View Full Version : Τόσα και τόσα θρεντ έχουν ανοιχτεί...
Cpt. Haddock
09/07/2007, 15:45
...για να καταγγείλουν την αστυνομική βία (και δικαίως πολλές φορές).
Για αυτό το ζήτημα όμως (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=815545&lngDtrID=244) κανένας δε λέει κάτι...
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Μάλλον δεν είναι "ανθρωπος" αυτός που χαροπαλεύει χωρίς λόγο στην εντατική
:sad: :sad:
Να μας χαιρόμαστε
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
...........
πότε έγινε αυτό ρε?
τι έγινε?
:confused: :confused:
Dodok edessa
09/07/2007, 15:51
τζάμπα μαγκες !!!!
ειτε με στολες ειτε με κουκούλες ..τσογλάνια του κερατα που ποτέ δεν θα μπορούσαν να μαλώσουν ενας προς εναν ...γιατι απλα ειναι αδερφές !
και ολοι ειναι γνωστοι μεταξυ του και οι μεν και οι δε .....:mad:
αλίμονο στον ατυχο που θα βρεθεί μπροστα τους ....την ωρα δηλαδή που απο αδερφές θα θέλουν να δείξουν οτι ειναι αντράκια !!!
κριμα το παλικαρακι...μακαρι να βγει δυνατος απο εκει
:(
LsKostas
09/07/2007, 16:05
http://athens.indymedia.org
Αν αυτοί που χτύπησαν με σιδηρολοστούς τους δύο ασφαλίτες νομίζουν ότι είναι αναρχικοί ή αναρχοαυτόνομοι, τότε οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους.
Θέλω να πιστεύω ότι οι τραμπούκοι αυτοί καμία σχέση δεν έχουν, και δε μπορούν να έχουν, με τον Αναρχισμό ή την Αριστερά.
Τώρα όσον αφορά τις ανακοινώσεις της αστυνομίας για «υποκινητές» οι κύριοι αυτοί ας καταλάβουν ότι υποκινητές είναι τα γουρούνια της αστυνομίας που βασανίζουν, εξευτελίζουν και χτυπούν μετανάστες, μαθητές, εργάτες και συνταξιούχους. Αυτά τα καθάρματα είναι οι υποκινητές τέτοιων συμπεριφορών και καθόλου απίθανο και οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης εναντίων των δύο ασφαλιστών να είναι άτομα του υποκόσμου που παίζουν το παιχνίδι του υπουργείου Δημόσιας Τάξης που θέλει να επιβάλλει μεγαλύτερη αστυνόμευση, περισσότερη κρατική τρομοκρατία και ασυδοσία.
Όπως και νάχει το περιστατικό αυτό είναι καταδικαστέο. Οι αριστεροί, οι αναρχικοί και όλοι οι πραγματικοί αγωνιστές δεν μεταχειρίζονται τραμπούκικες πρακτικές. Και όσοι τις χρησιμοποιούν μόνο αναρχικοί ή αριστεροί δεν είναι.
Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε και τι γίνεται.
Cpt. Haddock
09/07/2007, 16:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
[.... και καθόλου απίθανο....]
και καθόλου πιθανό όμως
Απο εικασίες ένα σωρό... :rolleyes:
sergiosm
09/07/2007, 16:19
[url]Τώρα όσον αφορά τις ανακοινώσεις της αστυνομίας για «υποκινητές» οι κύριοι αυτοί ας καταλάβουν ότι υποκινητές είναι τα γουρούνια της αστυνομίας που βασανίζουν, εξευτελίζουν και χτυπούν μετανάστες, μαθητές, εργάτες και συνταξιούχους. Αυτά τα καθάρματα είναι οι υποκινητές τέτοιων συμπεριφορών και καθόλου απίθανο και οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης εναντίων των δύο ασφαλιστών να είναι άτομα του υποκόσμου που παίζουν το παιχνίδι του υπουργείου Δημόσιας Τάξης που θέλει να επιβάλλει μεγαλύτερη αστυνόμευση, περισσότερη κρατική τρομοκρατία και ασυδοσία.
Ενώ το παιχνίδι των "δήθεν" αναρχικών, των "δήθεν" ελεύθερων κλπ που το μόνο που θέλουν είναι να επιβάλουν τη δική τους τρομοκρατία και ασυδοσία, και μάλιστα σπάζοντας και καταστρέφοντας τη δική σου περιουσία, είναι καλύτερο ;;;
Υποτίθεται ότι "αναρχία" σημαίνει ότι μία κοινωνία είναι τόσο ανεπτυγμένη και αυτορυθμίζεται μόνο της και δεν χρειάζεται τους νόμους για το κάνουν αυτοί στη θέση της. Τί σχέση έχει αυτό με ό,τι συμβαίνει σήμερα ;; ΚΑΜΙΑ
Δεν με ενδιαφέρει ο τίτλος (αναρχικός, αριστερός, δεξιός κλπ)
Στην ελλάδα ο καθένας δηλώνει ό,τι θέλει. Το θέμα είναι τί πραγματικά είναι και πώς πραγματικά φέρεται. ...
Α και για να μην ξεχνιώμαστε..
Οι πραγματικοί επαναστάτες δεν χρειάζεται να χύσουν το αίμα των άλλων. Να θυμίσω απλά τον Μαχάτμα Γκάντι στην Ινδία η αρχή του οποίου ήταν "η μη βία". Στο τέλος κέρδισε.
Να θυμίσω επίσης την πλατεία Τιεν Α Μεν όπου ο φοιτητής στήθηκε μπροστά στο τανκ (χωρίς όπλα).
Και επίσης να θυμίσω ότι στο δικό μας Πολυτεχνείο όσοι ήταν μέσα δεν είχαν όπλα ....
Μάλλον έχουμε γενικότερα σαν κοινωνία παρεξηγήσει πολλά πράγματα ...
Ο προθυπουργός έδωσε λέει εντολή στους γιατρους να τον προσέξουν "σαν παιδί τους"
Ελεεινό απο κάθε άποψη...
Rezeguet
09/07/2007, 19:10
.
de katalava.. 3ylokoph8hke enas nearos asfaliths apo koukouloforous. Afou kyriarxei anarxia ekei, ti perimeneis, na mhn tyxei mia fora na 3ylokoph8ei kapoios asfaliths?? toso apisteyto einai?
:confused: :confused:
kai de to lew kathgorhmatika. apla pragmatika anrwtiemai pou einai to toso periergo...
Κατακρινω μεχρι εκει που δεν παει :mad: :mad: :mad: :mad:
Ακομα και αδικο να εχει καποιος(ασχετο με αυτην την περιπτωση), 50 ατομα να την πεφτουν σε εναν και να κανουν τους μαγκες, ειναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ
Κουραδομαγκες του κερατα
''Αναρχια''
Εχουν ξεφτυλισει και τον ορο οι ξεφτυλες
Αναρχια σημαινουν αλλα πραγματα, οχι ''δεν γουσταρω να ενταχθω στο κοινωνικο συνολο, θα κανω οτι γουσταρω, και θα καταστρεφω την περιουσια του αλλου''
Κουραδομαγκες του κερατα, ξανα
Αν δουμε κανενα βιντεακι στο νετ, με αστυνομικους που θα δερνουν τετοια τσογλανια, θα λεμε μετα ''Αχου οι παλιανθρωποι οι μπατσοι, δερνουν το παιδι....''
ΟΞΩ
:mad: :mad: :mad:
tsoukas77
09/07/2007, 19:27
http://athens.indymedia.org
Αν αυτοί που χτύπησαν με σιδηρολοστούς τους δύο ασφαλίτες νομίζουν ότι είναι αναρχικοί ή αναρχοαυτόνομοι, τότε οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους.
Θέλω να πιστεύω ότι οι τραμπούκοι αυτοί καμία σχέση δεν έχουν, και δε μπορούν να έχουν, με τον Αναρχισμό ή την Αριστερά.
Τώρα όσον αφορά τις ανακοινώσεις της αστυνομίας για «υποκινητές» οι κύριοι αυτοί ας καταλάβουν ότι υποκινητές είναι τα γουρούνια της αστυνομίας που βασανίζουν, εξευτελίζουν και χτυπούν μετανάστες, μαθητές, εργάτες και συνταξιούχους. Αυτά τα καθάρματα είναι οι υποκινητές τέτοιων συμπεριφορών και καθόλου απίθανο και οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης εναντίων των δύο ασφαλιστών να είναι άτομα του υποκόσμου που παίζουν το παιχνίδι του υπουργείου Δημόσιας Τάξης που θέλει να επιβάλλει μεγαλύτερη αστυνόμευση, περισσότερη κρατική τρομοκρατία και ασυδοσία.
Όπως και νάχει το περιστατικό αυτό είναι καταδικαστέο. Οι αριστεροί, οι αναρχικοί και όλοι οι πραγματικοί αγωνιστές δεν μεταχειρίζονται τραμπούκικες πρακτικές. Και όσοι τις χρησιμοποιούν μόνο αναρχικοί ή αριστεροί δεν είναι.
Ετσι ακριβως...
hidefnick
09/07/2007, 21:27
Ρε, μέσα στο κολάδικο καθόντουσαν και τους την έπεσαν. Στο ίδιο σημείο που είχαν γίνει τα σκηνικά στους Madness (eject festival)
Είναι τελείως άκυρο 24 χρονών να πας έτσι. Και είναι τελείως άκυρο να το παίζεις μάγκας μέσα και υπό την προστασία της αγέλης που ανήκεις, σκοτώνοντας ανθρώπους.
Αν τους τσακώσουν και τους κάνουν καινούργιους, όπως τους αξίζει, μετά οι μανάδες τους θα κλαίνε στα κανάλια για τα καλά παιδιά τους που παρασύρθηκαν.
Ξεκολλάτε με τις θεωρίες περί κακών μπάτσων. 24 χρονών είναι.
liakaros
10/07/2007, 00:28
Ενα εχω να πω και ας με κραξει ολο το συμπαν
Α ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ !!!!!!!!!!!!!!
μια εθνοσωτηρια κυβερνηση σας χρειαζεται τσογλανια του κερατα!
lampros_fazer
10/07/2007, 00:36
Έλα μου ντε..που είναι τώρα οι ψευτπαπάρηδες..(?)
και καθόλου απίθανο και οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης εναντίων των δύο ασφαλιστών να είναι άτομα του υποκόσμου που παίζουν το παιχνίδι του υπουργείου Δημόσιας Τάξης που θέλει να επιβάλλει μεγαλύτερη αστυνόμευση, περισσότερη κρατική τρομοκρατία και ασυδοσία.
Ο άνθρωπος δεν έσπασε χερι/πόδι,χαροπαλεύει λέμε.. :a24:
soundstorm
10/07/2007, 01:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ενα εχω να πω και ας με κραξει ολο το συμπαν
Α ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ !!!!!!!!!!!!!!
μια εθνοσωτηρια κυβερνηση σας χρειαζεται τσογλανια του κερατα!
Ναι σιγουρα!Ενας χιτλερ ακομα καλυτερα!
Και δανεια μας εδωσε και καλα περασαμε.Εκανε ο μπαμπας μια δουλεια,,,,,,κατσε να δεις πως την ελεγαν.....
Μια κουκουλα φορουσε στο κεφαλι.....
:a31:
Κριμα στο παλικαρι κριμα και στο τοσα αλλα παλικαρια που η τηλεοραση δεν τα εκανε θεματα!
95879
liakaros
10/07/2007, 01:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Ναι σιγουρα!Ενας χιτλερ ακομα καλυτερα!
Και δανεια μας εδωσε και καλα περασαμε.Εκανε ο μπαμπας μια δουλεια,,,,,,κατσε να δεις πως την ελεγαν.....
Μια κουκουλα φορουσε στο κεφαλι.....
:a31:
Κριμα στο παλικαρι κριμα και στο τοσα αλλα παλικαρια που η τηλεοραση δεν τα εκανε θεματα!
Ναι μωρε ενω τωρα ειναι καλυτερα...
Οταν θα ερθει να σου καψει κανενα κωλοπαιδι το αμαξι η το μηχανακι χωρις λογο ελα να μου πεις πως θα νιωσεις...
Η πες μου καλυτερα πως εννοιωθες πριν λιγα χρονια οταν ειχαν μπει οι θρασυδειλοι οι κοτες στο πολυτεχνειο και εκαιγαν τις ελληνικες σημαιες...
soundstorm
10/07/2007, 01:14
Οταν θα ερθει να σου καψει κανενα κωλοπαιδι το αμαξι η το μηχανακι χωρις λογο ελα να μου πεις πως θα νιωσεις...
Η πες μου καλυτερα πως εννοιωθες πριν λιγα χρονια οταν ειχαν μπει οι θρασυδειλοι οι κοτες στο πολυτεχνειο και εκαιγαν τις ελληνικες σημαιες...
......Κριμα στο παλικαρι κριμα και στα τοσα αλλα που δεν γινονται θεμα στην τηλεοραση!
alximistis
10/07/2007, 01:15
καλά ε! ούτε που είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε ανοιχτεί τέτοιο θρεντάκι και το σκεφτόμουνα γιατί όντως θα ήταν ντροπή να μην το σχολιάσουμε. Μπράβο Λιάκο (καλό το υποκοριστικούλη ε;). :)
Δεν χρειάζεται να πούμε τα αυτονόητα. ότι είναι άνθρωποι οι αστυνομικοί κλπ κλπ. Αυτό έλλειπε να υπάρχει θέμα συζήτησης και ως προς αυτό.
Έπίσης... για το ποιοι ήταν αυτοί που του επιτέθηκαν και αν ήταν αναρχικοί αντιεξουσιαστές ή απλώς πρεζάκια και κωλοπαίδια ούτε που με ενδιαφέρει! ΧΕΣΤΗΚΑ να το πω κι έτσι!!!
Ξέρω μόνο πως ήταν μία πράξη η οποία αποδεικνύει το ανύπαρκτο μυαλό και την κακία που έχουν κάποιοι άνθρωποι σε τούτον τον τόπο. Πρέπει να είσαι πολύ ανώμαλος πολύ διεστραμμένος και κοινωνικά ΑΧΡΗΣΤΟΣ για να πας 20-30 άτομα όσοι σκατά ήταν και να την πέσεις σε έναν άνθρωπο απλώς επειδή φοράει στολή!
Αυτό λέγεται ανωμαλία κομπλεξισμός και οι άνθρωποι που το έκαναν ήταν σοβαρά άρρωστοι! όχι με την έννοια του να τους δώσουμε δικαιολογία και άλλοθι. Είναι κοινωνικά άρρωστοι και επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο!
Μόνο και μόνο ότι τους επιτέθηκαν και δεν σταμάτησαν στιγμή να τους χτυπάνε παντού ιδιαίτερα στο κεφάλι κι ότι αυτήν την στιγμή υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος παλεύει να ζήσει αυτό τα λέει όλα.
Κι όσο για τα επιχειρήματα... αλήθεια γιατί τον χτύπησαν; Επειδή φορούσε στολή; Επειδή έξκανε τη δουλειά του όπως πάρα πολύς κόσμος σε αυτόν τον τόπο; και μην ακούσω τίποτα περί... επαναστατικότητας και αντίδρασης και τέτοιες μπούρδες! Το κάθε κομπλεξικό το οποίο ζει και αναπνέει μέσα στη βία βγάζει και μια δικαιολογία. Το κάθε αρρωστημένο κεφάλι έχει και ένα άλλοθι. :(
Τέλος για αυτά που διάβασα περί ατόμων του υποκόσμου και επίτηδες τους έβαλαν κλπ κλπ... με μία λέξη ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!! Εκτός αν εκείνο το βράδυ δεν είχε δουλειά ο Παλαιοκώστας και είπε δεν πάω να χτυπήσω (ίσως μέχρι θανάτου) κανά αστυνομικό;
Αυτά τα λένε μόνο παιδάκια και ούτε! Τι να μπει επίτηδες; Με ποια λογική; Για να επιβάλλει πως το διάβσα μεγαλύτερη αστυνόμευση και κρατική τρομοκρατία; Τόσες κάμερες τόσες παρακολουθήσεις συλλήψεις επί συλήψεων και επιχειρήσεις σκούπας. Ναι ανάγκη είχαν να βάλουν τα μαλακισμένα!
Και να πω και κάτι τελευταίο. Προς τους κύριους που δηλώνουν σκεπτόμενοι και υποστηρικτές της Αριστεράς.
Εξορίες φυλακές ξύλο διωγμοί! Χρόνια ολόκληρα κυνηγητό και πολίτες Γ' κατηγορίας. Για πέστε μου κύριοι σκεπτόμενοι έναν πραγματικά έναν αγωνιστή ο οποίος μετά να βγήκε και να χτύπησε αστυνομικό. Να προχώρησε σε τραμπούκικες πράξεις. Να κάλυψε το πρόσωπό του με κουκούλες κράνη οτιδήποτε και να επιτέθηκε με απίστευτη βαναυσότητα σε αντίπαλο!!! Έναν!!! ΑΝ σέβεστε τους αγώνες της Αριστεράς και την ιστορία της να μην ψάχνετε δικαιολογίες και εξηγήσεις πίσω από θεωρίες συνομωσίας για κάθε αλήτη!!!
ΥΓ. Εγώ θυμάμαι και μία παρόμοια περίπτωση. Όταν χρυσαυγίτες είχαν χτυπήσει επίσης άγρια το φοιτητή έξω από τα δικαστήρια. Τότε αυτοί ήταν εν δυνάμει και παραλίγο εγκληματίες και σωστά. Τα τσογλάνια αυτά τι είναι;;;;;;;;;
Α ρε θεια... θα τα βλέπεις αυτά εκεί που είσαι και δεν θα τα πιστεύεις... :(
YG.2 Προς κ. liakaros.
Tι σχέση έχει το παρόν θρεντάκι με το κάψιμο της μηχανής ή του ΙΧ; Ξέρεις μιλάμε για μια ζωή όχι για αντικείμενο. Και που κολλάει το κάψιμο των σημαιών στο πολυτεχνείο; άλλο σου είπε άλλα λες...
liakaros
10/07/2007, 01:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
YG.2 Προς κ. liakaros.
Tι σχέση έχει το παρόν θρεντάκι με το κάψιμο της μηχανής ή του ΙΧ; Ξέρεις μιλάμε για μια ζωή όχι για αντικείμενο. Και που κολλάει το κάψιμο των σημαιών στο πολυτεχνείο; άλλο σου είπε άλλα λες... [/B]
Ναι σωστα δεν εχει καμμια σχεση...
Το οτι ζουμε σε εναν αναρχο κοσμο που ο καθε ενας μπορει να κανει οτι θελει δεν εχει καμμια σχεση...
Τελος παντων εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι εκεινη την εποχη δεν μπορουσε να κανει ο καθε ενας οτι θελει να χτυπαει οποιον θελει και να σπαει οτι θελει...αλλα τελος παντων οπως ειπα, δεν εχει καμμια σημασια να παρει το θρεντ κοινωνικοπολιτικο χαρακτηρα,ας κρατησει ο καθε ενας τις πεποιθησεις του για τον εαυτο του,λαθος μου που εξεφρασα τετοια αποψη...
ευχομαι το παληκαρι να αναρωσει γρηγορα τπτ αλλο...
Υ.Γ για το κ.liakaros, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΟΣ
Nikoskazer2000
10/07/2007, 01:39
Ηλία ισορροπία είναι αυτό που χρειάζεται. Ούτε χούντα και ανακρίσεις, αλλα ούτε και "οι γνώμες είναι σαν τις λωλοτριπίδες και ολοι έχουν απο μια γι' αυτό ας τα μαμήσουμε ολα".
Ίσορροπία-->λιγότερες φυάλες πολυουρεθάνης-->περισσότερα :smilea:
:lol: :rotflmao: :lol:
liakaros
10/07/2007, 01:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Ηλία ισορροπία είναι αυτό που χρειάζεται. Ούτε χούντα και ανακρίσεις, αλλα ούτε και "οι γνώμες είναι σαν τις λωλοτριπίδες και ολοι έχουν απο μια γι' αυτό ας τα μαμήσουμε ολα".
Ίσορροπία-->λιγότερες φυάλες πολυουρεθάνης-->περισσότερα :smilea:
:lol: :rotflmao: :lol:
Ναι ρε νικολα αλλα δεν μπορω να βλεπω αλλο την καταντια αυτης της χωρας, φτανει πια δεν υπαρχει καμμια ταξη πουθενα...οσο για την ισσοροπια ουτε υπηρχε ουτε κατα την γνωμη μου πιστευω οτι θα υπαρξει ποτε...
Για την πολυουρεθανη τα ειπαμε και απο κοντα:winka: (παραδοξως αποψε εχει ησυχια)
Nikoskazer2000
10/07/2007, 02:03
Το ξέρω οτι γίνεται της φουστάνας παγκοσμίως (στα μέρη μας παλεύεται ακόμη) αλλα για φαντάσου να είχαμε χούντα και να μας το κλείνανε το moto.gr γιατί είναι ενας χώρος που μαζεύονται πάνω απο 3 άτομα (θυμάσαι τις ιστορίες που μας λέγανε οι παππούδες μας) και ελοχεύει "επανάσταση απο αντιστασιακά στοιχεία". :(
Τον παππού μου τον τρέχανε κάθε λίγο και λιγάκι για ανάκριση στην ασφάλεια γιατί ηταν λέει αριστερός και είχε διαφορετικές απόψεις απο το καθεστώς. Ούτε είχε πειράξει ποτέ του κανέναν, ούτε κλέψει, ούτε βανδαλίσει. Απλά είχε αλλη γνώμη για το καθεστώς της χούντας, αυτό μόνο.
Φίλικά έτσι;
:beer:
Edit: Αυτό που λέω είναι οτι χρειαζόμαστε κάτι καλύτερο απο αλλη μια χούντα.
:wave2:
liakaros
10/07/2007, 02:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Το ξέρω οτι γίνεται της φουστάνας παγκοσμίως (στα μέρη μας παλεύεται ακόμη) αλλα για φαντάσου να είχαμε χούντα και να μας το κλείνανε το moto.gr γιατί είναι ενας χώρος που μαζεύονται πάνω απο 3 άτομα (θυμάσαι τις ιστορίες που μας λέγανε οι παππούδες μας) και ελοχεύει "επανάσταση απο αντιστασιακά στοιχεία". :(
Τον παππού μου τον τρέχανε κάθε λίγο και λιγάκι για ανάκριση στην ασφάλεια γιατί ηταν λέει αριστερός και είχε διαφορετικές απόψεις απο το καθεστώς. Ούτε είχε πειράξει ποτέ του κανέναν, ούτε κλέψει, ούτε βανδαλίσει. Απλά είχε αλλη γνώμη για το καθεστώς της χούντας, αυτό μόνο.
Φίλικά έτσι;
:beer:
Edit: Αυτό που λέω είναι οτι χρειαζόμαστε κάτι καλύτερο απο αλλη μια χούντα.
Χουντα σιγουρα οχι...αλλα δεν χρειαζομαστε και την δημοκρατια στην σημερινη κατασταση που εχει περιελθει...
Το να χτυπουν 30 ατομα δυο δεν ειναι δημοκρατια...(οπως δεν ειναι και να χτυπουν 3 μπατσοι 1)
Το να σπανε και να καινε 100 ατομα ξενες περιουσιες δεν ειναι δημοκρατια...
Το να κλεινουν 200 ατομα ενα δρομο για να διαμαρτυρηθουν(εστω και με το δικιο τους) ειναι καταπατηση της δικης μου δημοκρατιας και αλλων 1000 που θελουν να περασουν απο τον δρομο αυτο...
Τελος παντων αυτα ειναι λεπτα ζητηματα και εννοιες οι οποιες δεν γινεται να αναλυθουν απο εδω.
Οπως ειπες και εσυ ισορροπια χρειαζεται αλλα που να βρεθει...
Nikoskazer2000
10/07/2007, 02:25
:a10:
:a51:
alximistis
10/07/2007, 02:40
Χουντα σιγουρα οχι...αλλα δεν χρειαζομαστε και την δημοκρατια στην σημερινη κατασταση που εχει περιελθει...
Το να χτυπουν 30 ατομα δυο δεν ειναι δημοκρατια...(οπως δεν ειναι και να χτυπουν 3 μπατσοι 1)
Το να κλεινουν 200 ατομα ενα δρομο για να διαμαρτυρηθουν(εστω και με το δικιο τους) ειναι καταπατηση της δικης μου δημοκρατιας και αλλων 1000 που θελουν να περασουν απο τον δρομο αυτο...
Τελος παντων αυτα ειναι λεπτα ζητηματα και εννοιες οι οποιες δεν γινεται να αναλυθουν απο εδω.
Οπως ειπες και εσυ ισορροπια χρειαζεται αλλα που να βρεθει...
Η Δημοκρατία σας αρέσει δεν σας αρέσει είναι το καλύτερο πολίτευμ ααπό όσα έχουν περάσει από τον κόσμο ως τώρα. Και μέχρι να βγει κάτι άλλο.
Κάθε τι όμως που έχει να κάνει με τον άνθρωπο και τη φύση του έχει και προβλήματα. Πολλά και μεγάλα καθότι ουδείς τέλειος.
Συμφωνώ απόλυτα ότι όπως είναι η ελληνική δημοκρατία ναι χρειάζεται βελτιώσεις. Στάνταρ πράγματα. Μην νομίζετε όμως ότι αλλού (όχι Πακιστάν Ινδίες κλπ) δεν γίνονται αυτά. Γίνονται και μάλιστα μερικές φορές χειρότερα. Μην έχετε αυταπάτες.
Τεσπα μην μπλέξουμε τα περί δημοκρατίας κ.λπ κ.λπ γιατί είναι άλλο το θέμα μας.
΄Νομίζω συμφωνούμε όλοι για το ποιον αυτών των ανθρώπων. Τα υπόλοιπα... σε άλλη κουβέντα.
Αλήθεια... τι κάνουμε ξάγρυπνοι εμείς τέτοια ώρα; :)
liakaros
10/07/2007, 02:44
[
Αλήθεια... τι κάνουμε ξάγρυπνοι εμείς τέτοια ώρα; :) [/B]
Δουλευουμε μεχρι τις 7 το πρωι:bigcry:
Εγω και ο Νικολας δλδ...για τους υπολοιπους δεν ξερω...:look:
alximistis
10/07/2007, 02:48
Δουλευουμε μεχρι τις 7 το πρωι:bigcry:
Εγω και ο Νικολας δλδ...για τους υπολοιπους δεν ξερω...:look:
+ ένας ακόμα εδώ!!! Μέχρι τις 6. Καλή βάρδια παιδιά. :)
liakaros
10/07/2007, 02:57
+ ένας ακόμα εδώ!!! Μέχρι τις 6. Καλή βάρδια παιδιά. :)
Καλη βαρδια και απο μενα...αλλα προσωπικα δεν με βλεπω να την παλευω μεχρι τις 7 :ZZZ:
Εχω αυγοκοψει απο τη νυστα λεμε...
end of spamming:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtrm600
Ο προθυπουργός έδωσε λέει εντολή στους γιατρους να τον προσέξουν "σαν παιδί τους"
Ελεεινό απο κάθε άποψη...
θα τον "επισκεφθεί" καλέ και ο υπουργός Υγείας!!! Ποιός στην χάρη του!!! Κέρδισε το ΤΖΑΚ ΠΟΤ!!
καλά ε! ούτε που είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε ανοιχτεί τέτοιο θρεντάκι και το σκεφτόμουνα γιατί όντως θα ήταν ντροπή να μην το σχολιάσουμε. Μπράβο Λιάκο (καλό το υποκοριστικούλη ε;). :)
Δεν χρειάζεται να πούμε τα αυτονόητα. ότι είναι άνθρωποι οι αστυνομικοί κλπ κλπ. Αυτό έλλειπε να υπάρχει θέμα συζήτησης και ως προς αυτό.
Έπίσης... για το ποιοι ήταν αυτοί που του επιτέθηκαν και αν ήταν αναρχικοί αντιεξουσιαστές ή απλώς πρεζάκια και κωλοπαίδια ούτε που με ενδιαφέρει! ΧΕΣΤΗΚΑ να το πω κι έτσι!!!
Ξέρω μόνο πως ήταν μία πράξη η οποία αποδεικνύει το ανύπαρκτο μυαλό και την κακία που έχουν κάποιοι άνθρωποι σε τούτον τον τόπο. Πρέπει να είσαι πολύ ανώμαλος πολύ διεστραμμένος και κοινωνικά ΑΧΡΗΣΤΟΣ για να πας 20-30 άτομα όσοι σκατά ήταν και να την πέσεις σε έναν άνθρωπο απλώς επειδή φοράει στολή!
Αυτό λέγεται ανωμαλία κομπλεξισμός και οι άνθρωποι που το έκαναν ήταν σοβαρά άρρωστοι! όχι με την έννοια του να τους δώσουμε δικαιολογία και άλλοθι. Είναι κοινωνικά άρρωστοι και επικίνδυνοι για το κοινωνικό σύνολο!
Μόνο και μόνο ότι τους επιτέθηκαν και δεν σταμάτησαν στιγμή να τους χτυπάνε παντού ιδιαίτερα στο κεφάλι κι ότι αυτήν την στιγμή υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος παλεύει να ζήσει αυτό τα λέει όλα.
Κι όσο για τα επιχειρήματα... αλήθεια γιατί τον χτύπησαν; Επειδή φορούσε στολή; Επειδή έξκανε τη δουλειά του όπως πάρα πολύς κόσμος σε αυτόν τον τόπο; και μην ακούσω τίποτα περί... επαναστατικότητας και αντίδρασης και τέτοιες μπούρδες! Το κάθε κομπλεξικό το οποίο ζει και αναπνέει μέσα στη βία βγάζει και μια δικαιολογία. Το κάθε αρρωστημένο κεφάλι έχει και ένα άλλοθι. :(
Τέλος για αυτά που διάβασα περί ατόμων του υποκόσμου και επίτηδες τους έβαλαν κλπ κλπ... με μία λέξη ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!! Εκτός αν εκείνο το βράδυ δεν είχε δουλειά ο Παλαιοκώστας και είπε δεν πάω να χτυπήσω (ίσως μέχρι θανάτου) κανά αστυνομικό;
Αυτά τα λένε μόνο παιδάκια και ούτε! Τι να μπει επίτηδες; Με ποια λογική; Για να επιβάλλει πως το διάβσα μεγαλύτερη αστυνόμευση και κρατική τρομοκρατία; Τόσες κάμερες τόσες παρακολουθήσεις συλλήψεις επί συλήψεων και επιχειρήσεις σκούπας. Ναι ανάγκη είχαν να βάλουν τα μαλακισμένα!
Και να πω και κάτι τελευταίο. Προς τους κύριους που δηλώνουν σκεπτόμενοι και υποστηρικτές της Αριστεράς.
Εξορίες φυλακές ξύλο διωγμοί! Χρόνια ολόκληρα κυνηγητό και πολίτες Γ' κατηγορίας. Για πέστε μου κύριοι σκεπτόμενοι έναν πραγματικά έναν αγωνιστή ο οποίος μετά να βγήκε και να χτύπησε αστυνομικό. Να προχώρησε σε τραμπούκικες πράξεις. Να κάλυψε το πρόσωπό του με κουκούλες κράνη οτιδήποτε και να επιτέθηκε με απίστευτη βαναυσότητα σε αντίπαλο!!! Έναν!!! ΑΝ σέβεστε τους αγώνες της Αριστεράς και την ιστορία της να μην ψάχνετε δικαιολογίες και εξηγήσεις πίσω από θεωρίες συνομωσίας για κάθε αλήτη!!!
ΥΓ. Εγώ θυμάμαι και μία παρόμοια περίπτωση. Όταν χρυσαυγίτες είχαν χτυπήσει επίσης άγρια το φοιτητή έξω από τα δικαστήρια. Τότε αυτοί ήταν εν δυνάμει και παραλίγο εγκληματίες και σωστά. Τα τσογλάνια αυτά τι είναι;;;;;;;;;
Α ρε θεια... θα τα βλέπεις αυτά εκεί που είσαι και δεν θα τα πιστεύεις... :(
YG.2 Προς κ. liakaros.
Tι σχέση έχει το παρόν θρεντάκι με το κάψιμο της μηχανής ή του ΙΧ; Ξέρεις μιλάμε για μια ζωή όχι για αντικείμενο. Και που κολλάει το κάψιμο των σημαιών στο πολυτεχνείο; άλλο σου είπε άλλα λες...
+1000:wave2:
dirtbird
10/07/2007, 09:12
Αλήθεια... τι κάνουμε ξάγρυπνοι εμείς τέτοια ώρα; :)
Να υποθέσουμε ότι περιμένατε την χούντα των μοντερέιτορς? ;) :lol: :lol: :beer:
LsKostas
10/07/2007, 09:15
Μην το ξεχασω...:D
"το που εισαι Παπαδοπουλε" να το πεις μπροστα σ' ανθρωπους που εχουν φαει
εξοριες σε ξερονησια...
οχι σε forum που το πολυ πολυ να φας καμια ειρωνια...
Gandalf dr685sm
10/07/2007, 09:28
1) Στην Ελλάδα δεν έχουμε δημοκρατία. Έχουμε ολιγαρχικό πολίτευμα με δικαίωμα ψήφου προς εκλογή των 300. Μέχρι εκεί φτάνει το δικαίωμα μας σαν πολίτες. Απο εκεί και πέρα οι αποφάσεις παίρνονται όπως ακριβώς και στην Ρώμη. Μέσα απο την "Σύγκλητο" με την σφραγίδα του "Ηγεμόνα". Δημοκρατία με την σωστή έννοια της λέξης είναι αυτό που υπήρχε στην πόλη-κράτος της Αθήνας για κάποιο διάστημα. Με δημοψηφίσματα και δικαιώμα ομιλίας και του να εκφέρει γνώμη ακόμα και ο πιο απλός πολίτης. Αυτό βέβαια δεν είναι εφικτό σήμερα στο 100% μέ 10.000.000 πληθυσμό και την οργανωτική δομή της κοινωνίας.
2) Αναρχικοί... άλλο ουτοπικό σενάριο. Η απουσία κάθε αρχής και η αυτονομία και αυτοπεριορισμός του κάθε ανθρώπου έτσι ώστε να διατηρεί τις ισορροπίες. Πότε ακριβώς έγινε αυτό στην ανθρώπινη ιστορία;... Ακόμα και όταν τρώγαμε μπανάνες πάνω στα δέντρα με τρίχωμα παντού (κάποιοι το κάνουν ακόμα!!) δεν υπήρχε αυτό. Πάντα υπήρχε κάποιος ισχυρότερος να επιβάλει την θέληση του.
3) Αστυνομία... βρήκαν και τα κάνουν. Τόσο οι κοπρίτες που βλέπουμε στο γυαλί με κουκούλες, όσο και οι άλλοι με τις γραβάτες. Σε κράτη της Ε.Ε. δεν έχετε ιδέα οι περισσότεροι (όχι όλοι!) τι ακριβώς εστί αστυνομικός και πως συμπεριφέρεται ο ίδιος στους πολίτες και τούμπαλιν για να υπάρχουν ισορροπίες. Ούτε κουβεντούλα , ούτε ανοχή έχουν και το ξέρουν όσοι έχουν ζήσει έξω. Βέβαια απο την άλλη Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, είναι υπαρκτός απο την εκεί αστυνομία. Σε αντίθεση με εδώ.
Εν ολίγοις έχουμε οτι μας αξίζει σαν πολίτες και σαν νοοτροπία λαού. Θέλουμε να κάνουμε του κεφαλιού μας και να μας ζητάνε και συγνώμη που δεν μας άφησαν. Μην πάτε μακριά δείτε στον δικό μας χώρο τι γίνεται με τον ΚΟΚ.
Σαν κράτος τώρα που απαρτίζουμε και πάλι εμείς σαν πολίτες , είτε μέσα στο σύστημα με εργασία και υπηρεσίες μας , είτε σαν Έλληνες υπήκοοι στα κέντρα εξουσίας, φθίνουμε ακόμα πιο πολλοί και θεωρούμε πως άπαντες μας υπηρετούν.
Το σχόλιο του liakarou το αντιλαμβάνομαι σαν ένδειξη αγανάκτησης προς το οτι συμβαίνει... αλλά δεν το συμμερίζομαι...
Ούτε χούντα θέλει , ούτε βία... το απλό χρειάζεται... Πλήρη εφαρμογή και επιβολή των νόμων σε όλα τα επίπεδα θέλει... αλλά εκεί θα πρέπει να ανοίξουμε μια φυλακή με τεράστιο μέγεθος να χωρέσει όλη την Ελλάδα μέσα.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
1) Στην Ελλάδα δεν έχουμε δημοκρατία. Έχουμε ολιγαρχικό πολίτευμα με δικαίωμα ψήφου προς εκλογή των 300. Μέχρι εκεί φτάνει το δικαίωμα μας σαν πολίτες. Απο εκεί και πέρα οι αποφάσεις παίρνονται όπως ακριβώς και στην Ρώμη. Μέσα απο την "Σύγκλητο" με την σφραγίδα του "Ηγεμόνα". Δημοκρατία με την σωστή έννοια της λέξης είναι αυτό που υπήρχε στην πόλη-κράτος της Αθήνας για κάποιο διάστημα. Με δημοψηφίσματα και δικαιώμα ομιλίας και του να εκφέρει γνώμη ακόμα και ο πιο απλός πολίτης. Αυτό βέβαια δεν είναι εφικτό σήμερα στο 100% μέ 10.000.000 πληθυσμό και την οργανωτική δομή της κοινωνίας.
2) Αναρχικοί... άλλο ουτοπικό σενάριο. Η απουσία κάθε αρχής και η αυτονομία και αυτοπεριορισμός του κάθε ανθρώπου έτσι ώστε να διατηρεί τις ισορροπίες. Πότε ακριβώς έγινε αυτό στην ανθρώπινη ιστορία;... Ακόμα και όταν τρώγαμε μπανάνες πάνω στα δέντρα με τρίχωμα παντού (κάποιοι το κάνουν ακόμα!!) δεν υπήρχε αυτό. Πάντα υπήρχε κάποιος ισχυρότερος να επιβάλει την θέληση του.
3) Αστυνομία... βρήκαν και τα κάνουν. Τόσο οι κοπρίτες που βλέπουμε στο γυαλί με κουκούλες, όσο και οι άλλοι με τις γραβάτες. Σε κράτη της Ε.Ε. δεν έχετε ιδέα οι περισσότεροι (όχι όλοι!) τι ακριβώς εστί αστυνομικός και πως συμπεριφέρεται ο ίδιος στους πολίτες και τούμπαλιν για να υπάρχουν ισορροπίες. Ούτε κουβεντούλα , ούτε ανοχή έχουν και το ξέρουν όσοι έχουν ζήσει έξω. Βέβαια απο την άλλη Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, είναι υπαρκτός απο την εκεί αστυνομία. Σε αντίθεση με εδώ.
Εν ολίγοις έχουμε οτι μας αξίζει σαν πολίτες και σαν νοοτροπία λαού. Θέλουμε να κάνουμε του κεφαλιού μας και να μας ζητάνε και συγνώμη που δεν μας άφησαν. Μην πάτε μακριά δείτε στον δικό μας χώρο τι γίνεται με τον ΚΟΚ.
Σαν κράτος τώρα που απαρτίζουμε και πάλι εμείς σαν πολίτες , είτε μέσα στο σύστημα με εργασία και υπηρεσίες μας , είτε σαν Έλληνες υπήκοοι στα κέντρα εξουσίας, φθίνουμε ακόμα πιο πολλοί και θεωρούμε πως άπαντες μας υπηρετούν.
Το σχόλιο του liakarou το αντιλαμβάνομαι σαν ένδειξη αγανάκτησης προς το οτι συμβαίνει... αλλά δεν το συμμερίζομαι...
Ούτε χούντα θέλει , ούτε βία... το απλό χρειάζεται... Πλήρη εφαρμογή και επιβολή των νόμων σε όλα τα επίπεδα θέλει... αλλά εκεί θα πρέπει να ανοίξουμε μια φυλακή με τεράστιο μέγεθος να χωρέσει όλη την Ελλάδα μέσα.
Gandalf
Gandalf ...πολυ ωραια τοπο8ετηση...
Να σχολιασω μονο οτι ως προς το #2 εχουμε ακομα παρα πολυ δρομο μπροστα μας για τον απλουστατο λογο οτι ενα τετοιο σεναριο φανταζει ακομα και στις μερες μας (!!!)... ουτοπικο
Οσον αφορα στο #3 8εωρω οτι τα πραγματα με την Αστυνομια δεν ειναι καλυτερα ... ισα ισα αν παρεις για παραδειγμα την Αγγλια τοσο τα φαινομενα εγκληματικοτητας οσο και η βιαιη επιβολη της ταξης απο τα οργανα ξεπερνα κατα πολυ τα δικα μας δεδομενα...
Sotirios
10/07/2007, 11:48
Gandalf:a10: σου βγάζω το καπέλο
LSKOSTAS οι αστυνομικοί δεν σου φταίνε σε τίποτα, και το εννοώ. Κάνουν την δουλειά τους, εκτελούν εντολές γι αυτό πληρώνονται (εκτός από το να επιβάλουν την τήρηση του νόμου). Το οτι φοράνε στολή λέει οτι εργάζονται τίποτα άλλο. Αν πρέπει (θεωρητικά) οι αναρχικοί όπως (θέλουν-τους αρέσει) να λέγονται να σπάσουν στο ξύλο κάποιον είναι όλους τους πολιτικούς από αριστερά προς τα δεξιά και όχι τα όργανα της τάξης και τους ένστολούς, στους οποίους θα βρουν βοήθεια σε μια δύσκολη ώρα τους πχ ληστεία ξυλοδαρμός ατύχημα και οτιδήποτε άλλο.
Sotirios
10/07/2007, 11:53
εξοριες σε ξερονησια...
Έτσι και εσύ δεν πρέπει να μιλάς για αναρχικούς και ακροαριστερούς ή αριστερούς πόυ έχουν σπάσει στο ξύλο πολλούς αθώους πολίτες, κάποιοι έχουν χάσει την ζωή τους και αμέτρητοι τις περιουσίες τους. Όλα τα άκρα είναι χάλια και κατά την άποψή μου ακροαριστερά με ακροδεξιά δεν εχουν απολύτως καμία διαφορά, η μάχη γίνεται απλώς για το αν ο α ή ο β θα έχει την εξουσία.
edit εσύ μπορείς να θές να πιστεύεις οτι οι τραμπούκοι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με την αριστερά και αναλόγως οι άλλοι για την δεξιά αλλά στην πραγματικότητα το ξέρεις οτι έχουν άμεση σχέση
alximistis
10/07/2007, 11:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
Έτσι και εσύ δεν πρέπει να μιλάς για αναρχικούς και ακροαριστερούς ή αριστερούς πόυ έχουν σπάσει στο ξύλο πολλούς αθώους πολίτες, κάποιοι έχουν χάσει την ζωή τους και αμέτρητοι τις περιουσίες τους. Όλα τα άκρα είναι χάλια και κατά την άποψή μου ακροαριστερά με ακροδεξιά δεν εχουν απολύτως καμία διαφορά, η μάχη γίνεται απλώς για το αν ο α ή ο β θα έχει την εξουσία.
ΩΠΑ! Θα σε συμβούλευα να είσαι πιο προσεκτικός στις διατυπώσεις σου και να μην γενικεύεις αν δεν γνωρίζεις!
Ποιοι αριστεροί έχουν σπάσει στο ξύλο πολλούς αθώους πολίτες; Δεν μιλάω για ναρχικούς αντιεξουσιαστές ακροαριστερούς και λοιπούς. Μιλάω για τους πιο εδώ ας το πούμε έτσι.
Και ποιοι έχουν χάσει περιουσίες; Από ανθρώπους της Αριστεράς ή έχουν σκοτωθεί;
Sotirios
10/07/2007, 12:09
ΩΠΑ! Θα σε συμβούλευα να είσαι πιο προσεκτικός στις διατυπώσεις σου και να μην γενικεύεις αν δεν γνωρίζεις!
Ποιοι αριστεροί έχουν σπάσει στο ξύλο πολλούς αθώους πολίτες; Δεν μιλάω για ναρχικούς αντιεξουσιαστές ακροαριστερούς και λοιπούς. Μιλάω για τους πιο εδώ ας το πούμε έτσι.
Και ποιοι έχουν χάσει περιουσίες; Από ανθρώπους της Αριστεράς ή έχουν σκοτωθεί;
το λέω ξεκάθαρα δεν ξέρω τι ψαχνεις ή ψάχνεσαι...
όπως είπα....
Όλα τα άκρα είναι χάλια και κατά την άποψή μου ακροαριστερά με ακροδεξιά δεν εχουν απολύτως καμία διαφορά, η μάχη γίνεται απλώς για το αν ο α ή ο β θα έχει την εξουσία.
Δεν αναφέρω δεν ξέρω και δεν με απασχολεί αν ήταν αριστεροί οι δεξιοί αυτοί που σκοτώθηκαν ή έχασαν περιουσίες από του μεν και τους δε, ξέρω οτι συνήθως είναι απλοί αμέτοχοι σε αυτά τα γεγονότα πολίτες. Ουκ ολίγοι είναι ακροαριστεροί με ακροαριστερές συμπεριφορές και νομιζουν και λεν οτι είναι απλώς αριστεροί, όπως και δεξιοί ακροδεξιοί. Η κατάσταση είναι γενικευμένη από μόνη της με τις τόσες διαδηλώσεις και έκτροπα από τους μεν και τους δε.
edit: για να το κάνω πιο λιανά κοίτα τα πανεπιστήμια που κανείς δεν λέγεται ακροαριστερός ή ακροδεξιός αλλά η συμπεριφορά τους με τόσο ξύλο που πέφτει τους εντάσει στα άκρα
:wave2: :wave2:
Prince-Garbage
10/07/2007, 12:10
Δεν συνηθίζω να γράφω σε αντίστοιχα threads αλλά έχω να προσθέσω ότι το "κουκουλοφόροι" που αναφέρεται στο άρθρο είναι απόλυτα ψευδές. Ήμουν παρών στο σκηνικό και από αυτά που είδα κατάλαβα ότι οι δύο αστυνομικοί αναγνωρίστηκαν από κάποιους ως "μπάτσοι", τους πήραν στο κυνήγι και έγινε αυτό που έγινε. Γνώμη δεν θα εκφράσω... δεν νομίζω ότι χρειάζεται... απλά να πω πως αν η Αστυνομία επιθυμεί να περιπολεί σε έναν χώρο ο οποίος φιλοξενεί 3,4,5 χιλιάδες άτομα με δύο αστυνομικούς, κρίμα για αυτούς που τους έτυχε να έχουν εκεί υπηρεσία. Από την άλλη, αν η αστυνομική δύναμη είναι μεγαλύτερη αυτό θεωρείται προκλητικό και θα γίνει μακελειό...
Και όλα αυτά γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο να βλέπουμε αστυνομικό στο δρόμο, σε κλειστούς χώρους κλπ και να μην αισθανόμαστε άνετα... είτε επειδή έχουν χάσει το κύρος τους σαν υπηρεσία πρόληψης και καταστολής από τα χουνέρια που τους έχουν κάνει, είτε επειδή τραβάνε βιντεάκια, δέρνουν αθώους (και μη) πολίτες κλπ κλπ...
BTW κάποιοι που έχουν πάει εξωτερικό έχουν προσέξει τους έφιππους αστυνομικούς..? ή καλύτερα... τα άλογα...?
alximistis
10/07/2007, 12:19
το λέω ξεκάθαρα δεν ξέρω τι ψαχνεις ή ψάχνεσαι...
όπως είπα....
Όλα τα άκρα είναι χάλια και κατά την άποψή μου ακροαριστερά με ακροδεξιά δεν εχουν απολύτως καμία διαφορά, η μάχη γίνεται απλώς για το αν ο α ή ο β θα έχει την εξουσία.
Δεν αναφέρω δεν ξέρω και δεν με απασχολεί αν ήταν αριστεροί οι δεξιοί αυτοί που σκοτώθηκαν ή έχασαν περιουσίες από του μεν και τους δε, ξέρω οτι συνήθως είναι απλοί αμέτοχοι σε αυτά τα γεγονότα πολίτες. Ουκ ολίγοι είναι ακροαριστεροί με ακροαριστερές συμπεριφορές και νομιζουν και λεν οτι είναι απλώς αριστεροί, όπως και δεξιοί ακροδεξιοί. Η κατάσταση είναι γενικευμένη από μόνη της με τις τόσες διαδηλώσεις και έκτροπα από τους μεν και τους δε.
Καλά... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Σου είπα κάτι πάρα πολύ συγκεκριμένο κι εσύ λες ότι να ναι.
Στο ξαναλέω μπας και αντιληφθείς τι σε ρωτάω. Ποιοι σκοτώθηκαν πότε και ποιοι έχασαν τις περιουσίες τους! Απλά πράγματα ρωτάω!
Και που κολλάνε όλα τούτα με το συγκεκριμένο περιστατικό και τις διαδηλώσεις;
Δύσκολα ρωτάω;;;
Sotirios
10/07/2007, 12:28
Καλά... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Σου είπα κάτι πάρα πολύ συγκεκριμένο κι εσύ λες ότι να ναι.
Στο ξαναλέω μπας και αντιληφθείς τι σε ρωτάω. Ποιοι σκοτώθηκαν πότε και ποιοι έχασαν τις περιουσίες τους! Απλά πράγματα ρωτάω!
Και που κολλάνε όλα τούτα με το συγκεκριμένο περιστατικό και τις διαδηλώσεις;
Δύσκολα ρωτάω;;;
Μάλλον δεν διάβασες το thread όλο για να καταλάβεις που κύλησε η συζήτηση. Τα θέλεις πολύ λιανά ρε παιδάκι μου εσύ...
σε κάθε διαδήλωση δεν μπαίνουν ακρο στοιχεία? δεν τα σπάνε? , τί σπάνε? σίγουρα όχι ποτηρια από σφηνάκια. Δεν είναι περιουσίες κάποιων αυτά που σπάνε? Δεν ταυματίζονται αθώοι? Στο πεθαίνουν ανακριβολόγησα αλλά όλο και κάποιοι κάποιος (ένας είναι αρκετός) θα έχουν πεθάνει σε τέτοιου είδου έκτροπα. ΚΑι ξαναλέω οτι μιας και αναφέραμε ακρο στοιχεία κολλάνε και οι διαδηλώσεις μαζί τους στις οποίες εμφανίζονται συχνά πυκνα.
We are rolling.
κάπως έτσι άρχισε να κυλάει το θέμα σε αναρχικούς και μπάτσους και ακροδεξιούς
απόLSkostas
alximistis
10/07/2007, 12:35
Μάλλον δεν διάβασες το thread όλο για να καταλάβεις που κύλησε η συζήτηση. Τα θέλεις πολύ λιανά ρε παιδάκι μου εσύ...
σε κάθε διαδήλωση δεν μπαίνουν ακρο στοιχεία? δεν τα σπάνε? , τί σπάνε? σίγουρα όχι ποτηρια από σφηνάκια. Δεν είναι περιουσίες κάποιων αυτά που σπάνε? Δεν ταυματίζονται αθώοι? Στο πεθαίνουν ανακριβολόγησα αλλά όλο και κάποιοι κάποιος (ένας είναι αρκετός) θα έχουν πεθάνει σε τέτοιου είδου έκτροπα. ΚΑι ξαναλέω οτι μιας και αναφέραμε ακρο στοιχεία κολλάνε και οι διαδηλώσεις μαζί τους στις οποίες εμφανίζονται συχνά πυκνα.
We are rolling.
Κατάλαβα τι θες να πεις. Έστω και... αργά! :)
Δεν είναι έτσι ακριβώς όμως. Σίγουρα καταστρέφονται περιουσίες και γίνονται μεγάλες ζημιές. Για τον τραυματισμό αθώων όμως και πολύ περισσότερο το θάνατο είσαι λάθος. Αλλά ειλικρινά ΔΕΝ είναι αυτό το θέμα μας και ούτε εννοώ αυτό.
Απλώς θεωρώ ότι η άνανδρη και αισχρή επίθεση εις βάρος του αστυνομικού και ο κίνδυνος ο άνθρωπος αυτός να πεθάνει εξαιτίας κάποιων αλητών και αρρώστων τσογλανιών δεν πρέπει να συγκαταλέγεται σε καμία περίπτωση με τις διαδηλώσεις τα επεισόδια σε αυτές κ.λπ. Βεβαίως και αυτά τα άρρωστα πλάσματα ίσως να κατεβαίνουν σε διαδηλώσεις ίσως να"κολλάνε" στις ουρές σε πορείες αλλά το γεγονός αυτό από μόνο του είναι πολύ διαφορετικό.
Και κάνε μου μια χάρη. Μην ταυτίζεις την Αριστερά με τα άκρα και την αλητεία πέριξ αυτών. :)
Πάντα φιλικά...
Sotirios
10/07/2007, 12:41
Εδώ είναι το πρόβλημα οτι αυτά τα άκρα ταυτίζονται γιατι τους συμφέρει με τη σκέτη αριστερά η δεξιά και οι φωνές από τις κανονικές δεξιές ή αριστερές παρατάξεις δεν είναι αρκετές για να κάνουν το διαχωρισμό στο μυαλό του καθενός. Και να μην είναι φιλικά αυτή τη στιγμή, άμα σε δω και με δεις και καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι θα γίνει. Σε μια συζήτηση όλα επιτρέπονται αλλά με το τέλος της τελειώνουν οι τυχόν θεωρητικές έχθρες:smilea: :smilea:
alximistis
10/07/2007, 12:44
Εδώ είναι το πρόβλημα οτι αυτά τα άκρα ταυτίζονται γιατι τους συμφέρει με τη σκέτη αριστερά η δεξιά και οι φωνές από τις κανονικές δεξιές ή αριστερές παρατάξεις δεν είναι αρκετές για να κάνουν το διαχωρισμό στο μυαλό του καθενός. Και να μην είναι φιλικά αυτή τη στιγμή, άμα σε δω και με δεις και καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι θα γίνει. Σε μια συζήτηση όλα επιτρέπονται αλλά με το τέλος της τελειώνουν οι τυχόν θεωρητικές έχθρες:smilea: :smilea:
:) :) δεκτόν... :)
sergiosm
10/07/2007, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Prince-Garbage
Ήμουν παρών στο σκηνικό και από αυτά που είδα κατάλαβα ότι οι δύο αστυνομικοί αναγνωρίστηκαν από κάποιους ως "μπάτσοι", τους πήραν στο κυνήγι και έγινε αυτό που έγινε.
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά θες να πεις ότι οι δύο αστυνομικοί είχαν πάει εκεί για υπηρεσία;;
Το ενδεχόμενο να πήγαν για να παρακολουθήσουν ως πολίτες τη συναυλία αποκλείεται ;;;
Και σε κάθε περίπτωση γιατί θα πρέπει όταν κάποιος αναγνωριστεί ως "μπάτσος" να τρώει ξύλο ;;;
Και όλα αυτά γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο να βλέπουμε αστυνομικό στο δρόμο, σε κλειστούς χώρους κλπ και να μην αισθανόμαστε άνετα... είτε επειδή έχουν χάσει το κύρος τους σαν υπηρεσία πρόληψης και καταστολής από τα χουνέρια που τους έχουν κάνει, είτε επειδή τραβάνε βιντεάκια, δέρνουν αθώους (και μη) πολίτες κλπ κλπ...
Ερώτηση:
όταν βλέπεις αστυνομικό στο δρόμο φοβάσαι;;;
Τί λογική είναι αυτή;;
Εγώ πάλι όχι, δεν έχω κανένα φόβο απέναντι σε κανένα αστυνομικό στο δρόμο.
Γιατί απλά δεν έχουν κανένα λόγο να μου κάνουν το παραμικρό ...
Ακόμα όμως και αν κάποιος δεν αισθάνεται άνετα, η λύση δεν είναι η βία.
Εξάλλου, το μόνο που προκαλεί η βία, είναι νέα βία κλπ κλπ κλπ
Για αυτό το ζήτημα όμως (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=815545&lngDtrID=244) κανένας δε λέει κάτι...
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:sad: :sad:
Να μας χαιρόμαστε
ηλια, μαλλον η αστυνομικη ιδιοτητα του συγκεκριμενου, υπερκαλυπτει την ανθρωπινη υποσταση του.......:sad: :sad: :sad:
εγω τωρα να ρωτησω που ειναι ολοι αυτοι που σε προηγουμενες συζητησεις τετοιου υφους εμπαιναν και γινοτανε εδω μεσα πανικος η ειναι ακυρη η ερωτηση μου?
alximistis
10/07/2007, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ηλια, μαλλον η αστυνομικη ιδιοτητα του συγκεκριμενου, υπερκαλυπτει την ανθρωπινη υποσταση του.......:sad: :sad: :sad:
εγω τωρα να ρωτησω που ειναι ολοι αυτοι που σε προηγουμενες συζητησεις τετοιου υφους εμπαιναν και γινοτανε εδω μεσα πανικος η ειναι ακυρη η ερωτηση μου?
Κοίτα και πιο πίσω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Έχουμε γράψει λέμεεεεεεεεεεεεεε... :) από τίς πρώτες σελίδες κιόλας.
edit εσύ μπορείς να θές να πιστεύεις οτι οι τραμπούκοι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με την αριστερά και αναλόγως οι άλλοι για την δεξιά αλλά στην πραγματικότητα το ξέρεις οτι έχουν άμεση σχέση
+1000000
ακροαριστεροι (+αντιεξουσιαστες) και ακροδεξιοι (+φασιστες) ΕΙΝΑΙ το ιδιο και το αυτο!
ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ
Κοίτα και πιο πίσω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! Έχουμε γράψει λέμεεεεεεεεεεεεεε... :) από τίς πρώτες σελίδες κιόλας.
ακουσες το ονομα σου ρε???:a019:
alximistis
10/07/2007, 13:20
ακουσες το ονομα σου ρε???:a019:
όχι αλλά είπα να σου πω μια κουβέντα... :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
+1000000
ακροαριστεροι (+αντιεξουσιαστες) και ακροδεξιοι (+φασιστες) ΕΙΝΑΙ το ιδιο και το αυτο!
ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ
+1
afrotwin
10/07/2007, 13:37
Να μας χαιρόμαστε
entaksi na po ego
re ai sto dialo:mad:
tosa xronia exoun sakatepsi toso kosmo ap to ksilo ke tora dio organa tis taksis pa8ane vava ke to kanoume 8ema
sta apaftaria mas
doulia tous ine na tis trone as alaksoun epagkelma
tous anagkase kanis na doulevoun katastoli?
ke ante xesou ke esi di8en eves8ite politi...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Rezeguet
10/07/2007, 13:45
Εχεις δικιο, ΔΕΝ ειναι δημοκρατια. Γιατι σε μια σωστη δημοκρατια δεν θα ειχανε λογο να τα κανουν ολα αυτα!
Αλλα επειδη δεν υπαρχει δημοκρατια, γινονται ολα αυτα.
Και που'σαι... το να κλεινοθν 200 ατομα ενα δρομο για να διαμαρτυρηθουν ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!
Καθε αλλη αποψη ειναι φασιστικη αποψη. ΤΕΛΟΣ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
Και που'σαι... το να κλεινοθν 200 ατομα ενα δρομο για να διαμαρτυρηθουν ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!
Καθε αλλη αποψη ειναι φασιστικη αποψη. ΤΕΛΟΣ.
ναι αλλα οχι για τα δικαιωματα της βιντσοτρατας ε!!!
Καλησπέρα
Χαροπαλεύει ο άνθρωπος αλλά να μην ξεχνάμε θανάτους σε Α.Τ , ξυλοφορτώματα, ελέγχους στοιχείων που καταλήγουν στο τμήμα και γίνεται της σφαλιάρας το κάγκελο και άλλα τέτοια. Αυτα συσσωρευουνε θυμό και ειδικά οι νέοι δεν θέλουνε και πολύ για να αντιδράσουν.
Κατά τη γνώμη μου είναι φυσιολογικό. Κάθε δράση φέρνει και αντίδραση. Επειδή ενημερωνόμαστε οι περισσότεροι απο "καθεστωτικά" μεσα η προσοχη μας στρέφεται στο "24 χρονων, χαροπαλευει νεο παιδι" κλπ,κλπ. Για εκείνον τον έρημο τον Νιγηριανό πριν καποιο καιρο που τον βγάλανε τεσσερις απο το ΑΤ στην Ομονοια δεν έγινε κουβέντα στα κανάλια. Ψυχη αυτος δεν ειχε?
Rezeguet
10/07/2007, 14:02
Η Δημοκρατία σας αρέσει δεν σας αρέσει είναι το καλύτερο πολίτευμ ααπό όσα έχουν περάσει από τον κόσμο ως τώρα. Και μέχρι να βγει κάτι άλλο.
δεν θα επεκταθω σε πολιτικες διαμαχες, αλλα αυτο που εχουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δημοκρατια. Πολυ απλα ΔΕΝ υπαρχει και δεν ΜΠΟΡΕΙ να υπαρξει δημοκρατια σε αυτο το κοσμο.
Δημοκρατία με την σωστή έννοια της λέξης είναι αυτό που υπήρχε στην πόλη-κράτος της Αθήνας για κάποιο διάστημα.
@@ ειχανε και οι αρχαιοι Ελληνες. Ο πολιτισμος τους στηριχτηκε σε ΣΚΛΑΒΟΥΣ, και οι γυναικες ΔΕΝ μπορουσαν να ψηφισουν, ουτε καν να βγουνε απο το σπιτι τους στην Αθηνα (που ητανε το κεντρο της "Δδημοκρατιας"). Δημοκρατια το λες αυτο?!
Το μονο δημοκρατικο που ειχανε ητανε η εκκλησια του δημου, που ειναι respecτ, αλλα αυτο σημερα δε ειναι πια εφικτο. Και να γιατι>
1) Σκεψου 6-7 εκκατομυρια (σε αλλες χωρες εκατονταδες εκκατομυρια) να πηγαινουνε να ψηφιζουν για καθε αποφαση. Θα'πρεπε καθε φορα να πληρωνουμε (οι πολιτες) εκκατομυρια ? καθε φορα. Βαλε και την αποδοτικοτητα που θα πεφτει στο μηδεν, γιατι ολο το συστημα θα εχει πεσει για τις ωρες που γινονται η εκλογες.
2) αντε να γινει 2-3 φορες αυτο. Μετα ποιος θα πηγαινει πια??
3) για λυση επιβαλεις πως μονο σοβαρες προτασεις θα ψηφιζονται. ΠΟΙΟΣ θα αποφασιζει ποια ειναι τα σοβαρα ζητηματα??? Σημειωνε οτι εδω θα βαλεις το πρωτο λιθο προς το τελος της δημοκρατιας που ονειρευοσουν.
και χιλια αλλα προβληματα.
Και δε λεω οτι σημερα το πολιτευμα ειναι κακο. Απλα δεν ειναι δημοκρατια οπως την φανταζομαστε. Ουτε ομως ειναι κακο το πολιτευμα, ΟΣΟ οι 300 που ειναι κει ΠΑΝΩ, να μην ειναι σαπισμενοι απο τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ. κατι το οποιο ομως δεν εχει επιτευχθει σχεδον ΠΟΤΕ (με πολυ λιγες εξαιρεσεις, πχ ο δικςο μας Καποδιστριας..) και οταν εγινε, αυτοι στην εξουσια δεν προλαβανε να κανουν σχεδον τιποτα πριν τους σκοτωσουν/ριξουν.
το ανθρωπινο ειδος ειναι οπως ειναι, και δεν αξιζει τετοια δικαιοσυνη. Τοσο απλο ειναι.
LsKostas
10/07/2007, 14:10
Δεν ειπα ποτε 'καλα να παθει' ο 24χρονος Sotirie...μακρυα απο μενα αυτα
...διαβασε πιο προσεκτικα κ μην μου βαζεις
την ταμπελα του ακρο-αριστεριστη γιατι με περιοριζει πολυ...:smilea:
Δεν συμφωνω με τις μεθοδους τους γιατι πολλες φορες πετουν το "μπαλακι"
στην εκαστοτε εξουσια...
ΑΛΛΑ το να ταυτιζεις αριστερες με δεξιες μεθοδους ειναι τουλαχιστον ακυρο
αφου την πρωτοκαθεδρια στην αλητεια την ειχαν παντα οι δεξιοι...ΤΕΛΛΛΟΣ...
Δεν ειπα ποτε 'καλα να παθει' ο 24χρονος Sotirie...μακρυα απο μενα αυτα
...διαβασε πιο προσεκτικα κ μην μου βαζεις
την ταμπελα του ακρο-αριστεριστη γιατι με περιοριζει πολυ...:smilea:
Δεν συμφωνω με τις μεθοδους τους γιατι πολλες φορες πετουν το "μπαλακι"
στην εκαστοτε εξουσια...
ΑΛΛΑ το να ταυτιζεις αριστερες με δεξιες μεθοδους ειναι τουλαχιστον ακυρο
αφου την πρωτοκαθεδρια στην αλητεια την ειχαν παντα οι δεξιοι...ΤΕΛΛΛΟΣ...
μαλιστα....τωρα θα μετρησουμε αν οι αριστεροι η οι δεξιοι την εχουνε πιο μεγαλη...νομιζω οτι βγαινουμε εκτος θεματος σιγα-σιγα...:sad:
Rezeguet
10/07/2007, 14:18
ναι αλλα οχι για τα δικαιωματα της βιντσοτρατας ε!!!
δεν ξερω τι ειναι βιντσοστρατα, αλλα δεν εχει ΚΑΜΙΑ σημασια.
Αμα φτασουμε στο σημειο να κρινουμε τι επιτρεπεται σε μια διαδηλωση και τι οχι, εχουμε κανει ενα βημα προς την αλλοιωση των δικαιωματων και της δημοκρατιας.
ειναι πολυ λεπτη υποθεση η δημοκρατια και τα δικαιωματα. Να τα σκεφτομαστε ολα ΠΟΛΛΕΣ φορες πριν σχηματισουμε αποψη.
alximistis
10/07/2007, 14:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Καλησπέρα
Χαροπαλεύει ο άνθρωπος αλλά να μην ξεχνάμε θανάτους σε Α.Τ , ξυλοφορτώματα, ελέγχους στοιχείων που καταλήγουν στο τμήμα και γίνεται της σφαλιάρας το κάγκελο και άλλα τέτοια. Αυτα συσσωρευουνε θυμό και ειδικά οι νέοι δεν θέλουνε και πολύ για να αντιδράσουν.
Κατά τη γνώμη μου είναι φυσιολογικό. Κάθε δράση φέρνει και αντίδραση. Επειδή ενημερωνόμαστε οι περισσότεροι απο "καθεστωτικά" μεσα η προσοχη μας στρέφεται στο "24 χρονων, χαροπαλευει νεο παιδι" κλπ,κλπ. Για εκείνον τον έρημο τον Νιγηριανό πριν καποιο καιρο που τον βγάλανε τεσσερις απο το ΑΤ στην Ομονοια δεν έγινε κουβέντα στα κανάλια. Ψυχη αυτος δεν ειχε?
Άιντε πάλι με τα μπλεξίματα και... όλα τα συγχέουμε.
Βρε άνθρωπε μου.
Κι επειδή γίνονται κάποια περιστατικά όπως αυτά που λες τι σημαίνει; Ότι κάποιοι θ αγίνουν αυτόκλητοι τιμωροί; Και ακόμα χειρότερα ποιοι είναι οι τιμωροί; Τα κομπλεξικά και άρρωστα πλάσματα που περιφέρουν τη βία τους αριστερά και δεξιά;
Ο συγκεκριμένος αστυνομικός τι είχε κάνει; Είχε χτυπήσει κάποιον; Είχε κάνει κακό σε κάποιον; Ή επειδή ήταν "μπάτσος" άντε τον βαράμε;
Και αυτό για τα "καθεστωτικά μέσα" έλεος πια! Η ζαρντινιέρα δεν έπαιξε παντού; Τα βιντεάκια; ΑΝ ήταν όντως καθεστωτικά δεν θα έβλεπες τίποτα απολύτως.
ΝΑ θυμάσαι. Ένα κακό δεν διορθώνεται με άλλο!
alximistis
10/07/2007, 14:23
δεν θα επεκταθω σε πολιτικες διαμαχες, αλλα αυτο που εχουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δημοκρατια. Πολυ απλα ΔΕΝ υπαρχει και δεν ΜΠΟΡΕΙ να υπαρξει δημοκρατια σε αυτο το κοσμο.
@@ ειχανε και οι αρχαιοι Ελληνες. Ο πολιτισμος τους στηριχτηκε σε ΣΚΛΑΒΟΥΣ, και οι γυναικες ΔΕΝ μπορουσαν να ψηφισουν, ουτε καν να βγουνε απο το σπιτι τους στην Αθηνα (που ητανε το κεντρο της "Δδημοκρατιας"). Δημοκρατια το λες αυτο?!
Το μονο δημοκρατικο που ειχανε ητανε η εκκλησια του δημου, που ειναι respecτ, αλλα αυτο σημερα δε ειναι πια εφικτο. Και να γιατι>
1) Σκεψου 6-7 εκκατομυρια (σε αλλες χωρες εκατονταδες εκκατομυρια) να πηγαινουνε να ψηφιζουν για καθε αποφαση. Θα'πρεπε καθε φορα να πληρωνουμε (οι πολιτες) εκκατομυρια ? καθε φορα. Βαλε και την αποδοτικοτητα που θα πεφτει στο μηδεν, γιατι ολο το συστημα θα εχει πεσει για τις ωρες που γινονται η εκλογες.
2) αντε να γινει 2-3 φορες αυτο. Μετα ποιος θα πηγαινει πια??
3) για λυση επιβαλεις πως μονο σοβαρες προτασεις θα ψηφιζονται. ΠΟΙΟΣ θα αποφασιζει ποια ειναι τα σοβαρα ζητηματα??? Σημειωνε οτι εδω θα βαλεις το πρωτο λιθο προς το τελος της δημοκρατιας που ονειρευοσουν.
και χιλια αλλα προβληματα.
Και δε λεω οτι σημερα το πολιτευμα ειναι κακο. Απλα δεν ειναι δημοκρατια οπως την φανταζομαστε. Ουτε ομως ειναι κακο το πολιτευμα, ΟΣΟ οι 300 που ειναι κει ΠΑΝΩ, να μην ειναι σαπισμενοι απο τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ. κατι το οποιο ομως δεν εχει επιτευχθει σχεδον ΠΟΤΕ (με πολυ λιγες εξαιρεσεις, πχ ο δικςο μας Καποδιστριας..) και οταν εγινε, αυτοι στην εξουσια δεν προλαβανε να κανουν σχεδον τιποτα πριν τους σκοτωσουν/ριξουν.
το ανθρωπινο ειδος ειναι οπως ειναι, και δεν αξιζει τετοια δικαιοσυνη. Τοσο απλο ειναι.
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Εγώ δεν έγραψα το δεύτερο για τις πόλεις κράτος! ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ!!!
LsKostas
10/07/2007, 14:31
μαλιστα....τωρα θα μετρησουμε αν οι αριστεροι η οι δεξιοι την εχουνε πιο μεγαλη...νομιζω οτι βγαινουμε εκτος θεματος σιγα-σιγα...
oχι Τrοοper δεν το ειπα μ αυτη την εννοια...
Αν ειναι μερικοι που αγωνιστηκαν για να φευγουμε στο 8ωρο αυτοι ειναι οι παλιοι αριστεροι
...
Μην τα ισοπεδωσουμε ολα...η αληθεια καλο ειναι να λεγεται... :wave2:
oχι Τrοοper δεν το ειπα μ αυτη την εννοια...
Αν ειναι μερικοι που αγωνιστηκαν για να φευγουμε στο 8ωρο αυτοι ειναι οι παλιοι αριστεροι
...
Μην τα ισοπεδωσουμε ολα...η αληθεια καλο ειναι να λεγεται... :wave2:
σωστο φιλε μου αλλα off topic.
το θεμα ειναι οτι οπως εχω καταδικασει ολες τις ενεργειες των αστυνομικων στις οποιες εκαναν καταχρηση εξουσιας και συμπεριφερθηκαν βαναυσα προς τα θυματα τους ετσι καταδικαζω και τωρα τη συμπεριφορα τραμπουκων απεναντι στο θυμα τους.και στις 2 περιπτωσεις εχουμε θυτη και θυμα ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ποιος ειναι ο θυτης και ποιο το θυμα!!!καταδικαζω την κατασταση και οποιος δεν το κανει για μενα ειναι αξιολυπητος ειτε απο τη μια ειτε απο την αλλη πλευρα.
ειπα αυτα που ειχα να πω.οποιος θελει το δεχεται.οποιος δεν θελει, γουστο του-καπελο του και καμποιλικι του.
over and out !!!
Cpt. Haddock
10/07/2007, 14:43
...
:nono: :nono:
ο Ford αγωνίστηκε για το 8ωρο....
Για να έχει ο κόσμος ελεύθερο χρόνο και να αγροάζει τα αυτοκίνητά του
(χωρίς πλάκα ήταν φανατικός υποστηρικτής του 8ωρου)
Gandalf dr685sm
10/07/2007, 15:04
Rezeguet...
@@ ειχανε και οι αρχαιοι Ελληνες. Ο πολιτισμος τους στηριχτηκε σε ΣΚΛΑΒΟΥΣ, και οι γυναικες ΔΕΝ μπορουσαν να ψηφισουν, ουτε καν να βγουνε απο το σπιτι τους στην Αθηνα (που ητανε το κεντρο της "Δημοκρατιας"). Δημοκρατια το λες αυτο?!
Σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα της εποχής ναι..
Μην πας μακριά στο σήμερα... τους αλλοδαπούς οικονομικούς μετανάστες με την έννοια του νέου σκλάβου που τους πάς; Μηδέν δικαιώματα ακόμα και αν είναι 100% εντάξει στα τυπικά έγγραφα διαμονής και εργασίας τους.
Οι γυναίκες τότε παρόλο που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου επηρεάζαν φανερά την πολιτική. Θυμίσου την Ασπασία του Περικλή στην πόλη κράτος της Αθήνας. Που μόνο αυτή είχε το πολίτευμα που αναφέρω μαζί και με την Θήβα νομίζω για κάποιο διάστημα.
Να κρίνεις πάντα με το βλέμμα της εποχής. Ακριβώς όπως το κάνεις για το δικό μας πολίτευμα σήμερα.
Για το θέμα των διαδηλώσεων...
Είναι φασιστικό να επιλέγεις ποιά μπορεί να γίνει και ποιά οχι , βάσει του θέματος της. Είναι φασιστικό όντως να αφήνεις να εκδηλώσει κάποιος με μη βίαιο τρόπο την δυσαρέσκεια του.
Είναι επίσης φασιστικό όμως εκ μέρους των διαδηλωτών να καταπατούν τα δικά μου δικαιώματα όσον αφορά την χρήση δρόμων και πόρων της πόλης για να μετακινηθώ ή ακόμα και να εξυπηρετηθώ (βλ. Ακρόπολη) σε σημεία Τουριστικά ,ειδικά αν αυτά δεν είναι κτήμα τους , αλλά χώρος εργασίας/εκδήλωσης τους.
Δεν είναι δυνατόν να είναι τα δικά μας, δικά μας... αλλά και τα δικά τους δικά μας.
Κάποια στιγμή πρέπει να επέρθει και ο συμβιβασμός ανάμεσα στους πολίτες κυρίως , πριν χρειαστεί επιβολή νόμου (Και για αυτό ρε γμτ; )για να υπάρξουν ισορροπίες.
Για το θέμα των τραμπούκων... απο πότε η βία έχει ιδεολογία, σκοπό ή χρώμα για να την υποστηρίζει;... απαντήστε μου παρακαλώ σε αυτό!
Gandalf
@ alchimistis...
file den kserw pou eides to mpleksimo alla telos pantwn. ta mme gia emena einai ka8estwtika kai kateu8ynomena alla den apaitw na symfwnhseis. Epishs den kserw pou katalabes oti dior8wnei h bia thn bia sta grafomena mou.
Ta kompleksika kai arrwsta pou les yparxoun ekaterw8en. h astynomia htan panta dief8armenh ws organismos se mia monimh pelateiakh sxesh me to kratos. exei polla krimata gia ta opoia den apolofeitai kanenas kai den timwreitai kanenas pote. auto eksegeirei.
o kosmos prin apo xronia den antidrouse me "katadromikes" enantion astynomikwn. Otan katalabe oti o astynomikos einai ek fysews atimwrhtos ftasame sta prox8esina.
na sou 8ymisw atimwrhsies astynomikwn? fantazomai kati 8a exei parei to auti sou...
Μαγε...
Η Ασπασια ηταν μια και μοναδικη περιπτωση οπως και ο Περικλης που την ειχε συντροφο του...επισης η Ασπασια ηξερε τα πολιτικα δρωμενα γιατι με την ιδιοτητα της παλλακιδας ειχε προσβαση σε συζητησεις ανδρων...
Σαφως και η βια εμμεσα η αμεσα υποκινειται και παροτρεινεται απο την εκαστοτε ιδεολογια...γιατι λες το αντι8ετο?? :confused:
alximistis
10/07/2007, 16:02
@ alchimistis...
file den kserw pou eides to mpleksimo alla telos pantwn. ta mme gia emena einai ka8estwtika kai kateu8ynomena alla den apaitw na symfwnhseis. Epishs den kserw pou katalabes oti dior8wnei h bia thn bia sta grafomena mou.
Ta kompleksika kai arrwsta pou les yparxoun ekaterw8en. h astynomia htan panta dief8armenh ws organismos se mia monimh pelateiakh sxesh me to kratos. exei polla krimata gia ta opoia den apolofeitai kanenas kai den timwreitai kanenas pote. auto eksegeirei.
o kosmos prin apo xronia den antidrouse me "katadromikes" enantion astynomikwn. Otan katalabe oti o astynomikos einai ek fysews atimwrhtos ftasame sta prox8esina.
na sou 8ymisw atimwrhsies astynomikwn? fantazomai kati 8a exei parei to auti sou...
Κοίτα που φτάσμε. να υπερασπίζομαι τους αστυνομικούς. Ξέρεις πόσοι άνθρωποι οι οποίοι ακούγαν αστυνομικός και έτρεφαν το λιγότερο αντιπάθεια έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο; Πες μου ξέρεις; Σε πληροφορώ πάρα πολλοί! Μα πάρα πολλοί!
Ξέρεις μήπως γιατί; Μήπως έχεις κάποια ιδέα;
Εξαιτίας αντιλήψεων όπως οι δικές σου!!! Γι αυτό!!!
ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχει η ατιμωρησία των αστυνομικών με το συγκεκριμένο γεγονός; Τι σχέση; Τι σχέση έχει η διεφθαρμένη αστυνομία καιη πελατειακή σχέση με το κράτος με τον ξυλοδαρμό;
Ο συγκεκεριμένος άνθρωπος ήταν διεφθαρμένος; Το ξέρεις; τα έπαιρνε; Τα ξέρεις εσύ αυτά;
Και το ξαναλέω. Ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι αποφασίζουν πως και ποιος θα τιμωρηθεί; Ποιοι; τι είναι αυτοί; Εκπρόσωποι των πολιτών;
Είπαμε να λέμε κουλά αλλά όχι κι έτσι.
Που είδες ρε άνθρωπε την εξέγερση; Που; Ξέρεις τι θα πει εξέγερση; Ξέρεις τι ακριβώς δείχνει ο όρος; ποαι εξέγερση και κουραφέξαλα;
Δηλαδή αν 20 αστυνομικοί έβρισκαν έναν τύπο ο οποίος φορούσε μπλούζα με ένα Α πίσω ή μπροστά ή είχε ένα εξτρεμιστικό σύνθημα τι σημαίνει αυτό; Ότι θα έπρεπε να τον κάνουν ασήκωτο στο ξύλο και να κινδυνεύει να πεθάνει; Τότε όμως όλοι θα μιλάγαμε για υπερβολική βία έτσι;
Και επειδή φαίνεταιότι δεν διάβασες το πρώτο μου ποστάκι για το θέμα κάτσε να σου πω ένα πραγματάκι μπας και καταλάβεις.
Οι κομμουνιστές (ΚΚΕ) από τη δημιουργία του ΣΕΚΕ μετέπειτα ΚΚΕ τράβηξαν τα πάνδεινα! Το πόσοι πέθαναν άστο καλύτερα. Είδες ποτέ να κάνουν ομάδες και να κοπανάνε αστυνομικούς; είδες ποτέ να φοράνε μάσκες και κράνη και να επιτίθενται έτσι μέσα σε μια εκδήλωσε σε μαι συναυλία σε οποιονδήποτε; Συγκρούσεις υπάρχουν σε διαδηλώσεις. Ναι.
Αλλά αυτό το πράγμα ποτέ. Και οι άνθρωποι αυτοί υπέφεραν! Το κόμμα τους. Και θα δεχτούμε ως αντίδραση και εξέγερση ή ίχνος εξέγερσης τα πιτσιρίκια; Πότε υπέφεραν ρε αυτά; Πότε; Τι διώξεις υπέστησαν; Από που;
Λίγη λογική πια σε τούτον τον τόπο καλέ. Λίγη!
den kserw giati yio8eteis to sygkekrimeno yfos san na mhn mporeis na syzhthseis para mono na fwnakseis alla as to pame ligo parakatw...
file mou h autodikia (giati peri autou prokeitai) erxetai afou o kosmos katalabei oti apo tis arxes den blepei dikaiosynh.
les:
Ξέρεις πόσοι άνθρωποι οι οποίοι ακούγαν αστυνομικός και έτρεφαν το λιγότερο αντιπάθεια έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο; Πες μου ξέρεις; Σε πληροφορώ πάρα πολλοί! Μα πάρα πολλοί!
Ξέρεις μήπως γιατί; Μήπως έχεις κάποια ιδέα;
Εξαιτίας αντιλήψεων όπως οι δικές σου!!! Γι αυτό!!!
den polybgazw akrh ti ennoeis alla den eimai sigouros oti gnwrizeis tis antilhpseis mou. telos pantwn se poio shmeio ennoeis? na ta spasoune kai na barane astynomikous? den einai sth logikh mou kati tetoio alla katalabainw thn dikh tous.
les:
Δηλαδή αν 20 αστυνομικοί έβρισκαν έναν τύπο ο οποίος φορούσε μπλούζα με ένα Α πίσω ή μπροστά ή είχε ένα εξτρεμιστικό σύνθημα τι σημαίνει αυτό; Ότι θα έπρεπε να τον κάνουν ασήκωτο στο ξύλο και να κινδυνεύει να πεθάνει;
safws kai oxi alla ela pou exei ginei kai oxi liges fores...
poly apaksiwneis ta pitsirikia pou les..exoune tis apopseis tous den goustaroun auto pou tous serbiroume kai eksegeirontai. den exoun kai poly adiko oso kai na diafwnw me tis katadromikes epembaseis.
otan les ligh logikh profanws ennoeis th dikh sou logikh mono.
Cpt. Haddock
10/07/2007, 16:46
Έχετε χάσει λίγο τη μπάλα...
Ο προβληματισμός μου αφορούσε όχι το γεγονός αυτό καθ' εαυτό (θεωρω αυτονόητη την καταδίκη βίας...) αλλά το γεγονός οτι στο εν λόγω φόρουμ, ενώ περιστατικά αστυνομικής βίας προβάλονται αμέσως, αυτό δεν απασχόλησε κανέναν...
:sick:
Prince-Garbage
10/07/2007, 17:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά θες να πεις ότι οι δύο αστυνομικοί είχαν πάει εκεί για υπηρεσία;;
Αυτό που θέλω να πω είναι αυτό που είπα... δεν γνωρίζω αν ήταν σε υπηρεσία ή όχι. Αλλά δεν έχει και σημασία.. Είτε ήταν είτε όχι, δυστυχώς του συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν... πόυ και πάλι δεν έχει λογική..
Το ενδεχόμενο να πήγαν για να παρακολουθήσουν ως πολίτες τη συναυλία αποκλείεται ;;;
φυσικά και δεν αποκλείεται.
Και σε κάθε περίπτωση γιατί θα πρέπει όταν κάποιος αναγνωριστεί ως "μπάτσος" να τρώει ξύλο ;;;
Φυσικά και δεν πρέπει... δεν διαφωνούμε σε κάτι, έκανα μια περιγραφή αυτών που είδα και (επειδή δεν είδα τα πάντα ούτε ξέρω ποιοι ήταν εκεί, τι έκαναν πριν μισή ώρα ή μισή ώρα μετά) παρέθεσα και κάποιες εκτιμήσεις με βάση την παρουσία τους εκεί. δεν είδα κάποιο υπηρεσιακό όχημα με διακριτικά, τώρα αν υπήρχε και δεν είχε διακριτικά θα σε γελάσω. Απλά ήθελα να τονίσω ότι δεν ήταν κουκουλοφόροι.
Ερώτηση:
όταν βλέπεις αστυνομικό στο δρόμο φοβάσαι;;;
Τί λογική είναι αυτή;;
Εγώ πάλι όχι, δεν έχω κανένα φόβο απέναντι σε κανένα αστυνομικό στο δρόμο.
Γιατί απλά δεν έχουν κανένα λόγο να μου κάνουν το παραμικρό ...
Ακόμα όμως και αν κάποιος δεν αισθάνεται άνετα, η λύση δεν είναι η βία.
Εξάλλου, το μόνο που προκαλεί η βία, είναι νέα βία κλπ κλπ κλπ
Δεν είπα ότι φοβαμαι, είπα ότι με τα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί τους τελευταίους μήνες δεν αισθάνομαι άνετα.Όχι επειδή έχω κάνει κάτι επιλήψιμο αλλά εξαιτίας των συμβάντων αυτών. για παράδειγμα, όταν είδα τον αλήτη με στολή να κλωτσάει στη μούρη έναν σε μία πορεία (δεν ξέρω ούτε εξετάζω τι είναι αυτός, σχολιάζω αυτό που είδα) και να απομακρύνεται αδιάφορα και την επόμενη στιγμή να έρχεται ο συνάδελφός του και να κλωτσάει και αυτός με τη σειρά του τον ίδιο άνθρωπο που προσπαθούσε να συνέλθει, την επόμενη μέρα που βρέθηκα δίπλα σε έναν αστυνομικό των δυνάμεων καταστολής δεν θα μπορούσα να τον κοιτάξω γλυκά στα μάτια... Φταίει ο συγκεκριμένος? φυσικά όχι... γενικά είναι περίεργο να είνα διακριτή η ιδιότητά σου στο σύνολο, χαρακτηρίζεσαι πολύ έυκολα (βλ. "΄μπάτσοι",¨"ταρίφες" κλπ κλπ)
Αντίστοιχα θα αισθανόμουν αν βρισκόμουν δίπλα σε έναν από αυτούς τους 30,40,50 άντρακλες που έδειραν έναν επειδή κάποιος τον αναγνώρισε ως "μπάτσο"..
Αυτό που λέω και πιστεύω λοιπόν είναι ότι έχει χαθεί το (όποιο) κύρος και η (όποια) αίγλη της συγκεκριμένης μορφής εξουσίας, καθώς και ο (όποιος) σεβασμός των πολιτών απέναντί τους.
αλλά όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με το θέμα του thread.
sergiosm
10/07/2007, 17:43
Δεν είπα ότι φοβαμαι, είπα ότι με τα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί τους τελευταίους μήνες δεν αισθάνομαι άνετα.Όχι επειδή έχω κάνει κάτι επιλήψιμο αλλά εξαιτίας των συμβάντων αυτών. για παράδειγμα, όταν είδα τον αλήτη με στολή να κλωτσάει στη μούρη έναν σε μία πορεία (δεν ξέρω ούτε εξετάζω τι είναι αυτός, σχολιάζω αυτό που είδα) και να απομακρύνεται αδιάφορα και την επόμενη στιγμή να έρχεται ο συνάδελφός του και να κλωτσάει και αυτός με τη σειρά του τον ίδιο άνθρωπο που προσπαθούσε να συνέλθει, την επόμενη μέρα που βρέθηκα δίπλα σε έναν αστυνομικό των δυνάμεων καταστολής δεν θα μπορούσα να τον κοιτάξω γλυκά στα μάτια... Φταίει ο συγκεκριμένος? φυσικά όχι... γενικά είναι περίεργο να είνα διακριτή η ιδιότητά σου στο σύνολο, χαρακτηρίζεσαι πολύ έυκολα (βλ. "΄μπάτσοι",¨"ταρίφες" κλπ κλπ)
Αντίστοιχα θα αισθανόμουν αν βρισκόμουν δίπλα σε έναν από αυτούς τους 30,40,50 άντρακλες που έδειραν έναν επειδή κάποιος τον αναγνώρισε ως "μπάτσο"..
Αυτό που λέω και πιστεύω λοιπόν είναι ότι έχει χαθεί το (όποιο) κύρος και η (όποια) αίγλη της συγκεκριμένης μορφής εξουσίας, καθώς και ο (όποιος) σεβασμός των πολιτών απέναντί τους.
αλλά όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με το θέμα του thread.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με όλα αυτά, ιδίως με το ότι έχει χαθεί (όποιο) κύρος και η (όποια) αίγλη της αστυνομίας.
Το πρόβλημα όμως είναι ότι ενώ η αστυνομία ΔΕΝ είναι εξουσία πολλοί εκεί μέσα νομίζουν ή θέλουν να είναι εξουσία και πολλοί άλλοι (έξω) νομίζουν ότι χτυπώντας την αστυνομία χτυπούν την εξουσία.
Τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε: "μαγκιές" εκατέρωθεν, πολιτική (ή μάλλον μικροπολιτική) κόντρα για το θέμα αυτό και μία αστυνομία που χάνει χρόνο και δυνάμεις και δεν ασχολείται αποτελεσματικά με αυτά που θα έπρεπε (προστασία του πολίτη από τους κοινούς εγκληματίες)...
:a10:
stavrogin
10/07/2007, 18:02
Kριμα το παλικαρι
Ειναι τραμπουκισμος να την πεφτουν 30 σε δυο
Αυτοι οι δυο τυνχανει να ειναι μπατσοι,δηλαδη στην τελικη κινδυνοι του επαγγελματος ειναι,οπλα κουβαλανε οχι μυστρι και φτυαρι.
Επισης εγιναν και 40 προσαγωγες πολιτων.Η αστυνομια υποστιρυζει τα μπατσακια της.Αμα αυτο συνεβαινε σε μενα πχ.δε νομιζω να σκιζοταν το συστημα να βρει τους ενοχους.
Θυμαμε εκεινη τη μερα που μου χε κολλησει ο μπατσος το αυτοματο στο κεφαλι σε "τυπικο"ελενχο μοτοσυκλετας.
Θα μου πεις ανθρωποι ειναι....
...Οχι φιλε δεν ειναι ανθρωποι."Ανθρωπος" ειναι ενας τιτλος που κερδιζεται.Αμα βρεθει ο μπατσος μπροστα σε αδικια συναδελφων και εναντιωθει τοτε γινεται αυτοματα ανθρωπος,αλλιως ειναι μονο "οργανο".
mourgakos
10/07/2007, 18:27
εγω εχω ξενερωσει,,,,,μαλλον θα ασχοληθω με την αριστερη η την δεξια μερια
να ριξω κατι βαρεια,επειδη με σφιγγει το παντελονι.
τα οργανα μου μεσα...
Gandalf
Κατά την δική μου γνώμη αυτό είναι το πρόβλημα. Στην Ελλάδα υπάρχει ατιμωρησία και για τον λόγο αυτό κάνει ο καθένας ότι γουστάρει και δεν δίνει λόγο.
Επιπλέον τα όργανα της τάξης δεν έχουν την δυνατότητα να εφαρμόσουν τον νόμο όπως προβλέπεται επειδή τους έχουν ευνουχίσει οι πολιτικοποιημένοι Δκτές και οι εκκολαπτόμενοι πολιτικάντηδες-συνδικαλιστές.
Resistman
10/07/2007, 21:10
Αυτοι που σε προηγουμενες συζητησεις μιλουσαν..ειχαν ατυχημα με μηχανη και δεν εμαθαν γι αυτο το φοβερο νεο...
Ο ρουφιανος ειναι και σε αδεια, οποτε...
Τον δειρανε ε;..Πολυ ε...;
Κακως.
Ειναι μια πρωτη ταξης ευκαιρια να δεειξουμε την ανθρωπια μας, εμεις οι συνειιδητοποιημενοι και φιλησυχοι πολιτες..
tsoukas77
10/07/2007, 21:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από AXL954
Κατά την δική μου γνώμη αυτό είναι το πρόβλημα. Στην Ελλάδα υπάρχει ατιμωρησία και για τον λόγο αυτό κάνει ο καθένας ότι γουστάρει και δεν δίνει λόγο.
Επιπλέον τα όργανα της τάξης δεν έχουν την δυνατότητα να εφαρμόσουν τον νόμο όπως προβλέπεται επειδή τους έχουν ευνουχίσει οι πολιτικοποιημένοι Δκτές και οι εκκολαπτόμενοι πολιτικάντηδες-συνδικαλιστές.
Δεν μας φταιει η ατιμωρησια,αλλα η παιδεια που πολλοι απο εμας δεν εχουμε...
liakaros
10/07/2007, 22:23
εξοριες σε ξερονησια...
Nα σου πω αμα μου τυχει θα το πω...
Οσο για την ειρωνια και τα μαγκακια που ειρωνευοντε πισω απο ενα πλητρολογιο μονο, την εχω γραμμενη να μη σου πω που...
liakaros
10/07/2007, 22:26
Gandalf
Δοξα τον θεο καταλαβε καποιος τι ηθελα να πω και τι εννοουσα
liakaros
10/07/2007, 22:49
[
Καθε αλλη αποψη ειναι φασιστικη αποψη. ΤΕΛΟΣ. [/B]
Ναι αποψη σου...και σεβαστη ασχετα αν αμφιβαλω
Απιστευτο ,πηγα απο την αρχη το διαβασα ολο και δεν καταλαβα τιποτα.:a08:
Την μπαλα που χαθηκε ποιος την βρηκε? :look:
alximistis
11/07/2007, 00:09
Έχετε χάσει λίγο τη μπάλα...
Ο προβληματισμός μου αφορούσε όχι το γεγονός αυτό καθ' εαυτό (θεωρω αυτονόητη την καταδίκη βίας...) αλλά το γεγονός οτι στο εν λόγω φόρουμ, ενώ περιστατικά αστυνομικής βίας προβάλονται αμέσως, αυτό δεν απασχόλησε κανέναν...
:sick:
Καλά κι εσύ ρε τι περίμενες; Μην μου πεις τώρα πως δεν ανέμενες πως θα συνέβαινε αυτό.
Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ όχι φίλε μου! Δεν είναι αυτονόητη για όλους η καταδίκη της βίας. Αν ήταν ίσως το θρεντάκι σου να κατευθυνόταν περισσότερο προς τα εκεί που ήθελς και είχες σκεφτεί αρχικά να πάει... :)
Gandalf dr685sm
11/07/2007, 09:21
Μιλώντας για βία και προσπαθώντας να το επαναφέρω το θέμα σε μια τροχιά...
Σαφως και η βια εμμεσα η αμεσα υποκινειται και παροτρεινεται απο την εκαστοτε ιδεολογια...γιατι λες το αντι8ετο??
Υποκινείται ναι... δεν δικαιολογείται όμως και αυτό ήθελα να πω με την λέξη "υποστηρίζεται".
Για το θέμα βίας γενικά τα έχουμε πεί χιλιάδες φορές. Είτε είναι προς αστυνομικούς, είτε προς διαδηλωτές/πιτσιρικάδες/κουκουλοφόρους.
Για το θέμα της αστυνομίας... Γενικώς στον κόσμο έχει ξεφύγει η κατάσταση. Η αστυνομία θα έπρεπε να εφαρμόζει την απαραίτητη βία , μέχρι την στιγμή της σύλληψης. Δεν είναι judge-dredd που θα επιβάλλουν και τιμωρία. Δουλειά τους είναι να συλλάβουν με αναίμακτο (αν είναι εφικτό) τρόπο τον παραβάτη. Αν τώρα απειληθεί η ζωή τους με περίστροφο, μολότωφ , δεν ξέρω τι άλλο , λογικά θα πρέπει να αμυνθούν... . μέχρι την στιγμή της σύλληψης.
Είναι απαράδεκτο να χτυπάς κάποιον κάτω με χειροπέδες περασμένες ή να παίζεις "μπάλα" με το κεφάλι του άτυχου που έπεσε ανάμεσα σε 40 Ματάδες. Τον συλλαμβάνεις, τον πάς στο κλουβί και μετά στο δικαστήριο... Αυτή είναι η δουλειά σου. Δυστυχώς οι περισσότεροι πλέον στην ΕΛ.ΑΣ (οχι όλοι) την έχουν δεί δικαστές/αστυνομικοί/δερβέναγες και επιβάλλονται διά της βίας ακόμα και όταν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Απο την άλλη αυτά τα κωλόπαιδια που παίρνουν σύνταξη σε θρανία και δρουν μολότωφ εκ του ασφαλούς ενώ ο μπαμπάς περνάει το έμβασμα κάθε 1η του μήνα, είναι απλά αξιολύπητοι.
Χαμένα κορμιά που θα βγούν στην αγορά εργασίας και μετά θα είναι στα ΜΜΕ να διαμαρτύρονται γιατί άλλα κωλοπαίδια, έσπασαν το δικό τους μαγαζί ή αυτοκίνητο διατηρώντας αυτό τον κύκλο που πραγματικά δεν βγάζει πουθενά.
Gandalf
super_toto
11/07/2007, 10:24
Έχει τόσο υλικό να συζητήσει κανείς για αυτό το θέμα, και τόσες απόψεις να διατυπώσει , κι όμως νιώθω ότι λέμε τα ίδια και τα ίδια. Ανακυκλώνουμε τις απόψεις μας απλά φιλοσοφόντας. Επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα. Άλλοι πάλι δεν είναι σε θέση ούτε αυτά να κατανοήσουν.
Έχω ξενερώσει. Βλέπω ότι όλα οδηγούνται στα άκρα (όχι μόνο στην Έλλάδα αλλά και παγκοσμίως). Να δούμε που θα πάει αυτό.
Έχω την εντύπωση ότι η επόμενη γενιά θα περιέλθει σε απίστευτο αδιέξοδο. Θα φορτωθεί τα χρέη που θα της κληροδοτήσουμε σε οικονομικό, σε πολιτιστικό και σε κοινωνικό επίπεδο.
Πάντα γέλαγα με την άποψη κάποιον αριστερών φίλων μου ότι κάποτε θα γίνει επανάσταση. Ίσως τελικά να μην έχουν άδικο.
Στην παρούσα φάση, παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα έχουν κυριαρχίσει οι ιδιώτες -κατα τους αρχαίους. Δεν υπάρχει ουσιαστική θέληση να αλλάξουν τα πράγματα καθώς ο καθένας ενδιαφέρται για τα δικά του συμφέροντα. Αυτό μοιραία θα αλλάξει όταν δεν θα μπορούμε να επιδιώκουμε οφέλη πλέον για τον εαυτό μας ως μονάδες και θα πρέπει να συνασπιστούμε (χωρίς υπονούμενο η λέξη).
@ alchimistis...
... ta mme gia emena einai ka8estwtika kai kateu8ynomena alla den apaitw na symfwnhseis....
δε μπορω να αφησω ασχολιαστα τετοια πραγματα
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΙΛΑΣ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ? ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ"? ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΕΣ?
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ?
ΟΥΤΕ "ΧΟΥΝΤΑ" ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ "ΚΑΘΕΣΤΟΣ". ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΕ ΤΟ 47% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΜΑ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ (ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΩΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ) ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ . ΤΕΛΟΣ !
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΥΜΠΑΛΑ.....
alximistis
11/07/2007, 10:46
δε μπορω να αφησω ασχολιαστα τετοια πραγματα
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΙΛΑΣ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ? ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ"? ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΕΣ?
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ?
ΟΥΤΕ "ΧΟΥΝΤΑ" ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ "ΚΑΘΕΣΤΟΣ". ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΕ ΤΟ 47% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΜΑ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ (ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΩΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ) ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ . ΤΕΛΟΣ !
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΥΜΠΑΛΑ.....
Αν και τ αλες κομματάκι... υπερβολικά... στην συγκεκριμένη φάση συμφωνώ μαζί σου! Δυστυχώς τελικά έχουμε κάνει τη δημοκρατία κάτι σαν το σκοινί. Την τεντώνουμε και την αφήνουμε κατά πως και που μας βολεύει. :(
Έίδες τελικά; Συμφωνήσαμε και σε κάτι... :D
LsKostas
11/07/2007, 12:31
Nα σου πω αμα μου τυχει θα το πω...
Α'ι'ντε να σε δω...:smokin:
Πάντα γέλαγα με την άποψη κάποιον αριστερών φίλων μου ότι κάποτε θα γίνει επανάσταση. Ίσως τελικά να μην έχουν άδικο.
Ισως να μην εχει την μορφη της Επαναστασης που γνωριζουμε απο την Ιστορια (Μαης 68,Πολυτεχνειο) αλλα το αποστημα καποια στιγμη θα σπασει...το μονο σιγουρο!
Rezeguet
11/07/2007, 13:30
Ισως να μην εχει την μορφη της Επαναστασης που γνωριζουμε απο την Ιστορια (Μαης 68,Πολυτεχνειο) αλλα το αποστημα καποια στιγμη θα σπασει...το μονο σιγουρο!
γιατι να μην την εχει? Τι αλλη επανασταση θα γινει δηλαδη? επανασταση στα καρτοκινητα απο τη vodafone? :lol: :rotflmao: :lol:
Rezeguet
11/07/2007, 13:41
Rezeguet...
Σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα της εποχής ναι..
Μην πας μακριά στο σήμερα... τους αλλοδαπούς οικονομικούς μετανάστες με την έννοια του νέου σκλάβου που τους πάς; Μηδέν δικαιώματα ακόμα και αν είναι 100% εντάξει στα τυπικά έγγραφα διαμονής και εργασίας τους.
Οι γυναίκες τότε παρόλο που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου επηρεάζαν φανερά την πολιτική. Θυμίσου την Ασπασία του Περικλή στην πόλη κράτος της Αθήνας. Που μόνο αυτή είχε το πολίτευμα που αναφέρω μαζί και με την Θήβα νομίζω για κάποιο διάστημα.
Να κρίνεις πάντα με το βλέμμα της εποχής. Ακριβώς όπως το κάνεις για το δικό μας πολίτευμα σήμερα.
Για το θέμα των διαδηλώσεων...
Είναι φασιστικό να επιλέγεις ποιά μπορεί να γίνει και ποιά οχι , βάσει του θέματος της. Είναι φασιστικό όντως να αφήνεις να εκδηλώσει κάποιος με μη βίαιο τρόπο την δυσαρέσκεια του.
Είναι επίσης φασιστικό όμως εκ μέρους των διαδηλωτών να καταπατούν τα δικά μου δικαιώματα όσον αφορά την χρήση δρόμων και πόρων της πόλης για να μετακινηθώ ή ακόμα και να εξυπηρετηθώ (βλ. Ακρόπολη) σε σημεία Τουριστικά ,ειδικά αν αυτά δεν είναι κτήμα τους , αλλά χώρος εργασίας/εκδήλωσης τους.
Δεν είναι δυνατόν να είναι τα δικά μας, δικά μας... αλλά και τα δικά τους δικά μας.
Κάποια στιγμή πρέπει να επέρθει και ο συμβιβασμός ανάμεσα στους πολίτες κυρίως , πριν χρειαστεί επιβολή νόμου (Και για αυτό ρε γμτ; )για να υπάρξουν ισορροπίες.
Για το θέμα των τραμπούκων... απο πότε η βία έχει ιδεολογία, σκοπό ή χρώμα για να την υποστηρίζει;... απαντήστε μου παρακαλώ σε αυτό!
Gandalf
Για την Ασπασια απαντησε αλλος. Μια γυναικα στην πρακτικη εξουσια δεν κανει ενα πολιτισμο δημοκρατικο... Επιμενω παντως πως η δημοκρατια τους ητανε μεν ενα πρωτυπο, αλλα ειχανε στοιχεια που δεν επρεπε να υπαρχουν σε καμια δημοκρατια.
Για το σημερα, συμφωνω για τους μεταναστες. Αλλα δε χρειαζεται να πας τοσο μακρια. Δες απλα τους καημενους στρατιωτες που πεθαινουν στη Μεση Ανατολη, στην Αφρικη, στην Ν.Αμαρικη και στον υπολοιπο κοσμο για τα συμφεροντα καποιων. Και μετα δες ολη την μεση ταξη, που δουλευουν για ενα συστημα απο το οποιο πλουτιζουν ατομα μετρημενα στα δαχτυλα (σε σχεση με τον συνολικο πληθυσμο). Και αυτοι σκλαβοι δεν ειναι? Δεν πληρωνονται τιποτα και εργαζονται σαν
τα σκυλια.
Οσο για τη διαδηλωση, επιμενω στα δικαιωματα τους. Οσο υπαρχουν αρκετα ατομα να δημιουργησουν μια διαδηλωση, και αυτη η διαδηωση εχει εγκριθει απο τους αρμοδιους (αστυνομια) ειναι απολυτα νομιμη και δεν εχει σημασια αν εμποδιζουν αλλους να κανουν τη δουλεια τους, γιατι αυτο ειναι και ο σκοπος της διαδηλωσης συνηθως (να τους προσεξουν δηλαδη).
γιατι να μην την εχει? Τι αλλη επανασταση θα γινει δηλαδη? επανασταση στα καρτοκινητα απο τη vodafone? :lol: :rotflmao: :lol:
τι λε ρε ???????
ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΣΤΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
den exo enhmerothei ti ginete tora elpizo na einai kala h an den einai na ginei
kai otan me to kalo synelthei na mhn tsoyvaliasei mesa sto kefali toy olo to kosmo
dld:
(mas ferthike asxhma enas astynimikos oloi einai kakoi ntoy apo pantoy)
(mas thn pesan 3 -de ksero posa- malakismena me mikro poyli oloi einai malakes)
as elpisoyme oti kapote otan o planhths katastrafei kai meinei mono mia kivotos na synexisei thn istoria mesa sth kivoto na ksexastoyn ta lathoi mas
eimaste vythismenoi mesa se ideologies kai fanfares kai megala logia
kai meta pame kai skyvoyme to kefali ston ergodoti poy exei nevra kai plhronoyme 6 euro mia coca cola kai pano sta nevra mas plakonomaste kai metaksy mas.
:sad:
(syggnvomh gia ta greeklish exei kollhsei to pc)
Rezeguet
11/07/2007, 13:52
ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ?
Αυτο μπορεις να μου το εξηγησεις σε παρακαλω? Δεν μου καθεται η λογικη της σκεψης οτι καποιος *φασιστας* καταχρηζεται της *ελευθεριας του λογου*, για να πει τι ειναι *δημοκρατικο* και τι οχι.
Για τη δημοκρατια το ειπαμε, σκατα δημοκρατια εχουμε. Για ρωτα δεκα ατομα γυρω σου (καποιο παρακαλω που να μην ανηκουν σε καποιο κομα, γενικως να μην εχουν αμεσα συμφερονται απο το εκατοστε κομα) να δεις ποσοι θα θελανε να ψηφισουν κατι αλλο απο τα δυο σαπισμενα κοματα εκει πανω.
Χουντα σιγουρα δεν εχουμε, ουτε επισημα καποιο καθεστως, αλλα εχουμε κατι αναλογο που απλα λειτουργει λιγο διαφορετικα και εχει αλλο ονομα, που ομως δεν ειναι πολυ καλυτερο.
Και οποιος θελει να ανατρεψει κατι δεν ειναι φασιστας. Αμα ηταν ετσι τοτε και το 1789 φασιστικο ηταν, και το 1821 φασιστικο και η παγκοσμια πραξη να ξεφορτωθουνε τους ναζι το 40 φασιστικη ητανε και ολες οι επαναστασεις φασιστικες. Σκεψου λιγο πριν εκφερεις τετοια αποψη.
Για τη δημοκρατια το ειπαμε, σκατα δημοκρατια εχουμε. Για ρωτα δεκα ατομα γυρω σου (καποιο παρακαλω που να μην ανηκουν σε καποιο κομα, γενικως να μην εχουν αμεσα συμφερονται απο το εκατοστε κομα) να δεις ποσοι θα θελανε να ψηφισουν κατι αλλο απο τα δυο σαπισμενα κοματα εκει πανω.
ego de psifizo pote
alla gia pes moy
exoyme h den exoyme antipolitefsh sta 2 kommata gia ta klammata?
oxi oti aftoi den einai alla kai oi alloi de pane piso (mallon pane poly pio mprosta)
ektos kai an thes na mas kyvernoyn oi oikologoi h aftos poy vgazei afises gymnos :rotflmao: :sad:
kata thn gnomh soy poio komma mporei na ferei allagh sthn ellada>? apo afta poy yparxoyn?
Αυτο μπορεις να μου το εξηγησεις σε παρακαλω? Δεν μου καθεται η λογικη της σκεψης οτι καποιος *φασιστας* καταχρηζεται της *ελευθεριας του λογου*, για να πει τι ειναι *δημοκρατικο* και τι οχι.
Χουντα σιγουρα δεν εχουμε, ουτε επισημα καποιο καθεστως, αλλα εχουμε κατι αναλογο που απλα λειτουργει λιγο διαφορετικα και εχει αλλο ονομα, που ομως δεν ειναι πολυ καλυτερο.
Και οποιος θελει να ανατρεψει κατι δεν ειναι φασιστας. Αμα ηταν ετσι τοτε και το 1789 φασιστικο ηταν, και το 1821 φασιστικο και η παγκοσμια πραξη να ξεφορτωθουνε τους ναζι το 40 φασιστικη ητανε και ολες οι επαναστασεις φασιστικες. Σκεψου λιγο πριν εκφερεις τετοια αποψη.
ωχ...
περιμενε ρε
:a022: :a022: :a022: :a022: :a022:
ελα τωρα ειμαστε νταξει !!!!!!
αρχισα τα οργανα και ολα μια χαρα !!!!!!
υ.γ.μα καλα τωρα ρε και συ πας να μπλεξεις σε κουβεντα με τον ποντιο ????ε ρε τρελα που κουβαλαει ο κοσμος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οτι να'ναι...
οι παραπανω που γραφεις δε βγηκαν με ψηφοφορία....
ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΣ ΔΕ ΠΗΡΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ
δημοκρατια ειναι αμα θες να αλλαξεις κατι να ψηφισεις σωστότερα!
αυτο που λές ειναι ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ γιατι η κυβέρνηση που ειναι στην εξουσια εχει εντολη απο το 47% της Ελλαδας να κυβερνησει 4 χρονια. τελος.+_
φασισμός απο μειοψηφίες που θεωρουν μη δημοκρατικο το πολίτευμα μας δε πειθει κανενα... δεν ειναι αποδεκτός απο εμενα. Αμα θες αλλη δημοκρατία ψήφησε αλλο κομα (η κανε δικο σου) και αμα βγει κανε αναθεώρηση του συνταγματος. Τελος!
panagiotispapa
11/07/2007, 14:25
Προς trooper
υ.γ.μα καλα τωρα ρε και συ πας να μπλεξεις σε κουβεντα με τον ποντιο ????ε ρε τρελα που κουβαλαει ο κοσμος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Νομίζω ότι αρμόζει λίγο περισσότερος σεβασμός στους πόντιους, η έκφραση "γενοκτονία των ποντίων" σου λέει κάτι??? Δεν ήμαστε ακόμα στο δημοτικό για να αποκαλεί ο ένας τον άλλον πόντιο...
Για όλα τα υπόλοιπα, νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά. Όλοι ξέρουμε σε τι χώρα ζούμε, ξέρουμε σε τι πόλη ζούμε (για την Αθήνα πάει αυτό), ξέρουμε ότι όσο περνούν τα χρόνια η κατάσταση θα γίνεται όλο και χειρότερη με συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα ωμής βίας. Πριν 30 χρόνια, αυτή η χώρα είχε την ευκαιρία να ξεπεράσει ΟΛΑ της τα προβλήματα, και να αφήσει για πάντα στο παρελθόν όλες τις εμπάθειές της... Ωστόσο οι πολιτικοί συνέχισαν να μιλούν για 'δεξιά' και 'αριστερά', οι πολίτες τους ακολούθησαν και παράλληλα, όλοι μαζί, σε αγαστή συνεργασία, λεηλάτησαν, έκαψαν, μπάζωσαν όλη την Ελλάδα. Πλέον τα κάναμε σαν τα μούτρα μας και τώρα ζητάμε και τα ρέστα.... Ήμαστε άξιοι της μοίρας μας και καλά να πάθουμε. Έχουμε την πόλη που μας αξίζει(ειδικά τώρα που κάψαμε την Πάρνηθα), και την χώρα που μας αξίζει (ειδικά τώρα που θα αποχαρακτηριστεί το 25% των δασικών εκτάσεων - ε ρε γλέντια που θα γίνουν....). Ήμαστε όλοι συνένοχοι, επειδή η αδιαφορία είναι συνενοχή στο έγκλημα. Νομίζω ότι αυτό τουλάχιστον είναι προφανές....
alximistis
11/07/2007, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
Προς trooper
Νομίζω ότι αρμόζει λίγο περισσότερος σεβασμός στους πόντιους, η έκφραση "γενοκτονία των ποντίων" σου λέει κάτι??? Δεν ήμαστε ακόμα στο δημοτικό για να αποκαλεί ο ένας τον άλλον πόντιο...
Για όλα τα υπόλοιπα, νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά. Όλοι ξέρουμε σε τι χώρα ζούμε, ξέρουμε σε τι πόλη ζούμε (για την Αθήνα πάει αυτό), ξέρουμε ότι όσο περνούν τα χρόνια η κατάσταση θα γίνεται όλο και χειρότερη με συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα ωμής βίας. Πριν 30 χρόνια, αυτή η χώρα είχε την ευκαιρία να ξεπεράσει ΟΛΑ της τα προβλήματα, και να αφήσει για πάντα στο παρελθόν όλες τις εμπάθειές της... Ωστόσο οι πολιτικοί συνέχισαν να μιλούν για 'δεξιά' και 'αριστερά', οι πολίτες τους ακολούθησαν και παράλληλα, όλοι μαζί, σε αγαστή συνεργασία, λεηλάτησαν, έκαψαν, μπάζωσαν όλη την Ελλάδα. Πλέον τα κάναμε σαν τα μούτρα μας και τώρα ζητάμε και τα ρέστα.... Ήμαστε άξιοι της μοίρας μας και καλά να πάθουμε. Έχουμε την πόλη που μας αξίζει(ειδικά τώρα που κάψαμε την Πάρνηθα), και την χώρα που μας αξίζει (ειδικά τώρα που θα αποχαρακτηριστεί το 25% των δασικών εκτάσεων - ε ρε γλέντια που θα γίνουν....). Ήμαστε όλοι συνένοχοι, επειδή η αδιαφορία είναι συνενοχή στο έγκλημα. Νομίζω ότι αυτό τουλάχιστον είναι προφανές....
Εδώ πάει το... ότι να ναι!!!
Για τα περί πόντου δεν θα σου απαντήσω το αφήνω ασχολίαστο γιατί αφορά σε άλλον.
Τώρα η ανάλυση η υπόλοιπη... μπάζει από παντού! Το λιγότερο.
Η χώρα είχε την ευκαιρία να ξεπεράσει πριν 30 χρόνια τα προβλήματα της; Πως ρε φίλε; Για πες μας κι εμάς να μάθουμε τον τρόπο. Ξέρεις οι πολιτικοί ψηφίζονται από το λαό. Έτσι συνηθίζεται. Επομένως... δεν έκαναν αυτοί ότι ήθελαν. Οι πολιτικοί τότε αντανακλούσαν τα μίση και τα πάθη του λαού. Επομένως αυτό που λες ότι αυτοί αποφάσισαν και ο λαός ακολούθησε δεν ισχύει.
Όσο για τα υπόλοιπα... που κολλάνε όλα αυτά δεν καταλαβαίνω. Το κάψιμο της Πάρνηθας τα μπαζωμένα και τα λεηλατημένα τι σχέση έχουν με το θέμα είναικάτι που δεν κατανοώ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagiotispapa
Προς trooper
χαχαχα ε εισαι πολυ ποντιος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε τον τυπο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
super_toto
11/07/2007, 16:03
Πολλών ειδών επαναστάσεις μπορούν να γίνουν και μάλιστα αποδοτικότατες. Δεν χρειάζεται να κατέβουμε στους δρόμους με καδρόνια.
Για αρχή μια καλή επανάσταση θα ήταν να μην εκλέξουμε την επόμενη φορά αυτοδύναμη κυβέρνηση. Έτσι δεν θα μπορούν να περνάνε ότι νόμο τους κ@υλώσει. Για σκέψου το, ωραία επανάσταση δεν είναι και αυτή.
Πολλά παραδείγματα μπορώ να σου αναφέρω.
Σου φαίνεται ακριβος ο καφές (όπως διάβασα σε άλλο thread), μην ξαναπάς για καφέ για ένα εξάμηνο. Αν το έκαναν όλοι μετά το εξάμηνο μαζί με τον καφέ θα σου έπερναν και μιά πίπ@.
Επέσες σε λακούβα και κατέστρεψες τό όχημά σου. Τράβα μια μύνηση στη Δήμο.
Είναι πολλά τα μικρά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε αλλά δεν τα κάνουμε και πρώτα θα πρέπει να περάσουμε από εκεί πριν κατέβουμε στους δρόμους.
Rezeguet
11/07/2007, 19:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
alla gia pes moy
exoyme h den exoyme antipolitefsh sta 2 kommata gia ta klammata?
oxi oti aftoi den einai alla kai oi alloi de pane piso (mallon pane poly pio mprosta)
ektos kai an thes na mas kyvernoyn oi oikologoi h aftos poy vgazei afises gymnos :rotflmao: :sad:
kata thn gnomh soy poio komma mporei na ferei allagh sthn ellada>? apo afta poy yparxoyn?
δε διαφωνουμε. Ειπα παραπανω πως τα κοματα ειναι και τα δυο χαλια. Απο τα υπαρχοντα δε θα ψηφιζα κανενα. Οχι πως με αφορα δηλαδη, αφου δεν ψηφιζω στην Ελλαδα (εχω το δικαιωμα βεβαια αλλα σιγα μη κατεβαινω καθε εκλογες να ψηφιζω ηλιθιους).
οτι να'ναι...
οι παραπανω που γραφεις δε βγηκαν με ψηφοφορία....
ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΣ ΔΕ ΠΗΡΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ
δημοκρατια ειναι αμα θες να αλλαξεις κατι να ψηφισεις σωστότερα!
αυτο που λές ειναι ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ γιατι η κυβέρνηση που ειναι στην εξουσια εχει εντολη απο το 47% της Ελλαδας να κυβερνησει 4 χρονια. τελος.+_
φασισμός απο μειοψηφίες που θεωρουν μη δημοκρατικο το πολίτευμα μας δε πειθει κανενα... δεν ειναι αποδεκτός απο εμενα. Αμα θες αλλη δημοκρατία ψήφησε αλλο κομα (η κανε δικο σου) και αμα βγει κανε αναθεώρηση του συνταγματος. Τελος!
φιλε ιντι ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ. ΕΣΕΙΣ τους ψηφισατε. Και εμενα λιγο με αφορα τι σκατα κυβερνηση εχει η Ελλαδα, παραυτα νοιαζομαι για αυτη τη χωρα.
Και συμφωνουμε ΑΠΟΛΥΤΑ στο σημειο> δημοκρατια ειναι αμα θες να αλλαξεις κατι να ψηφισεις σωστότερα!
Μονο που φιλε μου δεν εχετε καποια λογικη επιλογη περα απο αυτα τα δυο κομματα. Και το να φτιαξω ΕΓΩ η ο οποιοσδηποτε συνειδητοποιημενος πολιτης ενα κομα με ρεαλιστηκες πιθανοτητες για νικη, ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ σε αυτο το πολιτευμα. Πολυ απλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να αλλαξει κατι με αυτο το συστημα ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δημοκρατια.
Ωραια ολα αυτα στη θεωρια, αλλα δε θελουμε ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ δημοκρατια, θελουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δημοκρατια.
Rezeguet
11/07/2007, 19:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Πολλών ειδών επαναστάσεις μπορούν να γίνουν και μάλιστα αποδοτικότατες. Δεν χρειάζεται να κατέβουμε στους δρόμους με καδρόνια.
Για αρχή μια καλή επανάσταση θα ήταν να μην εκλέξουμε την επόμενη φορά αυτοδύναμη κυβέρνηση. Έτσι δεν θα μπορούν να περνάνε ότι νόμο τους κ@υλώσει. Για σκέψου το, ωραία επανάσταση δεν είναι και αυτή.
Πολλά παραδείγματα μπορώ να σου αναφέρω.
Σου φαίνεται ακριβος ο καφές (όπως διάβασα σε άλλο thread), μην ξαναπάς για καφέ για ένα εξάμηνο. Αν το έκαναν όλοι μετά το εξάμηνο μαζί με τον καφέ θα σου έπερναν και μιά πίπ@.
Επέσες σε λακούβα και κατέστρεψες τό όχημά σου. Τράβα μια μύνηση στη Δήμο.
Είναι πολλά τα μικρά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε αλλά δεν τα κάνουμε και πρώτα θα πρέπει να περάσουμε από εκεί πριν κατέβουμε στους δρόμους.
πιστεψε με, η επανασταση πρεπει να γινει στους δρομους με καδρονια. Αμα δεν τους ταραξεις δεν θα ξυπνησουν.
Τα υπολοιπα που αναφερεις δεν εχουν καποιο αποτελεσμα οσο υπαρχουν ανεγκεφαλα καταναλωτικα ατομα. ΠΑΝΤΑ θα υπαρχουν αυτοι που θα συνεχισουν να πηγαινουν στις καφετεριες που δεν γουσταρεις. Ας μην αναφερθουμε στην μυνηση γιατι και οι δυο μας ξερουμε οτι τα @@ θα παρεις στην ελληνικη πραγματικοτητα...