Καλημερες σε ολους!!
γραφω αυτο το ποστ γιατι εχω προβληματιστει οσον αφορα το θεμα της επομενης μηχανης μου.Ειμαι κατοχος ενος ΧΤ600 '89 ΒΕΝΕΤΤΟΝ και για λογουσ ανωτερας βιας πρεπει να το αλλαξω.θα παρω 600αρι αυτο ειναι το μονο σιγουρο,το θεμα ειναι τι?? Και εμενα όπως και στους περισσοτερους αρεσουν τα ss και μιλαω για CBR600RR,YZF-R6,ZX6R
ktl,ktl.Ο προβληματισμος μου ειναι στο πιο ειανι καλυτερο για την χρηση που θελω,οχι αν το CBR,ειναι καλυτερο απο το R6 αλλα πια κατηγορια ειναι η καλυτερη π.χ. naked,ss ktl. και εξηγω:
Μενω Ηλιουπολη (Αττικης) η δουλεια μου ειναι στον Γερακα (Αττικης) και το Τ.Ε.Ι. μου στο Αιγαλεο !!!δλδ σχεδον καθε μερα κανω 38Km Ηλιουπολη - Γερακας - Ηλιουπολη μεσω Καρεα,μεσογειων κτλ. και οταν εχω το τει γινεται ενα τριγωνο Ηλιουπολη- Αιγαλεο - Γέρακας - Ηλιουπολη.Αυτα απο θεμα υποχρεωσεων σε καθημερινο επιπεδο,Τωρα απο μερια διασκεδασης παιζουν απο καθημερινες βολτες μεσα στην αθηνα εως λιγο πιο μακρινες (Σουνιο,Λαυριο και περιχωρα).Θελω να μπαινω και σε πιστα αλλα ακομα ειναι πολυ νωρις οποτε αυτη η χρηση δεν παιζει (Στο μελλον και αφου βγαλω και το CSS και εχω και κανα φραγκο περισεμα.) Σας Τα γραφω ολα αυτα και σας "κουραζω" ωστε να καταλαβεται σε πια θεση βρισκομαι και για τι χρηση προοριζεται το μηχανακι που θα παρω.
Και μετα τον προλογο μπαινω και στο κυριως θεμα,
Ποιο μηχανακι ειναι πιο καταλληλο για την χρηση που θελω??
(Δεν ψαχνω για την τελεια λυση αλλα για μια μεση λυση που να μπωρο να συνδιασω καθημερινη χρηση και μακρινες βολτες)
Ειναι το RR ή to R6 βολικο για καθημερινη χρηση στην πολη??
Να πάρω καποιο Z750,Hornet, Gsr??
(Το βασικο μου δηλιμα ειναι αναμεσα σε CBR600RR 2003 ή CBR600F 2003 ?? πιο απο τα 2?Δεν ψαχνω το πιο δινατο,τα αλογα του F ειναι υπεραρκετα (και απο το ΧΤ μου μια χαρα ειναι!!!)
Σας παρακαλω εχω "προβλημα" μεγαλο βγαλτε με απο το αδιεξοδο που βρισκομαι!!!
Α!! και να μην ξεχασω σε ολα αυτα πρεπει να συνυπολογιστουν και το κοστος χρησης (λαδια,λαστιχα,σερβις,ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ,ανταλακτικα,αντιπροσ ωπεια,εξηπυρετηση πελατωνκτλ κτλ)και ισως κοστος απο πτωσεις (μακρια απο εμας!!)
Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τον κοπο που κανατε να το διαβασετε καλη σας μερα...!!!