Σύνδεση

View Full Version : ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΖΗΤΗΣΗΣ

zzr2005
25/06/2007, 10:36
το βάζω κατευθείαν στις διαμάχες γιατί μαλλον εδώ θα καταλήξει.... :D

έχω καταλήξει ότι οι αγγελίες ζήτησης ανταλακτικών δεν ειναι και το καλύτερο πράγμα για ενα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ....
έχουμε σκεφτεί (πρώτο πληθυντικό πρόσωπο καθώς έχω ποστάρει και εγώ μια τέτοια αγγελία πριν

απο πολύ καιρό) αν κάποια απο αυτές τις αγγελίες αποτελέσει το κίνητρο για την κλοπή μοτοσυκλετών ή εξαρτημάτων απο μοτοσυκλέτες???και κατ επέκταση εμείς γίνουμαι ηθικοί αυτουργοί της κλοπής???

σίγουρα μια αγγελία ζήτησης πχ. εξάτμισης για ενα ΧΤ του 86 δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα...

αλλά αγγελίες τύπου: "ζητείται εξάτμιση acrapovic για Z 750" ή "ζητούνται πλαστικά για GSXR Κ7" πιστεύω οτι μπορεί να αποτελούν πρόβλημα....
ίσως να μην παρακινούν τα σοβαρά κυκλώματα (που έχει έτοιμο δίκτυο διακίνησης) αλλά ενα μικρό κλεφτρόνι που ξέρει οτι έχει σίγουρο αποδέκτη των κλοπιμαίων γιατί να μην σηκώσει το πρώτο μηχανάκι που θα βρει???
σε γενικές γραμμές πιστευω ότι θα πρέπει να αποδεύγεται κάθε ακούσια προτροπή προς κλοπή....

έχετε και άλλοι τον ίδιο προβληματισμό???
ή απλά εμένα με βάρεσε η ζέστη....???
:wave2:

Da.Vintage
25/06/2007, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

έχω καταλήξει ότι οι αγγελίες ζήτησης ανταλακτικών δεν ειναι και το καλύτερο πράγμα για ενα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ....
έχουμε σκεφτεί (πρώτο πληθυντικό πρόσωπο καθώς έχω ποστάρει και εγώ μια τέτοια αγγελία πριν

απο πολύ καιρό) αν κάποια απο αυτές τις αγγελίες αποτελέσει το κίνητρο για την κλοπή μοτοσυκλετών ή εξαρτημάτων απο μοτοσυκλέτες???και κατ επέκταση εμείς γίνουμαι ηθικοί αυτουργοί της κλοπής???

σίγουρα μια αγγελία ζήτησης πχ. εξάτμισης για ενα ΧΤ του 86 δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα...

αλλά αγγελίες τύπου: "ζητείται εξάτμιση acrapovic για Z 750" ή "ζητούνται πλαστικά για GSXR Κ7" πιστεύω οτι μπορεί να αποτελούν πρόβλημα....
ίσως να μην παρακινούν τα σοβαρά κυκλώματα (που έχει έτοιμο δίκτυο διακίνησης) αλλά ενα μικρό κλεφτρόνι που ξέρει οτι έχει σίγουρο αποδέκτη των κλοπιμαίων γιατί να μην σηκώσει το πρώτο μηχανάκι που θα βρει???
σε γενικές γραμμές πιστευω ότι θα πρέπει να αποδεύγεται κάθε ακούσια προτροπή προς κλοπή....

Δε το είχα σκεφτεί έτσι...

Δεν έχεις άδικο αλλά υπάρχουν εφημερίδες που ασχολούνται μόνο με αγγελίες!
Άρα μπορεί να βρίσκουν απο εκεί πίο εύκολα!

zzr2005
25/06/2007, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Δε το είχα σκεφτεί έτσι...

Δεν έχεις άδικο αλλά υπάρχουν εφημερίδες που ασχολούνται μόνο με αγγελίες!
Άρα μπορεί να βρίσκουν απο εκεί πίο εύκολα!

ναι αλλά οι εφημερίδες δεν αποτελούν μια συγκέντρωση ατόμων με ενδιαφέρον τη μοτοσυκλέτα....
ψάχνουν το κέρδος...
αντίθετα εδω υποτίθεται ότι όλοι γουσταρουμε τις μοτοσυκλέτες και απευχθανόμαστε κάθε μορφής κλεφτρόνι....
σε κάθε ποστ για κλοπή όλοι σκάμε τα μπινελίκια μας και τους αναθεματισμούς στα κλεφτρόνια....
αλλά δεν κολλάμε να βάλουμε μια αγγελία ζήτησης που κάλλιστα μπορεί να αποτελεί ακούσια και έμμεση προτροπή για κλοπή...:(

sniper
25/06/2007, 12:28
Gone to Προβληματισμούς

EVI
25/06/2007, 12:35
:sick: δεν εχεις αδικο :sick:

motaba
25/06/2007, 12:45
Οκ, σωστό αυτό αλλά σκέψου ότι υπάρχουν και άλλοι τόσοι συνφορουμήτες που δουλεύουν σε συνεργεία ή/και αντιπροσωπέιες ή/και ανταλλακτικά όπου μπορεί να έχουν κάτι υπόψη τους.

T.R.E
25/06/2007, 12:55
Ζητουνται Ζ 750 S και R1 04-06 ΧΩΡΙΣ χαρτια για ανταλακτικα σε χαμηλη τιμη..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Μονο σοβαρες προτασες....:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

Χρωμα μαυρο (δεκτες και αλλες προτασεις αλλα με πιο λιγα λεφτα),η και με κιτρινα πολυεστερικα δεν με πειραζει....:D :D :smokin:

zzr2005
25/06/2007, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Οκ, σωστό αυτό αλλά σκέψου ότι υπάρχουν και άλλοι τόσοι συνφορουμήτες που δουλεύουν σε συνεργεία ή/και αντιπροσωπέιες ή/και ανταλλακτικά όπου μπορεί να έχουν κάτι υπόψη τους.

δεν λέω οτι δεν ειναι χρήσιμες....σίγουρα ειναι πολύ χρήσιμες...εξάλλου και εγώ στο παρελθόν έχω βάλει καθώς δεν έβρισκα πουθενά αυτό που ήθελα,....
σκεφτήτε ένα ακραίο τραγικό και συννάμα ειρωνικό σενάριο....να βάλεις αγγελία ζήτησης για μια εξάτμιση ας πούμε....και το άλλο πρωί να έχουν κλέψει το μηχανάκι του συμφορουμίτη σου....ενώ ταυτόχρονα κάποιος έχει απαντήσει στην αγγελία ζήτησής σου...
ή να έχει πέσει σύρμα στην πιάτσα και να κλέψουν το δικό σου μηχανάκι ..... :eek:

αυτό που λέω ειναι αν ειμαστε διατεθημένοι να κάνουμε μια θυσία ώστε να μην υπάρχει η πιθανότητα το forum να λειτουργεί ως όχημα για κλοπές και ακούσιες κλεπταποδοχές....

EVI
25/06/2007, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ζητουνται Ζ 750 S και R1 04-06 ΧΩΡΙΣ χαρτια για ανταλακτικα σε χαμηλη τιμη..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Μονο σοβαρες προτασες....:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

Χρωμα μαυρο (δεκτες και αλλες προτασεις αλλα με πιο λιγα λεφτα),η και με κιτρινα πολυεστερικα δεν με πειραζει....:D :D :smokin:

δε γελα κανεις οταν ευχεσε για καποιον να χασει το μηχανακι του εισαι πως να το πω ευγενικα?

ας με βοηθησει καποιος :sick: :sick:

:yuck:

(ναι ξερω ξερω πλακα κανεις.........παλι)

:nono:

T.R.E
25/06/2007, 13:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
δε γελα κανεις οταν ευχεσε για καποιον να χασει το μηχανακι του εισαι πως να το πω ευγενικα?

ας με βοηθησει καποιος :sick: :sick:
(ναι ξερω ξερω πλακα κανεις.........παλι)

:nono:

Αφου ξερεις γιατι πετας την μαλακια σου?:confused: :confused:

Η ζητηση εξακολουθει να ισχυει,δεχομεθα π.μ...:D :D

sniper
25/06/2007, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Αφου ξερεις γιατι πετας την μαλακια σου?:confused: :confused:

Η ζητηση εξακολουθει να ισχυει,δεχομεθα π.μ...:D :D

Εσύ γιατί ξύνεσαι στην γκλίτσα για ΒΑΝάκι;

1η και τελευταία προειδοποίηση! :a28:

super_toto
25/06/2007, 14:11

Η περίπτωση να παρακινηθεί ένα κλεφτρόνι απο αγγελία μου φαίνεται τραβηγμένη. Πιο πιθανό θεωρώ αφού έχει κάνει την μπάζα του να βάλει το κλεφτρόνι αγγελία. Στάνταρ παιζει αυτό αλλά και τι να κάνεις ...

Rezeguet
25/06/2007, 16:42
ma ti lete re paidia

dhladh na stamathsei ka8e eidous aggelia sthn Ellada pou afora kati pou mporei na klapei, wste na mh dinoume pro8esh sto kleftroni?

Ayto mou fainetai apla anohth idea. Einai poly akraio.

Me to idio skeptiko 8a legame na stamathsoun oles oi etairies na poulane moto gia na mh dinoune aformh na klapeoun alles moto (afou dne yparxei moto pws na klapei?)

Ligo travhgmeno skeptiko pisteyw.

tai
25/06/2007, 16:49
τοτε και η αγγελίες που ζητούν νεαρές για εργασία προωθούν το εμπόριο ανθρώπων.:confused:

Rezeguet
25/06/2007, 16:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
τοτε και η αγγελίες που ζητούν νεαρές για εργασία προωθούν το εμπόριο ανθρώπων.:confused:

ma ayto einai gegonos! :lol: :lol:

Aggelia: ZHTEITAI nea kopela gia ergasia. Protimwntai 16-xrones paranomes oukranezes metanastries.

:lol:

bartlal
25/06/2007, 17:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
ma ayto einai gegonos! :lol: :lol:

Aggelia: ZHTEITAI nea kopela gia ergasia. Protimwntai 16-xrones paranomes oukranezes metanastries.

:lol:

ποσα δινεις?

:smokin:

:lol: :lol: :lol:

zzr2005
25/06/2007, 17:23

αν ζητάς 15χρονη για εργασία με μισθό 8 ευρώ την ημέρα, ε τότε ναι, προωθείς το εμπόριο ανθρώπων....
Ναι, τα κυκλώματα της Ελλάδας που ζητάνε πιτσιρίκια προωθούν το εμπόριο ανθρώπων...
Ναι τα κωλόμπαρα που ζητάνε ουκρανέζες για εργασία σε μπαρ δημιουργούν μια ζήτηση που είναι άμεσα συνιφασμένη με το human traficking...

διαβλέπω μια προσπάθεια γελειοποίησης του προβληματισμού μου, με της αναγωγή του προβληματισμού μου για ένα ειδικό θέμα σε μια γενικότερη κατηγορία θεμάτων..... :eek:

αν θελετε ας γυρίσουμε στις μηχανές .....
όπου αν δεν θέλουμε να στρουθοκαμηλίζουμε ένα σημαντικό ποσοστό μεταχειρισμένων ανταλακτικών προέρχεται απο κλοπές....
στο forum υπάρχει ένας ολόκληρος κατάλογος με μαγαζιά εμπορίας ανταλακτικών....
αν αυτός που ζητάει κάτι έχει εξαντλήσει όλα τα μαγαζιά που αναφέρονται, πόσο πιθανό ειναι να βρεις ανταλακτικό απο κάποιον συμφορουμίτη χωρίς ο ίδιος να μην έχει βάλει ήδη αγγελία προσφοράς????

αν δηλαδή κάποιος έχει ανταλακτικά για πούλημα βάζει αγγελία προσφοράς....ειναι απλά τα πράγματα....

:confused:

tai
25/06/2007, 17:44
αν ζητάς 15χρονη για εργασία με μισθό 8 ευρώ την ημέρα, ε τότε ναι, προωθείς το εμπόριο ανθρώπων....
Ναι, τα κυκλώματα της Ελλάδας που ζητάνε πιτσιρίκια προωθούν το εμπόριο ανθρώπων...
Ναι τα κωλόμπαρα που ζητάνε ουκρανέζες για εργασία σε μπαρ δημιουργούν μια ζήτηση που είναι άμεσα συνιφασμένη με το human traficking...

διαβλέπω μια προσπάθεια γελειοποίησης του προβληματισμού μου, με της αναγωγή του προβληματισμού μου για ένα ειδικό θέμα σε μια γενικότερη κατηγορία θεμάτων..... :eek:

αν θελετε ας γυρίσουμε στις μηχανές .....
όπου αν δεν θέλουμε να στρουθοκαμηλίζουμε ένα σημαντικό ποσοστό μεταχειρισμένων ανταλακτικών προέρχεται απο κλοπές....
στο forum υπάρχει ένας ολόκληρος κατάλογος με μαγαζιά εμπορίας ανταλακτικών....
αν αυτός που ζητάει κάτι έχει εξαντλήσει όλα τα μαγαζιά που αναφέρονται, πόσο πιθανό ειναι να βρεις ανταλακτικό απο κάποιον συμφορουμίτη χωρίς ο ίδιος να μην έχει βάλει ήδη αγγελία προσφοράς????

αν δηλαδή κάποιος έχει ανταλακτικά για πούλημα βάζει αγγελία προσφοράς....ειναι απλά τα πράγματα....

:confused:
παρεξήγησες αδελφέ!!! ο προβληματισμός σωστός και καμία πρόθεση γελοιοποίησης. απλά παραδείγματι σου λέω οτι απο μια οπτική άλλη, δεν μπορείς να αποτρέψεις την κλοπή με το σταμάτημα των αγγελιών. Αλλα ούτε και χρειάζονται αγγελίες τα κλεφτρόνια. ξέρουν την ζήτηση. Με το να ρωτάω εγώ για ενα ανταλλακτικό δεν αυξάνω την πιθανότητα να κλέψει κάποιος μια μηχανή, περισσότερο απο το να την αφήνεις εκτεθειμένη το βράδι:wave2:

zzr2005
25/06/2007, 18:09
παρεξήγησες αδελφέ!!! ο προβληματισμός σωστός και καμία πρόθεση γελοιοποίησης. απλά παραδείγματι σου λέω οτι απο μια οπτική άλλη, δεν μπορείς να αποτρέψεις την κλοπή με το σταμάτημα των αγγελιών. Αλλα ούτε και χρειάζονται αγγελίες τα κλεφτρόνια. ξέρουν την ζήτηση. Με το να ρωτάω εγώ για ενα ανταλλακτικό δεν αυξάνω την πιθανότητα να κλέψει κάποιος μια μηχανή, περισσότερο απο το να την αφήνεις εκτεθειμένη το βράδι:wave2:

its ok...
δεν λέω ότι ειναι μέτρο αποτροπής ...
ειναι ένας προβληματισμός μου απο ηθικής πλευράς.....

και με δεδομένο ότι το forum δεν ειναι εμπορικό ώστε να εχει σαν κύριο μέλημα την αγοραπωλησία αντικειμένων

Υ.Γ. δεν προτείνω να σταματήσουν με το έτσι θέλω οι αγγελίες ζήτησης....
απλά αναρωτιόμουνα αν έχουν και άλλοι το κόλλημα να βάλουν μια αγγελία ζήτησης όπως το έχω εγώ....

zireous
25/06/2007, 23:49
Τώρα να πω τη χαζομάρα μου, αν πάρω πχ από επώνυμο μαγαζί του εξωτερικού μετάχειρη εξάτμιση (το σκέφτομαι για road legal τελείως, για αργότερα πριν βγω όξω), και στα ψιλά γράμματα λέει ότι τα αντ/κά προέρχονται από κατασχέσεις λόγω καθυστερημένων οφειλών θα νιώσω άσχημα -και δέ μου λέει κανείς ότι δεν είναι και κλεμμένη.

Θα είναι φτηνότερη από ότι μια "ύποπτη" από εδώ;

Μπορεί ναι μπορεί όχι.

Άμα θες σώνει και καλά να το ψάξεις για να προστατεύσεις τα αντ/κα σου υπάρχουν προσωπικά σημαδέματα και φωτογραφίες, microdots, συναγερμοί με κουκούλες και αλυσιδάρες, γκαράζ κλπ.

Αυτά τα λέω όντας μακριά από το χωρό και χωρίς να νιώθω στο πετσί μου πια τους κινδύνους των μεγαλουπόλεων (τα ξέρω).

Δυστυχώς δε μπορείς να πιάσεις από το λαιμό κάποιον που αγόρασε μια εξάτμιση από αγγελία (ή μήπως μπορείς; ) και να τον ρωτήσεις άμα ήταν η δικιά σου, πρέπει να φροντίσεις πιο πριν να μη στη φάνε.

Nikoskazer2000
26/06/2007, 00:07
Δύσκολο...πολύ δύσκολο...αλλα αμα ηταν να γίνει ψηφοφορία θα διάλεγα να ΜΗΝ καταχωρούνται αγγελίες που αφορούν τη ζήτηση.