μαλόσι δεν το προλαβαίνω...:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
για σας δε χρειαζεται ψυγειο..θα σας τα χω φρεσκα τα κολυβα της κηδειας σας :evil: :evil:
μμμμμμμ
κρυαδες κ κατεψυγμενο χιουμορ....
μπερδεψες τα ψυγεια παλι ρε γμτ...:uplate:
την κανω σε μια δουλιτσα....
:wave2:
αλλα θα επιστρεψω :evil: :evil: :evil:
σημασια εχει οτι δεν εχεις ελπιδες..
εδω εχω περασει πολυ πιο σοβαρα μηχανακια απο το δικο σου :wave2: :wave2:
την κανω σε μια δουλιτσα....
αλλα θα επιστρεψω :evil: :evil: :evil: :wave2: :wave2: :wave2:
δεν τον συμφερει η συζητηση και την κοπαναει
μαλλον παει να βαλει καμια sebring-Motorsport στη μαουνα του..λες και εχει ελπιδες.... :lol:
δεν τον συμφερει η συζητηση και την κοπαναει
μαλλον παει να βαλει καμια sebring-Motorsport στη μαουνα του..λες και εχει ελπιδες.... :lol: Και τώρα οι δυό μας....Για πες ρε τι λέει το Yamaha?Εγώ στο runner του έχω βάλει κυλινδρομπίστονο μαλόσι,εξάτμιση leo vince,ζιγκλέρωμα το μαμά καρμπυρατέρ,λουρί μαλόσι κ.α.Πέρα από την πλάκα,κάθε δύο μήνες μάστορα:bawl: :bawl: :bawl:
μπα εμενα δεν αντιμετωπιζει προβληματα! αστερι ειναι :D
το tracker τι το κανες?
project.breeze
28/04/2007, 20:14
Δεν κρατάτε τα λεφτά σας να πάρετε κανένα μηχανάκι της προκοπής αργότερα;Κρίμα είναι να τα τσακίζετε τα σκουτεράκια και τα παπάκια,κρατήστε τα για δεύτερα,για να μετακινείστε στην πόλη:wave2:
OrEsTiS82
28/04/2007, 22:08
Εγω περασα (δεν σταματησα) απο την πλατεια του Ozzzyzyzyzyzyzy κατα τις 21:00 αλλα δεν ηταν ο driver εκει!
;)
μπα..απο 31.05 θα με βρισκεις εκει :D
OrEsTiS82
29/04/2007, 00:10
Θα περασω...
:a29:
Πως έγινε και σε αυτό το forum μαζευτήκαμε όλοι οι τρισμέγιστοι?:lol: Τι rossi και μ@λ@κίες.....Brolas,Ozzzzzzy και elias_sgr.......:a012: :a012: :a08: :a08: :wacko: :wacko:
βαλε στη λιστα και τον Bandit-ako :smokin: :smokin:
και πρωτο πρωτο παρακαλω :smokin:
εσυ τι οδηγας? peugeot 2? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εσυ τι οδηγας? peugeot 2? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
se exo :smokin: :smokin: :smokin:
ουτε στα ονειρα σου
καλα παρε διπλωμα και τα λεμε :smokin: :smokin:
ουτε στα ονειρα σου
καλα παρε διπλωμα και τα λεμε :smokin: :smokin:
giati esei exeis re ?
dreamer_19
29/04/2007, 13:17
i have you all λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! :p :lol: :lol:
εχω ρεεε!! νομιμοτατος..αδεια-διπλωμα-ασφαλεια (κ μαλιστα νεου οδηγου με το επασφαλιστρο :smokin: :smokin: )
εχω ρεεε!! νομιμοτατος..αδεια-διπλωμα-ασφαλεια (κ μαλιστα νεου οδηγου με το επασφαλιστρο :smokin: :smokin: )
ενα στα τρια
αδεια και γω εχω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αλλα 2 θελω και σε εχω :lol: :lol:
ο ΒΡΟΛΑΣ που την κοπανησε σημερα :look: :look: :look: :look: :look: :look:
ΟΕΟ
ο brolas παρετηθηκε :D :D
πινακιδα εχεις??
τσουκ
ποιος εχει τη σημερον ημερα πινακιδα ? :lol:
1 στα 4 λοιπον :smokin: :smokin:
παραιτησου καλυτερα :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Δεν κρατάτε τα λεφτά σας να πάρετε κανένα μηχανάκι της προκοπής αργότερα;Κρίμα είναι να τα τσακίζετε τα σκουτεράκια και τα παπάκια,κρατήστε τα για δεύτερα,για να μετακινείστε στην πόλη:wave2:
διαδαξε τον αμοιρο οζυ φιλε μου να ξοδευει συνετα τα φραγκα του! :rolleyes:
επισης να του πεις πως δεν ειναι καλη η ματαιοδοξια,
εφοσον δεν προκειται να με περασεις ποτε τι το προσπαθεις βρε παλικαρι μ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
βαλε στη λιστα και τον Bandit-ako :smokin: :smokin:
και πρωτο πρωτο παρακαλω :smokin:
ελα ρε μπαντιτακο:p
join the club:beer:
τσουκ
ποιος εχει τη σημερον ημερα πινακιδα ? :lol:
:lol:
εγω την κανονικη την εχω σπιτι μου!
εχω φτιαξει μια αλλη για το μηχανακι:D
μ εχουν σταματησει 2 φορες αλλα τπτ απλα μ λενε να βαλω την κανονικη...:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από dreamer_19
i have you all λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! :p :lol: :lol:
καλως τον:beer:
καλως τον:beer:
εσει να φανταστω εισαι ο αρχηγος μας? :lol: :lol: :lol:
των υπερπαγκοσμιον λεω :rotflmao: :rotflmao:
ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
δεν εχετε ελπιδες λεμε! το σκουτερ βγαζει πολλα διχρονα αλογα ..θα την πατησετε :smokin: (αναφερομαι γι αυτους στην κατηγορια μου)
Μαγκες στηστε να τελειωνουμε
αν και ο καγκουροOzZzZzY λογω 0,2 ps μεγαλυτερης ιπποδυναμης στον τροχο σας εχει χαλαρα
ειναι και διχρονο αυτο που το βαζεις:rotflmao:
εσει να φανταστω εισαι ο αρχηγος μας? :lol: :lol: :lol:
των υπερπαγκοσμιον λεω :rotflmao: :rotflmao:
ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
im the chief:smokin:
:p :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
αν και ο καγκουροOzZzZzY λογω 0,2 ps μεγαλυτερης ιπποδυναμης στον τροχο σας εχει χαλαρα
εσει τωρα τη θες?
αυτο το θεμα ειναι αποκλειστικα για καγκουρες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α και να μην ξεχνιομαστε.
χωρις διπλομα χωρις ασφαλεια χωρις πινακιδα απλα μονο με το
απειρο ταλεντο μου σας εχω ολους χαλαρο
κανω και τσιγαρο στο τελος.:smokin:
θα τον παω στα στροφιλικια λεεμε:smokin:
θα τον παω στα στροφιλικια λεεμε:smokin:
Εχει ξηλωσει τα πλαστικα της ποδιας για να αυξησει τις μοιρες κλισης οποτε δεν εχεις καμια τυχη
,ασε που αμα σε περασει θα κανεις κεφαλι με την διχρονιλα που θα φας στην μαπα
εσει τωρα τη θες?
αυτο το θεμα ειναι αποκλειστικα για καγκουρες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κρυφοκαγκουρας ειμαι
λεω να σκοτωσω την Vefa οσο οσο και να παρω ενα σαν του OzZzZzY να το σκυλοφτιαξω για να σας περναω ολους με +5 χιλιομετρα τελικη
Κρυφοκαγκουρας ειμαι
λεω να σκοτωσω την Vefa οσο οσο και να παρω ενα σαν του OzZzZzY να το σκυλοφτιαξω για να σας περναω ολους με +5 χιλιομετρα τελικη
elias_sgr εεχουμε νεο μελος στην ομαδα ρε
nr 750 δεν σΕ απανταω γιατι δεν εισαι original καγκουρας :lol: :lol:
ουτε σε στροφιλικια σας συμφερει..εκτος απο τρομερες εισοδους σε στροφες ξυνω και γονατο κατω:D
nr 750 δεν σΕ απανταω γιατι δεν εισαι original καγκουρας :lol: :lol:
ουτε σε στροφιλικια σας συμφερει..εκτος απο τρομερες εισοδους σε στροφες ξυνω και γονατο κατω:D
Το παραδεχομαι μου κανες την μαπα κρεας
αλλα επειδη το παλευω να γινω και εγω επιτελους Respectable καγκουρας θα παρω τελικα εκεινο το καρατουμπανο τερας παπι των 11hp για να σας εχω χαλαρα ενω θα διαβαζω εφημεριδα:rotflmao:
εσει τωρα τη θες?
χωρις αδεια???:eek: :eek: :eek:
μπαντιτακο δε βαζεις κανα καγκελο στο αβαταρ σε βλεπω κορυδαλιωτη:lol: :lol: :lol:
Κρυφοκαγκουρας ειμαι
μπαντιτακο εχουμε νεο μελος στην ομαδα!!!
τη βεφα αν δε τη θες την ανταλλαζω με το ταουνμειτ μου...ξερω βλακεια μου αλλα αντε ως δωρακι να σε καλωσορισουμε στην ομαδα :p
Οχι ρε συ θα σε ριξω και δεν λεει :rotflmao:
χωρις αδεια???:eek: :eek: :eek:
μπαντιτακο δε βαζεις κανα καγκελο στο αβαταρ σε βλεπω κορυδαλιωτη:lol: :lol: :lol:
oxi re παρεξηγησει
εχω την αδεια
πινακιδα ντεν εχω στο οχημα καρντια μου :p :p :p :p
Το παραδεχομαι μου κανες την μαπα κρεας
αλλα επειδη το παλευω να γινω και εγω επιτελους Respectable καγκουρας θα παρω τελικα εκεινο το καρατουμπανο τερας παπι των 11hp για να σας εχω χαλαρα ενω θα διαβαζω εφημεριδα:rotflmao:
ποιο ρε???
το kymco?:sick:
γιατι το κρυπτον ειναι 12μιση:winka:
oxi re παρεξηγησει
εχω την αδεια
πινακιδα ντεν εχω στο οχημα καρντια μου :p :p :p :p
ααααααα
τωρα σε καταλαμπα φιλαρακι...
μα λεω κι εγκω... κωρις αντεια τι με λεει τωρα το μαννγκα:confused:
:rotflmao:
Ωωωωωωω ΘΕΕ μου 12,5 ολοκληρα Hp
WOW:rotflmao:
WOW
WOW???:sick: :confused:
(παιζεις και World Of Warcraft?)
:yuck:
WOW???:sick: :confused:
(παιζεις και World Of Warcraft?)
:yuck:
Τα λαδια δεν τα πινουμε μικρε
:rolleyes:
elias ενταξει τωρα με το αβαταρ?
μου τεριαζει γαντι :p :p
Τα λαδια δεν τα πινουμε μικρε
:rolleyes:
κοιτα για μενα δεν υπαρχει μεγαλυτερη μ@λ@κι@ να τρως την ωρα σου με καρτουν...
:a31: :a31: :a31:
(σορυ σε οσους παιζουν αυτη ειναι η αποψη μ) :wave2:
elias ενταξει τωρα με το αβαταρ?
μου τεριαζει γαντι :p :p
οχι ρε γμτ!!!:bigcry: :bigcry: :bigcry:
εισαι κορυφαιος ρε φιλε!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer:
κοιτα για μενα δεν υπαρχει μεγαλυτερη μ@λ@κι@ να τρως την ωρα σου με καρτουν...
:a31: :a31: :a31:
(σορυ σε οσους παιζουν αυτη ειναι η αποψη μ) :wave2:
Ρε πιτσιρικο τι καρτουν λες?
οτι να ναι ρε φουστη μου
ας συνοψισουμε......
ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ :smokin: :smokin: :smokin:
O BROLAS δεν θα απαντησει :look: :look: :look: :look: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
εγινε λαγος :smokin: :smokin:
86364
λοιπον παω για υπνο .
τα λεμε ξανα αυριο μετα τις 9 το βραδυ καθως δουλευουμε και παμε και σχολειο :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
αλλα ως τοτε μην ξεχνατε
Ο BANDIT-AKOS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΧΑΛΑΡΑ :smokin: :smokin: :lol:
καλα να περνατε :wave2:
κ μας κλανει μια μαντρα @@ :smokin: :smokin:
λοιπον παω για υπνο .
τα λεμε ξανα αυριο μετα τις 9 το βραδυ καθως δουλευουμε και παμε και σχολειο :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
αλλα ως τοτε μην ξεχνατε
Μπορω να πω οτι σας εχω και εσας...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δωστε βαση στο τουμπανο της φωτογραφιας,Αprilia SR 50, στα 70 cc malossi,Dell'orto 21mm,Gianelli εξατμιση,reed και αλλα ραουλα στο φυγοκεντρικο για εκκινησεις...
Τι εχετε να πειτε τωρα??? εκτος του οτι δεν την παλευω μια....:lol: :wave2: :wave2:
86367
OrEsTiS82
30/04/2007, 01:40
:beer:
LoOoOoOooL!
:rotflmao:
Τι έγινε εδώ ρε????????Έλειψα μία μέρα και μου γίνατε όλοι γλήγοροι????????ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:a44: :a44: :a44: :a44: Το tracker το πούλησα και έρχεται z750.....Ozzzzzzy.......Μην σε πετύχω στην μεσογείων....Ααα!Και bandit πατάω άμα λάχει...Τώρα για το townmate δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά...Θα χτυπηθούμε άσχημα!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
mob rules
30/04/2007, 20:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Δωστε βαση στο τουμπανο της φωτογραφιας,Αprilia SR 50, στα 70 cc malossi,Dell'orto 21mm,Gianelli εξατμιση,reed και αλλα ραουλα στο φυγοκεντρικο για εκκινησεις...
Τι εχετε να πειτε τωρα??? εκτος του οτι δεν την παλευω μια....:lol: :wave2: :wave2:
οτι εχω ενα παλιο NSR125,στο οποιο δεν θα προλαβεις να με δεις!!:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
οτι εχω ενα παλιο NSR125,στο οποιο δεν θα προλαβεις να με δεις!!:lol: :lol: Μην με προκαλείτε με τα παλιά γιατί θα κατεβάσω το honda lead 50 και.....Άντε τώρα....Ένα θα σας πω....τελική 55 km/h και με λίγο ψαράκι 58άριζε!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
brolas εισαι λακαμας γιατι εδω μιλαμε για αλλης κατηγοριας μηχανακια :smokin: :smokin:
brolas εισαι λακαμας γιατι εδω μιλαμε για αλλης κατηγοριας μηχανακια :smokin: :smokin:
αν ειναι ετσι θα φερω και γω ενα zzr 1400 turbo να τα στησουμε :rolleyes:
αν ειναι ετσι θα φερω και γω ενα zzr 1400 turbo να τα στησουμε :rolleyes: Μπήκα στο κλίμα της συζήτησης και μίλησα για το κρυφό μου όπλο....Honda lead 50:a23: :a23: :a23: :a23: Οπότε μην μου την λες γιατί θα το κατεβάσω λιμανάκια και θα βουλώσω πολλά στόματα....:wacko:
ειδικα τωρα που εχει κοσμοσυρροη στα λιμανακια :a31:
ειδικα τωρα που εχει κοσμοσυρροη στα λιμανακια :a31: Και που να το κατεβάσω ρε ozzzzzzy?????Στην Κηφισσίας??????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βασικά στην κηφισσίας δεν έχει κοσμοσυρροή...Της πουτ@ν@ς γίνεται!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:
λοιπον παω για υπνο .
αλλα ως τοτε μην ξεχνατε
ασε ρε:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και που να το κατεβάσω ρε ozzzzzzy?????Στην Κηφισσίας??????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τρελη ταπα:lol:
λακηδες οταν δειτε αυτο το μηνυμα εγω προφανως θα οργωνω τους δρομους με τη παπαρα μου...
εσεις αντε καλους υπνους:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
:lol: :lol: :lol:
αντε ρε!! ξυπνηστε να σας κραξω λιγο:p
τα λεμε καγκουρια:beer:
στα διαλα :a43: :a43: :a43: