Σύνδεση

View Full Version : Παιδικες καφριλες...

Σελίδες : 1 [2]

lady-rider
15/06/2007, 16:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
απορώ πώς μεγάλωσε αυτό το μωρό :eyepop: :eyepop: :eyepop:

:mad: επεζησε γιατι η αδερφη της που ηταν λιγο πιο μεγαλη απο μας ηταν προδοτρα και μας εδινε στεγνα στη μανα τους
:a37: :a26: :a023:

βεβαια το ξυλο παντα ο ξαδερφος μου το τρωγε γιατι η θεια μου ελεγε οτι δεν ηταν δυνατον αυτο το αγγελουδι
( εγω :lol: :bigcry: :bigcry: :lol: ) να εχει σχεση με ολα αυτα :rolleyes:

Lupo
15/06/2007, 16:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
αυτο το "παιδικες καφριλες"
ολο το διαβαζω "παιδικες καραφλες"

:look:

moi aussi

:alien:

X_NR750
15/06/2007, 16:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από lady-rider
οταν ημουν 3 χρονων,μαζι με τον μεγαλυτερο ξαδερφο μου που ηταν 6, βλεπαμε την αδερφουλα του που ηταν μωρο,και ως μωρο ειχε ζαρες στα ποδαρακια χερακια κτλ κ δε μας αρεσε...
τι να κανουμε τι να κανουμε :rolleyes:
ριχνει ο ξαδερφος την ιδεα ;) να τη σιδερωσουμε να ισιωσει,ετσι κανει κ η μαμα στα ρουχα.
ε πιασαμε αμεσως δουλεια...βαλαμε το σιδερο στη πριζα,απλωσαμε το μωρο στη σιδερωστρα,εγω την κραταγα να μην τσιριζει και ο αδερφος της την περνουσε με το σιδερο,μιλαμε μεχρι και το κουμπι για τον ατμο πατουσε
ευτυχως δηλαδη που ειχαμε ξεχασει να πατησουμε το κουμπι για να αναψει το σιδερο
:rotflmao:

:a011: :a011: :a011:

maniak.
15/06/2007, 17:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από lady-rider
οταν ημουν 3 χρονων,μαζι με τον μεγαλυτερο ξαδερφο μου που ηταν 6, βλεπαμε την αδερφουλα του που ηταν μωρο,και ως μωρο ειχε ζαρες στα ποδαρακια χερακια κτλ κ δε μας αρεσε...
τι να κανουμε τι να κανουμε :rolleyes:
ριχνει ο ξαδερφος την ιδεα ;) να τη σιδερωσουμε να ισιωσει,ετσι κανει κ η μαμα στα ρουχα.
ε πιασαμε αμεσως δουλεια...βαλαμε το σιδερο στη πριζα,απλωσαμε το μωρο στη σιδερωστρα,εγω την κραταγα να μην τσιριζει και ο αδερφος της την περνουσε με το σιδερο,μιλαμε μεχρι και το κουμπι για τον ατμο πατουσε
ευτυχως δηλαδη που ειχαμε ξεχασει να πατησουμε το κουμπι για να αναψει το σιδερο

:a53: :a53: :a53:

OzZzZzY
15/06/2007, 17:29
παιδικες καραφλες?
ισχυει ο νομος 4000? :look: :look: :look:

latris mixanis
15/06/2007, 23:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
γεροντικη αννοια λεγεται! :winka:

:smilea: :smilea: :smilea:

Μωρέ μπράβο με 2N η *άνοια ... :rolleyes:

Τελικά το χτύπημα Μισέλ δεν ήταν μόνο τα πλευράκια σου :sad:

:lol: :lol: :lol:

Υ.Γ *[ <αρχ. άνοια < άνους < 'α στερητ. + νους ], (η) ουσ. μωρία | (ιατρ.) βαθμιαία και μόνιμη εξασθένηση των πνευματικών λειτουργιών του ανθρώπου

:smokin:

Ζεύκας
16/06/2007, 04:52
όταν ήμουν μικρός...

-πλάκωνα την αδερφή μου στο ξύλο.μια φορά οι απεγνωσμένοι γονείς μου με πήγαν σε παιδοψυχολόγο.τους είπε (μπροστά μου,μαλακία του) όταν ξαναχτυπήσει την αδερφή του να τον βγάλετε στο μπαλκόνι.όταν επεστρέψαμε σπίτι το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν το καθιερωμένο ξυλίκι στην αδερφή μου.
Στα καπακια λέω στους γονείς μου:κ τι είπε ο γιατρος?να με βάλετε τιμωρία!ε έτσι άνοιξα την μπαλκονόπορτα κ βγήκα σαν κύριος έξω.κόκκαλο οι γονείς...

-έκανα μαθήματα καρατε.για ποσο καιρό?για μία μέρα!γιατί?
όταν πήγα πρώτη φορά είπε ο δάσκαλος του καράτε στον πατέρα μου:ο γιός σας δεν πρέπει να εφαρμόζει αυτα που μαθαίνει στα άλλα παιδάκια.μόλις γύρισα σπίτι (ναι καλά μαντέψατε) έκανα την αδερφή μου σάκο προπόνησης!τηλ. ο πατέρας μου στον δάσκαλο,του το λέει κ εκείνος απαντά:να μην τον ξαναφέρετε για μαθημα!

-στην τετάρτη δημοτικού πέταξα μια πέτρα στο κεφάλι του κολλητού μου.τον έκανα να πει την πρώτη χριστοπαναγία της ζωής του.

-στον ιδιωτικό παιδικό σταθμό,τα μεσημέρια πήγαινα κ έκλεβα το ψωμί από τα τραπέζια των δασκάλων.

-5η κ 6η δημοτικου ήμουν από τ'αστέρια του τμήματος!όλο 10αρια είχα στον έλεγχο!κ όμως ήμουν ο μοναδικός που με πέταγε ο δάσκαλος από την αίθουσα.

-μια φορά με φρόντιζε εμένα και τα ξαδέρφια μου η μακαρίτισσα η γιαγιά μου.το μεσημέρι που κοιμόταν πήγα στο υπόγειο άναψα μια λαμπάδα κ έκαψα τις καλωδιώσεις που υπήρχαν στους τοίχους.Εκανα κ σταυρούς με τον καπνό τρομάρα μου,άφηνα κ καλά την υπογραφή μου σαν εκείνο τον Αγγελιαφόρο που ήταν στην Λαμψη του Φώσκολου...

-στο γυμνάσιο ησύχασα κάπως.απλώς όταν με συναντούσαν οι γονείς των παλιών συμμαθητων μου μου έλεγαν:μπάμπη μου ελπίζω να έβαλες μυαλό.η Γωγούλα ακόμα έχει το σημάδι στο κούτελο από το σφυρί που της πέταξες!

Φυσικά θεωρώ ανάξια αναφοράς οι ενασχολήσεις μου με δυναμιτάκια,κάψιμο κατσαρίδων κ μυρμηγκίων,ζωγραφιές σε τοίχους κ έπιπλα,σπάσιμο οτιδήποτε είχε σαν κύριο υλικό την πορσελανη κτλ...λεπτομέρειες.

Δεν περιγράφω άλλο! :bigcry:

Υ.Γ. Πως διάολο δεν κάνω καφρίλες με τα δίτροχα κ κυκλοφορώ πάντα σαν αστακός δεν μπορώ να καταλάβω.Θα έπρεπε να είμαι αρχικάφρος...

tifoefs
16/06/2007, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Μωρέ μπράβο με 2N η *άνοια ... :rolleyes:

Τελικά το χτύπημα Μισέλ δεν ήταν μόνο τα πλευράκια σου :sad:

Υ.Γ *[ <αρχ. άνοια < άνους < 'α στερητ. + νους ], (η) ουσ. μωρία | (ιατρ.) βαθμιαία και μόνιμη εξασθένηση των πνευματικών λειτουργιών του ανθρώπου

:smokin:

Μη τον παρεξηγας !! Γερναει και φοβαται μη του κανουν πραξικοπημα οι φουσκωτοι του !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

tifoefs
16/06/2007, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
όταν ήμουν μικρός...

-πλάκωνα την αδερφή μου στο ξύλο.μια φορά οι απεγνωσμένοι γονείς μου με πήγαν σε παιδοψυχολόγο.τους είπε (μπροστά μου,μαλακία του) όταν ξαναχτυπήσει την αδερφή του να τον βγάλετε στο μπαλκόνι.όταν επεστρέψαμε σπίτι το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν το καθιερωμένο ξυλίκι στην αδερφή μου.
Στα καπακια λέω στους γονείς μου:κ τι είπε ο γιατρος?να με βάλετε τιμωρία!ε έτσι άνοιξα την μπαλκονόπορτα κ βγήκα σαν κύριος έξω.κόκκαλο οι γονείς...

-έκανα μαθήματα καρατε.για ποσο καιρό?για μία μέρα!γιατί?
όταν πήγα πρώτη φορά είπε ο δάσκαλος του καράτε στον πατέρα μου:ο γιός σας δεν πρέπει να εφαρμόζει αυτα που μαθαίνει στα άλλα παιδάκια.μόλις γύρισα σπίτι (ναι καλά μαντέψατε) έκανα την αδερφή μου σάκο προπόνησης!τηλ. ο πατέρας μου στον δάσκαλο,του το λέει κ εκείνος απαντά:να μην τον ξαναφέρετε για μαθημα!

-στην τετάρτη δημοτικού πέταξα μια πέτρα στο κεφάλι του κολλητού μου.τον έκανα να πει την πρώτη χριστοπαναγία της ζωής του.

-στον ιδιωτικό παιδικό σταθμό,τα μεσημέρια πήγαινα κ έκλεβα το ψωμί από τα τραπέζια των δασκάλων.

-5η κ 6η δημοτικου ήμουν από τ'αστέρια του τμήματος!όλο 10αρια είχα στον έλεγχο!κ όμως ήμουν ο μοναδικός που με πέταγε ο δάσκαλος από την αίθουσα.

-μια φορά με φρόντιζε εμένα και τα ξαδέρφια μου η μακαρίτισσα η γιαγιά μου.το μεσημέρι που κοιμόταν πήγα στο υπόγειο άναψα μια λαμπάδα κ έκαψα τις καλωδιώσεις που υπήρχαν στους τοίχους.Εκανα κ σταυρούς με τον καπνό τρομάρα μου,άφηνα κ καλά την υπογραφή μου σαν εκείνο τον Αγγελιαφόρο που ήταν στην Λαμψη του Φώσκολου...

-στο γυμνάσιο ησύχασα κάπως.απλώς όταν με συναντούσαν οι γονείς των παλιών συμμαθητων μου μου έλεγαν:μπάμπη μου ελπίζω να έβαλες μυαλό.η Γωγούλα ακόμα έχει το σημάδι στο κούτελο από το σφυρί που της πέταξες!

Φυσικά θεωρώ ανάξια αναφοράς οι ενασχολήσεις μου με δυναμιτάκια,κάψιμο κατσαρίδων κ μυρμηγκίων,ζωγραφιές σε τοίχους κ έπιπλα,σπάσιμο οτιδήποτε είχε σαν κύριο υλικό την πορσελανη κτλ...λεπτομέρειες.

Δεν περιγράφω άλλο! :bigcry:

Υ.Γ. Πως διάολο δεν κάνω καφρίλες με τα δίτροχα κ κυκλοφορώ πάντα σαν αστακός δεν μπορώ να καταλάβω.Θα έπρεπε να είμαι αρχικάφρος...

Απο κατι τετοιους αδελφους οι ελληνιδες εχουν μισησει τους ελληνες !

:mad:

airamhag
16/06/2007, 13:19
ωραια..
τωρα που ανοιξαμε αυτο το θρεντ..
ας ανοιξουμε κ ενα αντιστοιχο που να λεει τι εκαναν οικηδεμονες... κ των θυματωνκ των θυτων..

Ζεύκας
16/06/2007, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Απο κατι τετοιους αδελφους οι ελληνιδες εχουν μισησει τους ελληνες !

:mad:

Τέτοια σχόλια θα τα περίμενα από νεότερους ανθρώπους κ όχι από ανθρώπους με περίσσια σοφία σε σχέση με μένα.

Ας μη ξεχνάτε (επιτρέψτε μου τον πληθυντικό γιατί δεν σας γνωρίζω) πως όλα αυτά που περιέγραψα διαδραματίστικαν όταν ήμουν μικρό παιδί.Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι της συνείδησεως μου.

-Έχω μετανιώσει πικρά για ότι έκανα στην αδερφή μου κ προσπαθώ κ πάντα θα προσπαθώ να της φέρομαι σαν ο καλύτερος αδερφός του κόσμου.

-Έχω φίλες κολλήτες που με εμπιστεύονται κ έρχονται σε μένα να πουν τα ψυχολογικά τους και τα γκομενικά τους αντί να πάνε στις καλές τους φίλες.Α κ όχι,δεν είμαι γκέι.

Γι'αυτό λοιπόν θα παρακαλούσα να μην βγαίνουν βίαια προσωπικά κ κοινωνιολογικά συπεράσματα... :wave2:

FestoNero
16/06/2007, 18:13
zefkas μαλλον σοβρακολογει ο τιφο..
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

tifoefs
16/06/2007, 20:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
Τέτοια σχόλια θα τα περίμενα από νεότερους ανθρώπους κ όχι από ανθρώπους με περίσσια σοφία σε σχέση με μένα.

Ας μη ξεχνάτε (επιτρέψτε μου τον πληθυντικό γιατί δεν σας γνωρίζω) πως όλα αυτά που περιέγραψα διαδραματίστικαν όταν ήμουν μικρό παιδί.Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι της συνείδησεως μου.

-Έχω μετανιώσει πικρά για ότι έκανα στην αδερφή μου κ προσπαθώ κ πάντα θα προσπαθώ να της φέρομαι σαν ο καλύτερος αδερφός του κόσμου.

-Έχω φίλες κολλήτες που με εμπιστεύονται κ έρχονται σε μένα να πουν τα ψυχολογικά τους και τα γκομενικά τους αντί να πάνε στις καλές τους φίλες.Α κ όχι,δεν είμαι γκέι.

Γι'αυτό λοιπόν θα παρακαλούσα να μην βγαίνουν βίαια προσωπικά κ κοινωνιολογικά συπεράσματα... :wave2:

Επειδη το θρεντ απασχολει καφριλες, ως περιεγραψε ο πανω οροφος σοβρακολογωντας αποδεχομαι οτι μετανοιωσες αλλα απο την αλλη δεν ητανε προσωπικη κριτικη σε σενα.

Απλα επειδη λογω ηλικιας εχω φαει πολυ ξυλο στις αρχες της ζωης μου εχω αποφασισει να ειμαι εναντιον σε καθε μορφης καζουρας και σωφρονισης οταν περιεχει καθε ειδους χειροδικια.
Δεν δεχομαι καμμια δικαιολογια για χειροδικια απο κανεναν. Επισης καθε πραξη συμβιβασμου την αποδεχομαι αλλα δεν αλλαζει το αποτελεσμα που συνηθως ειναι ενα ατομο πληγωμενο λογω καποιας χειροδικιας απο φιλικο η οτιδηποτε αλλο προσωπο.

Και επειδη ειμαστε στα ανεκδοτα πιστευω οτι καθε αστειο εχει στο βαθος μια υπαρκτη σοβαροτητα που καλο ειναι να την δεχομαστε και να μαθαινουμε το καλυτερο.

:beer:

Ζεύκας
17/06/2007, 03:25
Επειδη το θρεντ απασχολει καφριλες, ως περιεγραψε ο πανω οροφος σοβρακολογωντας αποδεχομαι οτι μετανοιωσες αλλα απο την αλλη δεν ητανε προσωπικη κριτικη σε σενα.

Απλα επειδη λογω ηλικιας εχω φαει πολυ ξυλο στις αρχες της ζωης μου εχω αποφασισει να ειμαι εναντιον σε καθε μορφης καζουρας και σωφρονισης οταν περιεχει καθε ειδους χειροδικια.
Δεν δεχομαι καμμια δικαιολογια για χειροδικια απο κανεναν. Επισης καθε πραξη συμβιβασμου την αποδεχομαι αλλα δεν αλλαζει το αποτελεσμα που συνηθως ειναι ενα ατομο πληγωμενο λογω καποιας χειροδικιας απο φιλικο η οτιδηποτε αλλο προσωπο.

Και επειδη ειμαστε στα ανεκδοτα πιστευω οτι καθε αστειο εχει στο βαθος μια υπαρκτη σοβαροτητα που καλο ειναι να την δεχομαστε και να μαθαινουμε το καλυτερο.

:beer:

Με βρίσκετε απόλυτα σύμφωνο!
Κατάλαβα τι μαλακίες έκανα όταν ήμουν μικρός κ από τότε που μπήκα στην εφηβεία δεν σήκωσα χέρι σε κανένα ανθρώπο (παρόλο που κάποιοι άξιζαν ένα χέρι ξύλο,τέσπα).Τις διαφόρες μου προσπαθούσα κ προσπάθώ να τις λύνω με ψυχραιμία και διάλογο...

Βoa noite! (ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων) :wave2:

OzZzZzY
17/06/2007, 03:48
ζεφκα εισαι το προτυπο μου :D :D :D :D

καληνυχτααααα :wave2: :wave2:

Ζεύκας
17/06/2007, 03:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
ζεφκα εισαι το προτυπο μου :D :D :D :D

καληνυχτααααα :wave2: :wave2:

thank you my young apprentice... :smokin:

Λεπτομέρεια:η λέξη είναι ζεύκας. :wave2:

George-3-
17/06/2007, 05:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
οικηδεμονες... κ των θυματωνκ των θυτων..

:hypnotize ..........BMANF

sober
17/06/2007, 17:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
:hypnotize ..........BMANF

Αυτο τι σημαινει????:look:

George-3-
17/06/2007, 18:29
απλα χτυπησα το πληκτρολογιο...:uplate: :lol:

sober
17/06/2007, 19:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
απλα χτυπησα το πληκτρολογιο...:uplate: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Αντε ρε και ψαχνομουν....''τι να σημαινουν τα αρχικα αραγε''???:a21:

Α! ωραια καφριλιτσα που εγινε στο γραφειο μου....(ξεφευγω λιγο απο τα παιδικα)..

εχουμε μια συναδελφο που ειναι τελειως ευ8υνοφοβη και γενικοτερα ειναι του στυλ''δεν ξερω τιποτα εμενα μη με απασχολειτε...8α το ψαξω...δεν ειμαι σιγουρη '' κλπ..κλπ...
Της ανακοινωνουμε λοιπον οτι : επειδη ειναι η παλιοτερη στην ιεραρχια 8α αναλαβει να εκπαιδευσει νεοδιοριστους σε 8εματα Πληροφορικης..

παιδια....ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

tifoefs
17/06/2007, 23:59
Πεστης "τσοπα τσοπα και ο βασιλης Πορτας ετσι κανει με τα Παραθυρια του"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sober
18/06/2007, 01:44
Πεστης "τσοπα τσοπα και ο βασιλης Πορτας ετσι κανει με τα Παραθυρια του"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε συ...σου λεω μειναμε καγκελο ... ηταν τελειως αναπαντεχο....επρεπε να τη δεις...μας κοιταξε ολους σοβαρους ...δεν ειπε τιποτα....και μετα....ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ''ΣΕΙΡΗΝΕΣ''..!!!
Σχεδον αυτοματα κοψαμε την πλακα μπας και το βουλωσει!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

OzZzZzY
18/06/2007, 01:52
αντε για υπνο εσυ :smokin:

kapeos
21/09/2007, 15:20
Εγώ σε ηλικία 10 ετών κλεινόμουν στην τουαλέτα και εκανα πειράματα με τη φωτιά. Κάποτε χρησιμοποίησα μπουκάλι με καθαρή βενζίνα (ξέρετε για τους λεκέδες) και σαπούνι. Το μπουκάλι πήρε φωτιά, εγώ από τον πανικό μου το πίεσα (ευτυχώς αμέσως το έριξα στην λεκάνη να σβήσει) με αποτέλεσμα από το στόμιο να πετάγεται φλεγόμενη βενζίνη και να πάρει φωτιά το μπουρνούζι του μπάνιου.

Τι να κάνω και εγώ, παίρνω το ξυραφάκι που ειχε η μάνα μου για τα πόδια της, και έκανα μια ξούρα στο μπουρνούζι μοναδικό!!!

Maira
21/09/2007, 15:23
Καλά αυτό λες εσύ????

Εγώ που έκανα πειράματα με χάπια ουίσκι και κουάκερ???

Τώρα δικιολογούνται πολλά!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: