Σύνδεση

View Full Version : Kαλα ρε πάτε καλα

Σελίδες : [1] 2

Alchimistis
15/10/2007, 18:27
Ξυριστηκε η απάντηση μου απο το Θέμα "Forum και Λογοκρισία" και αν ναι ΓΙΑ ΠΟΙOΝ ΛΟΓΟ?

makis206
15/10/2007, 18:45
Ήταν αξύριστη για πολύ καιρό κι έφτασαν τα γένεια στις φτέρνες ;:D

675
15/10/2007, 18:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ήταν αξύριστη για πολύ καιρό κι έφτασαν τα γένεια στις φτέρνες ;:D

:look:

bartlal
15/10/2007, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Ξυριστηκε η απάντηση μου απο το Θέμα "Forum και Λογοκρισία" και αν ναι ΓΙΑ ΠΟΙOΝ ΛΟΓΟ?

πότε + τι εγραψες.

Alchimistis
15/10/2007, 19:36
Καλα εχεται χάσει την μπάλα παλικάρια

dirtbird
15/10/2007, 19:39
Προτείνω να τους κόψουμε τα ποσοστά (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=48110&perpage=30&pagenumber=4) ;)

bartlal
15/10/2007, 19:42
Καλα εχεται χάσει την μπάλα παλικάρια

κατσε να δουμε ποιος εχει χασει την μπαλα!

σβηστηκε γιατι με εβριζες με λεξεις που δεν πρεπει να γραφονται! :mad: :mad: :mad:

Alchimistis
15/10/2007, 19:43
Αντι να μιλήσω ειχα βάλει μια σελίδα απο τον Αρκά, που ηταν σχετικό με το τί απαγορεύεται στο φορουμ σας και τι όχι...
Το οποίο για να προλάβω ΗΤΑΝ σχετικό με την κουβέντα

dirtbird
15/10/2007, 19:47
Νομίζω ότι έχω μπερδέψει τους αλχημιστές.....:confused: :confused:

GIXXERAKIAS
15/10/2007, 19:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Νομίζω ότι έχω μπερδέψει τους αλχημιστές.....:confused: :confused: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οντως και γω το παθαινω!Ειπα και γω?:rolleyes:

bartlal
15/10/2007, 19:50
Αντι να μιλήσω ειχα βάλει μια σελίδα απο τον Αρκά, που ηταν σχετικό με το τί απαγορεύεται στο φορουμ σας και τι όχι...
Το οποίο για να προλάβω ΗΤΑΝ σχετικό με την κουβέντα

χμμμ.... εχεις δικιο και θυμηθηκα το σκιτσο.

δυστυχως, δεν υπαρχει αναφορα γιατι εξυρισθη... :(

μηηηηηηηπως εκανες μονος σου εντιτ και το εσβησες? ρωταω με ειλικρινεια.

Alchimistis
15/10/2007, 19:51
Ρε Bart μα την Παναγία , εισαι σοβαρός?? τι λές?

Ειχα βάλει αυτην την εικόνα τι ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΒΡΙΖΑ ?

108763

Alchimistis
15/10/2007, 19:53
Μάλιστα και τότε που ακριβώς σε εβρισα με λέξεις που δεν πρέπει να γράφονται??

Ριχνουμε αδεια για να πιάσουμε γεμάτα?

bartlal
15/10/2007, 19:58
Μάλιστα και τότε που ακριβώς σε εβρισα με λέξεις που δεν πρέπει να γράφονται??

Ριχνουμε αδεια για να πιάσουμε γεμάτα?

:lol: :lol: :lol:

ετσι οπως το εγραψες μου θυμησε την στιχομηθεια:

-ποσα?
-5
-τι 5?
-τι ποσα?

για αυτο και σου απαντησα με παρομοιο τροπο, μιας και δεν ειχες απαντησει σε αυτο που σε ρωτησα πιο πανω: "πότε + τι εγραψες"

:winka:

adam_tsouk
15/10/2007, 20:02
εαν μου φερνανε περισσοτερο πιωμα θα βολευομασταν ολοι αλλα δυστυχως μονο για 2-3 φτανει :(

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Alchimistis
15/10/2007, 20:06
Aντικειμενικά ρε Bart
Πιστευεις οτι εισαι σωστό να κοβουμε ετσι αβέρτα,να μου λές οτι σε έβρισα προσωπικά κι ολας και μετά μου λες οτι
το εχω σβησει μόνος μου... πέρα απο την πλάκα εχουμε ξεφύγει, χαλαρώστε λίγο

bartlal
15/10/2007, 20:13
Aντικειμενικά ρε Bart
Πιστευεις οτι εισαι σωστό να κοβουμε ετσι αβέρτα,να μου λές οτι σε έβρισα προσωπικά κι ολας και μετά μου λες οτι
το εχω σβησει μόνος μου... πέρα απο την πλάκα εχουμε ξεφύγει, χαλαρώστε λίγο

ξερεις ποση ωρα εφαγα σημερα για να διαβασω/ελεγξω/καθαρισω οτι εχει γραφτει απο το απογευμα της παρασκευης μεχρι σημερα το πρωι? περιπου 4~5 ωρες. αν τωρα, μαζι με τα ξερα καει και κανενα χλωρο, τι να πω: mea culpa? sorry? να αρχισω να απανταω με πμς ή μεσα σε θρεντς? δεν ειναι καθολου μα καθολου ευκολο, παρ ολο οτι ετσι φαινεται. :sad:

οσο για το ποιοι εχουν ξεφυγει, ας κανουμε καπου-καπου αυτοκριτικη, και μην ζηταμε ολα απο τους αλλους.

ΥΓ: το περι βρισιδιου, σε εξηγησα παραπανω γιατι το ειπα. και απλα σε ρωτησα ΜΗΠΩΣ το εσβησες εσυ. δεν μπορω να το ξερω εγω... οσο για το σκιτσακι, με αρεσε, αλλα προφανως κριθηκε οτι επρεπε να φυγει (αν δεν εφυγε οπως προειπα κατα λαθος...)

:wave2:

adam_tsouk
15/10/2007, 20:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ξερεις ποση ωρα εφαγα σημερα για να διαβασω/ελεγξω/καθαρισω οτι εχει γραφτει απο το απογευμα της παρασκευης μεχρι σημερα το πρωι? περιπου 4~5 ωρες. αν τωρα, μαζι με τα ξερα καει και κανενα χλωρο, τι να πω: mea culpa? sorry? να αρχισω να απανταω με πμς ή μεσα σε θρεντς? δεν ειναι καθολου μα καθολου ευκολο, παρ ολο οτι ετσι φαινεται. :sad:

οσο για το ποιοι εχουν ξεφυγει, ας κανουμε καπου-καπου αυτοκριτικη, και μην ζηταμε ολα απο τους αλλους.

ΥΓ: το περι βρισιδιου, σε εξηγησα παραπανω γιατι το ειπα. και απλα σε ρωτησα ΜΗΠΩΣ το εσβησες εσυ. δεν μπορω να το ξερω εγω... οσο για το σκιτσακι, με αρεσε, αλλα προφανως κριθηκε οτι επρεπε να φυγει (αν δεν εφυγε οπως προειπα κατα λαθος...)

μαστα....

ρε φιλε, πως την εχεις δει?

ε?

ε?

ρε κοιτα κατι πραγματα ρε... :rolleyes:

αντε τραβα δελεαρ να πιεις καμμια μπυριτσα να στανιαρεις

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

bartlal
15/10/2007, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
μαστα....

ρε φιλε, πως την εχεις δει?

ε?

ε?

ρε κοιτα κατι πραγματα ρε... :rolleyes:

αντε τραβα δελεαρ να πιεις καμμια μπυριτσα να στανιαρεις

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

ωχ! δευτερα σημερα. εχεις δικιο!!!! παω να δω "την κλικα μου" στο δελεαρ!!!!

οσο για το ποια ειναι η κλικα μου, κλικαρε την κλικα μου στην υπογραφη μου!

adam_tsouk
15/10/2007, 20:24
ωχ! δευτερα σημερα. εχεις δικιο!!!! παω να δω "την κλικα μου" στο δελεαρ!!!!

οσο για το ποια ειναι η κλικα μου, κλικαρε την κλικα μου στην υπογραφη μου!

την ειδαμε..

αυριο παραλαμβανω τη δικια μου... ογκωδες το δεμα... ειναι boxset :evil: :smokin:

Alchimistis
15/10/2007, 20:31
ΡΕ Bartal an einai na ypofereis kai na koveis kai na min thimase ti koveis asto
min to kaneis den einai ypoxrewtiko

adam_tsouk
15/10/2007, 20:32

μη νομιζεις φιλος, εχουν κ αυτοι το limit down τους...

:lol: :bigcry: :lol:

Alchimistis
15/10/2007, 20:33
Πρωτη φορά βλέπω τετοιο ψαλίδι σε φόρουμ, ειναι καιρός να αρχιζει να σας προβληματιζει

idi
15/10/2007, 22:11

γιατι ετσι μας αρεσει. κανε επανασταση να ανατρεψεις τον φασισμο των μοντ :lol: :lol: :lol: :lol:

bartlal
16/10/2007, 09:42

ela esy na ka8arizeis kati 100des posts ka8e mera, kai na se dw se 1 (mia) vdomada an 8a 8ymasai pws se lene! :lol: :lol: :lol:

...einai la8os o tropos skepshs sou epi tou sygkekrimenou, kai elpizw na to antilhf8eis. :wave2:

bartlal
16/10/2007, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
γιατι ετσι μας αρεσει. κανε επανασταση να ανατρεψεις τον φασισμο των μοντ :lol: :lol: :lol: :lol:

........ma, den eisai mod! :eyepop:

soichiro_cbf
16/10/2007, 09:54
ela esy na ka8arizeis kati 100des posts ka8e mera, kai na se dw se 1 (mia) vdomada an 8a 8ymasai pws se lene! :lol: :lol: :lol:

...einai la8os o tropos skepshs sou epi tou sygkekrimenou, kai elpizw na to antilhf8eis. :wave2:

Δεν σε έβαλε κανένας με το ζόρι.Προφανώς μόνος το θέλησες...:wave2:

LsKostas
16/10/2007, 10:15
γιατι ετσι μας αρεσει. κανε επανασταση να ανατρεψεις τον φασισμο των μοντ

αν δεν αναφερεις την λεξουλα σου την αγαπημενη δεν μπορεις ε ?

:rolleyes:

bartlal
16/10/2007, 10:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από soichiro_cbf
Δεν σε έβαλε κανένας με το ζόρι.Προφανώς μόνος το θέλησες...:wave2:

ΝΤΟΙΝΓΚ!!!!:hypnotize :uplate: :eek: το οτι δεν μπορεσα να θυμηθω με την πρωτη το ενα και μοναδικο ποστ που σβηστηκε, ειναι λογος να αποχωρησω? δηλαδη εσυ αν δεν βρεις να παρκαρεις 1 φορα, πουλας το οχημα σου? επειδη σε εφτυσε η γκομενα, θα αρχισεις να μαστιγωνεις το δελφινι? ΑΣΧΕΤΟ φιλε μου, ΑΣΧΕΤΟΣ ο συλλογισμος σου και μπαζει!

σαφως και το θελησα. με το ζορι δεν γινεσαι κατι.

αλλα, ειναι σαν να μου λες οτι επειδη προσφερθηκα, και δεν καλυπτω τις δικες ΣΟΥ αναγκες να θυμαμαι οοοοοοοτι εχεις γραψει και δεν θυμασαι, να σταματησω.

sniper
16/10/2007, 10:22
Εγώ δεν έκοψα τίποτα! :D :lol:

SF
16/10/2007, 10:25
Πρωτη φορά βλέπω τετοιο ψαλίδι σε φόρουμ, ειναι καιρός να αρχιζει να σας προβληματιζει

Ή είναι καιρός να αλλάξεις φόρουμ!!! :D

bartlal
16/10/2007, 10:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

σωστα, εσυ μονο εκΑψες!

α, και γιατι πεταγεσαι ετσι, απλε user στο θεοσταλτο εργο των moderators?

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

DimChios
16/10/2007, 10:38

Ενας νεος σπαμερ γιεννιεται!

ΤΡΕΜΕ ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

idi
16/10/2007, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Ή είναι καιρός να αλλάξεις φόρουμ!!! :D

+1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

idi
16/10/2007, 10:49
........ma, den eisai mod! :eyepop:

μΕ αρεσουν ομως :beer: :beer: :beer: :beer:

makis206
16/10/2007, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΤΡΕΜΕ ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!

Ρε να βάλω υποψηφιότητα για μοντ να :a021: και να :a38: μετά ;

:evil:

:lol: :lol:

bartlal
16/10/2007, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μΕ αρεσουν ομως :beer: :beer: :beer: :beer:

τι σε αρεσει? η επανασταση ή ο φασισμος των μοντ? :evil:

Alchimistis
16/10/2007, 15:56
Δεν καταλαβα...εχει το δικαιωμα ο οποιος δηποτε να διώχνει κόσμο απο το Φορουμ?(Σε αυτο θελω απάντηση και οχι χαβαλέ)

σαφώς δεν μπορουμε να ειμαστε φιλοι με ολους , πχ οπως ο Idi που έχει αποψη για ολα (Ειναι επειδη ειναι πρ$ογονος του Σοφοκλή...:rotflmao: ) αλλα ολα χρειάζονται σε αυτη την ζωη...καποιος πρέπει να σκάει λεφτά στην Kawasaki:rotflmao:

sniper
16/10/2007, 16:00
Δεν καταλαβα...εχει το δικαιωμα ο οποιος δηποτε να διώχνει κόσμο απο το Φορουμ?(Σε αυτο θελω απάντηση και οχι χαβαλέ)

σαφώς δεν μπορουμε να ειμαστε φιλοι με ολους , πχ οπως ο Idi που έχει αποψη για ολα (Ειναι επειδη ειναι πρ$ογονος του Σοφοκλή...:rotflmao: ) αλλα ολα χρειάζονται σε αυτη την ζωη...καποιος πρέπει να σκάει λεφτά στην Kawasaki:rotflmao:

Ναι ρε φίλε το έχει.... αυτός που του ανήκει.

Δεν σε κατάλαβα. Από πότε δηλαδή έχεις το δικαίωμα να είσαι εδώ; Από τότε που ο άλλος έκατσε και πλήρωσε και το έφτιαξε και πληρώνει.

Το έχετε καταλάβει οι περισσότεροι λάθος. ΔΕΝ εχετε δικαίωμα να είστε εδώ. Σας παραχωρουν το δικαίωμα να είστε εδώ.

Τζάμπα μάγκες όλοι!

McGyver
16/10/2007, 16:05
ΔΕΝ εχετε δικαίωμα να είστε εδώ. Σας παραχωρουν το δικαίωμα να είστε εδώ.

+1050

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

zero
16/10/2007, 16:09

Δεν σε κατάλαβα. Από πότε δηλαδή έχεις το δικαίωμα να είσαι εδώ; Από τότε που ο άλλος έκατσε και πλήρωσε και το έφτιαξε και πληρώνει.

Το έχετε καταλάβει οι περισσότεροι λάθος. ΔΕΝ εχετε δικαίωμα να είστε εδώ. Σας παραχωρουν το δικαίωμα να είστε εδώ.

Τζάμπα μάγκες όλοι!

Εδώ είσαι λάθος sniper.

Ναι μέν αλλά:

Από την στιγμή που κατά την εγγραφή μας δεν μας ζητήθηκε να δώσουμε διαπιστευτήρια οικονομικοκοινονικοπολιτικομηχανοομοαδοιδεολογικών ...καιπαειλεγοντας φρονημάτων, είμαστε όλοι ευπρόδεκτοι εκ προοιμίου. Με λίγα λόγια είμαστε όλοι αθώοι μέχι αποδείξεως του αντιθέτου.

Και βέβαια έχουμε δικάιωμα να είμαστε εδώ από την στιγμή που για την εγγραφή μας απαιτούνται 2-3 πράγματα που τα πλήρούμε όλοι. Αν δεν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν 20000 μέλη, αλλά 50. Κάτι που δεν θα άρεσε στους ιδιοκτήτες του site στους οποίους τόσο συχνά αναφέρεσαι.

sniper
16/10/2007, 16:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από zero
Εδώ είσαι λάθος sniper.

Ναι μέν αλλά:

Από την στιγμή που κατά την εγγραφή μας δεν μας ζητήθηκε να δώσουμε διαπιστευτήρια οικονομικοκοινονικοπολιτικομηχανοομοαδοιδεολογικών ...καιπαειλεγοντας φρονημάτων, είμαστε όλοι ευπρόδεκτοι εκ προοιμίου. Με λίγα λόγια είμαστε όλοι αθώοι μέχι αποδείξεως του αντιθέτου.

Και βέβαια έχουμε δικάιωμα να είμαστε εδώ από την στιγμή που για την εγγραφή μας απαιτούνται 2-3 πράγματα που τα πλήρούμε όλοι. Αν δεν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν 20000 μέλη, αλλά 50. Κάτι που δεν θα άρεσε στους ιδιοκτήτες του site στους οποίους τόσο συχνά αναφέρεσαι.

Ναι ξέχασα την κονόμα από τις συνδρομές.

Καθόλου λάθος δεν είμαι. Ρώτησε αν κάποιος μπορεί να διώξει κάποιον. Κι απαντήθηκε η ερώτηση.

Μπορεί όμως να κάνω και λάθος. Που δεν κάνω. Εξου και τα ΒΑΝ

Cpt. Haddock
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

καλά ρε π@@στη μου δεν έχετε βαρεθεί να λέτε τα ίδια και τα ίδια;

Zero, στη εγγραφή σου διάβασες και τους κανόνες που διέπουν το φόρουμ και άρα εκ προοιμίου τους αποδέχτηκες....

σε 5χρονα να το λέγαμε θα το είχαν καταλάβει :sad:

Alchimistis
Τι λεεε ρε μαγκα σοβαρα...

ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΒΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ!

Cpt. Haddock
16/10/2007, 16:13
η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά πλέον.... :sad:

devil's animal
16/10/2007, 16:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

ΤΡΕΜΕ ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

sniper

Δεν ξέρω αν αναφέρεσε σε μένα... αλλά.... δεν είναι δικό μου το μαγαζί....

Δλδ... εδώ που τα λέμε.... κι εγώ περαστικός είμαι.... είδα φως και μπήκα...

Μου άρεσε το περιβάλλον αυτών που το έφτιαξαν και το λειτουργούσαν (το μαγαζί) και είπα να κάτσω για λίγο... και κάθομαι 5 χρόνια τωρα....

Δεν πάτε καλά... είναι σαν να μπείτε σε ένα μαγαζί που ρταγουδάει η Θώδη κι επειδή δεν γουστάρετε, τα κάνετε όλα πουτάνα για να μην τραγουδάει.... Ε μάλλον θα σας πάρουνε με φορείο από εκεί μέσα....

McGyver
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά πλέον.... :sad:

H επιστήμη ουδέποτε ασχολήθηκε...

...έχει σοβαρότερα πράγματα να κάνει.

Nostra
16/10/2007, 16:16

Κατρίτση ? ????

Ελενα εσύ είσαι?

που χάθηκες ρε παιδί μου κι έχει φάει τον κόσμο ο Χ"νικολάκης να σε βρει ? :confused:

:wave2: :wave2:

idi
16/10/2007, 16:16

ισα ρε μορτη καραμπουζουκλη αραξε τα κυβικα σου σσσσσσσσσσσσσσσσττττττ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θάνος
16/10/2007, 16:19
Εδώ είσαι λάθος sniper.

Ναι μέν αλλά:

Αν σου ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου δεν σημαίνει ότι δικαιωματικά βρίσκεσαι μέσα...

Δικαιώματα έχουμε σε ό,τι μας ανήκει. Έστω και εν μέρει!

Αν αύριο το πρωί ο Julius ξυπνήσει στραβά, κατεβάζει το site για πάντα!

Τι θα κάνεις, μήνυση; Για ποια δικαιώματα έλεγες;

zero
16/10/2007, 16:22
Ναι ξέχασα την κονόμα από τις συνδρομές.

Καθόλου λάθος δεν είμαι. Ρώτησε αν κάποιος μπορεί να διώξει κάποιον. Κι απαντήθηκε η ερώτηση.

Μπορεί όμως να κάνω και λάθος. Που δεν κάνω. Εξου και τα ΒΑΝ

Δεν διαφωνώ με τα ban. To έχω πει άλλωστε . Άλλο σου λέω. Ότι η κατάσταση δεν έχει όπως την νομίζεις.

Όταν φτίαχνεις ένα ελεύθερο site ενοείτεαι ότι όλοι έχουν το προνόμιο που τους δίνεις. Δηλαδή να γράφουν . Δεν είναι καμιά έξτρα παραχώρηση και είναι και ο λόγος ύπαρξης ένος τέτοιου site. Εγώ δεν μίλησα για περιπτώσεις παρεκτροπών. Αλλά αν δεν μας γουστάρει κάποιος δεν μπορούμε να του λέμε ότι σου κάνουμε χάρη που σε αφήνουμε να γράφεις εδώ. Χάρη σας κάνει αυτός έχει την δυνατότητα να γράψει σε εκατοντάδες φόρουμ αλλά επιλέγει αυτό.

Δεν το καταλαβαίνεις?

Προφανώς κάτι του αρέσει εδώ και μένει, μην τον πιάνεις από μούτρα όμως αν δεν συμφωνείς με αυτά που λέει.

Τώρα για συνδρομές και τέτοια εγώ δεν έχω πει κάτι καλό θα είναι να τσεκάρεις σε ποιον απαντάς.

Να σου δώσω ενα παράδειγμα.

Κάνεις ένα open παρτυ γιατί το γουστάρεις. Ανοίγεις την πόρτα και λές περάστε κόσμε. Η επιτυχία του πάρτυ εγγυται στο να μαζευτεί κόσμος. Όχι κόσμος που συμφωνει με τις μουσική που θα παίξεις ή με τα ποτά που θα σερβίρεις. Απλά να μαζευτεί κόσμος.

Αν στην πορεία ενας δύο μεθύσουν και τα κάνουν πουτάνα έχεις κάθε δικαίωμα να τους πετάξεις έξω.
Δεν έχεις όμως το δικαίωμα να κάνεις το ίδιο με αυτούς που δεν γουστάρουν την μουσική που παίζεις.

sniper
16/10/2007, 16:25
....

Και πότε διώχθηκε κάπως απο εδώ μέσα για αυτά που έγραφε κι όχι για τον τρόπο που έγραφε; (κοινώς, εφαγε ΒΑΝ γιατί τα έκανε πουτάνα)

zero
16/10/2007, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Αν σου ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου δεν σημαίνει ότι δικαιωματικά βρίσκεσαι μέσα...

Δικαιώματα έχουμε σε ό,τι μας ανήκει. Έστω και εν μέρει!

Αν αύριο το πρωί ο Julius ξυπνήσει στραβά, κατεβάζει το site για πάντα!

Τι θα κάνεις, μήνυση; Για ποια δικαιώματα έλεγες;

Δεν διαφωνώ καθόλου. Αν το κάνει δικαίωμά του . Όπως και το να κρατήσει το site σε μια μικρότερη κλίμακα χρηστών που θα συμφωνούν όλοι σε όλα.
Ας το κάνει αν θέλει δεν θα τον κατηγορήσει κανείς.

Από την στιγμή που δεν το κάνει προφανώς θέλει την πολυφωνία, γιατί σε ένα τέτοιο forum σημασία δεν έχει τίποτε άλλο από το να είσαι μοτοσυκλετιστής . Και κόσμιος βέβαια.

zero
16/10/2007, 16:28
Και πότε διώχθηκε κάπως απο εδώ μέσα για αυτά που έγραφε κι όχι για τον τρόπο που έγραφε; (κοινώς, εφαγε ΒΑΝ γιατί τα έκανε πουτάνα)

Διώξιμο δεν έχω δει, αλλά ειρωνίες, μπινελίκια, σπάμ μέχρι θανάτου για να γαμήσουμε το thread κάποιου και ανέκτηκότητα στα παραπάνω έχω δέι.

THEOD
16/10/2007, 16:34

Από πότε δηλαδή έχεις το δικαίωμα να είσαι εδώ; Από τότε που ο άλλος έκατσε και πλήρωσε και το έφτιαξε και πληρώνει.

Τζάμπα μάγκες όλοι!

Κοίτα...και εγώ έχω σιχαθεί το ατελείωτο σπάμ και τον συνεχόμενο χαβαλέ...και προσπαθώ να γράφω αξιοπρεπώς και να κάνω πλάκα με μέτρο....
Αλλά αυτά που έγραψες παραπάνω τα διαβάζω πολύ συχνά τώρα τελευταία και μου φαίνεται κάπως...
Εντάξει...το ξέρουμε ότι το φόρουμ ανήκει κάπου και είναι δωρεάν για τα μέλη... αλλά δεν είναι και κομψό να μας το κοπανάτε συνέχεια κατάμουτρα... Αν μη τι άλλο ακούγεται λίγο σαν απειλή και τουλάχιστον εγώ προσωπικά είμαι λίγο αλλεργικός στις απειλές.... ούτε μου αρέσει να αισθάνομαι ότι κάποιος μου κάνει μεγάλη χάρη επιτρέποντάς μου να γράφω εδώ ώστε να πρέπει να νοιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη...

sniper
16/10/2007, 16:36
..... γιατί σε ένα τέτοιο forum σημασία δεν έχει τίποτε άλλο από το να είσαι μοτοσυκλετιστής ....

Cpt. Haddock
16/10/2007, 16:36
:a018::a018::a018::a018:

Θάνος
16/10/2007, 16:39
Διώξιμο δεν έχω δει, αλλά ειρωνίες, μπινελίκια, σπάμ μέχρι θανάτου για να γαμήσουμε το thread κάποιου και ανέκτηκότητα στα παραπάνω έχω δέι.

Όσο οι mod είναι χρήστες, θα έχουν ελαττώματα και θα κάνουν και πολλά λάθη. Είναι αλήθεια ότι άμα σε έχω γνωρίσει και ξέρω τι άνθρωπος είσαι θα σε κρίνω συνολικά και όχι από ένα μόνο ποστ που φαινομενικά θα κοβότανε. Πώς να το κάνουμε δηλαδή αυτά είναι ευνόητα, όσο και λάθος πιθανόν...

Το ίδιο κρίνεις μία συμπεριφορά σε έναν άγνωστο και το ίδιο στο φίλο σου; Άμα ξέρεις ότι κάποιος δεν τσαντίζεται εύκολα και τον δεις να βρίζει, θα προσπαθήσεις πρώτα να τον δικαιολογήσεις. Άμα είναι κανένα μαλάκας που όλη την ώρα τσακώνεται, θα τον κρίνεις και πιο αυστηρά απ'όσο πρέπει. Είναι δύσκολα νοήματα αυτά που έχει γίνει η "κλίκα" το σλόγκαν του moto;

Μακάρι να φτιάξουν bots να κάνουν moderation αυτόματα και να ξεμπερδεύουμε.

@THEOD: Ρε συ Θανάση... χρήστες είμαστε remember; κουβέντα κάνουμε ο καθένας από τη σκοπιά που το βλέπει. Απειλές που δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δεν είναι απειλές.

bartlal
16/10/2007, 16:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Αν μη τι άλλο ακούγεται λίγο σαν απειλή και τουλάχιστον εγώ προσωπικά είμαι λίγο αλλεργικός στις απειλές.... ούτε μου αρέσει να αισθάνομαι ότι κάποιος μου κάνει μεγάλη χάρη επιτρέποντάς μου να γράφω εδώ ώστε να πρέπει να νοιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη...
απο τη μια εισαι εσυ, που διαβαζοντας κειμενα "απειλες" αντιδρας, και ας μην κατευθυνονται προς τα σενα.

απο την αλλη, δεν αγγιζει ΚΑΝ τα ατομα που πηγαινουν οι αναφορες... :sad:

Alchimistis
16/10/2007, 16:46

Τζάμπα μάγκες όλοι!

Bart αυτο το αφηνεις ασχολίαστο...?

Idi κάνε γελάκια γιατι δεν σε παίρνει να μιλησεις σοβαρα μαζι μου

sniper
16/10/2007, 16:53
Bart αυτο το αφηνεις ασχολίαστο...?

Idi κάνε γελάκια γιατι δεν σε πέρνει να μιλησεις σοβαρα μαζι μου

Ευτυχώς δεν είμαι mod πλέον....

Alchimistis
16/10/2007, 16:53
και ξανα λέω οτι αν το μαγαζί ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ και οταν λογοκρίνεται, ξυριζεται banαρετε τότε εισαστε άνθρωποι και εσεις, χρήστες και κανενται και ενα λαθάκι παραπάνω εχεται kai τις συμπάθειες σας κι ολας, γιατι αν ηταν ετσι οπως λετε υπάρχουν άτομα που κανενται τα στραβα ματια συνεχώς, επειδη εχεται πιει μια μπύρα παραπάνω σωστα?

To Φορούμ απο την στιγμή που θέλεται να λέγεται φορουμ ΔΕΝ μπορει να ανηκει σε κανενα!Ολοι αυτοι που συμμετέχουν εχουν τα ιδια δικαιώματα, και ο τύπος που έριξε τα φράγκα τα έριξε για να συμβαινει ακριβώς αυτο, διαφορετικά να το κανατε πριβε,να εισασταν 10 ατομα και να χαιροσασταν το πόσο γαματοι ειστε και για το πόσο ταιριαζεται...

VanDiemen
16/10/2007, 16:55

Τζάμπα μάγκες όλοι!

Σωστά! Τζάμπα μάγκες! Πολλοί, περισσότερο από ότι συνειδητοποιούν! Αυτός που πλερώνει,, ας σβήσει, έτσι τυχαία καμμιά 20αριά τυπάκια απ' την παρεά του, επειδή στραβοοοο... κοιμήθηκε! Να δούμε τι επανάσταση θα γίνει! Όχι εμένα και τον κάθε Χ που δεν ήρθε ποτέ στο γλυκύ μου έαρ! Για μας, αν πούμε τίποτα, θα αρχίσει το δούλεμα περί "κλίκας", "ποσοστών" κ.λπ. Αλλά για καμμιά 20αριά άτομα, λέω.. αν είναι μάγκας, ας τους σβήσει!
Δε μας κάνει κανένας τη χάρη, που μας άφησε να βρισκόμαστε εδώ! Αν κάνει κάποιος τη χάρη σε κάποιον, είμαστε εμείς, οι δενξέρωπόσες χιλιάδες! Και σίγουρα δε μπαίνουμε εδώ επειδή είστε όμορφοι! Μπορεί να είστε και μπράβο σας. Ερχόμαστε εδώ επειδή η ιστοσελίδα που φτιάξατε, αναφέρεται σε ένα κοινό ενδιαφέρον όλων μας, επειδή το χρησιμοποιήσατε θεματικά στην ιστοσελίδα σας, την προβάλλατε αρκετά και είναι αρκετά παλιά, ώστε να μαζέψει τους περισσότερους χρήστες και καλά κάνατε!!! Αλλά όχι και να βγούμε και τζάμπα μάγκες! Αυτό πάει πολύ!
Βάλε ένα poll από αυτά που προσφέρουν πολλές ιστοσελίδες, στο οποίο να ψηφίζουν οι "θαμμώνες:
Ποιος κάνει τη χάρη σε ποιον; Εγώ που έφτιαξα αυτή την ιστοσελίδα και σε αφήνω να μπαίνεις, να γνωρίζεις ανθρώπους, να ανταλάσσεις απόψεις, να βάζεις αγγελίες και σκέψου και καμμιά 50ριά ακόμη"να" σε σένα, ή εσύ που απλώς μπαίνεις, κάνεις το χαβαλέ σου και περνάς την ώρα σου, σε μένα;
Βάλ' το κι αν ψηφιστεί το πρώτο, εγώ προσωπικά θα αποχωρήσω! Θα πάω να βρω άλλο forum να κάνω αυτά που αναφέρονται στο β' σκέλος. Κάπου που να μη μου λένε ότι μου κάνουν και χάρη που με αφήνουν να είμαι εκεί! Βρωμάει το internet από τέτοια, αν δεν το' χετε πάρει χαμπάρι!

Cpt. Haddock
16/10/2007, 16:56
μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι... :sad: :rolleyes:

matsamitsou
16/10/2007, 16:57
...
Προσπαθώντας να βοηθήσω ... μου επιτρέπεις να συνεχίσω τον συλλογισμό σου με το πάρτυ γιατί μου άρεσε ? :beer: Τουλάχιστον έτσι το βλέπω .... χωρίς απειλές και εκβιασμούς τύπου άμα σου αρέσει κάτσε, αλλιώς τον πούλο.

O ιδιοκτήτης λοιπόν του σπιτιού κάνει το open party στο σπίτι του και όσα παιδάκια γουστάρουν χτυπάνε την πόρτα για να μπουν. Επίσης ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ακριβώς επειδή γουστάρει το πάρτυ να έχει επιτυχία, βάζει μέσα τους πάντες (τί σκατά open party θα ήταν ?). Αυτά τα παιδάκια που δείχνουν ανάρμοστη συμπεριφορά τρώνε μπαν και καταλήγουν με τα μούτρα στο πεζοδρόμιο. Αν δεν παρεξηγηθούν από την κίνηση αυτή, μπορούν, αφού χαλαρώσουν, να ξαναχτυπήσουν την πόρτα και να ξαναμπούν χωρίς πρόβλημα και προκαταλήψεις από καμιά πλευρά. Άλλα παιδάκια δεν τους αρέσει η μουσική που παίζει, δεν κάνουν μαλακίες βέβαια, αλλά αρχίζουν και γκρινιάζουν γιατί δεν βάζει περισσότερο ροκ ή χιπ χοπ κλπ Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έχει κάθε δικαίωμα να τους πετάξει έξω από το σπίτι (δικό του είναι) γιατί του χαλάνε το πάρτυ. Τώρα θα μου πεις μα δεν είναι ΕΥΓΕΝΙΚΟ αφού με άφησε να μπω, μετά πως με πετάει έξω ... αυτά διδάσκει το savoir vivre ??? ... δεν έχει "τρόπους" ??? .... ε στην τελική κανείς από μας δεν θυμάμαι να διεκδικεί τίτλους ευγενείας ... πόσο μάλλον ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ...

Υ.Γ: Έγραψα για 2 βδομάδες .... τα υπόλοιπα σε καμιά βόλτα.

OldMan
16/10/2007, 17:00
μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι... :sad: :rolleyes:
διότι αυτοί θα μας δώσουν τον αριθμό και το pin της πιστωτικής τους κάρτας όταν υλοποιηθεί η (άμεσα επερχόμενη) συνδρομή χρήσης του forum ... :lol:

Cpt. Haddock
16/10/2007, 17:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
διότι αυτοί θα μας δώσουν τον αριθμό και το pin της πιστωτικής τους κάρτας όταν υλοποιηθεί η (άμεσα επερχόμενη) συνδρομή χρήσης του forum ... :lol:

Όχι απαραίτητα της δικής τους κάρτας :evil: :D :evil:

VanDiemen
16/10/2007, 17:03
Μακάριοι! Πρέπει να είναι κανείς άνω του μετρίου έξυπνος, όπως φαίνεται και να έχει στοιχειώδη αυτογνωσία και διάθεση για αυτοκριτική προκειμένου να δει τη μεροληπτική του διάθεση.

OldMan
16/10/2007, 17:04
Κάρτα νάναι και όποιου νάναι ....

(νάχει κανα πλαφόν της προκοπής, εννοείται...) :winka:

Alchimistis
16/10/2007, 17:04
Ευτυχώς δεν είμαι mod πλέον....

Ρε Sniper χαλαρωσε λιγο παλικάρι ποιος εισαι ο Jack Norris...

Και τι θα εκανες αν ησουν Mod και δεν κρατιεσαι, αντε να μου...εκανες κανενα Ban και θα εκανα αλλο λογαριασμο και θα εμπαινα...πω πω ζημιά, η νομίζεις οτι ειστε το μονο forum
Προσωπικα το Moto επαψε να ειναι το στέκι μου εδω και παρα πολυ καιρό, δόξα τον Ερμή, υπάρχουν πολλα ακομα forum που ΔΕΝ κανουν χαρη στον κοσμο που μπαίνει, σεβεται τα μελή του και όχι μονο τα φιλαράκια τους
Αν εχω εναν λογο για τον οποιο καθομαι και ασχολουμαι μαζί σας ειναι για 2-3 ατόμα που ξερω οτι αξίζουν

Cpt. Haddock
16/10/2007, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Μακάριοι! Πρέπει να είναι κανείς άνω του μετρίου έξυπνος, όπως φαίνεται και να έχει στοιχειώδη αυτογνωσία και διάθεση για αυτοκριτική προκειμένου να δει τη μεροληπτική του διάθεση.

:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize

τι είπε αυτός τώρα;

OldMan
16/10/2007, 17:08
:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
τι είπε αυτός τώρα;
:D :mad: :D :mad: :D
ώστε τώρα θέλουμε μετάφραση, εεε...???

sniper
16/10/2007, 17:13

Και τι θα εκανες αν ησουν Mod και δεν κρατιεσαι, αντε να μου...εκανες κανενα Ban και θα εκανα αλλο λογαριασμο και θα εμπαινα...πω πω ζημιά, η νομίζεις οτι ειστε το μονο forum
Προσωπικα το Moto επαψε να ειναι το στέκι μου εδω και παρα πολυ καιρό, δόξα τον Ερμή, υπάρχουν πολλα ακομα forum που ΔΕΝ κανουν χαρη στον κοσμο που μπαίνει, σεβεται τα μελή του και όχι μονο τα φιλαράκια τους
Αν εχω εναν λογο για τον οποιο καθομαι και ασχολουμαι μαζί σας ειναι για 2-3 ατόμα που ξερω οτι αξίζουν

Ευτυχώς δεν είμαι mod ώστε να πρέπει να εξηγώ τα αυτονόητα.....

Συνέχεια και στους ίδιους.

Κι αφου δεν είναι στέκι σου..... τι στεναχωριέσαι;

Alchimistis
16/10/2007, 17:18
Κρίμα! μονο αυτο εχω να πώ παιδες...

Ναι ειστε καλα!Πάντως για να μην εχεται αυταπατές αυτές οι τακτικές που ακολουθείτε δεν ειναι του moto στο οποίο ειχα γραφτεί

Akatanomastos
16/10/2007, 17:20

elate opos eiste, kai ksevrakotoi, arkei na xete to portofali mazi sas, afto mas endiaferei:lol:

http://www.youtube.com/watch?v=JEAJiqDVsds&mode=related&search=

zero
16/10/2007, 19:55
Όσο οι mod είναι χρήστες, θα έχουν ελαττώματα και θα κάνουν και πολλά λάθη. Είναι αλήθεια ότι άμα σε έχω γνωρίσει και ξέρω τι άνθρωπος είσαι θα σε κρίνω συνολικά και όχι από ένα μόνο ποστ που φαινομενικά θα κοβότανε. Πώς να το κάνουμε δηλαδή αυτά είναι ευνόητα, όσο και λάθος πιθανόν...

Το ίδιο κρίνεις μία συμπεριφορά σε έναν άγνωστο και το ίδιο στο φίλο σου; Άμα ξέρεις ότι κάποιος δεν τσαντίζεται εύκολα και τον δεις να βρίζει, θα προσπαθήσεις πρώτα να τον δικαιολογήσεις. Άμα είναι κανένα μαλάκας που όλη την ώρα τσακώνεται, θα τον κρίνεις και πιο αυστηρά απ'όσο πρέπει. Είναι δύσκολα νοήματα αυτά που έχει γίνει η "κλίκα" το σλόγκαν του moto;

Μακάρι να φτιάξουν bots να κάνουν moderation αυτόματα και να ξεμπερδεύουμε.

@THEOD: Ρε συ Θανάση... χρήστες είμαστε remember; κουβέντα κάνουμε ο καθένας από τη σκοπιά που το βλέπει. Απειλές που δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε δεν είναι απειλές.

Κοίταξε να δείς Θάνο. Συμφωνώ με την πρώτη σου παράγραφο, έχω γράψει ακριβώς τα ίδια πριν από σένα. Δές εδώ. (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=48149&perpage=15&pagenumber=1)

Παρ όλα αυτά θα σου πώ τα εξής.
Γιατί γράφω εγώ στο moto.gr ? Ξεκίνησα να γράφω γιατί βρήκα μια παρέα με μοτοσυκλετιστές και θέλησα να μάθω από αυτούς να βοηθηθώ και να βοηθήσω αν αυτό ειναι δυνατό. Μπαίνοντας εδώ
είδα ότι συζητούνται και άλλα θέματα και προφανώς αυτός που έφτιαξε το site θέλησε να δωσει
και άλλη υφή στο site. Και καλά έκανε κατά την γνώμη μου. Όλα τα άλλα που συζητάμε εδώ
έχουν σαν σκοπό να μας κάνουν να νιώθουμε πιο παρέα όπως θα ήμασταν σε μια πραγματική παρέα. Φαντάζομαι ότι μια παρέα μοτοσυκλετιστών που θα μίλαγε μόνο για μηχανές θα ήταν πιο
βαρετή και από συνέντευξη του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

Απορρέον στοιχείο από αυτή την εικονκή παρέα που εχει δημιουργηθεί είναι το ότι μπαίνει πολύς κόσμος εδώ μέσα. Και αύτό είναι και ο λόγος που διατηρεί πρώτο το Moto.gr σε επισκεψιμότητα σε σχέση με άλλα site του είδους. Με λίγα λόγια ο κόσμος φέρνει κόσμο. Αυτό είναι πολύ καλό για τους ιδιοκτήτες του site που φαντάζομαι ότι χαίρονται που έχουν ένα τέτοιο site. Ειναι ακόμα καλύτερο για τους users καθώς είναι σημαντικό τα ποστ να πέφτουν κάθε λίγα δευτερόλεπτα και οι απαντήσεις σε ερωτήματα να έρχονται άμεσα.

Οι μόνοι που δεν γουστάρουν την φάση προφανώς είναι καμία 20 άτομα που όλως τυχαίως είναι και μοντ οι περισσότεροι σε κάποια υποκατηγορία ή αν δεν είναι μοντ έχουν την ευνοια των μόντ.
Αυτοί νομίζουν ότι κατέχουν την απόλυτη Σοφία σε όλα τα θέματα. Θεωρούν τους εαυτούς τους τόσο μάγκες που απαξιούν να κάνουν μια κανονική κουβέντα και περιορίζονται σε τσιτάτα και ειρωνίες (τραγικές) πολλά εμότικονς και πολύ σπαμ . Οι κουβέντες τους πρέπει να είναι αξιώματα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Αν συμβεί αυτό μάυρο φίδι που έφαγε τον αμφισβητία.

Δεν λέω υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που users είται γιατί ήταν μαλάκες είτε γιατί ήταν ανέγκέφαλοι είτε γιατί είχαν τους δικούς τους λόγους τέλος πάντων, γαμούσαν (και γαμάνε) το forum πατόκορφα. Αυτοί καλώς μπανιαρίστικαν και πρέπει να μπανιαρίζονται.

Αλλα ρε αδερφέ μου φαίνεται ότι υπάρχουν άτομα που ακόμα και αν βγάλουν φωτογραφία της κωλοτρυπίδας τους και την ανεβάσουν δεν θα τρέξει κάστανο.

Σκέψου λίγο και θα δείς ότι δεν γράφω με εμπάθεια. Δεν έχω γνωρίσει προσωπικά κανένα από εδώ και θεωρώ ότι θα ήταν εντελώς γελοίο να είμαι εμπαθής μα κάποιον που δεν έχω γνωρίσει. Στην τελική δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι μορφής θα είναι το φορουμ. Όπως και να έχει εγώ θα μπαινω όποτε έχω χρόνο, θα γράφω αν έχω να πώ κάτι , θα κάνω την πλακίτσα μου και κατα κύριο λόγο θα διαβάζω αυτά που εγώ βρίσκω ενδιαφέροντα.

Αντιπαρέθεση δεν θέλω να κάνω με κανένα ακριβώς γιατι σέβομαι τους πάντες εδώ μέσα. Αν βρείς έστω και ένα ποστ δικό μου που να έχω προσβάλει κάποιον (και δεν μιλάμε για πλάκες που γίνονται) εγώ θα απόχωρήσω χωρίς να πω κουβέντα.

Πες μου όμως μιας και από ότι βλέπω μπορείς να κάνεις κουβεντούλα και αυτά που γράφεις βγάζουν νόημα. Πιστεύεις ότι έχω εντελώς άδικο?

blackbusa
16/10/2007, 20:13

Και τοτε ρε φιλαρακι γιατι δεν λες και σε αυτους πια φορουμ ειναι αυτα....ωστε να γραφτουν και αυτοι εκει....να ειστε ολοι μαζι μια παρεα.....και να λετε και να γραφετε οτι θελετε χωρις να χρειαζεται να υποστητε εδω τον καθε μαλακα χρηστη η μοντ???τοσο απλο ειναι....αρα η μαζοχες ειστε,και γουσταρετε τον βουρδουλα....η και στα αλλα λεγατε τις ιδιες μαλακιες και σας πεταξαν εξω....και επειδη δεν εχετε που αλλου να πειτε την εκαστοτε κοτσανα σας,καθεστε εδω.....

και χωρις να γινω δικηγορος του sniper.....αν διαβαζες λιγο καλυτερα δεν θα ελεγες τα παραπανω....το παλλικαρι αν ειχε τασεις εκδικητικοτητας οπως νομιζετε πολλοι απο εσας θα ελεγε ''δυστηχως'' και οχι ευτηχως.....αιντε στειλε κανα πμ να σωθειτε απο το παλιο κλικαδορικο φορουμ....και να πατε στον παραδεισο...:wave2:

Julius
16/10/2007, 20:45
8 selides me analyseis me sxolia gia idioktisies gia klikes kai ena soro alles anoisies.

to site einai elythero vima oso gia opoion exei diathesi na pei thn gnomh toy sta plaisia toy sevasmou to kosmou pou diavazei kai ton kanon kalis symperiforas.

oso afora tin geliografia toy arka.... ego thn efaga os ksekarfoti dioti otan kanoume oloi oi ypoloipoi sizitisi 'h ean exeis diathesi les thn apopsi sou h den grafeis tipota.

Tora magies klanies kai eksatmiseis.... se ksexorista forum parakalo gia na mporoume na ta diaxeirisomaste.

IMARTON LEMEEEE

:yuck:

VanDiemen
16/10/2007, 20:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Και τοτε ρε φιλαρακι γιατι δεν λες και σε αυτους πια φορουμ ειναι αυτα....ωστε να γραφτουν και αυτοι εκει....να ειστε ολοι μαζι μια παρεα.....και να λετε και να γραφετε οτι θελετε χωρις να χρειαζεται να υποστητε εδω τον καθε μαλακα χρηστη η μοντ???τοσο απλο ειναι....αρα η μαζοχες ειστε,και γουσταρετε τον βουρδουλα....η και στα αλλα λεγατε τις ιδιες μαλακιες και σας πεταξαν εξω....και επειδη δεν εχετε που αλλου να πειτε την εκαστοτε κοτσανα σας,καθεστε εδω.....

και χωρις να γινω δικηγορος του sniper.....αν διαβαζες λιγο καλυτερα δεν θα ελεγες τα παραπανω....το παλλικαρι αν ειχε τασεις εκδικητικοτητας οπως νομιζετε πολλοι απο εσας θα ελεγε ''δυστηχως'' και οχι ευτηχως.....αιντε στειλε κανα πμ να σωθειτε απο το παλιο κλικαδορικο φορουμ....και να πατε στον παραδεισο...:wave2:

Δε χρειάζεται να σου πει. Αν υιοθετήσουν κι άλλοι κλικαδόροι αυτή την απαξιωτική στάση σου, σε λίγο καιρό, θα ψάξεις κι εσύ να τα βρεις αυτά τα forum και δε θα δυσκολευτείς καθόλου, καθώς εδώ θα μπαίνετε μόνο για να κανονίσετε τι ώρα θα βρεθείτε στο "δέλεαρ"! Και να είσαι σίγουρος πως κανένας δε μπαίνει εδώ μέσα για να του μιλούν και να του συμπεριφέρονται άσχημα ένα μάτσο αρχιπαπάρες που λόγω περιστάσεων είναι κολλητάρια με τον τάδε ή το δείνα moderator, administrator, toreador και armageddon. Όλοι αυτοί είναι σε γενικές γραμμές τυπικοί. Αυτό που με εκνευρίζει, εμένα προσωπικά, είναι όταν αυτή η τυπικότητα πηγαίνει περίπατο, όταν πρόκειται για ένα κολλητάρι που λέει κάθε είδους μπουρδομαλακίες και αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα, φορώντας τις παρωπίδες τους.

soichiro_cbf
16/10/2007, 20:56
Δε χρειάζεται να σου πει. Αν υιοθετήσουν κι άλλοι κλικαδόροι αυτή την απαξιωτική στάση σου, σε λίγο καιρό, θα ψάξεις κι εσύ να τα βρεις αυτά τα forum και δε θα δυσκολευτείς καθόλου, καθώς εδώ θα μπαίνετε μόνο για να κανονίσετε τι ώρα θα βρεθείτε στο "δέλεαρ"! Και να είσαι σίγουρος πως κανένας δε μπαίνει εδώ μέσα για να του μιλούν και να του συμπεριφέρονται άσχημα ένα μάτσο αρχιπαπάρες που λόγω περιστάσεων είναι κολλητάρια με τον τάδε ή το δείνα moderator, administrator, toreador και armageddon. Όλοι αυτοί είναι σε γενικές γραμμές τυπικοί. Αυτό που με εκνευρίζει, εμένα προσωπικά, είναι όταν αυτή η τυπικότητα πηγαίνει περίπατο, όταν πρόκειται για ένα κολλητάρι που λέει κάθε είδους μπουρδομαλακίες και αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα, φορώντας τις παρωπίδες τους.

+10000000000000000 :beer: :beer:

dirtbird
16/10/2007, 21:17

:nono:

Chuck Norris.

Ο άλλος που λες ήταν ο Jack Daniels.

Mπορείς να συνεχίσεις ελεύθερα -ή έστω μέχρι την έλευση της συνδρομής- να σπας και τα δικά σου και τα δικά μας.
:beer: :wave2:

dirtbird
16/10/2007, 21:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Επ, ωπ, τι?:eyepop: :eyepop:

Μήπως μπορώ να γίνω mod σε section για δίχρονα με τρακτερωτά λάστιχα, άνω των 248cc?
:confused: :confused:

για αυτά που δεν έχουν nicasil αδιαφορώ, πόσο μάλλον για τα τετράχρονα....( κάποια μέρα αυτό θα το πάρω πίσω) :bigcry: :bigcry:

blackbusa
16/10/2007, 21:30

ωπα...λιγο.....τελικα τι γινεται???μονο εγω εχω απαξιωτικη σταση και εκφραζω την κλικα???τοτε γιατι δεν κραζετε ολοι οι σοβαροι χρηστες μονο εμενα???οι αλλοι τι φταινε???....και σου λεω οτι εγω συμφωνω μαζι σου με αυτα που λες.....εσυ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ) ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ???KΑΙ ΜΕ ΑΝΕΧΕΣΕ???ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ???

υ.γ.τελικα ομως να αποφασησετε...η κλικα ειναι χουντογκεσταπιτες που ειπες καποτε μοντ και αντμιν που κανουν οτι γουσταρουν και εμεις ειμαστε οι γλυφτες τους η.....η κλικα ειμαστε εμεις που καταφεραμε να κανουμε φιλαρακια τους μοντ και αντμιν και αραδιαζουμε οτι γουσταρουμε χωρις να μας πειραξει κανεις?

Θάνος
16/10/2007, 22:02
Οι μόνοι που δεν γουστάρουν την φάση προφανώς είναι καμία 20 άτομα που όλως τυχαίως είναι και μοντ οι περισσότεροι σε κάποια υποκατηγορία ή αν δεν είναι μοντ έχουν την ευνοια των μόντ.
Αυτοί νομίζουν ότι κατέχουν την απόλυτη Σοφία σε όλα τα θέματα. Θεωρούν τους εαυτούς τους τόσο μάγκες που απαξιούν να κάνουν μια κανονική κουβέντα και περιορίζονται σε τσιτάτα και ειρωνίες (τραγικές) πολλά εμότικονς και πολύ σπαμ . Οι κουβέντες τους πρέπει να είναι αξιώματα και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Αν συμβεί αυτό μάυρο φίδι που έφαγε τον αμφισβητία.

Δεν λέω υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που users είται γιατί ήταν μαλάκες είτε γιατί ήταν ανέγκέφαλοι είτε γιατί είχαν τους δικούς τους λόγους τέλος πάντων, γαμούσαν (και γαμάνε) το forum πατόκορφα. Αυτοί καλώς μπανιαρίστικαν και πρέπει να μπανιαρίζονται.

Αλλα ρε αδερφέ μου φαίνεται ότι υπάρχουν άτομα που ακόμα και αν βγάλουν φωτογραφία της κωλοτρυπίδας τους και την ανεβάσουν δεν θα τρέξει κάστανο.

Τώρα θα με βάλεις να σου περιγράψω καταστάσεις που με λίγη σε βάθος διορατικότητα θα θεωρούσες ευνόητες...

Καταρχίν δεν υπάρχει καμμία κλίκα. Αυτό βέβαια δεν πάει σε σένα, αλλά γενικά επειδή ακούγεται πολύ τελευταία. Είναι μεγάλη μπούρδα και ένα εύκολο σλόγκαν για να μιλάμε. Από κει και πέρα...

Σχετικά με τους mods (θα μπει πάλι ο julius να μας πει ότι λέμε ανοησίες αλλά δε γαμιέται...).

Επειδή πέρασα από κει και έφυγα με περισσότερη φασαρία από τον Sniper και τον SF. Είναι χαμαλίκι! Και σαν χαμαλίκι σε γεμίζει με πολλά νεύρα. Πρέπει να διαβάζεις τα πάντα. Και φυσικά διαβάζοντας τα πάντα συνήθως έχεις πολύ μεγαλύτερη ενημέρωση για τον καθένα και το τι γράφει. Ύστερα αναγκάζεσαι να διαβάζεις πάρα πολλά που δεν ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σου και τα βαριέσαι θανάσιμα. Στη συνέχεια πρέπει να κόβεις και να ράβεις ποστ που δεν ξέρεις καν πώς να διαχωρίσεις. Έχω παρεξηγηθεί ακόμα και για τίτλους που έβαλα σε ποστ μετά από διαχωρισμό... Προσπαθείς να συμβιβάσεις τους πάντες αλλά όσο περισσότερο προσπαθείς τόσο περισσότερο αντιπαθής γίνεσαι στον κόσμο και τίποτα απ'ό,τι κάνεις δεν πρόκειται ποτέ να τύχει της γενικής αποδοχής. Εννοείται ότι το ψαλίδι ξεσηκώνει θύελλες αντιδράσεων και ξανά πάλι εξηγήσεις και τα ίδια και τα ίδια οπότε και την υπομονή σου χάνεις και απότομος γίνεσαι και πέφτεις σε ένα φαύλο κύκλο.

Βάλτα όλα αυτά μαζί για ένα διάστημα 2 χρόνων (τόσο περίπου αντέχουν οι γενικοί mods απ'ό,τι φαίνεται) και μπορείς να καταλάβεις πώς κάποιος κατά τ'άλλα νορμάλ άνθρωπος καταλήγει να γίνεται έτσι όπως περιγράφεις.. οπότε κάπου εκεί είναι που παίρνει την απόφαση να τη Γκάνει διακριτικά... Και όλα αυτά με μία ιδιότητα που δεν είναι τίποτα άλλο από μερικές επιλογές παραπάνω στον explorer... δηλαδή τρίχες!

Να μην σου πω περισσότερα... Έχω υποστηρίξει ότι θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να περνάει πολύς κόσμος από το moderation για να παίρνει μυρωδιά τι σημαίνει.

Τέλος και σχετικά με την ανοχή... ε τα είπαμε αυτά. Τι να κάνουμε, ο καθένας με τον τρόπο του. Πάντως, τις περισσότερες φορές υπάρχει υπόβαθρο πίσω απ'αυτό που λέτε ανοχή. Υπάρχουν χρήστες με ιδιόρρυθμο χιούμορ, υπάρχουν χρήστες που βρίζουν πολύ στην καθομιλουμένη τους και άλλα και άλλα... Ο καθένας με την ιδιαιτερότητα του. Αυτός που κάθε μέρα διαβάζει τα πάντα, συνήθως ξέρει κάτι παραπάνω. Σπάνια όμως κάποιος κόβεται με το καλημέρα. Υπάρχει τεράστια ανοχή προς όλους ανεξαιρέτως, απλά κάποιοι είναι και λίγο ευαίσθητοι και άμα τους κόψεις μία λέξη το παίρνουν πολύ πατριωτικά και βλέπουν συνομωσίες!

Αυτά στο περίπου...

VanDiemen
16/10/2007, 22:03
ωπα...λιγο.....τελικα τι γινεται???μονο εγω εχω απαξιωτικη σταση και εκφραζω την κλικα???τοτε γιατι δεν κραζετε ολοι οι σοβαροι χρηστες μονο εμενα???οι αλλοι τι φταινε???....και σου λεω οτι εγω συμφωνω μαζι σου με αυτα που λες.....εσυ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ) ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ???και ΜΕ ΑΝΕΧΕΣΕ???

υ.γ.τελικα ομως να αποφασησετε...η κλικα ειναι χουντογκεσταπιτες που ειπες καποτε μοντ και αντμιν που κανουν οτι γουσταρουν και εμεις ειμαστε οι γλυφτες τους η.....η κλικα ειμαστε εμεις που καταφεραμε να κανουμε φιλαρακια τους μοντ και αντμιν και αραδιαζουμε οτι γουσταρουμε χωρις να μας πειραξει κανεις?

Φυσικά και δεν είσαι μόνο εσύ! Ποιος μίλησε για σένα; Ότι είπα δεν αναφέρονταν σε σένα, αλλά με αφορμή τον τρόπο που έγραψες, αναφέρθηκα σε ολόκληρη την κλίκα που περιστασιακά συμπεριφέρεται με τον τρόπο που περιγράφει ο zero. Πέρα από αυτού του είδους τη συμπεριφορά, υπάρχουν και πάρα πολλά θετικά σ' αυτήν την ιστοσελίδα! Καταρχήν πάρα πολλά παιδιά διαμάντια, εξαιτίας των οποίων συνεχίζω να μπαίνω εδώ. Πλήθος πληροφοριών, ανάγκη για επικοινωνία και πολλά που δεν είναι η ώρα να τα αναφέρω (είναι περιττό να ειπωθούν γιατί κατά βάθος οι περισσότεροι τα ξέρουν). Πάντως σου είπα μερικούς λόγους για τους οποίους μπαίνω. Εσύ για ποιο λόγο νόμιζες πως μπαίνω; Ειλικρινά.. Πες μου! Δε λέω πως με διώχνεις. Δε μπορείς άλλωστε.
Να σε ρωτήσω λοιπόν κι εγώ. Το να βρίσκομαι εδώ, προϋποθέτει πως όταν μιλούν ορισμένοι και εγώ διαφωνώ, να σκύβω το κεφάλι και να λέω "ότι πεις εσύ αφεντικό" ή να γράφω ελεύθερα τη γνώμη μου και όταν εντοπίζω "κακώς κείμενα" να τα επισημαίνω; Κι όταν το κάνω αυτό και έρχομαι αντιμέτωπος με αγενείς συμπεριφορές του στυλ "αρα η μαζοχες ειστε,και γουσταρετε τον βουρδουλα...." συνοδευμένες με προτροπές να πάμε αλλού σα να είναι το τσιφλίκι του πατέρα σας, είναι παράλογο να σκεφτώ πως είστε κλίκα;

blackbusa
16/10/2007, 22:15
Φυσικά και δεν είσαι μόνο εσύ! Ποιος μίλησε για σένα; Ότι είπα δεν αναφέρονταν σε σένα, αλλά με αφορμή τον τρόπο που έγραψες, αναφέρθηκα σε ολόκληρη την κλίκα που περιστασιακά συμπεριφέρεται με τον τρόπο που περιγράφει ο zero. Πέρα από αυτού του είδους τη συμπεριφορά, υπάρχουν και πάρα πολλά θετικά σ' αυτήν την ιστοσελίδα! Καταρχήν πάρα πολλά παιδιά διαμάντια, εξαιτίας των οποίων συνεχίζω να μπαίνω εδώ. Πλήθος πληροφοριών, ανάγκη για επικοινωνία και πολλά που δεν είναι η ώρα να τα αναφέρω. Πάντως σου είπα μερικούς λόγους για τους οποίους μπαίνω. Εσύ για ποιο λόγο νόμιζες πως μπαίνω; Ειλικρινά.. Πες μου! Δε λέω πως με διώχνεις. Δε μπορείς άλλωστε.
Να σε ρωτήσω λοιπόν κι εγώ. Το να βρίσκομαι εδώ, προϋποθέτει πως όταν μιλούν ορισμένοι και εγώ διαφωνώ, να σκύβω το κεφάλι και να λέω "ότι πεις εσύ αφεντικό" ή να γράφω ελεύθερα τη γνώμη μου και όταν εντοπίζω "κακώς κείμενα" να τα επισημαίνω; Κι όταν το κάνω αυτό και έρχομαι αντιμέτωπος με αγενείς συμπεριφορές του στυλ "αρα η μαζοχες ειστε,και γουσταρετε τον βουρδουλα...." συνοδευμένες με προτροπές να πάμε αλλού σα να είναι το τσιφλίκι του πατέρα σας, είναι παράλογο να σκεφτώ πως είστε κλίκα;

Δεκτα και παλι ολα αυτα που λες,αν και δεν συμφωνω.....δεν ηξερα τον λογο που εμπαινες και για αυτο σε ρωτησα....τωρα αν μπορεις,γινεται να μου αναφερεις και κανενα απο τα παιδια διαμαντια (5-6 nicks) για να καταλαβω ποιοι ειναι αυτοι να τους προσεξω και εγω παραπανω....και βεβαια οταν θεωρεις οτι με κατι δεν συμφωνεις,καποιος μπορει να σου απαγορευσει να εκφρασεις την γνωμη σου???θα ηθελα και σε αυτο 4 5 παραδειγματα για να καταλαβω που σε αναγκασαν να σκυψεις το κεφαλι.....

VanDiemen
16/10/2007, 22:35
Δεκτα και παλι ολα αυτα που λες,αν και δεν συμφωνω.....δεν ηξερα τον λογο που εμπαινες και για αυτο σε ρωτησα....τωρα αν μπορεις,γινεται να μου αναφερεις και κανενα απο τα παιδια διαμαντια (5-6 nicks) για να καταλαβω ποιοι ειναι αυτοι να τους προσεξω και εγω παραπανω....και βεβαια οταν θεωρεις οτι με κατι δεν συμφωνεις,καποιος μπορει να σου απαγορευσει να εκφρασεις την γνωμη σου???θα ηθελα και σε αυτο 4 5 παραδειγματα για να καταλαβω που σε αναγκασαν να σκυψεις το κεφαλι.....

Τα 5-6 ονόματα που ζήτησες σκέφτηκα να τα γράψω, αλλά άλλαξα γνώμη γιατί δεν εξυπηρετεί σε τίποτα στο θέμα μας. Έχεις κρίση και δε χρειάζεσαι τη δική μου γνώμη ως προς το ποιον να θεωρείς άξιο και ποιον ανάξιο εκτίμησης.
Στο δεύτερο σκέλος δεν παραπονέθηκα πως με ανάγκασε κάποιος να σκύψω και να κάνω πίσω. Αναφέρθηκα στο κλίμα "αλληλεγγύης" και "συναδελφικότητας" με την κακή έννοια που έχετε ορισμένα καρντάσια, θαμώνες του "δέλεαρ" κ.λπ. Κι αν θες μέχρι που με απείλησαν 2 μέχρι τώρα πως θα ανεβούν στην Αλεξανδρούπολη να με δείρουν! Δε θέλω να ανακατεύω τα παλιά, αλλά οι armageddon δεν έκριναν αναγκαίο να επέμβουν. Έχω κι άλλα παραδείγματα αλλά προκειμένου να ανακινήσω καυγάδες που έσβησαν επιφυλάσσομαι (και επίσης δεν εξυπηρετεί σε τίποτα).

zero
16/10/2007, 22:43
Τώρα θα με βάλεις να σου περιγράψω καταστάσεις που με λίγη σε βάθος διορατικότητα θα θεωρούσες ευνόητες...

Καταρχίν δεν υπάρχει καμμία κλίκα. Αυτό βέβαια δεν πάει σε σένα, αλλά γενικά επειδή ακούγεται πολύ τελευταία. Είναι μεγάλη μπούρδα και ένα εύκολο σλόγκαν για να μιλάμε. Από κει και πέρα...

Σχετικά με τους mods (θα μπει πάλι ο julius να μας πει ότι λέμε ανοησίες αλλά δε γαμιέται...).

Επειδή πέρασα από κει και έφυγα με περισσότερη φασαρία από τον Sniper και τον SF. Είναι χαμαλίκι! Και σαν χαμαλίκι σε γεμίζει με πολλά νεύρα. Πρέπει να διαβάζεις τα πάντα. Και φυσικά διαβάζοντας τα πάντα συνήθως έχεις πολύ μεγαλύτερη ενημέρωση για τον καθένα και το τι γράφει. Ύστερα αναγκάζεσαι να διαβάζεις πάρα πολλά που δεν ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σου και τα βαριέσαι θανάσιμα. Στη συνέχεια πρέπει να κόβεις και να ράβεις ποστ που δεν ξέρεις καν πώς να διαχωρίσεις. Έχω παρεξηγηθεί ακόμα και για τίτλους που έβαλα σε ποστ μετά από διαχωρισμό... Προσπαθείς να συμβιβάσεις τους πάντες αλλά όσο περισσότερο προσπαθείς τόσο περισσότερο αντιπαθής γίνεσαι στον κόσμο και τίποτα απ'ό,τι κάνεις δεν πρόκειται ποτέ να τύχει της γενικής αποδοχής. Εννοείται ότι το ψαλίδι ξεσηκώνει θύελλες αντιδράσεων και ξανά πάλι εξηγήσεις και τα ίδια και τα ίδια οπότε και την υπομονή σου χάνεις και απότομος γίνεσαι και πέφτεις σε ένα φαύλο κύκλο.

Βάλτα όλα αυτά μαζί για ένα διάστημα 2 χρόνων (τόσο περίπου αντέχουν οι γενικοί mods απ'ό,τι φαίνεται) και μπορείς να καταλάβεις πώς κάποιος κατά τ'άλλα νορμάλ άνθρωπος καταλήγει να γίνεται έτσι όπως περιγράφεις.. οπότε κάπου εκεί είναι που παίρνει την απόφαση να τη Γκάνει διακριτικά... Και όλα αυτά με μία ιδιότητα που δεν είναι τίποτα άλλο από μερικές επιλογές παραπάνω στον explorer... δηλαδή τρίχες!

Να μην σου πω περισσότερα... Έχω υποστηρίξει ότι θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να περνάει πολύς κόσμος από το moderation για να παίρνει μυρωδιά τι σημαίνει.

Τέλος και σχετικά με την ανοχή... ε τα είπαμε αυτά. Τι να κάνουμε, ο καθένας με τον τρόπο του. Πάντως, τις περισσότερες φορές υπάρχει υπόβαθρο πίσω απ'αυτό που λέτε ανοχή. Υπάρχουν χρήστες με ιδιόρρυθμο χιούμορ, υπάρχουν χρήστες που βρίζουν πολύ στην καθομιλουμένη τους και άλλα και άλλα... Ο καθένας με την ιδιαιτερότητα του. Αυτός που κάθε μέρα διαβάζει τα πάντα, συνήθως ξέρει κάτι παραπάνω. Σπάνια όμως κάποιος κόβεται με το καλημέρα. Υπάρχει τεράστια ανοχή προς όλους ανεξαιρέτως, απλά κάποιοι είναι και λίγο ευαίσθητοι και άμα τους κόψεις μία λέξη το παίρνουν πολύ πατριωτικά και βλέπουν συνομωσίες!

Αυτά στο περίπου...

Οκ δέχομαι όλα όσα λές για το μοντεριλικι, αλλά δεν υποχρέωσε κανείς κανένα (φαντάζομαι !!) να κάνει αυτή τη δουλειά. Αφού την αναλαμβάνεις κάνε την σωστά. Το επιχείρημά σου ότι δηλαδή επειδή ξέρω κάποιον πολύ καλά και ξέρω ότι είναι σωστό άτομο οπότε όταν παρεκτρέπται τον συγχωρώ είναι ολίγον σαθρό. Αν εμένα με προσβάλεις εσύ ως θάνος (λέμε τώρα) δεν με νοιάζει καθόλου αν ο Julius ή ο Hornet (μιας που με αυτούς μείναμε τώρα) γνωρίζει ότι είσαι γαμάτο παληκάρι. Με νοιάζει να υποστείς τις συνέπειες που προβλέπονται για κάθε άλλο χρήστη που ο μοντ δεν γνωρίζει οτι είναι γαμάτο παληκάρι.

Απλή ισονομία είναι . Δικαιοσύνη.

Με την λογική σου αν δηλαδή ενας δικαστής γνωρίζει προσωπικά ένα κατηγορούμενο και ξέρει ότι ειναι φοβερός τύπος δεν θα πρέπει να τον καταδιάζει . Δεν είναι έτσι όμως.

Αν θέλεις να μπούμε και σε περιπτωσεολογία δεν έχω καμία αντίρρηση. Θα σου θυμίσω το παιδί που μπήκε και έλεγε ότι θέλει να πάρει μηχανή αλλά δεν τον αφήνουν οι γονείς του. Θυμάσαι τι κράξιμο έφαγε και πως έφυγε τρέχοντας?
Για ποιό λόγο αυτός εξοβελίστικε έτσι?

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι άτομα ειναι οι μοντ οι αντμιν οι φίλοι τους κτλ. Καθόλου. Με πειράζει όμως να υπάρχει σχετικά διαφορετική μεταχειρηση. Αλλά και αυτό το ανέχομαι γιατί μου αρέσει το forum.

Επίτρεψε μου να το λέω όμως.

ΜΟΖΑΡΤ
16/10/2007, 22:46
καμια περιληψη υπαρχει πουθενα με το τι εγινε αυτες τις μερες :dizzy:

blackbusa
16/10/2007, 22:47
Τα 5-6 ονόματα που ζήτησες σκέφτηκα να τα γράψω, αλλά άλλαξα γνώμη γιατί δεν εξυπηρετεί σε τίποτα στο θέμα μας. Έχεις κρίση και δε χρειάζεσαι τη δική μου γνώμη ως προς το ποιον να θεωρείς άξιο και ποιον ανάξιο εκτίμησης.
Στο δεύτερο σκέλος δεν παραπονέθηκα πως με ανάγκασε κάποιος να σκύψω και να κάνω πίσω. Αναφέρθηκα στο κλίμα "αλληλεγγύης" και "συναδελφικότητας" με την κακή έννοια που έχετε ορισμένα καρντάσια, θαμώνες του "δέλεαρ" κ.λπ. Κι αν θες μέχρι που με απείλησαν 2 μέχρι τώρα πως θα ανεβούν στην Αλεξανδρούπολη να με δείρουν! Δε θέλω να ανακατεύω τα παλιά, αλλά οι armageddon δεν έκριναν αναγκαίο να επέμβουν. Έχω κι άλα παραδείγματα αλλά προκειμένου να ανακινήσω καυγάδες που έσβησαν επιφυλλάσσομαι (και επίσης δεν εξυπηρετεί σε τίποτα).

Κατσε ρε φιλε....εδω μας ξεμπροστιαζετε και ονομαστικα σαν κλικα και δεν μπορεις να αναφερεις 4-5 ονοματα....εγω πιστευω οτι αυτα τα ονοματα δεν υπαρχουν,με τη εννοια που εννοεις εσυ βεβαια....κριση εχω,αλλα παντα μας ξεφευγουν καποια πραγματα....οκ δεν εκανες πισω....μπορεις να μου πεις καποια θεματα που σου την επεσαν καποιοι,και που ειναι και θαμωνες του Δελεαρ και της κλικας....επειδη και εκει θεωρω οτι οτι εισουνα λαθος.....γιαυτο και επειμενω σε αυτα τα 2....για τον ενα που λες,αν πριν γραφτεις σε αυτο το φορουμ,ΔΙΒΑΖΕΣ ΛΙΓΟ πως γραφουνε καποιοι θα καταλαβαινες οτι τα λενε ολα στην πλακα.....και πραγματικα δεν μπορω να φανταστω οτι φοβηθηκες οτι καποιος θα κανει 900χλμ για να πλακωσει καποιον που δεν ξερει καν πως μοιαζει....ελεος......και οι αντιμ τι να κανουν????να τον κανουν ντα....ελεος και παλι....δεν θελω αλλα παραδειγματα....απλα καποια ονοματα και καποια θεματα που σου την επεσαν.....και με πμ ειναι δεκτο.....

zephyr1
16/10/2007, 22:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
καμια περιληψη υπαρχει πουθενα με το τι εγινε αυτες τις μερες :dizzy:

Προσεξε με.

Καποτε ηταν η κλικα, μετα ηρθε η μη κλικα,κατοπιν η μη κλικα ηθελε να μπει στην κλικα,τοτε η κλικα στραβωσε και η μη κλικα παραστραβωσε και για να μην στα πολυλογω φαγαν ενα εκλερ.

blackbusa
16/10/2007, 22:51
Οκ δέχομαι όλα όσα λές για το μοντεριλικι, αλλά δεν υποχρέωσε κανείς κανένα (φαντάζομαι !!) να κάνει αυτή τη δουλειά. Αφού την αναλαμβάνεις κάνε την σωστά. Το επιχείρημά σου ότι δηλαδή επειδή ξέρω κάποιον πολύ καλά και ξέρω ότι είναι σωστό άτομο οπότε όταν παρεκτρέπται τον συγχωρώ είναι ολίγον σαθρό. Αν εμένα με προσβάλεις εσύ ως θάνος (λέμε τώρα) δεν με νοιάζει καθόλου αν ο Julius ή ο Hornet (μιας που με αυτούς μείναμε τώρα) γνωρίζει ότι είσαι γαμάτο παληκάρι. Με νοιάζει να υποστείς τις συνέπειες που προβλέπονται για κάθε άλλο χρήστη που ο μοντ δεν γνωρίζει οτι είναι γαμάτο παληκάρι.

Απλή ισονομία είναι . Δικαιοσύνη.

Με την λογική σου αν δηλαδή ενας δικαστής γνωρίζει προσωπικά ένα κατηγορούμενο και ξέρει ότι ειναι φοβερός τύπος δεν θα πρέπει να τον καταδιάζει . Δεν είναι έτσι όμως.

Αν θέλεις να μπούμε και σε περιπτωσεολογία δεν έχω καμία αντίρρηση. Θα σου θυμίσω το παιδί που μπήκε και έλεγε ότι θέλει να πάρει μηχανή αλλά δεν τον αφήνουν οι γονείς του. Θυμάσαι τι κράξιμο έφαγε και πως έφυγε τρέχοντας?
Για ποιό λόγο αυτός εξοβελίστικε έτσι?

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι άτομα ειναι οι μοντ οι αντμιν οι φίλοι τους κτλ. Καθόλου. Με πειράζει όμως να υπάρχει σχετικά διαφορετική μεταχειρηση. Αλλά και αυτό το ανέχομαι γιατί μου αρέσει το forum.

Επίτρεψε μου να το λέω όμως.

ρε παλλικαρι μου για να μην το κουραζεσε και πολυ....γιατι δεν ερχεσε μια μερα σε αυτο το μαμημενο Δελεαρ να δεις τι και ποιοι ειναι αυτοι που σε χαλανε....και αν δεν γουσταρεις εκει στην πρωτη βολτα που θα οργανωθει πηγαινε και εσυ για να δεις και να καταλαβεις καποια πραγματα....ειναι πολυ απλο.....μεχρι και σινεμα εχει κανονιστει.....μπαλλα.....βολτα κοντινη....κοψιμο πιτας.....δηλαδη τι αλλο να κανουν???φιλικα :wave2:

blackbusa
16/10/2007, 22:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Προσεξε με.

Καποτε ηταν η κλικα, μετα ηρθε η μη κλικα,κατοπιν η μη κλικα ηθελε να μπει στην κλικα,τοτε η κλικα στραβωσε και η μη κλικα παραστραβωσε και για να μην στα πολυλογω φαγαν ενα εκλερ.

αλλα μπυρα ακομα ντεν κερασι.....:evil: :evil: :evil:

zephyr1
16/10/2007, 22:54
αλλα μπυρα ακομα ντεν κερασι.....:evil: :evil: :evil:

:blush: Αυτα τα κερατακια απο μερα σε μερα περιμενω να τα δω.:blush:

Γυναικα(δεν εφυγε)απλα επαθε δηλητιριαση δευτερα και τον ηπιαμε.:(

Ο Πανουης ποτε δεν ξεχναει.:wave2:

ΜΟΖΑΡΤ
Προσεξε με.

κατι σαν τον ozzy δηλαδη που εφυγε απο τους black sabbath επειδη του δημιουργησαν ψυχολογικα προβληματα και μετα ξαναγυρισε για να τους γεμισει ο ιδιος.

zero
ρε παλλικαρι μου για να μην το κουραζεσε και πολυ....γιατι δεν ερχεσε μια μερα σε αυτο το μαμημενο Δελεαρ να δεις τι και ποιοι ειναι αυτοι που σε χαλανε....και αν δεν γουσταρεις εκει στην πρωτη βολτα που θα οργανωθει πηγαινε και εσυ για να δεις και να καταλαβεις καποια πραγματα....ειναι πολυ απλο.....μεχρι και σινεμα εχει κανονιστει.....μπαλλα.....βολτα κοντινη....κοψιμο πιτας.....δηλαδη τι αλλο να κανουν???φιλικα :wave2:

Δεν με εχεις καταλάβει. Κανένα πρόβλημα δεν έχω να γνωρίσω τους πάντες εδώ μέσα.
Αν υπάρχει η δεν υπάρχει κλίκα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Τον π@υτσο μου για την ακρίβεια. Αν οι μοντ πέρνουν φράγκα χαλάλι τους. Τα αξίζουν και με το παραπάνω για το πακέτο που τρώνε (χωρίς ίχνος ειρωνίας)

Εγώ απλά λέω ότι είναι προς όφελος όλων μας (users, ιδιοκτήτες, admins) να εφαρμόζονται τα ίδια μέτρα και σταθμά. Έτσι για να είναι καλύτερο το φόρουμ.

Απλά πράγματα.

zephyr1
16/10/2007, 22:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
κατι σαν τον ozzy δηλαδη που εφυγε απο τους black sabbath επειδη του δημιουργησαν ψυχολογικα προβληματα και μετα ξαναγυρισε για να τους γεμισει ο ιδιος.

Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.:beer:

blackbusa
16/10/2007, 22:56
:blush: Αυτα τα κερατακια απο μερα σε μερα περιμενω να τα δω.:blush:

Γυναικα(δεν εφυγε)απλα επαθε δηλητιριαση δευτερα και τον ηπιαμε.:(

Ο Πανουης ποτε δεν ξεχναει.:wave2:

ωπα ρε φιλε.....μαλακια....σορρυ....και περαστικα εεεεεεεε.....

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

ΜΟΖΑΡΤ
16/10/2007, 22:59
Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.:beer:
και δεν με λες γιατι δεν παει η κλικα καμια βολτα να ακολουθησει η μη κλικα και οταν βρεθουν σε ταβερνα να γινουν μια κλικα?