View Full Version : Και τώρα τι κάνουμε... Στέλιο μου;;;;
alximistis
14/10/2007, 23:57
Ή αλλιώς... Στέλιο την πατήσαμε!
Ή αλλιώς... τα μάζεψε τα πράγματα και έφυγε από το σπίτι... :(
για όποιον δεν κατάλαβε... από εχτές το μεσημέρι είμαι πλέον επίσημα μόνος κι έρημος! Χωρίς τη σύντροφο και άνθρωπο μου. Μόνος τρομαγμένος θλιμμένος δυστυχισμένος...
άλλος ένα στον μακρύ κατάλογο θα πείτε. Σωστά. Αλλά ξέρετε... νομίσεις πως θα τη γλιτώσεις πως θα ξεφύγεις. Αμ δε! Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Κι εκεί που νομίζεις πως ξεπέρασες τους σκοπέλους σου κάνει μία μπαμ έτσι για να μην ξεχνιέσαι και στα φέρνει όλα τούμπα. Και τι τούμπα!!!
Μετά 14 χρόνια μαζί... μετά σχεδόν δύο χρόνια κάτω από το ίδιο σπίτι... αποφασίσθηκε να θάψουμε την αγάπη μας όχι Σαββάτο βράδυ που λέει το τραγούδι αλλά Κυριακή πρωί. :(
Μην αρχίσετε τις συμβουλές και τα τετριμμένα που λέονται σε αυτές τις περιπτώσεις. Όπως είπα και στον Νίκο... ΔΕΝ είμαι σε θέση να ακούσω. Τα αυτιά μου δεν λειτουργούν. Παρόλο που το έβλεπα να έρχεται...
πίστευα ως την τελευταία στιγμή πως θα συμβεί το θαύμα πως θα δει τι υπάρχει ανάμεσα μας και θα αλλάξουν τα πράγματα όπως στις ταινίες. Η ζωή όμως δεν είναι ταινίες ούτε γίνονται θαύματα.
Μαζί λοιπόν με το κρύο την συννεφιά και τη βροχή... ήρθε και το τέλος. Είχε βλέπετε παλιόκαιρο την μέρα που χωρίσμε... :(
Δεν έχω να πω κάτι άλλο.
Ότι πονάω απίστευτα ισχύει και με το παραπάνω. Πως έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου επίσης. Πως έχασα τον πλέο δικό μου άνθρωπο το ίδιο!!!
Πιο πολύ όμως πονά που καταλαβαίνω τα λάθη και τις ευθύνες μας και βλέπω πως πολλά θα μπορούσαν να μην είχαν γίνει και τα πράγματα να ήταν αλλιώς... ειδικά τα δικά ΜΟΥ λάθη είναι αυτά που πονάνε αφόρητα...
συν το γεγονός πως τα έκανα με τον άνθρωπο που αγαπούσα τόσο πολύ που ήθελα τη ζωή μου μαζί του και που νόμιζα πως... θα ήμασταν για πάντα μαζί... μία οικογένεια όπως θα τη φτιάχναμε... :( :(
Τεσπα αν και δεν θα το διαβάσει ποτέ... ούτε θα μπει ποτέ εδώ...
καλή συνέχεια κορίτσι μου... ευχαριστώ για όλες τις στιγμές σε αυτά τα 14 απίστευτα χρόνια...
καλή νύχτα παιδιά.
Επιδημία έπεσε ρε πστ μου; :(
Στέλιο κατανοώ αυτό που ζητάς και το μόνο που θα σου πω είναι
πως είναι 14 χρόνια και όχι μέρες ούτε μήνες...
Θέλω να πιστεύω πως είναι κάτι που θα παλέψετε και οι δύο και θα το ξεπεράσετε!
Θα ήθελα πολύ να ακούσω καλά νέα σύντομα!
:wave2:
fantacid
15/10/2007, 00:48
φιλε μου δε σε ξερω τοσο καλα (ουτε εσενα προσωπικα ουτε τη σχεση που ειχες) ωστε να σου δωσω την αναλογη συμβουλη/ενθάρρυνση.
θυμαμε ομως ενα παλιοτερο θρεντ που ειχες ανοιξει, κ με μια δωση χιουμορ (χρειαζετε αυτες τις ωρες που ολα μοιζουν μαυρα)
ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ MONOPOSTO!!!!!!!
:wave2: :wave2: :wave2:
κουραγιο κ κοιτα μπροστα!!!!
stavrogin
15/10/2007, 00:52
...διαφορετικοι ανθρωποι,διαφορετικες αντιμετωπισεις
σου εχω εμπιστοσυνη.
Nikoskazer2000
15/10/2007, 00:59
.......................
Δεν τελειώνουν έτσι απλά αυτά τα πράγματα ρε Στέλιο......14 χρόνια ρε γμτ μ οπως είπε και ο trigger είν' αυτά, οχι η ξεπέτα της βραδιάς.
Θα σεβαστώ αυτό που ζήτησες αλλα και θα περιμένω "πιο φωτεινές" απαντήσεις σου στο παρόν θέμα.
dammed_kittin
15/10/2007, 02:24
θυμαμαι το θρεντ που ελεγες για 2 μηχανες στις οποιες ησουν αναμεσα
κ διαλεξες μια απο αυτες λογω της κοπελας αυτης
εδω μεσα εδειξες ποσο την "υπολογιζεις"
το ιδιο θελω να πιστευω κ ειμαι κ σχεδον σιγουρη πως εκανες
κ στην καθημερινης σας ζωη...
ισως να χρειαζεται να βαλει κατω κατστασεις κ να ζυγισει τα υπερ κ τα κατα
τα λαθη της κ τα λαθη σου
δικαιωματα της ειναι να θελει να δει τι γινεται
αμα εχει φαει κατηφορα η υποθεση δεν ξαναγυριζει
κ καλα θα κανεις μαζι με τον νικο να κοιταξετε κ οι δυο σας μπροστα
η παρουσια απο καποιο σημειο κ μετα σε αφηνει "αδιαφορο"
η απουσια ποναει. :sad: :( :sad: :sad:
γινονται κ λαθη
μπορει το να εφυγε να ειναι ενα λαθος της
αλλα δεν θα της το χρεωσεις
κ αμα ειναι λαθος της κ το καταλαβει θα γυρισει
σου ευχομαι παντως οχι να χαμογελασεις
αλλα να γελασεις απο την καρδια σου συντομα..
:)
τι να πει κανεις?
κουραγιο φιλε μ... ψαξου με τον εαυτο σου και θα βρεις ολες τις απαντησεις..
κουραγιο...
Είναι πολλά 14 χρόνια σίγουρα αλλά τι θα γίνει; Η ζωή είναι μπροστά . Μην χαλάσεις στιγμή από την ημέρα σου που θα έχεις το κεφάλι σκυφτό και την διάθεσή σου σμπαράλια . Ξεκίνα από σήμερα . Βγες έξω πήγαινε στη δουλειά σου κάνε μια βόλτα Ακρόπολη Πλάκα Θησείο κάτσε πιες ένα ελληνικό και το βραδάκι πάρε φίλους και κλάνε μια έξοδο σε κανένα μπαράκι . Αν δεν έχεις τέτοια δυνατότητα πήγαινε πάρε μια ταινία κωμωδίας και ξεσκίσου στα γέλια . Δεν αξίζει να στεναχωριέσαι και μπορεί να ακούγεται λίγο άσκημο αυτό που λέω αλλά η ριζική αποκοπή από αναμνήσεις και σκέψεις είναι το καλύτερο φάρμακο ... :beer:
Στο προηγούμενο ήθελα να γράψω κάνε μια έξοδο όχι "κλάνε μια έξοδο":p
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
.......................
Δεν τελειώνουν έτσι απλά αυτά τα πράγματα ρε Στέλιο......14 χρόνια ρε γμτ μ οπως είπε και ο trigger είν' αυτά, οχι η ξεπέτα της βραδιάς.
Θα σεβαστώ αυτό που ζήτησες αλλα και θα περιμένω "πιο φωτεινές" απαντήσεις σου στο παρόν θέμα.
Τελειώνουν .... τελειώνουν !!!
και 18 και 20 μετά δεν εχουν σημασία τα χρόνια !!!
Στέλιο δεν σου λέω τίποτα !!!
:beer: :wave2: :beer:
κοιτα να είσαι καλά !
alximistis
15/10/2007, 11:21
Σας ευχαριστώ όλους...
νίκο για τις πιο "φωτεινές" απαντήσεις που είπες... έχεις δίκιο αλλά δεν είμαι σε θέση αυτήν την στιγμή να πω τίποτα.
Πρώτα να κατανοήσω κι εγώ όσο το δυνατόν περισσότερο τι έχει συμβεί... :(
costas81
15/10/2007, 11:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Σας ευχαριστώ όλους...
νίκο για τις πιο "φωτεινές" απαντήσεις που είπες... έχεις δίκιο αλλά δεν είμαι σε θέση αυτήν την στιγμή να πω τίποτα.
κ όπως λέει το τραγούδι....
Μια αγάπη δεν τελειώνει με έναν χωρισμό..........ένας έρωτας σκοτώνει τον εγωισμό!
alximistis
15/10/2007, 11:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
κ όπως λέει το τραγούδι....
Μια αγάπη δεν τελειώνει με έναν χωρισμό..........ένας έρωτας σκοτώνει τον εγωισμό!
:) :) :)
makis206
15/10/2007, 11:40
Έτσι νά'σαι πάντα ρε Στελλάρα. :wave2:
Cpt. Haddock
15/10/2007, 11:45
:evil: :evil: :evil:
Ευκαιρία να πάρεις το Multistrada Στέλιε
"..always look at the bright side of life..."
(c) Monty Pythons, Life of Bryan
ετσι ετσι!!:beer: ;)
Nikoskazer2000
15/10/2007, 23:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Τελειώνουν .... τελειώνουν !!!
και 18 και 20 μετά δεν εχουν σημασία τα χρόνια !!!
Στέλιο δεν σου λέω τίποτα !!!
κοιτα να είσαι καλά !
Τώρα με φοβίζεις... :confused: :(
Nikoskazer2000
15/10/2007, 23:42
Σας ευχαριστώ όλους...
Όλα καλά Στέλιο :)
Εμείς θα είμαστε εδω κοντά πάντως, και τα γραμματοκιβώτια μας ακόμα κοντύτερα αμα μας χρειαστείς.
Πάντα να 'σαι καλά! :smilea:
alximistis
15/10/2007, 23:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Όλα καλά Στέλιο :)
Εμείς θα είμαστε εδω κοντά πάντως, και τα γραμματοκιβώτια μας ακόμα κοντύτερα αμα μας χρειαστείς.
Πάντα να 'σαι καλά! :smilea:
Θερμές ευχαριστίες... :)
είχες πολύ καιρό στη διάθεσή σου να αλλάξεις/προβλέψεις κάποια πράγματα...
προφανώς δε μπόρεσες...
η ζωή συνεχίζεται... κράτα τα καλά που σου έδωσε αυτή η σχέση και μάθε από τα άσχημα και προχώρα
Gandalf dr685sm
16/10/2007, 13:23
φίλε alximistis...
Η ζωή μας είναι μια πορεία που διανύοντας της, θέλουμε όλοι να έχουμε ενα σύντροφο πλάι μας. Πόσο μάλλον όταν είναι "δικός μας" όπως θα ένιωθες εσύ με την δική σου.
Δυστυχώς κάθε φορά δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα. Η μνήμη της είναι κάτι που έχει γίνει σίγουρα κομμάτι σου.
Γύρνα στους φίλους σου και στους κοντινούς σου ανθρώπους τώρα , για να πάρεις δύναμη φίλε. Όλα τα γιατρεύει ο χρόνος μόνος του... χωρίς εξαιρέσεις.
Απο μέρους μου και μέσα απο ενα ηλεκτρονικό χώρο , μόνο απρόσωπη παρηγοριά μπορώ να σου δώσω. Κουράγιο φίλε και άσε τον χρόνο να κάνει μόνος του την δουλειά του.
Gandalf
alximistis
16/10/2007, 13:39
Τάσο και μάγε.
Δεν είναι έτσι απλά.
Χωρίς να λέω πως δεν έχει κι εκείνη ευθύνες έχει και δη μεγάλες... αλλά αυτήν την στιγμή νιώθω ο πιο αποτυχημένος άνθρωπος του κόσμου!!!!!!!!!!!!
Δεν μπορώ να διανοηθώ... πως έκανα τα λάθη που έκανα σε ένα διάστημα στο οποίο υποτίθεται πως άλλαζα προς το καλύτερο!
ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Κι επίσης... δεν μπορώ να αντέξω ότι το έκανα... σε αυτό το τόσο γλυκό πλάσμα...
σταματάω τώρα γιατί πήραν είδηση τα δάκερυα οι συνάδελφοι και γίνόμαι ρεζίλι...
σκατά...
Κι επίσης... δεν μπορώ να αντέξω ότι το έκανα... σε αυτό το τόσο γλυκό πλάσμα...
σταματάω τώρα γιατί πήραν είδηση τα δάκερυα οι συνάδελφοι και γίνόμαι ρεζίλι...
σκατά...
ποτε μην ντρεπεσαι για κατι αληθινο που βγαινει απο μεσα σου...
αυτος που θα γελασει-πει "κοιτα το μλκ κλαει"
αυτος θα πρεπε να ντρεπεται και σιγουρα ειναι ο πιο μαλακας απ ολους...
και οι αντρες κλαινε ασε τους τους τζαμπα μαγκες..:rolleyes:
χαλαρα ρε,κουραγιο :beer: :wave2: :beer:
Cpt. Haddock
16/10/2007, 13:52
Στέλιο...
Όπως σου ξαναέγραψα...
Τρέχα πάρε το multi και ξαμολήσου στις βόλτες
alximistis
16/10/2007, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στέλιο...
Όπως σου ξαναέγραψα...
Τρέχα πάρε το multi και ξαμολήσου στις βόλτες
ΔΕν έχει μούλτι... κάηκε όπως πολά άλλα πράγματα... άστο Ηλία...
θα αργήσω πολύ... πάρα πολύ... να σηκωθώ και πάλι...
σιγά-σιγά θα γράψω κάποια πράγματα και με τον καιρό θα αρχίσω κάπως να συνειδητοποιώ πως... την πατήσαμε όσο ποτέ... :(
ευχαριστώ πάντως... :)
Gandalf dr685sm
16/10/2007, 13:56
Στέλιο...
Θα σου πω τι έκανα εγώ , μετά το δικό μου συμβάν , με παρόμοιες απορίες.
Έβαλα τον εγωισμό μου σε δράση. Τόσο απλά...
Εκεί που έκανε την ζημιά αρχικά, αμέσως μετά μπορεί να γίνει πολύ καλό γιατρικό. Και μην ξεχνάς οτι τα πράγματα θα μπορούν να είναι ακόμη δυσκολότερα αν υπάρχει και παιδί μέσα... κάτι που νομίζω δεν υπάρχει αυτή την στιγμή... ή υπάρχει;
Αν δεν υπάρχει... πάρτο αλλιώς...
Είσασταν μαζί. Περάσατε καλά και πήρατε ο ένας απο τον άλλον αυτά που χρειαστήκατε. ΤΕΛΟΣ!
Πάμε για άλλα και μάλιστα ανανεωμένοι. Σίγουρα θα σου πάρει χρόνο για να συνέρθεις ... αλλοίμονο!
Αλλά απο εκεί και πέρα, πάμε μπροστά και μαθαίνουμε απο αυτά που μας έτυχαν. Είναι ενα πράγμα ρε φίλε η ζωή... σαν την μηχανή.
Την καβαλάς... στην αρχή είναι δύστροπή και άγνωστη... με τον καιρό μαθαίνεις και την χειρίζεσαι. Μετά σε κάποια ανύποπτη στιγμή σε πετάει κάτω επειδή δεν υπολόγισες σωστα, επειδή έτυχε κάτι κτλ. Εκεί σίγουρα κάποια στιγμή θα ξαναοδηγήσεις , μπορεί άμεσα , μπορεί και μετά απο μικρό διάστημα μόλις "γιατρευτείς" απο την πτώση.
Και στις δύο περιπτώσεις , μάθημα είναι , και συνεχίζουμε σοφότεροι.
Όσο για τον συναισθηματισμό σου... ρεζίλι;... μπα! Ικανότητα να νιώθεις θα έλεγα εγώ. Δύσκολο κάποιοι να το αντιληφθούν αυτό μέσα στο γραφείο. Οι φίλοι όμως είναι εκεί.
Θυμίσου φίλε... ΕΓΩΙΣΜΟΣ... τα κάνει όλα πρώτα χάλια και μετά λειτουργεί σαν καταπραϋντικό.
Άκου και εναν παθών.
Gandalf
Cpt. Haddock
16/10/2007, 13:58
ΔΕν έχει μούλτι... κάηκε όπως πολά άλλα πράγματα... άστο Ηλία...
θα αργήσω πολύ... πάρα πολύ... να σηκωθώ και πάλι...
Στέλιο... :mad:
Είσαι :a31: με
108819
Cpt. Haddock
16/10/2007, 14:00
Άκου δεν έχει multi, κάηκε και άλλα τέτοια looserικά
Δύο χρόνια τώρα Στέλιο μου πηγαίνουν ΟΛΑ στραβά, άλλα τα ξέρεις, άλλα όχι, σε όλους σχεδον τους τομείς της ζωής μου...
Η μηχανή με κράτησε "όρθιο" και "ζωντανό"
Άντε λεμεεεεεεεεεεεεεε
πάρε το Multi γιατί γουστάρω να το παίρνω βόλτα :cool:
:beer: :beer: :beer:
μεγαλη κουβεντα και πολυ τη γουσταρω καπετανιε...
:beer: :wave2:
φαντασου εγω κρατηθηκα ορθιος με το παπι 2 χρονια τωρα.. :lol:
Cpt. Haddock
16/10/2007, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
φαντασου εγω κρατηθηκα ορθιος με το παπι 2 χρονια τωρα.. :lol:
Σκέψου να είχες triumph :smokin:
alximistis
16/10/2007, 14:07
Άκου δεν έχει multi, κάηκε και άλλα τέτοια looserικά
Δύο χρόνια τώρα Στέλιο μου πηγαίνουν ΟΛΑ στραβά, άλλα τα ξέρεις, άλλα όχι, σε όλους σχεδον τους τομείς της ζωής μου...
Άντε λεμεεεεεεεεεεεεεε
πάρε το Multi γιατί γουστάρω να το παίρνω βόλτα :cool:
:beer: :beer: :beer:
Δεν λέω όχι ρε φίλε.
Αλλά πριν γράψεις σκέψου λιγάκι. Ότι μπορεί αυτός που το γράφει όντως να ξέρει κάτι παραπάνω. Το σκέφτηκες αυτό;
Ή επίσης πως ΞΕΡΕΙ ότι κάποια πράγματα όπως η ιστορία με το μούλτι ας ποιύμε ΜΠΟΡΕΙ να συνδυάζονται με μια γενικότερη συμπεριφορά που του στοίχισε πάρα πολύ στη ζωή του.
Τα σκέφτηκες αυτά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μην κριτικάρεις εύκολα Λιάκο. Κάτι ξέρουν και οι άλλοι...
όταν γράψω κάποια πράγτματα που θέλω και τα διαβάσεις... θα καταλάβεις τι εννοώ... πίστεψε με...
Σκέψου να είχες triumph :smokin:
μωρε περνανε χιλιαδες σκεψεις απ τη κεφαλα μου...
εγω μια μηχανη θελω να γουσταρω...:sad:
σπαμ οφφ:wave2:
Ναι ρε παπάρα ασε τις λαλακίες και πάρε το multi
:evil:
:lol: :lol:
108824
Δεν μπορώ να διανοηθώ... πως έκανα τα λάθη που έκανα σε ένα διάστημα στο οποίο υποτίθεται πως άλλαζα προς το καλύτερο!
ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
γιατί είσαι μαλάκας....
και μην παρεξηγηθείς και στα έχω ξαναπεί....
ή προσαρμόζεσαι/συμβιβάζεσαι ως προς τον άλλον και τούμπαλιν
ή χαλάει το γλυκό...
στην προκειμένη ή δε μπόρεσες ή δεν προσπάθησες...
έτσι ή αλλιώς όμως δε μπορεί ο άλλος να σε περιμένει για πάντα και αν το θες και αλλιως καλά έκανε γιατι τα 14 χρόνια θα μπορούσαν να γινουν 20 και 30 χρόνια...
μια σχέση πρέπει (ή θα έπρεπε) να έχει δύο ανθρώπους ικανοποιημένους από αυτήν ...
μαζέψου λοιπόν, πόνεσε και κλάψε όσο θες αλλά άσε την μεμψιμοιρία και κοίτα να ανασυνταχθείς και να διδαχθείς από όλα αυτά γιατί το δις εξαμαρτείν κλπ.κλπ.
το ξέρεις ότι σε αγαπάω και στα χώνω έτσι...
Cpt. Haddock
16/10/2007, 14:10
Δεν λέω όχι ρε φίλε.
Αλλά πριν γράψεις σκέψου λιγάκι. Ότι μπορεί αυτός που το γράφει όντως να ξέρει κάτι παραπάνω. Το σκέφτηκες αυτό;
Ή επίσης πως ΞΕΡΕΙ ότι κάποια πράγματα όπως η ιστορία με το μούλτι ας ποιύμε ΜΠΟΡΕΙ να συνδυάζονται με μια γενικότερη συμπεριφορά που του στοίχισε πάρα πολύ στη ζωή του.
Τα σκέφτηκες αυτά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μην κριτικάρεις εύκολα Λιάκο. Κάτι ξέρουν και οι άλλοι...
όταν γράψω κάποια πράγτματα που θέλω και τα διαβάσεις... θα καταλάβεις τι εννοώ... πίστεψε με...
Δεν (σε) κριτικάρω ρε παπάρα, ξέρεις καλά... να σε ταρακουνήσω θέλω... :winka:
Σοβαρά τώρα, αν το μουλτι ευθύνεται (έστω και πλαγίως) για το ότι συνέβη, αυτός ειναι ένας λόγος να το πάρεις
Ομοιοπαθητική μάστορα :beer:
Ναι ρε παπάρα ασε τις λαλακίες και πάρε το multi
:lol: :lol:
:dizzy: :dizzy: :dizzy:
αυτο ειναι το κ8???
ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!:smokin:
αντε γελα λιγο βρε αλχημιστη...:p τοσες μλκιες λεμε...:rotflmao:
alximistis
16/10/2007, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
γιατί είσαι μαλάκας....
και μην παρεξηγηθείς και στα έχω ξαναπεί....
ή προσαρμόζεσαι/συμβιβάζεσαι ως προς τον άλλον και τούμπαλιν
ή χαλάει το γλυκό...
στην προκειμένη ή δε μπόρεσες ή δεν προσπάθησες...
έτσι ή αλλιώς όμως δε μπορεί ο άλλος να σε περιμένει για πάντα και αν το θες και αλλιως καλά έκανε γιατι τα 14 χρόνια θα μπορούσαν να γινουν 20 και 30 χρόνια...
μια σχέση πρέπει (ή θα έπρεπε) να έχει δύο ανθρώπους ικανοποιημένους από αυτήν ...
μαζέψου λοιπόν, πόνεσε και κλάψε όσο θες αλλά άσε την μεμψιμοιρία και κοίτα να ανασυνταχθείς και να διδαχθείς από όλα αυτά γιατί το δις εξαμαρτείν κλπ.κλπ.
το ξέρεις ότι σε αγαπάω και στα χώνω έτσι...
ΔΕΝ είπα πως δεν μ αγαπάς!
Και δεν είναι μεμψιμοιρία. Ξέρω πως μοιάζει αλλά δεν είναι.
όσο γι αυτά που μου είπες... Τάσο όταν μου τα είπες και σε ευχαριστώ γι αυτό ειλικρινά ήταν ήδη πολύ αργά!
Κι όταν ξεκίνησα να προσπαθώ πάλι ήταν αργά.
Το ξαναλέω. Γι αυτό είμαι έτσι. Γι αυτά πιου ΔΕΝ ήθελα να κάνω κι όμως τα έκανα...
Γι αυτό είμαι έτσι. Γι αυτά πιου ΔΕΝ ήθελα να κάνω κι όμως τα έκανα...
τώρα τα κανες...
άι προχώρα παρακάτω τότε και άσε τα Ξανθοπουλικά και τα "είμαι πΊου"...
Τα σκάτωσες... φάτα τώρα και να το σκεφτείς πολύ νωρίτερα την επόμενη φορά...
άμα ξέρει ο άνθρωπος να στηρίζει και να ανεβάζει ψυχολογικά τους φίλους του.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
άμα ξέρει ο άνθρωπος να στηρίζει και να ανεβάζει ψυχολογικά τους φίλους του.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κατα τη γνωμη μου ειναι ακομα πολυ φρεσκα τα συμβαντα και δεν ειναι σε πληρη θεση να ακουσει συμβουλες...
οχι βεβαια πως εμεις δεν θα του τις δωσουμε...:beer: :wave2:
Cpt. Haddock
16/10/2007, 14:24
άμα ξέρει ο άνθρωπος να στηρίζει και να ανεβάζει ψυχολογικά τους φίλους του....
:lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: :lol: :lol:
LsKostas
16/10/2007, 14:28
Alximisti οπως παντα ειμαστε στην απ εξω και πολλα τραγουδια λεμε...
"ευκολα" και "ενεξοδα"...
ακομα και αυτοι που εχουν(με :( ) περασει τα ιδια
Ενα μονο πραγμα δεν ειναι τυχαιο.
Το οτι κανεις ΑΜΕΣΩΣ αυτοκριτικη μηπως δειχνει οτι σκεφτεσαι παραπανω απο το εταιρον ημισυ καποια πραγματα?
Εαν ναι τοτε,δεν σε παρεξηγω γιατι το ιδιο θα εκαναν ολοι οσοι αγαπησαν ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...
Ξερεις τι δυσκολο ειναι να αγαπησεις αληθινα?προφανως...
Φιλοι σωστοι ...Στελιο,φιλοι σωστοι νομιζω οτι θα μπορεσουν να κρατησουν τα ηνια της λογικης
και του συναισθηματος σου...
Φαινεται οτι εχεις καλους φιλους τριγυρω σου...ειναι κατι πολυ σπανιο και λιγοι εχουμε
:)
και γραψε εκει που δεν πιανει μελανι τους μαλ#!@! της δουλειας!!!
Η ζωη μας αρχιζει μετα τις 5 :) ...
Και παλι σου λεω οτι δεν ξερω καταστασεις...,
ευχομαι απλα απο το λιγο που σε εχω γνωρισει να πανε ολα καλα απο εδω και μπρος
makis206
16/10/2007, 14:28
Στελή δεν σε ξέρω προσωπικά αλλά μέσα απ'αυτή την κουβέντα άρχισα να καταλαβαίνω κατιτίς, με κίνδυνο να έχω πέσει εντελώς έξω κι έχοντας δώσει λίγη περισσότερη σημασία στα λόγια του Καπετάνιου σε ρωτάω με μόνο σκοπό να προσπαθήσω να σε κάνω να νιώσεις λίγο καλύτερα..
Μήπως αυτή τη στιγμή θά'πρεπε να κοιτάξεις αποκλειστικά και μόνο τον εαυτό σου και να κάνεις αυτό ακριβώς που γούσταρες καιρό χωρίς να δώσεις αναφορά για τίποτα και σε κανέναν ;
Μήπως είναι η ευκαιρία που θα σου δώσει μια νέα ευκαιρία για άλλα πράγματα ; Για πράγματα που θα σε κάνουν να προχωρήσεις μπροστά ;
Εσύ ξέρεις τις απαντήσεις, εμένα δεν χρειάζεται να μου πεις τίποτα :winka:
Cpt. Haddock
16/10/2007, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
.... κι έχοντας δώσει λίγη περισσότερη σημασία στα λόγια του Καπετάνιου ....
ότι και να λες εγω για μοντ δε σε ψηφίζω
:smokin: :D :smokin:
Ρε Στέλιο.....
μήπως θες εσύ να γίνεις γενικός μοντ να καλμάρουν τα νεύρα σου; :rotflmao:
makis206
16/10/2007, 14:32
ότι και να λες εγω για μοντ δε σε ψηφίζω
:smokin: :D :smokin:
Να μου λείπει το βύσσινο εγώ είμαι σπάμερ !:o
:rotflmao: :rotflmao:
alximistis
16/10/2007, 14:34
Το έγραψα και στο Νικόλα στο αντίστοιχο ποστάκι.
Τώρα το λέω και σε σας. ΔΕΝ γίνεται να ακούσω τώρα! Όταν λέω να ακούσω να μπουν αυτά που λέτε μέσα μου. Είναι πάρα μα πάρα πολύ νωρίς. Κι όπως πιθανά κάποιοι γνωρίζετε είμαι και αρκετά ευαισθητούλης πανάθεμα με :) για να πω σε μία δβομάδα οκ έγινε προχωράμε παρακάτω.
Γι αυτό είπα θα μου πάρει καιρό. Δεν ήταν κλαψιάρικο ούτε... Ξανθοπουλικό. Απλώς ξέρω εμένα. Ξέρω πόσο χρόνο μου παίρνουν ορισμένα πράγματα όπως και γνωρίζω πως όταν κάνω κάτι που ξεπερνέ την έννοια του "λάθους" τότε είμαι πολύ-πολύ σκληρός με τον εαυτό μου.
Οπότε... ναι θα αργήσω πολύ να συνέλθω.
Αλλά μιας και μπήκαμε στο χορό να πω δύο-τρία πραγματάκια για όποιον θέλει βέβαια να πάρετε μια ιδέα.
Η χιονοστιβάδα ξεκίνησε με το ατύχημα! Όταν ήρθε εκείνη στο νοσκομείο με το που την είδα είδα το πρόσωπό της και τον αέρα τρης κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά.
ΑΠό τότε έχουν περάσει συνολικά 6 μήνες! ΝΑΙ τόσοι είναι. Σε αυτό το διάστημα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ πραγματικά να αλλάξω κάποια πράγματα και να γίνει σαφής και κατανοητή αυτή η αλλαγή. Όχι μόνο για την σχέση μας αλλά και για εμένα.
Αυτό που δεν είχα καταλάβει ήταν το πόσο βάθος πόσο μέσα πήγαινε αυτή η ιστορία.
Και το κατάλαβα μέσα στις δύο -τρεις αυτές τελευταίες ημέρες.
Όχι μόνο όταν χωρίσαμε οριστικά αλλά όταν ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με την πραγματικότητα του τελευταίου ένα ενάμισι χρόνου.
Δεν θα πω παραπάνω τώρα. Όταν συγκεντρώσω καλά το μυαλό μου υπόσχομαι να πληροφορήσω όποιον ενδιαφέρεται.
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να μου λείπει το βύσσινο εγώ είμαι σπάμερ !:o
:rotflmao: :rotflmao:
εεεε!
γι αυτο θα σε ψηφισω ρε συναδελφε:p
σπαμ οφφ
Όταν συγκεντρώσω καλά το μυαλό μου ...........
ρε φίλε...είπαμε να χωρίσεις....
όχι να αρχίσεις και τα θαύματα... :lol: :lol: :lol: :lol:
καλά θα πάνε όλα ρε! απλά να τα συζητάς να βγαίνουν από μέσα σου... :beer: :beer:
Οπως κ στο θεμα του Νικου, ετσι κ σε αυτο, δεν ειχα σκοπο να μιλησω
Οχι για καποιο αλλο λογο, αλλα γιατι ξερω πως οτι κ να πω δεν εχει σημασια.
Οταν τα ειχα τραβηξει κ εγω [τα ιδια, λιγο διαφορετικα δεν εχει σημασια. Σημασια εχει οτι ποναει] ακουγα διαφορα απο πολλους, τα πιο πολλα σωστα, αλλα δεν τα καταλαβαινα
αυτη τη στιγμη Στελιο εισαι σε φαση που χωνευεις αυτο που εγινε. Που προσπαθεις να καταλαβεις το μεγεθος του κ να προσπαθησεις να ενταξεις τον εαυτο σου μεσα σε αυτο. Κ ειδικα αν εχεις κ στοιχειωδη αντιληψη τοτε συνειδητοποιεις τα λαθη σου κ τα παιρνεις.
Ειδικα οταν καταλαβεις οτι τοσο καιρο ηταν μπροστα σου κ εσυ ειχες κλεισει ηθελημενα τα ματια σου.
Δεν εχει σημασια.... ευτυχως η δυστυχως η ζωη εχει ενα βασικο χαρακτηριστικο. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
μπορει οχι οπως θα το ηθελες σημερα, μπορει να το ειχες σκεφτει η να το ηθελες καπως αλλιως, αλλα δεν εχει σημασια. Θα βρει τον τροπο να σε τραβηξει απο το χερι να σε ταρακουνησει κ να προχωρησεις μαζι της
Αυτη τη στιγμη ευχεσαι οτι καλα θα ηταν καποια πραγματα να τα εκανες διαφορετικα. Ε δεν τα εκανες. Γιατι δεν το εβλεπες, γιατι δεν το ηθελες... δεν τα εκανες.
Σκεφτεσαι οτι θα επρεπε να εχεις δει καποια πραγματα αλλιως.. Ε δεν τα ειδες.
Κ ο λογος που δν τα εκανες η δν τα ειδες ειναι οτι εισαι αυτος που εισαι κ κανεις τα πραγματα με τον τροπο σου. Καποια στιγμη ο αλλος τα βλεπει κ τα δεχεται, καποιες οχι. Το ιδιο κ εσυ, καποιες φορες καταλαβαινεις κ καποιες οχι.
Αν μου επιτρεπεις μια συμβουλη
Θες να κλαψεις; καντο
Θες να φωναξεις; καντο
Θες να κατηγορησεις τον εαυτο σου; ΜΗΝ το κανεις
Θες να κατηγορησεις τον αλλ; ΜΗΝ το κανεις
Στεναχωρησου, βρισε Α Λ Λ Α: βγες, περνα ωρα με τους φιλους σου, κανε ενα ταξιδακι, αλλαξε λιγο παραστασεις, βρες καινουργια στεκια..
Κανε πραγματα που θα σου επιτρεψουν να απασχολησεις λιγο το μυαλο σου. Θα συνεχισεις να σκεφτεσαι, αλλα θα μειωσεις το χρονο που θα εχεις διαθεσιμο να το κανεις. Ετσι δενθα σκεφτεσαι πολα κ διαφορα, κ θα επικεντρωθεις στα ''βασικα''..
Ααααα κοιτα να βρεις τροπο να καλυψεις λιγο τις βραδυνες ωρες με παρεα. Οι βραδυνες ωρες ειναι βαναυσες αν σκεφτεσαι διαφορα, ασε που λειτουργουν σαν δημοσιογραφοι.. κανουν το τοσο Τ Ο Σ Ο
φιλικα
Ηλιας
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Ααααα κοιτα να βρεις τροπο να καλυψεις λιγο τις βραδυνες ωρες με παρεα. Οι βραδυνες ωρες...αν σκεφτεσαι διαφορα..... κανουν το τοσο Τ Ο Σ Ο
ε, αυτό του είπα κι εγώ...
να το γυρίσει στη :a31: :a31: :a31:
:D
alximistis
16/10/2007, 15:04
Οπως κ στο θεμα του Νικου, ετσι κ σε αυτο, δεν ειχα σκοπο να μιλησω
Οχι για καποιο αλλο λογο, αλλα γιατι ξερω πως οτι κ να πω δεν εχει σημασια.
Οταν τα ειχα τραβηξει κ εγω [τα ιδια, λιγο διαφορετικα δεν εχει σημασια. Σημασια εχει οτι ποναει] ακουγα διαφορα απο πολλους, τα πιο πολλα σωστα, αλλα δεν τα καταλαβαινα
αυτη τη στιγμη Στελιο εισαι σε φαση που χωνευεις αυτο που εγινε. Που προσπαθεις να καταλαβεις το μεγεθος του κ να προσπαθησεις να ενταξεις τον εαυτο σου μεσα σε αυτο. Κ ειδικα αν εχεις κ στοιχειωδη αντιληψη τοτε συνειδητοποιεις τα λαθη σου κ τα παιρνεις.
Ειδικα οταν καταλαβεις οτι τοσο καιρο ηταν μπροστα σου κ εσυ ειχες κλεισει ηθελημενα τα ματια σου.
Δεν εχει σημασια.... ευτυχως η δυστυχως η ζωη εχει ενα βασικο χαρακτηριστικο. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
μπορει οχι οπως θα το ηθελες σημερα, μπορει να το ειχες σκεφτει η να το ηθελες καπως αλλιως, αλλα δεν εχει σημασια. Θα βρει τον τροπο να σε τραβηξει απο το χερι να σε ταρακουνησει κ να προχωρησεις μαζι της
Αυτη τη στιγμη ευχεσαι οτι καλα θα ηταν καποια πραγματα να τα εκανες διαφορετικα. Ε δεν τα εκανες. Γιατι δεν το εβλεπες, γιατι δεν το ηθελες... δεν τα εκανες.
Σκεφτεσαι οτι θα επρεπε να εχεις δει καποια πραγματα αλλιως.. Ε δεν τα ειδες.
Κ ο λογος που δν τα εκανες η δν τα ειδες ειναι οτι εισαι αυτος που εισαι κ κανεις τα πραγματα με τον τροπο σου. Καποια στιγμη ο αλλος τα βλεπει κ τα δεχεται, καποιες οχι. Το ιδιο κ εσυ, καποιες φορες καταλαβαινεις κ καποιες οχι.
Θες να κλαψεις; καντο
Θες να φωναξεις; καντο
Στεναχωρησου, βρισε Α Λ Λ Α: βγες, περνα ωρα με τους φιλους σου, κανε ενα ταξιδακι, αλλαξε λιγο παραστασεις, βρες καινουργια στεκια..
Κανε πραγματα που θα σου επιτρεψουν να απασχολησεις λιγο το μυαλο σου. Θα συνεχισεις να σκεφτεσαι, αλλα θα μειωσεις το χρονο που θα εχεις διαθεσιμο να το κανεις. Ετσι δενθα σκεφτεσαι πολα κ διαφορα, κ θα επικεντρωθεις στα ''βασικα''..
Ααααα κοιτα να βρεις τροπο να καλυψεις λιγο τις βραδυνες ωρες με παρεα. Οι βραδυνες ωρες ειναι βαναυσες αν σκεφτεσαι διαφορα, ασε που λειτουργουν σαν δημοσιογραφοι.. κανουν το τοσο Τ Ο Σ Ο
φιλικα
Ηλιας
Ειλικρινά αν κάτι παλεύω είναι να μην μένω μόνος. Να έχω κόσμο ολόγυρα μου. να μένω πιο πολύ στη δουλειά να προσπαθώ να κοιμάμαι κατευθυείαν όταν πηγαίνω σπίτι... τέτοια πράγματα.
Αλλά όσο και να προσπαθώ κάποιες στιγμές είμαι μόνος... σπίτι κι εκεί είναι πολύ δύσκολα.
όσο για τις βραδυνές ώρε ςπου κάνουν το τόσο τόοοοσο... μήπως θα βοηθούσε; :D Σ ε συγκεκριμένες φάσεις εννοώ. ;)
Αλήθεια ρε παίδες οι... Ρωσωουκρανέζες... βοηθάνε;
Θες να κλαψεις; καντο
Θες να φωναξεις; καντο
φιλικα
Ηλιας
Σωστός+
Και που' σαι μην το ρίξεις στο φαί γιατί καήκαμε !!!
:lol:
Cpt. Haddock
16/10/2007, 15:06
όχι....
Μόνο οι Τσέχες γιατί έχουν και ένα επίπεδο...
Μπαααα!!!! ουτε κάν οι ρουμάνες
:rolleyes:
alximistis
16/10/2007, 15:07
όχι....
δεν σκεφτόμουνα... διαλογική συζήτηση ακριβώς.... :)
όχι....
για πέ !!!
:blush:
Cpt. Haddock
16/10/2007, 15:07
άκου που σΕ λέω :winka:
Cpt. Haddock
16/10/2007, 15:08
για πέ !!!
:blush:
Ένα πραγμα θα σου πω...
Στα προκαταρκτικά έχει ανάγνωση Καφκα :uplate:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ο πάκτεν για διαλογισμό τις θέλει....
κοιτα αμα τις αφήσεις να τα (κανουν ) λενε ολα αυτές δεν λέει
πρέπει και να συμμετέχεις !!!
:p :D
Ένα πραγμα θα σου πω...
Στα προκαταρκτικά έχει ανάγνωση Καφκα :uplate:
με φτιάν'ς
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
alximistis
16/10/2007, 15:10
άκου που σΕ λέω :winka:
να σε πω... έχεις κανά καλό τηλεφωνάκι να μας προμηθεύσεις; κανά ονοματάκι μήπως;;; :)
Cpt. Haddock
16/10/2007, 15:11
να σε πω... έχεις κανά καλό τηλεφωνάκι να μας προμηθεύσεις; κανά ονοματάκι μήπως;;; :)
απο κοντά :winka:
Επίσης ξέρω οτι φτιάχνονται άσχημα με τα multistrada :D
Ρε παπάρα ασε τα τηλέφωνα και έβγα εξω στον κόσμο ρεεεεε!!!!!
ο πάκτεν για διαλογισμό τις θέλει....
γιατι, τι αλλο προσφερουν? :mad:
α! ασε, μην απαντησεις, μαγειρευουν καταπληκτικα φαγητα! :D
κοιτα να δεις για ποτε θα ξανασπιτωθει τωρα που ακουσε φαι!
alximistis
16/10/2007, 15:15
Ρε παπάρα ασε τα τηλέφωνα και έβγα εξω στον κόσμο ρεεεεε!!!!!
Βγαίνω αλλά όχι για να γνωρίσω γυναίκες.
Μην πέφτουμε στην ίδια κουβέντα τώρα ρε φίλε. Τα είπαμε πριν. Είμαι γεμάτος αρνητική ενέργεια ΄τώρα. Όχι γυναίκα δεν θα πλησιάσει ούτε... θηλυκό μπουλντόγκ!
Έχω βάλει τον ανθρωποδιώκτη φάτσα-κάρτα τώρα...
DimChios
16/10/2007, 15:15
Αμα θελετε τηλ να απευθυνεστε στα σωστα ατομα, για να μην πω στην πηγη!
:smokin:
Cpt. Haddock
16/10/2007, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Σιγά ρε κινούμενη τεστοστερόνη :p
εσυ παλι, απο λογια καλα τα πας. οταν εχομεν ζητηΚΣει και εμεις το κατιτις, νομιζα οτι ειχα παει και εγω για τσαι στη σαχαρα...
Έχω βάλει τον ανθρωποδιώκτη φάτσα-κάρτα τώρα...
τι?
μάσκα ιγκουάνα ?
:evil: :evil: :D :evil: :evil: :D :evil: :evil:
alximistis
16/10/2007, 15:19
ΣΤΕΙΛΕ ρε... κινητό προαγωγείο... !!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εσυ παλι, απο λογια καλα τα πας. οταν εχομεν ζητηΚΣει και εμεις το κατιτις, νομιζα οτι ειχα παει και εγω για τσαι στη σαχαρα...
Μοναχοφαγάς παιδί μου τι περιμένεις !!!!
DimChios
16/10/2007, 15:20
Σιγά ρε κινούμενη τεστοστερόνη :p
Δε σου μιλαω εσενα, απαλάσσεσαι!
:lol: :lol: :lol:
alximistis
τι?
μάσκα ιγκουάνα ?
:evil: :evil: :D :evil: :evil: :D :evil: :evil:
κάτι σαν τον κακό από το "the mask" όταν τη φόρεσε μάλλον... :(
DimChios
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΓΑΠΗΤΕ!
:winka:
DimChios
16/10/2007, 15:22
ΕΣΥ ΠΟΙΗΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΦΛΕΒΑ, ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΨΩΛ..ΕΕΕΕ... ΨΥΧΗ...
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
Τς τς τς!!!
:mad:
DimChios
16/10/2007, 15:23
ΣΤΕΙΛΕ ρε... κινητό προαγωγείο... !!!!!!!!!!
Tηλεφωνα δε ζητησατε?
ΟΡΙΣΤΕ (http://www.ote.gr/) λοιπον η πηγη!
alximistis
16/10/2007, 15:24
Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΓΑΠΗΤΕ!
:winka:
Λέγφε ρε τότε. Τι θες για το ρημάδι το τηλέφωνο; Έχεις ή μας δουλεύεις και το παίζεις καμπόσος για φιγούρα ρε... απατεώνα bmwδάκια;
κάτι σαν τον κακό από το "the mask" όταν τη φόρεσε μάλλον... :(
" Με γέννησαν νεκρό και με ραμμένο στόμα
Βαλαν μια μάσκα στο λευκό μου πρόσωπο
σμίλεψαν κι ένα χαμόγελο λοξό
να κρύβει το δάκρυ, των γυάλινων ματιών μου
Οι στάχτες σκορπίζουν,
απ’ τα μαλλιά μου φλεγόμενη λάβα
η ψυχή τυφλή στου λαβύρινθου
τους μυστικούς πλανάται διαδρόμους
Και η μάσκα !
Η μάσκα του γελαστού μου προσώπου αιμορραγεί .
Όταν με έχτισαν στο ανήλιαγο κελί μου
Καρφώσαν αλυσίδες στα χέρια και τα πόδια
μην τύχη και βγουν τα απαίσια φτερά μου .
Τρομακτικό το σάρκινο μου σκεύος είπαν
με μια καμπούρα σαν δεύτερο κεφάλι
Όμως δεν σκέφτηκαν !
Πως από εκεί θα έβγαινα μια μέρα
Ελεύθερος με κοφτερά μαχαίρια
με δίχως μάσκα ατσάλινη
να πνίγει την λαλιά μου
Με ράμφος κίτρινο σκληρό
σάρκες ουρλιάζοντας να τρώγω .
απο σκιές που έτρεφα για χρόνια με αίμα .
Κρυμμένος στο σκοτάδι του υγρού μου τάφου
τις ρωγμές των χεριών στις φλέβες στριμώχνω
τα στάχυα της σιωπής θρυμματίζω ,
άνεμος ,λίβας κυλώ στα φυλλώματα,
απ’ τα ξεριζωμένα μου νύχια,
φωτιές εκτοξεύω στο άπειρο.
Αφαιρώ μια ανάσα πολύτιμη
και σε κρύα βλέφαρα ξεψυχώ "
alximistis
16/10/2007, 15:25
Tηλεφωνα δε ζητησατε?
ΟΡΙΣΤΕ (http://www.ote.gr/) λοιπον η πηγη!
Τι μαλακοπαπαροπίτουρας είσαι ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DimChios
16/10/2007, 15:25
Λέγφε ρε τότε. Τι θες για το ρημάδι το τηλέφωνο; Έχεις ή μας δουλεύεις και το παίζεις καμπόσος για φιγούρα ρε... απατεώνα bmwδάκια;
ειδατε πως τον κανεις να ξεχαστει? :lol:
ΔΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛ ΡΕ, Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΛΕΜΕ!
DimChios
16/10/2007, 15:26
Τι μαλακοπαπαροπίτουρας είσαι ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΧΕΙΣ Π.Μ
ειδατε πως τον κανεις να ξεχαστει? :lol:
ΔΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛ ΡΕ, Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΛΕΜΕ!
Κάθεσαι και σε φίλους τώρα ρε σύ ?
Μόνο σε εμάς εκανες την δύσκολη ???
:lol: :rotflmao: :lol:
tilo_wolff
16/10/2007, 15:29
κάποια πράγματα όταν τα έχουμε τα θεωρούμε δεδομένα...την πλευρά του άλλου δεν την πολυκοιτάμε...τον-την έχουμε σίγουρο-η και η κατάληξη είναι η εξής ...να φτάνει το ΤΕΛΟΣ. όταν ο άλλος-η μας χτυπάει "καμπανάκια" για αυτά τα οποία τον χαλάνε και τον ενοχλούν πρέπει να μάθουμε να τα ακούμε και όχι να το παίζουμε ψόφιοι κοριοί!! η αλήθεια τις περισσότερες φορές πονάει, αλλά δεν παύει να είναι η αλήθεια και να μάθουμε να την αντικρίζουμε κατάματα. ξέρω πως νιώθεις...εγώ μπορεί να είμαι από την αντίθετη πλευρά γιατί περνάω τα ίδια με τον δικό μου άντρα, έχω χτυπήσει εκατοντάδες καμπανάκια. αλλά η εξέλιξη???αλλάζει κάποια πράγματα για λίγο και ξανά πάλι τα ίδια λες κι εγώ είμαι ο μαλάκας τις υπόθεσις και πως για άλλη μια φορά θα το χωνέψω το χαπάκι και όλα μέλι γάλα. όχι όμως φίλε μου, δεν είναι έτσι γιατί για κάποιες στιγμές να τον παίξω το ρόλο του μαλάκα, όχι όμως ότι θα γίνεται για πάντα. κάποια πράγματα τελειώνουν γιατί έτσι έπρεπε να γίνει γιατί πολύ απλά δεν έχει κάτι μετά από εδώ, ως εδώ ήταν. ότι είχε να μας δώσει μια σχέση ένας γάμος μας το έδωσε και πάμε παρακάτω γιατί η ζωή προχωράει και είναι κακό να μένουμε εμείς στάσιμοι. ένα μήνυμα έχω να δώσω μόνο εγώ και αυτό για την δική μου περίπτωση...ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΗ-Ο ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ Η ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. γι'αυτό προσοχή σε αυτόν-ην που έχεται δίπλα σας σε αυτή την ζωή, μην κοιτάτε μόνο την πάρτη σας γαιτί αργότερα είναι σίγουρο πως θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.
+ τζαμπατζης να προσθεσω, αγαπητε Ματθαιε. περιμενες κατι διαφορετικο απ αυτον? :evil: :evil: :evil:
Gandalf dr685sm
16/10/2007, 15:36
βρε tilo-wolff...
δεν μας τα λες και εμάς αυτά τα καμπανάκια τι χρώμα, όψη , και ήχο έχουν ... και αν είναι διαφορετικά για κάθε γυναίκα;
Γιατί , πολλές το ισχυρίζονται αυτό, αλλά καμπανάκια εννοούν , όταν απλά ρίχνουν ενα βλέμα ή στο μυαλό τους έχουν πλάσει δεκάδες χιλιάδες ιστορίες και στον άντρα τους το δείχνουν με ενα...
"Δεν πειράζει!"
κοίτα να δείς πως θα πάει σφαίρα στις διαμάχες τώρα!!!... :D :D
Gandalf
tilo_wolff
16/10/2007, 15:41
gandalf όταν λές στον άνθρωπο σου τι σε ενοχλεί σε αυτόν σε κάποια πράγματα τέλος πάντων τα οποία δίνει μεγαλύτερη βάση σε αυτά παρά σε σένα και του το λές επανηλλειμένος και αυτός πέρα βρέχει τότε συγνώμη αλλά τον αφήνεις μια ωραία μέρα να συνεχίσει την ζωή του έτσι όπως του αρμόζει γιατί δεν είναι άξιος να είναι μαζί σου.
alximistis
16/10/2007, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από tilo_wolff
κάποια πράγματα όταν τα έχουμε τα θεωρούμε δεδομένα...την πλευρά του άλλου δεν την πολυκοιτάμε...τον-την έχουμε σίγουρο-η και η κατάληξη είναι η εξής ...να φτάνει το ΤΕΛΟΣ. όταν ο άλλος-η μας χτυπάει "καμπανάκια" για αυτά τα οποία τον χαλάνε και τον ενοχλούν πρέπει να μάθουμε να τα ακούμε και όχι να το παίζουμε ψόφιοι κοριοί!! η αλήθεια τις περισσότερες φορές πονάει, αλλά δεν παύει να είναι η αλήθεια και να μάθουμε να την αντικρίζουμε κατάματα. ξέρω πως νιώθεις...εγώ μπορεί να είμαι από την αντίθετη πλευρά γιατί περνάω τα ίδια με τον δικό μου άντρα, έχω χτυπήσει εκατοντάδες καμπανάκια. αλλά η εξέλιξη???αλλάζει κάποια πράγματα για λίγο και ξανά πάλι τα ίδια λες κι εγώ είμαι ο μαλάκας τις υπόθεσις και πως για άλλη μια φορά θα το χωνέψω το χαπάκι και όλα μέλι γάλα. όχι όμως φίλε μου, δεν είναι έτσι γιατί για κάποιες στιγμές να τον παίξω το ρόλο του μαλάκα, όχι όμως ότι θα γίνεται για πάντα. κάποια πράγματα τελειώνουν γιατί έτσι έπρεπε να γίνει γιατί πολύ απλά δεν έχει κάτι μετά από εδώ, ως εδώ ήταν. ότι είχε να μας δώσει μια σχέση ένας γάμος μας το έδωσε και πάμε παρακάτω γιατί η ζωή προχωράει και είναι κακό να μένουμε εμείς στάσιμοι. ένα μήνυμα έχω να δώσω μόνο εγώ και αυτό για την δική μου περίπτωση...ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΗ-Ο ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ Η ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. γι'αυτό προσοχή σε αυτόν-ην που έχεται δίπλα σας σε αυτή την ζωή, μην κοιτάτε μόνο την πάρτη σας γαιτί αργότερα είναι σίγουρο πως θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.
Καταρχάς είμαι πολύ ευχαριστημένος που απαντά μία γυναίκα στο ποστάκι. Ειλικρινά σε ευχαριστώ. :)
Επίσης θα ήθελα να σου πω πως αν πρόσεξες δεν έγραψα ένα ποστάκι που να λέει "α την πήξε την δείξε την έτσι την αλλιώς" και πάει λέγοντας ούτε την έβρισα ούτε καν της επέρριψα ευθύνες.
ΕΓΩ πήρα όλες τις ευθύνες εδωμέσα όχι γιατί δεν έχει και η άλλη πλευρά αλλά γιατί δεν θα έγραφα ΠΟΤΕ λάθη και ευθύνες της σε έναν χώρο που δεν την ξέρει. Είναι θέμα σεβασμού!
Ωστόσο σε παρακαλώ ευγενικά να θυμηθείς κάτι.
Πως σε έναν χωρισμό έχουν ευθύθνες ΚΑΙ οι δύο. ΔΕΝ είναι μόνο ο ένας.
Οπότε αυτά που λες για τον άντρα σου μπορεί να ισχύουν αλλά σίγουρα κάποια άλλα και αντίστοιχα έχει και εκείνος.
Κατά τα άλλα... η ιστορία σου δεν αντιστοιχεί στη δική μου πίστεψε με.
Είναι διαφορετική και εγώ απλώς μετανιώνω πικρά για τα δικά μου λάθη... :)
Gandalf dr685sm
16/10/2007, 15:56
tilo_wolff...
επαναλαμβάνω.. μήπως και δεν έγινα σαφής.
Του το λές στα ίσα...ή το εννοείς με κινήσεις που θα πρέπει να ερμηνεύσει και να αποκωδικοποιήσει;
Για να είμαι και πιο ειλικρινής και πιο ευθύς. Δεν απευθύνομαι στην tilo_wolff και την δική της περίπτωση , αλλά στην γνώμη της , στο πως θα πρέπει να χειρίζονται παρόμοιες καταστάσεις απο το "ασθενές φύλο".
Απο δική μου εμπειρία, σε σχέσεις αλλά και με τον λήξαν γάμο μου, έχω αποκομίσει το γενικό συμπέρασμα , οτι οι περισσότερες γυναίκες, θεωρούν οτι οι "ερμηνευτικές κινήσεις" τους, θα πρέπει να είναι σημαίες/καμπανάκια ή δεν ξέρω τι άλλο προς τους διπλανούς τους. Δηλαδή να πρέπει να γίνεις μάντης Κάλχας στο τι την ενοχλεί διά των "κινήσεων τους" ....
Γιατί βρε κορίτσια;...
Ενα απλό "Δεν μου αρέσει όταν με αφήνεις μόνη και την κάνεις για γήπεδο/μηχανή/βόλτα"....ή μάλλον το πραγματικό.... "εγώ θέλω να κάνουμε αυτό και αυτό"...και οχι το κλασσικό "έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας" λες και μιλάμε για τηλέγραφο ή GSM δίκτυα.
Ευθύτητα σε ότι ενοχλεί είναι το καλύτερο σημάδι... αν τότε όντως το έταιρο ήμισυ είναι "γειά σας"... τα τσανάκια δικαίως χωρίζουν.
Gandalf
tilo_wolff
16/10/2007, 15:56
ίσως μέσα από την δική σου υπόθεση να είχα την ανάγκη απλά σαν άνθρωπος να βγάλω και λίγο από τα δικά μου βιώματα από όλα αυτά που κουβαλάω και κρύβω μέσα μου. συγνώμη αν ψιλομ@μισα το δικό σου thred και πάλι συγνώμη.
tilo_wolff
16/10/2007, 16:10
gandalf εμένα η ζωή μου έμαθε να μιλάω στα ίσα στον οποιονδήποτε άνθρωπο έχω απέναντι μου ή πλάι μου.πάντα μια ζωή κατάμουτρα τα χώνω και φυσικά όταν ξέρω ότι έχω δίκιο.τα λάθη μου τα ξερω και τα αναγνωρίζω ας έκανε τουλάχιστον και ο άλλος τον κόπο να δει και τα δικά του αυτή είναι η μαλακία τις όλης ιστορίας.
alximistis
16/10/2007, 16:12
ίσως μέσα από την δική σου υπόθεση να είχα την ανάγκη απλά σαν άνθρωπος να βγάλω και λίγο από τα δικά μου βιώματα από όλα αυτά που κουβαλάω και κρύβω μέσα μου. συγνώμη αν ψιλομ@μισα το δικό σου thred και πάλι συγνώμη.
Δεν τίθεται θέμα συγνώμης μην ζητάς. Τέτοιο ζήτημα δεν υπάρχει.
Απλώς είμαι και γω κάπως όπως καταλαβαίνεις...
Nostra και kalezin
+1000
:a10:
Στελαρα ολο αυτο το περνας γιατι "επελεξες" να μαθεις με το δυσκολο τροπο.Νομιζω το καταλαβες...
Ο πονος θα περασει το μαθημα θα μεινει....Ελπιζω:rolleyes:
Αλλιως θα αναγκαστεις να το ξαναδωσεις το μαθημα:sick:
Τωρα λογικο ειναι να εισαι σε περιοδο πενθους αφου¨" καθε χωρισμος ειναι κι ενας μικρος θανατος"
adam_tsouk
16/10/2007, 19:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
καθε χωρισμος ειναι κι ενας μικρος θανατος"
τα κοκκαλα μας θα ειχαμε αφησει
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
soichiro_cbf
16/10/2007, 19:55
Αιντε καρδιά μου ασπρο πάτο
Καιρός να πάμε παρακάτω...:beer: :wave2:
Nikoskazer2000
16/10/2007, 23:06
gandalf όταν λές στον άνθρωπο σου τι σε ενοχλεί σε αυτόν σε κάποια πράγματα τέλος πάντων τα οποία δίνει μεγαλύτερη βάση σε αυτά παρά σε σένα και του το λές επανηλλειμένος και αυτός πέρα βρέχει τότε συγνώμη αλλά τον αφήνεις μια ωραία μέρα να συνεχίσει την ζωή του έτσι όπως του αρμόζει γιατί δεν είναι άξιος να είναι μαζί σου.
+100000000000000000000000
:beer: :beer: :beer: :beer:
Έτσι!
Γιατί μια σχέση που βασίζεται ΜΟΝΟ σε συμβιβασμούς ΔΕΝ είναι σχέση.
Κατ' εμε η τέλεια σχέση είναι η σχέση που δεν έχει κανένα συμβιβασμό απο καμία μεριά, δηλαδή το "τι μου αρέσει" και το "τι δε μου αρέσει" είναι το ίδιο και στους δυό.
Αλλα επειδή τέτοια σχέση υπάρχει μόνο μεταξύ εμάς και του καθρέπτη, ψάχνουμε το "σχεδόν" αλλο μας μισό που θα έχει/έχουμε τους λιγότερους συμβιβασμούς.
Πάντα όρθιοι στη ζωή μας παιδιά.
:sun: :sun: :sun:
Nikoskazer2000
16/10/2007, 23:10
...Ωστόσο σε παρακαλώ ευγενικά να θυμηθείς κάτι.
Πως σε έναν χωρισμό έχουν ευθύθνες ΚΑΙ οι δύο. ΔΕΝ είναι μόνο ο ένας...
Είπες πολύ σωστή κουβέντα Στέλιο!
Αλλα να προσθέσω πως πάντα ο ένας απ' τους δυό έχει το άδικο. Απλά απο κοινού θα γίνουν λάθη που θα φέρουν το μοιραίο.
Nikoskazer2000
16/10/2007, 23:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
...Ευθύτητα σε ότι ενοχλεί είναι το καλύτερο σημάδι... αν τότε όντως το έταιρο ήμισυ είναι "γειά σας"... τα τσανάκια δικαίως χωρίζουν.
Gandalf
Μάγε, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλα δυστυχώς αυτή η ευθύτητα στις γυναίκες οταν τα πράγματα φθάσουν στο απροχώρητο και κάτι πρέπει να γίνει επειγόντως: να δουν κι' οι δυό τι φταίει και να προσπαθήσουν να το διορθώσουν ή να χωρίσουν. :sad:
devil's animal
16/10/2007, 23:21
οπως ειπα και στον Νικο..
υπομονη!
ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος!
:beer: :beer: :beer: :beer:
alximistis
16/10/2007, 23:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Nostra και kalezin
+1000
:a10:
Στελαρα ολο αυτο το περνας γιατι "επελεξες" να μαθεις με το δυσκολο τροπο.Νομιζω το καταλαβες...
Ο πονος θα περασει το μαθημα θα μεινει....Ελπιζω:rolleyes:
Αλλιως θα αναγκαστεις να το ξαναδωσεις το μαθημα:sick:
Τωρα λογικο ειναι να εισαι σε περιοδο πενθους αφου¨" καθε χωρισμος ειναι κι ενας μικρος θανατος"
Κουκλίτσα λυπάμει πάρα πολύ... αλλά είμαι στην πλέον δυσάρεστη θέση να... στα ψάλω! :D
Τι θα πει βρε επέλεξα να μάθω με τον λάθος τρόπο;
Γιατί ήξερα; Είχα ας πούμε κριτήριο από πριν για παράδειγμα πως είναι να συζείς;
Ή μήπως μπορείς να κατανοήσεις πάντα τις αλλαγές στο άλλον;
Κι όχι τίποτε άλλο ρε γαμώτο αλλά είχα ανησυχία πως κάποιος θα πει... σοφία. Ήταν ανάγκη να είσαι συ βρε;;;;
Εσύ πριν μάθεις ήξερες; Ή όλα τα έκανες σωστά; Ή μήπως πάλι όλα λύθηκαν στις σχέσεις σου με ηρεμία και ψυχραιμία;;;
Έλα ρε κουκλί τώρα... μην λέμε κι ότι να ναι.
ΔΕΝ επέλεξα τίποτα. Λάθη και σφάλματα έκανα όπως κάνουν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι!
Τα δικά μου όμως για την συγκεκριμένη σχέση και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν δυσβάσταχτα!!!
Γι αυτό κλαίω και χτυπιέμαι. Όχι μόνο γιατί τα έκανα αλλά γιατί τα έκανα στον άνθρωπο αυτόν.
Και να υπενθυμίσω κάτι ξανά και τελευταίο.
Το ότι έχω ΕΠΙΛΕΞΕΙ να μην αναφερθώ στα δικά της σφάλματα ΔΕΝ σημαίνει πως αυτά ΔΕΝ υπάρχουν! Σέβομαι τη θέση της δεν την ξέρει κανείς δεν είναι παρούσα και ΔΕΝ μιλάω.
Παίρνω λοιπόν όλη την ευθύνη εγώ και μιλάμε για μένα.
Κατά τα άλλα δίκιο έχεις είναι περίοδος πένθους και θλίψης δυστυχώς ως άνθρωπος αργώ να ξεπεράσω τα σφάλματα μου θα αργήσω να ξεπεράσω αυτό που έκανα αλλά ελπίζω να μάθω για να μην ξανακάνω.
τι να πω ρε π$# μου στην αρχη το πηρα για πλακα
αλλα τι να πω
να εισαι καλα και ολα θα πανε καλα
και αν ειναι να ειστε μαζι θα ερθει πισω
τα παραμεσα τα ξερεις εσυ
αλλα το σιγουρο ειναι ενα
μετα την επιδημια με τα ατυχηματα ηρθαν οι χωρισμοι:(