View Full Version : Τόσα και τόσα θρεντ έχουν ανοιχτεί...
super_toto
12/07/2007, 08:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
πιστεψε με, η επανασταση πρεπει να γινει στους δρομους με καδρονια. Αμα δεν τους ταραξεις δεν θα ξυπνησουν.
Τα υπολοιπα που αναφερεις δεν εχουν καποιο αποτελεσμα οσο υπαρχουν ανεγκεφαλα καταναλωτικα ατομα. ΠΑΝΤΑ θα υπαρχουν αυτοι που θα συνεχισουν να πηγαινουν στις καφετεριες που δεν γουσταρεις. Ας μην αναφερθουμε στην μυνηση γιατι και οι δυο μας ξερουμε οτι τα @@ θα παρεις στην ελληνικη πραγματικοτητα...
Η απορία μου είναι, πως θα μαζευτεί μια σοβαρή μερίδα πληθυσμού που θα βγει στους δρόμους αν δεν είναι δυνατον να μαζευτεί μια εξίσου σοβαρή μερίδα που θα κάνει εμπάργκο στις καφετέριες.\
Επίσης κάνεις λαθος όσον αφορά τις δυνατότητες που έχει ο πολίτης στην ελληνική πραγματικότητα όπως λες. Υπάρχει δυνατότητα να δικαιωθείς σε αντιπαράθεσή σου απέναντι στην πολιτεία. Δεν λέω ότι είναι απλή υπόθεση , θέλει κυνήγι και επιμονή.
Το πρόβλημα δεν είναι το πολίτευμα, το πρόβλημα είναι πως διαχειρίζεται ο καθένας το σοβαρότερο δικαίωμα που του έχει δωθεί, δηλαδή την ψήφο του. Απ ότι κατάλαβα εσυ δεν μένεις στην Ελλάδα και δεν ψηφίζεις. Στην θέση σου πιθανώς κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Παρ όλα αυτά όμως δεν υποχρεώνεται το 85% του πληθησιμού να επιλέγει τον δικομματισμό. Επίλογή του καθενός είναι.
Rezeguet
12/07/2007, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Η απορία μου είναι, πως θα μαζευτεί μια σοβαρή μερίδα πληθυσμού που θα βγει στους δρόμους αν δεν είναι δυνατον να μαζευτεί μια εξίσου σοβαρή μερίδα που θα κάνει εμπάργκο στις καφετέριες.\
Επίσης κάνεις λαθος όσον αφορά τις δυνατότητες που έχει ο πολίτης στην ελληνική πραγματικότητα όπως λες. Υπάρχει δυνατότητα να δικαιωθείς σε αντιπαράθεσή σου απέναντι στην πολιτεία. Δεν λέω ότι είναι απλή υπόθεση , θέλει κυνήγι και επιμονή.
Το πρόβλημα δεν είναι το πολίτευμα, το πρόβλημα είναι πως διαχειρίζεται ο καθένας το σοβαρότερο δικαίωμα που του έχει δωθεί, δηλαδή την ψήφο του. Απ ότι κατάλαβα εσυ δεν μένεις στην Ελλάδα και δεν ψηφίζεις. Στην θέση σου πιθανώς κι εγώ το ίδιο θα έκανα. Παρ όλα αυτά όμως δεν υποχρεώνεται το 85% του πληθησιμού να επιλέγει τον δικομματισμό. Επίλογή του καθενός είναι.
απλα> για να γεμισει μια ψευτοκυριλε χαζοκαφετερια θελει 30-40 ατομα πες. Πες οτι ειναι 500 καφετεριες = 40χ500=20.000 ατομα καθημερινα (ΜΟ) στις καφετεριες αυτες. Οποτε εχουμε ενα 0,5% του πληθυσμου της Αθηνας. Για μια διαδηλωση σοβαρη θες 200.000 πες, δηλαδη 5% του πλυθυσμου.
Ε πιο ευκολα βρισκεις 20.000 θυματα για να *γεμισεις* τη καφετερια απο 3.800.000 που *δε* θα πανε σε διαδηλωση.
Απλα μαθηματικα.
Αλλιως διατυπωμενο, πρεπει να πεισεις 4.000.000 ατομα να ΜΗΝ πανε στην καφετερια, ωστε να μην παει κανεις και να σαμποταριστει το συστημα, και απο την αλλη πρεπει να πεισεις 200.000, να ΠΑΝΕ σε μια διαδηλωση. Και οταν θα τους πεισεις αυτους και γινουν οσα γινουν, δε μπορει, θα καταλαβουν και αλλοι πως κατι συμβαινει εδω (πχ τι να κανουνε τα ΜΜΕ, να μη το αναφερουν? Να το χλευασουν? Μια τετοια μαζα?) με αποτελεσμα να ξυπνανε (και αν δε ξυπνησουν, θα τους παρασυρει η μαζα να συμμετασχουν) ολο και πιο πολλοι ωστε να γινει η επανασταση που ηθελες.
Για τη δικαωση, ριξε μια ματια στα στραβα κ αναποδα να δεις ποσοι δικαιωθηκαν. Μετα απο 2 χρονια τρεχουνε ακομα... και με πολυεθνικες ...τι μου λες τωρα
Οσο για τα κοματα, ποιον θα ψηφιζες ρε συ? Εχεις το ενα σαπισμενο κομα και το αλλο σαπισμενο κομα. Μετα εχεις τους κουμουνιστες και τους ακροδεξιους. Επιλογες ειναι αυτες?
Και οπως ειπα, ΑΝ μπορουσε καποιος να φτιαξει ενα κομα και να μπορει να προβληθει αρεκτα ωστε να ΞΕΡΕΙ ο λαος πως υπαρχει και τι κανει, τοτε θα ειχατε αλλη κυβερνηση. Αλλα δεν γινεται αυτο...
Και τελος, αμα ΓΙΝΟΤΑΝΕ να βγει αλλη κυβερνηση στην εξουσια, πως δικαιολογειται πως απο το 1800τοσο εχει η Ελλαδα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (τελως παντων οταν ξεκινησανε τα κομματα, και οπου πασοκ/νδ βαλε και τα πρωτογενεστερα τους)?
Ρε μαγκες τι κολατε.
Τα πραγματα ειναι απλα ,η χωρα μας βασιζεται στο ρουσφετι και στο λαδακι απο τον πιο μικρο μεχρι τον πιο μεγαλο.
Τιποτα δεν θα ειχε γινει ολα αυτα τα χρονια αν δεν βαζαμε ολοι λιγο το λαδακι μας.
Να το εξηγησω.
Πας να παρεις ςνα δανειο για ενα σπιτι? εισαι καθολα νομιμως ? Ας υποθεσουμε ναι.
Ερχεται η τραπεζα να τσεκαρει αρχιζει τα μαμουσου ριχνεις το λαδακι ολα οκ.
Εχεις ενα οικοπεδο εκτος σχεδιου απαγορευεται να χτισεις, περνεις τον εκαστοτε υπευθυνο το βγαζεις ενα βραδυ τον κερνας ενα καλο τραπεζι του χωνεις και μερικα γιουρο κατω απο το τραπεζι ,το σπιτι φτιαχτηκε.
Πας να παρεις ενα χαρτι απο μια δημοσια υπηρεσια, σου λενε δεν γινεται γιατι αυτο και εκεινο τσαακ το λαδακι και το χαρτακι ετοιμο.
Πας για διπλωμα? δεν ξερεις να πατας ουτε συμπλεκτη ? δεν τρεχει τπτ υπαρχει η καταληλη τσεπη για να το ξεπερασεις.
Κτλ κτλ κτλ.
Ετσι λειτουργει ολο το συστημα και σιγουρα βολευει πολυ περισσοτερους απο τους λιγους που θελουν ευρωπαικη αντιμετωπιση.
Δεν υπαρχει ανθρωπος στην Ελλαδα που να μην το εκμεταλευτεται αυτο,και αν υπαρχει ειναι απλα γιατι δεν εχει ερθει αντιμετωπος με μια τετοια περιπτωση.
Οσο για της παπαρολογιες οτι αυτους εκλεξαμε αρα εχουμε δημοκρατια, θα πω οτι ουτε καν μας ρωτησανε , ας ειναι καλα μια μεριδα ρουφιανων που ειναι παντα εκει με λιγο ''λαδακι'' και τους εχουν παντα στην πρωτη γραμμη.
Ευχαριστω.:lol:
Και μια ερωτηση τελευταια να δω ποιος θα την βρει.
Ατομο που χρωσταει στο Ελληνικο δημοσιο 3 δις 700 εκατομυρια ευρα ποσα εδωσε στο δικαστηριο σαν εγγυηση?
Ακουω.
super_toto
12/07/2007, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ατομο που χρωσταει στο Ελληνικο δημοσιο 3 δις 700 εκατομυρια ευρα ποσα εδωσε στο δικαστηριο σαν εγγυηση?
Ακουω.
Για πε
δε διαφωνουμε. Ειπα παραπανω πως τα κοματα ειναι και τα δυο χαλια. Απο τα υπαρχοντα δε θα ψηφιζα κανενα. Οχι πως με αφορα δηλαδη, αφου δεν ψηφιζω στην Ελλαδα (εχω το δικαιωμα βεβαια αλλα σιγα μη κατεβαινω καθε εκλογες να ψηφιζω ηλιθιους).
φιλε ιντι ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ. ΕΣΕΙΣ τους ψηφισατε. Και εμενα λιγο με αφορα τι σκατα κυβερνηση εχει η Ελλαδα, παραυτα νοιαζομαι για αυτη τη χωρα.
Και συμφωνουμε ΑΠΟΛΥΤΑ στο σημειο> δημοκρατια ειναι αμα θες να αλλαξεις κατι να ψηφισεις σωστότερα!
Μονο που φιλε μου δεν εχετε καποια λογικη επιλογη περα απο αυτα τα δυο κομματα. Και το να φτιαξω ΕΓΩ η ο οποιοσδηποτε συνειδητοποιημενος πολιτης ενα κομα με ρεαλιστηκες πιθανοτητες για νικη, ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ σε αυτο το πολιτευμα. Πολυ απλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να αλλαξει κατι με αυτο το συστημα ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δημοκρατια.
Ωραια ολα αυτα στη θεωρια, αλλα δε θελουμε ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ δημοκρατια, θελουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δημοκρατια.
Εχει πολυ ορεξη να βγαλεις τα σώψυχα σου εσυ οπως και καθε παπαρολογος θεωρητικός αλλα δεν εχω εγω ορεξη να σου εξηγω τα αυτονόητα
Γιατι ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ απλα ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ... ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΤΩ.... ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ (ΑΡΑ ΠΟΤΕ!)
Και επειδή παλι θα αρχισεις τα σεντονια... θα σου πω οτι βαριέμαι να απαντάω σε ΦΑΣΙΣΤΕΣ ... που δε δέχονται την γνωμη των πολλών (μιση Ελλάδα που ψηφισε το κυβερνών κομα) και θελουν να επιβάλουν τη δικη τους αποψη σαν σωστότερη αντιπροσωπεύοντας μια «ελιτ» διανοούμενων παπαρολογων ξυσαρχιδιστων κτλ
Εχεις δικαιωμα στη διαμαρτυρία στη διαδήλωση στη απεργία σε καθε μορφη έννομης αντίδρασης ΑΛΛΑ ΟΧΙ στις ανατροπες των αποφασεων των πολλων.... Τουτέστιν μπορεις να διαμαρτυρηθείς για τις πολιτικες των κομμάτων, για την φτώχεια την ανεργία λκτλ ή για δικα σου προσωπικα προβλήματα (μαζι σου) αλλα οχι για το τροπο που πηραν την εξουσια να τα παρουν τις αποφασεις αυτες... αυτο εγινε με λαικη εντολή με 4ετη διάρκεια. ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟ η δημοκρατία ειναι η μονη λυση για διακυβερνηση... με ελαττώματα μεν αλλα .... η μονη...
super_toto
12/07/2007, 14:06
απλα> για να γεμισει μια ψευτοκυριλε χαζοκαφετερια θελει 30-40 ατομα πες. Πες οτι ειναι 500 καφετεριες = 40χ500=20.000 ατομα καθημερινα (ΜΟ) στις καφετεριες αυτες. Οποτε εχουμε ενα 0,5% του πληθυσμου της Αθηνας. Για μια διαδηλωση σοβαρη θες 200.000 πες, δηλαδη 5% του πλυθυσμου.
Ε πιο ευκολα βρισκεις 20.000 θυματα για να *γεμισεις* τη καφετερια απο 3.800.000 που *δε* θα πανε σε διαδηλωση.
Απλα μαθηματικα.
Αλλιως διατυπωμενο, πρεπει να πεισεις 4.000.000 ατομα να ΜΗΝ πανε στην καφετερια, ωστε να μην παει κανεις και να σαμποταριστει το συστημα, και απο την αλλη πρεπει να πεισεις 200.000, να ΠΑΝΕ σε μια διαδηλωση. Και οταν θα τους πεισεις αυτους και γινουν οσα γινουν, δε μπορει, θα καταλαβουν και αλλοι πως κατι συμβαινει εδω (πχ τι να κανουνε τα ΜΜΕ, να μη το αναφερουν? Να το χλευασουν? Μια τετοια μαζα?) με αποτελεσμα να ξυπνανε (και αν δε ξυπνησουν, θα τους παρασυρει η μαζα να συμμετασχουν) ολο και πιο πολλοι ωστε να γινει η επανασταση που ηθελες.
Δεν είναι θέμα αριθμών, είναι θέμα ουσίας. Αν δεν μπορεις να πεισεις κάποιον να κόψει τον καφέ πως θα τον πεισεις να κατέβει στον δρόμο.
Για τη δικαωση, ριξε μια ματια στα στραβα κ αναποδα να δεις ποσοι δικαιωθηκαν. Μετα απο 2 χρονια τρεχουνε ακομα... και με πολυεθνικες ...τι μου λες τωρα
Με αυτή την λογική δεν πρέπει να διεκδικείς τίποτα αν οι πιθανότητες είναι εναντίων σου.
Οσο για τα κοματα, ποιον θα ψηφιζες ρε συ? Εχεις το ενα σαπισμενο κομα και το αλλο σαπισμενο κομα. Μετα εχεις τους κουμουνιστες και τους ακροδεξιους. Επιλογες ειναι αυτες?
Και οπως ειπα, ΑΝ μπορουσε καποιος να φτιαξει ενα κομα και να μπορει να προβληθει αρεκτα ωστε να ΞΕΡΕΙ ο λαος πως υπαρχει και τι κανει, τοτε θα ειχατε αλλη κυβερνηση. Αλλα δεν γινεται αυτο...
Και τελος, αμα ΓΙΝΟΤΑΝΕ να βγει αλλη κυβερνηση στην εξουσια, πως δικαιολογειται πως απο το 1800τοσο εχει η Ελλαδα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (τελως παντων οταν ξεκινησανε τα κομματα, και οπου πασοκ/νδ βαλε και τα πρωτογενεστερα τους)?
Είπα και πιο πάνω ότι μια καλή αρχή είναι να μην εκλέγεται κυβέρνηση αυτοδύναμη. Αν όλοι όσοι ψήφιζαν άκυρα και λευκά + αυτούς που δεν πάνε καθόλου, ψήφιζαν κάποιο από τα μικρότερα κόματα θα μπορούσε να γίνει. Αυτόδύναμη κυβέρνηση = εκλεγμένη χούντα.
Gandalf dr685sm
12/07/2007, 14:59
χωρίς να είμαι 100% σίγουρος νομίζω οτι τα Λευκά πάνε στο πρώτο κόμμα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος παρακαλώ.
Τώρα για επαναστάσεις....
Αλήθεια πιστεύει κανείς οτι σε ενα σύμπλεγμα χωρών με εξάρτηση οικονομική απο την Ε.Ε και πολιτική απο πολλά και διάφορα συμφέροντα, είναι δυνατόν με βία να αλλάξει κάτι;
Η τελευταία επανάσταση έγινε στην Αφρική την δεκαετία του 1970 και απο τότε τίποτα. Γιατί στο φαινόμενο μιας βίαιης επανάστασης ανεξαρτησίας και δημοκρατίας, ειδικά στον χώρο της Μεσογείου, θα δείτε πως θα φτάσουν και "μπάτσοι" της υφηλίου αλλά και οι γείτονες για να "φέρουν την κατάσταση σε ισορροπία".... Σοβαρευτείτε!!!
Ούτε μία στο τρις, δεν πρόκειται να γίνει έκρηξη βίας σε στύλ Γαλλικής Επανάστασης ή άλλης. Είναι αφελές και μόνο σαν σκέψη. Είναι τόσο ισχυρό το σύστημα και η κοινωνική δομή που την βία την έχει για να θρέφει τις ρίζες του. 10-100-1000-10000 μαλακισμένα που πλακώνονται στους δρόμους, τροφοδοτούν εικόνες στα ΜΜΕ για να αγανακτήσουν τον πολίτη για τις καταστροφές. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει μια τέτοια πράξη.
Να αλλάξει το καθεστώς της χώρας;... να αλλάξει συμπεριφορά ο αστυνομικός, ο πολιτικός κτλ;... Ο μοχλός πίεσης όλου του συστήματος είναι η εξουσία (Δύναμη) και το οικονομικό. Σε κανένα απο αυτά δεν έχει πλήρη έλεγχο ο απλός πολίτης σαν μονάδα ή σαν σύνολο.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
χωρίς να είμαι 100% σίγουρος νομίζω οτι τα Λευκά πάνε στο πρώτο κόμμα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος παρακαλώ.
......................
Σε διορθωνουμε ... :D
"Δουλευουν" σε οφελος του (εκαστοτε) πρωτου κομματος και ΔΕΝ "πανε" σ' αυτο ... :smilea:
super_toto
12/07/2007, 15:15
Αλήθεια πιστεύει κανείς οτι σε ενα σύμπλεγμα χωρών με εξάρτηση οικονομική απο την Ε.Ε και πολιτική απο πολλά και διάφορα συμφέροντα, είναι δυνατόν με βία να αλλάξει κάτι;
Η τελευταία επανάσταση έγινε στην Αφρική την δεκαετία του 1970 και απο τότε τίποτα. Γιατί στο φαινόμενο μιας βίαιης επανάστασης ανεξαρτησίας και δημοκρατίας, ειδικά στον χώρο της Μεσογείου, θα δείτε πως θα φτάσουν και "μπάτσοι" της υφηλίου αλλά και οι γείτονες για να "φέρουν την κατάσταση σε ισορροπία".... Σοβαρευτείτε!!!
Ούτε μία στο τρις, δεν πρόκειται να γίνει έκρηξη βίας σε στύλ Γαλλικής Επανάστασης ή άλλης. Είναι αφελές και μόνο σαν σκέψη. Είναι τόσο ισχυρό το σύστημα και η κοινωνική δομή που την βία την έχει για να θρέφει τις ρίζες του. 10-100-1000-10000 μαλακισμένα που πλακώνονται στους δρόμους, τροφοδοτούν εικόνες στα ΜΜΕ για να αγανακτήσουν τον πολίτη για τις καταστροφές. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει μια τέτοια πράξη.
Να αλλάξει το καθεστώς της χώρας;... να αλλάξει συμπεριφορά ο αστυνομικός, ο πολιτικός κτλ;... Ο μοχλός πίεσης όλου του συστήματος είναι η εξουσία (Δύναμη) και το οικονομικό. Σε κανένα απο αυτά δεν έχει πλήρη έλεγχο ο απλός πολίτης σαν μονάδα ή σαν σύνολο.
Gandalf
Έκρηξη βίας δεν πρόκειται να γίνει σίγουρα. Έχουμε τουλάχιστον 40 χρόνια για κάτι τέτοιο.
Και επειδή μίλησες για πλήρη έλεγχο, εγώ βλέπω ότι ούτε τον μερικό έλεγχο που έχουμε δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Κάποια δικαιώματα τα έχουμε αλλά δεν έχουμε καταλάβει την σημασία τους . Ούτε μας τα έχουν στερείσει όλα.
LsKostas
12/07/2007, 15:53
Επανασταση οπως ειπαν συνομιλητες και οπως υπογραμμισα σε αλλο post
δεν θα γινει με την μορφη που την γνωρισαμε απ τα βιβλια της ιστοριας
Αυτο τι σημαινει ομως? Οτι ο πολιτης θα ειναι αναγκασμενος να ζησει
σε μια χωρα που ολο και χειροτερα θα τον εκμεταλευετε???
Ειναι φανερο ποιοι επωφελουνται της ολης καταστασης...
Οι ιδιοι και οι ιδιοι...μεγαλοεπιχειρηματιες,μεγαλοεκδοτες,πολιτικοι και
μαζι μ αυτους ενας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ κυκλος αυλικων τους ,κουμπαροι,μεγαλοδημοσιογραφοι...
καποιοι μιλησαν για suv και σε ποιους ανηκουν...ε μην κρυβομαστε πισω απ το δακτυλο μας
σε μια κοινωνια που με το ζορι βγαζεις 700e με διπλωματα,master και phd...
μιλαμε για μια παραλληλη γενια "ανθρωπων" που βρισκεται 32 χρονων σε διευθυντικες θεσεις νοσοκομειων...
η αυθαιρεσια "τους" δημιουργει ...
1.το αισθημα της ανισοτητας .
2. προκαλει ανθρωπινες απωλειες .
ο εχθρος ειναι και θα ειναι το κεφαλαιο και ο πλουτος ,η πηγη ολων των κακων
σ αυτο τον τοπο.
Δυστυχως ειναι πολλοι ματαιοδοξοι σ αυτον τον τοπο που για να πλουτισουν οι ιδιοι
στερουν τα βασικα ως προ το ζειν σε πολλαπλασιους...
Αυτη η ματαιοδοξια καταληγει σε θρασος και συνηθως στο θρασος απαντας με οργη...
Στην Ελλαδα οι δημοκρατικες διαδικασιες ειναι φτιαγμενες
απο ατομα που δεν σεβονται την δημοκρατια...
οποτε ή
θα αφησεις τη καραμελα
περι "δημοκρατικων αξιων" και θα δρασεις εστω κι ατομικα(το πως ειναι δικο σου θεμα)
ή
θα κοιταζεις(το απειρο) ...προσπαθωντας να πεισεις τον εαυτο σου οτι περνας καλα...
"ο καθενας αξιος της μοιρας του" νομιζετε οτι βγηκε τυχαια???
@idi
ισως ρε γιωργη λιγο ασχετο αλλα θελω να μου πεις κατι.
σε εχω πετυχει σε παρα πολα ποστ σου να μιλας για το 47% των ελληνων που ψηφισανε αυτους που μας κυβερνανε (δε με νοιαζει ποιοι ειναι, ολοι ιδιοι μου φαινοντε σα τα γουρουνια ενα πραμα) και ουσιαστικα με αυτον τον τροπο προσπαθεις να πεις οτι εχουμε με βαση δημοκρατικες αρχες μια αλφα διακυβερνηση.απο τα μαθηματικα λοιπον προκυπτει οτι το 53% του ελληνικου πλυθησμου ΔΕΝ ψηφισε αυτους που κυβερνανε.μηπως λοιπον δεδομενου του οτι το 53 ειναι μεγαλυτερο του 47 η δημοκρατια που ισχιριζεσαι οτι υπαρχει δεν ειναι και τοσο...<<δημοκρατια>>???
υ.γ.αν ειναι να πιαστουμε μαλι με μαλι, αστο καλυτερα μια και εγω δεν εχω απο που να πιασω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Rezeguet
12/07/2007, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Γιατι ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ απλα ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ...
μια χαρα το παραδεχομαι. Και οχι μονο το παραδεχομαι, απελπιζομαι κιολας γιαυτη τη κατασταση.
ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ
Ακριβως αυτο κανω. Μονο που μονος μου δε θα μπορεσω να αλλαξω κατι.
ΟΜΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΤΩ.... ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ (ΑΡΑ ΠΟΤΕ!)
Δε θελω να αλλαξω το πολιτευμα, την εξουσια θελω να αλλαξω (πες με κυβερνηση, μεγαλοεπιχειρηματιες κλπ)
Και επειδή παλι θα αρχισεις τα σεντονια... θα σου πω οτι βαριέμαι να απαντάω σε ΦΑΣΙΣΤΕΣ ... που δε δέχονται την γνωμη των πολλών (μιση Ελλάδα που ψηφισε το κυβερνών κομα) και θελουν να επιβάλουν τη δικη τους αποψη σαν σωστότερη αντιπροσωπεύοντας μια «ελιτ» διανοούμενων παπαρολογων ξυσαρχιδιστων κτλ
ευχαριστω για το κομπλιμεντο στο τελος. Η παπαρολογια ειναι at the eye of the beholder αλλωστε. Για τη πλειοψηφια θα αναφερθω στο γνωστο ρητο "100.000.000.000.000 μυγες υποστηριζουν πως τα σκατα ειναι υπεροχα. Ειναι ομως?"
Οσο για το χαρακτηρισμο του φασιστα, σε παρακαλω να σκεφτεσαι λιγο πρωτα πριν χαρακτηρισεις καποιον ετσι. Και δευτερων φασιστες ειναι μαλον οι αρχηγοι σου μονο που δεν το εχεις καταλαβει ακομα.
Εχεις δικαιωμα στη διαμαρτυρία στη διαδήλωση στη απεργία σε καθε μορφη έννομης αντίδρασης ΑΛΛΑ ΟΧΙ στις ανατροπες των αποφασεων των πολλων.... Τουτέστιν μπορεις να διαμαρτυρηθείς για τις πολιτικες των κομμάτων, για την φτώχεια την ανεργία λκτλ ή για δικα σου προσωπικα προβλήματα (μαζι σου) αλλα οχι για το τροπο που πηραν την εξουσια να τα παρουν τις αποφασεις αυτες... αυτο εγινε με λαικη εντολή με 4ετη διάρκεια. ΑΠΟΔΕΞΟΥ ΤΟ η δημοκρατία ειναι η μονη λυση για διακυβερνηση... με ελαττώματα μεν αλλα .... η μονη...
ειπαμε, δεν εχω προβληματα με το πολιτευμα, εχω προβλημα με την εξουσια. Και η μαζα ειναι πολυ ελεγξιμη.
Αν υποστηριζεις ακομα την υπερτατη σοφια και εξυπναδα της μαζας, πως στο καλο δεχονται πχ 1.400.000.000 κινεζοι ενα μη δημοκρατικο πολιτευμα και 300.000.000 αμερικανοι εναν ηλιθιο για αρχηγο?
και τελος, διορθωσε με αν κανω λαθος, αλλα εχω την εντυπωση πως
1)ανηκεις σε καποιο κομα, η εχεις αμεσα η/και εμεσα συμφεροντα απο την τωρινη εξουσια
2)τουεστιν δε θες να αλλαξει κατι στη χωρα που ζεις.
Τουλαχιστον το δευτερο σιγουρα ισχυει, το πρωτο το εβγαλα σαν συμπερασμα απο την μεγαλη σου προσπαθεια να υπερασπισεις το κυβερων κομα.
Αμα κανω λαθος συγχωρεσε με.
:wave2:
Rezeguet
12/07/2007, 18:29
Δεν είναι θέμα αριθμών, είναι θέμα ουσίας. Αν δεν μπορεις να πεισεις κάποιον να κόψει τον καφέ πως θα τον πεισεις να κατέβει στον δρόμο.
Με αυτή την λογική δεν πρέπει να διεκδικείς τίποτα αν οι πιθανότητες είναι εναντίων σου.
Είπα και πιο πάνω ότι μια καλή αρχή είναι να μην εκλέγεται κυβέρνηση αυτοδύναμη. Αν όλοι όσοι ψήφιζαν άκυρα και λευκά + αυτούς που δεν πάνε καθόλου, ψήφιζαν κάποιο από τα μικρότερα κόματα θα μπορούσε να γίνει. Αυτόδύναμη κυβέρνηση = εκλεγμένη χούντα.
φυσικα ειναι θεμα αριθμων. Αν ενας στους 20 Αθηναιους δε γουσταρει τη κατασταση, τοσο πολυ που να ειναι ετοιμος να παει στο δρομο, εχουμε μια αρχη επαναστασης.
Για τη καφετερια πρεπει να πεισεις ΟΛΟΥΣ τους αθηναιους να μην πανε σε καφετεριες, κατι που ειναι απιθανο εξ'ορισμου.
Και μαλον δε με καταλαβες γιατι δε μπορω να βγαλω το ιδιο συμπερασμα (απο τα γραφομενα μου) με το δευτερο σχολιο σου. Δεν ειπα πως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κανεις κατι γιαυτο, ειπα πως τωρα ΟΤΙ και να κανεις δε δικαιωνεσαι, αρα πρεπει να αλλαξει κατι. Αυτη τη λογικη ειχα.
Στο τελευταιο συμφωνουμε
Rezeguet
12/07/2007, 18:32
Gandalf
διαφνωνω. Ειναι δυσκολο, αλλα την πργαματικη εξουσια την ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ, μονο που ο πληθυσμος εχει αποβλακωθει τοσο πολυ που το εχει ξεχασει. Για πες μου τι θα κανουν η ΕΕ και το ΝΑΤΟ και ολοι τους αν ξεσηκωθει ο ιδιος ο λαος? Τι θα κανουν, γενοκτονια??
Περα απο αυτο, τι λυση προτεινεις? Η εισαι απλα απαισιοδοξος ρεαλιστης?
και τελος, διορθωσε με αν κανω λαθος, αλλα εχω την εντυπωση πως
1)ανηκεις σε καποιο κομα, η εχεις αμεσα η/και εμεσα συμφεροντα απο την τωρινη εξουσια
2)τουεστιν δε θες να αλλαξει κατι στη χωρα που ζεις.
Τουλαχιστον το δευτερο σιγουρα ισχυει, το πρωτο το εβγαλα σαν συμπερασμα απο την μεγαλη σου προσπαθεια να υπερασπισεις το κυβερων κομα.
Αμα κανω λαθος συγχωρεσε με.
:look:
ρε τον ατιμο και ολο παιρνει το Ζ μου γιατι λεει δεν εχει λεφτα να παει για σερβις το δικο του
και αυτος τα παιρνει χοντρα απο ΝΔ Και Πασοκ............:cry: :cry:
αλλα ξερω εγω ΑΜ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΑΕΚΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΡΙΜΠΟ?
ΑΤΙΜΟΙ ΜΠΛΕΠΡΑΣΙΝΟΙ ΔΑΚΤΥΛΟΙ :cry:
:smokin:
Resistman
17/07/2007, 09:48
Απ το πουθενα μιλαμε για επανασταση....Καλο και αυτο..:p
Παντως με κινητα δεν θα γινει, ουτε με mail.
Και αν γινει κατι χωρις μελετη του γιατι εξεγειρονται, ποτε, ποιοι και πως...θα πνιγει ή στο αιμα ή στις μπυρες και τους μπαφους...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
@idi
ισως ρε γιωργη λιγο ασχετο αλλα θελω να μου πεις κατι.
σε εχω πετυχει σε παρα πολα ποστ σου να μιλας για το 47% των ελληνων που ψηφισανε αυτους που μας κυβερνανε (δε με νοιαζει ποιοι ειναι, ολοι ιδιοι μου φαινοντε σα τα γουρουνια ενα πραμα) και ουσιαστικα με αυτον τον τροπο προσπαθεις να πεις οτι εχουμε με βαση δημοκρατικες αρχες μια αλφα διακυβερνηση.απο τα μαθηματικα λοιπον προκυπτει οτι το 53% του ελληνικου πλυθησμου ΔΕΝ ψηφισε αυτους που κυβερνανε.μηπως λοιπον δεδομενου του οτι το 53 ειναι μεγαλυτερο του 47 η δημοκρατια που ισχιριζεσαι οτι υπαρχει δεν ειναι και τοσο...<<δημοκρατια>>???
υ.γ.αν ειναι να πιαστουμε μαλι με μαλι, αστο καλυτερα μια και εγω δεν εχω απο που να πιασω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οτι ναναι....
δες στα αλλα κρατη ποσο ποσοστο παίρνει το κυβερνών κομα και μετα μιλα! Μιλάμε για συνασπισμούς κομμάτων συνεργασίας απο 15-20% το καθενα για να φτασουν να κυβερνανε
το 47% ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ και μεγαλη βαση (σκεψου οτι οι μισοι που διαβαζουν αυτο το μηνυμα ψηφισαν ΝΔ στις τελευτεες εκλογες για να καταλαβεις)
... ποσο μαλλον οταν ακουμε το 0.κατι% (γνωστοι και σαν "δεν υπαρχουμε πουθενά εκτός του internet") να μας τα κανει ΟΥΜΠΑΛΑ εδω με την "αγανάκτηση" του και την ελπιδα οτι θα ... ρίξουν το πολίτευμα .... με "παλαικη εξεγερση" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οτι ναναι....
δες στα αλλα κρατη ποσο ποσοστο παίρνει το κυβερνών κομα και μετα μιλα! Μιλάμε για συνασπισμούς κομμάτων συνεργασίας απο 15-20% το καθενα για να φτασουν να κυβερνανε
το 47% ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ και μεγαλη βαση (σκεψου οτι οι μισοι που διαβαζουν αυτο το μηνυμα ψηφισαν ΝΔ στις τελευτεες εκλογες για να καταλαβεις)
... ποσο μαλλον οταν ακουμε το 0.κατι% (γνωστοι και σαν "δεν υπαρχουμε πουθενά εκτός του internet") να μας τα κανει ΟΥΜΠΑΛΑ εδω με την "αγανάκτηση" του και την ελπιδα οτι θα ... ρίξουν το πολίτευμα .... με "παλαικη εξεγερση" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γιωργο αλλο σε ρωτησα.
δεν απαντας.
αν μπορεις το κανεις.αν δε μπορεις δε μιλας καθολου.απλα τα πραματα.
tilo_wolff
17/07/2007, 20:06
...'Ολα είναι εξαρτώμενα από το τωρινό οικονομικό σύστημα, το κάθετι συμβάλλει στο να κάνει βέβαια την παρακμή της βιομηχανίας και της εμπορικής οργάνωσης που μας κυβερνάει.
Το μέλλον της δεν είναι παρά θέμα χρόνου που μπορεί να μετρηθεί με χρόνια κι όχι με αιώνες.
Είναι ζήτημα χρόνου και από μας εξαρτάται το πως θα ενεργήσουμε.
Όσοι διστάζουν δεν δημιουργούν ιστορία αλλά υφίστανται τις επιπτώσεις της!
...Λένε συχνά πως οι αναρχικοί ζούνε σε ένα κόσμο γεμάτο από όνειρα για το μέλλον και αγνοούν την πραγματικτητα.
Τους ανθρώπους τους βλέπουμε όχι καλύτερους απ' ότι είναι.
Κι ο καλύτερος από τους ανθρώπους έγινε κακός με την άσκηση της εξουσίας.
Αν ήσαν οι άνθρωποι τα υπέροχα εκείνα πλάσματα που οι άρχοντες μας εμανίζουν, αν μπορούσαμε να ζούμε όπως αυτοί, χωρίς να βλέπουμε την πραγματικότητα και να ζούμε σ' ένα κόσμο αυταπατών, ίσως να νιώθαμε κι εμείς όπως αυτοί.
Δεν θα αμφιβάλλαμε τότε για την ηθική εκείνων που μας κυβερνούν.
...Δεν αρκεί όμως μόνο το να μπορείς να διαλύεις, να γκρεμίζεις.
Πρέπει να ξέρεις και να χτίζεις κι επειδή αυτό δεν το' χε καλά σκεφθεί ο λαός, γι' αυτό σ' όλες του τις επαναστάσεις δελεάσθηκε.
Γι' αυτό ακριβώς, όταν η αναρχία εργάζεται να γκρεμίσει την εξουσία, όταν επιδιώκει την κατάργηση των νόμων, όταν αρνιέται κάθε ιεραρχική οργάνωση και ζητάει ελεύθερη σκέψη, ζητάει να εδραιώσει την ελευθερία του ατόμου.
...Το ιδανικό μας, μπορεί να πραγματοποιηθεί αργά ή γρήγορα, γιατί είναι τέλεια η υφή του. Έχουμε χρέος να αναλύσουμε πρώτα τις τάσεις που έχει η κοινωνία σε ορισμένες στιγμές της εξέλιξής της.
Πρέπει στη συνέχεια να βάλουμε σε πράξη τις τάσεις αυτές, μαζί με όλους τους ομοϊδεάτες μας. Κυρίως όμως πρέπει να ξεριζώσουμε τους θεσμούς και τις προλήψεις που εμποδίζουν την εξέλιξη των τάσεών μας.
Αυτό μπορούμε να το κάνουμε ειρηνικά αλλά και σύγχρονα επαναστατικά.
Γιατί βοηθώντας τις τάσεις μας αυτές να αναπτυχθούν, εργαζόμαστε για την πρόοδο και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως κάθε τι το ενάντιο, εμποδίζει την ανάπτυξη των τάσεων αυτών.
...Σε μια επανάσταση, ο επαναστάτης δεν αρκεί μόνο να γκρεμίσει.
Πρέπει να ξαναχτίσει συγχρόνως.
Στη περίπτωσή μας αυτή, να ξαναχτίσει τη σοσιαλιστική κοινωνία.
...Δεν πρέπει να φοβόμαστε τους κινδύνους και τις τυχόν παρεκκλίσεις της ελευθερίας.
Δεν πέφτουμε σε λάθη, μόνο όσοι μένουν άπραγοι.
Κι όσοι δεν υπακούνε πέφτουνε σε τέτοια λάθη που δεν πέφτουν όσοι ψάχνουν το δικό τους δρόμο.
Έχουν, δυστυχώς, παρανοηθεί οι ιδέες περί ελευθερίας του ατόμου.
Σ' ένα κοινωνικό περιβάλλον που πολεμάται η αλληλεγγύη, μπορεί να οδηγηθούμε σε πράξεις εντελώς αντικοινωνικές.
Πρέπει γι' αυτό λοιπόν να απορρίψουμε την αρχή της ελευθερίας?
Πρέπει γι' αυτό να επιτρέψουμε πάλι στους άρχοντες να θέσουν σε κίνηση τον μηχανισμό της λογοκρισίας ενάντια στην ελευθερία του λόγου και του Τύπου?
Το μόνο που πρέπει να κάνουμε όταν αντιλαμβανόμαστε αντικανονικές πράξεις σε βάρος της ελευθερίας του ατόμου, είναι να πηγαίνουμε ενάντια στον ορισμό <<καθένας για τον εαυτό του και το Κράτος για όλους>> και να έχουμε το θάρρος να λέμε μεγαλόφωνα τις αντιδράσεις μας. Αυτό βέβαια μπορεί να μας κάνει να συγκρουστούμε επικίνδυνα, όμως η σύγκρουση πηγάζει από την ίδια τη ζωή.
Κι από κάθε σύγκρουση θα γεννιέται και μια εκτίμηση για τις πράξεις μας.
...Είναι φανερό πως μια επανάσταση που γεννιέται στα μυαλά των ανθρώπων, δεν μπορεί να παραμένει στις ιδέες νεκρό γράμμα.
'Οπως είπε ο γρήγορα χαμένος φιλόσοφος Μάρκος Γκυγιώ, σε ένα από τα καλύτερα βιβλία που κυκλοφόρησαν τα τελευταία τριάντα χρόνια σε όλο τον κόσμο <<δεν υπάρχει αβυσσώδης διαφορά ανάμεσα στη σκέψη και στην ενέργεια>> τουλάχιστον για όσους δεν συνήθισαν στη νέα φιλοσοφία των πραγμάτων.
Γι' αυτό το λόγο, οι νέες ιδέες προκάλεσαν πολλές εξεγέρσεις, όπως πρώτα απ' όλα την επανάσταση του ατόμου, την εξέγερση απέναντι στο κεφάλαιο, απέναντι στο Κράτος και ώθησαν άτομα και ομάδες στην επανάσταση.
Ο σοσιαλισμός και η αναρχία σ' αυτή την περίπτωση, ακολούθησαν την εξέλιξη, έτσι απλά, όπως πάντα ακολουθάμε κάτι το δεδομένο πιά.
Δε θα' ναι λοιπόν η εξέγερση μονοπωλιακό έργο της Αναρχίας. στ' αλήθεια, αν ιστορικά δούμε τις εξεγέρσεις, θα δούμε να ξεφυτρώνουν από παντού.
Σ' όλη την Ευρώπη, διακρίνουμε επαναστάσεις γενόμενες από ομάδες αγροτών και εργατών.
...Καθετί στη σημερινή κοινωνία συντελεί στην απόλυτη περιφρόνηση της ανθρώπινης ζωής, της ζωής που έγινε είδος ευτελούς αξίας.
Κι όσοι σκοτώνουν κι αφανίζουν τον άνθρωπο, έχουν το θράσος να κατηγορούν τους άλλους ότι δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή.
Όσο η Πολιτεία θα εφαρμόζει το Νόμο της τιμωρίας, τόσο το σχολείο, ο στρατός, η Κυβέρνηση, ο Τύπος και η θρησκεία διδάσκουν την περιφρόνηση πρός την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια!
ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΧΩΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΑΤΕ.
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ.
γιωργο αλλο σε ρωτησα.
δεν απαντας.
σου απαντησε εσυ δε καταλαβες :wave2: :wave2:
το υπολοιπο ποσοστο δε παει να πει οτι εχει ομοιογενεια! ειναι χωρισμενο σε αλλα κομματια -κομματα- η ειναι στο εξωτερικο ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΙ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ? - μονο να εχει αποψη και τιποτα αλλο.
οπως επισεις παρα πολλοι -ειδικα νεοι- ψηφιζουν .....ολυμπιακο και βαζελο στα χαρτακια που ριχνουν και αλλα πολλα
επισεις σου ειπε και δε καταλαβες οτι σε αλλες χωρες με καποιους περιεργους τροπους ενα 20% ειναι κυβερνηση! :eyepop: δλδ ολοι οι αλλοι τι?που το ποσοστο ανεβαινει δραματικα
ουσιαστικα φιλε μου αν δε το καταλαβες υπαρχουν 2 κομματα αυτη τη στιγμη στην ελλαδα (στραβα κουτσα αναποδα) και καμμια 50ρια αλλοι ανυπαρκτοι τυποι τελειος
στους τυφλους βασιλευει ο μονοθαλμος!
λιγο τα ρουσφετια λιγο οτι δεν εχεις και πολλες επιλογες μενουν παντα στην επιφανεια!.
ολα τα αλλα ειναι μπουρδες με το συμπαθειο! :) :) :) :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από lacrimosa
[B
ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΧΩΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΑΤΕ.
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ. [/B]
ελα αυτα να τα πεις σε
κλεφτες
βιαστες
δολοφονους
σε αυτους που δερνουν τις γυναικες τους-τα παιδια τους
σε φιλοπολεμους
φιλοδοξους με την κακη εννοια (επι πτωματων)
ελα να το πεις στον καθημερινο ανθρωπο που δεν ειναι εγκληματιας καθε αλλο
αλλα το ΠΙΣΤΕΥΕΙ πραγματικα οτι θα γινει ΣΤΕΛΕΧΟΣ (:rotflmao: ) και ρουφιανευει και γινετε κουτοπονηρος εις βαρους αλλων συναδελφων του για να παρει θεση (:rotflmao: ) ενω ειναι ενα υπαλληλακι και παντα θα ειναι
ελα να το πεις αυτο να δουμε με τι ηλιθια φατσα θα σε κοιτανε!
οχι γιατι εχεις αδικο ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ !.
tilo_wolff
17/07/2007, 20:35
to kserw evi mou:( apla synexizw na exw kapoia elpida mesa mou estw kai mikri mpas kai kanoume kati EMEIS OI NEOI STO MELLON GIA TO IDIO MAS TO MELLON!
Rezeguet
18/07/2007, 00:10
(σκεψου οτι οι μισοι που διαβαζουν αυτο το μηνυμα ψηφισαν ΝΔ στις τελευτεες εκλογες για να καταλαβεις)
... ποσο μαλλον οταν ακουμε το 0.κατι% (γνωστοι και σαν "δεν υπαρχουμε πουθενά εκτός του internet") να μας τα κανει ΟΥΜΠΑΛΑ εδω με την "αγανάκτηση" του και την ελπιδα οτι θα ... ρίξουν το πολίτευμα .... με "παλαικη εξεγερση"
πιθανοτολογικα ιντι, το οτι καθε δευτερος περιπου που το διαβαζει φηφισε ΝΔ, ΔΕΝ ισχυει. Αμα παρεις ισως 10000 ατομα τοτε ενας στους δυο, αλλα με 50-100 ατομα η πιθανοτητα ειναι πολυ μικροτερη...
οχι τιποτα αλλο, απλα ειμαι μαθηματικος και το βαζω εδω :wave2:
γι ατο δευτερο, φιλε μου ιντι ΥΠΑΡΧΩ σε πολλα μερη και υπαρχουν πολλοι που με ξερουν, απλα εσυ δεν συγκαταλαγεσαι σε αυτους, αρα για σενα υπαρχω μονο εδω στο φορουμ (οχι πως με νοιαζει, απλα να διευρυνουμε λιγο τους νοητικους μας οριζοντες και να καταλαβουμε πως υπαρχουν και αλλα ατομα στο κοσμο εκτος απο εμας, τους γνωστους μας και τους διασημους)
Rezeguet
18/07/2007, 00:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
το υπολοιπο ποσοστο δε παει να πει οτι εχει ομοιογενεια! ειναι χωρισμενο σε αλλα κομματια -κομματα- η ειναι στο εξωτερικο ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΙ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ? - μονο να εχει αποψη και τιποτα αλλο.
οπως επισεις παρα πολλοι -ειδικα νεοι- ψηφιζουν .....ολυμπιακο και βαζελο στα χαρτακια που ριχνουν και αλλα πολλα
επισεις σου ειπε και δε καταλαβες οτι σε αλλες χωρες με καποιους περιεργους τροπους ενα 20% ειναι κυβερνηση! :eyepop: δλδ ολοι οι αλλοι τι?που το ποσοστο ανεβαινει δραματικα
με ξερεις τοσο καλα δηλαδη... δε ψηφιζω ΕΛΛΑΔΑ γιατι δε γουσταρω να τρεχω καθε τρεις και λιγο την περιοδο των εκλογων και να ψηφισω τον ενα απατεωνα η τον αλλο κλεφτη.
Και δεν εχω "απλα αποψη", εχω αποψη που κανεις σας δεν μπορει να αντιλεξει η να μου την αλλοιωσει, και που μπορω να την υπεραπιστω μεχρι τελους. Πληροφοριακα εδω που βρισκομαι εχω αρκετα υψηλη θεση στο πανεπιστημιακο κοινο συστημα, διατηρωντας την ανεξαρτησια μου απο τα διαφορα πανεπιστημιακα κοματα (και αυτο ειναι σπανιο, ακομα και στη Γερμανια).
οσο για τους περιεργους τροπους, σε αυτες τις χωρες υπαρχουν ενωσεις που εξασφαλιζουν την κυβερνηση του καθε κοματος και τα μελη στη βουλη, δεν ειναι κανενα περιεργο συστημα, απλα αυτοι δεν εχουν καταραμενο δικοματισμο.
ρε συ! οταν δε βλεπεις το ονομα σου σε ενα ποστ και παρολαυτα πεταγεσε να υπερασπιστεις τον εαυτο σου εδω στην ελλαδα θυμασε τι λεμε?
οποιος εχει την μυγα .............να την φερει πισω :lol:
δε σε σκευτηκα να σου πω την αληθεια οταν το εγραψα αλλα οκ !
σου απαντησε εσυ δε καταλαβες :wave2: :wave2:
ουσιαστικα φιλε μου αν δε το καταλαβες υπαρχουν 2 κομματα αυτη τη στιγμη στην ελλαδα (στραβα κουτσα αναποδα) και καμμια 50ρια αλλοι ανυπαρκτοι τυποι τελειος
στους τυφλους βασιλευει ο μονοθαλμος!
λιγο τα ρουσφετια λιγο οτι δεν εχεις και πολλες επιλογες μενουν παντα στην επιφανεια!.
ολα τα αλλα ειναι μπουρδες με το συμπαθειο! :) :) :) :)
ευη το τι γινεται στο εξωτερικο ποσως με ενδιαφερει.αλλωστε ειναι σαχλο οταν μας συμφερει να λεμε οτι <<οταν εμεις χτιζαμε παρθενωνες οι αλλοι κρεμοταν απο τα δεντρα>> και οταν παλι μας συμφερει να λεμε κοιτα τι γινετε στο εξωτερικο...
τωρα στα δικα μας.εχω 47% στον πρωτο και ολοι οι αλλοι ειναι απο κατω.στο αποτελεσμα ειναι πρωτο το 47% (σαφως και δεν διαφωνω!) επι του συνολου ομως ειναι κατω απο το 51% αρα το 53%ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ αυτο που το 47% θελει.αρα το κομμα με το 47% ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κυβερνησει (με τη δικη μου δημοκρατικη λογικη) και το 47% που το ψηφισε αλλα και το 53% που ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ !!!!και η ερωτηση μου ειναι μηπως τελικα μιλαμε για μια κατ επιφαση δημοκρατια ???
τι ειναι δυσνοητο δεν καταλαβαινω...
ευη το τι γινεται στο εξωτερικο ποσως με ενδιαφερει.αλλωστε ειναι σαχλο οταν μας συμφερει να λεμε οτι <<οταν εμεις χτιζαμε παρθενωνες οι αλλοι κρεμοταν απο τα δεντρα>> και οταν παλι μας συμφερει να λεμε κοιτα τι γινετε στο εξωτερικο...
τωρα στα δικα μας.εχω 47% στον πρωτο και ολοι οι αλλοι ειναι απο κατω.στο αποτελεσμα ειναι πρωτο το 47% (σαφως και δεν διαφωνω!) επι του συνολου ομως ειναι κατω απο το 51% αρα το 53%ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ αυτο που το 47% θελει.αρα το κομμα με το 47% ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κυβερνησει (με τη δικη μου δημοκρατικη λογικη) και το 47% που το ψηφισε αλλα και το 53% που ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ !!!!και η ερωτηση μου ειναι μηπως τελικα μιλαμε για μια κατ επιφαση δημοκρατια ???
τι ειναι δυσνοητο δεν καταλαβαινω...
ρε ελληνικα μιλαω μηπως θες να σου μιλησω με τη γλωσσα του σωματος για να καταλαβεις?
το 53% δε θελει κατι συγκεκριμενο
θελει οικολογους
βεργιδες
καρατζαφεριδες
συνασπισμους
κκουεδες
ολυμπιακους
τα μπουτια σου μαρια
κλπ κλπ κλπ
ειναι μικρα μικρα ποσοστα που δεν μπορουν να υπερισχυσουν
οσο για το εξωτερικο δε πιστευω να ειπα κατι που τους κανει καλυτερους απο μας στο παραδειγμα μου οτι βγαινου περιεργος κυβερνησης με κατι γελοια ποσοστα των 15% του πλυθησμου.
μην τα ξαναπω 3η φορα ελεος
:beer: :beer: :beer: :beer:
ρε ελληνικα μιλαω μηπως θες να σου μιλησω με τη γλωσσα του σωματος για να καταλαβεις?
το 53% δε θελει κατι συγκεκριμενο
θελει οικολογους
βεργιδες
καρατζαφεριδες
συνασπισμους
κκουεδες
ολυμπιακους
τα μπουτια σου μαρια
κλπ κλπ κλπ
ειναι μικρα μικρα ποσοστα που δεν μπορουν να υπερισχυσουν
οσο για το εξωτερικο δε πιστευω να ειπα κατι που τους κανει καλυτερους απο μας στο παραδειγμα μου οτι βγαινου περιεργος κυβερνησης με κατι γελοια ποσοστα των 15% του πλυθησμου.
μην τα ξαναπω 3η φορα ελεος
:beer: :beer: :beer: :beer:
μαλιστα αρα επειδη ειναι μικρο το ποσοστο που ψηφιζει κατι αλλο εκτος απο το κυβερνον κομα ειναι αμελητεο.ειναι μικρα ποσοστα που δεν μπορουν να υπερυσχισουν αλλα μεγαλυτερο ποσοστο αθροιστικα σε σχεση με το 47% του κυβερνωντος κοματος.δεν συγκρινω το 47% με το 43%, το 10%, το 5% κλπ....
συγκρινω το πρωτο κομα με το αθρισμα των υπολοιπον και το 47% ειναι μικροτερο απο το 53% αρα κομα κατω απο 51% κατα τη γνωμη μου δεν θα πρεπε να κυβερνα για να εχουμε σε πρωτη φαση ενα ξεκινιμα μιας καποιας δημοκρατιας.απο κει και περα θα μπορουσαμε να μιλαμε για μια εκκινηση αλλα για να φτασεις στη δημοκρατια εχει πολυ δρομο ακομα...σορυ...αυτο που εχουμε δεν ειναι δημοκρατια.ειναι κατ επιφαση δημοκρατια.
και ποιος σου ειπε οτι λεω το αντιθετο?(περι δημοκρατιας) αλλο ρε παιδια ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
siakattackj
18/07/2007, 12:05
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!!!!!
Αυτός επέλεξε να γίνει μπάτσος, να κρατάει όπλο, να δέρνει κόσμο ΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ!!!
Δεν του 'φταιξε κανείς.....
Cpt. Haddock
18/07/2007, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!!!!!
Αυτός επέλεξε να γίνει μπάτσος, να κρατάει όπλο, να δέρνει κόσμο ΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ!!!
Δεν του 'φταιξε κανείς.....
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
τι φοβερή επιχειρηματολογία....
άλλος ενας επαναστάτης του πληκτρολογίου :sick:
siakattackj
18/07/2007, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
τι φοβερή επιχειρηματολογία....
άλλος ενας επαναστάτης του πληκτρολογίου :sick:
Δε σε κατηγορώ....
Τόσα ξέρεις για μένα τόσα λες.... Είναι πολύ φυσιολογική η απάντησή σου...
ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ !!! Χρήστος
Cpt. Haddock
18/07/2007, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
Τόσα ξέρεις για μένα τόσα λες.... Είναι πολύ φυσιολογική η απάντησή σου...
Με συγχωρείτε κύριε Γκυ Ντεμπόρ, δεν ήξερα οτι περνατε τον καιρό σας σε οδοφράγματα και θυελώδεις συνελεύσεις στα αμφιθέατρα
:wave2: :wave2:
liakaros
18/07/2007, 12:31
Με συγχωρείτε κύριε Γκυ Ντεμπόρ, δεν ήξερα οτι περνατε τον καιρό σας σε οδοφράγματα και θυελώδεις συνελεύσεις στα αμφιθέατρα
Ειδες captain?
Απο χουντικους μεχρι και εκπροσωπους του λεττριστικου κινηματος εβγαλε στην επιφανεια το θρεντ σου...
Sotirios
18/07/2007, 12:37
μαλιστα αρα επειδη ειναι μικρο το ποσοστο που ψηφιζει κατι αλλο εκτος απο το κυβερνον κομα ειναι αμελητεο.ειναι μικρα ποσοστα που δεν μπορουν να υπερυσχισουν αλλα μεγαλυτερο ποσοστο αθροιστικα σε σχεση με το 47% του κυβερνωντος κοματος.δεν συγκρινω το 47% με το 43%, το 10%, το 5% κλπ....
συγκρινω το πρωτο κομα με το αθρισμα των υπολοιπον και το 47% ειναι μικροτερο απο το 53% αρα κομα κατω απο 51% κατα τη γνωμη μου δεν θα πρεπε να κυβερνα για να εχουμε σε πρωτη φαση ενα ξεκινιμα μιας καποιας δημοκρατιας.απο κει και περα θα μπορουσαμε να μιλαμε για μια εκκινηση αλλα για να φτασεις στη δημοκρατια εχει πολυ δρομο ακομα...σορυ...αυτο που εχουμε δεν ειναι δημοκρατια.ειναι κατ επιφαση δημοκρατια.
Σωστό αυτό για τα ποσοστά trooper, εύχομαι οι περισσότεροι να το έχουν καταλάβει οτι δεν έχουμε δημοκρατία, τπυλάχιστον σίγουρα όχι στις εκλογές. Από την άλλη πλευρά ο συνασπισμός κομμάτων (φαντάζομαι οτι είναι η μόνη αντικειμενική λύση για να βγει κυβέρνηση με 51%) είναι θετικός μεν αλλά συνήθως δεν είναι ισχυρός με αποτέλεσμα να μην γίνεται ουσιαστική διακυβέρνηση αφου για να παρθεί μια απόφαση χρειάζεται η συγκατάθεση πολιτικών με διαφορετικές θεωρίες και αντιλήψεις. Εν πάση περιπτώση να πάντα έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους και το μέχρι τώρα πολιτικό σκηνικό και τρόπος διακυβέρνησης κυρίως αρνητικά έχει να μας δώσει από όλες τις πλευρές.
Προσωπικά έχω μπερδευτεί με όλα αυτά και δεν ξέρω ποιος τύπος διακυβέρνησης μπορεί να ωφελήσει αυτή τη χώρα.
Cpt. Haddock
18/07/2007, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
Προσωπικά έχω μπερδευτεί με όλα αυτά και δεν ξέρω ποιος τύπος διακυβέρνησης μπορεί να ωφελήσει αυτή τη χώρα.
Κανενας...
Μόνο αν η Ελλάδα περιέλθει υπο την κατοχή μιας σοβαρής ευρωπαϊκής χώρας θα γίνει κάτι...
Αυτο το γράφω μεταξύ αστείου και - δυστυχώς - σοβαρού :sad:
το να γίνουμε όλοι κοινωνικά υπεύθυνοι πολίτες σε όλες τις εκφάνσεις/λειτουργίες μας και να μη σκεφτομαστε μονο τον εαυτουλη μας:winka:
Sotirios
18/07/2007, 13:02
Ωραίες απαντήσεις και οι δύο captain - nostra αλλά ακούγονται παραμυθένιες, ή πολύ πολύ μελλοντικές:(
edit: Second thought που λένε, η απάντηση του captain είναι αρκετά εφικτή και ίσως να πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή κατά κάποιο τρόπο (όχι πολεμικό), απλώς μάλλον είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.
Cpt. Haddock
18/07/2007, 13:10
Ωραίες απαντήσεις και οι δύο captain - nostra αλλά ακούγονται παραμυθένιες, ή πολύ πολύ μελλοντικές:(
Κοίτα, όπως είχα γράψει και αλλού, η έννοια "δημοκρατία" είναι κάτι σχετικό που επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Άλλωστε και η παλιά αθηναϊκή δημοκρατία, μάλλον αριστοκρατία ήταν με την έννοια οτι δεν είχαν όλοι δικαίωμα συμμετοχής στα κοινά αλλα μόνον οι "άριστοι". Κατα τον Αριστοτέλη δεν έχει τόση σημασια το πολίτευμα, όσο οι λειτουργοί αυτού (οπαδός αυτής της θεώρησης ήταν ο Βενιζέλος).
Αν ρωτήσεις ενα κατοικο της Βιρμανίας πχ, ή του Ιράν θα σου πει οτι έχουμε μια χαρά δημοκρατία στην Ελλάδα.
Αν απο την άλλη ρωτήσεις έναν Ελβετό, με την κεντρική κυβέρνηση των 7 (!) βασικών υπουργείων, με καντόνια όπου σε λαϊκές συνελεύσεις αποφασίζουν για τα του τόπου και όπου σε κάθε σοβαρό θέμα που αφορά τη χώρα γίνονται δημοψηφίσματα, ε απλά ο Ελβετός θα βάλει τα γέλια με μας...
:sad:
Rezeguet
18/07/2007, 14:42
Κανενας...
Μόνο αν η Ελλάδα περιέλθει υπο την κατοχή μιας σοβαρής ευρωπαϊκής χώρας θα γίνει κάτι...
Αυτο το γράφω μεταξύ αστείου και - δυστυχώς - σοβαρού :sad:
το σοβαρο που το βλεπεις? :rolleyes:
αλά 40' ορ γουατ? :confused:
η μηπως αλά αποικια? :confused:
λεω μονο πως αλλες ευρωπαικες χωρες θα τα κανουνε χειροτερα απο τους ιδιους τους Ελληνες. Ισως να μην υπαρχει πια το απολυτο χαος, αλλα αν εχουν καποιο σκοπο με την ελλαδα ειναι να την κανουν τουριστικο μερος για τον υπολοιπο κοσμο και να κονομησουν αυτοι.
Αυτο που χρειαζεται ειναι ιδεαλιστες (με την καλη εννοια).
Cpt. Haddock
18/07/2007, 15:04
η μηπως αλά αποικια? :confused:
Αυτό...
Δε θα με χάλαγε καθόλου να είμαστε επαρχία της Σουηδίας, κρατίδιο της Γερμανίας ή καντόνι της Ελβετίας...
:( :(
(θα τους χάλαγε αυτούς σίγουρα και θα μας έδιωχναν με τη μία :lol: )
Σαν λαος μας διακατεχει ενας ραγιαδισμος αυτο ειναι γεγονος...
Ξαφνικα η προταση/αποψη του καπετανιου φανταζει η πιο λογικη που ακουσα εδω μεσα....
Cpt. Haddock
18/07/2007, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σαν λαος μας διακατεχει ενας ραγιαδισμος αυτο ειναι γεγονος...
Δε ξέρω αν είναι ραγιαδισμός ρε Γιώργη, αλλά ειναι απλές διαπιστώσεις
Στα 180 χρόνια που υπάρχουμε ως κρατος έχουμε πολλάκις αποδείξει οτι δεν ξέρουμε να διαχειριστούμε/κυβερνήσουμε αυτή τη ρημάδα χώρα.
Και όσοι το κατάφεραν εξεδιώχθησαν κακήν κακώς. :sick:
Για σκέψου περιοχές που βρίσκονταν υπο κατοχή (πχ Επτάνησα, Ήπειρος, Μακεδονία, Δωδεκάνησα) που γνώριζαν οικονομική ανάπτυξη και είχαν μεγάλες πόλεις ακμάζουσες (Γιάννενα, Σιάτιστα, Ζάκυνθος κλπ), μόλις ενσωματώθηκαν με το υπόλοιπο ελληνικό κράτος, απορροφήθηκαν απο τον υδροκέφαλο αθηνοκεντρισμό και έσβησαν...
Και για να χρυσώσουμε το χάπι δώσαμε - παγκόσμια και γελοία πρωτοτυπία - τον τίτλο "Συμπρωτεύουσα" στη Θεσσαλονίκη και ησυχάσαμε :sick:
Τι να λέμε... :sad:
zoropatra
18/07/2007, 17:35
οπως στρωνει ο καθενας κοιμαται!!!!:beer: :beer:
Rezeguet
18/07/2007, 18:15
Αυτό...
Δε θα με χάλαγε καθόλου να είμαστε επαρχία της Σουηδίας, κρατίδιο της Γερμανίας ή καντόνι της Ελβετίας...
:( :(
(θα τους χάλαγε αυτούς σίγουρα και θα μας έδιωχναν με τη μία :lol: )
Ωραια θατανε. Αμα ειμασταν ισο και κανονικο κρατιδιο. Αλλα για δες τι κανανε οι πολιτσμενοι Ευρωπαιοι στις αποικιες τους... Αγγλοι να σφαζουν εκατονταδες χιλιαδες ινδους και αφρικανους, να μην μιλησουμε για τους εκκατομυρια σκλαβους που μεταφερανε στην Νεα Γη, Γερμανοι, Γαλλοι και Βελγοι να σφαζουν αλλους χιλιαδες στην Κεντρικη και Βορεια Αφρικη, και αυτα ειναι μονο τα επισημα.
Οσο δεν ειναι και ο πληθυσμος ολοκληρος γερμανικος/σουηδικος κλπ, η εκατοστε χωρα θα διωξει με καθε τροπο τους ιθαγενεις η/και θα τους κανει Γερμανους/Σουηδους κλπ, ωστε να υπαρξει μονο ο αναλογος λαος στον νεο τοπο.
Ισως για την φυση και την διατηρηση της να ειναι καλο, οπως και για τον τοπο ως τοπο, αλλα οι Ελληνες σαν εθνικοτητα δεν θα επωφεληθουν ιδιαιτερα...
Συμπερασματικα δεν μου φαινεται καθολου καλη ιδεα, δεν ξερω γιατι την βρισκεις (καπταιν και οι υπολοιποι που συμφωνησανε) για τοσο καλη.
Ωραια θατανε. Αμα ειμασταν ισο και κανονικο κρατιδιο. Αλλα για δες τι κανανε οι πολιτσμενοι Ευρωπαιοι στις αποικιες τους... Αγγλοι να σφαζουν εκατονταδες χιλιαδες ινδους και αφρικανους, να μην μιλησουμε για τους εκκατομυρια σκλαβους που μεταφερανε στην Νεα Γη, Γερμανοι, Γαλλοι και Βελγοι να σφαζουν αλλους χιλιαδες στην Κεντρικη και Βορεια Αφρικη, και αυτα ειναι μονο τα επισημα.
Οσο δεν ειναι και ο πληθυσμος ολοκληρος γερμανικος/σουηδικος κλπ, η εκατοστε χωρα θα διωξει με καθε τροπο τους ιθαγενεις η/και θα τους κανει Γερμανους/Σουηδους κλπ, ωστε να υπαρξει μονο ο αναλογος λαος στον νεο τοπο.
Ισως για την φυση και την διατηρηση της να ειναι καλο, οπως και για τον τοπο ως τοπο, αλλα οι Ελληνες σαν εθνικοτητα δεν θα επωφεληθουν ιδιαιτερα...
Συμπερασματικα δεν μου φαινεται καθολου καλη ιδεα, δεν ξερω γιατι την βρισκεις (καπταιν και οι υπολοιποι που συμφωνησανε) για τοσο καλη.
συμφωνω....................δε λυνετε το προβλημα γυρνωντας την πλατη μας σε αυτο που ειμαστε και παραδινοντας τα παντα να τα σβησουν αλλοι ''πολιτισμενοι'' για τα συμφεροντα τους.
siakattackj
18/07/2007, 20:00
Δεν "ψαρώνω"...........................
ΓΕΡΟΝΤΑ!!!!!!!
γιωργο αλλο σε ρωτησα.
δεν απαντας.
να απαντησω τι? κανε μου σαφες τι εννοείς “δημοκρατία” για να καταλαβω.... δηλ θες ενα κόμμα που εχει το 50,1% να σε κυβερνάει? οτι ναναι... αυτο ειναι πλειοψηφία σε μετοχικό συμβούλιο οχι δημοκρατία....
και υποδείξεις μη μου κανεις με αναβεις και θα τα ακουσεις....
Αυτο που χρειαζεται ειναι ιδεαλιστες (με την καλη εννοια).
φοβαμαι οτι ειχαμε πολλους ιδεαλιστες [κ με την κακη κ με την καλη εννοια] κ γι' αυτο εχουμε φτασει εδω που εχουμε φτασει, οπως φτασαμε
Αυτο που πιστευω οτι θελουμε ειναι να σηκωθουν τα μανικια κ να στρωθουν οι κωλοι κατω στη δουλεια
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
[B]
Για σκέψου περιοχές που βρίσκονταν υπο κατοχή (πχ Επτάνησα, Ήπειρος, Μακεδονία, Δωδεκάνησα) που γνώριζαν οικονομική ανάπτυξη και είχαν μεγάλες πόλεις ακμάζουσες (Γιάννενα,
Θα μπορούσαν να γίνουν πολλά περισσότερα πράγματα από 'οτι έγιναν στα 190τοσα χρόνια ελληνικού κράτους, Θα μπορούσαν να είναι παρελθόν τα σημερινά όνειρα.
ναι μεν θα μπορούσαν να έχουν γίνει πολλά και τα όνειρα τις σήμερον να είναι παρελθόν
αλλα
Η Ελλάδα απο 14.000.000 (14 εκατομμύρια) το 1790, μετά την επανάσταση του 21, έμεινε με 2.300.000 το 1830 και παντελώς καμένη.
Το 1897 έχασε έναν πόλεμο και χρεοκόπησε
Το 1910 ξανακάνει πόλεμο για 20 (είκοσι) συνεχόμενα χρόνια εως το 1922
το 1922 μαζεύει τους ξεριζωμένους-σφαγμένους-ληστεμένους-κατεστραμμένους Ελληνες μικρασιάτες και θα κάνει 15-20 χρόνια να τους αφομοιώσει.
Στο καπάκι ξεσπά ο 2ος π.π.πόλεμος
κατοχή
εμφύλιος
Και κατά το 50 αρχίζει κουτσά στραβά να περισσεύει από τα μεγάλα κουτάλια κανένα ψίχουλο.
17 χρόνια μετά έρχεται η χούντα
και απο το 74 αρχίζει μια 'ανάπτυξη'
ο Αθηναίος σήμερα των 40~50 έχει μεγαλώσει κάνοντας μπάνιο στην σκάφη.
Εχει ζεσταθεί με μαγκάλι.
Εχει πάει σχολείο με τα πόδια σε χωματόδρομο.
οι γονείς του, ψάχνανε κυριολεκτικά για το (Η)ΜΕΡΟκαματο.
Το δικό τους σπίτι,ήταν ότι είναι σήμερα το λότο. Απιαστο όνειρο.
το αμάξι, το εξοχικό, η διακοπές, τα τριήμερα διήμερα, η ασφάλιση, η σύνταξη,της περισσότερες φορές ακόμα και το οκτάωρο δεν ανήκαν, ούτε στην σφαίρα της φαντασίας.
Την ίδια ώρα η Ευρώπη έχτιζε αυτοκρατορίες, έκανε βιομηχανική επανάσταση, και πλούτιζε από της αποικίες της.
τότε απήχαμε απο αυτούς έναν αιώνα το λιγότερο.
τώρα ΖΟΎΜΕ(όπως ζούμε )!! στην ακριβότερη πόλη της Ευρώπης, έχουμε από μια μηχανή και ένα αυτοκίνητο οι πιο πολλοί, για να μην αναφέρω οικογένειες που ανήκουν στην μεσοαστική τάξη. με 2~3 αυτοκίνητα
Κάνουμε μπάνιο ζε ζεστά μαρμάρινα wc με αφρόλουτρα, χέζουμε σε πορσελάνες αντί για πουρνάρια, υπάρχει η δυνατότητα με εξόφληση σε 20 χρόνια να πάρουν ΟΛΟΙ ενα σπίτι, έχουμε ΟΛΟΙ ασφάλιση (αυτήν την ασφάλιση που έχουμε ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΈΧΟΥΜΕ )
Παίρνουν (αυτήν που παίρνουν, ΑΛΛΑ παίρνουν) σύνταξη τα γερόντια και δεν θα περιμένουν την ελεημοσύνη των παιδιών τους
έχουμε κάνει ΆΛΜΑΤΑ σε αυτά τα λίγα ειρηνικά χρόνια που ζήσαμε.
τώρα συγκρινόμαστε με τους ευρωπαίους εταίρους μας και βλέπουμε τεράστιες διαφορές σε κάποιους τομείς.
Οι γονείς αλλα και πολύ περισσότερο οι παππούδες μας θα τολμούσαν να ονειρευτούν σύγκριση?
Μην είμαστε μίζεροι.!!
έχουμε κάνει πολλά!!
απλά ΞΕΡΟΥΜΕ οτι μπορούμε καλύτερα
μην σταματάμε να γκρινιάζουμε να ζητάμε και να προσπαθούμε να πάμε μπροστά
αλλά μην μιζεριάζουμε και μην ραγιαδήζουμε:beer: :beer: :beer: :beer:
Cpt. Haddock
19/07/2007, 16:44
ρε Χρήστο, ΠΟΥ βρέθηκαν τα 14,000,000 έλληνες το 1790?
:confused:
ρε Χρήστο, ΠΟΥ βρέθηκαν τα 14,000,000 έλληνες το 1790?
:confused: ψαξε την απογρφη που εκανε η μεγαλη πυλη τοτε.
(:blush: δεν θυμαμε τον σουλτάνο γμτ)
να απαντησω τι? κανε μου σαφες τι εννοείς “δημοκρατία” για να καταλαβω.... δηλ θες ενα κόμμα που εχει το 50,1% να σε κυβερνάει? οτι ναναι... αυτο ειναι πλειοψηφία σε μετοχικό συμβούλιο οχι δημοκρατία....
και υποδείξεις μη μου κανεις με αναβεις και θα τα ακουσεις....
ποσο πιο σαφες να σου το κανω???μασημενη τροφη σου δινω και δεν τη καταπινεις (η δεν θελεις τουλαχιστον).
και επαναλαμβανω αν μπορεις απαντας αλλιως το αφηνεις.δηλωνεις παραιτηση.και αν τα ακουσω ξερειες ε...ΒΑΝ !!!:a43:
ας προσπαθησω αλλη μια ετσι για να δω ποτε θα τα βροντηξεις....
στη βουλη πλειοψηφει και σχηματιζει κυβερνηση δημοκρατικοτατα το κομα με 151 εδρες.στα ποσοστα το κομα αυτο που στη βουλη εχει πανω απο 151 εδρες αυτη τη στιγμη ειναι κατω του 50% για 3 ολοκληρες ποσοστιαιες μοναδες.αυτο πως το λες???δημοκρατια η γτπ δημοκρατια???
αστο μωρε...ασχολησου με τους τερματοφυλακες που δεν εχει το αεκακι σου και το καβουρδιστηρι που καβαλας και ασε τις πολιτικες αναλυσεις.
stavrogin
19/07/2007, 18:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
[B]
Για σκέψου περιοχές που βρίσκονταν υπο κατοχή (πχ Επτάνησα, Ήπειρος, Μακεδονία, Δωδεκάνησα) που γνώριζαν οικονομική ανάπτυξη και είχαν μεγάλες πόλεις ακμάζουσες (Γιάννενα,
Θα μπορούσαν να γίνουν πολλά περισσότερα πράγματα από 'οτι έγιναν στα 190τοσα χρόνια ελληνικού κράτους, Θα μπορούσαν να είναι παρελθόν τα σημερινά όνειρα.
ναι μεν θα μπορούσαν να έχουν γίνει πολλά και τα όνειρα τις σήμερον να είναι παρελθόν
αλλα
Η Ελλάδα απο 14.000.000 (14 εκατομμύρια) το 1790, μετά την επανάσταση του 21, έμεινε με 2.300.000 το 1830 και παντελώς καμένη.
Το 1897 έχασε έναν πόλεμο και χρεοκόπησε
Το 1910 ξανακάνει πόλεμο για 20 (είκοσι) συνεχόμενα χρόνια εως το 1922
για 10 συνεχομενα χρονια 1912-1922,Τα μακεδονικα και τα κρητικα δε μετρανε γιατι δεν υπηρχε επιστρατευση
το 1922 μαζεύει τους ξεριζωμένους-σφαγμένους-ληστεμένους-κατεστραμμένους Ελληνες μικρασιάτες και θα κάνει 15-20 χρόνια να τους αφομοιώσει.
Στο καπάκι ξεσπά ο 2ος π.π.πόλεμος
κατοχή
εμφύλιος
Και κατά το 50 αρχίζει κουτσά στραβά να περισσεύει από τα μεγάλα κουτάλια κανένα ψίχουλο.
17 χρόνια μετά έρχεται η χούντα
και απο το 74 αρχίζει μια 'ανάπτυξη'
ο Αθηναίος σήμερα των 40~50 έχει μεγαλώσει κάνοντας μπάνιο στην σκάφη.
Εχει ζεσταθεί με μαγκάλι.
Εχει πάει σχολείο με τα πόδια σε χωματόδρομο.
οι γονείς του, ψάχνανε κυριολεκτικά για το (Η)ΜΕΡΟκαματο.
Το δικό τους σπίτι,ήταν ότι είναι σήμερα το λότο. Απιαστο όνειρο.
το αμάξι, το εξοχικό, η διακοπές, τα τριήμερα διήμερα, η ασφάλιση, η σύνταξη,της περισσότερες φορές ακόμα και το οκτάωρο δεν ανήκαν, ούτε στην σφαίρα της φαντασίας.
Την ίδια ώρα η Ευρώπη έχτιζε αυτοκρατορίες, έκανε βιομηχανική επανάσταση, και πλούτιζε από της αποικίες της.Οι ευρωπαικες ΑΣΤΙΚΕΣ κοινωνιες ειναι οποσδηποτε ωριμοτερες αλλα δεν περασαν οι κατοικοι τους καλητερα απο τους ελληνες απο την αρχη της βιομηχανικης επαναστασης εως το 1955
τότε απήχαμε απο αυτούς έναν αιώνα το λιγότερο.
Ακομα τοσο απεχουμε
τώρα ΖΟΎΜΕ(όπως ζούμε )!! στην ακριβότερη πόλη της Ευρώπης, έχουμε από μια μηχανή και ένα αυτοκίνητο οι πιο πολλοί, για να μην αναφέρω οικογένειες που ανήκουν στην μεσοαστική τάξη. με 2~3 αυτοκίνητα
Κάνουμε μπάνιο ζε ζεστά μαρμάρινα wc με αφρόλουτρα, χέζουμε σε πορσελάνες αντί για πουρνάρια, υπάρχει η δυνατότητα με εξόφληση σε 20 χρόνια να πάρουν ΟΛΟΙ ενα σπίτι, έχουμε ΟΛΟΙ ασφάλιση (αυτήν την ασφάλιση που έχουμε ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΈΧΟΥΜΕ )
Παίρνουν (αυτήν που παίρνουν, ΑΛΛΑ παίρνουν) σύνταξη τα γερόντια και δεν θα περιμένουν την ελεημοσύνη των παιδιών τους
έχουμε κάνει ΆΛΜΑΤΑ σε αυτά τα λίγα ειρηνικά χρόνια που ζήσαμε.
τώρα συγκρινόμαστε με τους ευρωπαίους εταίρους μας και βλέπουμε τεράστιες διαφορές σε κάποιους τομείς.
Οι γονείς αλλα και πολύ περισσότερο οι παππούδες μας θα τολμούσαν να ονειρευτούν σύγκριση?
Μην είμαστε μίζεροι.!!
έχουμε κάνει πολλά!!
απλά ΞΕΡΟΥΜΕ οτι μπορούμε καλύτερα
μην σταματάμε να γκρινιάζουμε να ζητάμε και να προσπαθούμε να πάμε μπροστά
αλλά μην μιζεριάζουμε και μην ραγιαδήζουμε:beer: :beer: :beer: :beer:
Ολα καλα λιγο την αριθμιτικη σου να κοιταξεις.
Επισης ολα αυτα που λες ειναι λογικοτατα,ωστοσο ο ελληνας ειναι δυσαρεστημενος και αυτο ειναι αδιαμφυσβητιτο γεγονος.Αντι λοιπον να του πουμε οτι εχει λαθος (τι ματαιο) ,καλητερα να βρουμε (αν αισθανθουμε την αναγκη) τους λογους.
Μερικα που μπορω να σκεφτω ειναι
1.Οτι βαδιζουμε προς μια οικονομικη υφεση ,γενια των 1000ευρο ή των 600 κατα αλλους
2.Οτι η επανασταση της πληροφοριας και το ανωτερο βιοτικο επιπεδο μας εφερε σε επαφη με πιο ανεπτηγμενες κοινωνιες και οι συγκρισεις ειναι αναποφευκτες
3.Οτι ολοι λιγο πολυ εχουμε συναισθηση οτι το γιγαντωμενο δημοσιο, η διαφθορα η ασυδωσια των τραπεζων και ο υπερκαταναλωτισμος, οι λογοι δηλαδη της καλητερευσης του βιοτικου επιπεδου θα ειναι και οι αιτιες για πολυ κακα μαντατα στο μελλον.
4.Οτι τα αστικα κεντρα αναπτυχθηκαν κατ αναγκη χωρις προγραμματισμο και πως τωρα εχουν συσωρευσει προβληματα που δεν λυνονται πλεον,κανοντας τη ζωη αφορητη.Αναλογικα ισχυουν ιδια για την επαρχια.
5.Η εκπαιδευση που δεν μας μαθενει να ζουμε
6.Η ηττοπαθεια της συλλογικης ελληνικης ψυχης.Η υπογεννητικοτητα κι αλλα δειχνουν ενα εθνος γερασμενο και φυσικα αγκομαχα απο τα "αθριτικα" του
ποσο πιο σαφες να σου το κανω???μασημενη τροφη σου δινω και δεν τη καταπινεις (η δεν θελεις τουλαχιστον).
και επαναλαμβανω αν μπορεις απαντας αλλιως το αφηνεις.δηλωνεις παραιτηση.και αν τα ακουσω ξερειες ε...ΒΑΝ !!!:a43:
ας προσπαθησω αλλη μια ετσι για να δω ποτε θα τα βροντηξεις....
στη βουλη πλειοψηφει και σχηματιζει κυβερνηση δημοκρατικοτατα το κομα με 151 εδρες.στα ποσοστα το κομα αυτο που στη βουλη εχει πανω απο 151 εδρες αυτη τη στιγμη ειναι κατω του 50% για 3 ολοκληρες ποσοστιαιες μοναδες.αυτο πως το λες???δημοκρατια η γτπ δημοκρατια???
αστο μωρε...ασχολησου με τους τερματοφυλακες που δεν εχει το αεκακι σου και το καβουρδιστηρι που καβαλας και ασε τις πολιτικες αναλυσεις.
αμα θες θα σου δωσω εγω αρκετό υλικο να καταπιείς... από αυτό που ισως σε σε κανει να δεις και περα από τη μυτη σου στα 15-20 μετρα ας πουμε… κατι είναι και αυτό
το πλειοψηφικό σύστημα που χρησιμοποιείται είναι απλα απλοποιημένη κατάσταση ώστε να μη φτανουμε σε καταστασεις που πρεπει να κανουμε 2-3 και παραπανω εκλογικές διαδικασιες (κοστιζουν) ώστε να βγει κυβέρνηση με 50+% όπως θα χρειαζόταν αν ειχαμε συστημα που βασιζεται στην απλή αναλογική…
αλλα και σε αυτή τη περιπτωση λογικα στο δευτερο γυρο θα έπαιρνε το «απολυτο» για σενα 50% το κυβερνών κομμα, μονο ενας ασχετος από πολιτικη θα ελεγε ότι ΟΛΟΙ οι ψηφοφοροι των κοματων της αντιπολιτευσης θα ψηφιζαν άλλο κομμα πλην αυτου που τελικα κυβερναει... γιατι... το 47 (ή ηταν 48%??) είναι από μονο του τεραστιο ποσοστο που δεν επιδεχεται αμφησβητησης αγορι μου… οσο και να θες να το παιξεις πονηριδης είναι HUGE... αμα θες το πιστευεις αλλιως αρχιζεις παπαρολογια περι GAYρου και Θεωριες....
και σου ξαναλεω αν δε θελεις να παιρνει το εκάστοτε κομμα την εξουσια .. υπαρχει λυση....μαύρισε τους στις εκλογες.... και ασε τα πολλα πολλα κλαπατσιμπανα και μη καταντα θεωρίας και εσυ....
anyway που λεμε και στα χωρια μας... αυτό περι του ποσοστου το αναφερω συχνα πυκνα μπας και συνειδητοποιήσουν μερικοι εδωμεσα (όχι εσυ αλλοι ξερουν αυτοι) ότι τα μισα μελη (λογικα.....) που διαβαζουν τα ποστ τους εχουν ψηφισει αυτό που καλουνε ΧΟΥΝΤΑ.... για κανενα αλλο λογο!
αυτό και τελος της αναφοράς μου σε εκλογες και συστηματα ...
Resistman
19/07/2007, 20:25
Εκλογες και κομματα, φρου φρου και αρωματα...
Να δω τι θεση θα παρουν τα κομματακια στην επομενη τετραετια για οσα θα μας βαλουν στον κ...λο (ασφαλιστικο, καταστολη αβερτα, τεχνολογιες και καινουρια νομικα τερτιπια ωστε και να θες ν αντιδρασεις να μην μπορεις...)
Να δω ρε το 47% των ελληνων και να ψοφησω στα γελια που δεν θα ξερει τι να κανει: να αυτοκτονησει, να ζητησει εκλογες, να κατεβει στο δρομο ( λες και θυμαται πως γινεται και αυτο..)
Μουγκα ολοι.
Όπως μουγκα τωρα: για τους δικαστες βρεθηκαν 1.200.000.000 ευρω. Αυτοι τα πηρανε ρεεεεεε. Αναδρομικα απο το 2003 ως σημερα και δεν πηραν απλα απο το 2001 οπως ζηταγανε
Μουγκα και για τα δαση: για να πιασουν τον Δημητρακη και τον καθε Δημητρακη και να εχουν ληγμενα δακρυγονα και 5000 αστυνομικους στην πορεια ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ελικοπτερα, καμερες, οπλα, λοριδες ταχειας κυκλοφοριας, σχεδιο,προβες, ασκησεις, προπαγανδα στα καναλια για να το νομιμοποιησουν, συνεργασια με ολους τους ¨απαραιτητους"
Για την κολοπετινιτσα Κορινθιας ειχαν; Στ αρχιδια τους, οχι από αμελεια αλλα απο επιλογη, σαφη, καθαρη, συνειδητη, πολιτικη. Μας το λενε ξεκαθαρα: χεστηκαμε για τα δαση, δεν δινουμε και να ειχαμε δεν θα διναμε, αλλα μας νοιαζουν. το κρατος προνοιας που ξερατε πεθανε...
Ποσο τυφλος μπορει να ειναι καποιος για να μην βλεπει κατι τοσο απλο...;
Resistman
19/07/2007, 20:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από lacrimosa
...'Ολα είναι εξαρτώμενα από το τωρινό οικονομικό σύστημα, το κάθετι συμβάλλει στο να κάνει βέβαια την παρακμή της βιομηχανίας και της εμπορικής οργάνωσης που μας κυβερνάει.
Το μέλλον της δεν είναι παρά θέμα χρόνου που μπορεί να μετρηθεί με χρόνια κι όχι με αιώνες.
Είναι ζήτημα χρόνου και από μας εξαρτάται το πως θα ενεργήσουμε.
Όσοι διστάζουν δεν δημιουργούν ιστορία αλλά υφίστανται τις επιπτώσεις της!
...Λένε συχνά πως οι αναρχικοί ζούνε σε ένα κόσμο γεμάτο από όνειρα για το μέλλον και αγνοούν την πραγματικτητα.
Τους ανθρώπους τους βλέπουμε όχι καλύτερους απ' ότι είναι.
Κι ο καλύτερος από τους ανθρώπους έγινε κακός με την άσκηση της εξουσίας.
Αν ήσαν οι άνθρωποι τα υπέροχα εκείνα πλάσματα που οι άρχοντες μας εμανίζουν, αν μπορούσαμε να ζούμε όπως αυτοί, χωρίς να βλέπουμε την πραγματικότητα και να ζούμε σ' ένα κόσμο αυταπατών, ίσως να νιώθαμε κι εμείς όπως αυτοί.
Δεν θα αμφιβάλλαμε τότε για την ηθική εκείνων που μας κυβερνούν.
...Δεν αρκεί όμως μόνο το να μπορείς να διαλύεις, να γκρεμίζεις.
Πρέπει να ξέρεις και να χτίζεις κι επειδή αυτό δεν το' χε καλά σκεφθεί ο λαός, γι' αυτό σ' όλες του τις επαναστάσεις δελεάσθηκε.
Γι' αυτό ακριβώς, όταν η αναρχία εργάζεται να γκρεμίσει την εξουσία, όταν επιδιώκει την κατάργηση των νόμων, όταν αρνιέται κάθε ιεραρχική οργάνωση και ζητάει ελεύθερη σκέψη, ζητάει να εδραιώσει την ελευθερία του ατόμου.
...Το ιδανικό μας, μπορεί να πραγματοποιηθεί αργά ή γρήγορα, γιατί είναι τέλεια η υφή του. Έχουμε χρέος να αναλύσουμε πρώτα τις τάσεις που έχει η κοινωνία σε ορισμένες στιγμές της εξέλιξής της.
Πρέπει στη συνέχεια να βάλουμε σε πράξη τις τάσεις αυτές, μαζί με όλους τους ομοϊδεάτες μας. Κυρίως όμως πρέπει να ξεριζώσουμε τους θεσμούς και τις προλήψεις που εμποδίζουν την εξέλιξη των τάσεών μας.
Αυτό μπορούμε να το κάνουμε ειρηνικά αλλά και σύγχρονα επαναστατικά.
Γιατί βοηθώντας τις τάσεις μας αυτές να αναπτυχθούν, εργαζόμαστε για την πρόοδο και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως κάθε τι το ενάντιο, εμποδίζει την ανάπτυξη των τάσεων αυτών.
...Σε μια επανάσταση, ο επαναστάτης δεν αρκεί μόνο να γκρεμίσει.
Πρέπει να ξαναχτίσει συγχρόνως.
Στη περίπτωσή μας αυτή, να ξαναχτίσει τη σοσιαλιστική κοινωνία.
...Δεν πρέπει να φοβόμαστε τους κινδύνους και τις τυχόν παρεκκλίσεις της ελευθερίας.
Δεν πέφτουμε σε λάθη, μόνο όσοι μένουν άπραγοι.
Κι όσοι δεν υπακούνε πέφτουνε σε τέτοια λάθη που δεν πέφτουν όσοι ψάχνουν το δικό τους δρόμο.
Έχουν, δυστυχώς, παρανοηθεί οι ιδέες περί ελευθερίας του ατόμου.
Σ' ένα κοινωνικό περιβάλλον που πολεμάται η αλληλεγγύη, μπορεί να οδηγηθούμε σε πράξεις εντελώς αντικοινωνικές.
Πρέπει γι' αυτό λοιπόν να απορρίψουμε την αρχή της ελευθερίας?
Πρέπει γι' αυτό να επιτρέψουμε πάλι στους άρχοντες να θέσουν σε κίνηση τον μηχανισμό της λογοκρισίας ενάντια στην ελευθερία του λόγου και του Τύπου?
Το μόνο που πρέπει να κάνουμε όταν αντιλαμβανόμαστε αντικανονικές πράξεις σε βάρος της ελευθερίας του ατόμου, είναι να πηγαίνουμε ενάντια στον ορισμό <<καθένας για τον εαυτό του και το Κράτος για όλους>> και να έχουμε το θάρρος να λέμε μεγαλόφωνα τις αντιδράσεις μας. Αυτό βέβαια μπορεί να μας κάνει να συγκρουστούμε επικίνδυνα, όμως η σύγκρουση πηγάζει από την ίδια τη ζωή.
Κι από κάθε σύγκρουση θα γεννιέται και μια εκτίμηση για τις πράξεις μας.
...Είναι φανερό πως μια επανάσταση που γεννιέται στα μυαλά των ανθρώπων, δεν μπορεί να παραμένει στις ιδέες νεκρό γράμμα.
'Οπως είπε ο γρήγορα χαμένος φιλόσοφος Μάρκος Γκυγιώ, σε ένα από τα καλύτερα βιβλία που κυκλοφόρησαν τα τελευταία τριάντα χρόνια σε όλο τον κόσμο <<δεν υπάρχει αβυσσώδης διαφορά ανάμεσα στη σκέψη και στην ενέργεια>> τουλάχιστον για όσους δεν συνήθισαν στη νέα φιλοσοφία των πραγμάτων.
Γι' αυτό το λόγο, οι νέες ιδέες προκάλεσαν πολλές εξεγέρσεις, όπως πρώτα απ' όλα την επανάσταση του ατόμου, την εξέγερση απέναντι στο κεφάλαιο, απέναντι στο Κράτος και ώθησαν άτομα και ομάδες στην επανάσταση.
Ο σοσιαλισμός και η αναρχία σ' αυτή την περίπτωση, ακολούθησαν την εξέλιξη, έτσι απλά, όπως πάντα ακολουθάμε κάτι το δεδομένο πιά.
Δε θα' ναι λοιπόν η εξέγερση μονοπωλιακό έργο της Αναρχίας. στ' αλήθεια, αν ιστορικά δούμε τις εξεγέρσεις, θα δούμε να ξεφυτρώνουν από παντού.
Σ' όλη την Ευρώπη, διακρίνουμε επαναστάσεις γενόμενες από ομάδες αγροτών και εργατών.
...Καθετί στη σημερινή κοινωνία συντελεί στην απόλυτη περιφρόνηση της ανθρώπινης ζωής, της ζωής που έγινε είδος ευτελούς αξίας.
Κι όσοι σκοτώνουν κι αφανίζουν τον άνθρωπο, έχουν το θράσος να κατηγορούν τους άλλους ότι δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή.
Όσο η Πολιτεία θα εφαρμόζει το Νόμο της τιμωρίας, τόσο το σχολείο, ο στρατός, η Κυβέρνηση, ο Τύπος και η θρησκεία διδάσκουν την περιφρόνηση πρός την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια!
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΒΙΑΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ.
Και μονο που εβαλες αυτο υπεροχο κομματι χιλια μπραβο κουκλα μου...Χιλια μπραβο
Απ τα καλυτερα του Κροποτκιν..ποσοι το ξεχνανε απ αυτους που το ευαγγελιζονται...Ποσοι που το σχολιασαν δεν καταλαβαν τιποτα..Με τοσες λιγες παραστασεις δεν θα λεγαν κατι διαφορετικο
Να χαρεις οτι εχεις..Μου φτιαξες το βραδυ
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Ολα καλα λιγο την αριθμιτικη σου να κοιταξεις.
Επισης ολα αυτα που λες ειναι λογικοτατα,ωστοσο ο ελληνας ειναι δυσαρεστημενος και αυτο ειναι αδιαμφυσβητιτο γεγονος.Αντι λοιπον να του πουμε οτι εχει λαθος (τι ματαιο) ,καλητερα να βρουμε (αν αισθανθουμε την αναγκη) τους λογους.το να εισαι δυσαρεστημένος επηδή δεν έχεις αυτό που θα μπορούσες να έχεις είναι απόλυτα υγειες
Μερικα που μπορω να σκεφτω ειναι
1.Οτι βαδιζουμε προς μια οικονομικη υφεση ,γενια των 1000ευρο ή των 600 κατα αλλουςθα δούμε πολλά
2.Οτι η επανασταση της πληροφοριας και το ανωτερο βιοτικο επιπεδο μας εφερε σε επαφη με πιο ανεπτηγμενες κοινωνιες και οι συγκρισεις ειναι αναποφευκτεςπάντα υπήρχαν συγκρίσεις ο χρόνος άλλαζε
3.Οτι ολοι λιγο πολυ εχουμε συναισθηση οτι το γιγαντωμενο δημοσιο, η διαφθορα η ασυδωσια των τραπεζων και ο υπερκαταναλωτισμος, οι λογοι δηλαδη της καλητερευσης του βιοτικου επιπεδου θα ειναι και οι αιτιες για πολυ κακα μαντατα στο μελλον.τα ιδια έλεγαν και πιο παλιά αλλά απλά άλλαξαν τα αίτια
4.Οτι τα αστικα κεντρα αναπτυχθηκαν κατ αναγκη χωρις προγραμματισμο και πως τωρα εχουν συσωρευσει προβληματα που δεν λυνονται πλεον,κανοντας τη ζωη αφορητη.Αναλογικα ισχυουν ιδια για την επαρχια.
5.Η εκπαιδευση που δεν μας μαθενει να ζουμεη μόρφωση σε πάει στο ευ ζην. Η εκπαίδευση παράγει~εκπαιδεύει παραγωγικά όντα-αριθμους
6.Η ηττοπαθεια της συλλογικης ελληνικης ψυχης.Η υπογεννητικοτητα κι αλλα δειχνουν ενα εθνος γερασμενο και φυσικα αγκομαχα απο τα "αθριτικα" του θα δούμε πολλές αλλαγες πριν πεθάνει αυτή η ρατσα
αμα θες θα σου δωσω εγω αρκετό υλικο να καταπιείς... από αυτό που ισως σε σε κανει να δεις και περα από τη μυτη σου στα 15-20 μετρα ας πουμε… κατι είναι και αυτόξερεις αν και τι βλεπω περα απο τη μυτη μου
το πλειοψηφικό σύστημα που χρησιμοποιείται είναι απλα απλοποιημένη κατάσταση ώστε να μη φτανουμε σε καταστασεις που πρεπει να κανουμε 2-3 και παραπανω εκλογικές διαδικασιες (κοστιζουν) ώστε να βγει κυβέρνηση με 50+% όπως θα χρειαζόταν αν ειχαμε συστημα που βασιζεται στην απλή αναλογική… μου αρκει που το λες.κοστιζει γιωργη!!!και εξ αιτιας του κοστους παραταμε και δημοκρατιες και τα παντα!!!ολα για τα φραγκα λοιπον!
αλλα και σε αυτή τη περιπτωση λογικα στο δευτερο γυρο θα έπαιρνε το «απολυτο» για σενα 50% το κυβερνών κομμα, μονο ενας ασχετος από πολιτικη θα ελεγε ότι ΟΛΟΙ οι ψηφοφοροι των κοματων της αντιπολιτευσης θα ψηφιζαν άλλο κομμα πλην αυτου που τελικα κυβερναει... γιατι... το 47 (ή ηταν 48%??) είναι από μονο του τεραστιο ποσοστο που δεν επιδεχεται αμφησβητησης αγορι μου… οσο και να θες να το παιξεις πονηριδης είναι HUGE... αμα θες το πιστευεις αλλιως αρχιζεις παπαρολογια περι GAYρου και Θεωριες.... με υποθεσεις ξερω και εγω να μιλαω...
και σου ξαναλεω αν δε θελεις να παιρνει το εκάστοτε κομμα την εξουσια .. υπαρχει λυση....μαύρισε τους στις εκλογες.... και ασε τα πολλα πολλα κλαπατσιμπανα και μη καταντα θεωρίας και εσυ.... αυτο κανω!!!εισαι καλεσμενος μου στο παραβαν για του λογου το αληθες!!το θεμα ειναι σε αυτη τη περιπτωση και αν υποθεσουμε οτι ολοι οι ελληνες μαυριζαν ολα τα κοματα στις εκλογες ξερεις τι θα γινοτανε???παραπομπη στο 1988-1989!!!οικουμενικη κυβερνηση το λενε και μαντεψε ποιος κυβερναει μεχρι να βγαλει ο λαος επισημα ενα απο τους 2????ΚΑΙ ΟΙ 2 !!!!ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΦΙΛΕΕΕΕΕΕ
anyway που λεμε και στα χωρια μας... αυτό περι του ποσοστου το αναφερω συχνα πυκνα μπας και συνειδητοποιήσουν μερικοι εδωμεσα (όχι εσυ αλλοι ξερουν αυτοι) ότι τα μισα μελη (λογικα.....) που διαβαζουν τα ποστ τους εχουν ψηφισει αυτό που καλουνε ΧΟΥΝΤΑ.... για κανενα αλλο λογο!δεκτο και παω πασο.αλλα εισαι τοσο σιγουρος οτι τα μελη στα οποια αναφερεσαι εχουν ψηφισει αυτο που καταδικαζουν?
αυτό και τελος της αναφοράς μου σε εκλογες και συστηματα ...
Rezeguet
20/07/2007, 14:13
anyway που λεμε και στα χωρια μας... αυτό περι του ποσοστου το αναφερω συχνα πυκνα μπας και συνειδητοποιήσουν μερικοι εδωμεσα (όχι εσυ αλλοι ξερουν αυτοι) ότι τα μισα μελη (λογικα.....) που διαβαζουν τα ποστ τους εχουν ψηφισει αυτό που καλουνε ΧΟΥΝΤΑ.... για κανενα αλλο λογο!
ρε ιντι. ειπα πριν οτι ΔΕΝ ψηφισαν το 50% (η 47%) των μελων που διαβασαν το θρεντ αυτο ΝΔ.
Κατα πρωτον ΔΕΝ φηφισε το 100% του πληθυσμου στις εκλογες.
Κατα δευτερων ακομα ΚΑΙ ΑΝ ειχαν ψηφισει ΟΛΟΙ που διαβασαν το θρεντ αυτο κατ, ΠΑΛΙ δεν θα ηταν 1 στους 2 αυτοι που ψηφισαν ΝΔ (η 47%).
Το ξερω οτι σου πεφτει δυσκολο να το καταλαβεις, αλλα ισως πειστεις αν δεις λιγο απλη στοχαστικη οπως Binomial και Poisson-distributions (που δε θα κοιταξεις, αρα προσπαθησε απλα να το αποδεχτεις... εστω για λογους αποφυγης ανακριβειων)
Για να ισχυει αυτο που εγραψες θα επρεπε (κατα Poisson) να ειχανε φηφισει ολοκληρος ο πληθυσμος, και αυτοι που διαβασανε το θρεντ αυτο να ειναι πανω απο 10000.
Και τριτον δεν αποκαλεσανε ολοι εδωμεσα την ΝΔ χουντα, αυτοι που το κανανε ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα και ειμαι αρκετα σιγουρος πως κανεις τους δεν ψηφισε ΝΔ.
Το ξερω οτι σου πεφτει δυσκολο να το καταλαβεις, αλλα ισως πειστεις αν δεις λιγο απλη στοχαστικη οπως Binomial και Poisson-distributions (που δε θα δεις/καταλαβεις, αρα προσπαθησε απλα να το αποδευχτεις... οχι τιποτα αλλο, απλα για να μην λες ανακριβειες)
[/B]
μερικες φορες συμφωνω μαζι σου
αλλες παλι εισαι τοσο υπερόπτης που δε ξερω που θα στηριχτεί η επαναστατικότητα σου ...μαλλον γυρω γυρω απο το μικροκοσμο που ζεις και εισαι βασιλείας.
super_toto
20/07/2007, 14:30
Ρε παιδιά τι κόλημα έχετε φάει με τα ποσοστά. Δείτε εδώ
http://national04.ekloges.dolnet.gr/
Τα ποσοστά είναι ποσοστά επί των ψηφισάντων και όχι επι του συνόλου των εγγεγραμένων. Στις τελευταίες βουλευτικές η αποχή ήταν 23,50%. Δηλαδή το πρώτο κόμα με είχε 45,36% επί των ψηφισάντων και 33,9 επι των εγγεγραμένων.
Rezeguet
20/07/2007, 14:32
μερικες φορες συμφωνω μαζι σου
αλλες παλι εισαι τοσο υπερόπτης που δε ξερω που θα στηριχτεί η επαναστατικότητα σου ...μαλλον γυρω γυρω απο το μικροκοσμο που ζεις και εισαι βασιλείας.
τουλαχιστον συμφωνουμε καπου.
οσο για τον λογο που με χαρακτηρισες ως υπεροπτη, μαλον δεν διατυπωθηκα σωστα. Απλα υπεθεσα οτι δε θα τοι κοιταξει, η θα το κοιταξει μονο για λιγο χρονικο διαστημα, και η κατανοηση του αντικειμενου χρειαζεται αρκετη μαθηματικη δεξιοτητα και αρκετο χρονικο διαστημα μελετης... ενδεικτικα ακομα και οι πιο χαρισματικοι φοιτητες εδω χρειαζονται τουλαχιστον ενα δυο μηνες εντατικης μελετης για να καταλαβουν το συστημα της στοχαστικης.
τωρα αν ειμαι πραγματικα υπεροπτης, ειναι λιγο δυσκολο να το κρινουμε εσυ και γω, αρα δεν εκφερω αποψη. (εσυ γιατι δε με ξερεις, εγω γιατι ειναι γνωστο πως η αυτοεκτικμηση πεφτει συνηθως εξω)
φιλικα,
ρεζ
ρε ιντι. ειπα πριν οτι ΔΕΝ ψηφισαν το 50% (η 47%) των μελων που διαβασαν το θρεντ αυτο ΝΔ.
Κατα πρωτον ΔΕΝ φηφισε το 100% του πληθυσμου στις εκλογες.
Κατα δευτερων ακομα ΚΑΙ ΑΝ ειχαν ψηφισει ΟΛΟΙ που διαβασαν το θρεντ αυτο κατ, ΠΑΛΙ δεν θα ηταν 1 στους 2 αυτοι που ψηφισαν ΝΔ (η 47%).
Το ξερω οτι σου πεφτει δυσκολο να το καταλαβεις, αλλα ισως πειστεις αν δεις λιγο απλη στοχαστικη οπως Binomial και Poisson-distributions (που δε θα κοιταξεις, αρα προσπαθησε απλα να το αποδεχτεις... εστω για λογους αποφυγης ανακριβειων)
Για να ισχυει αυτο που εγραψες θα επρεπε (κατα Poisson) να ειχανε φηφισει ολοκληρος ο πληθυσμος, και αυτοι που διαβασανε το θρεντ αυτο να ειναι πανω απο 10000.
Και τριτον δεν αποκαλεσανε ολοι εδωμεσα την ΝΔ χουντα, αυτοι που το κανανε ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα και ειμαι αρκετα σιγουρος πως κανεις τους δεν ψηφισε ΝΔ.
ναι ρε το ξερω οτι εχεις δικιο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οτι πεις.... εχεις δικιο εισαι πιο εξυπνος απο εμενα ... τοσο που ξερεις οτι οσοι δε ψηφηζαν ΑΝ το εκανα ΔΕ θα ψηφιζαν το κυβερνων κομμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ειναι η λογικη του παραλογου που μονο ενας πανεξυπνος θα καταλαβει... καποιος που κατεχει τη δικη σου σοφια (ή Κατερινα?) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΜΠΛΕΞΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥ ΣΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ\???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
super_toto
20/07/2007, 14:44
Ρε παιδιά τι κόλημα έχετε φάει με τα ποσοστά. Δείτε εδώ
http://national04.ekloges.dolnet.gr/
Τα ποσοστά είναι ποσοστά επί των ψηφισάντων και όχι επι του συνόλου των εγγεγραμένων. Στις τελευταίες βουλευτικές η αποχή ήταν 23,50%. Δηλαδή το πρώτο κόμα με είχε 45,36% επί των ψηφισάντων και 33,9 επι των εγγεγραμένων.
Τώρα που το ξαναβλέπω είναι τραγικο. Δηλαδή 1 στους 3 αποφάσιζει για τους άλλους 2
και δημοκρατιες και τα παντα!!!ολα για τα φραγκα λοιπον!
λοιπον μιας και ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ να καταλαβεις θα το εξηγησω απλα και ομορφα...
η δημοκρατια δε λεει πουθενα οτι πρεπει οι μισοι ανθρωποι να ψηφιζουν ενα κομμα ωστε να μας κυβερναει
λεει απλα οτι αυτο που ψηφησαν οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ και ΑΝ εχει μια σχετικα μεγαλη συγκεντωση ψηφων θα σε κυβερναει.... δεν ειναι νομος που επεβαλε το κομμα που ειναι στη εξουσια αν θες να μαθεις .... αλλο κομμα το εκανε.....
ισως μετα απο τα αυτονοητα αυτα παψεις να μας λες τις εξυπναδες σου....
Τώρα που το ξαναβλέπω είναι τραγικο. Δηλαδή 1 στους 3 αποφάσιζει για τους άλλους 2
ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ
ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ????
HALLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΑ ΛΕΩ... ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΩ/...
super_toto
20/07/2007, 14:51
HALLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΑ ΛΕΩ... ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΩ/...
Ποιά μωρά ρε συ το έχεις χάσει τελείως? Αν βάλουμε και τα μωρά παμε στο 1 στους 4. Διαβαζε περισσότερο και γράφε λιγότερο
Rezeguet
20/07/2007, 14:55
ναι ρε το ξερω οτι εχεις δικιο
οτι πεις.... εχεις δικιο εισαι πιο εξυπνος απο εμενα ... τοσο που ξερεις οτι οσοι δε ψηφηζαν ΑΝ το εκανα ΔΕ θα ψηφιζαν το κυβερνων κομμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ειναι η λογικη του παραλογου που μονο ενας πανεξυπνος θα καταλαβει... καποιος που κατεχει τη δικη σου σοφια (ή Κατερινα?) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΥΒΕΝΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΜΠΛΕΞΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥ ΣΤΙΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για αλλη μια φορα εκθετεις τη απουσια νοημοσυνης σου, την αγνοια σου περι των παντων (εκτος καινουργιων μεταγραφων ελληνικου ποδοσφαιρου) και τον συναισθηματικο σου παραλογισμο.
Δε ξερω ποσο πιο απλα να στο εξηγησω. Η κοπελια πριν, το καταλαβε (πιστευω), ισως μπορεις να τη ρωτησεις να σου εξηγησει...
:alien: :alien:
Ποιά μωρά ρε συ το έχεις χάσει τελείως? Αν βάλουμε και τα μωρά παμε στο 1 στους 4. Διαβαζε περισσότερο και γράφε λιγότερο
ωπα ενα ενα
ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΗ ΡΕ ΤΕΛΙΩΜΕΝΕ!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ 1/3 ΑΠΟ ΤΑ 2/3 ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΔΕ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ... ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΑΡΑ ΤΑ 2/3 ΦΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ
ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΔΕΞΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ
ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΤΟΥΡΑ! ΚΑΓΚΟΥΡΑ! :lol: :lol: :lol:
για αλλη μια φορα εκθετεις τη απουσια νοημοσυνης σου, την αγνοια σου περι των παντων (εκτος καινουργιων μεταγραφων ελληνικου ποδοσφαιρου) και τον συναισθηματικο σου παραλογισμο.
Δε ξερω ποσο πιο απλα να στο εξηγησω. Η κοπελια πριν, το καταλαβε (πιστευω), ισως μπορεις να τη ρωτησεις να σου εξηγησει...
:alien: :alien:
απααααπη μου.... φυσικα και δε ξερω τιποτα εγω
ολα οι κανακαριδες μας σαν εσενα τα ξερουν
αυτο που δε ξερετε ειναι οτι ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΝΙΚ ΣΕ ΕΝΑ ΣΙΤΕ αυτο μονο και τελος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ
super_toto
20/07/2007, 15:07
ωπα ενα ενα
ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΗ ΡΕ ΤΕΛΙΩΜΕΝΕ!
1 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ 1/3 ΑΠΟ ΤΑ 2/3 ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΔΕ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ... ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΑΡΑ ΤΑ 2/3 ΦΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ
ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΔΕΞΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ
ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΤΟΥΡΑ!
Ρε συ μην σαλτάρεις και μην είσαι προσβλητικός κουβέντα κάνουμε. Δεν είναι οτι δεν έκφραζει εμένα, δεν εκφράζει τα 2/3 του εκλογικού σώματος. Τα έχεις μπλεξει εντελως δεν έχεις καταλάβει τίποτα από όσα γράφω.
Τώρα αυτά που λες για δεξιους και κατούρα σε λάθος άνθρωπο τα λες. Ηρεμησε λίγο , προσπάθησε να καταλάβεις τι γράφω και ποιός σου απαντάει.
ps. αγαπημένοι δεξιοι :yuck:
ρε αντε κατουρα που θα μας σνομπαρεις ρε! ποιος εισαι ρε φιλε ?
σου λεω οτι τα 2/3 ψηφησαν ΝΔ-Πασοκ (το ιδιο και το αυτο πανω κατω)
τι απο αυτα αμφησβητεις και μας το παιζεις και υπερανω?
η δημοκρατια δε λεει πουθενα οτι πρεπει οι μισοι ανθρωποι να ψηφιζουν ενα κομμα ωστε να μας κυβερναεισωστο!!!
λεει απλα οτι αυτο που ψηφησαν οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ και ΑΝ εχει μια σχετικα μεγαλη συγκεντωση ψηφων θα σε κυβερναει.... δεν ειναι νομος που επεβαλε το κομμα που ειναι στη εξουσια αν θες να μαθεις .... αλλο κομμα το εκανε.....
αραξε κατ αρχην στα κυβικα σου και προσεξε τι σου λεω...δεν μιλησα για αυτο το κομα η το αλλο κομα!!ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουνε και πουθενα δεν ειπα οτι ειμαι υπερ του ενος η του αλλου!ειπα οτι ειμαι εναντιον ολων!δε γουσταρω ζαμπον ρε!φατο εσυ αν θες!!και παμε παρακατω διαβασε τη φραση σου και βρες την αντιφαση σου.στην αρχη υποστηριζεις οτι η δημοκρατια <<λεει απλα οτι αυτο που ψηφησαν οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ και ΑΝ εχει μια σχετικα μεγαλη συγκεντωση ψηφων θα σε κυβερναει>> και αμεσως μετα αναιρεις οτι αυτο το λεει η δημοκρατια αλλα ειναι νομος που επεβαλε αλλο κομα και οχι αυτο που ειναι στην εξουσια.χωρια λοιπον της τρικιμιας που εχει επελθει στο κεφαλι σου να σε ενημερωσω οτι αν ξερεις ελληνικα και κανεις μια ετοιμολογικη αναλυση της λεξης δημοκρατια θα δεις οτι για να εχεις δημοκρατια πρεπει να ρωτας τον λαο για σημαντικα ζητηματα (δημοψηφισμα λεγεται) και αυτο εχει να γινει απο τη μεταπολιτευση και δωθε.ΑΡΑ απο τοτε και μεχρι σημερα, δλδ για 33 χρονια ΚΑΝΕΝΑ σοβαρο ζητημα δεν υπηρξε στην (αγ)ελλαδαρα μας (αν υπηρχε ως γνησιοι δημοκρατες θα διεξαγοταν δημοψηφισμα).αρα μαγκα (γιωργο μαγκα θα ελεγα) κατσε και δουλευε μεχρι τα 65-67-70?να ψοφισεις στη δουλεια (το καλο που σου θελω) γιατι αν κανεις το λαθος και βγεις στη συνταξη θα καλοπερασεις...και επειδη σε αυτες τις ηλικιες ως επι τω πλειστον θα θες φαρμακα να πας στο ταμειο σου να σου τα γραψουν.αλλα ολα αυτα μωρε δεν ειναι σοβαρα ζητηματα (αν ηταν μια και εχουμε δημοκρατια θα ειχαμε δημοψηφισμα...αλλα δεν εγινε ποτε!!!)επιμενεις γιωργακη για τη δημοκρατια σου???η μαλλον καλυτερα ξερεις τι ειναι δημοκρατια???θες να σου κατεβασω και λεξικο???να τη χαιρεσαι τη δημοκρατια σου ρε.
ισως μετα απο τα αυτονοητα αυτα παψεις να μας λες τις εξυπναδες σου....
και θα λες εσυ τις δικες σου...πριτς!!!δε σφαξανε!!!
super_toto
20/07/2007, 15:11
ρε αντε κατουρα που θα μας σνομπαρεις ρε! ποιος εισαι ρε φιλε ?
σου λεω οτι τα 2/3 ψηφησαν ΝΔ-Πασοκ (το ιδιο και το αυτο πανω κατω)
τι απο αυτα αμφησβητεις και μας το παιζεις και υπερανω?
Με σένα μόνο σε δημόσιο ουρητίριο μπορεί να κάνει κουβέντα κανεις.
hotcarver
σου λεω οτι τα 2/3 ψηφησαν ΝΔ-Πασοκ
και νομιζεις οτι ξερουν τι ψηφιζουν????
Rezeguet
απααααπη μου.... φυσικα και δε ξερω τιποτα εγω
ολα οι κανακαριδες μας σαν εσενα τα ξερουν
εδω εχεις τουλαχιστον στο πρωτο δικιο
αυτο που δε ξερετε ειναι οτι ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΝΙΚ ΣΕ ΕΝΑ ΣΙΤΕ αυτο μονο και τελος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για σενα. Και δεδομενου της απαξιωσης μου προς προσωπου σου, υποθετω οτι δεν με νοιαζει ιδιαιτερα.
Επισης μη ξεχνας οτι για μενα και ενα μεγαλο ποσοστο εδω (μιας και σαρεσουν τα ποσοστα, ασχετα αν τα εχει βιασει με την παντελη ελλειψη μαθηματικων σου) εισαι το ιδιο με αυτο που ειμαι εγω σε σενα. Αλλα μεχρι εκει δε φτανει το μυαλο σου, εισαι επικεντρωμενος στο μικροκοσμο σου...
ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ
Δεν ισχυριστηκα ποτε κατι τετοιο. Μαθε να καταλαβαινεις τι διαβαζεις. Για το δικο σου καλο γιατι εγω παυω επισημα να ασχολουμαι με απαντησεις σου.
και θα λες εσυ τις δικες σου...πριτς!!!δε σφαξανε!!!
ναι ρε εχεις δικιο για ολα φταινε τα κομματα τη εξουσια αλλα αν ηταν ενα αριστερο κομμα θα γινομασταν ΕΣΣΔ που ολα ηταν υπερ του εργατη που καλοπερναγε και υπηρχε απλετη δημοκρατια για ολλους.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: να σαι καλα που με κανεις και γελαω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Επισης μη ξεχνας οτι για μενα και ενα μεγαλο ποσοστο εδω (μιας και σαρεσουν τα ποσοστα, ασχετα αν τα εχει βιασει με την παντελη ελλειψη μαθηματικων σου) εισαι το ιδιο με αυτο που ειμαι εγω σε σενα. Αλλα μεχρι εκει δε φτανει το μυαλο σου, εισαι επικεντρωμενος στο μικροκοσμο σου...
[/B]
:nono: :nono:
απο τους πες τυχαια 500 ενεργους συνφορουμιτες μας μονο στανταρτ 9-10 ασχολουντε με αυτα τα θεματα! οπωτε μαλλον ειναι ακυρο αυτο που λες περι ποσοστου ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
βλεπω συντονισμένη επιθεση απο ολους του ανυπαρκτους που νομιζουν οτι αδικουνται απο το πολιτικο συστημα, γουστάρω!
ρε παλικαρια οπως εχω πει πολλες φορες εδωμεσα ... στην εξουσια θα ειναι παντα ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!
O MONOΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.+_
Απλα και συντομα χωρις σεντόνια ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ για τους αλλους ...δ ε θα μπορεσουμε αγαπουλες μου!
αμα σας αρεσει... και αμα δε σας αρεσει δεν εχει σημασία..... το αποτελεσμα των εκλογων ειναι μονόδρομος και κανενας τροπος να το παρκαμψετε
τωρα αρχιστε παλι τη παπαρολογια ελευθερα αλλωστε κανεις δε σας διαβαζει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
hotcarver
20/07/2007, 15:21
βλεπω συντονισμένη επιθεση απο ολους του ανυπαρκτους που νομιζουν οτι αδικουνται απο το πολιτικο συστημα, γουστάρω!
ρε παλικαρια οπως εχω πει πολλες φορες εδωμεσα ... στην εξουσια θα ειναι παντα αυτοι ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!
O MONOΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.+_
Απλα και συντομα χωρις σεντόνια ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ για τους αλλους ...δ ε θα μπορεσουμε αγαπουλες μου!
αμα σας αρεσει... και αμα δε σας αρεσει δεν εχει σημασία..... το αποτελεσμα των εκλογων ειναι μονόδρομος και κανενας τροπος να το παρκαμψετε
τωρα αρχιστε παλι τη παπαρολογια ελευθερα αλλωστε κανεις δε σας διαβαζει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μια ερωτηση μονο χωρις ιχνος αντιπαραθεσης απεναντι σου...εισαι αυτο που ψηφιζεις?
Με σένα μόνο σε δημόσιο ουρητίριο μπορεί να κάνει κουβέντα κανεις.
αγααααπη μου..... προσωπικα μαζι σου (και με ατομα σαν εσενα) δε θα μιλαγα ουτε σε τουαλετες του στρατου γεματες σκατο 3 στρωσεις.... μη βλεπεις που εδω απανταω σε ολους... ειναι γιατι εδω εισαι/ειμαι ενα νικ ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
Μια ερωτηση μονο χωρις ιχνος αντιπαραθεσης απεναντι σου...εισαι αυτο που ψηφιζεις?
εσυ εισαι? γιατι με ρωτας τι ειμαι... αφεντικο που ψαχνεις προσωπικο εισαι? και γιατι να σου απαντησω σε προσωπικη ερωτηση σε ξερω απο χθες?
super_toto
20/07/2007, 15:25
ρε παλικαρια οπως εχω πει πολλες φορες εδωμεσα ... στην εξουσια θα ειναι παντα ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!
τωρα αρχιστε παλι τη παπαρολογια ελευθερα αλλωστε κανεις δε σας διαβαζει :rotflmao: :rotflmao:
Ρε συ διαφώνησε κανεις με αυτό που λες? Σου είπα εγώ ότι δεν σεβομαι το αποτέλεσμα των εκλογών? Σου είπα ότι θέλω να αλλάξει το εκλογικό σύστημα?
Αν θέλεις πάντως να δοσουμε ραντεβού σε καμιά τουαλέτα να τα πουμε στην έδρα σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε συ διαφώνησε κανεις με αυτό που λες? Σου είπα εγώ ότι δεν σεβομαι το αποτέλεσμα των εκλογών? Σου είπα ότι θέλω να αλλάξει το εκλογικό σύστημα?
Αν θέλεις πάντως να δοσουμε ραντεβού σε καμιά τουαλέτα να τα πουμε στην έδρα σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ναι περιμενε με και έρχομαι….! τραβα και το καζανακι να φτιαξεις ατμόσφαιρα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε παλικαρια οπως εχω πει πολλες φορες εδωμεσα ... στην εξουσια θα ειναι παντα αυτοι ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!
ρε γιωργο ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΠΡΟΤΡΟΠΗ <<ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ>> !!!!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝΕ !!!!!
ΑΚΟΥΣ ΡΕ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ Η ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΣ???????
απλα η ερωτηση μου ητανε γιατι μιλας για δημοκρατια ενω σου αποδυκνειω οτι δε παιζει αυτο το πραμα.απαντηση πηρα και καλυφθηκα.τα γραφεις για να <<τη πεις>> η να <<πικαρεις>> ατομα που θεωρεις οτι <<δε το χουνε>> και ειπα οτι παω πασο. απλα οπως σου χω πει και κατ ιδιαν γραφεις με ενα τροπο που τραβας το σκοινι στο αλλο ακρο και αυτο σε κανει να δειχνεις καπως τελοσπαντων...ενω δεν εισαι :a31: γιατι θες να δειχνεις ετσι δεν το χω καταλαβει.
ναι ρε εχεις δικιο για ολα φταινε τα κομματα τη εξουσια αλλα αν ηταν ενα αριστερο κομμα θα γινομασταν ΕΣΣΔ που ολα ηταν υπερ του εργατη που καλοπερναγε και υπηρχε απλετη δημοκρατια για ολλους.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: να σαι καλα που με κανεις και γελαω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μα ειπα εγω κατι τετοιο????
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
hotcarver
20/07/2007, 15:30
εσυ εισαι? γιατι με ρωτας τι ειμαι... αφεντικο που ψαχνεις προσωπικο εισαι? και γιατι να σου απαντησω σε προσωπικη ερωτηση σε ξερω απο χθες?
πιστευω οτι σαν συνειδητοποιμενος πολιτης ειμαι..αυτο για το αφεντικο παλι δεν το καταλαβα..σου ζητησα μηπως βιογραφικο?
σε γενικες γραμμες συμφωνουμε αλλα διαφωνουμε ως προς το "δημοκρατικο" που επιμενω οτι δε μπορει συνονυμο με το "50.1% αποτελεσμα στις εκλογες για ενα κομμα"
καπου χανουμε το μετρο και μιλαμε με υπερβολες αν ελπιζουμε σε κατι τετοιο...
ωραια τα ειπαμε δε παμε για κανα γκαιφε τωρα ? με κανα μηχανακι ξερετε αυτο το πραμα που φουσκωνεις το τιμονι και εχει 2 ροδες?
αιντε βαριεμε. θα ερθω με το μπεβερλυ (ξερετε δερματινα καθισματα σιντι εμπιθρι αρκουδισιον ει μπι ες χυσεμες και τετοια )
:D :D :D αντε αντε παμε
πιστευω οτι σαν συνειδητοποιμενος πολιτης ειμαι..αυτο για το αφεντικο παλι δεν το καταλαβα..σου ζητησα μηπως βιογραφικο?
ρε φιλε θες να μας πεις κατι ή απλα χαλας το χρονο μου κανοντας ερωτησεις?
παλι προσπαθεις να φτιαξεις τη καβα σου μπα και παει βημα και δεν εχεις χρονο ρε???
ελα απο το σπιτι να σου δωσω κανα μπουκαλι ουισκι :lol: :lol: :lol: :lol:
hotcarver
20/07/2007, 15:42
Σε ρωτησα αλλα μαλλον δεν με καταλαβες..Απλα...Οι 300 αντιπροσωπευουν τον ελληνικο λαο?Ειμαστε αυτο που ψηφιζουμε?γιατι αυτο που ψηφιζουμε τελικα αποτελειται απο 2 σπειρες-οικογενειες πολιτικων και ενα ματσο ακομα αληταραδες ανθελληνες,που δρεπουν τους καρπους της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
Σε ρωτησα αλλα μαλλον δεν με καταλαβες..Απλα...Οι 300 αντιπροσωπευουν τον ελληνικο λαο?Ειμαστε αυτο που ψηφιζουμε?γιατι αυτο που ψηφιζουμε τελικα αποτελειται απο 2 σπειρες-οικογενειες πολιτικων και ενα ματσο ακομα αληταραδες ανθελληνες,που δρεπουν τους καρπους της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...
ναι ναι βαλε και τη προταση "ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΗΣΑΜΕ" στο τελος και συμφωνουμε
hotcarver
20/07/2007, 15:47
ναι ναι βαλε και τη προταση "ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΗΣΑΜΕ" στο τελος και συμφωνουμε
Για αυτο σε ρωτησα πριν αν εισαι αυτο που ψηφιζεις και με παρεξηγησες..ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ..
Rezeguet
20/07/2007, 15:57
:nono: :nono:
απο τους πες τυχαια 500 ενεργους συνφορουμιτες μας μονο στανταρτ 9-10 ασχολουντε με αυτα τα θεματα! οπωτε μαλλον ειναι ακυρο αυτο που λες περι ποσοστου ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
με "εδω" ορισα το φορουμ. Μιας και τα ιδια (περι ανπαρξιας των αυτων που δε βλεπει καθημερινα απο κοντα) εχει πει και σε αλλες κατηγοριες του φορουμ.
Και μαλον μπερδευτηκες και συ λιγουλακι, μιας και αναφερομουνα τοση ωρα σε ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ και οχι σε καθαρη στατιστικη.
Λιανα αυτο που ειπα πριν, επειδη εισαι εσυ :) - > (υποθετικα στοιχεια)
Εχουμε 100 ατομα που διαβασανε το θρεντ.
Και οι 100 ψηφισανε.
Το ποσοστο ειναι 47% στις εκλογες για ΝΔ.
Επισης θεωρουμε οτι οι πολιτκες προτιμησεις των μελων του φορουμ ειναι ομοιως κατανεμημενες οπως και στον πληθυσμο που ψηφισε.
Αυτο ΔΕΝ σημαινει (απο αποψη θεωριας πιθανοτητων) οτι οι 47 θα εχουν ψηφισει ΝΔ, αλλα γυρω στους 15-30.
Ειναι λιγο "παραλογο" με τη πρωτη ματια, αλλα οπως ειπα, ειναι δυσκατανοητο.
επιστημονικα, το ανθρωπινο μυαλο ειναι σχετικα αχρηστο στην εντισκτωδη "λογικη" υπολογιση των πιθανοτητων.
->ενα παραδειγμα
εχουμε 25 ατομα σε μια αιθουσα και θελουμε να δουμε με τι πιθανοτητα υπαρχει να εχουνε δυο ατομα την ιδια μερα γενεθλια. Θα ελεγες ενστικτωδως καποιο πολυ μικρο αριθμο, αλλα στην πραγματικοτητα ειναι 56% !
για να μην παρεξηγουμαστε..
gregorgeous89
20/07/2007, 18:34
Δέστε τι βρήκα! ...
http://www.alltogethernow.gr/forum/index.php?topic=604.0