PDA

View Full Version : Γυναικες, παπουτσια κ πλαστικη ενχειρηση!

Pan_Londinium
14/09/2007, 11:32
ερχομενος ατη δουλεια σημερα είχα ενα scooter να ειναι μέσα και έξω στο τυφλό σημείο μου.

Σε ενα σημειο που μετατρέπεται ο Bayswater Rd σε Λάνκαστερ εχει μια στάση λεωφορείων στα αριστερό.

Τρεις γυναίκες με deathwish τρέχουν να περασουν το δρόμο όταν πρασινιζει το φανάρι. :eek:

Μια γρήγορη ματια στους καθρέφτες μου :look: για να ελέγξω που ειναι το scooter και συγχρόνως στη γωνία του ματιού μου που βλέπω μια από τις deathwish γυναίκε να χάνει το παπούτσι της - σταματάει - γυρίζει (προς εμενα!!) και σκύβει για να πάρει το παπούτσι της!!

Γρήγορη φρενάρισμα (σας ευχαριστώ Θεοί του ABS!) και ο καθρέφτης μου περνάει χιλιοστά απτο πρόσωπό της!! παραλίγο να ειχε καινουριο προσωπο η κοπελα!

:a52:

zzr2005
14/09/2007, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από pfout
ερχομενος ατη δουλεια σημερα είχα ενα scooter να ειναι μέσα και έξω στο τυφλό σημείο μου.

Σε ενα σημειο που μετατρέπεται ο Bayswater Rd σε Λάνκαστερ εχει μια στάση λεωφορείων στα αριστερό.

Τρεις γυναίκες με deathwish τρέχουν να περασουν το δρόμο όταν πρασινιζει το φανάρι. :eek:

Μια γρήγορη ματια στους καθρέφτες μου :look: για να ελέγξω που ειναι το scooter και συγχρόνως στη γωνία του ματιού μου που βλέπω μια από τις deathwish γυναίκε να χάνει το παπούτσι της - σταματάει - γυρίζει (προς εμενα!!) και σκύβει για να πάρει το παπούτσι της!!

Γρήγορη φρενάρισμα (σας ευχαριστώ Θεοί του ABS!) και ο καθρέφτης μου περνάει χιλιοστά απτο πρόσωπό της!! παραλίγο να ειχε καινουριο προσωπο η κοπελα!

:a52:

πίστεψέ με ....
θα προτιμούσε να πεθάνει παρά να χάσει το πολύτιμο νεαποκτηθέν γοβάκι της.....:lol:

τα έχουμε πει....κατά την άποψή μου ο πιο μεγάλος κίνδυνος στην πόλη...οι πεζοί.....
έχουν γρήγορη επιτάχυνση στα λίγα μέτρα...απότομο φρενάρισμα ....και απρόβλεπτη συμπεριφορά....:lol: :lol:

MitsosNaked
15/09/2007, 23:02

Σε αυτό το σημείο του Λονδίνου έχω δεί πολλά(και έχω κάνει και εγώ μ******ες αλλά με ποδήλατο). Και είναι λογικό λόγω Πάρκου.

Βέβαια γνωρίζεις πως και να φταίει ο πεζός ή ο ποδηλάτης εσύ θα την πληρώσεις(πανάκριβα) τη νύφη ό,τι και να γίνει και σίγουρα. Καμία σχέση με Ελλάδα. Πρόσεχε λοιπόν.:beer:

Ζεύκας
17/09/2007, 16:27

φίλε αυτή η διαστάυρωση είναι γενικά πολύ ύπουλη....

πολλοί από δω μέσα την έχουν πατήσει...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: