View Full Version : Παντελονια για ψηλους (και αχαρους)...
panosER5
27/10/2007, 21:22
Πολλοι απο εδω συμμεριζονται το προβλημα εφαρμογης που εχουν τα παντελονια μοτοσυκλετας οταν το υψος μας ειναι λιγο πιο πανω απο τον μεσον ορο.
Καποιες εταιρειες σκεφτονται και αυτους τους ανθρωπους και φτιαχνουν παντελονια και σε νουμερα ειδικα για ψηλους (και κοντους). Μεχρι στιγμης εχω εντοπισει τις εξης:
1) IXS
2) Revit.
Αν ξερετε και αλλες, η αν εχετε αλλες λυσεις στο μυαλο σας, η αν τελοσπαντον εχετε καποιο σχολιο, δεν εχετε παρα να το καταθεσετε εδω. :wacko:
mustaine1990
27/10/2007, 21:58
η alpinestars βγαζει τα μοντελα της σε 2 εκδοσεις, κανονικα και μακρια :beer:
panosER5
27/10/2007, 22:50
Απ'οτι βλεπω, οχι ολα. Μαλλον μονο τα δερματινα. Γνωριζεις απο προσωπικη πειρα?
mustaine1990
28/10/2007, 12:34
οχι, απλως ειχα πετυχει κατι long εκδοσεις σε μαγαζι και το θυμηθηκα
ναι μονο δερματινα εχω δει ως τωρα
Vstrommer71
28/10/2007, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από panosER5
Πολλοι απο εδω συμμεριζονται το προβλημα εφαρμογης που εχουν τα παντελονια μοτοσυκλετας οταν το υψος μας ειναι λιγο πιο πανω απο τον μεσον ορο.
Καποιες εταιρειες σκεφτονται και αυτους τους ανθρωπους και φτιαχνουν παντελονια και σε νουμερα ειδικα για ψηλους (και κοντους). Μεχρι στιγμης εχω εντοπισει τις εξης:
1) IXS
2) Revit.
Αν ξερετε και αλλες, η αν εχετε αλλες λυσεις στο μυαλο σας, η αν τελοσπαντον εχετε καποιο σχολιο, δεν εχετε παρα να το καταθεσετε εδω. :wacko:
Οπως παντα οι...πολικες αρκουδες (http://www.bering.fr/index.adml?l=111&r=155&p=254&f=1759) φροντιζουν ειτε για τους ψηλους ειτε για τους ''ευσωμους''(sic) oπως η αφεντια μου:look:
panosER5
28/10/2007, 15:54
Εννοεις οτι ρυθμιζονται τα πατζακια και τα γονατα. Σωστα? Οχι οτι εχει αλλα νουμερα.
παιδια καλησπερα, εγω αγορασα ενα παντελονι goretex colori 125ευρω..ειχα ηδη μποτες ντενιζ,καθως και μπουφαν κ γαντια και το κρανος σινιστερ αραι...:D Ειναι καλο αυτο το κολορι παντελονι?να το φοραω λετε με ισοθερμικο απο μεσα η δεν χρειαζεται?
Vstrommer71
04/11/2007, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
παιδια καλησπερα, εγω αγορασα ενα παντελονι goretex colori 125ευρω..ειχα ηδη μποτες ντενιζ,καθως και μπουφαν κ γαντια και το κρανος σινιστερ αραι...:D Ειναι καλο αυτο το κολορι παντελονι?να το φοραω λετε με ισοθερμικο απο μεσα η δεν χρειαζεται?
ΜΗΝ ποσταρεις στο ασχετο please...
Περασε μια βολτα απο το γενικο μπλα-μπλα
εδω (http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=35) :a10:
vasilisFZ
04/11/2007, 19:21
Λοιπον ειμαι 1.98 (να τ αφησω?) και εχω παντελονι κορντουρα spyke καλα δεν το παταω κιολας αλλα με τις μποτες μου ειναι μια χαρα στο μηκος.
Μπουφανακι για να βρω εφαγα τον κοσμο και τελικα εχω ενα bering 3/4(καλα μεσατο δεν μου κανει κανενα) για χειμερινο το οποιο σε γενικες γραμμες μου καθεται καλα.
Εχω κ ενα καλοκαιρινο clover το οποιο μου καθεται κουτι( το πως εγινε αυτο δεν ξερω)
Τελος παντων με λιγο ψαξιμο ολο και κατι θα βρεις.
panosER5
13/11/2007, 18:38
Τσιμπησα το Bering Fit. Ειδικο μεγεθος για ψηλους. 155€. Πολυ καλο.