Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Παντελονια για ψηλους (και αχαρους)...

Παντελονια για ψηλους (και αχαρους)...

Πολλοι απο εδω συμμεριζονται το προβλημα εφαρμογης που εχουν τα παντελονια μοτοσυκλετας οταν το υψος μας ειναι λιγο πιο πανω απο τον μεσον ορο.
    Καποιες εταιρειες σκεφτονται και αυτους τους ανθρωπους και φτιαχνουν παντελονια και σε νουμερα ειδικα για ψηλους (και κοντους). Μεχρι στιγμης εχω εντοπισει τις εξης:
    1) IXS
    2) Revit.
    Αν ξερετε και αλλες, η αν εχετε αλλες λυσεις στο μυαλο σας, η αν τελοσπαντον εχετε καποιο σχολιο, δεν εχετε παρα να το καταθεσετε εδω. :wacko:

αλλιώς AnTiPaSTi Το avatar του/της mustaine1990
    η alpinestars βγαζει τα μοντελα της σε 2 εκδοσεις, κανονικα και μακρια
    οteenαναι...

Απ'οτι βλεπω, οχι ολα. Μαλλον μονο τα δερματινα. Γνωριζεις απο προσωπικη πειρα?

αλλιώς AnTiPaSTi Το avatar του/της mustaine1990
    οχι, απλως ειχα πετυχει κατι long εκδοσεις σε μαγαζι και το θυμηθηκα

ναι μονο δερματινα εχω δει ως τωρα
    οteenαναι...

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71

Re: Παντελονια για ψηλους (και αχαρους)...

Αρχικά δημιουργήθηκε από panosER5
    Πολλοι απο εδω συμμεριζονται το προβλημα εφαρμογης που εχουν τα παντελονια μοτοσυκλετας οταν το υψος μας ειναι λιγο πιο πανω απο τον μεσον ορο.
    Καποιες εταιρειες σκεφτονται και αυτους τους ανθρωπους και φτιαχνουν παντελονια και σε νουμερα ειδικα για ψηλους (και κοντους). Μεχρι στιγμης εχω εντοπισει τις εξης:
    1) IXS
    2) Revit.
    Αν ξερετε και αλλες, η αν εχετε αλλες λυσεις στο μυαλο σας, η αν τελοσπαντον εχετε καποιο σχολιο, δεν εχετε παρα να το καταθεσετε εδω. :wacko:
    Οπως παντα οι...πολικες αρκουδες φροντιζουν ειτε για τους ψηλους ειτε για τους ''ευσωμους''(sic) oπως η αφεντια μου
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Εννοεις οτι ρυθμιζονται τα πατζακια και τα γονατα. Σωστα? Οχι οτι εχει αλλα νουμερα.

Παλαιό μέλος
    παιδια καλησπερα, εγω αγορασα ενα παντελονι goretex colori 125ευρω..ειχα ηδη μποτες ντενιζ,καθως και μπουφαν κ γαντια και το κρανος σινιστερ αραι... Ειναι καλο αυτο το κολορι παντελονι?να το φοραω λετε με ισοθερμικο απο μεσα η δεν χρειαζεται?
    Leave it to Random to needlesly complicated things

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
    παιδια καλησπερα, εγω αγορασα ενα παντελονι goretex colori 125ευρω..ειχα ηδη μποτες ντενιζ,καθως και μπουφαν κ γαντια και το κρανος σινιστερ αραι... Ειναι καλο αυτο το κολορι παντελονι?να το φοραω λετε με ισοθερμικο απο μεσα η δεν χρειαζεται?
    ΜΗΝ ποσταρεις στο ασχετο please...
    Περασε μια βολτα απο το γενικο μπλα-μπλα
    εδω
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Με αγγλίδα πλεον.. Το avatar του/της vasilisFZ
    Λοιπον ειμαι 1.98 (να τ αφησω?) και εχω παντελονι κορντουρα spyke καλα δεν το παταω κιολας αλλα με τις μποτες μου ειναι μια χαρα στο μηκος.
    Μπουφανακι για να βρω εφαγα τον κοσμο και τελικα εχω ενα bering 3/4(καλα μεσατο δεν μου κανει κανενα) για χειμερινο το οποιο σε γενικες γραμμες μου καθεται καλα.
    Εχω κ ενα καλοκαιρινο clover το οποιο μου καθεται κουτι( το πως εγινε αυτο δεν ξερω)
    Τελος παντων με λιγο ψαξιμο ολο και κατι θα βρεις.
    Κι όπως θα παίρνω τις στροφές εσύ αν θέλεις κοίταζε με......

Τσιμπησα το Bering Fit. Ειδικο μεγεθος για ψηλους. 155€. Πολυ καλο.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2009, 09:53
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2004, 10:11
  3. Για νέους και μέλλοντες γονείς (οι άλλοι τα ξέρουν)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2004, 21:16
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2004, 10:52
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2003, 09:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας