Σύνδεση

View Full Version : Παιδικες καφριλες...

Σελίδες : [1] 2

sober
12/06/2007, 01:06
Ποσο ''καφρακια ''ησασταν στην παιδικη σας ηλικια???

παρα8ετω παραδειγματα...

1. Η 8εια μου δεν μπορουσε ποτε να φαει τυρι...Η εξηγηση ειναι οτι λειπει ενα ενζημο απο τον οργανισμο της με αποτελεσμα να ειναι ετοιμη να ξερασει κα8ε φορα που εστω και λιγο 8α μυριζε τυρι (οποιοδηποτε ειδος..)
Μια μερα την περιμενε ο πατερας μου πισω απο την πορτα ..... και με το που μπαινει η 8εια...
της χωνει ενα τεραστιο κομματι ΦΕΤΑ στη ΜΑΠΑ!!!!

2. Πασχα τωρα και εχουν φερει στη γειτονια ενα κατσικακι απο την Κρητη με το οποιο εχω τρελλα8ει και το εχω 8εσει υπο την προστασια μου...Το ταιζω... παιζω... τραλαλα ....
Με το που περναει και η Κυριακη του Πασχα το κατσικακι μου ειχε χα8ει.....Κλαιγοντας ρωταγα τη μαμα μου που ειναι και εκεινη μου απαντουσε πως το στειλανε πισω στη μαμα του στην Κρητη....

Μετα απο 2 μερες η αδερφη μου με πηγε στην αυλη ....και μου εδειξε ...ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ!!!

3.Μου ειχαν κανει δωρο μια φωτογραφικη μηχανη...Παω κι εγω στην παιδικη χαρα με την καινουρια καμερα και φυσικα ολα τα παιδακια με ζηλευανε κι εγω γουσταρα που ημουν η μονη με καινουρια καμερα...Αλλα δεν μου εφτανε αυτο....Ολοκληρο το απογευμα τους ειχα στημενους σε διαφορες ποζες...δυο δυο... ολη η παρεα μαζι...μονο οι κολλητες...μονο οι κολλητοι...κλπ..κλπ....Ολοι καραγουσταρανε και κανονιζαμε σε ποσες κοπιες 8α βγαζαμε τις φοτο ουτως ωστε να τις εχουμε ολες, ολοι......
Δεν ειχα βαλει ΚΑΝ φιλμ....

Πειτε τα δικα σας....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

lampros_fazer
12/06/2007, 01:26
Θα πω ένα σκηνικό που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ.. (καφρίλα δεν το λες)

Πιτσιρικάς έμενα στη Γερμανία..Το χειμώνα το χιόνι ήταν μόνιμο σκηνικό..Ήταν ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ είχαμε πάει στο χωριό της μάνας μου..Δίπλα έχτιζαν ένα σπίτι και μαζί με τα άλλα υλικά είχαν και ασβέστη..:bigcry: Ο εξυπνίδης ο αδερφός μου,ανεβαίνει στα σκαλιά και πηδάει μέσα στο σωρό του ασβέστη νομίζοντας οτι είναι χιόνι.. :uplate:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

OzZzZzY
12/06/2007, 01:34
6-7 χρονων στο χωριο παιζαμε με τα παιδια..ενας ειχε ανεβει σε μπαλκονι κ εμεις του φωναζαμε κατι..δεν θυμαμαι καλα..αυτο που θυμαμαι ειναι οτι πεταξα μια μετρα μισου κιλου στον πρωτο οροφο κ του ανοιξα το κεφαλι..πηγε νοσοκομειο εκανε ραματα κ εμεινε 5-6 μερες μεσα :rolleyes:

επισης με ειχε φωναξει ο διευθυντης του σχολειου στην 3η δημοτικου το πρωι στην ωρα της προσευχης να μου κανει παρατηρηση γιατι γαμωσταυριζα (χωρις λογο :lol: :lol: ) εναν συμμαθητη μου

α ειχα πεταξει κ την αδερφη μου το καλοκαιρι απο την αιωρα που χε ξαπλωσει γιατι ηθελα κ εγω να ξαπλωσω κ σκαει κατω κ της εσκισα το προσωπο (λιγο) κατω ακριβως απο το ματι..για λιγα χιλιοστα κ θα της το βγαζα

επισης ειχα παρει ενα αεροβολο κ κυνηγουσα τις κοτες στο χωριο ωσπου η γιαγια μου μου το σπασε γιατι εκανα τρυπες σε κατι πετσετες που χε απλωσει

εβαλα φωτια στο χωραφι που ταν διπλα απο το σπιτι μας στο χωριο..

τελος στο σχολειο δεν συμπαθουσα ενα παιδι..εκτος απο τις φαπες στο σβερκο απ οτι θυμαμαι..ειχε χιονισει κ καπου ειχε λακουβες με νερο παγωμενες..πηρα την φετα του παγου κ του την εσπασα στα μουτρα..επισης ειχα ξεριζωσει κατι τσουκνιδες κ εκει που καθοταν του της περασα απο τα χερια (τα οποια εγιναν μωβ μετα)..επισης τον επιανα με τα αλλα παιδια του ανοιγαμε τα ποδια, παιρναμε φορα κ βαζοντας ενα δοκαρι ή μπασκετα αναμεσα στα ποδια του, του τα τραβουσαμε

εφαγα ξυλο απο την αδερφη μου γιατι ειχα παρει ενα διαβητη κ προσπαθουσα να πετυχω το χριστο ή την παναγια σε μια εικονα κ ειχα γεμισει τρυπες παντου..

ειχα κλεψει απο ενα χωραφι στο χωριο κατι καλαμποκια κ ο ρουφιανος με καρφωσε στη γιαγια μου..
αυτα

αν θυμηθω κατι αλλο το παραθετω..

marios8
12/06/2007, 01:55
Πιτσιρικάς με τον αδερφό μου λέγαμε τα κάλαντα .
Κάποια στιγμή συναντάμε 2 αλλα παιδια που και αυτά προσπαθούσαν να βγάλουν κανα φράγκο για τα πρωτοχρονιάτικα δώρα (ο Αγιος Βασίλης είχε να φανεί χρόνια) .
Τους λέμε (ψέματα) οτι στο παραδίπλα σπίτι μας είχαν δώσει 500αρικο (μιλάμε για τρελά λεφτά τότε ).
Το λοιπόν, με χάρη και μπρίο ξεκινάνε με βροντερή φωνη "Καλην εσπέρα αρχοντες..."
Με την μόνη διαφορά οτι το σπίτι ήταν οι δημόσιες τουαλέτες :lol:
Μερικές φορές το σκεπτομαι ακόμα και σκάω στα γέλια.
Ρε τι μαλ@κίες καναμε πιτσιρικάδες :lol: :rotflmao: :lol:

alex14
12/06/2007, 01:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
)..επισης τον επιανα με τα αλλα παιδια του ανοιγαμε τα ποδια, παιρναμε φορα κ βαζοντας ενα δοκαρι ή μπασκετα αναμεσα στα ποδια του, του τα τραβουσαμε

Και απο τοτε το γυρισε στο diesel φανταζομαι , ε ?

:rotflmao: :rotflmao:

OzZzZzY
12/06/2007, 02:00
εγω το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ποναγε μετα κ δεν μπορουσε να σταθει..αλλα δν φταιγαμε..οσο του τραβουσαμε τα ποδια του λεγαμε "αν σφυριξεις θα σε αφησουμε"..κ ο μαζοχας ποτε δεν σφυραγε.. :mad:

:lol: :lol: :lol:

sober
12/06/2007, 11:05
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry:

Ρε ΤΙ οργια ειστε εσεις ????...:lol: :lol:

michael_tux
12/06/2007, 11:19
Καλοκαίρι στο χωριό, πιάναμε αδέσποτα (σκύλους, γατιά) σηκώναμε την ουρά τους και ποτίζαμε τα πισινά τους με ΚΕΖΑΠΙ!!! Περιμέναμε 5-10 λεπτά και μετά απολάμβάναμε το θέαμα. :-)

airamhag
12/06/2007, 11:32
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

τι λετε ρε σεις...

μιλαμε ειμασταν αγγελουδια..μπροστα σας!!!:D

:look:

92769

airamhag
12/06/2007, 11:44

α ρε ηρωδη...

:a29: :a06: :a06: :a06: :a06: :a06: :a31:

X_NR750
12/06/2007, 11:45
εγω το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ποναγε μετα κ δεν μπορουσε να σταθει..αλλα δν φταιγαμε..οσο του τραβουσαμε τα ποδια του λεγαμε "αν σφυριξεις θα σε αφησουμε"..κ ο μαζοχας ποτε δεν σφυραγε.. :mad:

Θυμισε μου αν σε τρακαρω πουθενα να σου ριξω μερικες ψιλες :mad:

castoras
12/06/2007, 11:53
Εχει γυρισει ολο το γραφειο και με κοιταει να γελαω με αυτα που διαβαζω κυριως του OzZzZzY:rotflmao:

pantsos
12/06/2007, 11:53
5 χρονών είμαι στον μπαλκόνι του 1ου ορόφου στο χωριό και βαριέμαι να πάω WC. Οπότε τι να κάνω τι να κάνω... λέω να σημαδέψω στο παρτέρι από κάτω... εεε.. έτυχε να μη σημαδέψω καλά και να γυρνάει η αδερφή μου από το σχολείο... λούτσα λεμε....

:dizzy: :eyepop:

ένα χρόνο νωρίτερα είχα πάρει μια πέτρα (σύμφωνα με τις πηγές κοτρόνα) και περίμενα πίσω από έναν τοίχο την αδερφή μου να περάσει για να της ανοίξω το κεφάλι.. μη ρωτήσετε γιατί, ούτε που ξέρω.... αλλά πιστεύω ότι είχα δίκιο

:smokin:

ας μή πω τη έκανα σχολείο...

sober
12/06/2007, 12:37
Μια φορα ενας φιλος μου πεταξε πετρα χωρις λογο...ημουν σχετικα μακρυα και η πετρα εκανε γκελ στο πεζοδρομιο και με πετυχε στο γονατο....Του πεταξα ενα καδρωνι με προκες πανω και τον εστειλα για ραματα .... :smokin:

sniper
12/06/2007, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Μια φορα ενας φιλος μου πεταξε πετρα χωρις λογο...ημουν σχετικα μακρυα και η πετρα εκανε γκελ στο πεζοδρομιο και με πετυχε στο γονατο....Του πεταξα ενα καδρωνι με προκες πανω και τον εστειλα για ραματα .... :smokin:

Και που να πλακωθείτε κιόλας.....

Την βοήθεια ειδικευμένου επιστήμονα την ζητήσατε; ο Ψυχίατρος θα ήταν μια καλή επιλογή! :rolleyes:

Nostra
12/06/2007, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και που να πλακωθείτε κιόλας.....

Την βοήθεια ειδικευμένου επιστήμονα την ζητήσατε; ο Ψυχίατρος θα ήταν μια καλή επιλογή! :rolleyes:

εσύ τί γράφεις εδω κύριος?

για παιδικές καφρίλες μιλάνε τα παιδιά όχι για ενήλικες.... :smokin: :evil: :smokin: :evil:

sober
12/06/2007, 15:03
Αγαπημενο εργαλειο ηταν το ψαλιδι....

Την ειναν πληρωσει διαφορα πουλοβερ και πουκαμισα που μισουσα κα8ως και το φτιαγμενο απο ξυλο Καρυδιας γραφειο του πατερα μου ....Μετα ειχα τη φαηνη ιδεα (για να μη με πιασουν ) να βαψω απο πανω με καφε μαρκαδορο τα σημεια που ειχα χαραξει...

Ξυλο λεμε......:rolleyes: :lol: :lol:

Λεωνίδας
12/06/2007, 15:07
(...)Μετα ειχα τη φαηνη ιδεα (για να μη με πιασουν ) να βαψω απο πανω με καφε μαρκαδορο τα σημεια που ειχα χαραξει... άσχετο με τα παιδικά μας χρόνια αλλά πριν λίγο καιρό μου λέει συνάδελφος την εξής ιστορία

"κούρευα τον άντρα μου με μηχανή και κατά λάθος του 'κανα ένα μπάλωμα στο κεφάλι" δεν είχε βάλει σκάλα προφανώς

...

"οπότε παίρνω ένα μαρκαδόρο" εκεί πραγματικά μου 'φυγε το νερό που έπινα...

πραγματική ιστορία, μιλάμε για 35άρηδες με παιδιά

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν το πίστευα αλλά μου το επιβεβαίωναν όλοι

sober
12/06/2007, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
άσχετο με τα παιδικά μας χρόνια αλλά πριν λίγο καιρό μου λέει συνάδελφος την εξής ιστορία

"κούρευα τον άντρα μου με μηχανή και κατά λάθος του 'κανα ένα μπάλωμα στο κεφάλι" δεν είχε βάλει σκάλα προφανώς

...

"οπότε παίρνω ένα μαρκαδόρο" εκεί πραγματικά μου 'φυγε το νερό που έπινα...

πραγματική ιστορία, μιλάμε για 35άρηδες με παιδιά

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

δεν το πίστευα αλλά μου το επιβεβαίωναν όλοι

ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ????????????????/

:eyepop: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol:

SPORAKIAS
12/06/2007, 15:12
σπασαμε ολες τις λαμπες φθοριου στην ταξη του νυχτερινου και βαλαμε κοκκινη λαμπα για να κανουμε ''μαθημα''...

ο καθηγητης τα ειδε ολα....:evil:

Λεωνίδας
12/06/2007, 15:14
ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ????????????????/

:eyepop: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: σοβαρότατα, βέβαια η εν λόγω συνάδελφος έχει κάνει πάαααρα πολλά τέτοια (φυσική ξανθιά :rolleyes: :rolleyes: ) αλλά μέχρι εκεί δεν περίμενα να φτάσει

ειλικρινά πάντως την ψέκασα την ντουλάπα δίπλα

μια άλλη συνάδελφος στο τσακ τα γλίτωσε τα νερά

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

el_hymador
12/06/2007, 15:18
Mαζι με τον αδερφο και τον ξαδερφο μου, καλοκαιρι στο χωριο, ειχαμε βαψει τον παππου μου ενω κοιμοταν.

Ο παππους γουσταρε να την πεφτει σε ενα δωματιο - κουτουκι που ηταν δροσερο και μακρυα απο την φασαρια που προκαλουσαμε τα συνολικα 11 (!!) ξαδερφια που μαζευομασταν εκει...και κοιμοταν και βαρια ο κακομοιρης ο παππους...ενα τενεκε χρωμα χαλασαμε (θαλασσι απο αυτο που βαζουν στα πατζουρια) και τον βαψαμε ολο απο τα ποδια μεχρι τον λαιμο...

οταν μας πιασανε, μας κλειδωσαν στην τουαλετα μια ολοκληρη μερα σχεδον και ερχοντουσαν εκ περιτροπης θειοι , θειες , μαναδες , πατεραδες και τρωγαμε ξυλο συνεχως...γελαγαμε τα μαλακισμενα και τους εκνευριζαμε ακομα περισσοτερο...

...ο παππους ξεβαφτηκε ευκολα και ηταν ο μονος που δεν νευριασε καθολου, αντιθετως εσκασε στα γελια με αυτο πουτου καναμε....ησουν ωραιος παππου, καλα να εισαι εκει που εισαι....

Λεωνίδας
12/06/2007, 15:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
(...)ο παππους ξεβαφτηκε ευκολα και ηταν ο μονος που δεν νευριασε καθολου, αντιθετως εσκασε στα γελια με αυτο πουτου καναμε(...) ωραίος ο .... παπαστρουμφ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ας είναι καλά εκεί που είναι λοιπόν :wave2:

OzZzZzY
12/06/2007, 15:28
εμενα παλι στο χωριο οταν εβρεχε κ παιζαμε με την αδερφη μου κ την πειραζα με εβγαζε η γιαγια μου εξω στη βροχη για τιμωρια :rolleyes:

airamhag
12/06/2007, 15:32
εμενα παλι στο χωριο οταν εβρεχε κ παιζαμε με την αδερφη μου κ την πειραζα με εβγαζε η γιαγια μου εξω στη βροχη για τιμωρια :rolleyes:

ετσι εξηγουνται ολα...

OzZzZzY
12/06/2007, 16:17
στη χρονια βρογχιτιδα μου αναφερεσαι ε? :rolleyes:

(προσεξε τι θα πεις :smokin: :a016: :a016: :a016: :a016: )

dammed_kittin
12/06/2007, 16:20
μερικοι το ξερουν!!!

οταν ημουν κ εγω μικρουλα-οχι πολλα χρονια πριν

κηνυγαγα τα αδερφια μου γιατι με πειραζαν
ο αδερφος μου με περναει 4χρονια κ η αδερφη μου 7!!!

η αδερφη μου με ειχε φοβηθει
κ πηδηξε απ το μπαλκονι κ επεσε πανω σε μια σιδερενια σκαλα που ηταν παρατημενη στον κηπο
κ εσπασε το ποδι της

κ πηγε κ ο αδερφος μου στο μπαλκονι να δει την αδερφη μου
κ ειχα κρυφτει κ τον επιασα απ τα μαλλια κ του βαραγα το κεφαλι στον τοιχο

μετα βεβαια οταν ηρθαν οι γονεις μου
δεν πιστευαν τα αδερφια μου γιατι λεγανε οτι ημουν πολυ μικρη για να κανω κατι τετοιο
κ φαγανε κ ξυλο γιατι λεγαν ψεματα

κ φυσικα επειδη ειμαι καλο παιδακι
10 χρονια μετα τους ειπα οτι τα αδερφια μου λεγαν την αληθεια:D

VegasKitty
12/06/2007, 16:29
Αταξιες που καναμε 1η γυμνασιου πιανουνε :D

Λεπον, ειχαμε ενα καθηγητρια που δε τη πηγαινε κανεις....

Και κακια, και μεχρι και φαπα με παντοφλα ειχε ριξει σε ενα παιδι!!! :eyepop:

Τεσπα, μια ωραια πρωϊα ειπαμε να της τη φερουμε και τα καταφεραμε... :evil:

Σα καλα παιδακια, ειχαμε πει απο τους γονεις μας, να μας αγορασουν
ενα μαξιλαρακι για το καθισμα της κυριας γιατι ολη μερα πιανοταν οι κακομοιρα...

Ε και οι γονεις μας μας πηρανε (που να ξερανε οι ανθρωποι.... :rolleyes: ) ε και μεις
με τη σειρα μας το πειραμε, το ανοιξαμε απο το πλαι, το γεμισαμε απο αυτα τα
μικρα τα τακακια, και τις το βαλαμε στη θεση της πριν μπει στην αιθουσα...

Περιτο να σας πω τι επαθε οταν εκατσε... :smokin:

Εμεις παντως πεθαναμε απο τα γελια, και αντι να βρουμε το μπελα μας, επιδη
υποτιθετε οτι ειμασταν και ολα αγγελουδια :a05: , αντι να φαμε τιμωρια, μπηκαν
οι γονεις μας στη μεση και καθαρισαν!!! :D

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

lampros_fazer
12/06/2007, 16:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
το ανοιξαμε απο το πλαι, το γεμισαμε απο αυτα τα
μικρα τα τακακια
Τι τακάκια,κάρμπον,μεταλλικά,κεραμικά,Carbone Lorraine,Ferodo τι..; :look:

VegasKitty
12/06/2007, 16:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Τι τακάκια,κάρμπον,μεταλλικά,κεραμικά,Carbone Lorraine,Ferodo τι..; :look:

Βασικα εκανα μεταφραση κατ ευθειαν απο τα αγγλικα... :blush:

Αυτα τα μικρα πραγματακια που χρησιμοπηουμε για να καρφονουμε
πραγματα πανω σε φελο που βαζουμε στους τοιχους!!!!

Τωρα καταλαβε κανεις τι εννοω η μπα??? :look:

OzZzZzY
12/06/2007, 16:53
:nono: :nono: :nono:

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

airamhag
12/06/2007, 17:09
στη χρονια βρογχιτιδα μου αναφερεσαι ε? :rolleyes:

(προσεξε τι θα πεις :smokin: :a016: :a016: :a016: :a016: )

οχι φυσικα...

lampros_fazer
12/06/2007, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Βασικα εκανα μεταφραση κατ ευθειαν απο τα αγγλικα... :blush:

Αυτα τα μικρα πραγματακια που χρησιμοπηουμε για να καρφονουμε
πραγματα πανω σε φελο που βαζουμε στους τοιχους!!!!

Τωρα καταλαβε κανεις τι εννοω η μπα??? :look:
Είχα καταλάβει τι εννοείς.. :winka:

Δλδ brake pads λέγονται στα αγγλικά..; :p :rotflmao:

Στα ελληνικά λέγονται ΠΙΝΕΖΕΣ.. :lol:

:wave2:

tolkmt-03
12/06/2007, 17:44
Στο μέρος που μεγάλωσα είμαι γνωστός και σαν "τρομοκράτης" αφού κυρίως κατά την περίοδο του γυμνασίου είχα "ανατινάξει' όλο το χωριό με κάθε λογής αυτοσχέδια βόμβα.

Ήξερα να φτιάχνω πάρα πολλών ειδών.Με σπιρτόκουτα και οινόπνευμα,με μπαρούτι από φυσίγγια αλλά οι αγαπημένες μου ήταν με το ακουα φόρτε και το αλουμίνιο*.Από όπου περνουσα αμόλουσα τέτοιες και έσκαγαν συνέχεια.Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν όταν αφησα μια τέτοια βόμβα στο γραφείο των καθηγητών...Τους άρεσε τόσο πολυ που μου επετρέψαν για 5 μέρες να κάνω ότι θέλω εκτός από το να πάω σχολείο...

*Βάλτε σε ένα μεγάλο ή μικρό πλαστικό μπουκάλι νερού ή coca cola 100-150 ml aqua forte και 7-8 δαχτυλιδάκια από αυτά που έχουν τα αλουμινένια μπουκαλάκια της coca cola για να ανοίγουν.Κλείστε καλά το καπάκι και περιμέντε σε απόσταση ασφαλείας για 5-10 λεπτά.Αν πετύχει θα έχετε ένα πολύ πολύ δυνατό κρότο.

Tropeas
12/06/2007, 17:56
Πάει.......

να σας πω...

ή κάποιοι παλιπαιδίζουν....
ή αισθάνονται ότι γεράσανε νωρίς ...(και γω μέσα...) :p :p :p

ρε ουστ!
παλιοκάφροι μηχανόβιοι....

marios8
12/06/2007, 18:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
θαλασσι απο αυτο που βαζουν στα πατζουρια.

Kαλά ρε βάψατε τον παππού με ντουκόχρωμα - λαδομπογια?:hypnotize

Ελπίζω πρίν να τον ασταρώσατε :lol: :rotflmao: :lol: :wave2:

OzZzZzY
12/06/2007, 18:12
αν δεν τον παιρνουσαν ασταρι δεν θα πιανε η μπογια :a31: :a31:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

tifoefs
12/06/2007, 19:47
Ο ξαδελφος μου και γω (περιοδο χουντας) καναμε κατασκηνωση οικογενειακα στο ζουμπερι.

Μια μερα εκει που βαριομασταν, μεσημερι γαρ και ολοι ροχαλιζανε, μαζεψαμε καπακια απο μπυρες και λεμοναδες και περασαμε στη μεση μια προκα ...

Τα απλωσαμε στο δρομο και κρυφτηκαμε πισω απο κατι πικροδαφνες ...

Αυτοκινητα τοτε δε περναγανε πολλα οπως τωρα αλλα σε μια φαση βλεπθμε ενα καραβανι μαυρες λιμουζινες να περνανε πανω απ' τα καρφια !!!

Σταματησαν καπου 1 χλμ πιο περα βγαινουν απο μεσα κατι κοστουματοι αλα MIB και αρχιζουν να κοιταν τα λαστιχα που ητανε ταπα !

Κατεβαινοντας προς τα κατω εμεις φρικαραμε και χωθηκαμε στις σκηνες των κοιμισμενων συγγενων !!

Λογω ηλικιας και γλυψιματος απο θειους, θειες γλυτωσαμε τη Μακρονησο γιατι ητανε κατι αξιωματουχοι χουντικοι που κοντεψαν να τσακιστουν με τα σκασμενα λαστιχα !

troulis
12/06/2007, 21:05
Ο πιό έξυπνος τρόπος για να σκοτώνεις γάτες.....
Δέν το έκανα εγώ αλλα νομίζω οτι αξίζει να το αναφέρω, το έκανε ένας ξάδελφός μου...
Σε μία ελιά κρέμασε απο τα κλαδιά πετονιές με αγκίστρια περίπου στά 50 cm απο το έδαφος.
Και στο κάθε αγκίστρι έβαλε ένα ψάρι.... οποτε το θέαμα ήταν γαμάτο.
Ο που...ς ψάρεψε καμιά δεκαριά γάτες....................
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

SPORAKIAS
12/06/2007, 21:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από troulis
Δέν το έκανα εγώ αλλα νομίζω οτι αξίζει να το αναφέρω, το έκανε ένας ξάδελφός μου...
Σε μία ελιά κρέμασε απο τα κλαδιά πετονιές με αγκίστρια περίπου στά 50 cm απο το έδαφος.

:yuck: ....ο ξαδερφος με το συμπαθειο πρεπει να ειναι πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ....:mad:

fantacid
12/06/2007, 22:39
εγω μικρος ειχα πηδηξει τη δασκαλα μου επειδη μου ειχε βαλι Β σε μια ζωγραφια με κυριως θεμα το κολο της αννουλας!!!!

αντε ρε καμμενοι!!!

project.breeze
13/06/2007, 04:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από tolkmt-03

*Βάλτε σε ένα μεγάλο ή μικρό πλαστικό μπουκάλι νερού ή coca cola 100-150 ml aqua forte και 7-8 δαχτυλιδάκια από αυτά που έχουν τα αλουμινένια μπουκαλάκια της coca cola για να ανοίγουν.Κλείστε καλά το καπάκι και περιμέντε σε απόσταση ασφαλείας για 5-10 λεπτά.Αν πετύχει θα έχετε ένα πολύ πολύ δυνατό κρότο.

Αυτό το κάναμε και εμείς.Αγοράζαμε "σπίρτο" από το super market,ξέρετε αυτά τα πορτοκαλί μπουκαλάκια που είναι για να καθαρίζουμε τις τουαλέτες,το ρίχναμε μέσα σε ένα μπουκάλι πλαστικό,ρίχναμε και 3-4 μασουράκια από αλουμινόχαρτο το κλείναμε και ΜΠΑΜ μετά από μερικά δευτερόλεπτα.Η εξήγηση είναι απλή.Το "σπίρτο" στην ουσία είναι αραιωμένο υδροχλωρικό οξύ το οποίο μόλις έρθει σε επαφή με μέταλλο απελευθερώνει υδρογόνο.Το υδρογόνο φουσκώνει το μπουκάλι μέχρι που το μπουκάλι σκάει.Επίσης υπάρχει μία παραλλαγή,αντί να κλείσετε με καπάκι το μπουκάλι ώστε να σκάσει,βάζετε στο στόμιό του ένα μπαλόνι και το κρατάτε μέχρι να φουσκώσει.Μόλις φουσκώσει από το υδρογόνο,το δένετε και το αφήνετε ελεύθερο.Επειδή το υδρογόνο είναι ελαφρύτερο από τον αέρα το μπαλόνι ανεβαίνει και όταν φτάσει στα 30-40 μέτρα επειδή η εξωτερική (ατμοσφαιρική) πίεση είναι μικρότερη από αυτήν που επικρατεί στο μπαλόνι το μπαλόνι θα σκάσει.Όταν σκάσει το μπαλόνι θα δημιουργηθεί μια πολύ ωραία λάμψη γιατί όπως ξέρουμε το υδρογόνο όταν έρθει σε επαφή με το οξυγόνο (της ατμόσφαιρας) εκρήγνυται.Δοκιμάστε το:wave2:

Υ.Γ Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να σας πω πως έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές την χημεία και την φυσική για να κάνω σκανταλιές όταν ήμουν πιτσιρικάς:beer:

X_NR750
13/06/2007, 09:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από troulis

Και δεν μου λες ρε μεγαλε

εκανε μαγκια δλδ η ειχε πλακα? :mad:

gerodim
13/06/2007, 11:54
Τσκ,τσκ,τσκ....

Ας παραθέσω μερικές από τις καφρίλες του σχολείου:
1) Έχω φτιάξει ένα μικρό βραχυκυκλωτηράκι (ενα απλό φις μπριζούλας που ένωννονταν τα 2 σίδερα με καλώδιο μέσα) και το έχω πάρει στη γιορτή της 28ης Οκτ. Αφού έχω κατεβάσει με αυτό 2 -3 φορές τις ασφάλειες και δεν μπορεί να ξεκινήσει η γιορτή αποφασίζω τελείως ώριμα να το αφήσω στη μπρίζα και να μην το μπαινοβγάζω. Όταν ο δύσμοιρος ο υποδιεθυντής πήγε για μία ακόμα φορά να ανεβάσει τον πεσμένο ρελέ του έσκασαν οι ασφάλειες στα μούτρα.

2) Έχουμε σηκώσει και βγάλει το αυτοκίνητο ενός καθηγητή στη μέση του δρόμου και ειδοποιήσαμε από καρτοτηλέφωνο και ήρθε και το πήρε γερανός της αστυνομίας

3) Επειδή ως `καλός` κομπιουτεράς μπαινόβγαινα στο γραφείο των καθηγητών έκανα μια μέρα το εξής... Στην prive τουαλέτα τους είχανε χαρτομάντηλα (όχι χαρτί υγείας). Πήγα και τα γέμισα φαγουρόσκονη. Από μία διαβολική σύμπτωση το πρώτο θύμα ήτανε η καθηγήτρια με την οποία είχαμε μάθημα αμέσως μετά... Φανταστείτε.

mob rules
13/06/2007, 18:07
στην πρωτη γυμνασιου μαλωσα με ενα κοριτσι,και την οταν σχολασαμε τις κατουρισα το θρανιο...:lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol:

ακομα το θυμαμαι και γελαω..

OzZzZzY
13/06/2007, 18:20
δεν ειναι τυχαιο που εχεις vfr..μαλακας ησουν απο τοτε :smokin:

X_NR750
13/06/2007, 18:25
:a014: :a014: :a014:

συναδελφε παρε τον @@ρα γιατι δεν ασχολουμαι με τσικο :smokin:

mob rules
13/06/2007, 18:37
δεν ειναι τυχαιο που εχεις vfr..μαλακας ησουν απο τοτε :smokin:

ωχριω διδακτορα του ΜΙΤ...

X_NR750
13/06/2007, 18:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
ωχριω διδακτορα του ΜΙΤ...

:bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

OzZzZzY
13/06/2007, 18:39
εσυ μωρη (με το μεγαλο vfr) τι το διορθωνεις το ποστ?

οσο για σενα mobako διδακτορας της Βουτας plz.. :smokin: :smokin: :smokin:

:lol: :lol:

mob rules
13/06/2007, 18:50
εσυ μωρη (με το μεγαλο vfr) τι το διορθωνεις το ποστ?

οσο για σενα mobako διδακτορας της Βουτας plz.. :smokin: :smokin: :smokin:

:lol: :lol:

χαχαχαχαχαχααχχααχαχαχαχαα ρε εισαι πολυ..

93058

X_NR750
13/06/2007, 18:51
Mob 2 - OZZY 0

Bets plz :lol:

Nontas
13/06/2007, 18:52
Χρόνος: Μεσημέρι λίγο μετά το κλείσιμο της αγοράς, απέναντι από την στάση του λεωφορείου.
Τόπος: Θεσσαλονίκη (Ντεπώ)
Όπλα: Άσπρα Στραγάλια & μεγάλο φυσοκάλαμο
Μεθοδολογία: Αναμένεις το ξεκίνημα του λεωφορείου, γεμίζεις το στόμα με στραγάλια, και σημαδεύεις............:rotflmao: :rotflmao:

FestoNero
13/06/2007, 19:48
Πιτσιρικας (δημοτικο β η γ) ειχαν ερθει επισκεψη στο εξοχικο κατι "μεγαλοι".
Ειχανε φερει και ενα βαζο με κατι ασπρες καραμελες μεσα..
Ε, μετα το φαι, οταν ειχαν αραξει ολοι και κοιμοντουσαν η κουτσομπολευανε τσιμπαω το βαζο και βγαινω στο δρομο που ηταν η υπολοιπη παρεα που βαριοταν να κοιμηθει..
Κερναω καραμελες, αδειαζει το βαζο, αλλα δεν αρεσαν σε κανεναν..
Ολοι τις φτυνανε κατω.
Τι να κανω και γω, επιστρεφω το βαζο στη θεση του και κανω τον κινεζο..
Ξυπνανε σιγα σιγα οι μεγαλοι, ξυπνα και η θεια και ψαχνει το βαζο..
Το βλεπει αδειο, αρχιζει τις φωνες, τρεχει η μανα μου βλεπει το βαζο και εμενα να κοιταζω αδιαφορα να μετραω τις κουκουναρες στα πευκα, ε, τη μυριστηκε τη δουλεια.
Βγαινει στο δρομο, και βλεπει τις "καραμελες" πεταμενες ολες απο δω και απο κει..
Αυτακι και βουρ στη θεια να της εξηγησω τι εκανα με τα υποθετα της...
:bigcry: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

OzZzZzY
13/06/2007, 19:52
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σε κωλομουτρηδες για πονοδοντο τις εδωσες? :bawl: :bawl:

sober
14/06/2007, 01:00
Μικρηηηηη πολυ μικρη........:blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

στεκομουν στην ακρη του δρομου με νερατζια και τα κυλουσα στο δρομο...με προσοχη...........σημαδευα τις ροδες....απο ....τα μοτο που περνουσαν......:( :rolleyes:

Αλλα δεν ειχε πεσει κανενας αλη8εια!!!!!!!!!!!!:uplate:

OzZzZzY
14/06/2007, 01:02
εγω παλι πεταγα απο το μπαλκονι μου καρπουζια :lol: :lol:

bartlal
14/06/2007, 07:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Πιτσιρικας (δημοτικο β η γ) ειχαν ερθει επισκεψη στο εξοχικο κατι "μεγαλοι".
Ειχανε φερει και ενα βαζο με κατι ασπρες καραμελες μεσα..
Ε, μετα το φαι, οταν ειχαν αραξει ολοι και κοιμοντουσαν η κουτσομπολευανε τσιμπαω το βαζο και βγαινω στο δρομο που ηταν η υπολοιπη παρεα που βαριοταν να κοιμηθει..
Κερναω καραμελες, αδειαζει το βαζο, αλλα δεν αρεσαν σε κανεναν..
Ολοι τις φτυνανε κατω.
Τι να κανω και γω, επιστρεφω το βαζο στη θεση του και κανω τον κινεζο..
Ξυπνανε σιγα σιγα οι μεγαλοι, ξυπνα και η θεια και ψαχνει το βαζο..
Το βλεπει αδειο, αρχιζει τις φωνες, τρεχει η μανα μου βλεπει το βαζο και εμενα να κοιταζω αδιαφορα να μετραω τις κουκουναρες στα πευκα, ε, τη μυριστηκε τη δουλεια.
Βγαινει στο δρομο, και βλεπει τις "καραμελες" πεταμενες ολες απο δω και απο κει..
Αυτακι και βουρ στη θεια να της εξηγησω τι εκανα με τα υποθετα της...

...ηταν και χρησιμοποιημενα? :confused:

:rolleyes:

FestoNero
14/06/2007, 07:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
...ηταν και χρησιμοποιημενα? :confused:
:rolleyes:
Οχι ρε μπαζο,
ηταν στο βαζο!!!

:a29:

Εκανα και ριμα..
:wacko:
:lol: :bigcry: :rotflmao:

Suner
14/06/2007, 09:29
Μικρός (δημοτικο) τα ειχα πάρει με τα γατια και με κάποια άλλα ζωντανα του ζωικού βασιλείου. Με ενα φιλαράκι πέρναμε τις σφεντόνες και τα κάναμε στόχο. Γελάγαμε γιατι απο την τρομάρα τους πήδαγαν 1 μέτρο πάνω απο την γή σαν ελατήριο!! Οταν μεγάλωσα άλλαξα τη σφεντόνα κ πήρα καλάμι κ τα κυνηγούσα με τις ελίες.

Μια άλλη φορά εκλεισα ενα γατι μέσα στον κάλαθο των αχρήστων και το κούναγα μέχρι που βγήκε ζαλισμένο:D

Ο ξάδερφος μου επιασε ενα αλλο γατι κ το εβαλε σε σακούλι κ το γύρναγε σαν δοκιμαστικό σωλήνα.(ΟΚ σε αυτό δεν ήμουν υπέρ)

Οταν εβλεπα παπαδίτσες που ηταν κολλιμένες και δεν καταλάβαινα γιατι επερνα μια πέτρα και τις χώριζα. Μερικές φορές η μια πέθαινε κ την έσερνε η άλλη.

Μια φορά στο δημοτικό πήραμε μια μπανάνα κ τη βάλαμε στην εξάτμιση της δασκάλας μας. Θυμάμαι ήτανε σκαραβαίος και δεν έπερνε μπροστά με τίποτα.σε κάποια φάση κανει εννα μπάμ κ πετάει την μπανάνα πίσω στον τοίχο κ διαλύεται!! πολύ γέλιο!

οταν ήμουν πρώτη ή δευτέρα δημοτικού πήγαμε επίσκεψη σε ένα φίλο του πατέρα μου. ειχε κ ενα κοριτάκι εκει στην ηλικία μου. ειδα την κλασική τσαντούλα του γιατρού κ παιξαμε γιατρούς. Εγώ ήμουν ο γυναικολόγος... Μετά απο αυτό δε ξέρω αν είπε τπτ το παιδάκι, αλλά δεν ξαναπήγαμε επίσκεψη εκεί. ελπίζω να μην το θυμάται ακόμη:wave2:

:smokin:

OzZzZzY
14/06/2007, 09:47
εγω παλι θυμαμαι που πηγαμε στο μουσειο Μπενακη κ σπασαμε ενα εκθεμα..κ φυγαμε κλωτσιδον :rolleyes:

Suner
14/06/2007, 09:57
και με αυτό θυμήθηκα οταν ήρθαμε εκδρομη στην Ελλάδα μας πήγαν στο ΜΙνιόν στην Αθήνα(δε ξέρω αν υπάρχει ακόμη το κατάστημα). Μας άφησαν να πάμε να ψωνίζουμε. Εμείς είδαμε κυλιόμενες σκάλες για πρώτη φορά στη ζωή μας. Ανεβαίναμε, κατεβαίναμε, κανονικά, αντίθετα κτλ. Στο τέλος βρήκαμε κάτι κουμπάκια κ τα πατήσαμε. Οι σκάλες σταμάτησαν να λειτουργούν :D . Μας πήραν χαμπάρι οι υπέυθυνοι και δεν προλάβαμε να ψωνίσουμε τπτ!

kalesin
14/06/2007, 10:13
εγω ημουνα παντα καλο παιδι κ δεν εκανα ποτε καφριλες

:D

αληθεια λεω ρε

φημες που αναφερουν ξυπνηματα του χωριου στα μαυρα μεσανυχτα απο χτυπηματα της καμπανας ελεγχονται ως ανακριβεις κ στερουνται αποδεικτικων στοιχειων

επισης οι οργανωμενες βολτες τα μεσημερια στο σπιτι του φιλου μας του Γιαννη να δουμε απο το παραθυρο, την μεγαλη του ξαδερφη να κοιμαται με ενα μικρο νυχτικο. Εγω δεν πηγαινα με τους αλλους, αληθεια.

Αααα αν σας πει η ξαδερφη μου οτι εγω φταιω που τσακιστηκε με το ποδηλατο σε ενα κοτετσι, ειναι ψεματα. Δεν εβαλα εγω λαδι στα τακακια του ποδηλατου της επειδη ετριζαν. Ο σκυλος του παππου μου το ειχε κανει.

Ο εν λογω σκυλος ειχε επισης μονος του βαλει 1 κιλο χοντρο αλατι στο νερο που επινε

Θελω επισης να δηλωσω οτι καποια συνομωσια εξωγηινων ηταν που προκαλουσε τα προβληματα στο σχολειο. Τους ειχα δει εγω. Ηταν κατι κοντα πρασινα ανθρωπακια που εβαλαν ενα αδειο κουτι παπουτσιων με καλωδια κ ενα παλιο ρολοι στον λεβητα του σχολειου κ μετα πηραν τηλεφωνο για βομβα για να γλυτωσουν ενα διαγωνισμα

Αληθεια λεω..... ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ

:D

OzZzZzY
14/06/2007, 10:16
....ειπε ο Ιουδας κ τσεπωσε τα φραγκα

(ειναι νωρις για να κρεμαστεις ακομα..στο επομενο επεισοδιο)

(suner το μινιον καηκε πριν πολλα χρονια, μετα ξαναανοιξε αλλα κ παλι εκλεισε οριστικα)

Da.Vintage
14/06/2007, 10:30
6-7 χρονων στο χωριο παιζαμε με τα παιδια..ενας ειχε ανεβει σε μπαλκονι κ εμεις του φωναζαμε κατι..δεν θυμαμαι καλα..αυτο που θυμαμαι ειναι οτι πεταξα μια μετρα μισου κιλου στον πρωτο οροφο κ του ανοιξα το κεφαλι..πηγε νοσοκομειο εκανε ραματα κ εμεινε 5-6 μερες μεσα :rolleyes:

επισης με ειχε φωναξει ο διευθυντης του σχολειου στην 3η δημοτικου το πρωι στην ωρα της προσευχης να μου κανει παρατηρηση γιατι γαμωσταυριζα (χωρις λογο :lol: :lol: ) εναν συμμαθητη μου

α ειχα πεταξει κ την αδερφη μου το καλοκαιρι απο την αιωρα που χε ξαπλωσει γιατι ηθελα κ εγω να ξαπλωσω κ σκαει κατω κ της εσκισα το προσωπο (λιγο) κατω ακριβως απο το ματι..για λιγα χιλιοστα κ θα της το βγαζα

επισης ειχα παρει ενα αεροβολο κ κυνηγουσα τις κοτες στο χωριο ωσπου η γιαγια μου μου το σπασε γιατι εκανα τρυπες σε κατι πετσετες που χε απλωσει

εβαλα φωτια στο χωραφι που ταν διπλα απο το σπιτι μας στο χωριο..

τελος στο σχολειο δεν συμπαθουσα ενα παιδι..εκτος απο τις φαπες στο σβερκο απ οτι θυμαμαι..ειχε χιονισει κ καπου ειχε λακουβες με νερο παγωμενες..πηρα την φετα του παγου κ του την εσπασα στα μουτρα..επισης ειχα ξεριζωσει κατι τσουκνιδες κ εκει που καθοταν του της περασα απο τα χερια (τα οποια εγιναν μωβ μετα)..επισης τον επιανα με τα αλλα παιδια του ανοιγαμε τα ποδια, παιρναμε φορα κ βαζοντας ενα δοκαρι ή μπασκετα αναμεσα στα ποδια του, του τα τραβουσαμε

εφαγα ξυλο απο την αδερφη μου γιατι ειχα παρει ενα διαβητη κ προσπαθουσα να πετυχω το χριστο ή την παναγια σε μια εικονα κ ειχα γεμισει τρυπες παντου..

ειχα κλεψει απο ενα χωραφι στο χωριο κατι καλαμποκια κ ο ρουφιανος με καρφωσε στη γιαγια μου..
αυτα

Kαι νομιζα πως μόνο εγώ ήμουν κάφρος μικρός!

Da.Vintage
14/06/2007, 10:40
Μου έλεγε η μάνα μου όταν ήμουν 3-4...

Γιωργάκη... αν δείς ποτέ φωτιά φώναξε βοήθεια....

Τα επόμενα 10 λεπτά...

Μαζεύω τις εφημερίδες του πατέρα μου σωρό πάνω στο ξύλινο παρκέ!

Βρίσκω και τον κρυμένο αναπτήρα... Και το τσούζω φωτια...

Ανεβαίνω πάνω στη κρεβατοκάμαρα και αρχίζω να φωνάζω ρυθμικά και με παλαμάκια

ΒΟΗΘΕΙΑ!!! :a46:

Suner
14/06/2007, 10:50
ετσι επρεπε να κάνω κι εγώ άραγε?? να φοναζα ΒΟΗΘΕΙΑ οταν εκανα τη βλακεία με τη φωτιά?

λοιπον.. μικρός εβλεπα ταινίες με ινδιάνους κ τετοια. εβλεπε οτι στα βέλη τους ειχαν φωτιά επάνω και αυτό μου φαινόταν άκρος ισχυρό!!;)

ε μια χειμωνιάτικη μέρα πέρνω το τόξο μου και το βέλος με τη βεντούζα κ το βάζω πάνω στη θερμάστρα του γκαζιού να πάει φωτιά στο βέλος μπροστά. ΠΕΤΥΧΕ! μετά σημαδεύω το χαλί και αμέσως παίρνει φωτιά:cool:
με παίρνει χαμπάρι η μάνα μου τρέχει πανικόβλητη με την κουβέρτα. τελικά δεν καηκε το σπίτι. μονο μια τρυπιτσα τοοοοοοοοοση δα στο χαλί μας.ούτε καν την πρόσεχες:)

εφαγα κ ξύλο κ απο τότε δεν το ξανάκανα

FestoNero
14/06/2007, 11:53
Μα τι μαλακες!!
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao: :bigcry: :lol: :bawl:

gerodim
14/06/2007, 13:00
Τώρα θυμήθηκα ότι είχα στείλει τη γιαγιά μου στο νοσοκομείο όταν είμουνα 2-3 ετών. Είχε πάει στην αυλή να πλύνει κάτι στη βρύση και εγώ έριξα με ένα ξύλο μία σφηκοφωλιά που υπήρχε δίπλα από τη βρύση και έφυγα τρέχοντας..... :bawl:

sober
14/06/2007, 13:12
Εμενα παλι η αδερφη μου οταν ημουν μωρο με ειχε συρει απο το ποδι κι εσκασα με το καφαλι στο πατωμα .... για να μην αναφερ8ω σε σφαλιαρες που ετρωγα σε ανυποπτες στιγμες...Οταν μεγαλωσα (γυρω στα 5) και μπορουσα να αμυν8ω διοργανωναμε αγωνες ''κατς'' στο κρεβατι των γονιων μου....το ειχαμε σπασει τοσες πολλες φορες που η μαμα μας εβαλε να κοιμη8ουμε ενα βραδυ εκει ... φυσικα ηταν αδυνατο γιατι το κρεβατι ειχε κλιση κι εμεις κυλουσαμε προς το πατωμα...:lol:

Λεωνίδας
14/06/2007, 13:56
(...)εσκασα με το καφαλι στο πατωμα (...) α μάλιστα :rolleyes: :rolleyes:

OzZzZzY
14/06/2007, 14:01
τωρα εξηγουνται ολα..σιγα μην ανεβω στο klr ποτε :lol: :lol: :lol:

tifoefs
14/06/2007, 14:08
Οταν ημουνα στα ελληνικα στρατα και εδινα διαταγες επειδη μας χωνανε και διαταγες ειπανε μια μερα οτι ερχεται ενας αρχιαρχηγος για επιθεωρηση και επρεπε να φτιαξουμε ελικοδρομιο στο φυλακιο για να προσγειωθει ο μαγκας !

Διπλα στο φυλακιο ητανε μια αλανα καποιου χωριατη και επειδη ητανε Αυγουστος και καταξερο βαλαμε μπουρλοτο να καψουμε τα ξεραδια. Διπλα στο φυλακιο ητανε και η εκκλησια του χωριου και οταν το χωραφι αναψε σα λαμπαδα επιασε και ενα βοριαδακι ολως τυχαιως και η φωτια αρχισε να πηγαινει στο φυλακιο και την εκκλησια.

Με κοπους σβησαμε το ινφερνο γλυτωσε η εκκλησια και το φυλακιο και οταν ηρθε ο αρχηγος ελικοπτερατος προσγειωθηκε μεσα στα αποκαϊδια .... κατεβηκε απο το ελικοπτερο εγινε μαυρος απο τα καρβουνα, ο παπας ωρυοτανε και μεις βαραγαμε προσοχες και τραγουδαγαμε "εχω μια αδελφη" !!!!

Τελικα γλυτωσαμε τη φυλακη επειδη το τραπεζι του αρχηγου ητανε τιγκα στους αστακους !

sober
14/06/2007, 14:10
τωρα εξηγουνται ολα..σιγα μην ανεβω στο klr ποτε :lol: :lol: :lol:

:blush: :blush:

Μα δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις ....:D :D

kalesin
14/06/2007, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Οταν ημουνα στα ελληνικα στρατα.....

ΠΑΙΔΙΚΕΣ λεει ρε το θεμα...

εκτος κ αν μεγαλωσες σε στρατοπεδο συγκεντρωσης.....

Λεωνίδας
14/06/2007, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin

:lol: :lol: :lol: ρε συ ο τιφο απέχει από το στρατό όσο εσύ και' γω από τη... γέννα
τα παιδικά χρόνια ούτε τα θυμάται :lol: :lol: :lol: :lol:

tifoefs
14/06/2007, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin

Οπως ολοι ρε !!

Παιδικες ειναι αν βαλεις οτι τωρα κοντευω για ΣΥΝΤΑΞΗ !

bartlal
15/06/2007, 08:30
Οπως ολοι ρε !!

Παιδικες ειναι αν βαλεις οτι τωρα κοντευω για ΣΥΝΤΑΞΗ !

βρε τον παππουκα τον γερομπισμπικη!!! :D :D :D

bartlal
15/06/2007, 08:31

τα παιδικά χρόνια ούτε τα θυμάται :lol: :lol: :lol: :lol:
γεροντικη αννοια λεγεται! :winka:

:smilea: :smilea: :smilea:

tifoefs
15/06/2007, 09:44
γεροντικη αννοια λεγεται! :winka:

:smilea: :smilea: :smilea:

Θα κανω παρτυ οταν εσυ θα ξεχασεις πια ανεκδοτα μπηκανε και σε κανουν πραξικοπημα οι φουσκωτοι σου !!!!

Λεωνίδας
15/06/2007, 09:46
Θα κανω παρτυ οταν εσυ θα ξεχασεις πια ανεκδοτα μπηκανε και σε κανουν πραξικοπημα οι φουσκωτοι σου !!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ναι περίμενε
έλα μπαρμπα-τιφο να σε βολτάρουμε πάλι στην Αλεξάνδρας με 40 βαθμούς
εκτός αν σκεφτούμε κανένα καλύτερο καψόνι αυτή τη φορά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

bartlal
15/06/2007, 10:46

:a029: :a029: :a029: :a029:

κοιμησου εσυ... :evil:

tifoefs
15/06/2007, 11:06
ναι περίμενε
έλα μπαρμπα-τιφο να σε βολτάρουμε πάλι στην Αλεξάνδρας με 40 βαθμούς
εκτός αν σκεφτούμε κανένα καλύτερο καψόνι αυτή τη φορά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα βαλω ταπα στα αυτια μου να μεινουν τα μυαλα μεσα !!

Περσυ λοιωσανε !!

Λεωνίδας
15/06/2007, 11:14

Περσυ λοιωσανε !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μάλλον από πριν ήταν η βλάβη :rolleyes:

kalesin
15/06/2007, 11:19

Περσυ λοιωσανε !!

μαγνητικη;

sober
15/06/2007, 13:59
Παρακαλειται ο χρηστης Λεωνιδας και ο μοντ Μπαρτ να ποσταρουν κι αυτοι τις μαλ@κιουλες που κανανε μικροι και να μην το παιζουν τοση ωρα ''αγγελουδια'' σπαμαροντας αδιαφορα....

Αντε λεμε...περιμενω!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wave2:

Λεωνίδας
15/06/2007, 14:49
Παρακαλειται ο χρηστης Λεωνιδας και ο μοντ Μπαρτ να ποσταρουν κι αυτοι τις μαλ@κιουλες που κανανε μικροι και να μην το παιζουν τοση ωρα ''αγγελουδια'' σπαμαροντας αδιαφορα....

Αντε λεμε...περιμενω!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wave2: εεεε
ασθενική μνήμη
δε νομίζω... να έκανα... καφρίλες :look: μικρός :look: :look:

makis206
15/06/2007, 14:50
εεεε
ασθενική μνήμη
δε νομίζω... να έκανα... καφρίλες :look: μικρός :look: :look:

Έλα μωρέ... κάνεις μεγάλος και είναι το ίδιο :D

Κάφρε :lol: :rotflmao: :lol:

Λεωνίδας
15/06/2007, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έλα μωρέ... κάνεις μεγάλος και είναι το ίδιο :D

Κάφρε :lol: :rotflmao: :lol: Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου...

sober
15/06/2007, 15:01
Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου...

πφφφφ...ναι ασ΄τα αυτα....:smokin:

Λεωνίδας
15/06/2007, 15:07
πφφφφ...ναι ασ΄τα αυτα....:smokin: Ωχου εντάξει λοιπόν
Όχι ότι έκανα κάτι που δεν έχει ειπωθεί :rolleyes:

Δημοτικό έριξα μια πέτρα (ΜΕΓΑΛΗ) χωρίς να βλέπω αν περνάει κάποιος από κάτω από τον τοίχο του σχολείου. Ύψος καμιά 10αριά μέτρα, αν πέρναγε κανείς τον είχα αφήσει στον τόπο :eyepop:
Πέταξα πέτρα στο δόξα πατρί φίλης μου (δε νομίζω να τη σημάδευα...) - ακόμα έχει το σημάδι.
Σε γάμους (στο τραπέζι) μου έχουν ζητήσει νερό και έχω βάλει από την τσικουδιά (αυτό το κάνω ακόμα :rolleyes: ) - όποιος έχει πάει σε γάμο στην Κρήτη καταλαβαίνει...
Παίζαμε ξύλο με τον αδερφό μου συνέχεια και παντού, οι γονείς μου είχαν χάσει όλες τις παρέες τους σχεδόν γιατί δεν τολμούσαν να μας καλέσουν πουθενά. (Τώρα απλά φροντίζουν να έχει πολύ φαΐ :lol: )

Αν θυμηθώ τίποτα καλύτερο θα ξαναγράψω

sober
15/06/2007, 15:19
Ωχου εντάξει λοιπόν
Όχι ότι έκανα κάτι που δεν έχει ειπωθεί :rolleyes:

Δημοτικό έριξα μια πέτρα (ΜΕΓΑΛΗ) χωρίς να βλέπω αν περνάει κάποιος από κάτω από τον τοίχο του σχολείου. Ύψος καμιά 10αριά μέτρα, αν πέρναγε κανείς τον είχα αφήσει στον τόπο :eyepop:
Πέταξα πέτρα στο δόξα πατρί φίλης μου (δε νομίζω να τη σημάδευα...) - ακόμα έχει το σημάδι.
Σε γάμους (στο τραπέζι) μου έχουν ζητήσει νερό και έχω βάλει από την τσικουδιά (αυτό το κάνω ακόμα :rolleyes: ) - όποιος έχει πάει σε γάμο στην Κρήτη καταλαβαίνει...
Παίζαμε ξύλο με τον αδερφό μου συνέχεια και παντού, οι γονείς μου είχαν χάσει όλες τις παρέες τους σχεδόν γιατί δεν τολμούσαν να μας καλέσουν πουθενά. (Τώρα απλά φροντίζουν να έχει πολύ φαΐ :lol: )

Αν θυμηθώ τίποτα καλύτερο θα ξαναγράψω

:a029: :a029: :a029: :a029: :a029:

Λεωνίδας
15/06/2007, 15:22
:a029: :a029: :a029: :a029: :a029: γιατί :confused: :confused: :confused: :confused:

bartlal
15/06/2007, 15:44

Αντε λεμε...περιμενω!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wave2:

εγω ημουν και ειμαι αγγελουδι!!! :blush:

:a05: :a05: :a05: :a05: :a05:

Tropeas
15/06/2007, 15:49
εγω ημουν και ειμαι αγγελουδι!!! :blush:

τα δικά σου "παιδικά χρόναι" ρωτάμε και έρχεται απάντηση και με αποδείξεις.... :p :p :p :D :lol: :wave2:

ρε επιδειξίες!!!
να σας πωωω εγωωωω τι έκανα???
εεεεΕΕΕ?

εεεεεεεεεεεε??????????????/

ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ! :bawl: :blush: :lol: :lol: :lol:

lady-rider
15/06/2007, 16:26
οταν ημουν 3 χρονων,μαζι με τον μεγαλυτερο ξαδερφο μου που ηταν 6, βλεπαμε την αδερφουλα του που ηταν μωρο,και ως μωρο ειχε ζαρες στα ποδαρακια χερακια κτλ κ δε μας αρεσε...
τι να κανουμε τι να κανουμε :rolleyes:
ριχνει ο ξαδερφος την ιδεα ;) να τη σιδερωσουμε να ισιωσει,ετσι κανει κ η μαμα στα ρουχα.
ε πιασαμε αμεσως δουλεια...βαλαμε το σιδερο στη πριζα,απλωσαμε το μωρο στη σιδερωστρα,εγω την κραταγα να μην τσιριζει και ο αδερφος της την περνουσε με το σιδερο,μιλαμε μεχρι και το κουμπι για τον ατμο πατουσε
ευτυχως δηλαδη που ειχαμε ξεχασει να πατησουμε το κουμπι για να αναψει το σιδερο
:rotflmao:

OzZzZzY
15/06/2007, 16:31
:eyepop: :eyepop:
ναι αυτο παραειναι καφρικο :rolleyes:

lady-rider
15/06/2007, 16:42
επισης το ιδιο αχτυπητο διδυμο :D που δε χωνευε το μωρο γιατι τσιριζε,ειχε βαλει τη μπεμπα σε μια κουτα απο τηλεοραση και την ειχε πεταξει στον καδο με τα σκουπιδια...
:lol: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol:

...την ειχαμε βαλει στο πλυντηριο να την πλυνουμε (με τα ευαισθητα παρακαλω)γιατι ο ξαδερφος μου ελεγε οτι βρωμαει :p και δεν ξεραμε να την αλλαξουμε... :rotflmao:

καλε τι καφρακια ειμασταν μικρα... :a13:

:a22: :a22: :a22:

Λεωνίδας
15/06/2007, 16:43
απορώ πώς μεγάλωσε αυτό το μωρό :eyepop: :eyepop: :eyepop:

airamhag
15/06/2007, 16:43
αυτο το "παιδικες καφριλες"
ολο το διαβαζω "παιδικες καραφλες"