View Full Version : στραβα και αναποδα
mourgakos
26/09/2007, 08:08
εγω ξενερωσα τωρα το πρωι με αυτα που διαβασα,στο θρεντ της ζαχης
ενταξει καποιος εφαγε τοσες εργατοωρες να φτιαξει το μηχανακι του ,απο το να
το πεταξει,και καλα κανει και ειναι περηφανος για αυτο,και του αξιζουν συγχαρητηρια.
βεβαια το λεει συνεχως ,και για καποιους ειναι βαρετο.αλλα ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΙΑ.επειδη
δεν εχει 636 η gsxr και λοιπες μηχανες παει να πει κατι?επειδη μερικοι επιασαν τα ακριβα κυβικα
απο τα @ρχιδι@ παει να πει οτι ολοι οι αλλοι καβαλανε μπρικια και γκαζοτενεκεδες?ελεος.
και γω αχ 1 ειχα και ηταν ενα πολυ καλο μηχανακι.και τωρα εχω το χτ μανιβελα και
καθομαι και τη βαραω ανελεητα.επειδη δεν εχω μιζα μηπως και το δικο μου δεν ειναι
μηχανακι,η και εγω ειμαι εκτος των προδιαγραφων λογω αυτου??? αν ειναι και αλλοι με 250 που ειναι μεγαλοι ειρωνες
να μη μιλανε στο φορουμ,γιατι εχω 600 εγω.
και αν καποιος δεν σας αρεσει δεν χρειαζεται να προσπαθειτε να τον δουλευετε,και
ουτε χρειαζονται να το παιζετε πια και οι γαμαουες.οι υπολοιποι εχουν μυαλο και κρινουν
απο μονοι τους.
και ενα μεγαλο συγγνωμη στη ζαχη που της επρηξα το θρεντ.
αυτο που χωρις να ξερουμε βγαινουμε και κρινουμε και κατακρινουμε....πολυ μου αρεσει ρε παιδακι μου....
:alien:
mourgakos
26/09/2007, 09:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αυτο που χωρις να ξερουμε βγαινουμε και κρινουμε και κατακρινουμε....πολυ μου αρεσει ρε παιδακι μου....
:alien:
δεν ειπα οτι δεν ξερετε, αλλα το να κρινουμε συνεχως συγκεγκριμενα ατομα,ειδικα
κατι μπεμπηδες και μπεμπουλες που τα εβγαλαν απο το μπαμπα,και την λενε σε ανθρωπους αλλης σχολης,
και ηλικιας με σπαει .
μην ασχολεισαι μαζι του αν δεν σου κανει.
αλλα αυτο το πυροβολητο....αμαν
συνομηλικε....δεν παει για σενα ,απλα εκφραζομαι γενικοτερα ...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
δεν ειπα οτι δεν ξερετε, αλλα το να κρινουμε συνεχως συγκεγκριμενα ατομα,ειδικα
κατι μπεμπηδες και μπεμπουλες που τα εβγαλαν απο το μπαμπα,και την λενε σε ανθρωπους αλλης σχολης,
και ηλικιας με σπαει .
μην ασχολεισαι μαζι του αν δεν σου κανει.
αλλα αυτο το πυροβολητο....αμαν
συνομηλικε....δεν παει για σενα ,απλα εκφραζομαι γενικοτερα ...:wave2:
ρε συ αφου δε το διαβασες ολο τι ψαχνεις τωρα???
δε το ξερεις οτι οποιος προκαλει τα ακουει???
ειναι δυνατον να μπαινεις σε στραβα και αναποδα και να μη λες ουτε ενα περαστικα????
ΝΤΡΟΠΗ ρε !!!!!!!
πηγαινε να το διαβασεις απο την αρχη μεχρι το τελος και μετα κανε κριτικη...:winka:
:wave2:
reptile4
26/09/2007, 09:13
Σωστα αυτα που λες, αλλα ελευθερια λογου εχουμε και δυστηχος η ευτηχος ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει να κρινει οποιον θελει και επισης να κρινετε απο τους υπολοιπους με τη σειρα του.
Με αυτη τη λογικη οταν μπαινεις στο φορουμ περιμενεις οτι θα διαβασεις και καποιους που θα τα κρινουν ολα γιατι ετσι λειτουργουν (ο καθενας για δικο του πρωσοπικο λογο).
That's life!!!
:beer: :wave2:
makis206
26/09/2007, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από reptile4
That's life!!!
Αυτό ακριβώς είναι το ρεζουμέ της υπόθεσης !
Ο καθένας έχει την άποψή του και δυστυχώς η ευτυχώς (ευτυχώς κατ'εμέ) μπορεί να τη δηλώνει δημοσίως.
Άλλοι πιστεύουν ότι μόνο τα 1000άρια SS είναι μοτοσυκλέτες κι άλλοι οτιδήποτε κουβαλάει μοτέρ πάνω σε ένα πλαίσιο και δύο ρόδες (άντε και τρεις το τρίκυκλο και το MP3) :lol:
Eδώ είμαστε όλοι για να πούμε τη δική μας άποψη και δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούν όλοι με αυτήν, θα μπορούσαμε να προσέχουμε λίγο περισσότερο όμως όταν η διαφωνία πηγαίνει σε προσωπική αντιπαράθεση.. δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, όλοι στους ίδιους δρόμους πορευόμαστε..
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ο καθένας έχει την άποψή του και δυστυχώς η ευτυχώς (ευτυχώς κατ'εμέ) μπορεί να τη δηλώνει δημοσίως.
Άλλοι πιστεύουν ότι μόνο τα 1000άρια SS είναι μοτοσυκλέτες κι άλλοι οτιδήποτε κουβαλάει μοτέρ πάνω σε ένα πλαίσιο και δύο ρόδες (άντε και τρεις το τρίκυκλο και το MP3) :lol:
Eδώ είμαστε όλοι για να πούμε τη δική μας άποψη και δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούν όλοι με αυτήν, θα μπορούσαμε να προσέχουμε λίγο περισσότερο όμως όταν η διαφωνία πηγαίνει σε προσωπική αντιπαράθεση.. δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, όλοι στους ίδιους δρόμους πορευόμαστε..
Ο ΓΝΩΣΤΟς ΕΝΩΤΙΚΟς ΜΑΚΗς !!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer: :beer:
makis206
26/09/2007, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Ο ΓΝΩΣΤΟς ΕΝΩΤΙΚΟς ΜΑΚΗς !!!!!!!!!!!!
Σοβαρά μιλάς ρε ;
Δεν ήταν πολύ gay αυτά που είπα ε ; Έ ;:look:
:lol: :rotflmao: :beer: :beer:
Λεωνίδας
26/09/2007, 10:06
Σοβαρά μιλάς ρε ;
:lol: :rotflmao: :beer: :beer: σαπούνια πάντως δε θα 'χω τις μέρες που θα μείνεις σπίτι μου
αφρόλουτρο μόνο
για να μη φωνάζεις πάλι ότι έπεσε και θες βοήθεια :look:
makis206
26/09/2007, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
σαπούνια πάντως δε θα 'χω τις μέρες που θα μείνεις σπίτι μου
αφρόλουτρο μόνο
για να μη φωνάζεις πάλι ότι έπεσε και θες βοήθεια :look:
Ναι γιατί το αφρόλουτρο δεν το πιάνει η βαρύτητα..:rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σοβαρά μιλάς ρε ;
εξαρτάται από τις... ενώσεις που θα προκαλέσει
:rotflmao: :rotflmao:
makis206
26/09/2007, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
εξαρτάται από τις... ενώσεις που θα προκαλέσει
Εγώ κι η Νόκια συνονόματε !
:lol: :rotflmao: :lol:
Λεωνίδας
26/09/2007, 10:51
Ναι γιατί το αφρόλουτρο δεν το πιάνει η βαρύτητα..:rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: θα το κρεμάσω :rolleyes:
Σοβαρά μιλάς ρε ;
:lol: :lol: :lol:
makis206
26/09/2007, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
θα το κρεμάσω :rolleyes:
Θα σε φωνάξω νά'ρθεις να ζουλίξεις το μπουκάλι αφού εγώ δεν θα το φτάνω !:evil:
Εκεί να δω σπιτονοικοκυροσύνη !:lol: :lol: :lol:
Θα σε φωνάξω νά'ρθεις να ζουλίξεις το μπουκάλι αφού εγώ δεν θα το φτάνω !
Αυτές τις στιγμές θα ήταν εύκολο να τις έχουμε σε video παρακαλώ;;;
makis206
26/09/2007, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Αυτές τις στιγμές θα ήταν εύκολο να τις έχουμε σε video παρακαλώ;;;
Λεώ δεν τον φιλοξενείς κι αυτόν για το ΣΚ ;:lol: :lol: :lol:
Λεώ δεν τον φιλοξενείς κι αυτόν για το ΣΚ ;
Ε, τώρα τα θέλει ο ... κώλος σου!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
26/09/2007, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ε, τώρα τα θέλει ο ... κώλος σου!
Ε δεν γίνεται αλλιώς ρε, δεν έχω φωτογένεια στο φακό !:dizzy:
blackbusa
26/09/2007, 11:13
εγω ξενερωσα τωρα το πρωι με αυτα που διαβασα,στο θρεντ της ζαχης
ενταξει καποιος εφαγε τοσες εργατοωρες να φτιαξει το μηχανακι του ,απο το να
το πεταξει,και καλα κανει και ειναι περηφανος για αυτο,και του αξιζουν συγχαρητηρια.
βεβαια το λεει συνεχως ,και για καποιους ειναι βαρετο.αλλα ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΙΑ.επειδη
δεν εχει 636 η gsxr και λοιπες μηχανες παει να πει κατι?επειδη μερικοι επιασαν τα ακριβα κυβικα
απο τα @ρχιδι@ παει να πει οτι ολοι οι αλλοι καβαλανε μπρικια και γκαζοτενεκεδες?ελεος.
και γω αχ 1 ειχα και ηταν ενα πολυ καλο μηχανακι.και τωρα εχω το χτ μανιβελα και
καθομαι και τη βαραω ανελεητα.επειδη δεν εχω μιζα μηπως και το δικο μου δεν ειναι
μηχανακι,η και εγω ειμαι εκτος των προδιαγραφων λογω αυτου??? αν ειναι και αλλοι με 250 που ειναι μεγαλοι ειρωνες
να μη μιλανε στο φορουμ,γιατι εχω 600 εγω.
και αν καποιος δεν σας αρεσει δεν χρειαζεται να προσπαθειτε να τον δουλευετε,και
ουτε χρειαζονται να το παιζετε πια και οι γαμαουες.οι υπολοιποι εχουν μυαλο και κρινουν
απο μονοι τους.
και ενα μεγαλο συγγνωμη στη ζαχη που της επρηξα το θρεντ.
Κατσε ρε φιλε επειδη εδω μας τα χαλας λιγο......οντως το θρεντ της Ζαχης το γ@μισαμε πολυ,αλλα οτο θεμα ειναι γιατι......ακουσες κανενα στο συγκεκριμενο θρεντ να κοκορευεται για το μηχανακι του???η να λεει οτι παει και με σκασμενα λαστιχα???η να μην γινουμε πιλοτοι της ΠΑ???η οτι ολοι εχουμε μηχανακια για πεταμα γιατι μας επιασαν κοροιδα με τα καθρεφτακια???η οτι τα 160 στην ΕΟ ειναι ιλιγγιωδης ταχυτητα(αναλογα πανατα με τη μηχανη εχεις)???κλπ κλπ κλπ.....εκει θα πεσει κραξιμο....εδω πεφτει σε πιο απλα πραγματα.....
Το παλλικαρι μαγκια του που μπορει και ξαναφταιχνει το μηχανακι που γουσταρει μονος του,αλλα μην μας τα κανει και τουμπανα τα @@.....γιατι αυτο κανει πολλες φορες.......ειδες στο θρεντ που εχει ανοιξει για το συγκεκριμενο θεμα να του εχουμε κανει πλακα???ΚΑΝΕΙΣ......
και με αυτο που εγραψες και εσυ με τα 250αρια και το 600αρι σου αυτοματα αναιρεις αυτα που λες.....:wave2:
taxydromos
26/09/2007, 11:53
:eyepop: :eyepop: :0)
μπραβο Μακιι!!
εκτος απο την ορθα εμπεριστατωμενη,αριστα δομημενη και διεξοδικως αναλυμενη αποψη σου..
ειναι το πολυπληθεστερο σε λεξεις δικο σου post που εχω δει προσωπικα!!!:a012: εμεινα αφωνος..
παντα τετοια! TM
makis206
26/09/2007, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
ειναι το πολυπληθεστερο σε λεξεις δικο σου post που εχω δει προσωπικα!!!:a012: εμεινα αφωνος..
Τό'ξερα οτι το "πορευόμαστε" θα ψαρώσει κόσμο !:eyepop: :lol: :rotflmao:
Ευχαριστώ ρε Σώτο, γενικά έχω φτωχό λεξιλόγιο κι άμα είναι να γράψω κιόλας ξεχνάω την επόμενη λέξη που έχω στο μυαλό μέχρι να πληκτρολογήσω την προηγούμενη..:uplate:... αλλά το πρωί μ'έπιασε το ρομαντικό μου και κατέβηκε τσουρί νερό το ποιηματάκι :lol: :lol:
:beer:
mourgakos
26/09/2007, 14:10
blackbusa ,το 250 με το 600 ειρωνικα το ειπα.μιλαω για την γενικοτερη εικονα και οχι για το συγκεκριμενο θρεντ μονο.
οσο για τα υπολοιπα ,στα περισσοτερα θρεντ βλεπω συχνα τα ιδια ατομα
με το ιδιο υφος,και απλα λεω οτι δε μου αρεσει.οσο για την ελευθερια του λογου και
το thats life σαφως και ειναι ετσι,οπως ετσι βγηκα να πω και γω την αποψη μου.
αλλα καλο ειναι
οτι δε σου αρεσει να σου κανουν μη το κανεις
ενταξει ο κυριακος ειναι κολλημενος και βαρεμενος με το αχ.νομιζει πως ξερει
πραγματα που αλλοι δεν γνωριζουν,και εχει μια διαφορετικη αντιληψη προσεγγισης
αυτο ομως δε θα το πιασω και γω σκοινι κορδονι για να βρισκω αφορμες
οποτε λεει κατι που δεν συναπτει με τις ιδεες μου να τον κοροιδευω.
και μερικοι λενε καποιες ουσιαστικες ερωτησεις και επιχειρηματα ενω
μερικες και μερικοι απλα τον ειρωνευοντε.και προσπαθουν να φανουν εξυπνοι
με μεγαλυτερες χαζομαρες ακομα.
πολυ ομορφο.να το κανω και γω
και να σας τα λεω και στα κινεζικα.
οταν θεωρεις καποιον χαζο απλα δεν ασχολεισαι,οχι να τον κανεις να
νιωθει συνεχεια οτι ειναι σε αμυνα....η λες αυτο που θες και δεν συνεχιζεις παραπερα.
Ολοι ειμαστε εγωιστες και οταν καποιος προσπαθει να μας βγαλει λαθος δυσκολα
Το παραδεχομαστε ακομα και οταν το εχουμε καταλαβει για τα καλα
καποιες φορες σκεφτομαι αν τετ α τετ ,
οχι σαν αγελη,αλλα ενας προς ενας,μιλουσαν ,
αν θα ελεγαν καποια πραγματα.
καλο ειναι να σκεφτομαστε λιγο πιο καθαρα και καλοσυνατα γιατι
ο μιμητισμος καποιες φορες βλαπτει.
δεν νουθετω κανεναν ουτε ειμαι ο σωστος και αλαθητος να νουθετησω τα μωλακια, ,γιαυτο και δεν εγραψα κατι προσωπικα, αλλα δεν μαρεσει η γενικοτερη εικονα και
νιωθω αβολα με αυτο το θεμα.
mourgakos
26/09/2007, 14:13
συγγνωμη που δε απαντω πιο αμεσα,αλλα δεν εχω ιντερνετ τωρα λογω τηλ .προβληματος
blackbusa
26/09/2007, 14:29
blackbusa ,το 250 με το 600 ειρωνικα το ειπα.μιλαω για την γενικοτερη εικονα και οχι για το συγκεκριμενο θρεντ μονο.
οσο για τα υπολοιπα ,στα περισσοτερα θρεντ βλεπω συχνα τα ιδια ατομα
με το ιδιο υφος,και απλα λεω οτι δε μου αρεσει.οσο για την ελευθερια του λογου και
το thats life σαφως και ειναι ετσι,οπως ετσι βγηκα να πω και γω την αποψη μου.
αλλα καλο ειναι
οτι δε σου αρεσει να σου κανουν μη το κανεις
ενταξει ο κυριακος ειναι κολλημενος και βαρεμενος με το αχ.νομιζει πως ξερει
πραγματα που αλλοι δεν γνωριζουν,και εχει μια διαφορετικη αντιληψη προσεγγισης
αυτο ομως δε θα το πιασω και γω σκοινι κορδονι για να βρισκω αφορμες
οποτε λεει κατι που δεν συναπτει με τις ιδεες μου να τον κοροιδευω.
και μερικοι λενε καποιες ουσιαστικες ερωτησεις και επιχειρηματα ενω
μερικες και μερικοι απλα τον ειρωνευοντε.και προσπαθουν να φανουν εξυπνοι
με μεγαλυτερες χαζομαρες ακομα.
πολυ ομορφο.να το κανω και γω
και να σας τα λεω και στα κινεζικα.
οταν θεωρεις καποιον χαζο απλα δεν ασχολεισαι,οχι να τον κανεις να
νιωθει συνεχεια οτι ειναι σε αμυνα....η λες αυτο που θες και δεν συνεχιζεις παραπερα.
Ολοι ειμαστε εγωιστες και οταν καποιος προσπαθει να μας βγαλει λαθος δυσκολα
Το παραδεχομαστε ακομα και οταν το εχουμε καταλαβει για τα καλα
καποιες φορες σκεφτομαι αν τετ α τετ ,
οχι σαν αγελη,αλλα ενας προς ενας,μιλουσαν ,
αν θα ελεγαν καποια πραγματα.
καλο ειναι να σκεφτομαστε λιγο πιο καθαρα και καλοσυνατα γιατι
ο μιμητισμος καποιες φορες βλαπτει.
δεν νουθετω κανεναν ουτε ειμαι ο σωστος και αλαθητος να νουθετησω τα μωλακια, ,γιαυτο και δεν εγραψα κατι προσωπικα, αλλα δεν μαρεσει η γενικοτερη εικονα και
νιωθω αβολα με αυτο το θεμα.
Καταρχην και εγω αυτο με την συγκριση για τα μηχανακια μεταξυ σοβαρου και αστειου το εγραψα......οσο αφορα το αλλο θεμα(και μειλαω προσωπικα) δεν εχω ειρωνευτει ποτε καποιον χωρις να μου δωσει αφορμη...δεν του εχω πει ποτε για το μηχανακι μου και το μηχανακι του.....αν διαβασεις καλυτερα εδω μεσα αρκετες φορες μου την λενε...και απο ατομα που ξερω και απο αλλους που δεν ξερω ιδιος.....και τα δεχομαι και απανταω βεβαια.....αλλα ρε φιλε το θεμα ειναι οτι ρε π@ουστη μου προσεξε (γενικα μειλαω) τι γραφεις και λες........και αν εισαι ξερολας και δεις οτι σε κραζουν πολλοι κανε την παπια.....εδω οπως και σε στην κοινωνια εχουμε απ'ολα.....και επειδη ειμαι λιγο κολοπαιδο αυτον που θεωρω οτι τα θελει ο κολος του με αυτα που γραφει και τα υποστηρηζει και με τον τροπο του παει και να με μειωσει(δηλαδη ετσι νομιζει).......ε θα τον κραξω....και θα ξαναπω οτι καποιοι εδω μεσα μαλλον προσπαθουν να κανουν κατι για να τους προσεξουν και πετανε οτι τους ερθει στο κεφαλι.....και για να τελειωσω δεν μπορει ρε φιλε πχ να λες οτι και χωρις αερα το μηχανακι παει μια χαρα και δεν τρεχει καστανο......και δεν γ@μισα εγω το ποστ της Ζαχης......αλλοι το ξεκινησαν για την ιλλιγγιωδη ταχυτητα μεσα στην Αθηνα.....:wave2:
mourgakos
26/09/2007, 14:36
καλα εσενα τα θελει ο ποπος σου τωρα....εγω δεν εγραφα για σενα...γενικα αλλα ειδικοτερα
για αλλα ατομα. εσυ δεν εχεις σχεση με αυτους που σκεφτομουν οταν τα εγραφα.ψηλεα οταν θα ερθω δελεαρ για τιμωρια θα σε βαλω να βαρας μανιβελα.
και χωρις παπουτσι στο ποδι.:lol: :rotflmao: :lol:
blackbusa
26/09/2007, 14:39
καλα εσενα τα θελει ο ποπος σου τωρα....εγω δεν εγραφα για σενα...γενικα αλλα ειδικοτερα
για αλλα ατομα. εσυ δεν εχεις σχεση με αυτους που σκεφτομουν οταν τα εγραφα.ψηλεα οταν θα ερθω δελεαρ για τιμωρια θα σε βαλω να βαρας μανιβελα.
και χωρις παπουτσι στο ποδι.:lol: :rotflmao: :lol:
Το εγραψα και προσωπικα αλλα και προς (ανα)γνωσην και συμμορφωσην.....:beer: :beer: :beer:
οσο για της μανιβελιες.....πιο ευκολο με βλεπω να βαραω παλαμακια την στιγμη που θα παλευεις να βαλεις μπρος το μπουρδελακι σου.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
mourgakos
26/09/2007, 14:43
κοιτα μην κανει καμια αναποδη και σου κανει μπυρα και μουτρακι μαυρο '
απο τα ακαυτα!!!μετα θα εισαι ριαλ μπλακ μπουσα!!!:lol: :rotflmao: :lol:
OrEsTiS82
26/09/2007, 16:28
Παιδια και εμενα η λεξη "μπρικι" για το AX250 δεν μου αρεσε, πρεπει να σεβομαστε την μοτοσυκλετα του αλλου,και μελος με μοτοποδηλατο να γραφτει στο forum θα πρεπει να τον σεβαστουμε,ολες οι μοτοσυκλετες εχουν την ιστορια τους και κατασκευαζεται η καθε μια για συγκεκριμενο σκοπο.
Το AX-250 για την πολη ειναι απο τα πιο ιδανικα μηχανακια και ειναι εργαλειο για χιλιαδες ανθρωπους καθημερινα μεσα στην πολη.
Ο Kuriakosst για να καθεται να φτιαχνει το μηχανακι του απο την αρχη λογικα το αγαπαει οποτε φανταστειτε πως νιωθει η ο καθε Κυριακος οταν του κοροιδευετε το μηχανακι...
kiriakost
26/09/2007, 19:30
Ειναι καιρός να πω στα ίσα, και τα δικά μου !!
Θα αναφερθώ σε δυο θέματα .
Πρώτον, το ίντερνετ και κατά επέκταση το φορουμ .
Δεύτερων , την μηχανή μου .
Στο υπολογιστή του !! άρα ΣΠΙΤΙ του , ξεχνάει εύκολα ο καθένας , ότι δεν μπαίνουν οι άλλοι μέσα στο σπίτι του !! δια της οθόνης , για να του ζαλίσουν τον έρωτα .... ΑΛΛΑ Εκείνος μπαίνει στο φορουμ !!
ΕΚΕΙΝΟΣ , μπαίνει ως επισκέπτης στο Μοτο.gr !!!
ΕΚΕΙΝΟΣ αποφασίζει τι θα διαβάσει !!
ΕΚΕΙΝΟΣ αποφασίζει εάν θα απαντήσει !!
Συμπέρασμα , όταν ένα άτομο , δεν καταλαβαίνει , ότι βρίσκετε σε έναν άλλο χώρο,ΕΞΩ από το σπίτι του , που ΔΕΝ επιτρέπετε να λέει ότι θέλει , ακόμα και εάν τα πιστεύει , διοτι βρίσκετε έκθετος στα ηλεκτρονικά μέσα ... τότε αυτό το άτομο έχει πρόβλημα .
Εαν έχει αντικοινωνική συμπεριφορά , μπορεί εύκολα , ο θιγόμενος , με μια εκτύπωση του κακόβουλου κειμένου .. με λίγο τρέξιμο , και έναν καλό δικηγόρο , να τον ξεσκίσει !!
Αυτό λέγετε έκθεση στα ηλεκτρονικά μέσα !!
Έρχομαι τώρα στο πνεύμα της παρέας , διοτι δεν μπορεί κάποιος να είναι συνέχεια με ένα τσεκούρι στο χέρι , και να επιτίθεται .
Στο πνεύμα της παρέας , ακόμα και οι πολύ μεγάλες ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ , περνάνε στο ντούκου , αρκεί να μην επαναλαμβάνονται !!
Η επανάληψη , βλάπτει το κλίμα της παρέας , και γίνετε μαχαίρι , όπου κάποιος θα καρφωθεί απάνω του , αργά η γρήγορα .
Και κλείνω το πρώτο θέμα , λέγοντας ότι , η αντικοινωνική συμπεριφορά , είναι κάτι που εκνευρίζει , και δημόσια , τιμωρείτε .... εκτός εάν την επιδεικνύει κανείς ...
αποκλειστικώς μέσα στο σπίτι του !!
Δεύτερο θέμα !!
Η μηχανή μου .
Ως γνωστό , τα σίδερα δεν έχουν φωνή , δεν αντιδρούν , δεν έχουν Νου (νοημοσύνη ).
Ανήκουν στην κατηγορία των στερεών !
Το θαύμα του ανθρώπου , ήταν να δαμάσει το μέταλλο , και να φτιάξει χρήσιμα αντικείμενα .
Τα οποία κατά επέκταση , γίνονται αντικείμενα θαυμασμού .
Ο θαυμασμός , δεν είναι για τα ΣΙΔΕΡΑ και τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ !!
Ο θαυμασμός ,ειναι για τον ΆΝΘΡΩΠΟ , που κατάφερε με το μυαλό του !!
να πάρει το χώμα , και να το κάνει τεχνολογία !!
Και με αυτό το σκεπτικό , και εγώ μέσα από την σελίδα του Rebuild , μπορώ να πω ότι εισέπραξα φοβερή δόση , θαυμασμού και επιβράβευσης , με τα έργα μου !!
Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΎΤΗΚΕ ... όχι το ΑΧ-1 .
Όποιος κατηγορεί το ΑΧ-1 , καλά κάνει !!
Δεν είναι η μηχανή, που βρίσκετε στην αιχμή της τεχνολογίας , είναι απλά ένα ασφαλή και τίμιο από κατασκευαστική άποψη δημιούργημα , και τίποτα περισσότερο.
Στην ίδια κατηγορία ανήκουν όλες οι μηχανές ... μηχανή θαύμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .
ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ...πάντα σκοτώνει το παλιό .
Ομως υπάρχει και η άλλη όψη , μια μηχανή , που ακόμα και εάν σταμάτησε να είναι εμπορικά πόλος έλξης , συνεχίζει λόγο της υψηλής ποιότητας κατασκευής , να βρίσκετε ακόμα ανάμεσα μας .
Το μοντέλο αυτό , έχει αντοχή στον χρόνο , πως να το κάνουμε δηλαδή !! ?
Στη Ιαπωνία υπάρχει ενεργό ΑΧ-1 Club .
Και για να επιστρέψω στον θέμα της συζήτησης .
Όποιος θέλει να με προσβάλει - να με μειώσει - να μου την σπάσει ...
Ας κατηγορήσει ευθέως τον άνθρωπο , και όχι τα σίδερα .
Όποιος κατηγορεί τα σίδερα , για να προσβάλει τον άνθρωπο , είναι γυναικούλα,
άνανδρος , ποταπό υποκείμενο .
Να σκεφτείτε όλοι σας !! πολύ καλά πριν απαντήσετε στο θέμα , σε ποια κατηγορία ανθρώπων ανήκετε !!
Και τι είδους άτομα θέλετε να έχετε ως παρέα στο φορουμ και στην ζωή σας .
Διότι αργά η γρήγορα θα συναντηθούμε , και τότε κάποιοι δεν θα έχουν μούτρα , για να με δουν !!
Η παραξενιά μου , είναι ο τρόπος που διατυπώνω το ότι λέω , όχι το τι λέω !!
Η παραφροσύνη μου κατά την περιγραφή τρίτων , οφείλετε στο ότι τα λέω χύμα , είμαι σκληρός ,
ο λόγος μου τσούζει .
Καλά κάνω!! , σε όποιον αρέσει , και εφόσον δεν είμαι τρελός , όποιος διαφωνεί , δεν με ενδιαφέρει η άποψη του .
Οσο παραμένω, ακροβατώντας στην λεπτή γραμμή που λέγετε κόσμια συμπεριφορά , δεν με νοιάζει τίποτα , και δεν ανησυχώ για τίποτα .
Κόσμια συμπεριφορά, δεν σημαίνει να χαϊδεύεις αυτάκια
Θα παρακαλέσω , όσους έχουν περάσει στην άλλη όχθη ,
να επιστρέψουν στην όχθη της κόσμιας συμπεριφοράς , για το καλό όλων
!!!
devil's animal
26/09/2007, 19:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Ειναι καιρός να πω στα ίσα, και τα δικά μου !!
Θα αναφερθώ σε δυο θέματα .
Πρώτον, το ίντερνετ και κατά επέκταση το φορουμ .
Δεύτερων , την μηχανή μου .
Στο υπολογιστή του !! άρα ΣΠΙΤΙ του , ξεχνάει εύκολα ο καθένας , ότι δεν μπαίνουν οι άλλοι μέσα στο σπίτι του !! δια της οθόνης , για να του ζαλίσουν τον έρωτα .... ΑΛΛΑ Εκείνος μπαίνει στο φορουμ !!
ΕΚΕΙΝΟΣ , μπαίνει ως επισκέπτης στο Μοτο.gr !!!
ΕΚΕΙΝΟΣ αποφασίζει τι θα διαβάσει !!
ΕΚΕΙΝΟΣ αποφασίζει εάν θα απαντήσει !!
Συμπέρασμα , όταν ένα άτομο , δεν καταλαβαίνει , ότι βρίσκετε σε έναν άλλο χώρο,ΕΞΩ από το σπίτι του , που ΔΕΝ επιτρέπετε να λέει ότι θέλει , ακόμα και εάν τα πιστεύει , διοτι βρίσκετε έκθετος στα ηλεκτρονικά μέσα ... τότε αυτό το άτομο έχει πρόβλημα .
Εαν έχει αντικοινωνική συμπεριφορά , μπορεί εύκολα , ο θιγόμενος , με μια εκτύπωση του κακόβουλου κειμένου .. με λίγο τρέξιμο , και έναν καλό δικηγόρο , να τον ξεσκίσει !!
Αυτό λέγετε έκθεση στα ηλεκτρονικά μέσα !!
Έρχομαι τώρα στο πνεύμα της παρέας , διοτι δεν μπορεί κάποιος να είναι συνέχεια με ένα τσεκούρι στο χέρι , και να επιτίθεται .
Στο πνεύμα της παρέας , ακόμα και οι πολύ μεγάλες ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ , περνάνε στο ντούκου , αρκεί να μην επαναλαμβάνονται !!
Η επανάληψη , βλάπτει το κλίμα της παρέας , και γίνετε μαχαίρι , όπου κάποιος θα καρφωθεί απάνω του , αργά η γρήγορα .
Και κλείνω το πρώτο θέμα , λέγοντας ότι , η αντικοινωνική συμπεριφορά , είναι κάτι που εκνευρίζει , και δημόσια , τιμωρείτε .... εκτός εάν την επιδεικνύει κανείς ...
αποκλειστικώς μέσα στο σπίτι του !!
Δεύτερο θέμα !!
Η μηχανή μου .
Ως γνωστό , τα σίδερα δεν έχουν φωνή , δεν αντιδρούν , δεν έχουν Νου (νοημοσύνη ).
Ανήκουν στην κατηγορία των στερεών !
Το θαύμα του ανθρώπου , ήταν να δαμάσει το μέταλλο , και να φτιάξει χρήσιμα αντικείμενα .
Τα οποία κατά επέκταση , γίνονται αντικείμενα θαυμασμού .
Ο θαυμασμός , δεν είναι για τα ΣΙΔΕΡΑ και τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ !!
Ο θαυμασμός ,ειναι για τον ΆΝΘΡΩΠΟ , που κατάφερε με το μυαλό του !!
να πάρει το χώμα , και να το κάνει τεχνολογία !!
Και με αυτό το σκεπτικό , και εγώ μέσα από την σελίδα του Rebuild , μπορώ να πω ότι εισέπραξα φοβερή δόση , θαυμασμού και επιβράβευσης , με τα έργα μου !!
Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΎΤΗΚΕ ... όχι το ΑΧ-1 .
Όποιος κατηγορεί το ΑΧ-1 , καλά κάνει !!
Δεν είναι η μηχανή, που βρίσκετε στην αιχμή της τεχνολογίας , είναι απλά ένα ασφαλή και τίμιο από κατασκευαστική άποψη δημιούργημα , και τίποτα περισσότερο.
Στην ίδια κατηγορία ανήκουν όλες οι μηχανές ... μηχανή θαύμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .
ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ...πάντα σκοτώνει το παλιό .
Ομως υπάρχει και η άλλη όψη , μια μηχανή , που ακόμα και εάν σταμάτησε να είναι εμπορικά πόλος έλξης , συνεχίζει λόγο της υψηλής ποιότητας κατασκευής , να βρίσκετε ακόμα ανάμεσα μας .
Και για να επιστρέψω στον θέμα της συζήτησης .
Όποιος θέλει να με προσβάλει - να με μειώσει - να μου την σπάσει ...
Ας κατηγορήσει ευθέως τον άνθρωπο , και όχι τα σίδερα .
Όποιος κατηγορεί τα σίδερα , για να προσβάλει τον άνθρωπο , είναι γυναικούλα,
άνανδρος , ποταπό υποκείμενο .
Να σκεφτείτε όλοι σας !! πολύ καλά πριν απαντήσετε στο θέμα , σε ποια κατηγορία ανθρώπων ανήκετε !!
Και τι είδους άτομα θέλετε να έχετε ως παρέα στο φορουμ και στην ζωή σας .
Διότι αργά η γρήγορα θα συναντηθούμε , και τότε κάποιοι δεν θα έχουν μούτρα , για να με δουν !!
Η παραξενιά μου , είναι ο τρόπος που διατυπώνω το ότι λέω , όχι το τι λέω !!
Η παραφροσύνη μου κατά την περιγραφή τρίτων , οφείλετε στο ότι τα λέω χύμα , είμαι σκληρός ,
ο λόγος μου τσούζει .
Καλά κάνω!! , σε όποιον αρέσει , και εφόσον δεν είμαι τρελός , όποιος διαφωνεί , δεν με ενδιαφέρει η άποψη του .
Οσο παραμένω, ακροβατώντας στην λεπτή γραμμή που λέγετε κόσμια συμπεριφορά , δεν με νοιάζει τίποτα , και δεν ανησυχώ για τίποτα .
!!!
καλα τα λες.
[/B]
Πλανάσαι πλάνην οικτράν.
Το ΑΧ και η συντριπτική πλειοψηφία των καθημερινων μοτοσυκλεττών είναι ΓΤΠ μετά από κάποια χρόνια και κάποιες χιλιαδες χιλιόμετρα.
Με την δουλειά και τα λεφτά που έριξες (και μαγκια σου) ότι 3μπούρδελο και αν έπεφτε στα χέρια σου θα το έκανες καινούργιο (και ξανά μαγκιά σου)
Για το ΑΧ club μη τρελλένεσαι . Club και φόρουμ υπάρχουν για άπειρα μοντέλα, επιτυχημένα ή πατατες, καινούργια ή παλιά. Δεν λέει τίποτα.
Η παραφροσύνη μου κατά την περιγραφή τρίτων , οφείλετε στο ότι τα λέω χύμα , είμαι σκληρός ,ο λόγος μου τσούζει .
!!!
Δεν είναι ότι τα λες χύμα φίλε. Είναι σε ποιούς τα λες χύμα. Ο λόγος σου πολλές φορές είναι γεμάτος έπαρση και αμετροέπεια.
Πολλοί από τους χρήστες έχουν κάνει χιλιάδες χλμ, έχουν χάσει φίλους, έχουν ταλαιπωρηθεί με τραυματισμούς, έχουν λύσει 800 φορές τα μηχανάκια τους, και όταν απευθύνεσαι σε αυτούς, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα της ορθότητας του λόγου σου, τις προσωπικές σου εμπειρίες (βλέπε θέματα οδήγησης), ή την επαγγελματική σου ιδιότητα (τέλειος ηλεκτρολογος), προκαλείς την αντίδραση απλά και μονο γιατί λές φίφες.
Είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι (μαλλον όχι) παραδείγματα του στυλ, φέρε μου αμάξι να το σηκώσω με τον κατάλληλο μοχλό, λάστιχα James Bond, μπράσσο για τις δισκόπλακες, κράνος 15ετίας που να ταιριάζει με τα χρώματα κλπ δείχνουν σε πολλούς ότι έχεις βασικές ελλείψεις σε γνώσεις. Όλοι έχουμε, και προσπαθούμε να τις καλύψουμε. Εσύ νομίζεις ότι στην λένε επειδή έχεις 250. Να είσαι σίγουρος πως αν είχες 1250 θα στην έλεγαν χειρότερα.
Μην μπούμε σε λεπτομέρειες κόσμιας και κοσμιοτάτης συμπεριφοράς. Σε ένα φόρουμ υπάρχουν κάποιοι λεπτοι κανόνες ευγένειας. Ακόμα και αν έχεις δίκιο δεν μπορείς να πεις σε κάποιον τραυματία "καλά έπαθες".
Γιατί αυτό λες. Δεν χαϊδεύεις αυτιά. Ούτε τσούζει ο λόγος σου. Γίνεσαι κακός.
Τεσπα. Εσύ ξέρεις προφανώς καλύτερα. Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν σ΄εχει προβληματίσει καθόλου η αντίδραση στα ποστ σου.
Καμμιά σκέψη του στυλ "ρε μπας και δεν είναι έτσι όπως νομίζω?" δεν σου ΄χει περάσει απ΄το μυαλό?
Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης
byr0n
devil's animal
26/09/2007, 21:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πλανάσαι πλάνην οικτράν.
Το ΑΧ και η συντριπτική πλειοψηφία των καθημερινων μοτοσυκλεττών είναι ΓΤΠ μετά από κάποια χρόνια και κάποιες χιλιαδες χιλιόμετρα.
Με την δουλειά και τα λεφτά που έριξες (και μαγκια σου) ότι 3μπούρδελο και αν έπεφτε στα χέρια σου θα το έκανες καινούργιο (και ξανά μαγκιά σου)
Για το ΑΧ club μη τρελλένεσαι . Club και φόρουμ υπάρχουν για άπειρα μοντέλα, επιτυχημένα ή πατατες, καινούργια ή παλιά. Δεν λέει τίποτα.
Δεν είναι ότι τα λες χύμα φίλε. Είναι σε ποιούς τα λες χύμα. Ο λόγος σου πολλές φορές είναι γεμάτος έπαρση και αμετροέπεια.
Πολλοί από τους χρήστες έχουν κάνει χιλιάδες χλμ, έχουν χάσει φίλους, έχουν ταλαιπωρηθεί με τραυματισμούς, έχουν λύσει 800 φορές τα μηχανάκια τους, και όταν απευθύνεσαι σε αυτούς, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα της ορθότητας του λόγου σου, τις προσωπικές σου εμπειρίες (βλέπε θέματα οδήγησης), ή την επαγγελματική σου ιδιότητα (τέλειος ηλεκτρολογος), προκαλείς την αντίδραση απλά και μονο γιατί λές φίφες.
Είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι (μαλλον όχι) παραδείγματα του στυλ, φέρε μου αμάξι να το σηκώσω με τον κατάλληλο μοχλό, λάστιχα James Bond, μπράσσο για τις δισκόπλακες, κράνος 15ετίας που να ταιριάζει με τα χρώματα κλπ δείχνουν σε πολλούς ότι έχεις βασικές ελλείψεις σε γνώσεις. Όλοι έχουμε, και προσπαθούμε να τις καλύψουμε. Εσύ νομίζεις ότι στην λένε επειδή έχεις 250. Να είσαι σίγουρος πως αν είχες 1250 θα στην έλεγαν χειρότερα.
Μην μπούμε σε λεπτομέρειες κόσμιας και κοσμιοτάτης συμπεριφοράς. Σε ένα φόρουμ υπάρχουν κάποιοι λεπτοι κανόνες ευγένειας. Ακόμα και αν έχεις δίκιο δεν μπορείς να πεις σε κάποιον τραυματία "καλά έπαθες".
Γιατί αυτό λες. Δεν χαϊδεύεις αυτιά. Ούτε τσούζει ο λόγος σου. Γίνεσαι κακός.
Τεσπα. Εσύ ξέρεις προφανώς καλύτερα. Απλά μου κάνει εντύπωση που δεν σ΄εχει προβληματίσει καθόλου η αντίδραση στα ποστ σου.
Καμμιά σκέψη του στυλ "ρε μπας και δεν είναι έτσι όπως νομίζω?" δεν σου ΄χει περάσει απ΄το μυαλό?
byr0n
και εσυ πολυ καλα τα λες.
kiriakost
26/09/2007, 21:59
byr0n
Μάλλον τα έχεις μπερδεμένα ... στις παρέες και στο ίντερνετ , δεν αλλάζεις τους ανθρώπους , απλά μοιράζεσαι μαζί τους κάποια βιώματα σου .
Όποιος θέλει , τα εκτιμά εάν θέλει , και μονός του αποφασίζει .
Μην ψάχνεις μάταια στον κόσμο , για αντίγραφα του εαυτού σου .
Και τέλος , δεν έβαλα καμιά ερώτηση στο κείμενο που έγραψα ,
με ποιο σκεπτικό θέλεις να μάθεις το πως σκέπτομαι .
Ποιος σε έβαλε να κρίνεις , ποιος έχει δίκιο η άδικο ?
Μάλλον η περιέργεια σου !
Καλό θα ήταν να την ελέγχεις καλύτερα .
Face control , δεν δέχομαι από κανέναν .
Εαν μου έλεγε κάποιος , όλα τα παραπάνω έτσι χύμα , όπως σου απάντησα .
Θα του έλεγα ..... εεεε τότε καλά σε κάνουν και θα γελούσα .
Αυτη είναι η φυσική , ανώριμη πρώτη αντίδραση .
Η δεύτερη, και ποιο λογική αντίδραση, στα 39 μου χρόνια , θα ήταν να πω , ΣΥΓΝΩΜΗ φίλε που πήγα να μπω στην ψύχη σου , μόνο και μόνο απο περιέργεια .. εφόσον δεν έχω τέτοιο δικαίωμα !!
Και για να δεις , πόσο δίκιο έχω .. κανε μια αναζήτηση στο φορουμ στην λέξη" συγνώμη" για δεις με τα μάτια σου, πόση ΕΠΑΡΣΗ , υπάρχει δίπλα σου .
Μάλλον τα έχεις μπερδεμένα ... στις παρέες και στο ίντερνετ , δεν αλλάζεις τους ανθρώπους , απλά μοιράζεσαι μαζί τους κάποια βιώματα σου . ακριβώς!!! Τα μοιράζεσαι,δεν τους τα επιβάλεις ούτε προσπαθείς με αυτά να αποδείξεις ότι είσαι καλύτερος!!!!
Όποιος θέλει , τα εκτιμά εάν θέλει , και μονός του αποφασίζει .
Μην ψάχνεις μάταια στον κόσμο , για αντίγραφα του εαυτού σου . Δεν ψάχνει κανείς για αντίγραφα αλλά μήπως "κουκιά μασας κουκιά φτύνεις"????
Και τέλος , δεν έβαλα καμιά ερώτηση στο κείμενο που έγραψα ,
με ποιο σκεπτικό θέλεις να μάθεις το πως σκέπτομαι . Δεν νομίζω ότι σε ρώτησε πώς σκέφτεσαι για να μάθει!!!! Ίσως απλά για να σε βάλει να σκεφτείς λίγο παραπάνω!!!!
Ποιος σε έβαλε να κρίνεις , ποιος έχει δίκιο η άδικο ?
Μάλλον η περιέργεια σου !
Καλό θα ήταν να την ελέγχεις καλύτερα . Ειδικά ο Βύρων είναι που δεν έκρινε κανέναν!!!!
Face control , δεν δέχομαι από κανέναν .
Εαν μου έλεγε κάποιος , όλα τα παραπάνω έτσι χύμα , όπως σου απάντησα .
Θα του έλεγα ..... εεεε τότε καλά σε κάνουν και θα γελούσα .
Αυτη είναι η φυσική , ανώριμη πρώτη αντίδραση . Είδες τελκά που εδώ μέσα δεν είναι όλοι ανώριμοι???
Η δεύτερη, και ποιο λογική αντίδραση, στα 39 μου χρόνια , θα ήταν να πω , ΣΥΓΝΩΜΗ φίλε που πήγα να μπω στην ψύχη σου , μόνο και μόνο απο περιέργεια .. εφόσον δεν έχω τέτοιο δικαίωμα !!Δεν θέλει κανείς να μπει στην ψυχή σου, ούτε να σε φάει, ούτε να σου κάνει πόλεμο! Απλά πρόσεχε κι εσύ κάποια πράγματα γιατί τουλάχιστον είμαστε οι περισσότεροι με μηχανές και για 5-10 πράγματα ξέρουμε κι εμείς!!!
Και για να δεις , πόσο δίκιο έχω .. κανε μια αναζήτηση στο φορουμ στην λέξη" συγνώμη" για δεις με τα μάτια σου, πόση ΕΠΑΡΣΗ , υπάρχει δίπλα σου . Για το τελευταίο ψάξε και στη λέξη sorry γιατί πολλοί την χρησιμοποιούν για συντομία!!!!
Μπορείς να δεις ότι τα προκαλείς τα πράγματα κάποιες φορές με αυτά που γράφεις????
:confused: :confused: :confused:
kiriakost
26/09/2007, 23:01
Εαν νοιώθεις καλύτερα, μετά από τα όσα έγραψες , ξεγελάς το εαυτό σου .. όχι εμένα .
Τα μικρά παιδάκια , δεν παραδέχονται τα σφάλματα τους , και δείχνουν συνέχεια τους άλλους .
Άνοιξες το στόμα σου , και με έβρισες , πέρα από τις όσες κοροϊδίες ξεφώνισες .
Είσαι απαράδεκτη , είναι ντροπή για μια κοπέλα να έχει την δικιά σου συμπεριφορά και αντίδραση .
Και άμα δεν αντέχεις τις απαντήσεις μου , να μην απαντάς .... είναι μια έξυπνη λύση εάν το καλοσκεφτείς .
Οτι δεν είσαι τέλεια το ξέρουμε , ότι είσαι τόσο ατελείς , τώρα το συνειδητοποιούμε !!
Εαν νοιώθεις καλύτερα, μετά από τα όσα έγραψες , ξεγελάς το εαυτό σου .. όχι εμένα .
Τα μικρά παιδάκια , δεν παραδέχονται τα σφάλματα τους , και δείχνουν συνέχεια τους άλλους .
Είσαι απαράδεκτη , είναι ντροπή για μια κοπέλα να έχει την δικιά σου συμπεριφορά και αντίδραση .
Και άμα δεν αντέχεις τις απαντήσεις μου , να μην απαντάς .... είναι μια έξυπνη λύση εάν το καλοσκεφτείς .
Οτι δεν είσαι τέλεια το ξέρουμε , ότι είσαι τόσο ατελείς , τώρα το συνειδητοποιούμε !!
Ερώτησης....... τώρα πού ένοιωσες ότι απειλήσαι από αυτά που έγραψα και έκανες τέτοια επίθεση??? Δεύτερη ερώτησης........ Το ότι σε έβρισα ή σε κορόιδεψα καλήτερα να δεις γιατί το έκανα και πάνω σε τι θέματα!!!! Δεν είμαι παράλογη να βρίζω τον κόσμο χωρίς λόγο!!! Αν ήταν έτσι θα ήμουν σε κλινική για ψυχοπαθείς!!!! Τρίτη ερώτησης.......σου είπε κανείς ότι είμαι κοπέλα της εκκλησίας??? Όχι μάλλον! Οδηγάω μηχανή, κάνω ταξίδια, πατάω στα πόδια μου και η συμπεριφορά μου προσαρμόζεται ανάλογα με το τί έχω απέναντι μου!!!! Τέταρτη ερώτησης.........Σου έχω δείξει ότι δεν αντέχω τις απαντήσεις σου??? Μπααααααααααααα, άκυρο συμπέρασμα!!!
Πάντως καλό είναι καμιά φορά αντί να κοιτάμε την καμπούρα του απέναντι να γυρίζουμε και να βλέπουμε και την δικιά μας!!!! Είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη, αλλά κι εσύ είσαι άνθτωπος και κάνεις λάθη!!! Μη ζητάς να έχουν οι άλλοι μια όποια στάση απέναντί σου όταν κάνεις πολύ χειρότερα!!!!!
Κι εμένα με έχουν δουλέψει εδώ μέσα και πολλούς άλλους!!!! Αλλά πίστεψέ με κατάφερα και συνυπάρχω!!!! Ίσως γιατί είδα που είχα λάθος και είδαν και οι άλλοι ότι μπορώ και βλέπω!!!!!
:smokin:
el_hymador
26/09/2007, 23:20
δεν με ενδιαφερει για τα αλλα που συζητατε, ομως εχοντας στην κατοχη μου για 2 χρονια AX-1 πριν πολυ καιρο, θα πω οτι προκειται περι εξαιρετικης μοτοσικλετας.
Μπορει να θεωρειται ξεπερασμενο, μπορει να θυμιζει αρχαιλογια, αλλα ειναι απιστευτα πρακτικο στην πολη, απιτευτα αξιοπιστο, ανετο , δυνατο και θα ελεγα ομορφο αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο θεμα...
φυσικα μιλαμε παντα για ενα 4Τ 250κ.εκ. μονοκυλινδρο entry-level μηχανακι και οχι για enduro η motard... μην τα μπερδευουμε τα πραγματα και να τα εξεταζουμε στην παραγματικη τους διασταση.
Ακομα και σημερα στεκεται μια χαρα και πιστευω οτι ποτε δεν βγηκε καποιο μηχανακι ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ που να το εχει ξεπερασει.....για να μην παρεξηγηθω επαναλαμβανω οτι μιλαμε για μονκυλινδρα on-off γενικης χρησης 250κ.εκ
μπορει το ΚLX να πηγαινε καλυτερα στο χωμα, μπορει το Anhelo να ηταν πιο δυνατο, αλλα κανενα δεν ειχε τον πολυμορφικο χαρακτηρα του AX-1 που τα εκανε ολα και συνεφερε!!
αυτα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
δεν με ενδιαφερει για τα αλλα που συζητατε, ομως εχοντας στην κατοχη μου για 2 χρονια AX-1 πριν πολυ καιρο, θα πω οτι προκειται περι εξαιρετικης μοτοσικλετας.
...................
αυτα.
ΟΚ δεκτόν!!! Κι εγώ έχω ένα ΤΤ-R 250cc του 97 εδώ και τέσσερα χρόνια και το γουστάρω!!!!
Αλλά μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα!!!! όταν μου ξεφουσκωσε το λάστιχο τραγουδούσα το "τραμπα-τραμπαλίζομαι......" Δεν έχουμε κάτι με το μηχανάκι!!!!! Με τις υπερβολές που γράφονται από κάποιους έχουμε!!!!
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Μπορει να θεωρειται ξεπερασμενο, μπορει να θυμιζει αρχαιλογια, αλλα ειναι απιστευτα πρακτικο στην πολη, απιτευτα αξιοπιστο, ανετο , δυνατο και θα ελεγα ομορφο αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο θεμα...
φυσικα μιλαμε παντα για ενα 4Τ 250κ.εκ. μονοκυλινδρο entry-level μηχανακι και οχι για enduro η motard... μην τα μπερδευουμε τα πραγματα και να τα εξεταζουμε στην παραγματικη τους διασταση.
Ακομα και σημερα στεκεται μια χαρα και πιστευω οτι ποτε δεν βγηκε καποιο μηχανακι ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ που να το εχει ξεπερασει.....για να μην παρεξηγηθω επαναλαμβανω οτι μιλαμε για μονκυλινδρα on-off γενικης χρησης 250κ.εκ
μπορει το ΚLX να πηγαινε καλυτερα στο χωμα, μπορει το Anhelo να ηταν πιο δυνατο, αλλα κανενα δεν ειχε τον πολυμορφικο χαρακτηρα του AX-1 που τα εκανε ολα και συνεφερε!!
αυτα.
φιλτατε το θέμα δεν είναι η μηχανή......
αλλά τα λογικά και τ'άλογα που λέγονται γύρω απο τη μηχανή...
κάποιες φορές πρέπει να έχουμε και λίγο επίγνωση του τι λέμε
και να φροντίζουμε για την μείωση της υπεροψίας και του
"εγώ".......
αυτά ετσι απλά για την τάξη των πραγμάτων......
όσο για μένα..... εν οιδα οτι ουδέν οιδα.....
makis206
26/09/2007, 23:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
και εσυ πολυ καλα τα λες.
Κι εσύ Σταύρο μου δεν τα λες άσχημα πάντως..:lol: :lol:
πάντως καλό είναι αφού υποδεικνύεις στους άλλους κάποια
πρότυπα συμπεριφοράς , να δίνεις πρώτος το καλό παράδειγμα
ακολουθώντας παρόμοια συμπεριφορά κι όχι συνεχίζοντας
μια τακτική και διαιωνίζοντας μια διαμάχη.....απλά κάνοντας
συνεχώς μάθημα στους άλλους και βέβαια ασκώντας κριτική
με κάθε τρόπο......μ'αυτη την τακτική προκαλείς την κριτικη
και τα σχόλια των γύρω σου....
μήπως τελικά ενδόμυχα αυτό αποζητάς...???
αυτά απλά και χωρίς ίχνος υπονοούμενου, σπόντας, ειρωνίας
και χλευασμού....
kiriakost
26/09/2007, 23:50
Ο el_hymador , εξέφρασε τα γεγονότα , χωρίς συναίσθημα .
Ήταν όμορφο εκ μέρους του για πρακτικούς λόγους.
Να θυμούνται οι παλιοί , και να μαθαίνουν οι καινούργιοι . :)
Και για το θέμα ελαστικά , καλά θα κάνουν οι καινούργιοι , να πάνε στην Brigestone να μάθουν τι στο καλό είναι τα λάστιχα σειράς TW 39 - TW 40 .
Και έπειτα να ματαέρθουν :D για να δώσουν εξετάσεις .
Βγάζουμε που βγάζουμε, τα μάτια μας , να μαθαίνουμε και τίποτις :)
Έχουνε πεινάσει οι λαστιχάδες από τα ΑΧ-1 , μόνο αυτό έχω να πω .
kiriakost
26/09/2007, 23:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από melenia
θΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ τις κυρίες χωρίς δίπλωμα ψυχολόγου , ή ακόμα και με δίπλωμα , να ψάξουν αλλού για πελατεία .
θΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ τις κυρίες χωρίς δίπλωμα ψυχολόγου , ή ακόμα και με δίπλωμα , να ψάξουν αλλού για πελατεία .
όταν δεν έχεις να εκφράσεις άποψη με επιχειρήματα
γίνεσαι εριστικός....
όσο για την πελατεία ......έχεις καταθέσει τόσα στο
να βρείς καθρέφτες με προδιαγραφές που δε νομίζω
να σου έχει μείνει τίποτα για να πληρώσεις τις
πολύτιμες συμβουλές μου τις οποίες φυσικά
δεν χαρίζω αλλά ούτε και χαραμίζω.....
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Και για να δεις , πόσο δίκιο έχω ..
Τρικυμία εν Κρανίω ΡΠΜ.....:rolleyes:
kyriakost αν απ΄όσα έγραψα (μαλ@κία μου), αυτό που κατάλαβες είναι ότι μ΄ενδιαφέρει η περίπτωση σου (από ψυχαναλυτικής και κλινικής άποψης) θα σ΄απογοητεύσω......:sad:
Τα εσώψυχα σου μου είναι παντελώς αδιάφορα :D.
Στο θέμα αν σε κρίνω ή όχι...... :rolleyes: .
Όταν γράφουμε κάτι και ιδιαίτερα αν έχει να κάνει με τεχνικά ή με οδήγηση που τα πράγματα είναι συγκεκριμένα και απόλυτα, είμαστε έρμαια στην κριτική των άλλων. Ιδιαίτερα αν πετάμε τέτοιες μαλακίες που θα μας μούτζωναν και καλόγριες την Μεγάλη Παρασκευή.
Τα μοναδικά σχόλια που έχω κάνει σε ποστ σου αφορούν τέτοιες περιπτώσεις. Κάποιες φορές προσπάθησα και να βοηθήσω (sag πχ), αλλά ......
(τι να πει κι ο oldman δηλαδή που έχει γράψει ένα εξαιρετικό κείμενο για το sag, και εσύ έψαχνες σε αμερικάνικα site να βρείς άλλο τρόπο. Και αφού βρήκες ρύθμισες το sag με το οδηγό το πλαίνό σταντ και αν πατάει κάτω :eyepop:
Και για το θέμα ελαστικά , καλά θα κάνουν οι καινούργιοι , να πάνε στην Brigestone να μάθουν τι στο καλό είναι τα λάστιχα σειράς TW 39 - TW 40 .
Και έπειτα να ματαέρθουν :D για να δώσουν εξετάσεις .
Βγάζουμε που βγάζουμε, τα μάτια μας , να μαθαίνουμε και τίποτις :)
Έχουνε πεινάσει οι λαστιχάδες από τα ΑΧ-1 , μόνο αυτό έχω να πω .
:rotflmao: :rotflmao: Τα ΤW δεν είναι κάτι πατσαβούρια με τακουνάκι καιτσ ....?
Μην το ψάχνεις ρε φίλε. Αμα θές αντοχή στην αιωνιότητα ψάξε να βρείς Barum.!!! Τα είχα πριν 20 χρόνια σε ένα XR 350 και μετά από 5 ιδιοκτήτες και 6 μοτέρ αυτά είναι ακόμα κοτσονάτα !!!
Νο hard feelings m8..... :wave2:
@Maira -> just forget it my dear.
+10000
εδω τα λεει ολα:wave2:
όταν δεν έχεις να εκφράσεις άποψη με επιχειρήματα
γίνεσαι εριστικός....
όσο για την πελατεία ......έχεις καταθέσει τόσα στο
να βρείς καθρέφτες με προδιαγραφές που δε νομίζω
να σου έχει μείνει τίποτα για να πληρώσεις τις
πολύτιμες συμβουλές μου τις οποίες φυσικά
δεν χαρίζω αλλά ούτε και χαραμίζω.....
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
στον άλλο να τα πεις που είδε ΑΧ και το έριξε στην υπεράσπιση:rotflmao:
OrEsTiS82
27/09/2007, 00:51
KuriakoSt τι θα γινει με εσενα ; εχεις αναστατωσει τις Γυναικες του moto.gr !!!
τα χωνει η Maira, μετα η Melenia,και θα ακολουθησουν λογικα και αλλες, ρε μηπως ειναι θαυμαστριες σου και μας το κρυβεις;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
τα χωνει η Maira, μετα η Melenia,και θα ακολουθησουν λογικα και αλλες, ρε μηπως ειναι θαυμαστριες σου και μας το κρυβεις;
ετσι ειναι ο σωστος ο αντρας
πρεπει να τα χωνει :rotflmao:
για να πουμε και καμια μλκια και να spamαρουμε
έχεις καταθέσει τόσα στο
να βρείς καθρέφτες με προδιαγραφές
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Objects in the mirror are closer than they apear :alien:
οχι ακριβώς......απλά αν ήταν το βιολί πουλί θα το παίζανε πολλοί... :a022:
kiriakost
27/09/2007, 00:58
Μάλιστα .
Λοιπών, το θέμα αυτό κλείνει εδώ .
Να ευχαριστήσω τον φίλο mourgako .
Με τον οποίο έχουμε μιλήσει , μια ώρα στο κινητό τηλέφωνο , πριν μερικούς μήνες .
Οπου μπορεί να πλήρωσα γύρω στα είκοσι ευρώ , εκείνο το τηλεφώνημα ,
αλλά έκανα έναν καλό φίλο , εφόσον είχαμε την δυνατότητα της αμεσότητας στην επικοινωνία, όπου επέφερε την αλληλοκατανόηση .
Κάτι που το ίντερνετ στερείτε . (αμεσότητα)
Στην Ελλάδα έχουμε το μειονέκτημα , να σεβόμαστε μόνο όσους γνωρίζουμε καλά .
Εγω πάντως βρήκα βήμα , και εξηγήθηκα στον βαθμό που ήθελα , παρουσιάζοντας την άποψη μου .
Οι ενδιαφερόμενοι πήραν το μήνυμα, και ας κάνουν ότι τους φωτίσει ο θεός .
Ετσι λοιπών , πάμε για άλλα .
Ποιο σημαντικά , και ποιο μεγάλα . :wave2:
οχι ακριβώς......απλά αν ήταν το βιολί πουλί θα το παίζανε πολλοί... :a022:
οχι μωρο μου
η αποψη ειναι σαν την κω#@$%$α ολοι εχουν απο μια
αυτος γιατι εχει πολλες:bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
οχι μωρο μου
αυτος γιατι εχει πολλες:bigcry:
γιατί κλέβεις τις ατάκες??????
γιατί κλέβεις τις ατάκες??????
γιατι εχω και εγω μια:D
Aka Dirty Harry.....
106326
ειστε τουλαχιστον κακοι :sad: :sad:
kiriakost
27/09/2007, 01:07
Ρετάλια , σπαμάρετε ασύστολα , και δεν σας προλαβαίνω . :D
Το μόνο που έχω να πω , είναι ότι είμαι πολύ ωραίος άνδρας για τα κιλά μου .
Και δεν χρειάζομαι ρόδα , για να ρίξω γυναίκα .
Οταν έβαλα την δίμετρη ξανθιά νορβηγέζα , πάνω στο ΑΧ-1 όταν ήμουν Σκιάθο .
Τα καμάκια του χωριού έκοψαν φλέβες ... Οεοοοοο :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ειστε τουλαχιστον κακοι :sad: :sad:
αλλά είμαστε σκόρπιοι που λέει και το άσμα:cry:
Μάλιστα .
Λοιπών, το θέμα αυτό κλείνει εδώ .
Να ευχαριστήσω τον φίλο mourgako .
Με τον οποίο έχουμε μιλήσει , μια ώρα στο κινητό τηλέφωνο , πριν μερικούς μήνες .
Οπου μπορεί να πλήρωσα γύρω στα είκοσι ευρώ , εκείνο το τηλεφώνημα , δεν σε τιμά ιδιαίτερα να λές οτι απέκτησες ενα φιλο αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ να λες μπροστά σε όλους πόσα ξόδεψες γι'αυτόν στο κινητό....
αλλά έκανα έναν καλό φίλο , εφόσον είχαμε την δυνατότητα της αμεσότητας στην επικοινωνία, όπου επέφερε την αλληλοκατανόηση .
Κάτι που το ίντερνετ στερείτε . (αμεσότητα)
πού είναι το δικό σου καλό παράδειγμα στους λοιπούς αδαής...???
Εγω πάντως βρήκα βήμα , και εξηγήθηκα στον βαθμό που ήθελα , παρουσιάζοντας την άποψη μου .αδιαφορώντας βεβαίως για την άποψη των άλλων......
Οι ενδιαφερόμενοι πήραν το μήνυμα, και ας κάνουν ότι τους φωτίσει ο θεός . το αυτό και σε σένα.....
Ποιο σημαντικά , και ποιο μεγάλα . :wave2: να'σαι καλά....
:look: ποιο ασμα μπρε???ποτε θα φαμε κοτοπουλο εκει θυμασε? ωραια ητανΕ
:D :D
kiriakost
27/09/2007, 01:13
Σε έχω ξετρελάνει ... δεν εξηγείτε αλλιώς , οτι ακόμα επιμένεις να με κάνεις άνθρωπο :D
Aka Dirty Harry.....
πές του τα.....
τόσο καιρό του λές οτι είναι ατάκα
Κλιντ Ιστγουντ και δεν με πιστεύει.....
νομίζει οτι ειναι δική του.....
νομίζει οτι ειναι δική του.....
μα την εχω πισω μου :bigcry:
σκόρπιοι ή σ κ ο ρ π ι ο ί ? ? ?
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
orizontas
27/09/2007, 01:17
απαπαπαπα!!!!!
αν το βλεπα πο=ποιο νωριρσ θα ειχα αγορασει
:a014: :a014:
δεν εχω μιλησει ποτε με το κυρ κυριακο
απλα εχω δει πολλες συζητησεις και θεματα που λαμβανει μερος ....
ρε κυριακοφιλτατε ....
λιγο ποιο cool !!!!
ρε μουργο εσυ που στο καλο εισαι ....
μια φορα στο τοσο σε βλεπουμε και αναβεις φωτιες .....μ
ειρηνη παιδια ...
και κυριακο εισαι και συναδελφος ...... ...
τυποι σαν εμας εχουμε κουλτουρα δεν δινουμε σημασια στα
αληταμπουρα μηχανοβια πλασματα ....
κατσε γιατι θα μου το σβησουν και αυτο...
η γνωμη μου ειναι ....οτι οντοσ κυρ ... λιγο ποιο κουλ ///
και δεν ειναι σωστο αυτο που λες ....
εμενα αυτη ειναι η απψη μου και δεν με ενδιαφερει των αλλω ...
η το ειμαι ο καλυτεροσ ηλεκτρ η ο καλυτεροσ σε κατι αλλο.....
και να ξερεις κατι παντα ακους και σεβεσαι την αποψη του αλλου ...
ισως αυτη η αποψη σε κανει να δεις απο αλλη οπτικη γωνια καποια πραματα που
μεν ειναι σωστα οπως τα ξερεις αλλα υπαρχει παντα και η αλλη πλευρα ...
και μην επιτιθεσε στην ολη συζητηση ...
ολο τα θεμα αφορα πιστευω ολουσ μας ... σαν παρεα ...
ολοι μας ειμαστε ισως αποτομοι ...
απολητοι ....
ασφαλτοι πολλες φορες ...
τι ναπω
και η ειρωνια .....και οι τσακομοι ειναι μεσα στο παιχνιδι
απο οτι εχω καταλαβει εδω μεσα ρε παιδια
και εγω ειμαι αυτος που ειμαι και μπραβο σας που με δεχτηκατε ...
και εσεις εισαστε αυτοι που εισαστε και ολοι μαζι κανουμε την διαφορα
και γουσταρουμε εδω μεσα ....
γαμω το κρασι που ειπια δεν μπορω να βγαλω νοημα σε αυτα που
θελω να πω ... ......
χεστο ασε θα τα πουμε αυριο....
.
.
.
.
.
.
ολοι απο την δικη μας πλευρα εχουμε δικιο ......
αλλα αν δουμε και την πλευρα του αλλου θα εχουμε κανει πολλα
βηματα βελτιωσης μπρωστα ... τοσο για τον εαυτο μας οσο και για ολη
αυτη την ομορφη παρεα που λεγεται ..........
MOTO.GR
:beer: :beer:
ΦΙΛΙΚΑ ....ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ
θα με πάρετε και μένα...?????
:eek: :eek: :eek:
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
απαπαπαπα!!!!!
:uplate: :uplate: :uplate:
θα με πάρετε και μένα...?????
:eek: :eek: :eek:
αμε!
:blush: :blush: :blush:
106327
αμε!
:blush: :blush: :blush:
οκ προσπαθησα δε μου παει το ροζουλι και το κοριτσιστικο προσπαθησα ομως και η προσπαθεια μετρα
:smokin: :smokin:
blackbusa
27/09/2007, 01:20
Μάλιστα .
Εγω πάντως βρήκα βήμα , και εξηγήθηκα στον βαθμό που ήθελα , παρουσιάζοντας την άποψη μου .
Οι ενδιαφερόμενοι πήραν το μήνυμα, και ας κάνουν ότι τους φωτίσει ο θεός .
Ποιο σημαντικά , και ποιο μεγάλα . :wave2:
Σε ολο τον κοσμο σεβομαστε αυτους που δεν λενε μπουρδες........η και να πουνε δεχονται το λαθος τους......και δεν κανουν τους μαγκες στους δηθεν μικρους σε ηλικεια.......και στους μεγαλους απαντανε σαν κοτες.....
απαπαπαπα!!!!!
:a014: :a014:
δεν εχω μιλησει ποτε με το κυρ κυριακο
απλα εχω δει πολλες συζητησεις και θεματα που λαμβανει μερος ....
ρε κυριακοφιλτατε ....
λιγο ποιο cool !!!!
ρε μουργο εσυ που στο καλο εισαι ....
μια φορα στο τοσο σε βλεπουμε και αναβεις φωτιες .....μ
ειρηνη παιδια ...
και κυριακο εισαι και συναδελφος ...... ...
τυποι σαν εμας εχουμε κουλτουρα δεν δινουμε σημασια στα
αληταμπουρα μηχανοβια πλασματα ....
κατσε γιατι θα μου το σβησουν και αυτο...
η γνωμη μου ειναι ....οτι οντοσ κυρ ... λιγο ποιο κουλ ///
και δεν ειναι σωστο αυτο που λες ....
εμενα αυτη ειναι η απψη μου και δεν με ενδιαφερει των αλλω ...
η το ειμαι ο καλυτεροσ ηλεκτρ η ο καλυτεροσ σε κατι αλλο.....
και να ξερεις κατι παντα ακους και σεβεσαι την αποψη του αλλου ...
ισως αυτη η αποψη σε κανει να δεις απο αλλη οπτικη γωνια καποια πραματα που
μεν ειναι σωστα οπως τα ξερεις αλλα υπαρχει παντα και η αλλη πλευρα ...
και μην επιτιθεσε στην ολη συζητηση ...
ολο τα θεμα αφορα πιστευω ολουσ μας ... σαν παρεα ...
ολοι μας ειμαστε ισως αποτομοι ...
απολητοι ....
ασφαλτοι πολλες φορες ...
τι ναπω
και η ειρωνια .....και οι τσακομοι ειναι μεσα στο παιχνιδι
απο οτι εχω καταλαβει εδω μεσα ρε παιδια
και εγω ειμαι αυτος που ειμαι και μπραβο σας που με δεχτηκατε ...
και εσεις εισαστε αυτοι που εισαστε και ολοι μαζι κανουμε την διαφορα
και γουσταρουμε εδω μεσα ....
γαμω το κρασι που ειπια δεν μπορω να βγαλω νοημα σε αυτα που
θελω να πω ... ......
χεστο ασε θα τα πουμε αυριο....
.
.
.
.
.
.
ολοι απο την δικη μας πλευρα εχουμε δικιο ......
αλλα αν δουμε και την πλευρα του αλλου θα εχουμε κανει πολλα
βηματα βελτιωσης μπρωστα ... τοσο για τον εαυτο μας οσο και για ολη
αυτη την ομορφη παρεα που λεγεται ..........
MOTO.GR
:a012: :a012: :a012:
να σε ρωτήσω κάτι ήσουν στο νομό ηλείας με τις φωτιές?????
:look: :look: :look:
OrEsTiS82
27/09/2007, 01:21
Οταν έβαλα την δίμετρη ξανθιά νορβηγέζα , πάνω στο ΑΧ-1 όταν ήμουν Σκιάθο .
Τα καμάκια του χωριού έκοψαν φλέβες ... Οεοοοοο :lol:
ωωωωωωωωωωωωωωω αυτες ειναι δηλωσεις !!!!!!!!!!!
ανεβασε καμια φωτο να σε δουμε αγκαλια με το νιμού πανω στο μοτοσακο!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωωωωωωωωωωωωωωω αυτες ειναι δηλωσεις !!!!!!!!!!!
δηλώσεις μπορεί να κάνει ο καθένας ....
προσφατο παράδειγμα προεκλογικές δηλώσεις.....!!!
άλλωστε οτι δηλώσεις είσαι....
kiriakost
27/09/2007, 01:24
απαπαπαπα!!!!!
:a014: :a014: ...........................................................:beer: :beer:
Κοίταξε να δεις , βρισκωμαι και εγώ σε ένα μεταβατικό στάδιο .
Σήμερα τραγουδούσα όλη μέρα στην δουλειά το BORN TO BE WILD ... STEPPENWOLF
Ισως εάν κολοπαιδαρεύσω λιγάκι , να μπω στο κλίμα της παρέας ευκολότερα . :D
πόσα ξόδεψες γι'αυτόν στο κινητό....
ασε που για μια στιγμη νομιζα πως ειχε παρει ο αλλος τηλ.
και μου ηρθε καπως
τι να σου λεω τωρα για το ασμα
για το ποποπουλο οποτε περασετε απο τα μερη μας εδω γυρω θα ειμαι και εγω:beer:
οκ προσπαθησα δε μου παει το ροζουλι και το κοριτσιστικο προσπαθησα ομως και η προσπαθεια μετρα
καλή προσπάθεια......
:winka:
OrEsTiS82
27/09/2007, 01:26
Melenia αμα δεν δω την Νορβηγεζα δε παω για υπνο! :)
Ρε Kuriakost τι να πει μια νορβηγιδα = Γιδα μπροστα σε μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ;;;;;;;
Αυτα λες μετα στα κοριτσουδια του Forum και εκνευριζονται και σε μαλωνουν!!!!!
Ελληνιδες να ανεβαζεις πανω στο εργαλειο!
καλα τα λες
ενα κοτοπουλο σου παει πιο πολυ
αντε ρε βαψε και τ Ζ ρωζαλι να δει θα το πηραξει ο αλλος παλι:rotflmao:
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΡΒΗΓΙΔΕΣ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΗ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ
σελ22 ΕΣΠΡΕΣΣΟ
106328
αντε ρε βαψε και τ Ζ ρωζαλι να δει θα το πηραξει ο αλλος παλι:rotflmao: [/B]
:eek: :eek:
ΕΣΠΡΕΣΣΟ
διπλο με λιγο γαλα ....
ζαχαρι θα βαλω εγω:D
orizontas
27/09/2007, 01:31
:a012: :a012: :a012:
να σε ρωτήσω κάτι ήσουν στο νομό ηλείας με τις φωτιές?????
:look: :look: :look:
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!
δεν τις εβαλα εγω .......εω πηγα μετα
kiriakost
27/09/2007, 01:32
Ηταν γραμματεας σε μεγάλη εταιρεία .
Ηταν αιμοδότης, ορειβάτης , και μπορείς να καταλάβεις ότι δεν ήταν χοντρή και άσχημη .
φώτο δεν θα δεις !! ;)
Περιεργοαργόσχολε συνάδελφε :D
Σιγα μην βάλω Ελληνίδα απάνω , με τον ... σαν ταψί , θα πάει χαμένο το Bitubo !!
διπλο με λιγο γαλα ....
ζαχαρι θα βαλω εγω:D
ναι αντε γινε καλα να με μαθεις να πηγαινω ταπα αγιο γιατι με περνανε ολοι απο πανω :sad: :sad: :sad:
OrEsTiS82
27/09/2007, 01:32
Αυτες απο τις βορειες χωρες ειναι ξενερωτες, εγω πηρα "ντόπια" και πηγα διακοπες...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ελληνιδες να ανεβαζεις πανω στο εργαλειο!
ποιά νορβηγέζα......??????
Ηταν αιμοδότης, ορειβάτης και ειχε χασει τους φακους επαφης , και μπορείς να καταλάβεις ότι δεν ήταν χοντρή και άσχημη .
φώτο δεν θα δεις !! ;)
kiriakost
27/09/2007, 01:36
ποιά νορβηγέζα......??????
Μια ξανθιά , ένα μανούλι , την λέγανε SOOL , που σημαίνει Ηλιος στα νορβηγικά .
orizontas
27/09/2007, 01:37
Κοίταξε να δεις , βρισκωμαι και εγώ σε ένα μεταβατικό στάδιο .
Σήμερα τραγουδούσα όλη μέρα στην δουλειά το BORN TO BE WILD ... STEPPENWOLF
Ισως εάν κολοπαιδαρεύσω λιγάκι , να μπω στο κλίμα της παρέας ευκολότερα . :D
οπως λεν κατι φιλοι ....εδω μεσα .....(φιλοι τσπα)
δεν θελουμε να αλαξει κανεις ....και γουσταρουμε οποιον γουσταρουμε γιατι ετσι ..
απλα τα ματια μας ποιο ανοιχτα και τοιχο τοιχο
οχι μπρουμητα ....:beer: :beer:
ασχετος οπως παντα .......
εγω παντως γουσταρω εδω μεσα .........
αντε εις υγειαν μαγκες
παντα τετοια να αναβουν τα αιματα
να γινουμε αντρες ...:rotflmao: :rotflmao:
ναι αντε γινε καλα να με μαθεις να πηγαινω ταπα αγιο γιατι με περνανε ολοι απο πανω :sad: :sad: :sad:
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ σσσσσσσσσσσσσττττ
τι ειναι αυτα που λες ρε εδω μεσα
θα μας φανε ζωντανους με αυτες τις δηλωσεις
βλεπει και ο οχι πανω απο 100
τι να πω εγω ο οχι κατω απο 100 ραμματα
OrEsTiS82
27/09/2007, 01:40
Βολτες την πηγες με την μοτοσυκλετα;;;;
"το επνιξες το κουνελι";;;;;
"επεσε φυστικι;"
"μπηκε η καλτσα στο συρταρι" η μονο βολτες;;;;;;;;;;;;
αν αντέχεις να μείνεις όλη νύχτα άγρυπνος
τι να πω
χαρά στο κουράγιο σου
kiriakost
27/09/2007, 01:40
sotpag Ρετάρει το καρμπιλατέρι σου συνάδελφε , μήπως έφυγε τελείως,
η βίδα απο το μείγμα ??? Οεοο :lol:
orizontas
27/09/2007, 01:41
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΡΒΗΓΙΔΕΣ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΗ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ
σελ22 ΕΣΠΡΕΣΣΟ
πρε συ την μεσαια την ξερω ρε ....
ρε συ η δικια μου ....
και μου λεγε οτι ηταν δημοσιος υπαληλος .....
αχχχχχ .....μια σφαλιαρα να φαω απο αυτην εμεινα ο καθολου....
Βολτες την πηγες με την μοτοσυκλετα;;;;
οχι ρε τι λεμε 3 μηνες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=41067)
Ηταν αιμοδότης, ορειβάτης , και μπορείς να καταλάβεις ότι δεν ήταν χοντρή και άσχημη .
φώτο δεν θα δεις !! ;)
Σιγα μην βάλω Ελληνίδα απάνω , με τον ... σαν ταψί , θα πάει χαμένο το Bitubo !!
μία γραμματέας
μία αιμοδότης
και μία ορειβάτης....
τρείς λοιπόν.....πηγαίνατε τετρακάβαλο με το ax1???
μη μου πείς οτι τις είχες δέσει και με το χταπόδι για
να μη φύγουν όταν πήγαινες με μεγαλες ταχύτητες...???
αν δεν το έκανες σκέψου το είναι καλή ιδέα......
το έκανε και κάποιος άλλος με ax1 ......
πάντως σαν ανέκδοτο φαντάζει το πιο πάνω.....
...."μια φορά ήταν μία γραμματέας,μια αιμοδότης και μια ορειβάτης..."
ή τι κοινό έχουν μια γραμματέας,μια αιμοδότης και μια ορειβάτης.....
βρέθηκαν το καλοκαίρι στη σκιάθο......
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
blackbusa
27/09/2007, 01:44
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :lol: :bigcry: :rotflmao:
SOOL=????
ΜΗΠΩς ΗΤΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΛΑ???
φοραγε και την παραδοσιακη στολη??
106329