View Full Version : s.o.s θέλω τη γνώμη σας!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από mairoulaZX
Καλημέρα αγαπητέ μου rsp.;)
Κοίταξε.. είδα το μότο σου, καθώς και τη φωτό..
Η πραγματική μοναξιά καθώς και η έλλειψη πραγματικού συντρόφου, εκφράζεται με κυνισμό και "κακίες" προς τους άλλους.. σε καταλαβαίνω.. όλοι μας έχουμε νοιώσει έτσι κάποτε.. Καλό θα είναι όμως, πριν πούμε το οτιδήποτε να γνωρίζουμε σε ποιόν απευθυνόμαστε..
φιλικά..
:wave2:
Καλο μου κοριτσι, τα σχολια δεν πανε σε εσενα οσο στα λαμογια...(ναι ξερετε εσεις) που δεν αφηνουν να περασει θυληκο κουνουπι....Αλλα και εσυ τι σε πειραξαν οι καταδυσεις?φερνουν ηρεμια
, συμφωνει και η συζηγος μου και η κορη μου !! Αρα λοιπον εχεις δικιο οτι θα επρεπε να ξερουμε οταν μπαινουμε σε ενα χωρο εστω διαδικτυακο να προσεχουμε, μπορει ενα σχολιο απλα να πηγαζει απο παλιοτερες ιστοριες και να εχει καποιους αλλους αποδεκτες...Οπως ειδες κλασσικο λαμογιο ο DimΚαρπενιση απαντησε αμεσως....:lol:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
[B]ολο βλακειες κανω σημερα....
mairoulaZX
27/07/2007, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Καλο μου κοριτσι, τα σχολια δεν πανε σε εσενα οσο στα λαμογια...(ναι ξερετε εσεις) που δεν αφηνουν να περασει θυληκο κουνουπι....Αλλα και εσυ τι σε πειραξαν οι καταδυσεις?φερνουν ηρεμια
, συμφωνει και η συζηγος μου και η κορη μου !! Αρα λοιπον εχεις δικιο οτι θα επρεπε να ξερουμε οταν μπαινουμε σε ενα χωρο εστω διαδικτυακο να προσεχουμε, μπορει ενα σχολιο απλα να πηγαζει απο παλιοτερες ιστοριες και να εχει καποιους αλλους αποδεκτες...Οπως ειδες κλασσικο λαμογιο ο DimΚαρπενιση απαντησε αμεσως....:lol:
Τι να πω.. εγω ψάχνω με αγωνία να πάρω ένα μοντελάκι από πραγματική αγάπη για το δίτροχο... και το χειρότερο σχόλιο-υποδοχή, το άκουσα από εσένα.. :( Το χιούμορ και το καλωσήρθες, είναι και προτέρημα καμιά φορά, σκέψου το.
Τι τραβάμε κι εμείς τα κορίτσια δηλαδή..:sick: Πάντως ευχαριστώ για τη φιλότιμη προσπάθειά σου να με προστατέψεις από το διαδικτυακό ανώνυμο, καθώς και για τη συμβουλή σου(μιας και είσαι και μπαμπάς).
Δεν έχω τίποτα με τις καταδύσεις, ισα ισα..
mairoulaZX
27/07/2007, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Citroen Xantia
Αχ Μαιρούλα τι μου θύμισες τώρα...:sad:
Αφου σ' αρέσει το ΧΤ, κανόνισε να βγάλεις δίπλωμα απεριορίστων κυβικών και μετά δώστου να καταλάβει!
Καλά ταξίδια και πάντα όρθια!
:beer: :sun: :beer:
Ευχαριστώ πολύ Νικ!
Εχω διπλωματάκι.. και μάλιστα το πήρα πρόσφατα. Απλή εξάσκηση κάνω ΣΤΟ ΧΤ(ακους rsp?) Μου αρέσει δε λέω, αλλά λέω να πάρω μια πιο.. μικροκαμωμενη?
Όταν σταματήσετε τις Κατινιές και το ξεμάλλιασμα, μπορουμε να γυρίσουμε στο θέμα τι μηχανάκι θα πάρει η Μαιρουλα. :rolleyes:
Σε αυτό το στυλ δεν εχεις πολλές επιλογές....
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όταν σταματήσετε τις Κατινιές και το ξεμάλλιασμα, μπορουμε να γυρίσουμε στο θέμα τι μηχανάκι θα πάρει η Μαιρουλα. :rolleyes:
Σε αυτό το στυλ δεν εχεις πολλές επιλογές....
:smokin:
97725
συμφωνει και η συζηγος μου και η κορη μου
Γέννησε η Πηνελόπη ρε μαλάκα ??? :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε χάζεψες; Και ποιος τις ρώτησε; :rotflmao: :rotflmao: :D
Όχι απλά ξέχασε να βάλει το "αγέννητη" μπροστά.. :D
τέλη Σεπτέμβρη :winka:
mairoulaZX
27/07/2007, 13:24
Τελικά έπειτα από τις πολύτιμες συμβουλές αυτού εδω του φόρουμ, μου έκανε κλικ η HONDA CBR125.. Τι λέτε?? Καλώς μου το έκανε?
Τελικά έπειτα από τις πολύτιμες συμβουλές αυτού εδω του φόρουμ, μου έκανε κλικ η HONDA CBR125.. Τι λέτε?? Καλώς μου το έκανε?
Μάλιστα..... κύριοι, σας/μας δουλευει η Μαιρούλα.
Συνεχίστε έτσι και δεν βλέπω σκοπό υπάρξης του thread σε λιγο.
Cpt. Haddock
27/07/2007, 13:27
:nono: :nono: :nono: :nono:
Χρήσιμο μόνο αν δεν εχεις δίπλωμα για πάνω απο 125 cc
Kατα τα άλλα τίποτα
hotcarver
27/07/2007, 13:27
Οχι..παρε ΧΤ ..
μου έκανε κλικ η HONDA CBR125.. Τι λέτε?? Καλώς μου το έκανε?
Προφανώς σου το έκανε για να συνηθίζεις αυτό που θα ακούς κάθε πρωί όταν θα πατάς την μίζα ...
(και δεν θα γίνεται απολύτως τίποτε, πέραν του "κλικ" !!!) :wave2:
mairoulaZX
27/07/2007, 13:36
Μάλιστα..... κύριοι, σας/μας δουλευει η Μαιρούλα.
Συνεχίστε έτσι και δεν βλέπω σκοπό υπάρξης του thread σε λιγο.
Κάθε άλλο.. Μια μηχανή την αξιολογείς μόνο από την ιπποδύναμη(εαν καλώς εννόησα από τα λεγόμενά σου..)?
Σε ακούω μάστερ... Είμαι όλη αυτιά.. Λάβε υπ' όψιν σου και την περίπτωσή μου όμως έτσι?
Φιλικά..
mairoulaZX
27/07/2007, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
Οχι..παρε ΧΤ ..
Ευχαριστώ για την άμεση και κυρίως χωρίς εκνευριστικά σχόλια, απάντηση:smilea:
Ευγνώμων..
mairoulaZX
27/07/2007, 13:42
Καταρχήν, θα ήθελα να προσθέσω κάτι σύντομο, χωρίς να κουράσω.. Προς τα αγόρια του φόρουμ που φρικάρουν όταν ακούνε χαμηλά κυβικά. Ακούω για τα Honda πως είναι αξιόπιστα. Κατα δεύτερον, τα περισσότερα ατυχήματα σε άτομα που παίρνουν απευθειας δίπλωμα μεγάλου κυβισμού, γίνονται επειδή παίρνουν τα μυαλάτους αέρα και αγοράζουν από την αρχή μεγάλου κυβισμού μηχανή, χωρίς ανάλογη εμπειρία..
Αυτά..
hotcarver
27/07/2007, 13:45
Ευχαριστώ για την άμεση και κυρίως χωρίς εκνευριστικά σχόλια, απάντηση:smilea:
Ευγνώμων..
Να 'σαι καλα..
Μαθαίνεις σε ΧΤ και θες cbr125? :rolleyes:
Πάρε κανενα 250άρι τουλάχιστον....
DimChios
27/07/2007, 14:30
Πως με είπε ο άλλος? :rolleyes:
"Κλασσικό λαμόγιο"?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωραια, ήρθε η ώρα να φάω τα ποπ κόρν μου...
:a014: :a014: :a014: :a014:
Μαθαίνεις σε ΧΤ και θες cbr125? :rolleyes:
Πάρε κανενα 250άρι τουλάχιστον....
Ελα ντε...:confused: :confused:
Κριμα...κριμα κι αδικο λεμε!!!!
mairoulaZX
27/07/2007, 14:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις λίγο στο υποφόρουμ της οδήγησης σχετικά με την οδήγηση στη πόλη και τα "μυστικά" της μιας και ζεις σε μεγαλούπολη.
Είναι βασικό να ξέρεις όπως σου είπαν και από πάνω, το που θέλεις να πηγαίνεις με μια μηχανή για να επιλέξεις το τύπο της καταρχήν.
Καλοτάξιδη ότι και αν πάρεις.
Καλησπέρα ζιρεους!
Παντού θέλω να πηγαίνω. Χώμα, άσφαλτο, πόλη. μια ον οφ πιστευω με καλύπτει. Και μιας και είμαι αρχάρια, κάτι ελαφρυ μάλλον.
mairoulaZX
27/07/2007, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
Δεν θα πρέπει να μας πεις πόσα λεφτά θέλεις (έχεις) να διαθέσεις και για τι χρήση σκοπεύεις να αγοράσεις τη μηχανή? Εσύ έχεις στο μυαλό σου κάποιο μοντέλο που να σε τραβάει περισσότερο??
Φιλικά
Ν.
Hi NEFOS:wave2:
Σκέφτομαι για μεταχειρισμένο σε πρώτη φάση, μην πέφτω κάτω και μετά το λυπάμαι.. Κοίτα από μοντέλα, με "τραβάνε" και ον οφ τύπου XR, DR, FMX, αλλα και τουισμού(?) όπως π.χ. CBR, FAZER. Αλλά για αρχή νομίζω περισσότερο ένα ελαφρύ ον οφ να μπορέι να μου "συγχωρεί" τα όποια λαθάκια και να μπορώ να το κουμαντάρω και εύκολα (στρίβω το τιμόνι πιο εύκολα σε χαμηλές ταχύτητες).
thanx!!
mairoulaZX
27/07/2007, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Εδώ δε μας είπε αν πήρε το Α1 ή το Α :rolleyes:
Τουλάχιστον μάθαμε ότι φτάνει το ΧΤ :alien:
Se pliroforw to ftanw kai to A?? xexe..:D
... αλλα και τουισμού(?) όπως π.χ. CBR, ....
Τα CBR με την καμμία δεν είναι τουισμού αλλά σίγουρα δεν είναι και τουρισμού :mad: :evil:
Λεωνίδας
27/07/2007, 14:54
Se pliroforw to ftanw kai to A?? xexe..:D :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
mairoulaZX
27/07/2007, 15:04
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τα CBR με την καμμία δεν είναι τουισμού αλλά σίγουρα δεν είναι και τουρισμού :mad: :evil: [/QUOTE
Τότε μάλλον είναι δρόμου. Εγω το είπα παίρνοντας παράδειγμα από τη θέση οδήγησης που έχει που είναι ελαφρώς σκυφτή. Δεν ξέρω αν διάβασες το βιβλίο των σημάτων όταν έπαιρνες το δίπλωμα ή μόνο τις ερωτήσεις. Μπα.. τίποτα από τα δυο.. μάλλον έκανες σκονάκι.:D
Λεωνίδας
27/07/2007, 15:05
όταν έδωσε ο sniper δίπλωμα είχαν πάπυρο όχι βιβλίο :rolleyes:
mairoulaZX
27/07/2007, 15:05
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
1??
road spirit
27/07/2007, 15:07
[BΤότε μάλλον είναι δρόμου. Εγω το είπα παίρνοντας παράδειγμα από τη θέση οδήγησης που έχει που είναι ελαφρώς σκυφτή. Δεν ξέρω αν διάβασες το βιβλίο των σημάτων όταν έπαιρνες το δίπλωμα ή μόνο τις ερωτήσεις. Μπα.. τίποτα από τα δυο.. μάλλον έκανες σκονάκι.:D [/B]
σορρυ τώρα, αλλά το βιβλίο των σημάτων θα μας πεί αν το CBR (ή οι μοτό με θέση οδήγησης "ελαφρώς σκυφτή" είναι τουρισμου? έλεος! no offense, αλλα δεν κρατήθηκα
Λεωνίδας
27/07/2007, 15:07
1?? εξέφρασα απορία αν είχες δίπλωμα Α1 (με περιορισμό σε ιπποδύναμη μοτοσυκλέτας και κιλά/ιπποδύναμη μοτοσυκλέτας) ή δίπλωμα Α (χωρίς περιορισμούς) και δήλωσα ότι φτάνεις (πατάς στο έδαφος δηλαδή) το ΧΤ
η απάντησή σου ομολογώ με μπέρδεψε
με τιμή,
Λεωνίδας
mairoulaZX
27/07/2007, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
:smokin:
Τέλεια ΝΙΚΟΣ...
αν και.. το φούξια δεν είναι το χρώμα μου..:eek:
Τότε μάλλον είναι δρόμου. Εγω το είπα παίρνοντας παράδειγμα από τη θέση οδήγησης που έχει που είναι ελαφρώς σκυφτή. Δεν ξέρω αν διάβασες το βιβλίο των σημάτων όταν έπαιρνες το δίπλωμα ή μόνο τις ερωτήσεις. Μπα.. τίποτα από τα δυο.. μάλλον έκανες σκονάκι.:D
Δεν έχω δίπλωμα....
DimChios
27/07/2007, 15:13
Δεν έχω δίπλωμα....
Εχεις άλλα πράγματα εσύ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τέλεια ΝΙΚΟΣ...
αν και.. το φούξια δεν είναι το χρώμα μου..:eek:
Αναμειξη κοκκινο καδμιο με λευκο τιτανιο ειναι...:alien:
mairoulaZX
27/07/2007, 15:17
εξέφρασα απορία αν είχες δίπλωμα Α1 (με περιορισμό σε ιπποδύναμη μοτοσυκλέτας και κιλά/ιπποδύναμη μοτοσυκλέτας) ή δίπλωμα Α (χωρίς περιορισμούς) και δήλωσα ότι φτάνεις (πατάς στο έδαφος δηλαδή) το ΧΤ
η απάντησή σου ομολογώ με μπέρδεψε
με τιμή,
Λεωνίδας
Geia Lewnida
Αααα.. οκ άλλο καταλαβα. Νομισα ότι έλεγες για καποιο πολύ ψηλό cross. Σορι. Εχω ήδη αναφερει έχω Αλφα.
:winka:
Λεωνίδας
27/07/2007, 15:21
Geia Lewnida
Αααα.. οκ άλλο καταλαβα. Νομισα ότι έλεγες για καποιο πολύ ψηλό cross. Σορι. Εχω ήδη αναφερει έχω Αλφα.
:winka: σωστά το ανέφερες στην πορεία και βοήθησε στο να εξελιχθεί η συζήτηση :wave2:
ΥΓ αν πάρεις πμ από τον DimChios σβήστο χωρίς να το ανοίξεις :lol: :lol:
mairoulaZX
27/07/2007, 15:25
σωστά το ανέφερες στην πορεία και βοήθησε στο να εξελιχθεί η συζήτηση :wave2:
giati etsi?
Λεωνίδας
27/07/2007, 15:32
giati etsi? άκου που σΕ λέω :winka:
mairoulaZX
27/07/2007, 15:37
άκου που σΕ λέω :winka:
ok.. Giati se paraxenepse to oti ftanw to XT?> Pistevw oti den einai thema ipsous, alla thema texnikis. Exw dei kai poli konta agoria kai kopeles pou odigoun psila mixanakia. Katarxin esy symfwneis na parameinw sto XT kai na mathw me ayto? An thes apantas.
Eyxaristw!
Λεωνίδας
27/07/2007, 15:45
ok.. Giati se paraxenepse to oti ftanw to XT?> Pistevw oti den einai thema ipsous, alla thema texnikis. Exw dei kai poli konta agoria kai kopeles pou odigoun psila mixanakia. Katarxin esy symfwneis na parameinw sto XT kai na mathw me ayto? An thes apantas.
Eyxaristw! μου θυμίζεις τον Μπακαλόγατο... "μη με βλέπεις έτσι εμένα, άμα απλωθώ είμαι 2 μέτρα" :lol: :lol: :lol:
στο θέμα μας πιστεύω ότι το ΧΤ είναι από τις ιδανικότερες πρώτες μηχανές... πόσο μάλλον αν το ξέρεις ήδη, θα ξενερώσεις αν πάρεις κάποιο 250 ή 125
mairoulaZX
27/07/2007, 15:56
μου θυμίζεις τον Μπακαλόγατο... "μη με βλέπεις έτσι εμένα, άμα απλωθώ είμαι 2 μέτρα" :lol: :lol: :lol:
στο θέμα μας πιστεύω ότι το ΧΤ είναι από τις ιδανικότερες πρώτες μηχανές... πόσο μάλλον αν το ξέρεις ήδη, θα ξενερώσεις αν πάρεις κάποιο 250 ή 125
:lol: :lol:.... kALO!!
Na sai kala Lewnida!
Exeis dikio.. aplws fovamai min paroun ta myala mou aera kai xwris idiaiteri ebeiria arxisw na to pataw. Eimai kai nevriki odigos sto dromo paw tou skotwmou(me to amaxi ennow)...
:sick:
Λεωνίδας
27/07/2007, 16:08
:lol: :lol:.... kALO!!
Na sai kala Lewnida!
Exeis dikio.. aplws fovamai min paroun ta myala mou aera kai xwris idiaiteri ebeiria arxisw na to pataw. Eimai kai nevriki odigos sto dromo paw tou skotwmou(me to amaxi ennow)...
:sick: αν δεν έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι δε θα σου φταίνε οι 50 :rolleyes: ίπποι του ΧΤ :wave2:
mairoulaZX
27/07/2007, 16:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
σορρυ τώρα, αλλά το βιβλίο των σημάτων θα μας πεί αν το CBR (ή οι μοτό με θέση οδήγησης "ελαφρώς σκυφτή" είναι τουρισμου? έλεος! no offense, αλλα δεν κρατήθηκα
Koita.. oute kai egw thelw na eimai apolyti, alla kati xeroun kai aytoi etsi? Exei vasi ayto pou lene. elafrws skyfti stasi-thesi odigisis= pio xekourasti odigisi kai gia taxidi.
mairoulaZX
27/07/2007, 16:15
αν δεν έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι δε θα σου φταίνε οι 50 :rolleyes: ίπποι του ΧΤ :wave2:
To myalo to exeis, alla exeis akousei mipws kati gia ypervoliki aytopepoithisi? Mia fora tha tin patheis. Ystera, boreis na exeis apoliti ebistosini ston eayto sou? (An kai.. oi kopeles den fimizontai gia atyximata apo ypervoliki ayto pepoithisi) Ennow otan den exeis tin analogi ebeiria sto dromo.
Ayta..
:smilea:
road spirit
27/07/2007, 16:27
....alla kati xeroun kai aytoi etsi? Exei vasi ayto pou lene. elafrws skyfti stasi-thesi odigisis= pio xekourasti odigisi kai gia taxidi.
ναι πως... αμα ειναι οι ιδιοι που συντάσσουν Κ.Ο.Κ. και λοιπά δημόσια έγγραφα, ξέρουν πολλά. Μπορεί και να μην έχουν καβαλήσει ποτέ στη ζωή τους μοτοσικλέτα.
for the record, οι καλύτερες μοτο τουρισμού, από τα μαστόδοντα τύπου goldwing και bmw σειρά k-lt , μέχρι τις μεγάλες on-off (vardero, bmw gs κλπ κλπ) τοποθετούν τη σπονδυλική στήλη σχεδόν κάθετα.
Απο την άλλη, ειναι και το πως αντιλαμβάνεται κανείς το "ελαφρώς σκυφτή θεση". Το cbr πάντως δεν είναι "ελαφρώς"
:)
vassilis88
27/07/2007, 17:31
το βιβλιο στο διπλωμα εχει ενα cbr του 97 τοτε δν ηταν κ τοσο απολυτο αλλα απ οτι θυμαμαι γενικα δν τα λεει κ πολυ καλα. χρειαζεται μια ανανεωση..
εμενα η συμβουλη μου ειναι να μην παρεις χοντα..
διαμαχες γρηγορα.. :a01:
Πρεπει να σταματησω να.......:smokin:
Λοιπον.DimKamaki ασε τα ποπ-κορν....και το νου σου, Ο "στα αρχ@@ μας " ειναι γνωστη υπουλη σουπια...Ο "πεφτω μαλλον σπο λαδια αλλα μπορει και οχι" ειναι τουλαχιστον χυμα το παιδι...
Καρντασακο μαλλον εγω θα γεννησω....:rolleyes:
Μαιρουλα καλοταξιδο Η ΧΤ, Η CBR, H οτι θελεις!
Λοιπον.DimKamaki ασε τα ποπ-κορν....και το νου σου, Ο "στα αρχ@@ μας " ειναι γνωστη υπουλη σουπια...Ο "πεφτω μαλλον σπο λαδια αλλα μπορει και οχι" ειναι τουλαχιστον χυμα το παιδι...
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
ε τον λαλακα!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
DimChios
27/07/2007, 18:46
Σαν κι εσένα ρε νομίζεις ότι είμαι?
DimChios
27/07/2007, 18:48
giati etsi?
Δε χρειάζεται να ξέρεις γιατί δε θα πάρεις, οπότε τί αγχώνεσαι?
Σιγά-σιγά θα μπείς στο κλιμα του φόρουμ και θα καταλάβεις τη πλάκα, το χαβαλέ, τα σοβαρά :rolleyes: και τί ρόλο βαράει ο καθείς εδώ μέσα!
DimChios
27/07/2007, 18:49
άκου που σΕ λέω :winka:
Με βλέπεις ότι ΔΕΝ μιλάω! :wave2:
DimChios
27/07/2007, 18:52
Κι εσύ είσαι ο καταδότης του φόρουμ? :rolleyes:
Όπως και νά χει, εμείς σε αγαπάμε!
Πές μου όμως!
ΠΟΤΕ με είδες εμένα να κάνω καμάκι εδώ μέσα?
Ξερεις πολύ (φαντάζομαι καλά) ότι το κάνω αν θέλω έξω και με σχετική επιτυχία! Ποίος ο λόγος να ¨δίνουμε" με τέτοιο τρόπο τον άλλον, πόσο μάλλον σε κάτι που δεν ισχύει?
Λεωνίδας
27/07/2007, 19:01
Καλά αν είναι να παρεξηγείστε να κόψουμε την πλάκα...
Άιντε καλό ΣΚ :wave2:
DimChios
27/07/2007, 19:05
Καλά αν είναι να παρεξηγείστε να κόψουμε την πλάκα...
Άιντε καλό ΣΚ :wave2:
Εχω πεί πολλές φορές, κατ ιδίαν κιόλας ότι ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΙ!!! :D
Απλώς όταν μπαίνει κάποιος εδώ που δε μας ξέρει και αρχίζουμε τις μλκιες....τί γνώμη θα σχηματίσει για την ανατροφή μου???
:lol: :lol: :lol:
Άλλωστε, τα όσα έγραψα, ειδικά για όσους με ξέρουν, δεν υποδηλώνουν ότι παρεξηγείθηκα!
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Λεωνίδας
27/07/2007, 19:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Απλώς όταν μπαίνει κάποιος εδώ που δε μας ξέρει και αρχίζουμε τις μλκιες... τουλάχιστον σταμάτησε η επιτροπή υποδοχής "afro"
οτιδήποτε είναι καλύτερο :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Κι εσύ είσαι ο καταδότης του φόρουμ? :rolleyes:
Όπως και νά χει, εμείς σε αγαπάμε!
Πές μου όμως!
ΠΟΤΕ με είδες εμένα να κάνω καμάκι εδώ μέσα?
Ξερεις πολύ (φαντάζομαι καλά) ότι το κάνω αν θέλω έξω και με σχετική επιτυχία! Ποίος ο λόγος να ¨δίνουμε" με τέτοιο τρόπο τον άλλον, πόσο μάλλον σε κάτι που δεν ισχύει?
Μαναρι μου εσυ, εδω πηγε η αλλη να μας δειρει που προσπαθησαμε να της πουμε οτι ειναι Το και οχι Η για ολα τα μηχανακια....
Δημητρη ενα θα σου πω "Τελοςςςςς" δεν εισαι καμακι, εισαι ενα παιδι με σωστη ανατροφη, και εγω ειμαι στον "ογκο"....:lol: :lol: :lol: :lol:
Συγνωμη με εχει πιασει....
:lol: :lol: :lol: :lol: μα τι λετε? :lol: :lol:
DimChios
27/07/2007, 20:39
Μαναρι μου εσυ, εδω πηγε η αλλη να μας δειρει που προσπαθησαμε να της πουμε οτι ειναι Το και οχι Η για ολα τα μηχανακια....
Δημητρη ενα θα σου πω "Τελοςςςςς" δεν εισαι καμακι, εισαι ενα παιδι με σωστη ανατροφη, και εγω ειμαι στον "ογκο"....:lol: :lol: :lol: :lol:
Συγνωμη με εχει πιασει....
Αν εισαι και ατριχος.... :winka:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Nikoskazer2000
28/07/2007, 00:23
....Ο μικρος Γιαννακης, Κωστακης, Γιωργακης κσι λοιποι θα επαιρναν 2-3 απαντησεις απο τους κλασσικους "γραφω παντου για τα παντα" 2-3 μπινελικια απο τους "καφρους" και καπου εκει θα τελειωνε....
+100000000000
ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
:lol:
Nikoskazer2000
28/07/2007, 00:46
Καλημέρα αγαπητέ μου rsp.;)
Κοίταξε.. είδα το μότο σου, καθώς και τη φωτό..
Η πραγματική μοναξιά καθώς και η έλλειψη πραγματικού συντρόφου, εκφράζεται με κυνισμό και "κακίες" προς τους άλλους.. σε καταλαβαίνω.. όλοι μας έχουμε νοιώσει έτσι κάποτε.. Καλό θα είναι όμως, πριν πούμε το οτιδήποτε να γνωρίζουμε σε ποιόν απευθυνόμαστε..
φιλικά..
Όχι Μαιρούλα αλήθεια λέει (σοβαρά τώρα).
Ρώτα και θυλυκά μέλη να δεις τη γνώμη τους. :lol:
Ρε τι καλά που κάνω εγώ και δε παντρεύομαι.
Όσο για το θέμα mairoulaZX δεν κατάλαβα καλά τι θες
Πάντως συμφωνώ για το xt ή fmx και αν σου περισσεύουν πολύ καλό είναι το νέο της BMW το 650 το on of και το motard
mairoulaZX
28/07/2007, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Ρε τι καλά που κάνω εγώ και δε παντρεύομαι.
Όσο για το θέμα mairoulaZX δεν κατάλαβα καλά τι θες
Πάντως συμφωνώ για το xt ή fmx και αν σου περισσεύουν πολύ καλό είναι το νέο της BMW το 650 το on of και το motard
HI!
Den exw apofasisei akoma. Pantws thanx marulis. To motard exei nakanei me typo mixanis, i me ta xamila lastixa?
mairoulaZX
28/07/2007, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Όχι Μαιρούλα αλήθεια λέει (σοβαρά τώρα).
Ρώτα και θυλυκά μέλη να δεις τη γνώμη τους. :lol:
Tespa den thelw na pw perissotera. Egw aplws to anefera gia kapoio sxolio pou apeythinotan se mena. To oti alitheia leei genikws to gnwrizw. Yparxoun xaraktires kai xaraktires. Den katadikazoume kanena. Arkei na mi xeperniountai kapoia oria. Eseis na ta vlepete!!:smilea:
mairoulaZX
28/07/2007, 09:48
Den mas eipe omws pou anikei o idios.. stous klassikous? h stous kafrous??
DimChios
28/07/2007, 10:02
Den mas eipe omws pou anikei o idios.. stous klassikous? h stous kafrous??
Για τον rsp λες φαντάζομαι,ε?
:smilea:
ΣΤΙΣ "ΜΕΛΙΣΣΟΥΛΕΣ"!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ομάδα προσκόπων είναι, μη ψαρώσεις!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Νομιζω οτι ο Dim-θα-σε-σκισω εχει απολυτο δικιο, εγω ανηκω στις μελλισουλες, μια ειδικη κατηγορια με νταβατζη ενα πολυ γερο-αξυριστο μελισσοκομο.......:rolleyes:
Τωρα τρεχατε ποδαρακια μου.....
mairoulaZX
28/07/2007, 11:17
Ts ts ts.. Oxi kai na se deiroume kale.. olokliro aytonomo dyti.. na prosexeis me ta megala vathi pantws.. Aplws mi xanoume to dasos gia to dentro..
:D
mairoulaZX
28/07/2007, 11:29
Loipon.. piga kai eida tin Aprillia Pegaso..
Aporriptetai apo emena. Omorfi exwterika alla Ftina ylika kai kaki poiotita kataskeyhs(kamia sxesi me XT). Ase pou gia na vrw adiproswpeia prepei na exw xarti.
Sas xairetw:)
Λεωνίδας
28/07/2007, 11:50
ωχ ελπίζω να μην το δει ο παουερφώτης αυτό :rolleyes: :rolleyes:
latris mixanis
28/07/2007, 13:36
Aporriptetai apo emena. Omorfi exwterika alla Ftina ylika kai kaki poiotita kataskeyhs(kamia sxesi me XT). Ase pou gia na vrw adiproswpeia prepei na exw xarti.
Kαμία σχέση η μια με την άλλη επίσης.
Δε νομίζω ότι θα χρειαστείς χάρτη. Για πληροφορίες σχετικά με aprilia στον powerphot!!:D
Για να κατασταλάξεις τι θες να πάρεις δες τι κυβικά θες, το στυλ κλπ και μετά είναι εύκολα να αποφασίσεις.
Νομιζω οτι ο Dim-θα-σε-σκισω εχει απολυτο δικιο, εγω ανηκω στις μελλισουλες, μια ειδικη κατηγορια με νταβατζη ενα πολυ γερο-αξυριστο μελισσοκομο.......:rolleyes:
Αξύριστο ??? :look:
HI!
Den exw apofasisei akoma. Pantws thanx marulis. To motard exei nakanei me typo mixanis, i me ta xamila lastixa?
Είναι μηχανή που συνδυάζει μεγάλες διαδρομές ανάρτησης και απόσταση από έδαφος με στριταδικα λάστιχα και ζάντες.Μπορείς δλδ το ίδιο μοντέλο από on of να το κάνεις motard Έχουν αρκετά καλή συμπεριφορά εκτός αλλά σε άσφαλτο δεν παίζονται, είναι τρέλα ,παίζεις εύκολα μαζί τους. Το ερώτημα παραμένει , που αντέχεις οικονομικά ?
:) :)
road spirit
28/07/2007, 16:41
:confused:
μάλλον μας δουλευεις και μάλλον δεν κοιταξες καλά. Τηρουμένων των αναλογίων κόστους, αν βρείς στα 6000 μηχανή με καλύτερη ποιότητα κατασκευής να μας το πεις και εμας να παμε να πάρουμε.
Και πράγματι, στο τομέα αυτό καμία σχέση με ΧΤ, αλλά από την ανάποδη. Και για να μην κατηγορηθώ για υποκειμενικότητα μιας και εχω πέγκασο, πιάσε κανα περιοδικό μοτοσυκλέτας και διάβασε κανα τεστ και κανα συγκριτικό γραμμένο από κάποιους που ξέρουν πέντε πράγματα παραπάνω.
:a56:
Αξύριστο ??? :look:
Μου ελειπε ενα επιθετο.......:rolleyes:
DimChios
29/07/2007, 16:35
Μου ελειπε ενα επιθετο.......:rolleyes:
Ας έλεγες "άτριχο"!
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
mairoulaZX
29/07/2007, 16:49
:confused:
μάλλον μας δουλευεις και μάλλον δεν κοιταξες καλά. Τηρουμένων των αναλογίων κόστους, αν βρείς στα 6000 μηχανή με καλύτερη ποιότητα κατασκευής να μας το πεις και εμας να παμε να πάρουμε.
Και πράγματι, στο τομέα αυτό καμία σχέση με ΧΤ, αλλά από την ανάποδη. Και για να μην κατηγορηθώ για υποκειμενικότητα μιας και εχω πέγκασο, πιάσε κανα περιοδικό μοτοσυκλέτας και διάβασε κανα τεστ και κανα συγκριτικό γραμμένο από κάποιους που ξέρουν πέντε πράγματα παραπάνω.
:a56:
Αγαπητέ μου ροουντ σπιριτ.. Καμία πρόθεση να σε δουλέψω δεν έχω.. φίλε μου, αφού δίνεις τόση βάση στο κόστος αναλογικά με την ποιότητα, έχω να σου πω, ότι τα αποτελέσματα θα τα δείς αφού(χτύπα ξύλο!!) πέσει κάτω..
Από περιοδικά.. όσα θέλεις.. κάποια μοντέλα προωθούνται..
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
επειδη βαριεμαι να τα διαβαζω ολα...
ποιος εχει σειρα?
arithmo apo pou koboume? :lol: :rotflmao:
pare KTM mairoula! kai ase ta giapwnezika!
ena LC4 prestige mayro einai oti prepei gia sena, tha tairiazei kai me ta matia sou! :wave2:
mairoulaZX
30/07/2007, 08:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Είναι μηχανή που συνδυάζει μεγάλες διαδρομές ανάρτησης και απόσταση από έδαφος με στριταδικα λάστιχα και ζάντες.Μπορείς δλδ το ίδιο μοντέλο από on of να το κάνεις motard Έχουν αρκετά καλή συμπεριφορά εκτός αλλά σε άσφαλτο δεν παίζονται, είναι τρέλα ,παίζεις εύκολα μαζί τους. Το ερώτημα παραμένει , που αντέχεις οικονομικά ?
:) :)
Τα γνωρίζω τα λάστιχα αυτά. Χμμμ... αρα, δεν είναι τύπος μηχανής, όπως π.χ. σπορ, στριτ, ον οφ, αλλά αλλάζει η συμπεριφορά της μηχανής με αυτά τα λάστιχα:smilea:
Το που αντέχω οικονομικά.. λέω να μην ξοδέψω πολλά σε πρώτη φάση. Περίπου 3000.:(
μου θυμίζεις τον Μπακαλόγατο... "μη με βλέπεις έτσι εμένα, άμα απλωθώ είμαι 2 μέτρα" :lol: :lol:
:nono:
...ξεδιπλωθώ..
:D
Καποιες αξίες μείνανε.
Αν τις καταλύσουμε κι αυτές....:rolleyes:
:lol: :lol: :lol:
mairoulaZX
30/07/2007, 09:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Kαμία σχέση η μια με την άλλη επίσης.
Δε νομίζω ότι θα χρειαστείς χάρτη. Για πληροφορίες σχετικά με aprilia στον powerphot!!:D
Για να κατασταλάξεις τι θες να πάρεις δες τι κυβικά θες, το στυλ κλπ και μετά είναι εύκολα να αποφασίσεις.
οκ. Οσο για τα κυβικά, είναι κάτι που σύμφωνα και με τις γνώμες όλων εδω με πείθουν να πάρω από 250 και πάνω :winka:
Da.Vintage
30/07/2007, 09:09
οκ. Οσο για τα κυβικά, είναι κάτι που σύμφωνα και με τις γνώμες όλων εδω με πείθουν να πάρω από 250 και πάνω :winka:
Δε ξέρω σε τί φάση είσαι...
Αλλά ψάξε κάτι ωστε να μή χαλάσει τον τύπο σου τη θυλικότητά σου...:winka:
Δηλαδή πρώτα κοίτα το στύλ της μηχανής που θές...
Μετά τα κυβικά...
Και τότε όλα θα ξεκαθαρίσουν και θα λιγοστέψουν και οι επιλογές σου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Μετά τα κυβικά...
καβαλησε ενα ΣΜ να δεις... το 95% των γυναικων που βλεπω καβαλανε ελαφρια ον-οφφ...
τα ΣΜ ειναι πιο στριφτερα, πιο ευελικτα απλα δεν κανουν τοσο ανετα χωμα!
mairoulaZX
30/07/2007, 10:26
Μετά τα κυβικά...
Αγαπητέ μου.. Θέλω πρώτα να "πάρω τον αέρα της", να γίνει παιχνίδι στα χέρια μου.. καταλαβαίνεις.. Οσο για τη θηλυκότητα.. αυτό.. το ψάχνω αρκετά, γιαυτό οπωσδήποτε, δε θέλω να επιλέξω μια μηχανή-"γκουμούτσα" :rotflmao:
Εξαρτάται αν μια κοπέλα παρακινείται από κάποιον έμφυτο δυναμισμό και δεν είναι αυτό που λέμε.. αγοροκόριτσο, τη θυληκότητα την έχει μέσα της και δεν την χάνει.. :winka:
.. Οσο για τη θηλυκότητα.. αυτό.. το ψάχνω αρκετά, γιαυτό οπωσδήποτε, δε θέλω να επιλέξω μια μηχανή-"γκουμούτσα" :rotflmao:
Εξαρτάται αν μια κοπέλα παρακινείται από κάποιον έμφυτο δυναμισμό και δεν είναι αυτό που λέμε.. αγοροκόριτσο, τη θυληκότητα την έχει μέσα της και δεν την χάνει.. :winka:
Ακούς πορδουλίνι μου ??? :blush:
έχω να σου πω, ότι τα αποτελέσματα θα τα δείς αφού(χτύπα ξύλο!!) πέσει κάτω..
Ουάου !!!!
Τι θα γίνει άμα πέσει κάτω ένα pegaso και τι θά γίνει άμα πέσει κάτω ένα ΧΤ ; :confused:
road spirit
30/07/2007, 10:43
Αγαπητέ μου ροουντ σπιριτ..
Από περιοδικά.. όσα θέλεις.. κάποια μοντέλα προωθούνται..
Το ότι συγκεκριμένα περιοδικά μπορεί να προωθούν κάποια μοντέλα είναι γνωστό. Όμως το να προωθούν όλα τους, σε Ελλάδα και εξωτερικό το πέγκασο της απρίλια είναι δύσκολο, εως αδύνατο. Γιατί πολύ απλά, όλο και κάπου θα υπάρχει περιοδικό με "μίζες" εκ των ανταγωνιστών ή φιλικά προσκέιμενο σε αυτούς και όχι στην απρίλια. Από περιοδικά λοιπόν, όσα θέλω ναι, αλλά εσυ τα έχεις διαβάσει?
Γιατί αν ενα έντυπο/δημοσιογραφικό μέσο προωθεί κάποιο μοντέλο τότε φροντίζει να μην προβάλει τα μειονεκτίματα του, ειδικά σε συγκριτικά τεστ, αλλά να τα κρύβει "επιμελώς" (το χώρο της δημοσιογραφίας το ξέρω πολύ καλά εκ των έσω)
Και όμως, κανένα τεστ δεν εκθιάζει στο συνολο τη μηχανή, αφού τα μειονεκτίματα της τα βγαζουν στη φόρα σαφέστατα.
Αντιθέτως, Κανένα μα κανένα τους δεν ανέφερε κάτι μεμπτό για την ποιότητα κατασκευής. Το αντίθετο, όλα τα τεστ συμφωνούν ότι στο τομέα αυτό το πέγκασο υπερτερεί έναντι των "ανταγωνιστών" του.
Αλλά όπως πάντα, εμείς οι έλληνες είμαστε ειδικοί επί παντώς επιστητού και ξέρουμε καλύτερα από τους επαγγελματίες...
road spirit
30/07/2007, 10:45
Αγαπητέ μου ροουντ σπιριτ..
αφού δίνεις τόση βάση στο κόστος αναλογικά με την ποιότητα, έχω να σου πω, ότι τα αποτελέσματα θα τα δείς αφού(χτύπα ξύλο!!) πέσει κάτω..
μάλιστα, αν θες πες μου - και βοήθησε με να καταλάβω - τι σχέση έχει η ποιότητα κατασκευής με ... τα αποτελέσματα μιας πτώσης...
Μετά τα κυβικά...
Ναι Μαιρουλα...μη ξεχασεις να βαλεις κανα wonder bra στο ντεποζιτο για να ''στηλω8ει λιγακι'' και κοιτα η αποχρωση να ταιριαζει...
ΕΛΕΟΣ λεμε...!!!!:dizzy: :lol: :lol: :lol:
mairoulaZX
30/07/2007, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
καβαλησε ενα ΣΜ να δεις... το 95% των γυναικων που βλεπω καβαλανε ελαφρια ον-οφφ...
τα ΣΜ ειναι πιο στριφτερα, πιο ευελικτα απλα δεν κανουν τοσο ανετα χωμα!
ΣΜ??
Έτσι είναι όπως τα λες απ' ότι παρατηρώ και εγω.. Βλέπω βέβαια και μικρές τουρισμού αρκετές. Λατρεύω το DR μιας και μιλάς για χώμα, αλλά διστάζω λόγω κύριας κίνησής μου στην πόλη. Όταν ξεκινάει μια κοπέλα για πρώτη φορά να οδηγήσει μεγάλη μηχανή, πιστεύω επειδή αυτές με τις οποίες δίνουμε για δίπλωμα στρίβουν πολύ δύσκολα λόγω βάρους, ψάχνουμε για ελαφρύ τιμόνι, ώστε να μας επιτρέπει με ασφάλεια να αποφεύγουμε τυχόν λαθάκια.:a2:
....
[B]...δίνουμε για δίπλωμα στρίβουν πολύ δύσκολα λόγω βάρους, ψάχνουμε για ελαφρύ τιμόνι, ώστε να μας επιτρέπει με ασφάλεια να αποφεύγουμε τυχόν λαθάκια.:a2:
....
Είναι μεγάλο μαρτύριο να βρεις ¨ελαφρύ τιμόνι¨ την σήμερον ημέραν. Αν και υπάρχουν και aftermarket :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Είναι μεγάλο μαρτύριο να βρεις ¨ελαφρύ τιμόνι¨ την σήμερον ημέραν. Αν και υπάρχουν και aftermarket :winka:
Έλααααα μου ??? :eyepop: :hypnotize :uplate:
Έλααααα μου ??? :eyepop: :hypnotize :uplate:
Μια λύση προτείνω ρε φιλαράκι. :smokin: Που να βρεις «ελαφρύ τιμόνι» ; Κυριολεκτώντας βεβαίως βεβαίως :wave2:
Αφου πετάχτηκες όμως δεν προτείνεις και κάτι για να «ελαφρύνει» το τιμόνι, πριν πάρει κανένα Gas Gas Trial ; You know.... Κατεβάζουμε πλάκες, σηκώνουμε το πίσω μέρος κλπ κλπ :lol:
Άμα έχετε πρόβλημα με το τιμόνι, βγάλτε το ρε σεις...
Ούτως ή άλλως, με το σώμα οδηγάμε (όχι με τα χέρια) !!! :smokin:
mairoulaZX
30/07/2007, 11:56
Το ότι συγκεκριμένα περιοδικά μπορεί να προωθούν κάποια μοντέλα είναι γνωστό. Όμως το να προωθούν όλα τους, σε Ελλάδα και εξωτερικό το πέγκασο της απρίλια είναι δύσκολο, εως αδύνατο. Γιατί πολύ απλά, όλο και κάπου θα υπάρχει περιοδικό με "μίζες" εκ των ανταγωνιστών ή φιλικά προσκέιμενο σε αυτούς και όχι στην απρίλια. Από περιοδικά λοιπόν, όσα θέλω ναι, αλλά εσυ τα έχεις διαβάσει?
Γιατί αν ενα έντυπο/δημοσιογραφικό μέσο προωθεί κάποιο μοντέλο τότε φροντίζει να μην Αλλά όπως πάντα, εμείς οι έλληνες είμαστε ειδικοί επί παντώς επιστητού και ξέρουμε καλύτερα από τους επαγγελματίες...
Καταρχήν φίλε μου θα σου πρότεινα να ηρεμήσεις. Κι εσύ Έλληνας είσαι μην ξεχνάς :) Είναι καινούριο μοντελάκι και πολύ πιθανόν αξιόπιστο και με καλά στοιχεία. Εγώ απλώς είπα για τα εξωτερικά του μέρη κυρίως που συνήθως υπάρχει και φθορά με το πέρασμα του καιρού.
Η ΧΤ είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να μην παρουσιάζει βλάβες. Προσωπική πείρα:D
Είναι απο τις πολύ λίγες μηχανές που οταν ανατραπούν , δεν παθαίνουν ζημιά. Δεν είναι τυχαίο που ολοι σχεδον έχουν μια ΧΤ. Στις ΧΤ δίνουν ολοι εγγύηση. Ακόμα και στις μεταχειρισμένες δίνουν εγγύηση αφου είναι σίγουροι οτι δεν θα παρουσιάσουν προβλήματα.
Εδω η ΒΜW οταν πέσει λόγω του οτι οι κύλινδροί εξέχουν η ζημιά στην καλύτερη περίπτωση φτάνει τα 1000 ευρώ εως και 5000 ευρώ, στην καλύτερη περίπτωση και οσο για ανταλλακτικά ,αστα να πάνε.. Η kawasaki kle απ' ότι ρώτησα, οταν ανατραπεί σπάνε τα καπάκια της , σπάει το σπόιλερ , αλλά και αλλα πλαινά της και η ζημιά φτάνει οσο στοιχίζει η μηχανή. Το ιδιο και τα περισσότερα μοντέλα της honda με αποτέλεσμα η ζημιά να στοιχίζει πάνω απο 4000 ευρώ.
Τώρα αν πέσει κάτω η Aprillia φίλε μου...:eyepop:
mairoulaZX
30/07/2007, 12:00
μάλιστα, αν θες πες μου - και βοήθησε με να καταλάβω - τι σχέση έχει η ποιότητα κατασκευής με ... τα αποτελέσματα μιας πτώσης...
Πάντως όχι αντιστρόφως ανάλογη:lol: ... Αυτονόητο είναι φίλε μου..
mairoulaZX
30/07/2007, 12:09
Άμα έχετε πρόβλημα με το τιμόνι, βγάλτε το ρε σεις...
Ούτως ή άλλως, με το σώμα οδηγάμε (όχι με τα χέρια) !!! :smokin:
Οταν λεω ελαφρύ τιμόνι, δεν εννοώ με ηλεκτροϋδραυλική υποβοήθηση προφανώς έτσι? :a53:
Αν βγάλει στο μέλλον τίποτα τέτοια η τεχνολογία.. Αλλά η αίσθηση στο ΧΤ π.χ. με την αίσθηση στο CBR 600 με το οποίο έδωσα, είναι η μέρα με τη νύχτα.
.. Η kawasaki kle οταν ανατραπεί σπάει το σπόιλερ
Εννοείς αυτό που έχει για την επίτευξη αρνητικής άντωσης ή το άλλο για την ελαχιστοίηση του συντελεσθή οπισθέλκουσας ??? :confused:
dirtbird
30/07/2007, 12:15
...... ή το άλλο για την ελαχιστοίηση του συντελεσθή οπισθέλκουσας ??? :confused:
afta einai ta winglets:winka:
Εδω η ΒΜW οταν πέσει λόγω του οτι οι κύλινδροί εξέχουν η ζημιά στην καλύτερη περίπτωση φτάνει τα 1000 ευρώ εως και 5000 ευρώ,
Επιτέλους ο Oldman δικαιώνεται !!!
Τόσο καιρό το φωνάζει πως τα BMW είναι 3μπ@ύρδελα....
Η αδέκαστη, εμπεριστατωμένη και τεχνικά αδιάβλητη μελέτη (δοκίμιο καλύτερα) της mairoulas έρχεται να τεκμηριώσει αυτά που όλοι ξέραμε αλλά ουδείς (oldman εξαιρουμένου) τολμούσε να αρθρώσει. Όλα πλην ΧΤ σπάνε και χαλάνε μετά από πτώσεις, κρούσεις και γενικότερα ασκούμενες δυνάμεις !!!
Εκγυρες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι οι αντάρτες του Ιρακ χρησιμοποιούν πλέον ΧΤ στις βομβιστικές επιθέσεις τους, καθώς μετά τα ξαναχρησιμοποιούν !!! :D
Προτείνω το συγκεκριμένο post να γίνει sticky στα τεχνικά (και όχι μόνο) threads του moto.gr
:beer: