View Full Version : Είναι όντως για πέταμα...
dirtbird
02/08/2007, 20:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Ουφφ...προσπαθείτε πάρα πολύ να βγάλετε κουσούρια εδώ πέρα..
Τι πάει να πει τα χάλια της Harley? Που τα βλέπεις εσύ τα χάλια σε έναν 1000άρι του 94 που βγάζει 135 άλογα? Άμα εσύ βλέπεις χάλια...τότε τα βλέπεις στο μυαλό σου.
-----------------------------------
Το τι πάει να πει αυτό αναφέρεται στο ότι είναι μαύρο απο πίσω.Τι πάει να πει αυτό?
Τα χάλια είναι ότι έβγαζε 135 άλογα για 2 γύρους και μετά έσπαγε.... όταν οι άλλοι με ανάλογους κανονισμούς και κινητήρες, (βλ. Ducati), έβγαζαν τότε 160.
Αν νομίζεις ότι μόνο το δικό μου μυαλό τα βλέπει, δικαίωμα σου.
Και δεν έγραψα ότι είναι μαύρο από πίσω... ξαναδιάβασε προσεκτικά.
Αν και αφού δεν το κατάλαβες, μάλλον δείχνει πόσα ήξερες για τη συγκεκριμμένη -ομολογουμένως όμορφη όταν εμφανίστηκε στις πίστες- μοτό. :winka:
hidefnick
02/08/2007, 20:22
Καλά ρε κολημένοι, ακόμα εδώ πλακώνεστε?
Οτι έχει 2 ρόδες είναι μηχανή (scooters included - να σας δώ με το Gilera 800) πάρτε το χαμπάρι.
Αλλοι προτιμάνε γρήγορες, αλλοι βουνίσιες, άλλοι αργόστροφα υπόλοιπα του παρελθόντος, αλλοι ξανθιές, άλλοι μελαχρινές (βέβαια μία είναι η μπατσίνα)
Ορθιοι να είμαστε να γουστάρουμε. Μόνο αυτό έχει σημασία. :beer: :beer: :beer:
Φίλε τι θέλεις να μου πεις?
Την μηχανή αυτή την έχω δει απο κοντά.
Που θα μου πεις και πόσα ξέρω για την μηχανή...απλά δεν καταλαβαίνω εσύ τι θέλεις να πεις με το "Πάμε στοίχημα ότι απο πίσω είναι μαύρη"
Να σου πω την αλήθεια με τόση επιθετικότητα εδώ μέσα περίμενα να μου πεις ότι την βγάλανε έτσι επίτηδες για να λένε ότι έχουνε δύο μηχανές...
Δεν θα πω ότι ήτανε ένας ανταγωνιστικός κινητήρας αυτός αλλά ήτανε καλός. Για την ακρίβεια έψαξα τα sport του 94 και δεν βρήκα σπουδαία πράγματα. Χάλι πάντως δεν τον λες.
Ούτε χάλι λες τον 1340 της δεκαετίας του 90 με τα 14 κιλά ροπής στις 2750rpm. Mε τον ψεκασμό έπεσε στα 13+κιλά στις 3000...αλλά μπορείς κάλλιστα να ψάξεις να μου βρεις έναν κινητήρα που να βγάζει περισσότερα. Τώρα υπάρχει το Honda με τα 1800 κυβικά που είναι πολύ δυνατό και βγάζει καμμία 18κιλά ροπής κάπου στις 4...βεβαίως η Harley έβγαλε και αυτή 1800 Screaming Eagle κινητήρα με 20 κιλά ροπής, DVD, aircondition..μασάζ κτλ...
Όσο για τα υπόλοιπα μεγάλα των τζαμπόν...τα Kawasaki 1900, Bulevard2000, Yamaha MT01, Vmax, Virago...αφού η Harley είναι τόσο μούφα κινητήρες...γιατί δεν μπορούνε να τους ξεπεράσουνε?
Θέλουνε να γίνουνε Harley αλλά δεν μπορούνε...και το Honda που τα κατάφερε μπράβο του.
Αλλά δεν μπορείς να πετάς ένα "χάλια κινητήρες" και να θεωρείσαι καλλυμένος.
Για σύγκρινε ροπές να δεις. Δες που τις βγάζει τις λιγότερες ροπές της ένας 1300Hayabushas και δες και της Harley.
Και άμα θέλεις να μιλήσουμε και για άλλες κατηγορίες για βρες μου άλλη εκτός απο την Buell που βγάζει 100 άλογα στις 6000. Είναι η V Strom?Είναι η Varadero? Είναι η GS?Το Tiger είναι μόνο με 110 στις περισσότερες.
Και μιας και πιάσαμε τους χάλια κινητήρες της Harley και την Buell ας συγκρίνουμε Buell Lightning (με τον 883 κινητήρα της Harley) με TDM 900:
Lightning XB9SX 177kg 17Liters 92hp/7500rpm 0,519774011 9.68kgm/5500rpm
TDM 900 ABS 193kg 20Liters 86.2hp/7500rpm 0,446632124
Για δες εδώ...ωπ...τι γίνεται? Ο πιο ψόφιος κινητήρας μίας εταιρίας η οποία η τελευταία φορά που έβγαλε καινούριο κινητήρα ήτανε -ήντα κάτι χρόνια πριν... ψωλιάζει ένα καινούριο τζαμπονέζικο μοντέλο που έχει χεστεί σε πωλήσεις...
Μάλλον -ήντα κάτι χρόνια πριν οι κινητήρες που έβγαζε η Harley ήτανε τόσο μπροστά ώστε οι Γιάπωνες ακόμα να τους φτάσουνε...
Ίδιες στροφές περισσότερα άλογα και ένα power to weight ratio πολύ καλύτερο.
:sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Καλά ρε κολημένοι, ακόμα εδώ πλακώνεστε?
Οτι έχει 2 ρόδες είναι μηχανή (scooters included - να σας δώ με το Gilera 800) πάρτε το χαμπάρι.
Αλλοι προτιμάνε γρήγορες, αλλοι βουνίσιες, άλλοι αργόστροφα υπόλοιπα του παρελθόντος, αλλοι ξανθιές, άλλοι μελαχρινές (βέβαια μία είναι η μπατσίνα)
Ορθιοι να είμαστε να γουστάρουμε. Μόνο αυτό έχει σημασία. :beer: :beer: :beer:
Επιτέλους!
:beer: :beer: :beer:
Για να μιλησω λιγο πιο γενικα το μοτοτζιαρ σαν φορουμ ειναι ισως απο τα λιγα ελληνικα φορουμ στα οποια υπαρχει τοση ποικιλομορφια σε τυπους και κατηγοριες μοτοσυκλετων.
Δυστυχως βεβαια υπαρχουν και αρκετοι κολλημενοι με συγκεκριμενα μηχανακια και ετσι "διαφημιζεται" αρνητικα το φορουμ.
Κατα τα αλλα ο Νικκερ και ο καθε Νικκερ που εχει ορεξη για κουβεντα (και ας μην εχει παντα δικιο) στο βιβλιο μου ειναι απο τα πιο ευπροσδεκτα μελη.
Nikoskazer2000
03/08/2007, 00:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι αναβάτες τους είναι μια σημαντική μερίδα όλου αυτού του συνόλου των γνήσιων μοτοσυκλετιστών !
Μερίδα ανθρώπων που κρατάει τη σημαία τους ψηλά και περίφανα και μπράβο τους !
Κι ας μισούν τα στροφιλίκια :lol:
Χαίρομαι που υπάρχουν ανάμεσά μας όμως :beer:
+1000
Καλά τα λες σύντεκνε.
:beer:
(κι' ας είσαι και κουλός)
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Nikoskazer2000
03/08/2007, 00:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
έκατσα πάνω σε Triumph Rocket κι έχασα τη μπάλα λέμε:uplate: :rotflmao:
Ελπίζω οχι σ' αυτού του χάλια που κάθεται στην Πυξίδα και κάθε φορά που (και καλά) πάει να φύγει χτυπάει ο συναγερμός για να γυρίσει ολο το λιμάνι να τον κοιτάξει που θα φύγει με το σούπερ-τρισμέγιστο-τουμπανοθηρίο του...:rolleyes:
Nikoskazer2000
03/08/2007, 00:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
KΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ... ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ... ΚΑΠΟΙΟΣ!
Νταλικέρηδες που θέλαν να πάρουν μια μηχανή με λάστιχο που να φέρνει σε αυτοκίνητο, το στροφόμετρο κολλημένο στις 2.000σ.α.λ και μια πολυθρόνα για να μην πιέζεται η κοιλάρα τους (είπαμε για νταλημέρηδες μιλάμε) πάνω στο ντεπόζιτο.
Σε κάλυψα;
:D
:wave2:
Nikoskazer2000
03/08/2007, 00:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Εγώ είμαι σε κατάσταση διχασμένης προσωπικότητας με τα Harley...:evil:
Αν δω κανένα μαμά με εξατμήσεις fishtail πως τα λένε.. δε γουστάρω μια!
Συνήθως οι ιδιοκτήτες είναι κουστουμαρισμένοι και καλά EasyRider με Laptop στη μπαγκαζιέρα :D
Αν δώ κανένα full μετατροπή που σέρνει πτώματα ποντικών από πίσω με αλυσίδες και ο ιδιοκτήτης είναι Elvis style γουστάρω :winka:
:rotflmao:
Και μαστίγια στα αντίβαρα για κρόσια!!!
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Nikoskazer2000
03/08/2007, 00:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Η εταιρεία είναι παλιά. Ξεκινά από τις αρχές του (προηγούμενου) αιώνα. Από τότε μέχρι και σήμερα, φτιάχνει μοτοσυκλέτες βάσει αναγκών και φιλοσοφίας που δεν έχει καμία σχέση όχι μόνο με την Ελλάδα, αλλά με τη Μεσόγειο γενικότερα. Πράγματι είναι αστείο από μια άποψη να κυκλοφορείς σε ελληνική πόλη με χέρλευ, αλλά περί ορέξεως... Άλλωστε όλα τα 4Χ4 και τεράστια ΙΧ που κυκλοφορούν στην πόλη είναι λιγότερο παράξενο θέαμα;
+1000
Καλά τα λες.
(και 'συ)
:winka:
Nikoskazer2000
03/08/2007, 00:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Όριστε!:mad:
Τί καταλάβατε τώρα?:mad:
Περιμένετε καινούργια αγγελία, αύριο-μεθαύριο!:mad:
Ανοιγετε δουλειές.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΟΟΟΟΟΟΟΧΙ ΠΑΛΙ!!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Nikoskazer2000
03/08/2007, 00:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Τπτ φιλε απλα εχω περιεργεια... οσους βλεπω με τσοπερ 99% ειναι ολοι rockades για αυτο σε ρωτησα...
:nono:
Εγω εχω Kawasaki και ακούω (και) alternative rock. :D
Nikoskazer2000
03/08/2007, 01:00
Λοιπόν...
Είναι μηχανές που θα ζήσουνε για πάντα.
Έχω δει τρελαμένο παππούλι Έλληνα να κάνει το γύρω της Ευρώπης με μηχανή του 1973 και μην σας πω πιο παλιά ακόμη...
Λάδια...δεν παίζει να έχει αλλάξει παρά μόνο ελάχιστες φορές...κουβαλάει ένα πανάκι ανάμεσα στον V2 και η ανησυχεία του είναι αν θα καεί το πανάκι...
Η μηχανή φοράει τρελά χιλιόμετρα.
Οι κινητήρες δεν λειτουργούν στο όριο και βγάζουνε πολύ δύναμη. Οι καινούριοι με ψεκασμό 13κιλά ροπής στις 3000 οι παλιοί 1340 καρμπυρατεράτοι 14 κιλά στις 2750.
Για το σασί...δεν χρειάζεται να το συζητήσω καν. Πολλά κιλά ατσάλι.
Έχουμε έναν λόγο λοιπόν
----- Μακροζωία.---------
Απο εκεί και έπειτα, η μακροζωία φέρνει την σταθερότητα. Είναι για ανθρώπους που δεν θέλουνε να αλλάξουνε μηχανή. Δεν την παίρνουνε για να την πουλήσουνε αλλά για να την έχουνε μέχρι τα δισσέγγονα τους και να λένε ορίστε η μηχανή του παππού...την έχει απο το 2007.
Για πολλούς Harleάδες το να οδηγάνε άλλη μηχανή είναι σαν να κερατώνουνε την γυναίκα τους.
Και εγώ δύσκολα θα έκανα κάποιο μεγάλο ταξίδι με άλλη μηχανή παρά το ότι μου πρότεινε ο πατέρας μου να πάρω την δικιά του που καράφορτώνεται.
Έχετε δει κάτι γραφικούς τύπους που οδηγάνε το Citroen 2CV? Τον βάτραχο?
Έτσι και εγώ σκοπεύω να είμαι στα 85 μου χρόνια. Και φυσίκά μία Harley δεν αποκλείει το να έχεις και άλλες μηχανές...για τον σκοπό που προορίζονται. Enduro για τα χιόνια, Motard για πίστα Kart, supersport για πίστα.
--------Σταθερότητα---------------------
Η σταθερότητα τι θα φέρει? Την διαφορετικότητα. Πίρούνια, ψαλίδια, αλυσίδες/Ιμάντες/Γρανάζια,τιμόνια, ζάντες, λάστιχα, φρένα και γυάλινες καμπάνες, hyperchargers που προεξέχουνε ακόμα stands και σέλες...όλα γράφουνε το όνομα σου επάνω.
Βρίστε με, πείτε με ποζέρι, πείτε με ότι θέλετε...εμένα μου αρέσει η μηχανή μου να έχει χαρακτήρα και να τον έχω διαμορφώσει εγώ.
Το customising...όλοι το γουστάρουνε. Όλοι γουστάρουνε να αλλάζουνε πράγματα στην μηχανή τους και πηγάζει απο την αγάπη καποιανού για την μηχανή του.
Με την διαφορά ότι άμα κάποια στιγμή σκοπεύεις να ξεφορτωθείς την μηχανή σου...ουσιαστικά πετάς τα χρήματα σου. Τι να κάθεσαι να σπρώχνεις χρήματα για μία μηχανή που θα πουλήσεις σε 4 χρόνια?
Δεν ξέρω, ίσως κάνω και λάθος εδώ, δεν λέω δικαίωμα σου άμα τα έχεις...αλλά βγάζει πιο πολύ νόημα το να σπρώχνεις χρήμα σε μία μηχανή που θα ζήσει 100 χρόνια.
---------Ταυτότητα-------------------------
Φλόγες, κεφαλές, αστραπές, βαφές, ντεπόζιτα ίδια σε design με αυτά που είχανε οι μηχανές του δευτέρου παγκοσμίου, rallies με συναυλίες-μαγαζιά-διαγωνισμούς-show-dragster αγώνες- διαγωνισμούς ομορφιάς...που κρατάνε μία εβδομάδα, ο καυλωτικοτερότατέστερότατος ήχος σε μηχανή ever, σίδερο πολύ, ιστορία, μουσάτοι που έχουνε χτίσει μηχανές απο το μηδέν, μπαντάνες και hard rock.
Ποιός δεν θεώρησε σε κάποια φάση της ζωής του τις νεκροκεφαλές cool?
Μερικοί αποφασήσαμε να μην "ωριμάσουμε" και να μην λήξουμε την πόρωση μας για νεκροκεφαλές επειδή πρέπει να μεγαλώσουμε.
Δεν κρύψαμε την ασημένια νεκροκεφαλή που φορούσαμε στον λαιμό μας...να ανοίξουμε χώρο για την hippy φάση μας...να ανοίξουμε χώρο για την κυριλέ φάση μας... να φορέσουμε κοχύλια και πολλοί άνθρωποι στον χώρο...ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΈΣΟΥΝΕ ΓΡΑΒΆΤΕΣ.
Είναι ο δρόμος που επιλέξαμε, το στυλ που μας εκφράζει, η μόδα που δεν πέρασε.
Άνθρωποι απο παντού έρχονται μαζί να μοιραστούνε το κοινό τους πάθος. Την αγάπη για την άσφαλτο. Σκουπιδιάρηδες, γιατροί, νταβατζήδες και καθηγητές πανεπιστημίου, φλωρόπαιδα και μουσάτοι μαλλιάδες.
Και όταν κυκλοφορεί convoy...η καλύτερη φάση. Να ταξιδεύεις στις autostradες της Ευρώπης καθοδόν προς το rally με 45 μηχανές...όταν ξαφνικά κολλάει στο convoy σου μία ομάδα απο την Σουηδία...ακολουθεί για λίγες ώρες και μετά αποκολλάται να πάει προς διαφορετική έξοδο, χαιρετίζωντας με μία κόρνα ή ένα μαρσάρισμα.
Να βλέπεις ορεινούς δρόμους μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι να απλώνονεται το convoy.
Έχουμε το πιο οργανωμένο group και μας δίνονται φοβερές ευκαιρίες κάθε χρονιά να ταξιδέψουμε όμορφα σε πολλές μεριές του πλανήτη. Γίνονται 3 rallies τον χρόνο στην Ευρώπη. Του χρόνου ένα στην Δανία. Του παραχρόνου Φινλανδία. Σε ποιόν άλλον δίνεται η Ευκαιρία να ταξιδέψει προς αυτά τα μέρη? Δεν μιλάμε για Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία και τα γνωστά..
----------Φιλοσοφία-----------------
Αφήνωντας την V Rod απέξω...
Θα μιλήσουμε για τις λοιπές Harley.
Για καβαλίστε την sporster 883 και παρατηρήστε κάτι.
Πόσο δυνατά ανεβάζει ταχύτητα χωρίς να τρελαίνεσαι στις αλλαγές. Είναι μία μηχανή που μπορείς να την πας γρήγορα χωρίς να της πιείς το αίμα.
Για την ακρίβεια νιώθεις πως οδηγάς ένα καθαρόαιμο χωρίς αλλαγές πολλές. Με την διαφορά ότι...ζυγίζει κάτι τόνους.
Όποιος νομίζει ότι είναι ψόφια μηχανή ας αναλογιστεί πως η μηχανή αγγίζει τα 180 με τους κόφτες στις 5.400.
Η μηχανή δίνει τα άλογα της χωρίς να ζουλήξεις τον κινητήρα της και χωρίς να χρειαστεί να τον ζουλήξεις. Και φυσικά...έχει και αυτή η μηχανή τους ρυθμούς της.
Mία μεγαλύτερου κυβισμού Harley διαθέτει το ίδιο στήσιμο κινητήρα.
Τον κινητήρα που σου επιτρέπει να πας όμορφα και γρήγορα με ένα cruising speed των 140 χαλαρά οδηγώντας...και όποτε θελήσεις να δώσεις λίγο παραπάνω γκάζι για μία πολύ άνετη προσπέραση.
Ο κινητήρας δεν ζορίζεται εκείνη την στιγμή, δεν λειτουργεί στο όριο και δεν πίνει όσο ένα μικρότερου κυβισμού. Γιατί πολλά κυβικά σημαίνει οικονομία καυσίμου αντιθέτως με τα αυτοκίνητα. Ποιό θα κάνει καλύτερο και πιο οικονομικό ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονίκη?
gsxr600 ή Haybusha? Το Hayabusha θα λειτουργεί πιο χαμηλά, πιο ήρεμα και θα πηγαίνει πιο γρήγορα.
Οι Έλληνες πάνω από όλα, έχουνε συνηθήσει να συνδιάζουνε την δύναμη με τις επιδόσεις για αυτό και αγνούν έναν καλοστημένο κινητήρα. Αφού μία μηχανή καταφέρνει περισσότερα με λιγότερα τι να την κάνεις? Αναρωτιέται εύκολα κανείς.
Ένας άνθρωπος που δεν ενδιαφέρεται να τριακοσαρίσει, ή ένας άνθρωπος που δεν νιώθει και ούτε και βλέπει διαφορά σε μία μηχανή που 0-εκατοσταρίζει σε 3.6sec απο μία μηχανή που 0-100 σε 3.4 θα δει ότι σε αυτή την περίπτωση ότι μία μηχανή με το στήσιμο του V2 προσφέρει περισσότερα με λιγότερα. Το τράβηγμα είναι εκεί όποτε το χρειαστείς για μία προσπέραση.
Έχει και αυτή της επιδόσεις της και ο κινητήρας του το στυλ του.
----------Στήσιμο κινητήρα------------------------------
Συνοψήζωντας, εγώ πιστεύω λοιπόν
-----------Ταυτότητα-------------------------------
-----------Φιλοσοφία---------------------------------
-----------Σταθερότητα-----------------------------
---------- Μακροζωία.----------------------------------
-----------Στήσιμο κινητήρα------------------------------
-----------Ευκαιρίες Προορισμών-----------------------------
Και στον δρόμο είδαμε ότι έχει και τις επιδόσεις της, και την άνεση της, και την οικονομία καυσίμου και παρέχονται ευκαιρίες να πας σε μέρη που δεν θα πήγαινες ποτέ.
Παρακαλώ όποιος είναι να κράξει ας κάνει τον κόπο τουλάχιστον να διαβάσει όλο το post πρώτα...βαριέμαι να λέω τα ίδια και τα ίδια.
Θα ακολουθήσει spam version σύντομα, ακονήστε τα μαχαίρια σας.
Original μοτοσυκλετιστής. Μπράβο σου, σε θαυμάζω που αγαπάς τη μηχανή σου και τα πράγματα που μπορείς να κάνεις μ' αυτή.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Πάντα όρθιος και χαμογελαστός στα μικρά και τα μεγάλα ταξίδια σου!
Υ.Γ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ VEAGLE! :lol:
Χωρίς πλάκα τώρα :a19:
Nikoskazer2000
03/08/2007, 01:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δεν γουστάρουν ΌΛΟΙ να βλέπουν τον ορίζοντα υπο κλίση, δεν αντέχουν ΟΛΟΙ να πηγαίνουν flat out στις ευθείες, δεν έχουν όλοι τη τρέλα του χώματος και άλλα πολλά... Ίσως γιατί φοβούνται, ίσως γιατί δεν νιώθουν την ανάγκη για αδρεναλίνη όπως εγώ, ή γιατί απλά ναι, δεν έχουν όλοι τις ίδιες ικανότητες για "κόλπα" (βλ. "χεράδες" και "big cohones").
Γιατί να μην καβαλήσουν μια χαρλευ λοιπόν? που έιναι το πρόβλημα δηλδη? Αυτή η μοτό μπορεί να ιδανική για αυτούς... Ναι δεν στρίβει, ναι δεν έχει ακτινικές δαγκάνες, δεν έχει γκάζια κ.ο.κ. Δεν νομίζω να υπάρχει αντικειμενικό άτομο που να διαφωνεί με αυτά.
Και εγω ανήκω σε αυτους που δεν θα αγόραζαν ποτέ χαρλευ, γιατί τους δικούς μου λογους, γιατί εμένα αυτή η μηχανή δεν έχει να μου πεί κάτι - έχω RR και παω τρακντεις και ενα ον-οφ για τα λοιπα γιατί έτσι τη βρίσκω ...
Όμως, αυτό που ενοχλεί με τούτο το θρεντάκι είναι ότι έτσι όπως παει, ο nikker - και ο χ,ψ nikker - μπορεί και να την κάνει για αλλού...
ωραίαααααα, είμαστε ενα φόρουμ "κλειστό" που δεν δέχεται παρά μόνο ομοιδεάτες? γιατι ενας χαρλεάς ή ένας χαρλευμαν να μην έχει θέση και λόγο εδω μέσα χωρίς να του την πέφτουν όλοι και απο παντού? και από που και ως που θα κρίνουμε χωρίς να τον ξέρουμε αν είναι λιγότερο ή
περισσότερο μοτοσικλετιστής? :a24:
Τι? απλά επειδή έχεις χαρλευ? εεε, εισαι λιγότερο μοτοσυκλετιστής απο εμάς... Ταμπέλες και στερεότυπα... :mad:
όπως και με τους βαραντερόβιους, και τους αφρικάνους, και και και ...
σόρρυ αν ξέφυγα εκτός θέματος, ή αν τα πήρα λίγο...
nikker, καλές βόλτες
+1000000000000000000000000000000000000
Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι τα πράγματα.
road spirit : :a18: :a20:
Πάντα όρθιος φίλε!
:sun: :wave2: :sun:
Nikoskazer2000
03/08/2007, 01:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Λοιπόν σε αυτό το φόρουμ αν δεν οδηγείς Κ7 ή R1 είσαι κουλός, βλάκας, κορόϊδο, είσαι για τις καφετέριες, ευθειάκιας κλπ. κοινώς ένα βδέλυγμα του μοτοσυκλετισμού..... :yuck:
Εάν δε έχεις υποπέσει στο μέγα λάθος να συμπαθείς ή να οδηγείς μηχανή που δεν γράφει στο ντεπόζιτο Yamaha, Suzuki ή τουλάχιστον ένα Kawasaki άντε και Honda είσαι για το πυρ το εξώτερον. :sad:
...:sad:
Πριν δύο χρόνια έτυχε να γνωρίσω ένα παλικάρι από την Αλεξανδρούπολη που είχε τότε μία HD Electra Glide Anniversary 100 (για όσους δεν γνωρίζουν το 2003 ή HD γιόρτασε τα εκατοστά της γενέθλια βγάζοντας στην παραγωγή 100 μοτοσυκλέτες Electra Anniversary Edition).
Στην Ελλάδα δεν ήρθε καμμία Anniversary οπότε χρειάστηκε να πάει Ιταλία για να κλείσει μία από τις τρεις που θα πήγαιναν. Η μηχανή του στοίχισε περί τα 40000? μαζί με τα περιφερειακά. :eyepop:
Όταν την είδα από κοντά τη χάζευα καμμιά ώρα καθώς ήταν ένα έργο τέχνης πάνω σε ρόδες. Ο τύπος μόνο για να την γυαλίσει αφιέρωνε πολλές ώρες κάθε βδομάδα. Και μην φανταστείτε ότι ήταν κανένας ψευτοκυριλέ τύπος, το παλικάρι ήταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ μοτοσυκλετιστής. Με την HD είχε γυρίσει όλη την Ελλάδα και μου έκανε εντύπωση όταν μου είπε ότι πρώτα φοράει το κράνος και το δερμάτινο και μετά πιάνει τα κλειδιά της HD.
εδω λεμε τις πρωσοπικες μας ιστοριες απο χαρλεαδες? :look:
ρε παιδια να πω την απο τετοια μου? μαλακες χαρλεαδες υπαρχουν οπως υπαρχουν μαλακες εντουραδες -στριταδες-ευρωπαιοι-γιαπωνεζοι κλπ κλπ κλπ
οπως υπαρχουν και καλα παιδια χαρλεαδες υπαρχουν οπως υπαρχουν καλα παιδια εντουραδες -στριταδες-ευρωπαιοι-γιαπωνεζοι κλπ κλπ κλπ
τι εχει να κανει τωρα η μηχανη που καβαλας τι ανθρωπος εισαι? (αυτα τα λενε κατι ασχετοι κομπλεξικοι -αλλο αν κανουμε πλακα - αλλα οποιος πιστευει οτι ξερει τι ειναι ο αλλος απο την μοτοσυκλετα που καβαλα ειναι στην καλυτερη για τα μπαζα).
και εγω ξερω χαρλεα καρα -καραγκιοζη που μου την επεφτε σε μπαρ
:rotflmao: και μου μιλαγε με αμερικανικη προφορα :rotflmao: του ελεους.
οπως την ποιο γελοια ατακα που μου εχουν πει στη ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ μεχρι τωρα χαρλεας μου την εχει πει (δε σας λεω :rotflmao: ) (την δευτερη χοντακια -κατι εχει αυτο το χ λεμε αχχαχχχααχαχ)
αυτο τι σημαινει? οτι ειναι ολοι γκιοζιδες? οχι βεβαια!!
ειρηνη υμην
:beer: :beer: να μαστε παντα καλα ΟΛΟΙ μας να βγαζουμε τα γουστα μας στις 2 ροδες ! με ασφαλεια! :wave2:
Runner Ducati
03/08/2007, 02:26
ο Nikker μαρεσει... :beer:
εχει παθος, και φαινεται να γουσταρει με ψυχη αυτο που κανει...
και αυτο ειναι που μετραει...
και ας ειμαιστε ΠΑΝΤΕΛΩΣ αντιθετοι οδηγικα...
:lol:
....
Και μιας και πιάσαμε τους χάλια κινητήρες της Harley και την Buell ας συγκρίνουμε Buell Lightning (με τον 883 κινητήρα της Harley) με TDM 900:
Για δες εδώ...ωπ...τι γίνεται? Ο πιο ψόφιος κινητήρας μίας εταιρίας η οποία η τελευταία φορά που έβγαλε καινούριο κινητήρα ήτανε -ήντα κάτι χρόνια πριν... ψωλιάζει ένα καινούριο τζαμπονέζικο μοντέλο που έχει χεστεί σε πωλήσεις...
Μάλλον -ήντα κάτι χρόνια πριν οι κινητήρες που έβγαζε η Harley ήτανε τόσο μπροστά ώστε οι Γιάπωνες ακόμα να τους φτάσουνε...
Ίδιες στροφές περισσότερα άλογα και ένα power to weight ratio πολύ καλύτερο. :sun:
σα να συγκρινεις λιγο ανομια πραγματα εδω φιλε μου.....
το buell σαφως σπορ μηχανακι με κινητηρα σαφως στα ανω επιπεδα αποδοσης (για αυτο που ειναι)
και απο την αλλη το TDM που απέχει πολυ απο την φιλοσοφια του buell και σαφεστατα δεν έχει την ιδια αρχιτεκτονικη κινητηρα...και οσον αφορα την τιμη αγορες.....αστα 5 tdm παιρνεις...
για κανε συγκριση με κανα ducati της σειρας SS (με τους διβαλβιδους αεροψυκτοους κινητηρες)
και στο κατω κατω ακομα και η buell εγκαταλειπει του HD κινητηρες....για κοιτα ΕΔΩ (http://www.motomag.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=586&Itemid=35)
πέραν αυτού....ολοι την ιδια βασικα γκαυλα έχουμε, απλα την βρισκουμε διαφορετικα...
εμεις στο δρομο, εσεις στο καραβι....:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
σορρυ δεν κρατηθηκα...φιλικα και με διαθεση φιλικου πειραγματος
:D :beer: :wave2:
Πριν δύο χρόνια έτυχε να γνωρίσω ένα παλικάρι από την Αλεξανδρούπολη που είχε τότε μία HD Electra Glide Anniversary 100 (για όσους δεν γνωρίζουν το 2003 ή HD γιόρτασε τα εκατοστά της γενέθλια βγάζοντας στην παραγωγή 100 μοτοσυκλέτες Electra Anniversary Edition).
Στην Ελλάδα δεν ήρθε καμμία Anniversary οπότε χρειάστηκε να πάει Ιταλία για να κλείσει μία από τις τρεις που θα πήγαιναν. Η μηχανή του στοίχισε περί τα 40000? μαζί με τα περιφερειακά. :eyepop:
Όταν την είδα από κοντά τη χάζευα καμμιά ώρα καθώς ήταν ένα έργο τέχνης πάνω σε ρόδες. Ο τύπος μόνο για να την γυαλίσει αφιέρωνε πολλές ώρες κάθε βδομάδα. Και μην φανταστείτε ότι ήταν κανένας ψευτοκυριλέ τύπος, το παλικάρι ήταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ μοτοσυκλετιστής. Με την HD είχε γυρίσει όλη την Ελλάδα και μου έκανε εντύπωση όταν μου είπε ότι πρώτα φοράει το κράνος και το δερμάτινο και μετά πιάνει τα κλειδιά της HD.
Γιατι ολοι οι Χαρλεαδες που ξερω εγω φορανε Γερμανικα κρανη και το μονο δερματινο που εχουν ειναι γιλεκο και λουστρο-παντελονι?
Και γιατι οταν εχουν συναντηση στην Αλεξανδρουπολη φορτωνουνε τις μηχανες απο Αθηνα στο πλοιο και δεν πανε οδηγωντας?οεο?:D :D
δεν γουστάρουν ΌΛΟΙ να βλέπουν τον ορίζοντα υπο κλίση, δεν αντέχουν ΟΛΟΙ να πηγαίνουν flat out στις ευθείες, δεν έχουν όλοι τη τρέλα του χώματος και άλλα πολλά... Ίσως γιατί φοβούνται, ίσως γιατί δεν νιώθουν την ανάγκη για αδρεναλίνη όπως εγώ, ή γιατί απλά ναι, δεν έχουν όλοι τις ίδιες ικανότητες για "κόλπα" (βλ. "χεράδες" και "big cohones").
Γιατί να μην καβαλήσουν μια χαρλευ λοιπόν? που έιναι το πρόβλημα δηλδη? Αυτή η μοτό μπορεί να ιδανική για αυτούς... Ναι δεν στρίβει, ναι δεν έχει ακτινικές δαγκάνες, δεν έχει γκάζια κ.ο.κ. Δεν νομίζω να υπάρχει αντικειμενικό άτομο που να διαφωνεί με αυτά.
Και εγω ανήκω σε αυτους που δεν θα αγόραζαν ποτέ χαρλευ, γιατί τους δικούς μου λογους, γιατί εμένα αυτή η μηχανή δεν έχει να μου πεί κάτι - έχω RR και παω τρακντεις και ενα ον-οφ για τα λοιπα γιατί έτσι τη βρίσκω ...
Όμως, αυτό που ενοχλεί με τούτο το θρεντάκι είναι ότι έτσι όπως παει, ο nikker - και ο χ,ψ nikker - μπορεί και να την κάνει για αλλού...
ωραίαααααα, είμαστε ενα φόρουμ "κλειστό" που δεν δέχεται παρά μόνο ομοιδεάτες? γιατι ενας χαρλεάς ή ένας χαρλευμαν να μην έχει θέση και λόγο εδω μέσα χωρίς να του την πέφτουν όλοι και απο παντού? και από που και ως που θα κρίνουμε χωρίς να τον ξέρουμε αν είναι λιγότερο ή
Τι? απλά επειδή έχεις χαρλευ? εεε, εισαι λιγότερο μοτοσυκλετιστής απο εμάς... Ταμπέλες και στερεότυπα... :mad:
όπως και με τους βαραντερόβιους, και τους αφρικάνους, και και και ...
σόρρυ αν ξέφυγα εκτός θέματος, ή αν τα πήρα λίγο...
nikker, καλές βόλτες
+1000000
Runner Ducati
03/08/2007, 02:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Και γιατι οταν εχουν συναντηση στην Αλεξανδρουπολη φορτωνουνε τις μηχανες απο Αθηνα στο πλοιο και δεν πανε οδηγωντας?οεο?:D :D
αμα βρεχει ετσι κανουν... για να μην σκουριασουν τα μεταλλα...
:p
:rotflmao: :rotflmao:
SPAM ON
Ρε δουλειές δεν έχετε και κάθεστε τέσσερις το πρωί στο PC :confused:
SPAM OFF
SPAM ON
SPAM OFF
εσυ εχεις βαλει τον αυτοματο? :rotflmao: :rotflmao: :beer:
Runner Ducati
03/08/2007, 02:45
SPAM ON
SPAM OFF
Εγω μεχρι αυτη την Κυριακη δουλευω 14:00 μεχρι 22:00 κανονικα, η εαν εχει υπερωριες και μεχρι 02:00 τα ξημερωματα...
φυσικα σε πλεουμενο ως ναυτικος...
:(
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εσυ εχεις βαλει τον αυτοματο? :rotflmao: :rotflmao: :beer:
Εγώ δουλεύω (βάρδια στο NOC) :bawl:
Εγώ δουλεύω (βάρδια στο NOC) :bawl:
:sick: υπομονη! :wave2:
Runner Ducati
03/08/2007, 02:48
βασικα ειναι καλη ωρα τωρα που πανε ολοι για υπνο να παω σε κανα στριπτιτζαδικο να εχω ολα τα μωρακια για παρτυ μου...
SPAM ON
SPAM OFF
Εγω πριν λιγο γυρισα απ'εξω,και μ'αυτα που ειδα παλι πινω κανα δυο μπυρες να χαλαρωσω γιατι δεν μπορω να κοιμηθω...:D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
βασικα ειναι καλη ωρα τωρα που πανε ολοι για υπνο να παω σε κανα στριπτιτζαδικο να εχω ολα τα μωρακια για παρτυ μου...
Αμ βέβαια τα έχεις και όλα δίπλα σου .... :D
Nikoskazer2000
03/08/2007, 02:51
Εγω βάρδια στο ξενοδοχείο ως τις 07:00. :bawl:
Runner Ducati
03/08/2007, 02:52
Αμ βέβαια τα έχεις και όλα δίπλα σου .... :D
;)
:cool:
Runner Ducati
03/08/2007, 02:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Εγω βάρδια στο ξενοδοχείο ως τις 07:00. :bawl:
Μπορει να χρειαστεις εσυ κατα τις 6 ...
Nikoskazer2000
03/08/2007, 02:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Μπορει να χρειαστεις εσυ κατα τις 6 ...
Δεν εχουμε κενό δωμάτιο κύριε...
:lol:
απλά τέλειο...
για να δουμε θα ρθει Ελλαδα?
http://www.carxox.com/html/Car/20070323/2007_Harley_Davidson_XR_1200_Prototype___Inspired_by_Dirt_Track_Racers_201.html
http://www.mototriti.gr/news/preview_news.asp?category_id=80&NEWS_DATA_ID=63518
98330
dirtbird
03/08/2007, 05:33
Φίλε τι θέλεις να μου πεις?
Την μηχανή αυτή την έχω δει απο κοντά.
Που θα μου πεις και πόσα ξέρω για την μηχανή...απλά δεν καταλαβαίνω εσύ τι θέλεις να πεις με το "Πάμε στοίχημα ότι απο πίσω είναι μαύρη"
Διάβαζε προσεκτικότερα....
Πάμε στοίχημα ότ'αμα βάλεις φωτό από την άλλη πλευρά της VR1000... θα είναι μαύρη?
Και άντε να στο κάνω λιανά....
Ήταν δίχρωμη... κατά τον δια-μήκη (μάους) άξονα, πορτοκαλί από την μία, μαύρη από την άλλη, προφανώς δεν το πρόσεξες ή είδες άλλη εκδοχή βαψίματος από την αρχική...
Μην περιμένεις να διαβάσω το υπόλοιπο (πρωινιάτικα)
:sun: :sun:
α....και κάτι άλλο....
είμαστε στις διαμάχες :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=s6AjrVqyU5s
Εγώ νομίζω ότι το ποζεριλίκη (ο ποζεράκιας,του ποζεράκια ;) ) ισχύει για όλες τις κατηγορίες μηχανών.
Το θέμα είναι,όταν κάποιος αγοράζει μηχανή,να την αγοράζει επειδή του αρέσει και επειδή την γουστάρει ΑΥΤΟΣ.Όχι επειδή είναι στην μόδα ή επειδή αρέσει σε όλους τους άλλους.
Όλοι αυτοί που αγοράζουν στρήτ ή μεγάλα εντούρο,στην αρχή του καλοκαιρίου και τα πουλάνε όταν χειμωνίασει,απλά για να τα παρκάρουν έξω απο τα καφέ και να το παίζουν και καλά μηχανόβιοι,είναι ακριβώς το ίδιο όπως τους χαρλεάδες που αναφέρονται σε ποιό πάνω πόστ.
Παρεπιμπτόντως,αν όλοι οι τσοπεράδες ακούνε Ρόκ,τότε όλοι οι Κινέζοι ξέρουν καράτε και όλοι οι Βραζιλίανοι ποδόσφαιρο :D
Στο κάτω,κάτω είναι η ιδέα της μοτοσυκλέτας,όχι η μηχανή η ίδια που έχει σημασία.
Όλες οι μηχανές είναι ωραίες,μακάρι να είχαμε λεφτά να αγοράζαμε απο όλα τα είδη μία και να τις οδηγάμε ανάλογα με την διάθεση :winka:
Παράδειγμα..
Ο μάστρος μας (γίαπης που απέκτησε πολλά λεφτά απότομα,γύρω στα 40),αποφάσισε να πάρει μηχανή.Ακούμπησε 20000 λίρες (περίπου 35000 Ευρά) και πήρε το ποιό ακριβό μοντέλο Χάρλευ, με όλα τα κομφόρ (βαλίτσες,κρόσια,σακάκια,παντελόνια,καπελάκια,μπρελόκ ,γυαλί ηλίου,κάθισμα τουαλέτας,χαρτομάντηλα,πετσέτες της θάλασσας κλπ).
Πρώτη μέρα στο γραφείο,μπαίνει μέσα με ύφος Τζείμς Ντήν και μου λέει:
"Πότε θα δώσεις μέσα την παλιοχόντα, να πάρεις τζιε εσύ καμία πραγματική μηχανή"
Οι απαντήσεις που πέρασαν απο το νού μου ήταν ποικίλες και χρωματιστές.Σκέφτηκα την δουλεία μου όμως και του είπα απλά χαμογελώντας "Ότι μπορεί ο καθένας"
Είναι φανερό ότι ο άνθρωπος είναι μαλάκας.Φταίει η Χάρλευ για αυτό; Όχι βέβαια!
Στο τέλος της ημέρας και εγώ γουστάρω τις τσόπερ.
Είχα 3 χρόνια ένα Drag Star και ήταν απο τις ποιό ωραίες μηχανές που είχα ποτέ.
Το έδωσα όμως για το BMW F650GS :evil: :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joshoua
........
Κύπρος βλέπω, έ?
Υ.Γ. Καλορίζικο και το site σας:beer:
super_toto
03/08/2007, 08:12
Mην ανησυχείς...
....δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Δεν περιμένω να δω τι χρόνους έγραψε για να καταλάβω αν μου αρέσει η οδήγηση της ή όχι.
Φίλε Νικκερ είσαι μάγκας. Απλά γιατί μπορείς να κάνεις και σοβαρή κουβέντα αλλά και να αντέχεις τον χαβαλε απαντώντας χωρίς να γίνεσαι προσβλητικός και χωρίς να παρεκτρέπεσαι.
Παρόλο που διαφωνώ μαζί σου σε πολλά και παρόλο που κάποια πράγματα από όσα λες είναι εμφανώς επιρρεασμένα από την εμπάθειά σου για τα τζαπαν, το έχεις ψάξει το θέμα και είσαι αυθεντικός.
Τσάκο μια :beer:
Da.Vintage
03/08/2007, 08:36
Ρε Γιάννη εδώ δε τον κράζουμε γιατί είναι Χαρλεάς...
Αλλά γιατί προσπαθεί να θεοποιήσει τις Χάρλευ σε όλους τους τομείς!
Εγώ πρώτα απ'όλους όταν πρωτομπήκε του είπα οτι η Χάρλευ όχι απλά είναι κορυφή αλλά μονοπώλειο στο είδος του...
Αλλά στο είδος του...
Δε μπορείς να μιλάς για Χάρλευ και επιδόσεις ή για χάρλευ και στρίψιμο και να τα συγκρίνεις άμεσα με ένα Supersport!
Μετά δε μπορείς να πείς σε κάποιον που έχει μπεί 10 φορές πίστα και έχει γράψει τους απίστευτους χρόνους οτι είναι λάθος ο τρόπος που στρίβει και να οδηγείς Χάρλευ..!
Και πραγματικός Χαρλεάς στην ελλάδα μάλλον δεν υπάρχει!:wave2:
Da.Vintage
03/08/2007, 08:45
Λοιπόν σε αυτό το φόρουμ αν δεν οδηγείς Κ7 ή R1 είσαι κουλός, βλάκας, κορόϊδο, είσαι για τις καφετέριες, ευθειάκιας κλπ. κοινώς ένα βδέλυγμα του μοτοσυκλετισμού..... :yuck:
Εάν δε έχεις υποπέσει στο μέγα λάθος να συμπαθείς ή να οδηγείς μηχανή που δεν γράφει στο ντεπόζιτο Yamaha, Suzuki ή τουλάχιστον ένα Kawasaki άντε και Honda είσαι για το πυρ το εξώτερον. :sad:
Tί χαζομάρες λες μωρέ επειδή κάνουμε χαβαλέ στις διαμάχες!
Εμένα το μηχανάκι σου έχει τον απόλυτο σεβασμό μου πιστεύω πως είναι ίσως το καλύτερο SS στα 600...
όπως και το Τιger 1050 στα on-off
Da.Vintage
03/08/2007, 08:50
Φίλε μπόρεσε...και έβγαλε 127 στις 8000 με 1130 κυβικά.
Αυτά τα άλογα τα βγάζουν Γιαπωνέζικα παραγωγής με τα μισά κυβικά! (600):winka:
Da.Vintage
03/08/2007, 08:59
Ρε συνεχίζεις να βάζεις ότι πιό χαζά παραδείγματα υπάρχουν όπως σε συμφέρουν!
Βάλε και τιμές και μετά μίλα! Δεν είναι καν στην ίδια κατηγορία!
Μή μπερδεύπυμε τις π#Τ$Ε$ με τις βούρτες πιά
Η κατηγορία του TDM με συμφωνίες που γίνονται μέσω εταιρειών πρέπει να βγάζει γύρω στα 90 το GS 1200 λές να μπορεί να βγάζει μόνο 90κάτι άλογα ενώ σε άλλα μοντέλα ο όδιος κινητήρας βγάζει 120 ή 130βάλε!? ή το VSTROM 1000?
Το μόνο που Ξέφυγε απο τη κατηγορία είναι ο Τίγρης 1050 με 130 και καλά έκανε!
:look:
Da.Vintage
03/08/2007, 09:00
Νταλικέρηδες που θέλαν να πάρουν μια μηχανή με λάστιχο που να φέρνει σε αυτοκίνητο, το στροφόμετρο κολλημένο στις 2.000σ.α.λ και μια πολυθρόνα για να μην πιέζεται η κοιλάρα τους (είπαμε για νταλημέρηδες μιλάμε) πάνω στο ντεπόζιτο.
Σε κάλυψα;
Aπόλυτα!:D :beer: :wave2:
Da.Vintage
03/08/2007, 09:06
Γιατι ολοι οι Χαρλεαδες που ξερω εγω φορανε Γερμανικα κρανη και το μονο δερματινο που εχουν ειναι γιλεκο και λουστρο-παντελονι?
Γιατί :
1ον) Στην εθνική δεν υπάρχει κόσμος για να τους κοιτάει! :lol:
2ον) Γιατί με την ιλλιγκιώδη ταχύτητα των 70 χαω που πάνε στην εθνική σαν κομβόι θέλουν 3 διανυκτερεύσεις μέχρι Θεσ/κη:lol:
super_toto
03/08/2007, 09:08
Σε κάλυψα;
χΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑ η καλύτερη απάντηση που έχει γραφτεί μπράβο kazer
και μπράβο τιτανα που το επανεφερες
:p :D :p :D :p :D :p :D
road spirit
03/08/2007, 11:05
Ρε Γιάννη εδώ δε τον κράζουμε γιατί είναι Χαρλεάς...
Αλλά γιατί προσπαθεί να θεοποιήσει τις Χάρλευ σε όλους τους τομείς!
....
Δε μπορείς να μιλάς για Χάρλευ και επιδόσεις ή για χάρλευ και στρίψιμο και να τα συγκρίνεις άμεσα με ένα Supersport!
....
Μετά δε μπορείς να πείς σε κάποιον που έχει μπεί 10 φορές πίστα και έχει γράψει τους απίστευτους χρόνους οτι είναι λάθος ο τρόπος που στρίβει και να οδηγείς Χάρλευ..!
...
σε αυτό μαζί σου, ναι!
η ένσταση μου ήταν στο ότι σχημάτισα την εντύπωση πως το κράξιμο έπεφτε λόγο χαρλευ απλα. Ισως έκανα λάθος και δεν διάβασα προσεκτικά, αλλά ακόμα και έτσι, η συγκεκριμένη άποψη μου παραμένει!
Αλλά σε αυτό που λες τώρα, οκ! :wave2:
edit : αν και δεν νομίζω οτι προσπαθεί να θεοποιήσει τις χαρλευ, κάπου έγραψε για τα + των SS κλπ (όφουυυυυ, βαριέμαι να ξαναδιαβάζω πισω σελίδες και να κάνω quote ...), νομιζω οτι εχει ενα ιδιαίτερο τρόπο γραφής, που είναι ευκολα παρεξηγίσιμος
Da.Vintage
03/08/2007, 11:18
σε αυτό μαζί σου, ναι!
η ένσταση μου ήταν στο ότι σχημάτισα την εντύπωση πως το κράξιμο έπεφτε λόγο χαρλευ απλα. Ισως έκανα λάθος και δεν διάβασα προσεκτικά, αλλά ακόμα και έτσι, η συγκεκριμένη άποψη μου παραμένει!
Αλλά σε αυτό που λες τώρα, οκ! :wave2:
edit : αν και δεν νομίζω οτι προσπαθεί να θεοποιήσει τις χαρλευ, κάπου έγραψε για τα + των SS κλπ (όφουυυυυ, βαριέμαι να ξαναδιαβάζω πισω σελίδες και να κάνω quote ...), νομιζω οτι εχει ενα ιδιαίτερο τρόπο γραφής, που είναι ευκολα παρεξηγίσιμος
:a10: Σε έχω φίλο...:winka:
dirtbird
03/08/2007, 11:36
νομιζω οτι εχει ενα ιδιαίτερο τρόπο γραφής, που είναι ευκολα παρεξηγίσιμος
κι εγώ άμα αρχίσω και ξεπατηκώνω τον Ζουράρι, να δεις πόσο περίεργος θα σου φανώ.....:rolleyes:
road spirit
03/08/2007, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
κι εγώ άμα αρχίσω και ξεπατηκώνω τον Ζουράρι, να δεις πόσο περίεργος θα σου φανώ.....:rolleyes:
:lol: μα για κάνε μια προσπάθεια!
Mπορείς και παραμπορείς.
Δεν ξέρεις τι κρύβει στο γκαράζ του ένας Harleas
Και το ότι έσκασες τα χρήματα σου για να πάρεις sportbike σε κάνει sportbike owner, όχι sportbike rider...
Εδώ την έχουμε δει όλοι Valentinoi Rossιδες...πάει η κάθε η κουτσή μαρία και αρπάζει μία μηχανή 180 αλόγων και πάει και σκοτώνεται...
Δεν ξέρω...ίσως κάνω και λάθος..ίσως δεν σκοτώνονται οι μισοί απο δάυτους.
Στο βιντεάκι αυτό είναι εμφανές ότι οι riders κρεμάνε γόνατο και πετάνε πωπό έξω ενώ το στήθος και το κεφάλι δεν προεξέχουνε.
Δεν ήθελα να θίξω κανέναν απο το βιντεάκι αυτό, γαμάτοι είναι. Κάνω λάθος όμως για την παρατήρηση μου? Για το βάρος? Δεν ξέρω...ίσως πρέπει να σκάσω προκαταβολή για GSXR1000 και μετά να ξανάρθω.
Και έχω δει κουλάδι με R1 να τρώει ψώλιασμα σε πίστα απο...
...
Βαρκαντέρο...
και ας έπαιρνε και τις τρελές κλίσεις.
Μιλάμε για τρελό ψώλιασμα όμως.
Δεν θεοποιώ τις Harley σε όλους τους τομείς...φυσικά δεν έχει τις τελικές και τις επιταχύνσεις και το στρίψιμο μίας supersport.
Εγώ την την υπερασπίζομαι γιατί προσπαθώ να σας αλλάξω το μυαλό. Και νομίζω ότι έχω μιλήσει με στοιχεία και συγκριτικά. Γιατί έχουνε και αυτές οι μηχανές τα πλεονεκτήματα τους.
Υπενθύμιση:Την VR1000 την έχω δει απο κοντά.
Καλό Σαββατοκύριακο...
...σας έχω
Da.Vintage
03/08/2007, 12:57
Mπορείς και παραμπορείς.
Δεν ξέρεις τι κρύβει στο γκαράζ του ένας Harleas
Και το ότι έσκασες τα χρήματα σου για να πάρεις sportbike σε κάνει sportbike owner, όχι sportbike rider...
Aν μιλάς σε προσωπικό επίπεδο... θέλω να θεωρώ τον εαυτό μου εκτός απο owner και sportbike rider...
Καλό Σαββατοκύριακο...
Kαλές διακοπές! :wave2:
...σας έχω
Στον ύπνο σου!:lol:
road spirit
03/08/2007, 13:01
Στο βιντεάκι αυτό είναι εμφανές ότι οι riders κρεμάνε γόνατο και πετάνε πωπό έξω ενώ το στήθος και το κεφάλι δεν προεξέχουνε.
Δεν ήθελα να θίξω κανέναν απο το βιντεάκι αυτό, γαμάτοι είναι. Κάνω λάθος όμως για την παρατήρηση μου? Για το βάρος? Δεν ξέρω...
δεν μπορείς να πεις αν είναι λάθος. Στο κάτω κάτω υπάρχουν αρκετοί αγωνιζόμενοι (ακόμα και στα motogp και στα WSBK) που έχουν αυτή τη στάση σώματος