Σύνδεση

View Full Version : Σπασμένο κάρτερ σε Multistrada 620

tomd
02/11/2007, 17:12
Στην αριστερή φωτογραφία φαίνεται η βάση οπού στηρίζετε το stand της μηχανής το οποίο βιδώνει στην ουσία πάνω στο καρτερ. Από αυτή τη βάση έχει ξεκινήσει το ράγισμα και εκτίνετε πιο κάτω στο καρτερ με αποτέλεσμα να έχει διαρροή λαδιών
.
Στην δεξιά φωτογραφία φαίνετε μια βάση πάνω από αυτή του stand η όποια έχει σπάσει στο κάτω αριστερό της μέρος.

Όλα αυτά χωρίς να έχει πέσει η μηχανή από αυτή την πλευρά, αριστερά δηλαδή, και με μικρές ανώδυνες πτώσης, η τελευταία αρκετούς μήνες πριν την παρουσίαση της ζημιάς αυτής.
Γνωρίζει κάποιος αν αυτό είναι γενικό πρόβλημα σε αυτό το μοντέλο καθώς το να τοποθετηθεί η βάση του stand πάνω στο καρτερ είναι αρκετά παράξενο σχεδιαστικά. Και επίσης, μπορεί αυτή η ζημία να καλύπτεται από την εγγύηση, περιμένουμε απάντηση από την αντιπροσωπία.

Ευχαριστώ.

110941

sapila racing
02/11/2007, 18:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από tomd
Στην αριστερή φωτογραφία φαίνεται η βάση οπού στηρίζετε το stand της μηχανής το οποίο βιδώνει στην ουσία πάνω στο καρτερ. Από αυτή τη βάση έχει ξεκινήσει το ράγισμα και εκτίνετε πιο κάτω στο καρτερ με αποτέλεσμα να έχει διαρροή λαδιών
.
Στην δεξιά φωτογραφία φαίνετε μια βάση πάνω από αυτή του stand η όποια έχει σπάσει στο κάτω αριστερό της μέρος.

Όλα αυτά χωρίς να έχει πέσει η μηχανή από αυτή την πλευρά, αριστερά δηλαδή, και με μικρές ανώδυνες πτώσης, η τελευταία αρκετούς μήνες πριν την παρουσίαση της ζημιάς αυτής.
Γνωρίζει κάποιος αν αυτό είναι γενικό πρόβλημα σε αυτό το μοντέλο καθώς το να τοποθετηθεί η βάση του stand πάνω στο καρτερ είναι αρκετά παράξενο σχεδιαστικά. Και επίσης, μπορεί αυτή η ζημία να καλύπτεται από την εγγύηση, περιμένουμε απάντηση από την αντιπροσωπία.

Ευχαριστώ.

Η ζημια αυτη προκαλείται οταν το σταντ ζοριστεί περαν του φυσιολογικού.
Συνήθως γίνεται αν εχει γίνει μετατροπή στο σταντ ωστε να μην κλείνει αυτόματα ( η από μόνο του δεν μένει ανοιχτό) , και εχει ξεκινησει με ανοιχτό σταντ.
Άν το σταντ βρεί κάτω εν κινήσει, παθαινει αυτό ακριβως κι ας μην φαει τούμπα.
Kαι το Honda VTR1000 ετσι είναι αν δεν κάνω λάθος.

sorry αλλά δεν νομιζω οτι παίζει εγγύηση....

Cpt. Haddock
02/11/2007, 18:05
Και στο μονστερ η ίδια μ@λακία...

Το σταντ πιάνει κατ' ευθείαν στο καρτερ...

Ας μας πει ο Oldman αν στου Κώστα το μονστερ έπαιξε εγγύηση (χλωμό πάντως)

OldMan
03/11/2007, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ας μας πει ο Oldman αν στου Κώστα το μονστερ έπαιξε εγγύηση (χλωμό πάντως)
Εγγύηση γιοκ !!! :nono:

(και λόγω χρονκής παρέλευσης ισχύος της και λόγω μορφής της ζημιάς - ατύχημα γαρ...)

Ασφάλεια (αποζημίωση) ναι !!! :winka:

Υ.Γ.
Επειδή είναι ΜΕΓΑΛΟ το ποσόν, σίγουρα ΔΕΝ θα υπάρξει αντικατάσταση λόγω εγγύησης !!

Μπορούν να ισχυριστούν ότι η ζημιά έγινε από υπερβολικό βάρος ή φόρτιση του σταντ...

Μπορείς επισης να τους πεις να πάνε να κάνουνε sex με όλο τους το οικογενειακό δέντρο, γιατί ο οποιοσδήποτε στοιχειωδώς σοβαρός μηχανικός θα σχεδίαζε ένα stand που λυγίζει, σπάει, κόβεται και ΔΕΝ σκίζει το κάρτερ μαζί με το μισό μοτέρ !!! :D

sapila racing
03/11/2007, 21:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Μπορείς επισης να τους πεις να πάνε να κάνουνε sex με όλο τους το οικογενειακό δέντρο, γιατί ο οποιοσδήποτε στοιχειωδώς σοβαρός μηχανικός θα σχεδίαζε ένα stand που λυγίζει, σπάει, κόβεται και ΔΕΝ σκίζει το κάρτερ μαζί με το μισό μοτέρ !!! :D

Μ αρέσει πως τα λες :D

Συνηθως κολλιέται πάντως, με σχετική επιτυχία ...

dessert
03/11/2007, 21:50
...

Ή ακόμα καλύτερα να σταματήσουν να πατεντάρουν τη Honδa γιατί, μόνο στους μεγάλους Ιάπωνες συγχωρούνται τέτοιες μ@λ@κίες... Και την επόμενη φορά να ρωτήσουν κανέναν Έλληνα πως να το φτιάξουν σωστά....

:a14:

OldMan
05/11/2007, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Συνηθως κολλιέται πάντως, με σχετική επιτυχία ...
Σε αλουμινένιο κάρτερ από Ducati ...??? :look:

sapila racing
05/11/2007, 12:16
Σε αλουμινένιο κάρτερ από Ducati ...??? :look:

Oh yes :)

Το εχω δεί επισκευασμένο σε 851 ενος φίλου (ναι κι αυτα ετσι είναι...) και ειναι ακόμα ΟΚ.
Ειχε σπάσει στο Ducati Weekend 2006, αρα εχει περάσει και αρκετός καιρός.
Αν θες λεπτομέρειες πες μου να ρωτήσω πως και τι.

OldMan
05/11/2007, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Ή ακόμα καλύτερα να σταματήσουν να πατεντάρουν τη Honδa γιατί, μόνο στους μεγάλους Ιάπωνες συγχωρούνται τέτοιες μ@λ@κίες... Και την επόμενη φορά να ρωτήσουν κανέναν Έλληνα πως να το φτιάξουν σωστά....:a14:
Δεν αντιλαμβάνομαι το πνεύμα σας, κύριε.... :smokin:

(τελικά, είστε περίεργη φάρα οι Ducatisti...)

Αν κάποιος (μη κάτοχος) παρατηρήσει/επισημάνει κάποιο πρόβλημα στα Ducati, ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα ότι το κάνει με ειρωνική/περιπαικτική διάθεση ...!!!

Προφανώς, όταν ανακατεύονται "τρίτοι" στο prive club σας χαλάει λίγο το macho/romantique image, αλλά αυτό - ούτως ή άλλως - έχει πάει "περίπατο" από την στιγμή που μπήκε ψεκασμός και υδραυλικός συμπλέκτης ...!!! :wave2: :beer:

dessert
05/11/2007, 20:30
Δεν αντιλαμβάνομαι το πνεύμα σας, κύριε.... :smokin:

(τελικά, είστε περίεργη φάρα οι Ducatisti...)

Αν κάποιος (μη κάτοχος) παρατηρήσει/επισημάνει κάποιο πρόβλημα στα Ducati, ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα ότι το κάνει με ειρωνική/περιπαικτική διάθεση ...!!!

Προφανώς, όταν ανακατεύονται "τρίτοι" στο prive club σας χαλάει λίγο το macho/romantique image, αλλά αυτό - ούτως ή άλλως - έχει πάει "περίπατο" από την στιγμή που μπήκε ψεκασμός και υδραυλικός συμπλέκτης ...!!! :wave2: :beer:

Μακάρι να το καταλαβαίνατε αγαπητέ... :smokin:
Ίσως να είμαστε, όντως περίεργοι, ιδιαίτεροι και μη κοινωνικοί(αναφέρομαι σ'εμένα), όταν κάποιος περνάει απο την σελίδα για να μας υπενθυμίσει, οτι και καλά πάλι μπ@υρδέλο πήρατε(και όχι δεν είναι κομπλεξικός , γιατί εγώ κάθε μέρα το κάνω...). Να με συμπαθάτε που απάντησα και αντέδρασα όταν ήρθατε στο σπίτι μου να μου το πείτε οτι είναι ντάμι(εγώ φταίω που είμαι ανοιχτός και σας κάλεσα...) και να ευχαριστήσω, τον "αδελφό" που με καλή, αναμφισβήτητα , διάθεση, μας επισήμανε, χωρίς να έχει Ducati, εμάς που έχουμε, να τις αποφεύγουμε...

:rolleyes:

Orbitaga
05/11/2007, 22:22
σορυ άλα είδα φώς και μπήκα.......

:wave2:

αφού ....................

ΤΕ ΘΕΛΕ ΛΕΜΕ

fantacid
05/11/2007, 23:15
...............

ποιο ειναι το σπιτι σου?

:hypnotize

dessert
06/11/2007, 06:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Orbitaga
σορυ άλα είδα φώς και μπήκα.......

αφού ....................

ΤΕ ΘΕΛΕ ΛΕΜΕ

:lol: :rotflmao: :lol:

OldMan
06/11/2007, 19:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ποιο ειναι το σπιτι σου?:hypnotize
Αυτό ήθελα να το ρωτήσω και εγώ ...:look:

Υ.Γ.
@dessert: Με το να εθελοτυφλούμε σε κάποια πράγματα, δεν κάνει το μηχανάκι μας καλύτερο (ούτε γρηγορότερο, ούτε ανετότερο, ούτε πρακτικότερο...).

Στο φινάλε, δεν νομίζω να μπήκε κανείς και να άρχισε τα "γ@μιούνται τα Ducati και η Μπολώνια και ο Ταλιόνι".

Αν πάλι θέλεις να μην μπαίνουν κάτοχοι άλλων "μιασμάτων", υπάρχει το Ducati club (σας δίνουν και καρτούλα, αν δεν απατώμαι...) :winka:

dessert
06/11/2007, 19:43
Αυτό ήθελα να το ρωτήσω και εγώ ...:look:

Υ.Γ.
@dessert: Με το να εθελοτυφλούμε σε κάποια πράγματα, δεν κάνει το μηχανάκι μας καλύτερο (ούτε γρηγορότερο, ούτε ανετότερο, ούτε πρακτικότερο...).

Στο φινάλε, δεν νομίζω να μπήκε κανείς και να άρχισε τα "γ@μιούνται τα Ducati και η Μπολώνια και ο Ταλιόνι".

Αν πάλι θέλεις να μην μπαίνουν κάτοχοι άλλων "μιασμάτων", υπάρχει το Ducati club (σας δίνουν και καρτούλα, αν δεν απατώμαι...) :winka:

Και πάλι δεν περίμενα να καταλάβετε...
Τες πα.....
Δεν μου λες αγαπητέ... Αν εμένα το μηχανάκι μου είναι το χειρότερο και τυγχάνει να υπάρχουν και άλλοι με το ίδιο. Και τυγχάνει να έχουμε μια κατηγορία σε ένα φόρουμ για να τα λέμε. Και εσύ έχεις το καλύτερο μηχανάκι πάνω στον πλανήτη. Και τυγχάνει να το ξέρεις. Ποιος ο λόγος να περάσεις από εδώ να αφήσεις την ¨ξερή¨σου μου λες;;;;
Τώρα όσον αφορά τα Ducati Club, πέραν της πάρα πολύ καλής δουλειάς που έχει κάνει ο Ταξιδευτής, δεν είμαι δεν ήμουν και δεν θέλω να είμαι μέλος κανενός άλλου club. Και όπως καταλαβαίνεις δεν γνωρίζω περι καρτών.Και ίσως και γι αυτό να επιμένετε και σ' αυτή την κουβέντα γιατί απ΄οτι βλέπω οι Ducatisti ξεκόψανε από το μαγαζί... Αλλά όταν θα πάρω γιαπωνέζικο και γίνω και εγώ ο καλύτερος. Θα κρατήσω και ένα εγχειρίδιο πρέπουσας συμπεριφοράς για να το μελετάω...

OldMan
06/11/2007, 19:59
Ποιος ο λόγος να περάσεις από εδώ να αφήσεις την ¨ξερή¨σου μου λες;;;;
Όταν λέω ότι είστε με την τριχιά όρθια ...

"Ξερή" είναι ότι όντως τα μηχανάκια (ασχέτως μάρκας) που στηρίζουν το σταντ τους πάνω στο αλουμινένιο κάρτερ, αργά ή γρήγορα θα την φάνε ??

"Ξερή" είναι ότι πρόκειται πασιφανώς περί σχεδιαστικού λάθους (ή - ακόμη χειρότερα - περί γραψαρχιδισμού...) ??

"Ξερή" είναι ότι όταν το κανεις αυτό σε ένα μηχανάκι που το κάρτερ του αποτελείται από 2 κομμάτια (που πάνε σετ μαζί με όλα τα εσωτερικά τσιμπράγκαλα - και η τιμή τους φέρνει εγκεφαλικό ...) είσαι τουλάχιστον ανήθικος ??

(εκτός αν δεν πρέπει να αναφέρονται αυτά όταν πρόκειται για Ducati - αλλά τον αρχηγό της Cosa Nostra τον πιάσανε σήμερα, οπότε...) ?? :confused:

Αν εμένα το μηχανάκι μου είναι το χειρότερο και τυγχάνει να υπάρχουν και άλλοι με το ίδιο. Και τυγχάνει να έχουμε μια κατηγορία σε ένα φόρουμ για να τα λέμε.
Είχα την εντύπωση ότι στο forum τα λέμε ...!!

Αν δεν ισχύει και η κατηγορία είναι για να τα λέτε, ζητήστε από τον Hornet να δώσεις δικαιώματα προσπέλασης μόνο στους Ducatisti !! :wave2: :beer:

dessert
06/11/2007, 20:04
Όταν λέω ότι είστε με την τριχιά όρθια ...

"Ξερή" είναι ότι όντως τα μηχανάκια (ασχέτως μάρκας) που στηρίζουν το σταντ τους πάνω στο αλουμινένιο κάρτερ, αργά ή γρήγορα θα την φάνε ??

"Ξερή" είναι ότι πρόκειται πασιφανώς περί σχεδιαστικού λάθους (ή - ακόμη χειρότερα - περί γραψαρχιδισμού...) ??

"Ξερή" είναι ότι όταν το κανεις αυτό σε ένα μηχανάκι που το κάρτερ του αποτελείται από 2 κομμάτια (που πάνε σετ μαζί με όλα τα εσωτερικά τσιμπράγκαλα - και η τιμή τους φέρνει εγκεφαλικό ...) είσαι τουλάχιστον ανήθικος ??

(εκτός αν δεν πρέπει να αναφέρονται αυτά όταν πρόκειται για Ducati - αλλά τον αρχηγό της Cosa Nostra τον πιάσανε σήμερα, οπότε...) ?? :confused:

Στο ξαναγράφω γιατί μάλλον δεν το εξηγώ σωστά...

Αν το δικό μου χαλάει και έχει κατασκευαστικό λάθος, εσένα τι σε νοιάζει και έρχεσαι και μου το τρίβεις στα μούτρα αφού έχεις επιλέξει άλλο;;;

Είχα την εντύπωση ότι στο forum τα λέμε ...!!

Αν δεν ισχύει και η κατηγορία είναι για να τα λέτε, ζητήστε από τον Hornet να δώσεις δικαιώματα προσπέλασης μόνο στους Ducatisti !! :wave2: :beer:

Την ίδια εντύπωση έχω και εγώ. Αλλά αν πάω στην σελίδα των gixxer και αρχίσω να γράφω για ανακλήσεις , θα τα λέΤ ε..

:look:

OldMan
06/11/2007, 20:17
Αν το δικό μου χαλάει και έχει κατασκευαστικό λάθος, εσένα τι σε νοιάζει και έρχεσαι και μου το τρίβεις στα μούτρα αφού έχεις επιλέξει άλλο;;;
Με ποιος γιατρούς είναι συμβεβλημένο το ασφαλιστικό σου ταμείο, λεβέντη μου ??? :winka:

Αλλά αν πάω στην σελίδα των gixxer και αρχίσω να γράφω για ανακλήσεις , θα τα λέΤ ε..:look:
βλ. παραπάνω ...:rolleyes: :wave2:

dessert
06/11/2007, 20:21
Με ποιος γιατρούς είναι συμβεβλημένο το ασφαλιστικό σου ταμείο, λεβέντη μου ??? :winka:

Τι αν έχουμε το ίδιο θα μου προτείνεις κανέναν καλό;;;...
:look:
Κατάλαβα....

βλ. παραπάνω ...:rolleyes: :wave2:

Ουτέ να δω είναι ούτε να γράφω...

:(

maniak.
06/11/2007, 20:44
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert

[B]Αν το δικό μου χαλάει και έχει κατασκευαστικό λάθος, εσένα τι σε νοιάζει και έρχεσαι και μου το τρίβεις στα μούτρα αφού έχεις επιλέξει άλλο;;;

:confused: :confused: ρε εχει ψωμι εδω μεσα :look: :look: :confused:

:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:

:a014:

maniak.
06/11/2007, 20:51
Μακάρι να το καταλαβαίνατε αγαπητέ... :smokin:
Ίσως να είμαστε, όντως περίεργοι, ιδιαίτεροι και μη κοινωνικοί(αναφέρομαι σ'εμένα), όταν κάποιος περνάει απο την σελίδα για να μας υπενθυμίσει, οτι και καλά πάλι μπ@υρδέλο πήρατε(και όχι δεν είναι κομπλεξικός , γιατί εγώ κάθε μέρα το κάνω...). Να με συμπαθάτε που απάντησα και αντέδρασα όταν ήρθατε στο σπίτι μου να μου το πείτε οτι είναι ντάμι(εγώ φταίω που είμαι ανοιχτός και σας κάλεσα...) και να ευχαριστήσω, τον "αδελφό" που με καλή, αναμφισβήτητα , διάθεση, μας επισήμανε, χωρίς να έχει Ducati, εμάς που έχουμε, να τις αποφεύγουμε...

τελικα μην πως ειναι ΙΤΑΛΣΠΑΝ :winka:

byron
06/11/2007, 21:05

Ρε dessert τι είναι αυτά που λες? :confused:

Δεν θες να ακούς τα "κακώς κείμενα" της Ducati (εν προκειμένου), αν προέρχονται από μη κάτοχο Ducati?? :confused:

dessert
06/11/2007, 21:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε dessert τι είναι αυτά που λες? :confused:

Δεν θες να ακούς τα "κακώς κείμενα" της Ducati (εν προκειμένου), αν προέρχονται από μη κάτοχο Ducati?? :confused:

Τα ακούω. Δηλαδή τα διαβάζω, αλλά εσύ το βλέπεις normal που την ίδια συνήθεια δεν την έχουν Ducatisti;; Άν δηλαδή πάω και ποστάρω κάτι ανάλογο σε άλλη σελίδα, δεν θα δω τίποτα;;
:confused:

byron
06/11/2007, 21:45
Τ Άν δηλαδή πάω και ποστάρω κάτι ανάλογο σε άλλη σελίδα, δεν θα δω τίποτα;;
:confused:

Πιθανόν να δεις. Το θέμα είναι αν αυτός που θα σου την πει για κάτι αδιαμφισβήτητο, είναι λογικό να στην πει.
Θα προτιμούσες να ακούσεις μια λανθασμένη παπαριά στο πρόβλημα του φίλου από κάποιον ducatista, παρά μια σωστή απάντηση (και κρίση) από κάποιον που δεν έχει ducati αν κατάλαβα καλά.
Εκτός και θεωρείς οτι oldman και ο sapilas είναι άσχετοι από Ducati και ότι λένε το λένε από εμπάθεια.
Ξέρω ΄γω..... Αστειο μου φαίνεται :winka:

dessert
06/11/2007, 22:01
Πιθανόν να δεις. Το θέμα είναι αν αυτός που θα σου την πει για κάτι αδιαμφισβήτητο, είναι λογικό να στην πει.
Θα προτιμούσες να ακούσεις μια λανθασμένη παπαριά στο πρόβλημα του φίλου από κάποιον ducatista, παρά μια σωστή απάντηση (και κρίση) από κάποιον που δεν έχει ducati αν κατάλαβα καλά.
Εκτός και θεωρείς οτι oldman και ο sapilas είναι άσχετοι από Ducati και ότι λένε το λένε από εμπάθεια.
Ξέρω ΄γω..... Αστειο μου φαίνεται :winka:

Η όλη κίνηση με ξενίζει και την βλέπω χειρότερα και απο αστείο. Δεν θεωρώ τίποτα για κανέναν...

byron
07/11/2007, 09:20

Προφανώς τότε, θεωρείς πως ο gixxerpap (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=49307) έπρεπε να βγάλει τον σκασμό. Σωστά; :rolleyes:

dessert
07/11/2007, 14:18
Προφανώς τότε, θεωρείς πως ο gixxerpap (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=49307) έπρεπε να βγάλει τον σκασμό. Σωστά; :rolleyes:

Βύρωνα δεν νομίζω να είναι το κείμενο του Γιώργου ίδιο με το παραπάνω και ούτε το βλέπω στην κατηγορία Fazer. Τες πά πίστεψε και γράψε ο.τι θές...

Cpt. Haddock
07/11/2007, 14:23
Τελικά απ' ότι κατάλαβα το πρόβλημα δεν ειναι το κατασκευαστικό λάθος της ducati στο συγκεκριμένο ζήτημα αλλά το οτι μη κάτοχοι ducati τόλμησαν και το ανέφεραν

Μάλιστα....

(πως το λένε αυτό το πουλί να δεις... :rolleyes: )

dirtbird
07/11/2007, 14:27
Τελικά απ' ότι κατάλαβα το πρόβλημα δεν ειναι το κατασκευαστικό λάθος της ducati στο συγκεκριμένο ζήτημα αλλά το οτι μη κάτοχοι ducati τόλμησαν και το ανέφεραν

Μάλιστα....

To avatar σου είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ:mad: :mad:

Cpt. Haddock
07/11/2007, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird

:wave2: :wave2: :wave2:

cartman
07/11/2007, 14:41
Φίλε Dessert το αρχικό πόστ μπήκε για να διατυπώθεί το πρόβλημα και να γίνει γνωστό αν το πρόβλημα αυτό έχει ξανασυμβεί και αν παίζει εγγύηση! Πολύ καλά έκανε και το έβαλε ο δημιουργός! Και ναί έχει ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα και ναί ΔΕΝ είναι φυσιολογικό! Νομίζω η αντίδρασή σου ήταν λίγο υπερβολική! Κανένας δεν είπε κάτι για τα ducati, πέραν του πολύ λογικού ότι ΔΕΝ είναι σωστό να στηρίζεται το στάντ στο κάρτερ. Αν αυτό το θεωρείς προσβολή για την ιστορία της ducati η δεν ξέρω γώ τι δεν φταίνε οι υπόλοιποι!

Φιλικά και χωρίς να θέλω να προκαλέσω...

sotpag
07/11/2007, 14:51
Ή ακόμα καλύτερα να σταματήσουν να πατεντάρουν τη Honδa γιατί, μόνο στους μεγάλους Ιάπωνες συγχωρούνται τέτοιες μ@λ@κίες... Και την επόμενη φορά να ρωτήσουν κανέναν Έλληνα πως να το φτιάξουν σωστά....

ετσι ειναι

το κακό αντίγραφο του ss το TRX είχε ναι μεν αλουμινένια βάση αλλά άλλαζε με δυο βιδούλες

το μόνο καλό είναι πως κατά 90% όπως το βλέπω κολλιέται χωρίς πρόβλημα

byron
07/11/2007, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird

Σωωωωωώπα. :rolleyes:

Πως σου ΄ρθε να βάλεις αυτή τη μπούρδα για avatar?
Κατι Εmo έξω απ΄ΜcDonalds μου θυμίζεις ρε ατίθασο νιάτο. :lol:

Dessert : Δεν έχω τπτ άλλο να πω. :wave2:

Cpt. Haddock
07/11/2007, 15:05
Σωωωωωώπα. :rolleyes:
Πως σου ΄ρθε να βάλεις αυτή τη μπούρδα για avatar?
Κατι Εmo έξω απ΄ΜcDonalds μου θυμίζεις ρε ατίθασο νιάτο. :lol:

Κάντε λίγες μέρες υπομονή και θα το αλλάξω :wave2:

maniak.
07/11/2007, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
ετσι ειναι

το κακό αντίγραφο του ss το TRX είχε ναι μεν αλουμινένια βάση αλλά άλλαζε με δυο βιδούλες

το μόνο καλό είναι πως κατά 90% όπως το βλέπω κολλιέται χωρίς πρόβλημα

:lol: :lol: :lol:

Kαι εκει κολα :confused:

dessert
07/11/2007, 22:53

Μάλιστα....

Καπετάνιε το πρόβλημα είναι ότι όλοι μας θέλουμε να γράψουμε κάτι, αλλά ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο... Δεν είναι θέμα πουλιού... Άν το θέμα είχε από την αρχή μια σωστή σύνταξη και αν οι απαντήσεις δεν συμπεριλάμβαναν γενεαλογικά δένδρα, θα ήταν όλα καλά... Αλλά το να είσαι εριστικός είναι εύκολο... Το να γράψεις εν' αγνοία σου την κολοκυθιά σου, είναι ευκολότερο... Το να μαζέψεις πλήθος να την ενστερνιστεί , παιχνιδάκι... Το ότι ο τύπος μάζεψε το στάντ με , δεν ξέρω πόσα, χλμ έτυχε... Το οτι και καλά οι υπόλοιποι που δεν έχουν Ευρωπαϊκό, είναι σωστοί... Δημιουργήθηκε...

cartman
07/11/2007, 23:26
Καπετάνιε το πρόβλημα είναι ότι όλοι μας θέλουμε να γράψουμε κάτι, αλλά ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο... Δεν είναι θέμα πουλιού... Άν το θέμα είχε από την αρχή μια σωστή σύνταξη και αν οι απαντήσεις δεν συμπεριλάμβαναν γενεαλογικά δένδρα, θα ήταν όλα καλά... Αλλά το να είσαι εριστικός είναι εύκολο... Το να γράψεις εν' αγνοία σου την κολοκυθιά σου, είναι ευκολότερο... Το να μαζέψεις πλήθος να την ενστερνιστεί , παιχνιδάκι... Το ότι ο τύπος μάζεψε το στάντ με , δεν ξέρω πόσα, χλμ έτυχε... Το οτι και καλά οι υπόλοιποι που δεν έχουν Ευρωπαϊκό, είναι σωστοί... Δημιουργήθηκε...
Ερώτηση: σου φαίνεται λογική η θέση του στάντ? Αν ναί τότε έχεις δίκαιο!

Akatanomastos
08/11/2007, 01:25

loipon ego exo italiko (piaggio) :lol:

nomizo pos antidras ipervolika.. kai pos esi exeis to <<komplex>>
afta pou eipe o old peri geneologikou dentrou tha prepe na ta pei kai to paidi me to ducati.

diladi epeidi agorazoume mia marka einai ola teleia kai ola kala se aftin?
ola exoun ta ellatomata tous kai ola ta kala tous.e einai malakia afto. pos na to kanoume..

kai telos esi giati prepei na ta pairneis? kai as krazoun ta ducati.dikia sou einai i etairia?
ase ton allon na goustarei ktm kai si oti thes.
oute sto sxoleio den tsakonomastan gia tetoies fifes

2:30 to proi giati asxoloume me malakieS?

:confused: :confused:

ante kalinixtes.

dessert
08/11/2007, 06:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
loipon ego exo italiko (piaggio) :lol:

nomizo pos antidras ipervolika.. kai pos esi exeis to <<komplex>>
afta pou eipe o old peri geneologikou dentrou tha prepe na ta pei kai to paidi me to ducati.

diladi epeidi agorazoume mia marka einai ola teleia kai ola kala se aftin?
ola exoun ta ellatomata tous kai ola ta kala tous.e einai malakia afto. pos na to kanoume..

kai telos esi giati prepei na ta pairneis? kai as krazoun ta ducati.dikia sou einai i etairia?
ase ton allon na goustarei ktm kai si oti thes.
oute sto sxoleio den tsakonomastan gia tetoies fifes

2:30 to proi giati asxoloume me malakieS?

:confused: :confused:

ante kalinixtes.

Μπορεί και να έχεις δίκιο, να έίμαι εγώ ο κομπλεξικός, Αλλά δυστυχώς οι φίφες, θα κοστίσουν στον άνθρωπο και όχι λίγα. Έξι χρόνια έχω το ίδιο καπάκι και ακόμα δεν μου έσπασε... Άντε να το πουλήσω για να μην ασχολούμαι και εγώ με μ@λακίες πρωϊνιάτικα...
Καλημέρες...

sotpag
08/11/2007, 07:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.

Kαι εκει κολα :confused:

τι θα γινει με σε ρε Ιαπωνα

θες να πω σε ολους την αληθεια για τι\η μηχανη που θελεις :rotflmao:

maniak.
08/11/2007, 08:07
τι θα γινει με σε ρε Ιαπωνα

θες να πω σε ολους την αληθεια για τι\η μηχανη που θελεις :rotflmao:

:a13: :a13: :a13:

ρουφ :evil: :a36:

rsp
08/11/2007, 09:13
Τελικα κολαει το τριμπουρ@@@λο ή θα παει για καινουργιο? Να ξερουμε αν θα παρουμε ή οχι ..:rolleyes:

lalala
08/11/2007, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τελικα κολαει το τριμπουρ@@@λο ή θα παει για καινουργιο? Να ξερουμε αν θα παρουμε ή οχι ..:rolleyes:

kolaei aneta!!

exw dei na leipei oloklhro komati kai na kolietai xwris kanena apolutws problhma...!

sotpag
08/11/2007, 09:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από lalala
kolaei aneta!!

exw dei na leipei oloklhro komati kai na kolietai xwris kanena apolutws problhma...!

το θεμα δεν ειναι αν κολαει

αλλα τι εχει γυρο του για να μην πετσικαρουν και χανει λαδια

sotpag
08/11/2007, 09:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
:a13: :a13: :a13:

ρουφ :evil: :a36:

καλα ρε δεν λεω τιποτα:)

byron
08/11/2007, 09:56
καλα ρε δεν λεω τιποτα:)

:evil: :evil: :evil: :evil:

111526

Akatanomastos
08/11/2007, 12:42
Μπορεί και να έχεις δίκιο, να έίμαι εγώ ο κομπλεξικός, Αλλά δυστυχώς οι φίφες, θα κοστίσουν στον άνθρωπο και όχι λίγα. Έξι χρόνια έχω το ίδιο καπάκι και ακόμα δεν μου έσπασε... Άντε να το πουλήσω για να μην ασχολούμαι και εγώ με μ@λακίες πρωϊνιάτικα...
Καλημέρες...

den eisai kompleksikos apla arpazese me tis mlks tou kathena..
otan leo fifes den enoo to karter..
diladi tsakoneste gia to an einai anthektiko to karter?
gia ton sxediasmo tou stant leme.oso anthektiko kai na einai to karter me ton kairo...

stradas
09/11/2007, 22:14
Ρε συ Dessert τελικα ειμαστε πολυ κωλοφαρδοι που δεν εχει ραγισει ακομα το καρτερ μας ε???

:a31:

:rotflmao:

OldMan
12/11/2007, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Ρε συ Dessert τελικα ειμαστε πολυ κωλοφαρδοι που δεν εχει ραγισει ακομα το καρτερ μας ε???
:a31:
Νομίζω ότι τζάμπα προκαλείς ...:wave2:

stradas
15/11/2007, 19:51
Νομίζω ότι τζάμπα προκαλείς ...:wave2:

Αυτος ειμαι, ο τσαμπαπροκαλω...

McGyver
16/11/2007, 08:47
Το θέμα νομίζω είναι τεχνικής φύσεως :winka: ...

Cpt. Haddock
16/11/2007, 08:54
ωχ

:a014:

stefanos
16/11/2007, 11:07
δεν κατάλαβα τι το τεχνικό έχει το ποστ και το βάλατε στα τεχνικά.
Μάλλον για προβληματισμούς είναι.

toulis
16/11/2007, 13:16
Τελικά δεν έχω καταλάβει που υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα

Στο σταντ
Στο Κάρτερ
Στην εταιρία

Στον κάτοχο

:rotflmao:

OldMan
16/11/2007, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Το θέμα νομίζω είναι τεχνικής φύσεως :winka: ...
Άει σιχτίρ ορντάν γιελετζέκ μπαμπανί, Θωμά ...!!! :D :mad: :D

επιστρέφει στις ρίζες του .. :wave2:

Tpap
16/11/2007, 14:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis
Τελικά δεν έχω καταλάβει που υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα
Στο σταντ
Στο Κάρτερ
Στην εταιρία
Στον κάτοχο:rotflmao:

δεν ξερω για το μεγαλλιτερο, αλλα προβλημα παντως εχουν ολα οσα ανεφερες...

Cpt. Haddock
28/05/2010, 09:12
Εεεεεπ ! :mad:

p@nos
28/05/2010, 09:15

trava στις κυλωτες να σπαμαρεις

:D :evil: :evil: :smokin:

Tpap
28/05/2010, 10:03

τι παίχτηκε ρε..?

και που είναι ο φίλος μου ο ντιζερτοντουκατάκιας...? :confused:

p@nos
28/05/2010, 10:07
εχει ανησυχιες για το παρελθον του ο πακτεν

:uplate: :alien: :look:

Anty12
28/05/2010, 10:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
εχει ανησυχιες για το παρελθον του ο πακτεν

:uplate: :alien: :look:

Ναι αλλά και άλλοι....με το γιαταγάνι στο στόμα ένα πράμα ρε παιδάκι μου........:D