Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 124

Θέμα: Ποιος τύπος μηχανης ειναι καταλληλοτερος και γιατι...

Ποιος τύπος μηχανης ειναι καταλληλοτερος και γιατι...

Καλημερες σε ολους!!

γραφω αυτο το ποστ γιατι εχω προβληματιστει οσον αφορα το θεμα της επομενης μηχανης μου.Ειμαι κατοχος ενος ΧΤ600 '89 ΒΕΝΕΤΤΟΝ και για λογουσ ανωτερας βιας πρεπει να το αλλαξω.θα παρω 600αρι αυτο ειναι το μονο σιγουρο,το θεμα ειναι τι?? Και εμενα όπως και στους περισσοτερους αρεσουν τα ss και μιλαω για CBR600RR,YZF-R6,ZX6R
    ktl,ktl.Ο προβληματισμος μου ειναι στο πιο ειανι καλυτερο για την χρηση που θελω,οχι αν το CBR,ειναι καλυτερο απο το R6 αλλα πια κατηγορια ειναι η καλυτερη π.χ. naked,ss ktl. και εξηγω:

Μενω Ηλιουπολη (Αττικης) η δουλεια μου ειναι στον Γερακα (Αττικης) και το Τ.Ε.Ι. μου στο Αιγαλεο !!!δλδ σχεδον καθε μερα κανω 38Km Ηλιουπολη - Γερακας - Ηλιουπολη μεσω Καρεα,μεσογειων κτλ. και οταν εχω το τει γινεται ενα τριγωνο Ηλιουπολη- Αιγαλεο - Γέρακας - Ηλιουπολη.Αυτα απο θεμα υποχρεωσεων σε καθημερινο επιπεδο,Τωρα απο μερια διασκεδασης παιζουν απο καθημερινες βολτες μεσα στην αθηνα εως λιγο πιο μακρινες (Σουνιο,Λαυριο και περιχωρα).Θελω να μπαινω και σε πιστα αλλα ακομα ειναι πολυ νωρις οποτε αυτη η χρηση δεν παιζει (Στο μελλον και αφου βγαλω και το CSS και εχω και κανα φραγκο περισεμα.) Σας Τα γραφω ολα αυτα και σας "κουραζω" ωστε να καταλαβεται σε πια θεση βρισκομαι και για τι χρηση προοριζεται το μηχανακι που θα παρω.

Και μετα τον προλογο μπαινω και στο κυριως θεμα,

Ποιο μηχανακι ειναι πιο καταλληλο για την χρηση που θελω??
    (Δεν ψαχνω για την τελεια λυση αλλα για μια μεση λυση που να μπωρο να συνδιασω καθημερινη χρηση και μακρινες βολτες)

Ειναι το RR ή to R6 βολικο για καθημερινη χρηση στην πολη??

Να πάρω καποιο Z750,Hornet, Gsr??

(Το βασικο μου δηλιμα ειναι αναμεσα σε CBR600RR 2003 ή CBR600F 2003 ?? πιο απο τα 2?Δεν ψαχνω το πιο δινατο,τα αλογα του F ειναι υπεραρκετα (και απο το ΧΤ μου μια χαρα ειναι!!!)

Σας παρακαλω εχω "προβλημα" μεγαλο βγαλτε με απο το αδιεξοδο που βρισκομαι!!!

Α!! και να μην ξεχασω σε ολα αυτα πρεπει να συνυπολογιστουν και το κοστος χρησης (λαδια,λαστιχα,σερβις,ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ,ανταλακτικα,αντιπροσ ωπεια,εξηπυρετηση πελατωνκτλ κτλ)και ισως κοστος απο πτωσεις (μακρια απο εμας!!)

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τον κοπο που κανατε να το διαβασετε καλη σας μερα...!!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    για τη χρηση που περιγραφεις πανω ... το καταληλοτερο και σε λογικοτατη τιμη ειναι ειναι το νεο Ζ750 ...

τελος._

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    συμφωνώ με τον idi, πάρε hornet

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    βασικα το Versys ηθελα να πω αλλα θα με παρετε για κολλημενο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    (...)θα με παρετε για κολλημενο(...)
    ποιον ρε εσένα; προς Θεού
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    για κάθε μέρα τα κλιπ-ον ξέχνα τα.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Κράτα το ΧΤ σου
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Κράτα το ΧΤ σου
    to xt tou pai gia kolima 8a xtipai kamia mpiela..

8a paris to pio ftino ola ta idia mpourdela ine afta pou anaferis opote min provlimatizese..
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Νέο μέλος Το avatar του/της agelos

Re: Ποιος τύπος μηχανης ειναι καταλληλοτερος και γιατι...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    [B]Καλημερες σε ολους!!

γραφω αυτο το ποστ γιατι εχω προβληματιστει οσον αφορα το θεμα της επομενης μηχανης μου.Ειμαι κατοχος ενος ΧΤ600 '89 ΒΕΝΕΤΤΟΝ και για λογουσ ανωτερας βιας πρεπει να το αλλαξω.θα παρω 600αρι αυτο ειναι το μονο σιγουρο,το θεμα ειναι τι?? Και εμενα όπως και στους περισσοτερους αρεσουν τα ss και μιλαω για CBR600RR,YZF-R6,ZX6R
    ktl,ktl.Ο προβληματισμος μου ειναι στο πιο ειανι καλυτερο για την χρηση που θελω,οχι αν το CBR,ειναι καλυτερο απο το R6 αλλα πια κατηγορια ειναι η καλυτερη π.χ. naked,ss ktl. και εξηγω:

Μενω Ηλιουπολη (Αττικης) η δουλεια μου ειναι στον Γερακα (Αττικης) και το Τ.Ε.Ι. μου στο Αιγαλεο !!!δλδ σχεδον καθε μερα κανω 38Km Ηλιουπολη - Γερακας - Ηλιουπολη μεσω Καρεα,μεσογειων κτλ. και οταν εχω το τει γινεται ενα τριγωνο Ηλιουπολη- Αιγαλεο - Γέρακας - Ηλιουπολη.Αυτα απο θεμα υποχρεωσεων σε καθημερινο επιπεδο,Τωρα απο μερια διασκεδασης παιζουν απο καθημερινες βολτες μεσα στην αθηνα εως λιγο πιο μακρινες (Σουνιο,Λαυριο και περιχωρα).Θελω να μπαινω και σε πιστα αλλα ακομα ειναι πολυ νωρις οποτε αυτη η χρηση δεν παιζει (Στο μελλον και αφου βγαλω και το CSS και εχω και κανα φραγκο περισεμα.) Σας Τα γραφω ολα αυτα και σας "κουραζω" ωστε να καταλαβεται σε πια θεση βρισκομαι και για τι χρηση προοριζεται το μηχανακι που θα παρω.

Και μετα τον προλογο μπαινω και στο κυριως θεμα,

Ποιο μηχανακι ειναι πιο καταλληλο για την χρηση που θελω??
    (Δεν ψαχνω για την τελεια λυση αλλα για μια μεση λυση που να μπωρο να συνδιασω καθημερινη χρηση και μακρινες βολτες)

Ειναι το RR ή to R6 βολικο για καθημερινη χρηση στην πολη??

Να πάρω καποιο Z750,Hornet, Gsr?? .....................

θα πουν καποιοι : παλι αυτο ?

αλλα για δες το : ER-n η ER-f ( KAWASAKI )

παντως οτι & να παρεις καλοριζικος & καλοταξιδος

(

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Κράτα το ΧΤ σου
    και εγω αυτο θελω αλλα ειναι αυτη η ανωτερα βια που γραφω πιο πανω,
    βαζω 1 lt λαδι καθε 4-6 μερες..δεν το καιει,...το χανει και ακρη με τα μαστορια δεν βγαζω,θελω να κυκλοφορω και ησυχος απο θεμα κλησεων (δεν εχει φλας,καθρεπτες,εχει ARROW)

εχω δωσει 1,600 ευρα και προκοπη δεν ειδα με το προβλημα...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Re: Ποιος τύπος μηχανης ειναι καταλληλοτερος και γιατι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas

Ειναι το RR ... βολικο για καθημερινη χρηση στην πολη??
    ναι αμέ! να έχεις όμως και ένα χειροπράκτη φίλο για να σε ισιώνει μετά απο κάθε εντός πόλης περιήγηση.

ξέχνα το RR για ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ μετακίνηση στη πόλη, εκτός και αν είσαι ντιπ για ντιπ κ@υλ@μένος για το συγκεκριμένο μηχανάκι και δεν σε νοιάζει να πιάνονται οι καρποί σου, ο αυχένας σου, η μέση σου και τα πόδια σου απο τις εντελώς ακατάλληλες γωνιες που τοποθετεί το σώμα για αυτή τη χρήση ...

Thirty(One) Dirty Το avatar του/της motaba
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    και εγω αυτο θελω αλλα ειναι αυτη η ανωτερα βια που γραφω πιο πανω,
    βαζω 1 lt λαδι καθε 4-6 μερες..δεν το καιει,...το χανει και ακρη με τα μαστορια δεν βγαζω,θελω να κυκλοφορω και ησυχος απο θεμα κλησεων (δεν εχει φλας,καθρεπτες,εχει ARROW)

εχω δωσει 1,600 ευρα και προκοπη δεν ειδα με το προβλημα...
    Από συμπίεση πως είσαι ?

Λέω μήπως το χάνει από την φλάτζα κεφαλής...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ξεκαθαρισε πρωτα αν θα αγορασεις μοτοσικλετα βαση της κ..λας σου η βαση ορθολογιστικων κριτηριων.

Αν ειναι το πρωτο, αγορασε οποιο σου αρεσει περισσοτερο και μην το σκεφτεσαι καθολου

Αν ειναι το δευτερο και συμφωνα με τις απαιτησεις και την χρηση που θα κανεις, ψαξου στα μεσαια street και οχι στα ss

Suzuki Bandit650
    Kawasaki Z750, ΕR650
    Honda CBF 600
    Yamaha FZ600

αν πηγαινεις ταξιδια συχνα προτιμησε τις εκδοσεις με fairing.

Εναλλακτικη λύση ...κρατας το XTακι, φια τις καθημερινες σου μετακινησεις και αγοραζεις μτχ 600ss για τα γουστα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober

Re: Re: Ποιος τύπος μηχανης ειναι καταλληλοτερος και γιατι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ναι αμέ! να έχεις όμως και ένα χειροπράκτη φίλο για να σε ισιώνει μετά απο κάθε εντός πόλης περιήγηση.

ξέχνα το RR για ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ μετακίνηση στη πόλη, εκτός και αν είσαι ντιπ για ντιπ κ@υλ@μένος για το συγκεκριμένο μηχανάκι και δεν σε νοιάζει να πιάνονται οι καρποί σου, ο αυχένας σου, η μέση σου και τα πόδια σου απο τις εντελώς ακατάλληλες γωνιες που τοποθετεί το σώμα για αυτή τη χρήση ...
    +650...ασε που ειναι και τσαμπα ταλαιπωρια για το μοτο ...

α παρεπιπτοντως...

καλως μας ηρ8ες...!!!!!!!!

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

hornet κινητηρα απο cbr600rr του 2006 λεμε

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 85
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2015, 10:19
  2. Γιατί το Internet είναι «κακό»......και κάποιοι τρομάζουν με την ανωνυμία του;
    από requiem στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2008, 21:24
  3. Ποιά ss να αγορασω και γιατι
    από djchech στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2005, 12:57
  4. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2005, 10:52
  5. Για γυναίκες και γιατι οχι ...και ανδρες
    από kapeos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2004, 11:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία