PDA

View Full Version : Παρ8ενικη βολτα ...

Σελίδες : 1 [2] 3

dodos 900
24/09/2007, 00:11
Περαστικά!Σκέφτεσαι την μηχανή ε; Στερητικό σύνδρομο του μηχανόβιου!
Να προσέχεις!:wave2:

Nikoskazer2000
24/09/2007, 00:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
συγκεντρωσουυυυυυυυ

:mad:

Έκανα μ@λ@κί@ το ξέρω. Ελπίζω η επόμενη που θα κάνω (γιατί το ξέρω πως αργά ή γρήγορα θα ξανακάνω οπως όλοι μας) να είναι το ίδιο ανώδυνη.

:wave2:

sober
24/09/2007, 00:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
Περαστικά!Σκέφτεσαι την μηχανή ε; Στερητικό σύνδρομο του μηχανόβιου!
Να προσέχεις!:wave2:

Σημερα δοκιμασα αν μπορω να'νεβω στο τουονο του Ζαρμαγεδον...εννοειται οτι το γονατο δε λυγιζε οποτε σηκωσα το αριστερο ... χαλια...σουβλιες στη λεκανη .... τελικα τα καταφερα ...

οκ να ανεβω ετσι για πλακα ... αλλα η στιγμη που 8α ερ8ει να πατησω μιζα ... να βαλω πρωτη και να αφησω το συμπλεκτη .... :rolleyes:

οσο να'ναι ενα μικρο αγχος ...το εχω.....:(

sotpag
24/09/2007, 00:25
ρε Κυριάκο τι να σου πω

αφού σου τα 'παν άλλοι

θα μείνω μόνο σε αυτό.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Ισως θα έπρεπε να ασχοληθούν μερικοί , περισσότερο με το γυάλισμα,
παρά με το γκάζι !! Είναι ποιο ακίνδυνο σπορ !!

:lol: :lol: :wave2:

.... τελικά οι αναθυμιάσεις από την αλοιφή - σαπούνι και την βούρτσα κάνουν ζημιά στον εγκέφαλο

Εγώ για παράδειγμα από τότε που γυάλισα το παπί μου

και μετά το SRX (για να μην λες πως έκανες κάτι καινούριο )

μου βγείτε σε πολύ καγκουρα και το πληρώνω τώρα

με το πόδι (ο μαλακας φόραγα και δερμάτινο και το χάλασα)

Εσένα προς τα που σε πάει…;;;

Nikoskazer2000
24/09/2007, 00:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Σημερα δοκιμασα αν μπορω να'νεβω στο τουονο του Ζαρμαγεδον...εννοειται οτι το γονατο δε λυγιζε οποτε σηκωσα το αριστερο ... χαλια...σουβλιες στη λεκανη .... τελικα τα καταφερα ...

οκ να ανεβω ετσι για πλακα ... αλλα η στιγμη που 8α ερ8ει να πατησω μιζα ... να βαλω πρωτη και να αφησω το συμπλεκτη .... :rolleyes:

μην αγχώωωωωωωωωωνεσαι.........:smokin:

θα έρθει απο μόνο του πάλι!

Ξέρω μοτοσυκλετιστή εδω στα Χανιά που είχε ατύχημα με Transalp, έμεινε 6 μήνες σε κώμα και τώρα πάλι μετά με Transalp είναι. Τα παιδιά του: ο μεγάλος είχε ενα αγωνιστικό Husqvarna και τώρα ενα ZX-636R κι' ο μικρός κάτι φτιαγμένες παπάρες κι' έχει ο Θεός.

Αμα το 'χεις μέσα σου δεν το αφήνεις με τίποτα.+-

:beer:

sotpag
24/09/2007, 00:28
...εννοειται οτι το γονατο δε λυγιζε οποτε σηκωσα το αριστερο ... χαλια...σουβλιες στη λεκανη .... τελικα τα καταφερα ... ..:(

αυτο ειναι καλυτερο απο το να μην μπορεις να το τεντωσεις...:wave2:

kiriakost
24/09/2007, 01:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
ρε Κυριάκο ....... Εγώ για παράδειγμα από τότε που γυάλισα το παπί μου

και μετά το SRX μου βγείτε σε πολύ καγκουρα και το πληρώνω τώρα

με το πόδι.... Εσένα προς τα που σε πάει

Με μπέρδεψες μεγάλε , άμα μιλάς για οδηγική συμπεριφορά , θα παραμείνω On- Off .

70% συγκρατημένος αναβάτης - 30% γκαζίδια, όταν μπορώ να τα ρίξω . :winka:
Εδω και 14 χρόνια με το ΑΧ-1 , η παραπάνω συνταγή φαίνεται να αποδίδει .

Τον Κυριάκο τον προσέχω σαν τα μάτια μου , τίποτα δεν μπαίνει πρώτο από την ασφάλεια του Κυριάκου , ούτε καν το παθός του .

Και τέλος για όνομα του θεού , η μοτοσυκλέτα για μένα είναι ένα από τα πράγματα που θαυμάζω και απολαμβάνω , έχω και πολλά άλλα ενδιαφέροντα εξίσου δυνατά .

Αντε , τα λέμε ... έχουμε να πάμε και για το μεροκάματο ....
να ξεχρεώσουμε τα ανταλλακτικά από ΑΧ-1 ;) :wave2:

TROOPER
24/09/2007, 01:41
ζαχη τι να σου πω....σου τα χα πει πριν τη τουμπα, σου ειπα και μερικα ψιλα μετα τη τουμπα, θα ακουσεις και κατι ακομα οποτε βρεθουμε.

περαστικα ρε τρελοκομειο !!!!!!!!:wave2:

και εδω θελω να επισημανω κατι που δεν διαβασα απο κανεναν....

ενα ατομο σχετικα νεο στο χωρο του μοτοσυκλετισμου, με ορεξη αν οχι να μαθει τουλαχιστον να ακουσει, νεα στο φορουμ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ !!!!

απο μενα respect γιατι αυτο δειχνει πολλα περισσοτερα απο ενα καλο η κακο τιμονι.δειχνει χαρακτηρα ατομου.και ατομο που μπορει και παραδεχεται τα λαθη του αξιζει σεβασμο.

ποτε ξανα sober-ινα. :beer:

alximistis
24/09/2007, 04:28
Αχ! Ωραία φεύγει ο Σεπτέμβρης!
Α ρε θεοπάλαβη! Δεν περίμενες λιγάκι ακόμα να έχει χειμωνιάσει για να αρχίσεις; Έφταιγε η βροχή η ομίχλη ήταν στραβό το κλίμα κ.λπ. ;
Τεσπα εσύ να είσαι καλά αυτά συμβαίνουν να έχεις να θυμάσει.
Περαστικά και πάντα... όχι τέτοια! :)

DimChios
24/09/2007, 04:54
ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΓΜΤ!!!

ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!

:rolleyes: :sad:

Δεν εννοω βεβαια τη Σομπερ ετσι?!

makis206
24/09/2007, 06:34
Περαστικά κι αγύριστα Σομπεράκι !:wave2:

mourgakos
24/09/2007, 08:06
:eyepop:
παντα καθυστερημενος,,

περαστικα θα ειναι σιγουρα,τα λαθη τα καταλαβες μονη σου,να σε μαλωσουν μεγαλη
κοπελα εισαι πια και καταλαβαινεις,οποτε καλη αναρρωση και μετα την ΚΛαιΡη
για ενα τσεκ απ.

ποτε ξανα........
φιλια.....

ρε κυριακο ,τι εγινε παλι με σενα ασχολουνται???πολος ελξης....δεν προλαβα να γυρισω
παλι δαγκωτο ....:rotflmao:

hornet
24/09/2007, 08:07
κυριακο respect!!!!

100000 χλμ

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:

ειπα και εγω να ασχοληθω και επεσα σε γρασσο!!!

marulis
24/09/2007, 09:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και εδω θελω να επισημανω κατι που δεν διαβασα απο κανεναν....

ενα ατομο σχετικα νεο στο χωρο του μοτοσυκλετισμου, με ορεξη αν οχι να μαθει τουλαχιστον να ακουσει, νεα στο φορουμ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ !!!!

απο μενα respect γιατι αυτο δειχνει πολλα περισσοτερα απο ενα καλο η κακο τιμονι.δειχνει χαρακτηρα ατομου.και ατομο που μπορει και παραδεχεται τα λαθη του αξιζει σεβασμο.

ποτε ξανα sober-ινα. :beer:

+1

Περαστικούλια :wave2:

:a024: Όπως έγραψε και κάποιος άλλος στο φόρουμ , υπάρχουν τρις κατηγορίες οδηγών , εκ των οποίων δυο, είναι η εξής : οι οδηγοί που θα πέσουν :lol: :lol: :lol:

Για όσους δεν έχουν πέσει , εύχομαι να είναι η εξαίρεση του κανόνα :look:

Για την μηχανή , μόλις κάνεις το πρώτο χιλιόμετρο θα ξεπεράσεις το ψυχολογικό μειονέκτημα και θα σου μείνει μόνο η εμπειρία που θα σε βοηθήσει να αντιμετώπισης άλλες δύσκολες περιπτώσεις .;)

:a027: Αν για να ανέβω στη μηχανή έπρεπε να είμαι σίγουρος πως δεν θα πέσω ΔΕΝ θα ανέβαινα ποτέ
:a10:

EVI
24/09/2007, 09:34
περαστικα
αν ημουν εγω εσυ θα ελεγα οτι τωρα το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι να μαθω να φρεναρω και μετα ξανανοιγω το γκαζι να μαθω να αντιλαμβάνομαι το δρομο και τις καταστασεις (φαναρια αμαξια κινήσεις που θα κανουν οι αλλοι ) οσο μπορω (ερχετε με το χρονο) και μετα ξανανοιγω το γκαζι

μην με παρεξηγήσεις που στα λεω αυτα και εγω ακομα τα μαθαίνω :wave2: :wave2:

project.breeze
24/09/2007, 09:38

Κι εγώ το είχα αυτό το άγχος μετά το ατύχημα αλλά μόνο για όσο χρόνο κάνεις να πατήσεις τον συμπλέκτη και να βάλεις πρώτη.Αμέσως μετά ξεκινάει η βόλτα και όλα τα άλλα τα ξεχνάς,μην ανησυχείς,τουλάχιστον εσένα δεν καταστράφηκε ολοσχερώς το μηχανάκι σου:sad:

sniper
24/09/2007, 09:51

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Σ'αυτά τα riding schools που λέτε,έχει και κουτιά να σταματάνε όπου κ όποτε θέλουν,να περνάνε κάθετα,και φορτηγά να σου πετάνε χαλίκια..;

πέστα να μην τα λέω μόνο εγώ

περαστικά και μακάρι όλες οι πτώσεις να είναι έτσι ανώδυνες
:wave2: :wave2:

Ωραία.... ας μείνουμε στην άγνοια επειδή στην πίστα (τον χώρο εκμάθησης δλδ) δεν εχει αυτοκίνητα...

Τουλάχιστον ας ξέρουμε πριν μιλήσουμε τι λένε σε αυτά τα μαθήματα... Μπορεί και να εκπλαγούμε.. ή να καταλάβουμε πόσους ανθρώπους έχουν σώσει μέχρι σήμερα.

Tenerrius
24/09/2007, 10:07
Περαστικά σου και σιδερένια.

Οπότε τώρα ξέρεις...
Οοοχι κόντρες. :a027:
Οοοοχιι απότομες αντιδράσεις... :a027:
Σε Μηχανές που δεν είμαστε και τόσο σίγουροι.

Σημασία έχει που είσαι καλά.

Την καλημέρα μου.

road spirit
24/09/2007, 10:11
... σκεφτομαι τη μηχανη αλλα ξερω πως οταν 8α ερ8ει η ωρα να ξανακαβαλησω ... το σφιξιμο στην κοιλια δεν το αποφευγω ...:rolleyes:

θα ειναι το ελαχιστο, άμα ήταν να σφίγγομαι μετά απο κάθε πέσιμο, θα είχα κοιλιακούς φέτες μιλάμε!
:lol: :lol:

μια χαρά θα ξανανέβεις και θα εισαι ενα βήμα καλύτερη σαν οδηγός, να μου το θυμηθείς ! ;)

Tzeni
24/09/2007, 10:14
συμβαινει σε ολους μας καποτε, μακαρι μεχρι εκει να ειναι παντα το κακο....
το αγχος σου θα το φας αμα ξανακαβαλησεις,εχεις ομως πεισμα κ αγαπη για τις μοτο δεν σε φοβαμαι :)
εμπειριες μαζευουμε κ γινομαστε καλυτεροι
περαστικα sober:wave2:

Θάνος
24/09/2007, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
κυριακο respect!!!!

100000 χλμ

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:

ειπα και εγω να ασχοληθω και επεσα σε γρασσο!!!

Είπαμε ότι το ΑΧ είναι ένα καλό σχολείο... αλλά 14 χρόνια; :a19:

toulis
24/09/2007, 10:47
Περαστικά και από εμένα γειτονάκι

Αν και δεν είμαι καλός στης συμβουλές

Καλό είναι όταν ξανά ανοίξεις το γκάζι να μην έχεις μπροστά κάποιον άλλο

Οι τρύπες που δημιουργούνται στην κίνηση είναι πολύ ύπουλες

Αυτά βέβαια τα έμαθες τώρα

Έχω και μια ακόμα συμβουλή

Τώρα που έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο

Φέρε στην μνήμη σου το σκηνικό της πτώσης και άρχισε να αναλύεις της κινήσεις που έκανες

Ψάξε να βρεις τι θα μπορούσες να κάνεις καλύτερα

Τα λέω λίγο μπερδεμένα αλλά πιστεύω ότι καλό είναι να μαθαίνουμε πως θα πέφτουμε.

Το να κάνεις κώλοτούμπα είναι πολύ επικίνδυνο δείχνει ότι δεν είχες κανένα έλεγχο του σώματος σου κατά την πτώση και ότι δεν είχες διαλέξει βέβαια το σημείο πτώσης

VanDiemen
24/09/2007, 10:51
Περαστικά κι από μένα! Την επόμενη φορά (να μην υπάρξει ποτέ επόμενη, για χάρη του κρύου αατείου μου το λέω!) αν θέλεις, σώνει και καλά, να πέσεις κάπου, να διαλέξεις το φλυτζάνι με τον καφέ μου!

Aggelos_SV
24/09/2007, 14:20
Περαστικά Ζάχη:wave2:

Και ας πω κι εγώ τη μ@λ@κία /συμβουλή μου.
Απόφευγε όπως ο διάολος το λιβάνι την διήθηση μεταξύ μεσαίας και λεωφορειολωρίδας.Η λεωφορειολωρίδα δεν έχει καθόλου ομαλή ροή αφού σταματάνε ταρίφες ,λεωφορεία,βγαίνουν από παραδρόμους αυτοκίνητα ,πεζοί κλπ κλπ....
Όλο και κάποιος θα αποφασίσει τελευταία στιγμή να αλλάξει λωρίδα για να αποφύγει όλα τα παραπάνω κλείνοντάς σε.Από την άλλη τα cat eyes που έχει η λεωφορειολωρίδα σου καταστρέφουν το φρενάρισμα και δημιουργούν αναπηδήσεις.

Υ.Γ. Καλό το δισκάκι? :winka:

KaTaNaS
24/09/2007, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
.Η λεωφορειολωρίδα δεν έχει καθόλου ομαλή ροή αφού σταματάνε ταρίφες ,λεωφορεία,βγαίνουν από παραδρόμους αυτοκίνητα ,πεζοί κλπ κλπ....
Όλο και κάποιος θα αποφασίσει τελευταία στιγμή να αλλάξει λωρίδα για να αποφύγει όλα τα παραπάνω κλείνοντάς σε

συμφωνω...

αποδεδειγμενα η καλυτερη για διηθηση ειναι μεταξύ αριστερης και μεσαιας λωριδας...

οι οδηγοι της αριστερης εχουν το ρυθρο κοντα τους, μπορουν να πλησιασουν αρκετα διχως φοβο και ετσι μας απομενει περισσοτερος χωρος προς διηθηση!

τωρα που το θυμηθηκα ... το μινι σεμιναριο που εκανε ο χουντρας την ανοιξη ειναι must για την επιβιωση μας στην πόλη...

ειχε αναφερθει μια πρωτοβουλια απο Νοστρα για επαναληψη ... αλλά πρεπει να μαζευτουμε κόσμος για να μπορεσει να πραγματοποιηθει!

gcrook
24/09/2007, 15:27
Βασικα τωρα που το σκεφτομαι δεν ευχηθηκα ουτε περαστικα ουτε καλα μυαλα..
Αλλα εκ των υστερων αυτα ακουγονται καπως περιεργα.
Νταξει μεγαλο κοριτσι ειναι καταλαβε τι παιχτηκε οποτε παμε γι'αλλα.
Αντε περαστικα λοιπον...(γμτ μου ξεφυγε) :D

sober
24/09/2007, 16:43
Τωρα που το λετε για το πεσιμο...νομιζω πως επεσα καλα...δηλ. δεν εσκασα σα σακι με πατατες...

Το μονο που εκανα (κρινοντας απο τα γδαρσιματα σε σωμα ρουχα και μπουφαν)ηταν να απλωσω το δεξι μου χερι κι εβαλα ποδι γονατο λεκανη και γυρισα τουμπα ...

Εκεινη την ωρα τιποτα δε σκεφτηκα...απλα αυτος ο τροπος πεσιματος μου βγηκε ασυνειδητα γιατι αυτον ξερω... παντα απλωνεις σταδιακα για να μην μπλοκαρει το ρολαρισμα σου καποιο μερος του σωματος σου και χτυπησεις ....επισης ρολαρεις για να εκτονω8ει η φορα που εχεις παρει..

Δεν εχω ιδεα αν ισχυει για τις μοτο...παντως στο γηπεδο λειτουργουσε μια χαρα...

Ειχα δοκιμασει μπλονζον μια φορα στο σπιτι φορωντας κρανος για να δω πως ειναι...οταν εφερα την τουμπα δε με ενοχλησε πολυ...

Να επισημανω αλλη μια πως ο τροπος που επεσα απλα ''βγηκε''...εκεινη την ωρα σιγα μην ειχα γνωση να σκεφτω και πως 8α πεσω.....:rolleyes:

8υμαμαι πως ειδα οτι πατησε η μοτο στο ανισοπεδο σημειο απλωσα το χερι...και μετα οταν ξανανοιξα τα ματια σερνομουν ανασκελα και αντι8ετα απο το πως ειχα ξεκινησει να πεφτω...

:p

Ξερει κανεις να πει??:confused: :confused:

apav
24/09/2007, 17:15
Ειχα δοκιμασει μπλονζον μια φορα στο σπιτι φορωντας κρανος για να δω πως ειναι...οταν εφερα την τουμπα δε με ενοχλησε πολυ...

Αρχικά, :hypnotize :uplate: :eyepop: :a012: :rotflmao:

Για τα υπόλοιπα, πόσες ώρες έπεφτες και τα θυμάσαι όλα αυτά; :p Άντε εάν είναι κάτι που το δεις ότι έρχεται (γαμώτ γαμώτ γαμώτ) να μαζευτείς και να αρχίσεις τα ακροβατικά, αλλά αυτά τα ξαφνικά δεν τα σχεδιάζουμε και τόσο πολύ. :smokin:

Akatanomastos
24/09/2007, 17:48
perastika

i toumpa exei tin texni tis

oses perisoteres fores exeis pesei, toso kalitera antidras stin epomeni
episis stin toumpa paizei rolo ta antanaklastika sou

ama peseis pantos me polla den nomizo na kaneis kati idiaitero

Nikoskazer2000
24/09/2007, 23:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tenerrius

Οπότε τώρα ξέρεις...

Την καλημέρα μου.

Καλωσήρθες στο forum (αν δε σ' έχουν καλοσωρίσει ήδη δηλαδή).
:beer: :beer: :beer:

Σημείωση: Μήπως θα έπρεπε ν' αλλάξεις το dry bread σε stale bread. :lol:

Nikoskazer2000
24/09/2007, 23:38
8υμαμαι πως ειδα οτι πατησε η μοτο στο ανισοπεδο σημειο απλωσα το χερι...και μετα οταν ξανανοιξα τα ματια σερνομουν ανασκελα και αντι8ετα απο το πως ειχα ξεκινησει να πεφτω...

:p

Ξερει κανεις να πει??:confused: :confused:

:confused:

Το να απλώσεις/βάλεις κόντρα τα χέρια σου στο δρόμο είναι η 1η αντίδραση αν πέσεις με πολλά και η μηχανή φύγει πιο μπροστά απο εσένα. Τώρα αν πέσεις με λίγα και συνήθως πριν πέσεις είσαι με ανάποδο τιμόνι προσπαθώντας να το σώσεις τότε κρατάς το τιμόνι γερά και δεν τ' αφήνεις (πάλι ενστικτώδης αντίδραση).

Ο σωστός τρόπος κατ εμε είναι ν' αφήσεις τη μηχανή να φύγει μακριά σου για να μη σε χτυπήσει περισσότερο απ' οσο έχεις ήδη.

Περαστικά τρελοκόριτσο!

kiriakost
24/09/2007, 23:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Είπαμε ότι το ΑΧ είναι ένα καλό σχολείο... αλλά 14 χρόνια; :a19:

Αυτο ήταν το πριν ... τώρα που το ξαναζωντάνεψα !! Θα καταντήσω αιώνιος φοιτητής !!!!

:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol:

trigger
24/09/2007, 23:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Ο σωστός τρόπος κατ εμε είναι ν' αφήσεις τη μηχανή να φύγει μακριά σου για να μη σε χτυπήσει περισσότερο απ' οσο έχεις ήδη.
Νίκο είναι να σε θέλει... εγώ που την άφησα για να μη με χτυπήσει κατέληξα σε μια κολώνα ενώ η μηχανή σύρθηκε και δεν ακούμπησε πουθενά. :hypnotize
Το θέμα είναι να μην τύχει γιατί άμα είναι να συμβεί...

sotpag
24/09/2007, 23:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
[B]Ωραία.... ας μείνουμε στην άγνοια επειδή στην πίστα (τον χώρο εκμάθησης δλδ) δεν εχει αυτοκίνητα...

Τουλάχιστον ας ξέρουμε πριν μιλήσουμε τι λένε σε αυτά τα μαθήματα... Μπορεί και να εκπλαγούμε.. ή να καταλάβουμε πόσους ανθρώπους έχουν σώσει μέχρι σήμερα.

Για να το λέω κάτι θα έχω μάθει και εγώ

και φυσικά δεν είπα ποτέ πως δεν μαθαίνεις στα σχολεία αλλά πως με 2-3 μαθήματα δεν μαθαίνεις το δρόμο

αυτός θέλει πολλά χλμ και αυτά που μαθαίνεις μπορεί να σε βοηθήσουν αλλά ΟΧΙ να καβαλάς το καλάμι (δεν λέω για σένα) αλλά για όσους γυρνούν από τα σχολεία και νομίζουν πως θα μαζέψουν και το Rossi

Nikoskazer2000
25/09/2007, 00:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Νίκο είναι να σε θέλει... εγώ που την άφησα για να μη με χτυπήσει κατέληξα σε μια κολώνα ενώ η μηχανή σύρθηκε και δεν ακούμπησε πουθενά. :hypnotize
Το θέμα είναι να μην τύχει γιατί άμα είναι να συμβεί...

Το είπα αυτό γιατί την 1η φορά που έπεσα έγινε γιατί έστριβα σε στενό κατηφορικό δρόμο και ερχόταν πατητό ενα φορτηγάκι. Μπλόκαρα το μπροστινό (κλασσική αντίδραση αρχάριου :rolleyes: ) αλλα το άφησα να φύγει απο τα χέρια μου.

Το φορτηγάκι πάτησε την μπροστινή ανάρτηση με αποτέλεσμα να στραβώσει ολόκληρο το μπροστινό σύστημα (120.000δρχ. τότε η αλλαγή :bawl: ). Αν το κρατούσα ίσως τώρα να μην είχα πόδια :uplate: γι' αυτό το λέω.

Αλλα εννοείται πως συμφωνώ οτι το θέμα είναι να μην πέσουμε καθόλου. :beer:

VanDiemen
25/09/2007, 00:13
Αν έχω ανοιχτή τη ζελατίνα και πάει να χτυπήσει μια μύγα στο μάτι μου, τι πρέπει να κάνω για να την αποφύγω; Συγγνώμη αλλά όταν δίνετε συμβουλές για το τι πρέπει να κάνω όταν πέσω, μόνο μ' αυτό μπορώ να το συγκρίνω.
Νομίζω πως η πτώση είναι μια κατάσταση στην οποία αντιδρούμε αντανακλαστικά και όχι με βάση τη σκέψη, τη λογική, τις γνώσεις και την εμπειρία.

kiriakost
25/09/2007, 00:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Νομίζω πως η πτώση είναι μια κατάσταση στην οποία αντιδρούμε αντανακλαστικά και όχι με βάση τη σκέψη, τη λογική, τις γνώσεις και την εμπειρία.

Ευτυχώς που δεν είσαι πιλότος στην αεροπορία !! εσύ θα έριχνες το αεροπλάνο όπου νάνε !! :rolleyes:

dirtbird
25/09/2007, 03:13
Ευτυχώς που δεν είσαι πιλότος στην αεροπορία !! εσύ θα έριχνες το αεροπλάνο όπου νάνε !! :rolleyes:

Sticky, sticky

:a30: :a30: :a30:

marulis
25/09/2007, 07:55
:a27:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tenerrius

Οπότε τώρα ξέρεις...

Την καλημέρα μου.
δεν μπόρεσα να κρατηθώ .
Οοοοοοοοχι σκουπίδια
Οοοοοοοοχι πλαστικά ,
Σε θάλασσες κι ακτές :lol: :rotflmao: :lol:

Περαστικά κι αγύριστα :wave2:

Cpt. Haddock
25/09/2007, 08:47
Περαστικά κι αγύριστα ρε Sobi...

Να προσέχεις

:wave2: :beer: :beer:

sniper
25/09/2007, 09:50
Για να το λέω κάτι θα έχω μάθει και εγώ

και φυσικά δεν είπα ποτέ πως δεν μαθαίνεις στα σχολεία αλλά πως με 2-3 μαθήματα δεν μαθαίνεις το δρόμο

αυτός θέλει πολλά χλμ και αυτά που μαθαίνεις μπορεί να σε βοηθήσουν αλλά ΟΧΙ να καβαλάς το καλάμι (δεν λέω για σένα) αλλά για όσους γυρνούν από τα σχολεία και νομίζουν πως θα μαζέψουν και το Rossi

Έτσι το έθεσες καλύτερα και δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου. Άλλωστε, μόνο η πρακτική εξάσκηση αυτών που έμαθες σε κάνει καλύτερο.

Από μόνη της η θεωρία σε κάνει ανόητο κι επικίνδυνο για τον εαυτό σου.

crs-k
25/09/2007, 10:16
Περαστικα sober και ΠΟΤΕ ξανα τετοια! :wacko:

Ταξιδευτής
25/09/2007, 10:20

Ωραία.... ας μείνουμε στην άγνοια επειδή στην πίστα (τον χώρο εκμάθησης δλδ) δεν εχει αυτοκίνητα...

+ΑΠΕΙΡΟ....

Κανουμε που κανουμε χιλιομετρα στο δρομο, τουλαχιστον ας μαθουμε και κατι παραπανω που ΙΣΩΣ και να μας φανει χρησιμο στη δυσκολη στιγμη....

dammed_kittin
25/09/2007, 11:09
τωρα το ειδα!!

περαστικα ζαχη!!!!
κ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ξανα!!!!!

:beer:

VanDiemen
25/09/2007, 11:40

Όοοχι ρε φίλε, όχι! Είναι το ίδιο η πτώση του αεροπλάνου με της μοτοσκυλέτας; Εσύ δηλαδή όταν πέφτεις, έχεις χρόνο να σκεφτείς πως: "Λοιπόν, τώρα που πέφτω, να κρατήσω τους καρπούς μου σε ουδέτερη θέση, να κοιτάξω ο πρηνισμός στον αριστερό μου αγκώνα να μην ξεπεράσει τις 80 μοίρες, να διατηρήσω μια απαγωγή 50-60 μοιρών στους ώμους, αν πεταχτώ στον αέρα να κάνω ανάποδη αερότουμπα με εναέριο άξελ και να προσγειωθώ με διπλό φλικ-φλακ στο καπό τ' αυτοκινήτου που περνάει τώρα, ώστε το γκομενάκι εκεί απέναντι που σταμπάρω πως με κοιτάζει τώρα που πέφτω, να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα!";

Και που το ξέρεις εκ προοιμίου πως δεν είμαι πιλότος; :cool:

road spirit
25/09/2007, 12:26
Ειχα δοκιμασει μπλονζον μια φορα στο σπιτι φορωντας κρανος για να δω πως ειναι... εε δεν παίζεσαι ! :lol: :lol: :lol: βίντεο έχουμε ?? :lol: :lol:

Maira
25/09/2007, 12:48
Όοοχι ρε φίλε, όχι! Είναι το ίδιο η πτώση του αεροπλάνου με της μοτοσκυλέτας; Εσύ δηλαδή όταν πέφτεις, έχεις χρόνο να σκεφτείς πως: "Λοιπόν, τώρα που πέφτω, να κρατήσω τους καρπούς μου σε ουδέτερη θέση, να κοιτάξω ο πρηνισμός στον αριστερό μου αγκώνα να μην ξεπεράσει τις 80 μοίρες, να διατηρήσω μια απαγωγή 50-60 μοιρών στους ώμους, αν πεταχτώ στον αέρα να κάνω ανάποδη αερότουμπα με εναέριο άξελ και να προσγειωθώ με διπλό φλικ-φλακ στο καπό τ' αυτοκινήτου που περνάει τώρα, ώστε το γκομενάκι εκεί απέναντι που σταμπάρω πως με κοιτάζει τώρα που πέφτω, να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα!";

Αυτά είναι εύκολα ρε! Το διπλό τόλουμ με τριπλό άξελ είναι δύσκολο!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γειά σου ρε Van!!!!

:lol: :bawl: :lol:

sober
25/09/2007, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
εε δεν παίζεσαι ! :lol: βίντεο έχουμε ?? :lol: :lol:

Οχι αλλα εχασες 8εαμα...

Ρομπιτσα ... παντοφλες αγελαδιτσες...τις επιγονατιδες μου για να μη χτυπησω στο παρκε ...το ΦΜ..και να ρολαρω στο σαλονι σε αργη κινηση προσεχοντας μη στουκαρω στην τραπεζαρια...

:blush: :blush: :lol: :lol: :lol:

Βαν...:ολα τα λεφτα η περιγραφη λεμε...:lol: :lol: :lol:

Μαρουλη και Τενεριους...κι εγω οταν το διαβαζα αυτο σκεφτηκα!!:lol: :lol:

marulis
25/09/2007, 14:21
Οχι αλλα εχασες 8εαμα...

Ρομπιτσα ... παντοφλες αγελαδιτσες...τις επιγονατιδες μου για να μη χτυπησω στο παρκε ...
:a8: :a8: :a8: :a32: :a32: :a32:

Με έφτιαξες μεσημεριάτικα.

:a10: (Αστείο)

kiriakost
25/09/2007, 16:27
Όοοχι ρε φίλε, όχι! Είναι το ίδιο η πτώση του αεροπλάνου με της μοτοσκυλέτας; Εσύ δηλαδή όταν πέφτεις, έχεις χρόνο να σκεφτείς πως.......................................... να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα!";

Καλα, μετά τα 2 μάχ , έχω και εγώ προβλήματα , δεν πλανάρει όπως θες .

Αλλα στα 50 - 90 χλμ , διαλέγω ... όχι δέντρα ... όχι γριές .... όχι σταθερούς στόχους ... κάπου επιτελούς που να έχει διάδρομο . ( εντός πόλης ) .

Εκτός πόλης , μου αρέσουν τα χωράφια με τα βαμβάκια και τέφλα .
Τα στάρια δεν προτείνονται , και αποφεύγουμε και τις ποτιστικές καρούλες , διοτι δεν έχουν μαλακά σημεία .

Για να ακριβολογήσω , και να είμαι και ακριβοδίκαιος .
Το ΑΧ-1 έχει πολύ καλά φρένα , και δεν φτάνω ποτέ σε αποφάσεις Extreme .
όποτε χρειαστεί όμως είμαι έτοιμος , και θα το κάνω χωρίς ενδοιασμό .

liakaros
25/09/2007, 16:31
Δεν ξερω τι λετε εσεις,παντως η καλυτερη αντιδραση σε πεσιμο που εχω ακουσει

ειναι του νταλικιερη που απογειωθηκε και πιατηκε απο μια πινακιδα σημανσης...

Οποιος ειναι μαγκας ας το κανει αυτο...:bigcry:

OrEsTiS82
25/09/2007, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Δεν ξερω τι λετε εσεις,παντως η καλυτερη αντιδραση σε πεσιμο που εχω ακουσει

ειναι του νταλικιερη που απογειωθηκε και πιατηκε απο μια πινακιδα σημανσης...

Οποιος ειναι μαγκας ας το κανει αυτο...:bigcry:

Εγω το εχω κανει αυτο με την πινακιδα 5-6 φορες, αλλα εχω κανει και καλυτερα,εχω πηδηξει απο το οχημα και εχω ανεβει δικαβαλο σε αλλη μοτοσυκλετα που περνουσε τυχαια,μετα τον ειδοποιησα τον ανθρωπο οτι ειμαι πισω στη σελα και με αφησε πιο κατω.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

liakaros
25/09/2007, 17:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Εγω το εχω κανει αυτο με την πινακιδα 5-6 φορες, αλλα εχω κανει και καλυτερα,εχω πηδηξει απο το οχημα και εχω ανεβει δικαβαλο σε αλλη μοτοσυκλετα που περνουσε τυχαια,μετα τον ειδοποιησα τον ανθρωπο οτι ειμαι πισω στη σελα και με αφησε πιο κατω.

Πες μου οτι εισαι και νταλικιερης και ατριχος..

ΤΕΛΟΣ:smokin:

sober
25/09/2007, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82

Κατσε γιατι κατι δεν καταλαβα εδω....Πηδηξες πισω του...και ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΕ ΠΡΕΦΑ...???????

ΠΟΙΟΝ ειδοποιησες οτι ησουν πισω στη σελα????Τον ΟΔΗΓΟ??????

:uplate: :confused: :confused: :confused: :confused: :uplate: :uplate: :confused:

liakaros
25/09/2007, 18:33
Κατσε γιατι κατι δεν καταλαβα εδω....Πηδηξες πισω του...και ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΕ ΠΡΕΦΑ...???????

:uplate: :confused: :confused: :confused: :confused: :uplate: :uplate: :confused:

Κατι μου λεει οτι κανει πλακα...

Αν οχι τοτε το παλικαρι ειναι για το hollywood...

sober
25/09/2007, 18:33
Κατι μου λεει οτι κανει πλακα...

Αν οχι τοτε το παλικαρι ειναι για το hollywood...

Ασε το καταλαβα και μια ωρα προσπα8ω να το διαγραψω και δε λεει να διαγραφει το ποστ μου!!!

:uplate: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
25/09/2007, 18:39

Ασε το καταλαβα και μια ωρα προσπα8ω να το διαγραψω και δε λεει να διαγραφει το ποστ μου!!!

και δεν είναι ξανθιά ρε γμτ.... :sad: :sad: :sad:

Ρε Sobi, το κεφάλι σίγουρα δεν το χτυπήσαμε; :dizzy:

sober
25/09/2007, 18:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
και δεν είναι ξανθιά ρε γμτ.... :sad: :sad: :sad:

Ρε Sobi, το κεφάλι σίγουρα δεν το χτυπήσαμε; :dizzy:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ελα μωρε!!! Σιγα!! Απλα δεν προσεχα και πολυ...ξερεις τωρα...

:winka:

H0NDAKIAS
25/09/2007, 18:53
Περαστικά και από μένα.

lampros_fazer
25/09/2007, 18:56
Γενικως αισ8ανομαι καλα ... σκεφτομαι τη μηχανη αλλα ξερω πως οταν 8α ερ8ει η ωρα να ξανακαβαλησω ... το σφιξιμο στην κοιλια δεν το αποφευγω ...:rolleyes:
Θα έρθει από μόνο του με το χρόνο..μη σε ανησυχεί κ μη βιαστείς.. ;)

Καλή ανάρρωση κ πάλι.. :wave2:

devil's animal
25/09/2007, 18:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
re sis aftos ine pragmatika toso malakas i to kani epitides?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ελιωσα!!
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

lampros_fazer
25/09/2007, 19:08

Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ οτι δε σου προσφέρουν κατι τα μαθήματα (έχω κι εγώ σκοπο να κάνω)..

Αλλά όσα μαθήματα κ να κάνεις,ναι μεν έχεις βελτιωθεί, η ζούγκλα της πόλης όμως δεν 'εξωμοιώνεται'..

Αυτό που θέλω να πω είναι οτι έχοντας κάνει σχολείο πιθανότατα θα αντιδράσεις καλύτερα σε κάτι που θα σου τύχει,δε σημαίνει όμως οτι αποκτάς καμια μαγική ασπίδα που θα σε σώσει απ'τα πάντα (σαν αυτή που έχει ο Κυριάκος) ή αντίθετα οτι θα σαβουριαστείς στο πρώτο φρενάρισμα αν δεν έχεις κάνεις μαθήματα..

Maira
25/09/2007, 19:14
Πάντως πιστεύω πως αν πάρουμε όλοι ΑΧ-1 δε θα ξαναπέσει κανείς!!!!

Οι παραγγελίες γίνονται στο Βόλο και κάνουν 4 μήνες τα μηχανάκια να έρθουν, καθώς τα φέρνουν με σκασμένα λάστιχα!!!!

devil's animal
25/09/2007, 19:18

Ρομπιτσα ... παντοφλες αγελαδιτσες...τις επιγονατιδες μου για να μη χτυπησω στο παρκε ...το ΦΜ..και να ρολαρω στο σαλονι σε αργη κινηση προσεχοντας μη στουκαρω στην τραπεζαρια...

αυτο ΔΕΝ υπαρχει πουθενα ΛΕΜΕ!!!
:rotflmao: :rotflmao:

πεθανα και μονο με την περιγραφη...

(βασικα θυμηθηκα τον Ψαλτη σ'εκεινη την ταινια με την Φινου που εκανε σκι στο σαλονι, με ολο τον εξοπλισμο)

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

devil's animal
25/09/2007, 19:28

Για να ακριβολογήσω , και να είμαι και ακριβοδίκαιος .
Το ΑΧ-1 έχει πολύ καλά φρένα

Ρε σεις αυτος θα μας πεισει ολους να παρουμε ΑΧ!!

Ελεος!!

:a018: :a018:

ρε παλικαρι εχεις οδηγησει ποτε τιποτα αλλο??

εχεις δει φρενα που εχουν αλλα μηχανακια??

α, και κατι τελευταιο.....

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΑΧ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΗ....ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΙΚΙ.....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΛΙΟ...Ή ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ!!!

:a21: :a21: :a21:

dirtbird
25/09/2007, 19:42

:uplate: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ναι αλλά τα καλά δεν σβήνονται...

Παλιός άγραφος νόμος του φόρουμ :bigcry: :bigcry: :bigcry:

dirtbird
25/09/2007, 19:45
:a012: :a012: :a012:

106185

sober
25/09/2007, 19:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird

Παλιός άγραφος νόμος του φόρουμ :bigcry:

A'i' ρε!!!

:a38: :a38: :a22: :a22: :lol: :lol: :lol: :wave2:

devil's animal
25/09/2007, 19:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird

Παλιός άγραφος νόμος του φόρουμ :bigcry: :bigcry: :bigcry:

ετσι,ετσι...

για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι!!

sober
25/09/2007, 19:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ετσι,ετσι...

για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι!!

Να κι εσυ!!!:a26:

Οριστε...με βρηκατε σε μια στιγμη αδυναμιας και με δουλευετε...!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

blackbusa
25/09/2007, 19:53

Αλλα στα 50 - 90 χλμ , διαλέγω ... όχι δέντρα ... όχι γριές .... όχι σταθερούς στόχους ... κάπου επιτελούς που να έχει διάδρομο . ( εντός πόλης ) .

γκουχου γκουχου γκουχου......ρε ΤΑΡΖΑΝΟΚΑΓΚΟΥΡΑ πας με 90 μεσα στην πολη???και ιδιος με το ΑΧ???αυτο δεν το διαβασες??? (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=46731)δεν βλεπεις τι κανει οταν ξεπερνας τα ορια ταχυτητας???οταν λες διαδρομο εννοας του αεροδρομιου???η αυτων που εχουνε στα γυμναστηρια???οι γριες δεν δινουν πολλους ποντους και τις αποφευγεις εεεεε???

kiriakost
25/09/2007, 19:54
Ρε σεις αυτος θα μας πεισει ολους να παρουμε ΑΧ!!

Ελεος!!

:a018: :a018:

ρε παλικαρι εχεις οδηγησει ποτε τιποτα αλλο??

εχεις δει φρενα που εχουν αλλα μηχανακια??

α, και κατι τελευταιο.....

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΑΧ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΗ....ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΙΚΙ.....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΛΙΟ...Ή ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ!!!

:a21: :a21: :a21:

Αμα έχεις πνευμόνια .. στο πουλάω 20.000 ?
Τώρα πόσο μπρίκι είναι , αυτό δεν είσαι ο αρμόδιος να το κρίνεις .
Το οτι ζορίζεσαι τόσο ... είναι εξηγήσιμο .... ζηλεύεις !! ή είσαι μεγάλο στραβόξυλο !!

sober
25/09/2007, 20:01
Το οτι ζορίζεσαι τόσο ... είναι εξηγήσιμο .... ζηλεύεις !! ή είσαι μεγάλο στραβόξυλο !!

Νταξ...Κυριακο...χαλαρωσε...κι εγω ειχα πριν ΑΧ....εκανα βολτουλες...με εξυπηρετησε στο κεντρο...κι ολα καλα......

ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΠΑΝΩ ΤΟ ΣΚΥΛΟΒΑΡΕ8ΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

kiriakost
25/09/2007, 20:04
Για τα γούστα , δεν κάνω λόγο .

Στα καφροπειράγματα , βγάζω νύχι σαν την γάτα . :wave2:

lampros_fazer
25/09/2007, 20:06
Αναρμόδιε :bigcry: :bigcry: devil όσα μηχανάκια κ να αλλάξεις,το'χω καταλάβει καιρό τώρα οτι το ΑΧ σου έχει μείνει απωθημένο.. :bigcry: :bigcry:

Το κενό αυτό δεν καλύπτεται με 636..ανώριμε! :lol::lol:

Maira
25/09/2007, 20:13
Για τα γούστα , δεν κάνω λόγο .

Στα καφροπειράγματα , βγάζω νύχι σαν την γάτα . :wave2:

Μήπως βγάζεις και τίποτ' άλλο?????

dirtbird
25/09/2007, 20:15
Σταματήστε επιτέλους....:bigcry: :bigcry: :bigcry:

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ

:bawl: :rotflmao: :bawl: :bawl:

Maira
25/09/2007, 20:16
Αμα έχεις πνευμόνια .. στο πουλάω 20.000 ? Γιατί χρειάζεσαι μεταμόσχευση?????
Τώρα πόσο μπρίκι είναι , αυτό δεν είσαι ο αρμόδιος να το κρίνεις . Σωστά! Είναι για Ε\ελληνικό, μονο, διπλό ή για να ζεσταίνεις νερό???
Το οτι ζορίζεσαι τόσο ... είναι εξηγήσιμο .... ζηλεύεις !! ή είσαι μεγάλο στραβόξυλο !! ΑΧΧΧΧΧΧ Ζηλεύουμε!!!!!

Maira
25/09/2007, 20:17
Αναρμόδιε :bigcry: :bigcry: devil όσα μηχανάκια κ να αλλάξεις,το'χω καταλάβει καιρό τώρα οτι το ΑΧ σου έχει μείνει απωθημένο.. :bigcry: :bigcry:

Πού να καλυφθεί!!!!! Χρειάζονται περισσότερα....

ΑΧ!!!!!

STOYBI
25/09/2007, 20:21

Εγω τον κοβω για ζουλιαρη ρε φιλε..... :rolleyes:

Σκεψου....:winka:

Δεν εχει ΑΧ των 20000 ευρω......

Δεν βρισκει να βαλει ΕΙΔΙΚΗΣ κατασκευης λαστιχα που και να σκασουν δεν τρεχει μια .....

Δεν σηκωνει με εναν απλο μοχλο το αμαξι του ( χρειαζετε γρυλλο το κοροιδο... )

Δεν εχει παιξει ποτε του μπιλιαρδο για να μαθει φυσικη.....

Δεν εχει μαθει να κανει την αδεια του σαιτα ( και μαλιστα με το ενα χερι ..) :winka: :winka: :winka: :winka: :winka: :winka: ( με επιασε το τικ μου μην παρεξηγεις ... )

:winka: :wave2: :winka: :winka:

Maira
25/09/2007, 20:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Δεν βρισκει να βαλει ΕΙΔΙΚΗΣ κατασκευης λαστιχα που και να σκασουν δεν τρεχει μια .....

Δεν εχει μαθει να κανει την αδεια του σαιτα ( και μαλιστα με το ενα χερι ..) :winka: :winka: :winka: :winka: ( με επιασε το τικ μου μην παρεξηγεις ... )

:a19: :a23: :a19: :a23: :a19:

devil's animal
25/09/2007, 20:30

εγω πνευμονια εχω....και μαλιστα χωρις ιχνος πισσας κ.τ.λ. αλλα τα χρησιμοποιω για να τρεχω...αντε το πολυ πολυ για να κανω καμια καταδυση!
:rotflmao:

δεν τα εχω για να αγοραζω ΑΧ!!
:lol:

20000€ κανουν κατι παλιο μηχανακια που λεγονται Ducati!
1098 θαρρω το λενε το μοντελο...και εχει κατι απαισια φρενα, χαλια πλαισιο-αναρτησεις κ.λ.π. ..γενικα μη στα πολυλογω ειναι για πεταμα με το που το παρεις!!

απορω γιατι το συγκρινεις με το μονακριβο σου ΑΧ. :confused: :confused:

επισης με 20000€ αγοραζεις κατι 1000 Ιαπωνικα 15000€ (αλλη κατηφια απο εκει) ..τους βαζεις και 5000€ after market πραγματακια ...και τα πετας και αυτα στη θαλασσα γιατι δεν πιανουν μια μπροστα στο ΑΧ ΣΟΥ!!!:rotflmao:

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΖΗΛΕΥΩ....

ΤΗΝ Μ@ΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ!!

και ξερεις γιατι??

διοτι...ατομα σαν εσενα δεν εχουν ποτε αγχος, δεν τους νοιαζει τιποτα παρα μονο το ΑΧ τους ή το καθε Αχ και πεθαινουν ευτυχισμενοι στα πολυ βαθια γεραματα!!

devil's animal
25/09/2007, 20:32

πεθανα ρε μ@λακα!!!

πολυ ωραιο!!

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

devil's animal
25/09/2007, 20:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

:a5: :a5: :a5:
:a19: :a19: :a19:

devil's animal
25/09/2007, 20:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Δεν εχει μαθει να κανει την αδεια του σαιτα ( και μαλιστα με το ενα χερι ..) :winka: :winka: ( με επιασε το τικ μου μην παρεξηγεις ... )

με καταλαβες και εσυ...:rolleyes:
:a29: :a29:

gcrook
25/09/2007, 20:57
με καταλαβες και εσυ...:rolleyes:
:a29: :a29:

Εγω δεν σε καταλαβα ομως.
Μπορεις μια φορα να μιλησεις με επιχειρηματα, και οχι με γελακια, και να μας εξηγησεις την κοσμοθεωρια σου γυρω απο τις μοτοσυκλετες;
Αν θες μαλιστα μπορεις να μιλησεις και για την δικη μου μοτοσυκλετα, μιας και την πιανεις στο στομα σου καθε τρεις και λιγο (μιας και δεν εχει τυχει να την πιασεις αλλου) ,και σε κανει να φαινεσαι και πολυ μαγκας ρε παιδι μου...
Πες μας ρε ντεβιλς ανιμαλ...εξηγησε μας τον λογο που κανεις απανωτες παραθεσεις πανω σε ηλιθια ποστς γραφοντας σοβαρα και απο πανω....

Οταν τελειωσεις πες μου και για την δικη μου μοτο 2 πραγματα, αν ξερεις δε για τις φθορες τις, διαφωτισε μας και μας να μαθουμε...
Γιατι απο τις γενικες και απο τις μαλακιες του Δελεαρ εμεις κανουμε μοτοσυκλετισμο, δεν εχουμε βλεπεις και αλλες διοξοδους οπως εσυ ο απολυτος μυστης της αγορας και χρησης μοτοσυκλετας....
:rolleyes:

TROOPER
25/09/2007, 21:18
εχω τελειωσει στο γελιο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl:

devil's animal
25/09/2007, 21:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εγω δεν σε καταλαβα ομως.
Μπορεις μια φορα να μιλησεις με επιχειρηματα, και οχι με γελακια, και να μας εξηγησεις την κοσμοθεωρια σου γυρω απο τις μοτοσυκλετες;

μια ειναι η κοσμοθεωρια μου! παρτε ΑΧ να μην πεφτετε ποτε!!

Αν θες μαλιστα μπορεις να μιλησεις και για την δικη μου μοτοσυκλετα, μιας και την πιανεις στο στομα σου καθε τρεις και λιγο (μιας και δεν εχει τυχει να την πιασεις αλλου) ,και σε κανει να φαινεσαι και πολυ μαγκας ρε παιδι μου...
Πες μας ρε ντεβιλς ανιμαλ...εξηγησε μας τον λογο που κανεις απανωτες παραθεσεις πανω σε ηλιθια ποστς γραφοντας σοβαρα και απο πανω....

παλι εκανα παραθεση ρε γαμωτο! Συγνωμη κυριε gcrook δεν θα το ξανακανω! α, εναλακτικα μπορειτε να παρετε sv που δεν σπανε,δεν χαλανε ποτε και ειναι πολυ αξιοπιστα!!!

Οταν τελειωσεις πες μου και για την δικη μου μοτο 2 πραγματα, αν ξερεις δε για τις φθορες τις, διαφωτισε μας και μας να μαθουμε...

θα σου ελεγα ευχαριστως για την δικη σου μοτο...ΑΝ ΕΙΧΕΣ! εκτος και αν θεωρεις μοτο αυτο το πραγμα που ειναι στιβαγμενο σπιτι σου με τον εναμιση κυλινδρο!

Γιατι απο τις γενικες και απο τις μαλακιες του Δελεαρ εμεις κανουμε μοτοσυκλετισμο, δεν εχουμε βλεπεις και αλλες διοξοδους οπως εσυ ο απολυτος μυστης της αγορας και χρησης μοτοσυκλετας....

εμ,τι να κανουμε...θα μεγαλωσετε και εσεις και θα μαθετε!

:rolleyes:

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

βλεπεις ...βελτιωνομαι...εβαλα μονο 4 γελακια και αυτα στο τελος της σελιδας!

fantacid
25/09/2007, 22:04
:a014: :a014: :a014: :a014:

απτα καλυτερα θρεντ το τελευταιο καιρο.......

EVI
25/09/2007, 22:07
:a014: :a014: :a014: :a014:

απτα καλυτερα θρεντ το τελευταιο καιρο.......

προτεινω να κοπει και να μεταφερθει απο τη μεση και μετα αλλου να εχουμε καλυτερη οπτικη γωνια

ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΕΝΑ ΠΟΠ ΚΟΡΝι

:smokin: :smokin:

fantacid
25/09/2007, 22:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:a014::a014::a014::a014::a014:

σσσσσσ μη τους διακοψουμε τον ειρμο!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

EVI
25/09/2007, 22:22
σσσσσσ μη τους διακοψουμε τον ειρμο!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

θενκς μαν οκ δε ξαναμιλαω :cool:

Stelth
25/09/2007, 22:53
εγω πνευμονια εχω............................................................
20000€ κανουν κατι παλιο μηχανακια που λεγονται Ducati!
1098 θαρρω το λενε το μοντελο...και εχει κατι απαισια φρενα, χαλια πλαισιο-αναρτησεις κ.λ.π. ..γενικα μη στα πολυλογω ειναι για πεταμα με το που το παρεις!!
...........................................................:wave2:

Για λιγότερα με τα Ducati ..................... είσαι τυχερός που δεν είμαστε στις Διαμάχες :a22:

:a014: :a014: :a014:

Nikoskazer2000
25/09/2007, 22:54
Πες μου οτι εισαι και νταλικιερης και ατριχος..

ΤΕΛΟΣ:smokin:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
25/09/2007, 23:02

ζηλευεις τι:confused:

[SIZE=10]ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ ΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

:rotflmao: :bawl: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol:

blackbusa
25/09/2007, 23:03

ζηλευεις τι:confused:

ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΑΧΑΧΑΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ ΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

:rotflmao: :bawl: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol:

dirtbird
25/09/2007, 23:05
Αυτός ερχόταν χαχανίζοντας από το βάθος....:rolleyes:

kiriakost
25/09/2007, 23:05
Αυτό το ΑΧ-1 είναι ΕΝΑ , και ιδιαίτερο .

Δεν πουλάμε κεφτεδάκια , όποιος δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά , δείχνει την άγνοια του .

Ακόμα και οι καθρέφτες του , έχουν προδιαγραφές DOT SAE .

Αρχίνα να μαθαίνεις , πρώτα πως να μην ψωνίζεις καθρέφτες από την Λαϊκή !!

Και μετά , θα πάμε και στα άλλα , κινητήρες και λοιπά .

106209

EVI
25/09/2007, 23:06
πεσαμε λιγο................

το αχ-1 χονΔα ειναι χαλια
και ειναι και χονΔα

ελεος

:smokin:

Nikoskazer2000
25/09/2007, 23:07
Ακόμα και οι καθρέφτες του , έχουν προδιαγραφές DOT SAE .

DOT 5.1 ?