View Full Version : στραβα και αναποδα
OrEsTiS82
27/09/2007, 03:58
χαχαχαχαχαχαχα γαμαααατο!!!!!!!!!!
Κρανοφόρος...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
χαχαχαχαχαχαχα γαμαααατο!!!!!!!!!!
Κρανοφόρος...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΜΑφια λεμε...
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Μα που πηγε η Μελενια????
OrEsTiS82
27/09/2007, 04:02
Να ο Ελληνας εραστης που γοητευσε τις τρεις πανεμορφες ΝορβιΓΙΔΕΣ οταν φορεσε αυτο το καταπληκτικο κρανος της SHOEI για να δειξει τι σημαινει πραγματικα να εισαι Ελληνας KAMIKAZE!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer:
106341
OrEsTiS82
27/09/2007, 04:05
Παρακατω βλεπουμε μια μεταμφιεση οταν παιζουν αφραγκιες και επισκεπτεται καποιες τραπεζες της περιοχης για να "σηκωσει" με το ζορι ευρωπουλα απο τον ταμια... ;)
106342
Να ο Ελληνας εραστης που γοητευσε τις τρεις πανεμορφες ΝορβιΓΙΔΕΣ οταν φορεσε αυτο το καταπληκτικο κρανος της SHOEI για να δειξει τι σημαινει πραγματικα να εισαι Ελληνας KAMIKAZE!
Αφου το SHOEI πουλαει μουρη ρε συ...
Βοnd...Kyriakos Bond...
Mε το MARTINI το χτυπημενο και το AX το φρεσκοβαμμενο...
Παρακατω βλεπουμε μια μεταμφιεση οταν παιζουν αφραγκιες και επισκεπτεται καποιες τραπεζες της περιοχης για να "σηκωσει" με το ζορι ευρωπουλα απο τον ταμια... ;)
Και στο χταποδι του AX εχει αυτο...
:evil:
106343
OrEsTiS82
27/09/2007, 04:18
Εχει εκπαιδευσει το χταποδι σε περιπτωση εκτακτης αναγκης να πυροβολησει στην ληστεια και εκεινο με ενα δευτερο καλασνικοφ "μινιατουρα" που εχει κατασκευασει ο ιδιος ο Κυριακος.
ΥΓ:Παρακατω βλεπουμε μια γευση απο την εκπαιδευση που εχει κανει μεγαλος εκπαιδευτης του Βολου για λογαριασμο του Κυριακου,μαθαινει τα χταποδια να κανουν ελιγμους τυπου "Matrix" ωστε να αποφυγουν τις σφαιρες των αστυνομικων.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer: :beer:
106344
Εχει εκπαιδευσει το χταποδι σε περιπτωση εκτακτης αναγκης να πυροβολησει στην ληστεια και εκεινο με ενα δευτερο καλασνικοφ "μινιατουρα" που εχει κατασκευασει ο ιδιος ο Κυριακος.
ΥΓ:Παρακατω βλεπουμε μια γευση απο την εκπαιδευση που εχει κανει μεγαλος εκπαιδευτης του Βολου για λογαριασμο του Κυριακου,μαθαινει τα χταποδια να κανουν ελιγμους τυπου "Matrix" ωστε να αποφυγουν τις σφαιρες των αστυνομικων.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer: :beer:
Τι λεει το ατομο...
Ρε πηγαινε πιες καφε δεν εισαι καλα λεμε...
:lol: :lol: :lol:
OrEsTiS82
27/09/2007, 04:29
λοοοοοοοοοοοοοοολ ρε δε μπορω και 3ο καφε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δε μπορω αλλο,κλεινω...
Τα λεμε αυριο.
:wave2:
mourgakos
27/09/2007, 07:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
στον άλλο να τα πεις που είδε ΑΧ και το έριξε στην υπεράσπιση:rotflmao:
ΣΩΤ.....Ο (ΝΑΣΟς):bigcry: :lol:
devil's animal
27/09/2007, 07:45
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014:
και η συνοδεια:
:a51: :a51: :a51: :a51: :a51:
mourgakos
27/09/2007, 08:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από melenia
εγώ παλι νωρις ειχα κόσμο σπιτι ηπιαμε μπυρες...
και τωρα εχω πιει 2 τονικ!!!!
ετσι με ποτιζεις...........και μετα .............:look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Μάλιστα .
Λοιπών, το θέμα αυτό κλείνει εδώ .
Να ευχαριστήσω τον φίλο mourgako .
Με τον οποίο έχουμε μιλήσει , μια ώρα στο κινητό τηλέφωνο , πριν μερικούς μήνες .
Οπου μπορεί να πλήρωσα γύρω στα είκοσι ευρώ , εκείνο το τηλεφώνημα ,
αλλά έκανα έναν καλό φίλο , εφόσον είχαμε την δυνατότητα της αμεσότητας στην επικοινωνία, όπου επέφερε την αλληλοκατανόηση .
Κάτι που το ίντερνετ στερείτε . (αμεσότητα)
Στην Ελλάδα έχουμε το μειονέκτημα , να σεβόμαστε μόνο όσους γνωρίζουμε καλά .
Εγω πάντως βρήκα βήμα , και εξηγήθηκα στον βαθμό που ήθελα , παρουσιάζοντας την άποψη μου .
Οι ενδιαφερόμενοι πήραν το μήνυμα, και ας κάνουν ότι τους φωτίσει ο θεός .
Ετσι λοιπών , πάμε για άλλα .
Ποιο σημαντικά , και ποιο μεγάλα . :wave2:
Τί έγινε ρε παιδιά???? Θα σταματήσει να γράφει βλακείες???? (είμαι ακόμα στην 4 σελίδα, κάτσε να δω τι γίνεται παρακάτω!!!)
:look: :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Τί έγινε ρε παιδιά???? Θα σταματήσει να γράφει βλακείες???? (είμαι ακόμα στην 4 σελίδα, κάτσε να δω τι γίνεται παρακάτω!!!)
:look: :look:
τωρα εσυ τι ψαχνεις να βρεις
εγω μιση ωρα τους αφησα και δεν βγαζω ακρη
ασε που με αυτα που λενε θα με τρεχει ο idi :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
τωρα εσυ τι ψαχνεις να βρεις
εγω μιση ωρα τους αφησα και δεν βγαζω ακρη
ασε που με αυτα που λενε θα με τρεχει ο idi :rotflmao:
Καλά από ένα σημείο και μετά δεν διαβάζεται!!!
Τελικά πήγανε για σουβλακοκαφέδες???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τι να σου πω ρε παιδι μ'
εγω ειχα παει για υπνο και αυτοι απο τα κεφτεδακια το εριξαν στους καφεδες
αν ξυπνησουν θα μαθω:rotflmao: :rotflmao:
LsKostas
27/09/2007, 09:54
Ρε αν σας πιανει αυπνια βγειτε για καμια βραδυνη βολτα...
:D
Ταραξατε τις φραπες ρε καγκουρια:bawl: :bawl: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Ρε αν σας πιανει αυπνια βγειτε για καμια βραδυνη βολτα...
:D
Ταραξατε τις φραπες ρε καγκουρια:bawl: :bawl: :lol: :lol:
Αλήτες μηχανόβιοι!!! Τι περιμένεις!!!!!
:look: :look: :look:
Αλήτες μηχανόβιοι!!! Τι περιμένεις!!!!!
:look: :look: :look:
Πήγα στις 2:00 για ύπνο και είχε 4 σελίδες. Ανοιξα το πρωί και είχε 28 (!!!!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η αποθέωση του spam :evil:
106379
Ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος γιατι πετροβολατε τον τυπο?
Θυμαμαι οτι ειχε ποσταρει λιγο ακομψα (sic) στο θεμα της Ζαχης
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πήγα στις 2:00 για ύπνο και είχε 4 σελίδες. Ανοιξα το πρωί και είχε 28 (!!!!) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η αποθέωση του spam :evil:
Προσπαθούσαν να κανονίσουν βόλτα, δεν το κατάλαβες?????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος γιατι πετροβολατε τον τυπο?
Θυμαμαι οτι ειχε ποσταρει λιγο ακομψα (sic) στο θεμα της Ζαχης
Καλά εσύ έχεις μείνει πολύ πίσω!!!!
Είδες τι κάνει το σπαμ??????
Από θαυμασμό γίνεται ότι γίνεται!!!! Μας είπε ότι με λάστιχα TW πας χωρίς αστάθεια όταν είναι ξεφούσκωτα!!! Ε και όπως καταλαβαίνεις κανονίζανε βόλτα, βραδυνή για καφέ και σουβλάκια για να δούνε αν με τους καθρέφτες τους μπορούν να επιταχύνουν καλύτερα ή θα χρειστούν και λάστιχα!!!
Τι λέω????
:confused: :confused: :confused: :confused:
Καλά εσύ έχεις μείνει πολύ πίσω!!!!
Είδες τι κάνει το σπαμ??????
Από θαυμασμό γίνεται ότι γίνεται!!!! Μας είπε ότι με λάστιχα TW πας χωρίς αστάθεια όταν είναι ξεφούσκωτα!!! Ε και όπως καταλαβαίνεις κανονίζανε βόλτα, βραδυνή για καφέ και σουβλάκια για να δούνε αν με τους καθρέφτες τους μπορούν να επιταχύνουν καλύτερα ή θα χρειστούν και λάστιχα!!!
Τι λέω????
:confused: :confused: :confused: :confused:
Ρε συ σοβαρα μιλαω :look:
τον Κυριακο δεν τον ξερω και πολλες φορες δεν συμφωνω με αυτα που λεει
αλλα νιωθω καπως οταν την πεφτουν ολοι ετσι ασχημα σε 1 ατομο
για πες σε παρακαλω
Ρε συ σοβαρα μιλαω :look:
αλλα νιωθω λιγο ασχημα οταν την πεφτουν ολοι ετσι ασχημα σε 1 ατομο
για πες σε παρακαλω
Τι να σου πω, το τελευταίο ξεκίνησε από αυτά που έγραψε στο ποστ της Ζάχης. Μετά συνεχίστικε με το ΑΧ που πάει με σκασμένα λάστιχα χωρίς να χάσει την ευστάθειά του. Ήρθε όμως και τρίτο στην παρέα μας!!! Ότι βρήκε τους τέλειους καθρεύτες με χι προδιαγραφές (όχι στη λαϊκή) που βλέπεις τα πράγματα τέλεια!!! Και για να κλείσει το όλο θέμα, θέλουμε να μπούμε στην ψυχή του, έκανε έναν φίλο που του μίλαγε 1 ώρα στο τηλέφωνο και πλήρωσε 20 ? και όλοι εμείς είμαστε κακοί, άξεστοι, και χωρίς ήθος άνθρωποι!!!!
Ά και τώρα ακούει BORN TO BE WILD για να μπει στο κλίμα του Forum!
Και μιλάω πολύ σοβαρά για όλα!!!!
αλλα νιωθω καπως οταν την πεφτουν ολοι ετσι ασχημα σε 1 ατομο
για πες σε παρακαλω
+1 from me too για την εμπαθεια που δειχνεται απεναντι σε αυτον (και οποιον αλλο στη θεση του).
και αλλοι ειναι αποτομοι αλλα δεν βλεπω να ασχολειται ολο το φορουμ με τους οποιους αυτους.
...εκτος, αν οντως εχει μελι ο κυριακοστστ και αρεσει!!! :lol: :lol: :lol:
blackbusa
27/09/2007, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
+1 from me too για την εμπαθεια που δειχνεται απεναντι σε αυτον (και οποιον αλλο στη θεση του).
και αλλοι ειναι αποτομοι αλλα δεν βλεπω να ασχολειται ολο το φορουμ με τους οποιους αυτους.
...εκτος, αν οντως εχει μελι ο κυριακοστστ και αρεσει!!! :lol: :lol: :lol:
Eσυ παλλικαρι μου εισαι τοσο λακαμας που σε γραφουμε στα @@ μας....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
+1 from me too
+1 και απο μένα, αλλά μόνο για τις μ@λακίες που του λένε για το ΑΧ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Eσυ παλλικαρι μου εισαι τοσο λακαμας που σε γραφουμε στα @@ μας....
that is my point: αφου σε ενοχλω, με γραφεις (στα αορατα/συρρικνωμενα/ευνουχισμενα @@ σου) και ολα καλα. γιατι θελεις να μου δινεις σημασια, λεγοντας μια λακαμια (αν και εσυ ειδικα αυτο κανεις) για να αποκτω επιπλεον πατημα ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ και να συνεχιζω? :winka:
+1 και απο μένα, αλλά μόνο για τις μ@λακίες που του λένε για το ΑΧ.
και για τα λαστιχα βρε srx6. :lol: :lol:
οταν σκασουν τα λαστιχα του (ελπιζοντας χωρις περαιτερω κινδυνους) και ανακαλυψει οτι ελεγε λαθος για τα λαστιχα, θελω να πιστευω οτι θα μπει και θα πει οτι εσφαλε, ή εστω του ειχαν δωσει τα λαστιχα την εντυπωση αυτη.
...και οχι μονο, εδω που τα λεμε! :winka:
that is my point: αφου σε ενοχλω, με γραφεις (στα αορατα/συρρικνωμενα/ευνουχισμενα @@ σου) και ολα καλα. γιατι θελεις να μου δινεις σημασια, λεγοντας μια λακαμια (αν και εσυ ειδικα αυτο κανεις) για να αποκτω επιπλεον πατημα ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ και να συνεχιζω? :winka:
Όχι δεν κατάλαβες!!!! Δεν χρειάζεται πάτημα!!! Τα λέει μόνος του!!!!
blackbusa
27/09/2007, 11:02
Γιατι εισαι γλυκο και τρυφερο αγορι???:blush: :blush: :blush: :blush:
Υ.Γ.ω ρε πουστη μου....πρεπει να κοψω την παρεα με καποιους στο δελεαρ...
Τι να σου πω, το τελευταίο ξεκίνησε από αυτά που έγραψε στο ποστ της Ζάχης. Μετά συνεχίστικε με το ΑΧ που πάει με σκασμένα λάστιχα χωρίς να χάσει την ευστάθειά του. Ήρθε όμως και τρίτο στην παρέα μας!!! Ότι βρήκε τους τέλειους καθρεύτες με χι προδιαγραφές (όχι στη λαϊκή) που βλέπεις τα πράγματα τέλεια!!! Και για να κλείσει το όλο θέμα, θέλουμε να μπούμε στην ψυχή του, έκανε έναν φίλο που του μίλαγε 1 ώρα στο τηλέφωνο και πλήρωσε 20 ? και όλοι εμείς είμαστε κακοί, άξεστοι, και χωρίς ήθος άνθρωποι!!!!
Ά και τώρα ακούει BORN TO BE WILD για να μπει στο κλίμα του Forum!
Και μιλάω πολύ σοβαρά για όλα!!!!
Κοιτα το να κανεις κηρυγμα και να βγαζεις τα απωθημενα σου, σε καποιον που προσφατα χτυπησε, συμφωνω ειναι το λιγοτερο ακαιρο (sic^2)
αλλα εχω την αισθηση οτι βρηκαν ευκαιρια διαφοροι που δεν τον συμπαθουν για χ δικους τους λογους να του την πουν ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ, εδω δεν συμφωνω, αν εχεις κατι με καποιον πεστο στα ισια η μην ασχολεισαι
Τελος θεωρω και εγω οτι το να ασχολεισαι τοσο πολυ με τα μηχανολογικα, οντως σε κανει να χανεις την ουσια αλλα δικαιωμα του ειναι να γουσταρει με οτι γουσταρει και δεν μας πεφτει λογος
οταν σκασουν τα λαστιχα του (ελπιζοντας χωρις περαιτερω κινδυνους) και ανακαλυψει οτι ελεγε λαθος για τα λαστιχα, θελω να πιστευω οτι θα μπει και θα πει οτι εσφαλε, ή εστω του ειχαν δωσει τα λαστιχα την εντυπωση αυτη.
...και οχι μονο, εδω που τα λεμε! :winka:
Ρε συ bart μην προσπαθείς να δικιολογήσεις τα αδικιολόγητα!!! (το κάνεις καλοπροέρετα αλλα....). Ο Κυριάκος είπε ότι το έχει κάνει αυτό και ξέρει!!! Δεν μιλάει στην τύχη!!! Πάντα ξέρει για ότι λέει!!!
Γιατί είναι ηλεκτρολόγος κι αυτοί τα ξέρουν όοοοοοοολα!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sorry δεν άντεξα!!!!
:blush:
blackbusa
27/09/2007, 11:05
εσυ ασχολεισου με τον Κυριακο ΣΟΥ και μην σχολιαζεις......:evil: :evil: :evil:
και αγορασε και κανα καθρεφτακι dot sae και κατι νουμερα με e9 μαζι....γκεγκε???
makis206
27/09/2007, 11:08
Εγώ έχω άλλη απορία, τι'ν'τούτο που το βάζεις συνέχεια μέσα στα ποστ σου ρε Defiant ;
(sic^2)
Κι έχω δει και το σκέτο (sic)
Άρρωστος είσαι ρε ;:lol: :lol:
:beer:
Κοιτα το να κανεις κηρυγμα και να βγαζεις τα απωθημενα σου, σε καποιον που προσφατα χτυπησε, συμφωνω ειναι το λιγοτερο ακαιρο (sic^2)
αλλα εχω την αισθηση οτι βρηκαν ευκαιρια διαφοροι που δεν τον συμπαθουν για χ δικους τους λογους να του την πουν ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ, εδω δεν συμφωνω, αν εχεις κατι με καποιον πεστο στα ισια η μην ασχολεισαιΚανείς δεν βρήκε ευκαιρία! Απλά δεν καταλάβαινε ότι είχε λάθος! Του το είπαμε και με ήρεμο τρόπο αλλά....
Τελος θεωρω και εγω οτι το να ασχολεισαι τοσο πολυ με τα μηχανολογικα, οντως σε κανει να χανεις την ουσια αλλα δικαιωμα του ειναι να γουσταρει με οτι γουσταρει και δεν μας πεφτει λογος Μακάρι να ασχολούταν μόνο με τα μηχανολογικά!!! Αν θυμάσαι κάποια στιγμή είχε μπει μια φώτο μέ ένα ατύχημα!!! Ξέρεις τι είχε πει τότε??? Ε και επέμενε ενώ όλοι του λέγαν στην αρχή ότι είναι λάθος!!! Επιλογές κάνουμε όλοι!!!
+1 και απο μένα
+1 και απο δω.
Οποιος πηγαινει με πολλα πεταγεται και ριχνει μια ατακα που σε στελνει στον αλλο κοσμο αλλα για την γενικη μας ασφαλεια δεν εχει αδικο.:winka:
+ οτι δεν μ'αρεσει να μπαινει μια ταμπελα σε καποιον και μετα να τον παιρνει η μπαλα απ'ολο το φορουμ.
εσυ ασχολεισου με τον Κυριακο ΣΟΥ και μην σχολιαζεις......:evil: :evil: :evil:
και αγορασε και κανα καθρεφτακι dot sae και κατι νουμερα με e9 μαζι....γκεγκε???
Ρε δεν έλεγα για σένα!!!!
Ββββββββββββββββββββββββλαμένο!!!!!
Για να σας θυμήσω και κάτι!!!!
Πως αυτός άνοιξε αυτό το Thread και απλά κατηγορούσε όλους τους υπόλοιπους!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ έχω άλλη απορία, τι'ν'τούτο που το βάζεις συνέχεια μέσα στα ποστ σου ρε Defiant ;
Κι έχω δει και το σκέτο (sic)
Άρρωστος είσαι ρε ;:lol: :lol:
:beer:
Με "ψαχνεις" babe? :blush:
^2=στο τετραγωνο
sic=κομψα
οχι μονο αρρωστος:winka::lol: :lol: :lol:
Αν και δεν με παιρνει και το ξερω
λιγη ανεκτικοτητα και μετριοπαθεια παραπανω δεν θα μας εβλαπτε καθολου εδω μεσα και μιλαω και για μενα
απλα ξερω πολυ καλα πως ειναι να σου την πεφτουν ολοι μαζι
Bart, η κουβέντα για τα λάστιχα και για όλα τα τεχνικά, δεν είναι συζητήσιμη, απλά και μόνο γιατί αφορά θέμα ασφάλειας.
Λέγοντας του ότι λέει επικίνδυνες φίφες (γιατί περί αυτού πρόκειται) δεν προσπαθείς να προστατέψεις μόνο τον ίδιο, αλλά και όσους τυχόν διαβάζουν το ποστ και δεν ξέρουν.
Όταν ήθελε να περάσει μπράσο τα δισκόφρενα, του την είπα και εγώ και ο katanas. Επρεπε ή δεν έπρεπε κατά τη γνώμη σου ; Γιατί αν δεν την πεις, θα περάσει με μπράσο και ο πιτσιρικοκάγκουρας τη μαργαρίτα στο Innova και στην πρώτη στροφή θα λένε(με) ας είναι καλά το παλληκάρι εκεί ψηλά.
Προσωπικά χαζεύω με όλη τη δουλειά που έχει κάνει (και το ξαναλέω μαγκιά του), απλά σε θέματα ΑΠΟΛΥΤΑ, δεν λέμε την όποια άποψη μας (και ως θέσφατο κιόλας).
Μπήκε προχθές το παλληκάρι με το Hornet να ποστάρει 3-4 φωτό απ΄τη πίστα και η πρώτη κουβέντα ήταν ότι διαφωνεί. Μή λέμε γνωστά πράγματα. Απειρα ποστ έχουν γραφτεί για τη χρησιμότητα της πίστας και των σχολείων στα θέματα ασφάλειας. Και ο περι ου ο λόγος διαφωνεί. Λες και έχει φάει τις πίστες με το κουτάλι και έχει να αντιπροτείνει κάτι καλύτερο.
+1000 στον συμφορουμίτη (δεν θυμάμαι ποιός) που του έγραψε «στα @@ μας αν διαφωνείς».
ΥΓ.(Τις αιωρούμενες απειλές περί μήνυσεων κλπ δεν τις σχολιάζω καν )
Τσάκο μια :beer: στη μούρη.
makis206
27/09/2007, 11:24
Παιδιά μου καλά και χρυσά... με το φαινόμενο Κυριάκος μπορεί όποιος διαφωνεί απλά ν'αδιαφορήσει.. δεν είναι τόσο δύσκολο πια για να φτάσει να γίνει μια κολώνια που θα κρατήσει χρόνια απ'ότι φαίνεται..
Ούτε τα "που πάει επιτέλους αυτό το φόρουμ" δεν κράτησαν τόσο..
Άνθρωπος είναι κι ας είναι μαλάκας..:rotflmao:
(χωρίς παρεξήγηση ρε Κυριάκο και με σεβασμό στο άτομό σου για μερικά πράγματα αλλά και λόγω ηλικίας, λίγο χιούμορ ήθελα απλά να δώσω):lol: :beer: :beer:
Ρε παιδιά έπεσε μεγάλος λιθοβολισμός..:(
makis206
27/09/2007, 11:26
sic=κομψα
Ανάθεμάτο το ρημάδι μόλις κέρδισα δυο χρόνια ζωής λέμε !:lol:
Εγώ τό'ξερα σικ γι'αυτό με μπέρδευε :lol: :lol: :wave2:
sic=κομψα
Sorry, κιόλας αλλά όταν γράφουμε (sic) δεν σημαίνει κομψά. :lol:
Παιδιά μου καλά και χρυσά... με το φαινόμενο Κυριάκος μπορεί όποιος διαφωνεί απλά ν'αδιαφορήσει.. δεν είναι τόσο δύσκολο πια για να φτάσει να γίνει μια κολώνια που θα κρατήσει χρόνια απ'ότι φαίνεται..
Ούτε τα "που πάει επιτέλους αυτό το φόρουμ" δεν κράτησαν τόσο..
Άνθρωπος είναι κι ας είναι μαλάκας..:rotflmao:
(χωρίς παρεξήγηση ρε Κυριάκο και με σεβασμό στο άτομό σου για μερικά πράγματα αλλά και λόγω ηλικίας, λίγο χιούμορ ήθελα απλά να δώσω):lol: :beer: :beer:
Ρε παιδιά έπεσε μεγάλος λιθοβολισμός..:(
Ας υπενθυμίσουμε λοιπόν λίγο την προσπάθεια να συνεννοηθούμε και την απάντηση που πήρα(με)
Ε από κει και πέρα τι να πω????
χθες το βράδυ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=46941&perpage=15&pagenumber=3)
Sorry, κιόλας αλλά όταν γράφουμε (sic) δεν σημαίνει κομψά. :lol:
Ναι ξερω (sic) σημαινει ετσι ακριβως
αλλα εγω το χρησιμοποιουσα ως κομψα 1000 συγνωμη δεν θα το ξανακανω:lol:
Ανάθεμάτο το ρημάδι μόλις κέρδισα δυο χρόνια ζωής λέμε !:lol:
Εγώ τό'ξερα σικ γι'αυτό με μπέρδευε :lol: :lol: :wave2:
Τι νομισες δλδ crazy babe :confused: :blush: :lol:
makis206
27/09/2007, 11:43
Ας υπενθυμίσουμε λοιπόν λίγο την προσπάθεια να συνεννοηθούμε και την απάντηση που πήρα(με)
Ε από κει και πέρα τι να πω????
χθες το βράδυ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=46941&perpage=15&pagenumber=3)
Μαιράκι, δεν συμφωνώ με κάποιον--> του το λέω μήπως και αλλάξει κάτι προς τα δικά μου "θέλω"
Δεν αλλάζει τίποτα ;----> Παύω ν'ασχολούμαι
Το να κάθομαι και ν'ασχολούμαι συνεχώς με τα ίδια και τα ίδια και να ψάχνω τι και πως και γιατί δεν έχει νόημα για μένα..
Αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια :beer:
Ναι ξερω (sic) σημαινει ετσι ακριβως
αλλα εγω το χρησιμοποιουσα ως κομψα 1000 συγνωμη δεν θα το ξανακανω:lol:
Μα τι λέτε.... 1.000.000.συγνώμη από μένα :blush:
και ξανά συγνώμη. Σημαίνει και έτσι ακριβώς, αλλά συνήθως το γράφουν για να τονίσουν το λεκτικό-ορθογραφικό λάθος κάποιου
Μα τι λέτε.... 1.000.000.συγνώμη από μένα :blush:
και ξανά συγνώμη. Σημαίνει και έτσι ακριβώς, αλλά συνήθως το γράφουν για να τονίσουν το λεκτικό-ορθογραφικό λάθος κάποιου
Μα τι λετε? Επιμενω 1000000000000000^656757 συγνωμη απο εμενα:blush:
μπορω ωστοσο να το χρησιμοποιω ως κομψα? Εαν φυσικα εχετε την ευγενη καλωσυνη που ειμαι πεπεισμενος οτι εχετε
1000000000000000^656757 συγνωμη απο εμενα:blush: :
Δεκτή και ανταποδίδω 1000³ (χεχεχε το δικό μου keybord υψώνει δυνάμεις) :wave2:
Μαιράκι, δεν συμφωνώ με κάποιον--> του το λέω μήπως και αλλάξει κάτι προς τα δικά μου "θέλω"
Το να κάθομαι και ν'ασχολούμαι συνεχώς με τα ίδια και τα ίδια και να ψάχνω τι και πως και γιατί δεν έχει νόημα για μένα..
Καλα ΜΩΡΟ:blush: εμενα με γειωσες στεγνα
τι αλλο να κανω?:bawl: :bawl: :bawl: Σου δινω την μονακριβη μου να την βολταρεις (πεταξεις τα ματια εξω)
Μακούλη το έχεις σκεφτεί ποτέ να γίνεις κυανόκρανος του ΟΗΕ; Γάντι θα σου πήγαινε.
Ο πιο μελιστάλαχτος και συγκαταβατικός συμφορουμίτης του moto.gr μακράνννννννννννννν !!!
:beer: :beer:
makis206
27/09/2007, 12:01
Καλα ΜΩΡΟ:blush: εμενα με γειωσες στεγνα
Όχι ρε εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα απλά δεν ήθελα να σπαμμάρω τώρα που μπήκα στο πετσί του θρεντ :lol: :lol:
mourgakos
27/09/2007, 12:02
παντως σε ταξιδι δικαβαλο και πραγματα τιγκα ,αθηνα δρεπανο ,το αχ με σκασμενο το πισω λαστιχο στη μεση της διαδρομης αντεξε περιπου 35 χιλ/τρα ετσι,οπου και σταματησα σε κατι
στροφες γιατι πηγαινε σαν κομμενο,αφησα τη γυναικα μου και τα πραγματα και πηγα τεζα
αλλα 45 χιλ/τρα οπου μεσα σε ενα σκατοχωρο,μετα απο 4 φαστ ,τελικα βρηκε ενεση ο ηλιθιος
και το φτιαξαμε.οπου γυρισα πισω μετα απο κανα διωρο να την παρω .(παλι καλα που δεν την κοπανησε με κανα αλλον).απο τοτε το πουλησα και ετσι,το λαστιχο δεν κοπηκε.
οτι αντεξε οντως δε το περιμενα,αλλα ενταξει η συμπεριφορα της μηχανης απο την κολοπροκα ειχε γινει κολος.
το θρεντ δε το ανοιξα για να χαιδεψω τα αυτια του κυριακου,αλλα για οτι εχω γραψει πιο πανω.
και σε οποιοδηποτε γινοταν παλι τα ιδια θα ελεγα.:wave2:
Όχι ρε εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα απλά δεν ήθελα να σπαμμάρω τώρα που μπήκα στο πετσί του θρεντ :lol: :lol:
Αστα αυτα ρεεεεεε
γουσταρεις κοριτσακια? Ξερασε ΑΝΩΜΑΛΕ :lol: :lol: :lol:
Σωστά αλλά δε νομίζω ότι παίζουν ρόλο τα δικά μου θέλω, στο thread της Ζάχης που δεν της είπε ούτε περαστικά!!!!
Απλά κάποιες φορές δεν μπορείς να μην απαντήσεις!!! Απλά!!!!!
makis206
27/09/2007, 12:10
Μακούλη το έχεις σκεφτεί ποτέ να γίνεις κυανόκρανος του ΟΗΕ; Γάντι θα σου πήγαινε.
Ο πιο μελιστάλαχτος και συγκαταβατικός συμφορουμίτης του moto.gr μακράνννννννννννννν !!!
Δεν ξέρω τι βγαίνει γενικά από μένα Βύρωνα απλά βλέπω ότι δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε τόσο εύκολα ρε γαμώτο, ούτε εμένα μ'αρέσουνε μόνο οι πεταλουδίτσες και τα σάμαλια μέσα σε μια παρέα -πόσο μάλλον όταν πρόκειται για αλητήριους σαν εμάς:lol:- απλά πιστεύω πως ο καθένας έχει μια θέση εδώ μέσα για τον δικό του λόγο και με τον δικό του τρόπο..
Για να μη σου πω ότι εγώ αισθάνομαι εντελώς μαλακομπούκωμας κάτι τέτοιες ώρες :uplate: :rotflmao:
Απλά, δεν βλέπω το λόγο να φτάνουμε μέχρι εδώ, άνθρωποι είμαστε και με ανθρώπους συνομιλούμε σ'αυτό το χώρο, ας μην το ξεχνάμε
makis206
27/09/2007, 12:13
Απλά κάποιες φορές δεν μπορείς να μην απαντήσεις!!! Απλά!!!!!
Πάσο βρε Ιωάννα μου αλλά ν'απαντάμε κι εκεί κι εδώ για τα ίδια πράγματα.. εγώ αισθάνθηκα ότι παρατραβήχτηκε λίγο κι αυτό ήθελα να δείξω.:winka:
makis206
27/09/2007, 12:15
Αστα αυτα ρεεεεεε
γουσταρεις κοριτσακια? Ξερασε ΑΝΩΜΑΛΕ :lol: :lol: :lol:
Απ'τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ..:blush: :look:
:lol: :rotflmao:
Απλά, δεν βλέπω το λόγο να φτάνουμε μέχρι εδώ, άνθρωποι είμαστε και με ανθρώπους συνομιλούμε σ'αυτό το χώρο, ας μην το ξεχνάμε
Ακριβως αυτο ρε Μακαρε:beer: :beer: .
Οταν βλεπω ολη την παρεα στο δελεαρ μες την καλη χαρα και εδω μεσα να αρχιζει ο ενας στα μπινελικια τον αλλον τρελενομαι.Αν γινοταν αυτο στην συναντηση θα πηγαιναμε και θα καθομασταν μουγκα στην στρουγκα.Ελα ομως που κανει δεν το θελει αλλα μεσω του πληκτρολογειου και μη επαφης ειναι ευκολο να μπινελικονουμε τον καθενα ενω σε αμεση επαφη δεν θα το καναμε.
Αντε γεια μας.:beer: :beer: :beer:
και εσυ τον βοηθας συνεχιζοντας τη συζητηση. και στην τελικη, πες οτι θελεις, προσφεροντας γονιμες απαντησεις, και οχι ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΝΤΑΣ οτι λεει ο ιδιος!!! :winka:
Γιατι εισαι γλυκο και τρυφερο αγορι???:blush: :blush: :blush: :blush:
Υ.Γ.ω ρε πουστη μου....πρεπει να κοψω την παρεα με καποιους στο δελεαρ...
...αν βαλεις αυτη η παρεα + δεν πας και διακοπες, τοτε το κακο γινεται χειροτερο... ρωτα και μενα... :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Οταν βλεπω ολη την παρεα στο δελεαρ μες την καλη χαρα και εδω μεσα να αρχιζει ο ενας στα μπινελικια τον αλλον τρελενομαι.Αν γινοταν αυτο στην συναντηση θα πηγαιναμε και θα καθομασταν μουγκα στην στρουγκα.Ελα ομως που κανει δεν το θελει αλλα μεσω του πληκτρολογειου και μη επαφης ειναι ευκολο να μπινελικονουμε τον καθενα ενω σε αμεση επαφη δεν θα το καναμε.
Καλά μην είσαι τόσο σίγουρος!!!
οι κουβέντες μου στο Δέλεαρ με κάποια άτομα είναι πολύ μετρημένες εδώ και ένα χρόνο και!!!!
Κι αυτό γιατί κάποιες φορές δεν μπορείς να μην απαντήσεις!!! Τώρα άλλοι αν είναι έτσι εδώ και γιουβέτσι έκεί δεν ξέρω!!!!
Ρε συ bart μην προσπαθείς να δικιολογήσεις τα αδικιολόγητα!!! (το κάνεις καλοπροέρετα αλλα....). Ο Κυριάκος είπε ότι το έχει κάνει αυτό και ξέρει!!! Δεν μιλάει στην τύχη!!! Πάντα ξέρει για ότι λέει!!!
Γιατί είναι ηλεκτρολόγος κι αυτοί τα ξέρουν όοοοοοοολα!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sorry δεν άντεξα!!!!
:blush:
1) δεν δικαιολογω τα αδικαιολογητα.
2) ειρωνευεσαι/εστε και δεν νομιζω οτι καλυπτεις τα νευρα σου προκειμενου να βαλεις την λογικη σου να αντιπαραβαλει τα λεγομενα του
:winka:
Αν και δεν με παιρνει και το ξερω
λιγη ανεκτικοτητα και μετριοπαθεια παραπανω δεν θα μας εβλαπτε καθολου εδω μεσα και μιλαω και για μενα
+1000
εχουμε νευρα? τι μας φταιει αυτος/η που πετυχαινουμε μπροστα μας ΚΑΙ εδω μεσα?
ξυδακι, ηρεμια, 1 (αντε και 2,3) τσιγαρακια μεχρι να ηρεμησουμε, και μετα συμμετοχη.
γιατι να χαλιομαστε και να χαλαμε και αλλους οταν μπορουμε?
και εσυ τον βοηθας συνεχιζοντας τη συζητηση. και στην τελικη, πες οτι θελεις, προσφεροντας γονιμες απαντησεις, και οχι ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΝΤΑΣ οτι λεει ο ιδιος!!! :winka:
Μα στην προκειμένη μόνο αν του δείξεις τι λέει ίσως καταλάβει ΤΙ λέει!!!!
Αν του πεις απλά την άποψή σου θεωρεί ότι είσαι λάθος!!! Το ότι συνεχίζω τη συζήτηση??????
Απλά τα πράγματα!!!! Οι νόμοι της Φυσικής και της Μηχανικής είναι πολύ συγκεκριμένοι! Και τουλάχιστον αν γνωρίζω κάτι δεν μπορώ να ακούω άκυρα πράγματα!!! Το ότι μετα γίνεται χαβαλές αυτό είναι συνηθισμένο!!!! Εδώ μια λάθος λέξη γράφεις και γίνεται το thread με 2345 post!!!!
:beer: :wave2: :beer:
Δεκτή και ανταποδίδω 1000³ (χεχεχε το δικό μου keybord υψώνει δυνάμεις) :wave2:
αφου μπορεις να περνεις 1000δες τεμαχια, χρειαζονται οι δυναμεις!
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
1) δεν δικαιολογω τα αδικαιολογητα.
2) ειρωνευεσαι/εστε και δεν νομιζω οτι καλυπτεις τα νευρα σου προκειμενου να βαλεις την λογικη σου να αντιπαραβαλει τα λεγομενα του
:winka:
Μα όταν προσπαθήσεις να του εξηγήσεις και σου λέει μονίμως "δεν ξέρεις εσύ" ή "τι θα μας πεις κι εσύ τώρα" ή "είμαι ηλετρολόγος" ή "αν είχες μηχανή 20.000 ?" και εγώ δε ξέρω τι άλλο, ε θα αρχίσεις να ειρωνεύεσαι!!!!
Καλά μην είσαι τόσο σίγουρος!!!
οι κουβέντες μου στο Δέλεαρ με κάποια άτομα είναι πολύ μετρημένες εδώ και ένα χρόνο και!!!!
Κι αυτό γιατί κάποιες φορές δεν μπορείς να μην απαντήσεις!!! Τώρα άλλοι αν είναι έτσι εδώ και γιουβέτσι έκεί δεν ξέρω!!!!
Ειναι μετρημενες, δεν γυρνας σε οποιον διαφωνεις να λες εισαι μαλακας ,εισαι καραγιοζης και χιλια 2 αλλα εισαι(δεν λεω οτι τα λες εσυ)απλα καθεσαι και συζητας μπας και αλλαξεις την γνωμη του αλλου ή στην τελικη την δικη σου.:winka:
Τωρα για το γιουβετσι κανε τα κουμαντα σου.
Ειναι μετρημενες, δεν γυρνας σε οποιον διαφωνεις να λες εισαι μαλακας ,εισαι καραγιοζης και χιλια 2 αλλα εισαι(δεν λεω οτι τα λες εσυ)απλα καθεσαι και συζητας μπας και αλλαξεις την γνωμη του αλλου ή στην τελικη την δικη σου.:winka:
Τωρα για το γιουβετσι κανε τα κουμαντα σου.
Δεν προσπαθώ να αλλάξω σε κανέναν γνώμη!!!!
Απλά είναι κάποιες λέξεις που πιστεύω πως πρέπει να χρησιμοποιούνται πιο συχνά!!! όπως το "πιστεύω", "νομίζω", "η γνώμη μου είναι", "ίσως" κλπ. Για πράγματα που δεν ξέρουμε ας μην είμαστε απόλυτοι!!!!
:wave2: :beer: :wave2:
Bart, η κουβέντα για τα λάστιχα και για όλα τα τεχνικά, δεν είναι συζητήσιμη, απλά και μόνο γιατί αφορά θέμα ασφάλειας.
Λέγοντας του ότι λέει επικίνδυνες φίφες (γιατί περί αυτού πρόκειται) δεν προσπαθείς να προστατέψεις μόνο τον ίδιο, αλλά και όσους τυχόν διαβάζουν το ποστ και δεν ξέρουν.
Όταν ήθελε να περάσει μπράσο τα δισκόφρενα, του την είπα και εγώ και ο katanas. Επρεπε ή δεν έπρεπε κατά τη γνώμη σου ; Γιατί αν δεν την πεις, θα περάσει με μπράσο και ο πιτσιρικοκάγκουρας τη μαργαρίτα στο Innova και στην πρώτη στροφή θα λένε(με) ας είναι καλά το παλληκάρι εκεί ψηλά.
Προσωπικά χαζεύω με όλη τη δουλειά που έχει κάνει (και το ξαναλέω μαγκιά του), απλά σε θέματα ΑΠΟΛΥΤΑ, δεν λέμε την όποια άποψη μας (και ως θέσφατο κιόλας).
Μπήκε προχθές το παλληκάρι με το Hornet να ποστάρει 3-4 φωτό απ΄τη πίστα και η πρώτη κουβέντα ήταν ότι διαφωνεί. Μή λέμε γνωστά πράγματα. Απειρα ποστ έχουν γραφτεί για τη χρησιμότητα της πίστας και των σχολείων στα θέματα ασφάλειας. Και ο περι ου ο λόγος διαφωνεί. Λες και έχει φάει τις πίστες με το κουτάλι και έχει να αντιπροτείνει κάτι καλύτερο.
+1000 στον συμφορουμίτη (δεν θυμάμαι ποιός) που του έγραψε «στα @@ μας αν διαφωνείς».
ΥΓ.(Τις αιωρούμενες απειλές περί μήνυσεων κλπ δεν τις σχολιάζω καν )
Τσάκο μια :beer: στη μούρη.
ΔΕΝ θα διαφωνησω καθολου μα καθολου στο να "διορθωνουμε τα κακως κειμενα. αυτο που ξερω εγω και το λεω, και ερχεσαι να με διορθωσεις (οχι οτι μπορεις, αλλα λεμε κανενα παραδειγμα!!!:lol: ) καλα κανεις, αρκει να το ξερεις. το θεωρω υποχρεωση. εγω αναφερομαι στο γενικοτερο κραξιμο. ωραια. εχει οδηγησει το ΑΧ του με φλατ λαστιχο, και πιστευει οτι μπορει να παει. και οντως μπορει,με 20 ή 30 στην ευθεια για 100-200 μετρα. το οτι πρεπει να διορθωθει το λαστιχο το λες, δεν πιανεις την ατακα και την περιφερεις σε ολο το φορουμ οπου βρεθεις και οπου σταθεις!!!! ε, στην τελικη, κατανταει και κουραστικο αν θελεις για τους υπολοιπους που βλεπουν το ιδιο εργο παντου... :winka:
φερε και αλλη μια :beer: γιατι τελειωσε η πρωτη που μου πεταξες! :D
mourgakos
27/09/2007, 12:53
τοσα χρονια ετσι ειναι,γιατι να αλλαξει τις ιδεες και τα πιστευω του?ετσι εχει μαθει ...
στραβα η οχι ,εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε η αδιαφορουμε παντελως η συζηταμε
μαζι του αν εχουμε ορεξη απλα για εκθεση ιδεων...ελπιζοντας να αποκομισουμε κατι
θεωρητικα αμφοτεροι.οσο για παραξενες ιδεες κλπ,ο καθενας ελευθερος να ονειρευεται οπως π.χ
οτι το χτ του μουργακου περναει το μπλακ μπουσα σα σταματημενο,και του ριχνει
και μια ακαφτη να μη ξερει που να κρυφτει.
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
παρεμφερει ονειρα ολοι κανουμε...:lol: :eyepop: :lol:
mourgakos
27/09/2007, 12:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
παντως σε ταξιδι δικαβαλο και πραγματα τιγκα ,αθηνα δρεπανο ,το αχ με σκασμενο το πισω λαστιχο στη μεση της διαδρομης αντεξε περιπου 35 χιλ/τρα ετσι,οπου και σταματησα σε κατι
στροφες γιατι πηγαινε σαν κομμενο,αφησα τη γυναικα μου και τα πραγματα και πηγα τεζα
αλλα 45 χιλ/τρα οπου μεσα σε ενα σκατοχωρο,μετα απο 4 φαστ ,τελικα βρηκε ενεση ο ηλιθιος
και το φτιαξαμε.οπου γυρισα πισω μετα απο κανα διωρο να την παρω .(παλι καλα που δεν την κοπανησε με κανα αλλον).απο τοτε το πουλησα και ετσι,το λαστιχο δεν κοπηκε.
οτι αντεξε οντως δε το περιμενα,αλλα ενταξει η συμπεριφορα της μηχανης απο την κολοπροκα ειχε γινει κολος.
το θρεντ δε το ανοιξα για να χαιδεψω τα αυτια του κυριακου,αλλα για οτι εχω γραψει πιο πανω.
και σε οποιοδηποτε γινοταν παλι τα ιδια θα ελεγα.:wave2:
οχι και 200 μετρα ρε μπαρτ..
τυχαινει να εχω παθει αυτο///////
απλα οχι οτι δεν αλλαζει η συμπεριφορα και δεν ειχα κατσει σχεδον στο τιμονι..
(ημουν ελαφρυτερος τοτε):lol:
Μα όταν προσπαθήσεις να του εξηγήσεις και σου λέει μονίμως "δεν ξέρεις εσύ" ή "τι θα μας πεις κι εσύ τώρα" ή "είμαι ηλετρολόγος" ή "αν είχες μηχανή 20.000 ?" και εγώ δε ξέρω τι άλλο, ε θα αρχίσεις να ειρωνεύεσαι!!!!
αρα, μου λες οτι μοναδικος τροπος αντιμετωπισης τετοιων περιπτωσεων ειναι ειρωνεια στην ξεροκεφαλια του αλλου! διαφωνω! :winka:
Δεν είναι κάτι παράξενο αυτό. Ίσως το ΑΧ (δεν το ξέρω) να έχει κόντρες που δεν αφήνουν το λάστιχο να φύγει.
Με σκασμένο λάστιχο έχω κατέβει από ένα βουνό έξω απ΄τη Πάτρα και το έφτιαξα στην Ακράτα. Ούτε ξέρω πόσα χλμ, πάντως αρκετά.
επιτηδες δεν ηθελα να χοντρυνω το παραδειγμα μου, εχοντας παντα στο μυαλο οτι μπορει να διαβαζει και καποιος για πρωτη φορα! τι να πω, πας ευκολα ταξιδι? θα ηταν απρεπες και ατυχες αν το ελεγα και το διαβαζε καποιος που δεν ηξερε τι μπορει να παθει! :winka:
...παλι διαφωνεις πρωην λεπτεπιλεπτε? :lol: :lol: :lol:
αρα, μου λες οτι μοναδικος τροπος αντιμετωπισης τετοιων περιπτωσεων ειναι ειρωνεια στην ξεροκεφαλια του αλλου! διαφωνω! :winka:
Ε ο καθένας με τον τρόπο του!!!:winka: :winka: :winka: :winka:
Τουλάχιστον απλά κάνουμε πλάκα με κάτι που είναι από μόνο του αστείο (δε μιλάω ούτε για τον Κυριάκο, ούτε για το ΑΧ, για αυτά που λέει μιλάω!).
Γιατί με πόσους κάνουμε το ίδιο??? Απλά δεν τρελένονται!!! καταλαβαίνουν τον χαβαλέ και ότι ίσως να είπαν κάποιες υπερβολές ή κάτι λάθος!!!! Τώρα πάντα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις!!!
Υ.Γ. Από μένα δεν έχει μπύρα!!! Οδηγείς!!!! :lol: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Δεν είναι κάτι παράξενο αυτό. Ίσως το ΑΧ (δεν το ξέρω) να έχει κόντρες που δεν αφήνουν το λάστιχο να φύγει.
Με σκασμένο λάστιχο έχω κατέβει από ένα βουνό έξω απ΄τη Πάτρα και το έφτιαξα στην Ακράτα. Ούτε ξέρω πόσα χλμ, πάντως αρκετά.
Χμμμμ, για τις κόντρες που λες, το TT-R έχει κόντρες και δεν αφήνει το λάστιχο να πάει πουθενά!!!!
Αλλά όταν μου έσκασε έψαχνα τον κώλο μου, ε της μηχανής!!!! Κάθε 100 μέτρα maximum έπρεπει να σταματάω για να βάζω αέρα αλλιώςε ούτε ευθεία δε μπορούσα να πάω!!!!
:wave2: :wave2: :wave2:
Κάθε 100 μέτρα maximum
:confused: έβρισκες βενζινάδικο κάθε 100 μέτρα, ή έκανες τον γύρο του ίδιου βανζινάδικου; :confused:
:lol: :rotflmao: :lol:
mourgakos
27/09/2007, 13:08
επιτηδες δεν ηθελα να χοντρυνω το παραδειγμα μου, εχοντας παντα στο μυαλο οτι μπορει να διαβαζει και καποιος για πρωτη φορα! τι να πω, πας ευκολα ταξιδι? θα ηταν απρεπες και ατυχες αν το ελεγα και το διαβαζε καποιος που δεν ηξερε τι μπορει να παθει! :winka:
...παλι διαφωνεις πρωην λεπτεπιλεπτε? :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: γραφω οτι καθομουν σχεδον στο τιμονι.βεβαια πριν ειχα κατσει με τη γυναικα
και τα πραγματα για τοσα χιλιομετρα που απορω πως δεν σαβουριαστηκαμε πουθενα (ειχε και στροφες)
πιστευω πως ειναι η πλεξη του συγκεγκριμενου .γιατι οσο το κοιταζα
φαινοταν ντουρο,και με το χερι παλι το ιδιο.οταν εκατσα ειδε η γυναικα μου οτι
οοοοπς πιτα με αερα θες??
:confused: έβρισκες βενζινάδικο κάθε 100 μέτρα, ή έκανες τον γύρο του ίδιου βανζινάδικου; :confused:
Τι μ...κας!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Έβρισκα βενζινάδικο!!!! Υπάρχει δρόμος που τα βενζινάδικα είναι σχεδόν δίπλα το ένα με το άλλο!!!! Από το τελευταίο όμως μέχρι το συνεργείο, κόντεψα να φάω τα μούτρα μου!!!
(ήταν πάνω από 100 μέτρα σίγουρα!!!)
:smokin:
kalgeorge
27/09/2007, 13:12
:a014: :a014: :a014: :a014:
kai gia peite....ti alla???
ante giati einai apo tis liges fores pou den exw doulia kai den pernaei i rimada i wra
mourgakos
27/09/2007, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
:a014: :a014: :a014: :a014:
kai gia peite....ti alla???
ante giati einai apo tis liges fores pou den exw doulia kai den pernaei i rimada i wra
:a1:
blackbusa
27/09/2007, 13:25
τοσα χρονια ετσι ειναι,γιατι να αλλαξει τις ιδεες και τα πιστευω του?ετσι εχει μαθει ...
στραβα η οχι ,εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε η αδιαφορουμε παντελως η συζηταμε
μαζι του αν εχουμε ορεξη απλα για εκθεση ιδεων...ελπιζοντας να αποκομισουμε κατι
θεωρητικα αμφοτεροι.οσο για παραξενες ιδεες κλπ,ο καθενας ελευθερος να ονειρευεται οπως π.χ
οτι το χτ του μουργακου περναει το μπλακ μπουσα σα σταματημενο,και του ριχνει
και μια ακαφτη να μη ξερει που να κρυφτει.
παρεμφερει ονειρα ολοι κανουμε...
O βλακχαβουζας (blackbusa) ειναι τοσο βλακας και κουλος που τον εχεις ανετα....να κανονεισω καμμια κοντριτσα???:beer: :beer: :beer:
Αρκετα με τα σοβαρα....ας παμε στην πλακα.....προς Βart Zephyr και υπολειπους.....εδω μεσα οντως μπαινουν ταμπελες.....το θεμα ειναι πως και γιατι μπαινουν....δεν ξυπναει καποιος κενα πρωι και λεει θα την πω σε αυτον (ο Afro βεβαια εξερειτε).....κατι υπαρχει....και απο την στιγμη δεν δεχεται το κραξιμο αφου θα πει την οποια κοτσανα,η θα κανει μοκο η θα αμυνθει με σωστο τροπο η θα κανει αυτο χωρις τυμπανοκρουσιες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=41890) ......το συγκεκριμενο ατομο διαλεξε την αμυνα,και μαγκια του αλλα με λαθος τροπο.....παιζοντας το ξερολας......και απαντοντας με ενα υφος σε καποιους πχ byron ....και με ενα αλλο στην Maira....ποια ειναι η διαφορα???νομιζει οτι επειδη η Maira ειναι πιο μικρη,θα της επιβληθει με την ηλεικια του,ενω σε καποιους αλλου δεν τον παιρνει και το παιζει ανωτερος....και εν πασει περιπτωση ας πουμε οτι οι πιο μικροι δεν μπορουν να καταλαβουν τα σφαλματα τους....αυτος σαν μεγαλυτερος και σαν σοφοτερος τι καθετε και τους απανταει....εγω καταλαβα ντορος να γινεται και αγιος ο θεος....αλλα οταν χαθει η μπαλλα καποιοι γινονται κακοι.....και καποιος ειναι το ''θυμα''.....αυτα και φιλικα....:wave2:
Υ.Γ. Στο συγκεκριμενο λινκ του την ειπαν και ατομα πολυ σοβαρα εδω μεσα.....αρα κατι λεει αυτο πιστευω....
blackbusa
27/09/2007, 13:27
O βλακχαβουζας (blackbusa) ειναι τοσο βλακας και κουλος που τον εχεις ανετα....να κανονεισω καμμια κοντριτσα???:beer: :beer: :beer:
Αρκετα με τα σοβαρα....ας παμε στην πλακα.....προς Βart Zephyr και υπολειπους.....εδω μεσα οντως μπαινουν ταμπελες.....το θεμα ειναι πως και γιατι μπαινουν....δεν ξυπναει καποιος κενα πρωι και λεει θα την πω σε αυτον (ο Afro βεβαια εξερειτε).....κατι υπαρχει....και απο την στιγμη δεν δεχεται το κραξιμο αφου θα πει την οποια κοτσανα,η θα κανει μοκο η θα αμυνθει με σωστο τροπο η θα κανει αυτο χωρις τυμπανοκρουσιες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=41890) ......το συγκεκριμενο ατομο διαλεξε την αμυνα,και μαγκια του αλλα με λαθος τροπο.....παιζοντας το ξερολας......και απαντοντας με ενα υφος σε καποιους πχ byron ....και με ενα αλλο στην Maira....ποια ειναι η διαφορα???νομιζει οτι επειδη η Maira ειναι πιο μικρη,θα της επιβληθει με την ηλεικια του,ενω σε καποιους αλλου δεν τον παιρνει και το παιζει ανωτερος....και εν πασει περιπτωση ας πουμε οτι οι πιο μικροι δεν μπορουν να καταλαβουν τα σφαλματα τους....αυτος σαν μεγαλυτερος και σαν σοφοτερος τι καθετε και τους απανταει....εγω καταλαβα ντορος να γινεται και αγιος ο θεος....αλλα οταν χαθει η μπαλλα καποιοι γινονται κακοι.....και καποιος ειναι το ''θυμα''.....αυτα και φιλικα....:wave2:
Υ.Γ. Στο συγκεκριμενο λινκ του την ειπαν και ατομα πολυ σοβαρα εδω μεσα.....αρα κατι λεει αυτο πιστευω....
Υ.Γ.2...το AX σαν μηχανακι δεν με συγκινει,αλλα το θρενατκι του για το rebuild και η δουλεια που κανει ειναι πολυ καλη
Νομιζεις οτι το Δελεαρ εχει μεγαλη διαφορα απο το τι γινεται εδω μεσα;
Ειναι επειδη δεν ερχεσαι συχνα....
Εκει να δεις τι ακουγεται....
mourgakos
27/09/2007, 13:29
ρε μπλακ ,δε σε ειπα χαβουζα κλπ....ασε και μενα να ονειρευομαι οτι σε περναω...:lol:
παντως για ακαφτες σιγουρα σε εχω........οταν ερθω δελεαρ
θα
εχω
φαει
φασολαδα!!!!:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
και λογω διαφορας υψους την εκατσες!!!
πτητικα βλεπεις.....:bawl: :lol: :bawl: :lol: :bawl: :lol:
Cpt. Haddock
27/09/2007, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Νομιζεις οτι το Δελεαρ εχει μεγαλη διαφορα απο το τι γινεται εδω μεσα;
Ειναι επειδη δεν ερχεσαι συχνα....
Εκει να δεις τι ακουγεται....
+++++++ πολλάααααααα
:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
+++++++ πολλάααααααα
Και σκέψου και πόσα δεν ακούς γιατί κάθεσαι τρεία τραπέζια μακριά!!!!
Cpt. Haddock
27/09/2007, 13:38
Και σκέψου και πόσα δεν ακούς γιατί κάθεσαι τρεία τραπέζια μακριά!!!!
και πόσα δεν ακούω τελευταία που δεν πατάω στο Δέλεαρ :D :wave2:
Σταματαγε και το φουσκωνε με το στομα...
Ασε νυστικοι μειναμε τελικα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
+++++++ πολλάααααααα
+++++++++++++++πάραπολλλλαααααάααααααααααααααααααα
αλλά το δέλεαρ εμείς οι ίδιοι είμαστε παλι....οχι ένα "δελεαρ" αόριστο....
ό άνρθωπος δεν αλλάζει πάντα θα βρίσκει να λέει και να λέει και να λεει....:yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
+++++++++++++++πάραπολλλλαααααάααααααααααααααααααα
αλλά το δέλεαρ εμείς οι ίδιοι είμαστε παλι....οχι ένα "δελεαρ" αόριστο....
ό άνρθωπος δεν αλλάζει πάντα θα βρίσκει να λέει και να λέει και να λεει....:yuck:
Αμα δεις antivirus σημερα να με φτυσεις
:smokin: :lol:
Αμα δεις antivirus σημερα να με φτυσεις
:smokin: :lol:
παστίτσιο?????:) :) :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
παστίτσιο?????:) :) :)
Μεσα....:beer: