Έχω μια απορία: οταν η μηχανη μου κινειται αφηνω το γκαζι, και οταν ξαναδινω γκαζι τρανταζεται, σαν τα τραβιεται αποτομα η αλυσιδα. αλλαξα αλυσιδογραναζα αλλα παλι τα ιδια, την τεντωσα αλλα παλι τα ιδια. τι να φταει![]()
??
Έχω μια απορία: οταν η μηχανη μου κινειται αφηνω το γκαζι, και οταν ξαναδινω γκαζι τρανταζεται, σαν τα τραβιεται αποτομα η αλυσιδα. αλλαξα αλυσιδογραναζα αλλα παλι τα ιδια, την τεντωσα αλλα παλι τα ιδια. τι να φταει![]()
??
Oι μοτοσικλέτες είναι μόνο για όσους βλέπουν μόνο το μέλλον κ ξεχνάν το άσχημο παρελθόν, γι αυτό δεν έχουν όπισθεν!!
τι ειναι κ παλι τουτο???![]()
![]()
Oι μοτοσικλέτες είναι μόνο για όσους βλέπουν μόνο το μέλλον κ ξεχνάν το άσχημο παρελθόν, γι αυτό δεν έχουν όπισθεν!!
Είναι τριγωνικά ή τετράγωνα χοντρα λαστιχάκια που μπαίνουν ανάμεσα στο γρανάζι και στη φωλιά του στον τροχό για να αποσβένουν τους κραδασμούς και να έχει λίγο τζόγο το γρανάζι και η αλυσίδα για να μην σπάσουν...είναι πανευκολο να τα αλλάξεις και μόνος σου...
ενα φιλαρακι μου ειπε πως μαλλον ειναι το μικρο γραναζι, μπορει και η αλυσιδα αλλα ειναι τσιτα, ισως και η καδενα με λιγα λογια καταμπερδευτηκα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ενας μηχανικός τί σου είπε;Αρχικά δημιουργήθηκε από XR_125L
ενα φιλαρακι μου ειπε ....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εδω ειναι το μπερδεμα: ο μηχανικος μου ειπε πως ειναι η καδενα, αλλα την καδενα την αλλαξα πριν απο 2 βδομαδες![]()
και εγω ετσι νομιζω..... αλλα εδω που τα λεμε και ποιον να εμπιστευτεις, ολοι καλοι φαινονται μεχρι που ερχεται η ωρα και η κανουν η λενε καμια λαλακια και μετα απογοητευεσαι κ σκεφτεσαι: αν ειναι να βαλει αυτος το χερι του ας το βαλω εγω, θα μου βγει κ φθηνοτερα!!![]()
![]()