PDA

View Full Version : Ποιος τύπος μηχανης ειναι καταλληλοτερος και γιατι...

Σελίδες : 1 [2]

cartman
13/09/2007, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
ειναι το πρωτο μου μηχανακι και το αγαπαω πολυ αλλα ειναι απεριποιητο!!
ο προηγουμενος (φιλος) το ειχε ριμαδι. Το μοτερ ειναι τζιτζι αλλαγμενο ολο το 2001 εκτος απο το καπακι κεφαλης και το σασμαν (πριν ενα μηνα εβαλα καινουρια κεφαλή)
εξωτερικα ειναι παρατημενο.Δεν εχει φλας,δεν εχει καθρεπτες(και χεστικα!!:D ),δεν εχει πινακιδα (μου εφυγε στον δρομο σε ενα υπερηχιτικο ταξιδι (Αθηνα - Αγιος Κων/νος) και φοραει και ARROW (χωρις ταπα) θελει συμαζεμα και ενα καινουριο κουστουμι!!
Το κυριοτερο προβλημα ειναι πως χανει ΠΟΛΛΑ λαδια καθε 5 μερες βαζω 1lt,σε οποιον μηχανικο και αν πηγα ακρη δεν εβγαλα εχω δωσει 1600€ σε σερβις και προκοπη δεν ειδα,εχω απελπιστει :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bigcry: :bawl:

κανω μια τελευταια προσπαθεια με εναν αλλον μαστορα που ξερει πολυ καλα τα ΧΤ (απο οτι μου λενε) και ο θεος βοηθος !!!

ειναι κριμα γιατι δεν ειναι ψωφιο και το μοτερ του ειναι χαρτι,σκεψου πως καθε εβδομαδα βαζω λαδια !!!
Ρε μαν αν είναι έτσι τότε δεν νομίζω να πουλιέται!
Ποιός θα αγοράσει μηχανάκι που κάθε εβδομάδα θέλει λάδια...Μάλλον για ανταλλακτικά θα πάει αν δεν καταφέρεις να το φτιάξεις!

Καλή τύχη πάντως :beer:

McTalas
13/09/2007, 17:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ρε μαν αν είναι έτσι τότε δεν νομίζω να πουλιέται!
Ποιός θα αγοράσει μηχανάκι που κάθε εβδομάδα θέλει λάδια...Μάλλον για ανταλλακτικά θα πάει αν δεν καταφέρεις να το φτιάξεις!

Καλή τύχη πάντως :beer:

και εγω αυτο πιστευω!!! θα δουμε ή ανταλακτικα θα γινει ή αποσυρση ή θα το στειλω στο νησι να το χαρισω σε κανεναν πιτσιρικο να παιζει τον εντουρα !!:a31:

McTalas
20/09/2007, 18:54
Λοιπον το ειπα και το εκανα!!μολις γυρισα σπιτι μαζι με ενα CBR 600RR movistar!:a30: :a30: :a30: Οτι και να πω για αυτο το μηχανακι ειναι λιγο και ακρως υποκειμενικο...!!Δεν σε φοβιζει,και δεν σε κουραζει και τοοσο πολυ!!αυτα προς το παρων, φωτο απο αυριο...

apav
20/09/2007, 18:57
Καλοτάξιδο! :beer:

project.breeze
20/09/2007, 19:07
Καλά ταξίδια!Έκανες αυτό που ήθελες,δεν θα το μετανιώσεις:wave2:

agelos
20/09/2007, 20:05
Λοιπον το ειπα και το εκανα!!μολις γυρισα σπιτι μαζι με ενα CBR 600RR movistar!:a30: :a30: :a30: Οτι και να πω για αυτο το μηχανακι ειναι λιγο και ακρως υποκειμενικο...!!Δεν σε φοβιζει,και δεν σε κουραζει και τοοσο πολυ!!αυτα προς το παρων, φωτο απο αυριο...

καλοριζικος , καλοταξιδος & παντα ορθιοι :beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2: :wave2:

cartman
20/09/2007, 20:39
Έτσι μπράβο φίλε μου τό`πες και τό`κανες!!! Για πές για πές τί λέει το πυραυλάκι???
Το δεν σε φοβίζει φαντάζομαι τό`πες επειδή δεν έχεις πάει πάνω από 5χιλ στροφές ε :lol:
άντε ρε καλορίζικο, καλοτάξιδο, καλόστριφτο και θέλουμε φώτος ΤΩΡΑ....
:beer: :beer: :beer: :beer:

McTalas
20/09/2007, 20:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Έτσι μπράβο φίλε μου τό`πες και τό`κανες!!! Για πές για πές τί λέει το πυραυλάκι???
Το δεν σε φοβίζει φαντάζομαι τό`πες επειδή δεν έχεις πάει πάνω από 5χιλ στροφές ε :lol:
άντε ρε καλορίζικο, καλοτάξιδο, καλόστριφτο και θέλουμε φώτος ΤΩΡΑ....

ευχαριστω πολυ!!!Αυτη την στηγμη ζω ενα ονειρο!!!
Αυριο - αυριο οι φωτο.
φιλε εκανα 180 Km στην Εθνικη Οδο,πηγα μεχρι 220Km/h και δεν Aγχωθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ !!!:a30:
και απο κουραση δεν καταλαβα κατι ιδιαιτερο,κατι το τραγικο,βεβαια στην μεσογειων το καταλαβα πως βαραινει λιγουλακι!!Και να φανταστεις πως ειναι το πρωτο ss που καβαλαω και κανω μεγαλες αποστασεισς...

sober
20/09/2007, 20:58
Αυριο - αυριο οι φωτο.
φιλε εκανα 180 Km στην Εθνικη Οδο,πηγα μεχρι 220Km/h και δεν Aγχωθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ !!!:a30:
και απο κουραση δεν καταλαβα κατι ιδιαιτερο,κατι το τραγικο,βεβαια στην μεσογειων το καταλαβα πως βαραινει λιγουλακι!!Και να φανταστεις πως ειναι το πρωτο ss που καβαλαω και κανω μεγαλες αποστασεισς...

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

Οι υπολοιπες ευχες αυριο μετα τις φοτο σου!!

cartman
20/09/2007, 21:36
Αυριο - αυριο οι φωτο.
Καλά εσύ βούτηξες στα βαθιά από την πρώτη μέρα...κάτσε να το μάθεις φίλε και μετά κτυπάς και τελικές!!!
Πάντως είναι τέλειο μηχάνημα φίλε, μπράβο σου που το πήρες...

...να σου πώ μεταχειρισμένο ή καινούργιο το πήρες? Αν μεταχ τί μοντέλο και πόσα?

McTalas
21/09/2007, 13:28
Και επιτελους οι πρωτες φωτο,μονο που ειναι απο κινιτο και δεν ξερω αν φενονται καλα.

105450

McTalas
21/09/2007, 13:29
αλλη μια απο τον δρομο

105451

McTalas
21/09/2007, 13:30
και τωρα το μωρο μου μονο του

105452

McTalas
21/09/2007, 13:30
2

105453

vassilis88
21/09/2007, 13:33
δωσε δωσε!:D

ωραιος McTalas!

το μοτορι Γ@ΜΑΕΙ!

cartman
21/09/2007, 13:55
Απίθανο φίλε...φτού να μην σε ματιάσω!!!!!

καλές βόλτες ρε!

:beer:

agelos
21/09/2007, 14:28
2

:a8: :a8: :a8:

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

με γειαααααα.....ααααααα !!!!!!!!!!!!!!:wave2:

McTalas
22/02/2015, 01:04
Συγκινιθηκα...:a7::a7: 7.5 χρονια και ακομα χερομαι το χρεπι μου!
Μια επιλογη που δε μετανοιοσα ποτε....
Επεσα τυχαια πανω στο θεμα.
Εποχες δελεαρ κι ετσ.

Ζεύκας
22/02/2015, 01:59
χαχαχ να το χαίρεσαι άλλα 50 χρόνια τζουτζουκάκο! :beer:

nick_VFR
22/02/2015, 09:02
Να το χαίρεσαι το μηχανάκι McTalas!

Ωραίο θεματάκι πλάκα-πλάκα, είναι η περίπτωση του "άμα ξέρεις τι θέλεις και τι παίρνεις"... ;)

Να πω την αμαρτία μου πάντως, και εγώ την πρώτη μέρα που πήρα το VFR χτύπησα 200 σε μια ευθεία στην Εγνατία! :rolleyes:

amyroukai
23/02/2015, 07:35
Όταν λες ακόμα χαίρεσαι το χρεπι εννοεις το χτ; τι απέγινε δαυτο;

RaGe_Raptor
23/02/2015, 09:29
:beer: έχω την εντύπωση πως δεν έχει και πολλά να ζηλέψει από τα επόμενα 600άρια.....

Μανολης67
23/02/2015, 10:21
Να το χαίρεσαι το μηχανάκι McTalas!

Ωραίο θεματάκι πλάκα-πλάκα, είναι η περίπτωση του "άμα ξέρεις τι θέλεις και τι παίρνεις"... ;)

Να πω την αμαρτία μου πάντως, και εγώ την πρώτη μέρα που πήρα το VFR χτύπησα 200 σε μια ευθεία στην Εγνατία! :rolleyes:

Καλά έ:)κανες...η παλιοί μηχανόβιοι έλεγαν πως την μηχανή πρέπει να την πλακώσεις από την πρώτη μέρα..γιατί μετά θα την φοβάσαι μια ζωή....

McTalas
23/02/2015, 11:36
Όταν λες ακόμα χαίρεσαι το χρεπι εννοεις το χτ; τι απέγινε δαυτο;
Οχι το χτ ειναι απο τοτε παροπλισμενο και περιμένει για ανακατασκευή ή να πωληθει...