PDA

View Full Version : me grapsane gia pinakida.balte tis magkes

Σελίδες : 1 [2]

LsKostas
28/06/2007, 12:01
Sferopetadhn,Λεωνιδα...

μιλησα για κλεμμενα μηχανακια,μιλησα για φονους????Μιλησα για μη εφαρμογη του νομου???
:rolleyes: :rolleyes:

Μιλησα για υποκρισια...η μαλλον για ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της κρατικης μηχανης ...

Και ειπα οτι ειναι ακυρο να μιλανε καποιοι για "παρανομια μη ευδιακριτης πινακιδας"

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!

Πταισμα το ενα(300)-Δολοφονια το αλλο(700)

Τι σας λοιπει(tulip)πιο πολυ ως μοτοσυκλετιστες???

Εισπαρακτικη-ακριβη και "νομιμη" πολιτικη

ή πολιτικη της ουσιας ???

Εκτος κι αν δεν βλεπεται οτι σας κοροιδευουν...:rolleyes:

Λεωνίδας
28/06/2007, 12:10
LsKostas καλό θα είναι να μη μπλέκουμε τη βούρτσα με τη ... σκούπα.
Το ότι οι δρόμοι έχουν κακοτεχνίες, το ότι τα διυλιστήρια ρυπαίνουν, το ότι το πρώην ΣΔΟΕ λαδώνεται, (... μπορώ να συνεχίσω για σελίδες) δεν αναιρεί την παρανομία της μη ύπαρξης πινακίδας για την οποία και συζητάμε. Μην πηγαίνεις αλλού την κουβέντα, μπορώ να την πάω και 'γω :winka:

THEOD
28/06/2007, 12:14
Για κοίτα ρε που ξαφνικά γεμίσαμε από "επαναστάτες χωρίς πινακίδα".... :look:

Και εγώ που νόμιζα ότι στις επαναστάσεις χύνεται αίμα... :D :D :D

LsKostas
28/06/2007, 12:26
Πολυ σωστα τα οσα λες.Μονο που θελω να ψαξεις να βρεις που ειπα
για "μην υπαρξη πινακιδας" στα οσα εχω πει...την κουβεντα προλαβες
και την πηγες αλλου οταν ειπες για "ληστες κ για φονους" κατι το οποιο ποτε δεν ειπα... :nono:

Αν θυμαμαι καλα...ειπα κατι για ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...:mad:

Προφανως το βλεπω μονο εγω ετσι..και ισως να κανω και λαθος...:rolleyes:

Σ ενα κοσμο γεματο σωστους,"νομιμους" χωραμε κι εμεις...

:D

fzr1000exup
28/06/2007, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
Ωστε λοιπόν θέλουμε φόβο για να βάλουμε μυαλό ε;;; Εγω θα διαφωνήσω και θα πρότεινα να βρούμε αλλού τα αίτια του κακκού και να μην επαναπαυόμαστε ότι ο νέος ΚΟΚ με τα αυστηρά πρόστιμα θα φέρει αποτελέσματα.

Να κάνω και άλλη μια ερώτηξη;; Νταξ λοιπόν εγώ δεν φοράω πινακίδα και με πιάνει το κράτος να παρανομώ με τον καλό μπατσούλη και με γράφει 300€ και πολύ καλά κάνει!!!

Οταν παρανομεί το κράτος ποιος το πιάνει να του κόψει έστω 150 € ;;;; ΟΕΟ;;;;

Αν πας να ληστέψεις μία τράπεζα έστω και με ψεύτικο πιστόλι και σε πιάσουν θα πας φυλακή!!
Αν περάσεις ένα κόκκινο φανάρι και μπορεί να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ το αξαγοράζεις με 700€ - 50% =350€!!! Οποτε εγώ που έχω και λεφτά και στα παπάρια μου μπορώ να το κάνω και να Σκοτώσω εσάς το παιδι σας ή και μένα στην τελική!!!

Αυτός ειναι ο νέος ΚΟΚ και να τον χαίρεστε, εγώ πάντως πινακίδα δεν θα φοράω, μεχρι να βρεθεί κάποιος να τιμωρεί αυτό το γαμημένο κράτος.

Οσο το αν θα σταματήσω αν προκαλέσω ατύχημα που ρωτησε κάποιος παραπάνω, ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ και αυτό γιατί δεν αντιδρώ προς τον συνάνθρωπο μου που δεν φοράω πινακίδα, αλλά στους μαλάκες νομοθέτες!!!

Στους μαλάκες νομοθέτες που σου λένε μην μιλάς στο κινητό όταν οδηγείς γιατί ο εγκεφαλός σου απασχολεί το 80% στην συνομιλία, αλλά αν είναι να μιλάς με μπλου τουθ για να μην χάσουν οι εταιρείες κινητής τα έσοδά τους και να πάρουν και κάτι οι εταιρείες με τα αξεσουάρ,
ε τότε δεν πειράζει μίλα.

Ασταδιάλα αλήτες υποκριτές . [SIZE=1]

+1000

Η Πανευρωπαϊκοί παρουσίαση HONDA 2006 έγινε στην Ελλάδα.
CBF 1000 ktl ..

είμαστε group 35 δημοσιογράφων( έλληνες , άγγλοι ,τούρκοι και Γάλλοι) και περάσαμε από λιμανάκια προς Σούνιο).
Στο Σούνιο είχε το πρόγραμμα καφέ φαγητό κτλ.Στο τραπέζι καθόμασταν όλοι μαζί , και πέφτει ερώτηση από ένα Άγγλο δημοσιογράφο που γράφει σε ένα γνωστό αγγλικό περιοδικό.
1)Γιατί σχεδόν όλες οι μηχανές δεν είχαν πινακίδες ? (απορημένος ο τύπος όσο δεν έπαιρνε) .
Του απαντάω και εγώ ,υπάρχει νομοθεσία που απαγορεύει να έχουν πινακίδες οι μοτοσικλέτες υψηλού κυβισμού.
<<what>> ? ?? ? ??
Τον αφήνω λίγο να σκεφτεί γιατί με κοίταγε απορημένος .δεν ήξερε τι να πει. και μετά του λεω αστειεύομαι . Προβληματίστηκε έντονα θα έλεγα . Του φάνηκε πολύ περίεργο.

2) Κράνος δεν φοράτε στην Ελλάδα. (είδε στα λιμανάκια Που ήταν όλοι ξεκράνωτοι και με κοντομάνικα και λίγο θέλαν να ξύσουν γόνατα.)

3) Και το πιο κορυφαίο ήταν Άγγλος δημοσιογράφος (Mossi ) << Καλά πως οδηγείτε εδώ με τόσο ολισθηρό οδόστρωμα>> .
<<Απίστευτο>> .
Που να μας δεις του λεω όταν βρέχει ( και γέλαγα)..

Είμαστε πολύ μπροστά σαν χώρα ..

Γιατί να το κρύβομε άλλωστε

drade
28/06/2007, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
απο 33€ πηγε 300?

τι λετε....?

πωπω...:sick:

τι καλά να αυξάνωνταν έτσι και οι μισθοί μας.:sad:

Sferopetadhn
28/06/2007, 13:49
Είναι η κλασσική αντιμετώπιση που για όλα τα στραβά φταίνε "οι άλλοι"!

Λες και αυτή την κοινωνία δεν την αποτελούμε εμείς αλλά κάποιοι τρίτοι που έχουν βαλθεί να μας κάνουν τη ζωή πατίνι!

Ποτέ δεν έχουμε ευθύνη και για τίποτα. Καμία ευθύνη και καμία υποχρέωση απέναντι στο κράτος, αντιθέτως έχουμε μόνο δικαιώματα και ξέρουμε να ζητάμε δρόμους αεροδρόμια, δωρεάν περίθαλψη, παιδεία κλπ...

Δυστυχώς το γενικότερο χάος στο οποίο ζούμε οφείλεται κατά 99% σε εμάς και 1% στο κράτος, αφού μόνοι μας, κάνοντας ότι μας βολεύει, φροντίζουμε να δυσκολεύουμε τη ζωή των άλλων και φυσικά όταν οι άλλοι κάνουν το ίδιο ζοριζόμαστε εμείς.

Έτσι και στη συγκεκριμένη κουβέντα. Αφού το λέει, καλώς ή κακώς, το γαμήδι ο νομοθέτης ότι πρέπει ΟΛΑ τα οχήματα να έχουν πινακίδα εμείς πρέπει να φοράμε, αλλιώς θα πληρώσουμε όχι 300 αλλά 3000 ευρώ! Δε νομίζω ότι η κοινωνικοπολιτικές μας πεποιθήσεις και η αντίδρασή μας θα φανούν εκεί.

Μάλλον η αλλαγή του τρόπου ζωής μας με πρώτιστο μέλημά μας το σεβασμό προς τον συμπολίτη-συνάνθρωπο θα μας προχωρήσει μπροστά ως κοινωνία και ως ανθρώπους παρά η εύκολη λύση των αφορισμών προς πάσα κατεύθυνση.

NikosRR
28/06/2007, 21:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κόνοι στο οδόστρωμα επαρχιακών δρόμων που σε οδηγούν ΜΕΣΑ στο μπλόκο !:uplate:

Τουρκία μου θυμίζει αυτό!Πάλι κάναμε την υπέρβαση, ε ρε άμα είναι για κονόμα, γινόμαστε και καλά τριτοκοσμηκοί όπως λένε και τα media για την Τουρκία!:D

VanDiemen
29/06/2007, 10:27
Σωστά! Πως δεν το σκεφτήκαμε; Όλα για την κονόμα γίνονται! Πρόστιμα; Κονόμα! Παπάδες και εκκλησία; Κονόμα! Κράτος; Κονόμα! Φιλανθρωπίες; Κονόμα!
Δεν πράττουν όλοι έχοντας κατά νου τον υπέρτατο θεό σας, you know. Ποιος θα τα κονομήσει ρε από τα 300 που θα σου βάλουν πρόστιμο; Ο τροχονόμος;;;; Ο διοικητής του;;; Ο Πολύδωρας;;; Ο Καραμανλής;;; Ποιος;;;; Κι αν θέλουν από τον Πολύδωρα και δώθε, να τα κονομήσουν, θα περιμένουν τα 300 ευρώ σου; Τι να πω ρε.. Την κεφάλα σας προσπαθούν να προστατεύσουν! Διάβασες αυτά που λέει ο Sferopetadhn;

NikosRR
29/06/2007, 16:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Σωστά! Πως δεν το σκεφτήκαμε; Όλα για την κονόμα γίνονται! Πρόστιμα; Κονόμα! Παπάδες και εκκλησία; Κονόμα! Κράτος; Κονόμα! Φιλανθρωπίες; Κονόμα!
Δεν πράττουν όλοι έχοντας κατά νου τον υπέρτατο θεό σας, you know. Ποιος θα τα κονομήσει ρε από τα 300 που θα σου βάλουν πρόστιμο; Ο τροχονόμος;;;; Ο διοικητής του;;; Ο Πολύδωρας;;; Ο Καραμανλής;;; Ποιος;;;; Κι αν θέλουν από τον Πολύδωρα και δώθε, να τα κονομήσουν, θα περιμένουν τα 300 ευρώ σου; Τι να πω ρε.. Την κεφάλα σας προσπαθούν να προστατεύσουν! Διάβασες αυτά που λέει ο Sferopetadhn;
Μα τι σχέση έχουν οι πινακίδες που λέμε εδώ με τα κράνη;
Καλά κάνουν και βάζουν πρόστιμο για κράνη και ζώνες, τέλος!Τώρα αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ούτε έτσι είναι άξιοι της τύχης τους και σταματάω εδώ VanDiemen αν και συμφωνούμε για να μην είμαστε off topic.:wave2:

kostasnaoum
29/06/2007, 17:37
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
ΣΑΦΩΣ και οχι στα προστιμα ταχυτητας οταν παει ο αλλος και την στηνει στην ευθεια της Κατερινης στην ΕΟ που μπορεις να πας με ασφαλεια με πολλα

Εχεις σκεφτει ΑΝ εκει που πηγαινεις "με ασφαλεια με πολλα" σου πεταχτει ενας
σκυλος η φυγει το τασι απο ενα κουτι τι θα γινει.
Λεμε ΑΝ

blueblack
30/06/2007, 01:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Ρε μεγάλε ....προσπάθησε να καταλάβεις τι λέμε...δεν είναι και τόσο δύσκολο...τόσο δα προσπάθεια θέλει...

ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν είναι 100% νόμιμος...ΟΛΟΙ μας θα κινηθούμε αρκετές φορές πάνω (αρκετά πιο πάνω μάλιστα) από τα όρια... Γιατί έτσι γουστάρουμε... Το ξέρουμε ότι τυπικά είναι παράνομο, αλλά χεστήκαμε γιατί είναι η ΚΑΥΛΑ μας.....έτσι απλά.... Και δεν χρειάζεται να έχεις hayabusa ντε και καλά για να τα καταφέρεις...

Αυτό που λέω είναι ότι ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ από πριν ότι είναι παράνομο (όπως και το να μην έχεις πινακίδα ή να μην φοράς κράνος, ή, ή, ή, ....), αλλά το ρισκάρεις εν γνώσι σου. Μέχρι εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα και μεγειά σου- με χαρά σου...

Άν όμως και όταν κάτσει η στραβή (γιατί αργά ή γρήγορα ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ- θέμα στατιστικής είναι...) και σου κόψουν το χαρτάκι, ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ότι φταίς, το πληρώνεις όμορφα και ωραία, και από δω παν κι άλλοι... Τουλάχιστον έτσι εγώ ξέρω ότι κάνουν οι άντρες...
Δεν αρχίζεις τα κλαψομούνικα για την "πουτάνα την κενωνία", τα "γουρούνια τους μπάτσους", τους "υποκριτές εμπόρους" που μας ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ :eyepop: γρήγορα μηχανάκια, ούτε αρχίζεις την ατέλειωτη μπουρδολογία με το πόσα πιάνει η 1η σου !!! ή ότι αν πας με 120 θα σου ....λαδώσει το μπουζί !!!...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΑ..........!!!!!!!

Τά προσπερνάω γιατί δέν είναι αύτό τό θέμα μας............
Άν λοιπόν ..........ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΣ............ή ένσταση μου δέν άφορούσε τό έγκλημα
καί τιμωρία.............ΑΛΛΑ..............

ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ............ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ..............

ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ...........
ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ..........!!!!!!!!!!!!!!

Άν αύτό σού λέει κάτι νά τό συζητήσουμε.............άλλιώς άστο.........

Ταξιδευτή .........τό μπουζί λαδώνει 100%...........!!!!!!!!!!!!!!
Μή καί σέ πετύχω πουθενά μέ τό .........ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗ ΣΟΥ..............γιατί τήν
έβαψες.........!!!!!!!!!!

:wave2: