PDA

View Full Version : H ΑΕΚ ΜΕ ΣΕΒΙΛΗ!

Σελίδες : 1 [2] 3 4

HEATSEEKER750
14/08/2007, 08:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Τον στοχο τον βαλατε μετα την κληρωση με την Σεβιλλη ??? :look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:wave2:

Οχι φιλε μου.Εμεις δεν ειχαμε ποτε στοχο το C.L. Εσεις θα το σηκωσεται οταν θα γινει ο τελικος στην Αθηνα....Ετσι δεν ειπε ο προεδρος???Αληθεια ποτε θα γινει ο τελικος στην Αθηνα???Μηπως εγινε και δεν σας ειδοποιησαν???Παιξε ΚΑΙ φετος προκρηματικα για το ΟΥΕΦΑ και ασε εμας:wave2: :wave2: :wave2:

Gandalf dr685sm
14/08/2007, 08:55
Λοιπόν... για όσους έχουν δορυφορικούς δέκτες , δοκιμάστε....

ESPN, Al Jazeera, TPS Football, ESPN2, Supersport2 (Poland), Canal+ (αυτό θα το δείξει σίγουρα)...

είναι τα πιθανότερα που θα μεταδώσουν τον αγώνα με την Σεβίλλη.

Δυστυχώς απο όσο φαίνεται κανένα Ελληνικό κανάλι δεν μπορεί να ανταπεξέρθει στις οικονομικές απαιτήσεις των Ισπανών. Οπότε είτε ραδιόφωνο, είτε τα παραπάνω αν σταθούμε "τυχεροί".

Ο αγώνας είναι στις 21:45 , άρα δορυφορικά θα το έχουν ανακοινώσει ώς 19:45.

Καλημέρα μας.

Gandalf

giobazolias
14/08/2007, 12:13
μεχρι στιγμης δεν ειναι ξεκαθαρο ποιο/ποια καναλια και αν θα μεταδωσουν τον αγωνα........ουτε και για τα ισπανικα.
οι ενδιαφερομενοι να εχουν το νου τους ........................ http://www.liveonsat.com/

και για οσους κατεχουν απο δορυφορικα χομπυ:winka: να εχουν το νου τους εδω.................
http://upload-triosat.pl/ (η ανανεωση στους κωδικους ειναι γρηγορη)

υ.γ. φαινεται πως τα βρηκαν στη μεταδωση ισπανοι και supersport μετα απο παρεμβαση της ΠΑΕ ΑΕΚ .

Gandalf dr685sm
14/08/2007, 12:44
απο όσο φαίνεται με παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΕΚ... .

(σ.σ. και ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ απο φιλάθλους της ΑΕΚ σε ραδιόφωνα και ιστοσελίδες)

www.sportime.gr:

Σεβίλλη-ΑΕΚ στο Supersport!

Φως στο τούνελ φαίνεται ότι βρέθηκε, την τελευταία στιγμή για την μετάδοση της αναμέτρησης της Σεβίλλης με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από παρέμβαση του Ντέμη Νικολαϊδη, ο ισπανικός σύλλογος έριξε τις απαιτήσεις του και πλέον, το συνδρομητικό κανάλι είναι μια ανάσα από την συμφωνία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Supersport θα έχει πολύ μικρά, έως και ελάχιστα οικονομικά οφέλη, αφού η χρονική στιγμή που «κλείστηκε» η συμφωνία, δεν έχει το χρόνο να κλείσει «πακέτα» διαφημίσεων…

Αυτό σημαίνει για μένα να έχεις πρόεδρο ΑΕΚτζη...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΤΕΜΗ

Ε ρε τι έχει να γίνει...τώρα να δείς θεαματικότητες.

Gandalf

CIRUS
14/08/2007, 12:56
Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους της Ένωσης καθώς μετά από παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΕΚ στις διαπραγματεύσεις του συνδρομητικού καναλιού με τους ισπανούς, βρέθηκε η "χρυσή" τομή και ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 21:45 από τη συχνότητα του Supersport.

COPY-PASTE ΑΠΟ http://www.spor24.gr/html/ent/609/ent.191609.asp

CIRUS
14/08/2007, 12:57
ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΜΑΓΟΣ:)

Gandalf dr685sm
14/08/2007, 13:02
και τα νέα τρέχουν...

Άλβεζ εκτός σύμφωνα με την συνέντευξη του Ράμος και δημιουργεί προβλήματα πειθαρχίας και τάξης μέσα στην Σεβίλλη.Επίσης εκτός αποστολής έμεινε και ο Εσκουντέ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς. Ιδια μοίρα και για τον Αντριάνο, ο οποίος χάνει την αναμέτρηση της Τετάρτης λόγω τραυματισμού.

Έχει γίνει χαμός λέει στην Ισπανία για τον Φερέρ και την υποδοχή της ΑΕΚ εκεί απο τους φιλάθλους τόσο της ΑΕΚ αλλά και της Μπέτις , δημιουργώντας κλίμα τοπικής αντιπαράθεσης.

Θα το δούμε και στο SSP1 τώρα... έ ρε τι έχει να γίνει... Κατακαλόκαιρο και ευτυχώς που είμαι μόνος μου αυτή την περίοδο. Φαντάσου δηλαδή να έχεις το έταιρο ήμισυ να θέλει έξοδο (δικαιολογημένα για εκείνη μιας και 15/8)και να θες να δείς την ομάδα σου τώρα με φίλους ή απλά με συνοδεία παγωμένης μπύρας και πίτσας.

Αίντε να φέρουμε και ενα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Gandalf

STOYBI
14/08/2007, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από HEATSEEKER750
Οχι φιλε μου.Εμεις δεν ειχαμε ποτε στοχο το C.L. Εσεις θα το σηκωσεται οταν θα γινει ο τελικος στην Αθηνα....Ετσι δεν ειπε ο προεδρος???Αληθεια ποτε θα γινει ο τελικος στην Αθηνα???Μηπως εγινε και δεν σας ειδοποιησαν???Παιξε ΚΑΙ φετος προκρηματικα για το ΟΥΕΦΑ και ασε εμας:wave2: :wave2: :wave2:

Εδω εχετε βαλει στοχο εσεις το πρωταθλημα δεν θα βαλουμε εμεις στοχο το C.L ?? :D

Προκριματικα για το ουεφα δεν θυμαμαι να εχουμε παιξει τα τελευταια χρονια σε αντιθεση με εσας.. Που μαλλον ουτε εσυ θα θες να τα θυμασαι αυτα τα παιχνιδια.. :blush:

HEATSEEKER750
14/08/2007, 14:44
Εδω εχετε βαλει στοχο εσεις το πρωταθλημα δεν θα βαλουμε εμεις στοχο το C.L ?? :D

Προκριματικα για το ουεφα δεν θυμαμαι να εχουμε παιξει τα τελευταια χρονια σε αντιθεση με εσας.. Που μαλλον ουτε εσυ θα θες να τα θυμασαι αυτα τα παιχνιδια.. :blush:

Γρήγορα ξεχνάς.....
Για πες μου ΚΑΙ πέρυσι τι κάνατε? Δεν παλεύατε με την Σαχτιαρ μπας και βγείτε στο ΟΥΕΦΑ?Για εσάς οι όμιλοι του CL είναι η πόρτα που το πολύ πολύ να σας οδηγήσει στο ΟΥΕΦΑ ενώ για τον πρόεδρό σας ο τρόπος να τα κονομάει χωρίς κόπο τάζοντας σας λαγούς με πετραχήλια και ευρωπαϊκές πορείες...
Μη γράψεις εδώ ότι φέτος πάτε για να περάσετε στην επομενη φάση του CL.Αν θες να γράψεις κάτι τέτοιο πάνε στα ΑΝΕΚΔΟΤΑ γιατί μόνο για εκεί είστε....:wave2: :wave2: :wave2:

STOYBI
14/08/2007, 14:56
Γρήγορα ξεχνάς.....
Για πες μου ΚΑΙ πέρυσι τι κάνατε? Δεν παλεύατε με την Σαχτιαρ μπας και βγείτε στο ΟΥΕΦΑ?Για εσάς οι όμιλοι του CL είναι η πόρτα που το πολύ πολύ να σας οδηγήσει στο ΟΥΕΦΑ ενώ για τον πρόεδρό σας ο τρόπος να τα κονομάει χωρίς κόπο τάζοντας σας λαγούς με πετραχήλια και ευρωπαϊκές πορείες...
Μη γράψεις εδώ ότι φέτος πάτε για να περάσετε στην επομενη φάση του CL.Αν θες να γράψεις κάτι τέτοιο πάνε στα ΑΝΕΚΔΟΤΑ γιατί μόνο για εκεί είστε....:wave2: :wave2: :wave2:

Ωχ ναι .. Το ξεχασα... :blush:

:D Ε.. Ειχαμε και εμεις τις ατυχιες μας...... :D

Κατα τα αλλα.... Εδω υπαρχουν προεδροι που ταζουν ελληνικες πορειες ο δικος μας στις ευρωπαικες θα κολλησει ?? :smilea:

Gandalf dr685sm
14/08/2007, 15:29
ο δικος μας στις ευρωπαικες θα κολλησει ??

Έλα μου ντε!!!... φέτος μόνο σας έχει κακομάθει και δεν μιλάει καθόλου ... ίσως για να μην πετάξει καμιά χοντράδα πάλι του στύλ... ο Ριβάλντο έφυγε μόνος του!!!:lol: :lol:

Gandalf

STOYBI
14/08/2007, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Έλα μου ντε!!!... φέτος μόνο σας έχει κακομάθει και δεν μιλάει καθόλου ... ίσως για να μην πετάξει καμιά χοντράδα πάλι του στύλ... ο Ριβάλντο έφυγε μόνος του!!!:lol: :lol:

Gandalf

Και μενα αυτο με ανησυχει.... :look:

Λες να σκασουμε φετος τελικο ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blueblack
15/08/2007, 07:38
AΝΤΕ AΕΚΑΡΑ.............................

KANE ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ................

Κείνο πού μέ τρώει
Κείνο πού μέ σώζει
Είναι πού όνειρεύομαι
Σάν τό καραγκιόζη

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
15/08/2007, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
AΝΤΕ AΕΚΑΡΑ.............................

KANE ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ................

Κείνο πού μέ τρώει
Κείνο πού μέ σώζει
Είναι πού όνειρεύομαι
Σάν τό καραγκιόζη

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ

ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟ ΙΣΠΑΝΟΥΣ

:beer: :beer:

vangelis 64
15/08/2007, 15:49
Έτσι και γίνει κανά θαύμα,με βλέπω ν' αλλάζω avatar.:lol: :lol:

Πάντως παιδιά,κακά τα ψέμματα αλλά εμένα το μόνο που μ' ενδιαφέρει είναι να παίξουμε με αξιοπρέπεια και να μην συντριβούμε.
Όπως και να το κάνουμε είναι σε άλλο επίπεδο αυτή η ομάδα.

Άντε να δούμε ρε ΑΕΚΑΡΑ......πώρωσέ μας!!

alximistis
15/08/2007, 21:32
Μέχρι στιγμής κι ενώ τελείωσε το α' ημίχρονο... το όνειρο αντέχει και συνεχίζεται! :)
Πρώτα σχόλια αν και είμαι φορτισμένος από τον αγώνα.
Καλή αλληλοκάλυψη καλή άμυνα δεμένη ομάδα. Αν και αρχή πολύ δεμένη. Μπράβο Φερέρ.
Όχι ιδιαίτερα τεχνίτες οι παίκτες μας αλλά δυνατοί και παλεύουν. Μπράβο στα παιδιά.
Πολύ μ αρέσει ο Ράμος καλός ο Ρίμπο πολύ καλός κι ο Ενσαλίβα.
Απογοητευτικός θεωρώ ο Λύμπε. Δεν τραβά πιστεύω.

Τα αρνητικά μας.
Γαμώ το κέρατο μου γιατί όλες οι ελληνικές ομάδες πρέπει σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό σημείο να χάνουν εντελώς την αυτοσυγκέντρωσή τους και να παραπέουν;
Από το 37 ως και το 41 περίπου το γήπεδο έγερνε κι εμείς δεν καθαρίζαμε τις φάσεις. Από μία τέτοια παραλίγο να το φάμε. Πάντα προς το τέλος του ημιχρόνου ή του αγώνα το έχουμε αυτό. Τα νεύρα μου!!!
Είπα για τον Λύμπε δεν μ αρέσει καθόλου ως τώρα ούτε να πω την αμαρτία μου κι ο Σέζαρ. Αν μάλιστα στη φάση της κεφαλιάς στο 43 ήταν πιο ήρεμος και προσεκτικός ίσως υπήρξε κάτι καλύτερο.
Όσο για τον τερματοφύλακα... ουφ... οκ έπιασε ένα καλό αλλά... τεσπα θα δούμε.
Τέλος ο Αρουαμπαρένα! Γαμώτο το πάει φιρί φιρί να κοκινισθεί. Είναι ο γνωστός Αργεντίνος αλητάκος-τσαμπουκάς.

Τεσπα το σύνθημα παραμένει.
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!! ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ!!!
ΕΜΠΡΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΟΥ ΑΕΤΕ!!!!!

alximistis
15/08/2007, 22:13
Ε οκ φάνηκε ότι είναι καλύτερη ομάδα μην λέμε και κουλά τώρα.
Προσωπικά δεν κατάλαβα την αλλαγή του Ράμος για τον Καφέ αλλά τεσπα. Δεν πειράζει όσο ζούμε ελπίζουμε. :)

Μια ζωή μαζί. ΑΕΚ!!!

vangelis 64
15/08/2007, 23:15
Καλά τα πήγαμε.Αν και μπορούσαμε νά' χαμε φάει άλλα,το πρώτο γκολ(και καθοριστικό πιστεύω)ήταν αστείο.Για το δεύτερο,κανένα σχόλιο.Επείδειξη ανωτερότητας,άλλη κλάση,άλλο επίπεδο...πείτε το όπως θέλετε.
Για τη σύνθεση,η μόνη μου ένσταση(ο Φερέρ ξέρει πολύ καλύτερα βέβαια)είναι η χρησιμοποίηση πολλών αργών παικτών μαζί.Ριβάλντο,Λυμπερόπουλος-Δέλλας-Καφές.
Anyway........από τη μεριά μου μόνο μπράβο έχω να πω.Η ΑΕΚ βαδίζει καλά και θα γίνει μια πολύ καλή ομάδα.Αρκεί να αντιπαρέλθει τίς ελληνικές ασθένειες με σοβαρότητα.

Γεια σου ΑΕΚΑΡΑ!!! :beer: :beer: :beer:

HEATSEEKER750
16/08/2007, 00:17
Νομίζω ότι οποίος είδε το ματς καταλαβαίνει ότι η διαφορά τον δυο ομάδων είναι χαοτική...
Οι Ισπανοί είχαν απίστευτη ταχύτητα στην ανάπτυξή τους αλλά πιστεύω ότι τα γκολ που δεχτικαμε ήταν γελοία.Ειδικά το πρώτο.Στο δεύτερο πιστεύω ότι ήταν λάθος του Καφέ , έπρεπε να κάνει φάουλ.
Τες πα αυτά είναι λογία .Αν ήμασταν λίγο πιο ατυχοι θα μπορούσαμε να χαμε φάει αλλά 2 γκολ και αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί το τελικο σκορ θα ήταν 2-1.
Πιστεύω ότι η ομάδα έπαιξε όσο καλά μπορούσε και ήταν διαβασμένη.Μπραβο στον Φερέρ και στους παίχτες....

FORZA AEKΑΡΑ ΕΑ Ε Α Ε....

CIRUS
16/08/2007, 07:47
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΕ Η ΑΕΚ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΗΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΑΦΩΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΜΟΔΑ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΣΕΖΑΡ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ Η ΣΕΒΙΛΛΗ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΓΚΟΛ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!

Gandalf dr685sm
16/08/2007, 07:54
Είπαμε ....

Η διαφορά της Σεβίλης με την ΑΕΚ είναι τεράστια. Ελπίζαμε σε ενα μικρό θαύμα και ίσως αν μας έκανε το χατήρι η τύχη σε εκείνο το σουτ του Σέζαρ , τότε να είχαμε ακόμα ελπίδες στο θαύμα.

Η μία είναι ομάδα των Ευρωπαϊκών τίτλων και η άλλη μια ομάδα που με το ζόρι μπαίνει σε ομίλους του CH.L. Τεράστιες οι διαφορές.

Επίσης δίνω δίκιο στους φίλους γαύρους για το κέντρο και τον Ρίμπο... αργή η ΑΕΚ... πολύ αργή στο κέντρο. Μόλις μπήκε ο Κονέ, όλο το κέντρο πήρε φόρε.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ Ενσαλίβα Ράμος και Αρουαμπαρένα.

Καλός ανέλπιστα ο Άλβεζ και ο Δέλλας.

Χαμένος ο Ζήκος , ο Μαντούκα με Σέζαρ σε άλλο γήπεδο και τους κατάπιαν οι Ισπανοί. Ο Λύμπε μόνος του εναντίον όλων... πολύ δύσκολα θα έκανε κάτι.

Η αλλαγή του Καφέ έγινε γιατί ο Ράμος είχε ταλαιπωρηθεί αφάνταστα απο τον μικρό της Σεβίλης (τι σβούρα ήταν αυτή; ) και φαινόταν ο Ενσαλίβα στις βοήθειες να τα πηγαίνει καλύτερα για αυτό και έβαλε τον Καφέ μπας και δημιουργηθεί ανάπτυξη. Δυστυχώς δεν έπιασε.

Και τα δύο goal μπήκαν απο το ταχύτατο ποδόσφαιρο των Ισπανών.... Ειδικά το δεύτερο ο Καφές τράβηξε μια φωτογραφία στον επερχόμενο Ισπανό μιας και μόνο αυτό μπορούσε να κάνει.

Μορέτο..... θα μας κάνει καρδιακούς... έπιασε τα άπιαστα (δείγμα οτι κάτι ξέρει απο μπάλα) αλλά μόλις έπεφτε στα πόδια του η μπάλα.... ΑΜΑΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!

Με λίγα λόγια... Η Σεβίλη είναι μια ομάδα που πάει να περάσει μέχρι και τους 8 για μένα στο CH.L. με πολλές δυνατότητες για την συνέχεια.

Η ΑΕΚ δείχνει οτι θέλει δουλειά σε επίθεση κυρίως μιας και εκεί ήμασταν χαμένοι σε όλο τον αγώνα , χωρίς το "ειδικό βάρος" ενός Blanco ή έστω του Diuf-Παυλή που όπως και δήποτε έπρεπε να είναι στην ομάδα , στον πάγκο.

Τι μου άρεσε απο την ΑΕΚ...

Καλή άμυνα όταν ήαν συγκεντρωμένη με αποτέλεσμα να αποδιοργανώνει το κέντρο των αντιπάλων. Ειδικά τα back half είναι το λαχείο της ΑΕΚ φέτος (Αρου-Ράμος).

Τι δεν μου άρεσε...

το αιώνιο πρόβλημα της ΑΕΚ... κέντρο - ανάπτυξη. Χωρίς τον Ζήκο δεν υπάρχει κέντρο. Ο Ενσαλίβα είναι το τέλειο στήριγμα του , αλλά θα πρέπει και εκείνος να ανέβει αρκετά για να μπορέσει η ΑΕΚ να παίξει καλά.

Αργή ομάδα... πολύ αργή... δίνω δίκιο στους φίλους γαύρους για το θέμα "Ριβάλντο". Αν είναι στην μέρα του θα σου πάρει ενα παιχνίδι μόνος του. Αν οχι.... όλη η ομάδα κάθεται στο κέντρο. Η αλλαγή επιβεβλημένη όπως και του Μαντούκα για μένα η οποία δεν έγινε. Για την γκρίνια του Ρίμπο , δεν νομίζω οτι ιδρώνει το αυτάκι του Φερέρ απο κάτι τέτοια.

Επαναληπτικός... θα πάω να το δώ, για να το απολαύσω. Αυταπάτες δεν τρέφουμε. Πολύ απλά δεν περνάμε με 2 goal παθητικό , κόντρα σε μια ομάδα που στις 28/8 θα είναι ακόμα καλύτερη , μιας και θα έχουν "ξεπιαστεί".

Συγχαρητήρια στην ομάδα μου πάντως για το οτι κόντραρε μια ομάδα που ανήκει στις κορυφαίες της Ευρώπης και κατάφερε να φύγει με αξιοπρεπές σκορ απο εκεί.

Gandalf

iosif
16/08/2007, 09:11
εχθες δεν ηταν της παναγάς της ενωσίτισσας....

Cpt. Haddock
16/08/2007, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Καλά τα πήγαμε....

[B]Πιστεύω ότι η ομάδα έπαιξε όσο καλά μπορούσε και ήταν διαβασμένη.Μπραβο στον Φερέρ και στους παίχτες....

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
[B]ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΕ Η ΑΕΚ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΗΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΑΦΩΣ ΑΝΩΤΕΡΗ ΟΜΟΔΑ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΤΟΥ ΣΕΖΑΡ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ Η ΣΕΒΙΛΛΗ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΓΚΟΛ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!

Συγχαρητήρια στην ομάδα μου πάντως για το οτι κόντραρε μια ομάδα που ανήκει στις κορυφαίες της Ευρώπης και κατάφερε να φύγει με αξιοπρεπές σκορ απο εκεί.

:rolleyes:

Χωρίς να θίγω κανέναν προσωπικά, όταν γυρνάει μια ομάδα πίσω έχοντας φάει δύο γκολάκια, κάνοντας το επαναληπτικό ματς τυπική διαδικασία και τα σχόλια ειναι σαν τα παραπάνω, καταλαβαίνω γιατί ποτέ δε θα δούμε καλό ποδόσφαιρο σ' αυτή τη χώρα...

Συμβιβαζόμαστε με τη μετριότητα και αντί να λέμε τι μπορεί να γίνει για να ξεφύγουμε απο τον πάτο δίνουμε συγχαρητήρια για αξιοπρεπή σκόρ :sad:

Γι' αυτό είμαστε και θα παραμείνουμε η Δ' εθνική της Ευρώπης :sick:

Gandalf dr685sm
16/08/2007, 09:35
Ρε συ Cpt... θα μας τρελάνεις τελείως...

Είναι δυνατόν να φτάσουμε τα μεγέθη του Ισπανικού ποδοσφαίρου και δη μιας ή πολλών ομάδων που παίρνουν ΚΟΥΠΕΣ σε Ευρωπαϊκά επίπεδα;

1) Μέγεθος ποδοσφαρικής αγοράς... το ίδιο εμείς , το ίδιο και οι Ισπανοί;
2) Χρήματα που ξοδεύονται... για βάλτα κάτω να δείς πόσα δίνουμε εμείς και΄πόσα αυτοί;
3) Ποιότητα παικτών. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ πλήν ελαχιστοτατών εξαιρέσεων!

Το οτι δεχόμαστε την ήττα δεν σημαίνει οτι είμαστε ικανοποιημένοι! Αλλά το οτι αναγνωρίζουμε πως κάποιος είναι ανώτερος απο εμάς και παρόλο που παλέψαμε δεν τα καταφέραμε.

Αν είδες τον αγώνα , το σχόλιο μου θα ήταν περιττό φαντάζομαι.

Η Σεβίλλη μπήκε με ρόστερ πού έχει απόντες 2 βασικούς και 2 αναπληρωματικούς (τραυματίες) και εναλλακτικό στην θέση του Κειτά την 19χρονη σβούρα απο την δεξιά μας μεριά.

Μόλις ανέβασαν αυτοί τον ρυθμό απλά δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε. Εγώ δεν το λέω συμβιβασμό... το λέω ρεαλισμό και αντίληψη των πραγμάτων.

Το οτι η Ελληνική Εθνική ομάδα έκανε το θαύμα μια φορά και πήρε κούπα ενώ κοιμήθηκε ο Θεός και πολλοί άλλοι δεν σημαίνει οτι ΜΠΟΡΟΥΜΕ... σημαίνει οτι απλά μας έκατσε.

Να είμαστε ρεαλιστές. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ!!! να φτάσει τα Ισπανικά - Ιταλικά - Αγγλικά πρωταθλήματα και ομάδες.

Δες σήμερα τι θα γίνει και με Εσπανιόλ - ΟΣΦΠ και μετά αποφασίζουμε για "μακαρισμούς" περί ανάπτυξης ποδοσφαίρου απέναντι σε αυτούς.

Η ΑΕΚ μπόρεσε και στάθηκε ίση προς ίση με την Σεβίλη και μόνο όταν ήρθε σε full ρυθμό η Ισπανική ομάδα , δεν κράτησε... και αυτό έγινε μόνο όταν έγιναν κάποια λάθη λόγω αυτοσυγκέντρωσης στην άμυνα (βλ. 1 + 2 goal) . Μην τρελαθούμε τώρα... που θέλουμε να γίνουμε ίσα και όμοια με ομάδες που έχουν 10 πλασιους υποστηριχτές (βλ. κοινό) και 10πλασιο budget.

Gandalf

alximistis
16/08/2007, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Χωρίς να θίγω κανέναν προσωπικά, όταν γυρνάει μια ομάδα πίσω έχοντας φάει δύο γκολάκια, κάνοντας το επαναληπτικό ματς τυπική διαδικασία και τα σχόλια ειναι σαν τα παραπάνω, καταλαβαίνω γιατί ποτέ δε θα δούμε καλό ποδόσφαιρο σ' αυτή τη χώρα...

Συμβιβαζόμαστε με τη μετριότητα και αντί να λέμε τι μπορεί να γίνει για να ξεφύγουμε απο τον πάτο δίνουμε συγχαρητήρια για αξιοπρεπή σκόρ :sad:

Μια χαρά στα λέει ο μάγος. Βρε αυτά που λες είναι ουτοπία. Τι συμβιβαζόμαστε με την μετριότητα; Αφού ξέρειος πως είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δες ρε συ πόσα λεφτά δίνονται από τις ξένες ομάδες δες σε τι γήπεδασ παίζουν σε τι προπονητήρια και με τι επιτελεία. Τι σχέση έχουν αυτά με μας;
Δες και τι παίκτες έρχονται σε μας και ποιοι πάνε εκεί. Στα 23 εδώ τον θεωρούμε ακόμη... ταλέντο κι έξω παίζουν από τα 16 και τα 17 τους. Μην λέμε ότι θέλουμε.

Τώρα για το ματς είναι σαφές μην λέμε ότι θέμε. Πολύ ανώτερη ομάδα είχαν οι άνθρωποι. Βέβαια προσωπικά πιστεύω πως μπορούσαμε λίγο καλύτερα ίσως όχι τόσο ως αποτέλεσμα όσο ως εικόνα αλλά τι να κάνουμε.
Στα θετικά κρατάω την παρουσία συγκεκριμένων παικτών και την εικόνα της καλοδουλεμένης ομάδας που είχαμε με τις καλύψεις και την γενικότερη συνολική προσπάθεια.
Συγκλονιστικός ο Ράμος και ο Ενσαλίβα. Απογοητεύθηκα από Λύμπε Καφέ.
Για Μορέτο τα έχουμε πει. Ωχ αμάν κάνε θαύμα να το πιάσει!
Προσωπικά ρίχνω ευθύνες στο Φερέρ χωρίς να το παίζω προπονητής για την αλλαγή του Ράμος. Νομίζω κακή κίνηση αν και κάτι παραπάνω ξέρει ο άνθρωπος.
Ως τελικό συμπέρασμα. Καλή παρουσία καλή ως ένα σημείο η προσπάθεια φάνηκε όμως αυτό που λέγαμε κάποιοι από δω μέσα από την αρχή και άλλοι μας σάρκαζαν. Είμαστα πάρα πολύ αργοί!

blueblack
16/08/2007, 10:19

ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΧΘΕΣ............ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ....

Οί άνθρωποι αύτοί γιά μισή ώρα τουλάχιστον δηλαδή τό 1/3 τού μάτς
μεταξύ 50ού-80ού λεπτού άπέδειξαν καί στόν πιό τυφλό καί φανατικό Άεκτσή ότι............
ύπάρχει.....ΧΑΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...........!!!!!!!!

Γιατί...?????????
ΔΙΟΤΙ..........
Ένώ αύτοί έκαναν έπίδειξη μετά τό 2-0 είδικά .....
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ.............πολύ λίγοι γιά νά τούς άπειλήσουμε........!!!!!!!!

Καί άν ένα σούτ πήγε στό δοκάρι άπό τό ταλέντο καί μιά άτομική προσπάθεια
αύτό δέ λέει τίποτε.........

Θά προτιμούσα λοιπόν νά είχαμε φάει 4 άλλά νά μήν είχαμε κάνει τήν πρώτη μας
εύκαιρεία στό 84ο λεπτό.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δυστυχώς φίλοι Άεκτσήδες ή Σεβίλλη χθές μέ όχι κάτι τό ίδιαίτερο άπό όνόματα,
παρά ένα σύνολο πού έχει κάνει τό ποδόσφαιρο ....ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ.....καί χωρίς μεγάλους
τεχνίτες,άλλά τρεχαντήρια μέ σώματα πού θύμιζαν Άφρικανούς τών στήπλ καί τών
10000 μέτρων τού στίβου................
ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ...................ΟΤΙ............

τό Έλληνικό ποδόσφαιρο σέ έπίπεδο συλλόγων είναι στή..................
καί έδώ θά διαφωνίσω μέ τόν ΚΑΠΤΑΙΝ...............

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...........!!!!!!!!

Καί λέω Β' όταν στήν πρώτη βάζω άπό 4-5 όμάδες άπό ...........
Ίσπανία...........
Ίταλία............
Άγγλία..............
Γαλλία.............
Γερμανία............
Σύν κάποιες πρώην Άνατολικές ,καί 1-2 άπό Πορτογαλλία,Όλλανδία.........

Πιστεύω λοιπόν πώς αύτές τίς...............
25-30 όμάδες............
έκτός συγκλονιστικού άπροόπτου..........

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ..............
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.....!!!!!!!!!!!!

Θεωρώντας πάντα ότι ή ΑΕΚ είναι μέσα στίς τρείς καλύτερες Έλληνικές όμάδες....!!!!!!!!

Ίσως κάποια θαύματα,κάποια πυροτεχνήματα θά γίνονται κατά καιρούς..........
ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..............!!!!!!!!!

Καί θεωρώ έπίσης μεγάλη ξευτίλα τό νά πηγαίνουμε σέ ένα γήπεδο μέ σκοπό
νά μή φάμε 5 γκόλ................!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΗ ΙΔΙΟΝ...................ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ................
ΑΠΟ ΤΗΥΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άλλά γιά ποιούς Έλληνες μιλάμε...????????

Τούς.........
Φερρέρ.......
Μορέττο........
Άρουαμπαρένα........
Άλβες............
Ράμος............
Νσαλίβα................
Ριβάλντο..........
Σέσαρ...............
Μαντούκα..............
Κονέ.................?????????????????????????????????????????????????????

CIRUS
16/08/2007, 10:25

ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ! (ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ) ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΤΙΣ 1000 ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ!!!!!! ΜΗ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΥΤΟΠΙΑ, ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!!!! ΑΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ!!!!!! :wave2:

alximistis
16/08/2007, 10:40
ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΧΘΕΣ............ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ....

Οί άνθρωποι αύτοί γιά μισή ώρα τουλάχιστον δηλαδή τό 1/3 τού μάτς
μεταξύ 50ού-80ού λεπτού άπέδειξαν καί στόν πιό τυφλό καί φανατικό Άεκτσή ότι............
ύπάρχει.....ΧΑΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...........!!!!!!!!

Γιατί...?????????
ΔΙΟΤΙ..........
Ένώ αύτοί έκαναν έπίδειξη μετά τό 2-0 είδικά .....
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ.............πολύ λίγοι γιά νά τούς άπειλήσουμε........!!!!!!!!

Καί άν ένα σούτ πήγε στό δοκάρι άπό τό ταλέντο καί μιά άτομική προσπάθεια
αύτό δέ λέει τίποτε.........

Θά προτιμούσα λοιπόν νά είχαμε φάει 4 άλλά νά μήν είχαμε κάνει τήν πρώτη μας
εύκαιρεία στό 84ο λεπτό.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δυστυχώς φίλοι Άεκτσήδες ή Σεβίλλη χθές μέ όχι κάτι τό ίδιαίτερο άπό όνόματα,
παρά ένα σύνολο πού έχει κάνει τό ποδόσφαιρο ....ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ.....καί χωρίς μεγάλους
τεχνίτες,άλλά τρεχαντήρια μέ σώματα πού θύμιζαν Άφρικανούς τών στήπλ καί τών
10000 μέτρων τού στίβου................
ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ...................ΟΤΙ............

τό Έλληνικό ποδόσφαιρο σέ έπίπεδο συλλόγων είναι στή..................
καί έδώ θά διαφωνίσω μέ τόν ΚΑΠΤΑΙΝ...............

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...........!!!!!!!!

Καί λέω Β' όταν στήν πρώτη βάζω άπό 4-5 όμάδες άπό ...........
Ίσπανία...........
Ίταλία............
Άγγλία..............
Γαλλία.............
Γερμανία............
Σύν κάποιες πρώην Άνατολικές ,καί 1-2 άπό Πορτογαλλία,Όλλανδία.........

Πιστεύω λοιπόν πώς αύτές τίς...............
25-30 όμάδες............
έκτός συγκλονιστικού άπροόπτου..........

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ..............
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.....!!!!!!!!!!!!

Θεωρώντας πάντα ότι ή ΑΕΚ είναι μέσα στίς τρείς καλύτερες Έλληνικές όμάδες....!!!!!!!!

Ίσως κάποια θαύματα,κάποια πυροτεχνήματα θά γίνονται κατά καιρούς..........
ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..............!!!!!!!!!

Καί θεωρώ έπίσης μεγάλη ξευτίλα τό νά πηγαίνουμε σέ ένα γήπεδο μέ σκοπό
νά μή φάμε 5 γκόλ................!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΗ ΙΔΙΟΝ...................ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ................
ΑΠΟ ΤΗΥΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άλλά γιά ποιούς Έλληνες μιλάμε...????????

Τούς.........
Φερρέρ.......
Μορέττο........
Άρουαμπαρένα........
Άλβες............
Ράμος............
Νσαλίβα................
Ριβάλντο..........
Σέσαρ...............
Μαντούκα..............
Κονέ.................?????????????????????????????????????????????????????

Α φιλαράκι θα τα χαλάσουμε! :)
Μιν μιζεριάζετε ρε αμέσως. τι περίμενες δηλαδή; Να μπούμε και να σαρώσουμε; Δεν προλαβαίνουμε να έχουμε ένα κακό αποτέλεσμα και ξεκινάμε αμέσως την καταστροφολογία. ΟΚ είπαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ πίσω. Δεν διαθέτουμε πολλά πράγματα αλλά μην πέφτουμε στη μιζέρια.
Και σαφώς έχει πολλούς τεχνίτες παίκτες η Σεβίλη. Λέγε με Χεσούς Νάβας για αρχή και Φαμπιάνο.

Gandalf dr685sm
16/08/2007, 11:16
βάλε και Αντριάνο... βάλε και τον πιτσιρικά τον 19χρονο απο την μεριά του Ράμος.... βάλε και τον Ντραγκουντίνοβιτς, ... τον Κανουτέ (πρώτος σκόρερ πέρισυ)...

Οτι θέλουμε λέμε μου φαίνεται...

Έίπαμε να σοβαρευτούμε. Ελπίδες για θαύμα είχαμε και μια αξίωση να σταθούμε καλά απο την αρχή, όντως ενώ είμαστε ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ και οχι συμβιβασμένοι με την ιδέα.

Gandalf

HEATSEEKER750
16/08/2007, 11:18
Μακάρι κάποτε να γίνουμε στο ποδόσφαιρο ότι είμαστε και στο μπάσκετ και για την Ευρώπη και για όλο τον κόσμο ( αν και δεν το βλέπω με την νοοτροπία που επικρατεί στις ομάδες, στο κράτος, τους οπαδούς κτλ).
Μέχρι τότε αυτό που πιστεύω πως πρέπει να απαιτούμε από τους παίκτες (ο καθένας για την ομάδα του) είναι να παίζουν με φιλότιμο και πάθος και για τον εαυτό τους αλλά και για όλους εμάς που είμαστε άρρωστοι με την ομάδα μας.
Αυτό που δεν γουστάρω να βλέπω είναι ηττοπάθεια και μιζέρια στην ομάδα.
Στον επαναληπτικό πρέπει να τα δώσουν όλα όσο δύσκολη κι αν είναι η πρόκριση .Μια καλή εμφάνιση θα απογειώσει την ομάδα και τον κόσμο που κατακλύσει το ΟΑΚΑ αλλά και εμάς που είμαστε μακριά και το βλέπουμε στην TV.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!!

Gandalf dr685sm
16/08/2007, 12:18
Το basket είναι μια άλλη ιστορία.

Εκεί τα χρήματα απο Γιαννακόπουλους, Αγγελόπουλους και ακόμα και τον Φιλίππου (προ εγκατάλειψης) για τις ομάδες τους ήταν και είναι απο τα κορυφαία budget στην Ευρώπη.

Πρόσθεσε το τεράστιο ειδικό βάρος των παραγόντων της ΕΟΚ την δεκαετία του 90 (βλ. Βασιλακόπουλος πλέον στην FIBA) όπως και το οτι υπήρξε τεράστια εκμεττάλευση της επιτυχίας του 87 απο ομάδες φυτώρια και παίκτες που αποτέλεσαν πρότυπα για τους πιτσιρικάδες (Γιαννάκης, Φασούλας, Γκάλης, Χριστοδούλου) που ήρθαν στην συνέχεια.

Το Ελληνικό πρωτάθλημα ίσως όντως πλέον να μην ανήκει στα κορυφαία της Ευρώπης όσον αφορά όλες τις ομάδες αλλά είναι τέτοιοι οι Έλληνες παίκτες σε αξία πλέον που έχει καταλήξει να θεωρούνται η αφρόκρεμα (μαζί με τους Σέρβους) του αθλήματος.

Αν τώρα λάβεις και υπόψη περιπτώσεις σαν του Κουφού και της Εθνικής Ανδρών... πάμε σε τεράστια και άλλα επίπεδα. Όταν ο Παπαλουκάς βγαίνει νο1 guard για την Ευρώπη... ο Διαμαντίδης θεωρείται νο1 point guard , ο Κουφός μπορεί και μέχρι λέει νο8 στο draft του NBA του χρόνου.... νομίζω οτι ουδεμία αντίρρηση υπάρχει οτι είμαστε μέσα στις υπερδυνάμεις της "σπυριάρας μπάλας"... τόσο απο ταλέντο και οργάνωση , όσο και απο χρήματα που διατίθενται δεδομένης της αναλογίας που έχει σαν απήχηση το άθλημα σε όλο τον κόσμο.

Για το Ελληνικό ποδόσφαιρο... κάτι γίνεται φέτος για εμάς τοπικά που θα δούμε ίσως λίγο μπάλα , απο Άρη Πανιώνιο ΟΣΦΠ ΠΑΟ ΑΕΚ που πήραν και έδεσαν μερικούς καλούς παίκτες. Αλλά και πάλι... απέχουμε έτη φωτός απο τα μεγέθη του εξωτερικού για να συγκριθούμε μαζί τους.

Gandalf

EVI
16/08/2007, 13:25

+10000000

(αν πηγαινε αλλη ομαδα θα ηταν η πουτανα της ευρωπης αλλα αυτοι ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΝ-χαχαχαχαχαχ-)

μπακαλιστικες νοοτροπιες που εχουμε στην πλειοψηφια μας εδω (φυσικα και δε βγαζω εαυτον απεξω)

ετσι ειναι οπως τα λες

Gandalf dr685sm
16/08/2007, 13:37
Ρε συ Evi.... σοβαρέψου... είχε καμία σχέση η ΑΕΚ με τον ΟΣΦΠ και την 7αρα της Γιουβέντους;

έχουμε μπερδέψει την βούρτσα με την π... μου φαίνεται!

Για τα υπόλοιπα περί νοοτροπίας και αντιμετώπισης έχω ήδη τοποθετηθεί προσωπικά.

Gandalf

EVI
16/08/2007, 13:49
Ρε συ Evi.... σοβαρέψου... είχε καμία σχέση η ΑΕΚ με τον ΟΣΦΠ και την 7αρα της Γιουβέντους;

έχουμε μπερδέψει την βούρτσα με την π... μου φαίνεται!

Για τα υπόλοιπα περί νοοτροπίας και αντιμετώπισης έχω ήδη τοποθετηθεί προσωπικά.

Gandalf

εσεις τα εχετε μπερδεψει γιατι τοσα χρονια δε παιζατε με γιουβεντους αλλα με ΑΕΛ

κατσε να περασουν τα χρονια να δουμε ποιος μπερδευετε με τι

ολοι εξω απο το χωρο πολλα τραγουδια λενε

ειδατε τα χαλια σας??????

στο τελος τα ειχε παιξει ολη η ομαδα !!!! αμυνα στην αμυνα στην αμυνα μπας και γλιτωσετε το διασυρμο

mats8282
16/08/2007, 13:55
Δεν πειραζει θα παρουμε το UEFA...

Οπως ακριβως το πηρε και ο γαυρουα πριν λιγα χρονια :lol: :lol:

btw ο Nsaliwa(καλα το εγραψα?) μου αρεσε πολυ στο κεντρο αν και τον εβαλε δεξι μπακ στο 2ο.

alximistis
16/08/2007, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εσεις τα εχετε μπερδεψει γιατι τοσα χρονια δε παιζατε με γιουβεντους αλλα με ΑΕΛ

κατσε να περασουν τα χρονια να δουμε ποιος μπερδευετε με τι

ολοι εξω απο το χωρο πολλα τραγουδια λενε

ειδατε τα χαλια σας??????

στο τελος τα ειχε παιξει ολη η ομαδα !!!! αμυνα στην αμυνα στην αμυνα μπας και γλιτωσετε το διασυρμο

Α εσεύ έτσι τα έχεις τα χάλια; Αυτό που είδες εχθές ήταν χάλια για σένα;;;
Μάλλον έχεις μπερδέψει τις έννοιες.
Χάλια ήταν το Μπάρτσα -ΑΕΚ 5-0 αν θυμάμαι καλά. Το ΠΑΟ-ΆΓΙΑΞ 0-3. Μην σου πω και το 0-1 καθότι το μόνο που έκαναν οι βάζελοι είναι να κάθονται πίσω και παναγιά μου βόηθα. Χάλια ήταν η εφτάρα του γαύρου η ξεφτίλα με την Σαχτάρ πέρσι η δική μας ξεφτίλα όταν πέσαμε κάτω στο γήπεδο... αυτά είναι χάλια!!!
Οπότε κάνε μία αλλαγή στις έννοιες θα σε βοηθήσει.:)

EVI
16/08/2007, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Α εσεύ έτσι τα έχεις τα χάλια; Αυτό που είδες εχθές ήταν χάλια για σένα;;;
Μάλλον έχεις μπερδέψει τις έννοιες.
Χάλια ήταν το Μπάρτσα -ΑΕΚ 5-0 αν θυμάμαι καλά. Το ΠΑΟ-ΆΓΙΑΞ 0-3. Μην σου πω και το 0-1 καθότι το μόνο που έκαναν οι βάζελοι είναι να κάθονται πίσω και παναγιά μου βόηθα. Χάλια ήταν η εφτάρα του γαύρου η ξεφτίλα με την Σαχτάρ πέρσι η δική μας ξεφτίλα όταν πέσαμε κάτω στο γήπεδο... αυτά είναι χάλια!!!
Οπότε κάνε μία αλλαγή στις έννοιες θα σε βοηθήσει.:)

καλα τα ιδια λεγαμε και μεις

για πλακα σας ειχαν 2 δρασκελιες 2 πασες και κατευθειαν στην περιοχη σας

ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΜΕΙΣ

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΓΉΠΕΔΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΡΑ

γιατι αν περιμενετ κανα νικολαιδη η ζαγορακη η ρεμο να διωξουν τους κακους εδω θα μαστε παλι μετα απο 50 χρονια να λεμε τα ιδια

Γνωμη ΜΟΥ
:) :) :) :) :)

Cpt. Haddock
16/08/2007, 14:10

ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ

+955, αυτό λέω συνέχεια.

Αν αντί για "μπράβο παιδιά, καλά παίξατε δεν πειράζει" τους γυρίσετε τη πλάτη, να δείτε πως θα σφίξουν οι κώλοι....

Τώρα γιατί να προσπαθήσουν; Και να χάσουν ξέρουν οτι οι οπαδοί δείχνουν "κατανόηση"

:sick:

alximistis
16/08/2007, 14:10
καλα τα ιδια λεγαμε και μεις

για πλακα σας ειχαν 2 δρασκελιες 2 πασες και κατευθειαν στην περιοχη σας

ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΓΉΠΕΔΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΡΑ

γιατι αν περιμενετ κανα νικολαιδη η ζαγορακη η ρεμο να διωξουν τους κακους εδω θα μαστε παλι μετα απο 50 χρονια να λεμε τα ιδια

Γνωμη ΜΟΥ
:) :) :) :) :)

Α συμφωνώ με αυτό εννοείται. Έχεις δίκιο. Αλλά τι να γίνει; Βλέπεις είμεθα ηλιθιοι οι Έλληνες. Βρίζουμε βρίζουμε και μετά... τζουπ ξανακάνουμε τα ίδια.
Και να εύχεσαι να υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Ρέμος ή ο Ζαγοράκης και ο Ντέμης. Σοβαρά.
Καλύτερα αυτοί παρά άνθρωποι της νύχτας και νονοί και απατεώνες όπως ο Ψωμιάδης, ο Τροχανάς ο Γιδόπουλος και πάει λέγοντας. :)

idi
16/08/2007, 14:20
καλα ο μαλακας ελληνας οπαδος μυαλο δε βαζει να δει περα απο την τυφλα του....

εχετε σκεφτει ποτε ΓΙΑΤΙ εχουν μπατζετ 100-200,000 εκατομυριων και πωσ πουλανε παιχτες σε αλλες ομαδες με 40εκ (πχ τον αμυντικο της στη Τσελσι φετος αυτον που δεν επαιξε χθες?)

καλα οταν καταλαβετε οτι ολες οι ομαδες στην ευρωπη πανε εκει ξεροντας οτι θα χασουν... (θα δειτε ποσοι θα περασουν απο εκει... Τσελσι???0, Μπαρτσα???? κτλ....) θα ξυπνησετε και θα πειτε ... καλα ηταν τα 2 γκολακια....

τι να λεμε... οι σουπερ γρηγοροι (για το ελληνικο πρωταθλημα...) Μαντουκα και ραμος... ηταν χελονες... μπροστα στους παιχτες τησ σεβιλλης... μιλαμε για ομαδαρα οχι μαλακιες....

και απο που ωσ που το 2-0 ειναι σκορ που δε μπορει να γυρισει? ασχετα με οτι δε μπορει η ΑΕΚ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΒΙΛΗ να το κανει... το 2-0 ειναι σκορ που εχει γυρισει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ... ΜΗ ΛΕΜΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ::::

alximistis
16/08/2007, 14:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
καλα ο μαλακας ελληνας οπαδος μυαλο δε βαζει να δει περα απο την τυφλα του....

εχετε σκεφτει ποτε ΓΙΑΤΙ εχουν μπατζετ 100-200,000 εκατομυριων και πωσ πουλανε παιχτες σε αλλες ομαδες με 40εκ (πχ τον αμυντικο της στη Τσελσι φετος αυτον που δεν επαιξε χθες?)

καλα οταν καταλαβετε οτι ολες οι ομαδες στην ευρωπη πανε εκει ξεροντας οτι θα χασουν... (θα δειτε ποσοι θα περασουν απο εκει... Τσελσι???0, Μπαρτσα???? κτλ....) θα ξυπνησετε και θα πειτε ... καλα ηταν τα 2 γκολακια....

τι να λεμε... οι σουπερ γρηγοροι (για το ελληνικο πρωταθλημα...) Μαντουκα και ραμος... ηταν χελονες... μπροστα στους παιχτες τησ σεβιλλης... μιλαμε για ομαδαρα οχι μαλακιες....

και απο που ωσ που το 2-0 ειναι σκορ που δε μπορει να γυρισει? ασχετα με οτι δε μπορει η ΑΕΚ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΒΙΛΗ να το κανει... το 2-0 ειναι σκορ που εχει γυρισει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ... ΜΗ ΛΕΜΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ::::

Ότι έχει γυρίσει ναι σαφώς. Αλλά όπως ξέρουμε και λέμε όλοι μας... είναι ανώτερη ομάδα. Αυτό δεν κρύβεται. :)

EVI
16/08/2007, 14:34
ωραια ολοι τα ιδια λεμε συμφωνουμε ας πουμε η γιουβεντους ηταν ομαδουλα Ω εθνικης αρα ο ολυμπιακος ηταν πουτανα αλλα το αεκακι οχι

ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΤΕΝ ΚΑΙ ΑΛΧΙΜΙΣΤΗΣ ειμαστε ακομα ΣΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ! ειδικα στην ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

και μην περιμενετε ο ριβαλντο να βγαζει ολοκληρους αγωνες ντουρασελ

ουτε ο Ζηκος ουτε κανεις

μακατι καποτε να εχουμε ενα καλο πρωταθλημα και μια καλη πορεια εξω!!!! οποια ομαδα και να το κανει αυτο!!! μεχρι τοτε θα σφαζομαστε στο μοτο

:beer: :beer: :beer: :) :) :) :) :)

idi
16/08/2007, 15:04
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.... ΑΜΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΕΦΑ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ?

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΤΕΛΟΣ΄. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΙΚΗΗ ΕΣΤΩ ΙΣΠΟΛΑΛΙΑ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΑ... ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΠΑΛΙΑ....

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ СL .... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΠΑ THS SOUFRALEAGE ΠΟΥ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ (ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΕΜΕΝΑ....) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΑΕΚ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΟΥΣ"...ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΡΙΜΠΟ.+_ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ!!! ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΛΟΟΥ ΜΟΣΙΟΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.... ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΧΘΕΣ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 2 ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ... ΑΞΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΡΑ... ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΗ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ... ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ :smokin:

alximistis
16/08/2007, 15:18
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.... ΑΜΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΕΦΑ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ?

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΤΕΛΟΣ΄. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΙΚΗΗ ΕΣΤΩ ΙΣΠΟΛΑΛΙΑ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΑ... ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΠΑΛΙΑ....

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ СL .... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΠΑ THS SOUFRALEAGE ΠΟΥ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ (ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΕΜΕΝΑ....) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΑΕΚ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΟΥΣ"...ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΡΙΜΠΟ.+_ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ!!! ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΛΟΟΥ ΜΟΣΙΟΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.... ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΧΘΕΣ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΡΑ... ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΗ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ... ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ :smokin:

Ο γνωστός ίδης! Πάντα αισιόδοξος και με το παραπάνω. :D
Κράτα καμιά πισινή που σε λέγω... :)

blueblack
16/08/2007, 15:19
βάλε και Αντριάνο... βάλε και τον πιτσιρικά τον 19χρονο απο την μεριά του Ράμος.... βάλε και τον Ντραγκουντίνοβιτς, ... τον Κανουτέ (πρώτος σκόρερ πέρισυ)...

Οτι θέλουμε λέμε μου φαίνεται...

Έίπαμε να σοβαρευτούμε. Ελπίδες για θαύμα είχαμε και μια αξίωση να σταθούμε καλά απο την αρχή, όντως ενώ είμαστε ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ και οχι συμβιβασμένοι με την ιδέα.

Gandalf

AΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΑΣ.........ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΜΕ....

Πές μου έσύ,ποιός είναι ό άκριβώτερος παίκτης τής Σεβίλλης....!!!!!!!
ΕΓΩ ΛΕΩ Ο ΚΑΝΟΥΤΕ........ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΣΕ 6 ΜΥΡΡΙΑ........
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ...... ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ!!!!!!!!!

Τού Λύμπε ή μεταγραφή άν γινόταν στή Νυρεμβέργη θά ήταν 6-7 μύρρια..???
Έδώ ένας Καστίγιο καί οί Ούκρανοί έσκασαν μέ τό συμβόλαιο μαζί...........
28 ΠΑΡΑΚΑΛΩ..........!!!!!!!!!!!!

Άντε βάλε καί άλλα 6 ό Ρενάτο...............
Άλλο τόν παίρνω 700.000 καί τόν πουλάω 30 μύρρια.....ΑΛΒΕΣ........καί πάλι
είκονικά είναι τά νούμερα......
Πόσες συμμετοχές στήν Έθνική Βραζιλίας έχει τό παλικάρι.....????????

Ένα φοβερό σύνολο έχει ή Σεβίλλη...........ΜΟΝΤΕΡΝΟ..........πού άνταποκρίνεται
στίς άπαιτήσεις τών καιρών...........

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΥΣ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7 παίκτες στό πρεσσάρισμα καί 9 στήν κόντρα.........!!!!!!!!!!!

Είδατε μία φορά τούς πλάγιους έπιθετικούς μας νά παίξουν ένας μέ έναν...........??????????
Πάντα 2 καί 3 είχαν νά περάσουν...........
Μόνο στό τελευταίο δεκάλεπτο 2 φορές ό Μαντούκα βρέθηκε μέ τόν Ντραγκουντίνοβιτς
άλλά ήταν ήδη κουρασμένος........

Καταλήγοντας λέω πώς δέν είναι μόνο τά μπάτζετ.......ύπάρχουν καί άλλα κόλπα
Περίεργα φυτώρια άπό Λατινική Άμερική ,μανατζαραίοι,Ίσπανική άγορά.......κ.λ.π.....
Άς μήν ξεχνάμε ότι ή Σεβίλλη τό 2000 έπεσε.............
στή Β΄Έθνική ΓΙΑ.......ΧΡΕΗ...........!!!!!!!!!!!!

Μπράβο τους λοιπόν άλλά όπως τήν είδα...........δέν είναι ή όμάδα πού θά κάνει τό μπάμ
στό CH.L.............
Aύτό δείχνει τό ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καί δεύτερη πρόβλεψη ...............πιστεύω πώς αύτή ή ΑΕΚ είναι φτιαγμένη...........
ΓΙΑ ΕΓΧΩΡΙΑ.........ΠΡΑΜΜΑΤΑ........!!!!!!!!!!

Δέν θά κάνω κριτική στούς παίκτες ,δέν έχει νόημα.......
Όμως ένα θά πώ........
Ν'ΣΑΛΙΒΑ............ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ......δέν έχει νά ζηλέψει τίποτε άπό κανέναν τής Σεβίλλης....!!!!!!!!!

:wave2: :wave2:

blueblack
16/08/2007, 15:25
+10000000

(αν πηγαινε αλλη ομαδα θα ηταν η πουτανα της ευρωπης αλλα αυτοι ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΝ-χαχαχαχαχαχ-)

μπακαλιστικες νοοτροπιες που εχουμε στην πλειοψηφια μας εδω (φυσικα και δε βγαζω εαυτον απεξω)

ετσι ειναι οπως τα λες

ΕΣΥ ΜΙΚΡΗ...........ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑ..........

Καί μετά νά έκφέρεις άποψη.........!!!!!!!!
Ύπάρχουν καί.........
ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ.......!!!!!!!!

Xlitos
16/08/2007, 15:37

Αν σκεφτεσαι ετσι ξεχνα την ευρωπη όχι μονο για φετος αλλα για πάντα...παντα θα σου τυχαινουν Σεβίλες κτλ γιατι δεν θα εχεις πόντους για μια ευνοϊκότερη κλήρωση...

EVI
16/08/2007, 15:43
ΕΣΥ ΜΙΚΡΗ...........ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑ..........

Καί μετά νά έκφέρεις άποψη.........!!!!!!!!
Ύπάρχουν καί.........
ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ.......!!!!!!!!

φυσικα και υπαρχουν !!!! φιλε ιρινιαα το ξερω ασχετος αν πειραζομαστε δε το κανουμε σε προσωπικό επιπεδο (οχι εγω) αλλα για τις ομαδες :beer:

blueblack
16/08/2007, 16:12
φυσικα και υπαρχουν !!!! φιλε ιρινιαα το ξερω ασχετος αν πειραζομαστε δε το κανουμε σε προσωπικό επιπεδο (οχι εγω) αλλα για τις ομαδες :beer:

ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΟΥ..................

Καταλαβαίνεις τώρα.....!!!!!!!!!
Πές καί τού παιδιού κουράγιο.......
Έγώ χθές κυριολεκτικά δέ μιλιόμουνα μέχρι πού κοιμήθηκα,καί τό πρωί.....
τήν πλήρωσε ό γιός μου......
Τόν παράτησα στή Χαλκιδική καί έτρεχε μέ τό ΚΤΕΛ
έπειδή δέν ήρθε τό βράδυ στήν ώρα του στό σπίτι.....!!!!!!!!!!

ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ........????????

ΥΓ. Έχω μιά έλπίδα νά φιάξει άπόψε τό κέφι μου.......Έσπανιόλ τή λένε.....

EVI
16/08/2007, 16:14
ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΟΥ..................

Καταλαβαίνεις τώρα.....!!!!!!!!!
Πές καί τού παιδιού κουράγιο.......
Έγώ χθές κυριολεκτικά δέ μιλιόμουνα μέχρι πού κοιμήθηκα,καί τό πρωί.....
τήν πλήρωσε ό γιός μου......
Τόν παράτησα στή Χαλκιδική καί έτρεχε μέ τό ΚΤΕΛ
έπειδή δέν ήρθε τό βράδυ στήν ώρα του στό σπίτι.....!!!!!!!!!!

ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ........????????

δεν εχουμε παιδια :blush: :blush: αλλα εχουμε παραπλήσια και χειροτερα :lol: :rotflmao: :rotflmao:

αλλα να δεις οτι δεν ειμαι και τοσο κακια εγω περσυ ημουν στους μισους και αγωνες μαζι του μεσα στο ΟΑΚΑ αλλα αυτος πληρωνε τα εισιτήρια εννοειτε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blueblack
16/08/2007, 16:24
δεν εχουμε παιδια :blush: :blush: αλλα εχουμε παραπλήσια και χειροτερα :lol: :rotflmao: :rotflmao:

αλλα να δεις οτι δεν ειμαι και τοσο κακια εγω περσυ ημουν στους μισους και αγωνες μαζι του μεσα στο ΟΑΚΑ αλλα αυτος πληρωνε τα εισιτήρια εννοειτε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Α.........ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΤΑΚΟΨΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ...........

Καθότι..........ΜΠΑΟΚ............ή σύζυγος έχει πολλά χρόνια.......

Νομίζω 1983 ήτανε όταν τούς πήραμε τό κύπελλο μέσα άπό τά χέρια
στό ΟΑΚΑ.......είχα σπάσει ένα κρεββάτι πηδώντας....στό γκόλ.......
Άπό τότε..............μέ μίσησε,δέν ξανάρθε στό γήπεδο καί στό τέλος
άναγκάστηκα νά τό κόψω καί έγώ........
Μόνο άμα είχε κανά καλό μπασκετάκι μέ κανά καλό τεκνό........
τότε Ίωάννου κ.λ.π.....έπαιρνε καί 2-3 φίλες μαζί καί όταν ό ώραίος
έβαζε καλάθι...........ΧΑΜΟΣ.........
Άφού κοντέψαμε νά φάμε κανά δυό φορές ξύλο πάει κι αύτό........
ώς έπικίνδυνο σπόρ........!!!!!!!!:rotflmao:

Σήμερα είμαι Έσπανιόλ........ΟΛΕΕΕΕΕΕ

EVI
16/08/2007, 16:30
Α.........ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΤΑΚΟΨΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ...........

Καθότι..........ΜΠΑΟΚ............ή σύζυγος έχει πολλά χρόνια.......

Νομίζω 1983 ήτανε όταν τούς πήραμε τό κύπελλο μέσα άπό τά χέρια
στό ΟΑΚΑ.......είχα σπάσει ένα κρεββάτι πηδώντας....στό γκόλ.......
Άπό τότε..............μέ μίσησε,δέν ξανάρθε στό γήπεδο καί στό τέλος
άναγκάστηκα νά τό κόψω καί έγώ........
Μόνο άμα είχε κανά καλό μπασκετάκι μέ κανά καλό τεκνό........
τότε Ίωάννου κ.λ.π.....έπαιρνε καί 2-3 φίλες μαζί καί όταν ό ώραίος
έβαζε καλάθι...........ΧΑΜΟΣ.........
Άφού κοντέψαμε νά φάμε κανά δυό φορές ξύλο πάει κι αύτό........
ώς έπικίνδυνο σπόρ........!!!!!!!!:rotflmao:

Σήμερα είμαι Έσπανιόλ........ΟΛΕΕΕΕΕΕ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
17/08/2007, 08:05
Αίντε πάλι τα ίδια... ρε παιδιά ... ώρες ώρες νομίζω οτι δεν βλέπετε μπάλα!!!

Μιλάμε για την Σεβίλη η οποία απέκλεισε ομαδάρες για να πάρει δύο συνεχόμενα UEFA.
Που νίκησε Μίλαν για το Supercup.
Που νίκησε Ρεάλ για το τοπικό τους , Supercup (Για Ισπανία μιλάμε!!!)

Και απαιτούμαι απο την ΑΕΚ να κερδίσει την Σεβίλη;... αυτή την Σεβίλη;... που παίζει το δαιμονικό ποδόσφαιρο όπως είπε και ο Ιρίνιαα έχοντας παίκτες σαν τον Κειτά, Κανουτέ, Αντριάνο κτλ...;;;;

Να ελπίζουμε ... το καταλαβαίνω, το αποδέχομαι και το συμμερίζομαι. Αλλά όταν είσαι στην πραγματικότητα επίσης καταλαβαίνες οτι μιλάμε για μικρό θαύμα.

Όσο για το αν η άμυνα μας παράπαιε.... μάλλον άλλο παιχνίδι έβλεπαν όσοι το λένε. Δύο λάθη έγιναν και απέναντι σε μια τέτοια ομάδα τα πληρώνεις. Γλυτώνεις τις μαλακίες του Μορέτο, γλυτώνεις και μερικές του Ζήκου.... ε ... κάποια στιγμή θα την φάς!

Έχουμε χάσει κάθε ζύγισμα και μέτρο μου φαίνεται.

Όσο για τους φίλους γαύρους, που λένε πως η ΑΕΚ αυτό και εκείνο... είναι καλό που έχετε απαιτήσεις απο εμάς να παίζουμε τέτοια μπάλα. Αλλά ΄καλό είναι να έχετε και απο την δική σας ομάδα , όπως χθές που απέναντι σε Εσπανιόλ (και οχι Σεβίλη) έφαγε 3 μετά ευκολίας.

Το ίδιο ισχύει και για τους ΄Βάζελους που καλό είναι να δούν τι θα κάνουν και με την δική τους ομάδα που χάνει απο Ατρόμητο.

Σε Ευρωπαϊκά επίπεδα ποδοσφαίρου για να φτάσεις τελικό ή έστω στην 4αδα πλέον θέλει ΛΕΦΤΑ... ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. Εδώ ακόμα και ομάδες σαν την Chelsea ακόμα το παλεύουν για να κάνουν κάτι αξιόλογο και κοστίζει δις έτσι;
Για βάλτε κάτω πόσα κοστίζουν οι δικές μας ομάδες και αν μπορούν να έχουν παραπάνω μετοχικό και τότε τα ξαναλέμε.

Είπαμε... έχουμε χάσει κάθε μέτρο με την επιτυχία της Εθνικής και νομίζουμε οτι μπορούμε να γ.#$@$#@ και στο ποδόσφαιρο χωρίς "εφόδια"...

ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ;

Gandalf

vangelis 64
17/08/2007, 08:12
Άσ΄τα ρε μάγε,το να βγούν οι παρωπίδες συνιστά μεγαλύτερο θαύμα κι από την κατάκτηση ευρωπαϊκής κούπας.:D

DUKASII
17/08/2007, 08:22
ΕΛΑ ΡΕ ΔΕ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΕΒΙΛΗ Ε??

ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΜΠΑΖΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΜΕ...

....

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
17/08/2007, 08:46
πεστα ρε Ducasii.... γιατί έχω πλέον χάσει το φώς μου με αυτά που διαβάζω εδώ...

Gandalf

DUKASII
17/08/2007, 09:03
πεστα ρε Ducasii.... γιατί έχω πλέον χάσει το φώς μου με αυτά που διαβάζω εδώ...

Gandalf ναι διαβαζε εσυ τον οραματιστη καπετανιο..που νομίζει και εγω δε ξερω τι για το ελληνικο ποδοσφαιρο..

και την εβη..

που μονο νομιζει...αμφιβαλω αν ξερει τι ειναι το ποδοσφαιρο..:lol: :rotflmao: :lol:

idi
17/08/2007, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
Αν σκεφτεσαι ετσι ξεχνα την ευρωπη όχι μονο για φετος αλλα για πάντα...παντα θα σου τυχαινουν Σεβίλες κτλ γιατι δεν θα εχεις πόντους για μια ευνοϊκότερη κλήρωση...

ξερεις οτι του χρονου και η πρωταθλητρια (ΑΕΚ) θα παιξει προκριματικο γυρο? ο δευτερο 2 γυρους??? (απο ιλουλιο!!!!)...

πανε αυτα που ξερατε....

HEATSEEKER750
17/08/2007, 10:39
ξερεις οτι του χρονου και η πρωταθλητρια (ΑΕΚ) θα παιξει προκριματικο γυρο? ο δευτερο 2 γυρους??? (απο ιλουλιο!!!!)...

πανε αυτα που ξερατε....

Μηπως ξερεις εσύ ποιος φταιει γι΄αυτο???

la_villa
17/08/2007, 10:47
και τελικά είχα δίκιο.

3 βασικοί λείπαν απο την Σεβίλλη και πέρα βρέχει η ομάδα.

στο 1ο ημίχρονο ούτε αεκ υπήρχε στο γήπεδο ούτε σεβίλλη.
κοιμηθήκαμε

στο 2ο η σεβίλλη ανέβασε λιγο την απόδοση της αλλά δεν έπαιξε τπτ σπουδαίο εκτός απο φάσεις που πραγματικά έτρεξε για επίπεδο ελληνικής ομάδας.
πόσο?2 ?3?4 το πολυ πεντάλεπτα.

αυτιά.
πολύ καλή ομάδα για την αεκ αλλά όχι τόσο αχτύπητη.
και πεστε ότι θέλετε περι μεγαθήριου.παραμυθιάστε τον εαυτό σας.μπορεί σε 1 ή 2 μήνες να παίξει μπαλάρα ειδικά αν κρατήσει τον Αλβες στο κέντρο αλλά προχθες δεν έπαιξε τιποτα.

υ.γ για εμας τι να πω???μια λέξη τα λέει όλα.ΛΕΜΟΝΗΣ
ελεος ρε καλύετρα αλέφαντο

la_villa
17/08/2007, 10:50

πανε αυτα που ξερατε....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

λοιπόν σειρά μου...

Ένα αντρόγυνο μαλώνει στο αυτοκίνητο.

Κάποια στιγμή ο άντρας βλέπει δύο γαϊδούρια και λέει στη γυναίκα του,για να την πειράξει:

-"Συγγενείς σου είναι;"

Και η γυναίκα του απαντάει:

-"Ναι. Τα πεθερικά μου!

:uplate:
μποαααααααααα το δικό σου ήταν καλύτερο

STOYBI
17/08/2007, 10:57

πανε αυτα που ξερατε....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το αλλο με τον Ντεμη και την ξανθια το ξερεις ???

idi
17/08/2007, 10:58
φιλοι μου κωλογαυροι.... σε λιγο καιρο θα δουμε και τι θα κανει η Σεβιγια στο τσουλι και τι θα κανει η ΑΕΚ στη σουφραλιγκ.... ιδου η ροδος ιδου και το πηδιμα :wave2: :wave2:

DUKASII
17/08/2007, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
και τελικά είχα δίκιο.

κοιμηθήκαμε

στο 2ο η σεβίλλη ανέβασε λιγο την απόδοση της αλλά δεν έπαιξε τπτ σπουδαίο εκτός απο φάσεις που πραγματικά έτρεξε για επίπεδο ελληνικής ομάδας.

αυτιά.
και πεστε ότι θέλετε περι μεγαθήριου.παραμυθιάστε τον εαυτό σας.μπορεί σε 1 ή 2 μήνες να παίξει μπαλάρα ειδικά αν κρατήσει τον Αλβες στο κέντρο αλλά προχθες δεν έπαιξε τιποτα.

ελεος ρε καλύετρα αλέφαντο ε καλα εσυ βλεπεις πολυ μπαλα για να ειδες οτι απο τη σεβιλη ελειψε ο αλβες στο κεντρο..ενω οι αλλες ομάδες θελουν να τον παρουν για το δεξι ακρο της αμυνάς τους..

και ναι η σεβιλη δεν ειναι τιποτα σπουδαίο μωρε.σιγα 5 μπαλακια επρεπε να της ριξουμε.
και ναι κοιμηθηκαμε..αν επαιζε κανας γαυρος ακομα τεμαχια θα μετραγαμε...:rotflmao: :lol: :rotflmao: στη τσιτα θα σουν ...θα το σπασει το ρεκορ...(7) ναι η ου??

STOYBI
17/08/2007, 11:05
φιλοι μου κωλογαυροι.... σε λιγο καιρο θα δουμε και τι θα κανει η Σεβιγια στο τσουλι και τι θα κανει η ΑΕΚ στη σουφραλιγκ.... ιδου η ροδος ιδου και το πηδιμα :wave2: :wave2:

Απλα τα πραγματα......

Κληρωνετε η Σεβιγια μαζι μας στο τσου-λου και την πηδαμε κανονικα.. ( παιρνουμε και την εκδικηση μας που σας χουφτωσε ...)

Και σας πηδαμε στην σουφραλιγκ με -9 παλι για να κρεματε ωραια πανο τον Ριμπο !!!!

:D

:a10:

DUKASII
17/08/2007, 11:07
Απλα τα πραγματα......

Κληρωνετε η Σεβιγια μαζι μας στο τσου-λου και την πηδαμε κανονικα.. ( παιρνουμε και την εκδικηση μας που σας χουφτωσε ...)

Και σας πηδαμε στην σουφραλιγκ με -9 παλι για να κρεματε ωραια πανο τον Ριμπο !!!!

:a10: ναι και εγω πηρα το 690 το baja λεμε και το παω τερμα γκαζι στο χωμα...:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

idi
17/08/2007, 11:10
Απλα τα πραγματα......

:a10:

και αμα σας κερασει 5 γκολακια η Σεβιγια και ο Ριμπο βαλει γκολακι στο 90 για το 0-1 τι θα κανεις? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κοιτα να δεις που η δικη μου εκδοχη καλλιστα μπορει να γινει πραξη σε σχεση με τα παραμυθια σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

STOYBI
17/08/2007, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ναι και εγω πηρα το 690 το baja λεμε και το παω τερμα γκαζι στο χωμα...:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Δεν σε πιστευω ρε....

Δεν εχει βγει στην παραγωγη ακομα !! :look:

Gandalf dr685sm
17/08/2007, 13:07
Και για να δείτε οτι τα λένε ακόμα και επίσημοι αρθρογράφοι εφημερίδων παραθέτω απο την Sportime.

Έπιασε Ταβάνι η ΑΕΚ

Τα καλά νέα για τη ν ΑΕΚ είναι πως παίκτες όπως ο Κάπελ και ο Νάβας δεν υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πιθανότατα δεν υπάρχουν ούτε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ μέχρι να πέσεις στην Μπάγερν Μονάχου. Τα άσχημα νέα είναι πως οι συγκεκριμένοι «δαίμονες» έκριναν το παιχνίδι στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση. Η Σεβίλλη διακρίθηκε (και) σε ατομικό επίπεδο.

Εμπνεύσεις όπως αυτές του Νάβας στο δεύτερο γκολ, όταν στην ίδια φάση «καθάρισε» έναν πρωταθλητή Ευρώπης (Καφές) κι έναν φιναλίστ Τσάμπιονς Λιγκ (Ζήκος), αλλάζουν τη ροή ενός αγώνα.

Η ΑΕΚ δεν υστέρησε σε συνοχή στις γραμμές (τουλάχιστον μέχρι να λιώσει από την κούραση), σε προσήλωση στην ομαδική δουλειά (με τον Ριβάλντο να σχίζεται σε τάκλιν), σε συνέπεια στρατηγικής (όταν οι πτέρυγες ανέβαιναν για να αυξήσουν τις συμμετοχές στην επιθετική γραμμή), σε πνεύμα δημιουργίας (η ευκαιρία στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και το δοκάρι του Σέζαρ). Η ΑΕΚ έπιασε ταβάνι ικανοτήτων απέναντι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου, σύμφωνα με την υπηρεσία στατιστικής της FΙFΑ. Έως εκεί έφτανε, παραπάνω δεν μπορούσε.

Το παιχνίδι, είτε τελείωνε 3-0 είτε 2-1, η διαφορά σε ατομικό επίπεδο θα παρέμενε ίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Τι παραπάνω δηλαδή να έδινε ο Σέζαρ στο παιχνίδι της ΑΕΚ ώστε να ξεπεράσει σε προσφορά τον Κάπελ; Πώς να βγάλει ο Μαντούκα ίδιες φάσεις σε σχέση με τον Νάβας. Με ποιον τρόπο οι Λύμπε και Ρίμπο να πλησίαζαν περιοχή όταν η μπάλα έμενε σε «κιτρινόμαυρα» πόδια σε ακίνδυνα σημεία του γηπέδου; Τι παραπάνω να έκαναν ο Αρουαμπαρένα και ο Δέλλας που έσωσαν όσα πρόλαβαν; Ακόμη κι ο Μορέτο παρουσίασε μία καλή εκδοχή του εαυτού του.

Μόνο ο Ενσαλίβα έκανε δουλειά επιπέδου Μακελελέ στη μεσαία γραμμή. Ο... πάνθηρας ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που θα άξιζε θέση στην ενδεκάδα της Σεβίλλης! Σπουδαία μεταγραφή... Ο,τι κι αν έκανε ο Φερέρ, η ήττα ήρθε φυσιολογικά.

Γιάννης Σαντοριναίος

Οτι λέμε δηλαδή εδώ και δύο μέρες. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε παραπάνω απέναντι στην Σεβίλη και απλά έδωσε οτι καλύτερο είχε κόντρα σε αυτή την ομάδα. Σε θαύμα ελπίζαμε και ελπίζουμε... οχι σε ρεαλιστικό στόχο.

Gandalf

STOYBI
17/08/2007, 13:34
Και για να δείτε οτι τα λένε ακόμα και επίσημοι αρθρογράφοι εφημερίδων παραθέτω απο την Sportime.

Οτι λέμε δηλαδή εδώ και δύο μέρες. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε παραπάνω απέναντι στην Σεβίλη και απλά έδωσε οτι καλύτερο είχε κόντρα σε αυτή την ομάδα. Σε θαύμα ελπίζαμε και ελπίζουμε... οχι σε ρεαλιστικό στόχο.

Gandalf

Δηλ ... Αμα η αεκ επιασε ταβανι με αυτη την αποδοση στην κορυφαια ομαδα του κοσμου... :sick:

Τοτε μια μπαρτσα μια ρεαλ μια λιβερπουλ οταν πιασουν και αυτες ταβανι στην αποδοση τους ποσο πρεπει να χασουνε απο την κορυφαια ομαδα του κοσμου?? :confused:

Εκτος αν ο κυριος Σαντοριναιος δεν υπολογισε τον πατο που πιθανον επιασε η Σεβιλη στην αποδοση της για να καταφερει η αεκ "τετοια" εμφανιση εκει μεσα.... :winka:

:evil:

vangelis 64
17/08/2007, 13:36
ΛΕΜΟΝΗΣ
ελεος ρε καλύετρα αλέφαντο Αυτό είναι!!!!Ναι ναι....Ααααχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχ:bigcry: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

θρυλάρα με Αλέφαντο μέσα και τα μυαλά στα κάγκελα χαχχαχαχαχαχχα...που τούς έκανε τακτική με κεφτεδάκια στα Εξάρχεια και γυρνάει και λέει σε μια δόση,"Ρε σείς,ποιός έφαγε τον Ανατολάκη;"
Βάλε και τον Τσουκαλά μεσα λέμε!:bawl: :bawl:

STOYBI
17/08/2007, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Αυτό είναι!!!!Ναι ναι....Ααααχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχ:bigcry: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

θρυλάρα με Αλέφαντο μέσα και τα μυαλά στα κάγκελα χαχχαχαχαχαχχα...που τούς έκανε τακτική με κεφτεδάκια στα Εξάρχεια και γυρνάει και λέει σε μια δόση,"Ρε σείς,ποιός έφαγε τον Ανατολάκη;"
Βάλε και τον Τσουκαλά μεσα λέμε!:bawl: :bawl:

Εχει γινει.. Στο γηπεδο της Νικαιας ... Και αυτος που ειχε φαει το μπακ ηταν ο Βαμβακουλας....

Και τα γαμοσταυριδια ακουγοντουσαν μεχρι εξω......

blueblack
17/08/2007, 13:51
και τελικά είχα δίκιο.

κοιμηθήκαμε

αυτιά.

ελεος ρε καλύετρα αλέφαντο

ΕΠΕΙΔΗ.........ΜΑΣ ΤΟΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΕΙ .............

Πές μας καί ποιοί είναι αύτοί οί τρείς βασικοί πού λείπαν...........άπό τή Σεβίλλη
νά δούμε πόσο μπάλλα βλέπεις...........!!!!!!!!!

Έκτός τού ότι σέ αύτήν τήν όμάδα έχεις καμμιά 25αριά ίσάξιους σχεδόν παίχτες
μέ τόν τρόπο πού άγωνίζεται ή Σεβίλλη.......
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...........
πού αύτό γιά όποιον...........
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.............σημαίνει ούδείς ....ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ......,

ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ..........καί μόνον ένας..........ΤΕΩΣ.........Σεβιλλιάνος καί πολύ
καλή μονάδα έλειπε...........
ΑΛΒΕΣ....................άν σού λέει κάτι............αύτός όμως ήταν άπό καιρό άλλού,
στά μύρρια τής Τσέλσυ ή τής Ρεάλ........!!!!!!!!!!!!!

Σταμάτα λοιπόν νά μετράς έλλείψεις σέ τέτοιου έπιπέδου όμάδα καί
εύθυγραμμίσου μέ αύτά πού έγραψα πιό πρίν............ότι αύτές
οί όμάδες ......ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ............άπό τίς τρείς κορυφαίες Έλληνικές......

Παράδειγμα...............τό χθεσινό.........ό έτερος φιναλίστ τού Ούέφα
Έσπανιόλ...........
Στό 30ο λεπτό τό σκόρ ήταν 2-0 καί μετά άπλά παίζανε φιλικό οί άνθρωποι....!!!!!!!!!!!!

CIRUS
17/08/2007, 14:04
ΕΠΕΙΔΗ.........ΜΑΣ ΤΟΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΕΙ .............

Πές μας καί ποιοί είναι αύτοί οί τρείς βασικοί πού λείπαν...........άπό τή Σεβίλλη
νά δούμε πόσο μπάλλα βλέπεις...........!!!!!!!!!

Έκτός τού ότι σέ αύτήν τήν όμάδα έχεις καμμιά 25αριά ίσάξιους σχεδόν παίχτες
μέ τόν τρόπο πού άγωνίζεται ή Σεβίλλη.......
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...........
πού αύτό γιά όποιον...........
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.............σημαίνει ούδείς ....ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ......,

ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ..........καί μόνον ένας..........ΤΕΩΣ.........Σεβιλλιάνος καί πολύ
καλή μονάδα έλειπε...........
ΑΛΒΕΣ....................άν σού λέει κάτι............αύτός όμως ήταν άπό καιρό άλλού,
στά μύρρια τής Τσέλσυ ή τής Ρεάλ........!!!!!!!!!!!!!

Σταμάτα λοιπόν νά μετράς έλλείψεις σέ τέτοιου έπιπέδου όμάδα καί
εύθυγραμμίσου μέ αύτά πού έγραψα πιό πρίν............ότι αύτές
οί όμάδες ......ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ............άπό τίς τρείς κορυφαίες Έλληνικές......

Έσπανιόλ...........
Στό 30ο λεπτό τό σκόρ ήταν 2-0 καί μετά άπλά παίζανε φιλικό οί άνθρωποι....!!!!!!!!!!!!

ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΤΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ!!!

STOYBI
17/08/2007, 14:05

Έσπανιόλ...........

Δηλ τωρα μας λες οτι ειδες παιχνιδαρα απο την εσπανιολ μεχρι το 30 ??

Οτι το πρωτο γκολ προηλθε απο την ασφυχτικη πιεση των ισπανων ??

Και οτι ο Ολυμπιακος ειχε πιασει "ταβανι" ( γιατι τον κακο του τον καιρο τον ειχε πιασει ) στην αποδοση του ???

:confused:

blueblack
17/08/2007, 14:23
ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΤΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ!!!

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΟ..............

Ίσως έκεί μετά τό 2-0 στό 30ο λεπτό .........ΝΑ ΜΗ ΦΡΕΝΑΡΙΖΑΝ.........!!!!!!!!

Γιαυτό μάλλον δέ συμφέρει νά τό έπικαλείσαι..........
Ή δέ όμάδα σου άπεγνωσμένα ψάχνει ένα καλό άποτέλεσμα στά φιλικά,
πού δέν ήρθε ούτε κάν μέ τόν Πανιώνιο.....!!!!!!!!!!!!
ΑΡΑ.........
Θεωρώ πώς ό ΟΣΦΠ...........μάλλον έπαιζε τά καλύτερα του ή δέ Έσπανιόλ
μετά τό 2-0 ίσως αύθόρμητα λόγω φιλικού τράβηξε ....ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ.....!!!!!!!!!!!!!!
Οί άνθρωποι γιά ένα φιλικό κυπελλάκι παίζανε καί θέλανε διαφορά άσφαλείας
όχι καί νά σκιστούν, δέν παίζανε πρόκριση......
Μόλις τό μάτς πήγε 2-1 πάρε τό τρίτο,καί μετά τό 3-2 στό τελευταίο
πεντάλεπτο άντί νά κρατήσουν τό 3-2 χάσανε καί 2-3 εύκαιρίες...
Τί σημαίνει αύτό...??????
ΑΝΕΣΗ.........!!!!!!!!!!
ΣΕ ΕΧΩ............κοινώς .......
Όσο φιλικό καί νάναι τό ματσάκι φίλε μου.........πάντα κάποια συμπεράσματα
βγαίνουν,είδικά σέ τέτοια τουρνουά.......
Δέν είναι στήν προετοιμασία στά βουνά τής Έλβετίας....!!!!!!!!!!

blueblack
17/08/2007, 14:30
Δηλ τωρα μας λες οτι ειδες παιχνιδαρα απο την εσπανιολ μεχρι το 30 ??

Οτι το πρωτο γκολ προηλθε απο την ασφυχτικη πιεση των ισπανων ??

Και οτι ο Ολυμπιακος ειχε πιασει "ταβανι" ( γιατι τον κακο του τον καιρο τον ειχε πιασει ) στην αποδοση του ???

:confused:

ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ........????????

Άμα είναι νά μιλάμε ,μόνο γιά νά μιλάμε.....
άστο ρέ stoybi..........
AΣΤΟ.........!!!!!!!!!!
Δέν άντέχω νά τό πάω άπό τήν άρχή........
Είδικά άν κάποιος........ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ........

Gandalf dr685sm
17/08/2007, 14:33
βρε STOYBI...

Τα ίδια λέμε ρε φίλε και δεν καταλαβαινόμαστε. Η ΑΕΚ έπιασε κορυφή απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα της Ευρώπης , σε απόδοση. Η Σεβίλη όπως και να έπαιζε (άσχημα ή καλά) δεν ήταν για τα "δόντια" μας.

Απέχουμε παρασάγγας απο το να χαρακτηριστούμε πραγματική "απειλή" για όποια ομάδα τέτοιου επιπέδου, παίξει ή δεν παίξει καλά η Σεβίλη ή όποια άλλη ομάδα σε μια κόντρα με κάποια ομάδα του ΠΟΚ.

Το αν είναι κορυφαία τώρα η Σεβίλη , σύμφωνα με τις στατιστικές της FIFA.... έτσι δείχνουν τα νούμερα!

Αν θα έπαιζε άλλη ομάδα (απο το ΠΟΚ) και το τι θα έκανε είναι ενα ερώτημα που μόνο αν το φέρει κάποια κλήρωση θα το δείξει στο CH.L. ή αν δεν περάσει κάποιά άλλη για το UEFA.

Εκείνο που λέμε και ξαναλέμε, είναι πως η ΑΕΚ έπιασε το peak των δυνατότητων της (ή έστω λίγο κάτω απο αυτό) απέναντι σε μια ομάδα που λογίζεται στις κορυφαίες της Ευρώπης απο πολλούς ΒΑΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ και οχι βάση ιστορίας ή ονόματος (βλ. Μπάγερν, Άγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ κτλ.)

Αν τώρα η Σεβίλη μπορούσε και καλύτερα... μπορεί και να μπορούσε.. .αν είχε περάσει καιρός απο την προετοιμασία, αν είχε "δέσει" καλύτερα κτλ... κάτι βέβαια που ισχύει και για την ΑΕΚ.

Άλλωστε μην ξεχνάς οτι έχει και δεύτερο αγώνα στις 28/8 που θεωρητικά πάντα θα είναι καλύτερα σαν δέσιμο και με χρονική απόσταση απο την προετοιμασία για να δούμε τι κάνει ο καθένας. Και μην νομίζεις οτι οι Σεβιλιάνοι έπαιξαν για πλάκα εκεί και το ίδιο θα κάνουν και εδώ.

Είχαν να βγούν δεκαετίες στο CH.L. και αυτή είναι η ευκαιρία τους σε χρήματα, δόξα και ομίλους... μονο χαβαλέ δεν έκαναν και δεν θα κάνουν μαζί μας.

Gandalf

blackbusa
17/08/2007, 14:42
Το μονο που εχω να πω.....

η θα παρουμε ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ....η φιλαρακια ΑΕΚΑΡΕΣ φετος να εχουμε μαζι μας παντα τα χαπακια μας για την καρδια,τα εγκεφαλικα,την πιεση κλπ κλπ.Και για τις πιο βαριες περιπτωσεις το μηχανημα ανανηψης παντα μαζι...

Το παλλικαρι ο MORETTO ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣΣΣΣ

Υ.γ. Ο αγωνας ειταν η φυσιολογικη καταληξη που ολοι περιμεναμε,την ηττα εννοω,και δεν τρεχει τιποτα...Αφου το κοντερ σταματησε στα δυο και στο γαμα του δοκαριου,ολα ειναι οκ.Στις 28 θα δειξουμε εμεις τι αρρωστοι ειμαστε με την ΓΚΑΒΛΑ μας...

STOYBI
17/08/2007, 14:46
ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ........????????

Άμα είναι νά μιλάμε ,μόνο γιά νά μιλάμε.....
άστο ρέ stoybi..........
AΣΤΟ.........!!!!!!!!!!
Δέν άντέχω νά τό πάω άπό τήν άρχή........
Είδικά άν κάποιος........ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ........

Aν εννοουσες κατι αλλο και δεν το καταλαβα....:rolleyes:

Εγω απλα πιαστηκα και απαντησα απο τις τελευταιες κουβεντες σου.....:rolleyes:

Και τελος ας μην το κλωθουμε και πολυ... Κανεις δεν μπορει να κρινει ποτε πιανει ταβανι μια ομαδα απο τον πρωτο επισημο κι ολας αγωνα της η το τελευταιο φιλικο της......:rolleyes:

CIRUS
17/08/2007, 14:55
ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΟ..............

Ίσως έκεί μετά τό 2-0 στό 30ο λεπτό .........ΝΑ ΜΗ ΦΡΕΝΑΡΙΖΑΝ.........!!!!!!!!

Γιαυτό μάλλον δέ συμφέρει νά τό έπικαλείσαι..........
Ή δέ όμάδα σου άπεγνωσμένα ψάχνει ένα καλό άποτέλεσμα στά φιλικά,
πού δέν ήρθε ούτε κάν μέ τόν Πανιώνιο.....!!!!!!!!!!!!
ΑΡΑ.........
Θεωρώ πώς ό ΟΣΦΠ...........μάλλον έπαιζε τά καλύτερα του ή δέ Έσπανιόλ
μετά τό 2-0 ίσως αύθόρμητα λόγω φιλικού τράβηξε ....ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ.....!!!!!!!!!!!!!!
Οί άνθρωποι γιά ένα φιλικό κυπελλάκι παίζανε καί θέλανε διαφορά άσφαλείας
όχι καί νά σκιστούν, δέν παίζανε πρόκριση......
Μόλις τό μάτς πήγε 2-1 πάρε τό τρίτο,καί μετά τό 3-2 στό τελευταίο
πεντάλεπτο άντί νά κρατήσουν τό 3-2 χάσανε καί 2-3 εύκαιρίες...
Τί σημαίνει αύτό...??????
ΑΝΕΣΗ.........!!!!!!!!!!
ΣΕ ΕΧΩ............κοινώς .......
Όσο φιλικό καί νάναι τό ματσάκι φίλε μου.........πάντα κάποια συμπεράσματα
βγαίνουν,είδικά σέ τέτοια τουρνουά.......
Δέν είναι στήν προετοιμασία στά βουνά τής Έλβετίας....!!!!!!!!!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ, ΕΓΩ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΤΣΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΓΕΛΙΕΣΑΙ! ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΜΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΤΟΠΕΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΙ!!! Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΚΟΜΑ. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΟΙΜΕΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΟ!! ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝΩΘΗΚΕ Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!

STOYBI
17/08/2007, 15:01
βρε STOYBI...

Τα ίδια λέμε ρε φίλε και δεν καταλαβαινόμαστε. Η ΑΕΚ έπιασε κορυφή απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα της Ευρώπης , σε απόδοση. Η Σεβίλη όπως και να έπαιζε (άσχημα ή καλά) δεν ήταν για τα "δόντια" μας.

Απέχουμε παρασάγγας απο το να χαρακτηριστούμε πραγματική "απειλή" για όποια ομάδα τέτοιου επιπέδου, παίξει ή δεν παίξει καλά η Σεβίλη ή όποια άλλη ομάδα σε μια κόντρα με κάποια ομάδα του ΠΟΚ.

Το αν είναι κορυφαία τώρα η Σεβίλη , σύμφωνα με τις στατιστικές της FIFA.... έτσι δείχνουν τα νούμερα!

Gandalf

Gandalf δεν εχω πει οτι λεμε κατι διαφορετικο.....

Στα μεγεθη διαφερουμε καπως.. :D

Σωστα δεν μπορει καποιος να διανοηθει οτι οι τρεις ελληνικες ομαδες δεν μπορουν να υπολογιστουν σαν απειλη για καποια απο τις ισπανικες......
Αλλα σε καμμια περιπτωση δεν μπορω να δεχθω το μεγαθηριο οπως θελουν να το παρουσιασουν καποιοι την Σεβιλλη ......:rolleyes:
Απλα για να; το πω πιο απλα... Το προχθεσινο 2-0 θα επρεπε να το υπολογισεις πολυ πιο πανω με καποια απο τις κορυφαιες ισπανικες για εμενα..
Μπορει να κανω και λαθος ... Ειδωμεν...

blueblack
17/08/2007, 15:05
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ, ΕΓΩ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΣΠΑΝΙΟΛ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΕΤΣΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΓΕΛΙΕΣΑΙ! ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΜΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΤΟΠΕΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΙ!!! Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΑΚΟΜΑ. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΟΙΜΕΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΟ!! ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝΩΘΗΚΕ Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..............

Μέ τό πόσο καλή μπορεί νά είναι μιά Έλληνική όμάδα άπέναντι σέ μία Ίσπανική
τέτοιου έπιπέδου,
γιαυτό ...........
ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..............όχι σέ φιλικό άλλά σέ έπίσημο παιχνίδι,έτσι
γιά νά τό κλείσουμε άν ή όμάδα σου μπόρεσε νά σταθεί στά ίσια άπέναντι σέ τέτοια όμάδα...
Τό τελευταίο πού θυμάμαι είναι τό περσινό πού ή όχι καί ίδιαιτέρως διακριθείσα Βαλένθια
ήρθε στό Καραισκάκη καί έριξε μέ τά δεύτερα,γιατί έκείνη ή Βαλένθια είχε όντως πολλές
άλλαγές.......
ΜΙΑ ΤΡΙΑΡΑ ΧΑΛΑΡΑ.............!!!!!!!!
Άντε γιά νά μή κολλάμε στήν Έσπανιόλ........μιά καί είναι φιλικό καί δέν μπορείς νά βγάλεις
συμπεράσματα............
είστε καί νέα όμάδα ,περιμένετε καί σέντερ μπάκ κ.λ.π....κ.λ.π....

CIRUS
17/08/2007, 15:13

τέτοιου έπιπέδου,
γιαυτό ...........
ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..............όχι σέ φιλικό άλλά σέ έπίσημο παιχνίδι,έτσι
γιά νά τό κλείσουμε άν ή όμάδα σου μπόρεσε νά σταθεί στά ίσια άπέναντι σέ τέτοια όμάδα...
Τό τελευταίο πού θυμάμαι είναι τό περσινό πού ή όχι καί ίδιαιτέρως διακριθείσα Βαλένθια
ήρθε στό Καραισκάκη καί έριξε μέ τά δεύτερα,γιατί έκείνη ή Βαλένθια είχε όντως πολλές
άλλαγές.......
ΜΙΑ ΤΡΙΑΡΑ ΧΑΛΑΡΑ.............!!!!!!!!
Άντε γιά νά μή κολλάμε στήν Έσπανιόλ........μιά καί είναι φιλικό καί δέν μπορείς νά βγάλεις
συμπεράσματα............
είστε καί νέα όμάδα ,περιμένετε καί σέντερ μπάκ κ.λ.π....κ.λ.π....

ΜΑ ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΣΕΒΙΛΛΗ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΤΕ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΤΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ!

STOYBI
17/08/2007, 15:14

τέτοιου έπιπέδου,
γιαυτό ...........

Αν δεν αποκρουουν τα μπακ τους με τα χερια ... Κατι μπορουμε να κανουμε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blueblack
17/08/2007, 15:20
Αν δεν αποκρουουν τα μπακ τους με τα χερια ... Κατι μπορουμε να κανουμε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΙΛΕ...........ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.......

Έπειδή λοιπόν τά θέλει ό κώλος σου............
Μή νομίζεις ότι δέν ξέρουν στήν Εύρώπη ότι............
ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..........ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΠΕΝΑΛΤΥ............2 ΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ..........!!!!!!!!!

Όπότε σού λέει καί ό Ρομπέρτο .........τερματοφύλακας είναι....!!!!!!!

blueblack
17/08/2007, 15:22
ΜΑ ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΣΕΒΙΛΛΗ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΤΕ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΤΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ!

ΑΜΑΝ..........ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΛΑΑΑΑΑΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛ...

Άσε με νά παρηγορηθώ λίγο,μέ έσκασες.......ούτε χαβαλέ δέ μπορώ
νά ......ΣΕ ΚΑΝΩ...........!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. Χρειάζονται συμπεράσματα ,όταν παίζουν Έλληνικές όμάδες μέ τίς φιναλίστ τού Ούέφα..??
Φιλικό ή έχθρικό...????

CIRUS
17/08/2007, 15:24

ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΣ ΣΩΠΑΣΟΥΝ! ΤΕΛΟΣ

CIRUS
17/08/2007, 15:25
ΑΜΑΝ..........ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΛΑΑΑΑΑΚΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛ...

Άσε με νά παρηγορηθώ λίγο,μέ έσκασες.......ούτε χαβαλέ δέ μπορώ
νά ......ΣΕ ΚΑΝΩ...........!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. Χρειάζονται συμπεράσματα ,όταν παίζουν Έλληνικές όμάδες μέ τίς φιναλίστ τού Ούέφα..??
Φιλικό ή έχθρικό...????

ΟΚ

STOYBI
17/08/2007, 15:27

Δαχτυλος του Βαρδινογιαννη κυριε.... :cry:

Εσυ να τα βλεπεις για να ξερεις ποιοι εχουν τα μεγαλα μεσα......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
17/08/2007, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ναι διαβαζε εσυ τον οραματιστη καπετανιο..που νομίζει και εγω δε ξερω τι για το ελληνικο ποδοσφαιρο..

και την εβη..

που μονο νομιζει...αμφιβαλω αν ξερει τι ειναι το ποδοσφαιρο..:lol: :rotflmao: :lol:

ενω εσυ ξερεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

απο την δευτερη και τριτη θεση τοοοοοσα χρονια ειναι αληθεια οτι μπορει να εμαθες περισσοτερα

:smokin:

πουσαι δουκα κλεισε το στοματακι σου δε ξερεις τι κανω και τι ξερω γκε γκε?δεν ειμαστε φιλαρακια απο τα παλια για να με ξερεις και αμα σε ποναει που εμεις ειμαστε τα πουτανακια της ευρωπης και εσεις τα πουτανακια τα δικα μας και τωρα ΚΑΙ της ευρωπης με το καλο, δε σου φταιω εγω :wave2:

μπραβο ρε! εις ανωτερα :rotflmao: γελανε ολοι με αυτα που λετε

(καλα τα πηγαμε δε φαγαμε 5 μονο 2 αχαχαχαχχαχαχ μικροι που στε ακομα
και αν βαλει ο ριμπο γκολ και αν δεν λιποθυμισει ο ζηκος μεχρι το τελος του α ημιχρονου και μπορελι να παιξει και λιγο Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ο ζινταν εεεεε σορρυ ο μπλανκο που τον ζηταγαν σε μπαρτσα και αγιαξ σε λιβερπουλ και μαντσεστερ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙ ηρθε τρεχοντας ΣΤΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ ΤΗΝ ΑΕΚ )

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

STOYBI
17/08/2007, 15:32
ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΣ ΣΩΠΑΣΟΥΝ! ΤΕΛΟΣ

Το θεμα ειναι οτι μια ζωη φωναζουν οι δυο μεγαλουτσικες για την μια μεγαλη......:smilea:

EVI
17/08/2007, 15:36
Το θεμα ειναι οτι μια ζωη φωναζουν οι δυο μεγαλουτσικες για την μια μεγαλη......:smilea:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

blueblack
17/08/2007, 15:37
Δαχτυλος του Βαρδινογιαννη κυριε.... :cry:

Εσυ να τα βλεπεις για να ξερεις ποιοι εχουν τα μεγαλα μεσα......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

KAI ΟΜΩΣ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ.............

Ποτέ αύτή ή όμάδα δέν άδικήθηκε έτσι στήν Εύρώπη.........
Άντίθετα μάλιστα έφαγε καί σπρώξιμο ....Γιούβε,Τορίνο,Γκέτεμποργκ...

Ένώ έμείς οί δυό.........Μονακό,Ρεάλ..........Ταπί καί Μαρσέιγ κ.λ.π.....
Έδώ δέν γελάμε μελαγχολούμε.........

Έκτός άπό τήν καλύτερη παρουσία τους στήν Εύρώπη.........
είχαν καί μιά κωλλάρα..........ΤΑΛΛΗΡΟ..........πάντα
καί τό τού-τού............τουλάχιστον στά ίσια.........

τώρα ποιανού ήταν ό δάκτυλος...????
Τής Δέσποινας άπό έποχής Γουέμπλευ...????

CIRUS
17/08/2007, 15:40
είχαν καί μιά κωλλάρα..........ΤΑΛΛΗΡΟ..........πάντα

[/B]

+1000:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blueblack
17/08/2007, 15:40
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ..................ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΑΣΣΟ

Άπό τή μάπα.........!!!!!!!!!

la_villa
17/08/2007, 19:06
βρε STOYBI...

Τ

Αν θα έπαιζε άλλη ομάδα (απο το ΠΟΚ) και το τι θα έκανε είναι ενα ερώτημα που μόνο αν το φέρει κάποια κλήρωση θα το δείξει στο CH.L. ή αν δεν περάσει κάποιά άλλη για το UEFA.

Gandalf

μάγε υποστηρίζω και συνεχίζω να το πιστευω ότι η Σεβίλλη δεν είναι μεγαθήριο.(μπροστά σε Τσελσι,Μαντεστερ,Μπαγερν,Ρεαλ,Μπάρτσα,Λίβερπουλ,Μιλαν θα μασήσει)

φυσικά με αυτό δεν εννοώ ότι ο Θρύλος θα την νικούσε.@@ θα έκανε.
και αυτός 2 θα έτρωγε.Μπορεί και 5 αυτό δεν έχει σημασία.
για να μην παρεξηγούμε τα νοήματα αυτών που γράφουμε

ΑΝ δεν παίξει καλά με λίγη κωλοφαρδία θα της παίρναμε ένα Χ.αλλιώς τίποτα.

απλώς με τον Ολυμπιακό θα αναγκαζόταν να παίξει σίγουρα πιο καλά για να νικήσει.
με αποτέλεσμα ίσως να προέκυπταν 5 τα γκολ...:lol: :lol: :lol: :lol:

με την σούφρα του βάζελου μπορεί και να έβαζε 2 αυτογκολ

EVI
17/08/2007, 20:32
la_villa για πες μου τα αποτελεσματα σας στα παιχνιδια στην Ισπανια ...10 χρονια στο τσουλι.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
17/08/2007, 20:35
idi παλι ... ετσι για να τη σπασω στην ευη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: (εχει να φαει πολυ δουλεμα φετος) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
17/08/2007, 20:36
1 X 1 1
:lol: :lol: