Σύνδεση

View Full Version : Kαλα ρε πάτε καλα

Σελίδες : 1 [2]

VanDiemen
16/10/2007, 22:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Κατσε ρε φιλε....εδω μας ξεμπροστιαζετε και ονομαστικα σαν κλικα και δεν μπορεις να αναφερεις 4-5 ονοματα....εγω πιστευω οτι αυτα τα ονοματα δεν υπαρχουν,με τη εννοια που εννοεις εσυ βεβαια....κριση εχω,αλλα παντα μας ξεφευγουν καποια πραγματα....οκ δεν εκανες πισω....μπορεις να μου πεις καποια θεματα που σου την επεσαν καποιοι,και που ειναι και θαμωνες του Δελεαρ και της κλικας....επειδη και εκει θεωρω οτι οτι εισουνα λαθος.....γιαυτο και επειμενω σε αυτα τα 2....για τον ενα που λες,αν πριν γραφτεις σε αυτο το φορουμ,ΔΙΒΑΖΕΣ ΛΙΓΟ πως γραφουνε καποιοι θα καταλαβαινες οτι τα λενε ολα στην πλακα.....και πραγματικα δεν μπορω να φανταστω οτι φοβηθηκες οτι καποιος θα κανει 900χλμ για να πλακωσει καποιον που δεν ξερει καν πως μοιαζει....ελεος......και οι αντιμ τι να κανουν????να τον κανουν ντα....ελεος και παλι....δεν θελω αλλα παραδειγματα....απλα καποια ονοματα και καποια θεματα που σου την επεσαν.....και με πμ ειναι δεκτο.....

Υπάρχουν φυσικά και δεν υπάρχει λόγος να σου τα πω. Δεν ξεμπροστιάσαμε κανέναν ονομαστικά. Επίσης δε θα σου πω κάποιο θέμα για το οποίο μάλωσα εγώ με κάποιον. Δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Αν δεν επενέβη ο toreador στην περίπτωση που ανέφερα, τότε που επεμβαίνει; Γιατί υπάρχουν; Μπήκε και είδε από που είμαι και έκρινε πως δε σοβαρολογεί ο άλλος; Και γιατί μιλάμε επί προσωπικού; Είμαι εδώ ένα χρόνο και δεν κατάλαβα καθόλου πως όλα όσα λένε κάποιοι, τα λένε για την πλάκα! Και συγνώμη κιόλας, αλλά αυτό που λες πως "για τον ενα που λες,αν πριν γραφτεις σε αυτο το φορουμ,ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΛΙΓΟ πως γραφουνε καποιοι θα καταλαβαινες οτι τα λενε ολα στην πλακα" δεν είναι κλικαδόρικη νοοτροπία; Είναι ελαφρυντικό στο να μου συμπεριφερθεί με τον όποιο ανάγωγο, ιδιόρρυθμο και αντικοινωνικό τρόπο το γεγονός πως έτσι είναι αυτός; Και που να το ξέρω εγώ, που είμαι από τον Έβρο και δεν είμαι θαμών του "δέλεαρ"; Έπρεπε να ψάξω το ιστορικό του και να προσπαθήσω να καταλάβω τι άτομο είναι, πριν βγάλω συμπέρασμα από τα τρέχοντα που γράφει; Δεν οφείλει κάποιος να βάλει τα πράγματα σε τάξη; Εσύ ξέρεις σε ποιους αναφέρομαι; Δε στέλνω τίποτα σε π.μ. Συζήτηση κάνουμε, δε δίνω στοιχεία στο δικηγόρο μου για να προωθήσει την υπόθεσή μου, πόσο μάλλον όταν είναι καρντάσι με τον αντίδικό μου.

zephyr1
16/10/2007, 23:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
και δεν με λες γιατι δεν παει η κλικα καμια βολτα να ακολουθησει η μη κλικα και οταν βρεθουν σε ταβερνα να γινουν μια κλικα?

Ειναι ξενερωτοι ρε δεν πανε βολτες.:lol: :rotflmao: :bigcry:

blackbusa
16/10/2007, 23:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από zero
Δεν με εχεις καταλάβει. Κανένα πρόβλημα δεν έχω να γνωρίσω τους πάντες εδώ μέσα.
Αν υπάρχει η δεν υπάρχει κλίκα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Τον π@υτσο μου για την ακρίβεια. Αν οι μοντ πέρνουν φράγκα χαλάλι τους. Τα αξίζουν και με το παραπάνω για το πακέτο που τρώνε (χωρίς ίχνος ειρωνίας)

Εγώ απλά λέω ότι είναι προς όφελος όλων μας (users, ιδιοκτήτες, admins) να εφαρμόζονται τα ίδια μέτρα και σταθμά. Έτσι για να είναι καλύτερο το φόρουμ.

Απλά πράγματα.

Ναι μα ολος αυτος ο ντορος βασιζεται στο οτι υπαρχει μια κλικα......τωρα αν ειναι οι μοντς με τους αυλικους....η τα λαμογια που τα εχουν κανει πλακακια με τους μοντς....δεν εχει ακομα διευκρινιστη....και επειδη οπως ειπες περνανε οτι περνανε μπορουν να κρινουν βαση της δικης τους λογικης ποιοι ξεπερνανε τα οροια του φορουμ....και θα ρωτησω και εσενα.....εσυ για ποιο λογο ειασι σε αυτο το φορουμ που δεν υπαρχει αξιοκρατια.....δεν σου λεω να φυγεις....μην παρεξηγηθω....και δεν πας σε ενα αλλο που θα εχεις ακριβως που θελεις...ιδια μετρα και σταθμα.....:wave2:

zero
16/10/2007, 23:04
Ναι μα ολος αυτος ο ντορος βασιζεται στο οτι υπαρχει μια κλικα......τωρα αν ειναι οι μοντς με τους αυλικους....η τα λαμογια που τα εχουν κανει πλακακια με τους μοντς....δεν εχει ακομα διευκρινιστη....και επειδη οπως ειπες περνανε οτι περνανε μπορουν να κρινουν βαση της δικης τους λογικης ποιοι ξεπερνανε τα οροια του φορουμ....και θα ρωτησω και εσενα.....εσυ για ποιο λογο ειασι σε αυτο το φορουμ που δεν υπαρχει αξιοκρατια.....δεν σου λεω να φυγεις....μην παρεξηγηθω....και δεν πας σε ενα αλλο που θα εχεις ακριβως που θελεις...ιδια μετρα και σταθμα.....:wave2:

Πήγαινε λίγα ποστ παραπάνω έχω εξήγήσει ακριβώς γιατί είμαι εδώ.
Είδες που μερικά σου ξεφευγουν?

LsKostas
16/10/2007, 23:10
Λες "αντε γαμηθειτε" οι υπολοιποι πλην των φιλων σου...

Ειχες νευρα?

Σου απαντα καποιος στο ιδιο υφος και τρωει "Βαν"...

Αυτος να μην εχει???

Αρχιζει σοβαρο ποστ στις γενικες και ξαφνικα κοπτεσαι για το αν ταιριαζει το moto.gr

με τον καπιταλισμο ενω οι γενικες βριθουν
απο θεματα οπως "Ανεργια" (καλη ωρα σαν την Μairas)

Γραφεις...

Και πότε διώχθηκε κάπως απο εδώ μέσα για αυτά που έγραφε κι όχι για τον τρόπο που έγραφε; (κοινώς, εφαγε ΒΑΝ γιατί τα έκανε πουτάνα)

Κοιτα να δεις...
επειδη γνωστος φιλος που "τολμησε" να πει μερικα
πραγματα ,μεταξυ σοβαρου και αστειου, για τους χρονους που κανουν καποιοι στα Μεγαρα
κι ειδε το post του να ξυριζεται ! ! ! δεν σε παιρνει ... και δεν νομιζω να εγινε επειδη
η δουλεια του mod ειναι αγγαρεια...

Ακουσε να δεις και φιλικα στο λεω μην παρεξηγηθεις...μπορεις να ειναι δυσκολη
η δουλεια του mod ομως εχεις κανει λαθη...κι εγω εχω κανει...κι ολοι μας...

Το να προσπαθεις ομως να το παιξεις και αδικημενος δεν παει σ ανθρωπο που
αναλαμβανει τις ευθυνες του.

Δεν υποστηριζω οτι σε προστατευει καμια "κλικα"
αλλα σιγουρα ενα "αντε γαμησου" που θα γραφτει απο σενα δεν θα εχει την ιδια βαρυτητα
με του Χ,Ψ χρηστη.

ΑυτIα...

υγ Για τον φιλο παραπανω δεν θα γραψω το ονομα του ,θα το γραψει κι ιδιος αν θελει
αφου μπαινει και παρακολουθει αραια και που....:beer:

υγ2 Ειχα καλη διαθεση σημερα αλλα οι ατακες τυπου "Αει γαμηθειτε" και οι "ειρωνιες"
ακομα κι αν απεθυνονται σε τριτους ειναι κατι που ποτε δεν χωνεψα...:nono:

υγ3 ρε γαμωτο και ειχα καλη διαθεση σημερα...;)
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
16/10/2007, 23:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Υπάρχουν φυσικά και δεν υπάρχει λόγος να σου τα πω. Δεν ξεμπροστιάσαμε κανέναν ονομαστικά. Επίσης δε θα σου πω κάποιο θέμα για το οποίο μάλωσα εγώ με κάποιον. Δεν εξυπηρετεί σε τίποτα. Αν δεν επενέβη ο toreador στην περίπτωση που ανέφερα, τότε που επεμβαίνει; Γιατί υπάρχουν; Μπήκε και είδε από που είμαι και έκρινε πως δε σοβαρολογεί ο άλλος; Και γιατί μιλάμε επί προσωπικού; Είμαι εδώ ένα χρόνο και δεν κατάλαβα καθόλου πως όλα όσα λένε κάποιοι, τα λένε για την πλάκα! Εσύ ξέρεις σε ποιους αναφέρομαι; Δε στέλνω τίποτα σε π.μ. Συζήτηση κάνουμε, δε δίνω στοιχεία στο δικηγόρο μου για να προωθήσει την υπόθεσή μου, πόσο μάλλον όταν είναι καρντάσι με τον αντίδικό μου.

Κατσε ρε φιλε.....εδω με το που σταματησαν 2 μοντ αμεσως καποιοι πεσαν να τους φανε......ετσι νομιζαν ετσι εκαναν....και δεν κοπηκε τιποτα.....ομως αυτους συν τους αντμιν συν καποιους χρηστες που μαζευονται σε ενα μαγαζι να πιουνε μια μπυρα και ενα καφε και να πουνε καμμια μαλακια αμεσως τους βαφτιζεται κλικα.....Btw εχει τυχει να ειμαστε και 60 ατομα συνγχρονος καποια στιγμη....και απο ποτε το να πεις ποιους γουσταρεις εδω μεσα ειναι ξεμπροστιασμα......απλα θελω να δω ποιοι ειναι αυτα τα διαμαντια.....οπως λες....τα θεματα που εχεις μαλωσει καποια τα ξερω επειδη ξερεις οτι υπαρχει και το search.....αρα δεν ειναι μυστικο η κατι το κρυφο.....απλα θελω να δουνε και οι υπολοιποι που ειναι εκει που στην επεσαν......και γιατι βεβαια.....αν μετα απο ενα χρονο δεν καταλαβες οτι το συγκεκριμενο ατομο (που δεν ειναι ουτε φιλος μου ουτε κολλητος μου) οτι γραφει ενα σωρο μαλακιες και παντα στην πλακα....τοτε η μου λες ψεμματα και δεν διαβαζες τιποτα η απλα δεν τον πας.....και δεν το γουσταρεις....η δεν καταλαβαινεις καποιους ανθρωπους......δεν ειναι κακο αυτο.....δεν σου ζητησα πρωσοπικα στοιχεια απλα να μου αποδειξης οτι αυτα που λες ειναι αληθεια και οχι οτι δεν ξερεις πως να απαντησεις αφου σε επιασα λαθος....

VanDiemen
16/10/2007, 23:45
Κατσε ρε φιλε.....εδω με το που σταματησαν 2 μοντ αμεσως καποιοι πεσαν να τους φανε......ετσι νομιζαν ετσι εκαναν....και δεν κοπηκε τιποτα.....ομως αυτους συν τους αντμιν συν καποιους χρηστες που μαζευονται σε ενα μαγαζι να πιουνε μια μπυρα και ενα καφε και να πουνε καμμια μαλακια αμεσως τους βαφτιζεται κλικα.....Btw εχει τυχει να ειμαστε και 60 ατομα συνγχρονος καποια στιγμη....και απο ποτε το να πεις ποιους γουσταρεις εδω μεσα ειναι ξεμπροστιασμα......απλα θελω να δω ποιοι ειναι αυτα τα διαμαντια.....οπως λες....τα θεματα που εχεις μαλωσει καποια τα ξερω επειδη ξερεις οτι υπαρχει και το search.....αρα δεν ειναι μυστικο η κατι το κρυφο.....απλα θελω να δουνε και οι υπολοιποι που ειναι εκει που στην επεσαν......και γιατι βεβαια.....αν μετα απο ενα χρονο δεν καταλαβες οτι το συγκεκριμενο ατομο (που δεν ειναι ουτε φιλος μου ουτε κολλητος μου) οτι γραφει ενα σωρο μαλακιες και παντα στην πλακα....τοτε η μου λες ψεμματα και δεν διαβαζες τιποτα η απλα δεν τον πας.....και δεν το γουσταρεις....η δεν καταλαβαινεις καποιους ανθρωπους......δεν ειναι κακο αυτο.....δεν σου ζητησα πρωσοπικα στοιχεια απλα να μου αποδειξης οτι αυτα που λες ειναι αληθεια και οχι οτι δεν ξερεις πως να απαντησεις αφου σε επιασα λαθος....

Καταρχήν εσύ πρωτομίλησες για ξεμπρόστιασμα και όχι γι' αυτούς που ξεχώρισα εγώ σαν άξιους ανθρώπους, αλλά είπες τα εξής:" Κατσε ρε φιλε....εδω μας ξεμπροστιαζετε και ονομαστικα σαν κλικα και δεν μπορεις να αναφερεις 4-5 ονοματα".
Πες πως πλέον κατάλαβα για το συγκεκριμένο άτομο αυτά που "έπρεπε" σύμφωνα με τη δική σου κρίση. Αλλά συγνώμη κιόλας, αυτό που λες πως "για τον εναν που λες,αν πριν γραφτεις σε αυτο το φορουμ,ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΛΙΓΟ πως γραφουνε καποιοι θα καταλαβαινες οτι τα λενε ολα στην πλακα" δεν είναι κλικαδόρικη νοοτροπία; Είναι ελαφρυντικό στο να μου συμπεριφερθεί με τον όποιο ανάγωγο, ιδιόρρυθμο και αντικοινωνικό τρόπο το γεγονός πως έτσι είναι αυτός; Και που να το ξέρω εγώ, που είμαι από τον Έβρο και δεν είμαι θαμών του "δέλεαρ"; Έπρεπε να ψάξω το ιστορικό του και να προσπαθήσω να καταλάβω τι άτομο είναι, πριν βγάλω συμπέρασμα από τα τρέχοντα που γράφει; Δεν οφείλει κάποιος να βάλει τα πράγματα σε τάξη;
Άντε καληνύχτα γιατί δε βγαίνει άκρη. Είναι φανερό πως δεν αρμενίζετε στραβά, αλλά είναι ο γιαλός στραβός. Επίσης δεν υπάρχει φωτιά! Ο καπνός που βλέπουμε είναι από αυτά τα μηχανήματα που ψεκάζουν αυτόν τον τεχνητό καπνό στις συναυλίες.

blackbusa
17/10/2007, 00:09
Καταρχήν εσύ πρωτομίλησες για ξεμπρόστιασμα και όχι γι' αυτούς που ξεχώρισα εγώ σαν άξιους ανθρώπους, αλλά είπες τα εξής:" Κατσε ρε φιλε....εδω μας ξεμπροστιαζετε και ονομαστικα σαν κλικα και δεν μπορεις να αναφερεις 4-5 ονοματα".
Πες πως πλέον κατάλαβα για το συγκεκριμένο άτομο αυτά που "έπρεπε" σύμφωνα με τη δική σου κρίση. Αλλά συγνώμη κιόλας, αυτό που λες πως "για τον εναν που λες,αν πριν γραφτεις σε αυτο το φορουμ,ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΛΙΓΟ πως γραφουνε καποιοι θα καταλαβαινες οτι τα λενε ολα στην πλακα" δεν είναι κλικαδόρικη νοοτροπία; Είναι ελαφρυντικό στο να μου συμπεριφερθεί με τον όποιο ανάγωγο, ιδιόρρυθμο και αντικοινωνικό τρόπο το γεγονός πως έτσι είναι αυτός; Και που να το ξέρω εγώ, που είμαι από τον Έβρο και δεν είμαι θαμών του "δέλεαρ"; Έπρεπε να ψάξω το ιστορικό του και να προσπαθήσω να καταλάβω τι άτομο είναι, πριν βγάλω συμπέρασμα από τα τρέχοντα που γράφει; Δεν οφείλει κάποιος να βάλει τα πράγματα σε τάξη;
Άντε καληνύχτα γιατί δε βγαίνει άκρη. Είναι φανερό πως δεν αρμενίζετε στραβά, αλλά είναι ο γιαλός στραβός. Επίσης δεν υπάρχει φωτιά! Ο καπνός που βλέπουμε είναι από αυτά τα μηχανήματα που ψεκάζουν αυτόν τον τεχνητό καπνό στις συναυλίες.

Παντως οταν σε συμφερει ξερεις και να αποφευγεις και να χειριζεσαι ομορφα την εννοια μιας λεξης....και για τελειωνει και απο εμενα επειδη δεν βλεπω να μου απαντας σε αυτα που θελω,αλλα σε αυτα που θελεις εσυ....το συγκεκριμενο ατομο και οσους γραφουν στην πλακα τους πηρα χαμπαρι απο την πρωτη στιγμη που αρχισα να διαβαζω το φορουμ πριν προτογραψω....και διαβαζα κανα 3μηνο για να καταλαβω αν μου κανει η φαση ....αφου γραφτηκα και το πηγα λαου λαου το πραγμα.....καποια στιγμη τον γνωρισα και αυτον προσωπικα μετα απο κανα 3μηνο....μεχρι τοτε δεν του εδωσα και δεν μου εδωσε καμμια σημασια....οχι οτι μου δινει τωρα....:lol: :lol: :lol: αρα για να ασχολιθηκε με σενα κατι ειπες και σε τσιμπισε....σωστο λαθος επρεπε να λυσεις το προβλημα επιτοπου η να μην δωσεις σημασια....ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε.....το δελεαρ ειναι στην Αθηνα....αν παρακολουθουσες καμμια μακρινη βολτα που κανουν καποιοι μεχρι και Αλεξανδρουπολη εχου φτασει...αρκουσε ενα κονε να πιειτε ενα καφεδακι.....δηλαδη καποια καφεδακια που εχω πιει στην Σαλλονικα και στον Πορο με παιδια που μενουν μακρια τι σημαινει???την φωτια την βαζει αυτος που οταν δεν ξερει τι να πει χρειαζεται εναν αντιπερισπασμο....:wave2:

vas_sia
17/10/2007, 02:10
Εχει γίνει και γινεται ολόκληρος ντόρος και παράπονα,αλλα αυτοι που θα έπρεπε να ενδιαφερθούν και να προβληματιστούν σφυρίζουν αδιάφορα...

Και επειδη κάποιος ειχε φέρει ενα παραδειγμα πάρτυ,
ειναι σαν να αρχίζουν τα παράπονα οτι η μουσική δεν ειναι καλή ομως επειδη αρέσει σε 5 ατομα που ειναι στο στερεοφωνικό αγνοούν και διώχνουν τους υπόλοιπους

VanDiemen
17/10/2007, 19:27
Παντως οταν σε συμφερει ξερεις και να αποφευγεις και να χειριζεσαι ομορφα την εννοια μιας λεξης....και για τελειωνει και απο εμενα επειδη δεν βλεπω να μου απαντας σε αυτα που θελω,αλλα σε αυτα που θελεις εσυ....το συγκεκριμενο ατομο και οσους γραφουν στην πλακα τους πηρα χαμπαρι απο την πρωτη στιγμη που αρχισα να διαβαζω το φορουμ πριν προτογραψω....και διαβαζα κανα 3μηνο για να καταλαβω αν μου κανει η φαση ....αφου γραφτηκα και το πηγα λαου λαου το πραγμα.....καποια στιγμη τον γνωρισα και αυτον προσωπικα μετα απο κανα 3μηνο....μεχρι τοτε δεν του εδωσα και δεν μου εδωσε καμμια σημασια....οχι οτι μου δινει τωρα....:lol: :lol: :lol: αρα για να ασχολιθηκε με σενα κατι ειπες και σε τσιμπισε....σωστο λαθος επρεπε να λυσεις το προβλημα επιτοπου η να μην δωσεις σημασια....ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε.....το δελεαρ ειναι στην Αθηνα....αν παρακολουθουσες καμμια μακρινη βολτα που κανουν καποιοι μεχρι και Αλεξανδρουπολη εχου φτασει...αρκουσε ενα κονε να πιειτε ενα καφεδακι.....δηλαδη καποια καφεδακια που εχω πιει στην Σαλλονικα και στον Πορο με παιδια που μενουν μακρια τι σημαινει???την φωτια την βαζει αυτος που οταν δεν ξερει τι να πει χρειαζεται εναν αντιπερισπασμο....:wave2:

Τέλος πάντων, αφού παραδέχεσαι το γεγονός πως είστε μια κλίκα εκεί κάτω, που λειτουργεί με μασωνικής νοοτροπίας αλληλοϋποστήριξη, εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι. Είναι περιττό να προσπαθείς να δικαιολογήσεις γιατί συμβαίνει αυτό.

soichiro_cbf
17/10/2007, 19:54
Φίλε VanDiemen σε πολλά από αυτά που λες εχεις δίκιο.Ελπίζω να τα πούμε από κοντά σε λίγες μέρες που θα έρθω για δουλειά στην Αλεξανδρούπολη θα έχεις pm...:beer:

ΥΓ. δεν είμαι σε καμιά κλίκα και δεν γνωρίζω κανέναν εδώ μέσα :wave2:

blackbusa
17/10/2007, 22:23
Τέλος πάντων, αφού παραδέχεσαι το γεγονός πως είστε μια κλίκα εκεί κάτω, που λειτουργεί με μασωνικής νοοτροπίας αλληλοϋποστήριξη, εγώ δεν έχω να προσθέσω κάτι. Είναι περιττό να προσπαθείς να δικαιολογήσεις γιατί συμβαίνει αυτό.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: