View Full Version : Οι Ελληνικες ομαδες στην μαχη της Ευρωπης !!
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
blueblack
21/09/2007, 14:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
όσον αφορά το παιχνίδι μας ...ειδες κάποια διάθεση του διαιτητή να μας εννοήσει???
ή απλά ήταν ένα λάθος???
γιατί εγώ δεν είδα ένα διαιτητή να παίζει Παναθηναικό , εκτός από τη φάση του πέναλντι που στο γρήγορο κ εμένα μου φάνηκε ανατροπή....μέχρι να έρθει το replay....
άλλο να λες για ευρωπαϊκή εύνοια και άλλο για ενα λάθος του διαιτητή.....
θα μπορούσε να μας ειχε δώσει το άλλο του Ενιογέ ...αλλά προφανώς είχε μετανιώσει για το πρώτο και ο ίδιος....
για το γκολ του Ριβάλντο ....σίγουρα ένας έλληνας θα το έστελνε στα κεραμίδια...αλλά ο Μπλάνκο πχ οχι....δεν είναι μέτρο σύγκρισης οι έλληνες παίχτες...τα έχουμε ξαναπεί....:D
αυτό θέλω να σου πω...
ότι η ΑΕΚ αν βγάλει έξω το Ριβάλντο κ παίξει με ένα καθαρό φορ θα είναι πολύ καλύτερη ομάδα...
εγώ σαν Παναθηναϊκός εύχομαι στο μεταξύ μας παιχνίδι να παίξει βασικός ο Ριβάλντο....
και ειμαι σίγουρος οτι θα σας ισοπεδώσουμε στο κέντρο.....
O ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΕΙΝΑΙ....................ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.........
Αύτή είναι ή γνώμη μου........άπό τότε πού έπαιζε στούς γαύρους...
Γιά αύτό πού λές θά δούμε.......
Λύμπε καί Ριβάλντο μαζί............ΟΧΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, μέ μεγάλους άντιπάλους...!!!
Ό ΠΑΟ στήν Εύρώπη άπό τόν καιρό τού Μπάρμπα-Γιώργη άντιμετωπίζεται
ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ............
Αύτό πού δέν κατάφερε ποτέ ή ΑΕΚ λόγω δυναμικής καί οί γαύροι.....λόγω
ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.......!!!!!!
Μέσα σέ αύτά τά πλαίσια............ήταν καί τό χθεσινό πέναλτυ........!!!!!!
Βαγγέλη ............τί θά κάνουμε μέ τόν STOYBI...???
θά μού τόν γνωρίσεις κι αύτόν ,νά βγούμε τίποτε συγγενείς............νά ξενερώσω τελείως.....!!!!!!
Μέ ποιόν θά μαλώνω μετά έγώ...?????
ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ...........ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..........
ΘΑ................ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.........
:wave2:
la_villa
21/09/2007, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
εσείς δεν μπορέσατε να νικήσετε ομάδα που στην εμφάνισή της είχε καρδούλες .....:lol:
Υ.Γ. το πρώτο τμήμα της απάντησής σου το αγνοώ....γιατί μου λες που τα βρίσκω και μετά τα γράφεις και εσύ ο ίδιος....:lol:
θα μας τρελάνεις ρε μεγάλε?
αντικειμενικά δηλ αμα έχανες απο την χθεσινή ομάδα δεν θα ήταν ξεφτίλα?
δεν το είπα για να μειώσω την νίκη.αυτο ακριβως έγραψα.
ότι η νίκη ήταν το φυσιολογικό αποτέλεσμα.δεν ήταν?
ομοίως και για την αεκ.
το ίδιο είναι οι νίκες των Πανιώνιο,Λάρισα και μετα Αρη σε έκπληξη και σε τι περίμενες το ίδιο του παναθηναικου,αεκακιού?
αν απαντήσεις ναι πάω πάσο.
τότε φαντάζομαι ότι είμαστε πλέον οι μόνοι φίλαθλοι που απαιτούμαι κ θέλουμε κάτι καλύτερο.
αλλα αν δεις την πρώτη μου απάντηση είναι η άποψη του el_hymador.προφανώς και αυτός περιμένει κα΄τι καλύτερο
α ναι...βάζελος και αυτος vaggeli64.
όταν αποβάλλετε τα κομπλεξ σας και αρχίσετε να διαβάζετε αυτά που γράφονται εδώ μέσα ίσως βγάλουμε μια άκρη.
δεν είπα πουθενα σχετικά με Μολντε (που και καλύτερες είναι απο αρτμεντια).
αλλα μια λοκομοτιβ 5αρα τις έριξα όταν χρειαστηκε
υ.γ τι καταντια ρε...πως ξεπέσατε έτσι...μεγάλη ευρωπαική νίκη πσσσσσ τι λες τώρα
και μιλατε για Λάτσιο...
εδω χθες σας έβαλε γκολ η αρτμεντια και εχασε ενα αποτ ην μικρη περιοχή (δοκάρι)
φανταζεσαι τι θα σας έκανε η Λάτσιο τότε?
το αεκακι ξέρει...δεν πέρσε πολύς καιρός απο το 1-4
vangelis 64
21/09/2007, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
Βαγγέλη ............τί θά κάνουμε μέ τόν STOYBI...???
θά μού τόν γνωρίσεις κι αύτόν ,νά βγούμε τίποτε συγγενείς............νά ξενερώσω τελείως.....!!!!!!
Μέ ποιόν θά μαλώνω μετά έγώ...?????
ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ...........ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..........
ΘΑ................ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.........
:wave2: Ρε λες;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μάλλον θα σού τόν γνωρίσει ο Trooper.:lol: :lol: :wave2:
ρε γαυρε με τη μεγαλη ομαδα (παραγκας) ξεφτιλα μεγαλυτερη απο το να εισαι γαυρος δεν υπαρχει
αντε γεια ρε :wave2: :wave2: :wave2:
o_gavros
21/09/2007, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε γαυρε με τη μεγαλη ομαδα (παραγκας) ξεφτιλα μεγαλυτερη απο το να εισαι γαυρος δεν υπαρχει
αντε γεια ρε :wave2: :wave2: :wave2:
άλλος ένας πουθενάς...
ρε συ έγκυρε...εκείνος ο Νούνο Γκόμεζ που είχες πληροφορία "απο μέσα απ'την ΠΑΕ" ότι έρχεται,τι έγινε ρε???
κόλλησε στη γραφειοκρατία ή μήπως η "παιχτούρα" απο τη Β' εθνική Μπλάνκο-και-σελοτεϊπ κρίθηκε καλύτερος???
πέσε κάτω ρε....η θέση σου είναι στα 4
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
υ.γ τι καταντια ρε...πως ξεπέσατε έτσι...μεγάλη ευρωπαική νίκη πσσσσσ τι λες τώρα
και μιλατε για Λάτσιο...
εδω χθες σας έβαλε γκολ η αρτμεντια και εχασε ενα αποτ ην μικρη περιοχή (δοκάρι)
φανταζεσαι τι θα σας έκανε η Λάτσιο τότε?
το αεκακι ξέρει...δεν πέρσε πολύς καιρός απο το 1-4
μάλλον ξέχασες ότι παίξαμε με τη Λάτσιο στην έδρα της σε ένα κάθε άλλο παρά φιλικό παιχνίδι...
και για να μας κερδίσει 2-1 έπρεπε να μας αποβάλει παίχτη όταν αυτοί έπρεπε να παίζουν με 8 παίχτες....;)
ατυχές παράδειγμα ...βρες άλλο...και μην πεις για φιλικό....γιατί ήταν η πρόβα τζενεράλε τους για τον προκριματικό του C.L.....και αν ειδες τον αγώνα θα κατάλαβες ότι ήταν φιλικό μονό στα χαρτιά....
φυσικά και τα αποτελέσματα Αρη, Λάρισας και Πανιωνίου είναι σημαντικότερα....
αλλά και μια νίκη σε ευρωπαικά κύπελλα είναι πάντα σημαντική....και ειδικότερα οταν είναι επιβεβλημένη και παίζεις με το βάρος του φαβορί....ακόμα και εκτός έδρας
εκεί μετράει αν έχεις στόφα ευρωπαϊκής ομάδας ή απλά είσαι μια ακόμη ομάδα που συμμετέχει στα ευρωπαϊκά κύπελλα....
Ό ΠΑΟ στήν Εύρώπη άπό τόν καιρό τού Μπάρμπα-Γιώργη άντιμετωπίζεται
ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ............
Αύτό πού δέν κατάφερε ποτέ ή ΑΕΚ λόγω δυναμικής καί οί γαύροι.....λόγω
ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ.......!!!!!!
Μέσα σέ αύτά τά πλαίσια............ήταν καί τό χθεσινό πέναλτυ........!!!!!!
σίγουρα...
αλλά πέραν των διασυνδέσεων (που τώρα πια δεν υπάρχουν)....
οι καλές διαιτησίες ήρθαν γιατί υπήρξαν και καλές εμφανίσεις που ανάγκασαν την Ευρώπη να προσέξει τον Παναθηναικό....
δεν είναι σουργελα στην UEFA να βοηθούν μια ομάδα που γίνεται ρεντίκολο μέσα στο γήπεδο και δεν έχει να επιδείξει τίποτα στην ευρωπαική ιστορία....
Μ'αρέσει ο μεστός σου λόγος και η γεμάτη επιχειρήματα ανάλυση που έκανες.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...............ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ.............!!!!!!!!!
Γαύροι,πολυαγαπημένοι μου γαύροι..............όταν τό καταλάβετε ότι
πολλές φορές ή σιωπή..........
ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ.............
τότε ίσως σώσουμε τήν παρτίδα.........
Τά λίγα μου μαλλιά κοντεύουν νά πέσουν........!!!!!!!!
STOYBI.................
Όταν μού λές γιά τίς βουτιές τού Καπάνταη.................έκεί πού ή ίδια
Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΙΠΕ..................
ΜΠΡΙΑΚΟ................GO HOME............
τί περιμένεις νά σέ πάρω σοβαρά...????
τήν ποδοσφαιρική σου παιδεία φίλε ....ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ............κι άν μέ γνωρίσεις
θά δείς πώς ..........ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..............
Άν δέν άντέχεις τό χαβαλέ..............ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ...
γράψτο νά μή σέ ξαναενοχλήσω..........:wave2:
Oi γαυροι ποτε δεν σιωπουν.... Τουλαχιστον μεχρι οι αλλες ομαδες να φερουν παιχτες σαν και αυτον, και μεχρι να βαλουν το χερι βαθεια στην τσεπη σαν και αυτον......
Για τον Καπανταη δεν ειναι τυχαιο οτι οι περισσοτερες πολιτικες εφημεριδες εκεινη την ημερα τον εγραφαν "με το λογοπαιχνιο " καπαΝΤΑΗ αληθεια θυμασαι γιατι ???
Το ΜΠΡΙΑΚΟ ( που κοπανας συνεχεια)................GO HOME ............ το φωναζαν και οι παοκτζηδες ( και με επισημη ανακοινωση που μοιρασαν σε ολες τις εφημεριδες ) στο ντερμπυ με αντιπαλο την ΑΕΚ .... Θυμασαι γιατι ??
Την ποδοσφαιρικη παιδεια την δικια σας ( αντιολυμπιακων ) την ειδα στα 10 πετρινα μας χρονια ( θυμασαι?? Αλλες εποχες.. Ωραιες..)
Χαβαλε & πλακα σε προσωπικο επιπεδο μια φορα τολμησα να σου κανω και με πηρε και με σηκωσε...Απο εκει και περα χαβαλε σε επιπεδο ομαδας φυσικα και δεχομαι ( οπως και μονο χαβαλε κανω ) οπως ολοι σχεδον εδω μεσα ......Προπονητικες αναλυσεις τις αφηνω στους υπολοιπους καθως ολοι ξερουν ποιον θα εβγαζαν ,ποιον θα εβαζαν και με ποιο συστημα θα επαιζαν την επομενη μερα του καθε αγωνα ομως, (αφου τον εβλεπαν στην τηλεοραση πρωτα και φυσικα ξερουν και το αποτελεσμα του.... )
ΤΕΛΟΣ......... :wave2:
blueblack
21/09/2007, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Μου φαίνεται ότι κακώς έκανα που άρχισα πάλι να γράφω για τα αθλητικά εδώ.
όταν βλέπω ότι τα συμπεράσματα σας κύριοι βγαίνουν βάση των φυλλάδων-που κατά τα άλλα κράζετε- λυπάμαι που σας το λέω αλλά το γεγονός αυτό δε δίνει και πολύ "βαρύτητα" στη γνώμη σας...
Ρε μάστορα ώρες ώρες μπορείς να γίνεις εκτός απο εριστικός (που πιστεύω ότι το κυνηγάς αυτό),και μεγάλος σπαζοκλαμπάνιας.(sic)
Άλλα αντί άλλων διαβάζεις και ότι γουστάρεις εσύ καταλαβαίνεις!
Έκανα λάθος φίλε,δεν είσαι ανίκητος όπως πίστευα.
ΑΠΑΛΕΥΤΟΣ είσαι!!!και αν θες βάλε και ένα γκάλοπ απαλεψάς να δεις τι ψάρια θα πιάσεις.
Επειδή τη μια φορά που έπαιξες Α' Εθνικη,κοιμήθηκε ο Θεός και πήρες ένα ανέλπιστα μεγάλο αποτέλεσμα δε σε κάνει ομάδα μπάρμπα....
Το ότι επίσης μου χτυπάς συνέχεια στραβές που έχει κάνει η ομάδα μου στην Ευρώπη,επίσης δε σε κάνει ομάδα.
Μέτρησες ποτέ να δεις τι αντιπάλους έχω νικήσει στην Ευρώπη???ή αυτό δεν εξυπηρετεί την κόμπλα σου???
Και επειδή φαίνεται η ηλικία έχει αρχίσει να φθείρει αρνητικά τη μνήμη σου,τελευταία μου νίκη επί Ισπανών ήταν επί της Ρεάλ Μαδρίτης ...
πόσο θέλω να κάνεις λόγο για τα "δεύτερα" της Ρεάλ να γελάσουν και τα τσιμέτνα!
Πριν τη Ρεάλ εκείνη την Ντεπορτίβο τη θυμάσαι???ναι μωρέ με το Μπάγιεβιτς λέω...
Εκείνη την ασήμαντη Αγγλική ομάδα που γονάτισε στον Πειραιά και απο ατυχία έφυγε μόνο με ένα γκολ στην πλάτη μήπως θυμάσαι πως την έλεγαν??ναι μιλάω για αυτήν που μετέπειτα πήγε τρένο και σήκωσε το Τσου Λου μωρέ...αλλά που να θυμάσαι...δε συμφέρει...
πουθενάδες που βγάλατε και γλώσσα...
Άντε γιατί και η μαλακία και η ανοχή σε αυτήν έχει κάποια όρια!
όταν θα μάθεις να μιλάς και να αντιμετωπίζεις το συνομιλητή σου με λίγο περισσότερο σεβασμό,ίσως να σκεφτώ να αλλάξω το ύφος που σου μιλάω.
Με όποιον και αν μίλησα εδώ για αθλητικά,ασχέτως αν συμφωνούσαμε,είχαμε τουλάχιστον μια κόσμια στάση.
Εσύ αυτό το καταργείς.
ο γερό Σίρερ ε????επειδή η φαιδρότητα μάλλον σε έχει καταπιεί σαν ύπαρξη,ξαναδες το παιχνίδι και δες εκείνον τον ανεκδιήγητο διαιτητή που μας άφησε με 9 παίκτες απο το 30...
Επειδή ταξίδεψα στο Νewcastle για τον επαναληπτικό εκείνου του αγώνα και ας μην είχαμε ελπίδα,μάθε ότι οι μη-κομπλεξικοί (εν αντιθέση με εσένα και το σινάφι σας) φίλοι της Newcastle μου παραδέχονταν μόνοι τους ότι ο διαιτητής ήταν ridiculous όπως λέγανε που διάλυσε έτσι το παιχνίδι.Βλέπεις στην Αγγλία,έχουν ξεφύγει εδώ και χρόνια απο τη λογική του κόμπλεξ (για ποδοσφαιρο μιλάω) και δεν έχουν πρόβλημα να παραδεχτούν πράγματα.
Επειδή είσαι τόσο τυφλωμένος απο την κόμπλα σου,προφανώς και προσπέρασες τα τόσα μπράβο που είπαμε σε όλες τις ομάδες!!!
Δεν εξηγείται αλλιώς να κάθεσαι και να γράφεις τέτοιες πίπες.(μιλάω για τις αναφορές που κάνεις σε Μπλακμπερν/Σαραγόσα,για το αν συμβαίνουν κάθε μέρα τέτοια καλά αποτελέσματα,κλπ).
Και επειδή έχεις παίξει το χαρτί της ηλικίας πέραν του πολύ εδώ μέσα,να σου προτείνω αν δεν διαβάζεις καλά λόγω πρεσβυωπίας,να επισκεφθείς έναν οφθαλμίατρο.
Νίκη εκτος?νίκη απέναντι σε Γαλλικές ομάδες???
τη μαντάμ Σοσό την έκανα πουτάνα μου εντός εκτός πριν 3 χρόνάκια στο ΟΥΕΦΑ...δεν βγήκα και στους δρόμους σα μαλάκας να πανηγυρίσω...αν δεν ξέρεις,καλύτερα να μασάς...
Με τη Μονακό μήπως θυμάσαι τι έκανα???μήπως μου ακύρωσαν γκολ???μήπως έχασα ένα τσουβάλι ευκαιρίες να πάρω και εκτός τη νίκη και να μη μείνω με την ισοπαλία???
(προς τους άλλους εκτός εσένα λέω,ότι εκείνο το βράδυ περισσότερο βρισίδι έριξα στην ομάδα μου και στον πρόεδρο της που κατέβαινε να παίξει με Γιαννάκη Οκκά μέσα παρά στο διαιτητή)
Μήπως όμως την κέρδισα πάλι στην έδρα μου???
άλλο ένα παραμυθάκι-καραμέλα που έλιωσε...
κάθε γραμμή που προσθέτω σε αυτό το ποσ με κάνει και τσιτώνω περισσότερο με τη μαλακία που βλέπω ότι σε δέρνει και θυμώνω και με τον εαυτό μου που κάθεται και ασχολείται με σένα.
Ας είναι όμως.δεν σκοπεύω να το επαναλάβω.
Ποτέ δεν αρνήθηκα τα χοντρά στραπάτσα που έχω στην πλάτη μου.
Όμως ποτέ δεν κατάλαβα πως τα δικά μου στραπάτσα κάνουνε "εσένα" (και τον κάθε ένα) μάγκα???
Με ξένο κώλο,δεν κλάνει κανένας μπάρμπα.
κι εγώ αυτό λέω,ας κρίνουν αυτοί που διαβάζουν.
Αν βάζεις τη Λάτσιο στο ίδιο επίπεδο με τη Σάλτσμπουργκ,τότε κόφτο το άθλημα.ξεκίνα πίνε τσίπουρα,δεν ξέρω,πάενε για ψάρεμα...ασχολήσου με κάτι άλλο.
Ξεφτίλες....πέστε κάτω ρε!...με σήμα τον Πέτρο Στάθη...
ρε άντε κάνε μας τη χάρη...
ΤΑΠΕΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.............ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΙΣ.........???
Γιά μιά δεκαετία .........ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.........ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΙΑΣΤΕΣ........
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ............
Δέν τά πήγατε καί άσχημα..........κάνατε καί 2-3 νίκες......!!!!!!
Στό ποδόσφαιρο μας όμως...............
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..................ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ............Η ΔΕ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ.............
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ............
ΛΑΚΗΣ...................
ΤΣΙΑΡΤΑΣ......................
ΔΕΛΛΑΣ...........................
ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ....................
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ..................
ΚΑΨΗΣ...............................
Αύτοί πέσαν κάτω...........
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.................ΓΑΥΡΕ...................
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΩΘΕΩΝΕΣ...........ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.........!!!!!!!!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ EURO............
Ο ΘΕΟΣ............ΔΕΛΛΑΣ........
Ο ΜΑΓΟΣ ....... ΤΣΙΑΡΤΑΣ
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ............ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ..........
Ο ΒΡΑΧΟΣ........ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ..............
Όταν έσύ έπαιρνες τούς τίτλους...........ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ..............
Ά........ξέχασα είχανε καί τόν άναπληρωματικό Βενετίδη.........τόν κλεμμένο σέ μιά νύχτα
άπό τόν ΠΑΟΚ........τό τσιφλίκι σας........!!!!!!!!
Μή βρίζεις............μάς διαβάζουν καί παιδιά.......
Άν δέ θές καί δέν άντέχεις νά άκούς άλήθειες,δέ σού ξαναμιλάω........άλλά δέν ύπάρχει λόγος νά
βρίζεις.......ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ......
Πάω γιά τό τσάι μου........!!!!!!!λόγω ήλικίας βλέπεις....
ΥΓ. Θά μάς πείς τελικά ποιός είναι καλύτερος.........ή Λάτσιο....ή Σαραγόσα.....
Καί τέννις νάπαιζα 12 χρόνια........όλο καί κανάν πού πέτυχα....ΚΟΥΤΣΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑ...!!
Προπονητικες αναλυσεις τις αφηνω στους υπολοιπους καθως ολοι ξερουν ποιον θα εβγαζαν ,ποιον θα εβαζαν και με ποιο συστημα θα επαιζαν ( την επομενη μερα του καθε αγωνα ομως
Φίλε STOUBI για το συγκεκριμένο παιχνίδι που έκανα εγώ τουλάχιστον, την άποψη μου για το σύστημα δε νομίζω να χρειαζόταν κάποιος παραπάνω από το πρώτο ημίχρονο για να καταλάβει πως ο Τάκης είχε στήσει λάθος την ομάδα. Εκτός από τον Τάκη βέβαια........
o_gavros
21/09/2007, 15:07
...
ο :a024: το :a022: :a022: :a022: :a022:
Σε ότι σου είπα γαργάρα και α βα βα...χαίρομαι.
κάτσε να θαυμάζεις το θεμέλιο για την Εθνική ομάδα,Νικολαϊδη...
Δύσκολα θα κάνω τον κόπο να σου ξαναγράψω...γιατί πολύ απλά δε νιώθεις!
Θα πεις αυτό που έχεις να πεις και όσο για το τι λέει ο άλλος?"ώχου καημένε τώρα..."
πάντως να καβαλάς μπούσα και να πίνεις...τσάι,χτυπάει κάπως...:a15:
blackbusa
21/09/2007, 15:09
ο γερό Σίρερ ε????επειδή η φαιδρότητα μάλλον σε έχει καταπιεί σαν ύπαρξη,ξαναδες το παιχνίδι και δες εκείνον τον ανεκδιήγητο διαιτητή που μας άφησε με 9 παίκτες απο το 30...
Eδω καποιοι λενε,οτι αν εχεις μεγαλη και καλυτερη ομαδα νικας και τον διαιτητη....αρα λαθος σου που το αναφερες
Επειδή ταξίδεψα στο Νewcastle για τον επαναληπτικό εκείνου του αγώνα και ας μην είχαμε ελπίδα,μάθε ότι οι μη-κομπλεξικοί (εν αντιθέση με εσένα και το σινάφι σας) φίλοι της Newcastle μου παραδέχονταν μόνοι τους ότι ο διαιτητής ήταν ridiculous όπως λέγανε που διάλυσε έτσι το παιχνίδι.Βλέπεις στην Αγγλία,έχουν ξεφύγει εδώ και χρόνια απο τη λογική του κόμπλεξ (για ποδοσφαιρο μιλάω) και δεν έχουν πρόβλημα να παραδεχτούν πράγματα.
Φανταζομαι δεν μιλεισες και με τους Venger,Murinio,sir Alex που αναλογα αν τους ευνοει η διαιτησια μιλανε η οχι....
τη μαντάμ Σοσό την έκανα πουτάνα μου εντός εκτός πριν 3 χρόνάκια στο ΟΥΕΦΑ...δεν βγήκα και στους δρόμους σα μαλάκας να πανηγυρίσω...αν δεν ξέρεις,καλύτερα να μασάς...
Eεεεεεεεεεεε.......ο Πανιωνιος νικησε και καλα κανει.....δεν πιστευω να θεωρεις την ομαδα σου Πανιωνακι
Με τη Μονακό μήπως θυμάσαι τι έκανα???μήπως μου ακύρωσαν γκολ???μήπως έχασα ένα τσουβάλι ευκαιρίες να πάρω και εκτός τη νίκη και να μη μείνω με την ισοπαλία???
(προς τους άλλους εκτός εσένα λέω,ότι εκείνο το βράδυ περισσότερο βρισίδι έριξα στην ομάδα μου και στον πρόεδρο της που κατέβαινε να παίξει με Γιαννάκη Οκκά μέσα παρά στο διαιτητή)
Αν δεν κερδιζες ομως???θα ελεγες τα ιδια???οπως με την Lyonne εκτος εδρας???για να μην πουμε για τον αγωνα με την Real....ακομα τον Croug αναφερουν καποιοι....
Όμως ποτέ δεν κατάλαβα πως τα δικά μου στραπάτσα κάνουνε "εσένα" (και τον κάθε ένα) μάγκα???
πριν τον αγωνα με την Αεκ,καποιοι μιλαγανε για πικρα καφεδακια κλπ....μαλλον τους εκατσε το παξημαδακι στον λαιμο...και το λεγανε μπας και την παταγαμε και εμεις και να εχουν να κραξουν
το πιο μελανο σημειο στην ιστορια της ΑΕΚ...σε εκεινο τον αγωνα επρεπε να διακοπει απο το Ντου που θα εκαναν οι φιλαθλοι για να δειρουν τους παιχτες που επεσαν κατω και το μουνοπανο τον Σταθη......αλλα γιατι εγινε εκεινο το περιστατικο το θυμασαι????3-4 κοκκινες καρτες νομιζω μας εδωσε ο διαιτητης???για βοηθησε με......
και ακομα περιμενω να πεις για την Ριζουπολη....τον λογο......εγω για την Ν.Φ. ανεφερα και ειπα πιστευω.....
Vourkoufales
21/09/2007, 15:13
Έτσι! να κερδίζουν όλες οι ελληνικές ομάδες στη Ευρώπη! :beer:
Για να παίζει ο Ολυμπιακός χωρίς προκριματικά Champions League :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από voufi
Φίλε STOUBI για το συγκεκριμένο παιχνίδι που έκανα εγώ τουλάχιστον, την άποψη μου για το σύστημα δε νομίζω να χρειαζόταν κάποιος παραπάνω από το πρώτο ημίχρονο για να καταλάβει πως ο Τάκης είχε στήσει λάθος την ομάδα. Εκτός από τον Τάκη βέβαια........
Αστον τον Τακη..... Ο Τακης ειναι εξαιρεση.......:rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
blackbusa
21/09/2007, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Oi γαυροι ποτε δεν σιωπουν.... Τουλαχιστον μεχρι οι αλλες ομαδες να φερουν παιχτες σαν και αυτον, και μεχρι να βαλουν το χερι βαθεια στην τσεπη σαν και αυτον......
Για τον Καπανταη δεν ειναι τυχαιο οτι οι περισσοτερες πολιτικες εφημεριδες εκεινη την ημερα τον εγραφαν "με το λογοπαιχνιο " καπαΝΤΑΗ αληθεια θυμασαι γιατι ???
Το ΜΠΡΙΑΚΟ ( που κοπανας συνεχεια)................GO HOME ............ το φωναζαν και οι παοκτζηδες ( και με επισημη ανακοινωση που μοιρασαν σε ολες τις εφημεριδες ) στο ντερμπυ με αντιπαλο την ΑΕΚ .... Θυμασαι γιατι ??
Την ποδοσφαιρικη παιδεια την δικια σας ( αντιολυμπιακων ) την ειδα στα 10 πετρινα μας χρονια ( θυμασαι?? Αλλες εποχες.. Ωραιες..)
Χαβαλε & πλακα σε προσωπικο επιπεδο μια φορα τολμησα να σου κανω και με πηρε και με σηκωσε...Απο εκει και περα χαβαλε σε επιπεδο ομαδας φυσικα και δεχομαι ( οπως και μονο χαβαλε κανω ) οπως ολοι σχεδον εδω μεσα ......Προπονητικες αναλυσεις τις αφηνω στους υπολοιπους καθως ολοι ξερουν ποιον θα εβγαζαν ,ποιον θα εβαζαν και με ποιο συστημα θα επαιζαν την επομενη μερα του καθε αγωνα ομως, (αφου τον εβλεπαν στην τηλεοραση πρωτα και φυσικα ξερουν και το αποτελεσμα του.... )
Ωππππππππππ παραπτωμα......τα δεκα πετρινα χρονια σας.......οι ομαδες μας διναν το τελευταιο φιλικο προετημασιας τους ΜΕΤΑΞΥ τους......για να μην πω πριν και πριν τα πετρινα......υπηρχαν αρκετα φιλικες συνδεσεις......βεβαια μετα τον Βατραχο ολα αυτα κοπηκαν.....
α ναι και τα πετρινα χρονια σας πηρε πρωταθλημα και η Λαρισα.....ασχετα με την υποθεση Τσιγκωφ (που βαση κανονισμου τοτε -4 βαθμους)....το αξιζε.....τοτε που τα κουμαντα τα εκανε ο Καπετανιος.....α ναι να μην ξεχασω και τον ΜΠΑΟΚ.....
φιλοι μου καφρογαΥροι (που δεν υπαρχει αλλη ομαδα στη γη περα απο το ΘΡΗΝΟ στα ματια σας...)
η Σαλτζμπουργκ (αυτη η "ανυπαρκτη") για να αποκλειστει απο την "υπερομαδα των 3 θαλασσων και 5 βουνων παγκοσμιας κλασης" που σας εριξε αρκετα τεμαχια περσυ και σας εκανε πλουσιους.....με την ΜΑΠΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ του ΠΟΥΣΤΗγιο ... επρεπε να τη σφαξει στο γονατο η διαιτησια.....
και εχει 10-12 επισημα ματσακια στα ποδια της σε αντιθεση με την ΑΕΚ που επαιξε ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ 3 ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ
περαστικα για την πολυ ομορφη εβδομαδα που περασατε (οντας η μοναδικη ελληνικη ομαδα που δε νικησε ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6 ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ--- ΔΕ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΕΕΕΕΕ????o IDI κοιταει και τις λεπτομεριες ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλος ο πρΩΚταθλητης αλλα να κοιταμε και λιγο μπαλα εεεε :beer: :beer: :smokin:
BTW γραψατε στο βιντεο τη γκολαρα του γεροΡιμπο να την βαλετε στα DVD με τον ΜΑΓΟ και αυτη????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
o_gavros
21/09/2007, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Eδω καποιοι λενε,οτι αν εχεις μεγαλη και καλυτερη ομαδα νικας και τον διαιτητη....αρα λαθος σου που το αναφερες
Είμαι (θέλω να πιστεύω) ακόλουθος αυτού του "δόγματος".
αλλά φίλε όταν μιλάμε για επίπεδο Τσ.Λ. ή έστω κάποιο προχωρημένο στάδιο στο ΟΥΕΦΑ,όταν σε αφήνει με 9 παίκτες,κακά τα ψέμματα δεν υπάρουν και πολλά που μπορείς να κάνεις.
Αν θυμάσαι το παιχνίδι,απέβαλε το Γεωργάτο στο 9 και παρόλα αυτά εμείς το ισορροπήσαμε το παιχνίδι και τους είχαμε πάρει και τον αέρα.με 9 παίκτες όμως τι μπορείς να κάνεις???
Δεν μιλάω απλά να δώσει κάποια φάλτσα σφυρίγματα.ο συγκεκριμένος άλλαξε κυριολεκτικά την ισορροπία στον αγώνα.
Φανταζομαι δεν μιλεισες και με τους Venger,Murinio,sir Alex που αναλογα αν τους ευνοει η διαιτησια μιλανε η οχι....
Δεν έκανα λόγο για έμμισθους υπαλλήλους όμως φίλε.έκανα λόγο για τον απλό κόσμο.
ακόμα και ο ήσυχος ιδιοκτήτης του πανδοχείου που έμεινα,μόλις έμαθε το λογο που βρισκόμουν στην πόλη του,το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν για το μαλάκα το διαιτητή.
Eεεεεεεεεεεε.......ο Πανιωνιος νικησε και καλα κανει.....δεν πιστευω να θεωρεις την ομαδα σου Πανιωνακι
Όχι δεν την θεωρώ Πανιωνάκι όπως υποτιμητικά ανφέρεις,για αυτό και όταν τους έβαλα στα 4 εντός και εκτός δεν το έκανα και ζήτημα,όπως για παράδειγμα κάνουνε σήμερα οι βάζελοι επειδή νίκησαν την Αρτμέντια!αλίμονο δηλαδή...
για τον Πανιώνιο όμως,ήταν μια σχετικά καλή επιτυχία!
Αν δεν κερδιζες ομως???θα ελεγες τα ιδια???οπως με την Lyonne εκτος εδρας???για να μην πουμε για τον αγωνα με την Real....ακομα τον Croug αναφερουν καποιοι....
Και ΑΝ η γιαγιά μου είχε αρχίδια,θα είχα και άλλο παππού.σόρρυ και για την έκφραση αλλά ξέρω και ξέρεις πως το ποδόσφαιρο δεν παίζεται με τα ΑΝ.
γιατί αν δεν είχε δώσει ακυρώσει εκείνο το οφφ σάιντ ο διαιτητής στο Μονακό ,εγώ θα είχα περάσει.
γιατί ΑΝ ο βάτραχος είχε βάλει κάποιον άλλο και όχι τον Ιβάν Ρέζιτς,να βοηθήσει την άμυνα της ομάδας μου που-αναμενόμενα-υπέφερε στο β' ημίχρονο στο Ανφιλντ,η Λίβερπουλ τώρα ΔΕΝ θα ήταν Πρωταθλήτρια Ευρώπης.
με τα αν όπως βλέπεις δεν κάνουμε δουλειά.
μα πως είναι δυνατόν να ξεχαστεί μια μορφή σαν τον Κρουγκ ρε φίλε?
έλεος ρε παιδιά δηλαδή.το θυμάσαι το μπλονζόν του Κάρλος?
τα μαρς-πέναλτυ που δεν έδωσε???το ότι δεν τον ξεχάσαμε,σημαίνει αυτόματα ότι κλαιγόμαστε???δεν σας καταλαβαίνω ώρες ώρες...
πριν τον αγωνα με την Αεκ,καποιοι μιλαγανε για πικρα καφεδακια κλπ....μαλλον τους εκατσε το παξημαδακι στον λαιμο...και το λεγανε μπας και την παταγαμε και εμεις και να εχουν να κραξουν
Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι.για τα δικά μου μόνο λόγια μπορώ να είμαι υπεύθυνος.
και εγώ σου λέω ότι όπως με την ήττα της Ισπανίας απο τους Ρώσσους δεν ένιωσα καλύτερα,έτσι δε νιώθω καλύτερα αν οι άλλες ομάδες φέρνουν επιτυχία.
Το κοινώς λεγόμενο,κοιτάω την καμπούρα μου!!!
το πιο μελανο σημειο στην ιστορια της ΑΕΚ...σε εκεινο τον αγωνα επρεπε να διακοπει απο το Ντου που θα εκαναν οι φιλαθλοι για να δειρουν τους παιχτες που επεσαν κατω και το μουνοπανο τον Σταθη......αλλα γιατι εγινε εκεινο το περιστατικο το θυμασαι????3-4 κοκκινες καρτες νομιζω μας εδωσε ο διαιτητης???για βοηθησε με......
Χαίρομαι που παραδέχεσαι το ξεφτιλίκι.
Επειδή όμως σας έχω βαρεθεί να γκρινιάζετε συνέχεια για το κάθε ένα σφύριγμα,θα σου πω ότι καλά έκανε και σας έδωσε τόσες.θυμάσαι πόσα φάουλ-κόψιμο καριέρας είχατε κάνει???Δεν κατάλαβα δηλαδή γιατί να μη σας τιμωρήσει ρε μάγκες???
το παιχνίδι έχει κανόνες.αν αυτοί σας δυσαρεστούν και για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να τους τηρήσετε,τότε ασέ γιεβού στον καναπέ και dial σουβλατζίδικο "ο Αγάθωνας".
και ακομα περιμενω να πεις για την Ριζουπολη....τον λογο......εγω για την Ν.Φ. ανεφερα και ειπα πιστευω.....
εδώ ειλικρινά δεν βγάζω νόημα τι εννοείς.
αν μου το εξηγήσεις,δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω.
Ελπίζω να σε κάλυψα.:wave2:
o_gavros
21/09/2007, 15:34
φιλοι μου καφρογαΥροι (που δεν υπαρχει αλλη ομαδα στη γη περα απο το ΘΡΗΝΟ στα ματια σας...)
η Σαλτζμπουργκ (αυτη η "ανυπαρκτη") για να αποκλειστει απο την "υπερομαδα των 3 θαλασσων και 5 βουνων παγκοσμιας κλασης" που σας εριξε αρκετα τεμαχια περσυ και σας εκανε πλουσιους.....με την ΜΑΠΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ του ΠΟΥΣΤΗγιο ... επρεπε να τη σφαξει στο γονατο η διαιτησια.....
και εχει 10-12 επισημα ματσακια στα ποδια της σε αντιθεση με την ΑΕΚ που επαιξε ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ 3 ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ
περαστικα για την πολυ ομορφη εβδομαδα που περασατε (οντας η μοναδικη ελληνικη ομαδα που δε νικησε ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6 ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ--- ΔΕ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΕΕΕΕΕ????o IDI κοιταει και τις λεπτομεριες ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλος ο πρΩΚταθλητης αλλα να κοιταμε και λιγο μπαλα εεεε :beer: :beer: :smokin:
εσύ έχεις πλάκα ρε...:lol:
για λέγε για λέγε κι άλλα...
ξεφτιλα ηταν ο Ποντικης σε εκεινο το παιχνιδι και η κωλοομαδουλα σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
o_gavros
21/09/2007, 15:46
ξεφτιλα ηταν ο Ποντικης σε εκεινο το παιχνιδι και η κωλοομαδουλα σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
όπως λέει και το ανέκδοτο (όχι η ΑΕΚ,το άλλο): ...στο τσιμπούκι σου εσύ
Eμ και εσεις βρεπαιδι μου τι πεσατε κατω ????:sick:
Δεν κατεβαζατε τον γενικο στα φωτα οπως κανατε παλιοτερα για να μην σας βγει το ονομα ???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
όπως λέει και το ανέκδοτο (όχι η ΑΕΚ,το άλλο): ...στο τσιμπούκι σου εσύ
κανε μου μια πιπα να κοψω το τσιγαρο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
21/09/2007, 15:49
Εχουμε διαφορετικη αποψη σε αρκετα πραγματα,αλλα εσυ δεν κανεις την κοτα και γιαυτο συνεχιζω να σου απανταω...το μονο που θα σχολειασω ειναι για τον αγωνα που μειναμε με 8.....αν θυμασαι καλα,σε εκεινο το αγωνα επεσε ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ,μα παρα πολυ....και οι μονοι που επερναν καρτα ηταν οι παιχτες της ΑΕΚ...
Καποια στιγμη εγραψες για τον Μπαγεβιτς και την συμπεριφορα μας......απαντησα κατακριτεα τα τοσα πολλα επεισοδια,και επρεπε να μεινουμε στο να του πεταμε εκατομυρια πεντοχιλιαρα.....χωρις τα υπολειπα που επεσαν.....αλλα βεβαια ολα αυτα ηταν αντιδραση απο ολους που το αισθημα της προδοσιας και λυπης και στεναχωριας,τους εγινε ΜΙΣΟΣ και πολυ μεγαλο μαλιστα
ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ???
Δεν κατεβαζατε τον γενικο στα φωτα οπως κανατε παλιοτερα για να μην σας βγει το ονομα ???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δε με χαλαει το ονομα μας..... ειμαστε η Α.Ε.Κ. και εισαι o... gay-ρος.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
21/09/2007, 15:56
Ασε ρε εξυπνακια...Εκεινη την περιοδο ειχατε τους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ που σε οποιο γηπεδο πηγαιναν το σπαγανε.....και λεει ο Τιγρης.....''ασε ρε να κλεισω τα φωτα μην τα σπασουν και εδω....''
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Υ.Γ. Μηπως ρε ειναι και ο Γραννιτσας επιστημονας???:confused: :confused: :confused:
o_gavros
21/09/2007, 16:09
Εχουμε διαφορετικη αποψη σε αρκετα πραγματα,αλλα εσυ δεν κανεις την κοτα και γιαυτο συνεχιζω να σου απανταω...το μονο που θα σχολειασω ειναι για τον αγωνα που μειναμε με 8.....αν θυμασαι καλα,σε εκεινο το αγωνα επεσε ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ,μα παρα πολυ....και οι μονοι που επερναν καρτα ηταν οι παιχτες της ΑΕΚ...
Καποια στιγμη εγραψες για τον Μπαγεβιτς και την συμπεριφορα μας......απαντησα κατακριτεα τα τοσα πολλα επεισοδια,και επρεπε να μεινουμε στο να του πεταμε εκατομυρια πεντοχιλιαρα.....χωρις τα υπολειπα που επεσαν.....αλλα βεβαια ολα αυτα ηταν αντιδραση απο ολους που το αισθημα της προδοσιας και λυπης και στεναχωριας,τους εγινε ΜΙΣΟΣ και πολυ μεγαλο μαλιστα
ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ???
Εεεεε...νομίζω ότι κάτι μπέρδεψες.δεν έγραψα εγώ για το Μπάγεβιτς και τη συμπεριφορά σας σε/προς αυτόν.
Η μόνη αναφορά που έκανα στο Μπάγεβιτς ήταν στα "ΑΝ"...που λέγαμε.
σου λέω λοιπόν-και χωρίς πλέον να θυμάμαι όλοκληρο το 90λεπτο απ'έξω,πάνε νομίζω και 10 χρόνια?- ότι άλλο το ρίχνω ξύλο κάνωντας φάουλ και άλλο το κάνω φάουλ για να κόψω την μπάλα σε κάποιον.νομίζω την διαφορά την αντιλαμβάνεσαι.
Αυτό που κατ'εμέ παγιώσατε ως θέση οι ΑΕΚτζήδες,είναι το γεγονός ότι απο τότε ακόμα,κάθε μα κάθε σφύριγμα ήταν αιτία διαμαρτυρίας.έβγαινε η μπάλα για αράουτ (δεν έχει σημασία για σας αν ήταν σωστό ή όχι το σφύριγμα) και κάνατε λες και σας βιάζανε τη αδερφή και σας σφάζανε τη μάνα ρε παιδιά!Ημαρτον δηλαδή!
και αυτό το τροπάρι το κάνατε σημαία σας!
Μα την παναγία,μόνο έναν φίλο μου ΑΕΚτζη έχω δει όλα αυτα τα χρόνια,να κάνει κουβέντα και για τα στραβά σας.να κοιτάξει δηλαδή πρώτα την καμπούρα του πριν κοιτάξει του δίπλα.Μόνο έναν φίλε!
Ε όχι ρε φίλε,δεν γίνεται να σε λογίσω ως μεγάλο και ισάξιο αντίπαλο μου όταν επι μια δεκαετία(αν όχι παραπάνω) μου είσαι στην κλάψα και τη δικαιολογία!
Περί Ριζούπολης τώρα.
καταρχάς να σου πω ότι ένα παιχνίδι κόντρα στο βάζελο,για μας μετράει πολύ παραπάνω απο ένα παιχνίδι κόντρα σε οποιονδήποτε άλλο στην Ελλάδα.φαντάζομια και για τους βάζελους το ίδιο ισχύει.Αυτοί είναι οι "αιώνιοι" αντίπαλοι μας.σόρρυ που δε σας παίζουμε,αλλά έτσι είναι,πως να το κάνουμε?
Η Ριζούπολη λοιπόν ήταν ένα αμάλγαμα πολλών παραγόντων όπως: "εκδίκηση" με την οπαδική έννοια για σκηνικά που είχαν συμβεί,υπέρμετρη θέληση για ψώλιασμα στο βάζελο.και ξέρεις που μπορεί να οδηγήσει μια μεγάλη μάζα ένα τέτοιο πάθος.
Επίσης ρόλο έπαιξε η ασυδοσία του Κόκκαλη.αμόλησε κάποιους εντελώς ελεύθερους,οι οποίοι δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν οι πρωτοστατούντες αλλά σίγουρα δεν βοήθησαν στην πιο ευνοϊκή ροή του παιχνιδιού.
Η Ριζούπολη αν το θες ήταν μια επίδειξη δύναμης προς το βάζελο σε πολλά και διάφορα επίπεδα.
ούτως ή άλλως η ατμόσφαιρα στα ντέρμπυ,μέχρι και το 04,ήταν πιο τεταμένη και κοιτώντας τώρα πίσω θα έλεγα ότι ανήκει και σε άλλη εποχή.πλέον χαλαρώσαν κάπως τα πράγματα.
'Αμα η ερώτηση σου όμως είναι,τις πταίει και οδηγηθήκαμε σε ασχήμιες,τότε απλά θα σου απαντήσω ο χουλιγκανισμός.
ας μη το αναλύσουμε όμως αυτό πιο πολύ,γιατί θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.
κανένας μας που ασχολείται με το σπορ,δεν είναι άμοιρος ευθυνών σε αυτό το θέμα.νομίζω?
Ε όχι ρε φίλε,δεν γίνεται να σε λογίσω ως μεγάλο και ισάξιο αντίπαλο μου όταν επι μια δεκαετία(αν όχι παραπάνω) μου είσαι στην κλάψα και τη δικαιολογία!
ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΝΗΜΗ ΨΑΡΙΟΥ (gay-ΡΟΣ)...
ΜΗΠΩς ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΗΔΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ>>>>>>>>>????????? ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ????
Α ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ... Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΕ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.. ΤΙ ΛΕΩ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
o_gavros
21/09/2007, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
pros ton filo o_gayros
Den to pisteuo ti diavazo. Alla akoma kai an einai etsi opos ta les, eseis prin apo dio meres me tin xeiroteri makran omada toy CH.L. (Latsio) ti kanate alitheia?
Re ainte simazeuteite kai xonepste to pos me ton Sir Takis omada den ftiaxnete gia na paiksete mpala. Proti fora fetos exete iliko kalo gia omada (gia mena) kai den mporeite na kanete tipota sovaro, logo proponiti kai "kolimenou" Proedrou.
Gia tis omades , itan toso asimanto to xthesino ton Ellinikon omadon poy exei ginei proto thema sto site tis UEFA.COM i apodosi toys!!!!
Gia tin omada moy... otan anagkazeis ton allon na se kopanaei gia na stamatiseis, tote paizeis kala! Eidika ta akra tis AEK "petagan".
I Larissa, einai omada poy einai agapiti se olous kai mpravo tous. Panigirisa ta goal tous peripou opos tis omadas toys.
To idio kai me to goal toy Ari, poy omos kleistike piso meta kata to dogma Bajevic kai logo dinamis tis Saragosa.
Ton Panionio den ton eida alla kontra se mia Galliki omada (oso pesmeni kai an einai) mia niki 2-0 ektos einai allo pragma.
Mpravo kai ston PAO, an kai prosopika ton eida ligo "axromo" kai sxetika xoris kinisi. Mia kali vasi to 2-1 alla mporei na proxorisei.
En oligois....
Bravo se oles tis ellinikes omades , akoma kai ston OSFP poy eferan vathmous stin Ellada...toys xreiazomaste. Opos kai na doume ligo theama san to xthesino.
Gandalf
Μάγε κάπου έχασες τη συγκέντρωση σου και παρασύρθηκες εδώ μου φαίνεται.
κανείς δεν είπε ότι ήταν ασήμαντο το γεγονός ότι χθες νίκησαν και οι 5 ομάδες μας.
Να καταλαβαίνουμε τι λέμε έτσι?
αυτό που ειπώθηκε είναι ότι ΑΕΚ και ΠΑΟ είχαν αν το θες "υποχρέωση" να νικήσουν καθώς είχαν συγκριτικά εύκολο έργο,εν συγκρίση με τους άλλους 3 που ούτε την ίδια δυναμική έχουν αλλά ούτε και την ανάλογη εμπειρία.ελπίζω να το λήξαμε αυτό.
Εμείς φίλε,πριν απο λίγες μέρες φέραμε μια ισοπαλία.
Μια ισοπαλία που σηκώνει τόνους ανάλυσης και προπονητολογίας.
Μια ισοπαλία που όταν έγινε η κλήρωση,δεν ξέρω πόσοι την περίμεναν.
Μια ισοπαλία που ήρθε κάτω απο πολύ ιδιαίτερες συνθήκες,με σημαντικότερη (για μένα) αυτή των άδειων εξεδρών.
Μια ισοπαλία,που εκ του αποτελέσματος και σαν μετά Χριστόν προφήτες όλοι,αντιμετώπισαν σαν εθνική τραγωδία!!!
Είμαι σίγουρος ότι επειδή το κατέχεις το σπορ και μέσα στο γήπεδο αλλάκαι έξω απο αυτό (τι παιχνίδια παίζονται με τα Μ.Μ.Ε.,κλπ) ότι θα παρατήρησες την εκ διαμέτρου διαφορετική αντιμετώπιση που τύγχανε οι ομάδες μας.
όπως είπα και στο Βαγγέλη,δε θέλω να το παίξω προπονητής της εξέδρας αρχίζοντας τις καφενειακές ποδοσφαιρικές αναλύσεις.
Αρκούμαι να πω,ότι έτσι όπως είδα ότι κύλησε το παιχνίδι μου έμεινε πικρία που δεν κατάφερα να νικήσω.αυτό.
και ο νοών νοείτω...
o_gavros
21/09/2007, 16:24
ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΝΗΜΗ ΨΑΡΙΟΥ (gay-ΡΟΣ)...
ΜΗΠΩς ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΗΔΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ>>>>>>>>>????????? ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ????
Α ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ... Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΕ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.. ΤΙ ΛΕΩ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μικρέ μου πουθενά...
για ακόμα μια φορά δείχνεις το πόσο μικρός είσαι...
ότι με κέρδισες κάποιες φορές τότε,δεν σε κάνει μεγάλη ομάδα ρε.
γιατί έπιανες και κλώτσαγες του βαθμούς δεξιά και αριστερά μετά.
για αυτό στο τέλος έπαιρνες κλασικά τα αρχίδια μου.
εσύ όμως μου το γύρναγες στην κλάψα και τον αμανέ...
αντί να δεις τι φταίει.
Μια νίκη,βλέπεις,απέναντι στον μεγάλο,θα είναι το talk of the town στο μικρό χωριό που λέγεται ΑΕΚ και θα μνημονεύεται εις τον αιώνα τον άπαντα.
για τον μεγάλο όμως,θα είναι απλά ένα άσχημο βράδυ στην πορεία για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου...
very subtle differences προφανώς για σένα...
Α και επειδή εσύ συγκεκριμένα αρέσκεσαι στο να λες ότι μου έκανες κηδείες...μάθε λοιπόν ότι σε έχω πελάτη...
πόσα είχε μετρήσει ρε ο Ηλίας...εκεί πάνω που τον είχατε βάλει?
ξέρεις για το ρολόι μιλάω...
δεν μπαίνω στον κόπο να αρχίσω να μετράω πόσες τσούνες σου έχω ρίξει.αυτά τα έκανα στη 2α γυμνασίου.απο τότε,μεγάλωσα (λίγο).
εσύ?
εχεις δικιο μια νικη δεν ειναι τιποτα εναντιον του γαυρου σε μια χρονια
4 νικες σε 4 παιχνιδια την ιδια χρονια ειναι ομως??>>?> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
φυσικα και δεν εγινε αυτο γιατι δε το ειδες στο magic και δε το εγραψε ο πρωΚταθλητης ομως και ο Ντεμης δε πηρε κανενα πρωταθλημα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
21/09/2007, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Έτσι! να κερδίζουν όλες οι ελληνικές ομάδες στη Ευρώπη! :beer:
Για να παίζει ο Ολυμπιακός χωρίς προκριματικά Champions League :smokin:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ρε τι πέταξε...σωστός..
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
με τελείωσες φίλε
υ.γ ρε μπούσα σταμάτα να ψεύδεσαι.γ
ποιος έγραψε κάτι πριν το ματς τις αεκ??δεν θυμάμαι να ανοίχθηκε καν κουβέντα
και τα της Ν.Φ δεν τα καταδίκασες,τα δικαιολόγησες.
σταματα να λες ΨΕΜΑΤΑ συνέχεια.
υ.γ2 φίλε γαυρε με τα χανουμάκια στο λέω άκρη δεν πρόκειται να βγάλεις.με τους βάζελους κάπου θα καταλήξετε.το αεκάκι όμως είναι απάλευτο.πολλά κομπλεξ (όχι όλοι,ένας δυο ξεχωρίζουν κ μετράει ο λόγος τους.ξέρουν ποιοι).
o_gavros
21/09/2007, 16:33
βαρετός και προβλέψιμος ψηλέ...
καινούρια και φρέσκα κουλουρια θέλουμε.
η καραμέλα περί Μάτζικ και Πρωταθλητή είναι τουλάχιστον άκυρη.
το Μάτζικ μη-Ολυμπιακοί το στηρίζατε οικονομικά.
εφημερίδες (ειδικά αθλητικές) δεν αγοράζω χρόνια τώρα.
θύμισε μου πότε έκανες 4 νίκες εναντίον μου σε μια χρονιά (αν κατάλαβα καλά) την τελευταία δεκαετία γιατί ειλικρινά δε θυμάμαι.
blackbusa
21/09/2007, 16:44
Εεεεε...νομίζω ότι κάτι μπέρδεψες.δεν έγραψα εγώ για το Μπάγεβιτς και τη συμπεριφορά σας σε/προς αυτόν.
Η μόνη αναφορά που έκανα στο Μπάγεβιτς ήταν στα "ΑΝ"...που λέγαμε.
σου λέω λοιπόν-και χωρίς πλέον να θυμάμαι όλοκληρο το 90λεπτο απ'έξω,πάνε νομίζω και 10 χρόνια?- ότι άλλο το ρίχνω ξύλο κάνωντας φάουλ και άλλο το κάνω φάουλ για να κόψω την μπάλα σε κάποιον.νομίζω την διαφορά την αντιλαμβάνεσαι.
Αυτό που κατ'εμέ παγιώσατε ως θέση οι ΑΕΚτζήδες,είναι το γεγονός ότι απο τότε ακόμα,κάθε μα κάθε σφύριγμα ήταν αιτία διαμαρτυρίας.έβγαινε η μπάλα για αράουτ (δεν έχει σημασία για σας αν ήταν σωστό ή όχι το σφύριγμα) και κάνατε λες και σας βιάζανε τη αδερφή και σας σφάζανε τη μάνα ρε παιδιά!Ημαρτον δηλαδή!
και αυτό το τροπάρι το κάνατε σημαία σας!
Μα την παναγία,μόνο έναν φίλο μου ΑΕΚτζη έχω δει όλα αυτα τα χρόνια,να κάνει κουβέντα και για τα στραβά σας.να κοιτάξει δηλαδή πρώτα την καμπούρα του πριν κοιτάξει του δίπλα.Μόνο έναν φίλε!
Περί Ριζούπολης τώρα.
καταρχάς να σου πω ότι ένα παιχνίδι κόντρα στο βάζελο,για μας μετράει πολύ παραπάνω απο ένα παιχνίδι κόντρα σε οποιονδήποτε άλλο στην Ελλάδα.φαντάζομια και για τους βάζελους το ίδιο ισχύει.Αυτοί είναι οι "αιώνιοι" αντίπαλοι μας.σόρρυ που δε σας παίζουμε,αλλά έτσι είναι,πως να το κάνουμε?
Η Ριζούπολη λοιπόν ήταν ένα αμάλγαμα πολλών παραγόντων όπως: "εκδίκηση" με την οπαδική έννοια για σκηνικά που είχαν συμβεί,υπέρμετρη θέληση για ψώλιασμα στο βάζελο.και ξέρεις που μπορεί να οδηγήσει μια μεγάλη μάζα ένα τέτοιο πάθος.
Επίσης ρόλο έπαιξε η ασυδοσία του Κόκκαλη.αμόλησε κάποιους εντελώς ελεύθερους,οι οποίοι δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν οι πρωτοστατούντες αλλά σίγουρα δεν βοήθησαν στην πιο ευνοϊκή ροή του παιχνιδιού.
Η Ριζούπολη αν το θες ήταν μια επίδειξη δύναμης προς το βάζελο σε πολλά και διάφορα επίπεδα.
ούτως ή άλλως η ατμόσφαιρα στα ντέρμπυ,μέχρι και το 04,ήταν πιο τεταμένη και κοιτώντας τώρα πίσω θα έλεγα ότι ανήκει και σε άλλη εποχή.πλέον χαλαρώσαν κάπως τα πράγματα.
'Αμα η ερώτηση σου όμως είναι,τις πταίει και οδηγηθήκαμε σε ασχήμιες,τότε απλά θα σου απαντήσω ο χουλιγκανισμός.
ας μη το αναλύσουμε όμως αυτό πιο πολύ,γιατί θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.
κανένας μας που ασχολείται με το σπορ,δεν είναι άμοιρος ευθυνών σε αυτό το θέμα.νομίζω?
Οντως δεν εισουν εσυ για την Ν.Φ. αλλα ο Billakos......βεβαια δεν μπορω να παραβλεψω οτι εισαι ο μοναδικος που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ειπες οτι εγινε κατι στην Ριζουπολη.....τωρα οσο αφορα αυτο που ειπες για την κακομοιρια και το κλαμα....ΑΝ ΠΕΖΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ....και θα σου πω το πιο απλο παραδειγμα.......το πρωταθλημα που κριθηκε μεταξυ μας στο 4-3 με τον Σαντος ακουσες κανεναν να κλαιγεται για διαιτησιες και αλλες μαλακιες....???οχι γιατι τοτε δεν υπηρχαν η κραγμενες φασεις που να εχουν μεινει στο μυαλο μας....δεν ειπε κανεις οτι και τα 10 που πηρατε ηταν ολα καλπικα....αλλα στα 5-6(κατα εμενα) ειχατε απιστευτη αβαντα απο την διαιτησια....παιξτο στα ισια οπως το 2002 και παρτο....αλλα οχι οπως της Ριζουπολης....εκει για μενα εισαι κοτα.....
Και επειδη εισαι μικρος και μαλλον δεν τα εζησες....το συνδρομο που λες και οντως υπαρχει για την διαιτησια απο την ΑΕΚ δεν υπηρχε παντα....ολα ξεκινησαν την 4 χρονια του βατραχου σε εσας.....το μονο κολλημα που ειχε ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ και ο βατραχος πιστευω,αφου τα ''σαρωνατε'' ολα τοτε,ηταν να καταφερετε να γ@αμησετε την ΑΕΚ...μεσα στο γηπεδο δεν γινοταν.....εεεεε....εγινε με αλλους τροπους....ειχαμε και τοτε και τους εβραιους....δεν ηθελε και πολλα....:wave2:
o_gavros
21/09/2007, 17:13
Οντως δεν εισουν εσυ για την Ν.Φ. αλλα ο Billakos......βεβαια δεν μπορω να παραβλεψω οτι εισαι ο μοναδικος που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ειπες οτι εγινε κατι στην Ριζουπολη.....τωρα οσο αφορα αυτο που ειπες για την κακομοιρια και το κλαμα....ΑΝ ΠΕΖΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ....και θα σου πω το πιο απλο παραδειγμα.......το πρωταθλημα που κριθηκε μεταξυ μας στο 4-3 με τον Σαντος ακουσες κανεναν να κλαιγεται για διαιτησιες και αλλες μαλακιες....???οχι γιατι τοτε δεν υπηρχαν η κραγμενες φασεις που να εχουν μεινει στο μυαλο μας....δεν ειπε κανεις οτι και τα 10 που πηρατε ηταν ολα καλπικα....αλλα στα 5-6(κατα εμενα) ειχατε απιστευτη αβαντα απο την διαιτησια....παιξτο στα ισια οπως το 2002 και παρτο....αλλα οχι οπως της Ριζουπολης....εκει για μενα εισαι κοτα.....
Και επειδη εισαι μικρος και μαλλον δεν τα εζησες....το συνδρομο που λες και οντως υπαρχει για την διαιτησια απο την ΑΕΚ δεν υπηρχε παντα....ολα ξεκινησαν την 4 χρονια του βατραχου σε εσας.....το μονο κολλημα που ειχε ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ και ο βατραχος πιστευω,αφου τα ''σαρωνατε'' ολα τοτε,ηταν να καταφερετε να γ@αμησετε την ΑΕΚ...μεσα στο γηπεδο δεν γινοταν.....εεεεε....εγινε με αλλους τροπους....ειχαμε και τοτε και τους εβραιους....δεν ηθελε και πολλα....:wave2:
Μπούσα, όντως μικρός είμαι.26 χρονών.
οι πρώτες μου μνήμες,είναι απο τις αρχές τις δεκαετίας του 90.
σίγουρα όμως,είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι ότι απο το 96,άντε 97 κλαίγεστε για τη διαιτησία.
Δε συμφωνώ ότι το σύνδρομο όπως το λες,ήρθε το 04-05 και τον 2ο ερχομό του Μπάγιεβιτς στον Πειραιά.
και θα σου πω γιατί δε συμφωνώ.
σαν Ολυμπιακοί,ένα απο τα πράγματα που κατηγορούσαμε τον Μπάγεβιτς ήταν το γεγονός ότι ποτέ δεν έκανε ότι μπορούσε για να κερδίζουμε την ΑΕΚ όταν αναμετριόμασταν.
Εμείς του προσάπταμε ότι λόγω αγάπης στην ΑΕΚ,δεν έβαζε τα δυνατά του για να σας νικήσουμε.
αν θυμάμαι καλά,επι Μπάιεβιτς στον Ολυμπιακό,τα περισσότερα μεταξύ μας παιχνίδια,έληξαν ισόπαλα.
για αυτό αν θυμάσαι είχε ψιλοξεσπάσει (και πάλι) σάλος τότε με την ακόμα μια ισοπαλία στο ΟΑΚΑ (τότε που χειροκροτήσατε το Ριβάλντο).
εξηγησε αν δε βαριέσαι πως γαμήσαμε την ΑΕΚ με "άλλους τρόπους"...
blackbusa
21/09/2007, 18:23
Μπούσα, όντως μικρός είμαι.26 χρονών.
οι πρώτες μου μνήμες,είναι απο τις αρχές τις δεκαετίας του 90.
σίγουρα όμως,είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι ότι απο το 96,άντε 97 κλαίγεστε για τη διαιτησία.
Δε συμφωνώ ότι το σύνδρομο όπως το λες,ήρθε το 04-05 και τον 2ο ερχομό του Μπάγιεβιτς στον Πειραιά.
και θα σου πω γιατί δε συμφωνώ.
σαν Ολυμπιακοί,ένα απο τα πράγματα που κατηγορούσαμε τον Μπάγεβιτς ήταν το γεγονός ότι ποτέ δεν έκανε ότι μπορούσε για να κερδίζουμε την ΑΕΚ όταν αναμετριόμασταν.
Εμείς του προσάπταμε ότι λόγω αγάπης στην ΑΕΚ,δεν έβαζε τα δυνατά του για να σας νικήσουμε.
αν θυμάμαι καλά,επι Μπάιεβιτς στον Ολυμπιακό,τα περισσότερα μεταξύ μας παιχνίδια,έληξαν ισόπαλα.
για αυτό αν θυμάσαι είχε ψιλοξεσπάσει (και πάλι) σάλος τότε με την ακόμα μια ισοπαλία στο ΟΑΚΑ (τότε που χειροκροτήσατε το Ριβάλντο).
εξηγησε αν δε βαριέσαι πως γαμήσαμε την ΑΕΚ με "άλλους τρόπους"...
Δεν ειπα το 04 αλλα τον τεταρτο χρονο στον παγκο του Ολυμπιακου....δηλαδη 1999....εποχη που φανταζομαι δεν καταλαβαινες και πολλα απο μπαλλα....τοτε μιλαμε για σφαγη κυριολεκτικα....ο σαλος με τον Ριβαλντο εγινε επειδη ενας μαλακας απο τα επισημα πεταξε ενα μπουκαλι στον Ριμπο (θυμασαι???)...και παρολα αυτα,και την αξια της εκεινης θεσης ο Ντεμης τον πεταξε εξω απο το γηπεδο και του επεστρεψε τα λεφτα....εποχες δυσκολες τοτε για την ΑΕΚ οικονομικα....δεν βαριεμαι καθολου και ειναι πολυ ευκολο....Ποντικης,Δημητροπουλος και σια (διαιτητες ειναι αν δεν τους θυμασαι).....και για την ιστορια.....το Παπουτσελιο πεναλντι το ξερεις????βγηκαν μετα και κατι κασσετες με ''περιεργους,κοκκαλιαριδες και θειους'',ακουστηκε και η ιστορικη φραση''το αιγαλεω και ο ολυμπιακος να κερδιζουνε και ολοι οι αλλοι να πανε να γ@μηθουνε''....ε δεν θελει και πολυ ρε φιλε....:wave2:
καλα ρε δε βαριεστε???
λεμε να κανουμε καμια διαμαχη να κανουμε τη πλακα μας να περασει η ωρα και εσεις εχετε κατσει και γραφετε εγκυκλοπαιδια....!!!!
ΕΛΕΟΣ !!!!!!
blackbusa
21/09/2007, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καλα ρε δε βαριεστε???
λεμε να κανουμε καμια διαμαχη να κανουμε τη πλακα μας να περασει η ωρα και εσεις εχετε κατσει και γραφετε εγκυκλοπαιδια....!!!!
ΕΛΕΟΣ !!!!!!
Ρεεεεεεεεεεε...βρηκαμε επιτελους εναν σοβαρο γαυρο και θα τον αφησουμε????:confused: :confused: :confused:
α.........ναι..............ξεχασα.............................γΓιωργακι.........
ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΣΥΝΟΥΣΙΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ
:beer: :beer: :beer: :beer:
Ρεεεεεεεεεεε...βρηκαμε επιτελους εναν σοβαρο γαυρο και θα τον αφησουμε????:confused: :confused: :confused: .........................
ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΑΚΙ....ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ???
QUIZ:ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ???
:a36:
blackbusa
21/09/2007, 19:07
ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΑΚΙ....ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ???
QUIZ:ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ???
:a36:
τι ειπαμε εχει στας Σερρας????
τι ειπαμε εχει στας Σερρας????
αγωνες ταχυτητας και οχι κουλαμαρας αρα μαλλον δε θα εισαι εκει.:wave2:
blackbusa
21/09/2007, 19:33
αγωνες ταχυτητας και οχι κουλαμαρας αρα μαλλον δε θα εισαι εκει.:wave2:
αν ερθω με τι μηχανη θα τρεξεις και με τη αριθμο να ερθω να σε καμαρωσω???:confused: :confused: :confused:
o_gavros
21/09/2007, 22:08
Δεν ειπα το 04 αλλα τον τεταρτο χρονο στον παγκο του Ολυμπιακου....δηλαδη 1999....εποχη που φανταζομαι δεν καταλαβαινες και πολλα απο μπαλλα....τοτε μιλαμε για σφαγη κυριολεκτικα....ο σαλος με τον Ριβαλντο εγινε επειδη ενας μαλακας απο τα επισημα πεταξε ενα μπουκαλι στον Ριμπο (θυμασαι???)...και παρολα αυτα,και την αξια της εκεινης θεσης ο Ντεμης τον πεταξε εξω απο το γηπεδο και του επεστρεψε τα λεφτα....εποχες δυσκολες τοτε για την ΑΕΚ οικονομικα....δεν βαριεμαι καθολου και ειναι πολυ ευκολο....Ποντικης,Δημητροπουλος και σια (διαιτητες ειναι αν δεν τους θυμασαι).....και για την ιστορια.....το Παπουτσελιο πεναλντι το ξερεις????βγηκαν μετα και κατι κασσετες με ''περιεργους,κοκκαλιαριδες και θειους'',ακουστηκε και η ιστορικη φραση''το αιγαλεω και ο ολυμπιακος να κερδιζουνε και ολοι οι αλλοι να πανε να γ@μηθουνε''....ε δεν θελει και πολυ ρε φιλε....:wave2:
Καταλάβαμε και οι δύο λάθος.
το δικό μου το διόρθωσες βάζωντας ημερομηνία.
το δικό σου το διορθώνω λέγωντας ότι όταν σου είπα για σάλο,δεν εννοούσα το τι πρακτικές (ορθά) ακολούθησε η ομάδα σου για αυτόν που πέταξε το μπουκάλι.
Αναφερόμουν στο χαμό που έγινε στα της δικής μου ομάδας,μετά απο ακόμα μια ισοπαλία με το ΑΕΚ,έχοντας ως προπονητή το Μορφέα.
χε χε χε...έχει πλάκα να κοροϊδεύεις έτσι με τακτ τον "πιτσιρικά" ε?
μιλάς για την εποχή 99,που είχα μακράν την καλύτερη επίθεση και (σχετικά) μακράν την καλύτερη άμυνα ε? με 82-22 ...
το '99 που έφτασα στους 8 του Τσ.Λ....(ας όψεται ο μαλάκας ο Ελέ και οι αέρηδες που τον πήραν και τον σήκωσαν)
το '99 που γαμούσα κι έδερνα...και δε μίλαγε κανείς γιατί απλά δεν με έφτανε?
τι να πω,ίσως και κάτι να θυμάμαι και ίσως κάτι να καταλάβαινα απο μπάλα...:winka:
Μα τι μου λες τώρα ρε φίλε?αλήθεια το όνομα σου ποιο είναι?έπιασες και έβαλες σε σύγκριση την καλύτερη μου χρονιά την τελευταία δεκαετία,που έπαιζα μπαλάρα και είχα τους καλύτερους μακράν του δεύτερου (καλά αυτό τείνει να γίνει κανόνας πλέον) παίχτες.
Εσύ βλέπεις ότι ο Ποντίκης τότε σας κοκκίνησε άδικα,εγώ δίκαια.
κάποιοι απο τους παίκτες είχαν ξεχάσει ότι το άθλημα λέγεται ποδόσφαιρο και όχι Ειδικές Δυνάμεις εν δράση.
εσύ (φαντάζομαι) θα πιστεύεις ότι πέρυσι αδικηθήκατε κατάφωρα στο μεταξύ μας παιχνίδι που έληξε 3-3...ε?
μην το κουράζουμε άλλο.
Ναι και τον παπουτσέλη θυμάμαι και πόσο μούφα ήταν εκείνο το πέναλτυ θυμαμαι,και την κασέτα που λες θυμάμαι και όλα.
Επίσης θυμάμαι να σας έχω κάνει πελατάκια και τους 2 βασικούς μου αντιπάλους μέσα στα τελευταία 12 χρόνια...
Ένα περίεργο πράμα όμως ρε παιδί μου,όλοι αρχίσατε να κόπτεστε για το ευ αγωνίζεσθε και την ευμάρεια του Ελληνικού ποδοσφαίρου αφού είχατε φροντίσει να κάνετε πρώτα και οι δύο τις πιτσικουλιές σας(mi llamo Tigre & ΣΙΑ e mi llamo Capitan)... :winka:
παράξενα πράματα ρε γαμώτι...αλλά μάλλον θα'ναι που είμαι μικρός και τότε δεν καταλάβαινα...
Τα σέβη μου προς όλους τους θιγμένους και πονεμένους αντιπάλους μου
giobazolias
21/09/2007, 23:15
Ρε μάστορα ώρες ώρες μπορείς να γίνεις εκτός απο εριστικός (που πιστεύω ότι το κυνηγάς αυτό),και μεγάλος σπαζοκλαμπάνιας.(sic)..............
Και επειδή φαίνεται η ηλικία έχει αρχίσει να φθείρει αρνητικά τη μνήμη σου...............
Άντε γιατί και η μαλακία και η ανοχή σε αυτήν έχει κάποια όρια..........
..........................
..................................
Επειδή είσαι τόσο τυφλωμένος απο την κόμπλα σου..................
σου προτείνω αν δεν διαβάζεις καλά λόγω πρεσβυωπίας,να επισκεφθείς έναν οφθαλμίατρο..................
κάθε γραμμή που προσθέτω σ
ε αυτό το ποσ με κάνει και τσιτώνω περισσότερο με τη μαλακία που βλέπω ότι σε δέρνει..............
ρε άντε κάνε μας τη χάρη.............
ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ Ε???
Κανεις αλλος δεν εχει κανει τοσο μεγαλη επιθεση σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!! (τουλαχιστον εδω στις αθλητικες διαμαχες).
Και η μεγαλη αντιφαση ξερεις ποια ειναι???
προχτες εκραζες τους Λατσιαλι γιατι δεν γουσταρεις φασιστες, αλλα σημερα η συμπεριφορα σου ειναι λιγο φασιστικη!:winka:
Εδω μεσα ειμαστε 10/20 ατομα που τα χωνουμε ο ενας στον αλλο για τις ομαδες............. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ!!!!
εσυ πως τα καταφερες και αρπαξες με τη μια, ρε τσακαλι?????
το μονο σου ελαφρυντικο ειναι οτι μπορει να μην εχεις πιασει ακομα τον παλμο............και ειναι δεκτο!!!
εκτος και αν εισαι ενας στρατευμενος γαυρος.................που του θιξαν τα ιδανικα! :a9:
αν ερθω με τι μηχανη θα τρεξεις και με τη αριθμο να ερθω να σε καμαρωσω???:confused: :confused: :confused:
ειπα εγω οτι θα τρεξω ???
τι εχει στα σερρας ρωτησες και σου απαντησα.
αλλα δε θα ερθεις.:a17:
blueblack
22/09/2007, 06:52
ο :a024: το :a022: :a022: :a022: :a022:
Σε ότι σου είπα γαργάρα και α βα βα...χαίρομαι.
κάτσε να θαυμάζεις το θεμέλιο για την Εθνική ομάδα,Νικολαϊδη...
Δύσκολα θα κάνω τον κόπο να σου ξαναγράψω...γιατί πολύ απλά δε νιώθεις!
Θα πεις αυτό που έχεις να πεις και όσο για το τι λέει ο άλλος?"ώχου καημένε τώρα..."
πάντως να καβαλάς μπούσα και να πίνεις...τσάι,χτυπάει κάπως...:a15:
EΣΥ..........ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ...........
ΔΙΑΒΑΖΕ...........ΔΙΑΒΑΖΕ............ΔΙΑΒΑΖΕ..............
Άν διάβαζες θά έβλεπες................αύτά πού έγραψα γιά .......ΜΟΝΑΚΟ......ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...ΡΕΑΛ...
Εύχαριστώ γιά τά καλά σου λόγια.......!!!!!
Στήν ήλικία μου........ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟ........ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΑΙ........
μέσα άπό τό net.....!!!!!!!
Έγώ θά σέ διαβάζω ,γράφε έσύ.......
Πάντως μού άρέσεις.........
Φαντάσου νά μήν ήσουν καί λάτρης τής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.........δηλαδή πώς θά άντιδρούσες...
ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ..........ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ........ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ........
τότε ίσως ξαναμιλήσουμε γιά μπάλλα μαζί,ίσως καταλάβεις ότι έδώ μέσα.........
απλά διασκεδάζουμε.......διότι άν σού άπαντούσα στό ύφος πού μίλησες θά γινόμασταν
ΚΑΙ...........ΟΙ ΔΥΟ.................ΓΕΛΟΙΟΙ.........!!!!!!!
Πάω γιά τό τσάι μου.........νά σού πώ καί τό μυστικό γιά τό haya........EXΩ.....ΣΩΦΕΡ...
blueblack
22/09/2007, 07:11
ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗΣ............
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.............
ΠΟΝΤΙΚΗΣ...................
ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ....................
ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ....................
ΚΟΚΚΙΝΟΣ.......................
ΖΩΓΡΑΦΟΣ......................
ΒΑΣΣΑΡΑΣ........................
ΣΠΑΘΑΣ.........έρχεται...............
TO BE CONTINUED...........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blueblack
22/09/2007, 07:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ Ε???
Κανεις αλλος δεν εχει κανει τοσο μεγαλη επιθεση σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!! (τουλαχιστον εδω στις αθλητικες διαμαχες).
προχτες εκραζες τους Λατσιαλι γιατι δεν γουσταρεις φασιστες, αλλα σημερα η συμπεριφορα σου ειναι λιγο φασιστικη!:winka:
Εδω μεσα ειμαστε 10/20 ατομα που τα χωνουμε ο ενας στον αλλο για τις ομαδες............. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ!!!!
το μονο σου ελαφρυντικο ειναι οτι μπορει να μην εχεις πιασει ακομα τον παλμο............και ειναι δεκτο!!!
εκτος και αν εισαι ενας στρατευμενος γαυρος.................που του θιξαν τα ιδανικα! :a9:
ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΜΑ..............
Τόν έχω ήδη .........ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ.......
ΠΑΤΕΡ...........ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ.........
ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ........
ΥΓ. Μάς έκανε καί μαθήματα δημοκρατίας.......:rotflmao: :rotflmao:
Α και επειδή εσύ συγκεκριμένα αρέσκεσαι στο να λες ότι μου έκανες κηδείες...μάθε λοιπόν ότι σε έχω πελάτη...
πόσα είχε μετρήσει ρε ο Ηλίας...εκεί πάνω που τον είχατε βάλει?
ξέρεις για το ρολόι μιλάω...
το 6-1 ειναι το δευτερο παιχνιδι του κυπελου που η ΑΕΚ κατεβηκε αναγκαστηκα...μιση στο ΟΑΚΑ μετα το θεικο παιχνιδι στη Φιλαδελφια με διαιτητη τον Ποντικη. οπως ειπα ξεχνας ευκολα. σε εκεινο το παιχνιδι και ενω προηγηθηκαμε ... μας ακυρωσαν κανονικο γκολ, δε μας εδωσαν πεναλτυ και απεβαλαν βε 2η κιτρινη τον Ζηκο ενω δεν εκανε ουτε ενα φαουλ για καρτα (και τις 2 αδικα) και στα καπακια απεβαλε και τον Νικολαιδη με κοκκινη για διαμαρτηρια.... ολο το γηπεδο ζηταγε απο την ομαδα να φυγει απο το γηπεδο αλλα ο μαλακας ο Σταθης εκανε τη μαλακια που εκανε τεσπα.... ο αγωνας ηταν μια ακομα κομωδια που οργανωσε η παραγκα..... και κοστησε στην ΑΕΚ πολλες τιμωριες καρτες κτλ... ετσι για να την αποτελιωσει ο Θειος (παντα ειχε ενα κομπλεξ με την ΑΕΚ....)
ΒΤW τον Ατματζιδη τον εχεις στη μνημη σου σαν κακο τερμα ε? κατσε βα φρεσκαρω τη μνημη ψαριου που εχεις...
http://www.youtube.com/watch?v=f8Z8FQFiT00
έβαλες σε σύγκριση την καλύτερη μου χρονιά την τελευταία δεκαετία,που έπαιζα μπαλάρα και είχα τους καλύτερους μακράν του δεύτερου (καλά αυτό τείνει να γίνει κανόνας πλέον) παίχτες.
τα τελευται 13 χρονια που δεν εχω παρει πρωταθλημα (μονο 4 κυπελα) εχουν παιξει στην ομαδα μου οι εξης
Νικολαΐδης
Τσιάρτας
Γεωργάτος
Σαραβάκος
Δέλλας
Δημητριάδης
Δώνης
Ζαγοράκης
Ζήκος
Κασάπης
Κατσουράνης
Καψής
Κωστής
Λυμπερόπουλος
Μανωλάς
Μητρόπουλος
Μπατίστα
Μπορμπόκης
Savevski Toni
Ciric Dragan
Gamarra Carlos
Ketsbaia Timuri
Marcelo Veridiano
Navas Fernando
Ivic Ilija
Alves Bruno
Assuncao Paulo
Emerson
KTL KTL
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.... ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ EURO 2004 ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ
[B]
εσύ (φαντάζομαι) θα πιστεύεις ότι πέρυσι αδικηθήκατε κατάφωρα στο μεταξύ μας παιχνίδι που έληξε 3-3...ε?
μην το κουράζουμε άλλο.
http://www.youtube.com/watch?v=4SDm7j3M0sg&mode=related&search=
o_gavros
22/09/2007, 11:52
ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ Ε???
cool φίλε,γιατί σε λίγο θα με έχεις με κοντό μουστακάκι και χτένισμα καπέτα...
το ότι τα'χωσα σε κάποιον με κάνει αμέσως αμέσως φασίστα???μην τρελαθούμε και τελείως.
εσύ δεν έχεις εκνευριστεί ποτέ σου?
Όσο για το στρατευμένος...γελάω.
τελικά ο "Τσουκαλάς" και η αυτή λογική μας έχει στιγματίσει.
Δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά εγώ είχα να γράψω στα αθλητικά,πολύ καιρό.δνε ξέρωπως μου ήρθε να το ξανακάνω,αλλά τελος πάντων το έκανα.
Είδες να μιλάω άσχημα με οποιονδήποτε απο εσάς?
ο ιρινιαας έχει ένα στυλ που (εν γνώσει του πιστεύω) ξεπερνά πολλές φορές τα όρια του εριστικού,και κάπου εκνευρίστηκα.
Δε λέω,μαλακία,αλλά όποιος είναι τέρας ηρεμίας και δεν εκνευρίζεται ποτέ ας μου ρίξει την πρώτη κοτρώνα...:lol:
ε μα ξέρω γω?βγήκε αμέσως το συμπέρασμα ρε μάγκες...φασίστας...ρε ήμαρτον ρε που λέει κι ο ξεδοντιάρης.
o_gavros
22/09/2007, 11:58
EΣΥ..........ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ...........
ΔΙΑΒΑΖΕ...........ΔΙΑΒΑΖΕ............ΔΙΑΒΑΖΕ..............
Άν διάβαζες θά έβλεπες................αύτά πού έγραψα γιά .......ΜΟΝΑΚΟ......ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...ΡΕΑΛ...
Εύχαριστώ γιά τά καλά σου λόγια.......!!!!!
Στήν ήλικία μου........ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟ........ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΑΙ........
μέσα άπό τό net.....!!!!!!!
Έγώ θά σέ διαβάζω ,γράφε έσύ.......
Πάντως μού άρέσεις.........
Φαντάσου νά μήν ήσουν καί λάτρης τής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.........δηλαδή πώς θά άντιδρούσες...
ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ..........ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ........ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ........
τότε ίσως ξαναμιλήσουμε γιά μπάλλα μαζί,ίσως καταλάβεις ότι έδώ μέσα.........
απλά διασκεδάζουμε.......διότι άν σού άπαντούσα στό ύφος πού μίλησες θά γινόμασταν
ΚΑΙ...........ΟΙ ΔΥΟ.................ΓΕΛΟΙΟΙ.........!!!!!!!
Πάω γιά τό τσάι μου.........νά σού πώ καί τό μυστικό γιά τό haya........EXΩ.....ΣΩΦΕΡ...
κοίτα μπορεί να ήμουν λάθος που στα έχωσα αλλά όχι να βγάζεις και την ουρίτσα σου απ'όξω έτσι???
ξέρεις πολύ καλά αν ο τρόπος που διαλέγεις να γράψεις προκαλεί ή όχι αντιδράσεις.
όπως και να'χει,εγώ ζητώ συγνώμη.
βέβαια,βλέπω κομμάτι δύσκολο να ξαναμπώ σε τέτοια μακροσκελή ανάλυση με σένα.
μου φαίνεται πως μιλάς και δεν βλέπεις παραπέρα απο την παγιωμένη γνώμη σου.οπότε τι νόημα έχει να μιλάς με κάποιον που απλά δεν "ακούει"?
Υ.Γ. Μπούσα με σωφέρ?δε'ν κακό...
o_gavros
22/09/2007, 12:09
το 6-1 ειναι το δευτερο παιχνιδι του κυπελου που η ΑΕΚ κατεβηκε αναγκαστηκα...μιση στο ΟΑΚΑ μετα το θεικο παιχνιδι στη Φιλαδελφια με διαιτητη τον Ποντικη. οπως ειπα ξεχνας ευκολα. σε εκεινο το παιχνιδι και ενω προηγηθηκαμε ... μας ακυρωσαν κανονικο γκολ, δε μας εδωσαν πεναλτυ και απεβαλαν βε 2η κιτρινη τον Ζηκο ενω δεν εκανε ουτε ενα φαουλ για καρτα (και τις 2 αδικα) και στα καπακια απεβαλε και τον Νικολαιδη με κοκκινη για διαμαρτηρια.... ολο το γηπεδο ζηταγε απο την ομαδα να φυγει απο το γηπεδο αλλα ο μαλακας ο Σταθης εκανε τη μαλακια που εκανε τεσπα.... ο αγωνας ηταν μια ακομα κομωδια που οργανωσε η παραγκα..... και κοστησε στην ΑΕΚ πολλες τιμωριες καρτες κτλ... ετσι για να την αποτελιωσει ο Θειος (παντα ειχε ενα κομπλεξ με την ΑΕΚ....)
ΒΤW τον Ατματζιδη τον εχεις στη μνημη σου σαν κακο τερμα ε? κατσε βα φρεσκαρω τη μνημη ψαριου που εχεις...
http://www.youtube.com/watch?v=f8Z8FQFiT00
http://www.youtube.com/watch?v=4SDm...ted&search=
Εσύ μανίτσα είσαι η χαρά της διαμάχης στο ίντερνετ!
ίσως και έτσι να'ναι καλύτερα και να το'χεις πιάσει περισσότερο απο μένα το νόημα.
αλλά έλεος ρε μάστορα,μη μου βάζεις άλλα βιντεάκια ΑΕΚτζήδων απο youtube ως επιχείρημα ή προσπάθεια αποδειξης.
θα βάζω και γω βιντεάκια γαύρων και πιάσ' τ' αυγό και κούρευτο!
ξέρεις τα αποσπασματικά βιντεάκια,είναι μια ψευδαίσθηση.γιατί ακριβώς είναι αποσπασματικά...
ο Λιάκος μια χαρά τέρμας ήταν...:lol: :lol: :lol:
τα τελευται 13 χρονια που δεν εχω παρει πρωταθλημα (μονο 4 κυπελα) εχουν παιξει στην ομαδα μου οι εξης
Νικολαΐδης
Τσιάρτας
Γεωργάτος
Σαραβάκος
Δέλλας
Δημητριάδης
Δώνης
Ζαγοράκης
Ζήκος
Κασάπης
Κατσουράνης
Καψής
Κωστής
Λυμπερόπουλος
Μανωλάς
Μητρόπουλος
Μπατίστα
Μπορμπόκης
Savevski Toni
Ciric Dragan
Gamarra Carlos
Ketsbaia Timuri
Marcelo Veridiano
Navas Fernando
Ivic Ilija
Alves Bruno
Assuncao Paulo
Emerson
KTL KTL
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.... ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ EURO 2004 ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ
Ρε παλικάρι πίνεις τίποτα ρε???:lol:
θέλω και εγώ άμα είναι ένα 20αρικο απο το σταφ σου,για δοκιμή.
τι ακριβώς κάνεις εδώ?να μετρήσουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη???:lol:
εκτός του ότι πολλοί απο τους παίκτες στη λίστα σου ήταν του Ολυμπιακού(και αν έχεις το θεό σου βάζεις και τη σημαία του Παναθηναϊκού μέσα),δε νομίζω να θες να κάτσω να κάνω λίστα παιχταράδων που είχα στην ομάδα μου...θα σε πιάσει κατάθλιψη...
la_villa
22/09/2007, 13:06
Νικολαΐδης
Τσιάρτας
Γεωργάτος
Σαραβάκος
Δέλλας
Δημητριάδης
Δώνης
Ζαγοράκης
Ζήκος
Κασάπης
Κατσουράνης
Καψής
Κωστής
Λυμπερόπουλος
Μανωλάς
Μητρόπουλος
Μπατίστα
Μπορμπόκης
Savevski Toni
Ciric Dragan
Gamarra Carlos
Ketsbaia Timuri
Marcelo Veridiano
Navas Fernando
Ivic Ilija
Alves Bruno
Assuncao Paulo
Emerson
KTL KTL
τι κτλ κτλ ρε idi
μα δεν έχεις στην λίστα και καναν τρελό παιχταρα!!!
ελεος δηλ
απο τετοιους απειρους στην ελλάδα
προτασοφ?λιφτοτσενκο?γιουσκοβιακ?καρεμπε?ζιοβανι?
vangelis 64
22/09/2007, 13:34
τι κτλ κτλ ρε idi
ελεος δηλ
απο τετοιους απειρους στην ελλάδα
προτασοφ?λιφτοτσενκο?καρεμπε?γιουσκοβιακ? ζιοβανι? Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
la_villa
22/09/2007, 13:52
γελας ε?
και να φανταστείς οτι ουτε καν τετοιο δεν πήρατε...
(απο ονόματα λέμε...γιατι και στου Idi ονοματα είδα)
giobazolias
22/09/2007, 14:59
γελας ε?
και να φανταστείς οτι ουτε καν τετοιο δεν πήρατε...
(απο ονόματα λέμε...γιατι και στου Idi ονοματα είδα)
Δεν ξερω γιατι ο Βαγγελης γελαει με τον Γιουσκοβιακ.................
που πηγε στο θρυλο........... ως ανταγωνιστης του Βαζεχα στην εθνικη Πολωνιας :lol:
Αλλα εγω μολις ακουω αυτο το ονομα, το πρωτο πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι τα 2 πεναλτυ που ειχε κτυπησει σε αγωνα με τον αθηναικο (αν θυμαμαι καλα)
Το πρωτο το εχασε.............
και το δευτερο ΜΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εφτασε η μπαλλα στην αγκαλια του τερματοφυλακα,
γιατι αντι να σουταρει.....................................................οργωσε το σημειο του πεναλτυ!!!
ακομα και οι σχολιαστες του μεγκα τοτε, χεστηκαν στο γελιο και μετα δυσκολιας μετεδωσαν την φαση!!!
:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:
εκτός του ότι πολλοί απο τους παίκτες στη λίστα σου ήταν του Ολυμπιακού(και αν έχεις το θεό σου βάζεις και τη σημαία του Παναθηναϊκού μέσα).............
και πανω που ηθελα και γω να φτιαξω μια λιστα με τους παικτες του Παναθηναικου!!
ημουν σε διλλημα αν θα εβαζα και τον Τασο Μητροπουλο που εκανε λαμπρη 6μηνη καριερα στον ΠΑΟ, οταν ηταν 39 χρονων!
:lol: :lol: :lol:
Αχ βρε idi μου.... Παλι λαθος βιντεο εβαλες.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=4EFJYnEf5pg
:rotflmao: :rotflmao:
[B]τα τελευται 13 χρονια που δεν εχω παρει πρωταθλημα (μονο 4 κυπελα) εχουν παιξει στην ομαδα μου οι εξης
Νικολαΐδης
Τσιάρτας
Γεωργάτος
Σαραβάκος
Δέλλας
Δημητριάδης
Δώνης
Ζαγοράκης
Ζήκος
Κασάπης
Κατσουράνης
Καψής
Κωστής
Λυμπερόπουλος
Μανωλάς
Μητρόπουλος
Μπατίστα
Μπορμπόκης
Savevski Toni
Ciric Dragan
Gamarra Carlos
Ketsbaia Timuri
Marcelo Veridiano
Navas Fernando
Ivic Ilija
Alves Bruno
Assuncao Paulo
Emerson
KTL KTL
ΤΡΟΧΑΝΑΣ
ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ
ΚΑΡΡΑΣ
UNIC
ΜΑΚΑΡΟΣ :a38: :a36:
Αχ ... Ποσα ΔΕΝ ξερεις..... :(
Εσύ μανίτσα είσαι η χαρά της διαμάχης στο ίντερνετ!
ίσως και έτσι να'ναι καλύτερα και να το'χεις πιάσει περισσότερο απο μένα το νόημα.
αλλά έλεος ρε μάστορα,μη μου βάζεις άλλα βιντεάκια ΑΕΚτζήδων απο youtube ως επιχείρημα ή προσπάθεια αποδειξης.
θα βάζω και γω βιντεάκια γαύρων και πιάσ' τ' αυγό και κούρευτο!
ξέρεις τα αποσπασματικά βιντεάκια,είναι μια ψευδαίσθηση.γιατί ακριβώς είναι αποσπασματικά...
ο Λιάκος μια χαρά τέρμας ήταν...:lol: :lol: :lol:
Ρε παλικάρι πίνεις τίποτα ρε???:lol:
θέλω και εγώ άμα είναι ένα 20αρικο απο το σταφ σου,για δοκιμή.
τι ακριβώς κάνεις εδώ?να μετρήσουμε ποιος την έχει μεγαλύτερη???:lol:
εκτός του ότι πολλοί απο τους παίκτες στη λίστα σου ήταν του Ολυμπιακού(και αν έχεις το θεό σου βάζεις και τη σημαία του Παναθηναϊκού μέσα),δε νομίζω να θες να κάτσω να κάνω λίστα παιχταράδων που είχα στην ομάδα μου...θα σε πιάσει κατάθλιψη...
περιμενω να βρεις βιντεακι με πετσινο πεναλτυ που εχει κερδισει η ΑΕΚ ενατιον του γαυρου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: , γιατι αν θες βρισκω καμια 10ρια του γαυρου με προταγωνιστες τους γνωστους κυριους με τα μαυρα...
ο Λιακος ΗΤΑΝ γαμω τα τερματα.... θες δε θες να το πιστεψεις... αλλα "ο Ντεμης δε πηρε πρωταθλημα" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και τους παιχτες που εβαλα για να δεις ποσο παιχταραδες και υπερομαδες ειχες αυτα τα τελευταια 10 χρονια..... κλαιν μαιν....
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 13ΕΤΙΑ, ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΕ ΑΜΑ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ.... :smokin:
ΤΡΟΧΑΝΑΣ
ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ
ΚΑΡΡΑΣ
UNIC
ΜΑΚΑΡΟΣ :a38: :a36:
Αχ ... Ποσα ΔΕΝ ξερεις..... :(
ΟΧΙ ΞΕΡΩ...
ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ, ΚΟΣΚΩΤΑΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι κτλ κτλ ρε idi
ελεος δηλ
ΕΕΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΜΠΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Α BTW Ο ΖΙΟΒΑΝΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΑΜΠΡΞ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΤΕΛΥΤΕΤΑ 13ΕΤΙΑ (ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ)...
ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ? ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ.... "Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΕ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΕΓΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΚΤΛ ΚΤΛ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΤΕΛΥΤΕΤΑ 13ΕΤΙΑ (ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ)...
ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ? ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ.... "Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΕ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΕΓΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΚΤΛ ΚΤΛ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Aχ.. Παλι τα ιδια και τα ιδια ρε φιλε.....
Δες στα 13 χρονια που λες ποσους βαθμους σκορπισατε τσαμπα και βερεσε με ουραγους κλπ...
Κανε μια λιστα την καθε χρονια με τους χαμενους βαθμους.... :rolleyes:
Και οταν συνελθεις απο το σοκ τα ξαναλεμε.....:rolleyes:
o_gavros
22/09/2007, 21:00
ρε λεβέντη δεν με εννόησες μάλλον.
δεν είπα ότι κάποιοι στη λίστα σου δεν ήταν παίκτες της ΑΕΚ.
εννοούσα ότι κάποιοι ήταν ΚΑΙ παίκτες του Ολυμπιακού (πριν κυρίως αλλά και ορισμένοι μετά την ΑΕΚ).
αλλά και πάλι σου ξαναλέω,δε θες να την βγάλω έξω....:lol: :lol: και να τις συγκρίνουμε...θα κλαις με μαύρο δάκρυ.
γιατί ασχέτως αν η λίστα σου έχει καλούς παίχτες (που όντως καλοί ήταν όλοι),στην ομάδα μου έχω δει ονόματα που κατα τα άλλα εσύ μόνο στα όνειρα που λέει και το άσμα.
τι κόλλημα έχεις φάει με το "ο ντέμης δεν πήρε πρωτάθλημα"?
ένας καλός επιθετικός που ήταν βαμένος ΑΕΚτζής.ε και?
ο πρώτος καλός παίχτης νομίζεις είναι που γουστάρει τη φανέλα που φοράει και σαν οπαδός?
έχεις καταλάβει ότι το μόνο που έχεις να αντιτάξεις είναι κάποια γκολ του Ντέμη ενάντιον του Ολυμιακού?
όπως όμως σου είπα και σε προηγούμενο ποστ...για τον μικρό η νίκη απέναντι στο μεγάλο είναι κάτι που θα μείνει στους αιώνες...
σε αυτό που σου είπα προηγούμενα και στο επαναλαμβάνει τώρα ο φίλος απο πάνω,σχετικά με τους βαθμούς που πέταγες απο δω κι απο κει,σου φταίει ο Κόκκαλης ή/και ο Θωμάς???
το έχετε πιπιλίσει τόσο το καραμελάκι που έλιωσε πια...νυσάφι!
και όσο για το Λιάκο ναι έχεις δίκιο ρε...αυτός καλός ήταν...το ΑΕΚάκι ήσαντο μπορντέλο :lol: :lol:
foreva πουθενάδες...keep crying
Δες στα 13 χρονια που λες ποσους βαθμους σκορπισατε τσαμπα και βερεσε με ουραγους κλπ...
Πολλους σκορπισαμε ρε STOYBI.Το θεμα ειναι οτι εσεις δεν τους σκορπουσατε επειδη
ειχατε ομαδαρα ε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε γαυρε τι χατζηαβατη σε ειπε ο δουκας πιο πανω.Εσυ εισαι ολος ο θιασος μαζι..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
giobazolias
22/09/2007, 21:48
στουβι!
για δες και συ τους βαθμους που οταν κυνδυνευε να σκορπισει ο θρυλος, ετρεχε απο πισω το κορακι να τους μαζεψει..............
σε ποσους αγωνα αφησε τους αντιπαλους σου με 10????
ποσα πεναλτυ εδωσε στο τζορτζεβιτς να βαρεσει???
σε ποσους αγωνες σε ξεκoλλησε απ την ισοπαλια με αυτον τον τροπο????
μεχρι που ηρθε ο ριβαλντο και το κορακι εκοψε τα πεναλτυ και αρχισε να μοιραζει τα φαουλ εξω απ την περιοχη!
τα πεναλτυ που εχει βαρεσει ο τζορτζεβιτς στην καριερα του οσο ειναι στην ελλαδα ............ειναι σιγουρα παγκοσμιο ρεκορ!
iΑρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias [/i
[B]στουβι!
για δες και συ τους βαθμους που οταν κυνδυνευε να σκορπισει ο θρυλος, ετρεχε απο πισω το κορακι να τους μαζεψει..............
σε ποσους αγωνα αφησε τους αντιπαλους σου με 10???? >>>>>>> NAI E... ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ???
ποσα πεναλτυ εδωσε στο τζορτζεβιτς να βαρεσει??? >>>>>ΝΑΙ Ε.... ΠΟΣΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ??
σε ποσους αγωνες σε ξεκoλλησε απ την ισοπαλια με αυτον τον τροπο???? ΝΑΙ Ε ... ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ??
μεχρι που ηρθε ο ριβαλντο και το κορακι εκοψε τα πεναλτυ και αρχισε να μοιραζει τα φαουλ εξω απ την περιοχη!>>>>>> ΕΛΑ......
τα πεναλτυ που εχει βαρεσει ο τζορτζεβιτς στην καριερα του οσο ειναι στην ελλαδα ............ειναι σιγουρα παγκοσμιο ρεκορ! >>>>>>> ΤΟ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΚΟΡ ΠΟΣΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΗΤΑΝ ???? :look:
Εντυπωσεις να δημιουργουμε και οτι ναναι...... :sick:
Κατα τα αλλα να σου υπενθυμησω οτι μονο την περασμενη χρονια Ο ΠΑΟ τσιμπησε Βαθμους σε 5 ( ΠΕΝΤΕ ) αγωνες..... Στις καθυστερησεις.... Εκει να δεις ρεκορ με τα μαγικα χερια που τον κραταγαν τα τελευταια λεπτα ( 90+) μπροστα απο την αντιπαλη εστια κυριως με στημενες φασεις...... :winka:
blackbusa
23/09/2007, 00:16
iΑρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias [/i
[B]στουβι!
σε ποσους αγωνα αφησε τους αντιπαλους σου με 10???? >>>>>>> NAI E... ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ???
ποσα πεναλτυ εδωσε στο τζορτζεβιτς να βαρεσει??? >>>>>ΝΑΙ Ε.... ΠΟΣΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ??
σε ποσους αγωνες σε ξεκoλλησε απ την ισοπαλια με αυτον τον τροπο???? ΝΑΙ Ε ... ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ??
μεχρι που ηρθε ο ριβαλντο και το κορακι εκοψε τα πεναλτυ και αρχισε να μοιραζει τα φαουλ εξω απ την περιοχη!>>>>>> ΕΛΑ......
τα πεναλτυ που εχει βαρεσει ο τζορτζεβιτς στην καριερα του οσο ειναι στην ελλαδα ............ειναι σιγουρα παγκοσμιο ρεκορ! >>>>>>> ΤΟ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΚΟΡ ΠΟΣΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΗΤΑΝ ???? :look:
Εντυπωσεις να δημιουργουμε και οτι ναναι...... :sick:
Κατα τα αλλα να σου υπενθυμησω οτι μονο την περασμενη χρονια Ο ΠΑΟ τσιμπησε Βαθμους σε 5 ( ΠΕΝΤΕ ) αγωνες..... Στις καθυστερησεις.... Εκει να δεις ρεκορ με τα μαγικα χερια που τον κραταγαν τα τελευταια λεπτα ( 90+) μπροστα απο την αντιπαλη εστια κυριως με στημενες φασεις...... :winka:
Mετα απο τετοια τεκμηριομενη απαντηση εγω συμφωνω........τελλλλλλλοοοοοοοοςςςςςςςς
:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :lol: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :lol:
Mετα απο τετοια τεκμηριομενη απαντηση εγω συμφωνω........τελλλλλλλοοοοοοοοςςςςςςςς
:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :lol: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :lol:
Ερωτησεις ηταν οχι απαντηση.......:uplate:
Αν ξερεις τις απαντησεις εσυ πολυ ευχαριστως ......:D
Ξερεις ????? :confused:
blackbusa
23/09/2007, 00:28
Ερωτησεις ηταν οχι απαντηση.......:uplate:
Αν ξερεις τις απαντησεις εσυ πολυ ευχαριστως ......:D
Ξερεις ????? :confused:
Εγω της ξερω.......επειδη ομως ως γνωστων και καποιος να σου απαντηση και θα κανεις παλι ερωτησεις η την παπια η θα κανεις τουμπεκι,απλα συμφωνω μαζι σου......ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ......και αν βγαλει ακρη να με χεσετε.....
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :lol: :rotflmao: :bigcry:
Εγω της ξερω.......επειδη ομως ως γνωστων και καποιος να σου απαντηση και θα κανεις παλι ερωτησεις η την παπια η θα κανεις τουμπεκι,απλα συμφωνω μαζι σου......ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ......και αν βγαλει ακρη να με χεσετε.....
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :lol: :rotflmao: :bigcry:
Δεν θυμαμαι να εκανα τουμπεκι η την παπια σε κατι που με ρωτησες......:rolleyes:
Κατα τα αλλα .... Στησε μουρη και καλη ορεξη.......:D
blackbusa
23/09/2007, 00:49
Στησε μουρη και καλη ορεξη.......:D
Αυτο τη σημαινει ειπαμε???
Αυτο τη σημαινει ειπαμε???
Οτι ειπες ΕΣΥ σε περιπτωση που βγαλει καποιος ακρη μαζι μου.....
Αλλιως δεν νομιζω οτι πρεπει να παρεξηγηθεις......:rolleyes:
Αν κανω καπου λαθος μου το εξηγεις--- ανακαλω --και σου ζηταω αμεσως συγνωμη....:rolleyes:
Χωρις περετερω διαθεση αντιπαραθεσης.... :rolleyes:
blackbusa
23/09/2007, 01:05
Οτι ειπες ΕΣΥ σε περιπτωση που βγαλει καποιος ακρη μαζι μου.....
Αλλιως δεν νομιζω οτι πρεπει να παρεξηγηθεις......:rolleyes:
Αν κανω καπου λαθος μου το εξηγεις--- ανακαλω --και σου ζηταω αμεσως συγνωμη....:rolleyes:
Χωρις περετερω διαθεση αντιπαραθεσης.... :rolleyes:
οκ....το θεμα απο πλευρα μου θεωρητε ληξαν.....και απο την πλευρα σου καταλαβαινω το ιδιο....αρα ειμαστε cool....παρακαλειτε να απαντηση καποιος για το 3το παραπανω ποστ....thnx....
οκ....το θεμα απο πλευρα μου θεωρητε ληξαν.....και απο την πλευρα σου καταλαβαινω το ιδιο....αρα ειμαστε cool....παρακαλειτε να απαντηση καποιος για το 3το παραπανω ποστ....thnx....
:beer: :beer: :beer:
giobazolias
23/09/2007, 02:44
ΣΤΟΥΒΙ!!!
σορυ φιλε, αλλα θα μου παρει πολυ χρονο να απαντησω με νουμερα σε ολες τις χρονιες!
χρειαζεται στατιστικολογος!
ας παρουμε ομως για παραδειγμα τη χρονια 1999/2000!
για δες ποσες φορες επαιξε ο γαυρος με αριθμητικο πλεονεκτημα εκεινη τη χρονια!!!!!!!!!!
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=1874&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=1892&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=1927&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=1944&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=1959&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=1974&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=1987&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=2033&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=2067&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=2079&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=2105&mm=1
δες και τα πεναλτυ που κερδισε ο γαυρος εκεινη τη χρονια!!!
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=1927&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=1944&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=1968&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=1974&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=1987&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=2048&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=2067&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=2141&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=2148&mm=1
αν δες σ αρεσει μπορουμε να κοιταξουμε το 2003/2004 ,τη χρονια που σας αδικησε ο Δουρος..................αλλα κατα τ αλλα, σας κατακυρωσε το γκολ που δεν μπηκε ποτε!
blueblack
23/09/2007, 05:02
AΠΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΟ 2005........ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Ό ΟΣΦΠ...........ήταν μακράν ό πρώτος σέ τί γιά μαντέψτε........????
Γιά τή δεκαετία πού είχε περάσει είχε .........
ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ..........ΠΕΝΑΛΤΥ...........άπό τόν δεύτερο στήν Εύρώπη,
κάποια Σκανδιναυική όμάδα δέ θυμάμαι τό όνομα της......!!!!!!!!!!!
82-82 νομίζω........έναντι 55......!!!!!!!!!!!!
Ποιά ήταν ή άπάντηση τών Πειραιωτών ,όταν ρωτήθηκαν είρωνικά....????
Είχαμε όμαδάρα,κάναμε πολλές φάσεις καί τά παίρναμε......!!!!!!
Τ'ΑΚΟΥΣ...........ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ........?????????
Τ'ΆΚΟΥΣ............ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ................?????????
Τ'ΑΚΟΥΣ.............ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ............???????????
Τότε βρέ πού πήγες στήν Καβάλα ,καί όλη ή Έλλάδα έψαχνε στίς τηλεοράσεις
νά βρεί πού έγινε τό πέναλτυ....!!!!!!!!
Ποιά είναι ή δική μου άπάντηση................
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ.............ΕΧΟΥΜΕ
ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ............ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.........!!!!!!!!
Ποιός τόπε αύτό...????????
ΑΝΤΕ..............ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.....!!!!!!!!!
blueblack
23/09/2007, 05:32
ΣΤΟΥΒΙ!!!
σορυ φιλε, αλλα θα μου παρει πολυ χρονο να απαντησω με νουμερα σε ολες τις χρονιες!
ας παρουμε ομως για παραδειγμα τη χρονια 1999/2001!
για δες ποσες φορες επαιξε ο γαυρος με αριθμητικο πλεονεκτημα εκεινη τη χρονια!!!!!!!!!!
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=1874&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=1892&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=1959&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=2033&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=2079&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=2105&mm=1
δες και τα πεναλτυ που κερδισε ο γαυρος εκεινη τη χρονια!!!
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=1968&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=2048&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=2141&mm=1
http://www.supersport.gr/soccer/ANational/default.asp?action=match&mid=2148&mm=1
αν δες σ αρεσει μπορουμε να κοιταξουμε το 2003/2004 ,τη χρονια που σας αδικησε ο Δουρος..................αλλα κατα τ αλλα, σας κατακυρωσε το γκολ που δεν μπηκε ποτε!
ΤΖΑΜΠΑ..........ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ.........
Έδώ ......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ........
Όλα ήταν πέναλτυ.....όλες οί κίτρινες καί οί άποβολές ήταν σωστές,όλα τά off-side ήταν
κανονικά......!!!!!!
Αύτοί δέ άποβάλλονταν ποτέ,δέν κάνανε ποτέ παραβάσεις,ούτε λάθη.......ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΛΟ..!!
Παράδειγμα........τότε πού ό Καραπιάλης ....ΕΦΤΥΝΕ ΤΟ ΒΟΗΘΟ.......καί έμενε ή ΑΕΚ μέ 8....
Καί σάν ...........ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΜΑ............σάν.........ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ............τώ ν θεικών τους
έμφανίσεων.............
ΕΡΧΟΤΑΝ..............Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ..............αύτή πού μάς έκανε περήφανους
γιά τόν πρωταθλητή.........
ΤΗΣ.............ΕΦΤΑΡΑΣ..........!!!!!!!!!!!!!
Μέ άποτέλεσμα.........άφού διέλυσε όλους τούς άντιπάλους φυσιολογικά καί μεταφορικά...
νά είναι σήμερα καί ό βασικός .......
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ..............καί ..........ΥΠΑΙΤΙΟΣ..........γιά τή φοβερή 16η..........ΘΕΣΗ.....πού κατάφερε
νά μάς φέρει........στή βαθμολογία τής Ούέφα!!!!!!!
Ή όποία πρίν μιά έβδομάδα........ήταν 18η......!!!!
Εύτυχώς ρέ όμαδάρα πού κέρδισες πάλι καί έκανες τό καθήκον σου........πηγαίνοντας
τή σημαία τής Έλλάδας ψηλά.......!!!!!!
ΠΕΣΕ ΤΩΡΑ.........ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ.......!!!!!
Ή άποφάσισες νά κάνεις στάση νά ξεκουραστείς...????
Γιατί όταν όλοι θά κάνουν μπάνια,έσύ πρωταθλητάρα μου νά ίδρώνεις στά γήπεδα...????
Θυμάμαι έκείνον τόν Αύγουστο πού μάς .......
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ........έπειδή έπρεπε νά πάρεις παιχνίδια γιατί σέ βάλανε νωρίς
νά παίξεις........!!!!!!!!!!
Άπό τήν παραλία στήν Τ.V. τρέχαμε.......!!!!!!
Λέτε ρέ παιδιά νά τό ξαναζήσουμε....????
ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ.........ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΡΑ..........
Άλλη μιά .............5Χ5...........καί μπορεί νά σέ σώσουμε ,πού ξέρεις........!!!!!!!!!
ΣΤΟΥΒΙ!!!
ας παρουμε ομως για παραδειγμα τη χρονια 1999/2001!
Εχεις δικιο ρε φιλε...... Ηταν η μοναδικη χρονια που πηρε μουφα το πρωταθλημα ο Ολυμπιακος ( μιας και πηγες 8 χρονια πισω ) ....:lol: :lol:
Κατα τα αλλα στατικολογος του Ολυμπιακου εγινες μονο... Η Αεκ και ο Παο που ειναι ???
Πως μπορει καποιος ουδετερος να βγαλει μια εικονα ??:confused: :confused: Ειναι σαν να σου εδωσαν τρια μηχανακια να τεσταρεις ... Θα ησουν ικανοποιημενος αν σου εβαζαν τεχνικα χαρακτηριστικα & οδηγικες εντυπωσεις μονο απο ενα ?? Και να το βγαλεις ΜΑΠΑ ......
Τελος... Ομως αφου για σενα ειναι δικαια τα στατιστικα του πρωταθληματος που εβαλες ( σεβομενος την προσπαθεια σου) αυτα ειναι... Μουφα το πρωταθλημα του 99 κυριε ( με τα μονοπλευρα στατιστικα σου )..... :rotflmao: :rotflmao:
ΥΓ.. blackbusa... Στα ειπα εγω..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΖΑΜΠΑ..........ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ.........
Έδώ ......ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ........
Όλα ήταν πέναλτυ.....όλες οί κίτρινες καί οί άποβολές ήταν σωστές,όλα τά off-side ήταν
κανονικά......!!!!!!
Αύτοί δέ άποβάλλονταν ποτέ,δέν κάνανε ποτέ παραβάσεις,ούτε λάθη.......ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΛΟ..!!
Παράδειγμα........τότε πού ό Καραπιάλης ....ΕΦΤΥΝΕ ΤΟ ΒΟΗΘΟ.......καί έμενε ή ΑΕΚ μέ 8....
Καί σάν ...........ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΜΑ............σάν.........ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ............τώ ν θεικών τους
έμφανίσεων.............
ΕΡΧΟΤΑΝ..............Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ..............αύτή πού μάς έκανε περήφανους
γιά τόν πρωταθλητή.........
ΤΗΣ.............ΕΦΤΑΡΑΣ..........!!!!!!!!!!!!!
Μέ άποτέλεσμα.........άφού διέλυσε όλους τούς άντιπάλους φυσιολογικά καί μεταφορικά...
νά είναι σήμερα καί ό βασικός .......
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ..............καί ..........ΥΠΑΙΤΙΟΣ..........γιά τή φοβερή 16η..........ΘΕΣΗ.....πού κατάφερε
νά μάς φέρει........στή βαθμολογία τής Ούέφα!!!!!!!
Ή όποία πρίν μιά έβδομάδα........ήταν 18η......!!!!
Εύτυχώς ρέ όμαδάρα πού κέρδισες πάλι καί έκανες τό καθήκον σου........πηγαίνοντας
τή σημαία τής Έλλάδας ψηλά.......!!!!!!
ΠΕΣΕ ΤΩΡΑ.........ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ.......!!!!!
Ή άποφάσισες νά κάνεις στάση νά ξεκουραστείς...????
Γιατί όταν όλοι θά κάνουν μπάνια,έσύ πρωταθλητάρα μου νά ίδρώνεις στά γήπεδα...????
Θυμάμαι έκείνον τόν Αύγουστο πού μάς .......
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ........έπειδή έπρεπε νά πάρεις παιχνίδια γιατί σέ βάλανε νωρίς
νά παίξεις........!!!!!!!!!!
Υπευθυνοι εμεις για την 16η θεση ???? :eyepop:
Γιατι φιλε μου η αεκ ο παο δεν εδιναν ευρωπαικους αγωνες ???
Μονο ο ολυμπιακος με το τσου-λου σε εφερε εκει ???
Ρε φιλε... Συνεχιζεις να θελεις να δημιουργεις εντυπωσεις........
Η αεκ ( μια και αυτη τη ομαδα δηλωνεις ) οταν εχανε στα προκριματικα ουεφα απο τα χωριουδακια του ανατολικου μπλοκ αγωνες και αγωνες... δεν εχανε βαθμους ????
iriniaa .....
:a9: :a9:
la_villa
23/09/2007, 10:48
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΜΠΟ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Α BTW Ο ΖΙΟΒΑΝΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΑΜΠΡΞ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν λες για τον τζιοβάνι ότι παίζει εκει τότε βρήκες τον λόγο που δεν έβαλα τον ρίμπο.με πιάνεις φαντάζομαι
καλά τώρα τον ντέμη τον θεωρείς σημαντικό παίχτη.
για τον πεο είναι
στα πόσα σταμάτησε την μπάλα.για τον λόγο ότι ήταν παιχτούρα ε?
κάντε μας την χάρη.
απλά ένασ καλός παίχτης ήταν.σε ομάδα σαν τον ολυμπιακό 11αδα δεν θα έβλεπε.
υ.γ πόσα πεναλτυ πήραμε την τελευταία 3ετία?ή μήπως τώρα σας φταίνε τα φάουλ.ούτε φάουλ να μην παίρνουμε
ρε stoubi όχι οι άλλοι δυο δεν παίζαν ευρώπη.θύμησε μου λίγο απο ποια άγνωστη ε'ιχε φάει 5αρα το αεκακι,πριν 2?? πριν 3?? χρόνια.??χαχαχαχα
ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
giobazolias
23/09/2007, 11:44
Εχεις δικιο ρε φιλε...... Ηταν η μοναδικη χρονια που πηρε μουφα το πρωταθλημα ο Ολυμπιακος ( μιας και πηγες 8 χρονια πισω ) ....:lol: :lol:
τελικα εσεις οι γαυροι ειστε σαν την CIA!!!
τις πουστιες σας τις παραδεχεστε δημοσια................αφου περασουν πρωτα μερικα χρονιακια!
[Κατα τα αλλα στατικολογος του Ολυμπιακου εγινες μονο... Η Αεκ και ο Παο που ειναι ???
[/B]
ΝΑΙ????............ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?????
εεεεεεεεε εισαι και............ ευελικτος!
[/B][/QUOTE]
[Τελος... Ομως αφου για σενα ειναι δικαια τα στατιστικα του πρωταθληματος που εβαλες...............
[/B]
χαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαα
νταξ....................παω πασο!
ο blackbusa εχει δικιο!
giobazolias
23/09/2007, 11:52
καλά τώρα τον ντέμη τον θεωρείς σημαντικό παίχτη.
για τον πεο είναι
φιλε σορυ αλλα ................δεν ξερεις απο ποδοσφαιρο!
υπαρχει και το μπαντμινγκτον αν ενδιαφερεσαι...............
[στα πόσα σταμάτησε την μπάλα.για τον λόγο ότι ήταν παιχτούρα ε?
κάντε μας την χάρη.[/B]
32 χρονο
1 χρονο μεγαλυτερος απ οτι ο ερικ καντονα, που σταματησε στα 31!
[i]υ.γ πόσα πεναλτυ πήραμε την τελευταία 3ετία?ή μήπως τώρα σας φταίνε τα φάουλ.ούτε φάουλ να μην παίρνουμε [/B]
πλεον δεν υπαρχουν στανταρ...........η παραγκα εχει εξεληχθει στις χειρουργικες επεμβασεις!
vangelis 64
23/09/2007, 12:43
φιλε σορυ αλλα ................δεν ξερεις απο ποδοσφαιρο!
Δημήτρη παραφέρεσαι.:mad:
Άσε σε παρακαλώ να μάθουμε τίποτα κι εμείς που δεν ξέρουμε.
la villa,συνέχισε ρε φιλαράκο.Λοιπόν...ο Ντέμης για τον πέο.Κανάς άλλος;Πού να φορούσε το "11";
o_gavros
23/09/2007, 13:39
Υπευθυνοι εμεις για την 16η θεση ???? :eyepop:
Γιατι φιλε μου η αεκ ο παο δεν εδιναν ευρωπαικους αγωνες ???
Μονο ο ολυμπιακος με το τσου-λου σε εφερε εκει ???
Ρε φιλε... Συνεχιζεις να θελεις να δημιουργεις εντυπωσεις........
Η αεκ ( μια και αυτη τη ομαδα δηλωνεις ) οταν εχανε στα προκριματικα ουεφα απο τα χωριουδακια του ανατολικου μπλοκ αγωνες και αγωνες... δεν εχανε βαθμους ????
iriniaa .....
:a9: :a9:
Φίλε μην το παλεύεις....
τα παλικάρια έχουν διδακτορικά στην απαλεψιά!
Ο Ολυμπιακός φταίει που πέσαμε στην 16η...ναι καλά...
Όταν ερχόνταν η παγκοσμίως άγνωστη ΑΙΚ Στοκχόλμης και τους έπαιρνε Χ εντός και τους νίκαγε εκτός.
όταν με την υπερδύναμη Γκενκ ή η ΜΤΚ Βουδαπέστης ή ο κολοσσός Ααchen,έρχοταν χινάρια ή ήττες εντός &εκτός ή όταν η ομάδα των "γκαλάκτικος" της Ζενίτ τους πέταγε 5....όχι ρε αυτοί δεν χάνανε βαθμούς.
βάζω το ΑΕΚάκι απλά ως παράδειγμα γιατί από ΑΕΚτζήδες ξεκινάει η ράδιο αρβύλα.
γιατί ευθύνη για την κάθετη πτώση στη βαθμολογία έχουμε όλοι.
παίξανε πολλές ομάδες μας την τελευταία 5-6ετία σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
αν δε με απατά η μνήμη μου ως τώρα 4 ομάδες βγάζαμε στο ΟΥΕΦΑ.
όλοι αυτοί δεν χάσανε βαθμούς ρε...όχι...απο τον Ολυμπιακό στράβωσε η δουλειά...
πλάκα έχουνε αυτοί ρε...οι παπάτζες τους συγκρίνονται μόνο με αυτές των βουλευτάδων...
όπως λες φίλε SΤΟΥΒΙ δημιουργία εντυπώσεων και τίποτε άλλο...
la_villa
23/09/2007, 16:08
32 χρονο
1 χρονο μεγαλυτερος απ οτι ο ερικ καντονα, που σταματησε στα 31!
άντε τράβα γράψου να γλιτώσουμε.ούτως ή άλλως...
τώρα τι συγκρίνεις???τον πο@#ρα με την τσατσάρα @@ριών??!!!:confused: :confused:
:smokin:
για πείτε μας και για την μεταλουργκ στο πανπελλοπονησιακο??τι είχε γίνει τότε???
κάποιος έτρεχε γύρω γύρω απο το γήπεδο να γλιτώσει,ποιος?
κάτι για την 16η θέση δεν λέγατε???
υ.γ μετα μην ξεχνατε ότι εκτος μπορεί να χάναμε αλλά εντος μεχρι Σόλιντ εμείς και η Μαντσεστερ είχαν τις καλύτερες έδρες.ή δεν παίρνεις βαθμούς απο τα εντός?
τελικα εσεις οι γαυροι ειστε σαν την CIA!!!
τις πουστιες σας τις παραδεχεστε δημοσια................αφου περασουν πρωτα μερικα χρονιακια!
ΝΑΙ????............ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?????
εεεεεεεεε εισαι και............ ευελικτος!
Για τo παραδειγμα που σου εφερα με τα τρια μηχανακια ξεχασες να δωσεις μια απαντηση..... :D
Δεν πειραζει..... Πες πως δεν το ειδες.... :a9:
blueblack
23/09/2007, 17:45
ΦΙΛΟΙ ΓΑΥΡΟΙ.............ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ
Κάνετε συνέχεια τό κορόιδο........κάνετε πώς δέν καταλαβαίνετε........
Προφανώς .........ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...........ή θεωρείτε όλους έμάς
τούς ύπόλοιπους χαζούς.....!!!!!!
Άλλιώς δέν έξηγείται ό άστείος καί άφελής τρόπος πού προσπαθείτε νά άλλιώσετε
τά πράγματα.........!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΛΟΙΠΟΝ.............Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΑΣ........γιά τήν πτώση τών
Έλληνικών όμάδων...!!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΕΣΕΙΣ..........γιά τήν άδιαφορία τού πιό μεγάλου
Εύρωπαικά ,καί ύγιούς συλλόγου τού ΠΑΟ.....!!!!!!
ΤΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.............όταν ξέρει
πώς ύπάρχει..........Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ....??????
Γιατί νά έπενδύσουν...?????
Καί άν ή ΑΕΚ έπεσε στήν άνυποληψία..........ΓΙΑΤΙ Ο ΠΙΟ.......
ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ.........???????
Άντε γαύροι άπαντήστε.......!!!!!!!!!!!
Γιατί άραγε καταστράφηκαν οί Έλληνικές όμάδες.....??????
ΠΟΥΝΑΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ..........????????
ΠΟΥΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ............??????????????
Πού πήγε ό Βενετίδης σέ μιά νύχτα...?????
Τί έγινε έκείνη ή όμάδα πού σάς ξέσκιζε άπό τά Τέμπη 20 χρόνια....??????
ποιός έφαγε γκόλ άπό τό κέντρο στήν Τούμπα......???
ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ.............ΓΑΥΡΟΙ.......!!!!!!!
ποιό μάτς έληξε στό 82ο λεπτό στήν Τούμπα σά νά μή τρέχει τίποτε μέ τίς
εύλογίες τού παρατηρητή........(ΛΗΞΤΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ..??)
ΠΟΥΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ........????????
Όποιος σήκωνε κεφάλι πού κατέληγε...???
Παναχαική...???? ΤΑ.......ΟΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ..????
Πρώτη φορά μετά άπό πολλά χρόνια.......ΕΙΠΑΝ ΠΑΡΟΝ.......φέτος.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ.............
Ρήμαζε........σκόρπιζε..........διέλυε...........!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΤΩΡΑ.............ΒΡΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ..........
γιατί δέν ύπάρχουν Έλληνικές όμάδες.......???????
Γιατί νά ύπήρχαν....??????
Γιά νά σάς δυσκολεύουν.........νά πάρετε τίτλους....??????
Μαζί λοιπόν μέ τούς τίτλους πού παίρνατε...........
ΓΑΜΙΣΑΤΕ.........ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.......
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ........:rotflmao: :rotflmao:
Ύπάρχουν καί δηλώσεις γιά αύτό..........
Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΕ...............
ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ................
ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.............5 ΧΡΟΝΙΑ.........
Πάμε στόν προκριματικό λοιπόν τόν Αύγουστο...........καί ό 1ος ......καί ό 2ος..........!!!!!!!!
Γιά νά δούμε ,τά μύρρια είναι πολλά........!!!!!!!!
ΠΟΥΝΑΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ..........????????
ΠΟΥΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ............??????????????
Πού πήγε ό Βενετίδης σέ μιά νύχτα...?????
Τί έγινε έκείνη ή όμάδα πού σάς ξέσκιζε άπό τά Τέμπη 20 χρόνια....??????
ποιός έφαγε γκόλ άπό τό κέντρο στήν Τούμπα......???
ΕΤΣΙ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ.............ΓΑΥΡΟΙ.......!!!!!!!
ποιό μάτς έληξε στό 82ο λεπτό στήν Τούμπα σά νά μή τρέχει τίποτε μέ τίς
εύλογίες τού παρατηρητή........(ΛΗΞΤΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ..??)
ΠΟΥΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ........????????
Όποιος σήκωνε κεφάλι πού κατέληγε...???
Παναχαική...???? ΤΑ.......ΟΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ..????
Πρώτη φορά μετά άπό πολλά χρόνια.......ΕΙΠΑΝ ΠΑΡΟΝ.......φέτος.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ.............
Ρήμαζε........σκόρπιζε..........διέλυε...........!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΤΩΡΑ.............ΒΡΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ..........
γιατί δέν ύπάρχουν Έλληνικές όμάδες.......???????
Γιατί νά ύπήρχαν....??????
Γιά νά σάς δυσκολεύουν.........νά πάρετε τίτλους....??????
Μαζί λοιπόν μέ τούς τίτλους πού παίρνατε...........
ΓΑΜΙΣΑΤΕ.........ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.......
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ........:rotflmao: :rotflmao:
Ύπάρχουν καί δηλώσεις γιά αύτό..........
Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΕ...............
ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ................
ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.............5 ΧΡΟΝΙΑ.........
Πάμε στόν προκριματικό λοιπόν τόν Αύγουστο...........καί ό 1ος ......καί ό 2ος..........!!!!!!!!
Γιά νά δούμε ,τά μύρρια είναι πολλά........!!!!!!!!
Αρχιζεις και με ανησηχεις....... :(
Σε φανταζομαι καμια μερα με κιτρινομαυρη κορδελα στο κουτελο , να γυρνας στο λιμανι με το mg3 αδειαζοντας την μια δεσμιδα μετα την αλλη ....... :look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΥΓ Ο κοντος δε εγινε ποτε πρωταθλητης σαν παιχτης......
Δεν θα γινει ποτε ουτε σαν προεδρος...........
:evil:
ΥΓ 2 Για τους πολλους χαμενους βαθμους της ΑΕΚ στην ευρωπη ουτε κουβεντα ετσι ?????
:confused: :confused:
blueblack
23/09/2007, 18:40
Αρχιζεις και με ανησηχεις....... :(
Σε φανταζομαι καμια μερα με κιτρινομαυρη κορδελα στο κουτελο , να γυρνας στο λιμανι με το mg3 αδειαζοντας την μια δεσμιδα μετα την αλλη ....... :look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΥΓ Ο κοντος δε εγινε ποτε πρωταθλητης σαν παιχτης......
Δεν θα γινει ποτε ουτε σαν προεδρος...........
:evil:
ΥΓ 2 Για τους πολλους χαμενους βαθμους της ΑΕΚ στην ευρωπη ουτε κουβεντα ετσι ?????
:confused: :confused:
AΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.........ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΗΣΥΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.........
Μόνο στό γράψιμο φωνάζω.......
τρίτη φορά τά ίδια.........ΔΕ ΓΡΑΦΩ ΡΕ ΦΙΛΕ..........
Τό σημερινό μάτς.............μήπως συμπεριλαμβανόταν στό πακέττο .......Σηφάκη.......????..:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Ξέρεις έσύ ,τό σύστημα........ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΗΘΙΚΟΥ.........
Τό σημερινό μάτς.............μήπως συμπεριλαμβανόταν στό πακέττο .......Σηφάκη.......????..:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Ξέρεις έσύ ,τό σύστημα........ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΗΘΙΚΟΥ.........
Οχι.... το συστημα αυτο εναι προσφορα του Ντεμη.....:D
blueblack
23/09/2007, 18:51
Οχι.... το συστημα αυτο εναι προσφορα του Ντεμη.....:D
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.........ΕΕΕΕΕΕΕΕ...?????
:a13:
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.........ΕΕΕΕΕΕΕΕ...?????
:a13:
Οχι.... :rolleyes:
Στα ποσα γκολ ειναι η συμφωνια με το παραρτημα??? εσυ που εισαι γνωστης .....
Να μας πεις ????
la_villa
23/09/2007, 19:49
πραγματικά αυτό πρέπει να το κοιτάξεις
τελικά πρέπει να είσαι πολύ σοβαρα:sad: :sad:
blueblack
23/09/2007, 20:03
Οχι.... :rolleyes:
Στα ποσα γκολ ειναι η συμφωνια με το παραρτημα??? εσυ που εισαι γνωστης .....
Να μας πεις ????
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ.........ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ.......
Ξεκίνησε μιά γλυκιά βραδυά πέρσι στήν Κρήτη.......
κάπου έκεί στό 90.........:rotflmao: :rotflmao: