PDA

View Full Version : ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ............

Σελίδες : 1 [2]

kiriakost
17/09/2007, 22:07
Κύριοι ... πρωτίστως el_hymador , και έπειτα ΚΑΠΛΑΝΙ .

Πραγματικά διαφωτίστηκα ... τώρα πλέων βλέπω το κόσμο από ψηλά !!

Τον βλέπω με άλλο μάτι !! ίσως να είναι το τρίτο μάτι του Τσακνή ! διοτι εγώ, έχω μόνο δυο .

Πάραυτα , σας ευχαριστώ και πάλι . :lol:

Ομως μου κάνατε και ένα κακό , μετά από τόση ιδεολογική ανάλυση , έκαψε άθελα μου, ο εγκέφαλος μου ενέργεια , που πρέπει να αναπληρωθεί .

Παω να ρίξω μερικές μπριζόλες , για να πάνε τα φαρμάκια κάτω !! :lol: :wave2:

el_hymador
17/09/2007, 22:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Κύριοι ... πρωτίστως el_hymador , και έπειτα ΚΑΠΛΑΝΙ .

Πραγματικά διαφωτίστηκα ... τώρα πλέων βλέπω το κόσμο από ψηλά !!

Τον βλέπω με άλλο μάτι !! ίσως να είναι το τρίτο μάτι του Τσακνή ! διοτι εγώ, έχω μόνο δυο .

Πάραυτα , σας ευχαριστώ και πάλι . :lol:

Ομως μου κάνατε και ένα κακό , μετά από τόση ιδεολογική ανάλυση , έκαψε άθελα μου, ο εγκέφαλος μου ενέργεια , που πρέπει να αναπληρωθεί .

Παω να ρίξω μερικές μπριζόλες , για να πάνε τα φαρμάκια κάτω !! :lol: :wave2:

οχι μπριζολες ρε Κυριακο, χοληστερινη και τριγλυκεριδια αναπληρωνουν αυτες...κανα γλυκακι χτυπα που μεταβολιζεται τσακ μπαμ σε καυσιμο για τον εγκεφαλο.:lol: :wave2:

Alchimistis
17/09/2007, 23:18
Κυριακο με ολη την καλη διαθεση και αγαπη προς την πατριδα και την θρησκεια....ΚΑΙ την οικογενεια...
Ακου σε παρακαλω απο την παρακάτω εκπομπή απο το 9:30 και μετα...ειναι ενα ηχητικο αποσπασμα απο το ενα Συνεδριο του Λαος.
:beer:

http://www.skai.gr/master_avod.php?id=57431

kiriakost
18/09/2007, 00:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Κυριακο με ολη την καλη διαθεση και αγαπη προς την πατριδα και την θρησκεια....ΚΑΙ την οικογενεια...
Ακου σε παρακαλω απο την παρακάτω εκπομπή απο το 9:30 και μετα...ειναι ενα ηχητικο αποσπασμα απο το ενα Συνεδριο του Λαος.
:beer:

http://www.skai.gr/master_avod.php?id=57431

Μάλιστα , ωραίο ήταν , αλλά εσύ που το άκουσες, μαλλον δεν κατάλαβες τι άκουσες .

άκουσες ανθρώπους μεγάλης ηλικίας , που βρήκαν την ευκαιρία να ενταχθούν σε ένα κόμμα , χωρίς να διαβάσουν το καταστατικό του .

Ξεσπάν μπροστά σε ένα μικρόφωνο , βγάζοντας ο καθένας το προϊστορικό του άχτι .
Οι περίεργοι αυτοί , ξεχασμένοι από θεό και ανθρώπους , κατά βάθος καλοσυνάτοι τύποι .
Συνεχώς , αλλάζουν στέκια - κόμματα , ψάχνοντας να βρουν σπίτι , σε ένα κομματικό οργανισμό των δικών τους, μέτρων και σταθμών .

Το ΛΑ.Ο.Σ , έχει όμως το δικό του καταστατικό , το οποίο εάν το διάβαζαν ,
δεν θα περνούσαν την πόρτα του ποτέ !!

Απο την στιγμή , που το κόμμα δυνάμωσε και μπήκε στην βουλή , να είσαι σίγουρος , οτι ακόμα περισσότερο από ποτέ , θα λειτουργήσουν φίλτρα , που θα καθαρίσουν σχετικά γρήγορα , το κόμμα από τα περιθωριακά στοιχειά άλλων εποχών .

Τέτοια περιθωριακά στοιχειά , προκαλούν ζημιά όπου και να πάνε .
Τέτοια περιθωριακά στοιχειά , προκαλούν ζημιά , ακόμα και σε μένα ως άτομο . (ταμπέλες κλπ)
Που , το μόνο που θέλω, είναι η καλυτέρευση της ζωής μας , δηλαδή της πατρίδας μας , δηλαδή των Ελλήνων .

Και για αυτό αποφάσισα να συμμετέχω ποιο ενεργά στην κατεύθυνση αυτή , ως απλός ενεργός πολίτης , και όχι ως πολιτικός .

Άσχετο , αλλά και σχετικό !
πέρα από τα παραπάνω , εντύπωση μεγάλη μου έχει κάνει ένα κλήμα κακομοιριάς , που συντηρούν πολλά μέλη , φέρνουν την συντέλεια του κόσμου με το παραμικρό !!
Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι βρίσκονται σε παιδική ηλικία (ανωριμότητα ).
Εαν είναι μεγάλοι και γράφουν με τέτοιο ύφος , τότε θέλουν ψυχίατρο !!

kiriakost
18/09/2007, 00:46
By the way ... Alchimistis Εαν αυτή που φώναζε για το λεπέν , ήταν θεία σου , για πες μου , τι θα την έκανες εαν το μάθαινες ... θα την πυροβολούσες ? :lol:

Ορισμένα πράγματα πρέπει αναγκαστικά να τα παίρνουμε στην πλάκα .

Πάντως απο τον Καρατζαφέρη , η δημοκρατία δεν κινδυνεύει , από τους άλλους να φυλάγεστε !!:D

kiriakost
18/09/2007, 00:51
Ας γίνω , και ακόμα λίγο σπαμερ .. :lol:

Ρε σεις , εσείς δεν φωνάζατε ψηφίστε μικρά κόμματα , τώρα που το κάναμε , μας την λέτε και από πάνω !! ΟΕοοοο

άντε καληνύχτα .. :lol: :D

lampros_fazer
18/09/2007, 02:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
1) Δεξιος λοιπον ειναι αυτος που θα πλουτισει και δεν πα να γ@μηθει ο κοσμος ολος

2) Αριστερος ειναι αυτος που ζηλευει τους αλλους που πλουτιζουν και σου λεει αφου δεν μπορω εγω,δεν θα μπορει κανενας

3) Κεντροος ειναι αυτος που δεν ξερει αν πρπει να διαλεξει μεταξυ του 1 και του 2 ....σου λεει αμα μου κατσει και βγαλω φραγκα γινομαι δεξιος , αν οχι το γυριζω σεαριστερος...
Εκτός από τον κεντρώο που αμφιταλαντεύεται μεταξύ 1 κ 2,ξέχασες κ τους διάφορους συνδυασμούς τους..

Πχ αφού περάσεις από το 1 κ γεμίσει αρκετά η τσέπη,περνάς στο 2 πουλάς αριστεριλίκι,αφού έχω εξασφαλιστεί εγώ ας φωνάξω λίγο κ για τους υπόλοιπους...βλ. Αλαβάνο..

chducos1
18/09/2007, 08:22

.......
Που , το μόνο που θέλω, είναι η καλυτέρευση της ζωής μας , δηλαδή της πατρίδας μας , δηλαδή των Ελλήνων .
.........

φυσικα μην κανεις το λαθος και δεν εχεις γεννηθει ΕΛΛΗΝΑΣ γιατι τοτε την γ#$%^&*ες!!!!!!!

chducos1
18/09/2007, 08:28
Συμφωνώ !!

Οι μοτοσυκλετιστες , απο την εποχη του 60 , φημίζονται ως άτομα , αμόρφωτα , με πολλά κόμπλεξ , διαθέτουν πολύ μαγκιά , και έχουν ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους κοινωνικούς δεσμούς .
Με άλλα λόγια είναι επαναστάτες χωρίς αιτία !! που αγγίζουν το περιθώριο .
Και είναι συνώνυμοι με λέξεις όπως Βια - εγκληματικότητα - ναρκωτικά .

Ισως κάποιοι , εδώ μέσα, που διαφωνούν με την παραπάνω περιγραφή , θα πρέπει να στρώσουν κάτω το κωλαράκι τους , και να μάθουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ .. να συζητάνε !!
μαλλον η πολη TV βλαπτει αγορι μου.:a31:

Boxer
18/09/2007, 08:46
Παντως ειναι τρομερο.

Ολα τα μελη του moto.gr ανηκουν στο 20% που δεν ψηφισε τα δυο μεγαλα κομματα.:rotflmao: :rotflmao:

Μπραβο....:lol:

EVI
18/09/2007, 11:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από chducos1
φυσικα μην κανεις το λαθος και δεν εχεις γεννηθει ΕΛΛΗΝΑΣ γιατι τοτε την γ#$%^&*ες!!!!!!!

συγγνωμη αλλα τι εννοεις με αυτο? αν δε σε πειραζει μου εξηγεις? (δεν ειρωνευομε απλως δε μπορω αυτη τη στιγμη να καταλαβω που κολλαει)

ευχαριστω.

idi
18/09/2007, 11:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Παντως ειναι τρομερο.

Ολα τα μελη του moto.gr ανηκουν στο 20% που δεν ψηφισε τα δυο μεγαλα κομματα.:rotflmao: :rotflmao:

Μπραβο....:lol:

+οτι δε πηγε κανεις απο εμας να ψηφήσει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Boxer
18/09/2007, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
+οτι δε πηγε κανεις απο εμας να ψηφήσει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:nono: Εγω ψηφισα τη μεγαλη δημοκρατικη παραταξη:rotflmao:

Κανεναν αλλο δεν βλεπω ομως.

Τι διαολο , ολοι οι "κουτακηδες" ψηφιζουν δικοματισμο ;:confused: Εδω κανεις ;:confused:

:lol:

chducos1
18/09/2007, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
συγγνωμη αλλα τι εννοεις με αυτο? αν δε σε πειραζει μου εξηγεις? (δεν ειρωνευομε απλως δε μπορω αυτη τη στιγμη να καταλαβω που κολλαει)

ευχαριστω.
απλα τωρα διαβασα τα λεγομενα του kyriakost και θεωρησα σκοπιμο να απαντησω.τι δεν καταλαβενεις.το παιδι λεει οτι αγωνιζεται για μια καλυτερη ζωη για αυτον και για τους συμπατριωτες του(μου).μπραβο του.

ΙΠΠΕΑΣ
18/09/2007, 12:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
4) τι είναι πατρίδα ? Ενα χωραφι που οι γειτονες μου σπρωξανε τους πασσαλους εχτες το βραδυ πιο μεσα..
[COLOR=red]:wave2: :wave2:

Η έννοια Πατρίδα, Έθνος, Οικογένεια είναι βαθιά ριζωμένες στην πλειοψηφία των ανθρώπων. Δεν πρόκειται για σύνθημα κάποιας παράταξης αλλά για την πραγματικότητα.

Μπορεί εμείς εδώ στην Ελλάδα να βομβαρδιζόμαστε από παγκοσμιοποιητικές παροτρύνσεις και επιχειρήματα (θέλοντας να οδηγηθούμε στην δήθεν πρόοδο ) αλλά όταν κάποιος ζήσει μακριά από το έθνος του, την πατρίδα του και την οικογένεια του ενστικτοδώς - θα έλεγα - γίνεται πολύ πιο ευαίσθητος με αυτές τις έννοιες-αξίες . Πόσοι από την γενιά μας και από τους συνομίλικους μας εδώ στην Ελλάδα έχουν στερηθεί αυτές τις τρεις αξίες ;

Δεν είναι τυχαίο ότι στο δίκτυο - σε δυτικές πολυπολιτισμικές χώρες - ο δεύτερος μεγαλύτερος αριθμός σελίδων(sites) έχουν φτιαχτεί για τις τρεις αυτές αξίες καθώς και για την γεννεαλογία του καθενός ( Όλοι ψάχνουν τις γεννεαλογικές τους ρίζες που συνδέονται άμεσα με τι τρεις προηγούμενες αξίες !! Γιατί άραγε ;).

PS: Ο πρώτος μεγαλύτερος αριθμός σελίδων έχουν φτιαχτεί για το σέξ(για ευνόητους λόγους). :rotflmao: :rotflmao:

chducos1
18/09/2007, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Η έννοια Πατρίδα, Έθνος, Οικογένεια είναι βαθιά ριζωμένες στην πλειοψηφία των ανθρώπων.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο δίκτυο - σε δυτικές πολυπολιτισμικές χώρες - ο δεύτερος μεγαλύτερος αριθμός σελίδων(sites) έχουν φτιαχτεί για τις τρεις αυτές αξίες καθώς και για την γεννεαλογία του καθενός ( Όλοι ψάχνουν τις γεννεαλογικές τους ρίζες που συνδέονται άμεσα με τι τρεις προηγούμενες αξίες !! Γιατί άραγε ;).

:rotflmao: :rotflmao:
γιατι ειναι πολλα τα λεφτα ΑΡΗ:rotflmao:

H0NDAKIAS
19/09/2007, 13:41
ΑΚΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ !!! κανεις δεν με εκφραζει και κανεις δεν νοιάζεται " νοοτροπία ελα μωρε δεν βαριέσαι και να πα να γ...θεί και αστο για αύριο και τι να κάνουμε τώρα'' ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ που μας διδάσκουν οι πολιτικοί μας οι φίλοι μας.

ΙΠΠΕΑΣ
21/09/2007, 11:35
Είναι η πρώτη φορά μετά από την τελευταία τετραετία του Ανδρέα Παπανδρέου που στελέχη του ΠΑΣΟΚ ξαναθυμήθηκαν τις φράσεις "Πατριωτικό Κίνημα" (βλέπε Σκανδαλίδης-Ρέππας σήμερα) κάνοντας ανάγνωση του ποσοστού που πήρε το ΛΑΟΣ. Είναι η πρώτη φορά από την προαναφερθείσα περίοδο που καταλάβανε στο ΠΑΣΟΚ ότι πρέπει να κάνουνε "αριστερή στροφή" μετά την άνοδο των αριστερών κομμάτων(ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ). Είναι η πρώτη φορά από την εποχή Ανδρέα που στο ΠΑΣΟΚ καταλάβανε τι σημαίνει πατριωτισμός για μεγάλο τμήμα του Ελληνικού Λαού και τι σημαίνει κεντρώος χώρος. Οι ίδιοι οι δήθεν εκσυγχρονιστές στο πρόσφατο παρελθόν μετέβαλλαν το ΠΑΣΟΚ δεξιότερα του φυσικού του χώρου και το αποχρωμάτισαν από τις λαϊκές πατριωτικές του καταβολές .

Μην ξεχνάμε το ποιός πρωτοείπε το σύνθημα "Η Ελλάδα στους Έλληνες" . Ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου. Αυτοί που κατάστρεψαν τον κεντρώο χώρο ξέρουν πολύ καλά τι έκαναν και ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ τιμωρήθηκε για αυτό.

Επίσης, αν δεν υπήρχε το κόμα ΛΑΟΣ δεν θα είχαμε κατά την προεκλογική περίοδο καμία αναφορά του Καραμανλή στα εθνικά θέματα. Ένας λόγος που ο Καραμανλής κινήθηκε στις προγραμματικές του δηλώσεις με μεγαλύτερο πατριωτισμό ήταν ο προβληματισμός του για τις σημαντικές απώλειες του σώματος των ψηφοφόρων που τον υποστήριζε στο παρελθόν.

Χαίρομαι για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ αποτέλεσμα γιατί κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του ή τουλάχιστον θα δεχτεί πλήγμα μέχρι να έρθει το επόμενο.

Συνεχίζοντας από προηγούμενο μου post, θα αναφέρω επιπρόσθετα, ότι σήμερα ο Βενιζέλος μεταξύ αυτών που είπε ήταν ότι " ... Οδηγήσαμε το ΛΑΟΣ στην βουλή ...". Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να είναι ένα κεντρώο ή αριστερό κόμμα αλλά πάντα στις τάξεις του είχε στελέχη που εξέφραζαν και εξέπεμπαν πατριωτισμό. Αυτό το πατριωτισμό τον έπνιξαν στο πρόσφατο παρελθόν οι εκσυγχρονιστές και μετέτρεψαν το ΠΑΣΟΚ σε ένα "δεξιό τίποτα". Εφόσον λοιπόν το ΠΑΣΟΚ απομακρύνθηκε από τις μεγάλες λαϊκές του δυνάμεις και ταυτίστηκε με την δεξιά ο λαός επέλεξε να τιμωρήσει τον γρίζο χαρακτήρα του.

Προσοχή δεν λέω ότι η Ν.Δ εκφράζει πατριωτισμό, για να μην τρελαθούμε βέβαια, πάνω κάτω την ίδια ιδεολογία έχουν. Γι' αυτό άλλωστε πολύς κόσμος που ψήφιζε δεξιά και παράλληλα δεν είχε συμφέροντα κομματόσκυλου ψήφισε ΛΑΟΣ.

Δεν ξέρω αν ο Βενιζέλος θα μας βγει πιο πατριώτης από τον Καραμανλή, λέω τουλάχιστον ότι ο Βενιζέλος μιλάει αρκετά καθαρά και εκτίθεται στην κρίση του λαού. Στο μέλλον ο τελευταίος θα αναδείξει ή θα καταδικάσει κάθε επίδοξο κυβερνήτη μας. Όπως ακριβώς έγινε με τον Γιωργάκη.

kiriakost
21/09/2007, 15:16
Δεν ξέρω αν ο Βενιζέλος θα μας βγει πιο πατριώτης από τον Καραμανλή, λέω τουλάχιστον ότι ο Βενιζέλος μιλάει αρκετά καθαρά και εκτίθεται στην κρίση του λαού.

Η δική μου συλλογιστική λέει το εξής απλό .

Το σύνθημα με τον Γιωργάκη ήταν ..... ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ, ΟΛΑ .. θυμάστε ?

Επόμενη μέρα .... ο Γιωργάκης ... δεν άλλαξε τίποτα , διοτι δεν είχε τα κότσια !

Εκλογική μάχη .... η ίδια προβληματική ποδοσφαιρική ομάδα , ξαναχάνει τις εκλογές !!

Συμπέρασμα , ο επόμενος πιθανός πρόεδρος , θα πρέπει να δείξει, έστω και για τα μάτια ,
την πρόθεση , για εξτρεμιστικές αλλαγές , έτσι ώστε να κερδίσει πόντους .

Πραγματικότητα .... είναι πολλά τα συνεργαζόμενα λερωμένα χέρια , και δεν θα μπορέσουν να το καθαρίσουν , εκτός εάν πετάξουν έξω , το 70% των υπαρχόντων βουλευτών τους , και τους βοηθούς αυτών .
Ναι .. περί ΠΑΣΟΚ ο λόγος .