Σύνδεση

View Full Version : s.o.s θέλω τη γνώμη σας!!

Σελίδες : 1 2 3 [4]

Da.Vintage
31/07/2007, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από mairoulaZX
Οχι καλέ μου Τιταν. Μικροέλληνες, εννοώ με την τουρκοελληνική νοοτροπία.. ξέρεις.. στο εξωτερικό είναι αδιάφορο αν μια κοπέλα έχει μηχανή ή.. φορτηγό και είναι φυσικώς αποδεκτή. Εδω, υπάρχει ένας σνομπισμός, ένα πράμα.. Πως να το πω.. μικρο.. τουρκο.. κάπως έτσι.. Υποτίθεται ότι όταν καβαλάς μοτοσυκλέτα, ανοίγεις τους ορίζοντές σου (κυρίως του μυαλού). Οπως βλέπεις όμως, ορισμένοι, δε θα ξεπεράσουν ποτέ τα στενά όρια του εαυτού τους και μόνο. Άντε και των 5-6 φιλαράκων της παρέας.

Ωστόσο.. αν έτσι αισθάνεσαι (είπες κάτι τέτοιου τύπου..:winka:)

Αν θές να το κουβεντιάσουμε αυτό έλα εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=43945)

Θα σου απαντήσω εκεί...

KaTaNaS
31/07/2007, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Δε ξερω τί ύψος έχεις αλλά καλυτερα να τη κάνεις supermotard θα χαμηλώσει λίγο και θα την κουμαντάρεις πιο εύκολα... Και μιας και θα την κυκλοφορείς κυρίως στην άσφαλτο θα έχεις και καλυτερη πρόσφυση!

απο την άλλη πάλι αν την φθανεις μπορεις και να την αφησεις με τους 19-21 τροχους...

οι διαφορες ειναι οτι με τα ΣΜ σιγουρα ειναι πιο ευεληκτη διοτη γονατιζεις την μοτο με τους μικρους τροχους και στριβει πιο ευκολα...

απο την αλλη παλι αν δεν βαλεις καλα λαστιχα αργουν να ζεσταθουν

και επειδη ειναι tubeless ειναι σαν σκελετος πολυ πιο σκληρος απο τα λαστικα με σαμπρελλα των 19-21 ιντζων...

οποτε θα νοιωθεις την παραμικρη λακουβιτσα ακομα και μεσα στην πολη και, το ανεβοταεβασμα σε κρασπεδα-πεζοδρομια θα ειναι πιο δυσκολο και επίπονο...

επισης ενεκα του αρτιου οδοστρωματος μας θα στραβωσουν στους εξι μηνες απο τις λακουβες!

:wave2:

mairoulaZX
31/07/2007, 09:11
Δε ξερω τί ύψος έχεις αλλά καλυτερα να τη κάνεις supermotard θα χαμηλώσει λίγο και θα την κουμαντάρεις πιο εύκολα... Και μιας και θα την κυκλοφορείς κυρίως στην άσφαλτο θα έχεις και καλυτερη πρόσφυση!

ΝΑι!
Κι εγω για μοταρ λάστιχο λεω! Βέβαια όπως θες την κάνεις.. Εξαρτάται και το πού θα κινούμαι.. (ε σε πρώτη φάση κυρίως άσφαλτο. Άλλα από την άλλη, είναι και τα νησάκια με τις ανηφορες-κατηφόρες-χωματόδρομοι..:nono: ) Βρήκα μια καλή περίπτωση από φιλο. Μαυρη 2002 μοντέλο, λιγα χιλιομετρακια με εξάτμιση S... Σουπερμοταρ τι διαφορά έχει απο το απλό??:a42:

KaTaNaS
31/07/2007, 09:13
Σουπερμοταρ τι διαφορά έχει απο το απλό??:a42:

οι ζαντες ειναι 17αρες αντι 18-21

και στα μοταρ που σεβονται τον εαυτο τους αλλες αναρτησεις μπρος πισω καθως και καλυτερα φρενα μπροστα!

Da.Vintage
31/07/2007, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

και στα μοταρ που σεβονται τον εαυτο τους αλλες αναρτησεις μπρος πισω καθως και καλυτερα φρενα μπροστα!

Kαθώς επίσης κινούνται μονίμως με το πλάι και σταματάνε μόνο με έντο...

latris mixanis
31/07/2007, 10:23
:a36: :a43: :a36:

Μοουυυυυ Oτις :evil:

mairoulaZX
31/07/2007, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
οταν λες εξωτερικο σε ποια χωρα αναφερεσαι ?

ή μαλλον , αναφερεσαι σε καποια συγκεκριμενη ?

Γειά σου.
Στις γνωστές, αλλά και σε αυτή τη συγκεκριμένη. Που θέλεις να καταλήξεις όμως? Πες μου το συλλογισμό σου και θα σου πω.

mairoulaZX
31/07/2007, 10:31

Thanks Katanas +Titan!

mairoulaZX
31/07/2007, 10:52

Titan i XT pou xrisimopoiw twra, exei Megala lastixa kai einai mia xaroula sto dromo kai frenarei kai mia xara. aplws stis kleistes dexies strofes eixa ligo provlima alla profanws logw apeirias

mairoulaZX
31/07/2007, 10:55

i XT pou xrisimopoiw twra, exei Megala lastixa kai einai mia xaroula sto dromo kai frenarei kai mia xara. aplws stis kleistes dexies strofes eixa ligo provlima alla profanws logw apeirias.

Da.Vintage
31/07/2007, 10:59
Titan i XT pou xrisimopoiw twra, exei Megala lastixa kai einai mia xaroula sto dromo kai frenarei kai mia xara. aplws stis kleistes dexies strofes eixa ligo provlima alla profanws logw apeirias

Δε κατάλαβες ίσως τί θέλω να πώ... έτσι οδηγούν αυτοί που ξέρουν απο sm...

Όσο για το πρόβλημα που έχεις ή είναι φθαρμένο το ελαστικό περισσότερο απο τη δεξιά (πράγμα κλασσικό) ή εσένα σε φοβίζουν περισσότερο οι δεξιές (πράγμα αφύσικο):winka:

road spirit
31/07/2007, 11:26
ή εσένα σε φοβίζουν περισσότερο οι δεξιές (πράγμα αφύσικο):winka:

γιώργο γιατί ειναι αφύσικο? σε αρκετά άτομα εμφανίζεται αυτό, το να έχουν "πρόβλημα" απο την μια ή την άλλη. Άλλες φορές είναι θέμα εμπειρίας, άλλες θέμα ψυχολογίας (μετά από πτώση πχ)

marulis
31/07/2007, 11:28

18-21 ή 17-21 είμαι ένας από τους ελάχιστους που δεν είχαν ποτέ ΧΤ αλλά αν δεν κάνω λάθος η πίσω είναι 17 :confused: :confused:

mairoulaZX καλή επιλογή το ΧΤ + ότι αν αλλάξεις γνώμη το πουλάς στο πιτς φύτιλο όποτε πάλι εδώ για νέο ρεκόρ σελίδων:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

mairoulaZX
31/07/2007, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
18-21 ή 17-21 είμαι ένας από τους ελάχιστους που δεν είχαν ποτέ ΧΤ αλλά αν δεν κάνω λάθος η πίσω είναι 17 :confused: :confused:

mairoulaZX καλή επιλογή το ΧΤ + ότι αν αλλάξεις γνώμη το πουλάς στο πιτς φύτιλο όποτε πάλι εδώ για νέο ρεκόρ σελίδων:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

:a10:

mairoulaZX
31/07/2007, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
γιώργο γιατί ειναι αφύσικο? σε αρκετά άτομα εμφανίζεται αυτό, το να έχουν "πρόβλημα" απο την μια ή την άλλη. Άλλες φορές είναι θέμα εμπειρίας, άλλες θέμα ψυχολογίας (μετά από πτώση πχ)

τι θέλεις να μάθεις?:winka:

marulis
31/07/2007, 12:05
:a10:

Και για βόλτες στο βουνό συντονίσου με τον crs-k που θα σε κάνει εξπέρ και είναι και καλό παιδί και δεν θα σε ζορίσει πάνω από τα 2000 m.

:beer: :beer:

Υ.Γ. Της δεύτερες τις κερνάς με την αγορά της μηχανής

Da.Vintage
31/07/2007, 12:53

Έ όχι αφύσικο αλλά ασυνήθιστο...

Γιατί οι περισσότεροι στρίβουν καλύτερα δεξιά! το 80% ίσως!

Da.Vintage
31/07/2007, 12:55

Nα βλέπεις αν ήσουν άντρας τώρα... σε αυτό το φόρουμ θα έπαιρνες απάντηση του τύπου:

Πες μου είσαι άτριχος?:lol:

Αλλά επειδή είσαι κοριτσάκι θα σου πούν :

είχες κάποια πτώση με μοτοσυκλέτα παλαιότερα απο την δεξιά μεριά?

road spirit
31/07/2007, 12:56

βρήκα το δάσκαλο μου! να σου πω εσένα, το πέγκασο θα το πάρεις τελικά? θα το πουλήσω σε λίγο καιρό...
:p

mairoulaZX
31/07/2007, 13:04
Nα βλέπεις αν ήσουν άντρας τώρα... σε αυτό το φόρουμ θα έπαιρνες απάντηση του τύπου:

Ναι.. κι εσυ αν ήσουν σε φόρουμ που συζητάει πλειοψηφία γυναικών δε θα σου απαντούσαν όπως απαντάνε μεταξύ τους :a9: :smilea: .Λογικό δεν είναι??:D

Da.Vintage
31/07/2007, 13:12
Ναι.. κι εσυ αν ήσουν σε φόρουμ που συζητάει πλειοψηφία γυναικών δε θα σου απαντούσαν όπως απαντάνε μεταξύ τους :a9: :smilea: .Λογικό δεν είναι??:D

Όχι γιατι εγώ δε πάω σε φόρουμ που ειναι η πλειοψηφία γυναίκες!

mairoulaZX
31/07/2007, 13:15
βρήκα το δάσκαλο μου! να σου πω εσένα, το πέγκασο θα το πάρεις τελικά? θα το πουλήσω σε λίγο καιρό...
:p

Φίλε μου..
Δε θα πάρω. Ευχαριστώ..
Κράτα την Απρίλια σου, ή δώσε τη κάπου αλλού γιατί.. σε πρώτη φάση, δεν ψάχνω για φιγούρα, αλλα ένα σωστό δίκυκλο, που να μην παθαίνει βλάβες, ελαφρύ, εύχρηστο, καλοζυγισμένο, με καλές αναρτήσεις, φρένα, φτηνά ανταλλακτικά +σέρβις και το κυριότερο.. με επιδόσεις.. :a013:

fantacid
31/07/2007, 13:15

dld thes na mas peis oti de mpaineis cosmopolitan.gr???

:D

road spirit
31/07/2007, 13:17

δλδ το είπα επειδή ειναι κοριτσάκι ρε συ τιταν?
απο προσωπική εμπειρία ήταν, εχω φάει γερή στούκα/αγορα οικοπέδου σε αριστερή και απο τότε δυσκολεύομαι στις αριστερες...

road spirit
31/07/2007, 13:21
Φίλε μου..
Δε θα πάρω. Ευχαριστώ..
Κράτα την Απρίλια σου, ή δώσε τη κάπου αλλού γιατί.. σε πρώτη φάση, δεν ψάχνω για φιγούρα, αλλα ένα σωστό δίκυκλο, που να μην παθαίνει βλάβες, ελαφρύ, εύχρηστο, καλοζυγισμένο, με καλές αναρτήσεις, φρένα, φτηνά ανταλλακτικά +σέρβις και το κυριότερο.. με επιδόσεις.. :a013:

Τώρα ειρωνεύεσαι, κάνεις χιούμορ, ή μιλάς σοβαρά? για να ακολουθήσω ή όχι ανάλογα τη συζήτηση....

mairoulaZX
31/07/2007, 13:24

Ε ναι... Αλλωστε έχεις και τραύματα.. σε καταλαβαίνω..

mairoulaZX
31/07/2007, 13:27
Τώρα ειρωνεύεσαι, κάνεις χιούμορ, ή μιλάς σοβαρά? για να ακολουθήσω ή όχι ανάλογα τη συζήτηση....

Ηρέμησε βρε.. τη γνώμη μου λέω.. αμαν πια.. Καχυποψία εδωμέσα!:a018:

marulis
31/07/2007, 13:34
απο προσωπική εμπειρία ήταν, εχω φάει γερή στούκα/αγορα οικοπέδου σε αριστερή και απο τότε δυσκολεύομαι στις αριστερες...

SPAM ARERT

Εγώ που πέφτω συνέχεια και απ’ τις δυο μεριές δεν έχω κανένα πρόβλημα
Ίσως να είναι μια λύση και αυτή ας ρωτήσω όμως και τον Φρο’ι’ντ να δούμε τι θα πει και αυτός. Ίσως φταίει κάποια σεξουαλική απογοήτευση που είχα με τι Βασουλα στο δημοτικό.

:p :p

Πλάκα πλάκα , τα πάω καλύτερα με τις αριστερές , τις από κει που θα έλεγε και ένας φίλος

:sick: :sick:

marulis
31/07/2007, 13:43
Ηρέμησε βρε.. τη γνώμη μου λέω.. αμαν πια.. Καχυποψία εδωμέσα!:a018:

ΣΙΓΑ θα τον γκρεμίσεις τον τοίχο.

:uplate: :uplate: :(

Ασε που θα εχεις πονοκαιφαλο μετα.

;)

Maria GSA
31/07/2007, 15:13
Νομίζω ότι το αρχικό ερώτημα έχει απαντηθεί.... (θεωρώ τις 22+ σελίδες περιττές και υπερβολικές. Αναρωτιέμαι αν το sos που θα εξέπεμπε κάποιος φίλος που είχε πραγματικά την ανάγκη βοήθειας θα είχε τέτοια ανταπόκριση......? Θέλω να πιστεύω ότι θα συνέβαινε το ίδιο.)
Η πλειοψηφία προτείνει ΧΤ και θα συμφωνήσω σ' αυτό. (Αν ήμασταν μια δεκαετία πίσω ίσως να σου πρότεινα και το ΑΧ). Μπορείς να το βρεις μεταχειρισμένο και σε τιμή κοντά στο ποσό που διαθέτεις, αργότερα μπορείς να το πουλήσεις σχετικά εύκολα, είναι ένα μηχανάκι που συγχωρεί αρκετά λάθη και το κόστος μιας πτώσης είναι σαφέστατα χαμηλότερο.
Η ταπεινή μου συμβουλή - γνώμη - άποψη (και αν θέλεις την κρατάς), χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον, είναι να προσγειωθούμε λίγο. Μέχρι να αποκτήσεις αρκετή εμπειρία όχι μόνο του ''πως οδηγείται μια μοτοσικλέτα'' αλλά και του πως κινούνται οι άλλοι οδηγοί στο δρόμο (και πίστεψέ με θα δεις πολλά κουλά) μην επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε επιδόσεις μηχανής, οδήγηση στο χώμα κ.λ.π. - αν και το ΧΤ είναι ένα καθόλου ευκαταφρόνητο μηχανάκι, ίσα ίσα...-
Το να οδηγεί κάποιος μηχανή εκτός από ευκολία είναι για τους περισσότερους τρόπος ζωής, ιδεολογία και πολλά άλλα. Και βεβαίως δεν επηρεάζει τη θηλυκότητα (γιατί το ακούσαμε κι αυτό....) Αν λοιπόν αυτός ο τρόπος ζωής, μετακίνησης ή ότι άλλο θες σου ταιριάζει και τον αποδέχεσαι θα το δεις στην πορεία.
Σου εύχομαι προκαταβολικά καλοτάξιδο ότι κι αν αποφασίσεις να πάρεις, καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθια.

Μ.

dirtbird
31/07/2007, 15:18
Καλως ήρθες MariaGSA..... :cool: :cool:

καλά ρε τι γαιδούρια είσαστε, ειδικά αυτός ο Titan...... :bigcry: :bigcry:

mairoulaZX
01/08/2007, 07:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maria GSA
Νομίζω ότι το αρχικό ερώτημα έχει απαντηθεί.... (θεωρώ τις 22+ σελίδες περιττές και υπερβολικές. Αναρωτιέμαι αν το sos που θα εξέπεμπε κάποιος φίλος που είχε πραγματικά την ανάγκη βοήθειας θα είχε τέτοια ανταπόκριση......? Θέλω να πιστεύω ότι θα συνέβαινε το ίδιο.)
Η
κ.λ.π. - αν και το ΧΤ είναι ένα καθόλου ευκαταφρόνητο μηχανάκι, ίσα ίσα...-
Το να οδηγεί κάποιος μηχανή εκτός από ευκολία είναι για τους περισσότερους τρόπος ζωής, ιδεολογία και πολλά άλλα. Και βεβαίως δεν επηρεάζει τη θηλυκότητα (γιατί το ακούσαμε κι αυτό....) Αν λοιπόν αυτός ο τρόπος ζωής, μετακίνησης ή ότι άλλο θες σου ταιριάζει και τον αποδέχεσαι θα το δεις στην πορεία.
Σου εύχομαι προκαταβολικά καλοτάξιδο ότι κι αν αποφασίσεις να πάρεις, καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθια.

Μ.

Kαλημέρα Μαράκι (έχουμε και το ίδιο όνομα) ευχαριστώ πολύ..:winka:

mairoulaZX
01/08/2007, 07:29
Έ όχι αφύσικο αλλά ασυνήθιστο...

Γιατί οι περισσότεροι στρίβουν καλύτερα δεξιά! το 80% ίσως!

Ο καθηγητής πάντως έλεγε ότι οι δεξιές είναι πιο δύσκολες.. Ισως γιατί είναι το φρένο στα δεξιά, πιο κλειστές. (Μιλάμε για κάποιον που ξεκινάει τώρα)

Da.Vintage
01/08/2007, 07:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
dld thes na mas peis oti de mpaineis cosmopolitan.gr???

:D

Ούτε σε αυτό ούτε στο cosmopoΤitan.gr

:lol:

Da.Vintage
01/08/2007, 07:31

E... ρε π#$τη μου...

Άλλον πειράζω... άλλος ψαρώνει...:lol:

Da.Vintage
01/08/2007, 07:34
Ε ναι... Αλλωστε έχεις και τραύματα.. σε καταλαβαίνω..

Λοιπόν τη Δευτέρα ραντεβού στο Δέλεαρ ! (Εγώ θα ειμαι Κρήτη)
πάρε και μπεταντίν για να μου καθαρίσεις τις πληγές....
Όχι ιόδιο γιατί τσούζει :bawl: :cry:

mairoulaZX
01/08/2007, 07:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
SPAM ARERT

Εγώ που πέφτω συνέχεια και απ’ τις δυο μεριές δεν έχω κανένα πρόβλημα
Ίσως να είναι μια λύση και αυτή ας ρωτήσω όμως και τον Φρο’ι’ντ να δούμε τι θα πει και αυτός. Ίσως φταίει κάποια σεξουαλική απογοήτευση που είχα με τι Βασουλα στο δημοτικό.

Οχι δε φταίει η απογοήτευση... "Φταίει" το ότι έχεις απόλυτα εξοικοιωθεί με το δίκυκλο, ώστε δε σε φοβίζει εύκολα μια πτώση. Είναι και συνήθεια.. αμα πέφτεις συνέχεια(αστειεύομαι:D)Πρόβλημα έχει κάποιος ο οποίος ή μαθαίνει ακόμα και πέφτει(δεν έχει συνηθίσει), ή οι πτώσεις του είναι πριν ακόμα "πάρει τον αέρα" της μηχανής.

Da.Vintage
01/08/2007, 07:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
καλά ρε τι γαιδούρια είσαστε, ειδικά αυτός ο Titan...... :bigcry: :bigcry:

Πως ?
Γιατί πάλι εγώ ?

Τί έκανα πάλι...?

Μιά ζωή στο τάκο...:sad:

Da.Vintage
01/08/2007, 07:38
Ο καθηγητής πάντως έλεγε ότι οι δεξιές είναι πιο δύσκολες.. Ισως γιατί είναι το φρένο στα δεξιά, πιο κλειστές. (Μιλάμε για κάποιον που ξεκινάει τώρα)

Κοίτα οι περισσότεροι στρίβουν καλύτερα δεξιά γιατί στα Μέγαρα όλες οι στροφές σχεδόν είναι δεξιές...:lol:

mairoulaZX
01/08/2007, 08:23
Λοιπόν τη Δευτέρα ραντεβού στο Δέλεαρ ! (Εγώ θα ειμαι Κρήτη)
πάρε και μπεταντίν για να μου καθαρίσεις τις πληγές....
Όχι ιόδιο γιατί τσούζει :bawl: :cry:

Καλημέρα Τιτανακι..(αντε να σε καλοπιάσω λίγο μπας και σταματήσεις να κλαις..)

Δευτέρα? Δέλεαρ? Κρήτη? Δ.Δ.Κ.

:confused:

Da.Vintage
01/08/2007, 08:51
Καλημέρα Τιτανακι..(αντε να σε καλοπιάσω λίγο μπας και σταματήσεις να κλαις..)

Δευτέρα? Δέλεαρ? Κρήτη? Δ.Δ.Κ.

:confused:

Καλημέρα...

Τί είναι το Δ.Δ.Κ.?

Με τα ακρόνυμα δε τα πάω καλά...

mairoulaZX
01/08/2007, 09:06
Κοίτα οι περισσότεροι στρίβουν καλύτερα δεξιά γιατί στα Μέγαρα όλες οι στροφές σχεδόν είναι δεξιές...:lol:

:a2: :a2: έτσι.. έτσι..!

mairoulaZX
01/08/2007, 09:10
Καλημέρα...

Τί είναι το Δ.Δ.Κ.?

Ακρώνυμο..?:eek: Απλώς δεν καταλαβαίνει τι εννοείς.. Δηλαδή εννοώ?

makis206
01/08/2007, 09:15
Τί είναι το Δ.Δ.Κ.?

Δεν Δικαιούσαι Κρουασάν

Για να μάθεις να είσαι κακό παιδί :a9:

Να φάω και το δικό του μην το πετάξουμε ;:lol:

dirtbird
01/08/2007, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δεν Δικαιούσαι Κρουασάν

Για να μάθεις να είσαι κακό παιδί :a9:

Να φάω και το δικό του μην το πετάξουμε ;:lol:

Tώρα εμένα μου'ρθε κάτι άλλο στο μυαλό, αλλά αν το γράψω θα φάω ισόβιο ban....:winka: :bigcry: :lol:

makis206
01/08/2007, 09:31
Tώρα εμένα μου'ρθε κάτι άλλο στο μυαλό, αλλά αν το γράψω θα φάω ισόβιο ban....:winka: :bigcry: :lol:

Αααα εμένα το μυαλό και η αγνή μου σκέψη φτάνουν μέχρι το 5ήμερο, βία εβδομαδιαίο banάκι :o

:a05: :a05: :lol:

Da.Vintage
01/08/2007, 09:31
Ακρώνυμο..?:eek: Απλώς δεν καταλαβαίνει τι εννοείς.. Δηλαδή εννοώ?
Δε καταλαβαίνω γιατί δε καταλαβαίνεις οτι εννοείς αυτό που δεν εννοώ εγώ...

Αυτό που με λίγα λόγια είπα ... τη Δευτέρα ραντεβού στο Δέλεαρ...

Εγώ δε θα είμαι εκεί θα είμαι στη Κρήτη...:lol:

Σε περιιπτωση που και πάλι το οιστριγόνο σε εμποδίζει να το καταλάβεις... απλά θα σε στήσω...

Να κρατάς ένα κίτρινο 30φυλλο να σε γνωρίσω

dirtbird
01/08/2007, 09:34

Να κρατάς ένα κίτρινο 30φυλλο να σε γνωρίσω[/SIZE]

skopeyeis na keraseis OLO to DELEAR? :confused: :confused: :bigcry: :bigcry:

makis206
01/08/2007, 09:34
skopeyeis na keraseis OLO to DELEAR? :confused: :confused: :bigcry: :bigcry:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

με κίτρινο ; :uplate: :uplate:

dirtbird
01/08/2007, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

με κίτρινο ; :uplate: :uplate:

ξέρω γω? the wonders of modern chemistry perhaps... :confused:

Da.Vintage
01/08/2007, 09:43
Τώρα είμαι σε δίλιμα να κάνω τον έξυπνο και να πετάξω κανα σχετικό-άσχετο για να σας δείξω οτι το κατάλαβα...

ή

να σας αρχίσω στα μπινελίκια και τους 2 γιατί γελάτε μόνοι σας και εγώ δεν το κατάλαβα...:lol: :lol: :lol:

dirtbird
01/08/2007, 09:45
Τώρα είμαι σε δίλιμα να κάνω τον έξυπνο και να πετάξω κανα σχετικό-άσχετο για να σας δείξω οτι το κατάλαβα...

ή

να σας αρχίσω στα μπινελίκια και τους 2 γιατί γελάτε μόνοι σας και εγώ δεν το κατάλαβα...:lol: :lol: :lol:

τράβα καμιά τζούρα πρώτα και μετά γράψε ότι θες, ρε φιλ'ράκι.. :bigcry: :bigcry: :bigcry:

makis206
01/08/2007, 09:46
ή

Κοίταξε να δεις τι γίνεται τώρα..

Εμείς υποθέσεις κάνουμε αλλά θέλουμε να είμαστε εδώ να το δούμε όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια.:lol: :lol:

Da.Vintage
01/08/2007, 09:52
τράβα καμιά τζούρα πρώτα και μετά γράψε ότι θες, ρε φιλ'ράκι.. :bigcry: :bigcry: :bigcry:

30φυλλο είπα ρε παιδιά όχι 7φυλλο...:lol: