Σύνδεση

View Full Version : Crypton X135

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6

jugerman
17/04/2008, 23:36
!!!!!!!!!!!SOS!!! MAGES SOS!! OPOIOS AKOUEI!! MOLIS TO APOGEUMA TO PIRA! KAI STA 10 PROTA KM MU ANAPSE I LUXNIA VLAVIS KINITIRA!! MALLON KSEKINISE MOLIS PATISA TIN KORNA! TO PAPI EINAI NEKRO TORA! MONO ME MANIVELA PAIRNEI MPROSTA KAI KANEI DIAKOPES!! AYRIO THA EPIKINONISO ME TON MASTORA!
VOITHISTE ME OSOI KSERETE APO MIXANOLOGIKA I ILEKRIKA

trigger
17/04/2008, 23:53
Δεν υπάρχει λόγος για σκαλίσματα και συμβουλές. Αύριο πρωί στο εξουσιοδοτημένο :winka:

Αν και πιστεύω οτι κάτι παίζει με τη μπαταρία σου ή κάποιο πόλο αλλά και πάλι επιφυλάσσομαι

xampos
18/04/2008, 00:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από jugerman
!!!!!!!!!!!SOS!!! MAGES SOS!! OPOIOS AKOUEI!! MOLIS TO APOGEUMA TO PIRA! KAI STA 10 PROTA KM MU ANAPSE I LUXNIA VLAVIS KINITIRA!! MALLON KSEKINISE MOLIS PATISA TIN KORNA! TO PAPI EINAI NEKRO TORA! MONO ME MANIVELA PAIRNEI MPROSTA KAI KANEI DIAKOPES!! AYRIO THA EPIKINONISO ME TON MASTORA!
VOITHISTE ME OSOI KSERETE APO MIXANOLOGIKA I ILEKRIKA

:eyepop: :eyepop: φιλε αυριο πρωι στο εξουσιοδοτημενο , μονο μην αγχωνεσε εγγυηση εχει !!!!!!

jugerman
18/04/2008, 00:04
XAMPO...SE PERIMENO ! A RE XAMPO!! POU NA FANTAZOMUN...

jugerman
18/04/2008, 00:06
AGXONOMAI! DEN KSERO AN EINAI EKSUSIODOTIMENO! TIS KAWASAKI MALLON EINAI... ALLA TETOIA NILA?? STIN PROTI VOLTA? POU NA OFEILETAI RE GAMOTO?

xampos
18/04/2008, 00:10
AGXONOMAI! DEN KSERO AN EINAI EKSUSIODOTIMENO! TIS KAWASAKI MALLON EINAI... ALLA TETOIA NILA?? STIN PROTI VOLTA? POU NA OFEILETAI RE GAMOTO?

δεν εχω ιδεα ρε φιλε :( εμενα ποτε δε με αναψε λαμπακι , μην αγχωνεσε θα το κανουνε αυριο :beer:

trigger
18/04/2008, 00:10
Mάθε ποιό συνεργείο είναι εξουσιοδοτημένο και πήγαινε. Μην πας στο μαγαζί που το πήρες που πιθανόν να μην έχει σέρβις yamaha και σου πειράξουν το παπί. Μόνο σε yamaha!

jugerman
18/04/2008, 00:12
POS NA TO PAO RE FILE?? DEN PAEI SU LEO! EINAI NEKRO! DEN EXO ALLI EPILOGI! EKEI POU TO PIRA THA TO PAO! EINAI KAI KONTA STO SPITI

trigger
18/04/2008, 00:15
Φίλε μου έχουμε σπρώξει αρκετές φορές :winka: Μάθε που είναι το συνεργείο και μετά προβληματίζεσαι για το πως. Αλλά σου ξαναλέω πιθανόν να έκαναν καμιά μ@λ@κι@ με τη μπαταρία

jugerman
18/04/2008, 12:35
provlima elithi....over! gia osus exun periergeia ti eixe symvei ...na tus po pos den eixe kumposei kala to visma tis ntisas!!! tu anorthoti.... i kapos etsi telos panton ...., me synepeia
na min mporei na to dunamo na fortizei tin mpataria opos prepi....gi auto kai molis patisa tin korna kai travikse poly reuma....kaput to papi!!:a8: :a31:

trigger
18/04/2008, 12:38
Τέλος καλό όλα καλά! Καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα να έχεις!

jugerman
18/04/2008, 12:55
euxaristoooooo!! kala paei to atimo alla poly athoryvo einai...:beer: mexri 70 to pao kai spao tis taxutites to anotero 30- 50- 60( 1i-2i-3i- antistoixos)

xampos
18/04/2008, 19:26
euxaristoooooo!! kala paei to atimo alla poly athoryvo einai...:beer: mexri 70 to pao kai spao tis taxutites to anotero 30- 50- 60( 1i-2i-3i- antistoixos)

να δεις το δικο μου τη αθορυβο ειναι :a01: :a01:

αντε καλοταξιδο καλα χιλιομετρα:beer:

takistrigonis
19/04/2008, 09:46
Φίλε αν βάλεις εξάτμηση θα πετάει κολίδια από το νεύρο που θα έχει αποκτήσει., άνοιξα με μαμά και στα ανοίγματα το πέρασα αλλά μόνο με εξάτμηση πριν πηγέναμε σταθερά μαζί. Έχω βάλει protec και είναι μια χαρά με 85ε τελική τιμή και η gpr έχει 220ε και όσους ρώτησα πάει το ίδιο, τώρα είναι θέμα ηλεκτρονικής για τελική πάει πιο εύκολα στα 120 χλμ. καίει λιγότερο βενζ.
Αυτά.

jugerman
19/04/2008, 15:50
i proti stin arxi giati mu fainetai ligo tzufia?? lete na einai idea mu?? apapa...
( akoma psaxno tin rezerva tis venzinis):a31:

xampos
21/04/2008, 15:29
i proti stin arxi giati mu fainetai ligo tzufia?? lete na einai idea mu?? apapa...
( akoma psaxno tin rezerva tis venzinis):a31:

δεν εχει ρεζερβα :rotflmao: :rotflmao:

η πρωτη ειναι πολυ τζουφια οχι λιγο :lol: , βαλε ενα δοντι κοντιτερο γραναζι μπροστα :D

extremist
25/07/2008, 05:04
Μπάμπη και λοιποί cryptonakides έβαλα εξατμισόνι.:p
Θέλει καμιά χαρτογράφηση τώρα η καμιά τέτοια παπαριά;:rotflmao:
Να αλλάξω και γρανάζι γιατί χαμηλά δεν ροπιάζει;Τι θα χάσω με ένα δόντι λιγότερο;Ναι Μπάμπη άρχισα να το ξαναφτιάχνω το καημένο..:wacko: Άμα έχω όρεξη καμιά μέρα θα βάλω και photos,αρχικά-μετά και τώρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer:

makis206
25/07/2008, 07:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
ο πυραυλος :smokin:

..που θα κεράσω τσάι και θα κεράσει τσουρέκι !:a25:

:rotflmao:

xampos
25/07/2008, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
Μπάμπη και λοιποί cryptonakides έβαλα εξατμισόνι.:p
Θέλει καμιά χαρτογράφηση τώρα η καμιά τέτοια παπαριά;:rotflmao:
Να αλλάξω και γρανάζι γιατί χαμηλά δεν ροπιάζει;Τι θα χάσω με ένα δόντι λιγότερο;Ναι Μπάμπη άρχισα να το ξαναφτιάχνω το καημένο..:wacko: Άμα έχω όρεξη καμιά μέρα θα βάλω και photos,αρχικά-μετά και τώρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer:

ενα δοντι μπροστα πιο κοντο, χανεις λιγο σε τελικη απο 299 παει μονο μεχρι 280 :(

xampos
25/07/2008, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
..που θα κεράσω τσάι και θα κεράσει τσουρέκι !:a25:

:rotflmao:

σε εχω για πλακα :ninja:

makis206
25/07/2008, 10:56
σε εχω για πλακα :ninja:

Πλάκα κάνεις !:uplate:

xampos
25/07/2008, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πλάκα κάνεις !:uplate:

το τσουρεκι θα στο κερασω ομως μαζι με τσαι :lol: :lol:

makis206
25/07/2008, 11:29
το τσουρεκι θα στο κερασω ομως μαζι με τσαι :lol: :lol:

Πλάκα πλάκα τι τελική σου'δειξε ο πάπιος ; Να ξέρω τι μου γίνεται γιατί πολύ μου κουνιούνται τ'αλάνια με τα Crypton στα φανάρια, ξέρουν ότι το στρώνω γι'αυτό !:mad: :evil:

:lol: :lol:

xampos
25/07/2008, 11:35
εχω δει ΠΡΙΝ το κοντινο (για κονδρες :lol: ) τελικη οσα ειναι και τα κυβικα του

makis206
25/07/2008, 11:39
εχω δει ΠΡΙΝ το κοντινο (για κονδρες :lol: ) τελικη οσα ειναι και τα κυβικα του

Α οκ, εγώ θα το στρώσω για 2χλμ ανά κυβικό εκατοστό, γύρω στα 260 θα μπαίνει κόφτης μη βάλω καμμιά μπιέλα υποσιάγωνο :uplate:

:lol:

CORN
28/07/2008, 08:16
καλημερα και καλη εβδομαδα παλληκαρια.
το κιβωτιο ταχυτητων ειναι κομπλε ρε ? κουμπωνει κανονικα? και απο καλο στρωσιμο πως τα παει ? θερμοκρασια?και που εχετε παει ταξιδακι?καμια γνωμη? ευχαριστω...

extremist
29/07/2008, 03:42
:wave2: Το σασμάν εμένα προσωπικά "βαράει" που και που αλλά έχω καιρό να αλλάξω λάδια οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω στα σίγουρα.Απο θερμοκρασία μη φοβάσαι τίποτα φίλε μου..όσο αφορά τα ταξίδια θα αφήσω τον χάμπο να σου απαντήσει :rotflmao: δικάβαλο θεσσ-βόλο έκανε ο Θεός!!Άνετα πασ και ταξιδάκι πάντως,αρκεί να συμβιβάζεσαι με τα χλμ.μην περιμένεις να πηγαίνεις 120 κολλημένα :winka: Γύρω στα 110 θα είσαι κυριλέ πάντως.ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ!ΤΟ ΕΧΩ Γ@ΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΞΕΡΟ!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CORN
01/08/2008, 07:35
ΝΑΙ!βασικα θα το γουσταρα με συμπλεκτη πολλα θελω ε? απο θερμοκρασια ναι εχεις δικιο δεν νιωθει.απο σασμαν αλλο ενα παλληκαρι μου το πε,κοπαναει καπως δεν κουμπονουν καλα.
και οσο αφορα τα χλμ μεχρι 90 ταξιδι εως την ζακυνθο(που εχω παει και με adress 100)καλα θα ειναι ,αυτο θα ειναι το ταξιδι μου.να εισαι καλα και παντα ορθιος :wave2:

nik7119
01/08/2008, 08:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από CORN
ΝΑΙ!βασικα θα το γουσταρα με συμπλεκτη πολλα θελω ε? απο θερμοκρασια ναι εχεις δικιο δεν νιωθει.απο σασμαν αλλο ενα παλληκαρι μου το πε,κοπαναει καπως δεν κουμπονουν καλα.
και οσο αφορα τα χλμ μεχρι 90 ταξιδι εως την ζακυνθο(που εχω παει και με adress 100)καλα θα ειναι ,αυτο θα ειναι το ταξιδι μου.να εισαι καλα και παντα ορθιος :wave2: σχεδον τα περισοτερα γιαμαχα εχουν σκληρο σασμαν

xampos
01/08/2008, 08:28
ταξιδακι παιδια με 90 ειναι μια χαρα αν και αμα πας με 80 σου βγαζει αρκετα περισσοτερα χιλιομετρα αυτονομια αλλα εγω δεν εχω υπομονη

CORN
05/08/2008, 13:01
εχω μπει στην πριζα ρε για παραπανω χλμ αλλα το σκεφτομαι.....με συμπλεκτη θα ηταν διαφορετικα παντως, τι λετε?

xampos
05/08/2008, 13:10
εχω μπει στην πριζα ρε για παραπανω χλμ αλλα το σκεφτομαι.....με συμπλεκτη θα ηταν διαφορετικα παντως, τι λετε?

τι ακριβως σκεφτεσαι :confused: :confused:

CORN
06/08/2008, 06:41
να το παω με παραπανω χλμ 100,110 εκει.....
αλλα αλλη χαρη εχει ο συμπλεκτης ρε φιλαρακι.....δειχνει πιο μηχανη πιο extreme....:D

johnxt660x
11/08/2008, 19:05
Γεια σας παιδια!!!
Εχω εδω κ 2 μηνες ενα cryptonX 135 Special. Μου εχει στραβωσει η δισκοπλακα απο ενα μικρο τρακαρισμα που ειχα κ αφου τωρα θα την αλλαξω αναγκαστηκα,σκεφτομουν να εβαζα μια μεγαλυτερη,ισως και μαργαριτα.
Εσεις τι γνωμη εχετε για αυτο?
Αξιζει τον κοπο οσον αφορα το φρεναρισμα?
Δεν με ενδιαφερει η εμφανιση απλα θελω λιγο καλυτερη αισθηση στο φρενο.Γιατι εκει νομιζω οτι υστερει το συγκεκριμενο παπι,αν σκεφτεις κ το γκαζι που εχει.

lygonis
12/08/2008, 10:24
Αμα το θες για μουρη καντο, αλλά απο θέμα ασφαλειας μη πειραζεις τα φρενα τα υπαρχοντα διοτι ειναι υπεραρκετα. Συν επειδη το πιρουνι ειναι πολυ μαλακο το μπροστινο μπλοκαρει πολυ ευκολα αν το πιεσεις.
Φιλικα παντα
Νικος

g_angel01
31/08/2008, 23:42
ρε παιδια ελεος με αυτην την τζουφια πρωτη...
μια χαρα μηχανακι αλλα σαν innova ξεκιναει...
κοντυμα ενα δοντι θα κανει τιποτα?
(για εξατμιση δεν ρωταω,θελω να ειμαι αθορυβος...)
επισης σε αλλο φορουμ διαβασα για αφαιρεση πνιχτη(κομματι πλαστικο που περιοριζει τη ροη του αερα στην εισοδο του φιλτρου αερα)
ξερει κανενας τιποτα???:smokin:

επισης εχει παρατηρησει κανεις κανεναν περιεργο ηχο απο την περιοχη της αλυσιδας?
οταν πχ ειμαι σε κατηφορα&βαλω πρωτη&αφησω το μηχανακι να ρολαρει,ανεβαζοντας στροφες,κανει ενα πολυ εντονο&περιεργο ηχο σαν γκρρρρρ γκρρρρ ακουγεται,που μαλλον ακουγεται απο την περιοχη της αλυσιδας.σα να ξυνει καπου εντονα!
το εχει ακουσει κανενας αλλος??

extremist
02/09/2008, 02:11
mhxanaki einai 8a kanei kai ligo grrrr grrrr ti na kanoume..oso gia ton pnixth vgalton den allazei kai tipota..apla roufaei pio ka8ara ton aera kata kapoio tropo alla outws h allos ekei pou ton exoune ton papa @@ aera roufaei..Anyway den 8a deis megalh allagh sto mhxanaki file mou oti kai na kaneis.filos to exei me kontytero granazi,yoshimura,xwris pnixth,ry8mise valvides ksana,kontyteres mprostines anarthseis k alla diafora..pistepse me to diko mou to saravaliasmeno kalytera paei:rolleyes:

dem_dem
10/09/2008, 15:25
file to x135 poly omorfo alla apo gazi.....vima den paei.me to zori 120klm.k apo oti anakalypsa ta ekantroforia toy einai tis plakas.

epp1640
10/09/2008, 15:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από dem_dem
file to x135 poly omorfo alla apo gazi.....vima den paei.me to zori 120klm.k apo oti anakalypsa ta ekantroforia toy einai tis plakas.

Ενώ ας πούμε συνήθως τα παπιά πάνε πάνω από 140 ε? Τα ποια?? Σοβαρευτείτε..

HFK
12/09/2008, 17:11
Έχω κάνει 3.000 χλμ με το Χ-135 και όλα μέσα στο καλοκάιρι στην Αθήνα με όλη αυτή τη ζέστη και δεν νομίζω ότι μου άναψε ποτέ το ventilateur του ψυγείου!!εκτός αν δεν ακούγεται δηλ είναι αθόρυβο.
Υπάρχει περίπτωση να μή λειτουργεί σωστά το σύστημα ψύξης ? δηλ να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ?
Του έχει ανάψει το ventilateur του ψυγείου κανενός φίλου εδώ και πότε και πώς ??
Αν δεν ανάβει Ιούλιο στην Αθήνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με 35 βαθμούς πότε θα ανάψει ? στη Σαχάρα με 80 ??
Μήπως υπάρχει πρόβλημα ?? Ξέρει κανείς κάτι να μας πεί ?
Μήπως το δικό μου παπί είναι τελικά προβληματικό?
please, ας μας πεί κάποιος πότε ανάβει ? σε ποιές συνθήκες ??

epp1640
12/09/2008, 17:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από HFK
Έχω κάνει 3.000 χλμ με το Χ-135 και όλα μέσα στο καλοκάιρι στην Αθήνα με όλη αυτή τη ζέστη και δεν νομίζω ότι μου άναψε ποτέ το ventilateur του ψυγείου!!εκτός αν δεν ακούγεται δηλ είναι αθόρυβο.
Υπάρχει περίπτωση να μή λειτουργεί σωστά το σύστημα ψύξης ? δηλ να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ?
Του έχει ανάψει το ventilateur του ψυγείου κανενός φίλου εδώ και πότε και πώς ??
Αν δεν ανάβει Ιούλιο στην Αθήνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με 35 βαθμούς πότε θα ανάψει ? στη Σαχάρα με 80 ??

Καλύτερα να το ρωτήσεις στα τεχνικά.. :winka:

apav
12/09/2008, 19:22

Βρε συ, χαλλλάρωσε! :D Το ανεμιστηράκι θα δουλέψει μόνο όταν το "νερό" φτάσει σε τέτοιες θερμοκρασίες που δεν μπορεί να ψυχθεί από την κυκλοφορία στον κινητήρα και μετέπειτα στο ψυγείο, με την βοήθεια της ψύξης που θα έχει από την κίνηση του αέρα. Στο KLR ανάβει μόνο σε "κόλλημα" στο βουνό για ώρα ενώ ο δείκτης θερμοκρασίας σπάνια θα πλησιάσει την κόκκινη περιοχή όσο κινείσαι σε πόλη με μποτιλιάρισμα. :ZZZ:

ΥΓ

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Καλύτερα να το ρωτήσεις στα τεχνικά.. :winka:

Πρέπει να παραδεχτείς ότι δεν μπαίνεις για τα τεχνικά εκεί μέσα. :eek: :a021: :a024: :rotflmao:

epp1640
12/09/2008, 19:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Πρέπει να παραδεχτείς ότι δεν μπαίνεις για τα τεχνικά εκεί μέσα. :eek: :a021: :a024: :rotflmao: [/B]

Έλιωσα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

HFK
12/09/2008, 20:57
Όσο για τους τεχνικούς στην Ελλάδα οι περισσότεροι δυστυχώς είναι αδιάβαστοι και εμπειροτεχνίτες (όχι όλοι) και ο καθένας λέει την μαλακία τουΣ
Σας το λέω μιάς και έχω μοτοσυκλέτες εδώ και 25 χρόνια.

Η ερώτηση αφορούσε και συνεχίζει να αφορά τους κατόχους χ-135
Επαλαναμβάνοντας , έχει ανάψει σε κανέναν ποτέ το βεντιλατέρ του CRYPTON σας ? και κάτω απο ποιές συνθήκες?
Σας ρωτώ διότι εκτός απο το CRYPTON έχω αγοράσει πρόσφατα και ένα ΚΤΜ 990 SM και το βεντιλατέρ του είναι σχεδόν μονίμως αναμμένο μόλις σταματήσω σε κάποιο φανάρι , για αυτό λοιπόν ρωτώ , με το CRYPTON τί γίνεται ? μιας και ποτέ δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου να έχει ανάψει το βεντιλατέρ
Θα μας πεί κάποιος αν στο δικό του 135 ανάβει ?????
Ευχαριστώ!
!

g_angel01
12/09/2008, 21:11
εγω ποτε δεν το εχω ακουσει να δουλευει...
(εκτος αν ειναι τοσο αθορυβο πια...)

mustaine1990
13/09/2008, 15:07
καλησπερες...

ηρθε ωρα να παρω κατι να μετακινουμαι (πρωτοετης στην ξανθη) και λιγουρευομαι το cryptonακι

βασικα θελω να ειναι οικονομικο, με καλη ποιοτητα κατασκευης και καλη συμπεριφορα.

νομιζω οτι το μηχανακι τα εχει τα παραπανω. τι λετε?

α και επειδη διαβασα οτι το μπροστινο εχει αρκετες ελαστικοτητες, πιστευετε οτι μια γεφυρα σαν αυτη σωζει καθολου την κατασταση?

http://farm4.static.flickr.com/3175/2714863846_c9035a9245_m.jpg

http://www.racingboy.com.my/racingboy/product.asp?prodid=460&catid=78&subcatid=101

ευχαριστω

mustaine1990
14/09/2008, 09:46
κανεις? :confused:

HFK
14/09/2008, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από mustaine

Πάρτο ρε φίλε , αφού δείς και το τί δίνει και ο ανταγωνισμός πλέον γιατί όταν κυκλοφόρησε αυτό δεν υπήρχαν καλλίτερα άλλα παπιά Τώρα έχει βγεί και modenas και kawasaki.

Γέφυρα και μαλακίες και εξτρά !!! Παπί παίρνεις για να κάνεις τη δουλειά σου
Αν πάρεις τελικά το χ- 135 πάρε τη special edition με τη χρυσή ζάντα , θα είναι πιό εμπορεύσιμο όταν θα χρειαστεί να το πουλήσεις και κατ εμέ είναι και πολύ πιό όμορφο
Μή βάλεις όυτε γέφυρα όυτε τίποτε. Μόνο μία σχαρούλα και ένα πλάγιο στάντ. Αρκούν
Μή πειράξεις το παπί , ούτε εξάτμιση όυτε τίποτε Θα υπάρχει κάρτα καυσαερίων και ετήσιος έλεγχος οπότε θα σε σκίσουν εκεί Ασε που ετοιμάζουν και ΚΤΕΟ στα δίκυκλα
Για τα λάστιχα, άλλαξέ τα με καλλίτερα όταν φθαρούν και να διαβάσεις καλά το manual πρίν το οδηγήσεις . Θέλει στρώσιμο καλό το παπί αυτό.
Επειδή όμως είναι υγρόψυκτο έχει τεράστια δυνατότητα τουριστική
Δηλ μπορείς να έρθεις απο Ξάνθη Αθήνα χωρίς πρόβλημα
Αυτά !

mustaine1990
14/09/2008, 10:25
ευχαριστω :beer:

lamoun
14/09/2008, 11:03
Έλα ρε teenhunter, ρίξε και μια ματία στο Kawa http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=63279&perpage=15&pagenumber=1

To μεγαλύτερο ατού του, το μεγαλύτερο ντεπόζιτο. Σκέψου οτι ο με το crypton κάθε 100χλμ πρέπει να φουλάρεις και άν κάνεις ταξίδια-βόλτες είναι ενοχλητικό.

mustaine1990
14/09/2008, 11:50
το ξερω το παπι, και το ειδα απο κοντα, αλλα δεν εχω οδηγησει κανενα απο τα δυο. με αρεσε το ντεποζιτο και ο χωρος αποθηκευσης στο καβασακι (και το στροφομετρο :rotflmao: )

και τα δυο με φανηκαν ποιοτικα, και ειμαι σε μεγαλο διλημμα. απο τη μια το γιαμαχα, ο πυραυλος, με την μοτερακλα, το μονο αμορτισερ, και απο την αλλη το kawa, το τιμιο, το πρακτικο και με 3 χρονια εγγυηση

απο οδικη συμπεριφορα πως παει το zx σε σχεση με το crypton?

thalasinos
14/09/2008, 12:22
για τελικη δεν εχω ακουσει! ομως δοκιμασε το γκαζι,την ωρα που δουλευη στο ρελαντι ανοιξετο αποτομα, δεν θα στραγγαλιστει καθολου, θα ανεβασει κανονικα στροφες!! ενω οσα εχω δοκιμασει να το κανω αυτο εσβησαν!!! ο ψεκασμος του :a18: για το σασμαν ειχα μοντελο ΄03 και δουλευε ΑΨΟΓΑ!!

p@nos
14/09/2008, 18:18
κοιτα οταν οδηγησα το crypton πρωτη φορα επαθα πλακα!Καμια σχεση με τα υπολοιπα παπια!Πολυ καλο κρατημα,ωραιος κινητηρας,μονο η μπροστινη αναρτηση μου φανηκε λιγο μαλακη...

Αλλα δεν πρεπει να ξεχνας πως μιλαμε για παπι,που σκοπο εχει να σε παει γρηγορα απο το σημειο Α στο σημειο Β μεσα στην πολη.Παρα πολυ καλο,και αν το αντεχει η τσεπη σου γιατι ειναι αρκετα πιο ακριβο απο τα υπολοιπα παρ'το...

Και οπως σου ειπαν και παραπανω,δεν αξιζει για κανενα λογο να το κανιβαλισεις αλλαζοντας εξατμησεις και γενικα πετοντας ασκοπα ενα καρο λεφτα...

Αμα συνειδητοποιησεις ποια ειναι η κανονικη του χρηση,θα το ευχαριστηθεις παρα πολυ.

nik7119
14/09/2008, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
κοιτα οταν οδηγησα το crypton πρωτη φορα επαθα πλακα!Καμια σχεση με τα υπολοιπα παπια!Πολυ καλο κρατημα,ωραιος κινητηρας,μονο η μπροστινη αναρτηση μου φανηκε λιγο μαλακη...

Αλλα δεν πρεπει να ξεχνας πως μιλαμε για παπι,που σκοπο εχει να σε παει γρηγορα απο το σημειο Α στο σημειο Β μεσα στην πολη.Παρα πολυ καλο,και αν το αντεχει η τσεπη σου γιατι ειναι αρκετα πιο ακριβο απο τα υπολοιπα παρ'το...

Και οπως σου ειπαν και παραπανω,δεν αξιζει για κανενα λογο να το κανιβαλισεις αλλαζοντας εξατμησεις και γενικα πετοντας ασκοπα ενα καρο λεφτα...

Αμα συνειδητοποιησεις ποια ειναι η κανονικη του χρηση,θα το ευχαριστηθεις παρα πολυ. παααααραα πολυ σωστος,,καλα δεν υπαρχει μετρο σηγκρησης του κρυπτον με το καβασακι,,μονο να ακους υδροψηξη φτανει

mustaine1990
14/09/2008, 18:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

Αμα συνειδητοποιησεις ποια ειναι η κανονικη του χρηση,θα το ευχαριστηθεις παρα πολυ.

μα ούτως ή άλλως δεν θέλω να το φορτώσω εξατμίσεις και ιστορίες. αυτο για τη γέφυρα το ανέφερα γιατί ειναι θέμα ασφαλειας να μην ειναι λαστιχο το πηρούνι.

κατα τα αλλα τι μου προτείνετε? το κρύπτον ή το zx? εσεις ποιό θα παίρνατε και γιατι?

αυτο που φοβάμαι στο κρύπτον είναι ότι θα μου δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι οδηγώ κατι που ειναι πιο... μοτοσυκλετα και να ξεπεράσω το όριο του

CORN
15/09/2008, 10:03
βασικα το κρυπτον θα το προτιμουσα......με διαφορα μονο και μονο για το στυλακι που εχει τπτ αλλο.και να σας απασχολει γιατι δεν αναβει το φαν μεγαλη υποθεση ειναι αυτο......πανω απο ολα θερμοκρασια σωστη.καλη εβδομαδα σε ολους.

nik7119
15/09/2008, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από mustaine1990
μα ούτως ή άλλως δεν θέλω να το φορτώσω εξατμίσεις και ιστορίες. αυτο για τη γέφυρα το ανέφερα γιατί ειναι θέμα ασφαλειας να μην ειναι λαστιχο το πηρούνι.

κατα τα αλλα τι μου προτείνετε? το κρύπτον ή το zx? εσεις ποιό θα παίρνατε και γιατι?

αυτο που φοβάμαι στο κρύπτον είναι ότι θα μου δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι οδηγώ κατι που ειναι πιο... μοτοσυκλετα και να ξεπεράσω το όριο του κρυπτον και τα μυαλα στα καγκελα,,τι ειναι αυτο με το τεποζιτο μπροστα παλι?ολοι οι βεζιναδες θα ριχνουν την βενζινα πανω στα πλαστικα,,σην το βαρος που θαχει το μπροστινο συστημα,,καλα μα μας δουλευουν???

kerasaki
15/09/2008, 22:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από 675
βασικα για αυτο που ειπες δεν εφταιγε η γιαμαχα:rolleyes:

αλλα οσοι κατοχοι αλλαζαν το γραναζι μπροστα ...:winka: :wave2:
δηλαδης οι περισσοτεροι

Κανεις λαθος αδελφε, εγω που εχω ακομα ενα ζετακι απο τοτε και μαμα κιολας
βγαζει στο κοντερ 155 και μετρημενο απο περιοδικο 119πραγματικα.τα χιλιομετρα
αυτα τα βγαζει χωρις να πειραξεις γραναζια, τα μετραει με ντιζα απο την μπροστινη
ροδα και απο το σαζμαν:smilea:

alexojohn
22/09/2008, 13:10
SPECIAL? δεν το εχω ακουσει ,δει.
Μονο το απλο :D και οταν ρωτησα για prospectus δεν εχει φερει ακομα μου ειπε.......και ψηνομαι ρε παιδια.....μην καω ομωςγιατι εχω το R και δεν κουμπονουν καλα οι ταχυτητες.(2000)27.300klm.
Αλλα ευχαριστημενος.......
τελος παντων ελπιζω να το παρει καποιος και να μας πει....

kai ego to r exo kai malista to deutero se seira kai shmera mou ebgale to proto kata thn gnomh mou sobaro problhma kai ante na kathese na to luseis tora. oso gia to x kalo fenete tora exei gemisei h patra exo thn entuposh kai ego psunomai alla pou lefta

CORN
23/09/2008, 09:06
απο πατρα εισαι ?

μαλλον θα γινει το σκηνικο.μετα απο πολλες ωρες στην φορουμ εδω :) τελικα το αποφασισα χεχε.και θα σας πω εντυπωσεις και εγω.και εχουμε συνεχεια....;)

alexojohn
23/09/2008, 14:03
απο πατρα εισαι ?

μαλλον θα γινει το σκηνικο.μετα απο πολλες ωρες στην φορουμ εδω :) τελικα το αποφασισα χεχε.και θα σας πω εντυπωσεις και εγω.και εχουμε συνεχεια....;)

oso gia to problhma tsampa h anhsxia eixe kselaskarei h bida apo to petal ton taxuthton kati etroge kai ligo ta dontia kai epeze xoris na alazei kai na fantasteis ekatsa kai anoiksa xtes to kapaki tou bolan na do ti espase

HFK
23/09/2008, 21:29
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΛΙ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ??

alexojohn
23/09/2008, 21:39
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΛΙ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ??

an phgeneis me orismena xiliometra den xriazete na anapsei bentilater o aeras pou erxete pagonei to psugeio kai krata thn thermokrasia tou xamhla kai etsi den xriazete na gurisei to anemhstiraki.

HFK
24/09/2008, 17:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexojohn
an phgeneis me orismena xiliometra den xriazete na anapsei bentilater o aeras pou erxete pagonei to psugeio kai krata thn thermokrasia tou xamhla kai etsi den xriazete na gurisei to anemhstiraki.

Ναι αλλά εδώ μιλάμε και στο ρελαντί που το άφηνα για πολλή πολλή ώρα να δουλέυει ο κινητήτρας μέσα στον ήλιο το καλοκαίρι ποτέ δεν άκουσα να δουλέψει το ανεμιστηράκι του.
Για το λόγο αυτό ξαναρωτώ αν έχει ποτέ κανείς ακούσει να ανάψει το δικό του ανεμιστηράκι
Τεχνικά ξέρω πολύ καλά πότε ανάβει (με την αύξηση θεμοκρασίας του ψυκτικού υγρού) .
Στο ΚΤΜ που έχω επίσης , ανάβει συνέχεια το ανεμιστηράκι του στα φανάρια όταν σταματώ με κόκκινο πλήν αυτής και της προηγούμενης εβδομάδας που έπεσε η θερμοκρασία , αλλά και πάλι, με 14 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία περιβάλλοντος, αν το κόκκινο φανάρι διαρκέσει πολύ ώρα, το ανεμιστηράκι του ΚΤΜ θα ανάψει και αντιλαμβάνομαι ότι το ψυγείο του ΚΤΜ είναι μικρό
Στο crypton όμως αντίστοιχα δεν μου έχει ανάψει το ανεμιστηράκι του ποτέ μα ποτέ των ποτών !!!!!
Γιατί ???? ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΨΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ???ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?????

lamoun
24/09/2008, 17:42
Ούτε του xampos είχε ανάψει ποτέ.

Τί ρελαντί, τί καυσωνες, τί μλκς... με τίποτα..

HFK
24/09/2008, 20:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Ούτε του xampos είχε ανάψει ποτέ.

Τί ρελαντί, τί καυσωνες, τί μλκς... με τίποτα..

Αυτό τί σημαίνει τελικά ότι η YAMAHA έχει βάλει μεγάλο ψυγείο ?? και επομένως δεν θα ανάψει ποτέ ??

g_angel01
24/09/2008, 23:23
Αυτό τί σημαίνει τελικά ότι η YAMAHA έχει βάλει μεγάλο ψυγείο ?? και επομένως δεν θα ανάψει ποτέ ??

μαλλον σημαινει οτι εχει βαλει αορυβο βεντιλατερ(το πιο πιθανο),η στην χειροτερη δεν εχει καθολου(δεν το νομιζω)...:smokin:

CORN
01/10/2008, 14:35
δεν νομιζω να μην εχει βεντιλατερ ρε παιδες,ελεος:confused: αλλα και δεν εχει αναψει? σε κανεναν? μαλλον ειναι αθορυβο.το πιο πιθανον.

apav
01/10/2008, 18:33
Τι σας λένε στα συνεργεία τα μαστορόπουλα; :ZZZ:

CORN
01/10/2008, 18:45
:rotflmao: :rotflmao:

ΙΠΠΕΑΣ
01/10/2008, 23:45
Δεν ξέρω εάν θα πω το σωστό αλλά παίρνω την απόφαση να το πω.

Σε μηχανή μικρού κυβισμού(μεταχειρισμένη) που είχα στο παρελθόν, παρατηρούσα ότι ποτέ δεν άνοιγε το ανεμιστεράκι του
ψυγείου.

Αργότερα έμαθα ότι είχε καεί η "βαλβίδα θερμοκρασίας" του ψυγείου. Εφόσον το εργαλείο έχει υδροψυγείο και βιντιλατέρ, κατά
πάσα πιθανότητα έχει βαλβίδα θερμοκρασίας. Μίλησε με το μηχανικό σου και συζήτησε μαζί του, κατά πόσο είναι πιθανόν να έχει
καεί η βαλβίδα.

:wave2:

takistrigonis
02/10/2008, 09:50
Παιδιά σόρρυ για την παρέμβαση! αλλά αν θέλει κανείς πουλάω την Protec full ολόκληρη oval
θα βάλω την μαμά ξανά, και θα το πουλήσω. Αν ενδιαφέρεται κανείς την δίνω 70ε
Αυτά

g_angel01
02/10/2008, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από takistrigonis
Παιδιά σόρρυ για την παρέμβαση! αλλά αν θέλει κανείς πουλάω την Protec full ολόκληρη oval
θα βάλω την μαμά ξανά, και θα το πουλήσω. Αν ενδιαφέρεται κανείς την δίνω 70ε
Αυτά

αδερφε γιατι το πουλας??
εμεινες τοσο ανικανοποιητος??

takistrigonis
02/10/2008, 14:42
Θα πάρω scooter x max yamaha 250cc για πιο καλύτερα. Κανένα παπί δεν πάει όπως θέλω, γιαυτό το πουλάω, αλλά είναι το καλύτερο παπί μέχρι στιγμής που έχω οδηγήσει
Αυτά

g_angel01
16/10/2008, 13:25
περασα σημερα απο παπαγιαννη στο πειραια,που φτιαχνει εξατμισεις (racetech για την ακριβεια λεγονται) για πολλα μοντελα στην αγορα, μπας&εχει κατι για το παπι μας.
ειχε εξω απο το μαγαζι ενα crypton x με την racetech.η κατασκευη της ειναι παρα πολυ καλη.ειληκρινα δεν περιμενα τετοια ποιοτητα απο ελληνα εξατμισα...
ξεκιναει ο λαιμος απο τα 25 χιλιοστα(αν θυμαμαι καλα)&μετα ανοιγει αλλες δυο φορες σε διαμετρο.οταν καταληγει στο τελικο καζανακι(το οποιο δεν ειναι κυλινδρικο αλλα μοιαζει με το τριγωνικο της yoshi) ενωνεται με ελατηριο.στο σημειο αυτο παιρνει εσωτερικο σιγαστηρα για οσους ενδιαφερονται(αλλα δεν αφαιρειται κατοπιν...)
οταν το οδηγησα ηταν σαφως πιο ελευθερο σε ολη την κλιμακα,αλλα μην φανταστειτε&καμια τρελλη διαφορα,απλως ελευθερωνονται τα καυσαερια.εγω το οδηγησα χωρις σιγαστηρα που εκανε πολυ & μπασο ηχο.την κληση την εχουμε στο τσεπακι...
Σημειωση:το μπουκωμα στα χαμηλα εχει μεινει αλλα ξεπερνιεται πιο γρηγορα...
τιμη 200 ευρα
ελπιζω να σας καλυψα

Red Rider
16/10/2008, 20:23
Γιατι να μην βαλεις την protech με 80 -90ε?Πολυ φθηνοτερη..

Μηπως μπορει να μου πει κανεις τις διαφορες αναμεσα σε X-135 και Sniper?
Νομιζω πως δεν εισαγεται το sniper,κι'ομως ειδα ενα πιτσιρικο με ενα τετοιο!

υ.γ. μακαρι να φερναν το suzuki raider 150...:D

g_angel01
16/10/2008, 20:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
Γιατι να μην βαλεις την protech με 80 -90ε?Πολυ φθηνοτερη..

Μηπως μπορει να μου πει κανεις τις διαφορες αναμεσα σε X-135 και Sniper?
Νομιζω πως δεν εισαγεται το sniper,κι'ομως ειδα ενα πιτσιρικο με ενα τετοιο!

υ.γ. μακαρι να φερναν το suzuki raider 150...:D

Καλα εννοειται πως δεν προκειται να δωσω τοσα λεφτα για μια εξατμιση!
αυτο που θελω εγω να βρω,ειναι μια εξατμιση που να εχει μικρη διαμετρο σωληνα,(αν γινεται& ολοιδια με την μαμισια δεν θα με πειραζε.Χωρις βεβαια καταλυτη).
η protech,οπως & ολες οι αλλες aftermarket ειναι ελευθερας &ανασταινουν νεκρους.εχω γερασει πλεον &δεν την παλευω καθολου με το θορυβο...
ουσιαστικα θελω να "βελτιωσω την εργοστασιακη ενα πραγμα..." :rotflmao: :rotflmao:

Lazio
16/10/2008, 20:51
Οτι και να κανουμε κραταμε και την μαμα εξατμιση γιατι ερχονται και ΚΤΕΟ ..... χορτασαμε μεταρρυθμισεις σεμνα και ταπεινα φυσικα :lol:

Red Rider
16/10/2008, 21:03
Mπα δεν νομιζω... Με ενα 20ευρακι καθαριζεις και με καθολου εξατμιση:D

ΙΠΠΕΑΣ
17/10/2008, 16:38
Μήπως υπάρχει πρόβλημα ??

Ελπίζω να διάβασες το προηγούμενο post μου.

Μίλησες με το μηχανικό σου , για να σου πει εάν μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο ;

Έχει ενδιαφέρον αυτή η συζήτηση οπότε περιμένουμε νεότερα. :winka:

vaska
19/10/2008, 08:05
ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ? ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΠΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΤΟΥ BUSSA ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΓΟΡΑ. ΤΟ ΠΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ. ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΟ ΓΚΑΖΙ ΓΙΑ ΜΑΜΑΤΟ ΚΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ. ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, πΧ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΗ ΜΠΡΟΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ( ΠΟΥ ΠΑΡ' ΟΛΟ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ AFTER MARKET), ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΠΙΕΣΗ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ CRYPTON X135 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΔΙΑ ΣΤΙΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ. ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ EURO 3 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΞΑΤΜΗΣΗ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΠΙΣΩ ΓΡΑΝΑΖΙ 1 ΔΟΝΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΟ ΠΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΣ. ΣΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ KAZE R ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ. ΤΟ KAZE R ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΙΒΑΡΟ ΕΝΩ ΤΟ YAMAHA ΕΙΝΑΙ "ΜΠΙΖΟΥΔΑΚΙ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟ KAZE-R ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΔΗΓΑΣ ΤΡΑΚΤΕΡ ΕΝΩ ΤΟ YAMAHAKI ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΛΙΚΑΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟ. ΑΥΤΑ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ.

g_angel01
19/10/2008, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΞΑΤΜΗΣΗ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΠΙΣΩ ΓΡΑΝΑΖΙ 1 ΔΟΝΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΟ ΠΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΣ.
φιλε μ για να το εχεις κανει εσυ κατι θα ξερεις παραπανω,αλλα το μπουκωμα που κανει στα χαμηλα δεν ειναι θεμα πνιξιματος απο την εξατμιση που ειναι πολυ κλειστη,αλλα θεμα ρυθμισης ψεκασμου...
εχω οδηγησει & εγω το x με ελευθερη εξατμιση, αλλα το μπουκωμα στα χαμηλα παρεμενε...

Red Rider
20/10/2008, 15:09
Κατι ακουσα για rapid bike παραλληλο εγκεφαλο:p

Red Rider
21/10/2008, 21:42
Λεω μια απο αυτες τις μερες να το χτυπησω και εγω,σε μπλε,με τις ακτινες:beer:

ΙΠΠΕΑΣ
21/10/2008, 22:15
Επειδή δεν μπορώ να ψάχνω όλες αυτές τις σελίδες ...

Είδα ότι στη σελίδα τους λένε ότι είναι υγρόψυκτο. Εννούν υδρόψυκτο ή ελαιό ψυκτο ;

g_angel01
21/10/2008, 22:45
Κατι ακουσα για rapid bike παραλληλο εγκεφαλο:p

κοιταξα αλλη μια φορα στο site της rapid bike & της Power commander για παραλληλος εγκεφαλους & δεν βρηκα τιποτα για το μηχανακι μας.το μικροτερο μοντελο για το οποιο εχουν ειναι yamaha yzf 125...
παρολα αυτα,λογικα το rapidbike συνδεεται εμ το παπι μας
http://turbodiesel.gr/gr_news.asp
τωρα αν θα υπαρχουν χαρτες ειναι αλλο θεμα...

vaska
22/10/2008, 07:22
Ρε σεις ύμαρτον. Power Commander σε παπί; Είσαστε καλά; Ρε σεις παπάκι είναι, δε λέω δυνατό μεν αλλά παπάκι. Είναι σα να βέλετε μουλάρι να συναγωνιστεί άλογα κούρσας. Τι κι αν έχει "δισταγμό" χαμηλά; Παπί είναι και η δουλειά του είναι να σε πηγαίνει αξιοπρεπώς στην πόλη και την δουλειά του την κάνει μια χαρά. Αφήστε όπως είναι. Να μου πείς για την μπροστινή ανάρτηση που είναι βούτυρο να το καταλάβω αλλά power commander?

nik7119
22/10/2008, 08:26
Ρε σεις ύμαρτον. Power Commander σε παπί; Είσαστε καλά; Ρε σεις παπάκι είναι, δε λέω δυνατό μεν αλλά παπάκι. Είναι σα να βέλετε μουλάρι να συναγωνιστεί άλογα κούρσας. Τι κι αν έχει "δισταγμό" χαμηλά; Παπί είναι και η δουλειά του είναι να σε πηγαίνει αξιοπρεπώς στην πόλη και την δουλειά του την κάνει μια χαρά. Αφήστε όπως είναι. Να μου πείς για την μπροστινή ανάρτηση που είναι βούτυρο να το καταλάβω αλλά power commander? ναι εχεις δικιο,,μια εξατμισουλα τουλαχιστον θα εκανε καλο?

vaska
22/10/2008, 09:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
ναι εχεις δικιο,,μια εξατμισουλα τουλαχιστον θα εκανε καλο?

ΑΠΟΛΥΤΑ. Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΤΟ ΠΝΙΓΕΙ. ΤΟ ΕΚΑΝΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ.

nik7119
22/10/2008, 09:54
ΑΠΟΛΥΤΑ. Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΤΟ ΠΝΙΓΕΙ. ΤΟ ΕΚΑΝΑ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ. αρα βαζουμε μια αφτερ εξατμιση,,ψεκασμους και φιλ τρα μετα την αλαγη της εξατμισης πειραζουμε?

vaska
22/10/2008, 10:02
αρα βαζουμε μια αφτερ εξατμιση,,ψεκασμους και φιλ τρα μετα την αλαγη της εξατμισης πειραζουμε?
Κοίτα στην 10η σελιδα της κουβέντας. Τα γράφω όλα. Δεν πείραξα τπτ άλλο. Τώρα που είμαι στις 5000 ΚΜ θ' αλλαξω το πίσω γρανάζι σε 1-2 δόντια μεγαλυτερο για να έχω καλύτερη εκκίνηση.

nik7119
22/10/2008, 10:26
Κοίτα στην 10η σελιδα της κουβέντας. Τα γράφω όλα. Δεν πείραξα τπτ άλλο. Τώρα που είμαι στις 5000 ΚΜ θ' αλλαξω το πίσω γρανάζι σε 1-2 δόντια μεγαλυτερο για να έχω καλύτερη εκκίνηση. λοιπον οκ το διαβασα,,επειδη κι εγω εχω καποια προηπιρεσια στα παπια,,και κατοχος ενος μεγαλου ον οφ,,δεν ειμαι και πολυ του σκαλισματος,,αλα μια εξατμισουλα θα του εβαζα,,εχω μπανισει μια ωραια grp λεγεται νομιζω,,τι γνωμη εχεις γι αυτην?

vaska
22/10/2008, 11:30
λοιπον οκ το διαβασα,,επειδη κι εγω εχω καποια προηπιρεσια στα παπια,,και κατοχος ενος μεγαλου ον οφ,,δεν ειμαι και πολυ του σκαλισματος,,αλα μια εξατμισουλα θα του εβαζα,,εχω μπανισει μια ωραια grp λεγεται νομιζω,,τι γνωμη εχεις γι αυτην?
Δεν την ξέρω ρε Nik κάπου πήτρε το ματι μου κάτι ωραίες trioval που φτιάχνει κάποιος στην Αθήνα. Οτι να'ναι καλή κατασκευή να είναι και να μην κάνει σαν drugster. Εγώ πάντως προτιμώ τις χειροποιητες γιατι μπορώ σε συνενόηση με τον κατασκευαστή να παίξω με τα διαγράγματα. Και στο BMW GS 1200 που έχω έβαλα χειροποίητη kevlar και μου βγήκε. Το μηχανάκι ανάσανε και ο θόρυβος είναι γαματος μπάσος χωρίς υπερβολές.

nik7119
22/10/2008, 12:45
Δεν την ξέρω ρε Nik κάπου πήτρε το ματι μου κάτι ωραίες trioval που φτιάχνει κάποιος στην Αθήνα. Οτι να'ναι καλή κατασκευή να είναι και να μην κάνει σαν drugster. Εγώ πάντως προτιμώ τις χειροποιητες γιατι μπορώ σε συνενόηση με τον κατασκευαστή να παίξω με τα διαγράγματα. Και στο BMW GS 1200 που έχω έβαλα χειροποίητη kevlar και μου βγήκε. Το μηχανάκι ανάσανε και ο θόρυβος είναι γαματος μπάσος χωρίς υπερβολές. οκ νασαι καλα

Red Rider
22/10/2008, 13:56
H Eλληνικη αντιπροσωπεια διαβασα σε ενα περιοδικο οτι εξελισσει το rapid bike για το X :)

Ενταξει,παπι ειναι,το θεμα ειναι να φερνεις στα μετρα σου το καθε τι χρησιμοποιεις προσωπικα..
Και καποιοι πανε και τουρμπιζουν τα haya,υπερβολη?Για μενα ισως,αλλα γι'αυτον που το κανει οχι:beer:

g_angel01
22/10/2008, 19:53
H Eλληνικη αντιπροσωπεια διαβασα σε ενα περιοδικο οτι εξελισσει το rapid bike για το X :)

σε πιο περιοδικο θυμασαι?

Red Rider
22/10/2008, 21:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από g_angel01
σε πιο περιοδικο θυμασαι?

ΜΟΤΟ,στα νεα της αγορας το γραφει:)

kaiba
23/10/2008, 02:14
Για το φίλο που ρώταγε για το ventilateur, εμένα μου έχει ανάψει μια φορά (τουλάχιστον το άκουσα)μετά από σκίσιμο και ενώ το είχα αφήσει στο ρελαντί για αρκετή ώρα,10 λεπτά και βάλε. Είναι αθόρυβο πάντως ,αν φορούσα κράνος αμφιβάλω αν θα το άκουγα. Και μια ερώτηση λάδια κάθε πότε αλλάζετε;Eμένα ο αντιπρόσωπος μου είπε κάθε 1500 χλμ αλλά μου φαίνονται λίγα. Ένα παιδί που έχει crypton r μου είπε πως αλλάζει κάθε 2500 στο δικό του.

Lazio
23/10/2008, 07:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaiba
Για το φίλο που ρώταγε για το ventilateur, εμένα μου έχει ανάψει μια φορά (τουλάχιστον το άκουσα)μετά από σκίσιμο και ενώ το είχα αφήσει στο ρελαντί για αρκετή ώρα,10 λεπτά και βάλε. Είναι αθόρυβο πάντως ,αν φορούσα κράνος αμφιβάλω αν θα το άκουγα. Και μια ερώτηση λάδια κάθε πότε αλλάζετε;Eμένα ο αντιπρόσωπος μου είπε κάθε 1500 χλμ αλλά μου φαίνονται λίγα. Ένα παιδί που έχει crypton r μου είπε πως αλλάζει κάθε 2500 στο δικό του.

Ακολουθα τις οδηγιες του μανιουαλ για τα σερβις και αλλαγες λαδιων, μπορεις βεβαια να τα αλλαξεις και λιγο πιο γρηγορα :wave2:

Red Rider
10/11/2008, 14:21
Μεσα στην βδομαδα θα εχω και εγω το δικο μου Χ:beer:

Βρηκα επισης αυτο:D

http://rextorcdi.com/

Δειτε και εδω

http://www.yamahat135.com/forum/viewtopic.php?t=468