View Full Version : Vaya con Dios // Viva Espana
melissos28
19/09/2007, 00:12
katapliktiko to taxidi sas paidia.:wave2: :sun:
dodos 900
19/09/2007, 00:43
Σε κάποιες φωτογραφίες είχα κολλήσει και κοιτούσα...:eyepop:
Τί να πώ;Φανταστικά πράγματα!!!
Να είσαστε πάντα καλά και να κάνετε κι άλλα όμορφα ταξίδια!
Και να βγάζετε και πολλές ωραίες φωτογραφίες για να χαζεύουμε! :wacko:
:beer: :beer: :beer: :wave2:
DimChios
19/09/2007, 02:42
Νιωθω πως ενα BRAVO, RESPECT και αλλα τετοια, ειναι πολύ λίγα!
Πραγματικα σας χαίρομαι ΚΩΣΤΑ και ΛΙΝΑ!
ΠΟΛΥ!
Εχω χορτάσει φωτογραφιες, μερη, χλιδη, ατμοσφαιρα, δρόμους!
Είναι στιγμές που καποιος νιώθει ευτυχισμένος που μπορει και διαβάζει τέτοια ταξιδιωτικά! Που εχει φίλους που πάνε σε όμορφα μερη και μας μεταφερουν φωτογραφίες, που ανθρωποι της διπλανης πορτας τους οποιους εχεις τη χαρα να γνωριζεις προσωπικα κάνουν τα ονειρά τους πραγματικοτητα!
Τις ίδιες στιγμες ζηλεύεις που δεν ήσουν μαζί!
Τις ίδιες στιγμές επίσης, "στεναχωριέσαι" που ζεις σε μια χωρα που ειναι μπουρδέλο κι ας εχει τόσες ομορφιες!
Μη σας τη χαλάσω, δεν το θέλω καθόλου μα καθόλου!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ!
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΜΟΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΤΕ ΕΚΕΙ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΑΛΛΕΣ, ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΕΣ, ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ, ΠΙΟ ΛΑΤΡΕΜΕΝΕΣ!
:wave2:
:a18: Μπράβο σας παιδιά :beer:
Πάντα να κάνετε όμορφα ταξίδια και να περνάτε υπέροχα.
:beer: :beer: :beer:
Πολλέεεεεεεές φωτό λέμε!:eyepop: :lol:
Και του χρόνου.
naxiotis
19/09/2007, 08:19
τι να πώ εκτός από :a012:
ένα τέλειο ταξιδιωτικό και με την αφήγηση σας μαζί με τις απίστευτες φωτογραφίες ταξιδέψαμε μαζί σας
ευχαριστώ που το μοιραστήκατε μαζί μας:beer:
μετά από όλα αυτά μου φαίνονται λίγα τα ταξίδια εντός Ελλάδας και αρχίζω να το σκέφτομαι για εξωτερικό
και πάλι :a18: :a23:
Μπράβο ρε παιδιά!! Ταξιδιωτικό με τα όλα του :)
Άντε και του χρόνου... Αυτά είναι τα ωραία!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Σχετικά με το φορτηγάκι με το μεγάλο κείμενο, μεταφράζω (βιαστικά) μόνο το κομμάτι πάνω δεξιά, στο μπλε πλαίσιο... απλώς για να πάρουμε ιδέα:
Είναι ανήθικο και απαράδεκτο να βασανίζουμε αθώους και ευαίσθητους προς όφελος των ισχυρότερων. Επίσης όπως λένε και οι γνώστες, τα πειράματα που γίνονται σε ζώα δε μπορόυν να γίνουν σε ανθρώπους, οι οποίοι αντιδρούν διαφορετικά. Το αποτέλεσμα είναι φάρμακα που αρρωσταίνουν ή σκοτώνουν.
κ.α.
Μετά λεει για έναν καλύτερο κόσμο, σεβασμό στους γονείς, κ.α. Το μεγάλο non a la vivisection σημαίνει "όχι στην ζωοτομία"...
Επίσης προτείνει τα πειράματα να τα κάνουν οι ερευνητές πάνω στους εαυτούς τους :D
μπράβο παιδιά:wave2:
πραγματικά ΜΕ ΤΑΞΙΔΈΨΑΤΕ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΆΝΤΑ ΚΑΛΆ!
Να μας ταξιδεύεται πάντα:a18: :a19:
Λίνα μου υπέροχη η κούκλα σου! καλοτάξιδη! πάντα τέτοια:wave2:
Οι ωρες περασαν απο σελιδα σε σελιδα, νυχτωσε περασε και η μπορα σαδωθε και δεν την καταλαβα.
Τελειες φωτογραφιες, αφηγηση παραμυθενια και η ευτυχια του ταξιδιου σε καθε σημειο !!
Καλα ναστε και μη ξεχνατε οτι καθε ταξιδι δινει δυναμεις για την αρχη του επομενου :smilea:
Vasilis_Strom
19/09/2007, 21:38
Σας εύχομαι να έχετε πάντα τόσο όμορφα ταξίδια!!!!
Ταξιδευτής
20/09/2007, 14:49
:a20: :a23: Παντα τετοια παιδια, και παντα μαζι να εχετε υπεροχα χιλιομετρα... :beer:
Μόλις διάβασα την περιγραφή σου Λϊνα για τη Sagrada Família. Απλά εξαιρετική!! :) Άντε να δούμε πότε θα αξιωθώ να πάω!!
Μόλις τέλειωσα το ταξιδιωτικό σας ρε παιδιά και σας χάρηκα. Παρ' όλο που τα είχα ήδη ακόυσει στο πλοίο. Πάντα τέτοια, πάντα πολλά και καλά χιλιόμετρα σε τέτοια ταξίδια!! Και να θυμόμαστε ότι τα καλύτερα είναι αυτά που δεν ήρθαν ακόμα ;)
:a18: :a18: :a18: :a18:
Krokodilos001
30/09/2007, 18:49
bre ta pedia.....kanane boltoules...
a re kosta pou itheles na poulisis tin busa...:lol: alla to tapsi pou tis balane....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
lina...atimouli ..:smilea: telika perpatises stin europa...san odigos ....:lol:
kaloooooo eeee:lol:
Παιδάκια αν και καθυστερημένα...
Πάντα Τέτοια!
Πολύ όμορφες εικόνες και εμπειρίες!
θα ηθελα να πω ένα μεγαλο ευχαριστω για τις ευχες σας και ευχομαι να βρειτε την ευκαιρια να γνωρισετε αυτη τη χωρα απο κοντα. Οι φωτο ηταν πολλες αλλα πιστεψτε με υπαρχουν οι τετραπλασιες στο φολντερ μας. Οι επεξηγησεις και οι ιστορικες αναδρομες ηταν ενα, πιστευω, διαφορετικο στοιχειο απ τον τροπο που ειχαμε συνηθισει να διαβαζουμε ως τωρα τα ταξιδιωτικα μας στο moto.
Διανυσαμε συνολικα 3756χιλ, μαζι με τις περιηγησεις μας στις πολεις. Η οργανωση ηταν αψογη και πραγματικα δε μας ελειψε τιποτα ουτε ταλαιπωρηθηκαμε καπου. Ο καιρος ηταν επισης ο καλυτερος συμμαχος και μας επετρεψε να απολαυσουμε στο επαρκον τα μερη που επισκευθηκαμε.
Για μενα ηταν εμπειρια ζωης καθως ηταν η πρωτη φορα που εβγαινα στους Ευρωπαϊκους δρομους ως οδηγος. Η περσυνη μου εμπειρια στην Ολλανδια ως συνεπιβατης με εκανε να νιωθω πιο ανετα στην ιδεα του ταξιδιου. Η μηχανη που επελεξα και απεκτησα σχεδον 3 μηνες πριν το ταξιδι ηταν τελικα η καλυτερη επιλογη. Αποδειχτηκε ανετη σε θεση οδηγησης, σταθερη στην ασφαλτο ακομα και πληρως φορτωμενη οταν ακομα και το κοντερ της τερματιζε. Η επιταχυνση της εκανε τις προσπερασεις των οχηματων piece of cake. Η χρηση της εντος πολεων ηταν the best part.
Σιγουρα δε θα ξεχασω σαν γυναικα τα προσωπα οσων βγαζοντας το κρανος διαπιστωναν πως ο οδηγος ηταν γενους θυληκου. Η ελληνικη σημαια ανεμιζε παντα με περηφανια.
Για να δουμε σε ποιες χωρες θα κυματιζει το επομενο καλοκαιρι .... τωρα που πηρα φορα ποιος με πιανει :D
VIVA LA SPANIA ΟΧΙ ΑΛΛΟ GAUDI
DimChios
17/10/2007, 20:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
θα ηθελα να πω ένα μεγαλο ευχαριστω για τις ευχες σας και ευχομαι να βρειτε την ευκαιρια να γνωρισετε αυτη τη χωρα απο κοντα. Οι φωτο ηταν πολλες αλλα πιστεψτε με υπαρχουν οι τετραπλασιες στο φολντερ μας. Οι επεξηγησεις και οι ιστορικες αναδρομες ηταν ενα, πιστευω, διαφορετικο στοιχειο απ τον τροπο που ειχαμε συνηθισει να διαβαζουμε ως τωρα τα ταξιδιωτικα μας στο moto.
Διανυσαμε συνολικα 3756χιλ, μαζι με τις περιηγησεις μας στις πολεις. Η οργανωση ηταν αψογη και πραγματικα δε μας ελειψε τιποτα ουτε ταλαιπωρηθηκαμε καπου. Ο καιρος ηταν επισης ο καλυτερος συμμαχος και μας επετρεψε να απολαυσουμε στο επαρκον τα μερη που επισκευθηκαμε.
Για μενα ηταν εμπειρια ζωης καθως ηταν η πρωτη φορα που εβγαινα στους Ευρωπαϊκους δρομους ως οδηγος. Η περσυνη μου εμπειρια στην Ολλανδια ως συνεπιβατης με εκανε να νιωθω πιο ανετα στην ιδεα του ταξιδιου. Η μηχανη που επελεξα και απεκτησα σχεδον 3 μηνες πριν το ταξιδι ηταν τελικα η καλυτερη επιλογη. Αποδειχτηκε ανετη σε θεση οδηγησης, σταθερη στην ασφαλτο ακομα και πληρως φορτωμενη οταν ακομα και το κοντερ της τερματιζε. Η επιταχυνση της εκανε τις προσπερασεις των οχηματων piece of cake. Η χρηση της εντος πολεων ηταν the best part.
Σιγουρα δε θα ξεχασω σαν γυναικα τα προσωπα οσων βγαζοντας το κρανος διαπιστωναν πως ο οδηγος ηταν γενους θυληκου. Η ελληνικη σημαια ανεμιζε παντα με περηφανια.
Για να δουμε σε ποιες χωρες θα κυματιζει το επομενο καλοκαιρι .... τωρα που πηρα φορα ποιος με πιανει :D
Τα καλά ειναι μπροστά σας παιδιά! :winka:
zafiris41
03/11/2007, 18:45
Poli oreo to taxidi sas. Taxidepsa ki ego mazi sas, xari stin poli orea parousiasi pou kanate sto forum.
Kala xiliometra
Συγχαρητήρια ρε παιδία!!!
Πραγματικά σας ζήλεψα!!!
Υπάρχει κάποια πιθανότητα να κάνω κι εγώ το ίδιο ταξείδι του χρόνου!!!!(Μακάρι Θεέ μου)!!
Πάντα τέτοια παιδία!!!:beer:
Σας ευχαριστώ πολύ που με ταξειδέψατε!:a19:
ευχαριστουμε πολυ, ευχομαι να καταφερεις να το κανεις του χρονου. Για μας ειναι απο τα πλεον αγαπημενα μερη που θα επισκευτουμε κι αλλες φορες στη ζωη μας :wave2:
costas81
30/11/2007, 16:00
Λίγο αργά το είδα αλλά για μία ώρα σχεδόν χάθηκα λέμε!
Λές και ήμουνα εκεί! Απίστευτα μέρη και ωραίες διαδρομές!!
Απίστευτος και ο τρόπος που τα μετέφερες όλα όσα βλέπατε και ζήσατε!
Σαν να ήμασταν παρέα σας!!
:a18: :a20: :a19: :a08: :a23:
LINA και Kosta NL σε περίπτωση που τελικά το κάνω το ταξιδάκι,μπορώ να σας ζητήσω πληροφορίες για τα δρομολόγια,τις στάσεις και τους ξενώνες!???
Σίγουρα θα με βοηθήσετε πάρα πολύ με τον προγραμματισμό!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από snatch
LINA και Kosta NL σε περίπτωση που τελικά το κάνω το ταξιδάκι,μπορώ να σας ζητήσω πληροφορίες για τα δρομολόγια,τις στάσεις και τους ξενώνες!???
Σίγουρα θα με βοηθήσετε πάρα πολύ με τον προγραμματισμό!!!
Φυσικα για οτιδηποτε χρειαστεις στειλε πμ :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Φυσικα για οτιδηποτε χρειαστεις στειλε πμ :wave2:
Σ'ευχαριστώ πολύ LINA! :)
αυτο το "ταξιδάκι" σκεφτόμουνα και εγώ για φέτος το καλοκαιράκι...
Σας ευχαριστούμε που μοιραστηκατε τις εμπειρίες σας μαζί μας ...
Nils Holgersson
23/01/2008, 14:09
Παιδια οτι και να πω ειναι λιγο , απιστευτα μερη και ενα ταξιδι που ονειρευομαι να κανω εξαιτιας σας πλεον, το καλοκαιρακι που μας ερχεται.
Κωστα + Λινα ευχαριστω που μου αναψατε τη διαθεση και τα σχεδια γι αυτα τα μερη
Ενα ζευγαρι που ταξιδεψανε με τις μηχανες τους, ονειρο πολλων απο μας !!
Nils Holgersson
25/02/2008, 12:49
kosta NL ένα πμ που σου είχα στείλει και περίμενα τις πληροφορίες σου αλλά ο φάκελος σου δείχνει γεμάτος και είπα να στο υπενθυμίσω απο εδώ , ελπίζω να το δεις και να με ενημερώσεις σχετικά σε παρακαλώ.
Έχω καταγράψει απ τις φωτογραφίες σας τα πιο σημαντικά σημεία της Βαρκελώνης. Σκέφτομαι πως θα χρειαστώ όπως και σεις τουλάχιστον μια εβδομάδα ώστε να δω τα μέρη αυτά . 1. Sagrada 2. πάρκο GAUDI 3. Casa Milla και μια άλλη δε θυμάμαι. 4. Tibidabo 5. ZOO 6. παλιά πόλη 7. κεντρική αγορά, ...... αυτά έχω συγκεντρώσει απ τις φωτό σας . Αν θυμηθείς κάποιο άλλο ή που δεν προλάβατε να πάτε είμαι όλος αυτιά !
Μιλάμε δε βγαίνει η ιδέα απ το μυαλό μου.
To octapustravel φίλε είναι τελικά απίθανο !! τρομερά αναλυτικό . Μια ερώτηση , είχατε κανα πρόβλημα στην χρησιμοποίηση της πιστωτικής σας κάρτας στο site για να κλείνετε δωμάτιο? είναι ασφαλές ? πως είσαι σίγουρος ότι θα πας και θα σου έχουν κρατήσει το δωμάτιο ? με τι στοιχεία ?
Πόσα ευρω χαλάσατε Κώστα για 15 μέρες περίπου? Βενζίνες, φαγητά, διαμονή , πλοία κτλ.... ότι γράψεις σε παρακαλώ να αναφέρεσαι στο άτομο, γιατί δε μου φαίνεται να πηγαίνω με την κοπελία τελικα, μαλλον με φιλαράκο παρέα δεύτερη μηχανή.
Διάολε! Κάνατε το ταξίδι που έχω στο μυαλό μου εδώ και ένα χρόνο και διάφορες συγκυρίες δεν με έχουν αφήσει να το πραγματοποιήσω, ίσως αυτό το καλοκαίρι, ίσως...
Να είστε σίγουροι οτι θα ζητήσω πληροφορίες εάν τελικά το προγραμματίσω. winka:
Ευχαριστώ πολύ για το ταξιδιωτικό, διαβάζοντας το, το μυαλό μου περιπλανήθηκε στις διαδρομές αυτές. Πάντα τέτοια και πάντα όρθιοι με τα χιλιόμετρα να τρέχουν από κάτω σας.
:beer:
ΥΓ: Λίνα, πως ήταν η κατανάλωση του ERμή σου;
Kostas NL
26/02/2008, 21:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nils Holgersson
kosta NL ένα πμ που σου είχα στείλει και περίμενα τις πληροφορίες σου αλλά ο φάκελος σου δείχνει γεμάτος και είπα να στο υπενθυμίσω απο εδώ , ελπίζω να το δεις και να με ενημερώσεις σχετικά σε παρακαλώ.
Έχω καταγράψει απ τις φωτογραφίες σας τα πιο σημαντικά σημεία της Βαρκελώνης. Σκέφτομαι πως θα χρειαστώ όπως και σεις τουλάχιστον μια εβδομάδα ώστε να δω τα μέρη αυτά . 1. Sagrada 2. πάρκο GAUDI 3. Casa Milla και μια άλλη δε θυμάμαι. 4. Tibidabo 5. ZOO 6. παλιά πόλη 7. κεντρική αγορά, ...... αυτά έχω συγκεντρώσει απ τις φωτό σας . Αν θυμηθείς κάποιο άλλο ή που δεν προλάβατε να πάτε είμαι όλος αυτιά !
Μιλάμε δε βγαίνει η ιδέα απ το μυαλό μου.
To octapustravel φίλε είναι τελικά απίθανο !! τρομερά αναλυτικό . Μια ερώτηση , είχατε κανα πρόβλημα στην χρησιμοποίηση της πιστωτικής σας κάρτας στο site για να κλείνετε δωμάτιο? είναι ασφαλές ? πως είσαι σίγουρος ότι θα πας και θα σου έχουν κρατήσει το δωμάτιο ? με τι στοιχεία ?
Πόσα ευρω χαλάσατε Κώστα για 15 μέρες περίπου? Βενζίνες, φαγητά, διαμονή , πλοία κτλ.... ότι γράψεις σε παρακαλώ να αναφέρεσαι στο άτομο, γιατί δε μου φαίνεται να πηγαίνω με την κοπελία τελικα, μαλλον με φιλαράκο παρέα δεύτερη μηχανή.
Φίλε Σταύρο, έχεις ΠΜ.
Οτι παραπάνω χρειαστείς, πες μου.
Kostas NL
26/02/2008, 21:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
Διάολε! Κάνατε το ταξίδι που έχω στο μυαλό μου εδώ και ένα χρόνο και διάφορες συγκυρίες δεν με έχουν αφήσει να το πραγματοποιήσω, ίσως αυτό το καλοκαίρι, ίσως...
Να είστε σίγουροι οτι θα ζητήσω πληροφορίες εάν τελικά το προγραμματίσω. winka:
Ευχαριστώ πολύ για το ταξιδιωτικό, διαβάζοντας το, το μυαλό μου περιπλανήθηκε στις διαδρομές αυτές. Πάντα τέτοια και πάντα όρθιοι με τα χιλιόμετρα να τρέχουν από κάτω σας.
:beer:
ΥΓ: Λίνα, πως ήταν η κατανάλωση του ERμή σου;
QSpec, εύχομαι να κάνεις το ταξίδι, είμαστε στη διάθεσή σου για ότι πληροφορίες χρειαστείς.
Το μονο που μπορω να πω ειναι αμετρητα :a19: :a012: :a19: :a012:
Απιστευτες φωτογραφιες,καταπληκτικες περιγραφες...Με ταξιδεψατε μαζι σας!!
:a18: :a18: και παλι :a18:
Παντα ορθιοι και παντα τετοια!!
Να'στε καλα :D
alexxxcbr
06/04/2009, 15:50
Φοβερό πραγματικά...:a18: :a18: