Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: Γυναικες, παπουτσια κ πλαστικη ενχειρηση!

Γυναικες, παπουτσια κ πλαστικη ενχειρηση!

ερχομενος ατη δουλεια σημερα είχα ενα scooter να ειναι μέσα και έξω στο τυφλό σημείο μου.

Σε ενα σημειο που μετατρέπεται ο Bayswater Rd σε Λάνκαστερ εχει μια στάση λεωφορείων στα αριστερό.

Τρεις γυναίκες με deathwish τρέχουν να περασουν το δρόμο όταν πρασινιζει το φανάρι.

Μια γρήγορη ματια στους καθρέφτες μου για να ελέγξω που ειναι το scooter και συγχρόνως στη γωνία του ματιού μου που βλέπω μια από τις deathwish γυναίκε να χάνει το παπούτσι της - σταματάει - γυρίζει (προς εμενα!!) και σκύβει για να πάρει το παπούτσι της!!

Γρήγορη φρενάρισμα (σας ευχαριστώ Θεοί του ABS!) και ο καθρέφτης μου περνάει χιλιοστά απτο πρόσωπό της!! παραλίγο να ειχε καινουριο προσωπο η κοπελα!

Panagiotis

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: Γυναικες, παπουτσια κ πλαστικη ενχειρηση!

Αρχικά δημιουργήθηκε από pfout
    ερχομενος ατη δουλεια σημερα είχα ενα scooter να ειναι μέσα και έξω στο τυφλό σημείο μου.

Σε ενα σημειο που μετατρέπεται ο Bayswater Rd σε Λάνκαστερ εχει μια στάση λεωφορείων στα αριστερό.

Τρεις γυναίκες με deathwish τρέχουν να περασουν το δρόμο όταν πρασινιζει το φανάρι.

Μια γρήγορη ματια στους καθρέφτες μου για να ελέγξω που ειναι το scooter και συγχρόνως στη γωνία του ματιού μου που βλέπω μια από τις deathwish γυναίκε να χάνει το παπούτσι της - σταματάει - γυρίζει (προς εμενα!!) και σκύβει για να πάρει το παπούτσι της!!

Γρήγορη φρενάρισμα (σας ευχαριστώ Θεοί του ABS!) και ο καθρέφτης μου περνάει χιλιοστά απτο πρόσωπό της!! παραλίγο να ειχε καινουριο προσωπο η κοπελα!

πίστεψέ με ....
    θα προτιμούσε να πεθάνει παρά να χάσει το πολύτιμο νεαποκτηθέν γοβάκι της.....

τα έχουμε πει....κατά την άποψή μου ο πιο μεγάλος κίνδυνος στην πόλη...οι πεζοί.....
    έχουν γρήγορη επιτάχυνση στα λίγα μέτρα...απότομο φρενάρισμα ....και απρόβλεπτη συμπεριφορά....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

Σε αυτό το σημείο του Λονδίνου έχω δεί πολλά(και έχω κάνει και εγώ μ******ες αλλά με ποδήλατο). Και είναι λογικό λόγω Πάρκου.

Βέβαια γνωρίζεις πως και να φταίει ο πεζός ή ο ποδηλάτης εσύ θα την πληρώσεις(πανάκριβα) τη νύφη ό,τι και να γίνει και σίγουρα. Καμία σχέση με Ελλάδα. Πρόσεχε λοιπόν.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

φίλε αυτή η διαστάυρωση είναι γενικά πολύ ύπουλη....

πολλοί από δω μέσα την έχουν πατήσει...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Γυναίκες (ή ασυνεννοησία μιας σχέσης)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 17:27
  3. Η 1η μοτό αποκλειστικά για γυναίκες
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 20:36
  4. μαθηματική απόδειξη για τις γυναίκες
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 18:15
  5. Πως μας βλέπουν οι γυναίκες...!!!