Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: Μ'εφαγε ταριφας...

Μ'εφαγε ταριφας...

12 και μιση το βραδυ στο Συνταγμα...
    Φευγω απο το φαναρι της Σταδιου προς Φιλλεληνων, αριστερη λωριδα, στο φαναρι της Ερμου ερχεται διαγωνια ταριφας απο το McDonalds να περασει τερμα αριστερα για να μπει παρανομα Οθωνος και να γυρισει προφανως για Παν/μιου η Βασ/σης Σοφιας. Βλεποντας με κοβει στα 20χαω περιπου στη μεση του δρομου αλλα λογω σικαιην συνεχιζει και βρισκεται μπροστα μου. Φρεναρω το τερας ενω ειμαι ηδη υπο κλιση με καμμια 50αρα αλλα μολις παταω το κωλο ασπρο βελος διπλωνει το μπροστινο και σκουπιζω ασφαλτο. Ο ταριφας ισιωνει ψιλοκοβει να κοιταξει και την κανει ευθεια για να στριψει στην Αγγλικανικη εκκλησια 400 μετρα μετα. Εχω σηκωσει τη μηχανη σε χρονο ρεκορ και ενας ζετας εχει αναψει σειρηνα και με ρωταει ποιος ητανε που μ'εριξε. Του τον δειχνω στο βαθος και τρεχει και τον μαζευει. Οι τουριστες μεσα χεσμενοι δεν εχουν καταλαβει και ο τυπος κανει τον Κινεζο, δεν σε ακουμπησα, ετρεχες, γρηγορη η μηχανη κλπ. Καλω την τροχαια και ερχεται καλοθελητης ταριφας απο την πιατσα να με συμβουλεψει οτι δεν προκειται να παρω λεφτα εφ'οσον δεν υπαρχει συγκρουση και καλυτερα να βρω κανα φιλαρακι να μου κανει δηλωση αφου δεν χτυπησα και πολυ και ν'αφησω τις αστυνομιες. Ερχεται το ανακριτικο και μου κοβει δυο κλησεις μια για ανασφαλιστο οχημα 250 και πλημελλημα και μια οτι δεν εχω το ασφαλιστηριο μαζι μου (ηταν στο μαγαζι 1 χιλιομετρο πιο περα αλλα δεν με αφησαν να παω να το φερω) και μου λενε να παω στην τροχαια το πρωι με το ασφαλιστηριο για να μου σβησουν την 250αρα, να πληρωσω το 20αρικο, και να μου δωσουν πισω αδεια και διπλωμα. Ο ταξιτζης μου λεει οτι δεν θα μου κανει δηλωση αλλα μολις ρωταω τους αστυνομικους για τη διαδικασια που πρεπει ν'ακολουθησω αν δω οτι ποναω στα χτυπηματα το πρωι και χρειαστω νοσοκομειο μου λεει οτι θα τα βρουμε κλπ.
    Μαλλον θα ξεσκουριασω το δικηγορο μου. Ευτυχως το Rocket με προστατεψε αρκετα και την εβγαλε με γρατζουνιες σε εξατμισεις, σταντ, καγκελα κλπ. και μια μανετα συμπλεκτη. Πλακα στην πλακα ομως το μηχανακι ειναι ακριβο και το 1500αρι δεν το γλυτωνω αν θελω να το αποκαταστησω πληρως, το οποιο και θα γινει.
    Στο αλκοτεστ ο τυπος ετρεμε, βγηκε τελικα λιγο κατω απο το οριο (λιγο κρασακι) , απογοητευτηκε δε οταν εγω φυσηξα με ολη μου τη δυναμη και εγραψα μηδεν.
    Case Study το πως οδηγας Rocket 3 μεχρι το σπιτι χωρις συμπλεκτη, παραδιδονται ιδιαιτερα.
    Το σ^&*%κρανος ουτε που πλησιασε την ασφαλτο, το σβερκο ομως τον στραμπουληξα παλι. Σε λιγο θα βγαινω εξω μονο με κολλαρο.
    Εκανα 5500 χιλιομετρα πανω κατω ολη την Ευρωπη και αλλα 1000 στο Isle of Man με ολους τους τρελλους και τους Γερμανους να σκυλιαζουμε πανω κατω στο βουνο απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να με φαει ο ταριφας στη μεση της Αθηνας ακομα δεν γυρισα.
    Κριμα που πουλησα το γουρουνι, θα το αφηνα να σκασει επανω του με τα Roll Bar και τοτε θα σταματαγε.
    Ακου εκει διαγωνια 6 λωριδες στο Συνταγμα...
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Στο Isle of Man δεν κυκλοφορούν ΦΟΝΙΑΔΕΣ ομως, κυκλοφορούν ΟΔΗΓΟΙ.

Περαστικά σε 'σενα και στο πύραυλό σου!

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    1.οι διαγραμιση στο συνταγμα γλιστραει σα πουτανα.
    2.ο ταριφας κανει τη μαλακια αλλα ουσιαστικα πεφτεις μονος σου αδερφε.(αυτο θα ισχυριστει)
    3.ειδικα απο τη στιγμη που δεν βρηκατε σε βλεπω χλωμο να καθαριζεις και ειδικα με ταριφα και μαλιστα ετσι οπως μου το λες.
    4.καλα τη μαλακια που δερνει τους μπατσους δε θα τη συζητησω !!!
    5.φιλε μου ευχομαι και σε σενα και στον τροπεα να καθαρισεται με τα κωλοπανα που μπλεξατε αλλα τα πραγματα μερικες φορες ειναι λιγο περιεργα.αλλος φταιει, αλλος τη πληρωνει.

παντα ορθιος!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

2.ο ταριφας κανει τη μαλακια αλλα ουσιαστικα πεφτεις μονος σου αδερφε.(αυτο θα ισχυριστει)
    Αυτό το είχα πάντα απορία.
    Δλδ. μπορει να κάθομαι εγω στην άκρη στο συνταγμα και μολις ξεκινανε τα αυτοκινητα να πεταγομαι μεσα στο δρόμο να τους τρομαζω να δημιουργω 2-3 καραμπόλες και να την βγάζω καθαρός...επειδή δεν συνεπλάκησα στο ατύχημα. ???

Πάντως πιτσιρικάς μια φορά με το αυτοκινήτο εκλεισα ενα παπάκι χωρις να τον ακουμπήσω..αυτος τρόμαξε και επεσε πανω σε 2-3 παρκαρισμενα αυτοκίνητα.Ηρθε τροχαία κατέγραψε το γεγονός και τελικά εγώ πλήρωσα τα παρκαρισμένα γιατι ημουν αυτός που ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ το ατυχημα.

Για να δουμε...
    Οι δικαστες δεν ειναι ηλιθιοι, ουτε οι ασφαλιστικες εχουν ορεξη για να τραβιουνται με υποθεσεις που μαλλον θα χασουν.
    Ειναι φως φαναρι το τι ηθελε να κανει και που ηθελε να παει οπως και το οτι δεν ετρεχα και δεν ειχα κανενα λογο να πλακωθω στα φρενα και να φαω τα μουτρα μου βραδυατικα.
    Αν πει οτι δεν ξερω να οδηγαω θα τρωει αγωνιστικες λισανς μεχρι να βαρεθει.
    Θα πρεπει να εξηγησει για ποιο λογο αλλαξε 5-6 λωριδες σε 50 μετρα αν δεν ηθελε να στριψει στην Οθωνος και δεν περιμενε να ισιωσει ο δρομος 200 μετρα παραπερα. Ο δικαστης καταλαβαινει ποιος δικαιολογει τα αδικαιολογητα και ποιος λεει την αληθεια. Οπως και το οτι πηγε να την κανει.
    Θα δουμε αν θα με παει τηλ. σημερα για να τα "βρουμε"
    Παλι σαν κυνηγημενος νιωθω γαμωτο με το που ηρθα. Μηπως ειναι καλυτερα να μετακομισω στο Νησι;
    (παιδια ειναι παραδεισος εκει περα, ο αντιστοιχος μπαρμπα μητσος ο 60αρης εκει εχει τρια αγωνιστικα στο γκαραζ)
    Να παει να %*&^%*&^ δεν θα μου χαλασει το κεφι, θα παω να παρω το διπλωμα και θα φυγω για ΣΚ.
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Welcome.. home.

Καλά ξεμπερδέματα, μακάρι να δικαιωθείς.
    safety doesn't happen by accident

Νέο μέλος
    συγνωμη ρε παιδια εγω ηξερα οτι υπαρχει η κατηγορεια της εκτροπης πορειας καλα τιποτα δεν ισχυει πλεον.συνομωσια δεν θα περασει κατω οι κουβαδες

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Θα το ισχυριστεί αλλά είναι μεγάλη μαλακία.
    Δεν έπεσε μόνος του, έπεσε επειδή κάποιος άλλος (ο ταρίφας) προκάλεσε την πτώση του οδηγώντας παράνομα.
    Ένα πράγμα και μόνο θα εξετάσει το δικαστήριο:
    Αν η συμπεριφορά του ταρίφα (που σαφέστατα ήταν παράνομη) είχε ως συνέπεια το ατύχημα. Αν δηλαδή αυτή ήταν η αιτία του ατυχήματος.
    Ή με άλλα λόγια: Αν δεν έκανε ότι έκανε ο ταρίφας, θα έπεφτε ο φίλος μας;;

Αν η απάντηση σε αυτό ήταν θετική, τότε ναι δεν θα τον πληρώσει,
    Αν όμως είναι αρνητική (που σαφώς είναι) τότε απλά θα χάσει (ο ταρίφας) το δικαστήριο.

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS

3.ειδικα απο τη στιγμη που δεν βρηκατε σε βλεπω χλωμο να καθαριζεις και ειδικα με ταριφα και μαλιστα ετσι οπως μου το λες.

εδω εισαι λαθος γιωργαρα...εχει υπαιτιοτητα για το ατυχημα...και ατυχημα δεν σημαινει συγκρουση...

παντα ορθιος!!!

+636

κατι παρομοιο ειχα παθει πιτσιρικας με το παπι και με πληρωσε κανονικα...
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αδερφια οπως νομιζετε !!!!!

εγω ειπα κατι που ξερω 100% !!!!!!!

μακαρι οι δικαστες να κανουνε λαθος....

υ.γ.εννοειται οτι δεν συζηταω το ποιος φερει την ευθυνη !!!!συζηταω το τι ενδεχεται να γινει.(μη παρεξηγηθω κιολας...)

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

~
    perastika!

a)tsekare tin igeia sou prota na eisai sigoura ok kai
    b) se dimosio nosokomeio opou tha anafereis oti eisai apo atyxima kai zita anafora eurimaton gia tin diki sou kalipsi se kathe endexomeno

eithe na dikaiotheis!

~
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mystique
    perastika!

a)tsekare tin igeia sou prota na eisai sigoura ok kai
    b) se dimosio nosokomeio opou tha anafereis oti eisai apo atyxima kai zita anafora eurimaton gia tin diki sou kalipsi se kathe endexomeno

eithe na dikaiotheis!

a! kai kalosirthes

Περαστικα βρε φιλε Παναγιωτη...
    Τι να πω τωρα για αυτο παλι;
    Και εγω ειμαι με ολα τα παιδια που λενε οτι οι δικαστες δεν ειναι ηλιθιοι και θα σε δικαιωσουν!

Οπλισου με κουραγιο, θεληση και ΣΚΙΣΕ τον π@στη για οτι εχει και δεν εχει!
    Εχει παραγινει το κακο πια με ολους τους ανεγκεφαλους αληταραδες στους δρομους....
    Και μετα εμεις ειμαστε οι αλητες μηχανοβιοι....
    Νίκος
    Open Horizons

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    περαστικα και καλα ξεμπερδεματα.

πο πο τι ειναι αυτη η ταριφες?????
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Thanks,

Το γελιο ειναι οτι πεντε λεπτα πριν ειχα γλυτωσει την πλαγιομετωπικη με χαριτωμενη ξανθουλα υποψηφια δολοφονο που μου βγηκε στην Αθηνας απο το καθετο στενακι που ερχεται απο Συνταγμα, λιγο πριν την Κολοκοτρωνη στα 10 μετρα και κοκκαλωσε στη μεση του δρομου και με κοιταγε σα λαγος που του εχεις αναψει τα μεγαλα φωτα στο βουνο...
    Εκει καταφερα και το κοκκαλωσα αλλα στο Συνταγμα ημουν σε κλιση και τα λαστιχα κρυα...
    Τελος παντων, φτηνα τη βγαλαμε παλι, φωτο για ν'ανεβει το κεφι (εξω απο το Mitre Pub, Kirk Michael)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cimg1049small.jpg 
Προβολές:	1089 
Μέγεθος:	45,0 KB 
ID:	92078
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ταριφας
    από sub_zero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12