PDA

View Full Version : ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ............

Σελίδες : [1] 2

stratosZX10
13/09/2007, 19:15
φιλοι μου ηρθε η ωρα να δειξουμε σε ολους οτι δεν κοιμομαστε..........
οτι επιλεγουμε μια διαφορετικη ζωη.............
οτι δεν ειμαστε προβατα.............
οτι θελουμε να δειξουμε οτι ειμαστε διαφορετικοι.............
ηρθε η ωρα επιτελους στην ελλαδα να βαλουμε ολοι μια φωνη και να πουμε
φτανει πια..........

σε αυτες τις εκλογες ας ψηφισουμε αντιθετα ολοι μας να τους δωσουμε επιτελους
ενα μαθημα...........

soundstorm
13/09/2007, 19:18
Aντιθετα..?
Δηλαδη?
Οχι νδ αλλα πασοκ?:lol:

AFTER
13/09/2007, 19:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από soundstorm
Aντιθετα..?
Δηλαδη?
Οχι νδ αλλα πασοκ?:lol:

Και οσοι Πασοκοι, να ψηφισουν τωρα ΝΔ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οπως το ανεκδοτο με την ανταλλαγη σωβρακων
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

stratosZX10
13/09/2007, 19:28
οχι εννοω απο το κεντρο και αριστερα οτι θελεται...............
απο δεξια τα χουμε φαει στην μαπα..........

soundstorm
13/09/2007, 19:32
Γιατι ρε συ και το πασοκ κεντροαριστεροι ειναι.Σοσιαλ!!!:rotflmao: :rotflmao:
p.s. Αντε να παρουμε και κανα ρεπο την κυριακη....

el_hymador
13/09/2007, 20:07
Ενω την αριστερα δεν την εχουμε φαει στην μαπα....αυτοι με εχουν κουρασει χωρις να εχουν κυβερνησει ποτε!!

Μπορει να τους ρωτησεις για τι παστα τακακια να βαλεις για να μην σφυραει το μηχανημα και αυτοι θα σου απαντησουν οτι καλο θα ειναι να μην αλλαξεις, γιατι αυτο ευνοει την αναπτυξη των εταιρειων που κατασκευαζουν τακακια εκμεταλευμενοι τον μοχθο της εργατιας.

Σκατα...

Δεν ειναι θεμα κομματων και ιδεολογιας, χρειαζεται να επαναπροσδιορισουμε την υπαρξη μας σε αυτο τον ερημο τον πλανητη και την λειτουργια της κοινωνιας γενικοτερα. Αυτο δεν θα το πραξει ποτε κανενα απο τα υπαρχοντα κομματα και κανενας πολιτικος(σε παγκοσμιο επιπεδο), γιατι πολυ απλα η υπαρξη οποιασδηποτε ιδεολογιας και κοινωνικου συστηματος βασιζεται στην υπαρχουσες (και αποτυχημενες) δομες.

Τι αριστερα και τι δεξια να λεμε τωρα...χρειαζεται να βρουμε κατευθυνσεις σε 3D περιβαλλον...ο διδιαστατος ιδεολογικος προσδιορισμος εχει ξοφλησει πλεον.

kiriakost
13/09/2007, 20:41
Αυτη η κουβέντα δεν βγάζει πουθενά ... το τι θα κάνει ο καθένας την ψήφο του , είναι μια χημική διεργασία που έχει κρατήσει μήνες - χρόνια ... για να γίνει σύνθεση και να βγει το τελικό αποτέλεσμα .

Το να πεταγετε ένας και να λέει κάντε αυτό !! ειναι τουλάχιστον ανισόρροπη λογικά , παιδική κίνηση.

Τέλος μιας και μπήκε στο τραπέζι το δισδιάστατο φάσμα , θα πω ότι δεν υπάρχει πλέων , είναι ιδεολογικός προσδιορισμός , για τις ιδεολογίες οι οποίες είναι πλέων νεκρές .

Η νέα πραγματικότητα είναι πολύ απλή , είμαστε ευρωπαϊκή χώρα , θέλουμε κυβερνήτες να πατάνε πόδι σε αντιλαϊκά μέτρα εξ ευρωπαϊκής ένωσης ... και θέλουμε ευρωβουλευτές που να μην ξεπουλάνε την πατρίδα , και την ιστορία της .

Μια ηλιαχτίδα από τα παραπάνω, την έχω δει στο Γιώργο Καρατζαφέρη , και όσο κάνει τον τσαμπουκά για τα παραπάνω θέματα , θα έχει την υποστήριξη μου .

Εαν σβήσει και αυτός από το χάρτη , τότε μάλλον θα πάρω το ντουφέκι μου , και θα βγω στα βουνά .

cartman
13/09/2007, 20:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Μπορει να τους ρωτησεις για τι παστα τακακια να βαλεις για να μην σφυραει το μηχανημα και αυτοι θα σου απαντησουν οτι καλο θα ειναι να μην αλλαξεις, γιατι αυτο ευνοει την αναπτυξη των εταιρειων που κατασκευαζουν τακακια εκμεταλευμενοι τον μοχθο της εργατιας.

Αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα (και πολλές φορές έτσι είναι) πολύ καλά κάνει και σε ενημερώνει φίλε. Από εκεί και πέρα είναι θέμα συνείδησης στον καθένα μας το τί θα πράξει...

Δεν ειναι θεμα κομματων και ιδεολογιας, χρειαζεται να επαναπροσδιορισουμε την υπαρξη μας σε αυτο τον ερημο τον πλανητη και την λειτουργια της κοινωνιας γενικοτερα. Αυτο δεν θα το πραξει ποτε κανενα απο τα υπαρχοντα κομματα και κανενας πολιτικος(σε παγκοσμιο επιπεδο), γιατι πολυ απλα η υπαρξη οποιασδηποτε ιδεολογιας και κοινωνικου συστηματος βασιζεται στην υπαρχουσες (και αποτυχημενες) δομες.
Οι ιδεολογίες οι οποίες δεν θα γίνουν ποτέ πράξη και δεν θα πετύχουν δεν θα είναι γιατί βασίζονται στις υπάρχουσες δομές, αλλά επειδή η φύση του ανθρώπου είναι τέτοια που, χωρίς παιδεία, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι θα εκμεταλλεύονται κάποιους άλλους. Μέχρι να αποκτήσουμε παιδεία θα υπάρχουν οι από πάνω και οι από κάτω!! Επίσης πολλές ιδεολογίες προσπαθούν να επαναπροσδιορίζουν τις υπάρχουσες κοινωνικές δομές και όχι να τις υιοθετήσουν!

Akatanomastos
13/09/2007, 20:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από VatosE
φτανει πια..........
σε αυτες τις εκλογες ας ψηφισουμε να τους δωσουμε επιτελους
ενα μαθημα...........

Eno ta les sosta, to tragiko einai oti to parapano, tha mporouse na einai diafimisi tou pasok poli aneta kai xoris na mas kanei entiposi

kiriakost
13/09/2007, 21:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
tha mporouse na einai diafimisi tou pasok poli aneta

:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol:

Akatanomastos
13/09/2007, 21:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol:

afto akrivos kiriakost, einai komikotragiki i katastasi
:D

stratosZX10
13/09/2007, 21:07
ισα ισα το αντιθετο.........μιλαω για να ψηφισουμε εναντιον των 2 μεγαλων κομματων.......
να καταλαβουν οτι βαρεθηκαμε πια............

βαρεθηκα πια να ακουω ολους τους ελληνες να γκρινιαζουν και τελικα
να πηγαινουν και να ψηφιζουν τα ιδια και τα ιδια............
ημουν και γω καποιος απο αυτους αλλα ενα πρωι αποφασισα οτι πρεπει
να κανω κατι και γω για την ζωη μου, ενα λιθαρακι,
ποιος ξερει ισως σκεφτονται και αλλοι ετσι.....
καποιοι που σαν και μενα δουλευουν απο το πρωι ως το βραδι για να παρουν
600 ευρω...... το λεω και δεν το πιστευω
γαμω την κοινωνια μου.......
αλλοι πλουτιζουν καθημερινα και οι πιο πολλοι ζουμε με λεφτα για τα τσιγαρα τους.......
και πρεπει να κατεβαζουμε και το κεφαλι...........

ε οχι φτανει πια...........
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Akatanomastos
13/09/2007, 21:10
ισα ισα το αντιθετο.........μιλαω για να ψηφισουμε εναντιον των 2 μεγαλων κομματων.......
να καταλαβουν οτι βαρεθηκαμε πια............

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

nai re, mazi sou,

afto omos thelo na po, to thrasos kai tou enos kai tou allou, pou eno kanoun ta idia, stis ekloges to paizoun <<Trelloi>>, o enas katigorei ton allo les kai eina parthenes kai oi dio, kai kala, o giorgakis mporei na eina parthenos , o kostakis apokliete:lol:

kiriakost
13/09/2007, 21:11
αλλα ενα πρωι αποφασισα οτι .....

Αμα μου πεις την μέρα και την ώρα ,
θα σου βγάλω τον ωροσκόπο σου ..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol:

Fireball400
13/09/2007, 22:02

Με τι συνείδηση;:look:

ΙΠΠΕΑΣ
13/09/2007, 22:22
Παρά την πλύση εγκεφάλου και τον "βομβαρδισμό" από τα ΜΜΕ, ήρθε το Σαββατοκύριακο του τρόμου για όλους αυτούς που μπορεί να μας κοροϊδέψανε, να μας εξοργίσανε, να μας υποτιμήσανε, να μας αδίκησαν, να υποτίμησαν τη νοημοσύνη μας, να μας πρόδωσαν ή να μας έκλεψαν .

Κανένας μα κανένας δεν μπορεί να ξέρει πως ακριβώς θα συμπεριφερθεί το εκλογικό σώμα την Κυριακή (Αυτή κύριοι δημοσκόποι δεν είναι πληρωμένη δημοσκόπηση ... ). Μένει να δούμε αν θα είναι μία ψηφοφορία που θα χαράξει την πορεία προς ένα μέλλον καλύτερο για τους περισσότερους (ψήφος της ψυχής) ή μία ψηφοφορία που θα οδηγήσει προς την ιδιοτέλεια του καθενός μας (Ψήφος προσωπικού συμφέροντος).

Και κάτι άλλο,

ΑΠΟΨΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ, το ίδιο θα κάνω αύριο και μεθαύριο το βράδυ, σε αντίθεση με εσάς που ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ. Και ξέρετε και κάτι άλλο τσιτωμένοι μας πολιτικοί ...

:D

ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

lampros_fazer
13/09/2007, 22:56

Ρε φιλαράκι δεν είμαστε όλοι γκέι..

:rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
13/09/2007, 23:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα (και πολλές φορές έτσι είναι) πολύ καλά κάνει και σε ενημερώνει φίλε. Από εκεί και πέρα είναι θέμα συνείδησης στον καθένα μας το τί θα πράξει...

Οι ιδεολογίες οι οποίες δεν θα γίνουν ποτέ πράξη και δεν θα πετύχουν δεν θα είναι γιατί βασίζονται στις υπάρχουσες δομές, αλλά επειδή η φύση του ανθρώπου είναι τέτοια που, χωρίς παιδεία, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι θα εκμεταλλεύονται κάποιους άλλους. Μέχρι να αποκτήσουμε παιδεία θα υπάρχουν οι από πάνω και οι από κάτω!! Επίσης πολλές ιδεολογίες προσπαθούν να επαναπροσδιορίζουν τις υπάρχουσες κοινωνικές δομές και όχι να τις υιοθετήσουν!

Εθιξα το γεγονος οτι οι αριστεροι ειναι κολλημενοι σε μια μανιερα και δεν βλεπουν τι γινεται γυρω τους. Δεν μπορεις να μην εισαι στη Ε.Ε. πως να το κανουμε...αυτοι εκει!! οχι στην Ευρωπαϊκη Ενωση....και αλλα τετοια που εχουν τις ριζες τους στην δεκαετια του 70...ειπαμε οκ, να φανε σκατα οι καπιταλιστες, αλλα δεν μπορεις να εχει μονο αυτο σαν σημαια σου..

τεσπα

το μειζον θεμα αυτη την στιγμη ειναι το περιβαλλον παρτε το χαμπαρι!

Τις επιπτωσεις θα τις βιωσουμε ολοι μαζι, δεξιοι, αριστεροι , βασιλοχουντικοι, εξωκοινοβουλευτικοι, κτλ-κτλ

οποτε πραγματικα χεστηκα για τις ιδεολογιες και την πολιτικη τοποθετηση.

ο καπιταλισμος ειναι το μονο συστημα που εχει επικρατησει γιατι απλως αφορα στην διαχειριση του πλουτου, δεν εχει να κανει με πολιτικη..(ξερω κατι αριστερους με αριστερη καρδια και δεξια τσεπη παντως, για οσους πεταχτουν...) και εχει επικρατησει ακιβως γιατι ειναι το μοναδικο συστημα που υπαγεται στην φυσικη επιλογη του Δαρβινου...την επιβιωση του ισχυροτερου ...το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο εν ολιγοις...ταιριαζει στην ανθρωπινη φυση.

Γιατι στην τελικη και εμεις ζωα ειμαστε και δεν το λεω με την υποτιμητικη εννοια του ορου, εκτος και αν υπαρχει κανεις που πιστευει οτι ειμαστε απο πηλο και οι γυναικες απο τα περισευματα του πηλου...

Το λοιπον, καθαρα λογω ενστικτου αυτοσυντηρησης (που ειναι απο τα πλεον ισχυρα) θα πρεπει να προστατεψουμε το ''σπιτι'' μας γιατι χωρις αυτο θα ψοφησουμε... Δεν απαιτει σκεψη ουτε πολυ συζητηση, αταβαστικο αντανακλαστικο ειναι....ξερετε κανενα αλλο ζωο που καταστρεφει το σπιτι του και να προκαλει τον θανατο του;

Τωρα αν ειναι να το θεσουμε σε πολιτικη και ιδεολογικη διασταση ζητω που χεστηκαμε....το θεμα ειναι υπερανω ολων αυτων, ακομα και πιο πανω απο του ιδιους μας τους εαυτους.

:wave2:

cartman
14/09/2007, 01:20
Εθιξα το γεγονος οτι οι αριστεροι ειναι κολλημενοι σε μια μανιερα και δεν βλεπουν τι γινεται γυρω τους. Δεν μπορεις να μην εισαι στη Ε.Ε. πως να το κανουμε...αυτοι εκει!! οχι στην Ευρωπαϊκη Ενωση....και αλλα τετοια που εχουν τις ριζες τους στην δεκαετια του 70...ειπαμε οκ, να φανε σκατα οι καπιταλιστες, αλλα δεν μπορεις να εχει μονο αυτο σαν σημαια σου..

Συμφωνώ σε αυτό.

ο καπιταλισμος ειναι το μονο συστημα που εχει επικρατησει γιατι απλως αφορα στην διαχειριση του πλουτου, δεν εχει να κανει με πολιτικη..(ξερω κατι αριστερους με αριστερη καρδια και δεξια τσεπη παντως, για οσους πεταχτουν...) και εχει επικρατησει ακιβως γιατι ειναι το μοναδικο συστημα που υπαγεται στην φυσικη επιλογη του Δαρβινου...την επιβιωση του ισχυροτερου ...το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο εν ολιγοις...ταιριαζει στην ανθρωπινη φυση.
Φίλε δεν έχεις και άδικο σε αυτό που λές. Οι περισσότεροι μεγάλοι τα τρώνε σε αυτή την χώρα γι`αυτό και το thread αυτό προτείνει να ψηφίσουμε τα μικρά κόμματα και συμφωνώ σε αυτό. Πασόκ και ΝΔ πρέπει να φάνε ένα γερό χαστούκι αλλιώς αυτή η χώρα δεν θα πάει μπροστά!
Πάντα ο ισχυρός θα επικρατεί του αδυνάτου επειδή σωστά είπες ταιριαζει στην ανθρωπινη φυση. Και όσο δεν υπάρχει παιδεία φίλε μου, η ίδια η φύση μας θα μας κρατά στην κατάντια αυτή.
Τέλος πάντως ας μην το κουράζουμε άλλο. Θα δείξει στις εκλογές το αν ο λαός αυτός έχει τα κότσια να χαστουκίσει τους δήμιους του!

HolyDiver
14/09/2007, 03:03
το μειζον θεμα αυτη την στιγμη ειναι το περιβαλλον παρτε το χαμπαρι!

Τις επιπτωσεις θα τις βιωσουμε ολοι μαζι, δεξιοι, αριστεροι , βασιλοχουντικοι, εξωκοινοβουλευτικοι, κτλ-κτλ

οποτε πραγματικα χεστηκα για τις ιδεολογιες και την πολιτικη τοποθετηση.

Τωρα αν ειναι να το θεσουμε σε πολιτικη και ιδεολογικη διασταση ζητω που χεστηκαμε....το θεμα ειναι υπερανω ολων αυτων, ακομα και πιο πανω απο του ιδιους μας τους εαυτους.

Για τα κόμματα αρμόζει "Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ...ί χτενίζεται"

vagkan
14/09/2007, 06:27
φτανει πια..........

ενα μαθημα...........

τώρα εσυ νομίζεις ότι είσαι ο βοσκός??

στην εποχή μου οι κνιτες πουλάγανε οδηγητή, τώρα βάζουν θρεντ??

βρε πως αλλάζουν οι καιροί...

stratosZX10
14/09/2007, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagkan

φαινεσαι απο μακρια οτι εισαι δεξιος.....
δεν με νοιαζει βεβαια....
κνιτης δεν ημουν ουτε θα γινω ποτε..........
ιδεολογικα ναι ανηκω στην αριστερη πλευρα αλλα οχι στην ακραια αριστερα......
και αυτο που εγραψα το εκανα για τον λογο, αν μπορεσω βεβαια, να αφυπνισω καποιους
σαν και εσενα π.χ που ζουν σε εναν κοσμο αλλο,δεν ξερω ποιον.
και δεν μιλαω για ανθρωπους με οικονομικη ανεση, αλλα για ανθρωπους
που δεν τους καιγεται καρφακι για τιποτα στον κοσμο......
που τους νοιαζει μονο πως θα γεμισουν την κοιλια τους και που θα πανε το σαββατο το βραδυ,
ή ποτε θα ερθει το καινουργιο μοντελο της γιαμαχα και δεν τους νοιαζει ποσο εχει........
αντιθετα με εμας τους αλλους που κοβουμε τον καφε μας για να παρουμε μηχανη...........
αλλα ΕΜΕΙΣ το νιωθουμε παραπανω...........
και το αγαπαμε περισσοτερο........

cartman
14/09/2007, 15:29

:nono: :nono: :nono:
Ο φίλος έχει δίκαιο. Μια αφύπνιση την χρειαζόμαστε!
:look:

bartlal
14/09/2007, 17:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
:nono: :nono: :nono:
Ο φίλος έχει δίκαιο. Μια αφύπνιση την χρειαζόμαστε!
:look:

ε, βαλε ξυπνητηρι! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
14/09/2007, 18:20

εχεις δικιο να γινουμε εμεις ανατολικη ευρωπη τωρα που γιναν αυτοι δυτικοι χαχααχαχαχα
χ
χαα
α:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

AFTER
14/09/2007, 21:08

Δηλαδη να βαζουμε το σταυρο απο την αριστερη πλευρα στο ψηφοδελτιο?
:confused: :confused: :confused:

vagkan
16/09/2007, 17:28
φαινεσαι απο μακρια οτι εισαι δεξιος.....
δεν με νοιαζει βεβαια....
κνιτης δεν ημουν ουτε θα γινω ποτε..........
ιδεολογικα ναι ανηκω στην αριστερη πλευρα αλλα οχι στην ακραια αριστερα......
και αυτο που εγραψα το εκανα για τον λογο, αν μπορεσω βεβαια, να αφυπνισω καποιους
σαν και εσενα π.χ που ζουν σε εναν κοσμο αλλο,δεν ξερω ποιον.
και δεν μιλαω για ανθρωπους με οικονομικη ανεση, αλλα για ανθρωπους
που δεν τους καιγεται καρφακι για τιποτα στον κοσμο......
που τους νοιαζει μονο πως θα γεμισουν την κοιλια τους και που θα πανε το σαββατο το βραδυ,
ή ποτε θα ερθει το καινουργιο μοντελο της γιαμαχα και δεν τους νοιαζει ποσο εχει........
αντιθετα με εμας τους αλλους που κοβουμε τον καφε μας για να παρουμε μηχανη...........
αλλα ΕΜΕΙΣ το νιωθουμε παραπανω...........
και το αγαπαμε περισσοτερο........

Συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά έλλειπα...
Φίλε υπάρχουν και δεξιά και αριστερά πρόβατα που δεν γουστάρουν τον τσομπάνο, γιαυτό μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα.

Μου άρεσε επίσης αυτό που γράφεις στην κάτω μεριά, εκεί που το παίζεις Βασιλάκης Καϊλας των μηχανόβιων, κόντρα στους φραγκάτους με τα καινούργια γιαμάχα:rotflmao: :rotflmao:

Γουστάρω, να' σε καλά, ευθυμήσαμε...:lol: :lol: :lol:

Eaglos
16/09/2007, 18:08
Μια από τα ίδια πάλι δείχνουν τα exit polls..... ακούω τώρα κάτι πιτσιρίκια 20- να φωνάζουν "το πασόκ είναι εδώ ενωμένο δυνατό"..... τι γτπ κατάσταση

Akatanomastos
16/09/2007, 18:09
telika den psifasame antitheta

:lol:

marulis
16/09/2007, 18:21
Μάγκες εγώ είδα κάτι καλό που άλλαξε 1ο +2ο <80%

:a25: :a30: :a25: :a30: :a25:

Για τα άλλα , τι να πεις . εκλογικός νόμος γαρ. απαιτούμε απλή αναλογική . αυτό είναι δημοκρατική αντιπροσώπευση

Eaglos
16/09/2007, 18:47
Τελικά το λευκό θα το μετρήσουν στα έγκυρα όπως προβλέπαιτε ή μόνο για να βγει ο μικρός Μητσοτάκης το έκαναν τότε;

soteas
16/09/2007, 19:14
ΟΟΟΟΟΚ! ΕΓΩ ΡΕΙΧΝΩ ΚΚΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΙΝΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ,

ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΕΤΣΙ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ?

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΡΧΗΓΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

soteas
16/09/2007, 19:20
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ Κ@ΥΛΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ.................... ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ Γ@Μ@ΝΕ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥΣ

soundstorm
16/09/2007, 19:24

Στην δικη μου εποχη οι μλκες απλα την :a31: παιζουν.
Τωρα μιλανε κιολας?

soteas
16/09/2007, 19:27
Τωρα μιλανε κιολας?

ΜΠΑΑΑ ΔΕΝ ΜΗΛΑΝΕ,, ΓΡΑΦΟΥΝ

ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΕΙΝΕΤΑΙ

soundstorm
16/09/2007, 19:32
Οι κνιτες απαγορευεται να γραφουν κιολας.
Μην γεμισουμε την γαυδο παλι.

Αντε και κοντευει 9.Μπλουζακι ''παμε την ελλαδα μπροστα'',σημαιακι και τρεχατε στο δρομο.
......

stratosZX10
16/09/2007, 20:50
εγω το ξερω οτι οποιον και να ψηφιζα παλι θα με γ....σαν, τουλαχιστον τωρα
κοιταζω τον εαυτο μου στον καθρεπτη και λεω οτι τουλαχιστον εγω δεν τους
ψηφισα....

εσεις????????

και καιλας δεν το παιζω, αλλα εγω και πολλοι αλλοι ματωνουμε για να αποκτησουμε
αυτα που θελουμε, εγω κανω 2 δουλειες, και αλλοι τα βρισκουν ετοιμα.....

ronin1
16/09/2007, 21:20
δεν πειράζει...

άλλη μια φορα αποδεικνύουμε πόσο μ@λ@κες ειμαστε...

παλι οι 2 μπροστα...

αα..ξεχασα μπήκε κ το Λ@ος..:rotflmao: :lol: :rotflmao:

όταν το ΦΠΑ φτάσει 22%..να κοιταχτούν κάποιο στον καθρεφτη...:a31: :a31: :a31:

manos cbr600fi
16/09/2007, 21:32
κορυφη ημουν εφορευτικη επιτροπη και καποιος ειχε ζωγραφισει στο λευκο ψηφοδελτιο εναν κωλο με ενα κωλοδακτυλο απο κατω
γαματος :rotflmao: :rotflmao:
μαλακια δεν προλαβα να το τραβηξω φωτο

tai
16/09/2007, 21:44
εγώ βλέπω μια ελπίδα.

το 48.5% των νεοελλήνων δεν ψήφισε τα δύο μεγάλα κώματα.

30% αποχή!!!!!!

2.40% λευκά-άκυρα

11,19% κκε συριζα.

3,27% λαος

2,5 κόματα εκτός βουλής

κάτι πάει να κάνει η νέα γενιά

ας ελπίζουμε

el_hymador
16/09/2007, 22:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
εγώ βλέπω μια ελπίδα.

το 46% των νεοελλήνων δεν ψήφισε τα δύο μεγάλα κώματα.

30% αποχή!!!!!!

2.40% λευκά-άκυρα

11,19% κκε συριζα.

3,27% λαος

κάτι πάει να κάνει η νέα γενιά

ας ελπίζουμε

Το 30% αποχη μονο ενθαρυντικο δεν ειναι....

ισως οι επομενες εκλογες να γινουν reality .... να κλεισουν τους υποψηφιους σε ενα σπιτι για κανα διμηνο και μετα να ψηφισουμε με sms τον καταληλοτερο για να μας κυβερνα...

ισως ετσι τελικα μετεχουν οι νεοελληνες της υπερβολης και της μοστρας στην εκλογιη διαδικασια.

Αυτοδυναμια;;; μετα απο ολα αυτα;;;.....ειμαστε μ@λ@κες.

tai
16/09/2007, 22:45

ισως οι επομενες εκλογες να γινουν reality .... να κλεισουν τους υποψηφιους σε ενα σπιτι για κανα διμηνο και μετα να ψηφισουμε με sms τον καταληλοτερο για να μας κυβερνα...

ισως ετσι τελικα μετεχουν οι νεοελληνες της υπερβολης και της μοστρας στην εκλογιη διαδικασια.

Η αποχή δεν είναι απαραίτητα αδιαφορία. Εγω ελπίζω οτι είναι ώριμη πολιτική σκέψη.
Εγω την εκλαμβάνω σαν διαμαρτυρία.
Τα νέα παιδιά δεν θέλουν να διαλέξουν από αυτούς που αποτελούν αυτόν τον θίασο και απέχουν.

ίσως αυτό να μας έδειχνε ολοφάνερα τι σοι καθίκια ειναι αυτοί που ζητάνε την εμπιστοσύνη μας.

:rolleyes: ρε μήπως ειναι καλή σαν ιδέα???

ΣΩΩΩΩΩΠΑ:p

kiriakost
16/09/2007, 23:07
Ως εκλογικός αντιπρόσωπος , μπορώ να πω ότι η εικόνα , είναι ακριβώς όπως την βλέπετε από τα κανάλια .

Τωρα θα σας δώσω την εικόνα που δεν βλέπετε !!

Σε τμήμα πεντακοσο-ογδοντάρη .... ψηφίσαν 430

Λευκά 7
άκυρα ... μούντζες . δεντράκια . ευτράπελα κείμενα 10

Παπαθεμελης - 2 :lol:

Σε διπλανό τμήμα πεντακοσάρι ... άκυρα - λευκά μια από τα ίδια

Παπαθεμελης - 0

ο ΛΑ.Ο.Σ είναι ο μόνος κερδισμένος , από αυτές τις εκλογές , και κατά συνέπεια, και η βουλή γίνετε ποιο πολυφωνική .
Και αυτό είναι εις όφελος της δημοκρατίας !!

Οι μηδενιστές , και αυτοί που κουνάνε το χεράκι με το πουλάκι , σίγουρα βρίσκονται σε κατάσταση άτοπης απαγωγής , μιας και ο ελληνικός λαός μίλησε , και έδωσε το στίγμα του .... όποιο και εάν είναι αυτό .

Προτείνω να σταματήσουν οι σαπουνάδες , περί μηδενισμού των πάντων .

Και να αφεθεί το συγκεκριμένο θέμα ... εις τα κύματα , να το πάρουν και να το βουλιάξουν , όπως γίνετε με ότι είναι σάπιο και αδύναμο ... πατώνει !!

Λεωνίδας
16/09/2007, 23:15
Κυριάκο πάτα εδώ (http://www.ekloges.ypes.gr/) και άσε μας ήσυχους
φιλικά πάντα :wave2:

tai
16/09/2007, 23:16

ο ΛΑ.Ο.Σ είναι ο μόνος κερδισμένος , από αυτές τις εκλογές , και κατά συνέπεια, και η βουλή γίνετε ποιο πολυφωνική .
όντος είναι μια ποιο πολυφωνική βουλή,

απο πότε οι υποστηρικτές των απολυταρχικών καθεστώτων αρέσκονται στην δημοκρατία?? :confused:

kiriakost
16/09/2007, 23:24

Απο τις βλακείες που γράφεις , φαίνεται πόσο ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

kiriakost
16/09/2007, 23:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Κυριάκο πάτα εδώ (http://www.ekloges.ypes.gr/) και άσε μας ήσυχους
φιλικά πάντα :wave2:

Thanks man :wave2:

sotpag
16/09/2007, 23:26
Η αποχή δεν είναι απαραίτητα αδιαφορία. Εγω ελπίζω οτι είναι ώριμη πολιτική σκέψη.
Τα νέα παιδιά δεν θέλουν να διαλέξουν από αυτούς που αποτελούν αυτόν τον θίασο και απέχουν.

ίσως αυτό να μας έδειχνε ολοφάνερα τι σοι καθίκια ειναι αυτοί που ζητάνε την εμπιστοσύνη μας.

τα κομματα ( τα μεγαλα) δεν το βλεπουν ετσι γιατι δεν τους νιαζει

αντιθετα τους βοηθαει στο αποτελεσμα τους

βλεπε Αμερικα μερια με τοσο μεγαλη αποχη και ......

το μονο που θα τους τσουξει ειναι πως επεσαν και οι δυο και τα ποσοστα τους τα πειραν οι "μικροι"

tai
16/09/2007, 23:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag

το μονο που θα τους τσουξει ειναι πως επεσαν και οι δυο και τα ποσοστα τους τα πειραν οι "μικροι"
δεν μιλάω για μόνιμη κατάσταση αλλά για το τώρα.
Και βεβαίως αν το κάνανε συνέχεια, θα είχαμε μια απολιτικού τύπου νεολαία και μια αμερικάνικου τυπου εξουσία.

tai
16/09/2007, 23:33
Απο τις βλακείες που γράφεις , φαίνεται πόσο ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
προσκυνώ την μεγαλειότητα της πολιτικής σκέψης
:a23: :a23: :a23:

marulis
16/09/2007, 23:36
+1

Αν είναι διαμαρτυρία έχει καλώς , αν είναι αδιαφορία , γαματα.
Προσωπικά πιστεύω το πρώτο, αλλά είπαμε είμαι και χαζός

sotpag
16/09/2007, 23:38
δεν μιλάω για μόνιμη κατάσταση αλλά για το τώρα.
Και βεβαίως αν το κάνανε συνέχεια, θα είχαμε μια απολιτικού τύπου νεολαία και μια αμερικάνικου τυπου εξουσία.

μα και εγω για τωρα μιλω

λες ο Κωστακης να ασχοληθει με το 30%

αυτος μετραει που δεν θα του παρει τη θεση η Ντορουλα και θα εχουν μια 4ετια ακομα να :a014:να :beer:και να μας :a021:

marulis
16/09/2007, 23:40
μα και εγω για τωρα μιλω

λες ο Κωστακης να ασχοληθει με το 30%

αυτος μετραει που δεν θα του παρει τη θεση η Ντορουλα και θα εχουν μια 4ετια ακομα να :a014:να :beer:και να μας :a021:

Όπως πάντα , εύστοχος στης λεπτομέρειες:a013:

sotpag
16/09/2007, 23:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Όπως πάντα , εύστοχος στης λεπτομέρειες:a013:

τωρα δεν μπορω να σου πω

βγαινει ο προθυπουργος

θα ειμαι νοητα στο Ζαπειο, θα τα πουμε εκει:rotflmao: :rotflmao:

hidefnick
16/09/2007, 23:46
Η αποχή αδιαφορία? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ελληνικότατο "που να τρέχουμε τώρα" είναι.

Οσο για τον καρατζαφέρη (και τη σκυλού) στη βουλή ΕΙΝΑΙ πολυφωνία. Οση είναι και το ΚΚΕ. Το τραγικό είναι οι στατιστικές για το ποιοί ψήφισαν τον ορθόδοξο.

Το επίσης τραγικό είναι ο Παγκαλός να λέει ότι δεν έχουν εκεί στο "δημοκρατικό" κόμμα επαφή με την κοινωνία, για να καταλάβουν τι φταίει.

Το τραγικότερο όλων είναι ο στρατηγός άνεμος που ξαναψηφίστηκε εκπρόσωπος του έθνους.

Το μόνο θετικό είναι ότι ο φαιδρός κακός κοντός δεν ψηφίστηκε ούτε στην πατρίδα του.

Και τεσπά ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.

el_hymador
16/09/2007, 23:49

α μαλιστα...

marulis
16/09/2007, 23:49
Καλά που μου το είπες , θα έχανα τις δηλώσεις και δεν θα ήξερα τι με περιμένει αύριο(:a021: )

ΥΓ. πουλαει κανείς ενυδρείο? Ενδιαφέρομαι.

el_hymador
16/09/2007, 23:56

O μεγαλος κερδισμενος απο αυτη την εκλογικη αναμετρηση ειναι το κομμα ''Περφερειακη αστικη αναπτυξη'' σε συνολο 65,35% της επικρατειας εχει λαβει ψηφους.....

....3!

:lol: :rotflmao: καλα, ουτε οι ιδιοι δεν το ψηφισαν;;;:lol:

hidefnick
17/09/2007, 00:02
Εδω ρε δεν πήρε ούτε μια ψήφο ο Δημοσθένης-Ρομπέν.............:bigcry: :bigcry: :bigcry:

el_hymador
17/09/2007, 00:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Εδω ρε δεν πήρε ούτε μια ψήφο ο Δημοσθένης-Ρομπέν.............:bigcry: :bigcry: :bigcry:

O Ρομπεν εχει παρει μεχρι στιγμης 900+ ψηφους :winka:

α' Αθηνων και α' Πειραια πειστηκαν οτι το κολαν του παει πολυ...:lol:

sotpag
17/09/2007, 01:35

O μεγαλος κερδισμενος απο αυτη την εκλογικη αναμετρηση ειναι το κομμα ''Περφερειακη αστικη αναπτυξη'' σε συνολο 65,35% της επικρατειας εχει λαβει ψηφους.....

...3!

:lol: :rotflmao: καλα, ουτε οι ιδιοι δεν το ψηφισαν;;;:lol:

εφτασαν τους 8
αλλα απορω πως βρεθηκαν

5 στον ν. Χαλκιδικής
1 στον ν. Κοζάνης
1 στην Β' Αθηνών
και 1 στον ν. Κορινθίας

dammed_kittin
17/09/2007, 01:41

ετσι θα ελεγα υπο αλλες συνθηκες κ εγω!!!
αλλα ποσα χωρια+νησια δηλωσαν αποχη? ολοκληρα?
απ οσο ξερω 3χωρια κ 2νησια!!

:rolleyes:

ψηφισαν μονοι τους κ πιο δικαια!
οτι κανεις δεν μπορει να τους βοηθησει
ή κανεις δεν ειναι αξιος να τους κυβερνησει
γιατι?
γιατι κανεις δεν ξερει πραγματικα τα προβληματα τους!!

δεν ξερω κατα ποσο θα γινει θεμα η αποχη τους
κ κατα ποσο θα πειραχτει η κυβερνηση
αλλα για μενα μπραβο τους!!!

sotpag
17/09/2007, 01:42
και 32 εδρες εχασαν μεχρι το 90% των αποτελεσματων

sotpag
17/09/2007, 01:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin

οχι πως δεν εκαναν καλα

αλλα εσυ μιλας για 2000-3000 κατοικους περιπου

εδω μιλαμε για
Εγγεγραμμένοι 8,713,401
Ψήφισαν 6,410,750 το 73.57 % των εγγεγραμμένων

δλδ 2.300.000 ή 26.43% αποχη

Alchimistis
17/09/2007, 02:34

:eek: :eek: :eek: :eek:

OMG KAI 3 LOL

vagkan
17/09/2007, 05:20
Τωρα μιλανε κιολας?

τι έγινε ρε λουλη εχουμε νευρα??

δεν βγηκε το κομμα μας???

:lol: :lol:

ΙΠΠΕΑΣ
17/09/2007, 15:27
απο πότε οι υποστηρικτές των απολυταρχικών καθεστώτων αρέσκονται στην δημοκρατία??

Είναι η πρώτη φορά μετά από την τελευταία τετραετία του Ανδρέα Παπανδρέου που στελέχη του ΠΑΣΟΚ ξαναθυμήθηκαν τις φράσεις "Πατριωτικό Κίνημα" (βλέπε Σκανδαλίδης-Ρέππας σήμερα) κάνοντας ανάγνωση του ποσοστού που πήρε το ΛΑΟΣ. Είναι η πρώτη φορά από την προαναφερθείσα περίοδο που καταλάβανε στο ΠΑΣΟΚ ότι πρέπει να κάνουνε "αριστερή στροφή" μετά την άνοδο των αριστερών κομμάτων(ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ). Είναι η πρώτη φορά από την εποχή Ανδρέα που στο ΠΑΣΟΚ καταλάβανε τι σημαίνει πατριωτισμός για μεγάλο τμήμα του Ελληνικού Λαού και τι σημαίνει κεντρώος χώρος. Οι ίδιοι οι δήθεν εκσυγχρονιστές στο πρόσφατο παρελθόν μετέβαλλαν το ΠΑΣΟΚ δεξιότερα του φυσικού του χώρου και το αποχρωμάτισαν από τις λαϊκές πατριωτικές του καταβολές .

Μην ξεχνάμε το ποιός πρωτοείπε το σύνθημα "Η Ελλάδα στους Έλληνες" . Ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου. Αυτοί που κατάστρεψαν τον κεντρώο χώρο ξέρουν πολύ καλά τι έκαναν και ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ τιμωρήθηκε για αυτό.

Επίσης, αν δεν υπήρχε το κόμα ΛΑΟΣ δεν θα είχαμε κατά την προεκλογική περίοδο καμία αναφορά του Καραμανλή στα εθνικά θέματα. Ένας λόγος που ο Καραμανλής κινήθηκε στις προγραμματικές του δηλώσεις με μεγαλύτερο πατριωτισμό ήταν ο προβληματισμός του για τις σημαντικές απώλειες του σώματος των ψηφοφόρων που τον υποστήριζε στο παρελθόν.

Χαίρομαι για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ αποτέλεσμα γιατί κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του ή τουλάχιστον θα δεχτεί πλήγμα μέχρι να έρθει το επόμενο.

idi
17/09/2007, 15:30

γιατι?

να κανουν δικο τους ανεξαρτητο κρατος να χεστουν στο ταληρο

kiriakost
17/09/2007, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Είναι η πρώτη φορά μετά από την τελευταία τετραετία του Ανδρέα Παπανδρέου που στελέχη του ΠΑΣΟΚ ξαναθυμήθηκαν τις φράσεις "Πατριωτικό Κίνημα" (βλέπε Σκανδαλίδης-Ρέππας σήμερα) κάνοντας ανάγνωση του ποσοστού που πήρε το ΛΑΟΣ. Είναι η πρώτη φορά από την προαναφερθείσα περίοδο που καταλάβανε στο ΠΑΣΟΚ ότι πρέπει να κάνουνε "αριστερή στροφή" μετά την άνοδο των αριστερών κομμάτων(ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ). Είναι η πρώτη φορά από την εποχή Ανδρέα που στο ΠΑΣΟΚ καταλάβανε τι σημαίνει πατριωτισμός για μεγάλο τμήμα του Ελληνικού Λαού και τι σημαίνει κεντρώος χώρος. Οι ίδιοι οι δήθεν εκσυγχρονιστές στο πρόσφατο παρελθόν μετέβαλλαν το ΠΑΣΟΚ δεξιότερα του φυσικού του χώρου και το αποχρωμάτισαν από τις λαϊκές πατριωτικές του καταβολές .

Μην ξεχνάμε το ποιός πρωτοείπε το σύνθημα "Η Ελλάδα στους Έλληνες" . Ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου. Αυτοί που κατάστρεψαν τον κεντρώο χώρο ξέρουν πολύ καλά τι έκαναν και ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ τιμωρήθηκε για αυτό.

Επίσης, αν δεν υπήρχε το κόμα ΛΑΟΣ δεν θα είχαμε κατά την προεκλογική περίοδο καμία αναφορά του Καραμανλή στα εθνικά θέματα. Ένας λόγος που ο Καραμανλής κινήθηκε στις προγραμματικές του δηλώσεις με μεγαλύτερο πατριωτισμό ήταν ο προβληματισμός του για τις σημαντικές απώλειες του σώματος των ψηφοφόρων που τον υποστήριζε στο παρελθόν.

Χαίρομαι για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ αποτέλεσμα γιατί κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του ή τουλάχιστον θα δεχτεί πλήγμα μέχρι να έρθει το επόμενο.

Θα απαντήσω συνοπτικά ... :) :wave2:
+1.000.000.000 :sun:

dammed_kittin
17/09/2007, 15:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
να κανουν δικο τους ανεξαρτητο κρατος να χεστουν στο ταληρο

δεν πας μια βολτα να τους το προτινεις? :rolleyes:
μια τοσο εξυπνη ιδεα ας μην παει χαμενη!!!

sober
17/09/2007, 15:44
Το οτι ενα ακροδεξιο κομμα καταφερε να μπει στη ΒΟΥΛΗ ειναι ακρως ανησυχητικο!!!

Το οτι καποιοι ψηφισανε ενα βλακα φασιστα ειναι τουλαχιστο λυπηρο!!!

Δεν ειναι αναγκη να δινουμε βαρος στη δεξια μπας και ξυπνησει η αριστερα ... ελεος λεμε!!!

:mad:

sotpag
17/09/2007, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
...Μην ξεχνάμε το ποιός πρωτοείπε το σύνθημα "Η Ελλάδα στους Έλληνες" . Ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου. Αυτοί που κατάστρεψαν τον κεντρώο χώρο ξέρουν πολύ καλά τι έκαναν και ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ τιμωρήθηκε για αυτό......

το ότι ο Ανδρέας ονόμασε πολύ έξυπνα το κόμμα του Σοσιαλιστικό δεν σημαίνει πως ήταν

η διαφορά είναι πως ήταν λαοπλάνος και την περίοδο που έπαιξε

δεν είναι τυχαίος ο φανατισμός και η προσωπολατρία της εποχής

και να μη ξεχνάμε πως τις παροχές που έδωσε στον λαό

ήταν για επενδύσεις και αυτό το πληρώνουμε ακόμα

super_toto

γιατι?

Ισως ίσχυαν όλα αυτα αλλα δεν νομίζω ότι αυτή είναι η περίπτωση.

Το μεγαλύτερο ποσοστό του 26% της αποχής δεν ήταν άτομα που συνειδητά απήχαν ή που εκ των πραγμάτων δεν μπορούσαν να πανε λόγω κολλήματος (υγεια πχ). Ήταν οι λεγόμενοι σταρχιδιστές που υπάρχουν εν αφθονία γύρω μας.
Γιατί δεν πήγαν αυτοι? Ορίστε μερικοί λόγοι.

- Γιατί το μαγαζί παει καλά και βγάζω αρκετά οπότε στα @ρχίδια μου οι εκλογές
- Γιατί ο μισθός μπαινει από το δημόσιο την 1 του μηνός οπότε στα @ρχίδια μου οι εκλογές
- Γιατί οι μισθός μπαινει από την εταιρεία την 1 του μηνός και είμαι πολυ μάγκας για να μείνω χωρίς δουλειά, επίσης μπαίνουν και τα μπόνια κάθε χρόνο οπότε στα @ρχίδια μου οι εκλογές
- Γιατί μπορεί να μην παιρνω πολλά αλλά όλο και κάπως την βολεύω με έξτρα εισοδήματα οπότε στα @ρχίδια μου οι εκλογές
- Γιατι ο μπαμπάς μου στέλνει κάθε τόσο το χαρτζιλκι οπότε στα @ρχίδια μου οι εκλογές
- Γιατί το Σάββατο ήμουν στον Γονίδη και γύρισα σπίτι στις 7, ξύπνησα στις 6 το απόγευμα που να τρέχω τώρα οπότε στα @ρχίδια μου οι εκλογές

Αυτοί απέχουν βασικά, με λίγα λόγια άνθρωποι που είτε δεν το αντιλαμβάνονται ότι τους επηρεάζουν οι εξελίξεις είτε όντως δεν τους επηρεάζουν οι εξελίξεις.

Έτσι απλά.

idi
α και BTW...

..
..
..
13. Πολυδωρας Βυρων του Γεωργιου 33,350
..
..
..
..

κριμα το ατυχο 13 μπηκε βουλη τελικα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kiriakost
17/09/2007, 15:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Το οτι ενα ακροδεξιο κομμα

Αυτός , που σου το είπε αυτό , δεν ξέρει από κόμματα !!

Εαν διαβάσεις τον κανονισμό του κόμματος , και βρεις μέσα , ακροδεξιές περιγραφές .
Σε παρακαλώ να με ενημερώσεις , για να αλλάξω κόμμα .

Θα δεχτώ προς συζήτηση , μόνο κείμενα , μέσα από τον κανονισμό του κόμματος .

Με αρλούμπες , που λένε τα γεροντάκια στα καφενεία , δεν ασχολούμαι !!

idi
17/09/2007, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
.... καταφερε να μπει στη ΒΟΥΛΗ ειναι ακρως ανησυχητικο!!! ...

τα περι ακρο...κτλ..κτλ δε τα σχολιάζω, δικαίωμα να σου να πιστευεις οτι θελεις... και εγω δεν ειμαι ουτε ο Καρατζαφερης ουτε κανας οπαδος του, να επιχειρηματολογήσω ενάντιων των χαρακτηρισμών...

... αλλα ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ το γεγονος οτι καποιος ζήτησε τη ψηφο σου, και εσυ τον εβαλες στη βουλη.... ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ???

την επομενη φορα να εχουμε face control πριν τις εκλογές και ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ να αποφασίζεις ποιος εχει το «δικαίωμα» να μπει ή οχι στη Βουλη... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: συμφωνα με τη δικη σου συλλογιστική περι «δημοκρατίας»

FZMAN
17/09/2007, 15:59
φτανει πια..........

ενα μαθημα...........
Πως το ήθελες; Μάλλον δεν έχεις καταλάβει σε ποιά χώρα ζείς. Είμαστε όλοι μας μαζοχιστές!!!!:yuck:

idi
17/09/2007, 15:59
απο αυτα που γραφετε... καταλαβαίνω πως ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ...

Vasilis_Strom
17/09/2007, 16:11

Εαν διαβάσεις τον κανονισμό του κόμματος , και βρεις μέσα , ακροδεξιές περιγραφές .

Τώρα πες μου ότι δεν ξέρεις περί σχέσεων,Καρατζαφέρη, Άδωνι Γεωργιάδη, Πλεύρη κτλ και από ποιο χώρο προέρχεται ο πυρήνας του ΛΑ.Ο.Σ και εγώ θα πιστέψω οτι είμαι η Αλίκη στην χώρα τον θαυμάτων :hypnotize :hypnotize

kiriakost
17/09/2007, 16:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
απο αυτα που γραφετε... καταλαβαίνω πως ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ...

Συμφωνώ !!

Οι μοτοσυκλετιστες , απο την εποχη του 60 , φημίζονται ως άτομα , αμόρφωτα , με πολλά κόμπλεξ , διαθέτουν πολύ μαγκιά , και έχουν ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους κοινωνικούς δεσμούς .
Με άλλα λόγια είναι επαναστάτες χωρίς αιτία !! που αγγίζουν το περιθώριο .
Και είναι συνώνυμοι με λέξεις όπως Βια - εγκληματικότητα - ναρκωτικά .

Ισως κάποιοι , εδώ μέσα, που διαφωνούν με την παραπάνω περιγραφή , θα πρέπει να στρώσουν κάτω το κωλαράκι τους , και να μάθουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ .. να συζητάνε !!

el_hymador
17/09/2007, 16:15

ρε συ Κυριακο ...δεν ειναι δυνατον την σημερον ημερα να βγαινεις με τον φοινικα της εθνοσωτηριας επαναστασης και με τον βασιλια στο πετο....θα σε παρουν με τις λεμονοκουπες...

ειναι ενα ειδος εξευγενισμενης ακρας δεξιας που απλα αποφευγει την αναφορα σε τετοιου ειδους συμβολα που ξυπνουν μνημες.

Αλλα το οτι ειναι καργα δεξιος ειναι!!

Και στην τελικη μαγκια του....εσυ γιατι νομιζεις οτι ειναι κατι αλλο;

Πατρις - θρησκεια - οικογενεια ειναι το δογμα του και παλι λεω μαγκια του...αυτες ειναι οι αποψεις του και σε οποιον αρεσουν στο κατω-κατω...παλι λεω εσυ γιατι νομιζεις οτι ειναι κατι αλλο εκτος απο δεξιος μπουνια...

Να διαφυλαξουμε τον ''Ελληνοροθοξο Χριστιανικο πολιτισμο''....ημαρτον! δεν νομιζω να ειναι αριστερη θεση αυτη...
:winka:

MikeG
17/09/2007, 16:18
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν απέχουμε πολύ σα κοινωνία, σε όλη την Ευρώπη, από το Μεσσαίωνα. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε..
Καληνύχτα σας & Καλή Τύχη (αν & δε τη βλέπω).Συλληπητήρια σε όλους μας.

kiriakost
17/09/2007, 16:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
Τώρα πες μου ότι δεν ξέρεις περί σχέσεων,Καρατζαφέρη, Άδωνι Γεωργιάδη, Πλεύρη κτλ και από ποιο χώρο προέρχεται ο πυρήνας του ΛΑ.Ο.Σ και εγώ θα πιστέψω οτι είμαι η Αλίκη στην χώρα τον θαυμάτων :hypnotize :hypnotize

Αμα δεις τον Πλεύρη αρχηγό του κόμματος , πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς !!

τώρα, είπαμε !! χαζομαρούλες των καφενείων , δεν εχουν χώρο στην συζήτηση .
Ο πυρήνας του ΛΑ.Ο.Σ είναι ο αρχηγός του , και όλοι μας εκεί , είμαστε εργάτες ,
για να σκάβουμε , και να καθαρίζουμε σκατά ... δεν ξέρω εάν με κατάλαβες .. εις βάθος !!

super_toto
17/09/2007, 16:21

Ο πυρήνας του ΛΑ.Ο.Σ είναι ο αρχηγός του

Για σκέψου το λίγο αυτό

Αν ο πυρήνας είναι ο αρχηγός τότε να γυρίσουμε στην μοναρχία. Στην δημοκρατία ο πυρήνας είναι ο λαός.

kiriakost
17/09/2007, 16:32
Να διαφυλαξουμε τον ''Ελληνοροθοξο Χριστιανικο πολιτισμο''....ημαρτον! δεν νομιζω να ειναι αριστερη θεση αυτη...
:winka:

Θα απαντήσω διοτι είναι αξιόλογα εκφρασμένος ο προβληματισμός .

Το ΛΑ.Ο.Σ , είναι ένας νέος μοντέρνος σχηματισμός , που ασχολείται με τα προβλήματα της Ελλάδας ως χώρα .
Μάχεται την άνευ όρων παγκοσμιοποίηση , και υπερασπίζετε τις αξίες του ελληνικού έθνους , όποιες και εάν είναι αυτές ...

Δεν ανήκει στην δισδιάστατη πολιτική σκηνή ... εαν ανήκε , δεν θα έμπαινε στην βουλή !! και θα έτρωγε χορτάρια , όπως τα έφαγε ο Παπαθεμελής .

Σύντομα θα πάρετε την πρώτη γεύση , με την λειτουργία την νέας βουλής ..
Βέβαια δεν κατακρίνω κανέναν εδώ μέσα , για τον τρόπο που εκφράζετε , οι δημοσιογράφοι όλα αυτά τα χρόνια , κατάφεραν να τον αμαυρώσουν , και να τον συκοφαντήσουν .
Ολα αυτά όμως πέθαναν ... σήμερα γλεντάμε και ελπίζουμε .. οτι η Ελλάδα πα πάθει χοντρή πλάκα με τους δέκα νέους Αντι βολεφτές .. που μπήκαν μέσα !! :lol: :lol: :rotflmao:

Vasilis_Strom
17/09/2007, 16:33
Αμα δεις τον Πλεύρη αρχηγό του κόμματος , πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς !!

τώρα, είπαμε !! χαζομαρούλες των καφενείων , δεν εχουν χώρο στην συζήτηση .
Ο πυρήνας του ΛΑ.Ο.Σ είναι ο αρχηγός του , και όλοι μας εκεί , είμαστε εργάτες ,
για να σκάβουμε , και να καθαρίζουμε σκατά ... δεν ξέρω εάν με κατάλαβες .. εις βάθος !!

εις βάθος όχι....... αλλά πρόσεχε με τα σκατά μην γλιστρήσεις και πέσεις μέσα και πνιγεις...... αν με κατάλαβες εις βάθος!!

marios8
17/09/2007, 16:38
Παίδες μην το πολυ φιλοσοφείτε. Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει. :wave2:

kiriakost
17/09/2007, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Για σκέψου το λίγο αυτό

Αν ο πυρήνας είναι ο αρχηγός τότε να γυρίσουμε στην μοναρχία. Στην δημοκρατία ο πυρήνας είναι ο λαός.

έχεις ελλείμματα στην χρήση των όρον , και την σωστή χρήση των λέξεων .
Διάβασε μερικά βιβλία , θα βοηθήσουν καλύτερα τον τρόπο σκέψεως σου ..

Και ΟΧΙ ... μην τα πάρεις από τον Αδωνι , πάρτα από αλλού :lol:

kiriakost
17/09/2007, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vasilis_Strom
εις βάθος όχι....... αλλά πρόσεχε με τα σκατά μην γλιστρήσεις και πέσεις μέσα και πνιγεις...... αν με κατάλαβες εις βάθος!!

Να σε καλά , θα προσέχω !! :) Thanks :wave2:

super_toto
17/09/2007, 16:45
έχεις ελλείμματα στην χρήση των όρον , και την σωστή χρήση των λέξεων .
Διάβασε μερικά βιβλία , θα βοηθήσουν καλύτερα τον τρόπο σκέψεως σου ..

Και ΟΧΙ ... μην τα πάρεις από τον Αδωνι , πάρτα από αλλού :lol:

Καλή η πλακίτσα ειδικά όταν δεν έχουμε τι να απαντήσουμε.

Πάντως αφού δεν θέλεις να απαντήσεις επι της ουσίας θα κάνω κι εγώ το ίδιο. Δεν ξέρω αν είσαι φιλόλογος και γνωρίζεις τόσα πράγματα περίσσότερα από μένα όσον αφορά την ελληνική γλώσσα, πάντως αν ο Αδωνις έβλεπε την ορθογραφία σου θα σε εξόριζε από την χώρα.

mrklyk
17/09/2007, 16:55
Θα απαντήσω διοτι είναι αξιόλογα εκφρασμένος ο προβληματισμός .

Το ΛΑ.Ο.Σ , είναι ένας νέος μοντέρνος σχηματισμός , που ασχολείται με τα προβλήματα της Ελλάδας ως χώρα .
Μάχεται την άνευ όρων παγκοσμιοποίηση , και υπερασπίζετε τις αξίες του ελληνικού έθνους , όποιες και εάν είναι αυτές ...

ειναι δηλαδης σοσιαλιστες αλλα και εθνικιστες συναμα! :)

δηλαδης σοσιαλεθνικιστες.... κατι μου θυμιζει ρε παιδια αυτο αλλα τι? :confused:

(και θελουνε να αρχισουν και τις σαπωνοποιίες - βλ Πλευρη) :winka:

kiriakost
17/09/2007, 16:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
πάντως αν ο Αδωνις έβλεπε την ορθογραφία σου θα σε εξόριζε από την χώρα.

Εεεεελα τώρα ... δεν φοβαμαι , εδώ την γλύτωσε η Γιαννάκου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kiriakost
17/09/2007, 17:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από mrklyk
ειναι δηλαδης σοσιαλιστες αλλα και εθνικιστες συναμα! :)

δηλαδης σοσιαλεθνικιστες.... κατι μου θυμιζει ρε παιδια αυτο αλλα τι? :confused:

(και θελουνε να αρχισουν και τις σαπωνοποιίες - βλ Πλευρη) :winka:

Επειδη τρώω κομπόστα με φρουτάκια , να τα πετάς ποιο μαλακά τα τσακπινόλογα σου , διοτι κόντεψες να με πνίξεις πάνω στην μπουκιά που έτρωγα !! :lol:

Alchimistis
17/09/2007, 18:32
Ρε φιλε Κυριακο ελεος...ειναι σαν να μου λες οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι σοσιαλιστικο κομμα...
Ενταξη αυτα τα λενε οι πασοκοι μεταξυ τους και χαιρονται, το ιδιο ειναι και με το ΛΑΟΣ οσο και να το παλευει....παλι φασιστακι ειναι...

el_hymador
17/09/2007, 18:40
Οκ παιδια και εγω δεν τον γουσταρω τον Καρτζασουρτα - φερτα αλλα αυτα περι αυγου του φιδιου κ.τ.λ. ειναι λιγο τραβηγμενα....

Σημασια στο Ελλαδισταν εχει να μετεχεις στο πολιτικο προσκηνιο .... απαξ και εισαι εντος, ακομα και αν εχεις χρησιμοποιησει τον Βουδισμο ως προσχημα, εχεις προσβαση σε ολες τις ακρες και τις καβατζες....δηλαδη καταλαβατε διαφορα κεντροαριστερας απο δεξιας τοσα χρονια;

εγω αυτο που καταλαβα ηταν ενας διαγωνισμος για τα πρωτεια της λαμογιας και του δωσε και σε μενα μπαρμπα...

αν εξαιρεσεις το ΚΚΕ που ε, τι να κανουμε τωρα... οι ερμοι εχουν αυτοεγκλωβιστει στις ιδεολογιες τους, δεν υπαρχει καμια απολυτως διαφορα μεταξυ των υπολοιπων.....

α ναι!... ηταν και ο ΣΥΝ αλλα δεν το πηρε γραμμη κανεις...ας ελπισουμε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α οντως να κανει κατι διαφορετικο....

οποτε και ο ΛΑ.Ο.Σ μια απο τα ιδια θα ειναι...σκατα θα ριχνουν ο ενας στον αλλον..αυτο κανατε εσεις, ναι αλλα εσεις κανατε το αλλο, οχι δεν το καναμε οπως το λετε κτλ-κτλ....

λογω του οτι δεν εχουν διατελεσει κυβερνηση, υπαρχει ενα αβανταζ ...μπορουν να κατηγορουν τους παντες χωρις να μπορουν να τους κατηγορησουν για κατι...αλλα παλι χεστηκε η φοραδα στο γενι τζαμι...

θα θεσουν κανα θεμα περι της αναγραφης του θρησκευματος στο κουτελο, θα πουν τιποτα για την ΠΓΔΜΤΜ ...ε αυτα...τι περιμενατε δηλαδη; να ξανα θεσουν σε εφαρμογη τον νομο περι τεντιμποϊσμου; :lol:

sotpag
17/09/2007, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Παίδες μην το πολυ φιλοσοφείτε. Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει. :wave2:

αν ηταν ετσι

η ΝΔ θα επρεπε να εχει 126 το ΠΑΣΟΚ 114 το ΚΚΕ 25 το ΣΥΡΙΖΑ 15 και το ΛΑΟΣ 11 βουλευτες

και για να μην παω πιο κατω να μοιραστουν και τους υπολοιπους 9

για να μην το παμε βαση ψηφων

αλλα ειναι τοσο καλα μαγειρεμενος ο εκλογικος νομος που τα αποτελεσματα για τον πρωτο απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα

δλδ ναι μεν εχουν το μεγαλυτερο ποσοστο αλλα δεν εκπροσωπουν την πλειοψηφια

απο την αλλη θα μου πεις και οι δυο μαζι περνουν το 80% οποτε δικιο εχεις

sotpag
17/09/2007, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Ρε φιλε Κυριακο ελεος...ειναι σαν να μου λες οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι σοσιαλιστικο κομμα...
Ενταξη αυτα τα λενε οι πασοκοι μεταξυ τους και χαιρονται, το ιδιο ειναι και με το ΛΑΟΣ οσο και να το παλευει....παλι φασιστακι ειναι...

+ 1000:beer:

kiriakost
17/09/2007, 19:38
Οκ παιδια και εγω δεν τον γουσταρω τον Καρτζασουρτα

Ααααχ......τι κάνεις Γιάννη ?? ΚΟΥΚΙΑ σπέρνω ..

Αφου τα ξέρεις όλα , προβλέπεις και το μέλλον .
Αμα είσαι μάγκας , πες μου και τα νούμερα από το τζόκερ !

Ρωτάω επανειλημμένα , όλους τους νεοέλληνες , να μου εξηγήσουν με απλά λόγια .

1) Τι είναι δεξιός ?
2) τι είναι κέντρο ?
3) τι είναι αριστερά ?
4) τι είναι πατρίδα ?

όποιος μου απαντήσει , χωρίς να αναφέρει ονόματα κομμάτων , θα τον κάνω άγαλμα :lol:

el_hymador
17/09/2007, 20:19
Ααααχ......τι κάνεις Γιάννη ?? ΚΟΥΚΙΑ σπέρνω ..

Αφου τα ξέρεις όλα , προβλέπεις και το μέλλον .
Αμα είσαι μάγκας , πες μου και τα νούμερα από το τζόκερ !

1) Τι είναι δεξιός ?
2) τι είναι κέντρο ?
3) τι είναι αριστερά ?
4) τι είναι πατρίδα ?

όποιος μου απαντήσει , χωρίς να αναφέρει ονόματα κομμάτων , θα τον κάνω άγαλμα :lol:

5,23,24,36,41,48

και τζοκερ ο Τζακ Νικολσον

Οσο για τα υπολοιπα ΟΛΑ εχουν να κανουν με την διαχειριση του πλουτου ...απο εκει εκπορευονται ολες οι πολιτικες ιδεολογιες...η διαχειριση του πνευματος και της προσωπικοτητας λεγεται θρησκεια...και ναι μπορει να αποτελεσει προσωπικη επιλογη του καθενος σε αντιθεση με το πολιτικοοικονομιο κατεστημενο που σου επιβαλεται θες δεν θες...

1) Δεξιος λοιπον ειναι αυτος που θα πλουτισει και δεν πα να γ@μηθει ο κοσμος ολος

2) Αριστερος ειναι αυτος που ζηλευει τους αλλους που πλουτιζουν και σου λεει αφου δεν μπορω εγω,δεν θα μπορει κανενας

3) Κεντροος ειναι αυτος που δεν ξερει αν πρπει να διαλεξει μεταξυ του 1 και του 2 ....σου λεει αμα μου κατσει και βγαλω φραγκα γινομαι δεξιος , αν οχι το γυριζω σεαριστερος...

4) Πατριδα ειναι το μερος του κοσμου στο οποιο αποκτας το εντονοτρα βιωματα σου. Δεν ειναι βεβαια απλο ...δηλαδη αν παω να κανω bungee jump (που ειναι εντονο βιωμα) στην Αργεντινη δεν θα ειμαι Αργεντινος...εχει να κανει με το συνολο των προσλαμβανομενων ερεθισματων σε πολλους τομεις και σε πολλα σταδια της ηλικιας σου....

ελπιζω να σε καλυψα....προτομη κανε μου μωρε μην ξοδευεσαι τωρα...εχεις και τo project Που τρεχει...

ΚΑΠΛΑΝΙ
17/09/2007, 20:37

1) Τι είναι δεξιός ? Ο εχων συντηριτικες(πολλα ι στηντυχη ταβαλλα) αποψεις
2) τι είναι κέντρο ? Ο εχων νεοσυντηριτικες αποψεις
3) τι είναι αριστερά ? Ο παω αντιθετα στους αλλους δυο
4) τι είναι πατρίδα ? Ενα χωραφι που οι γειτονες μου σπρωξανε τους πασσαλους εχτες το βραδυ πιο μεσα..

[COLOR=red]:wave2: :wave2: