View Full Version : me grapsane gia pinakida.balte tis magkes
paidia 300 e gia mi orati pinakida!!kante ta koymanta sas!!!!
Gandalf dr685sm
25/06/2007, 13:39
και πάλι καλά που την είχες επάνω και δεν ήταν απλά ορατή. Κάτσε να δείς και τα "τραβήγματα" που έχεις μετά αν δεν την έχεις επάνω καθόλου , όταν θα περνάς 4ωρο για εξακρίβωση στο πλησιέστερο ΑΤ.
Gandalf
SPORAKIAS
25/06/2007, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από snow
paidia 300 e gia mi orati pinakida!!kante ta koymanta sas!!!!
300€..?:confused:
που την ειχες ακριβως πανω στο μηχανακι?
150 ευρω ειναι αμα πληρωσεις μεσα σε 10 μερες
SPORAKIAS
25/06/2007, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
150 ευρω ειναι αμα πληρωσεις μεσα σε 10 μερες
απο 33€ πηγε 300?
τι λετε....?
πωπω...:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
απο 33€ πηγε 300?
τι λετε....?
Και αφαίρεση διπλώματος 20 μέρες.....
Κάτα τα άλλα 8α φουσκώναν μόνο τα προστιμα για τις "επικίνδυνες" παραβιάσεις ....
Δεν το περίμενα αυτό άπο μια κυβερνηση με τον Άρη Σταθάκη στην σύνθεσή της.
Και δεν μπορείς να πας και στο δικαστήριο να αντικρούσεις το αστυφύλακα. Δηλαδή ότι πει το όργανο .... τόσες εξουσίες θα τις ζηλευε και ο Judge Dread.
Στην Ε.Ε. πόσο πάει το μαλλί ...?
Αρχικά δημιουργήθηκε από valam
γιατί ποιος ειναι ο Σταθάκης???
ο Τσε Γκεβάρα των μηχανοκίνητων???:lol: :lol:
πείτε μου ότι ψηφίσατε και ΝΔ για να λύσει ο Σταθάκης τα προβλήματα του μοτοσυκλετιστή....:lol: :lol:
όλη στη θεωρία καλοί ειναι....έτσι και ο Σταθάκης...;)
GhostDog
25/06/2007, 19:18
που σε γράψαν; μες στην πόλη η μπλόκο σε εθνική;
devil's animal
25/06/2007, 20:23
εγω παντως δεν προκειται να την βαλω...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
δεν την εχω επανω απο τοτε που το πηρα το μηχανακι...
και δεν υπαρχει περιπτωση να την βαλω!
150.....150 ας ειναι!
αν αναλογιστεις τι μπορεις να γλιτωσεις οταν δεν την εχεις:winka:
καμερες αττικης για ταχυτητα, καμερες κεντρου για λεωφορειοδρομους και λοιπες π@π@ριες, γραψιμο για το παρκαρισμα πανω στο πεζοδρομιο, ρανταρ στην εθνικη (αν εισαι λιγο τυχερος και δεν σε πιασουν οι προπορευομενοι)
δεν συμφερει ουτε κρυμμενη να την εχεις...κατα την ταπεινη μου γνωμη! αν ειναι να σε γραψει , θα σε γραψει!
συλληπητηρια παντως...:a018: :a018: :a018: :a018:
150 δεν ειναι και λιγα ...........θεσσαλονικη-Καρδιτσα ειχε 3 μπλοκα για ταχυτητα το Σαββατο ..........μπαινοντας στα Τεμπη ,στο κομματι Λαρισα-Βολος στο ατελειωτο ισιαδι και σε ενα χωριο .........
λιγο ηρεμα εκει που παιζει να εχει μπλοκο γιατι κανεις δεν παει με 100 και 120 εδω που τα λεμε .
οι καλυτεροι ηταν μια παρεα τσοπεραδων που πηγαιναν με 80 στην εθνικη ..........καλα δεν βαριουνται αυτοι?:confused: ..........ειπαμε easy riders αλλα οχι κι ετσι
εγώ τρίκαλα πάτρα, δεν ειδα μπατσο ουτε ζωγραφιστο...
στο γυρισμο , καπου στον περιφερειακο της καρδιτσας, πηγαινα με 140-150,
επαιξε σινιαλο ενα παληκαρι, κ επεσα στα 90...περασα διπλα τους, με κοιτουσε ο μπατσος, τον κοιταξα κ γω...
ερωτας με την πρωτη ματια...:lol: :rotflmao: :wave2:
makis206
25/06/2007, 22:41
Σ'εμάς τώρα ξεκινήσανε νέα κόλπα !
Κόνοι στο οδόστρωμα επαρχιακών δρόμων που σε οδηγούν ΜΕΣΑ στο μπλόκο !:uplate:
Γρήγορος έλεγχος σε όλους κι αλκοτέστ μέρα μεσημέρι αμαλάχει. Καλά το κάνουν κι ας τσιτωνόμουν κι εγώ να ξηλώσω το πινακιδόνι.
Αν είναι να γλυτώσουν ζωές με τόσο στριμοκwλιασμα που μας κάνουνε, καλά το κάνουνε.
fantacid
25/06/2007, 22:41
ποιος ειναι ο σταθακης ρε παιδια???
Α! θυμήθηκα!
εκπομπη στη τιβι δεν ειχε?
δεν θυμαμαι πως τη λεγανε αλλα στατιστικά εκπομπη μαγειρικής πρεπει να ηταν!
δε ξερω για τον σταθακη που λετε αλλα εγω περιμενω πολλα απο τον θεοχαρη* που μπηκε στη βουλη να στρωσει κ την ελληνικη αστυνομια
*βλεπε λαμψη!!
fantacid
25/06/2007, 22:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κόνοι στο οδόστρωμα επαρχιακών δρόμων που σε οδηγούν ΜΕΣΑ στο μπλόκο !:uplate:
σιγουρα ειναι ιδεα του θεοχαρη!!!!
μπραβο ρε πουστη θεοχαρη, παντα πιστευα σε σενα!!!!
blueblack
26/06/2007, 07:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
και πάλι καλά που την είχες επάνω και δεν ήταν απλά ορατή. Κάτσε να δείς και τα "τραβήγματα" που έχεις μετά αν δεν την έχεις επάνω καθόλου , όταν θα περνάς 4ωρο για εξακρίβωση στο πλησιέστερο ΑΤ.
Gandalf
ΦΙΛΕ ΜΟΥ..............
Άν έχεις ταυτότητα μαζί σου καί άδεια άσφάλεια μηχανής κανείς δέν σέ πάει
πουθενά..........ύπάρχει άριθμός πλαισίου καί φαίνεται ποιανού είναι τό μοτόρι...!!
Καί κάτι γιά τούς άλλους φίλους..........τό πρόστιμο μέ τά 300 είναι γιά
άπόκρυψη ,ή γιά παραποίηση πινακίδας.........!!!!!!!!!
Ξέρει κανείς νά μάς πεί .......ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗ ΦΟΡΑΣ.....?????
Ή άν τήν έχασες.......????????
Άν σού έπεσε καί δέν τό κατάλαβες....?????:rotflmao:
Τά λέηζερ προλαβαίνουν νά χτυπήσουν μηχανάκια....??????
Άσχολείται κανείς μέ τίς παραβάσεις τού όρίου ταχύτητας τών μοτό.....????
Είδικά στούς μεγάλους δρόμους...?????
Όποιος ξέρει άς μάς άπαντήσει παρακαλώ......!!!!!!!!!!!
:wave2:
ελπιζω καποια στιγμη να την πανε και 500 εουρο...............για να μην γλυτωνει κανεις τιποτα!
blueblack
26/06/2007, 07:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
ελπιζω καποια στιγμη να την πανε και 500 εουρο...............για να μην γλυτωνει κανεις τιποτα!
MH MOY ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΣ ΜΕ 90 ΚΑΙ 110...............
Στούς μεγάλους δρόμους.....????????
Καί γιατί δέν πιάνουν πρώτα αύτόν πού σού πούλησε τό μηχανάκι ............
πού διακοσαρίζει......?????????
Άφού σού βάζουν όριο άνώτατο 130km...............γιατί είσάγουν τέρατα
πού 300αρίζουν......????????????
Άν μού άπαντήσεις................συμφωνώ νά πάει τό πρόστιμο...........όχι 500 άλλά..
5000 ..................!!!!!!!!!!!!!!!
Μια καλή πατέντα για την πινακίδα είναι αυτή που έχει εφαρμόσει ένας φίλος στο R1 του.
Η βάση της πινακίδας στηρίζεται σε μεντεσέδες με ελατήριο… αν αφήσουμε ελεύθερη τη κατασκευή η πινακίδα «κλείνει» προς τα πάνω και γίνεται ένα με την ουρά της μοτοσικλέτας. Έτσι ούτε ορατή είναι, ούτε χαλάει το image της μοτοσικλέτας. Το όλο σύστημα είναι συνδεδεμένο με ντίζα η οποία καταλήγει σε διακόπτη ταχυτήτων ποδηλάτου στο ύψος το αριστερού γονάτου. Αν χρειαστεί να φαίνεται η πινακίδα, γυρνάμε το διακόπτη σαν να αλλάζαμε ταχύτητα σε ποδήλατο και η πινακίδα «κατεβαίνει» στη σωστή θέση…
:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
Άν μού άπαντήσεις................συμφωνώ νά πάει τό πρόστιμο...........όχι 500 άλλά..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτή είναι λογική...όχι παίζουμε...
Επόμενο βήμα. Απαγορεύουμε τα μαχαίρια γιατί κάποιοι σκοτώνουν με αυτά, κυρήσουμε παράνομο το μπάνιο στην θάλασσα γιατί κάποιοι πνίγονται, και μετά βγάζουμε εκτός νόμου την κατανάλωση κρέατος γιατί μεγαλώνει η χοληστερίνη....
Μεγάλε έγραψες.... :D
Πολυ σωστη ερωτηση. Για να ακουσουμε καμια σοβαρη απαντηση πανω σ'αυτο.
blueblack
26/06/2007, 07:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xapns
Μια καλή πατέντα για την πινακίδα είναι αυτή που έχει εφαρμόσει ένας φίλος στο R1 του.
Η βάση της πινακίδας στηρίζεται σε μεντεσέδες με ελατήριο… αν αφήσουμε ελεύθερη τη κατασκευή η πινακίδα «κλείνει» προς τα πάνω και γίνεται ένα με την ουρά της μοτοσικλέτας. Έτσι ούτε ορατή είναι, ούτε χαλάει το image της μοτοσικλέτας. Το όλο σύστημα είναι συνδεδεμένο με ντίζα η οποία καταλήγει σε διακόπτη ταχυτήτων ποδηλάτου στο ύψος το αριστερού γονάτου. Αν χρειαστεί να φαίνεται η πινακίδα, γυρνάμε το διακόπτη σαν να αλλάζαμε ταχύτητα σε ποδήλατο και η πινακίδα «κατεβαίνει» στη σωστή θέση…
:D
ΦΙΛΕ ΧΑΡΗ..............
Σκέφτηκες τί θά γίνει άν σέ σταματήσουν καί δούν τούς ....ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ...???
Άν δέ σέ σταματήσουν είτε έχεις ,είτε δέν έχεις τό ίδιο είναι.......!!!!!!!!!!
Άλλά άν είναι νά τραβάς τή ντίζα καί τή δεί κανα παλικάρι.........τότε όντως
μπορεί νά πάς μέσα...........!!!!!!!!!!!!!!!!
Άν στριμωχτείς καί σταματήσεις τότε σέ πιστέψουν δέ σέ πιστέψουν.........τό
ίδιο είναι τό φέσι........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παραποίηση..........πάντως δέν είναι.........!!!!!!!!!!!
Δέν έχει νόημα κανενός είδους κατασκευή...........
Ρισκάρεις άν σέ ψάξουν νά σέ κόψουν τόν κώλο.......!!!!!!!!
Δώσε καλύτερα τά όσα είναι καί φύγε ήσυχα έπειδή...........
ΕΙΣΑΙ..............ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ..........!!!!!!!!!!!!!
Ταξιδευτής
26/06/2007, 07:44
απο 33€ πηγε 300?
τι λετε....?
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και αφαίρεση διπλώματος 20 μέρες.....
Και πολυ σωστα πραξανε! (αν και μιλαω γενικα) :mad:
Δεν συμμορφωνεσαι Κυριος; Φαε την καμπανια να γουσταρεις!
Στο θεμα της πινακιδας δεν μπορω να πω οτι ειμαι αντιθετος να ειναι απο κατω, αλλα το οτι τα προστιμα ειναι τοσο μεγαλα πλεον -και το οτι τα κυνηγανε οι μπατσοι- ειναι καλο! Αφου ο Ελληνας μονο απο βουρδουλα καταλαβαινει, ας γινει ετσι!
Ιρινια, συμφωνω στο θεμα της ταχυτητας, αλλα και εκει ειναι δικοπο μαχαιρι. ΣΑΦΩΣ και οχι στα προστιμα ταχυτητας οταν παει ο αλλος και την στηνει στην ευθεια της Κατερινης στην ΕΟ που μπορεις να πας με ασφαλεια με πολλα, αλλα ΣΑΦΩΣ ναι στα προστιμα ταχυτητας οταν ο αλλος παει με 220 στην Συγγρου η την Παραλιακη λεωφορο, κλπ.
Δυστυχως ομως οι σεριφηδες εχουν ακομα την εισπρακτικη νοοτροπια του παρελθοντος...
Το καλο ομως στην ολη υποθεση ειναι οτι απο παντου πλεον ακουω για γραψιματα για κρανη, μπλοκα, αλκοτεστ, πινακιδες κλπ, και μ' αυτα κ μ' αυτα εχουμε γινει πλεον Γερμανια (λεμε τωρα!) :rolleyes: :beer:
Και στην τελικη, για τις βαριες παραβασεις, οχι μονο 700 ευρω να ειναι το κρανος η το κοκκινο η το STOP, αλλα 57,000 ευρω! Οποιος ειναι σωστος σε αυτα δεν τον νοιαζει ΟΣΟ και να παει.
Τωρα στις παραβασεις τυπου πινακιδα η ταχυτητα, εγω ειμαι της αποψης οτι "if you can't do the time, don't do the crime!" :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
150 δεν ειναι και λιγα ...........θεσσαλονικη-Καρδιτσα ειχε 3 μπλοκα για ταχυτητα το Σαββατο ..........μπαινοντας στα Τεμπη ,στο κομματι Λαρισα-Βολος στο ατελειωτο ισιαδι και σε ενα χωριο ......
Kαι δλδ αμα σας κανει καποιος νοημα στην Εθνικη να σταματησετε και δεν εχετε πινακιδα πανω σταματατε?:confused: :confused:
blueblack
26/06/2007, 07:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Και πολυ σωστα πραξανε! (αν και μιλαω γενικα) :mad:
Δεν συμμορφωνεσαι Κυριος; Φαε την καμπανια να γουσταρεις!
Στο θεμα της πινακιδας δεν μπορω να πω οτι ειμαι αντιθετος να ειναι απο κατω, αλλα το οτι τα προστιμα ειναι τοσο μεγαλα πλεον -και το οτι τα κυνηγανε οι μπατσοι- ειναι καλο! Αφου ο Ελληνας μονο απο βουρδουλα καταλαβαινει, ας γινει ετσι!
Ιρινια, συμφωνω στο θεμα της ταχυτητας, αλλα και εκει ειναι δικοπο μαχαιρι. ΣΑΦΩΣ και οχι στα προστιμα ταχυτητας οταν παει ο αλλος και την στηνει στην ευθεια της Κατερινης στην ΕΟ που μπορεις να πας με ασφαλεια με πολλα, αλλα ΣΑΦΩΣ ναι στα προστιμα ταχυτητας οταν ο αλλος παει με 220 στην Συγγρου η την Παραλιακη λεωφορο, κλπ.
Δυστυχως ομως οι σεριφηδες εχουν ακομα την εισπρακτικη νοοτροπια του παρελθοντος...
Το καλο ομως στην ολη υποθεση ειναι οτι απο παντου πλεον ακουω για γραψιματα για κρανη, μπλοκα, αλκοτεστ, πινακιδες κλπ, και μ' αυτα κ μ' αυτα εχουμε γινει πλεον Γερμανια (λεμε τωρα!) :rolleyes: :beer:
Και στην τελικη, για τις βαριες παραβασεις, οχι μονο 700 ευρω να ειναι το κρανος η το κοκκινο η το STOP, αλλα 57,000 ευρω! Οποιος ειναι σωστος σε αυτα δεν τον νοιαζει ΟΣΟ και να παει.
Τωρα στις παραβασεις τυπου πινακιδα η ταχυτητα, εγω ειμαι της αποψης οτι "if you can't do the time, don't do the crime!" :wave2:
ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ............ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ.......
Άν τό πάς μέ 120............θά τό μπουκώσεις καί θά λαδώσεις τά μπουζιά....!!!!!!!!!!
Δώσε καί μιά έλεύθερη μετάφραση άπό τό αγγλιστί γιατί είμαι καί βλαχάκι........νά τό σχολιάσω..!!!!!
blueblack
26/06/2007, 08:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτή είναι λογική...όχι παίζουμε...
Επόμενο βήμα. Απαγορεύουμε τα μαχαίρια γιατί κάποιοι σκοτώνουν με αυτά, κυρήσουμε παράνομο το μπάνιο στην θάλασσα γιατί κάποιοι πνίγονται, και μετά βγάζουμε εκτός νόμου την κατανάλωση κρέατος γιατί μεγαλώνει η χοληστερίνη....
Μεγάλε έγραψες.... :D
ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΗΣ Ο ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΣ ΣΟΥ...........ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ....!!!!
Έκτός άν είσαι ...........άπό αύτούς πού λένε ...ΤΩΡΑ........YES SIR.....!!!!
Στήν Έλβετία..........τά μηχανάκια πού είσάγουν........όλως τυχαίως ξέρεις τί
ίπποδυνάμεις καί τελικές έχουν...?????
Στήν Ϊαπωνία μήπως....???????...τούς νόμους περί κυβικών ,ταχυτήτων,διπλωμάτων...???
Μήπως ξέρεις τί άπάντησε ή Γερμανίδα πρωθυπουργός όταν τής είπαν
νά βάλουν όρια ταχύτητας στούς δρόμους.......????????????
Αύτές τίς σοφιστίες...........τίς λέγαμε τό 75 όταν διδασκόμασταν στό σχολείο ΛΟΓΙΚΗ......!!!!!!
Έσύ κάνεις καμμιά παράβαση..........ή είσαι ό τέλειος μοτοσυκλεττιστής.........!!!!!!!!!
Γιατί έγώ τό όμολογώ...............ΤΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ.............πού λέει ή έκφραση......!!!!
Πάντως τήν πρώτη άπάντηση ,είλικρινά στό λέω ,πού θά περίμενα άπό κάποιον νομοταγή σάν καί σένα...........ήτανε τό μαχαίρι......
καί θυμήθηκα έκείνον μέ τούς θερμοσίφωνες πού έλεγε ο δικηγόρος του ότι ή γκόμενα έπεσε
πάνω στό χαρτοκόπτη.....!!!!!!!!
blueblack
26/06/2007, 08:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Πολυ σωστη ερωτηση. Για να ακουσουμε καμια σοβαρη απαντηση πανω σ'αυτο.
ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ.................
Ό άποπάνω.......
blueblack
26/06/2007, 08:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Kαι δλδ αμα σας κανει καποιος νοημα στην Εθνικη να σταματησετε και δεν εχετε πινακιδα πανω σταματατε?:confused: :confused:
ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΣΕΝΑ................
Ποτέ νόημα νά σταματήσεις....?????
Ταξιδευτής
26/06/2007, 08:51
ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ............ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ.......
Άν τό πάς μέ 120............θά τό μπουκώσεις καί θά λαδώσεις τά μπουζιά....!!!!!!!!!!
[off topic]
:rolleyes: Και με 100 παει και με 200 και με 4000. Απο τη στιγμη που εχει injection δεν μπουκωνει, και επισης δεν ειναι Laverda του 68 για να λαδωνει μπουζι.
Επισης οσο και να εψαξα στο Manual δεν λεει πουθενα "πηγαινετε πανω απο 120 at all times".
A! Kαι που σαι; Δεν ΜΟΥ το πουλησε ΚΑΝΕΝΑΣ αγαπητε φιλε... Τα προβατα αλλου. :wave2:
[/off topic]
pissaman
26/06/2007, 08:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
καμερες κεντρου για λεωφορειοδρομους
Η κίνηση των μοτοσικλετών επιτρέπετε στους λεωφορειοδρομους!
blueblack
26/06/2007, 09:01
[off topic]
:rolleyes: Και με 100 παει και με 200 και με 4000. Απο τη στιγμη που εχει injection δεν μπουκωνει, και επισης δεν ειναι Laverda του 68 για να λαδωνει μπουζι.
Επισης οσο και να εψαξα στο Manual δεν λεει πουθενα "πηγαινετε πανω απο 120 at all times".
A! Kαι που σαι; Δεν ΜΟΥ το πουλησε ΚΑΝΕΝΑΣ αγαπητε φιλε... Τα προβατα αλλου. :wave2:
[/off topic]
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΥΓΑ .........ΨΟΦΑΤΕ........!!!!!!!!!!!!
Έχεις πάει μέ τήν πορτοκαλλί laverda........?????
Xουρντάς τό δικό σου μπροστά της.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σίγουρα κάποιος στό πούλησε άλλά ύπάρχει καί ό έγωισμός........αύτό είναι
μεγάλη κουβέντα........άστο.......
ΤΟ ΙΝΤΖΕΚΣΙΟΝ..............λαδώνει ή όχι..........καί άπό πού....???????
Άμα πάς 200 είσαι παράνομος..........άμα δέν έχεις πινακίδα τό ίδιο......ΔΙΑΛΕΞΕ...!!
ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ.................
Ό άποπάνω.......
Ρε φίλε...κόψε σε παρακαλώ τα ληγμένα γιατί κάνει και ζέστη αυτές τις ημέρες...
Να καταλάβω δηλαδή...όλοι μας είμαστε κουφοί, χαζοί, τυφλοί, βλαμμένοι και ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ (με το ζόρι προφανώς ή μας κοροιδέψανε μιας και εμείς δεν το γνωρίζαμε εκ των προτέρων...) μηχανάκια που μπορούν να κινηθούν εκτός νομίμων ορίων ???
Και τώρα ξαφνικά το ανακαλύπτουμε εκ των υστέρων και κάνουμε σαν την γριά παρθένα που είδε λούτσο πρώτη φορά στην ζωή της ???
Da.Vintage
26/06/2007, 09:09
Eγώ είδα ένα 636 την κυριακή που τον σταματάνε 2 Ζητάδες επειδή δεν είχε πινακίδα...
Μετά απο λίγο με προσπερνάει!
Του λέω σε ζωγράφισαν?
Μου λέει όχι με άφησαν επειδή φορούσα κράνος!
Υπάρχουν και ωραία τυπακια στην ομάδα Ζ τελικά!
Σε σταματάνε για να σου κόψουν το τσαμπουκά και μετά σε αφήνουν...αυτό δε με πειράζει καθόλου!
Αν το παίξεις μαγκάκος όμως θα σου την κόψουν! Και καλά θα κάνουν!
Από τα παραπάνω καταλαβαίνω ότι
θέλουμε να κάνουμε και τη καύλα μας,
θέλουμε και να τη σκαπουλάρουμε όμως έ;
Τσ τσ τσ..
pissaman
26/06/2007, 09:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Και καλά θα κάνουν!
+1137
Gandalf dr685sm
26/06/2007, 09:38
Iriniaa,...
Σου είπε κανείς να μην πας έτσι ή αλλιώς; Πήγαινε όπως θες αδερφέ... βάλε και φούστα μπαλαρίνας και αντί για πινακίδα βάλε neon φωτισμό με λεζάντα πίσω. Το θέμα μας όμως δεν είναι εκεί. Το θέμα είναι πως όποιος το κάνει , γίνεται παραβάτης του ΚΟΚ και πρέπει να δώσει το αντίτιμο.
Το if you can not do the time, do not do the crime, ταιριάζει γάντι εδώ...
Στο Ελληνικό , σε παράφραση ταιριάζουν αρκετές παροιμίες... Αλλά η ουσία είναι οτι είσαι υπεύθυνος για τις πράξεις σου κάθε φορά και πρέπει να πληρώσεις το αντίστοιχο αντίτιμο αν σε πιάσουν.
Ανεξάρτητα αν πας με 240 σε Ε.Ο. ή απλά σε σταμάτησαν για να δούν αν το όχημα φέρει πινακίδα ή οχι.
Όσον αφορά τα πρόστιμα... εκεί διχάζομαι. Γεγονός είναι πως αν η αστυνόμευση συνεχιστεί και μετά απο αυτές τις ημέρες και δεν είναι μόνο για επιδόματα αδείας, τότε σίγουρα επειδή δυστυχώς σαν νοοτροπία έχουμε μάθει με τον βούρδουλα , θα έχουμε κάποια βελτίωση στους δρόμους σαν κυκλοφορία.
Εκείνο που ρωτώ εγώ όμως , είναι οτι τα λεφτά απο τα πρόστιμα θα πάνε σε καλό μέρος (οδικά πάρκα, κτλ.) ή θα παντελονιαστούν ώς συνήθως;
Gandalf
ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΣΕΝΑ................
Ποτέ νόημα νά σταματήσεις....?????
Ναι κανα 2 φορες...Υπαρχουν βεβαια και φορες που απλα με κοιτουσαν να περναω ενω με χτυπουσε με το πιστολι-ρανταρ εβλεπε οτι ετρεχα και δεν εκανε την παραμικρη κινηση...
Μπορει και να εχουν παρει χαμπαρι οτι δεν σταματαμε γι'αυτο...:rotflmao: :rotflmao:
φιλε irinia το σχολιο ηταν ως προς την υπαρξη πινακιδας ...εγω στην εθνικη παω με οσα γουσταρω επειδη ειμαι μαγκας ....και αλλο τοσο μαγκας θα ειμαι οταν μου ερθει η λυπητερη και πληρωσω τη μαγκια μου ...ολοι αυτοι που δεν φορανε πινακιδες τι ειναι δηλαδη εξυπνοι ;; να πανε και στο εξωτερικο να τα κανουν αφου 300αριζει το εργαλειο να δουμε περναει;;; ολοι γκρινιαζεται για το ενα το αλλο δεν υπαρχουν νομοι ...αλλα μαλλον εκει που μας βολευει κανουμε τον αλεκο ... αν σας αρεσει μη βαζεται πινακιδες ο καθενας ενεργει οπως νομιζει οτι ειναι καλυτερα ....αλλα μην ξαναδω ποστ για καθρεφτες και αλλα του τυπου σωστη οδικη συμπεριφορα γιατι θα :yuck: ....τελος αν καποιος προκαλεσει καποιο ατυχημα και δεν φοραει πινακιδα για πες τε μου θα σταματησει η οχι;;;;;
και τωρα βγες τε και πεστε ...εγω δεν την φοραω αλλα θα σταματουσα!!!:rotflmao:
εγω παντως δεν προκειται να την βαλω...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
δεν την εχω επανω απο τοτε που το πηρα το μηχανακι...
και δεν υπαρχει περιπτωση να την βαλω!
150.....150 ας ειναι!
καμερες αττικης για ταχυτητα, καμερες κεντρου για λεωφορειοδρομους και λοιπες π@π@ριες, γραψιμο για το παρκαρισμα πανω στο πεζοδρομιο, ρανταρ στην εθνικη (αν εισαι λιγο τυχερος και δεν σε πιασουν οι προπορευομενοι)
δεν συμφερει ουτε κρυμμενη να την εχεις...κατα την ταπεινη μου γνωμη! αν ειναι να σε γραψει , θα σε γραψει!
συλληπητηρια παντως...:a018: :a018: :a018: :a018:
Και λιγα ειναι τελικα τα 150
Κανονικα πρεπει να κατασχεται.
Η αληθεια βρισκεται στις ανεπτυγμενες χωρες οπως Αγγλια ιταλια κλπ.
Εχετε παρατηρησει οτι Ιταλος σπανια θα ξεπερασει το οριο ταχυτητας η θα πεταξει τσιγαρο στο δρομο κλπ αλλα μολις ερθουν στο ελλαντα και δουν τι παιζει πραττουν αναλογως ; Αυτο σημαινει οτι δεν εχουν παιδεια , και τα προστιμα στην πατριδα τους κοβουν κωλους και δεν χαριζονται . Εκει εχουν το φοβο.
Ε αυτον το φοβο πρεπει να αποκτησουμε και εδω.
Παρατηρησατε μηπως οτι σε συνθηκες τρελλου καυσωνα το 99% των αναβατων φοραει κρανος ; Εγω τοσα χρονια πρωτη φορα το βλεπω.
150.....150 ας ειναι!
Ετσι που την πας εσυ την μηχανη το μονο που μπορεις να παρεις απο την τροχαια ειναι επαινος:rotflmao: :smokin: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ετσι που την πας εσυ την μηχανη το μονο που μπορεις να παρεις απο την τροχαια ειναι επαινος:rotflmao: :smokin: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
Στις πιστες και στις Autobahn δεν υπαρχουν ορια ταχυτητας.
Cpt. Haddock
26/06/2007, 11:06
..... στις Autobahn δεν υπαρχουν ορια ταχυτητας.
σε κάποιες υπάρχουν πλέον...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
σε κάποιες υπάρχουν πλέον...
Πιο συγκεκριμενα;
Μεχρι ποσο επιτρεπεται;
Cpt. Haddock
26/06/2007, 11:17
Πιο συγκεκριμενα;
Μεχρι ποσο επιτρεπεται;
Δε θυμάμαι, ή 120 ή 130.
Αλλά ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχει όριο, μπαίνει πολλές φορές (στις φωτεινές πινακίδες πάνω απο το δρόμο), μόνο που αυτό είναι συνιστώμενο.
sergiosm
26/06/2007, 11:25
Οι λεωφορειόδρομοι είναι ελεύθεροι για τις μηχανές.
Τα υπόλοιπα είναι απλά ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
Συνεπώς αυτό που λες είναι ότι θέλεις να παρανομείς αλλά θέλεις και να μη σε γράφουν.
Για αυτό δεν βάζεις την πινακίδα και όχι επειδή δεν είναι ωραία ή είναι μεγαλή ή δεν ξέρω και γω τί άλλο. :nono: :nono:
Ωραία λογική έχεις φίλε ...
Δεν είπε κανείς ότι δεν κάνει παραβάσεις αλλά όλα έχουν τα όρια τους.
Δεν είναι το ίδιο να παρκάρεις σε πεζοδρόμιο σε σημείο που δεν ενοχλεί (αντικειμενικά) κανένα και το ίδιο να παρκάρεις σε πεζοδρόμιο πάνω στους οδηγούς για τους τυφλούς ή στη ράμπα για τα καροτσάκια ....
Δεν είναι το ίδιο να πας με 140 στην Αττική Οδό και το ίδιο να πας με 200
Εσύ όμως θέλεις απλά να είσαι ασύδοτος ...
Με αυτά που λες
Καλά κάνανε και σε γράψανε ...
fzr1000exup
26/06/2007, 11:35
Παντως σε μπλόκο που με είχαν σταματήσει (στον κορινο κοντά θεσ-αθη) εγω με αυτοκίνητο και μίλαγα με τους αστυνομικους,
ο ένας είχε το ρανταρ και πυροβόλαγε.
Περασε hayabusa και το ρανταρ του Μπάτσου έγραφε 307 κμ . ο Μπάτσος έπαθε πλάκα το κοίταγε και το ξανακόιταγε.
Δεν του είπα τίποτα πως έχει και άλλο.
Του λεέι του άλλου cup
<< ρε Μανώλη να δώσω σήμα >>
και του απαντάει ο άλλος .
Γιατί , αμα δωσεις θα σταματήσει..
Πάντως μου έκανε μεγάλη εντύπωση η αντιδραση τους που δεν το σχολίασαν αρνητικά .
Ούτε μίλησαν ειρωνικα για τον Τυπο με Ηαyabusa.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Βγήκαν όλοι με τα Varcadero και τα Mantrakero να μιλήσουν για όρια ταχύτητας και πινακίδες...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Είστε όλοι για φάπες!!!
Εμενα οι κλωτσιες ταιριαζουν περισσοτερο στην ιδιοσυγκρασια μου.
Συγνωμη κιολας εεεεεεεε.
Υ.Γ Κριμα που το αλλαξες....
Γιατι και οι φαπες τελικα ειναι μαλλον του γουστου μου.
εχεις τα @@@@ φιλε μου να μη φορας πινακιδα? κανε το ghost rider Και απεφυγε τα μπλοκα
δε σου φταιει ο "μπατσος" σε τιποτα αυτος τη δουλεια του κανει και μαλιστα τις περισσοτερες φορες παρανομει και στη "χαριζει" τη κλιση (αν δε το παιξεις μαγκας....)
απο κει και περα θες να εισαι και παρανομος και να μη στη λενε ή να ειναι μικροτερο το προστιμο?
αφου εισαι παρανομος ρε φιλε ....
ή κανε μοκο και βαλε πινακιδα ή "ζησε εντονα" και ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΑΝ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝ Ή ΑΝ ΣΕ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ
γεμισαμε τσαμπα μαγκες!
costas81
26/06/2007, 12:54
καλά εγώ νόμιζα ότι είναι ακόμα 33!
:uplate: :uplate:
τελικά πρέπει να βάλω την πινακίδα, να βγάλω δίπλωμα, να ξεφορτωθώ την κλεμένη μηχανή, να αγοράσω κράνος και να φτιάξω τα φώτα μου που δεν δουλέυουν.
Μπα δεν συμφέρει.........
fzr1000exup
26/06/2007, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
τελικά πρέπει να βάλω την πινακίδα, να βγάλω δίπλωμα, να ξεφορτωθώ την κλεμένη μηχανή, να αγοράσω κράνος και να φτιάξω τα φώτα μου που δεν δουλέυουν.
Eίσαι ο καλύτερος ρε φίλε
ΦΙΛΕ ΜΟΥ..............
Άν έχεις ταυτότητα μαζί σου καί άδεια άσφάλεια μηχανής κανείς δέν σέ πάει
πουθενά..........ύπάρχει άριθμός πλαισίου καί φαίνεται ποιανού είναι τό μοτόρι...!!
Καί κάτι γιά τούς άλλους φίλους..........τό πρόστιμο μέ τά 300 είναι γιά
άπόκρυψη ,ή γιά παραποίηση πινακίδας.........!!!!!!!!!
Ξέρει κανείς νά μάς πεί .......ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗ ΦΟΡΑΣ.....?????
Ή άν τήν έχασες.......????????
Άν σού έπεσε καί δέν τό κατάλαβες....?????:rotflmao:
Τά λέηζερ προλαβαίνουν νά χτυπήσουν μηχανάκια....??????
Άσχολείται κανείς μέ τίς παραβάσεις τού όρίου ταχύτητας τών μοτό.....????
Είδικά στούς μεγάλους δρόμους...?????
Όποιος ξέρει άς μάς άπαντήσει παρακαλώ......!!!!!!!!!!!
Κανείς??????
εχεις τα @@@@ φιλε μου να μη φορας πινακιδα? κανε το ghost rider Και απεφυγε τα μπλοκα
δε σου φταιει ο "μπατσος" σε τιποτα αυτος τη δουλεια του κανει και μαλιστα τις περισσοτερες φορες παρανομει και στη "χαριζει" τη κλιση (αν δε το παιξεις μαγκας....)
απο κει και περα θες να εισαι και παρανομος και να μη στη λενε ή να ειναι μικροτερο το προστιμο?
ή κανε μοκο και βαλε πινακιδα ή "ζησε εντονα" και ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΑΝ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝ Ή ΑΝ ΣΕ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ
γεμισαμε τσαμπα μαγκες!
+ οσα θελεις
CPANTELO
26/06/2007, 14:24
Διαβάζοντας τον ΚΟΚ λέει τα εξής:
ΑΡΘΡΟ 91
ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΧΗΜΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΛΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ,ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 300 ΕΥΡΩ. ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 300 ΕΥΡΩ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΟΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ,ΕΥΚΡΙΝΩΣ ΟΡΑΤΕΣ Ή ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΤΑ ΜΕΣΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ Ή ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΕΠ'ΑΥΤΩΝ ΜΗ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ...
ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ/ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΣΕΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ!!!!ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ (ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΔΕΙΑ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΔΙΣΚΟ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ) ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑ 60 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ!!!
ΓΙΆΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ!!!ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!
Είναι επειδή είσαι πολύ νέος και δε πήρες την καινούρια έκδοση του δίσκου !!!!!:D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από CPANTELO
Διαβάζοντας τον ΚΟΚ λέει τα εξής:
ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ/ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΣΕΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ!!!!ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ (ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΔΕΙΑ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΔΙΣΚΟ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ) ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑ 60 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ!!!
ΓΙΆΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ!!!ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!
Φίλε μου ....μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας ...
Το να κάνεις συνειδητά την επιλογή σου και να μην βάζεις την πινακίδα, με γειά σου-με χαρά σου.... μεγάλα παιδιά είμαστε, και ο καθένας κάνει τις επιλογές του και είναι υπεύθυνος των πράξεών του...
Το να ψάχνεις όμως για δήθεν δικαιολογία για να πιαστείς από αυτήν, είναι ΑΛΛΟ πράγμα... Και επειδή εδώ τυχαίνει να είμαστε μοτοσυκλετιστές που όλοι λίγο-πολύ καταλαβαινόμαστε, είναι και λίγο υποτιμητικό για την νοημοσύνη μας...να τα έλεγες σε κανένα Κοσμοπόλιταν ίσως να πέρναγε...
CPANTELO
26/06/2007, 14:58
ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΣΙΣΑ!!!
αντε γιατι ο προστατης θεριζει !
Da.Vintage
27/06/2007, 08:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
:lol: :rotflmao: :bawl: :bigcry: :rotflmao: :lol:
Da.Vintage
27/06/2007, 08:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ναι κανα 2 φορες...Υπαρχουν βεβαια και φορες που απλα με κοιτουσαν να περναω ενω με χτυπουσε με το πιστολι-ρανταρ εβλεπε οτι ετρεχα και δεν εκανε την παραμικρη κινηση...
Μπορει και να εχουν παρει χαμπαρι οτι δεν σταματαμε γι'αυτο...:rotflmao: :rotflmao:
Δεν είναι αυτό ρε... Είναι που είσαι πιό γρήγορος και απο τη σκέψη! Μέχρι να το σκεφτεί πέρασες!:lol:
Πλάκα πλάκα στην Ιταλία απ'ότι έχω ακούσει βγαίνουν μπροστά στην αριστερή λωρίδα με όσα και να έχει ο άλλος με το χέρι τεντομένο με σήμα ΣΤΟΠ! Να παρακαλάνε να μήν πάει κανένας έλληνας γκαζομένος εκεί γιατί τον βλέπω τον καραμπινιέρι αερογραφία στο μηχανάκι!
gdevelek
27/06/2007, 09:22
αυτός που κυκλοφορεί επίτηδες χωρίς πινακίδα (και όχι γιατί το υπουργείο δεν έχει και λοιπά) ουσιαστικά υπογράφει χαρτί που λεει "ξεσκίζω τον ΚΟΚ συστηματικά και γι' αυτό έχω βγάλει πινακίδα"
άρα ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ τα 300Ε σε σχεση με όσα έχεις γλιτώσει όσες φορές έκανες παράβαση ΚΟΚ και δεν τιμωρήθηκες αφού δεν είχες πινακίδα
αντί να γκρινιάζεις που πήγε στα 300Ε, καλύτερα ευχαρίστησε την ελληνική παράνοια που μέχρι τώρα ήταν ΜΟΝΟ στα 33Ε
όλα τα καλά πράγματα έχουν ένα τέλος
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
αυτός που κυκλοφορεί επίτηδες χωρίς πινακίδα (και όχι γιατί το υπουργείο δεν έχει και λοιπά) ουσιαστικά υπογράφει χαρτί που λεει "ξεσκίζω τον ΚΟΚ συστηματικά και γι' αυτό έχω βγάλει πινακίδα"
άρα ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ τα 300Ε σε σχεση με όσα έχεις γλιτώσει όσες φορές έκανες παράβαση ΚΟΚ και δεν τιμωρήθηκες αφού δεν είχες πινακίδα
αντί να γκρινιάζεις που πήγε στα 300Ε, καλύτερα ευχαρίστησε την ελληνική παράνοια που μέχρι τώρα ήταν ΜΟΝΟ στα 33Ε
+656
VAL-MPARIERINO
27/06/2007, 10:56
Ωστε λοιπόν θέλουμε φόβο για να βάλουμε μυαλό ε;;; Εγω θα διαφωνήσω και θα πρότεινα να βρούμε αλλού τα αίτια του κακκού και να μην επαναπαυόμαστε ότι ο νέος ΚΟΚ με τα αυστηρά πρόστιμα θα φέρει αποτελέσματα.
Να κάνω και άλλη μια ερώτηξη;; Νταξ λοιπόν εγώ δεν φοράω πινακίδα και με πιάνει το κράτος να παρανομώ με τον καλό μπατσούλη και με γράφει 300€ και πολύ καλά κάνει!!!
Οταν παρανομεί το κράτος ποιος το πιάνει να του κόψει έστω 150 € ;;;; ΟΕΟ;;;;
Αν πας να ληστέψεις μία τράπεζα έστω και με ψεύτικο πιστόλι και σε πιάσουν θα πας φυλακή!!
Αν περάσεις ένα κόκκινο φανάρι και μπορεί να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ το αξαγοράζεις με 700€ - 50% =350€!!! Οποτε εγώ που έχω και λεφτά και στα παπάρια μου μπορώ να το κάνω και να Σκοτώσω εσάς το παιδι σας ή και μένα στην τελική!!!
Αυτός ειναι ο νέος ΚΟΚ και να τον χαίρεστε, εγώ πάντως πινακίδα δεν θα φοράω, μεχρι να βρεθεί κάποιος να τιμωρεί αυτό το γαμημένο κράτος.
Οσο το αν θα σταματήσω αν προκαλέσω ατύχημα που ρωτησε κάποιος παραπάνω, ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ και αυτό γιατί δεν αντιδρώ προς τον συνάνθρωπο μου που δεν φοράω πινακίδα, αλλά στους μαλάκες νομοθέτες!!!
Στους μαλάκες νομοθέτες που σου λένε μην μιλάς στο κινητό όταν οδηγείς γιατί ο εγκεφαλός σου απασχολεί το 80% στην συνομιλία, αλλά αν είναι να μιλάς με μπλου τουθ για να μην χάσουν οι εταιρείες κινητής τα έσοδά τους και να πάρουν και κάτι οι εταιρείες με τα αξεσουάρ,
ε τότε δεν πειράζει μίλα.
Ασταδιάλα αλήτες υποκριτές .
SPORAKIAS
27/06/2007, 15:33
....:rolleyes:
SPORAKIAS
27/06/2007, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
+ ...πολλα... 636
Και τώρα τι δηλαδή; Χαίρεσαι;
Αντί να πεις ότι τα πρόστιμα πάνε στους δήμους και αντί να φτιάχνουν τους δρόμους τα τρώνε σε φιέστες και "προμήθειες" λές, τι ωραία που εγώ τόσα χρόνια σας ανεχόμουν να μην έχετε πινακίδες και τώρα ήρθε το κράτος να σας κάνει ντα με 150Ε (γιατί τόσο είναι αν το πληρώσεις σε 10 μέρες) και 10 μέρες αφαίρεση διπλώματος;
Δλδ όλοι όσοι θέλουν να κάνουν κάτι ποινικά κολάσιμο θα φοβηθούν απο τον ΚΟΚ και θα βάλουν πινακίδα;
Μια χαρά τα λέει κι ο Βαλάντης από πάνω... +954 Βαλ
gdevelek
27/06/2007, 15:43
Πάντα φταίνε ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι
ΠΟΤΕ δεν φταίνε όσοι τρώνε τα πρόστιμα
αυτοί πάντα είναι τα θύματα μια άδικης κΕνωνίας
οι ΑΛΛΟΙ πρέπει ΠΡΩΤΑ να γίνουν άψογοι, πριν εμείς σοβαρευτούμε έστω και στο ελάχιστο (βλέπε πινακίδα)
όπως νομίζεις
ως προς το αν θα αλλάξει με τα πρόστιμα το θέμα, ΝΑΙ θα αλλάξει, αρκεί βέβαια να πέφτουν κλήσεις, αν δεν πέφτουν σίγουρα δεν θα αλλάξει
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και τώρα τι δηλαδή; Χαίρεσαι;
Αντί να πεις ότι τα πρόστιμα πάνε στους δήμους και αντί να φτιάχνουν τους δρόμους τα τρώνε σε φιέστες και "προμήθειες" λές, τι ωραία που εγώ τόσα χρόνια σας ανεχόμουν να μην έχετε πινακίδες και τώρα ήρθε το κράτος να σας κάνει ντα με 150Ε (γιατί τόσο είναι αν το πληρώσεις σε 10 μέρες) και 10 μέρες αφαίρεση διπλώματος;
Δλδ όλοι όσοι θέλουν να κάνουν κάτι ποινικά κολάσιμο θα φοβηθούν απο τον ΚΟΚ και θα βάλουν πινακίδα;
Μια χαρά τα λέει κι ο Βαλάντης από πάνω... +954 Βαλ
εγω μαζι σου και με το Βαλαντη ... αλλα αμα εισαι μαγκας και επαναστατης (καλα κανεις...) κανε τα κουμαντα σου ΑΛΛΑ αμα σε πιασουν μη μυξοκλαις στα φορα! (σαν κατι αλλους...)
αυτη ειναι η δικη μου θεση: δε κατακρινω οσους δε φορανε πινακιδα, κατακρινω ομως οσους εχουν την απαιτηση να μη τους γραφουν
πχ εγω δε γουσταρω να πληρωνω διοδια... αμα με πιασουν δε θα πω ΟΙ ΚΩΛΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΔΩΣΑΝ... θα ξαναπερναω ομως χωρις να πληρωνω και μετα :lol: :lol: :lol: :lol:
εγω μαζι σου και με το Βαλαντη ... αλλα αμα εισαι μαγκας και επαναστατης (καλα κανεις...) κανε τα κουμαντα σου ΑΛΛΑ αμα σε πιασουν μη μυξοκλαις στα φορα! (σαν κατι αλλους...)
αυτη ειναι η δικη μου θεση: δε κατακρινω οσους δε φορανε πινακιδα, κατακρινω ομως οσους εχουν την απαιτηση να μη τους γραφουν
Με έχεις δει ποτέ να μυξοκλαίω;
Κι εμένα λιγο με νοιάζει.... αφού έχω πινακίδα (περίπου).... :D
Κοίτα κατάντια... Έφτασα στο σημείο να συμφωνώ με τον idi... :D :beer:
lampros_fazer
27/06/2007, 16:17
Κι εγώ ρε μάγκες δεν έχω πινακίδα..Και δεν ξεσκιζω συστηματικά τον ΚΟΚ..Αλλά έχει και κάποιο δίκιο ο gdevelek..
Πάντως εγώ δε βάζω στο κολαράκι της καλής μου πινακίδα και αν τύχει και με σταματήσουν έχω σκαρφιστεί και μαμώ τις δικαιολογίες και θα κάνουν κολοτούμπες.... αλλά δε σας τη λεω πριιιιιιτς να σκάσετε!:a5:
VanDiemen
27/06/2007, 17:07
Ωστε λοιπόν θέλουμε φόβο για να βάλουμε μυαλό ε;;; Εγω θα διαφωνήσω και θα πρότεινα να βρούμε αλλού τα αίτια του κακκού και να μην επαναπαυόμαστε ότι ο νέος ΚΟΚ με τα αυστηρά πρόστιμα θα φέρει αποτελέσματα.
Να κάνω και άλλη μια ερώτηξη;; Νταξ λοιπόν εγώ δεν φοράω πινακίδα και με πιάνει το κράτος να παρανομώ με τον καλό μπατσούλη και με γράφει 300€ και πολύ καλά κάνει!!!
Αν πας να ληστέψεις μία τράπεζα έστω και με ψεύτικο πιστόλι και σε πιάσουν θα πας φυλακή!!
Αν περάσεις ένα κόκκινο φανάρι και μπορεί να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ το αξαγοράζεις με 700€ - 50% =350€!!! Οποτε εγώ που έχω και λεφτά και στα παπάρια μου μπορώ να το κάνω και να Σκοτώσω εσάς το παιδι σας ή και μένα στην τελική!!!
Αυτός ειναι ο νέος ΚΟΚ και να τον χαίρεστε, εγώ πάντως πινακίδα δεν θα φοράω, μεχρι να βρεθεί κάποιος να τιμωρεί αυτό το γαμημένο κράτος.
Οσο το αν θα σταματήσω αν προκαλέσω ατύχημα που ρωτησε κάποιος παραπάνω, ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ και αυτό γιατί δεν αντιδρώ προς τον συνάνθρωπο μου που δεν φοράω πινακίδα, αλλά στους μαλάκες νομοθέτες!!!
Στους μαλάκες νομοθέτες που σου λένε μην μιλάς στο κινητό όταν οδηγείς γιατί ο εγκεφαλός σου απασχολεί το 80% στην συνομιλία, αλλά αν είναι να μιλάς με μπλου τουθ για να μην χάσουν οι εταιρείες κινητής τα έσοδά τους και να πάρουν και κάτι οι εταιρείες με τα αξεσουάρ,
Είναι πολύ εύκολο να το παίζεις επαναστάτης πίσω απ' τον υπολογιστή, με τη φραπεδιά παραδίπλα. Τι προτείνεις για όλα αυτά που κατακρίνεις; Δε μας λες. Να απελευθερωθεί η συνομιλία στο κινητό και "ώχου μωρέ.. δεν πα να... ";
Το κράτος όταν φταίει σε κάτι το μηνύεις! Σε αποζημιώνει, αν αποδείξεις ότι έχεις δίκιο και καταπάτησε τα δικαιώματά σου! Το κράτος δεν προσωποποιείται σε πέντε, δέκα , εκατό, χίλιους ......... <--- (συμπλήρωσε ότι θες. Ένα από τα κοσμητικά επίθετα που σου αρέσει να στολίζεις τους ανθρώπους που δεν κάνουν ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι). Κι εσύ ένα μικρό γραναζάκι του είσαι, όπως όλοι μας. Έχουμε ψηφίσει κάποιους για να το διαχειρίζονται. Αυτό δε σε απαλλάσει από την ευθύνη να υπακούς, σε ότι αυτοί κρίνουν ότι πρέπει να γίνει για να λειτουργούμε σαν κράτος, εύρυθμα. Αν σε οποιαδήποτε απόφασή τους, τους κρίνουμε, ελαφρά τη καρδία, έτσι όπως εσύ, δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να πλησιάσουμε το χαρακτηρισμό "πολιτισμένο" κράτος!
Λες ότι αν χτυπήσεις κάποιον και δε φοράς πινακίδα, θα σταματήσεις! Ωραία λοιπόν. Πες ότι το κράτος σε εμπιστέυεται και σ' αφήνει ελεύθερο να κρίνεις αν θες να έχεις πινακίδα. Εγώ δε σε εμπιστεύομαι όμως! Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω αυτά που υπόσχεσαι (ότι και καλά θα σταματήσεις), που να βαράς νταούλια στο γκιουλ-μπαχτσέ. Εμένα προστατεύει αυτό το "κράτος" που το βρίζεις και το φτύνεις.
SPORAKIAS
27/06/2007, 17:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Εμένα προστατεύει αυτό το "κράτος" που το βρίζεις και το φτύνεις.
εισαι απο τους λιγους και τυχερους...:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
Πάντως εγώ δε βάζω στο κολαράκι της καλής μου πινακίδα και αν τύχει και με σταματήσουν έχω σκαρφιστεί και μαμώ τις δικαιολογίες και θα κάνουν κολοτούμπες.... αλλά δε σας τη λεω πριιιιιιτς να σκάσετε!:a5:
Καλυτερη απο την δικη μου δεν ειναι μαγκα οσο και να χτυπιεσαι.
Ασε που εμενα ειναι και μεγαλη...(σε διαρκεια) η δικαιολογια, και με αφηνουν να φυγω.
γουσταρω τον νεο κοκ ΟΛΕΕΕΕΕΕ να σας γραφουν ολους μεχρι να τις βαλετε επανω !!! φαντασου τον καθενα να προκαλουσε ατυχημα..... να εκλεβε..... να εκανε οτι γουσταρε και να μην τον βρισκανε γιατι κανεις δε θα μπορουσε να του παρει τον αριθμο ... γαμω την αναρχια σας
Κάτα τα άλλα 8α φουσκώναν μόνο τα προστιμα για τις "επικίνδυνες" παραβιάσεις ....
Και δεν μπορείς να πας και στο δικαστήριο να αντικρούσεις το αστυφύλακα. Δηλαδή ότι πει το όργανο .... τόσες εξουσίες θα τις ζηλευε και ο Judge Dread.
Στην Ε.Ε. πόσο πάει το μαλλί ...?
ΣΤΗΝ (πολιτισμένη) Ε.Ε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ <ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ>!
Εμένα ευτυχώς μου την χάρισαν 2 φορές σε μία μέρα και τελικά την έβαλα. Όπου να' ναι θα σπάσει βέβαια και θα έχω δικαιολογία (...να, εδω την έχω. Πριν λίγο έσπασε, φανταστικέ τροχονόμε!!!! :D :D :D ).
SPORAKIAS
27/06/2007, 19:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
γουσταρω τον νεο κοκ ΟΛΕΕΕΕΕΕ να σας γραφουν ολους μεχρι να τις βαλετε επανω !!! φαντασου τον καθενα να προκαλουσε ατυχημα..... να εκλεβε..... να εκανε οτι γουσταρε και να μην τον βρισκανε γιατι κανεις δε θα μπορουσε να του παρει τον αριθμο ... γαμω την αναρχια σας
οπως το ειπες....φαντασου....
ολο θεωριες...
πιστευεις πως οι περισσοτεροι μοτοσυκλετιστες που τις εχουμε κατω απο την ουρα ειμαστε τσαντακηδες , κανουμε οτι γουσταρουμε και αμα διμηουργησουμε ατυχημα θα σηκωθουμε και θα φυγουμε...?
αν ναι δεν μπορω να πω τπτ αλλο...
αυτοι που αναφερεις ειναι ελαχιστοι...
το 95% τις φοραμε ετσι για τα ρανταρ (δεν σου λεω 250 αλλα και με 150 να σε πιασουνε την εκατσες...) και για ομορφια...(ναι ομορφια και σε οποιον αρεσει)...
ειμαστε αναρχικοι...:rolleyes:
SPORAKIAS
27/06/2007, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
ΣΤΗΝ (πολιτισμένη) Ε.Ε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ <ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ>!
στην (πολιτισμένη) Ε.Ε. μπορεις να πας και με 150 και να μην σε γραψουν...
Λεωνίδας
27/06/2007, 19:49
στην (πολιτισμένη) Ε.Ε. μπορεις να πας και με 150 και να μην σε γραψουν... Λες ε (http://europa.eu/abc/travel/gettingthere/index_el.htm) ...?
SPORAKIAS
27/06/2007, 19:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Λες ε (http://europa.eu/abc/travel/gettingthere/index_el.htm) ...?
ετσι λεω....ΛΕΩ...
*Στη Γερμανία η ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ μέγιστη ταχύτητα είναι 130 km/h......
Λεωνίδας
27/06/2007, 19:56
ετσι λεω....ΛΕΩ...
*Στη Γερμανία η ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ μέγιστη ταχύτητα είναι 130 km/h...... Κατ' αρχήν αυτό θ' αλλάξει / αλλάζει (όχι γιατί κινδυνεύει ο κόσμος αλλά για τους ρύπους, αλλά όπως και να 'χει θ' αλλάξει)
Κατά δεύτερον στις άλλες 24 χώρες δε μας νοιάζει τι γίνεται :confused:
SPORAKIAS
27/06/2007, 20:14
μας νοιαζει αλλα και οι γερμανοι ειναι στην Ε.Ε....
The Richtgeschwindigkeit (German for reference speed) is a legal term in Germany describing a recommended speed for roads without a speed limit that should not be exceeded even with fine road, traffic, view and weather conditions.
Exceeding the target speed is neither a felony nor a misdemeanour.
αυτο για τους ρυπους δεν το καταλαβα...
θα μειωσουν τους ρυπους με το να μειωσουν τους ιππους των αυτοκινητων αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα μπορουν να πιασουν τα 150...:winka:
στο θεμα μας....
τα ορια ειναι πλασματικα.....οι ικανοτητες των οδηγων αλλαζουν απο οδηγο σε οδηγο και απο αυτοκινητο σε αυτοκινητο....
μαζι με τα χλωρα καιγονται και τα ξερα....
εγω μπορω να πηγαινω με 200 και θα πηγαινω....αμα με πιασουν και με γραψουν θα πω και ευχαριστω(οπως εχω πει και με την πινακιδα) αλλα δεν μπορει να ερχεται εδω ο καθενας και να με χαρακτηριζει και να μου το παιζει δηθεν και οσια μαρια....:nono:
μονο και μονο που πας με 55 μεσα στην πολη εισαι παρανομος ...γι'αυτο δεν μπορεις να το παιζεις ιστορια...νομιμος και ετσι...(αυτο δεν παει προσωπικα ..γενικα μιλαω)....
την γνωμη σας να τη λετε(εννοειτε)....οτι ειναι λαθος και επικινδυνο παιδια να τρεχετε κ.λ.π...κ.λ.π....αλλα οταν περνας αυτο το οριο και αρχιζεις και χαρακτηριζεις...:yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Είναι πολύ εύκολο να το παίζεις επαναστάτης πίσω απ' τον υπολογιστή, με τη φραπεδιά παραδίπλα. Τι προτείνεις για όλα αυτά που κατακρίνεις; Δε μας λες. Να απελευθερωθεί η συνομιλία στο κινητό και "ώχου μωρέ.. δεν πα να... ";
Το κράτος όταν φταίει σε κάτι το μηνύεις! Σε αποζημιώνει, αν αποδείξεις ότι έχεις δίκιο και καταπάτησε τα δικαιώματά σου! Το κράτος δεν προσωποποιείται σε πέντε, δέκα , εκατό, χίλιους ......... <--- (συμπλήρωσε ότι θες. Ένα από τα κοσμητικά επίθετα που σου αρέσει να στολίζεις τους ανθρώπους που δεν κάνουν ακριβώς αυτό που σκέφτεσαι). Κι εσύ ένα μικρό γραναζάκι του είσαι, όπως όλοι μας. Έχουμε ψηφίσει κάποιους για να το διαχειρίζονται. Αυτό δε σε απαλλάσει από την ευθύνη να υπακούς, σε ότι αυτοί κρίνουν ότι πρέπει να γίνει για να λειτουργούμε σαν κράτος, εύρυθμα. Αν σε οποιαδήποτε απόφασή τους, τους κρίνουμε, ελαφρά τη καρδία, έτσι όπως εσύ, δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να πλησιάσουμε το χαρακτηρισμό "πολιτισμένο" κράτος!
Λες ότι αν χτυπήσεις κάποιον και δε φοράς πινακίδα, θα σταματήσεις! Ωραία λοιπόν. Πες ότι το κράτος σε εμπιστέυεται και σ' αφήνει ελεύθερο να κρίνεις αν θες να έχεις πινακίδα. Εγώ δε σε εμπιστεύομαι όμως! Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω αυτά που υπόσχεσαι (ότι και καλά θα σταματήσεις), που να βαράς νταούλια στο γκιουλ-μπαχτσέ. Εμένα προστατεύει αυτό το "κράτος" που το βρίζεις και το φτύνεις.
+ 1000
Καλα χωρις πινακιδα και το λετε κιολας.
Η γνωμη μου ειναι οτι χωρις πινακιδες η ποινη επρεπε να ειναι ΑΜΕΣΗ κατασχεση του οχηματος χωρις μα μου σου του για καμποσες μερες εφοσον δεν εχεις μαζι σου κληση ημερας οτι σου τις πηρανε.
blueblack
28/06/2007, 06:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Ρε φίλε...κόψε σε παρακαλώ τα ληγμένα γιατί κάνει και ζέστη αυτές τις ημέρες...
Να καταλάβω δηλαδή...όλοι μας είμαστε κουφοί, χαζοί, τυφλοί, βλαμμένοι και ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ (με το ζόρι προφανώς ή μας κοροιδέψανε μιας και εμείς δεν το γνωρίζαμε εκ των προτέρων...) μηχανάκια που μπορούν να κινηθούν εκτός νομίμων ορίων ???
Και τώρα ξαφνικά το ανακαλύπτουμε εκ των υστέρων και κάνουμε σαν την γριά παρθένα που είδε λούτσο πρώτη φορά στην ζωή της ???
KOYBENTA..........ME TO TI KANEIΣ ΓΙΑΝΝΗ...........ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ......
Όπως άντιλαμβάνεσαι ...........ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...........
Στήν εύνομούμενη πολιτεία άναφέρομαι τής όποίας είσαι θαυμαστής καί fun....
Έσύ άν είχες hayabusa θά τό πήγαινες μέ 120-130......????????
Ίσα -ίσα άλλαγή πρώτης μέ δευτέρα είναι.......!!!!!!!!!!!
Ξέρεις έ.........τώρα πού τό βάλαμε όλοι τό κράνος γιατί τσούζει τό 350άρι
σέ σταματάν καί βλέπουν άν τηρεί τίς προδιαγραφές......:rotflmao:
Μή μού πείς ότι όπου γράφει όριο 50-60 .......ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΣΑ..........!!!!!!!!!????
blueblack
28/06/2007, 06:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Iriniaa,...
Σου είπε κανείς να μην πας έτσι ή αλλιώς; Πήγαινε όπως θες αδερφέ... βάλε και φούστα μπαλαρίνας και αντί για πινακίδα βάλε neon φωτισμό με λεζάντα πίσω. Το θέμα μας όμως δεν είναι εκεί. Το θέμα είναι πως όποιος το κάνει , γίνεται παραβάτης του ΚΟΚ και πρέπει να δώσει το αντίτιμο.
Το if you can not do the time, do not do the crime, ταιριάζει γάντι εδώ...
Στο Ελληνικό , σε παράφραση ταιριάζουν αρκετές παροιμίες... Αλλά η ουσία είναι οτι είσαι υπεύθυνος για τις πράξεις σου κάθε φορά και πρέπει να πληρώσεις το αντίστοιχο αντίτιμο αν σε πιάσουν.
Ανεξάρτητα αν πας με 240 σε Ε.Ο. ή απλά σε σταμάτησαν για να δούν αν το όχημα φέρει πινακίδα ή οχι.
Όσον αφορά τα πρόστιμα... εκεί διχάζομαι. Γεγονός είναι πως αν η αστυνόμευση συνεχιστεί και μετά απο αυτές τις ημέρες και δεν είναι μόνο για επιδόματα αδείας, τότε σίγουρα επειδή δυστυχώς σαν νοοτροπία έχουμε μάθει με τον βούρδουλα , θα έχουμε κάποια βελτίωση στους δρόμους σαν κυκλοφορία.
Εκείνο που ρωτώ εγώ όμως , είναι οτι τα λεφτά απο τα πρόστιμα θα πάνε σε καλό μέρος (οδικά πάρκα, κτλ.) ή θα παντελονιαστούν ώς συνήθως;
Gandalf
ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.........??????????........ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ..........
Σέ αύτό πού είπες....??????
Αύτό έγραψα καί έγώ ,άν είσαι παράνομος είσαι ύπεύθυνος γιά τίς πράξεις σου....!!!!!!!
Άπλά ένα έρώτημα ρητορικό.....!!!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ..........???????????
Έμείς ή ή εύνομούμενη πολιτεία μας...???????
blueblack
28/06/2007, 06:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
φιλε irinia το σχολιο ηταν ως προς την υπαρξη πινακιδας ...εγω στην εθνικη παω με οσα γουσταρω επειδη ειμαι μαγκας ....και αλλο τοσο μαγκας θα ειμαι οταν μου ερθει η λυπητερη και πληρωσω τη μαγκια μου ...ολοι αυτοι που δεν φορανε πινακιδες τι ειναι δηλαδη εξυπνοι ;; να πανε και στο εξωτερικο να τα κανουν αφου 300αριζει το εργαλειο να δουμε περναει;;; ολοι γκρινιαζεται για το ενα το αλλο δεν υπαρχουν νομοι ...αλλα μαλλον εκει που μας βολευει κανουμε τον αλεκο ... αν σας αρεσει μη βαζεται πινακιδες ο καθενας ενεργει οπως νομιζει οτι ειναι καλυτερα ....αλλα μην ξαναδω ποστ για καθρεφτες και αλλα του τυπου σωστη οδικη συμπεριφορα γιατι θα :yuck: ....τελος αν καποιος προκαλεσει καποιο ατυχημα και δεν φοραει πινακιδα για πες τε μου θα σταματησει η οχι;;;;;
και τωρα βγες τε και πεστε ...εγω δεν την φοραω αλλα θα σταματουσα!!!:rotflmao:
ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ...........ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ 300...........
Δέν θά έχεις νά άναρωτιέσαι γιά τίποτα σέ αύτόν τόν μάταιο κόσμο.........
Μόνο στόν Άγιο Πέτρο θά λογοδοτήσεις........!!!!!!!!!!!
blueblack
28/06/2007, 06:48
γεμισαμε τσαμπα μαγκες!
ΕΣΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ............
Άντε πέστα νά μή τά λέω έγώ.......
blueblack
28/06/2007, 06:54
:wave2: :beer:
KOYBENTA..........ME TO TI KANEIΣ ΓΙΑΝΝΗ...........ΚΟΥΚΙΑ ΣΠΕΡΝΩ......
Όπως άντιλαμβάνεσαι ...........ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...........
Στήν εύνομούμενη πολιτεία άναφέρομαι τής όποίας είσαι θαυμαστής καί fun....
Έσύ άν είχες hayabusa θά τό πήγαινες μέ 120-130......????????
Ίσα -ίσα άλλαγή πρώτης μέ δευτέρα είναι.......!!!!!!!!!!!
Ξέρεις έ.........τώρα πού τό βάλαμε όλοι τό κράνος γιατί τσούζει τό 350άρι
σέ σταματάν καί βλέπουν άν τηρεί τίς προδιαγραφές......:rotflmao:
Μή μού πείς ότι όπου γράφει όριο 50-60 .......ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΣΑ..........!!!!!!!!!????
Ρε μεγάλε ....προσπάθησε να καταλάβεις τι λέμε...δεν είναι και τόσο δύσκολο...τόσο δα προσπάθεια θέλει...
ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν είναι 100% νόμιμος...ΟΛΟΙ μας θα κινηθούμε αρκετές φορές πάνω (αρκετά πιο πάνω μάλιστα) από τα όρια... Γιατί έτσι γουστάρουμε... Το ξέρουμε ότι τυπικά είναι παράνομο, αλλά χεστήκαμε γιατί είναι η ΚΑΥΛΑ μας.....έτσι απλά.... Και δεν χρειάζεται να έχεις hayabusa ντε και καλά για να τα καταφέρεις...
Αυτό που λέω είναι ότι ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ από πριν ότι είναι παράνομο (όπως και το να μην έχεις πινακίδα ή να μην φοράς κράνος, ή, ή, ή, ....), αλλά το ρισκάρεις εν γνώσι σου. Μέχρι εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα και μεγειά σου- με χαρά σου...
Άν όμως και όταν κάτσει η στραβή (γιατί αργά ή γρήγορα ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ- θέμα στατιστικής είναι...) και σου κόψουν το χαρτάκι, ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ότι φταίς, το πληρώνεις όμορφα και ωραία, και από δω παν κι άλλοι... Τουλάχιστον έτσι εγώ ξέρω ότι κάνουν οι άντρες...
Δεν αρχίζεις τα κλαψομούνικα για την "πουτάνα την κενωνία", τα "γουρούνια τους μπάτσους", τους "υποκριτές εμπόρους" που μας ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ :eyepop: γρήγορα μηχανάκια, ούτε αρχίζεις την ατέλειωτη μπουρδολογία με το πόσα πιάνει η 1η σου !!! ή ότι αν πας με 120 θα σου ....λαδώσει το μπουζί !!!...
Ταξιδευτής
28/06/2007, 08:55
Ρε παιδια, ειλικρινα δεν βλεπω ποιος ο λογος να το συζηταμε το θεμα.
Καλως τα προστιμα ανεβηκαν τοσο πολυ -αφου ο Ελληνας δεν καταλαβαινει με το καλο, θα καταλαβει με το αγριο. +999 για τον Βαλαντη που τα ειπε τοσο καλα!
Επισης αυτο που λεει ο Idi και ο Θανασης ειναι το σωστο και το απολυτως αυτονοητο. Ζουμε σε μια χωρα που ανεχεται (και ως νοοτροπια) τις παρανομιες τυπου "κυκλοφορω χωρις πινακιδα";
Ωραια! Θες να κυκλοφορας ετσι φιλε; Με γεια σου με χαρα σου! Οταν σε γραψουν ομως, πληρωνεις, λες κ ενα ευχαριστω πολυ και απο δω παν κ οι αλλοι.
Ουτε βγαινεις σε παραθυρα ουτε στα φορα ουτε τιποτα.
ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ!
Απο εκει και περα ομως, δεν κατακρινω και οσα παιδια εχουν την πινακιδα κατω απο την ουρα -και για να πω την αληθεια μου αρεσει πολυ να την βλεπω εκει.
Ειναι αληθεια οτι σε μερικες μηχανες πηγαινει ΠΟΛΥ να εχουν την πινακιδα απο κατω απο την ουρα, οπως ηταν στο καλο μου Ζετακι...
Τωρα πλεον δεν με απασχολει ιδιαιτερα, μιας που η πινακιδα θα μπει προβλεπομενα, διοτι στην 999 δεν μπορεις να βαλεις την πινακιδα κατω απο την ουρα κ να θες (εκτος κ αν θες να απανθρακωθει), αλλα αν ειχα ακομα το Ζ ξερω καλα τι θα εκανα:
Ειτε θα εβαζα την πινακιδα στην αρχικη θεση (δεν κανω τη χαρη στο κρατος να πληρωνω τσαμπα $$), ειτε θα εβαζα εκεινη τη βαση με την πατεντα που κανει την πινακιδα ...πτυσσομενη με λεβιεδακι στο τιμονι. ;)
Να σημειωσω εδω οτι θεωρω οτι ειναι εντελως αλλο πραγμα το να εχεις πινακιδα κατω απο την ουρα, απο το να ΜΗΝ εχεις καθολου -για ευνοητους λογους... (οι πινακιδες κατω απο ουρα φαινονται αρκετα ευκολα).
ΥΓ. Ιρινια το κολλημα σου με τα 120-130 χαω, νομιζω οτι θα πρεπει να το κοιταξεις. Το οτι το κρουαζιεροπλοιο σου φτανει τα 120 με 1η δεν σημαινει τιποτα, διοτι το ιδιο κανει και το δικο μου και καμια 20αρια ακομα μοντελα!
Αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι θα αλλαζουμε ταχυτητες στον κοφτη για να δικαιολογουμε οτι δεν μπορουμε να παμε με 120! Η μηχανη σου παει μια χαρα με 120 την ωρα, οπως και ΟΛΕΣ οι μηχανες :rolleyes:
ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΑΔΩΝΕΙ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΖΙ! :rolleyes:
Τι διαολο; Λαδιερα καβαλας; :rolleyes: :lol:
LsKostas
28/06/2007, 09:58
Καθεστε και συγκρινετε καποιοι απο εσας το μεγεθος της παραβατικοτητας
α) των νομοθετων κ οργανων της ταξης
και αυτων β) που δεν βαζουν πινακιδα στην κανονικη θεση
με βαση τον ΚΟΚ οι πρωτοι βγαινουν λαδι.Φτιαχνουν τον νομο προς καλο του
κοινου συμφεροντος και τον επιβαλουν.Δεν τους ελεγχει κανεις
Οι δευτεροι το ξερουν οτι ειναι "παρανομοι" αλλα επειδη οι νομοι τους φαινονται
καπως "υποπτοι" συνεχιζουν ισως κι απο πεισμα.Αυτους τους ελεγχουν οι πρωτοι...
Λοιπον δεν ξερω,
το handsfree στο αμαξι σκοτωνει:uplate: -η πινακιδα που δεν φαινεται δεν σκοτωνει...
το κοκκινο προκαλει θανατηφορα:uplate: ,η πινακιδα προκαλει μονο τον μπατσο που βγηκε να γραψει...
Οταν λοιπον οι πρωτοι ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ αυτα τα δυο ,τοτε ειναι τουλαχιστον υποκριτικο
να πω καποιον παρανομο καποιο που δεν φαινεται η πινακιδα του στο 636! ! !
Εχουμε μαθει να λεμε "παρανομια" την πινακιδα ενω διπλα μας χανονται ζωες απο κοκκινα:(
ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ Σ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...
Να μιλαμε σαν "μπατσοι" και βουλευτες ενω δεν μπορουμε ν ανοιξουμε το γκαζι
λογω λακουβας:sick: :sick: το θεωρω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΥΡΟ!!!
Λοιπον τους πρωτους εστω κι αν φαινομενικα "κανουν την δουλεια τους"
εγω ξερω πολυ καλα οτι κοιτανε το συμφερον των κρατικων ταμειων και μονο...
δηλαδη της τσεπης τους!!!
Και κατι που μου αρεσε
ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ και αυτό γιατί δεν αντιδρώ προς τον συνάνθρωπο μου που δεν φοράω πινακίδα, αλλά στους μαλάκες νομοθέτες!!!
BRAVISIMO...
Να σημειωσω εδω οτι θεωρω οτι ειναι εντελως αλλο πραγμα το να εχεις πινακιδα κατω απο την ουρα, απο το να ΜΗΝ εχεις καθολου -για ευνοητους λογους... (οι πινακιδες κατω απο ουρα φαινονται αρκετα ευκολα).
Οχι ρε φιλε δεν φαινονται ευκολα πως να το κανουμε τωρα
Εδω δεν φαινεται πολλες φορες οταν ειναι κανονικα.
Δικαιολογιες ψαχνετε ολοι σας μου φαινεται.
Ταξιδευτής
28/06/2007, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Οχι ρε φιλε δεν φαινονται ευκολα πως να το κανουμε τωρα
Εδω δεν φαινεται πολλες φορες οταν ειναι κανονικα.
Δικαιολογιες ψαχνετε ολοι σας μου φαινεται.
:nono: Μποξερ, μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα. Εγω δικαιολογια δεν ψαχνω καμια. Η πινακιδα ειναι στο προβλεπομενο σημειο στην κουκλα μου και ΕΚΕΙ θα παραμεινει -γυαλιστερη και καθαρη! :nono:
Απο εκει και περα, η πινακιδες κατω απο την ουρα ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ (εχω καλη οραση), και οσοι το κανουν αναλαμβανοντας ομως ΚΑΙ το ρισκο του να τα σκασουν, τοτε μαγκια τους. &_
Sferopetadhn
28/06/2007, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Καθεστε και συγκρινετε καποιοι απο εσας το μεγεθος της παραβατικοτητας
α) των νομοθετων κ οργανων της ταξης
και αυτων β) που δεν βαζουν πινακιδα στην κανονικη θεση
με βαση τον ΚΟΚ οι πρωτοι βγαινουν λαδι.Φτιαχνουν τον νομο προς καλο του
κοινου συμφεροντος και τον επιβαλουν.Δεν τους ελεγχει κανεις
Οι δευτεροι το ξερουν οτι ειναι "παρανομοι" αλλα επειδη οι νομοι τους φαινονται
καπως "υποπτοι" συνεχιζουν ισως κι απο πεισμα.Αυτους τους ελεγχουν οι πρωτοι...
Λοιπον δεν ξερω,
το handsfree στο αμαξι σκοτωνει:uplate: -η πινακιδα που δεν φαινεται δεν σκοτωνει...
το κοκκινο προκαλει θανατηφορα:uplate: ,η πινακιδα προκαλει μονο τον μπατσο που βγηκε να γραψει...
Οταν λοιπον οι πρωτοι ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ αυτα τα δυο ,τοτε ειναι τουλαχιστον υποκριτικο
να πω καποιον παρανομο καποιο που δεν φαινεται η πινακιδα του στο 636! ! !
Εχουμε μαθει να λεμε "παρανομια" την πινακιδα ενω διπλα μας χανονται ζωες απο κοκκινα:(
ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ Σ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΤ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ...
Να μιλαμε σαν "μπατσοι" και βουλευτες ενω δεν μπορουμε ν ανοιξουμε το γκαζι
λογω λακουβας:sick: :sick: το θεωρω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΥΡΟ!!!
Λοιπον τους πρωτους εστω κι αν φαινομενικα "κανουν την δουλεια τους"
εγω ξερω πολυ καλα οτι κοιτανε το συμφερον των κρατικων ταμειων και μονο...
δηλαδη της τσεπης τους!!!
Και κατι που μου αρεσε
BRAVISIMO...
Μ' αρέσει πολύ αυτός ο συμψηφισμός! Αφού το "κράτος" μαλακίζεται βγάζοντας παράλογους νόμους τότε κι εγώ μπορώ να μαλακίζομαι γράφοντας αυτούς τους νόμους στα @@... Πολύ ωραία λογική!
Πολύ θα ήθελα να είχα ένα κλεμμένο μηχανάκι και να το κυκλοφορώ μπροστά από τον πρώην ιδιοκτήτη, να το ξέρει και να μην μπορεί να πει τίποτα γιατί δεν είχε πινακίδα...
Ο μάγκας πληρώνει κύριοι. Ο μη έχων κάνει μόκο. Όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες (αντίδραση στο κράτος και λοιπές @@)
LsKostas
28/06/2007, 11:32
συμψηφισμός ? ? ?αλλο κλεμμενο μηχανακι αλλο "κατω" η πινακιδα ...
Μην τρελαθουμε κιολας...
Τελος παντων οταν θα γινει κανα τροχαιο απο καναν που μιλαγε στο κινητο...
και παρακατω σας σταματησουν για μη ευδιακριτη πινακιδα...ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ!!!
"Εδω καραβια χανονται ,βαρκουλες αρμενιζουν" αυτο μου θυμιζει οι συζητηση...
Λεωνίδας
28/06/2007, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
συμψηφισμός ? ? ?αλλο κλεμμενο μηχανακι αλλο "κατω" η πινακιδα ...
Μην τρελαθουμε κιολας...
Τελος παντων οταν θα γινει κανα τροχαιο απο καναν που μιλαγε στο κινητο...
και παρακατω σας σταματησουν για μη ευδιακριτη πινακιδα...ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ!!!
"Εδω καραβια χανονται ,βαρκουλες αρμενιζουν" αυτο μου θυμιζει οι συζητηση... Με την ίδια λογική, να μη συλλαμβάνονται οι ληστές αφού γίνονται και φόνοι :rolleyes: