12 και μιση το βραδυ στο Συνταγμα...
Φευγω απο το φαναρι της Σταδιου προς Φιλλεληνων, αριστερη λωριδα, στο φαναρι της Ερμου ερχεται διαγωνια ταριφας απο το McDonalds να περασει τερμα αριστερα για να μπει παρανομα Οθωνος και να γυρισει προφανως για Παν/μιου η Βασ/σης Σοφιας. Βλεποντας με κοβει στα 20χαω περιπου στη μεση του δρομου αλλα λογω σικαιην συνεχιζει και βρισκεται μπροστα μου. Φρεναρω το τερας ενω ειμαι ηδη υπο κλιση με καμμια 50αρα αλλα μολις παταω το κωλο ασπρο βελος διπλωνει το μπροστινο και σκουπιζω ασφαλτο. Ο ταριφας ισιωνει ψιλοκοβει να κοιταξει και την κανει ευθεια για να στριψει στην Αγγλικανικη εκκλησια 400 μετρα μετα. Εχω σηκωσει τη μηχανη σε χρονο ρεκορ και ενας ζετας εχει αναψει σειρηνα και με ρωταει ποιος ητανε που μ'εριξε. Του τον δειχνω στο βαθος και τρεχει και τον μαζευει. Οι τουριστες μεσα χεσμενοι δεν εχουν καταλαβει και ο τυπος κανει τον Κινεζο, δεν σε ακουμπησα, ετρεχες, γρηγορη η μηχανη κλπ. Καλω την τροχαια και ερχεται καλοθελητης ταριφας απο την πιατσα να με συμβουλεψει οτι δεν προκειται να παρω λεφτα εφ'οσον δεν υπαρχει συγκρουση και καλυτερα να βρω κανα φιλαρακι να μου κανει δηλωση αφου δεν χτυπησα και πολυ και ν'αφησω τις αστυνομιες. Ερχεται το ανακριτικο και μου κοβει δυο κλησεις μια για ανασφαλιστο οχημα 250 και πλημελλημα και μια οτι δεν εχω το ασφαλιστηριο μαζι μου (ηταν στο μαγαζι 1 χιλιομετρο πιο περα αλλα δεν με αφησαν να παω να το φερω) και μου λενε να παω στην τροχαια το πρωι με το ασφαλιστηριο για να μου σβησουν την 250αρα, να πληρωσω το 20αρικο, και να μου δωσουν πισω αδεια και διπλωμα. Ο ταξιτζης μου λεει οτι δεν θα μου κανει δηλωση αλλα μολις ρωταω τους αστυνομικους για τη διαδικασια που πρεπει ν'ακολουθησω αν δω οτι ποναω στα χτυπηματα το πρωι και χρειαστω νοσοκομειο μου λεει οτι θα τα βρουμε κλπ.
Μαλλον θα ξεσκουριασω το δικηγορο μου. Ευτυχως το Rocket με προστατεψε αρκετα και την εβγαλε με γρατζουνιες σε εξατμισεις, σταντ, καγκελα κλπ. και μια μανετα συμπλεκτη. Πλακα στην πλακα ομως το μηχανακι ειναι ακριβο και το 1500αρι δεν το γλυτωνω αν θελω να το αποκαταστησω πληρως, το οποιο και θα γινει.
Στο αλκοτεστ ο τυπος ετρεμε, βγηκε τελικα λιγο κατω απο το οριο (λιγο κρασακι) , απογοητευτηκε δε οταν εγω φυσηξα με ολη μου τη δυναμη και εγραψα μηδεν.
Case Study το πως οδηγας Rocket 3 μεχρι το σπιτι χωρις συμπλεκτη, παραδιδονται ιδιαιτερα.
Το σ^&*%κρανος ουτε που πλησιασε την ασφαλτο, το σβερκο ομως τον στραμπουληξα παλι. Σε λιγο θα βγαινω εξω μονο με κολλαρο.
Εκανα 5500 χιλιομετρα πανω κατω ολη την Ευρωπη και αλλα 1000 στο Isle of Man με ολους τους τρελλους και τους Γερμανους να σκυλιαζουμε πανω κατω στο βουνο απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να με φαει ο ταριφας στη μεση της Αθηνας ακομα δεν γυρισα.
Κριμα που πουλησα το γουρουνι, θα το αφηνα να σκασει επανω του με τα Roll Bar και τοτε θα σταματαγε.
Ακου εκει διαγωνια 6 λωριδες στο Συνταγμα...