PDA

View Full Version : Και τώρα τι κάνουμε... Στέλιο μου;;;;

Σελίδες : 1 [2]

675
16/10/2007, 23:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
τι να πω ρε π$# μου στην αρχη το πειρα για πλακα

αλλα τι να πω

να εισαι καλα και ολα θα πανε καλα

και αν ειναι να ειστε μαζι θα ερθει πισω

τα παραμεσα τα ξερεις εσυ

αλλα το σιγουρο ειναι ενα

μετα την επιδημια με τα ατυχηματα ηρθαν οι χωρισμοι:(

:sad:

ευχες κι απο μενα ...

sotpag
17/10/2007, 00:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΔΕΝ επέλεξα τίποτα. Λάθη και σφάλματα έκανα όπως κάνουν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι!
Τα δικά μου όμως για την συγκεκριμένη σχέση και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν δυσβάσταχτα!!!
Γι αυτό κλαίω και χτυπιέμαι. Όχι μόνο γιατί τα έκανα αλλά γιατί τα έκανα στον άνθρωπο αυτόν.
Και να υπενθυμίσω κάτι ξανά και τελευταίο.
Το ότι έχω ΕΠΙΛΕΞΕΙ να μην αναφερθώ στα δικά της σφάλματα ΔΕΝ σημαίνει πως αυτά ΔΕΝ υπάρχουν! Σέβομαι τη θέση της δεν την ξέρει κανείς δεν είναι παρούσα και ΔΕΝ μιλάω.
Παίρνω λοιπόν όλη την ευθύνη εγώ και μιλάμε για μένα.
Κατά τα άλλα δίκιο έχεις είναι περίοδος πένθους και θλίψης δυστυχώς ως άνθρωπος αργώ να ξεπεράσω τα σφάλματα μου θα αργήσω να ξεπεράσω αυτό που έκανα αλλά ελπίζω να μάθω για να μην ξανακάνω.

ρε Στελιο το να μαθεις και να μην ξανακανεις τα ιδια ειναι το μονο που θα σου μεινει

αρκη να μην κανει αλλα λαθη αργοτερα στην προσπαθεια σου να μην κανεις τα ιδια

γιατι αυτα θα ειναι σε βαρος σου και θα τα βγαλεις στην πορεια

αλλα το να λες πως μονο ΕΣΥ φταις ειναι λαθος

καταλαβαινω πως το λες αλλα δεν ειναι ετσι

το μονο που θα σου φερεις ειναι πονο, κατι που μεσα σου το ζητας τωρα... γιατι θελεις να βγαλεις μια ακρη

αλλα σου λεω ΔΕΝ ειναι ετσι και το ξερεις

οποτε κανε υπομονη και ο χρονος θα τα κανει ολα:wave2:

σκεψου τι αλλα εχεις περασει και εισαι τωρα γερος

bartlal
17/10/2007, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος!
:beer: :beer: :beer: :beer:

ΛΑΘΟΣ!

:rolleyes:

Ο χρονος ειναι ο χειροτερος γιατρος.
Σε καιει,σε σκορπαει και σε παγωνει.
Μα εσυ σε λιγο δν θα βρισκεσαι εδω.
Καποιοι αλλοι θα παλευουν με τη σκονη.
Θελεις ξανα να αποτελειωσεις μοναχος,ενα ταξιδι που ποτε δν τελειωνει.
Κατω απ'τα ρουχα σου ξυπναει ο πιο παλιος θεος.
Μες στις βαλιτσες σου στριμωχνονται ολοι οι δρομοι.
Ποιοι χαρτες σου ζεστανανε ξανα το μυαλο?
Ποιες θαλασσες στεγνωνουν στο μικρο σου κεφαλι?
Ποιος ανεμος σε παιρνει πιο μακρυα απο εδω?
Πες μου ποιο φοβο αγαπησες παλι?
Σε ποιο ονειρο σε ξυπνησαν βρεγμενο,λειψο?
Ποιοι δαιμονες ποτιζουν την καινουρια σου ζαλη?
Ποιος Ερωτας σε σπρωχνει πιο μακρυα απο εδω?
Το Ονειρο που σε εφερε μια μερα ως εδω.
Σημερα καιγεται,σκουριαζει και σε διωχνει.
Μια σε κραταει στη γη.
Μια σε ξερναει στον Ουρανο.
Το ιδιο Ονειρο σε τρωει και σε γλιτωνει.
Ποια νηματα σε ενωνουν με μιαν αλλη θηλια?
Ποια κυματα σε διωχνουν απ'αυτο το λιμανι?
Ποια μοιρα σε φωναζει απο την αλλη μερια?
Ποια συννεφα σκεπασαν τη στεγνη σου καρδια?
Ποια αστερια τραγουδανε τη καινουρια σου ζαλη?
Ποιο ψεμα σε κραταει στην αληθεια κοντα?
Ποιες λεξεις μεσα σου σαπιζουν και δν θελουν να βγουν?
Ποια ελπιδα σε οδηγει στην πιο γλυκεια αυταπατη?
Ποια θλιψη σε κλωτσαει πιο μακρυα απο παντου?
Ποιος ανεμος σε παιρνει πιο μακρυα απο'δω?.........
Πες μου ποιος φοβος σε νικησε παλι???

:blush:
δεν ειναι αναγκη να πω οτι ειναι τρυπες- καινουργια ζαλη.

στελιο, αν εχεις το τραγουδι, για βαλ'το να παιζει και βαλε και 1 μπυριτσα διπλα... :blush:

Cpt. Haddock
17/10/2007, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
δεν ειναι αναγκη να πω οτι ειναι τρυπες- καινουργια ζαλη.

στελιο, αν εχεις το τραγουδι, για βαλ'το να παιζει και βαλε και 1 μπυριτσα διπλα... :blush:

:a10:

Cpt. Haddock
17/10/2007, 11:20
Βέβαια, ο Αγγελάκας έχει γράψει οτι "ακούω την αγάπη και δεν ακούω τη σκέψη μου"

Αλλά αμα τα πιασουμε όλα δε θα βγάλουμε άκρη

:lol: :lol: :lol:

gcrook
17/10/2007, 11:56
Εχω μια καλυτερη προταση...
Στελιο βαλε Tom Waits αλλα προς θεου κρυψε το περιστροψο καπου και κλειδωσε το.:look:

Cpt. Haddock
17/10/2007, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εχω μια καλυτερη προταση...
Στελιο βαλε Tom Waits αλλα προς θεου κρυψε το περιστροψο καπου και κλειδωσε το.:look:

Στέλιο αμα δε βρίσκεις το κλειδί, σου δανείζω το δικό μου :wacko:

matmat
17/10/2007, 12:40
ΛΑΘΟΣ!

:rolleyes:

Ποιος ανεμος σε παιρνει πιο μακρυα απο εδω?
Σε ποιο ονειρο σε ξυπνησαν βρεγμενο,λειψο?
Ποιοι δαιμονες ποτιζουν την καινουρια σου ζαλη?
Π

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: στον BART:winka:

ΣΤΕΛΙΟ δεν ανοίγεις κανα χάρτη να πάμε να χαθούμε κανα δυο μέρες ???

:wave2:

bartlal
17/10/2007, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a10:

εεεεε, θα ξεχασουμε και το πως ανασυγκροτιωμαστε....

....και ας χρωσταει ακομα ΚΑΤΙ ο ντουζλαμανατζης :mad:

bartlal
17/10/2007, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat

...για λουτρακι (μαιστραλι) σας κοβω να τραβιεστε αν τον αφησεις να διαλεξει μερος στο χαρτη... :sad:

matmat
17/10/2007, 13:55
...για λουτρακι (μαιστραλι) σας κοβω να τραβιεστε αν τον αφησεις να διαλεξει μερος στο χαρτη... :sad:

Εγώ να τον αφήσω να διαλέξει :evil:
ετσι άσχετος που είναι όμως ουτε που θα καταλάβει πως περάσαμε τα Βουλγαρικά :smilea:
:D

:lol: :rotflmao: :lol:

soichiro_cbf
17/10/2007, 13:58
Βρε φίλε Αλχιμιστή εντάξει χώρισες.Γιατί πρέπει να το μάθουμε κι όλοι οι υπόλοιποι που δεν σε ξέρουμε εκτός από την παρέα σου ?

Cpt. Haddock
17/10/2007, 14:00
....και ας χρωσταει ακομα ΚΑΤΙ ο ντουζλαμανατζης :mad:

+955 :mad: :mad: :mad:

nikos force
17/10/2007, 14:07
exete kanei to forum apo cosmopolitan pou asxoliotan ligo me tis mixanes se cosmopolitan-ntelo

Tropeas
17/10/2007, 14:20
δεν θέλει μπυρίτσα.... :a027:
θέλει να εχεις γίνει βαρυά τύφλα ήδη και να τα σπάσεις όλα στα ξεσπάσματα του τραγουδιού....
εεεε, μετά πέφτεις για ύπνο και ξυπνάς μεθαύριο...
τα έχεις ξεχάσει όλα και δεν θυμάσαι καν που βρισκεσαι... :wave2:
δοκιμασμένο! :winka:

alximistis
17/10/2007, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat

Να πάμε; Άμα σε πιάσω στ αχέρια μου... θα σου οπω εγώ! Από πέσρι περιμένω που ΘΑ πηγαίναμε κάπου...
θα μου πεις καλά τώρα το θυμήθηκες;
Ε, τώρα μου βγήκε... :D

Τεσπα φίλε δεν μπορώ καθότι δεν διαθέτω μοτοσικλέτα αυτήν την στιγμή. Προσπαθώ να την πουλήσω και της κάνω κάποια συμαζέματα μπας και φύγει σε αξιοπρεπή τιμούλα... :(
τεσπα μόλις έχω υπόσχομαι ότι θα σε μηνυματίσω.
Ειδικά εσένα γιατί από πέσρι το έψαχνα... :)

alximistis
17/10/2007, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από soichiro_cbf
Βρε φίλε Αλχιμιστή εντάξει χώρισες.Γιατί πρέπει να το μάθουμε κι όλοι οι υπόλοιποι που δεν σε ξέρουμε εκτός από την παρέα σου ?

Με την ευκαιρία να απαντήσω κιόλας.
Καταρχάς κανείς δεν σου είπε ή τεσπα δεν είπε σε κανέναν απολύτως να σχοληθεί με αυτό το ποστ. Όποιος δεν θέλει... δεν γράφει και γενικώς δεν ανακατεύεται. Λογικό νομίζω.

Όμως για να απαντήσω στο ερώτημα σου το έκανα για τους εξής λόγους:
1). Επειδή το φόρουμ έχει και άλλες ενότητες πλην της μοτοσικλέτας και των γύρω από αυτήν ζητημάτων κι επειδή κάποιες στιγμές θες να ξεσπάσεις να μιλήσεις χωρίς να είσα πρόσωπο με πρόσωπο με κόσμο ο οποίος δεν σε ξέρει ή σε ξέρει ελάχιστα κι επειδή μερικές φορές είναι πιο εύκολο να "κρύβεσαι" πίσω από ένα πληκτρολόγιο και να μιλάς.
Κι επειδή ξέρω πως εδώ υπάρχουν κάποιοι άνθρωπιοι-γνωστοί-φίλοι οι οποίοι θα ενδιαφερθούν και θα πουν αυτό που σκέφτονται. Δεν θα με λυπηθούν δεν θα με μισήσουν δεν θα είναι υποκειμενικοί απέναντι μου. Θα μου χώσουν θα συμπαρασταθούν πάνω από όλα όμως θα μιλήσω θα περάσει η ώρα θα διαβάσω και θα σκεφτώ.
ΑΝ όλα αυτά δεν σου απαντάνε την ερώτηση... ε δεν ενδιαφέρομαι ΄μετά να εξηγήσω τίποτε άλλο.

Druuna
17/10/2007, 15:02
Κουκλίτσα λυπάμει πάρα πολύ... αλλά είμαι στην πλέον δυσάρεστη θέση να... στα ψάλω! :D
Τι θα πει βρε επέλεξα να μάθω με τον λάθος τρόπο;
Γιατί ήξερα; Είχα ας πούμε κριτήριο από πριν για παράδειγμα πως είναι να συζείς;
Ή μήπως μπορείς να κατανοήσεις πάντα τις αλλαγές στο άλλον;
Κι όχι τίποτε άλλο ρε γαμώτο αλλά είχα ανησυχία πως κάποιος θα πει... σοφία. Ήταν ανάγκη να είσαι συ βρε;;;;
Εσύ πριν μάθεις ήξερες; Ή όλα τα έκανες σωστά; Ή μήπως πάλι όλα λύθηκαν στις σχέσεις σου με ηρεμία και ψυχραιμία;;;
Έλα ρε κουκλί τώρα... μην λέμε κι ότι να ναι.
ΔΕΝ επέλεξα τίποτα. Λάθη και σφάλματα έκανα όπως κάνουν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι!
Τα δικά μου όμως για την συγκεκριμένη σχέση και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν δυσβάσταχτα!!!
Γι αυτό κλαίω και χτυπιέμαι. Όχι μόνο γιατί τα έκανα αλλά γιατί τα έκανα στον άνθρωπο αυτόν.
Και να υπενθυμίσω κάτι ξανά και τελευταίο.
Το ότι έχω ΕΠΙΛΕΞΕΙ να μην αναφερθώ στα δικά της σφάλματα ΔΕΝ σημαίνει πως αυτά ΔΕΝ υπάρχουν! Σέβομαι τη θέση της δεν την ξέρει κανείς δεν είναι παρούσα και ΔΕΝ μιλάω.
Παίρνω λοιπόν όλη την ευθύνη εγώ και μιλάμε για μένα.
Κατά τα άλλα δίκιο έχεις είναι περίοδος πένθους και θλίψης δυστυχώς ως άνθρωπος αργώ να ξεπεράσω τα σφάλματα μου θα αργήσω να ξεπεράσω αυτό που έκανα αλλά ελπίζω να μάθω για να μην ξανακάνω.

Στελιο εγω ειμαι της αποψης πως ΑΝ κι ΟΤΑΝ κανουμε τα σφαλματα, εχουμε πληρη επιγνωση τους ( αν ειμαστε εστω και λιγο ειλικρινεις με τον εαυτο μας)....Αυτο που δεν ξερουμε ειναι το βαθμο ανοχης του αλλου σε αυτα....αν μας ενδιαφερει πραγματικα η σχεση μας τον μαθαινουμε γρηγορα και χωρις πολλες απωλειες, αν τον αφηνουμε στην τυχη κι απλα τραβαμε συνεχως το σκοινι ειναι φυσικο κι επομενο να μην ξερουμε σε ποια χρονικη στιγμη θα σπασει αυτο....Το αλαθητο του παπα σιγουρα δεν το εχω, αυτο ειναι σιγουρο...και ειδικα στις ανθρωπινες σχεσεις που ειναι απ την φυση τους πολυ ευθραυστες...Αλλα ΑΝ ποτε σπασει και το δικο μου σκοινι θα εχω απο καιρο κανει τον κοπο να διαβασω τα σημαδια, και δεν θα δικαιολογηθω πως¨"αλλιως τα ειχα φανταστει κι αλλιως το πραγμα μου προκυπτει"....

Το ποσο σε συμπαθω το ξερεις, γι αυτο εκανα τον κοπο να σου μιλησω αμεσα κι ειλικρινα....Το να σου χαίδευα τα αυτια θα ηταν ευκολο αλλα οχι το ζητουμενο....

:wave2: κι αμα θες να μου τα ξαναψαλλεις , ελευθερα ειδικα αν αυτο σε κανει να νιωσεις καλυτερα......

alximistis
17/10/2007, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Στελιο εγω ειμαι της αποψης πως ΑΝ κι ΟΤΑΝ κανουμε τα σφαλματα, εχουμε πληρη επιγνωση τους ( αν ειμαστε εστω και λιγο ειλικρινεις με τον εαυτο μας)....Αυτο που δεν ξερουμε ειναι το βαθμο ανοχης του αλλου σε αυτα....αν μας ενδιαφερει πραγματικα η σχεση μας τον μαθαινουμε γρηγορα και χωρις πολλες απωλειες, αν τον αφηνουμε στην τυχη κι απλα τραβαμε συνεχως το σκοινι ειναι φυσικο κι επομενο να μην ξερουμε σε ποια χρονικη στιγμη θα σπασει αυτο....Το αλαθητο του παπα σιγουρα δεν το εχω, αυτο ειναι σιγουρο...και ειδικα στις ανθρωπινες σχεσεις που ειναι απ την φυση τους πολυ ευθραυστες...Αλλα ΑΝ ποτε σπασει και το δικο μου σκοινι θα εχω απο καιρο κανει τον κοπο να διαβασω τα σημαδια, και δεν θα δικαιολογηθω πως¨"αλλιως τα ειχα φανταστει κι αλλιως το πραγμα μου προκυπτει"....

Το ποσο σε συμπαθω το ξερεις, γι αυτο εκανα τον κοπο να σου μιλησω αμεσα κι ειλικρινα....Το να σου χαίδευα τα αυτια θα ηταν ευκολο αλλα οχι το ζητουμενο....

:wave2: κι αμα θες να μου τα ξαναψαλλεις , ελευθερα ειδικα αν αυτο σε κανει να νιωσεις καλυτερα......

Φυσικά θα στα ξαναψάλλω... :)
ξεκινάς λάθος. ΤΙ ΑΝ και ΟΤΑΝ κάνουμε σφάλματα!!! Αυτό είναικουφό ρε συ. Άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε Τέρμα! Δεν έχει αν και όταν και μήπως.
τα λάθη είναιγια τους ανθρώπους!
Συνήθως ναι στο λέω και μόνος μου έχουμε όντως επίγνωση των σφαλμάτων μας. Όχι όμως πάντα. Και δεν έχει σχέση με δικαιολογία αυτό ίσα ίσα που είναιπολύ χειρότερο. :(
Γιατί ΑΝ έχεις επίγνωση σημαίνει πως το έκανες επίτηδες ή είχες κάτι κατά νου γενικά δείχνει γνώση άρα και δόλο ή τεσπα επίτηδες.
Το να κάνεις όμως κάτι και να ΜΗΝ το συνειδητοποιείς δείχνει... ΒΛΑΚΕΙΑ και ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ!!!
Ξέρεις κουκλί μου πως μιλάς; Και δεν είναι κακό αυτό.
Με την ασφάλεια που έχει μία γυναίκα ένας άνθρωπος ο οποίος έχει επιβιώσει-συμβιώσει επιτυχημένα μέσα σε μια σχέση. Και μξπράβο σου-σας σε αυτό.
Αλλά μην το παίρνεις ως δεδομένο. ΔΕΝ έχουμε όλοι μας την ίδια επίγνωση όλες τις στιγμές. Πίστεψε με. Αρκεί ένα διάστημα άγνοιας ή πιο σωστά ύπνωσης για να την πατήσεις.
Σε αυτό το διάστημα ειλικρινά τουλάχιστον όπως ΕΓΩ το βίωσα δεν είχα επίγνωση ούτε συνειδητοποιούσα.

Druuna
17/10/2007, 16:16
Το να κάνεις όμως κάτι και να ΜΗΝ το συνειδητοποιείς δείχνει... ΒΛΑΚΕΙΑ και ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ!!!
Ξέρεις κουκλί μου πως μιλάς; Και δεν είναι κακό αυτό.
Με την ασφάλεια που έχει μία γυναίκα ένας άνθρωπος ο οποίος έχει επιβιώσει-συμβιώσει επιτυχημένα μέσα σε μια σχέση. Και μπράβο σου-σας σε αυτό.
Αλλά μην το παίρνεις ως δεδομένο. ΔΕΝ έχουμε όλοι μας την ίδια επίγνωση όλες τις στιγμές. Πίστεψε με. Αρκεί ένα διάστημα άγνοιας ή πιο σωστά ύπνωσης για να την πατήσεις.
Σε αυτό το διάστημα ειλικρινά τουλάχιστον όπως ΕΓΩ το βίωσα δεν είχα επίγνωση ούτε συνειδητοποιούσα.

Ρε συ Στελιο, επειδη μαλλον δεν το εχω το επικοινωνιακο διαδικτυακα, απ οτι φαινεται, να πω κατι τελευταιο, και τα υπολοιπα αμα σε δω απο κοντα....

Δεν πιστευω σ αυτην τη θεωρια με την βλακεια και την ανωριμοτητα αλλα στην αδιαφορια ως προς τον αλλον.....
Ειναι βεβαιο πως ο αλλος θα σου δειξει με χιλιους τροπους πως 'δεν πας καλα και παρτο αλλιως¨"Αν εσυ δεν το βλεπεις και δεν το ακους ειναι γιατι εισαι αδιαφορος ουσιαστικα, ως προς τις αναγκες του αλλου, οχι χαζος, γιατι αν ειναι τοση η χαζομαρα σου τοτε δεν σε σωζει ουτε μεταμοσχευση εγκεφαλου....(Αστειο φυσικα)

Και ναι σαφως μιλαω απ την θεση ( οχι την ασφαλεια ) του ανθρωπου με 26 χρονια συμβιωσης-σχεσης πισω του, αλλα γελιεσαι αν νομιζεις πως ειναι θεμα τυχης αυτο.....Αυτο Στελιο ειναι ενας καλος συνδυασμος πολλων πραγματων που δεν συμβαινουν απο μονα τους ...Εμεις τα κανουμε να συμβαινουν, και που αμα ανα πασα στιγμη παψουν να συμβαινουν, διαλυεται το εμεις......αρα ολα ....
Και το εμεις θα υπαρχει ΜΟΝΟ ΟΣΟ εμεις ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να υπαρχει και φυσικα παλευουμε γι αυτο.....Δεν υπαρχει ασφαλεια σ αυτο και δεν ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει για να μην επαναπαυομαστε....
Κερδιζουμε τον αλλον καθε μερα, καθε λεπτο, κι αυτη δεν ειναι ευκολη διαδικασια ειδικα σε μακροχρονιες σχεσεις, γι αυτο πρεπει να θελεις να το κανεις και το μονο κινητρο ειναι να μετραει πολυ ο αλλος για σενα....
Τα υπολοιπα απο κοντα....

Α!!!!Και να τονισω εδω οτι "ασφαλτη' δεν ειμαι γιατι ο Χρηστος προτιμα τις....Χωματινες διαδρομες....Και μαλιστα με οσο μεγαλυτερο γινεται βαθμο δυσκολιας....

:lol: :lol:

alximistis
17/10/2007, 16:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Ρε συ Στελιο, επειδη μαλλον δεν το εχω το επικοινωνιακο διαδικτυακα, απ οτι φαινεται, να πω κατι τελευταιο, και τα υπολοιπα αμα σε δω απο κοντα....

Δεν πιστευω σ αυτην τη θεωρια με την βλακεια και την ανωριμοτητα αλλα στην αδιαφορια ως προς τον αλλον.....
Ειναι βεβαιο πως ο αλλος θα σου δειξει με χιλιους τροπους πως 'δεν πας καλα και παρτο αλλιως¨"Αν εσυ δεν το βλεπεις και δεν το ακους ειναι γιατι εισαι αδιαφορος ουσιαστικα, ως προς τις αναγκες του αλλου, οχι χαζος, γιατι αν ειναι τοση η χαζομαρα σου τοτε δεν σε σωζει ουτε μεταμοσχευση εγκεφαλου....(Αστειο φυσικα)

Και ναι σαφως μιλαω απ την θεση ( οχι την ασφαλεια ) του ανθρωπου με 26 χρονια συμβιωσης-σχεσης πισω του, αλλα γελιεσαι αν νομιζεις πως ειναι θεμα τυχης αυτο.....Αυτο Στελιο ειναι ενας καλος συνδυασμος πολλων πραγματων που δεν συμβαινουν απο μονα τους ...Εμεις τα κανουμε να συμβαινουν, και που αμα ανα πασα στιγμη παψουν να συμβαινουν, διαλυεται το εμεις......αρα ολα ....
Και το εμεις θα υπαρχει ΜΟΝΟ ΟΣΟ εμεις ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να υπαρχει και φυσικα παλευουμε γι αυτο.....Δεν υπαρχει ασφαλεια σ αυτο και δεν ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει για να μην επαναπαυομαστε....
Κερδιζουμε τον αλλον καθε μερα, καθε λεπτο, κι αυτη δεν ειναι ευκολη διαδικασια ειδικα σε μακροχρονιες σχεσεις, γι αυτο πρεπει να θελεις να το κανεις και το μονο κινητρο ειναι να μετραει πολυ ο αλλος για σενα....
Τα υπολοιπα απο κοντα....

:)

Καλά κουκλί... πίστευε ότι θες.
Δυστυχώς... δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει... σύμπνοια απόψεων και το χειρότερο είναι πως...
δεν μπορώ δεν θέλω να μιλήσω.
Θα ΕΙΧΕΣ δίκιο πρόσεξε τι σου λέω ΘΑ ΕΙΧΕΣ αν ίσχυε στα λεγόμενα σου μία βασική λεπτομέρεια. Εσύ το θεωρείς βέβαιο αλλά... τεσπα άστο κουκλί
Δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως νομίζεις αλλά δεν λέω τίποτα σε ότι αφορά στην συμπεριφορά εκείνης.
Το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι πως ΚΑΚΩΣ δεν πιστεύεις στη θεωρία της ανωριμότητας... σκέψου λίγο εμένα... κάποιες φορές στο Δελέ την συμπεριφορά μου και θα καταλάβεις... ίσως...
σκέψου και κάποια σχόλια για εμένα σε μορφή πλάκας... και ίσως καταλάβεις παραπάνω.
Λυπάμαι δεν θέλω να πω άλλα.

Πάντως ναι τυχαία δεν συμβαίνουν αυτά δεν είπα ότι παίζει ρόλο η τύχη. Η χρονική συγκυρία όμως... ναι... ;)

Stelth
17/10/2007, 17:55
Στέλιο η ζωη πάει μπροστά
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ
Δες τη κατάματα και τράβα το δρόμο σου.

Σου μιλάει ένας ομοιοπαθών

Αντρέας

orizontas
17/10/2007, 23:51
στελιο δεν ξερω αν σε ξερω η αν εχουμε συναντηθει ....

βασικα δεν εχω να σου πω τιποτε .....

πολλεσ οι γνωμες σε τετοιες φασεις ...

μια λιγοτερη ειναι παντα για καλο ....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

τωρα μου ηρθε να πω κατι ...

για μενα ειναι ολα ενας τροχος ....

κυκλοι ειναι που ανοιγουν κλεινουν .....

σαν απεξω παντα .....

αν ειναι να κλειση εκλεισε αν ειναι να τρεχει τρεχει ...

σαν απεξω ολα αυτα απο τον χορο

οταν τυχαινει σε μενα .......τονοι κοκας δεν με κανουν καλα .....

καλα να ειμαστε ολοι .....και οσοι ειναι ηταν και θα ειναι διπλα μας ....

:wave2: :wave2:

alximistis
18/10/2007, 11:32
ρε παιδιά... ειλικρινά τι να πω. Κάθε ένας που γράφει είναι και ένα παυσιπονάκι μια ασπιρινούλα σε αυτό που περνάω.
Κάποιοι είναι και αντιβιοτικό οκ. :)

Να στε καλά όλοι σας. Ευχαριστώ...

mai_tai
22/10/2007, 00:13
ΣΥΝΩΝΟΜΑΤΕ ΣΤΕΛΙΟ-ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ-ΕΥΤΗΧΩΣ Η ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΖΩΗ ΚΥΛΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ-ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝΤΑΙ-Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ DOCTOR ΚΑΙ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.....ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΕΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ.....-

675
22/10/2007, 01:02
. :)

...

εεεεεετσι!!!:beer: :beer: :beer:

vangelis 64
22/10/2007, 02:10
Ή αλλιώς... Στέλιο την πατήσαμε!
Ή αλλιώς... τα μάζεψε τα πράγματα και έφυγε από το σπίτι...
:a25: :a25: :a08: :a08: :a54: :a54:

για όποιον δεν κατάλαβε... από εχτές το μεσημέρι είμαι πλέον επίσημα μόνος κι έρημος! Χωρίς τη σύντροφο και άνθρωπο μου.

Μόνος,ελεύθερος και ήσυχος. :beer: :beer: :beer: :a09: :a09: :a08: :a08:

nassosxlvbros
10/07/2018, 17:23
Το ξεθάβω κι αυτό.... :D

Πολύ θα ήθελα να μάθω αν έγινε κάτι ευχάριστο! :beer:

7Tolis
10/07/2018, 17:50
Σώθηκε ο άνθρωπος. Απλά πράγματα.

caesarsk
10/07/2018, 18:50
Το ξεθάβω κι αυτό.... :D

Πολύ θα ήθελα να μάθω αν έγινε κάτι ευχάριστο! :beer: