Σύνδεση

View Full Version : προσοχη!ειδικα αν εχετε μικρα παιδια!!

OzZzZzY
02/06/2007, 05:17
δεν θα αναφερω περιοχη,ωρα κλπ.. θα αναφερω οτι σημερα ξημερωματα δεχτηκαμε επιθεση απο 2 ατομα..ημασταν παρεα 5 ατομων..περασαν με το δικυκλο τους κ τσαντιστηκαν γιατι το κοιταξαμε..σε ανυποπτο χρονο σταματησαν για εξηγησεις..κατεβηκαν κ αφου λυθηκε η παρεξηγηση :confused: κ γυρισαν να φυγουν.....μου αρπαζουν το κρανος κ βγαζουν σιδηρομπουνια.. αποτελεσμα? ενα δοντι σπασμενο σε ενα φιλο, ενας με ανοιχτη μυτη, ο αλλος με χτυπημα στο μαγουλο και εγω με αρκετης ωρας δυσπνοια μιας κ εφαγα κρανια κανονικοτατη.. ηταν αλλοδαποι..

το αλλο αποκορυφωμα? την ωρα που σηκωθηκαν να φυγουν ενα περιπολικο περνουσε για "καλη μας τυχη" ..ετρεξα του λεω "μας επιτεθηκαν δυο με το ταδε μηχανακι κ σιδηρομπουνια κλπ κλπ κ πηγαν προς τα κει" κ τι απαντησε "φιλε δεν γινεται τωρα εχουμε δουλεια"..εγω παντως τον ειχα δει να σταματαει μια mercedes και να της κοβει κληση..ηταν δηλαδη Α-Ν-Ε-Τ-Ο-Σ...

προσοχη παιδια..ακομα κ αν βγειτε ανεπαφοι απο μια τετοια συμπλοκη το σοκ ειναι μεγαλο..απο κεινη την ωρα ειμαι σπιτι και κοιταω ακομα και τον ισκιο μου....:sad: :sad:..αν εχετε μικρα παιδια προφυλαξτε τα..κυκλοφορει μαφια εκει εξω.. :sad: :sad:

δεν ξερω τι αποψη εχετε για ολα αυτα απλα εγω ενιωσα 2 πραγματα..οτι το κακο δν αργει πολυ να γινει..μια δυνατη μπουνια με το σιδερο αυτο ή κανα στιλετο σε "στελνει" στον αλλο κοσμο..ενιωσα ομως κ εντελως απροστατευτος..πρωτον γιατι μεχρι να καταλαβουμε τι εγινε ειχαμε φαει τα πρωτα χτυπηματα και δευτερον γιατι ενω αλλοι διαμαρτυρονται "που ειναι η αστυνομια" εμεις την ειχαμε μες στα ποδια μας κ δεν εκανε τιποτα..

:( :( :sad:

περαστικα στα φιλαρακια που μασταν μαζι :sick:

SPORAKIAS
02/06/2007, 05:36
περαστικα φιλε....

μπατσοι....:sick: :alien:

OzZzZzY
02/06/2007, 05:49
σοκ φιλε μου..για να αστειευτω κ λιγο με το "χαλι" μου σημερα καταλαβα πως νιωθει η ασφαλτος οταν πεφτει πανω της καποιος με το κρανος.. ποναει....ποναει πολυ :sad:
για τους μπατσους δεν εχω να πω τιποτα αλλο.. το μονο που ξερουν ειναι να σταματανε ακρανωτους ντελιβεραδες και να μπινελικωνουν τα 16χρονα με τα μηχανακια που δεν εχουν χαρτζιλικι να πληρωσουν την ασφαλεια στο 50αρι τους.. μετα μην αναρωτιομαστε γιατι στα Εξαρχεια τους πλακωνουν στο ξυλο και τους παιρνουν τα περιστροφα..ή γιατι δεν εμπνεουν σεβασμο στον κοσμο..

dirtbird
02/06/2007, 06:21
Σε ποια περιοχή όλα αυτά ρε Οζυ? :confused: :mad:

OzZzZzY
02/06/2007, 06:28
στην αρχη εγραψα κ το εσβησα..σκεφτηκα να μην το κοινοποιησω..οχι τιποτα αλλο γιατι οι τυπαδες φευγοντας υποσχεθηκαν οτι θα γυρισουν με παρεα (γιατι της εφαγαν κ αυτοι)..σε ενημερωνω με πμ..οπως ειδες ουτε τι μηχανακι ειχαν ειπα (ηταν ΠΟΛΥ χαρακτηριστικο) ουτε τπτ.. βορεια προαστια θα πω μονο.. σορρυ κιολας..αλλα δεν εχω καθολου ορεξη για τραβηγματα..μπορει να σου ρθει απο κει που δν το περιμενεις..φαντασου να ναι ξερω γω κ αυτοι χρηστες στο φορουμ..το αφηνω οποτε μονο σαν περιστατικο

vassilis88
02/06/2007, 06:35
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

οχι ρε φιλε.....τι γινεται πανω ρπμ...

dirtbird
02/06/2007, 06:39
οΚ....:wave2:

pissaman
02/06/2007, 07:17
το έχω ζήσει και εγώ σαν πιτσιρικάς!
ευτυχώς που εμάς, δεν πρόλαβαν
μια μύτη άνοιξαν σε έναν κολλητό και μετά άρχισαν να μαζεύουν αυτοί....

OzZzZzY
02/06/2007, 08:13
εμας το ενα παιδι κολλησε εντελως και τον δικαιολογω απολυτα..του κοπηκαν τα ποδια..εγω την εφαγα στομαχι και δυστυχως οι αριστοι:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: κοιλιακοι μου δεν με προστατευσαν κ σωριαστηκα..ο αλλος ηταν λιωμα απο την κουραση γιατι δουλευε ολη μερα.. αλλα η πουστια ειναι οτι 10 μπουνιες να ριξεις αν φας μια με τη σιδερια τη π@υτσισες..θες μετα ωρα να συνελθεις :(

zolotas
02/06/2007, 08:23
αφου δεν βγηκαν σπαθια παλι καλα να λες .......

xampos
02/06/2007, 08:34
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

OzZzZzY
02/06/2007, 08:38
ζολοτα ισως βγουν την επομενη..φανηκαν πολλα υποσχομενοι :rolleyes: :rolleyes:

airamhag
02/06/2007, 08:54
στην αστυνομια πηγες να καταγγειλεις το γεγονος ( κ τους αστυνομικους)?

OzZzZzY
02/06/2007, 09:03
οχι airam..περασαν οι αστυνομικοι μετα απο κανα 20λπεπτο κ "κατεγραψαν" το περιστατικο :rolleyes: :rolleyes:

Λεωνίδας
02/06/2007, 10:40
πήγαινε να κάνεις μήνυση .-

kiriakost
02/06/2007, 10:54
Αντε μαζέψτε τα, και ελάτε πίσω στα ωραία χωριουδάκια και κωμοπόλεις σας .

Μαζευτήκατε όλοι στην Αθήνα , και κάνετε γαργάρα το νέφος .

Η Αθηνα ειναι μια πόλη που δεν αντέχει τον όγκο των κατοίκων της , και δυσλειτουργεί , σε όλα τα επίπεδα κοινωνικής προστασίας και παροχών, έναντι του πολίτη .

675
02/06/2007, 11:07
ρε καραγκι-οζακο?:confused:

τι επαθες ρε γμτ?
κριμα ρε φιλε αλλα και παλι καλα που δε συνεβη κατι χειροτερο...
εγω μενω σε μια περιοχη που και γω δεν θα ονομασω και εχω συνηθισει να βλεπω τετοια περιστατικα καθως κυκλοφορει πολυ υποπτος κοσμος εδω...

μια μερα γυριζα σπιτι μ ενα φιλο κι εξω απ το σπιτι μου μας εβγαλαν μαχαιρια , μας κολλησαν στο τοιχο και πηραν το τσαντακι του φιλου μου με κινητο-ταυτοτητα-πορτοφολι+++
εγω δοξα το θεο δεν ειχα απολυτως τπτ πανω μου....

μετα που πηγαμε στο αστυνομικο τμημα της γειτονιας μας να δηλωσουμε το περιστατικο ξυναν τ αρχιδια τους οι παλιομαλακες...:a31:

προσεχε ρε οζακο:sick:

TROOPER
02/06/2007, 11:13
:eyepop:

stvr1
02/06/2007, 12:10
Φιλε Ozzy δυστυχώς έχουμε γίνει ζούγκλα και οι μπάτσοι παριστάνουν τον Ταρζάν εκεί που τους παίρνει και την τσίτα σε περιπτώσεις σαν την δική σου.:mad: :mad: :mad:
Το "λάθος" σας ήταν οτι δεν τους λιανίσατε την στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στην άσφαλτο. Ποτέ μην περιμένεις να βρεθείς στην θέση του αμυνόμενου, ή φύγε ή γ@μησε του ότι έχει και δεν έχει. Σκέψου αυτό που είπες "αν είχαν μαχαίρι";;;;!!!!
Πρόσφατα σε επαρχιακή πόλη επιτέθηκε ενας τύπος στον αδελφό μου επειδη τον εμπόδιζε με το αυτοκίνητο του στο να στρίψει ανάποδα σε μονόδρομο. Ενω λοιπόν ο αδελφός μου μετακίνησε το αυτοκίνητο του και δεν απαντησε και στις βρισιες του βλάχου, ο τύπος το εξελαβε ως αδυναμία και κατέβηκε για τσαμπουκά. Το μόνο που πρόλαβε να γίνει μεταξύ τους ήταν να προσπαθήσει ο κάγκουρας να αρπάξει τον αδελφό μου και να τον αποθήσει αυτός. Γιατί; Γιατι είχα φύγει σφαίρα απο τη μηχανή και τον πλάκωσα στα κλοτσομπουνίδια. Επρεπε να βγούν 4 απο ενα καφενείο για να με σταματήσουν.
Δεν είναι μαγκία αυτό, αλλά απο το να χτύπαγε έστω και κατα λάθος τον αδελφό μου προτιμώ να τον θάψω τον αλήτη.
Δεν θα σε προστατέψει κανένας, ποτέ ειδικά τα κοπρόσκυλα οι μπάτσοι, οι οποίοι απο σήμερα θα είναι και πιο απασχολημένοι με το να εφαρμόζουν τα νέα εισπρακτικά μέτρα της κυβέρνησης!!
:a018: :a018: :a018:
Περαστικά και να προσέχεις.

675
02/06/2007, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Φιλε Ozzy δυστυχώς έχουμε γίνει ζούγκλα και οι μπάτσοι παριστάνουν τον Ταρζάν εκεί που τους παίρνει και την τσίτα σε περιπτώσεις σαν την δική σου.:mad: :mad: :mad:
Το "λάθος" σας ήταν οτι δεν τους λιανίσατε την στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στην άσφαλτο. Ποτέ μην περιμένεις να βρεθείς στην θέση του αμυνόμενου, ή φύγε ή γ@μησε του ότι έχει και δεν έχει. Σκέψου αυτό που είπες "αν είχαν μαχαίρι";;;;!!!!
Πρόσφατα σε επαρχιακή πόλη επιτέθηκε ενας τύπος στον αδελφό μου επειδη τον εμπόδιζε με το αυτοκίνητο του στο να στρίψει ανάποδα σε μονόδρομο. Ενω λοιπόν ο αδελφός μου μετακίνησε το αυτοκίνητο του και δεν απαντησε και στις βρισιες του βλάχου, ο τύπος το εξελαβε ως αδυναμία και κατέβηκε για τσαμπουκά. Το μόνο που πρόλαβε να γίνει μεταξύ τους ήταν να προσπαθήσει ο κάγκουρας να αρπάξει τον αδελφό μου και να τον αποθήσει αυτός. Γιατί; Γιατι είχα φύγει σφαίρα απο τη μηχανή και τον πλάκωσα στα κλοτσομπουνίδια. Επρεπε να βγούν 4 απο ενα καφενείο για να με σταματήσουν.
Δεν είναι μαγκία αυτό, αλλά απο το να χτύπαγε έστω και κατα λάθος τον αδελφό μου προτιμώ να τον θάψω τον αλήτη.
Δεν θα σε προστατέψει κανένας, ποτέ ειδικά τα κοπρόσκυλα οι μπάτσοι, οι οποίοι απο σήμερα θα είναι και πιο απασχολημένοι με το να εφαρμόζουν τα νέα εισπρακτικά μέτρα της κυβέρνησης!!
:a018: :a018: :a018:
Περαστικά και να προσέχεις.

κοιταξε μερικες φορες η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση....
αλλα πρεπει να εκτιμας που σε περνει γιατι στην δικη μου περιπτωση για τσαμπυκα το πηγα και μου βγαλε ο 2ος μαχαιρι...και σε πληροφορω πως το πιεζε πολυ απειλητικα στο λεμο μου , μου χε κανει και σημαδι....:mad:

εκει δε σε παιρνει...:wave2:

Nostra
02/06/2007, 13:16
:uplate: :sick:

εγώ ένα έχω να πω...

του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτές...

vassilis88
02/06/2007, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

ακριβως.σε τετοιες περιπτωσεις δν μπλεχνουμε.τρεχατε ποδαρακια μου.δν ειναι σαν το ξυλο στο σχολειο.

jasondakar
02/06/2007, 13:49
τι να σου πω ρε ozzy? περαστικα ρε φιλε και στα αλλα παιδια. ασε τετοια περαστικα εδω στην περιοχη μου ειναι οχι απλα συχνα εως και στανταρ πλεον. τσαμπουκαδες τις ξεφτυλας με παρεα σε ενα συνεχος ψευτομαγκες. με εχουν καβατζωσει τουλαχιστων 4 φορες με κατσαβιδι κτλ

σε καποια φαση καταλαβα οτι ή το βαζω στα ποδια οταν δεν με παιρνει ή με την μια χωσιμο και οτι γινει. ειναι αναλογος την περιπτωση.

675
02/06/2007, 14:42
:uplate: :sick:

εγώ ένα έχω να πω...

σωστος:winka:

EddY
02/06/2007, 14:57
αμα τυχει και καποιος παρει τον νομο στα χερια του τοτε τι θα γινει???ας πουμε για παραδειγμα καποιος απο την παρεα του οζζυ ειχε ενα μαχαιρι πανω του και το καρφονε στον εναν τοτε τι θα γινοταν????

Nostra
02/06/2007, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από EddY
αμα τυχει και καποιος παρει τον νομο στα χερια του τοτε τι θα γινει???ας πουμε για παραδειγμα καποιος απο την παρεα του οζζυ ειχε ενα μαχαιρι πανω του και το καρφονε στον εναν τοτε τι θα γινοταν????

ο ένας στο χώμα μετά το νοσοκομείο και αυτός στη φυλακή μετά το νοσοκομείο ... :rolleyes:

EddY
02/06/2007, 15:00
δεν θα μπορουσε να πει οτι ηταν σε νομιμη αμυνα???(το μαχαιρι να ειναι οσο ειναι η παλαμη)

675
02/06/2007, 15:13
δεν θα μπορουσε να πει οτι ηταν σε νομιμη αμυνα???(το μαχαιρι να ειναι οσο ειναι η παλαμη)

νομιζω πως κατι τετοιο δεν ισχυει , το χω ρωτησει και εγω...:sick:

vangelis 64
02/06/2007, 15:16
Τι να πω ρε γαμώτο....:sad:

OzZzZzY,περαστικά κι αγύριστα ρε φίλε.Κρίμα που δεν πήρες τον αριθμό τού κωλόμπατσου μπας και σφίξουνε και μερικοί κώλοι.:mad:

Νά'σαι καλά.:wave2:

OzZzZzY
02/06/2007, 15:37
εκεινη την ωρα ειχα αγχος κ επισης επρεπε να γυρισω ενα φιλο σπιτι με το μηχανακι..δν σημειωσα αριρθμο περιπολικου ουτε την πινακιδα απο το μηχανακι γιατι ηταν λυγισμενη..το καλο οπως προανεφερα ειναι οτι το μηχανακι ηταν χαρακτηριστικο..εκανε ΜΠΑΜ απο χιλιομετρα λογω εμφανισης..

δεν εμπλεξα με αστυνομιες γιατι θα παιρναγε ντουκου η υποθεση..απλα οι φιλοι μου εξαγριωθηκαν και για κανα μηνα ακομα θα στησουν καρτερι για να τους περιμενουν με τις παρεες που θα φερουν....:( ειναι αγυριστα κεφαλια..

OzZzZzY
02/06/2007, 15:39
επισης μπορεις να μη χρησιμοποιησεις μαχαιρι..να χρησιμοποιησεις υπερβαλοντα ζηλο..δηλαδη να τον πεταξεις κατω και να αρχισας το χοροπηδητα στο κεφαλι και κλωτσιες στο θωρακα..νομιμη αμυνα κ αυτη..αλλα δεν ειμαστε εγκληματιες..εγω ενα κατσαβιδι εχω για καμια βιδα κ το μετανιωνω γιατι ειναι παρανομο...:sad:

Nostra
02/06/2007, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
δεν εμπλεξα με αστυνομιες γιατι θα παιρναγε ντουκου η υποθεση..απλα οι φιλοι μου εξαγριωθηκαν και για κανα μηνα ακομα θα στησουν καρτερι για να τους περιμενουν με τις παρεες που θα φερουν....:( ειναι αγυριστα κεφαλια..

αυτά είναι μαλακίες... :mad: :mad: :mad:

πως θα κάνει δουλειά η αστυνομία ρε σεις αν δεν έχει συνεχή ενόχληση από τους πολίτες προς αυτή την κατεύθυνση ρεεεεεεεεεεεεεεεε......

δεν είναι όλοι οι της ΕΛΑΣ λάθος... οι λίγοι κάνουν τη ζημιά όπως σε όλους τους χώρους-επαγγέλματα...

Nostra
02/06/2007, 15:41
εγω ενα κατσαβιδι εχω για καμια βιδα ...:sad:

και πάλι, λασκαρισμένη συνέχεια είναι, ε?

:lol: :lol: :lol: :lol:

675
02/06/2007, 15:41

ρε σεις !!!!

μην κανετε καμια λακαμαδια....:sick:

μη μπλεκετε ρε δεν αξιζει να χαλατε τα μουτρα σας!!
αυτονων ειναι ηδη χαλασμενα ρε δεν εχουν να χασουν τπτ....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!:wave2:

παει περασε την αλλη φορα απλα περισσοτερη προσοχη!:wave2: :beer:

OzZzZzY
02/06/2007, 15:42
νοστρα θα της βαλω κολλα σπειρωματος μπας κ κατσει αλλα κ παλι χλωμο.. :D :D

675
02/06/2007, 15:42

πως θα κάνει δουλειά η αστυνομία ρε σεις αν δεν έχει συνεχή ενόχληση από τους πολίτες προς αυτή την κατεύθυνση ρεεεεεεεεεεεεεεεε......

+675:winka:

675
02/06/2007, 15:43
νοστρα θα της βαλω κολλα σπειρωματος μπας κ κατσει αλλα κ παλι χλωμο.. :D :D

οχι ρε ψεκασε τη με διογκωμενη συλικονη να δεις θεαματικο σουπερ-αποτελεσμα:hypnotize

:a38:

OzZzZzY
02/06/2007, 15:46
τελος με τις βιδες :p

εδωσε καταθεση ενας συμμαθητης μου απ οτι πληροφορηθηκα..βασικα μετα απο κανα μισαωρο απο το περιστατικο περασε παλι περιπολικο, ρωτησε τι εγινε, αν χτυπησε κανα παιδι κ ειναι για νοσοκομειο κ την κοπανησε..

τεσπα εγω αν τους δω να περνανε απο πουθενα θα τους πεταξω το κρανος να σαβουριαστουν :lol:

Nostra
02/06/2007, 15:47
εδωσε καταθεση ενας συμμαθητης μου απ οτι πληροφορηθηκα..βασικα μετα απο κανα μισαωρο απο το περιστατικο περασε παλι περιπολικο, ρωτησε τι εγινε, αν χτυπησε κανα παιδι κ ειναι για νοσοκομειο κ την κοπανησε..

τεσπα εγω αν τους δω να περνανε απο πουθενα θα τους πεταξω το κρανος να σαβουριαστουν :lol:

να πας να δώσεις κι εσύ κατάθεση και να αφήσεις τις ανωνυμίες και τις "περίεργες ιδέες"

μην είστε ευθυνόφοβοι...

675
02/06/2007, 15:48
να πας να δώσεις κι εσύ κατάθεση και να αφήσεις τις ανωνυμίες και τις "περίεργες ιδέες"

μην είστε ευθυνόφοβοι...

για ακομη μια φορα....

+675:D

OzZzZzY
02/06/2007, 15:52
θα περασω σημερα το απογευμα..
αλλο που μου κανε εντυπωση ειναι οτι ηταν πιτσιρικια..ναι οπως ακουσατε..ακουγεται περιεργο..εμεις ειμαστε 18 και 19 κ αυτα ηταν 15 με 17.. μας πιασαν πισωπλατα με τα κρανη και τη σιδηρογροθια και δεν προλαβαμε..μια στα πλευρα εφαγε ενας φιλος κ τελος..εκανε ωρα να συνελθει..

ρε π@υστη οικογενεια δεν υπαρχει να το μαζεψει στις 5 το πρωι απο τους δρομους? αυτη τη γ@μημενη τη σιδηρογροθια δν την εχουν δει? δν ξερουν που συχναζει το παιδι τους? παρατηρω μετα λυπης μου οτι οι συγχρονες οικογενειες δεν εχουν δεσμους αγαπης..αλλα συμφεροντος..ο καθενας κοιταει την παρτη του..

ronin1
02/06/2007, 16:14

ρε π@υστη οικογενεια δεν υπαρχει να το μαζεψει στις 5 το πρωι απο τους δρομους? αυτη τη γ@μημενη τη σιδηρογροθια δν την εχουν δει? δν ξερουν που συχναζει το παιδι τους? παρατηρω μετα λυπης μου οτι οι συγχρονες οικογενειες δεν εχουν δεσμους αγαπης..αλλα συμφεροντος..ο καθενας κοιταει την παρτη του..

τι οικογενεις ρε οζζυ...η μανα ποιος ξερει που πηδιεται κ ο πατερας αν υπαρχει σε ποιο κωλομπαρο τα πινει με τις πουτανες..πλακα κανεις..??

να κοιτας παντα πισω σου...

675
02/06/2007, 17:46

κοιτα, εγω δε θα το χοντρυνω οσο ο συμφορουμιστας απο πανω αλλα τετοιες συμπεριφορες σαν αυτη που περιγραφεις ευθυνονται καθαρα και μονο στους γονεις και οχι στα παιδια ...

δεν ξερω γιατι , ισως και οι γονεις απ τους γονεις τους να μην ειχαν δεχτει την καταλληλη παιδεια, ισως ισως ισως.....

δεν εχει νοημα να λεμε και να προσπαθουμε να βρουμε δικαιολογιες το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να προσεχουμε...:wave2:

funmoto
02/06/2007, 19:14
Aν τους ξανασυναντήσετε το λιγότερο που παίζει είναι να λερώσετε ποινικό μητρώο και είσαστε πολύ νέοι γι' αυτό...
Γ@μήστε την ιδέα στο μυαλό σας και..
+10000000000 στον συμφορουμίτη που είπε το σοφό:
ΤΟΥ ΦΕΥΓΑ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ

Για τα στρουμφάκια και τη συμπεριφορά τους τώρα.....

no coments :yuck:

Akatanomastos
02/06/2007, 22:35
se liga xronakia tha prepei na xoume oloi apo ena oplo pano mas, me adeia ola kirile san to amerika gia na niothoume asfaleis..

AFTER
02/06/2007, 22:39
Οχι οχι παιδια!!
Μην λετε κακα λογακια για τους αλλοδαπους και μετα μας πουνε ρατσιστες στην ΕΟΚ
Μη, κακο......

Για να δουμε αν τολμαγαν να κουνηθουνε στην Γερμανια
Αλλα εδω παινουν παραδειγμα απο το ολο κωλοχανικο συστημα...

675
02/06/2007, 22:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
se liga xronakia tha prepei na xoume oloi apo ena oplo pano mas, me adeia ola kirile san to amerika gia na niothoume asfaleis..

ναι λες και εκει ολα ειναι ασφαλη μετα την επικρατηση των οπλων....:ZZZ:

EVI
02/06/2007, 22:57
φιλε σε καταλαβαινω απολυτα οτι εχεις υποστει σοκ ..... βλεπεις ολα αυτα που δεν σκευτομαστε να κανουμε εμεις οταν μας συμβαινουν μας σοκαρουν

λογικο

το οτι η αστυνομια δε σε βοηθησε ειναι απαραδεκτο !

για την ιστορια σου λεω

οτι 18 χρονων 2 το μεσημερη σε κεντρικο σημειο κρατω απο το χερι τον αδελφο μου που τοτε ηταν 11 χρονων

2 πρεζακια που ζητησαν λεφτα και ειπα οχι....ενας αντρας μια γυναικα..........τοτε η γυναικα με επιασε και αρχισε να με χτυπα ..........το πως καταφερα να την βαλω κατω και να τις ριχνω μπουνιες δε το θυμαμαι

θυμαμαι ομως τον αντρα να ερχετε πισω μου και να μου χτυπα το κεφαλι με τις γροθιες του.

βγηκαν απο τις καφετεριες και τους κυνηγησαν ....αυτοι τρεχοντας γυρισαν και μου ειπαν << θα σε περιμενουμε >>

ΟΧΙ δε φοβηθηκα............γιατι ημουν πολυ ΄΄σκληρο΄΄ παιδι (κακος ημουν) δε καταλαβαινα που σταματα κατι ημουν βουρ μεσα σε ολα (κωλοπαιδο -απο τα καλα ομως-):winka:

τες πα ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ενταξη εγω ας φαω οσο ξυλο ειναι αλλα ο αδελφος μου ηταν μολις 11 χρονων

πηρα τηλ τον πατερα μου και ηρθε χωρις να του πω τι εγινε. με ειδε μες τα αιματα και τρελαθηκε.............μας βουτηξε και παρα τις αντιρρησεις μου (κακος δευτερη φορα αλλα ημουν 18 και μεγαλομενη να μην ΛΕΩ ΠΟΥΘΕΝΑ τιποτα ξερετε τωρα)

και μας πηγε στην αστυνομια...........σε 10 λεπτα ημουν μεσα σε λυτικο και καταιβεναμε..............χωρις να πω στους αστυνομικους τιποτα μου λενε αυτοι ειναι? (τα μαλακισμενα δεν ειχαν φυγει) λεω ναι ζαλισμενη

τους βουτανε

τιγκα στα χαπια (υπνους μπουμπλε) τιγκα στο μαυρο ο ενας ειχε παει κορυδαλο ουκ ολιγες φορες

εφαγαν το ξυλο της αρκουδας....... (μεσα στο τμημα οχ ιεξω) απο την μια τα ειχα παρει κρανιο που πηγαν να με ληστεψουν χτυποντας με και τον μικρο απο την αλλη στεναχωριομουν αλλα ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝ

τελος.

ΟΠΩΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙς.θα περασει. :wave2:

EddY
02/06/2007, 23:10
παιδια αμα εχεις ενα ανεστητικο sprey πανω σου και το χρησιμοποιησεις για αμυνα τοτε θα σου πουν κατι???το ξερω οτι ειναι παρανομο αλλα ρε παιδια τωρα γτ δεν σου επιτρεπουν κατι για να εχεις και συ μια αμυνα...αμα σου την παισει καποιος και τον σπασεις στο ξυλο τοτε παλι την εχεις βαψει εσυ...για παραδειγμα ενας φιλος μου ειχε δελτιο για πηγμαχια και του την πεφτουν 2 για να τον κλεψουν τοτε αυτος τους αρχιζει στις γρηγορες και τυχενει εκεινη την στιγμη να περνανε τα στρουμφ..τον περνουν τον φιλο μου και τον πανε στον μπαμπαστρουμ και τους αλλους τους αφησανε να φυγουν γτ να γινει αυτο????

Lupo
02/06/2007, 23:11
1ον Περαστικά Λιάκο. Και προσεκτικά!

2ον Πήγαινε να καταθέσεις και μην το αφήσεις έτσι. Όσο για την άλλη ιδέα.... αφήστε την για τα γουέστερν, έστω σπαγγέτι. Μην μπλέξετε με τέτοιο τρόπο. Μακρυά.

tifoefs
02/06/2007, 23:16
Αυτοδικια δεν ειναι προνομιο αλλα αδυναμια !!

Αν μπορεις να βρεις μεσω της αστυνομιας ικανοποιηση καντο. Αλλοιως κανε μηνυση κατ' αγνωστων και αναφορα στην ασφαλιστικη σου εταιρεια για την επιθεση με γνωματευση γιατρου.

Ηρεμια.

Ασε την αστυνομια να βρει την ακρη. Δουλεια τους ειναι.

PortisHead
02/06/2007, 23:55
Φιλε μου μην περιμένεις να σου πει κανεις αν εκανες καλά ή όχι.
Εγω ακολουθώ πάντα μια παροιμία...

Shoot or don't shoot
You will always regret it.

Οπότε έγκειται κάθε φόρα στην περίπτωση...άλλες φορες μένεις ψύχραιμος και πράττεις λογικά κιαλλες πάλι χάνεις τον έλεγχο και τα κάνεις όλα "πουτάνα".

Το θέμα είναι να ζυγίζεις κάθε φορά τι θα σου αποφέρει την λιγότερη ζημιά.

Τωρα οσον αφορα αυτους τους 15χρονους (μάλλον για ρωσσοπόντιοι μου κάνουν παρα για αλβανοί) έχω φιλαράκι κολλητο ,ασφαλίτη , κάθε μέρα τους μπουζουριάζουν για μικροκλοπές , φασαρίες κ.λ.π. και η κατάσταση δεν αλλάζει.Τι ξύλο τους ρίχνουν...τι αναμορφωτήρια.....η διαδρομή τους ειναι προκαθορισμένη...για τον Κορυδαλλό.

Να φανταστεις...οτι μια φορα που γυρνούσε με τη μηχανη απο το τμημα στο σπιτι τον χαιρέτησαν απο μια πλατεια που καθόντουσαν με άλλα αληταρια....λεγοντας του..."γεια σου αρχηγέ".... (δηλ. ξέρουμε που μένεις και τι μηχανη κυκλοφορεις).....

Μία ειναι η λύση ------> ΛΥΣΗ (http://www.anl.org.uk/images/BNP_LyndaMiller_KKK.jpg)
(σε ελληνική μορφή :lol: )

mob rules
03/06/2007, 03:18
:look:

675
03/06/2007, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Μία ειναι η λύση ------> ΛΥΣΗ (http://www.anl.org.uk/images/BNP_LyndaMiller_KKK.jpg)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

675
03/06/2007, 12:17

Shoot or don't shoot
You will always regret it.

:a23: :a23: :a23: :a23:

σοφη κουβεντα φιλε μ...:a10:

VANDA
03/06/2007, 12:35

Χιούμορ; :sick:

675
03/06/2007, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Χιούμορ; :sick:

μα δε τους βλεπεις πως ειναι??
:bigcry:

εγω αν τους πετυχαινα θα ξερενομουν παρα θα τρομαζα:rotflmao:

mavroforemenos
03/06/2007, 13:05
(Διαγράφτηκε προς αποφυγή παρεξηγήσεων)

675
03/06/2007, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από mavroforemenos
Με συγχωρείς φίλε μου αλλά δεν θα αντέξω και θα το πω (χωρίς να θέλω να το παίξω σκληρός)...τις φάγατε από 15χρονα; :confused:

οταν καποτε τις φας κι εσυ (που ειλικρινα δεν στο ευχομαι) τοτε θα καταλαβεις τι ειδους 15χρονα κυκλοφορουν...

mavroforemenos
03/06/2007, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
οταν καποτε τις φας κι εσυ (που ειλικρινα δεν στο ευχομαι) τοτε θα καταλαβεις τι ειδους 15χρονα κυκλοφορουν...

Ακόμα και αν υποθέσω ότι ξέρουν να χτυπάνε...όπως διάβασες οι φίλοι του ήταν 5 μαζί με το παιδί και τα μικρά ήταν 2...

EddY
03/06/2007, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από mavroforemenos
Ακόμα και αν υποθέσω ότι ξέρουν να χτυπάνε...όπως διάβασες οι φίλοι του ήταν 5 μαζί με το παιδί και τα μικρά ήταν 2...

φιλε ποσο χρονον εισαι????αμα σου την σκασουν και εσενα πισοπλατα τοτε τι θα κανεις θα μπορεσεις να αντιδρασεις????οσοι και να ειναι....εδω μπορει να δεις και 1 ατομο να πλακονει 10 τοτε τι θα πεις????

mavroforemenos
03/06/2007, 13:41
φιλε ποσο χρονον εισαι????αμα σου την σκασουν και εσενα πισοπλατα τοτε τι θα κανεις θα μπορεσεις να αντιδρασεις????οσοι και να ειναι....εδω μπορει να δεις και 1 ατομο να πλακονει 10 τοτε τι θα πεις????

Όπως είδες έσβησα το post μου διότι πρόσεξα το νεαρό της ηλικίας του thread, εκ των υστέρων, οπότε ήταν άστοχη η παρατήρησή μου.

mob rules
03/06/2007, 13:55

....εδω μπορει να δεις και 1 ατομο να πλακονει 10 τοτε τι θα πεις????

και τι με αυτο;:confused:

OrEsTiS82
03/06/2007, 14:36
δεν θα αναφερω περιοχη,ωρα κλπ.. θα αναφερω οτι σημερα ξημερωματα δεχτηκαμε επιθεση απο 2 ατομα..ημασταν παρεα 5 ατομων..περασαν με το δικυκλο τους κ τσαντιστηκαν γιατι το κοιταξαμε..σε ανυποπτο χρονο σταματησαν για εξηγησεις..κατεβηκαν κ αφου λυθηκε η παρεξηγηση :confused: κ γυρισαν να φυγουν.....μου αρπαζουν το κρανος κ βγαζουν σιδηρομπουνια.. αποτελεσμα? ενα δοντι σπασμενο σε ενα φιλο, ενας με ανοιχτη μυτη, ο αλλος με χτυπημα στο μαγουλο και εγω με αρκετης ωρας δυσπνοια μιας κ εφαγα κρανια κανονικοτατη.. ηταν αλλοδαποι..

το αλλο αποκορυφωμα? την ωρα που σηκωθηκαν να φυγουν ενα περιπολικο περνουσε για "καλη μας τυχη" ..ετρεξα του λεω "μας επιτεθηκαν δυο με το ταδε μηχανακι κ σιδηρομπουνια κλπ κλπ κ πηγαν προς τα κει" κ τι απαντησε "φιλε δεν γινεται τωρα εχουμε δουλεια"..εγω παντως τον ειχα δει να σταματαει μια mercedes και να της κοβει κληση..ηταν δηλαδη Α-Ν-Ε-Τ-Ο-Σ...

προσοχη παιδια..ακομα κ αν βγειτε ανεπαφοι απο μια τετοια συμπλοκη το σοκ ειναι μεγαλο..απο κεινη την ωρα ειμαι σπιτι και κοιταω ακομα και τον ισκιο μου....:sad: :sad:..αν εχετε μικρα παιδια προφυλαξτε τα..κυκλοφορει μαφια εκει εξω.. :sad: :sad:

δεν ξερω τι αποψη εχετε για ολα αυτα απλα εγω ενιωσα 2 πραγματα..οτι το κακο δν αργει πολυ να γινει..μια δυνατη μπουνια με το σιδερο αυτο ή κανα στιλετο σε "στελνει" στον αλλο κοσμο..ενιωσα ομως κ εντελως απροστατευτος..πρωτον γιατι μεχρι να καταλαβουμε τι εγινε ειχαμε φαει τα πρωτα χτυπηματα και δευτερον γιατι ενω αλλοι διαμαρτυρονται "που ειναι η αστυνομια" εμεις την ειχαμε μες στα ποδια μας κ δεν εκανε τιποτα..

:( :( :sad:

περαστικα στα φιλαρακια που μασταν μαζι :sick:

Καλα ρε στη πλατεια Αγ.Σοφ... φαγατε ξυλο; παλια ο Υφ.... εκρυβε ξυλα και κατσαβιδια στην πανω πλατεια για τετοια γεγονοτα.
Τι μηχανακι ηταν μηπως το ξερουμε,γραψτο.

OzZzZzY
03/06/2007, 14:59
ξαναπερασαν χθες..ολοι οι θαμνοι της πλατειας ηταν γεματοι με λουστους,ξυλα και τουλβα..τις μαζεψαν κ εφυγαν..παγκρατιωτες ειναι..

EddY
03/06/2007, 15:22
ξαναπερασαν χθες..ολοι οι θαμνοι της πλατειας ηταν γεματοι με λουστους,ξυλα και τουλβα..τις μαζεψαν κ εφυγαν..παγκρατιωτες ειναι..

φιλε προσεχε γτ παιζει να κσαναπερασουν...

OzZzZzY
03/06/2007, 20:07
Ορεστη κατ αρχην προχθες περασες απο πλατεια και σου φωναξα αλλα δεν ακουσες ή δεν σταματησες..
κ δευτερον σοβαρολογεις με αυτα που λες? τι κατσαβιδια κ ξυλα λες? ειναι δυνατον? δεν παμε για πολεμο στην πλατεια.. αυτα του στυλ "να βγω εξω καβατζωμενος" εγω δν τα συμπαθω..ποτε δεν ψαχνομουν για τετοια

GIXXERAKIAS
03/06/2007, 21:32
Ρε παπαρα που εμπλεξες μου λες?Αν δεν κανω λαθος και συ εισαι εξω 5 η ωρα το πρωι σορυ αλλα να λεμε και του στραβου το δικιο.Εσεις τι δουλεια ειχατε τετοια ωρα στην πλατεια με την παρεα σου?Συμμοριες και λοιπες μαλακιουλες?Κοψτε τις μαλακιες οσο ειναι νωρις μην μπλεκεται αλλο η υποθεση.Εγω σου προτεινω αν ειναι παγκρατιωτες οπως λες τελικα και δεν ειναι αλλοδαποι να μιλησετε σταρατα και να λυθει η παρεξηγηση εκει οταν τους δειτε και μην παιξετε μπουνιες.

Κανατε μαλακια και εσεις που κοιταζατε δεν ξερω πως το μηχανακι τους,μην καρφωνεστε σαν ψωμολιγουρες ρε παιδες.Και γω εχω εδω στην γειτονια μου την "πλατεια "που πηγαινα παλια αλλα τωρα εχουν αλλαξει οι ρολοι!Δεν βγαινουμε εξω για κρυφτο και πιο μεγαλοι για μπαλα.Πλεον βγαινουν για κανα μπαφο,κανενα τσακωμο μεταξυ περιοχων και τετοιες μαλακιες.Ετυχα σε μια τετοια περιπτωση οπως λες και σταμπαρα ενα πιτσιρικα ηταν ο γιος της κοπελας που μου εκανε καποτε αγγλικα.Τον τραβηξα απο το αυτι και τον αρχισα στις κλωτσιες!Ξερεις τι μου ειπε την αλλη μερα?Συγγνωμη ρε Γιαννη μαλακια μου.Δεν τον ξαναειδα στην πλατεια μεχρι αργα και εγινε και μηχανοβιος ο πιτσιρικος!(νταξ ενα παπακι εχει.:D )

Το συμπερασμα πιο ειναι?Ξεκολλατε και μην πλακωνεστε σαν να ειστε αναρχικοι στα εξαρχεια.Αν οπως λες οι "φιλοι" σου ετοιμαζονται για αντιποινα να περιμενεις πολυ χειροτερα σκηνικα στο μελλον και μην πας αν σου πουν για ξυλο κανοντας τον μαγκα.Αλλο να πλακωθεις με εναν και οποιος φαει τις πιο πολλες μπουνιες και αλλο να στην πεσουν 3-4 και να μην βλεπεις απο που σου ερχονται οι μαχαιριες και οι σιδερογροθιες.

Υσ.Αυτα που εγραψα τα εγραψα για σενα και ελπιζω να μην το παρεις απο κακο ρε συ.

OrEsTiS82
03/06/2007, 21:59
Ορεστη κατ αρχην προχθες περασες απο πλατεια και σου φωναξα αλλα δεν ακουσες ή δεν σταματησες..
κ δευτερον σοβαρολογεις με αυτα που λες? τι κατσαβιδια κ ξυλα λες? ειναι δυνατον? δεν παμε για πολεμο στην πλατεια.. αυτα του στυλ "να βγω εξω καβατζωμενος" εγω δν τα συμπαθω..ποτε δεν ψαχνομουν για τετοια

A χθες λες, ναι περασα αλλα δεν ειδα κανεναν γνωστο της ηλικιας μου και ακουσα μια φωνη αλλα δεν καταλαβα οτι ηταν για μενα γιατι κανει θορυβο το μηχανακι, μετα εφυγα προς τα πανω και ξανα γυρισα και ειδα οτι ειχε σταματησει περιπολικο στη πλατεια και την εκανα οπως θα ειδες.
Θα περασω και σημερα μετα τις 00:00 να δω τι γινεται.
Δεν πιστευω οτι σας την πεσανε τυχαια, κατι θα εχει γινει με κανεναν απο την περιοχη.

OzZzZzY
03/06/2007, 22:09
γιαννη εγω εχω 19αρισει κ επισης εκεινη την ωρα γυριζα απο γλυφαδα κ συναντηθηκα με τους φιλους μου εκει που γυριζαν απο γερακα.. αλλα για πες μου λιγο..ειναι δυνατον να μου λες να μην κοιταω ενα μηχανακι που περναει? με την ιδια λογικη θα πρεπει να μην κοιταω τιποτα που να ανηκει σε αλλον..που να ξερω τι μαλακας ειναι ο αλλος κ οτι θα παρεξηγηθει..

EddY
03/06/2007, 22:14
γιαννη εγω εχω 19αρισει κ επισης εκεινη την ωρα γυριζα απο γλυφαδα κ συναντηθηκα με τους φιλους μου εκει που γυριζαν απο γερακα.. αλλα για πες μου λιγο..ειναι δυνατον να μου λες να μην κοιταω ενα μηχανακι που περναει? με την ιδια λογικη θα πρεπει να μην κοιταω τιποτα που να ανηκει σε αλλον..που να ξερω τι μαλακας ειναι ο αλλος κ οτι θα παρεξηγηθει..

φαντασου εγω τι ξυλο θα επρεπε να ειχα φαει που οταν βλεπω μια μηχανη την κοιταω μεχρι να εκσαφανιστει....

EVI
03/06/2007, 22:14
πειτε τα με πμ αυτα ............σε λιγο θα μαθουμε ονοματα και καταστασεις .........δε θελουμε να μαθουμε στουμε. :winka: :winka: :winka: :winka: λεω εγω τωρα. το νετ το κοιτανε 1000 ματια που δε φαινοντε και δε θα το πιστευατε οτι κοιτανε :smokin: :)

OrEsTiS82
03/06/2007, 22:15
Ξαναπερασαν χθες; εγω οταν περασα ειδα οτι ειχατε μαζευτει πολλα ατομα, τους πιασατε;

xampos
03/06/2007, 22:17
να δειτε τη παιζει με διαφορους αλοδαπους εδω

κλασικα μαζευονται μεγαλη παρεα και βγαινουν στο δρομο για να πλακωσουν διαφορους (για αυτους ειναι η διασκεδασει τους. πως παμε εμεις ενα πραγμα για καφε εεε αυτοι πανε για ξυλο , πως παμε εμεις ενα σαββατο σε κανα κλαμπακι ε αυτοι πανε για να δειρουν)

κλασικα πρωχωρανε και μην τυχον τους κοιταξεις. και αμ ερθουν και περασουν διπλα σου προκλητικα και σε σπρωξουν κι ολας μην τυχον αντιδρασεις (τη γ@μισες )

ειναι μαγκες μονο και μονο επειδη ειναι 10-20 ατομα και αν βαρεσουν τηλεφωνα γινονται 50 !!!!!!

δυστηχως σε τετοια κοινωνια ζουμε

:sad: :sad: :sad:

OzZzZzY
03/06/2007, 22:19
ορεστη τις μαζεψανε κ φυγανε..εγω τωρα γυρισα απο βολτα πειραια με τον πατερα μου κ θα παω κατα πλατεια μερια να δω τι παιζει..

xampos
03/06/2007, 22:23
ορεστη τις μαζεψανε κ φυγανε..εγω τωρα γυρισα απο βολτα πειραια με τον πατερα μου κ θα παω κατα πλατεια μερια να δω τι παιζει..

ωχχ

φιλε αν αρχισανε τα παρε δωσε δεν τελειωνει ευκολα η ιστορια εχει συνεχεια

κλασικα μαζευεσται τους δερνεται , μετα μαζυονται σας δερνουν και παει λεγοντας

μλκια :sick: :sick:

OzZzZzY
03/06/2007, 22:23
θα δουμε..:alien:

EddY
03/06/2007, 22:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
ωχχ

φιλε αν αρχισανε τα παρε δωσε δεν τελειωνει ευκολα η ιστορια εχει συνεχεια

κλασικα μαζευεσται τους δερνεται , μετα μαζυονται σας δερνουν και παει λεγοντας

μλκια :sick: :sick:

αμα τους πανε και σημερα εκει και φανε παλι φαπες τοτε θα τελειωσει και απλως θα ψαχνουν να τους βρουν εναν εναν μπας και κανουν τπτ

OrEsTiS82
03/06/2007, 22:27
Και εγω πιστευω θα μαζευτουν αρκετοι και θα ερθουν αν οχι σημερα μεσα στην εβδομαδα, κρυψτε και τιποτα στη πλατεια να εχουμε.
Για αυτο οταν περασα χθες με κοιτουσαν παραξενα ολοι, θα νομιζατε οτι ειμαι απο την περιοχη των αλλων,επειδη εχω να πατησω 2 χρονια δε με ξερετε ολοι γιατι αραζα παλια.
;)

OzZzZzY
03/06/2007, 22:46
κανονισε να μαζεψεις κ εσυ καμια χωρια να φταις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

xampos
03/06/2007, 22:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Και εγω πιστευω θα μαζευτουν αρκετοι και θα ερθουν αν οχι σημερα μεσα στην εβδομαδα, κρυψτε και τιποτα στη πλατεια να εχουμε.
Για αυτο οταν περασα χθες με κοιτουσαν παραξενα ολοι, θα νομιζατε οτι ειμαι απο την περιοχη των αλλων,επειδη εχω να πατησω 2 χρονια δε με ξερετε ολοι γιατι αραζα παλια.
;)

καλα τολμισανε να σε κοιταξουνε και δεν εκανες τσαμπουκα :confused:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

mob rules
03/06/2007, 22:57

εσυ πας γυρευοντας να τις αρπαξεις...:hypnotize

orizontas
03/06/2007, 23:10
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

δεν καταλαβαινω τιποτε πλεον ...

η εχω μεγαλωση η οι τυποι που λεν .....

εχω πλεων 19αρισει λες και ειναι ανω των 40 δεν πανε καθολου καλα και βλεπουν και πολλες ταινιες .... αυτα δεν λεω τιποτε αλλο διοτι δεν θα βγει τιποτε ......

............................

δεν πατε καλα ρε νεοι κηφισιωτες γλυφαδιωτες και χαι κλας τυπακια

και δεν πατε καλα ρε νεοι παγκρατιωτες μενιδιωτες καισαριανιωτες .......

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

EVI
03/06/2007, 23:28
οριζοντα παντα ετσι ηταν (ασχετως αν συμφωνω η οχι)

δεν αλλαξε τιποτα και ποτε.

εγω δεν χω καταλαβει ομως τι γραφουν εδω

ιντερνετικο σχεδιο για φασαρια :rotflmao: :rotflmao: γαμω! :rotflmao: εμεις δεν ειχαμε τετοια και ειμαι μολις 25 :lol: :lol:

orizontas
03/06/2007, 23:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
οριζοντα παντα ετσι ηταν (ασχετως αν συμφωνω η οχι)

δεν αλλαξε τιποτα και ποτε.

εγω δεν χω καταλαβει ομως τι γραφουν εδω

ιντερνετικο σχεδιο για φασαρια :rotflmao: :rotflmao: γαμω! :rotflmao: εμεις δεν ειχαμε τετοια και ειμαι μολις 25 :lol: :lol:

ua m oy epitrecete na meino αφωνος παρατηρητης προς το παρον ......

τα παιρνω στην κασκα ρε γαμωτο και θα αρχισω να βριζω να χτυπω και να κουρευω

τα σημερηνα πιπινομαγκακια ......

το 15 χρονο 5 τα ξημεροματα ηταν τσαρκα και του βαζει χερι το 18 χρονο που αυτο ηταν

εως τις 6 .....

μη μιλας ρε μαλακα σου λεω ..................

OzZzZzY
04/06/2007, 02:46
τι γλυφαδιωτες και κηφησιωτες και παγκρατιωτες και τζανκια? κ τι σημαινει παντα ετσι ηταν τα πραγματα κλπ?
μιλατε πολυ ουτοπικα και αοριστολογειτε καργα..εδω μιλαμε για ενα συγκεκριμενο γεγονος και αναφερεται στην παιδικη εγκληματικοτητα..δεν ηξερα οτι στο τελος θα χω κ αδικο που δεχτηκα επιθεση..

Sotirios
04/06/2007, 10:47
τι γλυφαδιωτες και κηφησιωτες και παγκρατιωτες και τζανκια? κ τι σημαινει παντα ετσι ηταν τα πραγματα κλπ?
μιλατε πολυ ουτοπικα και αοριστολογειτε καργα..εδω μιλαμε για ενα συγκεκριμενο γεγονος και αναφερεται στην παιδικη εγκληματικοτητα..δεν ηξερα οτι στο τελος θα χω κ αδικο που δεχτηκα επιθεση..

Φίλε Οzzy στην αρχή είχες δίκιο, αλλά όσο ασχολείσαι με το θέμα το χάνεις και παραθέτω τα επιχειρήματά μου.....

όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες
πήγε για μαλί και βγήκε κουρεμένος

εσύ κοίτα να κάνεις το καλό και το νόμιμο(καταγελία στην αστυνομία) και ρίχτο στο γυαλό το όλο θέμα (όσο γίνεται). Αν δεν πηγαίνεις γενικώς με τον νόμιμο τρόπο και δίκιο να έχεις στην κοινή γνώμη γίνεσαι παράνομος δλδ μην γίνεσαι σαν και αυτούς. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις που έχω δίκιο και δεν μπορώ να το βρώ, απλώς καταπίνεις την όλη κατάσταση και την χωνεύεις όπως και εγώ και μετά μόλις χαλαρώσεις θα σκεφτείς και θα φανταστείς πού μπορεί να είχε φτάσει η κατάσταση αν τραβούσες το σκοινί και πίστεψέ με θα είσαι χαρούμενος.
φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά. Όσο αστείες και αν ακούγονται οι ψιλοπαριμιούλες έιναι πολύ σοφές και διαχρονικές.:wave2:

οι εν λόγω μάγκες θα τον βρούνε τον μάστορά τους και θα έιναι ένας του είδους τους δεν είναι ανάγκη να ασχολείσαι μαζί τους και να λερώνεσαι.

sniper
04/06/2007, 11:58
Διάβασα τα παραπάνω παραληρήματα ανδρείας και ηρωισμού.... και κοτετσιού (Κότες, φευγάτοι κλπ)

Κι εδώ, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, ισχύει το σοφό ρητό: "Όταν το πράγμα φτάσει στο απροχώρητο, τι είσαι προετοιμασμένος να κάνεις γι αυτό;"

Συνέλθετε γιατί μπορεί να μεγαλώσατε αλλά στο χώμα (2 μέτρα κάτω απο την γη) έχει σκουλίκια και μέσα στην φυλακή έχει αγγούρια.

OzZzZzY
04/06/2007, 12:47
δν εχετε αδικο απλα εγω δεν μπορω να σταματησω κανεναν νταη ο οποιος ψαχνεται για ξυλο..η κατασταση ξεκινησε απο εναν "τσαμπουκα" και εξ αιτιας της μαλακιας καποιων θα παρει διαστασεις βεντετας 2 περιοχων.. απ οτι ειδα ερχεται ο καθε ασχετος τσιλιβιθρας ο οποιος με ενα φου εχει πεσει κατω κ πισω απο την προστασια των μεγαλων εχει τη διαθεση να ριξει κ αυτος καμια να ξεθυμανει..δεν μπορουν να καταλαβουν οτι εμεις εδω ειμαστε παιδια που εχουμε τελειωσει το σχολειο κ εχουμε καποιες προοπτικες στη ζωη μας κ καθομαστε στην φωτισμενη και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ, απο ναρωκτικα και αλλα τετοια, πλατεια μας ενω εκεινα οπως ειπε κ ο πατερας μου "ειναι καμενα χαρτια..αν δεν μπουν σημερα στη φυλακη για κατοχη λοστων κ επιθεση, θα μπουν σε λιγα χρονια για οπλα, ναρκωτικα κλπ" :(

trigger
04/06/2007, 12:48
τι μαχαιρια,λοστους,κατσαβιδια και γερμανοπολυγωνα λετε ρεεεεε???? :a16:
και η μπιλια της ABUS μια χαρα δουλεια κανει!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
συνελθετε και αποφυγετε τετοιες καταστασεις.... στην καλυτερη καμια γρατζουνια
στη χειροτερη ομως.....:confused: :confused: :confused:
να θυμαστε οτι παντα υπαρχει καποιος εστω και 1% πιο μαγκας απο το μαγκα.....

ολοι κατι εχουμε να πουμε... :a024:
αν συνεβαινε σε μενα....???? :a016: :a016: :a016:
παντως τη μπιλια την εχω χρησιμοποιησει δυο φορες :smilea: και καταθετω τα θερμα μου συγχαρητηρια στην ABUS :beer:

Harry_V
04/06/2007, 14:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
Φίλε Οzzy στην αρχή είχες δίκιο, αλλά όσο ασχολείσαι με το θέμα το χάνεις και παραθέτω τα επιχειρήματά μου.....

όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες
πήγε για μαλί και βγήκε κουρεμένος

εσύ κοίτα να κάνεις το καλό και το νόμιμο(καταγελία στην αστυνομία) και ρίχτο στο γυαλό το όλο θέμα (όσο γίνεται). Αν δεν πηγαίνεις γενικώς με τον νόμιμο τρόπο και δίκιο να έχεις στην κοινή γνώμη γίνεσαι παράνομος δλδ μην γίνεσαι σαν και αυτούς. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις που έχω δίκιο και δεν μπορώ να το βρώ, απλώς καταπίνεις την όλη κατάσταση και την χωνεύεις όπως και εγώ και μετά μόλις χαλαρώσεις θα σκεφτείς και θα φανταστείς πού μπορεί να είχε φτάσει η κατάσταση αν τραβούσες το σκοινί και πίστεψέ με θα είσαι χαρούμενος.
φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά. Όσο αστείες και αν ακούγονται οι ψιλοπαριμιούλες έιναι πολύ σοφές και διαχρονικές.:wave2:

οι εν λόγω μάγκες θα τον βρούνε τον μάστορά τους και θα έιναι ένας του είδους τους δεν είναι ανάγκη να ασχολείσαι μαζί τους και να λερώνεσαι.

+1000

OrEsTiS82
04/06/2007, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
καλα τολμισανε να σε κοιταξουνε και δεν εκανες τσαμπουκα :confused:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε ηταν τουλαχιστον 30-40 ατομα, τι ειμαι Superman? αφου ειναι απο την περιοχη μου τα παιδια,ηξερα μερικα, εκεινα ειναι μικρα και δε με ξερουν, δε παταω εκει εδω και 3 χρονια, οταν πηγαινα ηταν πιο μικρα και δεν πηγαιναν.