Σύνδεση

View Full Version : Ηθικό δίλλημα. Κράνος

Σελίδες : 1 [2] 3

T.R.E
19/07/2007, 19:45
Απλα τετοια ηθικα διλληματα απλα δεν υφιστανται κατα την γνωμη μου...Σε λιγο θα βρισκουμε κανεναν ξαπλα και θα κοιταμε τη μηχανη οδηγαει,αν ειχε καθρεπτες,αν φορουσε κρανος με προδιαγραφες,φουλ εξοπλισμο και ολα αυτα που κατα την γνωμη του καθενα μας κανουν τον σωστο μοτοσυκλετιστη...
Και μετα ισως τον βοηθουσαμε κιολας...:rolleyes: :rolleyes: :sad:

Λεωνίδας
19/07/2007, 19:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Απλα τετοια ηθικα διλληματα απλα δεν υφιστανται κατα την γνωμη μου...Σε λιγο θα βρισκουμε κανεναν ξαπλα και θα κοιταμε τη μηχανη οδηγαει,αν ειχε καθρεπτες,αν φορουσε κρανος με προδιαγραφες,φουλ εξοπλισμο και ολα αυτα που κατα την γνωμη του καθενα μας κανουν τον σωστο μοτοσυκλετιστη...
Και μετα ισως τον βοηθουσαμε κιολας...:rolleyes: :rolleyes: :sad: ωραίο επιχείρημα, το ίδιο είναι να βοηθήσουμε ένα τραυματία και το ίδιο ένα παράνομο να συνεχίσει να παρανομεί :rolleyes: :rolleyes:

εγώ δε θα ενημέρωνα - να τη φάει να το βάλει το ρημάδι
και στην τελική αν τσακιστεί 100 μέτρα παρακάτω δε θέλω να το 'χω βάρος

hotcarver
19/07/2007, 19:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ωραίο επιχείρημα, το ίδιο είναι να βοηθήσουμε ένα τραυματία και το ίδιο ένα παράνομο να συνεχίσει να παρανομεί :rolleyes: :rolleyes:

αν και κρανος φοραω παντα... γιατι ειμαι παρανομος αν δεν το φοραω????αν ο νομος προστατευει τη ζωη μου..γιατι δεν ειναι παρανομες οι κινητοκεραιες πανω απο το κεφαλι μου?εκει δεν τον νοιαζει το κεφαλι μου?

Λεωνίδας
19/07/2007, 19:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
αν και κρανος φοραω παντα... γιατι ειμαι παρανομος αν δεν το φοραω????
γιατί έτσι λέει ο ΚΟΚ (?)

αν ο νομος προστατευει τη ζωη μου..γιατι δεν ειναι παρανομες οι κινητοκεραιες πανω απο το κεφαλι μου?εκει δεν τον νοιαζει το κεφαλι μου? αν είναι να πιάσουμε όλους τους νόμους του Ελληνικού κράτους και της ΕΕ τώρα πάει μακρυά η βαλίτσα... ας μην το επεκτείνουμε έτσι, για τη μη χρήση κράνους συζητάμε (νομίζω)

στην τελική λίγες φορές έχει γίνει ατύχημα λόγω εντόμου στο μάτι; γιατί να πέσεις πάνω μου ή χειρότερα σε κανένα καροτσάκι με μωρό μέσα;

hotcarver
19/07/2007, 20:05
γιατί έτσι λέει ο ΚΟΚ (?)

αν είναι να πιάσουμε όλους τους νόμους του Ελληνικού κράτους και της ΕΕ τώρα πάει μακρυά η βαλίτσα... ας μην το επεκτείνουμε έτσι, για τη μη χρήση κράνους συζητάμε (νομίζω)

στην τελική λίγες φορές έχει γίνει ατύχημα λόγω εντόμου στο μάτι; γιατί να πέσεις πάνω μου ή χειρότερα σε κανένα καροτσάκι με μωρό μέσα;

Σωστα ρε φιλε οκ..απλα πιστευω οτι το συγκεκριμενο προστιμο ειναι μονο εισπρακτικο..

siakattackj
19/07/2007, 20:05
Στον εχθρό όλοι ενωμένοι............
Εννοείται πως θα ενημέρωνα ΟΛΟ τον κόσμο για το μπλόκο.......

F@CK TH POLICE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λεωνίδας
19/07/2007, 20:09
Σωστα ρε φιλε οκ..απλα πιστευω οτι το συγκεκριμενο προστιμο ειναι μονο εισπρακτικο.. εγώ πιστεύω ότι μπορεί να σκοτωθείς και να πάρεις κανένα άνθρωπο στο λαιμό σου όμως
και το πιστεύω γιατί πήγα να το πάθω
όχι χωρίς κράνος, απλά με ανοιχτή ζελατίνα
όχι σε καμιά εθνική, στη Βασ. Κων/νου
όχι με καμιά 140άρα, με 50 και πολλά σου λέω

όλα τ' άλλα τ' ακούω βερεσέ sorry

el_hymador
19/07/2007, 20:11
ελεος ...

το κρανος και η χρηση του δεν μπορει να εξεταζεται σε σχεση με την επιβολη προστιμων...

εγω δεν θα ειδοποιουσα κανεναν....αλλωστε μεσα στο μεγαλο ποσοστο ρισκου που παιρνει καποιος που δεν φοραει κρανος συμπεριλαμβανεται και το ενδεχομενο να τον σταματησουν και να φαει κληση, ετσι δεν ειναι;

επαιξες και εχασες φιλε...και να αιθανεσαι τυχερος που αυτη την φορα ζημιωθηκες μονο καποιες εκατονταδες ευρω...την επομενη μπορει να ζημιωθεις χιλιαδες για νοσηλεια η να ζημιωσεις εφ ορου ζωης αυτους που σε αγαπανε....:winka:

T.R.E
19/07/2007, 20:13
ωραίο επιχείρημα, το ίδιο είναι να βοηθήσουμε ένα τραυματία και το ίδιο ένα παράνομο να συνεχίσει να παρανομεί :rolleyes: :rolleyes:

Να βοηθαμε λοιπον ΜΟΝΟ οσους τραυματιες φορουσαν κρανος και φουλ εξοπλισμο...Οι υπολοιποι καλα να παθουν...:confused: :cry: :cry:

Αν τσακιστει 100 μετρα πιο κατω δεν θα το μαθεις ποτε γιατι εσυ πηγαινες απ'την αντιθετη κατευθυνση...:lol: :lol:

Λεωνίδας
19/07/2007, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Να βοηθαμε λοιπον ΜΟΝΟ οσους τραυματιες φορουσαν κρανος και φουλ εξοπλισμο...Οι υπολοιποι καλα να παθουν...:confused: :cry: :cry:
όχι, αλλά και να πληρώνουμε εσύ και 'γω αυτόν που έσπασε την κεφάλα του επειδή δεν το φοράει το ρημάδι δεν είναι λίιιιγο αδικία; (είπα όχι και στην αρχή της πρότασης έτσι μην αρχίσει κανείς)

hotcarver
19/07/2007, 20:18
Ρε παιδια δεν διαφωνω με την χρηση του κρανους...δεν παω πουθενα ξεκρανωτος..απλα θεωρω οτι ειναι ο ευκολος σεφτες...γιατι να μη σε γραφουνε για λιωμενα λαστιχα?η για σκασμενη αναρτηση η..πιστευω αυτα αυξανουν περισσοτερο τις πιθανοτητες προκλησης ατυχηματος απ οτι να μου μπει σφηκα στο ματι...

Λεωνίδας
19/07/2007, 20:19
Ρε παιδια δεν διαφωνω με την χρηση του κρανους...δεν παω πουθενα ξεκρανωτος..απλα θεωρω οτι ειναι ο ευκολος σεφτες...γιατι να μη σε γραφουνε για λιωμενα λαστιχα?η για σκασμενη αναρτηση η..πιστευω αυτα αυξανουν περισσοτερο τις πιθανοτητες προκλησης ατυχηματος απ οτι να μου μπει σφηκα στο ματι... να περνάνε δηλαδή ΚΤΕΟ και οι μοτοσυκλέτες
συμφωνώ 100% και νομίζω δρομολογείται
δεν είναι όμως δουλειά της αστυνομίας ο τεχνικός έλεγχος οχημάτων, γι' αυτό θεσπίστηκε το ΚΤΕΟ :wave2:

hotcarver
19/07/2007, 20:21
να περνάνε δηλαδή ΚΤΕΟ και οι μοτοσυκλέτες
συμφωνώ 100% και νομίζω δρομολογείται
δεν είναι όμως δουλειά της αστυνομίας ο τεχνικός έλεγχος οχημάτων, γι' αυτό θεσπίστηκε το ΚΤΕΟ :wave2:

πιστευεις δηλαδη οτι θα δουλεψουνε σοβαρα τα κτεο???ρε παιδια ζουμε στη χωρα της αλητειας και της αρπαχτης...δυστυχως..

zephyr1
19/07/2007, 20:25
Τωρα εχει και πολλες ζεστες και τα ''συνηθη μπλοκα'' πηγαν διακοπες.:sad:

el_hymador
19/07/2007, 20:27
εγω θα προτεινα αντι να εισπρατουν τα χρηματα, να αναγκαζουν τους ξεκρανωτους να προσκομισουν εντος μιας εβδομαδας π.χ. στο τμημα της τροχαιας που τους εγραψε, θεωρημενη αποδειξη και κρανος αξιας 150€ και πανω.....και σε περιπτωση υποτροπης κρανος αξιας 300 ευρω και πανω....

για να αποφευχθει η μεταπωληση ας τον υποχρεωσουν να παρουσιαζεται ανα μηνα με το κρανος του... lol:

ε που θα παει; αμα εχει μαζεψει καμια πενταρα κρανη σπιτι του, ολο και καποιο θα φορεσει...

hotcarver
19/07/2007, 20:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
εγω θα προτεινα αντι να εισπρατουν τα χρηματα, να αναγκαζουν τους ξεκρανωτους να προσκομισουν εντος μιας εβδομαδας π.χ. στο τμημα της τροχαιας που τους εγραψε, θεωρημενη αποδειξη και κρανος αξιας 150€ και πανω.....και σε περιπτωση υποτροπης κρανος αξιας 300 ευρω και πανω....

για να αποφευχθει η μεταπωληση ας τον υποχρεωσουν να παρουσιαζεται ανα μηνα με το κρανος του... lol:

ε που θα παει; αμα εχει μαζεψει καμια πενταρα κρανη σπιτι του, ολο και καποιο θα φορεσει...

+100000 :beer:

lampros_fazer
19/07/2007, 20:46
όχι, αλλά και να πληρώνουμε εσύ και 'γω αυτόν που έσπασε την κεφάλα του επειδή δεν το φοράει το ρημάδι δεν είναι λίιιιγο αδικία; (είπα όχι και στην αρχή της πρότασης έτσι μην αρχίσει κανείς)
Να μην πληρώνουμε ούτε για την αποτοξίνωση των τοξικομανών,αδικία είναι..

Επίσης να μην πληρώνουμε ούτε για κάποιους καρκινοπαθείς γιατί είναι μαλάκες και κάπνιζαν,αδικία είναι κι αυτό..

lampros_fazer
19/07/2007, 20:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ναι νομίζεις δεν θα βρεθεί τρόπος να παρακαμφεί αυτό..

Ρε ούτε ένα ευρώ πρόστιμο ούτε τίποτα..Αφαίρεση άδειας και διπλώματος για ένα μήνα και υποχρεωτική 'εργασία' 10 μέρες σε μια ορθοπαιδική..

Julius
20/07/2007, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
Στον εχθρό όλοι ενωμένοι............
Εννοείται πως θα ενημέρωνα ΟΛΟ τον κόσμο για το μπλόκο.......

F@CK TH POLICE!!!!!!!!!!!!!!!!!

An kai eimai megisti anoisia na odigeis xoris xranos..... safestata tha eidopoioysa (kai to kano) gia tyxon mploko

tora gia ta ypoloipa sxolia toy filou....... :a04: :a06: :a06: :a06: :a06: :yuck: :yuck:

airamhag
20/07/2007, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Ναι νομίζεις δεν θα βρεθεί τρόπος να παρακαμφεί αυτό..

Ρε ούτε ένα ευρώ πρόστιμο ούτε τίποτα..Αφαίρεση άδειας και διπλώματος για ένα μήνα και υποχρεωτική 'εργασία' 10 μέρες σε μια ορθοπαιδική..

σωστοος!

αλλα ...το επιδομα της αδειας πως θα αμζευτει ?

το νοεμβριο παλι θα ξαναεχουμε μετρα/μπλοκα/κλπ κλπ..θα πλησιαζει το δωρο των Χριστουγεννων..:rolleyes:

HolyDiver
20/07/2007, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Τους κρανωμένους γιατί τους προειδοποιείς..;

Αν χρησημοποιείς τα πλεονεκτήματα της μοτοσυκλέτας τότε σίγουρα παραβιάζεις συχνά τον κ.ο.κ όπως και εγώ.....
Φυσικά δεν μιλάω για ηλιθιότητες του τύπου προσπέραση πάνω σε τυφλή στροφή, 200χιλ την ώρα μέσα στο χωριό,κόκκινο κτλ.

grigorisr1
20/07/2007, 10:08
Ρε παιδια... δεν εχει σημασια... αμα μπορειτε να προιδοποιησετε τον αλλον για μπλοκο ωστε να γλιτωσει καλο θα κανετε οχι κακο....

Αμα θελει ο μπατσος να σε γραψει σε γραφει οτι για οτι μαλακια θελει.... δε μπορεις να κανεις τπτ...

Ποσοι απο εσας δεν φορατε πινακιδες?
Ποσοι απ εσας δε φορατε καθρεπτες γιατι και για καθρεπτες γραφουν...
Ποσοι απο εσας κανετε μπαντες κτλ κτλ... ξερετε ποσο ειναι το προστιμο για επικινδυνη οδηγηση.... ΚΛΑΦΤΑ....
Κτλ κτλ... πολλα παραδειγματα...
Ποσοι απο εσας τρεχεται παραπανω απο 50χλμ μεσα στη πολη ??

Εμενα ενα φιλο μου μια φορα τον γραψανε επειδη ειχε φαγωμενο λαστιχο.... ελεος δλδ....

Για αυτο βοηθατε ο ενας τον αλλον... μι σκεφτεσται εγωιστικα... δε σας εχει τυχει ποτε δλδ να σας προηδοποιησουν για μπλοκο και το γλιτωσατε?

kalgeorge
20/07/2007, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Ρε παιδια... δεν εχει σημασια... αμα μπορειτε να προιδοποιησετε τον αλλον για μπλοκο ωστε να γλιτωσει καλο θα κανετε οχι κακο....

Αμα θελει ο μπατσος να σε γραψει σε γραφει οτι για οτι μαλακια θελει.... δε μπορεις να κανεις τπτ...

Ποσοι απο εσας δεν φορατε πινακιδες?
Ποσοι απ εσας δε φορατε καθρεπτες γιατι και για καθρεπτες γραφουν...
Ποσοι απο εσας κανετε μπαντες κτλ κτλ... ξερετε ποσο ειναι το προστιμο για επικινδυνη οδηγηση.... ΚΛΑΦΤΑ....
Κτλ κτλ... πολλα παραδειγματα...
Ποσοι απο εσας τρεχεται παραπανω απο 50χλμ μεσα στη πολη ??

Εμενα ενα φιλο μου μια φορα τον γραψανε επειδη ειχε φαγωμενο λαστιχο.... ελεος δλδ....

Για αυτο βοηθατε ο ενας τον αλλον... μι σκεφτεσται εγωιστικα... δε σας εχει τυχει ποτε δλδ να σας προηδοποιησουν για μπλοκο και το γλιτωσατε?

+100000:beer:

VAL-MPARIERINO
20/07/2007, 10:25
Πόσοι πολίτικαλ κορέκτ μοτοσυκλετιστέ εβρίσκοντε αξάφνου σε αυτό το φόρουμ και δεν το είχα πάρει και χαμπάρι.
Εχετε φάει το χάπι που σας λένε για το κράνος ε;; και δεν ψήνεστε ότι είναι καθαρά εισπρακτικό μέσο!!!
Και δεν με λέτε ρε σεις που λέτε πως θα ξοδευτείτε οταν θα με πανε στο νοσοκομείο, ξέρετε πόσα ξοδεύει το κράτος μας για ασθενείς με χρόνιες ασθένειες όπως νεφροπαθείς για παράδειγμα και δεν κάνει τίιιιιιποτα γι αυτους και για να μειώσει και τα έξοδα που κάνει και συνεπώς και την φορολογία σας;;; Τιποτα δεν κάνει αν και υπάρχει λύση.

Σας μάρανε η φορολογία που τάχαμου θα σας ανεβάσουν αν με πάνε 10 μέρες στο νοσοκομείο;; Τα έχω προπληρώσει ρε σεις μην άγχεστε, εδώ και 13 έτη, ότι και να πάθω δεν θα τους κοστίσω τίποτα σας διαβεβαιώ.

Από την άλλη όταν σας λένε οι συμφλορουμιτες για άλλα που δεν κάνει το κράτος για να μας προστατέψει το κεφάλι κάνετε τους Αλέκους και απαντατε εδω μιλάμε μόνο για το κράνος. Ωραια λογική, αλλά εμένα δεν με ψήνετε.

Το κεφάλι του καθενός και η ζωή του καθενός ειναι προσωπικό του θέμα και ανάλογα όσο κοστολογεί ο καθένας το κεφάλι του, δεν βάζει καθόλου κράνος ή βάζει κρανος ανθρακωρύχου ή ποδηλατικό ή των 3.000€. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ!!!

Αλλά το να αφήσω κάποιον να πέσει στο μπλόκο για να τον γράψουν οι δημόσιοι τεμπελχανάδες τροχοεισπράκτορες όχι ρε μάγκες δεν θα το κάνω. ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ!!

Και που ξέρεις ίσως μετά, να του πιάσω και την κουβέντα και να του εξηγήσω γιατί εγω έχω αποφασίσει να φοράω και κράνος και μπουφαν και γάντια ακόμα και σήμερα που έχει 40 βαθιμούς κελσίου!!!

grigorisr1
20/07/2007, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
Πόσοι πολίτικαλ κορέκτ μοτοσυκλετιστέ εβρίσκοντε αξάφνου σε αυτό το φόρουμ και δεν το είχα πάρει και χαμπάρι.
Εχετε φάει το χάπι που σας λένε για το κράνος ε;; και δεν ψήνεστε ότι είναι καθαρά εισπρακτικό μέσο!!!
Και δεν με λέτε ρε σεις που λέτε πως θα ξοδευτείτε οταν θα με πανε στο νοσοκομείο, ξέρετε πόσα ξοδεύει το κράτος μας για ασθενείς με χρόνιες ασθένειες όπως νεφροπαθείς για παράδειγμα και δεν κάνει τίιιιιιποτα γι αυτους και για να μειώσει και τα έξοδα που κάνει και συνεπώς και την φορολογία σας;;; Τιποτα δεν κάνει αν και υπάρχει λύση.

Σας μάρανε η φορολογία που τάχαμου θα σας ανεβάσουν αν με πάνε 10 μέρες στο νοσοκομείο;; Τα έχω προπληρώσει ρε σεις μην άγχεστε, εδώ και 13 έτη, ότι και να πάθω δεν θα τους κοστίσω τίποτα σας διαβεβαιώ.

Από την άλλη όταν σας λένε οι συμφλορουμιτες για άλλα που δεν κάνει το κράτος για να μας προστατέψει το κεφάλι κάνετε τους Αλέκους και απαντατε εδω μιλάμε μόνο για το κράνος. Ωραια λογική, αλλά εμένα δεν με ψήνετε.

Το κεφάλι του καθενός και η ζωή του καθενός ειναι προσωπικό του θέμα και ανάλογα όσο κοστολογεί ο καθένας το κεφάλι του, δεν βάζει καθόλου κράνος ή βάζει κρανος ανθρακωρύχου ή ποδηλατικό ή των 3.000€. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ!!!

Αλλά το να αφήσω κάποιον να πέσει στο μπλόκο για να τον γράψουν οι δημόσιοι τεμπελχανάδες τροχοεισπράκτορες όχι ρε μάγκες δεν θα το κάνω. ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ!!

Και που ξέρεις ίσως μετά, να του πιάσω και την κουβέντα και να του εξηγήσω γιατί εγω έχω αποφασίσει να φοράω και κράνος και μπουφαν και γάντια ακόμα και σήμερα που έχει 40 βαθιμούς κελσίου!!!

Σωστος ετσι φιλε....

Το να μην προηδοποιησεις τον αλλον ειναι καθαρα εγωισμος...

marios8
20/07/2007, 12:39

To να σέβεσαι το νόμο δεν είναι προσωπικό σου θεμα. :wave2:

hotcarver
20/07/2007, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
To να σέβεσαι το νόμο δεν είναι προσωπικό σου θεμα. :wave2:

Εξαρταται απο το αν ο νομος καταπατα αναφαιρετα προσωπικα δικαιωματα οπως να επιλεγεις εσυ τη ζωη σου..

VAL-MPARIERINO
20/07/2007, 12:46
Εγω σου λέω ότι σέβομαι τον νόμο (αυτον που για μενα ειναι μαλακία τελος παντων) και φοράω κράνος (αν και κρανος φοράω παντα επειδη σέβομαι το κεφάλι μου)

με εμποδίζει κάτι να παω σπίτι μου και κοπανίσω το κεφάλι μου στον τοιχό και ξαναχρεώσω το κράτος με νοσηλείες;;

Αφηστε τα περι νόμων λοιπον. ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΩ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!

EVI
20/07/2007, 12:51
Εγω σου λέω ότι σέβομαι τον νόμο (αυτον που για μενα ειναι μαλακία τελος παντων) και φοράω κράνος (αν και κρανος φοράω παντα επειδη σέβομαι το κεφάλι μου)

με εμποδίζει κάτι να παω σπίτι μου και κοπανίσω το κεφάλι μου στον τοιχό και ξαναχρεώσω το κράτος με νοσηλείες;;

Αφηστε τα περι νόμων λοιπον. ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΩ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!

σωστα εχεις δικιο

μονο που (επειδη ολα μπορει να συμβουν σωστα?) οταν θα παρεις φορα στο τοιχο στο σπιτι σου θα σπασεις το κεφαλι σου αντε θα λερωσεις και τον τοιχο η το πατωμα -χαλι

αν ομως πχ τυχαια σε τσιμπησει μελισσα εν κινηση και χασεις τον ελεγχό εστω και για 2 δευτερα ΕΓΩ ΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΩ ΑΝ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ?

καταλαβες? ολα ετσι και αλλιως ειναι ........

hotcarver
20/07/2007, 12:58
Ρε δεν λεμε αν πρεπει να φοραμε κρανος αυτο δεν το συζηταμε...αλλα πιστευει κανεις σας οτι δεν ειναι εισπρακτικο?

VAL-MPARIERINO
20/07/2007, 13:00
ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ :rolleyes:

EVI
Ρε δεν λεμε αν πρεπει να φοραμε κρανος αυτο δεν το συζηταμε...αλλα πιστευει κανεις σας οτι δεν ειναι εισπρακτικο?

ρε εχουμε αναπτυξει 150 θεματα εδω μεσα! και μιλαγαμε για αν ειναι ηθικο η οχι να ειδοποιησουμε για μπλοκο ακρανωτο και οχι για τον νομο αν ειναι καλος η κακος!

ολα τα ειπαμε εγω απαντησα στον απο πανω για το γνωστο πια το κεφαλι ειναι δικο μου οτι θελω το κανω και οχι για τον νομο!>

:wave2:

hotcarver
και γιατι δεν ειναι παρανομο το πρακτικερ ας πουμε που πουλαει τα καθικια των 20 ευρω???αλλα μαλλον ξεχασα...προστατευουν απο τις ΜΕΛΙΣΣΕΣ....

hotcarver
20/07/2007, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ρε εχουμε αναπτυξει 150 θεματα εδω μεσα! και μιλαγαμε για αν ειναι ηθικο η οχι να ειδοποιησουμε για μπλοκο ακρανωτο και οχι για τον νομο αν ειναι καλος η κακος!

ολα τα ειπαμε εγω απαντησα στον απο πανω για το γνωστο πια το κεφαλι ειναι δικο μου οτι θελω το κανω και οχι για τον νομο!>

μα δεν σ αφηνει να το κανεις οτι θελεις..

marios8
20/07/2007, 13:02
Εξαρταται απο το αν ο νομος καταπατα αναφαιρετα προσωπικα δικαιωματα οπως να επιλεγεις εσυ τη ζωη σου..

Δεν εξαρτάται απο τίποτα. Αυτό ελειπε ο καθένας να νομοθετεί κατα το τί πιστεύει!! :eyepop:

EVI
20/07/2007, 13:02
και γιατι δεν ειναι παρανομο το πρακτικερ ας πουμε που πουλαει τα καθικια των 20 ευρω???αλλα μαλλον ξεχασα...προστατευουν απο τις ΜΕΛΙΣΣΕΣ....

ΡΕ ΦΙΛΕ ειδες πουθενα να πω το ΑΝΤΙΘΕΤΟ? ΡΕ ΞΕΚΟΛΛΑ ΔΕ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΥΤΕ ΕΚΘΕΙΑΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

hotcarver
20/07/2007, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Δεν εξαρτάται απο τίποτα. Αυτό ελειπε ο καθένας να νομοθετεί κατα το τί πιστεύει!! :eyepop:

Αστο παει μακρυα αν συζητησουμε ποιος μας νομοθετει...

EVI
20/07/2007, 13:04
μα δεν σ αφηνει να το κανεις οτι θελεις..

το θελω σου θα πρεπει ομως να μην επηρεαζει εμενα καταλαβες πως το λεω?

marios8
20/07/2007, 13:06
Αστο παει μακρυα αν συζητησουμε ποιος μας νομοθετει...

Tα πράγματα είναι απλά και δεν μπορώ να καταλάβω που μπερδεύεστε. Κάθε 4 χρόνια έχουμε εκλογές και αυτός που πλειοψηφεί, κυβερνάει. :wave2:

hotcarver
20/07/2007, 13:07
το θελω σου θα πρεπει ομως να μην επηρεαζει εμενα καταλαβες πως το λεω?

Αδυνατον σε μια κοινωνια σαν αυτη που ζουμε..

maron
20/07/2007, 13:34
h idia 1000 ypomeni sizitisi
merika kranoi sto spiti mou gia na deiksw tin thesi mou sto thema kranous.

http://s176.photobucket.com/albums/w166/maronsrad/?action=view&current=DSCF4296.jpg

http://i176.photobucket.com/albums/w166/maronsrad/DSCF4300.jpg

http://i176.photobucket.com/albums/w166/maronsrad/DSCF4301.jpg

maron
20/07/2007, 13:42
http://i176.photobucket.com/albums/w166/maronsrad/DSCF4295.jpg

EISASTE MEGALA THIMATA
POU SAS EXEI PERASEI H IDEA OTI PLIRONOUME GIA TO KALO MAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(H EISTE POLITIKOI)
AN ITAN GIA TO KALO MAS (H GIA TO SYMFERON MAS -EKSODA NOSILEIAS KAI ALLES TETOIES GELIOTITES POU EXOUN GRAFEI EDW MESA)TOTE NA EDINAN ME KATHE AGORA MOTO
(IDIKA PAPIOU KAI IDIKA SE NEOUS ODIGOUS)ENA SHOEI-ARAI DORO.
KAI OXI NA EXOUN FPA.
PARTE TO XAMPARI OI KLISEIS PEFTOUN VROXI GIATI PLISIAZEI O AVGOUSTOS-ADEIES KAI DORAKIA ENDEXOMENOS KAI GIA TIS EKLOGES POU MPOREI NA EXOUME TON SEPTEMVRI.
EISPRAKTIKA METRA KAI MONO
MIA KINISI SAN TON TITLO TOU POST EINAI SAN NA KANEIS KATAGELEIA STIN EFORIA GAI KAPOION , ALLA PALY DEN THA MOU EKANE ENTYPOSI NA TO DIAVAZA KAI AYTO EDW MESA.

hotcarver
20/07/2007, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
http://i176.photobucket.com/albums/w166/maronsrad/DSCF4295.jpg

EISASTE MEGALA THIMATA
POU SAS EXEI PERASEI H IDEA OTI PLIRONOUME GIA TO KALO MAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(OI EISTE POLITIKOI)
AN ITAN GIA TO KALO MAS (H GIA TO SYMFERON MAS -EKSODA NOSILEIAS KAI ALLES TETOIES GELIOTITES POU EXOUN GRAFEI EDW MESA)TOTE NA EDINAN ME KATHE AGORA MOTO
(IDIKA PAPIOU KAI IDIKA SE NEOUS ODIGOUS)ENA SHOEI-ARAI DORO.
KAI OXI NA EXOUN FPA.
PARTE TO XAMPARI OI KLISEIS PEFTOUN VROXI GIATI PLISIAZEI O AVGOUSTOS-ADEIES KAI DORAKIA ENDEXOMENOS KAI GIA TIS EKLOGES POU MPOREI NA EXOUME TON SEPTEMVRI.
EISPRAKTIKA METRA KAI MONO
MIA KINISI SAN TON TITLO TOU POST EINAI SAN NA KANEIS KATAGELEIA STIN EFORIA GAI KAPOION , ALLA PALY DEN THA MOU EKANE ENTYPOSI NA TO DIAVAZA KAI AYTO EDW MESA.

+10000000
ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!

xtrm600
20/07/2007, 17:02
Παλιά με είχε τσιμπίσει μέλισσα στην κοιλιακή χώρα(sic).(Μπήκε μέσα απο την μπλούζα η ρουφιάνα)
Ευτυχώς που δεν έχασα τον έλεγχο του ΧΤ και δεν έπεσα σε διερχόμενο οδηγό-πεζό ή και μητέρα με καροτσάκι που πήγαινε βόλτα το 6μηνών παιδάκι της-το διαβάσαμε και αυτό σε τούτο το πόστ.
:eek:

Κανονικά έπρεπε να είναι υποχρεωτικό και το μπουφάν.

:a016: :a016:

maron
20/07/2007, 17:37
kai emena mou xtypise melissa to mati .
kata lathos den me tsimpise alla emine mesa sto kranos kai apo kolfardia stamatisa tin evgala kai den me eixe tsimpisi.
episeis apo kolofardia emina ston dromo giati me ton syndiasmo xtypima xeri sto mati kai to mati kleisto ekan kai 50 metra sta tyfla.
NEOI NOMOI TWRA!!!
TA KRANOI NA MENOUN KLEISTA AN OXI PROSTIMO
EPISEIS NA KATARGITHOUN TA CABRIOLET H OI ODIGOI TOUS NA ODIGOUN ME KRANOS.
EPISEIS NA DIMIOURGITHOUN TAMPELES POU NA PROIDOPOIOUN TOUS ODIGOUS
MELISSES KINDINOS ATYXIMATOS
oi kliseis gia to kranos einai klepsia telos
kai ayto to leei kapoiws pou exei dosei peripou 1000 euro se fpa gia ta kranoi pou exei.

fantazomai mia mera leei na eimai me to moto xwris kranos (dyskolo alla leme twra)
stamatimenos se fanari dypla mou na einai kapoiws allos kai na fonazei tous mpatsous na mou paroun ta leyta mou (giati auyto einai mia klisi-den einai ena seminario pou tha me synetisi h pou tha mou eksigisi ta ofeli tou kranous) gia to kalo mou.
xaxaxaxaxaxaxa
kai aytoi fisika tha kanoun swsta tin douleia tous.
kai fantasou twra o typos na kavalaei mixani!!!!! kai na to pistevei ki ollas.
ROMBOT EXOUME GINEI

xtrm600
20/07/2007, 17:48
kai emena mou xtypise melissa to mati .
kata lathos den me tsimpise alla emine mesa sto kranos kai apo kolfardia stamatisa tin evgala kai den me eixe tsimpisi.
episeis apo kolofardia emina ston dromo giati me ton syndiasmo xtypima xeri sto mati kai to mati kleisto ekan kai 50 metra sta tyfla.
NEOI NOMOI TWRA!!!
TA KRANOI NA MENOUN KLEISTA AN OXI PROSTIMO
EPISEIS NA KATARGITHOUN TA CABRIOLET H OI ODIGOI TOUS NA ODIGOUN ME KRANOS.
EPISEIS NA DIMIOURGITHOUN TAMPELES POU NA PROIDOPOIOUN TOUS ODIGOUS
MELISSES KINDINOS ATYXIMATOS
oi kliseis gia to kranos einai klepsia telos
kai ayto to leei kapoiws pou exei dosei peripou 1000 euro se fpa gia ta kranoi pou exei.

fantazomai mia mera leei na eimai me to moto xwris kranos (dyskolo alla leme twra)
stamatimenos se fanari dypla mou na einai kapoiws allos kai na fonazei tous mpatsous na mou paroun ta leyta mou (giati auyto einai mia klisi-den einai ena seminario pou tha me synetisi h pou tha mou eksigisi ta ofeli tou kranous) gia to kalo mou.
xaxaxaxaxaxaxa
kai aytoi fisika tha kanoun swsta tin douleia tous.
kai fantasou twra o typos na kavalaei mixani!!!!! kai na to pistevei ki ollas.
ROMBOT EXOUME GINEI

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Χάσαμε το τόπι STOP

kost rider
20/07/2007, 17:52
ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ!

1ΟΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΣΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΑΣ,ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.
2ΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΑΕΙ.
3ΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΥΛ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΕΥΡΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΕΩΣ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ.
4ΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ,ΦΑΕΙ ΔΕ ΦΑΕΙ ΚΛΙΣΗ,ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ, ΚΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ, ΑΝ ΤΟΝ ΓΡΑΨΟΥΝΕ.
5ΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
6ΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
7ΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΛΑΛΑΚΕΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ
8ΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ-ΣΟΥΠΕΡΧΙΡΟΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ(ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ)ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30 ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΣΕ ''ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ'' ΕΠΟΧΕΣ.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΗΚΑ,ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ?Η ΜΗΠΩΣ Η ΣΦΗΚΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ?

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

maron
20/07/2007, 18:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από kost rider

1ΟΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΣΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΑΣ,ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.
3ΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΥΛ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΕΥΡΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΕΩΣ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ.
4ΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ,ΦΑΕΙ ΔΕ ΦΑΕΙ ΚΛΙΣΗ,ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ, ΚΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ, ΑΝ ΤΟΝ ΓΡΑΨΟΥΝΕ.
8ΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ-ΣΟΥΠΕΡΧΙΡΟΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ(ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ)ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30 ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΣΕ ''ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ'' ΕΠΟΧΕΣ.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΗΚΑ,ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ?Η ΜΗΠΩΣ Η ΣΦΗΚΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ?

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

KAI PARA POLY SWSTOS EISAI NOMIZW

marios8
20/07/2007, 18:23
Ωραία.
Τα συμφώνησε η νεολαια.
Ας αποχωρίσουμε εμεις απο "περίεργες" εποχές.
Τόπος στα νιάτα για να πάμε μπροστά.. :wave2:

maron
20/07/2007, 18:27
foveri kai apostomotiki apantisi.
idika otan eisai 6 mines megaliteros apo emena kai 6 xronia apo ton kosta

marios8
20/07/2007, 18:47
ΓΕΝΙΚΑ)ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30 ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΣΕ ''ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ'' ΕΠΟΧΕΣ.

Προς maron

Μήπως σου λέει κάτι αυτό?

maron
20/07/2007, 19:14
kala kamia malakia mporei na tin pei o kathenas.
esena ti se noiazei 29 den eisai??

kosta ti ennoeis akrivos alles epoxes??

Λεωνίδας
20/07/2007, 19:22
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΗΚΑ,ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ? ναι :wave2:

SPORAKIAS
20/07/2007, 19:23
απο δω και περα να βγει προεδρικο διαταγμα να απαγορευει τα καμπριο...:rolleyes:

Λεωνίδας
20/07/2007, 19:28
θα το λιβανίζουμε πολύ ακόμα φαίνεται

SPORAKIAS
20/07/2007, 19:30
με αυτα που ακουμε....

οχι λιβανι θελουμε...

αλλα εξορκισμο...:cry:

marios8
20/07/2007, 19:31

esena ti se noiazei 29 den eisai??

Ξαναπροσπάθησε είσαι κοντά. :wave2:

Dimos35
20/07/2007, 19:36

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!
Φίλε Kost Rider,
1ον Ναι το ξέρουν αλλά το ζήτημα είναι ότι μέχρι να αποκτήσουν συνείδηση καλό είναι να φοβούνται την 300άρα.

2ον Φυσικά για το πρόβλημα αυτό θα έχει χαρτί από γιατρό που θα μπορεί να επιδείξει και να γλυτώσει την κλήση.

3ον Σωστά αλλά στατιστικά το κράνος έχει μεγαλύτερη σημασία.

4ον Σωστά. Συμφωνώ.

5ον +1000 έχεις δίκιο αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

6ον Κι εγώ θεωρώ δεδομένο ότι πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας. Γι αυτό και τέθηκε το ηθικό δίλημμα.

7ον Μια μεγάλη μερίδα κι εγώ, μη τα ισωπεδώνουμε όλα όμως. Αυτό τους λέει η υπηρεσία τους να κάνουν αυτό κάνουν.

8ον Ασχολίαστο. Γούστα είναι αυτά. :beer:

ΥΓ Δεν θα μιλήσω για σφήκες, μύγες, φόροι, εισπράξεις, ασφαλιστικό και σύστημα υγείας γιατί θα πρέπει να γράφω 2 μέρες. (Γράφω αργά :lol: )

zephyr1
20/07/2007, 19:40
Εγω εχω κρυμμενο ενα τυφεκιο και τους χτυπαω στο ΚεφαλΙ με Νομιμες πλαστικες σφαιρες.

Ετσι τους περνει το ασθενοφορο , δεν τρωνε κληση και τελικα αγοραζουν και κρανος.

Ημαρτον.;)

afrotwin
20/07/2007, 19:44
genika an den ise gineka den asxoloume mazi sou

grigorisr1
20/07/2007, 19:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
genika an den ise gineka den asxoloume mazi sou

:lol: :lol:

maron
20/07/2007, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εγω εχω κρυμμενο ενα τυφεκιο και τους χτυπαω στο ΚεφαλΙ με Νομιμες πλαστικες σφαιρες.

Ετσι τους περνει το ασθενοφορο , δεν τρωνε κληση και τελικα αγοραζουν και κρανος.

Ημαρτον.;)

xaxaxaxaxaxa
einai pio swsto san lysh apo tis kliseis kai poly apotelesmatiko tha einai
na to protinoume as einai kai me fusokalamo.

TROOPER
20/07/2007, 20:49
α καλα μιλαμε εχει σφυξει πολυ εξω η ζεστη και προχωραμε σε ακατασχετη μπουρδολογια...!

βαλτε τα air condition στο φουλ μαγκες....δε τη παλευεται μια λεμε !!!!!!!!!

zman
20/07/2007, 21:27
Αλλη μια φορα ξεσαλωνουν οι θεματοφυλακες της ηθικης και της νομοτελειας του φορουμ...
Ξερετε, αυτοι (και αυτες) που πανε με 50, δεν κανουν σφηνες και ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ.
Που'ναι οι εποχες με τα καψιματα των βιβλιων, αχ Μεταξα...
Μαγκες, δεν φτανει να μην τους ειδοποιειτε αυτους τους αλητες τους ξεκρανωτους, μπορειτε να τους βγαζετε φωτο και να τη στελνετε στο υπουργειο!
Εδω που τα λεμε, καλη ιδεα να παιρνω τηλεφωνο την τροχαια εθνικων οδων και να καταδιδω οποιον με περναει με Supersport ωστε να τον σταματανε πιο κατω οπως κανουν στη Σκανδιναβια. Να βγαλω κι εγω καπου το κομπλεξ μου δηλαδη και να σωσω και ζωες ταυτοχρονα.
Πηγαν τα κοροιδα οι Αγγλοι να περασουν περιοριστες ταχυτητας στη χωρα τους για το καλο των μοτοσυκλετιστων...
ΕΔΩ επρεπε να το κανουν που η κοινωνικη ευαισθησια περισσευει.
Αν και το αλλο με τους ρουφιανους εχει πιασει. Αν σε καταγγειλουν για οδηγηση που αγχωνει, τρομαζει και προκαλει τους αλλους τρεις φορες σου παιρνουν τη μηχανη/αυτοκινητο (αληθεια, ψαξτε το).
Εχετε χαψει το παραμυθι "για το καλο σας" τοσο καλα οσο οι μουσουλμανες τη μαντηλα.
Το Συνταγμα ειναι υπερανω του νομου. Αρθρο 5.
Απο αυριο, ολοι οι νομοταγεις συνφορουμιστες με 50 στην ουρα πισω απο τ'αμαξια με κλειστη ζελατινα παρακαλω. Και μην πετυχω κανενα "καγκουρα" στο δρομο με αλλαγμενη εξατμιση η βγαλμενο καθρεπτη (αυτοι με τα Hypermotard τι θα κανουν αραγε; ).
Α, και να πατε να βγαλετε αδεια κυκλοφοριας στα ποδηλατα.
Αμαν πια η υποκρισια εδω μεσα. Μετα απορεις γιατι μας κανουν οτι θελουν.

EVI
20/07/2007, 21:46
πσσσσσσ τρουπερ μαριε μακη και λοιποι ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ το ειπε ο υπερτατος ZMAN

ΤΕΛΟΣ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

SPORAKIAS
20/07/2007, 21:47
πσσσσσσ τρουπερ μαριε μακη και λοιποι ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ το ειπε ο υπερτατος ZMAN

ΤΕΛΟΣ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

εγω δεν ειμαι...:smokin:

EVI
20/07/2007, 21:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
εγω δεν ειμαι...:smokin:

ναι σωστα ειναι ομως οι παρακατω

daemon
makis206
trooper
nostra
busa makis
stavros magna
sabre
el hymador
λεωνιδας

ουουουουουουουου φασιστες ρουφιανοι ολοι σας καλα σας τα λεει ο zman στην εποχη του μεταξα ειστε ακομα ουουουοουοουουοουοου

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

Λεωνίδας
20/07/2007, 22:02
έλα Εύη ενημέρωσέ με τι έγινε γιατί έλειπα
έκαιγα κάτι βιβλία :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

EVI
20/07/2007, 22:10
έλα Εύη ενημέρωσέ με τι έγινε γιατί έλειπα
έκαιγα κάτι βιβλία :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ελα ρε ! γιατι δε με πηρες και μενα μαζι σου? θα σου κρατω κακια

μην το ξανακανεις :rotflmao: :rotflmao: ασε ρε λεω κανει και ζεστη :smokin: :rolleyes:

Λεωνίδας
20/07/2007, 22:14
ελα ρε ! γιατι δε με πηρες και μενα μαζι σου? θα σου κρατω κακια

μην το ξανακανεις :rotflmao: :rotflmao: ασε ρε λεω κανει και ζεστη :smokin: :rolleyes: αύριο θα κάψουμε κι άλλα - θα σε πάρω
λοιπόν φεύγω σιγά σιγά γιατί έχω βάρδια ρουφιανέματος ξεκράνωτων 12-2

EVI
20/07/2007, 22:15
αύριο θα κάψουμε κι άλλα - θα σε πάρω
λοιπόν φεύγω σιγά σιγά γιατί έχω βάρδια ρουφιανέματος ξεκράνωτων 12-2

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

TROOPER
20/07/2007, 22:19
λοιπον μαγκες (οχι οι υποκριτες, οι αλλοι.οι μαγκες ντε που ολο μαγκια και ιστορια αλλα στα μπλοκα κοκοκο και <<3 στοματα εχω να θρεψω κυρ-αστυνομε μου>>, <<η μανουλα μου ειναι στο νοσοκομειο>>, να εδω παρακατω πηγαινα>> κλπ)

ακουστε ρε ποιοι αλλοι φορανε κρανοι ρε.οι πιλοτοι των πολεμικων αεροσκαφων!!!ρε τα ζωα...λες και αμα πεσουνε θα τους σωσει το κρανος...τι βλακες θεε μου...επισης μαντεψτε ποιοι αλλοι...οι οδηγοι στις πιστες!!!δε φτανει που υπερβαινουν κατα πολυ τα ορια ταχυτητας (αν δε τα υπερβαινανε δε θα γινοταν ατυχηματα μεσα στις πιστες βλεπε σεννα, κουμπιτσα, δε βαζω μοτο.gp γιατι ειναι πολυ συχνα και δε δε ξερω ποιο να πρωτοβαλω κλπ) αλλα ειναι τοσο χαζοι ρε που ενω βρισκονται σε συνθηκες ασφαλειας φορανε και αυτοι κρανοι !!! αλλα καθυστερημενα ειναι οι μεταλορυχοι, ανθρακορυχοι κλπ που φορανε και αυτοι κρανοι λες και αμα πεσει το ταβανι και τους πλακωσει θα τους σωσει το κρανος !!!φυσικα να μη ξεχναμε και τα κρανοι του στρατου που αμα σου φυτεψουνε μια με το ακ-47 η το g3 δε σε σωζει το κρανος που να κανεις κωλοτουμπες !!!! βλακες ειναι ολοι τους !!!!!

εσεις ομως εξυπνοι που κανετε πολλα πραματα πιο επικυνδινα σε καθημερινη βαση απο το να οδηγητε (πεφτετε με αλεξιπτωτα ας πουμε, κανετε αναριχιση στο grand canyon και διαφορα αλλα) θεωρητε οτι βολι δε σας βρισκει, ουτε φυσικα ο παπους η η θεια η ο ματσο με το τουμπανο fiat uno.τους εχετε ολους ε???αυτους τους εχετε...το πεζοδρομιο το εχετε???

δε σας γουσταρω ξεκρανωτους για ενα και μονο λογο.οχι επειδη μπορει να παθετε κατι.αν δε σας νοιαζει μια, δε με μοιαζει 10 !!!!! και αν ειναι να παθετε κατι μονοι σας...παλι δε με ενοχλει.λογαριασμος δικος σας ειναι.εκει ομως που τα περνω κρανιο με τη παρτυ σας ειναι οτι παραβιαζετε τα δικαιωματα μου ρε!!!!!!!!και ενω προσπαθειτε να μας πεισετε οτι ειμαστε απο κοτες μεχρι χειραφετημενοι ωγαζετε το πιο φασιστικο εαυτο σας προς τα εξω !!!!!!!! και εξηγουμε...

το μετρο ειναι φοροεισπρακτικο αλλα δε με αγγιζει απο τη στιγμη που ειμαι προβλεπομενος.
απο τη στιγμη που το ξερεις οτι παιζει να πεσεις σε μπλοκο φορα το το βρωμοαραι σου και μη το εχεις σε αγκωνα ντεποζιτο.αν δεν εχεις αραι με τα 300 για το μπλοκο πας και το αγοραζεις.και γιατι φασιζει κατα τη γνωμη μου καποιος χωρις κρανος?γιατι αν εμπλακει σε ατυχημα με μενα και τον στειλω στον αλλο κοσμο (ασχετα ποιος φταιει) επειδη του ανοιξε το κεφαλι σα 30φυλλο:
1.εγω δε χρωστω να ζω με τυψεις μια ζωη!
2.πληρωνει τη βλακεια του αλλα εμενα τραβανε στα δικαστηρια!ενω αν το φορουσε και σωζοτανε θα πληρωνα (αν εφταιγα) τη ζημια και ολοι θα ειμασταν ευτυχισμενοι.αρα μη φοροντας το φερει την ευθυνη για τον θανατο του και ταλαιπωρει εμενα.

νομιζω ειμαι σαφης στο τι με χαλαει ενας ακρανοτος.

τωρα οσον αφορα οσους ειπανε οτι αμα ειναι και σας χαλαει ο ακρανοτος, φορατε κρανος και μη σας ξαναδω να πηγενετε πανω απο ορια ταχυτητας, μη σας ξαναδω να κανετε σφυνες η οποιαδηποτε αλλη παρανομια...εχω να πω οτι με αυτη τη λογικη απο αυριο θα περναμε και κοκκινα και στοπ και θα παταμε τους πεζους και θα τους βριζουμε και απο πανω !!!

α ρε τανκς που θελουμε...

zman
20/07/2007, 22:46
Μπλα, Μπλα, Μπλα...

Οι γνωστες υστερικες κραυγες της Ευης (αδυνατον να σχολιαστουν) και τα απιστευτα ηθικα παραληρηματα/φοβιες του trooper με του οποιου τη λογικη θα επρεπε να φορανε και οι πεζοι κρανος για να μην εχουμε τυψεις αμα τυχει και πατησουμε κανεναν που πεταγεται μπροστα απο κανενα λεωφορειο οταν κανουμε τη σφηνα μας (ετσι κι αλλιως 45% των νεκρων πεζοι ειναι, γιατι να μην κανουμε κατι; ). Αυτο το επιχειρημα πρεπει να προωθηθει στο εξωτερικο, ειναι το μονο που δεν εχουν ακουσει ακομα

:cry: :hypnotize

TROOPER
20/07/2007, 22:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από zman
Μπλα, Μπλα, Μπλα...

Οι γνωστες υστερικες κραυγες της Ευης (αδυνατον να σχολιαστουν) και τα απιστευτα ηθικα παραληρηματα/φοβιες του trooper με του οποιου τη λογικη θα επρεπε να φορανε και οι πεζοι κρανος για να μην εχουμε τυψεις αμα τυχει και πατησουμε κανεναν που πεταγεται μπροστα απο κανενα λεωφορειο οταν κανουμε τη σφηνα μας (ετσι κι αλλιως 45% των νεκρων πεζοι ειναι, γιατι να μην κανουμε κατι; ). Αυτο το επιχειρημα πρεπει να προωθηθει στο εξωτερικο, ειναι το μονο που δεν εχουν ακουσει ακομα

:cry: :hypnotize

το πας επι προσωπικου η μου φαινεται??

οπως και να χει δε πειραζει...εγω δεν ειμαι μπατσος να σε γραψω....αλλωστε εδω παρακατω πηγαινες...

EVI
20/07/2007, 22:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το πας επι προσωπικου η μου φαινεται??

δε σου φαινετε το παει :smokin: ειναι αλλος ενας πολυ μοναχικος ανθρωπος χωρις παρεες και φιλους που παει κοντρα στο κατεστημενο:hypnotize και εχει μια αποψη μη αποδεκτη απο τους πολλους αλλα τι να ξερουν αυτοι? φασιστες υστερικοι και καθυστεριμενοι ειναι αυτος ξερει .......

:rotflmao: :rotflmao:

υσ και για να μην ξεχνιομαστε ΕΧΕΙ μαγαζι ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ ΚΡΑΝΟΙ

ζμαν- παρε αυτο το καταπληκτικο κρανος θα σου σωσει τη ζωη
αγοραστης- ναι θα το παρω ευχαριστω παρτε τα λεφτα

φευγει αγοραστης.....ζμαν εεε το καθυστεριμενο το φασισταριο τον υστερικο που θελει και κρανος εγω παντως του τα πηρα τα λεφτα χο χο χο

:rotflmao: :rotflmao:

και τωρα θα πει κατι αλλο ετσι πολυ εξυπνο για το μυαλο του που παει μεχρι ενα σημειο και δε προχορα παρακατω και μετα θα πει οτι εγω φοραω κρανος αλλα εσεις ειστε ηλιθιοι αν το φορατε

ΤΡΥΚΙΜΙΑ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

EVI
20/07/2007, 22:56
λοιπον μαγκες .

:a18: :a23: :a23:

zman
20/07/2007, 22:58
Σου φαινεται...

road spirit
20/07/2007, 23:00
....αλλωστε εδω παρακατω πηγαινες...

να πάρουμε τα κράνη μας να πάμε μια βόλτα ΤΩΡΑ να χαλαρώσουμε λιγο? γιώργοοο

TROOPER
20/07/2007, 23:00
Σου φαινεται...

ουτως η αλλως....εδω παρακατω πηγαινες...

zman
20/07/2007, 23:03
Η Ευη βεβαια με ξερει σιγουρα καλυτερα οποτε ακου αυτη... :rotflmao:
Αν και με τοσο πιπιλημα που εχει ριξει στο συγκεκριμενο γλυφιτζουρι για το πως κοροιδευω τους καημενους μου πελατες δεν εχει μεινει τιποτα... :yuck:

EVI
20/07/2007, 23:05
Αν και με τοσο πιπιλημα που εχει ριξει στο συγκεκριμενο γλυφιτζουρι για το πως κοροιδευω τους καημενους μου πελατες δεν εχει μεινει τιποτα... :yuck:

μονο εγω σε ΄΄ξερω΄΄ νομιζεις? :smokin: και η αληθεια πονα τι να κανουμε και η αλήθεια ειναι οτι κραυγαζεις σα γκομενα που την παρατησαν και ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια! λες φασιστες αυτους που εχουν αποψη για κατι που διαφωνει με την δικια σου αποψη

αυτο ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ? Ε? φασιστακι? :smokin:

TROOPER
20/07/2007, 23:05

δε χρειαζεται να ακουσω καμια ευη. μπορω και μονος μου να κρινω ποσο παρακατω πηγαινες...

xtrm600
20/07/2007, 23:15
Αυτά τώρα τι σχέση έχουνε με το θέμα?
Πάλι φταίνε αι κομμουνισταί?
Σκοτώσανε οι φασίστες το γελαστό παιδί?

Ξεκολλάτε ρε με αυτά για άλλο πράμα λέμε :a55:

maron
21/07/2007, 01:55
---

maron
21/07/2007, 02:02
λοιπον μαγκες (οχι οι υποκριτες, οι αλλοι.οι μαγκες ντε που ολο μαγκια και ιστορια αλλα στα μπλοκα κοκοκο και <<3 στοματα εχω να θρεψω κυρ-αστυνομε μου>>, <<η μανουλα μου ειναι στο νοσοκομειο>>, να εδω παρακατω πηγαινα>> κλπ)

ακουστε ρε ποιοι αλλοι φορανε κρανοι ρε.οι πιλοτοι των πολεμικων αεροσκαφων!!!ρε τα ζωα...λες και αμα πεσουνε θα τους σωσει το κρανος...τι βλακες θεε μου...επισης μαντεψτε ποιοι αλλοι...οι οδηγοι στις πιστες!!!δε φτανει που υπερβαινουν κατα πολυ τα ορια ταχυτητας (αν δε τα υπερβαινανε δε θα γινοταν ατυχηματα μεσα στις πιστες βλεπε σεννα, κουμπιτσα, δε βαζω μοτο.gp γιατι ειναι πολυ συχνα και δε δε ξερω ποιο να πρωτοβαλω κλπ) αλλα ειναι τοσο χαζοι ρε που ενω βρισκονται σε συνθηκες ασφαλειας φορανε και αυτοι κρανοι !!! αλλα καθυστερημενα ειναι οι μεταλορυχοι, ανθρακορυχοι κλπ που φορανε και αυτοι κρανοι λες και αμα πεσει το ταβανι και τους πλακωσει θα τους σωσει το κρανος !!!φυσικα να μη ξεχναμε και τα κρανοι του στρατου που αμα σου φυτεψουνε μια με το ακ-47 η το g3 δε σε σωζει το κρανος που να κανεις κωλοτουμπες !!!! βλακες ειναι ολοι τους !!!!!
TWRA TI SXESI EXOUN OLLA AYTA ME TIS KLISEIS KAI ME TO NA DOSEIS TON ALLON OPWS DIAVASA PARAPANW DEN KSERW.THA ITAN OMWS ENA POLY WRAIO KEIMENO GIA NA TO DIAVASI KAPOIWS POU DEN THELEI NA FORAEI KRANOS.EGW FYLE TROOPOER TO FORAW DEN XREIAZETAI NA ME PISEIS (KAI STIN PISTA KAI STO PAPAKI SHOEI)
TIN SXESI ME TO THEMA DEN TIN POLY VLEPW DIAVASE PALY TON TITLO DEN EXOUME KONTRA OI FORAME KRANOI ME TOUS DEN FORAME.

EVI DEN KSERW AN KAI APO POU KSEREIS TON ZMAN
EGW POU DEN KSERW KANENAN APO TOUS DYO SAS SOU LEW APLA OTI TO HOUMOR SOU DEN EINAI POLY ASTEIO OSES FATSOULES KAI NA VALEIS DYPLA.

εσεις ομως εξυπνοι που κανετε πολλα πραματα πιο επικυνδινα σε καθημερινη βαση απο το να οδηγητε (πεφτετε με αλεξιπτωτα ας πουμε, κανετε αναριχιση στο grand canyon και διαφορα αλλα) θεωρητε οτι βολι δε σας βρισκει, ουτε φυσικα ο παπους η η θεια η ο ματσο με το τουμπανο fiat uno.τους εχετε ολους ε???αυτους τους εχετε...το πεζοδρομιο το εχετε???

δε σας γουσταρω ξεκρανωτους για ενα και μονο λογο.οχι επειδη μπορει να παθετε κατι.αν δε σας νοιαζει μια, δε με μοιαζει 10 !!!!! και αν ειναι να παθετε κατι μονοι σας...παλι δε με ενοχλει.λογαριασμος δικος σας ειναι.εκει ομως που τα περνω κρανιο με τη παρτυ σας ειναι οτι παραβιαζετε τα δικαιωματα μου ρε!!!!!!!!και ενω προσπαθειτε να μας πεισετε οτι ειμαστε απο κοτες μεχρι χειραφετημενοι ωγαζετε το πιο φασιστικο εαυτο σας προς τα εξω !!!!!!!! και εξηγουμε...

το μετρο ειναι φοροεισπρακτικο αλλα δε με αγγιζει απο τη στιγμη που ειμαι προβλεπομενος.
απο τη στιγμη που το ξερεις οτι παιζει να πεσεις σε μπλοκο φορα το το βρωμοαραι σου και μη το εχεις σε αγκωνα ντεποζιτο.αν δεν εχεις αραι με τα 300 για το μπλοκο πας και το αγοραζεις.και γιατι φασιζει κατα τη γνωμη μου καποιος χωρις κρανος?γιατι αν εμπλακει σε ατυχημα με μενα και τον στειλω στον αλλο κοσμο (ασχετα ποιος φταιει) επειδη του ανοιξε το κεφαλι σα 30φυλλο:
1.εγω δε χρωστω να ζω με τυψεις μια ζωη!
2.πληρωνει τη βλακεια του αλλα εμενα τραβανε στα δικαστηρια!ενω αν το φορουσε και σωζοτανε θα πληρωνα (αν εφταιγα) τη ζημια και ολοι θα ειμασταν ευτυχισμενοι.αρα μη φοροντας το φερει την ευθυνη για τον θανατο του και ταλαιπωρει εμενα.

νομιζω ειμαι σαφης στο τι με χαλαει ενας ακρανοτος.

τωρα οσον αφορα οσους ειπανε οτι αμα ειναι και σας χαλαει ο ακρανοτος, φορατε κρανος και μη σας ξαναδω να πηγενετε πανω απο ορια ταχυτητας, μη σας ξαναδω να κανετε σφυνες η οποιαδηποτε αλλη παρανομια...εχω να πω οτι με αυτη τη λογικη απο αυριο θα περναμε και κοκκινα και στοπ και θα παταμε τους πεζους και θα τους βριζουμε και απο πανω !!!

α ρε τανκς που θελουμε... :lol: :lol: :lol:

AN ODIGEIS SWSTA (OXI NOMIMA, SWSTA) NOMIZW OTI DEN THA EXEIS KANENA PROVLIMA.
PROVLIMA THA EPREPE NA EXEI O MALAKAS O GIANNIS APO TIN GLYFADA POU ME PATISE PERISI ME TO MPOURDELO CORSA TOU KI AS FORAGA FORMA MPOTES GANTIA KRANOS.
PIASTIKATE APO MIA LEKSI KAI KSANAEGINE THEMA.

BELZEBOYLIS
21/07/2007, 07:32
Ελπίζω να γνωρίζετε ότι

1. Τα ναρκωτικά απαγορεύονται
2. Φαρμακευτική αγωγή ΜΟΝΟ κατόπιν εντολής γιατρού
3. Κατά την διάρκεια της όποιας ΦΑ (φαρμακευτικής αγωγής) προσέχουμε τις δόσεις , την συχνότητα και την συνολική διάρκεια αυτής !!
4. Δεν αφήνουμε ΠΟΤΕ τα φάρμακα μας εκτεθειμένα !
5. Μετά από την ημερομηνία λήξης τους τα πετάμε αμέσως !!!!
6. Αποφεύγουμε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο !!!

Αν δεν μπορούμε να τηρήσουμε τους παραπάνω κανόνες , αποφεύγουμε το πληκτρολόγιο σαν το διάολο το λιβάνι (ΕΙΔΙΚΑ οταν ήμαστε στο μοτο.γρ)!!!!

TROOPER
21/07/2007, 14:52
[B]TWRA TI SXESI EXOUN OLLA AYTA ME TIS KLISEIS KAI ME TO NA DOSEIS TON ALLON OPWS DIAVASA PARAPANW DEN KSERW.THA ITAN OMWS ENA POLY WRAIO KEIMENO GIA NA TO DIAVASI KAPOIWS POU DEN THELEI NA FORAEI KRANOS.EGW FYLE TROOPOER TO FORAW DEN XREIAZETAI NA ME PISEIS (KAI STIN PISTA KAI STO PAPAKI SHOEI)
TIN SXESI ME TO THEMA DEN TIN POLY VLEPW DIAVASE PALY TON TITLO DEN EXOUME KONTRA OI FORAME KRANOI ME TOUS DEN FORAME.αν διαβαζες από την αρχη το θρεντ θα εβλεπες οτι στην ερωτηση ειμαι ο πρωτος που εχω απαντησει!!οταν ομως ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του εχω και εγω καθε δικαιωμα να μπω και να γραψω αυτα που νομιζω προκειμενου να υποστηριξω την γνωμη μου.

AN ODIGEIS SWSTA (OXI NOMIMA, SWSTA) NOMIZW OTI DEN THA EXEIS KANENA PROVLIMA.
PROVLIMA THA EPREPE NA EXEI O MALAKAS O GIANNIS APO TIN GLYFADA POU ME PATISE PERISI ME TO MPOURDELO CORSA TOU KI AS FORAGA FORMA MPOTES GANTIA KRANOS.
PIASTIKATE APO MIA LEKSI KAI KSANAEGINE THEMA. [2 φορες οδηγουσα σωστα και νομιμα και με εσωσε και τις 2 φορες το κρανος ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.αυτο το <<εφοσον οδηγω σωστα δε θα μου συμβει τπτ>> ειναι λαθος που μονο αν το ζησεις θα το καταλαβεις./B]

maron
21/07/2007, 15:35
[2 φορες οδηγουσα σωστα και νομιμα και με εσωσε και τις 2 φορες το κρανος ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.αυτο το <<εφοσον οδηγω σωστα δε θα μου συμβει τπτ>> ειναι λαθος που μονο αν το ζησεις θα το καταλαβεις./B]

trooper
den prokeitai na diavasw 11 selides .apla ksanadiavase ton titlo.
epeiseis ksanadiavase ayta pou egrapses apo panw kai tha katalaveis oti h apantisi mou einai gia ton provlimatismo sou na xtypiseis kapoiwn.KAI KSAGRAFW ELPIZONTAS NA TO KATALAVEIS AYTI TI FORA.EIMAI YPER TOU KRANOUS KAI OPWS EGRAPSA MOU ESOSE TO KEFALI OTAN ME PATISE O KOPANOS ME TO CORSA.
o titlos loipon grafei Ηθικό δίλλημα. Κράνος.
kai h siztisi pou parakolouthw kai apantw einai gia tis kliseis kai kata poso theloume na tis trwme-trwne oi gyro mas.
to thema den einai an to kranos parexei asfaleia , sygoura parexei
to thema den einai giati o kathe complexikos edw mesa noiwthei asxima epidi o allos thelei na kykloforei me to kefali toy ektethimeno.esto gia provoli esto epidi goustarei
to thema den einai fasistiko h kati paromio
einai polu aplo kai to grafei o titlos den xreiazontai eksigiseis.

TROOPER
21/07/2007, 15:44
[2 φορες οδηγουσα σωστα και νομιμα και με εσωσε και τις 2 φορες το κρανος ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.αυτο το <<εφοσον οδηγω σωστα δε θα μου συμβει τπτ>> ειναι λαθος που μονο αν το ζησεις θα το καταλαβεις./B]

trooper
den prokeitai na diavasw 11 selides .apla ksanadiavase ton titlo.
epeiseis ksanadiavase ayta pou egrapses apo panw kai tha katalaveis oti h apantisi mou einai gia ton provlimatismo sou na xtypiseis kapoiwn.KAI KSAGRAFW ELPIZONTAS NA TO KATALAVEIS AYTI TI FORA.EIMAI YPER TOU KRANOUS KAI OPWS EGRAPSA MOU ESOSE TO KEFALI OTAN ME PATISE O KOPANOS ME TO CORSA.
o titlos loipon grafei Ηθικό δίλλημα. Κράνος.
kai h siztisi pou parakolouthw kai apantw einai gia tis kliseis kai kata poso theloume na tis trwme-trwne oi gyro mas.
to thema den einai an to kranos parexei asfaleia , sygoura parexei
to thema den einai giati o kathe complexikos edw mesa noiwthei asxima epidi o allos thelei na kykloforei me to kefali toy ektethimeno.esto gia provoli esto epidi goustarei
to thema den einai fasistiko h kati paromio
einai polu aplo kai to grafei o titlos den xreiazontai eksigiseis.

σου απαντησα οτι εχω δωσει ευθεως απαντηση ΠΡΩΤΟΣ στο θρεντ.αν θες να διαβασεις 11 σελιδες η οχι ειναι θεμα δικο σου.απο κει και περα οταν η συζητηση εκτροχιαζεται και καποιοι αρχιζουν να προσβαλουν τους εχοντες αντιθετη αποψη με αυτους και αρχιζουν οι χαρακτηρισμοι του στυλ εχετε φαει παραμυθα, ειστε κομπλεξικοι, ειστε δηθεν και αλλα τετοια ξεκιναει αλλο βιολι.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ.

ΤΕΛΟΣ !

maron
21/07/2007, 15:52
ok tin diavasa tin apantisi.
an nomizeis oti exeis dosei kai logiki eksigisi gia tin apantisi sou eisai lathos.
kai me vasi ayti tin apantisi kai mono arxisa na katalvainw giati h sizitisi pire ayto to violi.
ta parapanw pou egrapses ta diavases?- tin apantisi mou tin katalaves?
kai se parakalw h apantisi sou sto thema einai poly ksekathari alla min grapseis paly mia selida keimeno gia ta ofeloi tou kranous einai off topic.alloste se ligo fevgw gia paralia kai to mono pou me provlimatizei einai to oti tha to foresw meta me to alatismeno mou kefali.

TROOPER
21/07/2007, 16:01
ok tin diavasa tin apantisi.
an nomizeis oti exeis dosei kai logiki eksigisi gia tin apantisi sou eisai lathos.
το αν ειμαι σωστος η λαθος ειναι ενα υποκειμενικο θεμα.για μενα ειμαι σωστος, για σενα ειμαι λαθος.no prob
kai me vasi ayti tin apantisi kai mono arxisa na katalvainw giati h sizitisi pire ayto to violi.
ta parapanw pou egrapses ta diavases?εσυ τι λες? - tin apantisi mou tin katalaves?ναι
kai se parakalw h apantisi sou sto thema einai poly ksekathari alla min grapseis paly mia selida keimeno gia ta ofeloi tou kranous einai off topic.τωρα αυτο τι ειναι ρε φιλε???θα μου πεις τι να γραφω και πως να το διατυπωνω και ποσο να γραφω???εχουμε τρελαθει εντελως μου φαινεται... alloste se ligo fevgw gia paralia kai to mono pou me provlimatizei einai to oti tha to foresw meta me to alatismeno mou kefali.οσο για το προβληματισμο σου...παρε μπουκαλακι με νερο να ξεπλυθεις απο τα αλατια, σκουπισου με μια πετσετα και φορα κρανος.ελπιζω να σε βοηθησα στο προβλημα σου...καλο μπανιο και προσοχη

maron
21/07/2007, 16:24
oxi den tha sou pw ti na grapseis
thanks gia to tip
apo tin proigoumeni sou apantisi nomizw oti ksexases ti eixes grapsei apo panw.
thanks tha riksw kai voutia gia sas kai an dw kana mploko tha tous enimerwsw olous.

TROOPER
21/07/2007, 16:31
oxi den tha sou pw ti na grapseisωραια
thanks gia to tipτσαμπα ειναι:D
apo tin proigoumeni sou apantisi nomizw oti ksexases ti eixes grapsei apo panw.νομιιιιζεις (με τη φωνη οπως στο ασμα):lol:
thanks tha riksw kai voutia gia sas kai an dw kana mploko tha tous enimerwsw olous.ριξε βουτια για μας και κανε οτι καταλαβαινεις :wave2:

funmoto
21/07/2007, 18:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtrm600
Αυτά τώρα τι σχέση έχουνε με το θέμα?
Πάλι φταίνε αι κομμουνισταί?
Σκοτώσανε οι φασίστες το γελαστό παιδί?

Ξεκολλάτε ρε με αυτά για άλλο πράμα λέμε :a55:

+10000000000

Και επειδή βαρέθηκα να διαβάζω παρόμοιες...αηδιούλες και να τρώω τα ποπ κορν μου...

Ρε σεις, έχετε καταλάβει πως το κράνος ΔΕΝ είναι αντικείμενο διαμάχης/μαγκιάς/αντίδρασης προς το κατεστημένο??? Είναι θέμα ασφάλειας δικής μου, δικής σου και όχι μόνο όποιου το φοράει ή όχι!
Με ποιό δικαίωμα εσύ βρε ηλίθιε αρχ@@μαγκάκο που πουλάς φούμαρα για αντίσταση κλπ στην εισπρακτική τακτική του κράτους (γιατί δε θες να ιδρώνεις και να χαλάει το ζελεμαλλί), βάζεις σε άμεσο κίνδυνο τη ΔΙΚΗ ΜΟΥ ακεραιότητα????
Όταν θα φας ένα τόσο δα πετραδάκι στη μούρη από τη ρόδα του μπροστά τουτού, ή το μπάμπουρα στην Εθνική τι θα κάνεις???? ΕΓΩ τι φταίω που θα προκαλέσεις ατύχημα ΚΑΙ σε βάρος μου???
Προσωπικά χ@@@κα για το δικό σας καλό (αφού δεν νοιάζεστε ούτ' εσείς, άρα η κεφάλα σας δεν το αξίζει)! Κι αφού ΔΕΝ νοιάζει εσάς η ασφάλεια όλων μας.....
ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑς ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΓΙΑ ΜΠΛΟΚΟ!
Είναι το λιγότερο που μπορεί να πάθετε στους δρόμους......

maron
21/07/2007, 20:24
funmoto
malon to diko sou kefali den gemizei.
diavase parapanw , zita enan nomo pou na apagorevei ta anoigomena kranoi kai tis anoixtes zelatines gia na noiwtheis asfaleis.
meta ela na me piseis na foresw to kranos pou foraw kai isws pio syxna apo sena.
oi istoria me tous mpampoures dolofoonous exei ypothei idi.

zephyr1
21/07/2007, 22:07
Σαν ιδεα πως σας φαινεται?

Μπλοκα Μπαμπουρων δολοφονων.:a015:

:lol:

TROOPER
22/07/2007, 01:25
diavase parapanw , zita enan nomo pou na apagorevei ta anoigomena kranoi kai tis anoixtes zelatines gia na noiwtheis asfaleis.

τωρα ποιος βγαινει εκτος θεματος???η μηπως να βαζαμε τη foto της mairas πριν κανα 2 βδομαδες που η σφιγγα της εκανε πλαστικη στη μουρη???

maron
22/07/2007, 14:51
ok ayto mporei na synaivei den antilegw.
tetoia pragmata symvainoun kathe mera kai tha sumvainoun.
ki egw exw fylo pou etrexe laxaniasmenos kai ton tsimpise sfigka stin glwssa.(poly asteio)

exeis na protineis kati gia ayto pou egrapses ???
h apla anafereis ena peristatiko?

gcrook
22/07/2007, 15:24
Δεν θυμαμαι να εχω διαβασει ποτε σε φορα εξωτερικου τετοιου ειδους τοπικ για κρανος, τοσο χρονια που παρακολουθω αρκετα ξενα φορα.
Μπορει βεβαια καποιος να βγει τωρα και να πει οτι και οι Αγγλοι,Αμερικανοι και λοιποι, ειναι υποκριτες , αλλα εγω προσωπικα δεν το βλεπω ετσι.
Δε βαριεσαι...

maron
22/07/2007, 16:48
isws na ginomaste evropeoi......
opws anaferthike pio pisw
se ksenes xwres sta fanaria svinoun ta oximata tous (elvetia) kai an mineis sto fanari kai to oxima doulevei apla paize telefunken kai se 2 lepta se stamataei to organo ktl ktl.
foveres antilipseis fantazomai poly apo edw mesa symfonoun kai me aytes.
(kai den diafono me to na svinoun ta oximata stis diastavroseis-opws den diafono kai gia to kranos-diafono me to dosimo)