View Full Version : Είναι κακό να φοράει κάποιος Dainese?
nocarder
10/06/2007, 14:16
Διαβάζοντας στα διάφορα "τόπικς" του φόρουμ βλέπω μια "αποστροφή" προς όποιους φοράνε εξοπλισμό της συγκεκριμένης μάρκας. Αναφέρονται πολλοί σ'αυτούς σαν να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός τους....περίπου όπως γίνεται και μ' αυτούς που καβαλάνε Varadero...
Ειδικά όταν κάποιος είναι full (μπουφάν, γάντια, μποτάκια, κλπ) dainese είναι για τον Καιάδα κατ' ευθείαν...
Προσφάτως πήρα κι εγώ ένα μπουφανάκι της εν λόγω μάρκας και μόλις συνάντησα ένα φίλο μοτοσυκλετιστή μου είπε χαμογελώντας...."Μ'αρέσει το μπουφανάκι σου....για πολλές σφαλιάρες είσαι"....
Ευτυχώς δεν καβαλάω και Varadero....
Τελικά με SPIDI, CLOVER, BERING κλπ είσαι ΟΚ και ψαγμένος ενώ με Dainese είσαι μ@λ@κ@ς που πέταξες ένα σωρό λεφτά χωρίς λόγο και τα φοράς όλα μόνο για επίδειξη???
vangelis 64
10/06/2007, 14:48
Έλα τώρα!Συνάντησες έναν από τούς τόσους μαλάκες και στραβογαμημένους που υπάρχουν γύρω μας.
Στη θέση σου,θα τον παρακάλαγα να με σφαλιαρίσει λιγάκι να δούμε τι μάγκας είναι.:D
Άει στο διάολο με τον κάθε πούστη πια.:mad:
Και τι σε νοιαζει ρε συναδελφε τι λενε?
αμα ακους τον εναν και τον αλλον βραστα
:wave2:
liakaros
10/06/2007, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από nocarder
Διαβάζοντας στα διάφορα "τόπικς" του φόρουμ βλέπω μια "αποστροφή" προς όποιους φοράνε εξοπλισμό της συγκεκριμένης μάρκας. Αναφέρονται πολλοί σ'αυτούς σαν να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός τους....περίπου όπως γίνεται και μ' αυτούς που καβαλάνε Varadero...
Ειδικά όταν κάποιος είναι full (μπουφάν, γάντια, μποτάκια, κλπ) dainese είναι για τον Καιάδα κατ' ευθείαν...
Προσφάτως πήρα κι εγώ ένα μπουφανάκι της εν λόγω μάρκας και μόλις συνάντησα ένα φίλο μοτοσυκλετιστή μου είπε χαμογελώντας...."Μ'αρέσει το μπουφανάκι σου....για πολλές σφαλιάρες είσαι"....
Ευτυχώς δεν καβαλάω και Varadero....
Τελικά με SPIDI, CLOVER, BERING κλπ είσαι ΟΚ και ψαγμένος ενώ με Dainese είσαι μ@λ@κ@ς που πέταξες ένα σωρό λεφτά χωρίς λόγο και τα φοράς όλα μόνο για επίδειξη???
AXAXAXA ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ στο πιο αντι varaderiko forum του κοσμου που υπαρχει...αλλα οτι ειναι και αντι DΑINESE δεν το ηξερα...
Ε ρε γλεντια λεμε...
Εγω και varadero εχω και μονο σωβρακο dainese που δεν φοραω,αλλα δεν τους ειχα δηλωσει τιποτα μεχρι τωρα για εξοπλισμο,κατσε ομως και θα μου δωθει και γι αυτο το ζητημα η αφορμη...
power hornet
10/06/2007, 14:58
εγω παντος dainese φοραω και δεν μπορω να καταλαβω ορισμενους που τα σνομπαρουν.
πρεπει να πουμε ομως και το αλο, οτι ειναι ορισμενα ψωνια που φορουν dainese και το παιζουν καπως,λενε εγω φοραω dainese τα αλα ειναι για τον πουτσο,ε με συγχωρεις φιλε δεν ειναι ετσι υπαρχουν και αλλες μαρκες που ειναι πολυ καλες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Έλα τώρα!Συνάντησες έναν από τούς τόσους μαλάκες και στραβογαμημένους που υπάρχουν γύρω μας.
Στη θέση σου,θα τον παρακάλαγα να με σφαλιαρίσει λιγάκι να δούμε τι μάγκας είναι.:D
Άει στο διάολο με τον κάθε πούστη πια.:mad:
+10000000000000
προσωπικα δεν γουσταρω τη συγκεκριμενη μαρκα και αυτο απλα σημαινει οτι δεν θα αγοραζα ποτε μου dainese αλλα οχι ρε φιλε να αποστρεφομαι οποιον φοραει dainese....ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!!!!!!!
ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΦΙΛΕ !!!!!!!!!!
:beer:
liakaros
10/06/2007, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
+10000000000000
προσωπικα δεν γουσταρω τη συγκεκριμενη μαρκα και αυτο απλα σημαινει οτι δεν θα αγοραζα ποτε μου dainese αλλα οχι ρε φιλε να αποστρεφομαι οποιον φοραει dainese....ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!!!!!!!
:wave2: :a18: :a19:
hi filaraki kai mi masas:winka: toubano ta dainese!kai mono pou ta foraei o rossi mou ftanei!
liakaros
10/06/2007, 15:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από gunner
hi filaraki kai mi masas:winka: toubano ta dainese!kai mono pou ta foraei o rossi mou ftanei!
Eλα τωρα...μην ακουω τετοια...
Ο Rossi, ποιος ειναι αυτος που μας κανει οτι ξερει απο εξοπλισμο,αραγε τον ξερει η μανα του???
Σε παρακαλω μην φερνεις τον καθε τυχαρπαστο για παραδειγμα...
bering, glover,sidi,armani,ferre,dolce gabbana, του ειπαν εδω μεσα οι χεραδες με τις τορπιλες,ΤΕΛΟΣ αυτα ειναι μαρκες μονο αυτα προστατευουν και μονο αυτα πρεπει να φοραει για να ειναι αποδεκτος εδω μεσα, ολα τα αλλα ειναι εφε και Γ.Τ.Π
nocarder
10/06/2007, 15:48
Thanx guys για τα σχόλια :beer: να μην πτοηθώ δλδ και το παντελόνι που θέλω να το πάρω Dainese???
Όχι τπτ αλλά είμαι και Ιταλία τώρα και βρωμάει ο τόπος εδώ απο Dainese :wave2:
Thanx guys για τα σχόλια :beer: να μην πτοηθώ δλδ και το παντελόνι που θέλω να το πάρω Dainese???
Φερε μου εσυ μια Κirishima ολοσωμη με 500 ? και ας με κοροιδευει ολος ο πλανητης...:rotflmao: :rotflmao:
liakaros
10/06/2007, 15:57
Α,στο πα????????
Ουτε οι Ιταλοι ξερουν τι τους γινεται...
Παρε ρε φιλε οτι γουσταρεις και οτι σου αρεσει...καθεσαι και ακους τον καθε κολλημενο απο δω μεσα να σου πει τεκμηριωμενη και σωστη αποψη περι εξοπλισμου και μηχανης...
Οπως ενα φιλαρακι μια φορα που ζητησε αποψη για καλοκαιρινο παντελονι και μολις πηραν γραμμη οτι οδηγαει VARA το τι του λεγανε δεν περιγραφεται...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ,ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ Η ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ
low__rider
10/06/2007, 16:22
...μωρε ο καθενας κανει το δικο κουμαντο στο δικο του πορτοφολι... οποτε οτι μηχανη θελει αγοραζει και οτι εξοπλισμο θελει
...τωρα τι φρικη τρωνε μερικοι και σκοτιζονται με το τι μαρκα εχει ο καθενας και αν ειναι καλη η κακη δεν μπορω να καταλαβω... Αυτα τα φραγκα ειχε ,πολλα η λιγα, αυτο γουσταρε αυτο πηγε και πηρε! ...τωρα αν δεν το γουσταρει καποιος μαγκια του! αλλα μην γινομαστε και κατινες!
...παντως εμενα μ'αρεσει η dainese και ως γνωστων οτι πληρωνεις περνεις!:winka:
liakaros
10/06/2007, 16:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
...μωρε ο καθενας κανει το δικο κουμαντο στο δικο του πορτοφολι... οποτε οτι μηχανη θελει αγοραζει και οτι εξοπλισμο θελει
...τωρα τι φρικη τρωνε μερικοι και σκοτιζονται με το τι μαρκα εχει ο καθενας και αν ειναι καλη η κακη δεν μπορω να καταλαβω... Αυτα τα φραγκα ειχε ,πολλα η λιγα, αυτο γουσταρε αυτο πηγε και πηρε! ...τωρα αν δεν το γουσταρει καποιος μαγκια του! αλλα μην γινομαστε και κατινες!
...παντως εμενα μ'αρεσει η dainese και ως γνωστων οτι πληρωνεις περνεις!:winka:
+1000000000000000000000000000000000000000000000
:a19: :a19: :a19: :a19: :a19:
lampros_fazer
10/06/2007, 17:23
Κι εγώ dainese φοράω..Τα είδα τα γούσταρα τα πήρα..Δεν σημαίνει όμως οτι την θεωρώ την καλύτερη μάρκα που υπάρχει..Κι αν με ρωτήσει κάποιος φίλος/γνωστός για εξοπλισμό θα του πω κοίτα και 5 άλλες εταιρίες..
Ναι,τα θεωρώ υπερτιμημένα..και ναι,πολλοί τα παίρνουν για φιγούρα και επιδειξη..Έχουμε αυτή την τάση στην Ελλάδα..Σε ΟΛΑ τα πράγματα..
Varadero..:rotflmao: :lol: :a9:
Και εγω dainese.
Παντως, απο ολες τις μαρκες που εχω δοκιμασει, ειναι μακραν η καλυτερη!!!
giobazolias
11/06/2007, 00:24
η νταινεσε ειναι η καλυτερη, αλλα τεινει να γινει κατι σαν τη χαρλει..........
πουλαει ποιοτητα αλλα πουλαει και πρεστιζ ομως!
Nikoskazer2000
11/06/2007, 00:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
εγω παντος dainese φοραω και δεν μπορω να καταλαβω ορισμενους που τα σνομπαρουν.
πρεπει να πουμε ομως και το αλο, οτι ειναι ορισμενα ψωνια που φορουν dainese και το παιζουν καπως,λενε εγω φοραω dainese τα αλα ειναι για τον πουτσο,ε με συγχωρεις φιλε δεν ειναι ετσι υπαρχουν και αλλες μαρκες που ειναι πολυ καλες.
+1
Nikoskazer2000
11/06/2007, 00:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
+10000000000000
+2
Nikoskazer2000
11/06/2007, 00:41
Κόλλημα με τις μάρκες ούτε 'γω έχω:
Πήρα το Bering Slick (μαμΑτο! )
γιατί μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εμφανισιακά και επειδή τα χαρακτηριστικά του οσον αφορά την ποιότητα κατασκευής και υλικά, με βρίσκανε σύμφωνο.
Πήρα το Bering Nassau (μΑματο)
και τελικά το μετάνιωσα. Πιστεύω πως θα έβρισκα κάτι πολύ καλύτερο απο άλλες εταιρίες στα ίδια λεφτά.
Ούτε ρώτησα κανέναν για το "τι είναι στη μόδα" :lol: , ούτε σκέφτηκα επειδή το πήρε ο τάδε γΛήγορος θα το πάρω κι' εγω.
Είδες; Έτσι απλά! :winka:
Boyz καλημέρα και μια ερώτηση από ένα νεοφερμένο σχετικά στον κόσμο των μηχανών. Λοιπόν την ρίχνω: υπάρχει κάποιος λόγος που δεν γουστάρετε Dainese ή απλά δεν σας αρέσουν τα προϊόντα της από θέμα γούστου?
Ρωτάω καθαρά από απορία και όχι για αντιπαράθεση! :nono:
:D
Dainese?
Βλακεία μάρκα. Δεν προσφέρει καμμία προστασία, δεν εφαρμόζει στο σώμα, και το design είναι τουλάχιστον μέτριο.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Όποιος θέλει να τα ξεφορτωθεί αγορά ζω τοις μετρητοίς;)
liakaros
11/06/2007, 10:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Harry_V
Dainese?
Βλακεία μάρκα. Δεν προσφέρει καμμία προστασία, δεν εφαρμόζει στο σώμα, και το design είναι τουλάχιστον μέτριο.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Όποιος θέλει να τα ξεφορτωθεί αγορά ζω τοις μετρητοίς;)
Ψηνεσαι για dainese bora? 600 γιουρο φιλικη τιμη:smokin:
Δεχομαι και επιταγη
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ψηνεσαι για dainese bora? 600 γιουρο φιλικη τιμη:smokin:
Δεχομαι και επιταγη
Μόνο; ΟΟΟΚ!
Τέλεια.
.
.
.
.
.
.
Περίμενε μόνο λίγο να βρω καμμιά ακάλυπτη:wacko:
:smilea:
Gandalf dr685sm
11/06/2007, 11:35
Ναι,τα θεωρώ υπερτιμημένα..και ναι,πολλοί τα παίρνουν για φιγούρα και επιδειξη..Έχουμε αυτή την τάση στην Ελλάδα..Σε ΟΛΑ τα πράγματα..
Θα συμφωνήσω με τον Λάμπρο.
Τα Dainese ρούχα και αξεσουάρ αναβάτη είναι όντως πολύ καλά.. Αν σου κάνουν κιόλας σαν σχέδιο και σαν χρώμα, πέρα απο το κομμάτι της ασφάλειας... καλοφόρετα και καλοτάξιδα.
Αλλά δυστυχώς, υπάρχουν και αρκετοί που θεωρούν οτι φορώντας κάτι ανάλογο, αποκτούν μοτοσυκλετιστική συνείδηση (το άκουσα και αυτό!) ή οτι παίρνουν πόντους στις οδηγικές ικανότητες...(ε τότε ρε παιδιά να φοράμε όλοι!).
Η παροιμία τα ράσα δεν κάνουν τον παπά ... εδώ ταιριάζει γάντι... και μάλιστα με φάτσα το αλεπουδάκι Dainese.
Gandalf
alximistis
11/06/2007, 12:00
Η daineze είναι η καλύτερη... όχι είναι η χειρότερη! Όχι είναι έτσι κι έτσι. Αυτός που τα φοράει είναι μαλάκας. Όχι είναι γαμώ τα παιδιά. Και πάει λέγοντας,
ΡΕ! Τι λέτε;;; Από πότε το τι φοράει ο καθένας έχει σχέση με το τι άνθρωπος είναι; Ειδικά στην μοτοσικλέτα.
Είναι τόσο μα τόσο απλά τα πράγματα. Σ όποιον αρέσει η συγκεκριμένη μάρκα τη φοράει. όποιος όχι διαλέγει κάτι άλλο.
Τόσο απλά! Και μοτοσικλετιστική συνείδηση είναι τόσο τεράστιο θέμα που δεν χωράει με την προστασία που φοράει ο καθένας.
Δηλαδή για να μην κολήσεις aids τι λες; Δεν λες βάλε καπότα;
Αλλά φόρα durex και όχι again;;;;;;
liakaros
11/06/2007, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Η daineze είναι η καλύτερη... όχι είναι η χειρότερη! Όχι είναι έτσι κι έτσι. Αυτός που τα φοράει είναι μαλάκας. Όχι είναι γαμώ τα παιδιά. Και πάει λέγοντας,
ΡΕ! Τι λέτε;;; Από πότε το τι φοράει ο καθένας έχει σχέση με το τι άνθρωπος είναι; Ειδικά στην μοτοσικλέτα.
Είναι τόσο μα τόσο απλά τα πράγματα. Σ όποιον αρέσει η συγκεκριμένη μάρκα τη φοράει. όποιος όχι διαλέγει κάτι άλλο.
Τόσο απλά! Και μοτοσικλετιστική συνείδηση είναι τόσο τεράστιο θέμα που δεν χωράει με την προστασία που φοράει ο καθένας.
Δηλαδή για να μην κολήσεις aids τι λες; Δεν λες βάλε καπότα;
Αλλά φόρα durex και όχι again;;;;;;
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΝΟΜΠ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘ ΕΝΟΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΒΑΛΑΕΙ(για να μην αρχισω παλι να λεω για το τι ακουω εδω μεσα για το μηχανακι μου...στο τελος θα γινω σπασαρχιδας με το ζητημα αλλα μου φαινεται παραλογο αυτο που κανουν ορισμενοι)
alximistis
11/06/2007, 12:08
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΝΟΜΠ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘ ΕΝΟΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΒΑΛΑΕΙ(για να μην αρχισω παλι να λεω για το τι ακουω εδω μεσα για το μηχανακι μου...στο τελος θα γινω σπασαρχιδας με το ζητημα αλλα μου φαινεται παραλογο αυτο που κανουν ορισμενοι)
Τι μηχανάκι έχεις φιλαράκι;
liakaros
11/06/2007, 12:11
Τι μηχανάκι έχεις φιλαράκι;
Ε, αυτη τη μαλακια,τον καναπε,την πολυθρονα,το ποταμοπλοιο,την χουρχουδα,το πρα πρα,και δεν θυμαμαι πως αλλιως εχει χαρακτηριστει εδω...
Τελος παντων...η honda varadero το ονομασε...
alximistis
11/06/2007, 12:16
Ε, αυτη τη μαλακια,τον καναπε,την πολυθρονα,το ποταμοπλοιο,την χουρχουδα,το πρα πρα,και δεν θυμαμαι πως αλλιως εχει χαρακτηριστει εδω...
Τελος παντων...η honda varadero το ονομασε...
Να σε πω. Εσένα σ αρέσει; Σε πάει όπου θες; Και κάνεις ότι θες; Άμα ισχύουν αυτά τι ψάχνεις από κει και πέρα. Η μοτοσικλέτα είναι πολύ υποκειμενική υπόθεση. Γενικά τα οχήματα. οπότε ας λένε ότι θέλουν...
κι όσο περί βαραντεριστών που σίγουρα έχεις ακούσει... εγώ ξέρω όπως κι άλλοι εδώ ότι σε μία συγκεκριμένη περίπτωση οι άνθρωποι του κλαμπ εμφανίστηκαν παραπάνω από πρόθυμοι να βοηθήσουν. Αυτό δεν λέει κάτι καλό; Μην ακούς τι λένε...
liakaros
11/06/2007, 12:23
Να σε πω. Εσένα σ αρέσει; Σε πάει όπου θες; Και κάνεις ότι θες; Άμα ισχύουν αυτά τι ψάχνεις από κει και πέρα. Η μοτοσικλέτα είναι πολύ υποκειμενική υπόθεση. Γενικά τα οχήματα. οπότε ας λένε ότι θέλουν...
κι όσο περί βαραντεριστών που σίγουρα έχεις ακούσει... εγώ ξέρω όπως κι άλλοι εδώ ότι σε μία συγκεκριμένη περίπτωση οι άνθρωποι του κλαμπ εμφανίστηκαν παραπάνω από πρόθυμοι να βοηθήσουν. Αυτό δεν λέει κάτι καλό; Μην ακούς τι λένε...
Και εχω ακουσει και μελος ειμαι στο forum....
Εμενα και μου αρεσει το μηχανακι μου και υπερευχαριστημενος ειμαι....
Αλλα ακους διαφορα 1-2-3-5-10... ε, καποια στιγμη λες αϊ στα κομματια....
nocarder
11/06/2007, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Φερε μου εσυ μια Κirishima ολοσωμη με 500 ? και ας με κοροιδευει ολος ο πλανητης...:rotflmao: :rotflmao:
720 eura file mou thn briskw edw....:beer:
OYOYOYOYY!!!
φλώρια με τα dainese!!!!!
OOYOYOYOYOYO!!!!!!!!!!
xa xa:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
spam!!!!
Giorgos19
12/06/2007, 08:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
OYOYOYOYY!!!
φλώρια με τα dainese!!!!!
OOYOYOYOYOYO!!!!!!!!!!
xa xa:lol: :rotflmao:
spam!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Da.Vintage
12/06/2007, 09:10
Eγώ DANESE φοράω
:a23: :a51: :a55:
mourgakos
13/06/2007, 19:28
ξερω τυπα που πηρε dainese 300 ευρα απο μαγαζι,made in bulgaria!!!!
αθηνα μιλαω...και οταν του ειπα ειναι μαιμου μαλλων...μου απαντησε ,εγω μουρη θελω...:eyepop:
ε πηγαινε κανε καμια πλαστικη ρε!!
ολα καλα ειναι ,και αχρειαστα..
καλα χιλιομερταρα
el_hymador
13/06/2007, 19:41
spidi - IXS
ΚΟΡΥΦΗ.
κατα τα αλλα σιγα μην καθομαι να κοιταω τι μαρκα φοραει ο αλλος....
Aggelos_SV
13/06/2007, 22:34
[Ιsopedosh mode on]
Όλα τα ίδια σκατά είναι μωρέ...
[Isopedosh mode off]
H dainese στο design ειναι Νο.1 και μην μου πειτε οτι δεν σας ενδιαφερει το design
Το οτι ειναι η Νο.1 εταιρια στον κοσμο και το οτι σχεδον ολοι οι αγωνιζομενοι φοραν φορμα dainese αυτο λεει κατι
Το οτι αγοραζουν ολα τα καγκουρια, δεν μου λεει τιποτα
Α και κατι αλλο
Προφερεται ΝΤΑΪΝΕΖΕ, οχι νταϊνιζ
Eιναι Ιταλικη εταιρια
vangelis 64
13/06/2007, 23:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Α και κατι αλλο
Προφερεται ΝΤΑΪΝΕΖΕ, οχι νταϊνιζ
Eιναι Ιταλικη εταιρια
Πες τα ντε!:lol: :lol:
Και.είτε μάς αρέσουν είτε όχι,είναι από τα κορυφαία...
(Λέω εγώ)
Da.Vintage
14/06/2007, 08:41
Παιδιά είναι η επιλιγή του Γιατρού!
Αλλά υπάρχουν και άλλες καλές εμένα έχει αρχίσει και μου αρέσει η Spidi!
nikonian
14/06/2007, 10:30
Αν αποδεχθείς ότι το 50% της τιμής ενός προϊόντος είναι απόσβεση διαφήμισης και φιγούρα, τότε είναι μια χαρά τα Dainese.
Όταν ήμουν 20 ετών πλήρωνα ένα 15ήμερο για ένα μπλουζάκι G.FERRE προκειμένου να γίνω αποδεκτός σ'έναν κύκλο που ήθελε να ξέρει ότι μου περισσεύουν τα φράγκα και πετάω μερικά. Αργότερα απέκτησα (...κάποια) προσωπικότητα.
Κατακλείδα:
Το Dainese αξίζει το 50% της τιμής του, το Clover τo 60% και το Colori τo 70%. Όπως βλέπεις όλα είναι υπερτιμημένα, γιατί απευθύνονται μόνο σε μοτοσυκλετιστές.
power hornet
14/06/2007, 12:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
ξερω τυπα που πηρε dainese 300 ευρα απο μαγαζι,made in bulgaria!!!!
αθηνα μιλαω...και οταν του ειπα ειναι μαιμου μαλλων...μου απαντησε ,εγω μουρη θελω...:eyepop:
ε πηγαινε κανε καμια πλαστικη ρε!!
ολα καλα ειναι ,και αχρειαστα..
καλα χιλιομερταρα δεν υπαρχει φιλε πλεον dainese που να γραφει made in italy, πηγαινε στην μιχαλοκοπουλου στον αντιπρωσοπο να δεις τι γραφει
giobazolias
14/06/2007, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Αν αποδεχθείς ότι το 50% της τιμής ενός προϊόντος είναι απόσβεση διαφήμισης και φιγούρα, τότε είναι μια χαρά τα Dainese.
Όταν ήμουν 20 ετών πλήρωνα ένα 15ήμερο για ένα μπλουζάκι G.FERRE προκειμένου να γίνω αποδεκτός σ'έναν κύκλο που ήθελε να ξέρει ότι μου περισσεύουν τα φράγκα και πετάω μερικά. Αργότερα απέκτησα (...κάποια) προσωπικότητα.
Κατακλείδα:
Το Dainese αξίζει το 50% της τιμής του, το Clover τo 60% και το Colori τo 70%. Όπως βλέπεις όλα είναι υπερτιμημένα, γιατί απευθύνονται μόνο σε μοτοσυκλετιστές.
:a18:
super_nikolas
14/06/2007, 13:39
filaraki sta kampanelia sou ti sou lei o kathe tiropitas...an sto plirone kapios tote as milage...auta einai kopleksilikia ziliaridon...megia to kainourgio sou mpoufan filaraki:)
lampros_fazer
14/06/2007, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
δεν υπαρχει φιλε πλεον dainese που να γραφει made in italy, πηγαινε στην μιχαλοκοπουλου στον αντιπρωσοπο να δεις τι γραφει
Made in Ukraine τα περισσότερα..
Tα δικά μου τα έραψε μια 2μετρη big boobed Ουκρανίδα.. :a25:
:look: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν ειναι αληθεια οτι ειναι ακριβα τα dainese
Το οτι ο μλκς αντιπρωσοπος εδω τα χτυπαει , δεν παει να πει οτι ειναι παντου ακριβα
Αλλωστε, υπαρχουν και πολλοι που φερνουν παραεισαγωγη
Για ψαξτε λιγο... :winka:
GIXXERAKIAS
14/06/2007, 22:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_nikolas
filaraki sta kampanelia sou ti sou lei o kathe tiropitas...an sto plirone kapios tote as milage...auta einai kopleksilikia ziliaridon...megia to kainourgio sou mpoufan filaraki:) +10000:beer:
Καλα αυτο με τα καμπανελια σου με πεθανε ρε φιλε εισαι θεος!!!:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Da.Vintage
15/06/2007, 07:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Made in Ukraine τα περισσότερα..
Tα δικά μου τα έραψε μια 2μετρη big boobed Ουκρανίδα.. :a25:
:look: :rotflmao: :rotflmao:
A... την που...... και είπες πως θα έραβε μόνο για μένα...:mad:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nocarder
15/06/2007, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
[B]Made in Ukraine τα περισσότερα..
Δυο μπουφάν αγορασμένα εδώ στην Ιταλία και είναι το ένα Made in Latvia και το άλλο Made in Tunisia...
Aggelos_SV
15/06/2007, 13:10
Εμένα είναι ρουμάνικο.
Δρακουλιάρικο..
Dianese και Varadero ε?
Φαντάσου δηλαδή εγώ που φοράω Dianese και οδηγάω Harley...
Γάμησε τους ρε τους μαλάκες...άμα εμένα μου έλεγε κάτι τέτοιο κάποιος που δεν ξέρω, δηλαδή ότι μου χρειάζονται σφαλιάρες θα είχα πάθει έμφραγμα εκείνη την στιγμή απο την τσαντίλα μου.
Και άμα δεν έπεφταν φάπες δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδυα.
Σκηνικό:Επιστρέφω απο την δουλειά με το 20ετίας Suzuki DR200, περνάω δίπλα απο τυπά με μηχανή BMW γυαλί Tom Cruise και ακούω το εξής
"Μικρέ...άμα μου γρατζουνήσεις τις βαλίτσες μου θα σε βάλω να μου τις πληρώσεις.."
Και το ένα εκ των δύο φρυδιών προεξείχε επάνω απο το γυαλί.
Πραγματικά εκείνη την στιγμή σκοτείνιασαν όλα γύρω μου...χρειάστηκαν πολλές κόρνες να με συνεφέρουν να ξεκινήσω να φύγω...
Επίσης να τονίσω ότι ο τυπάς είχε δικάβαλο μία ξανθόγρια, χαρακτηριστικός τύπος γυναίκας προχωρημένης ηλικίας, δηλώνει 28 ετών τα τελευταία 30 χρόνια, απο κάμποσα χιλιόμετρα μακριά φαίνεται γαμάτη ιδίως όταν φοράει και σιλικονάτο καλσόν,αυτό που εξαφανίζει κυτταρίτιδα και μπλε φλέβες, extentive μαύρισμα και για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να καταλάβω...τον τελευταίο καιρό θεωρείται cool...ή ίσως και αστείο να δηλώνουμε εμείς οι άντρες πορωμένοι με αυτό τον τύπο γυναίκας.
Όλοι έχουμε μιλήσει για MILF ίσως και για GILF, έχω δηλώσει τον ενθουσιασμό μας...αλλά πραγματικά...κομμένα τα αστεία...νομίζω ότι στην πραγματικότητα...ΌΧΙ...μπαααα...
Aggelos_SV
17/08/2007, 23:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Φαντάσου δηλαδή εγώ που φοράω Dianese και οδηγάω Harley...
Tι ακριβώς φοράς :uplate: :uplate: :look:
Tην ολόσωμη κίτρινη του Vale.Με γόμα στα γόνατα. Ταιριάζει και με τις κίτρινες φλόγες.
Oρίστε...αυτήν έχω.
Τώρα που θα βάλω μπλε φλόγες στην μηχανή θα πάρω και την καινούρια στολή του Vale, την μπλε Fiat.
100385
banditgr
28/08/2007, 00:10
Καλα ρε σεις.....
για τα Dainese μιλάτε?Αυτα τα φοράει και ο Ζαρίφης απο την Αγια Βαρβάρα!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(και ποιος μου λεει οτι είναι ο βαλντίνο αυτος πανω..τα ίδια φοράει και ζαρίφης)
Όλοι έχουμε μιλήσει για MILF ίσως και για GILF, έχω δηλώσει τον ενθουσιασμό μας...αλλά πραγματικά...κομμένα τα αστεία...νομίζω ότι στην πραγματικότητα...ΌΧΙ...μπαααα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
adam_tsouk
28/08/2007, 11:50
Eλα τωρα...μην ακουω τετοια...
Ο Rossi, ποιος ειναι αυτος που μας κανει οτι ξερει απο εξοπλισμο,αραγε τον ξερει η μανα του???
Σε παρακαλω μην φερνεις τον καθε τυχαρπαστο για παραδειγμα...
bering, glover,sidi,armani,ferre,dolce gabbana, του ειπαν εδω μεσα οι χεραδες με τις τορπιλες,ΤΕΛΟΣ αυτα ειναι μαρκες μονο αυτα προστατευουν και μονο αυτα πρεπει να φοραει για να ειναι αποδεκτος εδω μεσα, ολα τα αλλα ειναι εφε και Γ.Τ.Π
τι λεει ρε μλκα ο τυπος
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
τι λεει ρε μλκα ο τυπος
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
σκασε γιατι ξερει τον Τσουβ! :look: :look: :look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
28/08/2007, 11:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
σκασε γιατι ξερει τον Τσουβ! :look: :look: :look:
τσουΒ?
τι ειναι, πρωτοξαδερφος?
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
τσουΒ?
τι ειναι, πρωτοξαδερφος?
:rotflmao: :rotflmao:
μπα, συμαθητες, στο ιδιο θρανιο καθοντουσαν, και παρ ολιγο να ξεσκεπασει εδω μεσα τον Τσουβ, αλλα ο Λεώ τον προλαβε και εσωσε τον διασυρμο του! :lol: :lol: :lol:
liakaros
28/08/2007, 12:10
μπα, συμαθητες, στο ιδιο θρανιο καθοντουσαν, και παρ ολιγο να ξεσκεπασει εδω μεσα τον Τσουβ, αλλα ο Λεώ τον προλαβε και εσωσε τον διασυρμο του! :lol: :lol: :lol:
ΤΙ ΕΣΩΣΕ ΛΕΕΙ???
ΕΤΣΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ:evil:
ΤΙ ΕΣΩΣΕ ΛΕΕΙ???
ΕΤΣΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ:evil:
για πες τωρα που λειπει τιποτα πικαντικο! :D :smilea: :D
:a014: :a014: :a014:
liakaros
28/08/2007, 12:17
για πες τωρα που λειπει τιποτα πικαντικο! :D :smilea: :D
:a014: :a014: :a014:
Να πω η να δειξω καλυτερα?:D :D :D
Να πω η να δειξω καλυτερα?:D :D :D
δειξε δειξε! :blush: :blush: :blush:
liakaros
28/08/2007, 12:29
δειξε δειξε! :blush: :blush: :blush:
Οκ..
Αναμεινατε φωτο με τον τσουβ πανω σε κιτρινο typhoon συνεπιβατη να κραταει μια τσαντα σε μεγεθος σκουπιδοσακουλας γεματη κρουασαν, τα οποια προοριζοταν για πωληση σε συμμαθητες του:bigcry:
Το αντιτιμο εννοειται διπλασιο της αγορας:smokin:
(ειχε απο παλια το επιχειρηματικο δαιμονιο ο μικρος απατεωνας)
Οκ..
Αναμεινατε φωτο με τον τσουβ πανω σε κιτρινο typhoon συνεπιβατη να κραταει μια τσαντα σε μεγεθος σκουπιδοσακουλας γεματη κρουασαν, τα οποια προοριζοταν για πωληση σε συμμαθητες του:bigcry:
Το αντιτιμο εννοειται διπλασιο της αγορας:smokin:
(ειχε απο παλια το επιχειρηματικο δαιμονιο ο μικρος απατεωνας)
περιμενουμε φωτο Λιακαρε!!!
:beer: :beer: :beer:
Λεωνίδας
28/08/2007, 21:20
δεν υπήρχαν τότε ούτε ψηφιακές φωτογραφικές ούτε κινητά (πόσο μάλλον με φωτογραφική...)
αποδείξεις δεν υπάρχουν, τα γεγονότα τα διαψεύδω :rolleyes:
το βίντεο με το liakaro με ζαρτιέρες όμως υπάρχει :evil: :evil: :evil:
liakaros
29/08/2007, 14:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
δεν υπήρχαν τότε ούτε ψηφιακές φωτογραφικές ούτε κινητά (πόσο μάλλον με φωτογραφική...)
αποδείξεις δεν υπάρχουν, τα γεγονότα τα διαψεύδω :rolleyes:
το βίντεο με το liakaro με ζαρτιέρες όμως υπάρχει :evil: :evil: :evil:
:a3:
:a3:
Φίλε Λιάκαρε...αν αληθεύουν τα όσα λένε τα παιδιά...
...ας πρόσεχες...
liakaros
29/08/2007, 14:35
Φίλε Λιάκαρε...αν αληθεύουν τα όσα λένε τα παιδιά...
...ας πρόσεχες...
Eγω προσεχα...
Μαλιστα πηγα να το σκασω και απο το δωματιο...
Αλλα πως να τρεξω με τα τακουνια:bigcry: :bigcry:
Αλλα πως να τρεξω με τα τακουνια:bigcry: :bigcry:
:lol: :lol: :lol: