Στο πνεύμα των σχετικών όσον αφορά το όνομα του θέματος θρεντακίων θέτω τον απλό και συνάμα αινιγματικό προβληματισμό.
Περάσανε μερικά χρόνια και πάλι ήρθε η ώρα να τα αφήσεις όλα πίσω και να κάνεις του κεφαλιού σου.
Παρόλο που φρόντισες να μην έχεις σκυλιά και παιδιά, παραμόνο κάτι λίγους φίλους και κάτι συγγενείς, θυμήθηκες ένα από τα λίγα όνειρά σου που δεν έτυχε να πραγματοποιήσεις -το άλλο με το τη χρονομηχανή και αυτό δεν έκατσε τώρα που το θυμήθηκα γκαμώτο.
Και σου μπήκε ο διάλος (να με συμπαθάτε οι πολύ φανατικοί των οργανωμένων θρησκειών που τον πατρονάρουν έστω εν αγνοία τους), να το κάνεις τώρα. Και το θέμα είναι...
Αντέχεις, ή έγινες κωλόγερος;
Ειδικά όταν ξέρεις ότι οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για να το κάνεις -όχι ότι είναι ποτέ.
Την απόφασή μου την έχω πάρει για το θέμα, δεν είμαι από αυτούς που οι γνώμες των φίλων είναι πάνω από τη στριμμένη τη δικιά μου, απλά ίσως έχει ακαδημαϊκό ενδιαφέρον για μερικούς από σας, γι' αυτό το βάζω εδώ.
Να κανονίσει κάνας black τώρα να το στείλει στα "Αγωνιστικά νέα", να το ψάχνω το θέμα πάλι για κάνα τρίμηνο...![]()