Σύνδεση

View Full Version : Παρ8ενικη βολτα ...

Σελίδες : [1] 2 3

sober
22/09/2007, 15:00
Στο ΚΑΤ....

Οπως καταλαβαινετε...επεσα κι εγω...κι εφταιγα...

Οπως ξερετε προχ8ες ειχα παραλαβει τη μοτο απο το σερβις και οπως ειχα πει μου ειχε φανει αλλη μηχανη....φοβερα φρενα πιο σκληρες αναρτησεις πολυ καλυτερο γκαζι απο πριν...

Αυτο με ''εφαγε''...το γκαζι...

Την ειχα οδηγησει χτες το πρωι στο πηγαινε ελα της δουλειας ησυχα μεσα στην κινηση δεν ειχα ''ανοιξει'' κα8ολου...Μου φαινοντουσαν περιεργα και τα φρενα γιατι παλιοτερα παταγα...και δεν....

Ετσι λοιπον σκεφτομουν πως ενω ημουν χαρουμενη που ειχε φτιαχτει το μοτο ... 8α επρεπε τωρα να το συνη8ισω απο την αρχη...

Το βραδυ βγαινω και στο φαναρι 17 Νοεμβρη πριν στριψω αριστερα στη Μεσογειων περιμενα με ενα τυπα που ειχε κι αυτος μοταρντ...Τον κοιταζα και ψιλογελαγα γιατι σκεφτομουνα ''βρε κοιτα τον καγκουρα...γκαζωνει για να ακουσουμε εξατμιση...''

Το φαναρι αλλαζει και ο τυπος φευγει γκαζωτος...φευγω κι εγω φυσιολογικα αλλα τον βλεπω να απομακρυνεται.... μου γυριζει το ματι και ανοιγω τρελλα κι εγω...

Η Μεσογειων αδεια αλλα μπροστα στα 150μ φαινονται οι ουρες απο τα αμαξια που τα ειχε πιασει φαναρι...
Κοβω δεξια αναμεσα σε μεσαια και λεωφορειολωριδα....μπροστα μου ο τυπας κι ενα ταξι...εχουμε πλησιασει πλεον αρκετα και βλεπω πως χωραω για διη8ηση..απο τα δεξια μου αμαξι...στα αριστερα ο τυπας και το ταξι....βλεπω τον τυπο να εχει κοψει και να ειναι πισω και αριστερα απο το ταξι....εχει μεινει λιγος χωρος να περασω αναμεσα...

Ενα τελευταιο ανοιγμα....αλλα οχι....κλεισιμο αυτοματα και φρενα γιατι με κλεινει τελικα και ο τυπος και το ταξι...

Φρεναρισμα τρελλο και ο δρομος κατω ανισοπεδος και γυαλι...Λαστιχα δικα μου φτιαγμενα απο να'υ'λον ....ηταν στα αμεσα σχεδια να τα αλλαξω...

Ντριφταρω αριστερα δεξια και στα καπακια χανω το μπροστινο...Μα8ημενη βλεπετε στον παλιο τροπο φρεναρισματος κρατησα πολυ σφιχτα τα φρενα μου..

Πεφτω ... πονος απο τη μεση και κατω...μπουφαν στα μαλακα απο τη μεση και πανω...απιστευτη αισ8ηση προστασιας....Εφυγα μπροστα και δεξια και κατεληξα ανασκελα μετα απο συρσιμο...αργοτερα μου ειπανε πως εκανα τουμπα την οποια δε 8υμαμαι .... δε χτυπησα το κεφαλι η τουλαχιστο ετσι νομιζω..

Πονος σε γονατο και λεκανη ... παω να σηκωσω το κεφαλι...αλλα το νιω8ω βαρυ σαν πετρα...Παραμενω ακινητη..

Σταματησαν 4 μηχανες ...μια κοπελια εβαλε τη δικια της κα8ετα...ενας αλλος σηκωσε και ασφαλισε τη δικια μου...(μπορει να ηταν αναμεσα τους και ο τυπος που κηνυγουσα..)

Περαστικοι απο την σταση του λεωφορειου που επεσα με ρωταγανε αν ειμαι καλα...καταφερα και σηκω8ηκα...αργοτερα εβγαλα και το κρανος...καλεσανε ασ8ενοφορο και καραεπιμενανε ολοι να παω ΚΑΤ παρ'ολο που τους ελεγα πως ειμαι καλα...μετα το ριξαμε και λιγο στα γελια με τα παιδια εκει...μου δινανε κουραγιο...

Παιδια...δεν ξερω τα ονοματα σας αλλα σας χιλιοευχαριστω !!!!

100000000000000000000000000000000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και στους Ροουντ Σπιριτ,Κατανα που περιμενανε να κανω ολες τις εξετασεις στο ΚΑΤ και τρεξανε αμεσως...στους Λεωνιδα Μπαρτ και Τροπεα που μας βρηκανε πιο μετα σε ολους οσους πηρατε τηλ να με τσεκαρετε και να μου φτιαξετε τη δια8εση και να μου ευχη8ειτε περαστικα ...

Τη γλιτωσα με 3 ραμματα στο γονατο και χτυπημα στη λεκανη...ποναω αρκετα αλλα ειμαι χαρουμενη που ηταν μονο αυτο..!!!

Σκεφτομαι ολα αυτα που μου λεγατε ... ποσο σιγουρη ενιω8α οταν καβαλουσα κι ας ηταν η μοτο χωρις φρενα και λαστιχα και ποσο ετρεχα αλλα δεν ενιω8α φοβο ... φαναρια ...προσπερασεις...καγκουριες....

Κι εσεις παλι να μου λετε .... προσοχη....μη βιαζεσαι...νομιζεις οτι το εχεις....κι εγω να χαμογελαω...και να το καταλαβαινω μεν...αλλα μετα παλι μαλακιες...

Τωρα το καταλαβα με το πεσιμο...που σιγουρα 8α μπορουσα να το ειχα αποφυγει ...και παλι τη γλιτωσα φτηνα....

υγ....

Τωρα που σας τα ειπα ολα....μη με βρισετε πολυ....:(

Tropeas
22/09/2007, 15:03
Καλά να είναι και γρήγορα περαστικά,
μακάρι τα πεσίματα να έχουν μόνο αυτές τις απώλειες!:wave2:

ΥΓ. αυτούς τους αλήτες που σου λένε συγκεκριμένες συμβουλές προσωπικά... αν θες ακου τους και θα βγάλεις μόνη σου συμπεράσματα...

apav
22/09/2007, 15:06
Περαστικά, δεν είναι τίποτα αυτά! :wave2:

ΥΓ Προσεκτικά από εδώ και πέρα ε; :D

MikeG
22/09/2007, 15:07
Ζάχη περαστικά και αγύριστα! Ότι το έχεις, το έχεις...:D Δε χρειάζεται όμως να το φτάνεις στα όρια του σε μη ελεγχόμενες συνθήκες. Κάτσε τώρα να αναρώσεις & βάλε στο πρόγραμμα άμεσα την αγορά πατελονιού & λάστιχα.
Be careful....:winka:

:wave2:

McTalas
22/09/2007, 15:11
Δεν λες καλα που δεν καρφωθηκες κατω απο κανενα αμαξι!!!Αυτη η πουτανα η μεσογειων ειναι γυαλι,γεματη λακουβες και μπαλωνατα.(Την κανω καθε μερα 2 φορες)
Και εγω εχω γλυστρησει παρα πολλες φορες αλλα ευτυχως δεν επεσα.
Αντε περαστικα σου και να προσεχεις.

cityfly
22/09/2007, 15:14
περαστικά σου και ας είναι το τελευταίο
:wave2: :wave2:

ZX-9R
22/09/2007, 15:24
Περαστικα :D :D :D

*Κοντρες = nono, ειδικα αν δεν εχουμε και πειρα.. Ειδικα και αν ειναι μεσα σε ενα δασος απο λαμαρινες, ροδες φορτηγων, καγκελακια του δημου, δεντρακια, παιδακια πεζους ορνιθοπτερα διαστημανθρωπους τους 7 νανους και αλλα πραματα που μπορει να μας πονεσουν παραπανω....

Υ.Γ. τσεκαρε αν ειναι ασφαλες το μηχανακι πριν ξαναοδηγησεις
Υ.Γ.2 τα λαστιχα τακακια δισκοι αλυσιδα λαδια μπουζι φιλτρα ειναι αναλωσιμα που μας κρατανε ορθιους, μολις περασει το οριο ασφαλειας τους πετα τα οπως πετας ενα χρησιμοποιημενο χαρτομαντηλο
Υ.Γ.3 ολοι εχουν πεσει (και εγω) μερικοι βαζουν μυαλο οταν τους πουνε κατι αλλοι πρεπει να παθουν (εγω πχ :D ) το σημαντικοτερο μετα απο μια τουμπα αφου δεν χτυπησουμε σωματικα ειναι να μην χτυπησει η αυτοπεποιθηση μας, οποτε μην ακους ηλιθια σχολια αντιμετωπισε το σαν ενα λογικο λαθος το οποιο δεν πρεπει να ξαναγινει, αν τρομαξεις πολυ και κυβερνα ο φοβος στην οδηγηση ειναι πολυ πιο επικινδυνο........

ξανα περαστικα (και φτηνες επισκευες) :beer: :beer: :beer:

dirtbird
22/09/2007, 15:28
Καλή ανάρρωση.

Καλό είναι να σκεφτείς τι έκανες λάθος αλλά από την άλλη μην ανησυχείς και μην αγχώνεσαι αφού.... στατιστικώς είσαι οκ για 4-5 χρόνια :lol: :lol: :wave2:

vangelis 64
22/09/2007, 15:38
Περαστικά ρε κούκλα κι άσε τούς άλλους να γκαζώζουνε για να δείξουν πόσο γρήγοροι είναι(τρομάρα μου).

Απόλαυσε το μηχανάκι με τα δικά σου μέτρα και νά 'σαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.:beer: :beer: :wave2:

KaTaNaS
22/09/2007, 15:39
θα μπορουσε να συμβει στον καθένα μας!

περαστικά και ποτε ξανα ξαπλα σε ασφαλτο!

:wave2: :sun: :sun: :sun:

taxydromos
22/09/2007, 15:45
παντα να εχεις την σκεψη στο μυαλο σου οτι ο μπροστινος η ο διπλανος σου θα κανει την χειροτερη μαλακια!......οδηγα αμυντικα!

ευχομαι η πρωτη και τελευταια...:)

McGyver
22/09/2007, 16:14
Περαστικά, ποτέ ξανά και πάντα όρθια ρε Ζάχη...

SF
22/09/2007, 16:15
Ναι μεν το έχεις, αλλά...

προσοχη....μη βιαζεσαι...

;) Περαστικά!

Defiant
22/09/2007, 16:35
Ειναι μερικες μερες που την ψαχνεις και αρνεισαι να το κλεισεις το %$^%$% το γκαζι

τεσπα

Περαστικα Sob

project.breeze
22/09/2007, 16:39
Σε όλους μας έχει συμβεί ή θα συμβεί!Περαστικά και μην στεναχωριέσαι,εμπειρίες είναι αυτές,δεν έγινε δα και τίποτα.Σιδερένια!:winka:

DimChios
22/09/2007, 16:42
Αχ!!!

Αχχχχχχχ!!!!

:a38:

Περαστικά και αφου εισαι καλά, σκέψου και δουλεψε μεσα στο μυαλό σου κάποια πράγματα!

Ταξιδευτής
22/09/2007, 16:54
Περαστικα βρε Ζαχαρουλα και ποτε ξανα!
Οτι ειπαν τα παιδια: λαστιχα ΑΜΕΣΩΣ, παντελονι/προστασιες, και βαλε στο προγραμμα το 0-300 οσο μπορεις πιο συντομα.

Οσο για τις κοντρες.... Αστες για τους ανοητους! :wave2: :winka:

STOYBI
22/09/2007, 17:03
Περαστικα.... :(

Συμβαινει σε ολους μας ....Μα πανω απο ολα.....

Να μαθεις απο τα ιδια σου τα λαθη ( που εφεραν την πτωση ) και να τα φορτωσεις στο πισω μερος του μυαλου σου ετσι ωστε να μην τα επαλαβεις..... :winka:

:beer: :beer:

marios8
22/09/2007, 17:04
Zάχη όταν είδα το <Στραβά κι Ανάποδα> κάτι με έπιασε.
Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα σοβαρό.
Πάντα καλη προστασία και το μυαλό συγκεντρωμένο.
Περαστικά :beer: :beer: :beer: :wave2:

Λεωνίδας
22/09/2007, 17:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Zάχη όταν είδα το <Στραβά κι Ανάποδα> κάτι με έπιασε. πού να σου άφηνε τρίτος, άγνωστος μήνυμα στον τηλεφωνητή ότι "η κοπελιά που περιμένετε δε θα έρθει γιατί χτύπησε" :sick: :sick: :sick:

anyway τα άλλα τα 'παμε τα λέμε και θα τα πούμε κατ' ιδίαν :wave2:

VANDA
22/09/2007, 17:12
Περαστικά κοριτσάκι και προσοχή πάντα παρακαλώωω!

:winka:

Πάντα όρθια από δω και πέρα. :)

SPORAKIAS
22/09/2007, 17:21
περαστικα....:wave2:

hidefnick
22/09/2007, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Πονος σε γονατο και λεκανη ... παω να σηκωσω το κεφαλι...αλλα το νιω8ω βαρυ σαν πετρα...Παραμενω ακινητη..

καταφερα και σηκω8ηκα...αργοτερα εβγαλα και το κρανος..(

:nono: :nono: :nono:

Τα υπόλοιπα στα είπαν οι άλλοι.

Περαστικά.:wave2: :wave2:

ronin1
22/09/2007, 17:29
περαστικά ρε κοπέλα...

κ προσοχή...ευτυχώς δεν ήταν τίποτα το σοβαρό..:beer:

xampos
22/09/2007, 17:29
περαστικα

Maira
22/09/2007, 17:47
Περαστικά κι από μένα!!!!

Άντε να έχω παρέα μην πονάω μόνη μου!!!!:sick:

Και από δω και πέρα, πάντα όρθια!!!!

:beer: :beer: :beer:

tthodor
22/09/2007, 17:58
περαστικά σου....
Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά...

Stelth
22/09/2007, 18:02
sober περαστικά και αγύριστα κοπελιά

Ποτέ ξανά

Απ' ότι λές κάτι έμαθες μετά απ' αυτό

Καλό είναι να μαθαίνεις απο τα λάθη σου.

Ευτυχώς δεν έπαθες τίποτα σοβαρό.

Κάποιοι άλλοι (και ο γράφων) το έχουν πληρώσει πολύ ακριβά.

Περαστικά και αγύριστα κοπελιά

Να 'σαι πάντα καλά και να περνάς ακόμα καλύτερα

Α!! και πάντα όρθια απο εδώ και πέρα

samurai12
22/09/2007, 18:39
KALWS I KAKOS THA EPREPE K ESY LOIPON NA PAREIS TO BAPTISMA TOY PYROS ALLA NA THEWREIS TON EAYTO SOU POLY TYXERI( OPWS OLOI MAS POU ODHGOUME DYKIKLA).
TELOS PANTWN THA EYXITHW NA EINAI GRIGORA PERASTIKA K NA THYMASAI OPWS TA YLIKA EPISKEYAZONTE K ANTIKATHISTOUNTE. TWRA OSON AFORA TON OPIO FOVO SOU SOU DIMIOURGISE AYTI SOU I PTWSI MIN SE AGXWNEI GIATI ME TO PLIRWMA TOU XRONOU THA SE AFISI SAN MIA ANAMNISI POU THA SE KANEI NA GELAS...

NA EISAI PANTA KALA K YGIEIS

ME EKTIMISI

kakofonixx
22/09/2007, 18:46
και τι θες?
να σου πουμε μπραβο για τα "παρασημα" ?? :blush:

προσεχε βρε κουκλα μου....
αφου το ξερεις οτι για πολλους οδηγους 4-τροχων απλα δεν υπαρχουμε στο δρομο...

οδηγα αμυντικα!
οι λογικες του στυλ "μου γυριζει το ματι και ανοιγω τρελλα κι εγω..." ειναι οι χειροτερες. :o

περαστικα σου λοιπον και παντα πολλη πολλη προσοχη και καθαρο μυαλο!

kachius
22/09/2007, 18:59
Περαστικά και αγύριστα!

Μια χαρά την έβγαλες, ότι πρέπει για να πάρεις μαθηματάκι
(που μόνο εσύ μπορείς να ξέρεις ποιό ήταν :winka: αλλά θα σε βοηθήσει στο μέλλον)

Περαστικά και πάλι

odt
22/09/2007, 19:14
Όσο και να το'χεις....μες την κίνηση δεν το'χεις...

Επίσης δεν είναι και τεράστια μαγκιά να περάσεις κάποιον περνώντας ανάμεσα από τα αυτοκίνητα σφαίρα(διήθηση νομίζω το λένε :confused: :wacko: )...Σε τέτοιες φάσεις, μπορεί να σε περάσει και ντελίβερι με πιτσοκούτι...δεν λέει τίποτα αυτό...

Περαστικά και ας είναι αυτό το χειρότερό σου:wave2:

m1ke
22/09/2007, 19:47
Σου εύχομαι περαστικά και να επανέλθης σύντομα.

Ελπίζω να πήρες το μάθημά σου γιατί γλύτωσες τα χειρότερα. Προσοχή και αυτοσυγκράτηση πάντα. :wave2:

Εγώ στο φανάρι όταν βλέπω "κοντράκιδες" ακόμα και με παπί να είναι τους αφήνω να φύγουν πρώτοι και σε καμία περίπτωση δεν θα κυνηγήσω. Για κανένα μαλάκα δεν αξίζει να το "παίξεις".

lampros_fazer
22/09/2007, 19:47
:sick:

Περαστικά σου..

Πολύ προσοχή κ πάντα όρθια..

:beer: :beer: :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Όσο και να το'χεις....μες την κίνηση δεν το'χεις...
+1..Αυτό ισχύει για όλους μας..

Σ'αυτά τα riding schools που λέτε,έχει και κουτιά να σταματάνε όπου κ όποτε θέλουν,να περνάνε κάθετα,και φορτηγά να σου πετάνε χαλίκια..;

OrEsTiS82
22/09/2007, 20:28
Περαστικα και μην μασας!

675
22/09/2007, 20:33
Στο ΚΑΤ....

Οπως καταλαβαινετε...επεσα κι εγω...κι εφταιγα...

Οπως ξερετε προχ8ες ειχα παραλαβει τη μοτο απο το σερβις και οπως ειχα πει μου ειχε φανει αλλη μηχανη....φοβερα φρενα πιο σκληρες αναρτησεις πολυ καλυτερο γκαζι απο πριν...

Αυτο με ''εφαγε''...το γκαζι...

Την ειχα οδηγησει χτες το πρωι στο πηγαινε ελα της δουλειας ησυχα μεσα στην κινηση δεν ειχα ''ανοιξει'' κα8ολου...Μου φαινοντουσαν περιεργα και τα φρενα γιατι παλιοτερα παταγα...και δεν....

Ετσι λοιπον σκεφτομουν πως ενω ημουν χαρουμενη που ειχε φτιαχτει το μοτο ... 8α επρεπε τωρα να το συνη8ισω απο την αρχη...

Το βραδυ βγαινω και στο φαναρι 17 Νοεμβρη πριν στριψω αριστερα στη Μεσογειων περιμενα με ενα τυπα που ειχε κι αυτος μοταρντ...Τον κοιταζα και ψιλογελαγα γιατι σκεφτομουνα ''βρε κοιτα τον καγκουρα...γκαζωνει για να ακουσουμε εξατμιση...''

Το φαναρι αλλαζει και ο τυπος φευγει γκαζωτος...φευγω κι εγω φυσιολογικα αλλα τον βλεπω να απομακρυνεται.... μου γυριζει το ματι και ανοιγω τρελλα κι εγω...

Η Μεσογειων αδεια αλλα μπροστα στα 150μ φαινονται οι ουρες απο τα αμαξια που τα ειχε πιασει φαναρι...
Κοβω δεξια αναμεσα σε μεσαια και λεωφορειολωριδα....μπροστα μου ο τυπας κι ενα ταξι...εχουμε πλησιασει πλεον αρκετα και βλεπω πως χωραω για διη8ηση..απο τα δεξια μου αμαξι...στα αριστερα ο τυπας και το ταξι....βλεπω τον τυπο να εχει κοψει και να ειναι πισω και αριστερα απο το ταξι....εχει μεινει λιγος χωρος να περασω αναμεσα...

Ενα τελευταιο ανοιγμα....αλλα οχι....κλεισιμο αυτοματα και φρενα γιατι με κλεινει τελικα και ο τυπος και το ταξι...

Φρεναρισμα τρελλο και ο δρομος κατω ανισοπεδος και γυαλι...Λαστιχα δικα μου φτιαγμενα απο να'υ'λον ....ηταν στα αμεσα σχεδια να τα αλλαξω...

Ντριφταρω αριστερα δεξια και στα καπακια χανω το μπροστινο...Μα8ημενη βλεπετε στον παλιο τροπο φρεναρισματος κρατησα πολυ σφιχτα τα φρενα μου..

Πεφτω ... πονος απο τη μεση και κατω...μπουφαν στα μαλακα απο τη μεση και πανω...απιστευτη αισ8ηση προστασιας....Εφυγα μπροστα και δεξια και κατεληξα ανασκελα μετα απο συρσιμο...αργοτερα μου ειπανε πως εκανα τουμπα την οποια δε 8υμαμαι .... δε χτυπησα το κεφαλι η τουλαχιστο ετσι νομιζω..

Σταματησαν 4 μηχανες ...μια κοπελια εβαλε τη δικια της κα8ετα...ενας αλλος σηκωσε και ασφαλισε τη δικια μου...(μπορει να ηταν αναμεσα τους και ο τυπος που κηνυγουσα..)

Περαστικοι απο την σταση του λεωφορειου που επεσα με ρωταγανε αν ειμαι καλα...καταφερα και σηκω8ηκα...αργοτερα εβγαλα και το κρανος...καλεσανε ασ8ενοφορο και καραεπιμενανε ολοι να παω ΚΑΤ παρ'ολο που τους ελεγα πως ειμαι καλα...μετα το ριξαμε και λιγο στα γελια με τα παιδια εκει...μου δινανε κουραγιο...

Παιδια...δεν ξερω τα ονοματα σας αλλα σας χιλιοευχαριστω !!!!

100000000000000000000000000000000 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και στους Ροουντ Σπιριτ,Κατανα που περιμενανε να κανω ολες τις εξετασεις στο ΚΑΤ και τρεξανε αμεσως...στους Λεωνιδα Μπαρτ και Τροπεα που μας βρηκανε πιο μετα σε ολους οσους πηρατε τηλ να με τσεκαρετε και να μου φτιαξετε τη δια8εση και να μου ευχη8ειτε περαστικα ...

Τη γλιτωσα με 3 ραμματα στο γονατο και χτυπημα στη λεκανη...ποναω αρκετα αλλα ειμαι χαρουμενη που ηταν μονο αυτο..!!!

Σκεφτομαι ολα αυτα που μου λεγατε ... ποσο σιγουρη ενιω8α οταν καβαλουσα κι ας ηταν η μοτο χωρις φρενα και λαστιχα και ποσο ετρεχα αλλα δεν ενιω8α φοβο ... φαναρια ...προσπερασεις...καγκουριες....

Κι εσεις παλι να μου λετε .... προσοχη....μη βιαζεσαι...νομιζεις οτι το εχεις....κι εγω να χαμογελαω...και να το καταλαβαινω μεν...αλλα μετα παλι μαλακιες...

Τωρα το καταλαβα με το πεσιμο...που σιγουρα 8α μπορουσα να το ειχα αποφυγει ...και παλι τη γλιτωσα φτηνα....

υγ....

περαστικα σου!:wave2: :beer:

dimokritos
22/09/2007, 20:35
περαστικά sober. ποτέ ξανά. :wave2:

road spirit
22/09/2007, 20:40
δεν έπαθες τιπτα και ολα καλα, εμπειρία είναι... τα παμε και χτες,

αλλά

....μου γυριζει το ματι και ανοιγω τρελλα κι εγω... :mad: :mad: :mad: στη μεσογείων με κίνηση ????:mad: :mad: :mad:

.... εχει μεινει λιγος χωρος να περασω αναμεσα...
Ενα τελευταιο ανοιγμα....αλλα οχι.... μπρε κοπελιά εκουζουλάθηκες ντελόγο???? :confused: :cry: τον κανόνα του +20 καιρός να τον μάθεις :rolleyes: και να τον ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ :alien:

bartlal
22/09/2007, 21:33
ola kala spiti? :evil: :evil: :smokin: :evil: :evil:

PanVas
22/09/2007, 21:33
Περαστικά, ευτυχώς που δεν... bla bla bla....
mouble mouble... etc... etc...
Τι άλλο να πω..? α... κτλ...

υγ....

:lol:
Να σε βρίσουμε?
Μέχρι τώρα άκουγα μόνο καλά λόγια για το άτομό σου...
Μετά από αυτό, ένας ακόμα λόγος να σε συμπαθήσουμε/ω περισσότερο. Όχι οίκτο... Συμπάθεια!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

devil's animal
22/09/2007, 22:12
γρηγορη αναρρωση...να περασει ο σωματικος και ο (οποιος) ψυχικος πονος...

αφου την γλιτωσες τοσο φθηνα,να το δεις σαν κατι θετικο (εμπειρια) και απο εδω και περα..(δεν θα πω προσοχη)...

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ (οχι απο την Κρητη :rotflmao: αυτη ειναι κουζουλη)

να κρινεις δλδ πριν ανοιξεις το γκαζι αν πρεπει να το ανοιξεις ή πριν φρεναρεις
αν πρεπει να φρεναρεις δυνατα ή οχι...

anyway,καταλαβες τι θελω να πω.:o

afrotwin
22/09/2007, 23:13
2 metra gineka me aeroplanika kolpa ektos elenxou ston dromo

xasame 8eama...:lol:

min anisixis

otan sou figi to ka8aroemo apo ta xeria logo kourasis se alma 2 ke metra ston aera pano apo ton lofo leme e? ( ke den ine ke poli)
katevis apo ton ourano apo ta 6 metra peripou ke skasis me ton kolo ke koutrouvalontas mexri to telos tou lofou :lol: :lol:

ta ipolipa ine opos ta fantazete o ka8e enas...:rotflmao:

pantos opos elege ke enas mastoras otan xtipaga me kana ergalio sto sinergio pitsirikas
den pirazi otan xtipas mpeni i texni mesa sou...:rotflmao: :rotflmao:
katevase to moter apo to ford tora:rotflmao:

perastika ston egoismo sou malon aftos xtipise perisotero eftixos...:wave2:

tifoefs
23/09/2007, 00:00
Περαστικα σου και κοιτα να γιανεις γρηγορα :eyepop:

kiriakost
23/09/2007, 00:41
Μάλιστα .. Θα ήθελα να σε κράξω , έτσι για αλλαγή , μιας και προκαλείς , και με το τιμόνι στο δρόμο, και με τα λόγια σου στο φορουμ, όσους κράζουν τους γκαζοφωνιάδες .

Αλλα δεν είσαι η μόνη , έχουμε πολλούς .

Σήμερα το μεσημέρι στο φανάρι , το ΑΧ-1 γυμνό απο πλαστικά αλλά αστραφτερών κατά τα άλλα .
Και τσουπ, δίπλα μου ενα VFR 400 , που δεν γυαλιζε , ο τύπος κράνος (ποιότητας έτσι και έτσι) , μπουφάν δερμάτινο παλαιό , κοιτάει με επιμονή διαπιστώνοντας ότι η μηχανή μου γυαλιζε υπερβολικά ( Καινούργια ).

Εγω, ρελαντί, ήρεμος , βερμουδίτσα και SHOEI ;) ... ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ανάβει πράσινο !!

Ξεκίνησε με τα χίλια, παντιές και πανικός , κόντεψε να καρφωθεί σε τρία αυτοκίνητα που παραλίγο να του κλείσουν το δρόμο !! ενώ στην πραγματικότητα έκλεινε εκείνος τον δικό τους .

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ... Πιθανώς για να νοιώσει όμορφα σκεπτόμενος ότι ....
Η δικιά μου μηχανή δεν γυαλίζει αλλά τρέχει !!

Ισως θα έπρεπε να ασχοληθούν μερικοί , περισσότερο με το γυάλισμα,
παρά με το γκάζι !! Είναι ποιο ακίνδυνο σπορ !!

:lol: :lol: :wave2:

Maira
23/09/2007, 00:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Μάλιστα .. Θα ήθελα να σε κράξω , έτσι για αλλαγή , μιας και προκαλείς , και με το τιμόνι στο δρόμο, και με τα λόγια σου στο φορουμ, όσους κράζουν τους γκαζοφωνιάδες .

......

Ισως θα έπρεπε να ασχοληθούν μερικοί , περισσότερο με το γυάλισμα,
παρά με το γκάζι !! Είναι ποιο ακίνδυνο σπορ !!

:lol: :lol: :wave2:

Και μερικοί καλά θα κάνουν να παραμείνουν στα τεχνικά θέματα του φόρουμ γιατί δημιουργούν αναταραχές στα υπόλοιπα thread!!!!!

Ούτε καν περαστικά δεν είπες!!!!!!!!

Άντε συνέχισε το μοντάρισμα και άσε τους άλλους να είναι κάγκουρες!!!! Τουλάχιστον αυτοί συναναστρέφονται με ανθρώπους όχι με κατσαβίδια!!!!!!

:smokin:

Λεωνίδας
23/09/2007, 01:07
βερμουδίτσα και SHOEI ;) μπράβο μεγάλε τούμπανος :wave2:
wax on, wax off kiriakost :rolleyes:

kiriakost
23/09/2007, 01:33
Οταν πάω σπίτι μου για φαγητό , και πάω με 40 δεν φοράω πανοπλία .

Και όσο για τα σχόλια της Maira , καλό θα ήταν να γνωρίζει , ότι θερμόμετρο στα συναισθήματα μου δεν δέχομαι από κανέναν .

Εγω ήρθα να κράξω με νόημα , όχι να δώσω ευχές , που θα διαγραφούν από την μνήμη της σε μια βδομάδα , που θα είναι καλύτερα το ποπουδάκι της .

Εφόσον ομολόγησε .. φαγωμένα λάστιχα .. οδήγηση εντυπωσιασμού ...
Το μόνο που έχω να πω είναι, ότι είναι πολύ τυχερή , και τίποτα παραπάνω.

STOYBI
23/09/2007, 01:37
[B]Οταν πάω σπίτι μου για φαγητό , και πάω με 40 δεν φοράω πανοπλία . ]

Μεγαλη μπουκια φαε.....:rolleyes:

Μεγαλες κουβεντες μην λες....

Και στα 40 , και στα 30 , ακομα και οταν εισαι σταματημενος στο φαναρι ........:winka:

Nikoskazer2000
23/09/2007, 01:39
Οταν πάω σπίτι μου για φαγητό , και πάω με 40 δεν φοράω πανοπλία .

Καλά πέστα αυτά και σε 'μένα που έσπασα το πόδι μου με 15χ.α.ω απο αμάξι που με εμβόλισε ή ακόμα καλύτερα σε αλλους που έχουν σπασίματα απο πτώση σταματημένοι γιατί δεν έκλεισε καλά το σταντ... :rolleyes:

Τα υπόλοιπα ασχολίαστα...

Nikoskazer2000
23/09/2007, 01:47
Ζάχη είδες το παντέρμο το andrenaline rush;;; :a9:

Το θέμα είναι πως είσαι εσυ καλά και την έβγαλες ποοοοολύ φτηνά. αλακίες θα ξανακάνεις, ολοι μας ξανακάνουμε αργά ή γρήγορα αλλα συνήθως η προηγούμενη επώδυνη εμπειρία μας είναι που μας σώζει-->σήμερα: προσπέραση με 110 κοντέρ σε στροφή με περιορισμένη ορατότητα, μια κίτρινη ντουλάπα (δε θυμάμαι ακόμα απ' το σοκ) με ανοιχτές αγκάλες, μπλοκάρισμα πίσω, αλλεπάλληλα μπλοκαρίσματα του μπροστινου, ανάποδο τιμόνι και μετά απο 5 λεπτά με υπόταση :) .

Δεν είσαι μόνη κοπελιά, πάντα κάποιος μαζί μας τελικά...:winka:

kiriakost
23/09/2007, 01:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Καλά πέστα αυτά και σε 'μένα που ...

Εντάξει , και εγώ οδηγώ 20 χρόνια , και δεν έβαλα ακόμα γύψο .

Πρέπει να έχω τύψεις , που είμαι τόσο καλός οδηγός !! Προσεκτικός , και με γρήγορες αντιδράσεις αποφυγής ατυχήματος .

Nikoskazer2000
23/09/2007, 01:51

Πρέπει να έχω τύψεις , που είμαι τόσο καλός οδηγός !!

Δεν είπα αυτό. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι οτι δεν είμαστε άτρωτοι ακόμα κι' οταν είμαστε σταματημένοι. Η πανοπλία χρειάζεται παντού και πάντα.

cartman
23/09/2007, 01:58
Καταρχήν περαστικά σου, καλή ανάρωση σωματικά και ψυχολογικά! :)

Λίγο πολύ όλοι κάνουμε τις μλκίες μας, ιδιαίτερα εμείς οι νεότεροι και ενώ ξέρουμε τα σωστά και τα λάθος, κάπου κάπου ενεργούμε χωρίς πολύ σκέψη, επιπόλαια και επικύνδυνα! :(

sober θα μπορούσε να το πάθει ο καθένας μας! Μόλις σήμερα γλιστρούσα στο οδόστρομα που είναι πιο γυαλισμένο και απ`τα πλακάκια του μπάνιου μου... τί σκ@τ@ πώς τα καταφέρνουν ρε γμτ!!! :confused:

Μπράβο σου που φορούσες κράνος και μπουφάν!!! Πάρε φούλ εξοπλισμό!

Ας είμαστε πιο προσεκτικοί και ας μην παρασυρόμαστε από άλλους!!!!

Καλή ανάρωση :)

sober
23/09/2007, 02:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δεν έπαθες τιπτα και ολα καλα, εμπειρία είναι... τα παμε και χτες,

αλλά
:mad: :mad: :mad: στη μεσογείων με κίνηση ????:mad: :mad: :mad:

μπρε κοπελιά εκουζουλάθηκες ντελόγο???? :confused: :cry: τον κανόνα του +20 καιρός να τον μάθεις :rolleyes: και να τον ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ :alien:

Να διευκρινησω κατι...οσο τρεχαμε η Μεσογειων ηταν σχεδον αδεια και οι ουρες απο τα αμαξια μπροστα μας ... οσο πλησιαζα ειδα οτι χωραγα να περασω αναμεσα και να συνεχισω στο λεωφορειοδρομο μπροστα απο το ταξι που επισης ηταν αδειος ...

Μπαρτ ενα πραγμα που με σοκαρε πιο πολυ κι απο το χτυπημα ειναι που ειδα τη μητερα μου τοοοσο λυπημενη ... αααχ...τεσπα..

Κυριακοστ...ξερω οτι τα λες για το καλο μου...δεν ειχα προ8εση να προκαλεσω η να εντυπωσιασω κανενα... απλα παρασυρ8ηκα...

(και μετα συρ8ηκα και κυριολεκτικα...)

Νικο....παρε παραδειγμα απο μενα και τοσους αλλους και ασε τα adrenaline rushes για την Αραδαινα λεμεεεε....

Παιδια ευχαριστω ολους και για τις ευχες και τις συμβουλες σας ... :beer:

Nikoskazer2000
23/09/2007, 02:43
Μπαρτ ενα πραγμα που με σοκαρε πιο πολυ κι απο το χτυπημα ειναι που ειδα τη μητερα μου τοοοσο λυπημενη ... αααχ...τεσπα..

Το ξέρω αυτό το αίσθημα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=45507&perpage=40) :(

Νικο....παρε παραδειγμα απο μενα και τοσους αλλους και ασε τα adrenaline rushes για την Αραδαινα λεμεεεε....

Αράδαινα; Πφφφ...laaaast year! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=46686) :D

p@nos
23/09/2007, 03:31
Πρεπει να νιωθεις πολυ τυχερη με αυτο που επαθες απ'την στιγμη που δεν χτυπησες σοβαρα...

Αυτα ειναι μαθηματα που αν τα παρεις εισαι πολυ τυχερος.
Σε κανουν να αναθεωρεις πολλα πραγματα...

Αυτο δεν το λεω για να το παιξω εξυπνος αλλα γιατι ειχα κι εγω μια ''τραυματικη'' εμπειρια ευτυχως ομως οχι στο δρομο...

Δεν εφταιγαν ομως ουτε τα λαστιχα ουτε τα φρενα,και καινουρια να 'τανε παλι το ιδιο θα παθαινες...

Αυτο ειναι που πρεπει να καταλαβεις...

Respect
23/09/2007, 05:39
Περαστικούλια και φτου-κακά!! :wave2: :wave2:

Lupo
23/09/2007, 06:14
Περαστικά σου, βρε κορίτσι.

Ευτυχώς, πέρασε "φτηνά" το πάθημα-μάθημα.

Θα το σκέφτεσαι διπλά , πλέον.
Περαστικά σου Ζάχη.

Tropeas
23/09/2007, 06:31
κορίτσι...
πας για σπάσιμο κοντέρ στις ευχές... :winka: :beer:

filipp0s
23/09/2007, 07:36
περαστικά...προσοχή (δις) και κόψε τη Μεσογείων...σε χαλάει!:wave2:

nikos33ath
23/09/2007, 07:38
ποιος σας μάτιασε ρε κοριτσια?
εκτος απο προσοχή και χαντρες μαζί!
Ζαχη,Ιωάννα ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!

kiriakost
23/09/2007, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Περαστικούλια και φτου-κακά!! :wave2: :wave2:

Η καλύτερη ατάκα μέχρι τώρα :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κυριακοστ...ξερω οτι τα λες για το καλό μου...δεν ειχα προ8εση να προκαλέσω η να εντυπωσιάσω κανένα... απλά παρασυρ8ηκα...

(και μετα συρ8ηκα και κυριολεκτικά...)

Αμ ,και εγώ ,γιατί φωνάζω (γράφοντας) ? :lol:
Για να πάρω τον τίτλο ... "το ποιο μυστήριο καθίκι" !!
Α ι ντε ... περαστικά στο ποπουδάκι σου !!

:eyepop: :lol:

LsKostas
23/09/2007, 12:21
Βρε Ζαχη...:mad:

Θεσαλλονικη-Αθηνα σε 2 sec μΕ εκανες...

OrEsTiS82
23/09/2007, 12:41
Ασε την Μεσογειων και πιασε αλλη φορα την Κηφισιας, για κοντρες ειναι καλυτερη!
:a54: :beer: ;)

OrEsTiS82
23/09/2007, 12:43
.

105656

Ζεύκας
23/09/2007, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Ασε την Μεσογειων και πιασε αλλη φορα την Κηφισιας, για κοντρες ειναι καλυτερη!
:a54: :beer: ;)

Εγώ γιατί την θεωρώ ακατάλληλη κάποιος να κάνει κόντρες?

Δηλαδή πόσα σημεία έχει με κλειστό δρόμο δεξιά-αριστερά και αρκετά μέτρα ευθεία και μετά να σου αφήνει και περιθώριο να κόψεις? :confused:

Στη Βουλιαγμένης μόνο ένα σημείο θεωρώ κατάλληλο...

όποιος θέλει κόντρες κανονικότατες ας πάει έξω από την Αθήνα. Τόσοι δρόμοι υπάρχουν...

τέσπα το θέμα έχει ξανασυζητηθεί οπότε είπα την απόψή μου και δεν θα το συνεχίσω...

cartman
23/09/2007, 13:45
Μιλάτε για κατάλληλη τοποθεσία για κόντρες σε θρέντ κάποιου που έπεσε από μια (σχεδόν) κόντρα!

cool!!! :confused:

tai
23/09/2007, 13:48

!@#$%%^^&&*:a26: :a017: :a52: :a016: :a29:
τα'πα και ξεθύμανα
τωρα :)

περαστικά και αγύριστα:wave2:

OrEsTiS82
23/09/2007, 13:55
Δεν ειπα να κανει κοντρες,προσωπικο της ειναι,η και να της πω να μην κανει σιγα μην με ακουσει,και ποιος ξερει αμα δεν κανω και εγω.
Για πλακα εγραψα οτι γινονται καλυτερες κοντρες στην Κηφισιας απο οτι γινονται στην Μεσογειων,μας διαβαζουν πιτσιρικαδες και τους επηρεαζουμε,εχουν σκοτωθει φοβεροι οδηγοι απο κοντρες,1 δευτερολεπτο απροσεξιας η ενα μονο λαθος μπορει να σε αφησει σε καρεκλα η να σε βαλει η μανα σου στον ταφο.

KaTaNaS
23/09/2007, 15:35
den καταλαβαινω απο που προεκυψε το θεμα της κοντρας!

απο τις χαζομαρες του Κυριακου;

sniper
23/09/2007, 16:10
Zάχη περαστικά..... Αφού κατάλαβες τι σου λέγανε κι όταν βγάλεις τα όποια συμπεράσματα από το ατύχημα, θα γίνεις λιγάκι καλύτερη οδηγός.

kiriakost
23/09/2007, 16:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
den καταλαβαινω απο που προεκυψε το θεμα της κοντρας!

απο τις χαζομαρες του Κυριακου;

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ... any way !!

angel-m
23/09/2007, 16:59
Περαστικά και καλή ανάρρωση βρε κουκλίτσα :winka:

dirtbird
23/09/2007, 17:07
Από εδώ το πάει....

..... μνήμη της σε μια βδομάδα , που θα είναι καλύτερα το ποπουδάκι της ....
από εκεί το φέρνει.....

Α ι ντε ... περαστικά στο ποπουδάκι σου !!

105683

kiriakost
23/09/2007, 18:03
:lol: Εντάξει μετα από την τόση ανάλυση , δεν υπάρχουν ποια σκοτεινά σημεία :rotflmao:

Για σου βρε dirtbird ;)

KaTaNaS
23/09/2007, 18:20
:lol: Εντάξει μετα από την τόση ανάλυση , δεν υπάρχουν ποια σκοτεινά σημεία :rotflmao:

Για σου βρε dirtbird ;)

ασε ρε Κυριακο... και μονο που δεν εχεις πεσει ουτε μια φορα οπως λες σημαινει πως δεν ξερεις πως μπορει να γινει...

πόσα ποσοστα ειναι θεμα τυχης (ή χειρότερα ατυχίας)

και πόσο δυσκολο ειναι να αντιδρασεις σωστα και ακαριαια...

να σαι καλα και παντα όρθιος , αλλά μη μας το παίζεις και υπόδειγμα μοτοσυκλετιστή...

dirtbird
23/09/2007, 18:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ασε ρε Κυριακο... και μονο που δεν εχεις πεσει ουτε μια φορα οπως λες σημαινει πως δεν ξερεις πως μπορει να γινει...

πόσα ποσοστα ειναι θεμα τυχης (ή χειρότερα ατυχίας)

και πόσο δυσκολο ειναι να αντιδρασεις σωστα και ακαριαια...

να σαι καλα και παντα όρθιος , αλλά μη μας το παίζεις και υπόδειγμα μοτοσυκλετιστή...

Δεν κατάλαβα ρε φιλαράκι να'ούμε...:smokin:

Αμφισβητείς τα στιβαρά χέρια και την ικανότητα αντίληψης του μάστορα? :mad: :mad:

Πρέπει να έχω τύψεις , που είμαι τόσο καλός οδηγός !! Προσεκτικός , και με γρήγορες αντιδράσεις αποφυγής ατυχήματος .

:lol: :bigcry: :lol: :bigcry:

sniper
23/09/2007, 19:11
@kyriakost: Επειδή η μοναδική σου προσφορά εδώ μέσα τόσο καιρό είναι να μας δείχνεις πως θα κάνεις το μπουρδέλο σου πάλι μηχανάκι και η όξυνση των πνευμάτων με πικρόχολα και με κακία σχόλια, θα σου πρότεινα πριν ανοίξεις ξανά το στόμα σου σε thread πτώσης να το σκεφτείς καλά.

Δεν λέω τίποτα άλλο.

hornet
23/09/2007, 19:16
Αχχχ κυριακο και 20 χρονια δεν εμαθες πως αν πεσεις με 40 θα βγει κοκκαλο!!!!(χτυπα ξυλο φυσικα φτου φτου φτου!!!)
Αχ κυριακο φορα κανα τζινακι οταν οδηγας (τουλαχιστον και ασε τις συμβουλες για κανενα αλλο που ξερει τι κανει και τι λεει)

Εαν θελεις να δινεις συμβουλε θα πρεπει να εισαι πρωτα εσυ σωστος γιατι εαν δινεις συμβουλες που μετα ο ιδιος καταπατας (κανονας πρωτος,σωστη ενδυμασια αλλα ακομα και αν φορας σορτσακια βερμουδιτες ειναι δικαιωμα σου αλλα μην το παιζεις αδιαφθορος μοτοσυκλετιστης ,διοτι απλα αποδυκνυεται απο τα λεγομενα σου οτι δεν εισαι)

Αυτα
Περαστικα κοπελα και να προσεχεις αλλη φορα και να μην ξεγελιεσαι απο τα γκαζια απο τους αλλους οδηγους και το κυριοτερο μαθημα που πρεπει να λαβεις απο την ατυχη στιγμη σου ειναι οτι τα αυτοκινητα και οι μηχανες δεν ειναι ακινητοι στοχοι αλλα δυναμικα κινουμενα αντικειμενα που πολλες φορες μπορουν να κλεισουν.

kiriakost
23/09/2007, 19:37
Νομίζω ότι , τζάμπα χαλάτε σάλιο , λόγο κακής ενημέρωσής ή έλλειψης μνήμης .

Εφόσον διαβάσετε το παρακάτω , θα ήθελα να μου ζητήσετε συγνώμη ,
για να πάμε παρακάτω χωρίς ευτράπελα .

Ψιλοπροσβολές χωρίς αιτία , δεν είναι χάρισμα , είναι χαζομάρα .

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=45537

trigger
23/09/2007, 20:52
:eyepop: Α, ρε Sober... θυμάσαι τι λέγαμε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=46540) ; Λες να σε μάτιασα; :confused:
Να'σαι πάντα καλά και να προσέχεις!
Περαστικά :wave2:

kaps
23/09/2007, 20:53
περαστικά σου ...;)

elias_21
23/09/2007, 21:16
Περαστικά σου και το πάθημα να σου γίνει μάθημα!!! :)

Κανονικά το κράνος δεν έπρεπε να το είχες βγάλει μόνη σου, έτσι δεν είναι?!? ;)

Eυτυχώς την γλίτωσες πολυ φθηνά!
Τώρα ο άλλος θα λέει "πω πω τι οδηγάρα είμαι, δεν με φτανουνε !!" :p :lol:

Καλή ανάρρωση! :beer: :wave2:

Maira
23/09/2007, 21:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
@kyriakost: Επειδή η μοναδική σου προσφορά εδώ μέσα τόσο καιρό είναι να μας δείχνεις πως θα κάνεις το μπουρδέλο σου πάλι μηχανάκι και η όξυνση των πνευμάτων με πικρόχολα και με κακία σχόλια, θα σου πρότεινα πριν ανοίξεις ξανά το στόμα σου σε thread πτώσης να το σκεφτείς καλά.

Δεν λέω τίποτα άλλο.

:a19: :a23: :a19: :a23:

afrotwin
23/09/2007, 21:55

re sis aftos ine pragmatika toso malakas i to kani epitides?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Maira
23/09/2007, 22:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
re sis aftos ine pragmatika toso malakas i to kani epitides?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Είναι τόσο μ@λ@κ@ς και το κάνει επίτηδες να μας το θυμίζει ανα πάσα στιγμή!!!!

:look: :look: :look:

gcrook
23/09/2007, 22:27

Καλα ρε νεο..
Με τα 100.000 χλμ σε εικοσι χρονια.....
Περπατωντας να πηγαινες, πιο πολλα θα εκανες.:rotflmao:

Λεωνίδας
23/09/2007, 22:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Καλα ρε νεο..
Περπατωντας να πηγαινες, πιο πολλα θα εκανες.:rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Maira
23/09/2007, 22:32
Καλα ρε νεο..

:a5: :a19: :a5: :a19:

stavrogin
23/09/2007, 22:53
...

υγ....

Ευτηχως ολα καλα

Κι εγω τα χω κανει κι ετσι και χειροτερα και πολλοι ακομα.Καλως ή κακως τα λογια δεν πιανουν ,χρειαζονται και μερικα επωδηνα "μαθηματα".Ολοι οι ανθρωποι εχουμε το ρυθμο μας στην "μαθηση"

Ευτηχως το δικο σου "μαθημα" ηταν ανωδηνο σχετικα και αναγκαιο.Ολα καλα λοιπον.

kiriakost
23/09/2007, 23:26
Καλα ρε νεο..

Στο χωριό μου λένε , ότι όποιος δεν έχει μυαλό έχει χιλιόμετρα !! :lol:

Οσο για την δεσποινίς Maira , να πιει στην υγειά μου τρεις χλωρίνες , μπας και ξεμυρίσει το στοματάκι της , από τις οσμές του μεθανίου !!

Τέλος , καλό είναι , πέρα από την πλάκα και την καζούρα , να συλλογιστούμε σοβαρά , το θέμα ,
Ποιος μας έμαθε να οδηγούμε !!
Ενα τεστ σε οχταράκι , και 20 ερωτήσεις , για τον Γρηγόρη και τον Σταμάτη , δεν είναι εκπαίδευση παιδιά .
Και άμα αυτό είναι εκπαίδευση , τότε άστα .
Που να βρεθεί μετά η σύγχρονη μοτοσυκλετιστική παιδεία ?

Το μόνο που κάνουμε , είναι ταρζανιές .
Πέφτουμε , για να μάθουμε να στεκόμαστε .
Και πέρα άπο αυτό , κάνουμε και άλλες μαλακίες , οι κατασκευαστές βάζουν κόφτες , και οι έξυπνοι ιδιοκτήτες κόβουν του κόφτες .

Ομως η μεγαλύτερη μαλακιά είναι, η έλλειψη σεβασμού μεταξύ μας .
Όταν μιλάς , και ο άλλος σε γράφει στα τέτοια του , το ίδιο θα κάνει και άμα κρατάει το τιμόνι στο δρόμο .

Εμείς τα δημιουργούμε τα ατυχήματα , εμείς πρέπει να γίνουμε καλύτεροι , εμείς πρέπει να αλλάξουμε ρότα .

ΤΩΡΑ έχετε καινούργιο υλικό για καζούρα ... δώστε ντουμάνι .

:ninja:

sober
23/09/2007, 23:28
Παιδακια σας ευχαριστω και παλι ολους!!

Τα ραμματα 8α τα βγαλω σε 10 μερες ... πηγα σημερα και μου κα8αρισανε την πληγη...Η λεκανη μαλλον εχει αρχισει να ψιλοπερναει αν και χτες με το που ανοιξα τα ματια μου και πηγα να γυρισω λιγο....ε...εμεινα εκει!!!:uplate: :cry:

Τωρα ειμαι καλυτερα και κανω καπως περισσοτερες κινησεις....(αλη8εια ..δεν ηξερα οτι τοσες πολλες κινησεις στο περπατημα συνδεονται με τη λεκανη ...:( )...

Με εχει κουρασει αρκετα το ποδι επειδη πρεπει να το εχω συνεχεια τεντωμενο...η εστω λιιιγο λυγισμενο για να μην ανοιξουν τα ραμματα...

Γενικως αισ8ανομαι καλα ... σκεφτομαι τη μηχανη αλλα ξερω πως οταν 8α ερ8ει η ωρα να ξανακαβαλησω ... το σφιξιμο στην κοιλια δεν το αποφευγω ...:rolleyes:

Κυριακοστ ... γιατι μας το χαλας ρε μεγαλε??Εμεις ειμαστε καλα παιδια...πανω που πας να το σωσεις ... ανοιγεις το κουτακι με τις βλακειες και....τσουπ!! πετας μια...!!!:lol:

Τεσπα δικο σου 8εμα ... εγω κραταω μονο τα καλα!!!:winka:

Λεωνίδας
23/09/2007, 23:38
ρε kiriakost αυτά τα 100.000 χλμ σε 20 χρόνια, δηλαδή 5.000 χλμ το χρόνο, δηλαδή 400 χλμ περίπου το μήνα, δηλαδή κάπου 13 τη μέρα έγιναν μήπως τότε που μετακόμισες 6,5 χλμ μακρυά από τη μαμά σου και είναι για να πηγαινοέρχονται τα ταπεράκια :confused: (αυτά που λείπουν αν κάνεις τις πράξεις είναι στις γιορτές που έχει περισσότερα ταπεράκια)

:rolleyes:

είδες που μπορούμε και εμείς να γίνουμε εριστικοί αν θέλουμε; :lol: :lol:

άντε καληνύχτα σε όλους και όλες :wave2:

kiriakost
23/09/2007, 23:52
Αντε καλά , πάμε για άλλα , με ταπεράκια η ανευ !! :lol: :wave2:

fantacid
23/09/2007, 23:58
περαστικα βρε σομπερινα!!

παλι φθηνα την εβγαλες γιατι ετσι πως τα περιεγραψες περιμενα να ακουσω για σπασιματακι....

τελικα αποδεικνύετε οτι περισσοτερες πιθανότητες ατυχήματος εχουμε οταν μαθουμε τη μηχανη κ αρχισουμε να νιωθουμε οτι την "εχουμε", παρα το πρωτο καιρο που οδηγουμε συνεσταλμενα κ ισως να μην την "εχουμε" ΚΑΘΟΛΟΥ!

περαστικα κ παλι κοπελια!!!

byron
24/09/2007, 00:02
Ξεψαρώσαμε γρήγορα έεεεε???? Και με γυαλί λάστιχα και σε γυαλί άσφαλτο ? :rolleyes:

Νταξ... shit happens. Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο.....

Περαστικά καγκουροκοριτσακι. Γρήγορα καλά και ανώδυνα.

:beer:

vassilis88
24/09/2007, 00:06
ωπ τωρα το δα! περαστικα σου!:D

ηταν η πρωτη τουμπα? μακαρι να ναι κ η τελευταια..:D

παντως καθε μια σου μαθαινει κατι, κ μετα προσεχεις περισσοτερο κ αντιμετωπιζεις αλλιως καταστασεις! με λιγοτερο γκαζι πουχου. αλλα εχεις φαινεται την ταχυτητα μεσα σου!:D περαστικα κ παλι!:D

sotpag
24/09/2007, 00:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer

Σ'αυτά τα riding schools που λέτε,έχει και κουτιά να σταματάνε όπου κ όποτε θέλουν,να περνάνε κάθετα,και φορτηγά να σου πετάνε χαλίκια..;

πέστα να μην τα λέω μόνο εγώ

περαστικά και μακάρι όλες οι πτώσεις να είναι έτσι ανώδυνες

fantacid
24/09/2007, 00:09
δυο μερες ελειψα ρε τεντυμποιδες κ τεντυγκερλες κ εχετε φτιαξει τα καλυτερα θρεντακια!!!

λετς σπαμ :evil:

....Σήμερα το μεσημέρι στο φανάρι , το ΑΧ-1 γυμνό απο πλαστικά αλλά αστραφτερών κατά τα άλλα .
Και τσουπ, δίπλα μου ενα VFR 400 , που δεν γυαλιζε , ο τύπος κράνος (ποιότητας έτσι και έτσι) , μπουφάν δερμάτινο παλαιό , κοιτάει με επιμονή διαπιστώνοντας ότι η μηχανή μου γυαλιζε υπερβολικά ( Καινούργια ).

ποιος μπορει να αντισταθει σε ενα καλογιαλυσμενο ΑΧ!???

Εγω, ρελαντί, ήρεμος , βερμουδίτσα και SHOEI ..........

κ παντοφλιτσα ε?

......Η δικιά μου μηχανή δεν γυαλίζει αλλά τρέχει !! ......

λογικο το βρισκω....εαν ηθελε κατι να γυαλιζει θα επερνε ...βαζο!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

Άντε συνέχισε το μοντάρισμα και άσε τους άλλους να είναι κάγκουρες!!!! Τουλάχιστον αυτοί συναναστρέφονται με ανθρώπους όχι με κατσαβίδια!!!!!!
:smokin:

:a23: :a23: :a23:

fantacid
24/09/2007, 00:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Ζάχη είδες το παντέρμο το andrenaline rush;;; :a9:

Το θέμα είναι πως είσαι εσυ καλά και την έβγαλες ποοοοολύ φτηνά. αλακίες θα ξανακάνεις, ολοι μας ξανακάνουμε αργά ή γρήγορα αλλα συνήθως η προηγούμενη επώδυνη εμπειρία μας είναι που μας σώζει-->σήμερα: προσπέραση με 110 κοντέρ σε στροφή με περιορισμένη ορατότητα, μια κίτρινη ντουλάπα (δε θυμάμαι ακόμα απ' το σοκ) με ανοιχτές αγκάλες, μπλοκάρισμα πίσω, αλλεπάλληλα μπλοκαρίσματα του μπροστινου, ανάποδο τιμόνι και μετά απο 5 λεπτά με υπόταση :) .

Δεν είσαι μόνη κοπελιά, πάντα κάποιος μαζί μας τελικά...:winka:

συγκεντρωσουυυυυυυυ

:mad: