PDA

View Full Version : Βαρυμπόμπη - πιστάκια

Σελίδες : [1] 2 3 4

DimChios
17/10/2007, 09:12
Αυτη τη Κυριακη 21-10 θελω να πάω στα πιστάκια!

Βολτίτσα, practice οσα καναμε τη περασμενη με το Χελιώτη κτλ

Γενικότερα τον τελευταίο καιρο ψάχνω για το ΤΙ να αγοράσω σε εντούρο μηχανάκι και τα εχω μπλέξει ομολωγω!
Αυτο που παίρνω το θάρρος λοιπόν να ζητήσω είναι το εξης:

Όποιος θελει και μπορει να ερθει με σκοπό (καλα, εννοείται οτι δεν απορρίπτουμε κανένα) να μου δωσει για μια βόλτα το μοτόρι του, θα το εκτιμουσα ιδιαίτερα! :D

Εν ολίγοις, ενδιαφέρομαι να οδηγήσω κανένα 200αρι & 300άρι ΚΤΜ σε 2Τ, και 250, 400, 450 σε 4Τ.

Αυτό όλο στα πλαίσια του να δώ τί μου πάει και τί μπορώ (μελλοντικά) να το "πάω" εγω ικανοποιητικά!

Και για οσους δε το πιάσατε, ζητώ ευθαρσώς test ride τα μοτόρια σας! :lol: :lol: :lol:

:blush:

Υπάρχει κανεις να με βοηθησει ώστε να αποφευγθούν οι πολλές πιθανότητες να πάρω κάτι που για τα δικά μου μέτρα θα αποδειχθει λάθος επιλογή?

Βασικά, για να ειμαι ειλικρινής, έχω κάποιους απο εσας κατα νού, αλλά είπα να το ανοίξω σε θρέντ μπας και συναντηθούν όλες οι γνώμες/μοτο σε ενα σημείο να γίνει και το σχετικό τζέρτζελο!

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ PLEAAAAASSSEEEE!!! :cry:

:beer: :beer: :beer: :wave2:

EDIT:

09:00 ΣΤΑ ΠΙΣΤΑΚΙΑ!!!

:smokin:

DUKASII
17/10/2007, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

Γενικότερα τον τελευταίο καιρο ψάχνω για το ΤΙ να αγοράσω σε εντούρο μηχανάκι και τα εχω μπλέξει ομολωγω!

Όποιος θελει και μπορει να ερθει με σκοπό (καλα, εννοείται οτι δεν απορρίπτουμε κανένα) να μου δωσει για μια βόλτα το μοτόρι του, θα το εκτιμουσα ιδιαίτερα! :D

Εν ολίγοις, ενδιαφέρομαι να οδηγήσω κανένα 200αρι & 300άρι ΚΤΜ σε 2Τ, και 250, 400, 450 σε 4Τ.

Αυτό όλο στα πλαίσια του να δώ τί μου πάει και τί μπορώ (μελλοντικά) να το "πάω" εγω ικανοποιητικά!

Και για οσους δε το πιάσατε, ζητώ ευθαρσώς test ride τα μοτόρια σας! :lol: :lol: :lol:

:beer: :beer: :beer: :wave2: ελα οποτε θες να παρεις το δικο μου για τεστ ντραιβ.

με 2800 κιολας...το κανεις δικό σου...

αντε γιατι εχουμε και αναγκες λέμε..

Julius
17/10/2007, 09:28
Ego pantos den mporo me tipota, afenos h motosykleta exei lythei gia na paei gia synthrisi (anartiseis - service, eksatma kai psigia isioma, kai kapaki paei synergeio gia nea pistonara kai elatiria kai oti allo xriastei)

kai tha thn exo ethmh kai me diathesi kai xrono gia volta klp meta tis 4 toy Noemvrioy

:wave2:

Pantos opos sou exo ksanapei h apopsi ou einai oti to 200ari einai teleio gia esena mitse, eykolo, xavalediariko, den tha se anxosei pote, den tha sou kremasei ta xeria, tha se voithisei na eksikiotheis kai teleionei diskola (se synthikes enduro leme panta).

DimChios
17/10/2007, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ελα οποτε θες να παρεις το δικο μου για τεστ ντραιβ.

με 2800 κιολας...το κανεις δικό σου...

αντε γιατι εχουμε και αναγκες λέμε..

:winka:

Ευχαριστω πολυ, αλλα να το παρω και να παω στα πιστακια χωρις να εισαι μαζι? Ευθυνη ρε γμτ δεν ειναι? :rolleyes:

Θα μου πεις, "για να στο λέω"... σωστό κι αυτό!

Θα μιλήσουμε!

Nik0s
17/10/2007, 10:00
Έχω ένα καλό 950 για test-ride..... :smokin:

Να μην θες να ξανακαβαλήσεις το GS σου λέω !! :D

DimChios
17/10/2007, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Έχω ένα καλό 950 για test-ride..... :smokin:

Να μην θες να ξανακαβαλήσεις το GS σου λέω !! :D

Εννοια σου και οδηγησα το 990!

ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙΣ!!!!! :cry: :lol:

Καταλαβα πολλα η αλήθεια ειναι, το μηχανακι ΓΑΜΑΕΙ στ αλήθεια, αλλα το GS ΔΕΝ το αλλαζω!

Δε μου κανει εμενα το 990! Δεν ειναι αυτο που χρειαζομαι για να το πω αλλιως!

:winka: :beer: :wave2:

Nik0s
17/10/2007, 10:06
Εννοια σου και οδηγησα το 990!

ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙΣ!!!!!

Καταλαβα πολλα η αλήθεια ειναι, το μηχανακι ΓΑΜΑΕΙ στ αλήθεια, αλλα το GS ΔΕΝ το αλλαζω!

Δε μου κανει εμενα το 990! Δεν ειναι αυτο που χρειαζομαι για να το πω αλλιως!

:winka: :beer: :wave2:

Είπα εγώ τίποτα για 990 ?

Το 950 χρειάζεσαι !! :D :D :D

DimChios
17/10/2007, 10:09
Είπα εγώ τίποτα για 990 ?

Το 950 χρειάζεσαι !! :D :D :D

Το ιδιο ειναι για τους λόγους που το απορρίπτω για μενα!

:smilea:

Το πουλας ρε και γι αυτο "Χωνεσαι"?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Nik0s
17/10/2007, 10:15
Το ιδιο ειναι για τους λόγους που το απορρίπτω για μενα!

:smilea:

Το πουλας ρε και γι αυτο "Χωνεσαι"?

Με τίποτα ! Αν τελικά πας πιστάκια, μπορεί να έρθω κι εγώ :D

Zid
17/10/2007, 12:48

Υπάρχει κανεις να με βοηθησει ώστε να αποφευγθούν οι πολλές πιθανότητες να πάρω κάτι που για τα δικά μου μέτρα θα αποδειχθει λάθος επιλογή?

Βασικά, για να ειμαι ειλικρινής, έχω κάποιους απο εσας κατα νού, αλλά είπα να το ανοίξω σε θρέντ μπας και συναντηθούν όλες οι γνώμες/μοτο σε ενα σημείο να γίνει και το σχετικό τζέρτζελο!

:beer: :beer: :beer: :wave2: τι ώρα θα πας τη κυριακή?

DimChios
17/10/2007, 12:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
τι ώρα θα πας τη κυριακή?

Θα το δουμε! Μαλλον κατα τις 9 αλλα για σιγουρα εντος των ημερών!

Πρεπει να κανονισω μερικα πράγματα και αναλόγως θα πράξω! Πάντως εκει γυρω

Zid
17/10/2007, 13:04
Θα το δουμε! Μαλλον κατα τις 9 αλλα για σιγουρα εντος των ημερών!

Πρεπει να κανονισω μερικα πράγματα και αναλόγως θα πράξω! Πάντως εκει γυρω

:wave2: Τα λέμε εκεί τότε... (όλοκληρη bmw φαίνεται!!):wave2:

DimChios
17/10/2007, 13:16
Τα λέμε εκεί τότε... (όλοκληρη bmw φαίνεται!!):wave2:

Εχμ, ισως να μην ειμαι με τη BMW!

Θα ενημερωθεις παντως!

:winka: :wave2:

Zid
17/10/2007, 13:18
Εχμ, ισως να μην ειμαι με τη BMW!

Θα ενημερωθεις παντως!

:winka: :wave2: Oκ !!! :wave2:

tati
17/10/2007, 13:39
δηλαδή με λεσ να ΄ρθω για να καβαλήσεις το κατσίκι μου??:cry:

θα το σκεφτώ:alien:

'ωρα ειπες? θα ξανακοιτάξω γιατι δε θυμάμαι τώρα που γράφω...

DimChios
17/10/2007, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
δηλαδή με λεσ να ΄ρθω για να καβαλήσεις το κατσίκι μου??:cry:

Εχεις πρόβλημα?

:mad:

:rotflmao: :rotflmao:

tati
17/10/2007, 13:48
ωχχχχχ ακυρο έχει παγκόσμιο μοταρντ τη Κυριακή....μάλλον δύσκολο για μένα Δημήτρη για Κυριακή αλλά οποτε θες κανονίζουμε:wave2:

DimChios
17/10/2007, 13:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
ωχχχχχ ακυρο έχει παγκόσμιο μοταρντ τη Κυριακή....μάλλον δύσκολο για μένα Δημήτρη για Κυριακή αλλά οποτε θες κανονίζουμε:wave2:

Που?

:confused:

Julius
17/10/2007, 13:57
Που?

:confused:

:evil:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=48148

kai meta sou leei mellos se motosykletistiko forum

nikos force
17/10/2007, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius

kai meta sou leei mellos se motosykletistiko forum tha ginei tis BARY-POPIS makari na bgoun oi prosdokies mas

Tropeas
17/10/2007, 14:17
να σας πω... :blush:
έχει και κάτι ωραίες ασφάλτινες διαδρομές... αν θα θέλατε παρέα.... μεχρι εκεί... :blush: :look:

DimChios
17/10/2007, 14:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
να σας πω... :blush:
έχει και κάτι ωραίες ασφάλτινες διαδρομές... αν θα θέλατε παρέα.... μεχρι εκεί... :blush: :look:

:a21: :a21: :a21:

DimChios
17/10/2007, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius

kai meta sou leei mellos se motosykletistiko forum

Καλά ντε!

:lol: :lol:

marios8
17/10/2007, 15:04
Καιρού επιτρέποντος .

:beer: :beer: :wave2:

DimChios
17/10/2007, 15:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Καιρού επιτρέποντος .

:a30: :a25:

:D

Zid
17/10/2007, 15:25
Καιρού επιτρέποντος .

:beer: :beer: :wave2: Χμμ το καλύτερο καιρό θα έχει!!! βροχή σάββατο και κυριακή!!!:a08: :a46: :a46:

Χωμάτινος
17/10/2007, 15:28
Σάββατο και Κυριακή θα είμαι εκεί γύρω στις 10

DimChios
17/10/2007, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Σάββατο και Κυριακή θα είμαι εκεί γύρω στις 10

ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΛΕΜΕ!!!!

:beer: :beer: :beer:

nikos force
17/10/2007, 15:33
mallon apantisa se lathos thred...de xreiazete test ride... 530 rulez

109022

OldMan
17/10/2007, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
530 rulez
Είπε η πράσινη δίχρονη κάμπια και τράβηξε να δει αν ξεκόλλησε το πιστόνι ....:D

ADVENTURAZ
17/10/2007, 15:48
ΦΙΛΕ DIMCHIOS ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ <<ΠΙΣΤΑΚΙΑ>>ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΝ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ;!:beer:

nikos force
17/10/2007, 15:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Είπε η πράσινη δίχρονη κάμπια και τράβηξε να δει αν ξεκόλλησε το πιστόνι ....:D as min eixame anoiksei partides me tin aprilia hellas kai tha sou elega egw pws tha me eblepes na stibw ayto to pertikali mixana-KI

OldMan
17/10/2007, 15:58
@ Μήτσε :

ΟΛΑ τα χωμάτινα μηχανάκια κάνουν για την δουλειά που τα θέλεις !!

ΔΕΝ θα καταλάβεις τίποτε (και καμία διαφορά) στις μερικές βόλτες που θα κάνεις στην πίστα !!

(άσε που τα enduro ΔΕΝ είναι φτιαγμένα για πιστάκια - αν καταλήξεις σε μηχανάκι που σε βολεύει στην πίστα η κάθε σου εντουροβόλτα θα συνοδεύεται από καντήλια και χριστοπαναγίες ...)

Θέλεις να κάνεις ΜΧ - πάρε ΜΧ μηχανάκι !!

Θέλεις να κάνεις Εnduro - πάρε Enduro μηχανάκι !!

Θέλεις να κάνεις χωμάτινες βόλτες (οποιουδήποτε βαθμού δυσκολίας) - πάρε DRZ (φτου ...:a020: ) ή μεγάλο XR (καραφτού... :a04: )

:wave2: :beer: :wave2:

OldMan
17/10/2007, 16:00
as min eixame anoiksei partides me tin aprilia hellas kai tha sou elega egw pws tha me eblepes na stibw ayto to pertikali mixana-KI
Γεμίσαμε "Παγκόσμιους" ...!!! :look:

Υ.Γ.
Επειδή τον Μάιο του '08 ξεχρεώνω τον ματρακά μου και λέω να χτυπήσω ένα 530, στο δανείζω με ευχαρίστηση για το ISDE στις Σέρρες !!! :wave2:

DimChios
17/10/2007, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
ΦΙΛΕ DIMCHIOS ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ <<ΠΙΣΤΑΚΙΑ>>ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΝ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ;!:beer:

Επειδη κι εγω μια φορά εχω πάει και αυτη με πήγανε, κανε λιγο υπομονη, κάποιος απο τους πολλους που ξέρει θα σε κατατοπισει σωστά!

Πάντως εισαι ευπρόσδεκτος τουλάχιστον στα πιστάκια!

Για το μετά, αν ακολουθησει διαδρομη σκληροπυρινική, παίρνω ευθύνη μονο για τον εαυτό μου!

Ειναι τρελοί αυτοί οι εντουράδες!

:lol: :lol: :lol:

Zid
17/10/2007, 16:04

Χμμ εδώ είναι ... από τη γέφυρα της βαρυμπόμπης . Είναι μια πόρτα χύμα διπλή.. θα δείς και trailer δίπλα αραγμένα... :wave2:

109033

DimChios
17/10/2007, 16:07
@ Μήτσε :

ΔΕΝ θα καταλάβεις τίποτε (και καμία διαφορά) στις μερικές βόλτες που θα κάνεις στην πίστα !!

(άσε που τα enduro ΔΕΝ είναι φτιαγμένα για πιστάκια - αν καταλήξεις σε μηχανάκι που σε βολεύει στην πίστα η κάθε σου εντουροβόλτα θα συνοδεύεται από καντήλια και χριστοπαναγίες ...)

Θέλεις να κάνεις χωμάτινες βόλτες (οποιουδήποτε βαθμού δυσκολίας) - πάρε DRZ (φτου ...:a020: ) ή μεγάλο XR (καραφτού... :a04: )

Μας γ@μησες! :sick:

Και που ξερω τι θελω ρε Αντουαν? Νομιζεις πως εχω αλλη εμπειρια εκτος απο ταξιδιωτικο χωμα με 2 μαστοδοντα?
Απο την αλλη με "Τρώει" οτι το "εχω" το θεμα αλλα δε ξερω σε ποιό βαθμό και σε τί ακριβως!

Γ@ματα δηλαδή!

:cry: :cry:

Πανω που ειχα αρχισει να καταληγω τι θελω! :rolleyes:

Δηλαδη αν κρατωντας τη BMW για ενα ταξιδιωτικό χώμα που θελει και αυτονομία (περαν της ασφάλτινης χρησης) και περνοντας ενα 2Τ 200-250 cc, δεν καλυπτω μεγαλη γκαμα?

Να μπορω να παω και σε κανενα trail ride...

Freestyle παντως αποκλειεται να ασχοληθω!

ADVENTURAZ
17/10/2007, 16:12
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ zid:beer: ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ?

Χωμάτινος
17/10/2007, 16:16
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου (Ηλίου ια' Μαιμακτηριώνος :lol: ) θα είμαι στη γωνία Πατησίων και Γαλατσίου στις 9:30 (μη με ρωτήσετε σε ποιά γωνία από τις τέσσερις, σιγά μη χαθούμε :rolleyes: )

OldMan
17/10/2007, 16:18
Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου (Ηλίου ια' Μαιμακτηριώνος :lol: ) θα είμαι στη γωνία Πατησίων και Γαλατσίου στις 9:30
Εκεί γίνονται οι επιδόσεις των Εξώδικων ??? :winka:

Zid
17/10/2007, 16:18
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ zid:beer: ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ? Μέχρι τη παρασκευή θα κανονιστεί κανα ranteβουδάκι ... :)

Χωμάτινος
17/10/2007, 16:23
...

Επιτέλους! είπες και μιά φορά την αλήθεια :a22:

Χωμάτινος
17/10/2007, 16:27
Εκεί γίνονται οι επιδόσεις των Εξώδικων ??? :winka:

ΟΥΧΙ ! ! !

Αυτά επιδίδονται στα μακρινά βουνά, γι' αυτό και τον τελευταίο καιρό έχω περιορίσει εαυτόν στα της Αττικής :look:

marulis
17/10/2007, 16:32
Μας γ@μησες! :sick:

Και που ξερω τι θελω ρε Αντουαν? Νομιζεις πως εχω αλλη εμπειρια εκτος απο ταξιδιωτικο χωμα με 2 μαστοδοντα?
Απο την αλλη με "Τρώει" οτι το "εχω" το θεμα αλλα δε ξερω σε ποιό βαθμό και σε τί ακριβως!

Γ@ματα δηλαδή!

:cry: :cry:

Πανω που ειχα αρχισει να καταληγω τι θελω! :rolleyes:

Δηλαδη αν κρατωντας τη BMW για ενα ταξιδιωτικό χώμα που θελει και αυτονομία (περαν της ασφάλτινης χρησης) και περνοντας ενα 2Τ 200-250 cc, δεν καλυπτω μεγαλη γκαμα?

Να μπορω να παω και σε κανενα trail ride...

Freestyle παντως αποκλειεται να ασχοληθω!

:lol: :lol: :lol: Ένα ΧR 400 είναι ότι πρέπει ,του κοτσάρεις και ένα ψυγείο λαδιού και μέχρι και ταξιδάκια πας , το βρίσκεις και 2500 με 3500 ευροπουλα και καβατζάρεσαι καλά.
Όταν μεγαλώσω κάτι τέτοιο θα έχω για δεύτερο, αλλά μάλλον το 250 που έχει μικρότερη συντήρηση
:beer: :wave2:

nikos force
17/10/2007, 16:37
Γεμίσαμε "Παγκόσμιους" ...!!! :look:

Υ.Γ.
Επειδή τον Μάιο του '08 ξεχρεώνω τον ματρακά μου και λέω να χτυπήσω ένα 530, στο δανείζω με ευχαρίστηση για το ISDE στις Σέρρες !!! :wave2: poio moy daneizeis ?to matraka i to 530(poio matraka exeis)

oso gia tis serres ...tha eimai ekei...kai tha exw kai gkama apo daneika mixanakia na dialeksw...(ENNOEITE pws den trexw...alla ta conne-dia doulepsane kala...tha eimai ek twn eswn)

marbell
17/10/2007, 16:54
pou einai ayta ta pistakia?:rolleyes: :rolleyes: :mad:

Tropeas
17/10/2007, 17:02
και εγω θα παω! :evil: μ :smokin: και αν με δείτε μην τρομάξετε.... :a13:

Zid
17/10/2007, 17:13
και εγω θα παω! :evil: μ :smokin: και αν με δείτε μην τρομάξετε.... :a13: Χμμμμ:look:

taxydromos
17/10/2007, 17:20
και εγω θα παω! :evil: μ :smokin: και αν με δείτε μην τρομάξετε.... :a13:

γκουχχχχχχχχκ:rolleyes:

STOYBI
17/10/2007, 17:27
@ Μήτσε :

Σωστα...... :D

Ενα μηχανακι για να καταλαβεις ποσο και που σε διευκολυνει επιβαλετε να το δοκιμασεις σε δυσκολα σημεια ( μεγαλα ανηφορικα -- τραγικα στενα μονοπατια )........:D

Κατα τα αλλα .... Μονο σε περιπτωση πολυ κακου καιρου ( οπως λενε ) ΘΑ ειμαι και εγω επανω !! :D

:beer: :beer:

marios8
17/10/2007, 17:30
[SIZE=4

Mήτσο ο OldMan έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο. Δεν μπορείς να καταλάβεις εντούρο μηχανή στα πιστάκια.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μήν έρθεις με το BMW αλλα με κάποιο μικρό ωστε να πάμε σε μέρη που πραγματικά θα καταλάβεις ποιο σου κάνει και ποιό όχι.

Θα ήταν ότι καλύτερο :beer: :wave2:

marios8
17/10/2007, 18:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Σωστα...... :D

Ενα μηχανακι για να καταλαβεις ποσο και που σε διευκολυνει επιβαλετε να το δοκιμασεις σε δυσκολα σημεια ( μεγαλα ανηφορικα -- τραγικα στενα μονοπατια )........:D

Κατα τα αλλα .... Μονο σε περιπτωση πολυ κακου καιρου ( οπως λενε ) ΘΑ ειμαι και εγω επανω !! :D

:beer: :beer:

:eyepop: :eyepop: Απίστευτο .

Ρε λες να έχει δίκιο ο Χαρδαβέλας :lol: :rotflmao: :lol:

marios8
17/10/2007, 18:25
Παρεπιμπτόντως άν κάποιο παλικάρι ερθει με το παρακάτω "μηχανακι" ευχαρίστως θα του έδινα το δικό μου να κάνει βολτα :D :D

109074

taxydromos
17/10/2007, 18:31
Παρεπιμπτόντως άν κάποιο παλικάρι ερθει με το παρακάτω "μηχανακι" ευχαρίστως θα του έδινα το δικό μου να κάνει βολτα :D :D

σωστος!!

δωστου το δικο σου....................για να παρω εγω το 450!!:rotflmao:

marios8
17/10/2007, 19:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
για να παρω εγω το 450!!:rotflmao:

Σωτήρη όπως λέει και ο Doc το 450 για βόλτες και το 250 για αγώνες :winka:

taxydromos
17/10/2007, 19:11
Σωτήρη όπως λέει και ο Doc το 450 για βόλτες και το 250 για αγώνες :winka:

μ'αυτα που γραφεις αντε να αποφασισει για μοτορι ο Dimακος...:bigcry:

dirtbird
17/10/2007, 19:16
Χμμ εδώ είναι ... από τη γέφυρα της βαρυμπόμπης . Είναι μια πόρτα χύμα διπλή.. θα δείς και trailer δίπλα αραγμένα... :wave2:

Τα εισιτήρια θα τα κόβεις πριν ή μετά τις πόρτες?:confused:

Εγώ προτείνω πάνω στο ανάχωμα-θυμίζει Erzberg.... :D

Zid
17/10/2007, 19:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Τα εισιτήρια θα τα κόβεις πριν ή μετά τις πόρτες?:confused:

Εγώ προτείνω πάνω στο ανάχωμα-θυμίζει Erzberg.... :D :lol: Θα στρώσω πάγκο και θα πουλάω αναλώσιμα
Βιδες μπουζι ντίζες.. μανέτες.... χεχεχε:lol:

DimChios
17/10/2007, 20:20
Καλά μιλάμε θα γινει της "αλλαξωκΩλιάς η μπάρα" στα πιστακια!!

:a30: :a30: :a30:

Αγορια μου, ολα καλα μου τα λετε αλλα ξεχασα (ή μάλλον το φυλαγα για εκπληξη) με μικρό θα ερθω για να πάμε και αλλου!! :winka:

ΕΚΕΙ θα παίξουν τα επιτόπια νταλαβέρια απλώς δεν ήξερα πως θα υπάρξει τόσο μεγάλη προσφορά όποτε για να μην είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ θρασσυς, ανέφερα τα πιστάκια!

ΠΑΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!

:a25: :a25: :a25:

:beer: :beer: :beer: :beer:

marios8
17/10/2007, 20:48
με μικρό θα ερθω

E τότε αγορίνα άστο επάνω μου :D

θα καλοπεράσεις :a13:

DimChios
17/10/2007, 20:53

Γουσταρω!!!!

Ετσι σας θελω, σκληρούς!

Μονο να τα συμφωνήσετε μεταξύ σας μιας και άλλοι εχουν ιδεες να με πανε κάπου!

Βαλτε τα κατω και συμφωνήστε τα!

ΜΗ ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ!

Εγω ακολουθω!

:a44:

τον ηπιαμε! :blush:

:a22: :a22: :a22:

nikos force
17/10/2007, 21:03
Γουσταρω!!!!

Ετσι σας θελω, σκληρούς!

Μονο να τα συμφωνήσετε μεταξύ σας μιας και άλλοι εχουν ιδεες να με πανε κάπου!

Βαλτε τα κατω και συμφωνήστε τα!

ΜΗ ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ!

Εγω ακολουθω!

:a44:

τον ηπιαμε! :blush:

:a22: :a22: :a22: na pw kai egw kati sobaro...PROSEXE...an exw katalabei kala i empeiria sou einai metaksi africa kai bmw...opote ena mikro mixanakitha sou dwsei tin entypwsi oti to ''exeis'' ...kai tote einai pou ginete i malakia... kai pali prosoxi kai have fun

marios8
17/10/2007, 21:33
na pw kai egw kati sobaro...PROSEXE...an exw katalabei kala i empeiria sou einai metaksi africa kai bmw...opote ena mikro mixanakitha sou dwsei tin entypwsi oti to ''exeis'' ...kai tote einai pou ginete i malakia... kai pali prosoxi kai have fun

Σε αυτό που λές δεν έχεις άδικο.
Το θέμα είναι να κάνουμε τον Μητσάρα να "αρρωστήσει" με την φάση και όχι να την σιχαθεί.
Δεν είναι το θέμα να δείξει ο καθένας τί ξέρει να κάνει, αλλα να φτιάξουμε μια διαδρομή ωστε να μπεί ο Μήτσος στο τριπάκι.
Τα παραπάνω έρχονται με το χρόνο και προπόνηση.
Κανείς δεν θέλει να πάρει στο λαιμό του κανένα.
Αυτός είναι και ο λόγος που οι εντουροβόλτες δεν κανονίζονται σε ανοιχτά θρεντ.

DimChios
18/10/2007, 03:06
Θενξ για τη συμβουλη αλλα μυαλό έχω! :D

Οχι οτι δεν μπορει να μου τυχει, δεν λεω αυτο, απλως επειδη η ελάχιστη εμπειρια μου απο ελαφρυα μου εχει δωσει να καταλάβω πολλες απο τις διαφορες με τα βαρια, εχω το νου μου που λενε!

:winka:

Μαριε και λοιποι, καντε τα κουμαντα σας, αν καπου κωλωσω θα το πω, δε ντρεπομαι!

zubitos
18/10/2007, 19:57

πάμε εκεί που πήγαμε και την προηγούμενη Κυριακή :a30: :a30: :a30:

Χωμάτινος
18/10/2007, 19:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
πάμε εκεί που πήγαμε και την προηγούμενη Κυριακή :a30: :a30: :a30:

Εσείς ή εγώ; :lol:

zubitos
18/10/2007, 20:01
Εσείς ή εγώ; :lol:

εμείς,που δεν ήρθες και πραγματικά έχασες.

Χωμάτινος
18/10/2007, 20:04
εμείς,που δεν ήρθες και πραγματικά έχασες.

Ένας λόγος παραπάνω γιά να έρθω τότε :)

marios8
18/10/2007, 20:18
Ένας λόγος παραπάνω γιά να έρθω τότε :)

Aρκεί να μην ξανακάνεις αυτά που έκανες εσύ :lol: :rotflmao: :lol:

Δεν έχω βγάλει το roadbook απο πάνω οπότε πάμε να κάνουμε το πρώτο μισό. Το 2ο μου έπεσε βαρύ :lol: :rotflmao: :lol:

Υγ Ο Χωμάτινος θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ πίσω μου. Θα έχω κολλήσει ενα μεγάλο στόχο στην πλάτη :lol: :rotflmao: :lol:

Χωμάτινος
18/10/2007, 20:25
...

Υγ Ο Χωμάτινος θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ πίσω μου. Θα έχω κολλήσει ενα μεγάλο στόχο στην πλάτη :lol: :rotflmao: :lol:

Αμ έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές για! Άντε μπας και οργανωθούμε επιτέλους

:lol: :rotflmao: :lol:

zubitos
18/10/2007, 20:27
Aρκεί να μην ξανακάνεις αυτά που έκανες εσύ :lol: :rotflmao: :lol:

Δεν έχω βγάλει το roadbook απο πάνω οπότε πάμε να κάνουμε το πρώτο μισό. Το 2ο μου έπεσε βαρύ :lol: :rotflmao: :lol:

το δεύτερο μισό ήταν πιο ωραίο όμως :D

marios8
18/10/2007, 20:59
το δεύτερο μισό ήταν πιο ωραίο όμως :D

Kάνουμε και το 2ο. Σας χαλάω χατίρι?

Αλλα άν βρέξει θα είναι πολύ δύσκολο :sick:

Βλέποντας και κάνοντας :beer: :wave2:

DimChios
19/10/2007, 04:57
Θα με παρετε κι εμενα μαζι?

ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΛΕΜΕ!!!

:a30: :a25: :a30: :a25: :a30:

Zid
19/10/2007, 07:34
Kάνουμε και το 2ο. Σας χαλάω χατίρι?

Αλλα άν βρέξει θα είναι πολύ δύσκολο :sick:

Βλέποντας και κάνοντας :beer: :wave2: Tελικά με το καιρό δεν κατάλαβα... άλλοι λένε θα βρέξει πολύ το σάββατο... πριν λίγο άκουγα στο radio ότι θα βρέχει πολυ τη κυριακή...
Οτιναναι ενολιγοις....... :dizzy: Θα ριξει κανα ψιλόβροχο στη τελική .....

KaTaNaS
19/10/2007, 08:36
ki ekei που καθομανε και εβλεπα μια ταινία... με παίρνει λίγο ο ύπνος και ξάφνου βρίσκομαι σε ενα δύσκολο κομμάτι του πανελληνίου , στραμπουληχτο κατηφορικό όπου κατεβαινεις απο το μοτορι για να χωρεσεις κάτω απο κορμους δενδρων...

οποτε θα προτεινα:

πιστακισ

τουνελ (το δύσκολο εννοειται)

λουνα παρκ

μονοπατι λουκι μεχρι ταφους

πηγή

καλόγριες (ποταμακια και νερά)

καλιφόρνια

βγαινουμε άσφαλτο

ξαναμπαίνουμε απο αουτο φεστιβαλ

και κανουμε το δυσκολο τηου πανελληνιου

απεναντι αγωγο,

κα κατευθυνση προς μαραθωνα! :D :rolleyes:

Trickster
19/10/2007, 08:40
Αν μας αφήσει ο καιρός και οι υποχρεώσεις (γμ.μνες υποχρεώσεις) θα σας δώ στα πιστάκια κατά τις 10.. :beer: :beer:

Zid
19/10/2007, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ki ekei που καθομανε και εβλεπα μια ταινία... με παίρνει λίγο ο ύπνος και ξάφνου βρίσκομαι σε ενα δύσκολο κομμάτι του πανελληνίου , στραμπουληχτο κατηφορικό όπου κατεβαινεις απο το μοτορι για να χωρεσεις κάτω απο κορμους δενδρων...

οποτε θα προτεινα:

πιστακισ

τουνελ (το δύσκολο εννοειται)

λουνα παρκ

μονοπατι λουκι μεχρι ταφους

πηγή

καλόγριες (ποταμακια και νερά)

καλιφόρνια

βγαινουμε άσφαλτο

ξαναμπαίνουμε απο αουτο φεστιβαλ

και κανουμε το δυσκολο τηου πανελληνιου

απεναντι αγωγο,

κα κατευθυνση προς μαραθωνα! :D :rolleyes: Χμμ τη βγάζουμε Στάυρο όλη τη διαδρομή... ?ή θα γονατίσουμε?:dizzy: :wave2:

ADVENTURAZ
19/10/2007, 10:04
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΣΑΤΕ?

ADVENTURAZ
19/10/2007, 10:09
ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΤΟ 640 ADVENTURE H` ΘΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ?:rolleyes: :sick:

dirtbird
19/10/2007, 10:18
ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΤΟ 640 ADVENTURE H` ΘΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ?:rolleyes: :sick:

:nono: :nono:

Μόνο ο Σταύρος πέρναγε..... σε 'διαμόρφωση' LC4....

ADVENTURAZ
19/10/2007, 10:27
:nono: :nono:

Μόνο ο Σταύρος πέρναγε..... σε 'διαμόρφωση' LC4.... ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ dirtbird ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ?:sad: ΜΗ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ ΡΕ`ΣΥ ΚΑΙ ΕΧΩ Κ@ΥΛΩΣΕΙ! ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΙΣΩΣ?:bawl:

Nik0s
19/10/2007, 10:28
Πάλι μονοπατάδες με μικρά μηχανάκια κανονίζετε..... καλάααααααααααα :smokin: :D

ADVENTURAZ
19/10/2007, 10:33
Πάλι μονοπατάδες με μικρά μηχανάκια κανονίζετε..... καλάααααααααααα :smokin: :D ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΝΙΚΟ!!ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ?ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚ@ΥΛΟΝΟΥΜΕ?:rolleyes: :cry:

dirtbird
19/10/2007, 10:36
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ dirtbird ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ?:sad: ΜΗ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ ΡΕ`ΣΥ ΚΑΙ ΕΧΩ Κ@ΥΛΩΣΕΙ! ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΙΣΩΣ?:bawl:

Όταν για να περάσεις χρειάζεται να σπρώξεις μηχανάκι 100 κιλών, εσύ πως θα τα καταφέρεις με μοτό 150+?:confused: :confused:

Zid
19/10/2007, 10:40
ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΤΟ 640 ADVENTURE H` ΘΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ?:rolleyes: :sick: Χμμμ σε μερικά περνάς...... σε άλλα... θα πρέπει να κόψεις δρόμο από καβάτζες... μάλλον:) Ο Σταύρος ξέρει καλύτερα... :wave2:

KaTaNaS
19/10/2007, 10:41
ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ dirtbird ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ?:sad: ΜΗ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙΣ ΡΕ`ΣΥ ΚΑΙ ΕΧΩ Κ@ΥΛΩΣΕΙ! ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΙΣΩΣ?:bawl:

an den λυπάσαι το χρώμα στα πλαστικά σου και έχεις δύναμη και κουράγιο έλα...

να δείς και τα όρια σου...

ουτως ή άλλως ΑΝ ερθω θα ειμαι πολυ χαλαρός (ισως και να μην κανω μερικα κομματακια ενεκα ενος χεριού) οποτε ακολουθεις απο τις καβατζες...

τακουνακια φορας;

απο εξοπλισμό εισαι φούλ;

ADVENTURAZ
19/10/2007, 10:53

να δείς και τα όρια σου...

ουτως ή άλλως ΑΝ ερθω θα ειμαι πολυ χαλαρός (ισως και να μην κανω μερικα κομματακια ενεκα ενος χεριού) οποτε ακολουθεις απο τις καβατζες...

τακουνακια φορας;

απο εξοπλισμό εισαι φούλ; ΩΡΑΙΑ! ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΝΑ!:p ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΧΩ ΤΑ SAHARA ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΗΛΕΙ ΤΑ ΜΤ63. ΑΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΠΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΙΜΑΙ ΦΟΥΛ! :beer:

Nik0s
19/10/2007, 10:54

:lol: :rotflmao: :lol:

Πρέπει να δει το δικό μου !!!

KaTaNaS
19/10/2007, 12:03
ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ

οιαδηποτε ευθυνη βαραινει αποκλειστικά εσένα! :a01:

DimChios
19/10/2007, 12:21
ΕΝΑ-ΔΥΟ ΕΝΑ-ΔΥΟ....

ΤΕΣΤ, ΤΕΣΤ...

ΝΑΙ, ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ?...ΝΑΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ....!

:o :look:

Λοιπον παιδακια ακουστε λιγο!

Μιας κι εγω είμαι ο ιδρυτής του θρεντ :lol: :lol: κανω οτι γουσταρω καταλαβατε? :lol: :bigcry: :lol:

Ελα, οκ...σοβαρα! Ακουστε πως εχει το πραγμα οσων αφορα εμενα!

Πιθανα οπως εγραψα, θα ειμαι με δανεικό-testride μοτόρι το οποίο θα φτάσει με τρέϊλερ στα πιστακια! Με το ίδιο τρέϊλερ θα επιστρέψει στη βαση του!
Κατι λοιπον που βασικα παίζει είναι οτι εγω εξαρτώμαι, ευχάριστα θα έλεγα, από τον dirtbird που θα κανει την όλη αβαρία για μενα!
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ TEST RIDE ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΑΣ! :D

Παμε παρακάτ'...

Ο Σωτηρης λοιπον εχει καποιες "δουλίτσες" στα πιστακια, θελει να σεταρει πραγματα στο μηχανακι του!
Εμεις θα ανεβουμε εκει μαλλον κατα τις 09:00, θα κανουμε ο,τι κανουμε και εν συνεχεια ισως τραβηχτουμε σε καποια κομματια τα οποια εγω ΔΕΝ γνωριζω και θα αφησω να αποφασισει ο Σωτηρης! Εκεινος υπολογιζει την ωρα που θελουμε και το βαθμο δυσκολιας που θα ακολουθηθει!
Εγω, μιας και θα ειμαι με ξενο μηχανακι και πρωτη μου φορα, θελω να αποφυγω τα πολυ "τρελα" κομματια γιατι εχω και ευθυνη!
ΑΝ εσεις που ξερετε τις τοποθεσιες, θελησετε να ακολουθησετε την οποια διαδρομη αποφασισουμε, ελατε...αν οχι, μπορουμε να χωριστουμε και εννοια σας, συντομα θα μπώ, αν με θελετε φυσικα στην "κλικα" σας :lol: και το τσάϊ που θα σας κερναω θα ειναι αφθονο τις κρυες μερες του χειμωνα! :lol: :bigcry: :D

Για να μη παρεξηγουμαι, κι επειδη θελω να ειμαι οκ μαζι σας, με ολο το θρασσος-θαρρος που εχω με τους περισσότερους, ότι αλλαξοκωλιά γίνει μεταξύ μας :blush: θα γινει στα πιστάκια! Άλλωστε με την πρωτη, μονο λίγα πράγματα θα μπορεσω να τσεκαρω, δε χρειαζεται να μπω σε στενα μονοπατια με όλα τα μοτορια, υπερβολη ειναι!

Αυτα εν ολίγοις, αλλωστε μεγαλα παιδια ειμαστε, παρεα ειμαστε και δεν παιζει παρεξηγηση, νομιζω?

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! :lol:

ΥΓ Για την ακριβως ωρα θα ποσταρω λιαν συντόμως!

Zid
19/10/2007, 12:24
ΕΝΑ-ΔΥΟ ΕΝΑ-ΔΥΟ....

ΤΕΣΤ, ΤΕΣΤ...

ΝΑΙ, ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ?...ΝΑΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ....!

:o :look:

Λοιπον παιδακια ακουστε λιγο!

Μιας κι εγω είμαι ο ιδρυτής του θρεντ :lol: :lol: κανω οτι γουσταρω καταλαβατε? :lol: :bigcry: :lol:

Ελα, οκ...σοβαρα! Ακουστε πως εχει το πραγμα οσων αφορα εμενα!

Πιθανα οπως εγραψα, θα ειμαι με δανεικό-testride μοτόρι το οποίο θα φτάσει με τρέϊλερ στα πιστακια! Με το ίδιο τρέϊλερ θα επιστρέψει στη βαση του!
Κατι λοιπον που βασικα παίζει είναι οτι εγω εξαρτώμαι, ευχάριστα θα έλεγα, από τον dirtbird που θα κανει την όλη αβαρία για μενα!
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ TEST RIDE ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΑΣ! :D

Παμε παρακάτ'...

Ο Σωτηρης λοιπον εχει καποιες "δουλίτσες" στα πιστακια, θελει να σεταρει πραγματα στο μηχανακι του!
Εμεις θα ανεβουμε εκει μαλλον κατα τις 09:00, θα κανουμε ο,τι κανουμε και εν συνεχεια ισως τραβηχτουμε σε καποια κομματια τα οποια εγω ΔΕΝ γνωριζω και θα αφησω να αποφασισει ο Σωτηρης! Εκεινος υπολογιζει την ωρα που θελουμε και το βαθμο δυσκολιας που θα ακολουθηθει!
Εγω, μιας και θα ειμαι με ξενο μηχανακι και πρωτη μου φορα, θελω να αποφυγω τα πολυ "τρελα" κομματια γιατι εχω και ευθυνη!
ΑΝ εσεις που ξερετε τις τοποθεσιες, θελησετε να ακολουθησετε την οποια διαδρομη αποφασισουμε, ελατε...αν οχι, μπορουμε να χωριστουμε και εννοια σας, συντομα θα μπώ, αν με θελετε φυσικα στην "κλικα" σας :lol: και το τσάϊ που θα σας κερναω θα ειναι αφθονο τις κρυες μερες του χειμωνα! :lol: :bigcry: :D

:wave2: Πολύ καλό παιδί αυτός ο Σωτήρης :lol: χεχεχε

ADVENTURAZ
19/10/2007, 12:44
οιαδηποτε ευθυνη βαραινει αποκλειστικά εσένα! :a01: ΝΤΑΞ ΩΡΕ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ..:smilea: ΠΑΡΕΑ ΚΑΛΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΙ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ...?Η ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ! ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ!:beer: ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΙΛ. ΠΑΡΑΠΑΝΩ

KaTaNaS
19/10/2007, 12:46

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! :lol:

entajei ρε Ντιμάκο...

βλεπωντας και κανωντας :wave2:

DimChios
19/10/2007, 12:49
entajei ρε Ντιμάκο...

βλεπωντας και κανωντας :wave2:

Εκει ηθελα να καταληξω, απλως εκανα μεγαλο προλογο!

:lol: :lol: :lol: :lol:

με καταλαβαινετε φανταζομαι, ειναι η πρωτη μου φορα και... :blush:

GAY ακουστηκε, το ξερω!

:lol: :lol:

dirtbird
19/10/2007, 13:23
... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΙΛ. ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Έχεις πολύ πιο ωραία μέρη εκεί που είσαι........:confused: :confused:

nikos force
19/10/2007, 13:24
Έχεις πολύ πιο ωραία μέρη εκεί που είσαι........:confused: :confused: MAZI POTE THA PAME???

dirtbird
19/10/2007, 13:33
MAZI POTE THA PAME???

POU?:confused:

DUKASII
19/10/2007, 13:45
AFOY DE THA XEIS TO JUL MAZI GIA PROTH FORA OPOS EIXA EGO..OLA KALA THA PANE DIM...

MH MASAS..

PIES TOY TO AIMA..

nikos force
19/10/2007, 13:45
POU?:confused: gia barkada...:smokin: se tipota anwmala edafi...

DimChios
19/10/2007, 13:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
MH MASAS..

PIES TOY TO AIMA..

Με τις ευλογίες της εκκλησίας που λενε!