View Full Version : Οι Ελληνικες ομαδες στην μαχη της Ευρωπης !!
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ρε συ Γιωργο ελεος...μια χαρα παιξατε σημερα και πραγματικα μπραβο σας!
αλλα πιστευεις οτι δεν εχουμε δικαιωμα να ομιλουμε δηλαδη;
ajax - ΠΑΟ 0 - 1 ....το σημαντικοτερο διπλο που εχει επιτευχθει ποτε απο Ελληνικη ομαδα :wave2:
κωστα το αποτελεσμα θεαματικο !!!!!!!
σαν παρουσια ομως...?χτισατε το τερμα με 9 κορμια και σε μια και μοναδικη αντεπιθεση κανατε γκολ. δεν ειναι το ιδιο νομιζω...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μετα το ματς με τη βερντερ ειχα πει οτι μπραβο για τη νικη μας αλλα δεν ειδα και μκαμια μπαλα απο την ομαδα μου !!!
αποψε ομως ειμαι περηφανος που ειμαι γαυρος !!!!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΗΡΩΕΣ !!!!!!!!!!!!
για τους υπολοιπους...ξαναμιλατε οταν δειτε την ομαδα σας να κανει τετοια καταθεση ψυχης σε εναν εκτος εδρας αγωνα με μια τετοια αντιπαλο.
ΘΡΥΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΘΡΥΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ
ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΟΥ ΧΑΡΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ
ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ
ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ
Η ΓΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ Σ ΑΦΗΣΩ
ΘΡΕΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ
ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΟ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειπε και εσπευσε να γινει μελος....:rotflmao:
Τι γυρευω εγω εδω μεσα;:look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ειπε και εσπευσε να γινει μελος....
ΠΟΤΕ !!!!!!!:mad:
el_hymador
25/10/2007, 01:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ειπε και εσπευσε να γινει μελος....:rotflmao:
Τι γυρευω εγω εδω μεσα;:look:
στην κατηγορια μοντελα βριζουν τα SV!!!
ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ
ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ
ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
:lol: :lol: :lol: :lol:
el_hymador
25/10/2007, 01:02
σαν παρουσια ομως...?χτισατε το τερμα με 9 κορμια και σε μια και μοναδικη αντεπιθεση κανατε γκολ. δεν ειναι το ιδιο νομιζω...:wave2:
κανεις μεγαλο λαθος...
καθε ομαδα χρησιμοποιει το δυναμικο και την δυναμικη της στο 100% ....
πιστευεις οτι ο ΠΑΟ ειχε καμια τυχη απεναντι στο AJAX εκεινης της εποχης παιζοντας ανοιχτα;
το ποδοσφαιρο ειναι 99% μυαλο και τακτικη.
παιξαμε παραπανω απο οτι μπορουσαμε και καταφεραμε το αδυνατο.
κανεις μεγαλο λαθος...
καθε ομαδα χρησιμοποιει το δυναμικο και την δυναμικη της στο 100% ....
πιστευεις οτι ο ΠΑΟ ειχε καμια τυχη απεναντι στο AJAX εκεινης της εποχης παιζοντας ανοιχτα;
το ποδοσφαιρο ειναι 99% μυαλο και τακτικη.
παιξαμε παραπανω απο οτι μπορουσαμε και καταφεραμε το αδυνατο.
συμφωνω.σου αρεσε η εικονα της ομαδας σου ομως ???
el_hymador
25/10/2007, 01:08
συμφωνω.σου αρεσε η εικονα της ομαδας σου ομως ???
φυσικα και μου αρεσε!!
εσενα σου αρεσε η εικονα της εθνικης στο EURO; για τα ιδια πραγματα μας κατηγορουν παντως...παιχνιδια τακτικης λεει και αμυντικο ποδοσφαιρο...
φυσικα και μου αρεσε!!
εσενα σου αρεσε η εικονα της εθνικης στο EURO; για τα ιδια πραγματα μας κατηγορουν παντως...παιχνιδια τακτικης λεει και αμυντικο ποδοσφαιρο...
κλασικος βαζελος, looser, τσουκου-τσουκου μπολ και παμε για μισο-0, καταστροφεας του αθληματος και του θεαματος !!!!!!!
κωστα ουτε η εθνικη μου αρεσε στο γιουρο χωρις να σημαινει οτι δεν χαρηκα για το αποτελεσμα!!!!!
ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ
Στο τσακ προλαβα...
Μου εμεινε και λιγος χρονος να διαβασω καμια μαλακια εδω μεσα.
Για πειτε...
giobazolias
25/10/2007, 05:16
αν δεν σου αρεσε η μπαλλα στο αγιαξ-παναθηναικο 0-1 καθησε να δεις το μαντσεστερ με παναθηναικο 3-1!!!
στο τελος του αγωνα ο φεργιουσον δηλωσε................πρωτη φορα στην καριερα μου ως προπονητης την μαντσεστερ ο αντιπαλος, μας εκανε τοσα πολλα τετ α τετ μεσα στο γηπεδο μας!!!
και μιλαμε για μια εποχη (2001) που η μαντσεστερ επαιζε την καλυτερη μπαλλα στην ευρωπη!!!
μπραβο στον οσφπ..........χαρειτε την εμφανιση........... αλλα χαλαρωστε!
το ειχα πει και σε προηγουμενο ποστ οτι ο οσφπ θα χασει δυσκολα στο μπερναμπεου!!!
η φετινη ρεαλ ειναι μια ομαδα γεματη δαντελενιους παικτες που μεχρι τωρα, σε ισπανια και ευρωπη ΔΕΝ εχει καταφερει ακομα να παρει αγωνα στα χαλαρα (πλην τον αγωνα με τη βιγιαρεαλ).
σε ολους τους αλλους αγωνες δυνοπαθησε να νικησει!!!
:wave2:
Gandalf dr685sm
25/10/2007, 08:40
Συγχαρητήρια για το παιχνίδι του ΟΣΦΠ. Είναι απο αυτό που τραβάει τον κόσμο στο γήπεδο, χτίζει εμπιστοσύνη στο ποιόν της ομάδος και δείχνει και απο το τι στόφα είναι φτιαγμένη.
Για τους αμφισβητίες...
- απο το 17 νομίζω παίζει με 10 παίκτες , εντός Μπερναμπέου και 60-65000 θεατές , απέναντι στην Ρεάλ.
- στο Β ημίχρονο καταφέρνει να προηγηθεί με 10 παίκτες (!!!!!) απέναντι στην Ρεάλ και να τους κάνει να αγχωθούν.
- Έχει διαιτητή που έπαιξε έδρα κάργα ..... αλλά στα μικρά σφυρίγματα ... οχι στο καραμπινάτο πέναλτυ και κόκκινη κάρτα. Εκεί ήταν σωστός.
Αρκούσε να τον δείτε στην αλλαγή του Λούα-Λούα... πως τον συντρόφευε για να βγεί έξω και να μην καθυστερεί!
- Στο 93 κάνει ευκαιρία για την ισοπαλία , ενώ είναι με 10, κατακουρασμένος, υπό πίεση και πάει να τους κλείσει το σπίτι , μέσα εκεί.
Απίστευτος και τρομερός ο Γκαλέτι, Έφηβος και πάλι ο Τζόρτζεβιτς, Λούα Λούα....μια επίθεση μόνος του (λάθος κατά εμέ η αλλαγή του ακόμα και αν σερνόταν...). Σταθερός ο Νικοπολίδης..
Μόνη παραφωνία που είδα και την βλέπω εδώ και καιρό είναι η άμυνα του ΟΣΦΠ που είναι ευάλωττη στις κάθετες μπαλιές.
Και για εκείνους στο τέλος που λένε πως η Ρεάλ δεν έπαιξε καλά και τα ρέστα.... Τους "μεγάλους" όπου και όπως να τους βρείς, αν μπορείς να τους νικήσεις, αποκτά αξία η νίκη σου.... Δυστυχώς εδώ μόνο ατύχησε ο ΟΣΦΠ και ηττήθηκε. Τουλάχιστον όμως ..... ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ... δείχνει οτι πάει να γίνει η "Ελληνική Ευρωπαϊκή ομάδα" με τέτοιες εμφανίσεις , όπως με την Βρέμη και την Ρεάλ τώρα.... αρκεί βέβαια να το συνεχίσει και να μην πέσει η απόδοση του, κυρίως λόγω έλλειψης βάθους στον πάγκο...(π.χ. δείτε τις κίτρινες που έπεσαν και πόσοι κινδυνεύουν να μην παίξουν!)
Gandalf
BILLY FILTH
25/10/2007, 09:39
παιδιά είναι πραγματικά από τα παιχνίδια που χαίρεσαι που είσαι γαύρος
αυτό που μου την "έσπασε" ήταν ότι για να μην μπορούν να ακουστούν οι 4.000 φίλοι του ολυμπιακού είχαν βάλει ένα πούστη στο μικρόφωνο του σταδίου να φωνάζει
επιτρέπεται αυτό :confused:
HEATSEEKER750
25/10/2007, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
έτσι φούτσα...να γονατίζει η ολόκληρη ρεαλ στο μπερναμπέου...
:confused: :confused: :confused:
Ποιο ματς εβλεπες ρε μεγαλε αυτο που εληξε 4 -2 ή καποιο άλλο...
edit καλα παιξατε και μπραβο αλλα μη το παραγαματε το μασαλι....
για τους υπολοιπους...ξαναμιλατε οταν δειτε την ομαδα σας να κανει τετοια καταθεση ψυχης σε εναν εκτος εδρας αγωνα με μια τετοια αντιπαλο.
το εχει κανει idi.... Real-AEK 2-2
http://www.youtube.com/watch?v=iVKZoVy5jcA
αρα μιλαω απο τωρα οσο γουσταρω
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
btw πολυ καλος ο γαυρος
το πρωταθλημα ομως δε μ τρομαζει.... εκει δε μπορει να παιζει με 3 αμυντικα χαφ και 1 επιθετικο οπως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κανει στα ευρωπαικα παιχνιδια φετος :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Μάγκες ξεκολάτε ρε με τα πανηγύρια...
αφού το ΑΕΚ...έχει καλύτερη ομάδα και θα μας πάρει το πρωτάθλημα...
Σήμερα γράφτηκε ιστορία η οποία αφήνετε σαν κληρονομια.
χαλαρωσε ρε γαυρε..... η ιστορια θα γραψει 4-2..... ειπαμε καλος καλος αλλα το μαμησατε και ψωφησε παλι......
το πρωταθλημα δε θα σας το παρουμε ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ :beer:
costas81
25/10/2007, 10:11
καλος ο Ολυμπιακος, χάλια από την άλλη η Ρεαλ
Και γω ήθελα να κερδισει ο Ολυμπιακος γιατι τα παιδια το προσπαθουσαν πραγματικα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Και γω ήθελα να κερδισει ο Ολυμπιακος γιατι τα παιδια το προσπαθουσαν πραγματικα!
κατα ενα περιεργο τροπο και εγω!
πρεπει να το κοιταξω αυτο...
la_villa
25/10/2007, 10:16
ajax - ΠΑΟ 0 - 1 ....το σημαντικοτερο διπλο που εχει επιτευχθει ποτε απο Ελληνικη ομαδα :wave2:
ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕ
με 90 λεπτά πίσω απο την σέντρα???με αντιποδόσφαιρο???με μια φάση???
συμφωνώ μόνο και μόνο γιατι για σας αυτό ειναι το ποδόσφαιρο
αλλά διαφωνώ γιατι για μας άλλο είναι το ποδόσφαιρο...αυτό που παίξαμε φέτος στα 2 εκτός έδρας
το σημαντικότερο διπλό ήταν στην Βρέμη...και απο εμφάνιση και απο σκορ...
ΔΕΝ το ΚΛΕΨΑΜΕ το σκορ...ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ
la_villa
25/10/2007, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
- Έχει διαιτητή που έπαιξε έδρα κάργα ..... αλλά στα μικρά σφυρίγματα ... οχι στο καραμπινάτο πέναλτυ και κόκκινη κάρτα. Εκεί ήταν σωστός.
Αρκούσε να τον δείτε στην αλλαγή του Λούα-Λούα... πως τον συντρόφευε για να βγεί έξω και να μην καθυστερεί!
Gandalf
ακριβώς αυτό μάγε...
δεν δίνει έμμεσο...δεν δίνει καν φάουλ σε αντεπίθεση του τζόλε απο αριστερα...που του πέφτει πάνω ο αντίπλαος ενω τον έχει περάσει
βασικά σε μια φάση για 5~6 λεπτά δεν σταμάταγε με τίποτα το παιχνίδι...είπα θέλει να μας σκάσει στο τρέξιμο...
τι άλλο να κάνει?άλλες δύσκολες φάσεις δεν υπήρχαν...αν υπήρχαν θα βλέπαμε κι αλλα.
ότι μπορούσε έκανε
υ.γ επιτέλους πιάσαμε κι ένα στοίχημα...όχι ΘΡΎΛΟ ΔΕΝ ΈΠΑΙΞΑ
el_hymador
25/10/2007, 11:23
ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕ
με 90 λεπτά πίσω απο την σέντρα???με αντιποδόσφαιρο???με μια φάση???
συμφωνώ μόνο και μόνο γιατι για σας αυτό ειναι το ποδόσφαιρο
αλλά διαφωνώ γιατι για μας άλλο είναι το ποδόσφαιρο...αυτό που παίξαμε φέτος στα 2 εκτός έδρας
το σημαντικότερο διπλό ήταν στην Βρέμη...και απο εμφάνιση και απο σκορ...
ΔΕΝ το ΚΛΕΨΑΜΕ το σκορ...ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ
ναι για εμας αυτο ειναι ποδοσφαιρο....
ξεχνας οτι για εσας ειναι πιπ@ κ*λο εμπλοκη στην Ευρωπη....εσεις η επιθετικη ομαδα που εχετε μαζεψει ενα καρο παστελια...
ελεος και απο την μερια μου....:wave2:
ο θρύλος έπαιξε το καλύτερο του φετινό παιχνιδι και ήταν απλα συγκλονιστικός χθες, τετοιες ήτες μόνο καλό προσφέρουν στην ομάδα που κοίταξε στα ίσα τη ρεαλ και το διαιτητή με 10 παίχτες, ειμαι περήφανος για την ομάδα μου και τους παιχτες της ομάδας μου που τα έδωσαν όλα χθες στο γήπεδο και ας έκαναν μερικα λαθάκια. στεναχωρήθηκα χθες πολύ γιατί αξίζαμε κάτι καλύτερο και ειμασταν ατυχοι στο τέλος αλλα ειμαι πολύ ευτυχισμένος που εχει αποβάλει το κόμπλεξ η ομάδα μου και παιζει στα ίσα με όποιον αντίπαλο και αν παίζει (και ας χανει) και δεν συμβαινει αυτο που συνεβαινε τα τελευταια χρόνια. χιλια μπραβο σε όλη την ομαδα, ένας ευτυχισμενος γαύρος.
θέλω να πω χωρίς να μειώσω καθόλου τις επιτυχίες του παο και της αεκ που έχουν φέρει καλυτερα αποτελέσματα (αγιαξ νίκη και ρεαλ ισοπαλία αντίστοιχα) οτι τέτοιο ποδόσφαιρο δεν εχουν παίξει, μαγκιά τους το τσουκου τσουκου football ο παο και το ισορροπιμενο παιχνίδι η αεκ, αλλα τη νοοτροπία και το ποδόσφαιρο που έπαιξε χθες ο θρύλος στο μπερναμπεου με 10 παίχτες (δικαια) και με κοντρα διαιτησία δεν την εχω ξαναδει, ελπίζω να παιζει παντα έτσι χωρις κομπλεξ κατωτερότητας με οποιαδήπωτε ομαδα και ας χάνει!!! το ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ ΧΩΡΙΣ αυτό να μειωνει τις επιτυχίες του παο και της αεκ αντιστοιχα!!!
ευχομαι τέλος να πάνε ολες οι ομάδες καλά σήμερα και να πάρουμε πολλούς βαθμούς!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΣ..... :lol: :lol: :lol:
πέρα από την πλάκα στάθηκε αξιοπρεπώς....για πρώτη φορά φαινόταν να πιστεύει στο θαύμα εκτός έδρας....
την τρομερή μπάλα δεν καταλάβαίνω που την ειδαν οι φίλοι γαύροι???
απλώς έπαιξε πολύ καλά την κόντρα επίθεση και έβγαλε 2 ευκαιρίες απο συνδυασμούς με μια ομάδα που οι μπακ παίζανε εξτρέμ και δεν είχε αμυντικό χαφ που να τρέχει και να μαρκάρει , παγκόσμια πρωτοτυπία, αυτή η Ρεάλ....
3 ευκαιρίες σε όλον τον αγώνα και οι δύο απο ήταν στο 87-93....
για να μην μιλήσουμε για τη φάση που οι παίχτες της Ρεάλ σταματάνε για το fair play σε τραυματισμό αμυντικού του Ολυμπιακού και οι παίχτες του Ολυμπιακού τρέχουν και βγάζουν φάση μόνοι τους (και ενώ κερδίζανε κιολας)....για τέτοιο ευρωπαικό επίπεδο μιλάμε....:eek: :eek:
αντίθετα οι παίχτες της Ρεάλ ενω χάνανε παίζουν το fair play σε θέατρο του Τζωρτζεβιτς.....
επίσης, μια απο τις χειρότερες Ρεάλ που έχω δει , με πολλές απουσίες έκανε 15 ευκαιρίες και έχασε και πέναλντι....
παράλληλα ο Ολυμπιακός έχει μια κόκκινη και όλους τους παίχτες κιτρινισμένους...ενδεικτικό για τον τρόπου που αμυνόντουσαν και τους κινδύνους που απέφυγαν με φάουλ....
Εχουμε δει τον Ολυμπιακό να αμύνεται και να παίζει κόντρα.....ας δουμε και στην έδρα του που πρέπει να επιτεθεί...
γιατί με τη Λάτσιο που έπρεπε να παίξει έτσι ήταν τυχερός που πήρε την ισοπαλία....
εγώ βλέπω μια ομάδα που μπορεί να παίξει σωστα αμυντικά και μια μονόπλευρη επιθετική ανάπτυξη που βασικά βασίζεται σε ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΚΑΛΕΤΙ......
ΜΙΛΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....
Αυτά για αρχή να αναίβουν λίγο οι τόνοι και τα ξαναλέμε....
Υ.Γ. ο διαιτητής άριστος ...και φαίνεται απο τη φάση που βγάζει κιτρινη στον Ρομπίνιο για θέατρο.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ο θρύλος έπαιξε το καλύτερο του φετινό παιχνιδι και ήταν απλα συγκλονιστικός χθες, τετοιες ήτες μόνο καλό προσφέρουν στην ομάδα που κοίταξε στα ίσα τη ρεαλ και το διαιτητή με 10 παίχτες, ειμαι περήφανος για την ομάδα μου και τους παιχτες της ομάδας μου που τα έδωσαν όλα χθες στο γήπεδο και ας έκαναν μερικα λαθάκια. στεναχωρήθηκα χθες πολύ γιατί αξίζαμε κάτι καλύτερο και ειμασταν ατυχοι στο τέλος αλλα ειμαι πολύ ευτυχισμένος που εχει αποβάλει το κόμπλεξ η ομάδα μου και παιζει στα ίσα με όποιον αντίπαλο και αν παίζει (και ας χανει) και δεν συμβαινει αυτο που συνεβαινε τα τελευταια χρόνια. χιλια μπραβο σε όλη την ομαδα, ένας ευτυχισμενος γαύρος.
θέλω να πω χωρίς να μειώσω καθόλου τις επιτυχίες του παο και της αεκ που έχουν φέρει καλυτερα αποτελέσματα (αγιαξ νίκη και ρεαλ ισοπαλία αντίστοιχα) οτι τέτοιο ποδόσφαιρο δεν εχουν παίξει, μαγκιά τους το τσουκου τσουκου football ο παο και το ισορροπιμενο παιχνίδι η αεκ, αλλα τη νοοτροπία και το ποδόσφαιρο που έπαιξε χθες ο θρύλος στο μπερναμπεου με 10 παίχτες (δικαια) και με κοντρα διαιτησία δεν την εχω ξαναδει, ελπίζω να παιζει παντα έτσι χωρις κομπλεξ κατωτερότητας με οποιαδήπωτε ομαδα και ας χάνει!!! το ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ ΧΩΡΙΣ αυτό να μειωνει τις επιτυχίες του παο και της αεκ αντιστοιχα!!!
ευχομαι τέλος να πάνε ολες οι ομάδες καλά σήμερα και να πάρουμε πολλούς βαθμούς!!!
:a23:
alximistis
25/10/2007, 12:30
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ σας λέω... ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!
Με 10 παίκτες ο γαύρος από το 13 μέσα στο Μπερναμπέου με την ΡΕΑΛ όχι με κανά σούργελο να βρίσκεται πίσω στο σκορ να το γυρίζει και να κάνει και φάση στις καθυστερήσεις... τι άλλο να πω;
Μπράβο και πάλι μπράβο! Αυτό ναι ήταν ποδόσφαιρο και ομάδα! Μπράβο σας γαύροι!
o_gavros
25/10/2007, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
χαλαρωσε ρε γαυρε..... η ιστορια θα γραψει 4-2..... ειπαμε καλος καλος αλλα το μαμησατε και ψωφησε παλι......
το πρωταθλημα δε θα σας το παρουμε ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ :beer:
το γαμήσαμε?
και ψόφησε κιόλας?
χμμμ...
μάλλον εθελοτυφλείς επικίνδυνα φίλος.
Εκτός της δυνατότητας να παίζει μπάλα ο Ολυμπιακός,ακόμα και με ένα παίκτη λιγότερο, μέσα στο Μπερναμπέου απέναντι στη Ρεάλ,παρατήρησες μήπως τίποτα άλλο?
δεν σου λέω τις φανφάρες του στυλ ομαδαρα,μπήξε δείξε και ξέρω γω.
απλά σε ρωτάω αν παρατήρησες ότι πλέον ΚΑΙ απο φυσική κατάσταση ο Ολυμπιακός δείχνει να είναι ψηλότερα.
Ειλικρινά απορώ πως βγαίνεις και γράφεις τέτοια φύκια περί πρωταθλήματος.να φοβάσαι θα έπρεπε (μην επαναληφθεί καμιά 6αρα πάλι,κι ας μην έχει Λιάκο τέρμα) όχι να προκαλείς.
Κανείς δεν αρνείται ότι το ΑΕΚ δυνάμωσε απο πέρσι.μόνο κια μόνο λόγο Ριμπο,ανεβήκατε επίπεδο.
αλλά απο αυτό μέχρι το θα σε περάσω Ολυμπιακέ...γάμησε τα και αφησε τα.
τέσπα για να μη το κουράζω άλλο,σας περιμένει τσούνα στο Καραϊσκάκη.αναμείνατε και πάρτε μπόλικη ΚΥ :lol: :rotflmao:
Κατα τα άλλα,καλή επιτυχία σε όλους σήμερα.
Και πιο πολύ θα ήθελα να δω την Λαρισα να παίρνει αποτέλεσμα απέναντι στην Έβερτον!!!θα είναι άθλος.
Cpt. Haddock
25/10/2007, 12:57
Εκτός της δυνατότητας να παίζει μπάλα ο Ολυμπιακός,ακόμα και με ένα παίκτη λιγότερο, μέσα στο Μπερναμπέου απέναντι στη Ρεάλ,παρατήρησες μήπως τίποτα άλλο?
Εγώ παρατήρησα κάτι άλλο...
Ότι ΕΧΑΣΕ ο Ολυμπιακός
:lol: :lol: :lol:
Το πως και το γιατί στ΄@@ μου, αυτο που μετραει σε τέτοια θέματα είναι και κερδίζεις και να τσιμπάς το 3πλό (και σαν ομάδα και σαν χώρα)
Απο εκεί και πέρα, όλοι οι σημερινοί τίτλοι του οπαδικού τύπου ειναι για κλαματα, αν δε διαβάσεις το σκορ νομίζεις οτι έφαγε 5αρα η Ρεάλ :rotflmao:
Η πραγματικότητα όμως ειναι οτι πήρε τον άσσο. Τα ηρωικά κλπ με αφήνουν αδιάφορο...
BTW σημερα παιζει η ΑΕΚ με την Ελσφμπορο(-rg) ζωντανο απο ANT1 στις 21:00
ο τρελος προφεσορ θα παραταξει την ομαδα στο πλαστικο ταπητα που θα παιξουμε, χωρις Ριβάλντο, Ζήκο (που δεν πηγαν καν πανω) και με Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Ράμος (ισως και Μαχο) στο παγκο
δηλ θα παιξουν σιγουρα Παπασταθοπουλος, Τοζερ, Ενσαλίβα, Μπουρμπος, Κονε (ή Μανου), Μπλανκο, Σεζαρ, Μαντουκα, Ζεραλντο και μπορει και ο Μορετο για να παρει ενα ακομα παιχνιδι αφου στη Ξανθη θα ξεκινησει 100% λογο τιμωριας του Μαχο
μερικοι ΑΕΚτζιδες εχουν δεδομενο οτι βαζει νεους παιχτες στα ευρωπαικα παιχνιδια σαν "βιτρινα" για πιθανες πωλησεις ... δεν κακο.... ο παπους ειναι 100 χρονια μπροστα σε αυτα τα θεματα.... το ποδοσφαιρο ειναι μια βιομηχανια και εμεις εχουμε βλεψεις για πολυ ψηλα, πιθανες πωλησεις σε μεγαλες ομαδες, οπως ακουγεται, προκαλουν ενδοιαφερων και σε αλλους νεους να ερθουν στην ΑΕΚ ισως δουμε μεγαλα ταλεντα να ερχονται στο αμεσο μελλον (κατι ακουγεται για Ντος Σαντος...)
o_gavros
25/10/2007, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εγώ παρατήρησα κάτι άλλο...
Ότι ΕΧΑΣΕ ο Ολυμπιακός
Το πως και το γιατί στ΄@@ μου, αυτο που μετραει σε τέτοια θέματα είναι και κερδίζεις και να τσιμπάς το 3πλό (και σαν ομάδα και σαν χώρα)
Απο εκεί και πέρα, όλοι οι σημερινοί τίτλοι του οπαδικού τύπου ειναι για κλαματα, αν δε διαβάσεις το σκορ νομίζεις οτι έφαγε 5αρα η Ρεάλ :rotflmao:
Η πραγματικότητα όμως ειναι οτι πήρε τον άσσο. Τα ηρωικά κλπ με αφήνουν αδιάφορο...
α ναι,δεν αντιλέγω.
Εχασε ο Ολυμπιακός.στο υψηλό όμως επίπεδο ποδοσφαίρου που παίχτηκε εχθές,η απόσταση απο την αποτυχία με την επιτυχία ήταν πάρα πολύ μικρή.και κάποια στιγμή (έτσι όπως πάμε) η απόσταση αυτή θα έρθει προς το μέρος μας.
δεν ξέρω το βαθμό ενασχόλησης σου με το ποδόσφαιρο,αλλά δεν είναι καθημερινό φαινόμενο μια Ελληνική ομάδα να αναστατώνει έτσι μια Ρεαλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου (να παίζει για 80 λεπτά με παίκτη μείον,να χάνει τόσες καλές ευκαιρίες,να ανατρέπει και να προηγείται στο σκορ,κλπ) και στο 93ο λεπτό 70000 Ισπανοί να φωνάζουν Ικερ Ικερ Ικερ ;) .
Αφησε μας λοιπόν να χαιρόμαστε που βλέπουμε υγεία στην ομάδα μας και μάλιστα με τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε (και όχι αυτό που κατηγορούμε τους άλλους...).
Ο Τύπος ούτε εμένα με ενδιαφέρει.
ξεχνας ομως οτι επαιζες με 10 παιχτες γιατι ο παιχτης που βγηκε σε γλυτωσε απο σιγουρο 2ο γκολ.... αυτες οι μικρες λεπτομεριες κανουν τη δοαφορα you know....
o_gavros
25/10/2007, 13:07
BTW σημερα παιζει η ΑΕΚ με την Ελσφμπορο(-rg) ζωντανο απο ANT1 στις 21:00
ο τρελος προφεσορ θα παραταξει την ομαδα στο πλαστικο ταπητα που θα παιξουμε, χωρις Ριβάλντο, Ζήκο (που δεν πηγαν καν πανω) και με Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Ράμος (ισως και Μαχο) στο παγκο
δηλ θα παιξουν σιγουρα Παπασταθοπουλος, Τοζερ, Ενσαλίβα, Μπουρμπος, Κονε (ή Μανου), Μπλανκο και μπορει και ο Μορετο για να παρει ενα ακομα παιχνιδι αφου στη Ξανθη θα ξεκινησει 100% λογο τιμωριας του Μαχο
μερικοι ΑΕΚτζιδες εχουν δεδομενο οτι βαζει νεους παιχτες στα ευρωπαικα παιχνιδια σαν "βιτρινα" για πιθανες πωλησεις ... δεν κακο.... ο παπους ειναι 100 χρονια μπροστα σε αυτα τα θεματα.... το ποδοσφαιρο ειναι μια βιομηχανια και εμεις εχουμε βλεψεις για πολυ ψηλα, πιθανες πωλησεις σε μεγαλες ομαδες, οπως ακουγεται, προκαλουν ενδοιαφερων και σε αλλους νεους να ερθουν στην ΑΕΚ ισως δουμε μεγαλα ταλεντα να ερχονται στο αμεσο μελλον (κατι ακουγεται για Ντος Σαντος...)
σαν τακτική όντως αυτή είναι η ενδεδειγμένη αν θέλεις να φέρεις λεφτά στα ταμεία σου απο πωλήσεις παικτών.
Η διαφωνία μου όμως είναι αλλού.
πόσοι νομίζεις θα δώσουν σημασία σε αυτό το παιχνίδι?εννοώ υποψήφιοι αγοραστές έτσι?όχι πόσοι θα το δουν στην τηλεόραση.
με μια καλή ομάδα της Ελλάδος και με ένα καφενείο απο τη Σουηδία,σε ένα γήπεδο που έχει πλαστικό χορτάρι,στο πρώτο παιχνίδι ενός ομίλου του ΟΥΕΦΑ?
o_gavros
25/10/2007, 13:08
ξεχνας ομως οτι επαιζες με 10 παιχτες γιατι ο παιχτης που βγηκε σε γλυτωσε απο σιγουρο 2ο γκολ.... αυτες οι μικρες λεπτομεριες κανουν τη δοαφορα you know....
ρε καμιά αντίρηση.ορθά βγήκε ο Τοροσίδης.
Αυτό αναιρεί την υπόλοιποη υπερπροσπάθεια για 80 λεπτά μες το Μπερναμπέου(!!!) των υπολοίπων???
σαν τακτική όντως αυτή είναι η ενδεδειγμένη αν θέλεις να φέρεις λεφτά στα ταμεία σου απο πωλήσεις παικτών.
Η διαφωνία μου όμως είναι αλλού.
πόσοι νομίζεις θα δώσουν σημασία σε αυτό το παιχνίδι?εννοώ υποψήφιοι αγοραστές έτσι?όχι πόσοι θα το δουν στην τηλεόραση.
με μια καλή ομάδα της Ελλάδος και με ένα καφενείο απο τη Σουηδία,σε ένα γήπεδο που έχει πλαστικό χορτάρι,στο πρώτο παιχνίδι ενός ομίλου του ΟΥΕΦΑ?
σωστο και αυτο. αλλα θα το κανει και με Βιγιαρεαλ και Φορεντινα .... θα το δεις!
o_gavros
25/10/2007, 13:12
δεν αμφιβάλω ότι θα θέλει να το κάνει.
το θέμα όμως μένει να το δουμε και στην πράξη.
γιατί πολλές φορές θέλεις κάτι,αλλά οι τριγύρω συνθήκες δεν σε αφηνουν...
ρε καμιά αντίρηση.ορθά βγήκε ο Τοροσίδης.
Αυτό αναιρεί την υπόλοιποη υπερπροσπάθεια για 80 λεπτά μες το Μπερναμπέου(!!!) των υπολοίπων???
ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
μαγκια του γαυρου που επαιξε και τον πηγε και τπ παιχνιδι
οπως βλεπω φετος κανει αυτο που πρεπει. καλες αντεπιθεσεις και πολλοι παιχτες στο κεντρο οπως εκανε και ο βαζελος οταν επαιρνε αποτελεσματα στην ευρηπη. δεν υπαρχει αλλος τροπος να παρεις αποτεσελμα σε τετοια παιχνιδια....
μαγκια του και μπραβο του που πιστεψε στο αποτελεσμα και τα εδωσε ολα
απλα εγω δε μπορω να ακουω σαχλαμαρες τυπου "αφου παιξαμε ετσι το πρωταθλημα το εχουμε σιγουρο" κτλ....
το πρωταθλημα θελει να νικας σε καθε παιχνιδι με ομαδες ταμπουρομενες πισω και και οχι τακτικη οπως αυτη του γαυρου στο μπρεναμπεου... εκει πρεπει να βγεις εξω και να εχεις ανοιχτη αμυνα....
θα αντεξεις με ανοιχτη αμυνα?
o_gavros
25/10/2007, 13:21
κάτσε γιατί εσύ λες άλλο τώρα.
ο Ολυμπιακός εχτές δεν είχε καμία σχέση με τον βάζελο!
το σύστημα μπορεί να έλεγε γεμάτο κέντρο αλλά όπως είδες,οι ισορροπίες ανατράπηκαν πολύ νωρίς.
και πάλι όμως,νομίζω ότι αναλογικά (το τονίζω το αναλογικά γιατί με παίκτη μείον στο Μπερνμπέου,ε δεν είναι και ότι πιο εύκολο) δεν παίξαμε κατενάτσιο.
ήταν λογικό ότι θα δεχτούμε πίεση απο τη Ρεάλ αλλά είχαμε και εμείς τις στιγμές πίεσης μας.
ούτε νομίζω ότι ταμπουρωθήκαμε πίσω και ααααααν δώσει ο Μεγαλοδύναμος να κάνουμε καμιά αντεπίθεση (βλέπε βάζελο),τότε έχει καλώς.
αυτό που είδα και μου άρεσε πιο πολύ απο όλα στον Ολυμπιακό χθες,ήταν ότι οι παίχτες σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έβγαλαν φόβο!για τον Ολυμπιακό της αστάθειας και της αβεβαιότητας στο Τσ.Λ.,αυτό πιστεύω ήταν το μεγαλύτερο κέρδος.
Όσο για την Ελλάδα.
ναι όντως στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να παίζω με 3 αμυντικά χαφ.
Θα σε ρωτήσω κάτι και θέλω μπέσα να μου απαντήσεις.
Είναι ή δεν είναι μια κάποιου είδους εγγύηση το ρόστερ του Ολυμπιακού για να κατακτήσει το πρωτάθλημα?
γιατί ο Λεμονής (αφού πλέον έφυγε η τόση πίεση απο πάνω του) δείχνει ότι κάνει δουλειά ο άνθρωπος.
o_gavros
25/10/2007, 13:24
και να συμπληρώσω ότι δεν είναι σαχλαμάρες όπως λες τα "αφού παίξαμε έτσι,το έχουμε το πρωτάθλημα".
Αν δείχνεις ότι μπορείς να παίζεις τόσο καλά με μια Ρεάλ στο Μπερναμπέου,ε τότε ρε φίλε (και αυτό δεν είναι έπαρση ούτε αλαζονεία) τότε δεν θα φοβηθείς κανέναν Εργοτέλη,Λαρισα,Παοκ,ΑΕΚ,ΠΑΟ,κλπ...
με εννοείς?
και να συμπληρώσω ότι δεν είναι σαχλαμάρες όπως λες τα "αφού παίξαμε έτσι,το έχουμε το πρωτάθλημα".
Αν δείχνεις ότι μπορείς να παίζεις τόσο καλά με μια Ρεάλ στο Μπερναμπέου,ε τότε ρε φίλε (και αυτό δεν είναι έπαρση ούτε αλαζονεία) τότε δεν θα φοβηθείς κανέναν Εργοτέλη,Λαρισα,Παοκ,ΑΕΚ,ΠΑΟ,κλπ...
με εννοείς?
θες να σου πω ποιος και πως πηρε το πρωταθλημα του 2002 οταν φεραμε 2 ισοπαλιες με την Ρεαλ (μαλιστα στο εντος προηγηθηκαμε 3-1 και απο μαλακιες δε κερδισαμε...)??????????? μιλαμε για τη ρεαλ του Ζινταν, Ροναλντο, Καρλος, Φιγκο, Ραουλ κτλ κτλ.... (ανατριχιασα...)
gixxerpap
25/10/2007, 13:27
εγω ρε μαγκες ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω τοσα χρονια, και το ακουω καθε μερα, λογω δουλειας....
....ναι ρε παιδι μου δεν παιξτε και ασχημα, αλλα οι αλλοι ητανε χαλια....
εσεις πως νομιζετε δηλαδη οτι αλλαζουν οι ισορροπιες σε ενα παιχνιδι? εννοειται οτι για να χασει μια ομαδα, θα παιξει χαλια....
το οτι παιζει χαλια μια ομαδα, ειναι μεσα στο παιχνιδι....δεν μπορει ολοι να αποδιδουν παντα το ιδιο...εκτος αυτου, ο ιδιος ο αντιπαλος μπορει να ειναι ο λογος που παιζεις χαλια, ειτε εμποδιζοντας σε να αναπτυχθεις οπως θελεις, ειτε με το να σε εχει διαβασει καλα, ειτε, ειτε, ειτε...........
η ουσια ειναι μια....ο γαυρος χθες πηγε σε μια πολυ δυσκολη εδρα, δεχτηκε γκολ απο τα αποδυτηρια, και παρολα αυτα δεν παρεδωσε τα οπλα, και εκανε οτι καλυτερο μπορουσε.....δεχτηκε δευτερο χτυπημα με την κοκκινη ( σωστη αποφαση) και παλι δε μασησε, συνεχιζοντας με 10 παικτες και κανοντας ενα παιχνιδι που αλλες φορες δε μπορει να το κανει ουτε με 15, που λεει ο λογος....
το αποτελεσμα ειναι καθαρα θεμα τυχης, θα μπορουσε καλλιστα να τελειωσει ισοπαλο. ας συνεχισει να παιζει ετσι, και μονο καλη μπορει να ειναι η συνεχεια....
αυτα, απο καποιον που δεν υποστηριζει καμια ομαδα, και δεν ασχολειται ποτε με το ποδοσφαιρο, παρολο που εχει φαει τα τελευταια χρονια μεσα σε πρακτορειο....
gixxerpap
25/10/2007, 13:28
με εννοείς? και ο βαζελος τοτε, που παινευεται για τις εξοδους του και τις προσπαθειες του στην ευρωπη, γιατι δεν παιρνει πρωταθληματα εδω????
η μηπως παιρνει:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
το αποτελεσμα ειναι καθαρα θεμα τυχης, θα μπορουσε καλλιστα να τελειωσει ισοπαλο. ας συνεχισει να παιζει ετσι, και μονο καλη μπορει να ειναι η συνεχεια....
η να χασει ξερω γω.... 5-2 αν εβαζε το πεναλτυ η Ρεαλ.... αυτο ειναι το ποδοσφαιρο...
la_villa
25/10/2007, 13:29
το ότι λέμε ότι παίξαμα μπαλάρα χθες είναι σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιόύ.
δεν παίξαμε την ρεαλ σαν την γάτα με το ποντίκι.αν το κάναμε αυτό τοτε θα παίζαμε στο διαγαλαξιακό.αυτό έλειπε.
μπροστά η ρεάλ είανι απίστευτο το τι παίχτες έχει...
αλλά κάναμε 4 ευκαιρίες για γκολ με εντυπωσιακές αντεπιθέσεις των 4 πασών απο άμυνα...
αν γινόταν το 2-3 στο 80 με τζόλε το 2πλο ήταν σίγουρο...
δεν φάγαμε κλασικες ευκαιρίες (ότι έγινε μπήκε).στο 1ο μόνο ένα τετ-α-τετ του ρομπίνιο
ελλάδα με ευρώπη καμία σχέση.αλλά το πρωτάθλημα θεωρώ θα είναι το πιο εύκολο μας των τελευταίων ετών.που να παίξουμε με 2 επιθετικούς.αχτύπητη
ο διατιτητης στο Β έπαιξε χειρουργείο έδρα...
και πάλι κάναμε 2 ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε...δεν έγινε...τι να κάνουμε...θέλεις και λίγο τύχη σε αυτά τα παιχνίδια
αν πήγαινε 2-1 και έμενε μέσα ο Τορο μπορέι να πηγαίναμε καλύτερα...εγω αυτό πιστεύω...ποιος ξέρει,δεν θα το μάθουμε ποτε
πάμε στο επόμενο πλέον...
...
πάμε στο επόμενο πλέον...
βλεποντας τη βαθμολογια... εδω ειναι ολα τα λεφτα!
αν δε κερδισεις... ???
o_gavros
25/10/2007, 13:33
και ο βαζελος τοτε, που παινευεται για τις εξοδους του και τις προσπαθειες του στην ευρωπη, γιατι δεν παιρνει πρωταθληματα εδω????
η μηπως παιρνει:confused:
το μόνο που μπορώ να σου πω εγώ σαν Ολυμπιακός φίλε,είναι ότι ο βάζελος τα αποτελέσματα για τα οποία παινεύεται, α)τα πήρε με τσούκου τσούκου μπολ και β)αυτοκτονούσε στην Ελλάδα και γ) υπήρχε κάποιος καλύτερος του στην Ελλάδα...
Ο Ολυμπιακός φέτος δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη.
o_gavros
25/10/2007, 13:34
βλεποντας τη βαθμολογια... εδω ειναι ολα τα λεφτα!
αν δε κερδισεις... ???
εδώ έχουμε θέμα.
Θυμάσαι τι λέγανε οι..."προβλέψεις" όταν έγινε η κλήρωση του τσαμπιο λι?
θα μπορούσε να ειναι και 4-1 στο πρωτο ημιχρονο
ή 5 -2 στο 75
θα μπορουσε ...θα μπορούσε....
η ουσία ειναι οτι εφαγε 4 μπαλάκια απο ενα σκορποχώρι ρεάλ ...μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος...
που έπαιζε με το δεξί μπακ αυτόν που πήρε το ευρωπαικό πριν 7 χρονια!!!!!
και ενα αριστερό μπακ που δεν τον ξερει η μανα του....(και καλά ταλέντο....)
χωρίς κόφτη που να μαρκάρει...και με ενα κέντρο που ο καλύτερος παίχτης ηταν ο Γκούτι (δηλαδή η δευτερη αλλαγή στην ομάδα πριν 3 χρονια)!!!!....
με ενα Ρουμπινιο που μεχρι να βάλει τα γκολ ηταν ο χειροτερος παιχτης του γηπέδου...
και το γεγονός οτι παίζανε με 10 παιχτες δεν ειναι ελαφρυντικο.....γιατί πολύ απλά αν δεν παίζανε με 10 παίχτες θα χάνανε στο 15 λεπτο με 2-1 και μετά ίσως να τρώγανε 5....
θέλω να πω οτι η κόκκινη έγινε σε μια φάση που προσπαθεις να μην φας γκολ....δεν ηταν μια ανόητη κοκκινη ή μια κοκκινη απο τσαμπουκά....
ηταν μεσα στα πλαίσια της αμυντικής λειτουργίας του Ολυμπιακού.....σε κάνει γιο-γιο...δεν μπορείς να αμυνθεις...τρως κοκκινη ...απλα τα πραγματα...αυτό δεν ειναι ελαφρυντικο όπως το μεταφράζουν οι δημοσιογράφοι....
το μόνο που μπορώ να σου πω εγώ σαν Ολυμπιακός φίλε,είναι ότι ο βάζελος τα αποτελέσματα για τα οποία παινεύεται, α)τα πήρε με τσούκου τσούκου μπολ και β)αυτοκτονούσε στην Ελλάδα και γ) υπήρχε κάποιος καλύτερος του στην Ελλάδα...
Ο Ολυμπιακός φέτος δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Ευρώπη.
ενώ αυτό που πέξατε στη Βέρντερ και στη ΡΕΆΛ ειναι κατεγιστικό ποδόσφαιρο με πίεση στο κεντρο κτλ...
έλεος ρε κωλοτούμπες...κανετε μια - διο καλουτσικες εμφανισεις με το ποδοσφαιρο που έπαιζε ο παναθηναικος πριν 6 χρονια και νομιζετε οτι εισαστε Μπαρτσελόνα....:lol: :lol:
με τη διαφορά οτι ο Παναθηναικός με το ιδιο ποδόσφαιρο στην τριτη αγωνιστική είχε 9 βαθμούς....
και εσείς εχετε 4 και ειστε και ευχαριστημένοι....
εδώ έχουμε θέμα.
Θυμάσαι τι λέγανε οι..."προβλέψεις" όταν έγινε η κλήρωση του τσαμπιο λι?
κοιτα να δεις σεναρια....
Ρεάλ Μαδρίτης 7
Ολυμπιακός 4
Βέρντερ Βρέμης 3
Λάτσιο 2
χανεις απο ρεαλ (λεμε τωρα) και κερδιζει η Λατσιο....
Ρεάλ Μαδρίτης 10
Λάτσιο 5
Ολυμπιακός 4
Βέρντερ Βρέμης 3
μετα εχεις Ρεαλ χαλαρη αφου εχει προκριθει ... να παιζει στη Βρεμη που καιγεται για νικη......
και εσυ στην Ιταλια με Λατσιο που με νικη περναει στην αλλη φαση ή στο ουφα στη χειροτερη.......
πως τα βλεπεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
[B
η ουσία ειναι οτι εφαγε 4 μπαλάκια απο ενα σκορποχώρι ρεάλ ...μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος...
που έπαιζε με το δεξί μπακ αυτόν που πήρε το ευρωπαικό πριν 7 χρονια!!!!!
και ενα αριστερό μπακ που δεν τον ξερει η μανα του....(και καλά ταλέντο....)
χωρίς κόφτη που να μαρκάρει...και με ενα κέντρο που ο καλύτερος παίχτης ηταν ο Γκούτι (δηλαδή η δευτερη αλλαγή στην ομάδα πριν 3 χρονια)!!!!....
με ενα Ρουμπινιο που μεχρι να βάλει τα γκολ ηταν ο χειροτερος παιχτης του γηπέδου...
[/B] ακριβως αυτο και τιποτα αλλο.
τελος.
τα πες ολα.
εβλεπα το γκουτι χθες να ειναι ο καλυτερος παιχτης της ρεαλ..και ουτε αν ητανε στο παγκο δε θυμάμαι πριν 3 χρονια...
τεσπα.
τελικα πανηγυρίζουν και αλλοι εκτος απο το αεκ οταν τρώνε 4.
κοιτα πως αλλάζουν οι καιροι.
o_gavros
25/10/2007, 13:46
....
βαζελε αν εσένα σου δίνει χαρά/ικανοποίηση/δικαίωση/ή-οτιδήποτε-άλλο η τέτοια υποτίμηση της προσπάθειας της ομάδας μου,καλό θα ήταν να μην την παρακολουθείς.
Αδικείς τον εαυτό σου με αυτά που γράφεις.
α και μην αγχώνεσαι,επειδή τη γλύτωσες στη Λεωφόρο,δεν σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο και στο Φάληρο...
gixxerpap
25/10/2007, 13:51
βλεπετε που συνεχιζετε στο ιδιο μοτιβο???
η ρεαλ σκορποχωρι κλπ κλπ....
πρεπει να μαθετε να παραδεχεστε, ποτε μια ομαδα κανει αξιολογη προσπαθεια και ποτε οχι....δεν κανει κακο...
οποως βεβαια και οι γαυροι, θα πρεπει να μαθουν οτι οταν παιζει με ομαδα τετοιου βεληνεκους, ο διαιτητης αν θα ''παιξει'' με μια ομαδα, θα ειναι με τη ρεαλ και οχι με το γαυρο...
αυτο αλλωστε, δε γινεται και επι ελληνικου εδαφους?
la_villa
25/10/2007, 14:10
κοιτα να δεις σεναρια....
χανεις απο ρεαλ (λεμε τωρα) και κερδιζει η Λατσιο....
Ρεάλ Μαδρίτης 10
Λάτσιο 5
Ολυμπιακός 4
Βέρντερ Βρέμης 3
αμα έρθει έτσι προσωπικά το πιστεύω...
δδεν ξέρω τι θα γίνει αν η Βερντερ παέι στους 6 και Λάτσιο 2
εκει θα είναι πολυ δυσκολα
ας δούμε πρώτα τον επόμενο που είναι πολύ δύσκολος
gixxer αυτό εγώ το περίμενα 100%.λογικό...όσο και να μην μας αρέσει...
zzr λυπήσου μας ρε φίλε με αυτά που γράφεις...κρίμα...λυπάμαι για σένα...
BILLY FILTH
25/10/2007, 14:11
εγώ 4 πράγματα έχω να πω (βαριέμαι να κάνω παραθέσεις)
1. ο πλαστικός τάπητας δεν είναι βομβαρδισμένο γήπεδο (μην κάνετε σαν να πάνε στον πόλεμο οι παίχτες)
2. αν ο Τοροσίδης δεν έκανε την ανατροπή από πίσω ήταν ο Νικοπολίδης οπότε με τα αν δουλειά δε γίνεται
3. για το παληκάρι που λέει ότι η Ρεάλ ήταν σκορποχώρι
ρε ψηλέ όσο κοστίζει ο Ραούλ κοστίζει όλος ο Ολυμπιακός
ο γαύρος έκανε την Ρεάλ να φαίνεται λίγη
4.νίκες σε όλες τις ομάδες μας σήμερα
o_gavros
25/10/2007, 14:15
έλεος ρε κωλοτούμπες...κανετε μια - διο καλουτσικες εμφανισεις με το ποδοσφαιρο που έπαιζε ο παναθηναικος πριν 6 χρονια και νομιζετε οτι εισαστε Μπαρτσελόνα....:lol: :lol:
φιλαράκι είσαι απλά αλλού...στο δικό σου κόσμο.
Είδες να λέει κανείς ότι γίναμε Μπαρτσελόνα?
σταματήστε ρε να δημιουργείτε εντυπώσεις.δεν κερδίζετε κάτι με αυτό.
πρεπει να μαθετε να παραδεχεστε, ποτε μια ομαδα κανει αξιολογη προσπαθεια και ποτε οχι....δεν κανει κακο...
αυτό ακριβώς ρε φίλε!αυτό ακριβώς!
el_hymador
25/10/2007, 14:19
o βαζελος ομως φιλε μου εχει μακραν καλυτερο ονομα στην Ευρωπη απο ολες τις ομαδες...
μακραν ομως!
ξαναλεω πως μπορειτε να θιγετε το και καλα τσουκου-τσουκου ball οταν εσεις εισαστε πιπ@ - κ*λο ball;... και ανευ συστηματος και τακτικης στην συντριπτικη πλειοψηφια των ευρωαπϊκων αγωνων σας....ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη μεγαλε...ενα διπλο μετα απο μια δεκαετια δεν λεει τιποτα οπως επισης και μια καλη εμφανιση....
παιξατε πολυ ωραια εχθες δεν διαφωνω και μπραβο σας, αλλα επειδη η ιστορια κυκλους κανει, θυμισου τι λεγατε τοτε με την εξαρα στην Λεβερκουζεν και το μ@μησι που ακολουθησε μετα....
ψυχραιμια συνιστω...
το οτι υπηρχε καλυτερος του Πανθηναϊκου στην Ελλαδα δεν το σχολιαζω...βαριεμαι να λεμε τα ιδια και τα ιδια ....απλα απολαμβανω οταν σας χαντακωνει η διαιτησια οξω, για να καταλαβετε την γλυκα...:winka:
BILLY FILTH
25/10/2007, 14:23
o βαζελος ομως φιλε μου εχει μακραν καλυτερο ονομα στην Ευρωπη απο ολες τις ομαδες...
μακραν ομως!
ξαναλεω πως μπορειτε να θιγετε το και καλα τσουκου-τσουκου ball οταν εσεις εισαστε πιπ@ - κ*λο ball;... και ανευ συστηματος και τακτικης στην συντριπτικη πλειοψηφια των ευρωαπϊκων αγωνων σας....ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη μεγαλε...ενα διπλο μετα απο μια δεκαετια δεν λεει τιποτα οπως επισης και μια καλη εμφανιση....
παιξατε πολυ ωραια εχθες δεν διαφωνω και μπραβο σας, αλλα επειδη η ιστορια κυκλους κανει, θυμισου τι λεγατε τοτε με την εξαρα στην Λεβερκουζεν και το μ@μησι που ακολουθησε μετα....
ψυχραιμια συνιστω...
το οτι υπηρχε καλυτερος του Πανθηναϊκου στην Ελλαδα δεν το σχολιαζω...βαριεμαι να λεμε τα ιδια και τα ιδια ....απλα απολαμβανω οταν σας χαντακωνει η διαιτησια οξω, για να καταλαβετε την γλυκα...:winka:
ρε φιλαράκι επειδή μας τα έχεις ψιλοζαλίσει
που είναι η ευρομάδα σου τα τελευταία 3 χρόνια
να μιλάει η Λάρισα για διαιτησία το καταλαβαίνω, αλλά να μιλάς εσύ :confused:
α και τα τελευταία 10 χρόνια πίπα σε πάω και σε μένα και σε σένα (πέρυσι μόνο έκανα μια παύση)
σταματήστε ρε ανύπαρκτοι να προπαγανδίζετε και αφήστε τι κάνουν οι άλλοι και κοιτάξτε τα χάλια σας
el_hymador
25/10/2007, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
ρε φιλαράκι επειδή μας τα έχεις ψιλοζαλίσει
που είναι η ευρομάδα σου τα τελευταία 3 χρόνια
να μιλάει η Λάρισα για διαιτησία το καταλαβαίνω, αλλά να μιλάς εσύ :confused:
α και τα τελευταία 10 χρόνια πίπα σε πάω και σε μένα και σε σένα (πέρυσι μόνο έκανα μια παύση)
σταματήστε ρε ανύπαρκτοι να προπαγανδίζετε και αφήστε τι κάνουν οι άλλοι και κοιτάξτε τα χάλια σας
πρωτα απο ολα δεν σας τα ζαλισα εγω...καλα κανετε και χαιρεστε αλλα αφορισμους του στυλ να μην μιλαμε κ.τ.λ. δε τα δεχομαι.
ειπα και πιο πανω οτι βαριεμαι να συζηταω το πως και το γιατι ειστε οι υποτιθεμενοι πρωταθλητες Ελλαδος τα τελευταια χρονια...και την υποτιθεμενη υπεροχη σας επισης, η οποια εξαργυρωνοταν στην Ευρωπη με 7αρες και ταπεινωση....αλλα αυτο δεν σας εκανε ποτε εντυπωση βεβαια...δεν μπηκατε ποτε στην διαδικασια του να σκεφτειτε πως οι και καλα υποδεστερες ομαδες απο σας στην Ελλαδα καναν αξιοπρεπεστατες εμφανιοσεις στο εξωτερικο ενω εσεις οχι...
τεσπα, γευτειτε τωρα αυτη την πρωτογνωρη για εσας χαρα...ωραια δεν ειναι;
o_gavros
25/10/2007, 14:46
μακραν ομως!
ψυχραιμια συνιστω...
Αδερφέ μάλλον κάπου κάτι έχεις καταλάβει λάθος.
Το ότι φέτος χαιρόμαστε και απολαμβάνουμε την ομάδα μας και τον τρόπο παιχνιδιού της,δεν μεταφράζεται (τουλάχιστον απο εμάς) ως "γιναμε Μπαρτσελόνα","πάμε να πάρουμε το Τσ.Λ.",και λοιπά όμορφα που διαβάζουμε στις φυλλάδες!
Συμφωνώ μαζί σου ότι 1 διπλό και μια καλή εμφάνιση δεν λένε τίποτα.
δε νομίζω ότι δηλωνουμε ότι μετά απο αυτά τα 2,πάμε να πάρουμε το Τσ.Λ.
χαιρόμαστε,απολαμβάνουμε αλλά όλα ψύχραιμα.
το ότι στα αεροδρόμια θα φωνάξουμε "διπλό στο μπερναμπέου θρυλε ολέ ολέ" είναι απλά η ευφορία της στιγμής.όχι η πραγματικότητα.
Μάθετε επιτέλους να τα διαχωρίζετε.
αυτά που λέγαμε τότε μετά την 6αρα στους Γερμανούς ήταν προϊόν αλαζονείας!το λέω γιατί κι εγώ τέτοιες μαλακίες φώναζα τότε.
τώρα είναι διαφορετικά τα πράματα όμως...
Εμείς το καλοκαίρι αλλάξαμε όλη την ομάδα,κυριολεκτικά!
Εγώ προσωπικά φέτος το μόνο που έλπιζα είναι να αλλάξω σελίδα και να χτίσω μια καινούρια ομάδα που θα ξαναβρεί τον χαρακτήρα της.ούτε σε αποτελέσματα ήλπιζα ούτε σε διπλά στον τσαμπιο λι.
ήρθανε όμως αυτά και σαφώς καλοδεχούμενα είναι.
και ξέρεις γιατί ήρθανε?γιατί πολύ απλά η ομάδα ενισχύθηκε σωστά και αρχίζει να παίζει μπάλα.
Οι συγκρίσεις με την ομάδα της ζωοτροφής,ας σταματήσουν επιτέλους!
Εμείς ζητάμε άλλο είδος ποδοσφαίρου!εσείς άλλο.
εσύ μένεις ικανοποιημένος με το τσούκου τσούκου,εγώ ξενερώνω.πως να το κάνουμε δηλαδή?
έχουμε διαφορετική αντίληψη.
Οσο για την αμφισβήτηση σου στο αν ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος ή όχι,όλα αυτά τα χρόνια απο το καφενείο σας (και επειδή φαίνεσαι λογικό άτομο-πέρα απο χαβαλές- απο όσα ποστ σου έχω διαβάσει) επέτρεψε μου να σου πω να μην αδικήσεις τον εαυτό σου και τη νοημοσύνη σου ρίχνωντας τις ευθύνες αλλού απο εκεί που πραγματικά ήταν.
στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας σου.
Εγώ (και νομίζω οι ολυμπιακοί) εχθές τον αγνόησα τελείως το διαιτητή.
ναι μπορεί να έπαιξε έδρα 80-20.
μέσα στο Μπερναμπέου,δεν μπορείς να ελπίζεις ως Ελληνική ομάδα,να τύχεις καλύτερης αντιμετώπισης.
και είδα ότι και η ομάδα μου το είδε ανάλογα,για αυτό και πάλεψε έτσι ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.
φιλικά.
BILLY FILTH
25/10/2007, 14:48
ρε φιλαράκι εγώ χαίρομαι και όταν νικά ο βάζελος στην ευρώπη δεν βγάζω τη χολή μου στις ήττες του
αλλά το χαίρομαι ιδιαιτέρως όταν του τον σφυρίζω στα ενδότερα :smokin:
o_gavros
25/10/2007, 14:50
ειπα και πιο πανω οτι βαριεμαι να συζηταω το πως και το γιατι ειστε οι υποτιθεμενοι πρωταθλητες Ελλαδος τα τελευταια χρονια...και την υποτιθεμενη υπεροχη σας επισης, η οποια εξαργυρωνοταν στην Ευρωπη με 7αρες και ταπεινωση....αλλα αυτο δεν σας εκανε ποτε εντυπωση βεβαια...δεν μπηκατε ποτε στην διαδικασια του να σκεφτειτε πως οι και καλα υποδεστερες ομαδες απο σας στην Ελλαδα καναν αξιοπρεπεστατες εμφανιοσεις στο εξωτερικο ενω εσεις οχι...
τεσπα, γευτειτε τωρα αυτη την πρωτογνωρη για εσας χαρα...ωραια δεν ειναι;
βλέπεις πόσο λάθος είναι ορισμένα γενικά συμπεράσματα που κυκλοφορούνε???
αυτό που σου έχω υπογραμίσει,είναι απο μια τη μεγαλύτερη πλάνη.
γιατί φίλε όχι μόνο κάτσαμε και σκεφτήκαμε.
αλλά και φωνάξαμε,και απαιτήσαμε και σε κόντρες & ρίξεις ήρθαμε!
το θέμα είναι ότι το μπιγκ μπος,μας έγραφε μέχρι πέρσι στην μεγαλειώδη παπάρα του...
Αν είδες το πρώτο μου ποστ,μόλις έληξε το παιχνίδι με τη Ρεαλ εχθές,τι έγραφε στο τέλος θα καταλάβεις...
κάποιοι από εσάς θέλετε να μηδενίσετε την υπερπροσπάθεια και την πολύ καλη μπάλα που έπαιξε ο ολυμπιακός χθες με 10 παίχτες στο μπερναμπέου με μία απο τις καλύτερες ομάδες της ευρώπης και όλοι οι νοήμων φίλαθλοι είδαν, για τους δικούς σας λόγους!!!
μηδενίστε τη ρεάλ ειναι ομαδουλα και ο γκούτι ειναι άσχετος και τριτη αλλαγή και οι παιχτες της ειναι για τον π@υτσο και υπερεχτιμιμένοι και ο ολυμπιακος δεν επαιξε τιποτα φοβερό απλά ήταν τυχερός και έκανε 2 ευκαιριες που εκανε γκολ και τιποτα παραπάνω.<<μαλλον είσαστε άσχετοι απο μπαλα η εθελοτυφλήτε γιατί δεν ξέρετε να παραδέχεστε το προφανες λέω εγω και στις δύο περιπτώσεις κρίμα>>
το σκορ σας λέω θα μπορούσε να ήταν και 5-2 να χάναμε αλλα ο ολυμπιακός έπαιξε παρα πολη καλή μπαλα και λέτε ο,τι γουσταρετε.
το αμερικάνικο ρητό ο πρώτος ειναι πρώτος και οι άλλοι τίποτα, άρα μετράει μόνο το αποτέλεσμα εμένα δε μου λέει κάτι, για μένα πρωταρχικός στόχος είναι να παίζει ωραία μπάλα η ομάδα μου και τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα (οχι μη σημαντικά, αλλα δευτερεύοντα). ας παίζει πάντα έτσι η ομαδάρα μου και ας χάνει.
τέλος ο ΕΞΥΠΝΟΣ παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται και ο Μ@Λ@Κ@Σ ΕΠΙΜΕΝΕΙ
Μπράβο θρύλε που έπαιξες σαν μάγκας και έχασες σαν μάγκας!!!!
el_hymador
25/10/2007, 15:03
κάποιοι από εσάς θέλετε να μηδενίσετε την υπερπροσπάθεια και την πολύ καλη μπάλα που έπαιξε ο ολυμπιακός χθες με 10 παίχτες στο μπερναμπέου με μία απο τις καλύτερες ομάδες της ευρώπης και όλοι οι νοήμων φίλαθλοι είδαν, για τους δικούς σας λόγους!!!
μηδενίστε τη ρεάλ ειναι ομαδουλα και ο γκούτι ειναι άσχετος και τριτη αλλαγή και οι παιχτες της ειναι για τον π@υτσο και υπερεχτιμιμένοι και ο ολυμπιακος δεν επαιξε τιποτα φοβερό απλά ήταν τυχερός και έκανε 2 ευκαιριες που εκανε γκολ και τιποτα παραπάνω.<<μαλλον είσαστε άσχετοι απο μπαλα η εθελοτυφλήτε γιατί δεν ξέρετε να παραδέχεστε το προφανες λέω εγω και στις δύο περιπτώσεις κρίμα>>
το σκορ σας λέω θα μπορούσε να ήταν και 5-2 να χάναμε αλλα ο ολυμπιακός έπαιξε παρα πολη καλή μπαλα και λέτε ο,τι γουσταρετε.
το αμερικάνικο ρητό ο πρώτος ειναι πρώτος και οι άλλοι τίποτα, άρα μετράει μόνο το αποτέλεσμα εμένα δε μου λέει κάτι, για μένα πρωταρχικός στόχος είναι να παίζει ωραία μπάλα η ομάδα μου και τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα (οχι μη σημαντικά, αλλα δευτερεύοντα). ας παίζει πάντα έτσι η ομαδάρα μου και ας χάνει.
Μπράβο θρύλε που έπαιξες σαν μάγκας και έχασες σαν μάγκας!!!!
:lol: :lol: :lol: γαντι παει σε μερικους απο εσας!!:wave2:
:lol: :lol: :lol: γαντι παει σε μερικους απο εσας!!:wave2:
μάλλον δεν το έπιασες ε? για διάβασε το καλύτερα!!!!
el_hymador
25/10/2007, 15:12
μάλλον δεν το έπιασες ε? για διάβασε το καλύτερα!!!!
νομιζεις....
αντιθετως δεν έπιασες το γεγονος οτι στο ανταπεδωσα αφου δεν εχω καταφερθει εναντιον κανενος με τετοιους χαρακτηρισμους σε προσωπικο επιπεδο, και ειδικα σε αυτη την κατηγορια των ποδοσφαιρικων οπου κατα βαση γινεται χαβαλες.
καταλαβες;(ελπιζω...) η να στο ζωγραφισω;
cool γιατι εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι εισαι και μαλιστα μεγαλος...
νομιζεις....
αντιθετως δεν έπιασες το γεγονος οτι στο ανταπεδωσα αφου δεν εχω καταφερθει εναντιον κανενος με τετοιους χαρακτηρισμους σε προσωπικο επιπεδο, και ειδικα σε αυτη την κατηγορια των ποδοσφαιρικων οπου κατα βαση γινεται χαβαλες.
καταλαβες;(ελπιζω...) η να στο ζωγραφισω;
cool γιατι εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι εισαι και μαλιστα μεγαλος...
επ, φίλε μάλλον παρεξήγησες δεν αναφέρθηκα σε κανένα προσωπικα και δεν ξέρω γιατίτο πηρες έτσι, ειμουν νομίζω ξεκάθαρος πάει σε όλους οσους δεν παραδέχονται τους αντιπάλους τους όταν κάτι σπουδαίο είτε είναι ολυμπιακοι παναθηναικοι αεκ η οτιδήποτε άλλο
εσύ coolαρε γιατί δεν αναφέρθηκα εναντίον σου!!
ενώ αυτό που πέξατε στη Βέρντερ και στη ΡΕΆΛ ειναι κατεγιστικό ποδόσφαιρο με πίεση στο κεντρο κτλ...
με τη διαφορά οτι ο Παναθηναικός με το ιδιο ποδόσφαιρο στην τριτη αγωνιστική είχε 9 βαθμούς....
και εσείς εχετε 4 και ειστε και ευχαριστημένοι.... den nomizo na yparxei sxesi pana.. kai olympiakou giati ta apotelesmata tou pana.. ir8an me sintiritiko podosfairo kai me faseis metrimenes sto ena xeri eno o fetinos oly... paizei mpala kai den sigrinetai me kamia elliniki omada kai pos 8a to kanoume alloste exoume tis akriboteres metagrafes kai epitelous vlepoume mpala
la_villa
25/10/2007, 16:03
είχε...κάποτε...
και όχι για την μπάλα που έπαιζε...άλλο το ένα άλλο το άλλο...
Για κωλοτουμπες.........
Mιλανε τα ανταρτικα του ευρωπαικου ποδοσφαιρου.........
Τα κουτσου - κουτσου μπολ ...
Τα 8-2-1 για...... Ευρωπαικες επιτυχιες και αξιολογα διπλα η αξιολογες ηττες .... :uplate:
Η ομαδα που οταν επαιζε στην Ευρωπη η μονη εντολη που ειχαν ηταν να μην περνανε ολοι οι παιχτες της την βουλα του πεναλτυ της περιοχης τους πλην Βαζεχα......
Αυτα για το ποδοσφαιρο που επαιζε και παιζει ο Παναθηναικος στην Ευρωπη........:lol: :lol:
Το μονο κακο με αυτους ειναι οτι στην Ελλαδα ξεχνιοντουσαν για αυτο δεν μπορεσαν να παρουν πρωταθλημα (πλην μιας χρονιας....)
Αν καποιοι κωλοτουμπες επιμενουν να μιλανε για το παρελθον του Παο στην ευρωπη.....
Ας αρκεστουν στις εντος εδρας ξεφτυλες εκεινων των χρονων, και να προσεξουν μην τους φυγει καποιο βλεμα προς την δευτερη ισχυροτερη εντος εδρα του τσου-λου ( για τεσσερα συνεχομενα χρονια) :a9:
είχε...κάποτε...
και όχι για την μπάλα που έπαιζε...άλλο το ένα άλλο το άλλο...
ενώ εσάς τώρα αν ρωτήσεις στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό θα έχουν να σου λένε για το ποδόσφαιρο που παίζει...:lol: :lol:
3 ευκαιρίες σε όλο το ματς κανατε και οι δύο απο το 87 και μετά ...γιατί καποιος μιλησε για ευκαιρίες μετρημένες στα δάκτυλα....
ο Παναθηναικός του Μαρκαριάν και του Κυράστα μάρκαρε πολή πιο ψηλά...
ο Παναθηναικός για όσους βλέπουν ποδόσφαιρο έπαιζε ολη η ομάδα τουλάχιστον 10-20 μέτρα πιο ψηλά στο γήπεδο...
στον Ολυμπιακό ο Λούα Λούα παίζει κόφτης ...αυτά για όσους μιλάνε για ταμπούρια...
4-5-1 παίζετε ρε ....αν δεν ειναι αυτό ταμπούρι ...?ποιο ειναι???
και ο ενας (Λούα - Λουα) βρίσκεται κατω απο το κέντρο....επίθεση με πάνω απο τρεις παίχτες δεν βγάλατε ουτε μια σε ολο το παιχνιδι....και μιλάτε για ταμπούρι....
και όσους λένε για ευκαιρίες ρωτήστε τον Φέργκιουσον που ειχε πει ξεκάθαρα..."δεν εχω δει άλλη ομάδα να κανει τόσες ευκαιρίες μεσα στο γήπεδο μας"...
3 τετ α τετ στο πρώτο 15λεπτο ειχαμε κανει για όποιον θυμάται....
τα αντάρτικα του ευρωπαικού ποδοσφαίρου βγάλανε 3 ομάδες της Ελλάδος στο C.L....
δεν ειχαν όλα τα αρνητικα ρεκόρ του C.L. όπως οι7άρες, και τα ρεκόρ εκτός έδρας αποτυχιών....
με τις εμφανισεις της μεγάλης ομαδας του Ολυμπιακού (όταν εμεις δεν καναμε πορείες για 3 χρονια) καταφέραμε να πέζουμε απο Ιούλιο....άντε και απο Ιούνιο....:wave2:
................
απλα γραφικος !!!!!!!!!!!!
ελα κερναω μπυρες στο κουτουκι του μπαρμπα-στελιου !!!!!!!!!
o_gavros
25/10/2007, 17:36
την έχεις μάθει καλά την προπαγάνδα και το παραμύθι παλίκαρε...
γεμάτο ψέμματα,ανακρίβιες και παπατζιλίκι είναι αυτό το τελευταίο σου ποστ.
μάλλον δεν αξίζει να σπαταλάμε το χρόνο μας να σου απαντάμε σοβαρά με αυτά που λες.
να'σαι καλά και άραξε στον καναπέ σου για άλλη μια χρονιά...
ωχ ξέχασα ρε,οι ευρωπέη παίζουν σήμερα με ακόμα ένα ένδοξο μεγαθήριο του Ευρωπαϊκού στερεώματος...
Καλή επιτυχία πάντως εύχομαι ολόψυχα,κι ας ξέρω ότι ΑΝ νικήσετε (γιατί καθόλου σίγουρο δεν είναι) θα μας πρήξετε την παπάρα με το καραμελάκι σας.
την έχεις μάθει καλά την προπαγάνδα και το παραμύθι παλίκαρε...
γεμάτο ψέμματα,ανακρίβιες και παπατζιλίκι είναι αυτό το τελευταίο σου ποστ.
μάλλον δεν αξίζει να σπαταλάμε το χρόνο μας να σου απαντάμε σοβαρά με αυτά που λες.
να'σαι καλά και άραξε στον καναπέ σου για άλλη μια χρονιά...
ωχ ξέχασα ρε,οι ευρωπέη παίζουν σήμερα με ακόμα ένα ένδοξο μεγαθήριο του Ευρωπαϊκού στερεώματος...
Καλή επιτυχία πάντως εύχομαι ολόψυχα,κι ας ξέρω ότι ΑΝ νικήσετε (γιατί καθόλου σίγουρο δεν είναι) θα μας πρήξετε την παπάρα με το καραμελάκι σας.
οποιος ξερει ποδοσφαιρο ας μιλήσει με επιχείρήματα...να αναμασάτε αυτά που διαβάσατε στον πρωταθλητή δεν λέει τιποτα.....
πειτε μου....τι σύστημα παίζατε?....που ήταν οι γραμμές σας??? κτλ κτλ...
επίσης εμείς εκεί που παίζουμε παίζουμε με το σπαθί μας...αντίθετα εσείς περνάτε απευθείας (προς το παρόν) με το σπαθί του Παπουτσέλη....και μετά όύτε τρίτοι δεν βγαίνετε....απλά τελευταίοι μόνιμα....
και στο τέλος παρακαλάτε να έρθετε εκεί που παίζουμε εμείς....αλλά ουτε αυτό δεν σας κάθετε....και μετά τα κάνετε κρεμαστάρια....
ΤΥΧΑΙΟ ΑΠΛΑ...
του χρονου με τον προκριματικό να σας δούμε....
και πέρσι αν θυμάμαι καλά δεν ηταν κατι ξυλοκόποι που σας έριξα 3 μεσα στην έδρα σας.....
:lol: :lol:
...
:a9:
amoxil των 500 πρωι μεσημερι βραδυ μετα το φαγητο,ζεστο μπανιο, και κουκουλωμα.
θα σου περασει.
o_gavros
25/10/2007, 17:50
ζουζουρα θα μου βγάλεις ένα εικοσάρικο απο αυτό που παίρνεις ρε?
έτσι για να δοκιμάσω.καλό φαίνεται να'ναι!
Όταν σταματήσεις να υποτιμάς τη νοημοσύνη μας,τότε μπορεί να λάβεις και καμιά σοβαρή απάντηση.
el_hymador
25/10/2007, 18:06
οποιος ξερει ποδοσφαιρο ας μιλήσει με επιχείρήματα...να αναμασάτε αυτά που διαβάσατε στον πρωταθλητή δεν λέει τιποτα.....
επίσης εμείς εκεί που παίζουμε παίζουμε με το σπαθί μας...αντίθετα εσείς περνάτε απευθείας (προς το παρόν) με το σπαθί του Παπουτσέλη....και μετά όύτε τρίτοι δεν βγαίνετε....απλά τελευταίοι μόνιμα....
και στο τέλος παρακαλάτε να έρθετε εκεί που παίζουμε εμείς....αλλά ουτε αυτό δεν σας κάθετε....και μετά τα κάνετε κρεμαστάρια....
ΤΥΧΑΙΟ ΑΠΛΑ...
του χρονου με τον προκριματικό να σας δούμε....
και πέρσι αν θυμάμαι καλά δεν ηταν κατι ξυλοκόποι που σας έριξα 3 μεσα στην έδρα σας.....
zzr, ασε τα παιδια να απολαυσουν την επιτυχια τους (4 - 2!) , μην τους το χαλας...εδω μεχρι πριν ενα μηνα το μονο διπλο που ηξεραν ηταν η πιττα στο σουβλακι :lol: (η αλλιως η πιπ@ στο πουλακι):lol:
ειναι αλλου fun παρτ΄:wave2:
εγιναν μεσα σε μια νυκτα επιθετικογενης ομαδα στην Ευρωπη, αλλα βεβαια ξεχνανε οτι ποτε δεν εχουν παιξει αμυνα... κατα τα αλλα τους ''χαλαει'' ο τροπος που επαιζε ο Παναθηναϊκος γιατι αυτοι μπαιναν στο γηπεδο και σκιζαν τα διχτυα! (τα δικα τους...:lol: )
και για να μην λετε οτι ειμαι με παρωπιδες, ναι ο Παναθηναϊκος των τελευταιων τριων χρονων ειναι αθλιος! και δεν φταει κανενας αλλος εκτος απο την διοικηση...
αυτα...και παλι συγχαρητηρια (ειλικρινα) αλλα μην παρασερνεστε ρε κουτα...θα εκτεθειτε παλι και μετα;
o_gavros
25/10/2007, 18:09
αυτα...και παλι συγχαρητηρια (ειλικρινα) αλλα μην παρασερνεστε ρε κουτα...θα εκτεθειτε παλι και μετα;
καλά ο ζούζουρας φλερτάρει με τα όρια του γραφικού (αν δεν τα έχει ήδη ξεπεράσει).
εσύ όμως?
που το είδες ρε φίλε το ότι παρασυρθήκαμε?
που διάολο είδατε ότι φούσκωσαν τα μυαλά μας και την είδαμε Μπαρτσελόνα???
έχετε καταλάβει ότι μόνοι σας τα βγάζετε τα συμπεράσματα?
καλά ο ζούζουρας φλερτάρει με τα όρια του γραφικού (αν δεν τα έχει ήδη ξεπεράσει).
εσύ όμως?
που το είδες ρε φίλε το ότι παρασυρθήκαμε?
που διάολο είδατε ότι φούσκωσαν τα μυαλά μας και την είδαμε Μπαρτσελόνα???
έχετε καταλάβει ότι μόνοι σας τα βγάζετε τα συμπεράσματα?
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΡΕ....
κωστα αμα τελειωσεις και εσυ την πορτοκαλαδα σου ελα και εσυ στο καφενειο που θα κερναω μπυρες τον zzr.
ελα και θα σε κανω αντρα....θα σε κερασω πορτοκαλαδα ΜΕ ανθρακικο :winka:
o_gavros
25/10/2007, 18:20
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΡΕ....
Αντε καλά.
ελα και θα σε κανω αντρα....
ρώτα πρώτα αν είναι άτριχος,αυτό μόνο ρώτα...:lol: :lol: :lol:
ρώτα πρώτα αν είναι άτριχος,αυτό μόνο ρώτα...:lol: :lol: :lol:
τον ξερω ρε.:winka:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
o_gavros
25/10/2007, 18:28
τον ξερω ρε.:winka:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε αφού τον ξέρεις,βγάλε μας απο την απορία ντε!:lol: :lol: :lol:
είναι για δεν είναι άτριχος???:lol: :lol: :lol:
:beer: :wave2:
ε αφού τον ξέρεις,βγάλε μας απο την απορία ντε!:lol: :lol: :lol:
είναι για δεν είναι άτριχος???:lol: :lol: :lol:
:beer: :wave2:
ενα θα σου πω.....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΦΑΡΙ !!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
o_gavros
25/10/2007, 18:36
ενα θα σου πω.....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΦΑΡΙ !!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πσσσσσσ...τι φάση!
αυτά είναι!:lol: :lol: :lol:
el_hymador
25/10/2007, 20:34
NEA KYΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ!!!!
110135
NEA KYΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ!!!!
Eλεος πια.... :(
Ποτε θα σταματησουν να φαγωνονται σε αυτη την ομαδα...... :(
110136
el_hymador
25/10/2007, 20:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Eλεος πια.... :(
Ποτε θα σταματησουν να φαγωνονται σε αυτη την ομαδα...... :(
ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ!!!
εισαι μελος της λευκης αδερφοτητας που εχει το αρχηγειο της στην πυραμιδα της ερημου Μαστακλαν!
υπαρχει ολοκληρο αρθρο για σενα στο βιβλιο!!
ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ!!!
εισαι μελος της λευκης αδερφοτητας που εχει το αρχηγειο της στην πυραμιδα της ερημου Μαστακλαν!
υπαρχει ολοκληρο αρθρο για σενα στο βιβλιο!!
Εχω παρει μεταγραφη καιρο τωρα......:D
Ειμαι στην πορτοκαλι αδερφοτητα που εχει αρχηγειο στην ερημο Ντακαρ..... :uplate:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
giobazolias
26/10/2007, 01:09
.
giobazolias
26/10/2007, 01:11
τελικα οντως εισαι γραφικος......................
με το να ζητας απο γαυρο να μιλησει με επιχειρηματα!!!!!
τοσα χρονια οι γαυροι μιλανε για το τσουκου τσουκου μπολ του ΠΑΟ!!!!
βεβαια για να παιξει τσουκου τσουκου μπολ μια ομαδα, πρεπει να μπορει να κραταει και να κυκλοφορει τη μπαλλα (ποδοσφαιρο υπεροχης)!!!!!!!!!
οι γαυροι στην ευρωπη, δεν παιξαν ποτε τσουκου τσουκου μπολ, γιατι απλα δεν ειχαν ποτε τη δυνατοτητα να το κανουν!!!
Baggelhs20
26/10/2007, 02:57
καλα παμε
ΜΠΑΛΑΡΑ Η ΛΑΡΙΣΑ .....ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΣΑ....
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
.....................
εχει και αλλες μπυρες στο καφενειο.ελα και εσυ !!!:lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
26/10/2007, 10:42
Μαγική εικόνα...
Όποιος δει (και) σήμερα τους τίτλους του οπαδικού τύπου θα νομίζει οτι η Ελλάδα έχει ποδόσφαιρο που γ@μεί και δέρνει
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
τι ήρωες, τι λιοντάρια, τι θηρία, τι μαγοι....
Και όλα αυτά με 1 νίκη, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες (ή περίπου έτσι)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μαγική εικόνα...
Όποιος δει (και) σήμερα τους τίτλους του οπαδικού τύπου θα νομίζει οτι η Ελλάδα έχει ποδόσφαιρο που γ@μεί και δέρνει
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
τι ήρωες, τι λιοντάρια, τι θηρία, τι μαγοι....
Και όλα αυτά με 1 νίκη, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες (ή περίπου έτσι)
ποδόσφαιρο μπορεί να μη έχουμε φτιάξει....εξάλλου θέλει υποδομές για τέτοιο πράγμα που η Ελλάδα δεν θα αποκτήσει ποτέ λόγω τυχοδιωκτικής νοοτροπίας....αλλά σε ορισμένες ομάδες όπως στον Πανιώνιο και τη Λάρισα γίνεται καλή δουλειά πιστεύω....
λυπαμαι που εχετε ξενερωσει ετσι αλλα παραλληλα γουσταρω κιολας...
ετσι, παντα θα προσπαθειτε να βρειτε κατι για να "χτυπησετε" τον αλλο...
δυστυχως για σας ο ολυμπιακος παιζει μπαλα φετος και ιδιως στα εκτος εδρας μεχρι τωρα εχει δειξει πολυ καλο προσωπο, δεν παλευεται με τιποτα αυτο ε?
σας καταλαβαινω, το μονο που εχετε να κανετε πλεον ειναι να υποβαθμιζεται τις αντιπαλους μας για να νοιωσετε καλυτερα...
θυμηθειτε και σχολιαστε λοιπον την 7αρα για να νοιωσετε καλυτερα και μην ασχολειστε με τα προσφατα παιχνιδια γιατι πραγματικα ειστε για γελια...
περιμενω τους μεταξυ μας αγωνες...
περαστικα σας και αντε γεια...
:beer:
για τα παιχνιδια του ουεφα δεν εχω να σχολιασω κατι γιατι δεν τα εχω παρακολουθησει αλλα απ'οτι ακουσα πηγαινουν καλα οι ελληνικες ομαδες, συγχαρητηρια, αντε να ανεβουμε και στην γενικη βαθμολογια καμια θεση...
la_villa
26/10/2007, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
λυπαμαι που εχετε ξενερωσει ετσι αλλα παραλληλα γουσταρω κιολας...
δυστυχως για σας ο ολυμπιακος παιζει μπαλα φετος και ιδιως στα εκτος εδρας μεχρι τωρα εχει δειξει πολυ καλο προσωπο, δεν παλευεται με τιποτα αυτο ε?
+1000
αλλά γουστάρω αβέρτα να τρελαίνονται έτσι
έχουν χάσει την μπάλα φέτος...δεν ξέρουν τι να πουν
ΗΔΟΝΗΗΗ
Gandalf dr685sm
26/10/2007, 13:35
εντάξει οι νίκες είναι το ζητούμενο και οι βαθμοί της ισοπαλίας ακόμα ....καλοί είναι.
Αλλα ρε Cpt .... δεν μπορείς να ζητάς μόνο βαθμους και να μην παίζεις μπάλα. Ειδικά η ΑΕΚ χθες , ήταν Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η..
χάλια ποδόσφαιρο με τους ξυλοκόπους της Σουηδίας και μάλιστα με πολύυυυυυυυυυυυυυυ τύχη!!!
Η δικαιολογία του πάω για πρωτάθλημα , δεν μου κάνει! Άκου μαλακία τώρα να θεωρείς το UEFA κατώτερο του πρωταθλήματος και να πηγαίνεις απλά με την δεύτερη 11αδα να παίξεις έξω.
Είναι δυνατόν;... τι σκέψη κωλοχωρίου είναι αυτή;
Αυτά που κοροϊδεύαμε θα κάνουμε τώρα;
Που είναι η ΑΕΚ που ταπείνωσε την Μίλαν πέρισυ και έκανε "θόρυβο" με το όνομα της; Που είναι εκείνο το πάθος που είχε η ΑΕΚ όταν έπαιζε πέρισυ και παραλίγο να πέρναγε σ εΒ γύρο σε CH.L.;
Τι να το κάνω ρε το τοπικό κατσαρόλι , όταν βλέπω να τρώω Ευρωπαικες σφαλιάρες απο τα "καφενεία της Ευρώπης"; Αυτά που κοροϊδεύαμε θα λουστούμε;
Γιατί νομίζετε οτι ο Αρουαμπαρένα, ο Μπλάνκο και δεν ξέρω ποιός άλλος ήρθαν στην ΑΕΚ, πέρα απο τον Φερέρ;... απο την τοπική κατάταξη; ή μήπως απο το τι έκανε πέρισυ στην Ευρώπη;
Τι μιζέρια είναι αυτή ρε;... ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Αν είναι να το πάρω ενώ παίζει η ομάδα μου , σαν ... να μην σχολιάσω καλύτερα.... ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ!!! Θέλω να παίξω καλά , ειδικά στην Ευρώπη που είναι και ο καθρέφτης των μεγάλων ομάδων. Οχι στο Ελληνικό σκορπιοχώρι που τίποτα πέρα απο ενα κατσαρολικό δεν θα μου δώσει.
Gandalf
Cpt. Haddock
26/10/2007, 13:37
πως ακριβως ταπεινώθηκε η Μιλαν περισυ;
Επειδή έχασε 1-0 εκτός εδρας;
εεεεε
ναι :look:
σωστά :uplate:
Ποια ομάδα πέρασε όμως;
Η "Ταπεινωμένη" ε; :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Gandalf dr685sm
26/10/2007, 13:54
Cpt....τον όρο "ταπεινωμένη" τον δανείστηκα απο εφημερίδες της γείτονικης μας χώρας που υπήρχαν τότε στο site της UEFA.
αλλά ακόμα και έτσι δεν είναι ο σκοπός μας του αν όντως ήταν ή οχι... αλλά το οτι η ΑΕΚ έπαιξε μπάλα και έφερε κόσμο και στο γήπεδο της και σε εκείνο ειδικά το παιχνίδι είχε 2 παίκτες στην καλύτερη εντεκάδα της αγωνιστικής.
Μήπως είδες το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ;.... Σου άρεσε αυτό που είδες, παρόλο που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, με την τύχη που τον πήρε, ... σκεπτόμενη οτι θέλει το τοπικό πρωτάθλημα;
Gandalf
Cpt. Haddock
26/10/2007, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μήπως είδες το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ;.... Σου άρεσε αυτό που είδες, παρόλο που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, με την τύχη που τον πήρε, ... σκεπτόμενη οτι θέλει το τοπικό πρωτάθλημα;
Gandalf
Όχι, δεν το είδα και δε θα μου άρεζε το παιχνίδι γιατι απλά η ΑΕΚ δεν κέρδισε
Μεταξύ των:
1) "Κακό ποδόσφαιρο, καλό αποτέλεσμα (νίκη)
2) "Καλό ποδόσφαιρο, κακό αποτέλεσμα (ήττα ή ισοπαλία)
προτιμω ΣΑΦΩΣ το (1)
:wave2: :wave2:
project.breeze
26/10/2007, 14:40
Είμαι ΑΕΚτζής αλλά 3 πράγματα θα πω
1. Άθλια η ΑΕΚ,μηδαμινή προσπάθεια,μόνο τύχη,σκέτη απογοήτευση
2.Απίστευτος ο Ολυμπιακός και ας έχασε,έχει την καλύτερη ομάδα φέτος από καταβολής ελληνικού ποδοσφαίρου (προσωπική άποψη)
3. Ευρωπαϊκό προφίλ η Λάρισα αλλά φαίνεται η έλλειψη εμπειρίας.Πολύ πάθος,δύναμη και θέληση για καλό αποτέλεσμα.Θα πάει πολύ μπροστά αυτή η ομάδα...