View Full Version : Μ'εφαγε ταριφας...
12 και μιση το βραδυ στο Συνταγμα...
Φευγω απο το φαναρι της Σταδιου προς Φιλλεληνων, αριστερη λωριδα, στο φαναρι της Ερμου ερχεται διαγωνια ταριφας απο το McDonalds να περασει τερμα αριστερα για να μπει παρανομα Οθωνος και να γυρισει προφανως για Παν/μιου η Βασ/σης Σοφιας. Βλεποντας με κοβει στα 20χαω περιπου στη μεση του δρομου αλλα λογω σικαιην συνεχιζει και βρισκεται μπροστα μου. Φρεναρω το τερας ενω ειμαι ηδη υπο κλιση με καμμια 50αρα αλλα μολις παταω το κωλο ασπρο βελος διπλωνει το μπροστινο και σκουπιζω ασφαλτο. Ο ταριφας ισιωνει ψιλοκοβει να κοιταξει και την κανει ευθεια για να στριψει στην Αγγλικανικη εκκλησια 400 μετρα μετα. Εχω σηκωσει τη μηχανη σε χρονο ρεκορ και ενας ζετας εχει αναψει σειρηνα και με ρωταει ποιος ητανε που μ'εριξε. Του τον δειχνω στο βαθος και τρεχει και τον μαζευει. Οι τουριστες μεσα χεσμενοι δεν εχουν καταλαβει και ο τυπος κανει τον Κινεζο, δεν σε ακουμπησα, ετρεχες, γρηγορη η μηχανη κλπ. Καλω την τροχαια και ερχεται καλοθελητης ταριφας απο την πιατσα να με συμβουλεψει οτι δεν προκειται να παρω λεφτα εφ'οσον δεν υπαρχει συγκρουση και καλυτερα να βρω κανα φιλαρακι να μου κανει δηλωση αφου δεν χτυπησα και πολυ και ν'αφησω τις αστυνομιες. Ερχεται το ανακριτικο και μου κοβει δυο κλησεις μια για ανασφαλιστο οχημα 250 και πλημελλημα και μια οτι δεν εχω το ασφαλιστηριο μαζι μου (ηταν στο μαγαζι 1 χιλιομετρο πιο περα αλλα δεν με αφησαν να παω να το φερω) και μου λενε να παω στην τροχαια το πρωι με το ασφαλιστηριο για να μου σβησουν την 250αρα, να πληρωσω το 20αρικο, και να μου δωσουν πισω αδεια και διπλωμα. Ο ταξιτζης μου λεει οτι δεν θα μου κανει δηλωση αλλα μολις ρωταω τους αστυνομικους για τη διαδικασια που πρεπει ν'ακολουθησω αν δω οτι ποναω στα χτυπηματα το πρωι και χρειαστω νοσοκομειο μου λεει οτι θα τα βρουμε κλπ.
Μαλλον θα ξεσκουριασω το δικηγορο μου. Ευτυχως το Rocket με προστατεψε αρκετα και την εβγαλε με γρατζουνιες σε εξατμισεις, σταντ, καγκελα κλπ. και μια μανετα συμπλεκτη. Πλακα στην πλακα ομως το μηχανακι ειναι ακριβο και το 1500αρι δεν το γλυτωνω αν θελω να το αποκαταστησω πληρως, το οποιο και θα γινει.
Στο αλκοτεστ ο τυπος ετρεμε, βγηκε τελικα λιγο κατω απο το οριο (λιγο κρασακι) , απογοητευτηκε δε οταν εγω φυσηξα με ολη μου τη δυναμη και εγραψα μηδεν.
Case Study το πως οδηγας Rocket 3 μεχρι το σπιτι χωρις συμπλεκτη, παραδιδονται ιδιαιτερα.
Το σ^&*%κρανος ουτε που πλησιασε την ασφαλτο, το σβερκο ομως τον στραμπουληξα παλι. Σε λιγο θα βγαινω εξω μονο με κολλαρο.
Εκανα 5500 χιλιομετρα πανω κατω ολη την Ευρωπη και αλλα 1000 στο Isle of Man με ολους τους τρελλους και τους Γερμανους να σκυλιαζουμε πανω κατω στο βουνο απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να με φαει ο ταριφας στη μεση της Αθηνας ακομα δεν γυρισα.
Κριμα που πουλησα το γουρουνι, θα το αφηνα να σκασει επανω του με τα Roll Bar και τοτε θα σταματαγε.
Ακου εκει διαγωνια 6 λωριδες στο Συνταγμα...
Nikoskazer2000
08/06/2007, 02:50
Στο Isle of Man δεν κυκλοφορούν ΦΟΝΙΑΔΕΣ ομως, κυκλοφορούν ΟΔΗΓΟΙ.
Περαστικά σε 'σενα και στο πύραυλό σου!
:wave2:
1.οι διαγραμιση στο συνταγμα γλιστραει σα πουτανα.
2.ο ταριφας κανει τη μαλακια αλλα ουσιαστικα πεφτεις μονος σου αδερφε.(αυτο θα ισχυριστει)
3.ειδικα απο τη στιγμη που δεν βρηκατε σε βλεπω χλωμο να καθαριζεις και ειδικα με ταριφα και μαλιστα ετσι οπως μου το λες.
4.καλα τη μαλακια που δερνει τους μπατσους δε θα τη συζητησω !!!
5.φιλε μου ευχομαι και σε σενα και στον τροπεα να καθαρισεται με τα κωλοπανα που μπλεξατε αλλα τα πραγματα μερικες φορες ειναι λιγο περιεργα.αλλος φταιει, αλλος τη πληρωνει.
παντα ορθιος!!! :wave2:
PortisHead
08/06/2007, 09:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
2.ο ταριφας κανει τη μαλακια αλλα ουσιαστικα πεφτεις μονος σου αδερφε.(αυτο θα ισχυριστει)
Αυτό το είχα πάντα απορία.
Δλδ. μπορει να κάθομαι εγω στην άκρη στο συνταγμα και μολις ξεκινανε τα αυτοκινητα να πεταγομαι μεσα στο δρόμο να τους τρομαζω να δημιουργω 2-3 καραμπόλες και να την βγάζω καθαρός...επειδή δεν συνεπλάκησα στο ατύχημα. ???
Πάντως πιτσιρικάς μια φορά με το αυτοκινήτο εκλεισα ενα παπάκι χωρις να τον ακουμπήσω..αυτος τρόμαξε και επεσε πανω σε 2-3 παρκαρισμενα αυτοκίνητα.Ηρθε τροχαία κατέγραψε το γεγονός και τελικά εγώ πλήρωσα τα παρκαρισμένα γιατι ημουν αυτός που ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ το ατυχημα.
:eyepop:
Για να δουμε...
Οι δικαστες δεν ειναι ηλιθιοι, ουτε οι ασφαλιστικες εχουν ορεξη για να τραβιουνται με υποθεσεις που μαλλον θα χασουν.
Ειναι φως φαναρι το τι ηθελε να κανει και που ηθελε να παει οπως και το οτι δεν ετρεχα και δεν ειχα κανενα λογο να πλακωθω στα φρενα και να φαω τα μουτρα μου βραδυατικα.
Αν πει οτι δεν ξερω να οδηγαω θα τρωει αγωνιστικες λισανς μεχρι να βαρεθει.
Θα πρεπει να εξηγησει για ποιο λογο αλλαξε 5-6 λωριδες σε 50 μετρα αν δεν ηθελε να στριψει στην Οθωνος και δεν περιμενε να ισιωσει ο δρομος 200 μετρα παραπερα. Ο δικαστης καταλαβαινει ποιος δικαιολογει τα αδικαιολογητα και ποιος λεει την αληθεια. Οπως και το οτι πηγε να την κανει.
Θα δουμε αν θα με παει τηλ. σημερα για να τα "βρουμε"
Παλι σαν κυνηγημενος νιωθω γαμωτο με το που ηρθα. Μηπως ειναι καλυτερα να μετακομισω στο Νησι;
(παιδια ειναι παραδεισος εκει περα, ο αντιστοιχος μπαρμπα μητσος ο 60αρης εκει εχει τρια αγωνιστικα στο γκαραζ)
Να παει να %*&^%*&^ δεν θα μου χαλασει το κεφι, θα παω να παρω το διπλωμα και θα φυγω για ΣΚ.
Welcome.. home. :rolleyes: :sick:
Καλά ξεμπερδέματα, μακάρι να δικαιωθείς. :wave2:
συγνωμη ρε παιδια εγω ηξερα οτι υπαρχει η κατηγορεια της εκτροπης πορειας καλα τιποτα δεν ισχυει πλεον.συνομωσια δεν θα περασει κατω οι κουβαδες
sergiosm
08/06/2007, 12:19
Θα το ισχυριστεί αλλά είναι μεγάλη μαλακία.
Δεν έπεσε μόνος του, έπεσε επειδή κάποιος άλλος (ο ταρίφας) προκάλεσε την πτώση του οδηγώντας παράνομα.
Ένα πράγμα και μόνο θα εξετάσει το δικαστήριο:
Αν η συμπεριφορά του ταρίφα (που σαφέστατα ήταν παράνομη) είχε ως συνέπεια το ατύχημα. Αν δηλαδή αυτή ήταν η αιτία του ατυχήματος.
Ή με άλλα λόγια: Αν δεν έκανε ότι έκανε ο ταρίφας, θα έπεφτε ο φίλος μας;;
Αν η απάντηση σε αυτό ήταν θετική, τότε ναι δεν θα τον πληρώσει,
Αν όμως είναι αρνητική (που σαφώς είναι) τότε απλά θα χάσει (ο ταρίφας) το δικαστήριο.
SPORAKIAS
08/06/2007, 14:08
3.ειδικα απο τη στιγμη που δεν βρηκατε σε βλεπω χλωμο να καθαριζεις και ειδικα με ταριφα και μαλιστα ετσι οπως μου το λες.
εδω εισαι λαθος γιωργαρα...εχει υπαιτιοτητα για το ατυχημα...και ατυχημα δεν σημαινει συγκρουση...
παντα ορθιος!!!
+636
:wave2:
κατι παρομοιο ειχα παθει πιτσιρικας με το παπι και με πληρωσε κανονικα...:winka:
αδερφια οπως νομιζετε !!!!!
εγω ειπα κατι που ξερω 100% !!!!!!!
μακαρι οι δικαστες να κανουνε λαθος....:wave2:
υ.γ.εννοειται οτι δεν συζηταω το ποιος φερει την ευθυνη !!!!συζηταω το τι ενδεχεται να γινει.(μη παρεξηγηθω κιολας...)
:beer:
mystique
08/06/2007, 15:20
perastika!
a)tsekare tin igeia sou prota na eisai sigoura ok kai
b) se dimosio nosokomeio opou tha anafereis oti eisai apo atyxima kai zita anafora eurimaton gia tin diki sou kalipsi se kathe endexomeno
eithe na dikaiotheis! :wave2:
mystique
08/06/2007, 15:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από mystique
perastika!
a)tsekare tin igeia sou prota na eisai sigoura ok kai
b) se dimosio nosokomeio opou tha anafereis oti eisai apo atyxima kai zita anafora eurimaton gia tin diki sou kalipsi se kathe endexomeno
eithe na dikaiotheis! :wave2:
a! kai kalosirthes :D
Ταξιδευτής
08/06/2007, 16:14
Περαστικα βρε φιλε Παναγιωτη... :(
Τι να πω τωρα για αυτο παλι; :mad:
Και εγω ειμαι με ολα τα παιδια που λενε οτι οι δικαστες δεν ειναι ηλιθιοι και θα σε δικαιωσουν!
Οπλισου με κουραγιο, θεληση και ΣΚΙΣΕ τον π@στη για οτι εχει και δεν εχει! :mad:
Εχει παραγινει το κακο πια με ολους τους ανεγκεφαλους αληταραδες στους δρομους....
Και μετα εμεις ειμαστε οι αλητες μηχανοβιοι.... :mad:
jasondakar
08/06/2007, 17:04
περαστικα και καλα ξεμπερδεματα.
πο πο τι ειναι αυτη η ταριφες?????:sick:
Thanks,
Το γελιο ειναι οτι πεντε λεπτα πριν ειχα γλυτωσει την πλαγιομετωπικη με χαριτωμενη ξανθουλα υποψηφια δολοφονο που μου βγηκε στην Αθηνας απο το καθετο στενακι που ερχεται απο Συνταγμα, λιγο πριν την Κολοκοτρωνη στα 10 μετρα και κοκκαλωσε στη μεση του δρομου και με κοιταγε σα λαγος που του εχεις αναψει τα μεγαλα φωτα στο βουνο...
Εκει καταφερα και το κοκκαλωσα αλλα στο Συνταγμα ημουν σε κλιση και τα λαστιχα κρυα...
Τελος παντων, φτηνα τη βγαλαμε παλι, φωτο για ν'ανεβει το κεφι (εξω απο το Mitre Pub, Kirk Michael)
92078
Περαστικά και εύχομαι να έχουμε καλά ξεμπερδέματα με τα λομόγια που μπλέξαμε.....
δυστυχώς ή ευτυχώς το θέμα "δεν σε βρήκα" πρέπει να βρούμε μια λύση κατοχύρωσης νομικά εκτός απο την προφανή να τους " κεντράρουμε " για να φανεί η πραγματική κίνηση του καθένα ...
Φιλε καλως ηρ8ες πισω και παλι καλα που δεν επα8ες τιποτα χειροτερο ...
Μακαρι να βρεις το δικιο σου και να ξεμπερδευεις απο την ολη ιστιρια ...
:beer: :wave2:
AFROPANTELOS
09/06/2007, 12:54
Φιλε πανω απο ολα να εισε καλα.
Τωρα στο θεμα μας.
Πρωτα νοσοκομειο και χαρτια για οτι εχεις παθει (κολαρο κτλπ).
Μετα χαρτι απο την αστυνομια για το ατυχημα και θα δουμε αν θα ζοριστει ο ταριφας .
Και μην ξεχασω αφου δεν σταματισε στο συμβαν μυνηση για εγκαταλιψη.
Για ιδια ακριβως περιπτωση σε μια εβδομαδα πηρα για την κορη μου 1350 ζημιες και 1000 αποζιμιωση γιατι η αγωγη δεν συνεφερε την εταιρια.
Μην ψαρωσεις γιατι αυτο θα προσπαθησουν να κανουν να σε ψαρωσουν
Αρχικά δημιουργήθηκε από zman
Στο αλκοτεστ ο τυπος ετρεμε, βγηκε τελικα λιγο κατω απο το οριο (λιγο κρασακι) ...
Γιατί έχω την εντύπωση ότι το όριο για τους επαγγελματίες είναι 0 (μηδέν)?
Περαστικά.
Περαστικά zman, και γρήγορα ξεμπερδέματα με το ταρίφα.
Ti einai ayta pou symvainoun edw stin elladara???
eleos...egw tha ton eixa koutoulisei...kali dynami file!
siakattackj
21/06/2007, 18:33
!!!!!!!!!!!!!!!!!!FUCK ALL THE FUCKIN' POLICEMEN-WOMEN IN THE WORLD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι αστυνομικοι δεν φταίνε σε τπτ.:nono:
Ηταν αναγκασμενοι να κόψουν κλήση.
Ετσι έγινε και σε εμένα σε ατύχημα και όταν πήγα στο τμήμα και τα έδειξα την έσβησαν.
Θα δυσκολευθείς με την αποζημίωση γιατί δεν υπάρχει σύγκρουση. Οι δικαστές όμως γνωρίζουν τι μάπες είναι οι ταρίφες....
Καλά ξεμπερδέματα και κουράγιο.
symvoulos
21/06/2007, 18:51
και ενας ζετας εχει αναψει σειρηνα και με ρωταει ποιος ητανε που μ'εριξε. Του τον δειχνω στο βαθος και τρεχει και τον μαζευει......... Ερχεται το ανακριτικο ...
ο Ζ δεν ειδε το περιστατικο;;
εαν ειδε ειναι αδιαμφισβιτιτος (οκ το σκοτωσα) μαρτυρας.
παντος περαστικα και παντα ορθιος:wave2:
Da.Vintage
22/06/2007, 07:42
Φίλε μου οι συμβουλές μου έχουν ήδη υποθεί!
ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ Νοσοκομείο Τώρα κι όλας Κάνε οτι πονάς αφόρητα στο Γιατρό να το χοντρύνει σε αυτά που θα γράψει ακόμα αν έχεις και καμία παλιότερη ζημιά πάνω σου ανάδειξέτη και αυτή....
όσο πιο βαρύ τομ χαρτί του νοσοκομείου τόσο περισσότερα λεφτά θα πάρεις!
ΧΑΡΤΙ απο την αστυνομία ...
Και κανα φιλαράκι σου που είδε το σκηνικό!
Κοίτα και αυτό με το όριο για τους επαγγελατίες νομίζω καιεγώ οτι είναι 0...:mad:
Καλά ξεμπερδέματα...
Και μή ξεχνιόματσε....
ΤΑΡΙΦΕΣ Γ@ΜΙΕΣΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Akatanomastos
17/09/2007, 17:08
ti paei na pei de se vrikA?
diladi tha katsoume na fame ti stouka, na spasoume kana podari gia na dikaiothoume?
Update: Το ασφαλιστηριο του ταξιτζη μουφα. (εγω ομως εφαγα την κληση σωστα; )
Η ασφαλιστικη εχει να δει το οχημα κατι χρονια.
Το θεμα ειναι στους δικηγορους.
symvoulos
22/09/2007, 11:08
Update: Το ασφαλιστηριο του ταξιτζη μουφα. (εγω ομως εφαγα την κληση σωστα; )
Η ασφαλιστικη εχει να δει το οχημα κατι χρονια.
Το θεμα ειναι στους δικηγορους.
καλη δυναμη
bentouza
25/09/2007, 21:09
καλα κουραγια zman!
οποτε μπορεις κ εχεις χρονο βαλε κανα νεο απ'την υποθεση.ειναι χρησιμο να ξερουμε τι συμβαινει νομικα σε τετοια θεματα.
ειδικα αμα κατφερεις κ τα παρεις χοντρα απ'τον ταριφα να το φχαριστηθουμε κ οι υπολοιποι!:D
Περαστικα και παντα ορθιος.
Δεν παιζει ρολο αν τον βρηκες η οχι.Αν δηλαδη πεταχτει απο στοπ η με κοκκινο και σου κοψει το δρομο πρεπει να πεσεις πανω του?Οχι βεβαια.Ριχνεις το μηχανακι κι εσυ φευγεις απ'την αλλη για να χτυπησεις οσο γινεται λιγοτερο(αν προλαβεις ν'αντιδρασεις).Αυτος επισης ειναι ενας καλος ισχυρισμος στο δικαστηριο.Προσπαθησα ν'αποφυγω τα χειροτερα κυριε προεδρε(καλο εεε?).Επειδη μουχει τυχει σου λεω οτι αποζημιωθηκα.Το ανασφαλιστο ταξι κι οτι πηγε να την κανει μονο υπερ σου μετρανε.
Υ.Γ Σκιστο το κωλοπαιδο.
:beer: :beer:
gian_nykt
26/09/2007, 08:34
Περαστικά κι αγύριστα......
Μ'αρέσει που παρ'όλες τις μλκες που σου κατσαν...είναι άνετος και σε καλή ψυχολογική κατάσταση!!! :beer:
costas81
26/09/2007, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vorios
Γιατί έχω την εντύπωση ότι το όριο για τους επαγγελματίες είναι 0 (μηδέν)?
Περαστικά.
έτσι ακριβώς είναι!!!
ρε καλά δεν ξέρουν την δουλειά τους??
:mad: :mad: :mad: :mad:
costas81
26/09/2007, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
έτσι ακριβώς είναι!!!
ρε καλά δεν ξέρουν την δουλειά τους??
:mad: :mad: :mad: :mad:
μόλις ενημερώθηκα.....
το όριο μηδέν για αλκοόλ ισχύει αν είσαι επαγγελματίας οδηγός για όλα τα οχήματα που οδηγείς.
και με το ΙΧ να σε σταματησουν το οριο ειναι πάλι μηδέν εφόσον έχεις επαγγελματικό δίπλωμα!
για ψάξου λίγο!
AAAAAAXXXXX AYTOI OI ΤΑΡΙΦΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ STORY MOY
KATEBENA ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΜΙΑ ΜΠΙΡΙΤΣΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (1 ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ) ΛΟΙΠΟΝΝΝ ΕΝΑΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΦΑΙΝΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΟΥ !!!!
ΚΑΤΕΒΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕΛΑΝΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ Η 2Η ΠΑΥΛΙΤΣΑ ΣΤΗΝ FEZARA MOY ΚΑΙ
ΜΩΛΙΣ ΑΝΑΒΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΣΟΥΥΥΠ ΓΚΑΖΩΝΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ 55-60 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑΚΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ 2 ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΑΤΑΩ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΟΥ ΔΙΠΛΩΝΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ 1 ΔΙΠΛΩΝΗ 2 ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΝ ΘΕΣ (ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΥΑΛΙ)
ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΤΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΚΑΝΑ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΟ ΣΤΟ ΠΑΡ-ΠΡΙΤΣ !!!!
ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΗΡΙΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΗΨΑ ΤΟΝΟ ΠΟΠΟ ΜΟΥ !!!!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΤΑΞΙΤΖΙΣ Η ΟΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ
ΜΕ ΤΙ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΑΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΓΛΗΑΜΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ?
Υ.Γ = ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΘΕΝΕ
:a12:
argi6argi
02/10/2007, 01:35
Φίλε ελπίζω να πάρεις τα χρήματά σου. Άν υπάρχει κάποιος μάρτυρας που να είδε τί έγινε, πιστεύω θα δικαιωθείς. Δες και τί σήματα παίζουν εκεί γύρω μήπως ξεθάψεις καμιά παρανομία του ταξιτζή.
Σε παρόμοιο περιστατικό (δεν υπήρξε επαφή), αποζημιώθηκα κανονικότατα (με δικηγόρο πάντα).
Καλή επιτυχία και ελπίζω όλα να πάνε καλά.