δεν θα αναφερω περιοχη,ωρα κλπ.. θα αναφερω οτι σημερα ξημερωματα δεχτηκαμε επιθεση απο 2 ατομα..ημασταν παρεα 5 ατομων..περασαν με το δικυκλο τους κ τσαντιστηκαν γιατι το κοιταξαμε..σε ανυποπτο χρονο σταματησαν για εξηγησεις..κατεβηκαν κ αφου λυθηκε η παρεξηγησηκ γυρισαν να φυγουν.....μου αρπαζουν το κρανος κ βγαζουν σιδηρομπουνια.. αποτελεσμα? ενα δοντι σπασμενο σε ενα φιλο, ενας με ανοιχτη μυτη, ο αλλος με χτυπημα στο μαγουλο και εγω με αρκετης ωρας δυσπνοια μιας κ εφαγα κρανια κανονικοτατη.. ηταν αλλοδαποι..
το αλλο αποκορυφωμα? την ωρα που σηκωθηκαν να φυγουν ενα περιπολικο περνουσε για "καλη μας τυχη" ..ετρεξα του λεω "μας επιτεθηκαν δυο με το ταδε μηχανακι κ σιδηρομπουνια κλπ κλπ κ πηγαν προς τα κει" κ τι απαντησε "φιλε δεν γινεται τωρα εχουμε δουλεια"..εγω παντως τον ειχα δει να σταματαει μια mercedes και να της κοβει κληση..ηταν δηλαδη Α-Ν-Ε-Τ-Ο-Σ...
προσοχη παιδια..ακομα κ αν βγειτε ανεπαφοι απο μια τετοια συμπλοκη το σοκ ειναι μεγαλο..απο κεινη την ωρα ειμαι σπιτι και κοιταω ακομα και τον ισκιο μου....![]()
..αν εχετε μικρα παιδια προφυλαξτε τα..κυκλοφορει μαφια εκει εξω..
![]()
δεν ξερω τι αποψη εχετε για ολα αυτα απλα εγω ενιωσα 2 πραγματα..οτι το κακο δν αργει πολυ να γινει..μια δυνατη μπουνια με το σιδερο αυτο ή κανα στιλετο σε "στελνει" στον αλλο κοσμο..ενιωσα ομως κ εντελως απροστατευτος..πρωτον γιατι μεχρι να καταλαβουμε τι εγινε ειχαμε φαει τα πρωτα χτυπηματα και δευτερον γιατι ενω αλλοι διαμαρτυρονται "που ειναι η αστυνομια" εμεις την ειχαμε μες στα ποδια μας κ δεν εκανε τιποτα..
![]()
![]()
![]()
περαστικα στα φιλαρακια που μασταν μαζι![]()