PDA

View Full Version : Τί κάνουμε τώρα ρε zireous;

zireous
21/10/2007, 20:56
Στο πνεύμα των σχετικών όσον αφορά το όνομα του θέματος θρεντακίων θέτω τον απλό και συνάμα αινιγματικό προβληματισμό.

Περάσανε μερικά χρόνια και πάλι ήρθε η ώρα να τα αφήσεις όλα πίσω και να κάνεις του κεφαλιού σου.

Παρόλο που φρόντισες να μην έχεις σκυλιά και παιδιά, παραμόνο κάτι λίγους φίλους και κάτι συγγενείς, θυμήθηκες ένα από τα λίγα όνειρά σου που δεν έτυχε να πραγματοποιήσεις -το άλλο με το τη χρονομηχανή και αυτό δεν έκατσε τώρα που το θυμήθηκα γκαμώτο.

Και σου μπήκε ο διάλος (να με συμπαθάτε οι πολύ φανατικοί των οργανωμένων θρησκειών που τον πατρονάρουν έστω εν αγνοία τους), να το κάνεις τώρα. Και το θέμα είναι...

Αντέχεις, ή έγινες κωλόγερος;

Ειδικά όταν ξέρεις ότι οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για να το κάνεις -όχι ότι είναι ποτέ.

Την απόφασή μου την έχω πάρει για το θέμα, δεν είμαι από αυτούς που οι γνώμες των φίλων είναι πάνω από τη στριμμένη τη δικιά μου, απλά ίσως έχει ακαδημαϊκό ενδιαφέρον για μερικούς από σας, γι' αυτό το βάζω εδώ.

Να κανονίσει κάνας black τώρα να το στείλει στα "Αγωνιστικά νέα", να το ψάχνω το θέμα πάλι για κάνα τρίμηνο... :lol:

SPORAKIAS
21/10/2007, 21:04
ναι ρε καντο....μη μασας....;)

για τι λεμε..?:confused:

kiriakost
21/10/2007, 21:16
Η ζωή είναι μικρή , για την καταναλώνεις άσκοπα .

Αυτο που ξέρω είναι, ότι εάν δεν τολμάς ... δεν ζεις . :)

zireous
21/10/2007, 21:47
Άσχετο, πότε σε πήραν στην αεροπορία ρε συ Κυριάκο;

:rotflmao:

EVI
21/10/2007, 21:51
δεν ξεκλειδωνετε και το φορουμ που σε γνωρισα ρε ζιρεους τα λεγαμε ωραια εκει (ο-300)

:beer: :beer:

kiriakost
21/10/2007, 23:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Άσχετο, πότε σε πήραν στην αεροπορία ρε συ Κυριάκο;

:rotflmao:

To 1989 A89 ΕΣΟ .. Perke amore mio ? :D

blackbusa
21/10/2007, 23:33
Δεν μας λες για τι πραγμα μιλας????ετσι χωρις κανενα στοιχειο ειναι λιγο περιεργο να πεις ναι η οχι σε κατι......

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε rebuilder........το σωστο ειναι perche' και οχι perke.......

kiriakost
21/10/2007, 23:35
No konosko italiano .

questo sono psaroulini !! :D

.

gcrook
21/10/2007, 23:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
To 1989 A89 ΕΣΟ .. Perke amore mio ? :D

Ειχες σειρα τον μπαρμπα μου;:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :look: :look: :look: :look:
Αυτο πρεπει να επιβεβαιωθει asap.:smokin:

kiriakost
21/10/2007, 23:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε rebuilder........το σωστο ειναι perche' και οχι perke.......

Δεν το πληρώνεις το μάθημα , τζάμπα είναι ... κουλάρισε !

catmaster
21/10/2007, 23:40
Στο πνεύμα των σχετικών όσον αφορά το όνομα του θέματος θρεντακίων θέτω τον απλό και συνάμα αινιγματικό προβληματισμό.

Περάσανε μερικά χρόνια και πάλι ήρθε η ώρα να τα αφήσεις όλα πίσω και να κάνεις του κεφαλιού σου.

Παρόλο που φρόντισες να μην έχεις σκυλιά και παιδιά, παραμόνο κάτι λίγους φίλους και κάτι συγγενείς, θυμήθηκες ένα από τα λίγα όνειρά σου που δεν έτυχε να πραγματοποιήσεις -το άλλο με το τη χρονομηχανή και αυτό δεν έκατσε τώρα που το θυμήθηκα γκαμώτο.

Και σου μπήκε ο διάλος (να με συμπαθάτε οι πολύ φανατικοί των οργανωμένων θρησκειών που τον πατρονάρουν έστω εν αγνοία τους), να το κάνεις τώρα. Και το θέμα είναι...

Ειδικά όταν ξέρεις ότι οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για να το κάνεις -όχι ότι είναι ποτέ.

Την απόφασή μου την έχω πάρει για το θέμα, δεν είμαι από αυτούς που οι γνώμες των φίλων είναι πάνω από τη στριμμένη τη δικιά μου, απλά ίσως έχει ακαδημαϊκό ενδιαφέρον για μερικούς από σας, γι' αυτό το βάζω εδώ.

Να κανονίσει κάνας black τώρα να το στείλει στα "Αγωνιστικά νέα", να το ψάχνω το θέμα πάλι για κάνα τρίμηνο... :lol:

Εγώ θα το κάνω .... :D

Τσακίσου και έλα .... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=48393)

div400
21/10/2007, 23:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
No konosko italiano .
questo sono psaroulini !! :D .

μλκ ΙΔΙΟΣ Ο ΚΡΟΥΚΗΣ ΕΙΣΑΙ!!!!! :eek: :uplate:

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

σορρυ zireous....:sad:

ΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ... μην περιμενεις να γινουν ''καταλληλες'' οι συνθηκες...παντα κατι δεν θα ειναι καταλληλο!

και οπως ΟΛΟΣΩΣΤΑ ειπε ο κυριακος πιο πανω...ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΔΕΝ ΖΟΥΝ

:beer: :beer: :beer:

kiriakost
21/10/2007, 23:42
Παλι μαζεύτηκε η Σάρα ... αμα έρθει και η Μάρα ... θα παίξουμε πάλι πόκερ :bigcry: :D

blackbusa
21/10/2007, 23:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Εγώ θα το κάνω .... :D

Τσακίσου και έλα .... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=48393)

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.........................zireus................. ......αν ειναι για αυτο που λεει ο ΑΚΗΣ..........

ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ....ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.....

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

marulis
22/10/2007, 00:23
Κατά 99% θέλεις να τρέξεις σε αγώνες . αν έπεσα μέσα , η γνώμη μου είναι να το τολμήσεις .

Μην περιμένεις πλούτη να σου δώσει η Ιθάκη
Η Ιθάκη σου έδωσε το ωραίο ταξίδι.
:winka:

zireous
22/10/2007, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
... για τι λεμε..?:confused:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Δεν μας λες για τι πραγμα μιλας????ετσι χωρις κανενα στοιχειο ειναι λιγο περιεργο να πεις ναι η οχι σε κατι......[/SIZE]

Επειδή βαριέμαι να κάνω άλλες παραθέσεις, είναι άσχετο με αγώνες.

zireous
22/10/2007, 13:17
catmaster, καλή επιτυχία πάντως την άνοιξη.

:beer:

orizontas
22/10/2007, 18:39
εδω και πολλα χρονια λεω στον εαυτο μου οτι του χρονου θα το κανω ....

αντε να τελειωσει και αυτο και θα το κανω .....

το δικο μου ονειρο ....

παντα κατι τυγχαινει και δεν .....

και ξερω δεν θα το κανω ποτε αν δεν το θεωρησω

αυτο το ονειρο ..... ποιο πανω και απο την ζωη μου .....

αυτη που διμιουργησα ολα αυτα τα χρονια ..

φιλους παρεες δουλεια .....

και μοτο. τζιαρ :wave2:

sober
23/10/2007, 01:32
Zireous...

JUMP!!.....JUMP!!...JUMP!!!....

:lol: :lol: :lol: :lol:

Nikoskazer2000
23/10/2007, 01:50
Γιώργο (Zireus) : "καλύτερος!" :)

ποτέ δεν είν' αργά..! ;)

109801

zephyr1
23/10/2007, 10:54
Παντρευεται ρε στουρναρια.:rolleyes:

Μην το κανεις δαγκωτο.:yuck:

:confused: :smokin: :lol:

zireous
31/10/2007, 14:16
Sober, και Nikoskazer2000, έτσι... δίνετε εσείς ιδέες, και βάζω και άλλα στο πρόγραμμα.

zephyr1, να στο πω αλλιώς... δε τον κόβω καλύτερα να τον βάλω πάνω από το τζάκι, να έχει και εικαστικό ενδιαφέρον... :D

cityfly
01/11/2007, 03:06
καλύτερα να μετανοιώσεις για κάτι που έκανες
παρά για κάτι που δεν έκανες

miraze
01/11/2007, 07:44

Αν δεν το κάνεις...........................................είναι σίγουρο ότι θα το μετανοιώσεις.

Αν πάλι το κάνεις.......................................είναι σίγουρο ότι πάλι θα μετανοιώσεις για κάποια άλλα πράγματα.

Άρα

Αφού θα το μετανοιώσεις στην τελική ............................. κάντο για να σου μείνει και η χαρά ότι το έκανες....................................

Είναι πρωί ακόμα και δεν έχω πιεί καφέ για να σκεφτώ κάτι καλύτερο :wave2:

devil's animal
01/11/2007, 12:45
εγω ακομα δεν καταλαβα τι θελει να κανει ή να μην κανει...:look: :look: :hypnotize

:lol:

HolyDiver
01/11/2007, 14:07
Ότι και να ναι κάντο:beer:

nikos force
01/11/2007, 14:12
MIPWS THELEI NA KANEI ALLAGI FYLLOU??

airamhag
01/11/2007, 16:40
αφου θα το κανεις ρε αγορι μου τι μας παιδευεις?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::wave2:

zireous
12/11/2007, 14:44
Έχετε δίκιο, πρέπει να το κάνει το παλουκάρι... κάντο ρε ντολμά zireous. :lol:

Έλα όμως που έπεσε στη μέση μια γυναίκα πάλι και παρόλο που είμεθα κατά του γάμου αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε κάφροι εντελώς και δεν ανταποδίδουμε την αγάπη που μας δίνει μια γυναίκα...

Προσωρινή αναπροσαρμογή σχεδίων δηλαδή. Άσε που το πιο πιθανό είναι ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα έτσι.

Δεν είναι κακό να είσαι ανοιχτός σε καινούρια πράγματα πάντως. Ρίχτε κι άλλες ιδέες, και η αγωνιάρικια, και αυτή με την ελεύθερη πτώση με άρεσαν...

Η ουσία παραμένει, το κάνεις. Αλλιώς σε τρώει που δε τό 'κανες.

:beer:

Nikoskazer2000
13/11/2007, 20:16
Μπορείς να πας τώρα που θα χιονίσει σε μια βουνορφή μαζί μ' ενα μεγάλο ταψί (ισα-ισα να χωράει ο κώλος σου) και να πάρεις την τσούρια κατεβαίνοντας τάπα! :a13: :a13: :a13: