View Full Version : πολυ βαραει κ δεν μ αρεσει...
Έχω μια απορία: οταν η μηχανη μου κινειται αφηνω το γκαζι, και οταν ξαναδινω γκαζι τρανταζεται, σαν τα τραβιεται αποτομα η αλυσιδα. αλλαξα αλυσιδογραναζα αλλα παλι τα ιδια, την τεντωσα αλλα παλι τα ιδια. τι να φταει:rolleyes: :rolleyes: ??
kiriakost
18/08/2007, 22:32
Σινεμπλόκ γραναζιού !
τι ειναι κ παλι τουτο???:dizzy: :dizzy:
HateNord
18/08/2007, 22:52
Είναι τριγωνικά ή τετράγωνα χοντρα λαστιχάκια που μπαίνουν ανάμεσα στο γρανάζι και στη φωλιά του στον τροχό για να αποσβένουν τους κραδασμούς και να έχει λίγο τζόγο το γρανάζι και η αλυσίδα για να μην σπάσουν...είναι πανευκολο να τα αλλάξεις και μόνος σου...
ενα φιλαρακι μου ειπε πως μαλλον ειναι το μικρο γραναζι, μπορει και η αλυσιδα αλλα ειναι τσιτα, ισως και η καδενα με λιγα λογια καταμπερδευτηκα:( :( :( :( :( :(
Cpt. Haddock
20/08/2007, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από XR_125L
ενα φιλαρακι μου ειπε ....
ενας μηχανικός τί σου είπε; :rolleyes:
εδω ειναι το μπερδεμα: ο μηχανικος μου ειπε πως ειναι η καδενα, αλλα την καδενα την αλλαξα πριν απο 2 βδομαδες:(
kiriakost
20/08/2007, 16:21
Ηρθε ο καιρός να αλλάξεις μηχανικό . :)
και εγω ετσι νομιζω..... αλλα εδω που τα λεμε και ποιον να εμπιστευτεις, ολοι καλοι φαινονται μεχρι που ερχεται η ωρα και η κανουν η λενε καμια λαλακια και μετα απογοητευεσαι κ σκεφτεσαι: αν ειναι να βαλει αυτος το χερι του ας το βαλω εγω, θα μου βγει κ φθηνοτερα!!:D :D