Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 72

Θέμα: Είναι κακό να φοράει κάποιος Dainese?

Είναι κακό να φοράει κάποιος Dainese?

Διαβάζοντας στα διάφορα "τόπικς" του φόρουμ βλέπω μια "αποστροφή" προς όποιους φοράνε εξοπλισμό της συγκεκριμένης μάρκας. Αναφέρονται πολλοί σ'αυτούς σαν να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός τους....περίπου όπως γίνεται και μ' αυτούς που καβαλάνε Varadero...

Ειδικά όταν κάποιος είναι full (μπουφάν, γάντια, μποτάκια, κλπ) dainese είναι για τον Καιάδα κατ' ευθείαν...

Προσφάτως πήρα κι εγώ ένα μπουφανάκι της εν λόγω μάρκας και μόλις συνάντησα ένα φίλο μοτοσυκλετιστή μου είπε χαμογελώντας...."Μ'αρέσει το μπουφανάκι σου....για πολλές σφαλιάρες είσαι"....

Ευτυχώς δεν καβαλάω και Varadero....

Τελικά με SPIDI, CLOVER, BERING κλπ είσαι ΟΚ και ψαγμένος ενώ με Dainese είσαι μ@λ@κ@ς που πέταξες ένα σωρό λεφτά χωρίς λόγο και τα φοράς όλα μόνο για επίδειξη???

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Έλα τώρα!Συνάντησες έναν από τούς τόσους μαλάκες και στραβογαμημένους που υπάρχουν γύρω μας.

Στη θέση σου,θα τον παρακάλαγα να με σφαλιαρίσει λιγάκι να δούμε τι μάγκας είναι.

Άει στο διάολο με τον κάθε πούστη πια.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Και τι σε νοιαζει ρε συναδελφε τι λενε?

αμα ακους τον εναν και τον αλλον βραστα

in standby mode Το avatar του/της liakaros

Re: Είναι κακό να φοράει κάποιος Dainese?

Αρχικά δημιουργήθηκε από nocarder
    Διαβάζοντας στα διάφορα "τόπικς" του φόρουμ βλέπω μια "αποστροφή" προς όποιους φοράνε εξοπλισμό της συγκεκριμένης μάρκας. Αναφέρονται πολλοί σ'αυτούς σαν να είναι ο μεγαλύτερος εχθρός τους....περίπου όπως γίνεται και μ' αυτούς που καβαλάνε Varadero...

Ειδικά όταν κάποιος είναι full (μπουφάν, γάντια, μποτάκια, κλπ) dainese είναι για τον Καιάδα κατ' ευθείαν...

Προσφάτως πήρα κι εγώ ένα μπουφανάκι της εν λόγω μάρκας και μόλις συνάντησα ένα φίλο μοτοσυκλετιστή μου είπε χαμογελώντας...."Μ'αρέσει το μπουφανάκι σου....για πολλές σφαλιάρες είσαι"....

Ευτυχώς δεν καβαλάω και Varadero....

Τελικά με SPIDI, CLOVER, BERING κλπ είσαι ΟΚ και ψαγμένος ενώ με Dainese είσαι μ@λ@κ@ς που πέταξες ένα σωρό λεφτά χωρίς λόγο και τα φοράς όλα μόνο για επίδειξη???
    AXAXAXA ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ στο πιο αντι varaderiko forum του κοσμου που υπαρχει...αλλα οτι ειναι και αντι DΑINESE δεν το ηξερα...

Ε ρε γλεντια λεμε...
    Εγω και varadero εχω και μονο σωβρακο dainese που δεν φοραω,αλλα δεν τους ειχα δηλωσει τιποτα μεχρι τωρα για εξοπλισμο,κατσε ομως και θα μου δωθει και γι αυτο το ζητημα η αφορμη...

εγω παντος dainese φοραω και δεν μπορω να καταλαβω ορισμενους που τα σνομπαρουν.
    πρεπει να πουμε ομως και το αλο, οτι ειναι ορισμενα ψωνια που φορουν dainese και το παιζουν καπως,λενε εγω φοραω dainese τα αλα ειναι για τον πουτσο,ε με συγχωρεις φιλε δεν ειναι ετσι υπαρχουν και αλλες μαρκες που ειναι πολυ καλες.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Έλα τώρα!Συνάντησες έναν από τούς τόσους μαλάκες και στραβογαμημένους που υπάρχουν γύρω μας.

Στη θέση σου,θα τον παρακάλαγα να με σφαλιαρίσει λιγάκι να δούμε τι μάγκας είναι.

Άει στο διάολο με τον κάθε πούστη πια.
    +10000000000000

προσωπικα δεν γουσταρω τη συγκεκριμενη μαρκα και αυτο απλα σημαινει οτι δεν θα αγοραζα ποτε μου dainese αλλα οχι ρε φιλε να αποστρεφομαι οποιον φοραει dainese....ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΦΙΛΕ !!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    +10000000000000

προσωπικα δεν γουσταρω τη συγκεκριμενη μαρκα και αυτο απλα σημαινει οτι δεν θα αγοραζα ποτε μου dainese αλλα οχι ρε φιλε να αποστρεφομαι οποιον φοραει dainese....ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΦΙΛΕ !!!!!!!!!!

:a19:

dainese

hi filaraki kai mi masas toubano ta dainese!kai mono pou ta foraei o rossi mou ftanei!
    Hold your fire!

Re: dainese

Αρχικά δημιουργήθηκε από gunner
    hi filaraki kai mi masas toubano ta dainese!kai mono pou ta foraei o rossi mou ftanei!
    Eλα τωρα...μην ακουω τετοια...
    Ο Rossi, ποιος ειναι αυτος που μας κανει οτι ξερει απο εξοπλισμο,αραγε τον ξερει η μανα του???
    Σε παρακαλω μην φερνεις τον καθε τυχαρπαστο για παραδειγμα...

bering, glover,sidi,armani,ferre,dolce gabbana, του ειπαν εδω μεσα οι χεραδες με τις τορπιλες,ΤΕΛΟΣ αυτα ειναι μαρκες μονο αυτα προστατευουν και μονο αυτα πρεπει να φοραει για να ειναι αποδεκτος εδω μεσα, ολα τα αλλα ειναι εφε και Γ.Τ.Π

Thanx guys για τα σχόλια να μην πτοηθώ δλδ και το παντελόνι που θέλω να το πάρω Dainese???

Όχι τπτ αλλά είμαι και Ιταλία τώρα και βρωμάει ο τόπος εδώ απο Dainese

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Thanx guys για τα σχόλια να μην πτοηθώ δλδ και το παντελόνι που θέλω να το πάρω Dainese???

Φερε μου εσυ μια Κirishima ολοσωμη με 500 ? και ας με κοροιδευει ολος ο πλανητης...:rotflmao: :rotflmao:

Α,στο πα????????
    Ουτε οι Ιταλοι ξερουν τι τους γινεται...

Παρε ρε φιλε οτι γουσταρεις και οτι σου αρεσει...καθεσαι και ακους τον καθε κολλημενο απο δω μεσα να σου πει τεκμηριωμενη και σωστη αποψη περι εξοπλισμου και μηχανης...

Οπως ενα φιλαρακι μια φορα που ζητησε αποψη για καλοκαιρινο παντελονι και μολις πηραν γραμμη οτι οδηγαει VARA το τι του λεγανε δεν περιγραφεται...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ,ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ Η ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ

...μωρε ο καθενας κανει το δικο κουμαντο στο δικο του πορτοφολι... οποτε οτι μηχανη θελει αγοραζει και οτι εξοπλισμο θελει

...τωρα τι φρικη τρωνε μερικοι και σκοτιζονται με το τι μαρκα εχει ο καθενας και αν ειναι καλη η κακη δεν μπορω να καταλαβω... Αυτα τα φραγκα ειχε ,πολλα η λιγα, αυτο γουσταρε αυτο πηγε και πηρε! ...τωρα αν δεν το γουσταρει καποιος μαγκια του! αλλα μην γινομαστε και κατινες!

...παντως εμενα μ'αρεσει η dainese και ως γνωστων οτι πληρωνεις περνεις!

Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    ...μωρε ο καθενας κανει το δικο κουμαντο στο δικο του πορτοφολι... οποτε οτι μηχανη θελει αγοραζει και οτι εξοπλισμο θελει

...τωρα τι φρικη τρωνε μερικοι και σκοτιζονται με το τι μαρκα εχει ο καθενας και αν ειναι καλη η κακη δεν μπορω να καταλαβω... Αυτα τα φραγκα ειχε ,πολλα η λιγα, αυτο γουσταρε αυτο πηγε και πηρε! ...τωρα αν δεν το γουσταρει καποιος μαγκια του! αλλα μην γινομαστε και κατινες!

...παντως εμενα μ'αρεσει η dainese και ως γνωστων οτι πληρωνεις περνεις!

+1000000000000000000000000000000000000000000000

:a19: :a19: :a19: :a19: :a19:

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Κι εγώ dainese φοράω..Τα είδα τα γούσταρα τα πήρα..Δεν σημαίνει όμως οτι την θεωρώ την καλύτερη μάρκα που υπάρχει..Κι αν με ρωτήσει κάποιος φίλος/γνωστός για εξοπλισμό θα του πω κοίτα και 5 άλλες εταιρίες..

Ναι,τα θεωρώ υπερτιμημένα..και ναι,πολλοί τα παίρνουν για φιγούρα και επιδειξη..Έχουμε αυτή την τάση στην Ελλάδα..Σε ΟΛΑ τα πράγματα..

Varadero..:rotflmao:
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. φοραει καποιος αυτες?
    από zolotas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2005, 21:33
  2. Είναι καλύτερα να καβαλάς πρώτα...
    από Δίκυκλος στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 53