View Full Version : o χουντογκεσταπίτης Nostra
VanDiemen
06/06/2007, 11:50
Ποιος χουντογκεσταπίτης διαχειριστής σβήνει τα μηνύματά μου χωρίς καμμιά αιτιολογία;
Μήπως δεν του γουστάρουν οι δηλώσεις;
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Ποιος χουντογκεσταπίτης διαχειριστής σβήνει τα μηνύματά μου χωρίς καμμιά αιτιολογία;
εγώ!
γιατί, τρέχει τίποτα?
ή προσφέρεις στην συνέχεια της κουβέντας για το ΙΔΙΟ θεμα ή πολυ απλά σβηνονται τα μηνυματα...
αν έχεις αντιρρήσεις επ'αυτού ανοιξε σε μια καταλληλη κατηγορία ένα thread να γραφεις τις δηλώσεις σου...
:wave2:
αυτη η αιτιολογία σου αρκεί? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=23055)
VanDiemen
07/06/2007, 13:01
Η έμμεση, πλην σαφής απορία που εξέφρασα μέσω των άσχετων δηλώσεων που έκανα, είχε ως σκοπό να μου απαντηθεί από σένα συγκεκριμένα, για ποιο λόγο ανοίχτηκε το συγκεκριμένο θέμα. Δήλωσες άθρησκος και άθεος. Με γεια σου με χαρά σου!
Είσαι ελεύθερος να μην πιστεύεις; Είσαι! Σου επέβαλε κανένας, πέρα ίσως από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, να πιστεύεις; Όχι! Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, να δεχτώ ότι εκφράζεις το παράπονό σου, ότι σου επιβάλλει το κράτος, ας πούμε, να πιστεύεις ότι η γη έχει σφαιρικό σχήμα, ενώ εσύ είσαι 100% σίγουρος ότι είναι επίπεδη και δε σου δίνει φορολογική ενημερότητα, εξαιτίας της απείθειάς σου.
Η φιλοδοξία σου ποια ήταν; Να βγει η κα Λουκά, δηλώνοντας παπόβια και να σπάσετε πλάκα;
Τα παραπάνω τα βρίσκεις εκτός θέματος; Δεν τα κατάλαβες και γι' αυτό τα έσβησες; Πολύ ωραία! Πολύ σωστά έπραξες!
Ας δούμε όμως.. Ισχύουν αυτά που ισχυρίζεσαι;
Μετά την εξήγηση που δίνεις, απαντώντας στο τελευταίο μου μήνυμα, ακολουθεί ο afrotwin.
Σε γενικές γραμμές λέει.. "Μα τι άσχετοι είναι αυτοί που πιστεύουν και βγάζουν τα κόμπλεξ τους εναντίον μας, που είμαστε όμορφοι, πανέξυπνοι, hulk κ.ο.κ. αντί να παραδεχτούν αμέσως ότι οι απόψεις τους είναι λάθος;". Δεν τα λέει έτσι ακριβώς, αλλά η κεντρική ιδέα είναι ακριβώς αυτή. Το ύφος του είναι προκατειλημμένο, τα επιχειρήματά του είναι: "είσαι άσχημος+ είμαι όμορφος => έχω δίκιο!"
Σε ρωτάω λοιπόν. Γιατί έκρινες απαραίτητο ότι τα δικά μου μηνύματα ήταν άσχετα και τα διέγραψες χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να ζητήσεις τους λόγους για τους οποίους εγώ έκρινα ότι έπραττα σωστά, στέλνοντάς τα, ενώ το παραπάνω προσβλητικότατο (προς όλους όσους έχουν αντίθετη, από τον ίδιο, άποψη) μήνυμα του ανωτέρω χρήστη, πέρασε αυτομάτως τη λογοκρισία και πήρε τη θέση του στο forum; Μήπως η βασική διαφορά ήταν ότι τα δικά μου μηνύματα, σου χάλασαν τη διάθεση επειδή διαφωνώ με τη θέση αυτών που έσπευσαν να υπερασπίσουν την ιδεολογία και τα πιστεύω που πρεσβεύεις, ενώ αυτό του afrotwin σε βρίσκει
σύμφωνο; <--σ' αυτό μην απαντήσεις! Είναι ρητορικό ερώτημα και η απάντηση είναι φανερή. Επίσης ρωτάω: Μέχρι τώρα, κάθε άσχετο μήνυμα, σε οποιοδήποτε θέμα συζήτησης διαγράφεται; Θέλεις να στο παίξω μπάτσος και να σου επισημαίνω όσα περνούν τη λογοκρισία που ισχυρίζεσαι ότι επιβάλλεται να υπηρετείς, για να διατηρηθεί μια στοιχειώδης τάξη;
................
Είδες που τελικά μπορείς να εκφράσεις στοιχειοθετημένη άποψη ?
Ο διάλογος (με βάση το netiquette και τους κανόνες του παρόντος forum) φυσικά και δεν περιλαμβάνει οποιοδήποτε είδος λογοκρισίας. Το ότι ως χρήστης έγραψα κάποιες σκέψεις μου δεν συνδυάζονται με το γεγονός ότι μπορώ να "επηρεάσω" κάποια μηνύματα σε αυτό το thread.
Αν εσύ νομίζεις ότι τα παρακάτω μηνύματά σου είχαν σκοπό να προωθήσουν την κουβέντα ή να αποτελέσουν την άποψή σου για το συγκεκριμένο θέμα που συζητιέται τότε η μόνη απάντηση που έχω να σου δώσω είναι ότι εγώ δε το νομίζω. Οπότε και σβήστηκαν ή θα συνεχίσουν να σβήνονται.
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen - 26-05-2007 10:46
Δε θα δηλώσει κανένας τίποτα σήμερα; Ότι π.χ. είναι άπλυτος (επειδή βαριόταν να κάνει μπάνιο χθες); Συνδικαλιστής, γαύρος; Ναρκομανής; Μια δήλωση ρε σεις, για τον τελικό του τσουλού, έστω! Κανένα ουίσκι ή καμμιά κούτα τσιγάρα δεν έχει να δηλώσει κανένας (έτσι δε λένε στο τελωνείο; );
Εγώ έχω να δηλώσω ότι βαριέμαι σήμερα και είπα να τη σπάσω λίγο σ' αυτούς που τους σηκώθηκε να δηλώσουν άθεοι-άθρησκοι και νόμιζαν ότι θα τελειώσει έτσι γρήγορα η συζήτηση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen - 27-05-2007 10:15
Μπα.. Αυτό λέω να μην το δηλώσω.
Αλλά (για να πάμε και στο θέμα μας) και τι με νοιάζει; Δικά μου είναι; Το δικό σου, (χωρίς πλάκα! Γιατί λες "ξυρίστε ΤΟ"; Μονάρχης είσαι; ) το είδα ξυρισμένο και λέω.. "δεν του το σπάω έτσι που μοιάζει με γλόμπο; Ένας αρχίδας (ή ένα αρχίδι <--πάρτο όπως θέλεις) λιγότερο".
Δήλωσέ το σπασμένο! Να ένα καλό θέμα για συζήτηση! Και εδώ θα μπορεί να συμμετάσχει και η Βέφα, ο Μαμαλάκης κ.ο.κ.!
Οι κύριοι μοδεράτορες στο ξύριζαν; Περίεργο.. Αλλά πολύ καλή δουλειά!
Δε σε άκουσαν πάντως! Πρώτα στο ξύρισαν και μετά το είδα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen - 02-05-2007 12:58
Μάστορα αφού σε προσέβαλε αυτό που είπα περί εντροπίας, που δεν ήταν συμπέρασμα αλλά ειρωνικό σχόλιο, τότε εγώ τι θα έπρεπε να σου πω για την ατυχή προτροπή σου, να βάλω τις απόψεις μου στο Δαρβινικό πρωκτό μου;
Πάντως το "να λείπουν" εγώ δε σου το είπα και δεν πρόκειται με τσαμπουκαλεμένες προτροπές "να λείπουν", "μαζέψου" κ.λπ. να με επηρεάσεις ούτε μια τρίχα στο τι πιστεύω και τι θα πω! Δαρβινικός είναι ο δικός σου πρωκτός και όχι ο δικός μου, αλλά προφανώς ο Δαρβίνος είναι ο μάστορας που δουλεύει στο σαντουιτσάδικο που τρως το βρώμικο με εντροπία και τζατζίκι! Εκεί οφείλεται η παρεξήγηση.
και άλλα πολλά...
βέβαια σου απάνταγαν και άλλοι και σβήστηκαν αντίστοιχα και τα δικά σου μηνύματα...
αλλά δεν είδα κανέναν άλλον να παραπονιέται για το "χάσιμο" των μηνυμάτων του!
αν δε σε ενδιαφέρει το όποιο thread πολύ απλά δε συμμετέχεις
αν σε ενδιαφέρει μπορείς να γράψεις ότι θέλεις σεβόμενος όμως το θέμα (όχι συμφωνώντας φυσικά αλλά παραμένοντας εντός της συζήτησης)
αν θες να πεις κάτι άσχετο για το θέμα ή να κάνεις τη διαφορά ως άνθρωπος του στυλ
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen - 02-06-2007 11:24
Σήμερα δηλώνω υπέρ των desktop έναντι των laptop. Επίσης δηλώνω ακεφιές.
τότε μπορείς κάλλιστα να φτιάξεις ένα καινούριο Thread... στην κατάλληλη κατηγορία... :winka:
δε ξέρω αν σε κάλυψαν οι απαντήσεις μου, κρίνοντας από τα όσα ποστ σου έχω διαβάσει μάλλον δε θα σε καλύψουν τα παρακάτω οπότε αν θέλεις μπορείς να συνεχίσεις να μου την λες ... αλλά όχι στο thread περί α-θρησκείας και α-θεΐας... και γι'αυτόν τον λόγο όλα τα σχετικά μηνύματα ήρθαν σε καινούριο thread στις διαμάχες ώστε να μπορείς να μου "τα χώσεις" ελεύθερα χωρίς τον φόβο να σου "κόψω" μηνύματα μιας και στις διαμάχες δεν είμαι διαχειριστής...
φιλικά
Nostra
Cpt. Haddock
07/06/2007, 13:46
:a014:
lampros_fazer
07/06/2007, 14:07
Για ποιό thread μιλάμε..;
Άκυρο,τώρα το είδα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
+1 To Huge μεγεθος ... :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Για ποιό thread μιλάμε..;
Άκυρο,τώρα το είδα..
Που εινα lampros-fazer και με ενδιαφερει το θεμα;
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Που εινα lampros-fazer και με ενδιαφερει το θεμα;
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=38049
Ταξιδευτής
07/06/2007, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αλλο ενα παρακαλω! :D
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
καμμια κινηση...
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
καμμια κινηση...
Στο κυλικείο όμως γίνεται χαμός με τόσο ποπ-κορν και κόκα-κόλα :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
ολα για τα $$$ γινονται τελικα... :sad:
Ταξιδευτής
07/06/2007, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Ε καθιστε βρε, ακομα νωρις ειναι.... :D Μην κοιτατε εμεις που ηρθαμε νωρις για να πιασουμε καλη θεση! :lol:
Ε!!! ΜΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!!!! ΗΜΟΥΝ ΕΔΩ ΠΡΩΤΟΣ ΛΕΜΕ!!! :mad: :lol: :rotflmao:
mob rules
07/06/2007, 16:24
χαχαχααχα...ετσι ειναι...ο αφρο ειναι ομορφος....ασε που παει και δελεαρ...:winka:
:lol: :lol: :lol: :lol:
VanDiemen
07/06/2007, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Είδες που τελικά μπορείς να εκφράσεις στοιχειοθετημένη άποψη ?
Ο διάλογος (με βάση το netiquette και τους κανόνες του παρόντος forum) φυσικά και δεν περιλαμβάνει οποιοδήποτε είδος λογοκρισίας. Το ότι ως χρήστης έγραψα κάποιες σκέψεις μου δεν συνδυάζονται με το γεγονός ότι μπορώ να "επηρεάσω" κάποια μηνύματα σε αυτό το thread.
Αν εσύ νομίζεις ότι τα παρακάτω μηνύματά σου είχαν σκοπό να προωθήσουν την κουβέντα ή να αποτελέσουν την άποψή σου για το συγκεκριμένο θέμα που συζητιέται τότε η μόνη απάντηση που έχω να σου δώσω είναι ότι εγώ δε το νομίζω. Οπότε και σβήστηκαν ή θα συνεχίσουν να σβήνονται.
και άλλα πολλά...
βέβαια σου απάνταγαν και άλλοι και σβήστηκαν αντίστοιχα και τα δικά σου μηνύματα...
αλλά δεν είδα κανέναν άλλον να παραπονιέται για το "χάσιμο" των μηνυμάτων του!
αν δε σε ενδιαφέρει το όποιο thread πολύ απλά δε συμμετέχεις
αν σε ενδιαφέρει μπορείς να γράψεις ότι θέλεις σεβόμενος όμως το θέμα (όχι συμφωνώντας φυσικά αλλά παραμένοντας εντός της συζήτησης)
αν θες να πεις κάτι άσχετο για το θέμα ή να κάνεις τη διαφορά ως άνθρωπος του στυλ
τότε μπορείς κάλλιστα να φτιάξεις ένα καινούριο Thread... στην κατάλληλη κατηγορία... :winka:
δε ξέρω αν σε κάλυψαν οι απαντήσεις μου, κρίνοντας από τα όσα ποστ σου έχω διαβάσει μάλλον δε θα σε καλύψουν τα παρακάτω οπότε αν θέλεις μπορείς να συνεχίσεις να μου την λες ... αλλά όχι στο thread περί α-θρησκείας και α-θεΐας... και γι'αυτόν τον λόγο όλα τα σχετικά μηνύματα ήρθαν σε καινούριο thread στις διαμάχες ώστε να μπορείς να μου "τα χώσεις" ελεύθερα χωρίς τον φόβο να σου "κόψω" μηνύματα μιας και στις διαμάχες δεν είμαι διαχειριστής...
φιλικά
Nostra
Καταρχήν τώρα πήρα είδηση τη μεταφορά του θέματος στις διαμάχες (ευχαριστώ vangelis64) και ζητώ συγνώμη που ζητούσα τα ρέστα στους "προβληματισμούς", για το ποιοι ήταν οι λόγοι που σβήστηκε το παραπάνω, που έγραψα. (και δε συμφωνώ με το θέμα γιατί δεν θα το έγραφα ποτέ έτσι και το "χουντογκεσταπίτης" ήταν αποτέλεσμα συνδυασμού διάθεσης για χιούμορ και εκνευρισμού).
Βλέπω ότι αυτά που έχω γράψει και έχουν σβηστεί, έχουν κρατηθεί με κάποιο τρόπο. Παραθέτεις πλήθος απαντήσεών μου, οι οποίες ομολογώ ότι δε με κολακεύουν, αλλά για να φανεί ο λόγος που έχω το συγκεκριμένο ύφος, δε νομίζεις ότι θα έπρεπε να μπουν και τα μηνύματα των μελών στα οποία απαντούσα, ώστε να φανεί ότι δεν ήμουν εγώ αυτός που αρχικά είχε υβριστική διάθεση;
Είχες δίκιο, όσον αφορά την πρόβλεψή σου ότι η απάντησή σου δε θα με κάλυπτε, υποννοώντας ότι είμαι τόσο στραβάδι που δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάνω λάθος σε κάτι. Έπεσες μέσα, χωρίς να δέχομαι αυτή την αιτιολογία (όσο υποκειμενικό, εγωιστικό και μη πειστικό ακούγεται αυτό). Κι αυτό γιατί λες ότι το ύφος μου και οι άσχετες με το θέμα αοριστολογίες, στάθηκαν αιτία να μη ληφθούν υπόψιν τα μηνύματά μου και να διαγραφούν. Κι εγώ αυτό που σε ρώτησα ήταν: Με ποια κριτήρια λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν αυτά που έγραψε ο afrotwin, που βρίζει χυδαία, αυτά που πιστεύω εγώ και πάρα πολλοί άλλοι, που είναι μέλη του forum, αλλά ίσως δεν εκφράστηκαν και πήραν την έγκριση για την παραμονή τους στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ αντίστοιχα ότι εξέφρασα εγώ (εμμέσως και με ειρωνικό ίσως τρόπο, αλλά χωρίς να επιτίθεμαι ή να προσβάλλω κανέναν) διεγράφη με συνοπτικές διαδικασίες σε χρόνο dt;
Οφείλω να αναγνωρίσω το ήπιο και μετριοπαθές ύφος σου, που ξεφεύγει από τη συνηθισμένη επίθεση εναντίον του ατόμου που εκφράζει μια γνώμη, αγνοώντας τελείως τα επιχειρήματα που παρατίθενται, για να στηρίξουν την εγκυρότητα των ισχυρισμών (του ατόμου ντε!).
ρε με τι ασχολειται ο κοσμος..
χαλαρωστε παιδες...relaxx...
:beer: :a47: :a44: :a33: :a08: :a08: :a10: :beer:
VanDiemen
08/06/2007, 08:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
ρε με τι ασχολειται ο κοσμος..
χαλαρωστε παιδες...relaxx...
:beer: :a47: :a44: :a33: :a08: :a08: :a10: :beer:
Έχεις δίκιο, με τη διαφορά ότι :a44:.
πήραν την έγκριση για την παραμονή τους στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ αντίστοιχα ότι εξέφρασα εγώ (εμμέσως και με ειρωνικό ίσως τρόπο, αλλά χωρίς να επιτίθεμαι ή να προσβάλλω κανέναν) διεγράφη με συνοπτικές διαδικασίες σε χρόνο
απλά σου παραθετω το πληθος των μηνυματων που εχουν "σβηστεί" από το εν λόγω thread και τον συντάκτη τους...
τα συμπεράσματα δικά σου...
γιατί εκτός απο χουντογκεσταπιτης ειμαι και αρτέμης... :winka:
Cpt. Haddock - 22
TROOPER - 21
crs-k - 17
VanDiemen 17
Nostra - 15
OldMan - 12
vangelis 64 - 12
h_m_akis - 8
Nefeli - 7
afrotwin - 6
idi - 6
bartlal - 5
fantacid - 5
gcrook - 5
nimbus - 5
sniper - 5
sober - 5
makis206 - 4
ASTRAKITCAR - 3
DimChios - 3
gregorgeous89 - 3
loukasfilm - 3
zephyr1 - 3
zireous - 3
EVI - 2
Maira - 2
sonic22 - 2
$py - 1
Daemon - 1
dirtbird - 1
el_hymador - 1
Gandalf dr685sm - 1
iriniaa - 1
johnpan - 1
LIBYKOS - 1
marios8 - 1
OzZzZzY - 1
συμφωμα με τα παραπανω θα επρεπε πριν "γκρινιάξεις" εσύ να πλακωθώ
πρώτα με τους Cpt. Haddock, TROOPER και crs-k ....
μετά με εσένα...
και τέλος... να μου την πώ εγώ ο ίδιος σε εμένα...
:smokin:
πρώτα με τους Cpt. Haddock, ...
τρελλος σπαμερ τελικα αυτος ο πακ10... :cry: :cry: :cry:
vangelis 64
08/06/2007, 12:56
μετά με εσένα...
Είδες;Εμένα δεν μ' έβαλε μέσα γιατί ξέρει ότι δεν τον παίρνει.
Ή το μπαίρνει λες; :look: :lol: :lol: :lol:
.......................
crs-k - 17
......................
να πλακωθώ πρώτα
......................
crs-k ....
.......................
:a53:
Γιατι ρε μ@λ@κα μ' εχει κατασφαξει ? :mad: :a37:
blueblack
08/06/2007, 13:23
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.........ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.......
Άμα γράψουμε καί καμμιά μαλακιούλα έκτός θέματος,μή τό παίρνετε καί τόσο
βαριά.........
Δέν είμαστε καί στό σχολείο νά γράφουμε...........
ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ...........καί μάς μαλλώνετε άμα φύγουμε άπό τό θέμα.....!!!!!!!!
ΑΣ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.............
Γιατί αύτή ή ίστορία μού θυμίζει τή μήνυση πού κάνανε στήν κόρη τού ύπουργού
έπειδή έδειχνε αύτή πού τόπαιζε μέ τήν άνάκρουση τού Έθνικού Ύμνου....?????????
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΕ
ΚΑΙ Ο ΚΑΦΦΕΣ.............ΧΑΛΛΛΛΑΡΑΑΑΑΑΑ......!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
:a53:
Γιατι ρε μ@λ@κα μ' εχει κατασφαξει ? :mad: :a37:
άσε μας ρε αλτσχάιμερ πρεζιντεντ που αμα δε το γραφα εγω σιγα που θα το θυμοσουνα...
πάλι καλά που σου φοράει η druuna καθε πρωί τα μπλουζακια του moto.gr και θυμασαι σε ποιο φόρουμ γραφεις...
:evil:
vangelis 64
08/06/2007, 13:44
άσε μας ρε αλτσχάιμερ πρεζιντεντ που αμα δε το γραφα εγω σιγα που θα το θυμοσουνα...
πάλι καλά που σου φοράει η druuna καθε πρωί τα μπλουζακια του moto.gr και θυμασαι σε ποιο φόρουμ γραφεις...
:evil: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:evil:
Ακου να δεις Τασο μου σ' αγαπαω σ΄εχτιμαω αλλλλλλλά.... λιγα με το στεφανι μου αν θες να τα παμε καλα...
:evil: :rotflmao: :rotflmao:
Χρησταρα αστον αυτον στα κοπτοραπτικα του και μην μου συγχιζεσαι, σε περιμενει το αγαπημενο σου φαγακι και γλυκακι κι οτι αλλο ηθελε προκυψει τελος παντων.....
:winka: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ταξιδευτής
08/06/2007, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Χρησταρα αστον αυτον στα κοπτοραπτικα του και μην μου συγχιζεσαι, σε περιμενει το αγαπημενο σου φαγακι και γλυκακι κι οτι αλλο ηθελε προκυψει τελος παντων.....
:winka: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΥΤΕΣ ειναι γυναικες ρε πστη μου!!!! :lol: :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol: :lol:
Ρε με τι κάθεστε και ασχολείστε?
Κάντε και λίγο sex :smokin:
(Πάει για όλους, μην κατηγορηθώ ότι υποστηρίζω κάποιον)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
............................
...........................
Εεεετσι! Ετσι! :D
Γιατι με συγχισε το κ@λοπαιδο... :( :mad:
:lol: :rotflmao: :lol:
afrotwin
08/06/2007, 14:57
Καταρχήν τώρα πήρα είδηση τη μεταφορά του θέματος στις διαμάχες (ευχαριστώ αοριστολογίες, στάθηκαν αιτία να μη ληφθούν υπόψιν τα μηνύματά μου και να διαγραφούν. Κι εγώ αυτό που σε ρώτησα ήταν: Με ποια κριτήρια λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν αυτά που έγραψε ο afrotwin, που βρίζει χυδαία, αυτά που πιστεύω εγώ και πάρα πολλοί άλλοι, που είναι
lipon epidi i agnia skotoni os gnosto an ke den ime 8eos gia mia fora 8a se sinxoriso
asxolise para poli me emena ke tis apopsis mou se epipedo pou 8a xaso tin ipomoni mou
katalave ta eksis
edo ine motosikletistiko forum elef8ero oso ginete
agkaliazi ola ta atoma pou exoun i agapoun tin motosikleta ke tin filosofia tis
ine ena anixto forum ganika
ke afto exoun epixirisi na to ekmetaleftoun diafori
opos ef8ikistes as poume ka8osprepistes i8ikologi ke ala pola
tora gia akomi miafora erxomaste antimetopi me enan lakam pou oriete gia 8eous ke demones
pos leme kokinoskoufitse ke tria gourounakia.... se evraiki version...
ma8e ke katalave ta eksis
edo mesa ego ime o kirios o 8eos sou
ton alon 8eo pou gousternis na pas na ton vris alou
ke 8a ka8isis kala giati ama ta paro ke se piaso sta xeria mou 8a parakalas ourliazontas na pe8anis gia na litro8is...
ke afta ta leo giati apo makria se piano
ke min katariese ton computer mou giati grafo apo internet kafe...
:rotflmao:
malaka
o 8eos ine prosopiki sou apopsi
apo tin stigmi pou den granazonete den alazi ladia
den turbizete edo mesa ine axristos anisxiro ke anikanos
ksigi8ikame
ke min akouo malakies peri adikia edo mesa svinete oti nane
oti goustaroume svinoume
an den sou aresi
opos leei ke ena arxeo rito fae mono tis patates....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ke o nostra ine kaliteros ke omorfoteros apo ton 8eo sou
ke na prosexis pos milas
xorto e xorto
fillakia:a07: :a57:
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ksigi8ikame
oti goustaroume svinoume
an den sou aresi
oh yeah... he's back....!!!
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ke o nostra ine ...... omorfoteros apo ton 8eo sou
Στην μυτη θα χαλασουμε λιγο... :rolleyes: :sick:
:lol: :rotflmao: :lol:
afrotwin
08/06/2007, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Στην μυτη θα χαλασουμε λιγο... :rolleyes: :sick:
giati re exoume di tin miti tou 8eou?
ke an ine to megalo rou8ouni o tipos?
den lene o 8eos ola ta vlepi:eyepop:
ara prepi na ta mirizi kiolas....
e fantasou miti:rotflmao: :rotflmao:
tou nostra mas prepi na ine mitaki mprosta tou...
:lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol:
l
εισαι καλητερα βλέπω ασχημομαλάκα!
ο πιο ωραίος, εξυπνος, καυλήγραμμος και απαιχτος ειμαι εγώ.
:cool: :smokin:
VegasKitty
08/06/2007, 15:36
Koιτα να δεις που ολοι οι "θεοι" (ολων των τυπων και θεματων)
εχουν μαζευτει στο μοτο.... :eyepop:
......
Τι ωραιο πραγμα να βλεπεις οτι καποια πραγματα δεν αλλαζουν ποτε... :D
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
afrotwin
08/06/2007, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
εισαι καλητερα βλέπω ασχημομαλάκα!
ο πιο ωραίος, εξυπνος, καυλήγραμμος και απαιχτος ειμαι εγώ.
:cool: :smokin:
i ali8ia ine oti ama pe8anis 8elo to kefali sou valsamomeno pano apo to tzaki mou....
i mipos kiropigio sto trapezaki?:look:
kala kane pexnidi esi ke 8a tin vroume tin akri...
tora re tai to eksipnos ti to i8eles?
prosvalis tin enia re file
ti na se kano ola ta 8es......
ke asximos ego?:a24:
milame teras omorfias
afou me tin omorfia mou tromazo tis ginekes....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
12000 αναγνωσεις σε 3 μερες??wow
:look: :look:
VanDiemen
08/06/2007, 18:32
lipon epidi i agnia skotoni os gnosto an ke den ime 8eos gia mia fora 8a se sinxoriso
asxolise para poli me emena ke tis apopsis mou se epipedo pou 8a xaso tin ipomoni mou
katalave ta eksis
edo ine motosikletistiko forum elef8ero oso ginete
agkaliazi ola ta atoma pou exoun i agapoun tin motosikleta ke tin filosofia tis
ine ena anixto forum ganika
ke afto exoun epixirisi na to ekmetaleftoun diafori
opos ef8ikistes as poume ka8osprepistes i8ikologi ke ala pola
tora gia akomi miafora erxomaste antimetopi me enan lakam pou oriete gia 8eous ke demones
pos leme kokinoskoufitse ke tria gourounakia.... se evraiki version...
ma8e ke katalave ta eksis
edo mesa ego ime o kirios o 8eos sou
ton alon 8eo pou gousternis na pas na ton vris alou
ke 8a ka8isis kala giati ama ta paro ke se piaso sta xeria mou 8a parakalas ourliazontas na pe8anis gia na litro8is...
ke afta ta leo giati apo makria se piano
ke min katariese ton computer mou giati grafo apo internet kafe...
:rotflmao:
malaka
ksigi8ikame
oti goustaroume svinoume
an den sou aresi
ke o nostra ine kaliteros ke omorfoteros apo ton 8eo sou
ke na prosexis pos milas
xorto e xorto
fillakia:a07: :a57:
Λεπόοον..
Ότι προσβλητικό γράφεις, στο επιστρέφω να το εκτυπώσεις και να το τρίψεις μόνος σου στη μάπα σου (σου τα έκανα και bold για να πάρεις και τροπικό χρωματάκι και να μπορείς δικαιολογήσεις το πρώτο συνθετικό του username σου. Για το δεύτερο πιστεύω ότι ένας πουτσοσκάμπιλος είναι αρκετός για να αρχίσεις να τα βλέπεις διπλά), γιατί που να σε ψάχνω σε internet cafe για να στο χώσω στο βόθρ.. στοο στόμα σου, να το φας.
Σχετικά με το αν θα με πιάσεις... υπάρχει περίπτωση!! ...αλλά η εξέλιξη θα είναι να μου κλάσεις μια μάντρα αρχίδια!
Έτσι στα γρήγορα που το διάβασα, αυτά μου έκαναν εντύπωση. Τις υπόλοιπες τις μαλακίες που γράφεις ούτε που τις έδωσα σημασία. Λυπάμαι για το χρόνο που ανάλωσες για να τις σκεφτεί το διεστραμμένο το μυαλουδάκι σου.
alximistis
08/06/2007, 18:57
Τελικά... είστε ΟΛΟΙ σασ κάφροι κι εγώ... πολύ ΚΥΡΙΟΣ!!!
Δεν υπάρχει τίποτα σβησμένο δικό μου! :)
Ελάτε ρε αρχιτραμπούκοι να σας μάθω τρόπους. Ρεμάλια!!! :D
SPORAKIAS
08/06/2007, 19:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τελικά... είστε ΟΛΟΙ σασ κάφροι κι εγώ... πολύ ΚΥΡΙΟΣ!!!
Δεν υπάρχει τίποτα σβησμένο δικό μου! :)
και εμενα.....:winka:
αλλα επειδη δεν εγραψα.....:rolleyes: :rotflmao: :smokin:
FestoNero
08/06/2007, 19:10
:lol: :lol: :rotflmao:
Kαλα, ολο το θρεντ απλα :a19:
Νοστρα μην ξεχασεις τη σαλιαρα στον crs~k!!
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Μιας και βλεπω οτι υπαρχουν στατιστικα..
Μηηηηηηπως ειναι δυνατον να δουμε ποιος εχει φαει τα περισσοτερα σβησιματα overall στο φορουμ;;
:D
Λεπόοον..
Ότι προσβλητικό γράφεις, στο επιστρέφω να το εκτυπώσεις και να το τρίψεις μόνος σου στη μάπα σου, γιατί που να σε ψάχνω σε internet cafe για να στο χώσω στο βόθρ.. στοο στόμα σου, να το φας.
Σχετικά με το αν θα με πιάσεις... υπάρχει περίπτωση!! ...αλλά η εξέλιξη θα είναι να μου κλάσεις μια μάντρα αρχίδια!
Έτσι στα γρήγορα που το διάβασα, αυτά μου έκαναν εντύπωση. Τις υπόλοιπες τις μαλακίες που γράφεις ούτε που τις έδωσα σημασία. Λυπάμαι για το χρόνο που ανάλωσες για να τις σκεφτεί το διεστραμμένο το μυαλουδάκι σου.
:a23: :a23: :a23:
:a55:
VanDiemen
08/06/2007, 22:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
12000 αναγνωσεις σε 3 μερες??wow
Μπα! Το θέμα μεταφέρθηκε από τους προβληματισμούς και μάλλον το κοντέρ δείχνει κι αυτούς που το επισκέφτηκαν κι εκεί.
Vandiemen
+1.000.000 :beer: :beer: :beer:
re karagkiozi AFROTWIN pios nomizis pos ise ke milas etsi?
na se xeronte afti pu se anexonte giati dixnun ke tin dikia tus piotita.Apo apiles paliomalaka den xampariazi kanenas edo mesa.ise alos enas puthenas, den iparxis, ke oso gia tis apiles su an ise magas ke exis antera kantis praksi esi me tin idiotita pu exis ke ego apo eki pu ime me tin idiotita pu exo.Ante nteeeeeeeee.
Me megali ektimisi (Se olus tus ipolipus xristes)
O ... APO ...
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
09/06/2007, 09:00
O ρε φιλε αυτο ειναι!! Της πουτανας γινετε ορε γλεντια.
ΑΑΑ ΚΑΙ
:a44:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
09/06/2007, 09:07
ΑΑΑΑΑ και τωρα που το σκεφτηκα ρε εμενα γιατι δεν μου σβησατε κανενα μηνυμα ε??Γιατι?
Εγω δεν εχω δικαιωμα να κανω αντιπαραθεση?Δεν ντρεπεστε ξεφτυλες! ου ου ντροπη σας ου ου 666 :smokin:
Ακου εκει να μην μου σβησετε μηνυμα ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.
VanDiemen
09/06/2007, 10:04
απλά σου παραθετω το πληθος των μηνυματων που εχουν "σβηστεί" από το εν λόγω thread και τον συντάκτη τους...
Cpt. Haddock - 22
TROOPER - 21
crs-k - 17
VanDiemen 17
Nostra - 15
OldMan - 12
vangelis 64 - 12
h_m_akis - 8
Nefeli - 7
afrotwin - 6
klp
μετά με εσένα...
Πολύ ωραία τα στατιστικά, αλλά δεν απαντούν σ΄ αυτό που σε ρώτησα.
:a018: :a018: :a018: :a018: :a018:
vangelis 64
09/06/2007, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από nomizis
an ise magas ke exis antera
Άντερα έβαλε καινούργια τίς προάλλες.Γι' αυτό,το νού σου!:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΑΑΑΑΑ και τωρα που το σκεφτηκα ρε εμενα γιατι δεν μου σβησατε κανενα μηνυμα ε??Γιατι?
Εγω δεν εχω δικαιωμα να κανω αντιπαραθεση?Δεν ντρεπεστε ξεφτυλες! ου ου ντροπη σας ου ου 666 :smokin:
Ακου εκει να μην μου σβησετε μηνυμα ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.
Η δικιά σου περίπτωση είναι ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ !!!!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
χεστηκα στο γελιο ρε !!!!!!!!!!!
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
Τι μαλακα...
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
09/06/2007, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Η δικιά σου περίπτωση είναι ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ !!!!!!!!!!!!!!!!
Κατι υποψιαζομουνα εγω!!
Τον πουστη διωχνει τον rivaldo και τωρα με σαμποταρει ε ?
VegasKitty
09/06/2007, 16:52
Χρωστας στο αφεντικο μου καινουρια οθονη και πληκτρολογιο!!!!! :eyepop:
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
09/06/2007, 18:53
Αρτεμη εχει μονο η ΑΕΚ......ΝΤΑΞΞΞΞΞΞΞΞΞ......:a023: :a023: :a023:
ΥΓ...TAKEN???
alximistis
09/06/2007, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από nomizis
Vandiemen
+1.000.000 :beer: :beer: :beer:
na se xeronte afti pu se anexonte giati dixnun ke tin dikia tus piotita.Apo apiles paliomalaka den xampariazi kanenas edo mesa.ise alos enas puthenas, den iparxis, ke oso gia tis apiles su an ise magas ke exis antera kantis praksi esi me tin idiotita pu exis ke ego apo eki pu ime me tin idiotita pu exo.Ante nteeeeeeeee.
O ... APO ...
ΨΙΤ!!! Φιλαράκι καλό θα ήταν πριν μιλήσεις να ρωτήσεις και να μάθεις. Ο άφρο δεν μιλά έτσι γιατί είναι μαλάκς ή κωλόπαιδο. Αλλά είναι λογικό γιατί δεν ξέρεις τι παίζει εδωμέσα. Γι αυτό μάθε πρώτα και μετά κρίνε.
Μην τρελλαίνεσαι! Και μην βιάζεσαι να κατακρίνεις.
ΥΓ. Κι άσε τα να σε χαίρονται γιατί σε ανέχονται. Μην μπερδεύεις το στυλ κάποιοι το οποίο εμείς γνωρίζουμε με το τι νομίζεις.
Το λεω για τελευταια φορα, αν ξανα δω τετοιο ποστ και κανενα κωλοπαιδο δεν εχει στειλει πμ τοσο καιρο, θα σας παρει και θα σας σηκωσει!!
Λεωνιδα ελεγα να σε παρω να δω πως εισαι αλλα βλεπω οτι εισαι σουπερ οπως παντα...
Οι κατα του Λεωνιδα το νου σας....:smokin:
afrotwin
09/06/2007, 20:23
Λεπόοον..
Ότι προσβλητικό γράφεις, στο επιστρέφω να το εκτυπώσεις και να το τρίψεις μόνος σου στη μάπα σου (σου τα έκανα και bold για να πάρεις και τροπικό χρωματάκι και να μπορείς δικαιολογήσεις το πρώτο συνθετικό του username σου. Για το δεύτερο πιστεύω ότι ένας πουτσοσκάμπιλος είναι αρκετός για να αρχίσεις να τα βλέπεις διπλά), γιατί που να σε ψάχνω σε internet cafe για να στο χώσω στο βόθρ.. στοο στόμα σου, να το φας.
Vandiemen
+1.000.000
O ... APO ...
agapita mounopanakia
ime aftos pou 8a kanis tis prosdokies sas mia pragmatikotita
exoume antimetopisi poli xiroterous mounopanous apo esas
esis gia paradigma iste ta mounopana 352 ke 353
ke epidi pistevete oti iste magkes ke 8a tin palepsete lete pipes
sas pliroforo oti kalitera na tis kanete para na tis lete giati mpori na vgalete ke kana fragko..
:rotflmao: :rotflmao:
lian sintomos 8a parete ton poulo apo edo mesa dia ropalou
ke esi malaka VanDiemen pou ema8a oti tis proales evrizes ke tis manades merikon
den tin glitonis me tipota
nomizis oti den exoume akres aleksandroupoli
na se vroume i den mporoume na se vroume apo to IP number sou mouni tis laspis
ke na se taiso skata ke tzamia?
lipon mazefte tis malakies sas me tous mpourdelo8eous tis patrides ke ala tetia ili8ia apo edo mesa
giati 8a gini tis poutanas
ke an nomizete oti kriveste piso apo ena plikrtologio iste malakes olikis
edo 8a katsete kala
gia na min vre8ite kato apo tipota rodes opos ke tosi aloi....
ke magkes komenes den sas perni me tin kamia
esi VanDiemen malaka mou merikes sfaliares se anipotpo xrono 8a tis fas
eki pano exoume ton maska me tin parea tou ise ena tilefono makria
ke exi liges meres na zitisis signomi
na katsis sta avga sou ke na kilisoun ola opos prepi
gia ali mia fora kirigmata edo mesa peri 8eon den pernane
na pate sta tsakidia ke na proskinate oso 8elete
edo mesa komena ola
me fotia ke sidero 8a antimetopistite
episis alo ena paradigma ili8ion xristianon pou molis tous vgalis ton kako eafto tous ksexnane 8eous xristous kantilia ke ginonte satanades....
ante gami8ite sisomoi paliomounopana ke 8a sas volepsoume mia xara kanoniste na mpite mavri lista
elate poulakia mou mporite na mas dosete dief8insis na min psaxnoume ke na paralavete ena oreo soultan meremet kat ikon
pite poso 8elete na tis fate na stiloume ta katalila atoma,,,
[/B]
:confused: :confused:
ελα ρε ειναι και ο υποβρυχιος μαζι του? η μονος του ειναι ?
μηπως ξερεις και τον χαρο απο τα λιμανακια ?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ελεος ρε τι λες παλι? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(δεν παιρνω το μερος κανενος btw)
afrotwin
09/06/2007, 20:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
::
ελα ρε ειναι και ο υποβρυχιος μαζι του? η μονος του ειναι ?
μηπως ξερεις και τον χαρο απο τα λιμανακια ?
ελεος ρε τι λες παλι? :
(δεν παιρνω το μερος κανενος btw)
e kitakse evi mou ego den asxoloume me tetia pia
ke opos katalavenis exoume ala pedia gia aftin tin doulia...:lol: :lol:
e kitakse evi mou ego den asxoloume me tetia pia
ke opos katalavenis exoume ala pedia gia aftin tin doulia...:lol: :lol:
powerphot
09/06/2007, 20:56
apisteytos:eyepop:
vangelis 64
09/06/2007, 21:03
Πα να πάρω σουβλάκια.
Αει στο διάολο και το ποπ κορν!
:lol: :lol: :lol:
Πα να πάρω σουβλάκια.
και πατατες και πατατες
και μια κοκα κολα
α
παρε και ενα πακετο τσιγαρα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πα να πάρω σουβλάκια.
εεεεεεφτασεεεε
92278
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
09/06/2007, 21:11
Ρε Εύη...γιατί παίζεις με τον πόνο μου ρε κορίτσι μου;:a32: :a32: :a32:
Όσο για τα τσιγάρα...πού να στα λέω τι έπαθα προχθές!!:beer: :beer:
Ρε Εύη...γιατί παίζεις με τον πόνο μου ρε κορίτσι μου;:a32: :a32: :a32:
Όσο για τα τσιγάρα...πού να στα λέω τι έπαθα προχθές!!:beer: :beer:
τι καλε?
:eyepop:
VanDiemen
09/06/2007, 21:18
Vandiemen
+1.000.000
O ... APO ...
agapita mounopanakia
ime aftos pou 8a kanis tis prosdokies sas mia pragmatikotita
exoume antimetopisi poli xiroterous mounopanous apo esas
esis gia paradigma iste ta mounopana 352 ke 353
ke epidi pistevete oti iste magkes ke 8a tin palepsete lete pipes
sas pliroforo oti kalitera na tis kanete para na tis lete giati mpori na vgalete ke kana fragko..
lian sintomos 8a parete ton poulo apo edo mesa dia ropalou
ke esi malaka VanDiemen pou ema8a oti tis proales evrizes ke tis manades merikon
den tin glitonis me tipota
nomizis oti den exoume akres aleksandroupoli
na se vroume i den mporoume na se vroume apo to IP number sou mouni tis laspis
ke na se taiso skata ke tzamia?
lipon mazefte tis malakies sas me tous mpourdelo8eous tis patrides ke ala tetia ili8ia apo edo mesa
giati 8a gini tis poutanas
ke an nomizete oti kriveste piso apo ena plikrtologio iste malakes olikis
edo 8a katsete kala
gia na min vre8ite kato apo tipota rodes opos ke tosi aloi....
ke magkes komenes den sas perni me tin kamia
esi VanDiemen malaka mou merikes sfaliares se anipotpo xrono 8a tis fas
ke exi liges meres na zitisis signomi
na katsis sta avga sou ke na kilisoun ola opos prepi
gia ali mia fora kirigmata edo mesa peri 8eon den pernane
na pate sta tsakidia ke na proskinate oso 8elete
edo mesa komena ola
me fotia ke sidero 8a antimetopistite
episis alo ena paradigma ili8ion xristianon pou molis tous vgalis ton kako eafto tous ksexnane 8eous xristous kantilia ke ginonte satanades....
ante gami8ite sisomoi paliomounopana ke 8a sas volepsoume mia xara kanoniste na mpite mavri lista
elate poulakia mou mporite na mas dosete dief8insis na min psaxnoume ke na paralavete ena oreo soultan meremet kat ikon
pite poso 8elete na tis fate na stiloume ta katalila atoma,,,
Κι άλλο ένα παράδειγμα ηλίθιου, που ενώ δεν πιστεύει, απαιτεί από τους υπόλοιπους να του φέρονται Χριστιανικά! Δε θα κάτσω να γράψω την Ομήρου Ιλιάδα. Βλέπεις εκεί που λέω "θα μου κλάσεις μια μάντρα..κ.λπ."; Το βρήκες; Εδώ είμαστε και αν δε στείλεις τα φιλαράκια σου, να πραγματοποιήσουν τις απειλές σου, θα δούμε ποιος θα βγει ο θρασόπουστας που απειλεί όπως τότε που έπαιζε λάστιχο με τα υπόλοιπα κοριτσάκια στο πεζοδρόμιο. Α ναι..δώσε ρε συ και το κινητό σου για να στείλω κι εγώ κάτι αλβανούς που έχω άκρη στην Αθήνα, για να σου κάνουν τη μούρη σιδερώστρα.. Γιατί που να σε ψάχνω τώρα με IP και παπαριές. Και τη διεύθυνσή σου! Κι άναψε και το φως στο μπαλκόνι για να σε βρουν εύκολα!
Τι στόκος!
Λεωνίδας
09/06/2007, 21:22
Ρε μην το χοντραίνετε :sick: :sick: :sick:
VanDiemen ο afro δεν εννοεί αυτά που γράφει fyi
afro ξεκόλλα ρε βρίσε εμάς που σε ξέρουμε
afrotwin
09/06/2007, 21:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Ρε μην το χοντραίνετε :sick: :sick: :sick:
VanDiemen ο afro δεν εννοεί αυτά που γράφει fyi
afro ξεκόλλα ρε βρίσε εμάς που σε ξέρουμε
giati ise diakoptis re sinonomate?
Λεωνίδας
09/06/2007, 21:28
giati ise diakoptis re sinonomate?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ε γιατί βλέπω ότι ο άλλος έχει τσατιστεί σοβαρά ρεεεε
άντε και σιδερένιος αφού δε στα 'πα στο κατάλληλο thread :D
:wave2: :wave2: :wave2:
όταν θα είσαι πάλι μάχιμος πάμε Μαϊστράλι με τον άλλο χάλια
θα βάλω τα χωμάτινα λάστιχα για τον καφέ μετά :lol: :lol: :lol:
afrotwin
09/06/2007, 21:32
Κι άλλο ένα παράδειγμα ηλίθιου, που ενώ δεν πιστεύει, απαιτεί από τους υπόλοιπους να του φέρονται Χριστιανικά! Δε θα κάτσω να γράψω την Ομήρου Ιλιάδα. Βλέπεις εκεί που λέω "θα μου κλάσεις μια μάντρα..κ.λπ."; Το βρήκες; Εδώ είμαστε και αν δε στείλεις τα φιλαράκια σου, να πραγματοποιήσουν τις απειλές σου, θα δούμε ποιος θα βγει ο θρασόπουστας που απειλεί όπως τότε που έπαιζε λάστιχο με τα υπόλοιπα κοριτσάκια στο πεζοδρόμιο. Α ναι..δώσε ρε συ και το κινητό σου για να στείλω κι εγώ κάτι αλβανούς που έχω άκρη στην Αθήνα, για να σου κάνουν τη μούρη σιδερώστρα.. Γιατί που να σε ψάχνω τώρα με IP και παπαριές. Και τη διεύθυνσή σου! Κι άναψε και το φως στο μπαλκόνι για να σε βρουν εύκολα!
Τι στόκος!
esi min akous kanena edo se mena sigketrosou
den 8elo na mou fer8i kanis xristianika
apo edo mesa omos den se perni filarako
ke 8a gamiso ke tous alvanous sou me efxaristisi ke to spiti sou apo ta 8emelia ama laxi
mias ke to pezis tsampoukas xoris na kseris ti sou ginete
8elis ke kinito
parto 6946754328
8a perimeno ta mounia sou me tin bereta
stin filaki ma8ame oti mia bereta ine oti kalitero tin dedomeni stigmi
den 8a se poulisi pote
se gamo ke gelo gamo tin iparksi sou sapiomouno
mouni tis laspis xristiane gia ta liontaria
piste tou poutsou
poutsoskampiliasmene xristiane pou xouftonese ke tsimpoukonese me papades sta iera ton eklision ke xineste sta moutrs sto onoma tou 8eou
afrotwin
09/06/2007, 21:34
katarieme ola sou ta timalfi ta kinita ke akinita to vindeo sou re pousti na sou skasi i kafetiera sta moutra ke to dvd na sou magkosi tin mpamia sou re malaka
gamo ton 8eo sou pisokolito ke esena na mou glifis ta arxidia re pousti xristiane
VanDiemen
09/06/2007, 21:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ε γιατί βλέπω ότι ο άλλος έχει τσατιστεί σοβαρά ρεεεε
άντε και σιδερένιος αφού δε στα 'πα στο κατάλληλο thread :D
:wave2: :wave2: :wave2:
όταν θα είσαι πάλι μάχιμος πάμε Μαϊστράλι με τον άλλο χάλια
θα βάλω τα χωμάτινα λάστιχα για τον καφέ μετά :lol: :lol: :lol:
Μπα μην ανησυχείς φίλε. Δεν τσατίστηκα. Απλώς δεν τον καταλαβαίνω. Αλλά κατάλαβα ότι όλοι είναι απίκο και παρακολουθούν τρώγοντας ποπ-κορν. Εγώ σταματώ να του απαντώ. Λυπάμαι που σας το χαλάω.
afrotwin
09/06/2007, 21:39
Μπα μην ανησυχείς φίλε. Δεν τσατίστηκα. Απλώς δεν τον καταλαβαίνω. Αλλά κατάλαβα ότι όλοι είναι απίκο και παρακολουθούν τρώγοντας ποπ-κορν. Εγώ σταματώ να του απαντώ. Λυπάμαι που σας το χαλάω.
giati stamata re xamene ?
nomizis oti ise anoteros?
ego exo sfaksi tris ke exo fai ta larigkia se dio
ime to kolopedo ton 7 ipiron
dose mou mia efkeria na do ta filarakia mou ke pali
ftiakse mou tin mera
nomizis oti oloi kolonoume ston proto tixonta?
i me merika logakia pou ma8ate sto sxolio 8a to peksete andres
edo meriki imaste xiroteri tou parari
afton ton pousti ton exoume gia plistra
ela tora pou mou anevike i piesi stile ta alvana stixia sou na tous gamiso ke aftous me to kritiko mou ema
ke den tous xonevo me tipota tous vromiarides
min mou to kovis pano sto kalo
VanDiemen
09/06/2007, 21:50
giati stamata re xamene ?
nomizis oti ise anoteros?
ego exo sfaksi tris ke exo fai ta larigkia se dio
ime to kolopedo ton 7 ipiron
ftiakse mou tin mera
nomizis oti oloi kolonoume ston proto tixonta?
i me merika logakia pou ma8ate sto sxolio 8a to peksete andres
edo meriki imaste xiroteri tou parari
afton ton pousti ton exoume gia plistra
ela tora pou mou anevike i piesi stile ta alvana stixia sou na tous gamiso ke aftous me to kritiko mou ema
ke den tous xonevo me tipota tous vromiarides
min mou to kovis pano sto kalo
Τα φιλαράκια σου πότε να τα περιμένω, δε μου είπες. Αύριο; Σε μια βδομάδα; Σε ένα μήνα; Σε ένα χρόνο; Κάνε ένα πρόχειρο υπολογισμό για να μπω, όταν δε θα γίνει τίποτα επειδή θα έχεις κλάσει μέντες, να σε κράξω.
Λεωνίδας
09/06/2007, 21:55
Παίδες επειδή φαίνεται δε διαβάσατε αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=14807) αναγκάζομαι να φορέσω τη μαύρη κουκούλα και να αναφέρω τα μηνύματά σας.
Για το καλό σας :wave2:
ΥΓ ελπίζω να μην ξαναφάς ban συνονόματε και κυνηγάς εμένα μετά :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σου ελειψε ο παραφυσιν ερωτας τοσο καιρο εξω και ξενερωσες ε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
mob rules
10/06/2007, 10:50
καλως την airam..
οι περισσοτεροι θα περιμεναν φωτογραφιες του nostra ΕΣΑτζη να δερνει κουμμουνιστες :lol: (αν κ δεν ειχε γεννηθει τοτε)
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
..
8elis ke kinito
parto 6946754328
...
ρε συ, αλλο εχω εγω. παλι το αλλαξες? ποιος σε τρομαξε και το αλλαξες? :confused:
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Τα φιλαράκια σου πότε να τα περιμένω, δε μου είπες. Αύριο; Σε μια βδομάδα; Σε ένα μήνα; Σε ένα χρόνο; Κάνε ένα πρόχειρο υπολογισμό για να μπω, όταν δε θα γίνει τίποτα επειδή θα έχεις κλάσει μέντες, να σε κράξω.
VanDiemen
mallon den exeis katalavei oti einai blabla...bla...blaaa kai pali blaablaaa o giousouf-afro kai katafernei na se kanei na gelaseis me tis malakies pou grafei kai to epi8etiko stylaki pou exei einai kalo giati se kanei na tou rixeis binelikia kai ektononese...
Se mia kontra pou eixame kai ton binelikosa,opos kai tou zitisa na mas dixi ti kolpa borei na kani me tin kolotripida tou...prepei na po oti eixe dikio...se orismenous ,o organismos travaei xalara AFRO-den eixa diavasei olo to thread alla ta pira me ta binelikia pou erixne-.
Tora to oti leei paparies kai einai glosso-bineliko-plastis einai istoria pou me vriskei symfono...kai aporo pos den exei faei ban toso kairo dia viou :confused: ,8a exei kapoio visma.
afrotwin
11/06/2007, 14:16
re malaka sniper poso prepi na mpinelikoso gia na to stilis stin zoni?
σου εφυγαν τα εντερα απ'τα γελια? :evil: :evil: :evil:
re malaka sniper poso prepi na mpinelikoso gia na to stilis stin zoni?
+1
Da.Vintage
12/06/2007, 07:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
:lol: :lol: :rotflmao:
Kαλα, ολο το θρεντ απλα :a19:
Νοστρα μην ξεχασεις τη σαλιαρα στον crs~k!!
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Μιας και βλεπω οτι υπαρχουν στατιστικα..
Μηηηηηηπως ειναι δυνατον να δουμε ποιος εχει φαει τα περισσοτερα σβησιματα overall στο φορουμ;;
:D
Ρε σύ άλλαξε το αβατάρ σου...
Θέλω να διαβάσω τί λές αλλά αυτός ο ασπρουλιάρης τριχωτός κώλος μου προκάλεί εμέτό...
:uplate:
Αϊ στο κόρακα και έτρωγα!
Θέλω να διαβάσω τί γράφεις και δε μπορώ προσπερνάω τα πόστ σου!:lol:
FestoNero
12/06/2007, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Θέλω να διαβάσω τί λές αλλά αυτός ο ασπρουλιάρης τριχωτός κώλος μου προκάλεί εμέτό...
Θέλω να διαβάσω τί γράφεις και δε μπορώ προσπερνάω τα πόστ σου!:lol: :D
92841
vangelis 64
12/06/2007, 18:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Θέλω να διαβάσω τί γράφεις και δε μπορώ προσπερνάω τα πόστ σου!:lol: Δεν είναι κώλος ρε....έχει αρχίσει να κάνει καράφλα.:lol: :lol:
Δεν είναι κώλος ρε....έχει αρχίσει να κάνει καράφλα.:lol: :lol:
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
μπα, δεν νομιζω, επεξεργασου το λιιιιιιιιιγο καλυτερα!!! :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
μπα, δεν νομιζω, επεξεργασου το λιιιιιιιιιγο καλυτερα!!! :rolleyes:
ελα μωρε τα αντιβραχια του ειναι ενωμενα.:smokin:
FestoNero
13/06/2007, 08:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ελα μωρε τα αντιβραχια του ειναι ενωμενα.:smokin: