Σύνδεση

View Full Version : Αγορα οικοπεδου μετα την Κ6

devil's animal
07/11/2007, 20:01
Ε, αγορασα και εγω το οικοπεδακι μου....στην εξοδο της Κ6.

αφου με ειχε φαει και η μανα μου, -"ανεπροκοπε παρε ενα οικοπεδακι να χτισεις κανενα σπιτακι κ.λ.π." εκανα το πρωτο μου βημα!!!:lol:

μαλιστα τωρα που της το εδειξα ....απο την αεροφωτογραφια...δεν ειδα να της πολυαρεσει.:rolleyes:

αυτη την στιγμη βεβαια με ψελνει αλλα τεσπα.

Προχωρωντας στα τεχνικα,
μετα την εξοδο και ενω ημουν κατω,χασιμο μπροστινου και γεια σας!:wave2:

τα πλαστικα απ'την μια μερια ειναι χαλια (αλλα δεν με νοιαζει)
μια σπασμενη βαση μαρσπιε-πισω φρενου (60&#8364
ενας σπασμενος αριστερος καθρεφτης (40&#8364
και ενα μανιταρι το οποιο εκοψε την βασουλα του που στην ουσια ειναι το πλαισιο (με νοιαζει και με πολυνοιαζει αφου το πιθανοτερο ειναι κατεβασμα μοτερ):sad:

ουσιαστικα ειναι πιο πολυ ψυχολογικο το θεμα και ακομα πιο πολυ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!
με την αγορα και του XR εχω γονατισει κυριολεκτικα και δεν βλεπω να γινεται συντομα η επισκευη.

τωρα οσον αφορα τα πλαστικα ...μαλλον θα παω για πολυεστερικο (αφου το κολλημα ολων των κομματιων θα παει το λιγοτερο μια 200€)

Τελος να ευχαριστησω ολα τα παιδια (γνωστα και αγνωστα) για την συμπαρασταση τους που ηταν πραγματικα πολυ χρησιμη!!!

DimChio σου χρωσταω ενα κερασμα Δελεαρ ρε φιλε!! αλλα κατσε να φτιαξει λιγο η τσεπη γιατι δεν θα'χω να κερασω ουτε εμενα!!!:lol: :lol: :lol:

σε μια εβδομαδα σκαει και το ασφαλιστηριο του XR ρπμ

Μαγκες να ειστε ολοι καλα και μακαρι απ'ολες τις πτωσεις του κοσμου να σηκωνονται οι αναβατες στα ποδια τους, να περπατανε και να διηγουνται ....την αγορα του δικου τους οικοπεδου!!
:beer: :beer: :beer:

Με αγωνιστικους χαιρετισμους,
:wave2:

trigger
07/11/2007, 20:11
Σταύρο αφού είσαι εσύ καλά ξέρεις πως όλα τα άλλα φτιάχνονται οπότε κάνε λίγο υπομονή και θα γίνουν! :winka:
Να'σαι πάντα καλά και να τα περνάς έτσι με χιούμορ!

trigger
07/11/2007, 20:12
Α.... και που'σαι καλορίζικο το αγροτεμάχιο!!! :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

tai
07/11/2007, 20:12
Ευτυχώς μωρή κουλάτσα που δεν χτύπησες!

Αυτο το εργαλείο δεν σε πάει τελικά. Ολο στραβές σου τυχαίνουν.:(

Τουλάχιστον έχεις μηχανή (το ΧR) μέχρι να μαζέψεις το άλλο.

Κουράγιο και υπομονή Σταύρο και όλα θα φτιάξουνε ρε:beer:

Αντε και ποτέ ξανά.

div400
07/11/2007, 20:13
βρε εσυ να εισαι καλα και τα πλαστικα κομματια να γινουν!!!!

:beer: :wave2: :beer:

devil's animal
07/11/2007, 20:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
βρε εσυ να εισαι καλα και τα πλαστικα κομματια να γινουν!!!!

:beer: :wave2: :beer:

εγιναν Δημητρη!!!!
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

devil's animal
07/11/2007, 20:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Ευτυχώς μωρή κουλάτσα που δεν χτύπησες!

Αυτο το εργαλείο δεν σε πάει τελικά. Ολο στραβές σου τυχαίνουν.:(

Τουλάχιστον έχεις μηχανή (το ΧR) μέχρι να μαζέψεις το άλλο.

Κουράγιο και υπομονή Σταύρο και όλα θα φτιάξουνε ρε:beer:

Αντε και ποτέ ξανά.

Δεν ειναι στραβες μωρη παλιογρια!!!

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ!!! :winka:

devil's animal
07/11/2007, 20:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Α.... και που'σαι καλορίζικο το αγροτεμάχιο!!! :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

ευχαριστω ....

αν και τωρα θα με :a021: η εφορια-μηχανικος μου!
:rotflmao: :bigcry:

gixxerpap
07/11/2007, 20:29
θα ακουστει λιγο ασχημο αυτο που θα πω.....

αλλα γιατι ημουν σιγουρος οτι θα την φας ρε ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ??????:mad: :a26: :a017: :a38:

και μη βιαστει κανεις να πει οτι το παιζω εξυπνος, και οτι οι στραβες ειναι μεσα στο παιχνιδι, και μακαρι να ειναι παντα μεσα στην πιστα.....ολοι το ξερουμε οτι αυτα ειναι μεσα στο παιχνιδι, και οι περισσοτεροι την εχουμε πατησει τουλαχιστο μια φορα....

οταν ομως δεν ακους κανενα, και πηγαινεις με κλειστα τα ματια & κανεις του κεφαλιου σου, αυτα συμβαινουν....παλι καλα που δε χτυπησες....

ειμαι σιγουρος οτι πηγαινες σα μαλακας και μη προσπαθησεις να με πεισεις για το αντιθετο!
και ο zefkas επεσε, αλλα δεν ειπε κανεις τιποτα, αναρωτηθηκες γιατι????

αυτα, τσαντιστηκα με τον παπαρα....

:mad:

devil's animal
07/11/2007, 20:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

αλλα γιατι ημουν σιγουρος οτι θα την φας ρε ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ??????:mad: :a26: :a017: :a38:

και μη βιαστει κανεις να πει οτι το παιζω εξυπνος, και οτι οι στραβες ειναι μεσα στο παιχνιδι, και μακαρι να ειναι παντα μεσα στην πιστα.....ολοι το ξερουμε οτι αυτα ειναι μεσα στο παιχνιδι, και οι περισσοτεροι την εχουμε πατησει τουλαχιστο μια φορα....

οταν ομως δεν ακους κανενα, και πηγαινεις με κλειστα τα ματια & κανεις του κεφαλιου σου, αυτα συμβαινουν....παλι καλα που δε χτυπησες....

ειμαι σιγουρος οτι πηγαινες σα μαλακας και μη προσπαθησεις να με πεισεις για το αντιθετο!
και ο zefkas επεσε, αλλα δεν ειπε κανεις τιποτα, αναρωτηθηκες γιατι????

αυτα, τσαντιστηκα με τον παπαρα....

:mad:

Ευχαριστω για τις μποτες σου ειπα???

Δεν σου ειπα.:beer:

tai
07/11/2007, 21:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Δεν ειναι στραβες μωρη παλιογρια!!!

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ!!! :winka:

αρα είσαι έμπειρα άφραγκος?

ακριβές εμπειρίες αποκτάς ρε παπάρα:lol:

μήπως γιατί τον ξέρεις??:rolleyes:
λέω εγώ τώρα :p

DimChios
07/11/2007, 21:15
Σταυρο, εμενα δε μου χρωστας τιποτα, στο λεω για πολλοστη φορα!

Στον εαυτο σου χρωστας λιγο μυαλο! Δεν ειμαι ο ειδικος για να σου πω τι και πως, ομως οσα σου ειπε ο Παπ τα ειχα στο μυαλο μου ΚΑΙ εγω και κάποιοι ακομα! Μαλιστα πολλοι απο εμας, μεταξυ αστειου και σοβαρου στα εχουμε πει!

Φροντισε να κανεις λιγο κρατει μιας και τα οικονομικα σου τωρα δεν ειναι καλα! ΓΕΝΙΚΩΣ κανε κρατει!

Κατοπιν κανε κανενα σχολειο και χαλαρωσε γενικοτερα!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!

marulis
07/11/2007, 21:36

Τι λέει ο άνθρωπος ρε , αντί για έναν καλό λόγο τώρα που του έτυχε η στραβή βρήκες ευκαιρία να δήξεις τον χαρακτήρα και την αναισθησία σου. Ουστ ρε που τα χώνεις στο παλικάρι λες και είσαι ο θεός.
Ήταν άλλος ένας που έψαχνε ευκαιρία να χύσει χολή σε αναποδιά άλλου , έφυγε και νόμιζα πως ησυχάσαμε αλλά από ότι φαίνεται είναι κολλητικό. :mad: :a37: :a06:

Υπομονή ρε διαβολάκο και σου εύχομαι να μην ξανά συμβεί τίποτα τέτοιο
:beer: :wave2:

thou-vou
07/11/2007, 21:38
:( καλά να είσαι από τη μια...
τουλάχιστον έχεις και το XR από την άλλη...

το νου σου να 'χεις τρελόπαιδο...:wave2:

marulis
07/11/2007, 21:38
Παιδιά πλάκα έκανα μη βαράτε , ξέρω πως είστε φίλοι και ο παπ στεναχωρήθηκε περισσότερο από εμένα (αφού τον ξέρει καλύτερα ) αλλά μου ήρθε πάνω στην τρέλα μου.

:look: :look: :look: :look:

111497

DimChios
07/11/2007, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Τι λέει ο άνθρωπος ρε , αντί για έναν καλό λόγο τώρα που του έτυχε η στραβή βρήκες ευκαιρία να δήξεις τον χαρακτήρα και την αναισθησία σου. Ουστ ρε που τα χώνεις στο παλικάρι λες και είσαι ο θεός.
Ήταν άλλος ένας που έψαχνε ευκαιρία να χύσει χολή σε αναποδιά άλλου , έφυγε και νόμιζα πως ησυχάσαμε αλλά από ότι φαίνεται είναι κολλητικό. :mad: :a37: :a06:

Υπομονή ρε διαβολάκο και σου εύχομαι να μην ξανά συμβεί τίποτα τέτοιο

Χρηστο δεν τα λες καλα!

marulis
07/11/2007, 21:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Χρηστο δεν τα λες καλα!

:wave2: Μόνο το ένα ποστ είδες ? χα χα την πάτησες :lol: :lol: :lol:

devil's animal
07/11/2007, 21:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Παιδιά πλάκα έκανα μη βαράτε , ξέρω πως είστε φίλοι και ο παπ στεναχωρήθηκε περισσότερο από εμένα (αφού τον ξέρει καλύτερα ) αλλά μου ήρθε πάνω στην τρέλα μου.

οτι λεγεται...λεγεται για καλο!!!

εγω αυτο κραταω...απο ολους σας!

ειτε ο ενας λεει παρηγορητικα λογια ,ειτε ο αλλος τα χωνει ασχημα...η ουσια ειναι ιδια!
:beer:

Το θεμε παντως ειναι οτι δεν εκανα μ@λακιες, πουθενα στην πιστα...απλα εκανα λαθη.

πολλα λαθη.

και ενα απο αυτα (ή συνδυασμος πολλων..δεν ξερω) εμελλε να ειναι το μοιραιο!:rolleyes:

ελπιζω μεχρι το επομενο css η μηχανη να ειναι ετοιμη και να μπω για γνωση!
:beer:

Stelth
07/11/2007, 21:56

αφου με ειχε φαει και η μανα μου, -"ανεπροκοπε παρε ενα οικοπεδακι να χτισεις κανενα σπιτακι κ.λ.π." εκανα το πρωτο μου βημα!!!:lol:

μαλιστα τωρα που της το εδειξα ....απο την αεροφωτογραφια...δεν ειδα να της πολυαρεσει.:rolleyes:

Ρε συ Σταύρο ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ αφου δεν είναι καλη η τοποθεσία που διάλεξες για αγορά οιποπέδου, καλά κάνει και σε ψέλνει.

Αφού είσαι καλά ωρε όλα θα γίνουν, και ρε συ Σταυρο μακάρι οσοι έπεσαν να είχαν το μισό απο το χιούμορ που έχεις.
Είναι πολύ θετικό να αντιμετωπίζεις τέτοια "αστεία" σύμβαντα με χιούμορ.
Νασε πάντα καλα και να περνάς ακόμα καλύτερα ρε συ Σταυρο

McTalas
07/11/2007, 22:11
....................................:

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

καλα ρε τασο ποτε προλαβες και επεσες?? εκανες και αλλο session μετα που εφυγα??

μηπως το εκανες επιτειδες για συμπαρασταση στον Μπαμπη??

Υο ξερεις εσυ καλυτερα πως αφου δεν χτυπισες ολα ειναι οκ!!
καλο κουραγιο !!!
και να χαμογελας αυτα ειναι πτεσματα!

devil's animal
07/11/2007, 22:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

καλα ρε τασο ποτε προλαβες και επεσες?? εκανες και αλλο session μετα που εφυγα??

μηπως το εκανες επιτειδες για συμπαρασταση στον Μπαμπη??

Υο ξερεις εσυ καλυτερα πως αφου δεν χτυπισες ολα ειναι οκ!!
καλο κουραγιο !!!
και να χαμογελας αυτα ειναι πτεσματα!

και εσυ λαμπεις Μπαμπη μου!

Σταυρος εδω!!

ειχα το τελευταιο 20λεπτο...:wacko:

kalesin
07/11/2007, 22:22
φου φου 1-2

1-2

δουλευει αυτο;

Ακουσατε ακουσατε

Προνομιακα οικοπεδα
Κοντα στην Αθηνα
Διπλα σε κεντρικους οδικους αξονες
Διπλα σε παιδικη χαρα

Με φως νερο τηλεφωνο

Με προνομιακους ορους χρηματοδοτησης

Πωλουνται η ανταλλασονται με σετακι πολυεστερικων

φου φου

παντα αναιμακτες να ειναι οι χαζομαρες σου Σταυρακο, τωρα πρεπει να μαθεις να τις κανεις κ οικονομικες [φτου φτου μακρυα απο μας]

:beer: :beer: :beer: :beer:

vangelis 64
07/11/2007, 22:29
Περαστικά ρε Σταύρο και κουράγιο.:)

Ρε παιδιά τι γίνεται,σαν πολλά μαζεμένα δεν πέφτουν πάλι; :( Για να προσέχουμε....ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ!!:wave2:

TROOPER
07/11/2007, 22:30
να πω και εγω 2 πραματακια...

καταρχην δε τρεχει καστανο σταυρο σε οτι αφορα τη πτωση.ολοι μπορει να πεσουμε.περαστικα λοιπον και γρηγορα ευχομαι.

αλλα εχω μια απορια ρε αδερφε και αν θες μου τη λυνεις.

το πολιτικο τμημα της νομικης τελειωσες αρα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ εχεις 2 δραμια μυαλο.

δε σε προβληματιζει που οσοι σε ξερουμε εχουμε κατσει και εχουμε κανει συζητησεις επι συζητησεων και εχουμε εκθεσει την γνωμη μας για τον <<οδηγο σταυρο>>???

καθε βδομαδα κατι γινεται και προσπαθουμε να σου πουμε 5 πραματα αλλα εσυ συνεχιζεις.

και σημερα δεν ητανε τα λαθη που σε πεταξανε κατω.ο καλος που εχεις στον εγκεφαλο σε πεταξε.

και να εξηγησω.

ραντεβου στις 1 και αναχωρηση 1.20.ηρθες 1.09 χωρις γαντια και με λυμενες μποτες.η δικαιολογια σου ητανε οτι δεν προλαβαινες.10 λεπτα για να δεσεις μποτες και να βαλεις γαντια.δε μιλησα...

παμε πιστα.κανεις το 1ο σεσιον και εισαι κυρια !!!!!!κοτα !!!!!και λεω ρε λες να εβαλε μυαλο ???

σου λεω 2 πραματα και μπαινεις στο 2ο σαφως πιο ανετος !!!!

και επειδη σε ξερω πηρες αερα στο 3ο, μπηκες με πολλα, εκανες λαθος επιλογη ταχυτητας, εβαλες λαθος το σωμα σου στη στροφη, πλαγιασες πολυ, φοβηθηκες, δεν ανοιξες γκαζι και παρτον κατω.....

δεν φταινε τα λαθη σταυρο.το οτι πηρες αερα φταιει !!!!και αυτο ειναι το προβλημα που εχεις στον εγκεφαλο και νευριαζω γιατι αυτο το προβλημα ειναι τοσο μεγαλο που θα σε εμποδισει να ωριμασεις και να δεις τα πραματα πιο σωστα και χαλαρα.

καλυτερα ετσι.καλυτερα σημερα και καλυτερα εκει.και κοψε τη :a31: μη σε παρει και σε σηκωσει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περαστικα και παλι ρε. θα τα ξαναπουμε και απο κοντα. για αυτο ειναι οι φιλοι αλλωστε.

mako
07/11/2007, 22:40
Περαστικα και απο μενα!!!! Να ειναι η τελευταια ασχημη κι'αν δεν ειναι .....................να ειναι τοσο ανωδυνη για σενα, γιατι για την τσεπη, ανωδυνη σπανια υπαρχει!!!!:wave2:

pissaman
07/11/2007, 22:47

Προχωρωντας στα τεχνικα,
μετα την εξοδο και ενω ημουν κατω,χασιμο μπροστινου και γεια σας!:wave2:

τα πλαστικα απ'την μια μερια ειναι χαλια (αλλα δεν με νοιαζει)
μια σπασμενη βαση μαρσπιε-πισω φρενου (60&#8364
ενας σπασμενος αριστερος καθρεφτης (40&#8364
και ενα μανιταρι το οποιο εκοψε την βασουλα του που στην ουσια ειναι το πλαισιο (με νοιαζει και με πολυνοιαζει αφου το πιθανοτερο ειναι κατεβασμα μοτερ):sad:

ουσιαστικα ειναι πιο πολυ ψυχολογικο το θεμα και ακομα πιο πολυ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!
με την αγορα και του XR εχω γονατισει κυριολεκτικα και δεν βλεπω να γινεται συντομα η επισκευη.

τωρα οσον αφορα τα πλαστικα ...μαλλον θα παω για πολυεστερικο (αφου το κολλημα ολων των κομματιων θα παει το λιγοτερο μια 200€)

Τελος να ευχαριστησω ολα τα παιδια (γνωστα και αγνωστα) για την συμπαρασταση τους που ηταν πραγματικα πολυ χρησιμη!!!

DimChio σου χρωσταω ενα κερασμα Δελεαρ ρε φιλε!! αλλα κατσε να φτιαξει λιγο η τσεπη γιατι δεν θα'χω να κερασω ουτε εμενα!!!:lol: :lol: :lol:

σε μια εβδομαδα σκαει και το ασφαλιστηριο του XR ρπμ

Μαγκες να ειστε ολοι καλα και μακαρι απ'ολες τις πτωσεις του κοσμου να σηκωνονται οι αναβατες στα ποδια τους, να περπατανε και να διηγουνται ....την αγορα του δικου τους οικοπεδου!!

Με αγωνιστικους χαιρετισμους,
:hypnotize :uplate: :look:

McTalas
07/11/2007, 23:24
και εσυ λαμπεις Μπαμπη μου!

Σταυρος εδω!!

ειχα το τελευταιο 20λεπτο...:wacko:

:confused: ουπς σορρυ ρε σταυρο :D

εδω Γιωργος !!
και παλι περαστικα και στους δυο σας !!!

dodos 900
07/11/2007, 23:56
:eyepop: Όχι ρε γαμώτο!

Πάντως αφού είσαι καλά,εντάξει.Η μηχανή θα φτιαχτεί και θα γίνει πιο racing απο ότι βλέπω,
αλλά πήγαινε πιό ήρεμα!Να μάθουμε τις στροφές στην πίστα,να μάθουμε να οδηγούμε σωστά
και όλα αυτά με υπομονή και σιγά-σιγά.Και σε εμένα αυτά λέω,για αυτό τα λέω και εσένα.

blackbusa
08/11/2007, 01:30
αααααααααααααααα ρε κουλομαρια.....μου θες και trackdays και πιστα.........btw.....αφου εσυ εισαι καλα ολα τα αλλα γινονται και στα @@ σου......αλλα ισως επιτελους αρχισεις να ακους καποιους που ξερουν......και δεν εννοω εμενα βεβαια......ακου και μαθαινε ρε μαλακα.....για το καλο σου ειναι.....:wave2:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Tropeas
08/11/2007, 06:27
Γρήγορα περαστικά εύχομαι στην τσέπη σου...:rolleyes: :wave2:

filipp0s
08/11/2007, 06:55
Περαστικά και προσοχή!:wave2: :wave2:

makis206
08/11/2007, 07:23
Ευκολάκι

Πουλάς ένα κομμάτι απ'το αγροτεμάχιο και κάνεις την κούκλα μανεκέν κι έχεις μ'ένα σμπάρο δυο τρυγώνια

Πρώτο τρυγώνι: Επισκευάζεις το μηχανάκι και βγαίνεις απ'το οικονομικό αδιέξοδο
Δεύτερο τρυγώνι: Αποκτάς στο μελλοντικό σου σπίτι έναν γείτονα αφού φαντάζομαι ότι τα υπόλοιπα σπίτια θα βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση λόγω πίστας :lol:

Περαστικά κι αγύριστα νά'ναι Σταύρο !

Και ν'ακολουθείς τις συμβουλές των φίλων στο εξής !

:beer: :beer:

devil's animal
08/11/2007, 07:54
Ευχαριστω πολυ ολους.

Ολα αυτα που ειπωθηκαν οντως με προβληματιζουν και κατα 99% τα πραγματα εγιναν οπως τα ειπε ο Γιωργος (Trooper).

δεν εντιλεγω οτι ολοι εχουν τις στραβες τους,απλα εμενα μου ηρθαν σχεδον απανωτα (μια με το πισσολαδο και μια η χθεσινη) και ολα αυτα γιατι ειμαι παραπανω ενθουδιωδης απο το κανονικο χωρις καποια προηγουμενη εμπειρια-πειρα πανω στο θεμα "μηχανη". Ας μην ξεχναμε οτι κατευθειαν απο την βεσπα πηρα το 636.

Δεν ψαχνω να βρω δικαιολογιες. Δικο μου ειναι το φταιξιμο.

Απο εδω και περα οτι γινεται θα γινεται με προσοχη και τις περισσοτερες φορες μεσα σε ελεγχομενο περιβαλλον (βλ. πιστα)

Το μονο θετικο απο ολα τα τρακαρισματα-πεσιματα που εχω ειναι οτι ποτε μα ποτε δεν εχω χτυπησει σοβαρα. (εννοω απο καταγμα-σπασιμο και πανω,γιατι μελανιες και γδαρσιματα τα θεωρω αμελητεα). δεν θελω βεβαια να το γκαντεμιαζω.... :rolleyes:

Για αλλη μια φορα σας ευχαριστω!

Cpt. Haddock
08/11/2007, 08:02
περαστικά στην τσέπη και ποτέ ξανα!

(ακόμα να πάρεις μπότες ρε μλκ?) :rolleyes:

McGyver
08/11/2007, 08:09
Αφού δε χτύπησες ρε διαβολόζωο, όλα καλά, τα υπόλοιπα φτιάχνονται...

Κρίμα όμως ρε διαβολόζωοΝ που έπρεπε να πέσεις για να καταλάβεις πως πρέπει να ακούς μερικές φορές τους πιο έμπειρους...

Τες πα, όλα καλά...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

apav
08/11/2007, 09:38
Περαστικά! :wave2:

byron
08/11/2007, 09:46
Περαστικά και αγύριστα. :winka:

Δεν γνωριζόμαστε αλλά στη θέση σου, περισσότερο θα με προβλημάτιζε το φιλικό «χώσιμο» από τα παιδιά, παρά η τούμπα.

sniper
08/11/2007, 09:49
Περαστικά γενικότερα Σταύρο.....

Και σκέψου ξανά αυτά που άκουσες (αν και βλέπω ότι τώρα πια αρχίζεις και καταλαβαίνεις γιατί στα λένε)

road spirit
08/11/2007, 09:53
τι έγινε ρε παιδιά?? μόλις διάβασα και απάντησα στο θρέντ του zefκa, και ο devil's ??

Σταύρο περαστικά στην ψυχολογία σου και σένα... βαριέμαι να κάνω quote, ότι έγραψα στο θρέντ του zefκa, το αυτό ισχύει και εδω...

gixxerpap
08/11/2007, 09:54
με τετοιο κραξιμο που 'χει φαει, την επομενη φορα θα πηγαινει πιο αργα και απο τη μανα μου....

σταυρακα μη σε παιρνει απο κατω...καποιοι απο αυτους που σου τα χωνουν, κανανε τα ιδια οταν ξεκινουσαν....
και τοτε υπηρχαν καποιοι αλλοι, πιο εμπειροι, που προσπαθουσαν να τους ''βαλουν'' μυαλο, αλλα ειτε τα λεγανε ειτε οχι, αυτοι εκει, του κεφαλιου τους...

σε καταλαβαινω απολυτα, γιατι ημουν ενας απο αυτους.....ετσι για να μη το παιζω και εξυπνος στην τελικη...;)

road spirit
08/11/2007, 09:57
με τετοιο κραξιμο που 'χει φαει, την επομενη φορα θα πηγαινει πιο αργα και απο τη μανα μου....

σταυρακα μη σε παιρνει απο κατω...καποιοι απο αυτους που σου τα χωνουν, κανανε τα ιδια οταν ξεκινουσαν....
και τοτε υπηρχαν καποιοι αλλοι, πιο εμπειροι, που προσπαθουσαν να τους ''βαλουν'' μυαλο, αλλα ειτε τα λεγανε ειτε οχι, αυτοι εκει, του κεφαλιου τους...

σε καταλαβαινω απολυτα, γιατι ημουν ενας απο αυτους.....ετσι για να μη το παιζω και εξυπνος στην τελικη...;)

κάποιοι όταν ξεκινούσαν και ήταν δίχως εμπειρία, δεν έιχαν κάποιον έμπειρο να τους δίνει συμβουλές... ήμουν και εγώ έτσι. Το ότι ο devil's είναι μέλος αυτής εδω της παρέας και τα "ακούει", είναι για καλό του, και πιστεύω οτι το καταλαβαίνει

TROOPER
08/11/2007, 10:57

:nono:

δεν τον θελω αργο γιωργο.μυαλωμενο και προσεκτικο τον θελω !!!!!!

TROOPER
08/11/2007, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Το ότι ο devil's είναι μέλος αυτής εδω της παρέας και τα "ακούει", είναι για καλό του, και πιστεύω οτι το καταλαβαίνει

+1000000000

Ταξιδευτής
08/11/2007, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Στον εαυτο σου χρωστας λιγο μυαλο!

Κατοπιν κανε κανενα σχολειο και χαλαρωσε γενικοτερα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δε σε προβληματιζει που οσοι σε ξερουμε εχουμε κατσει και εχουμε κανει συζητησεις επι συζητησεων και εχουμε εκθεσει την γνωμη μας για τον <<οδηγο σταυρο>>???

καθε βδομαδα κατι γινεται και προσπαθουμε να σου πουμε 5 πραματα αλλα εσυ συνεχιζεις.

και σημερα δεν ητανε τα λαθη που σε πεταξανε κατω.ο καλος που εχεις στον εγκεφαλο σε πεταξε.

δεν φταινε τα λαθη σταυρο.το οτι πηρες αερα φταιει !!!!και αυτο ειναι το προβλημα που εχεις στον εγκεφαλο και νευριαζω γιατι αυτο το προβλημα ειναι τοσο μεγαλο που θα σε εμποδισει να ωριμασεις και να δεις τα πραματα πιο σωστα και χαλαρα.

καλυτερα ετσι.καλυτερα σημερα και καλυτερα εκει.και κοψε τη :a31: μη σε παρει και σε σηκωσει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:( :( :( Οχι ρε γμτ μου! Τωρα ειδα το θεμα! Περαστικα ολοψυχα φιλαρακι! Σιγουρα στραβες συμβαινουν -και ειδικα στην πιστα που δοκιμαζουμε τα ορια μας- και η μηχανη θα φτιαξει, αλλα......

ΡΕ ΣΤΑΥΡΟ, ΓΑΜΩΤΟ ΡΕ!!!!!

Ειμαι ο τελευταιος που θελει να το παιξει αυθεντια, χερας η οτιδηποτε αλλο, οπως ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ να λεω "στα λεγα". Αλλα με το που διαβασα το θεμα η σκεψη που εκανα ηταν "οχι παλι ρε γμτ"! Οπως σου ειπε και ο Παπ και ο Μητσος και ολοι: ΓΙΑΤΙ ολοι μας σκεφτομασταν (και απευχομασταν βεβαια) οτι η ΕΠΟΜΕΝΗ πτωση ηταν θεμα χρονου;;;;

Ο Βυρωνας ειπε κατι ΠΟΛΥ σημαντικο: εσυ αυτη τι στιγμη καθεσαι και σκεφτεσαι το λογο που επεσες. Δεν θα επρεπε να σε προβληματιζει αυτο, αλλα το οτι ΤΟΣΑ παιδια εδω στα "χωνουν".
Και ξερεις, το κανουν/με γιατι σε αγαπαμε ρε βλαμμενε!

Γιατι ΕΙΣΑΙ καλο παιδι και θελουμε να ειμαστε ολοι μια παρεα γμ την τρελα μου και οχι να σε μαζευουμε απο παρτερια και πιστες! 2 πτωσεις χαζες μεσα σε διαστημα 2 μηνων;;

Δεν ξερω αν οταν γραψανε ολα τα παιδια εδω θα σε συνετισουν... Εχω την υποψια (και μακαρι να βγω ψευτης) οτι δεν θα το καταφερουν... Το γκαζι ειναι πειρασμος και ειδικα αν εισαι πιτσιρικας και πας πολυ μακρυα πολυ συντομα (Vespa->636). ΜΑΚΑΡΙ να δεις τα πραγματα σε αλλο επιπεδο -ΜΗΝ ξαναπας σε Track Day στο χυμα! Ειδες οτι ΔΕΝ ειναι παιχνιδι και οτι αν ΔΕΝ ξερεις ΤΙ κανεις τοτε μακρυα!

Κανε τα σχολεια πρωτα, ΣΕΒΑΣΟΥ επιτελους αυτο το ρημαδι που καβαλας γιατι ΔΕΝ ειναι Βεσπα, ΣΕΒΑΣΟΥ τους αλλους αναβατες στο δρομο (ακομα θυμαμαι τις ΥΠΕΡΤΑΤΕΣ μ@λ@κιες που εκανες στην Δημητσανα) και γενικα ΧΑΛΑΡΩΣΕ!

Η ζωη ειναι ΟΛΗ μπροστα σου! Δωσε χρονο για να μαζεψεις εμπειρια και μετα θα ερθουν ολα τα αλλα! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

ΥΓ. Εχεις κινητομηνυμα. :smokin:

devil's animal
08/11/2007, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
περαστικά στην τσέπη και ποτέ ξανα!

(ακόμα να πάρεις μπότες ρε μλκ?) :rolleyes:

μποτες πηρα,απλα δανειστηκα του Γιωργου γιατι ηταν πιο "πισταδικες". (βλ. sidi vertigo corsa).

devil's animal
08/11/2007, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Περαστικά και αγύριστα. :winka:

Δεν γνωριζόμαστε αλλά στη θέση σου, περισσότερο θα με προβλημάτιζε το φιλικό «χώσιμο» από τα παιδιά, παρά η τούμπα.

αυτο με προβληματιζει.

δεν σου κρυβω οτι το βραδυ ειχα εναν πολυ ανησυχο υπνο,ξυπνωντας συνεχεια, γυρνουσαν ολα αυτα μεσα στο μυαλο μου.:rolleyes:

devil's animal
08/11/2007, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:nono:

δεν τον θελω αργο γιωργο.μυαλωμενο και προσεκτικο τον θελω !!!!!!

για να ελαφρυνω λιγο το κλιμα...

ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ??? MANAGER???

devil's animal
08/11/2007, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
:( :( :( Οχι ρε γμτ μου! Τωρα ειδα το θεμα! Περαστικα ολοψυχα φιλαρακι! Σιγουρα στραβες συμβαινουν -και ειδικα στην πιστα που δοκιμαζουμε τα ορια μας- και η μηχανη θα φτιαξει, αλλα......

ΡΕ ΣΤΑΥΡΟ, ΓΑΜΩΤΟ ΡΕ!!!!!

Ειμαι ο τελευταιος που θελει να το παιξει αυθεντια, χερας η οτιδηποτε αλλο, οπως ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ να λεω "στα λεγα". Αλλα με το που διαβασα το θεμα η σκεψη που εκανα ηταν "οχι παλι ρε γμτ"! Οπως σου ειπε και ο Παπ και ο Μητσος και ολοι: ΓΙΑΤΙ ολοι μας σκεφτομασταν (και απευχομασταν βεβαια) οτι η ΕΠΟΜΕΝΗ πτωση ηταν θεμα χρονου;;;;

Ο Βυρωνας ειπε κατι ΠΟΛΥ σημαντικο: εσυ αυτη τι στιγμη καθεσαι και σκεφτεσαι το λογο που επεσες. Δεν θα επρεπε να σε προβληματιζει αυτο, αλλα το οτι ΤΟΣΑ παιδια εδω στα "χωνουν".
Και ξερεις, το κανουν/με γιατι σε αγαπαμε ρε βλαμμενε!

Γιατι ΕΙΣΑΙ καλο παιδι και θελουμε να ειμαστε ολοι μια παρεα γμ την τρελα μου και οχι να σε μαζευουμε απο παρτερια και πιστες! 2 πτωσεις χαζες μεσα σε διαστημα 2 μηνων;;

Δεν ξερω αν οταν γραψανε ολα τα παιδια εδω θα σε συνετισουν... Εχω την υποψια (και μακαρι να βγω ψευτης) οτι δεν θα το καταφερουν... Το γκαζι ειναι πειρασμος και ειδικα αν εισαι πιτσιρικας και πας πολυ μακρυα πολυ συντομα (Vespa->636). ΜΑΚΑΡΙ να δεις τα πραγματα σε αλλο επιπεδο -ΜΗΝ ξαναπας σε Track Day στο χυμα! Ειδες οτι ΔΕΝ ειναι παιχνιδι και οτι αν ΔΕΝ ξερεις ΤΙ κανεις τοτε μακρυα!

Κανε τα σχολεια πρωτα, ΣΕΒΑΣΟΥ επιτελους αυτο το ρημαδι που καβαλας γιατι ΔΕΝ ειναι Βεσπα, ΣΕΒΑΣΟΥ τους αλλους αναβατες στο δρομο (ακομα θυμαμαι τις ΥΠΕΡΤΑΤΕΣ μ@λ@κιες που εκανες στην Δημητσανα) και γενικα ΧΑΛΑΡΩΣΕ!

Η ζωη ειναι ΟΛΗ μπροστα σου! Δωσε χρονο για να μαζεψεις εμπειρια και μετα θα ερθουν ολα τα αλλα! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

ΥΓ. Εχεις κινητομηνυμα. :smokin:

ενταξει Νικολακη.

ολα θα γινουν.
και css εχω κλεισει (ελπιζω να εχω φτιαξει το μηχανακι μεχρι τοτε)
και πιστα δεν θα ξαναμπω (δεν το ειχα σκοπο αλλωστε, το χθεσινο εγινε απλα για να γνωρισω το περιβαλλον και γενικα την εμπειρια να μπω σε μια πιστα)
και αγιο δεν θα ξαναπαω (εννοω με την ταυτοτητα,οπως συνηθιζα)
και θα παρω κανενα motogp video game,να βγαζω την ενεργεια μου εκει. (ε, ρε τουμπες που εχουν να πεσουν)

να'σαι καλα.

για το βραδυ δεν ξερω ακομα... :rolleyes:

costas81
08/11/2007, 12:44
ελπιζω αυτη η ακριβη εμπειρια να σε αποζημιώσει μελλοντικα!

μην βλέπεις πόσο στοιχίζει τώρα αλλά από πόσα άλλα μπορεί να σε γλιτώσει μελλοντικά!

sniper
08/11/2007, 12:48
Όταν λες ότι έσπασε η βάση του μανιταριου και ότι μάλλον πρέπει να κατέβει ο κινητήρας.... εννοείς ότι εσπασε κομμάτι του πλαισίου;

Akatanomastos
08/11/2007, 12:51
otan exeis akrivo mixanaki, pou se asfaltines pistes kirios tetoia pane den mpaineis mesa kai kaneis oti sou rthei epeidi einai pista..
entaksi mporei esi na min exeis megalo kindino na xtipiseis (leme tora) alla plironeis ta maliokefala sou..

siga siga

gixxerpap
08/11/2007, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

....siga siga....

και απο το πεζοδρομιο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
08/11/2007, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όταν λες ότι έσπασε η βάση του μανιταριου και ότι μάλλον πρέπει να κατέβει ο κινητήρας.... εννοείς ότι εσπασε κομμάτι του πλαισίου;

Νικο βασικα το μανιταρι πιανει στο πλαισιο και πεταξε ενα μικρο κομματι των στροφων της βιδας (το οποιο ειναι πλαισιο).

απ'οτι μου ειπε ο μηχανικος που την ειδε φευγαλεα χθες το βραδυ...εκει πιανει και η κεφαλη. μπορει να εχει γινει ζημια και εκει.:sad:

το πιθανοτερο που μου ειπε λοιπον ειναι να κατεβει ο κινητηρας για να μπορεσει να γινει κολληση argon στο κομματακι αυτο.

και να δουμε και αν εχει γινει ζημια και στην κεφαλη.

αυτα και περαστικα μου!
:sad:

TROOPER
08/11/2007, 20:26
για να ελαφρυνω λιγο το κλιμα...

ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ??? MANAGER???

τωρα που το ξανασκεφτομαι....

δεν τον θελω καθολου !!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οργιο.ε οργιο :a38:

lamoun
08/11/2007, 21:07
Τα είπαν αυτοί που σε ξέρουν. Αφού είσαι καλά, όλα καλά, και αφού μαθαίνεις απο το λάθος σου ακόμα καλύτερα.

:a013:

Ζεύκας
09/11/2007, 03:30
Ζήλεψες ρε και αποφάσισες να κλέψεις κ εσύ την παράσταση ε? :lol:

Τα παθήματα ας μας γίνουν μαθήματα και ας γίνουμε μέσω αυτών καλύτεροι οδηγοί!

Άντε πάω να κοιμηθώ να δώ τι ονειρικές βελτιώσεις θα κάνω στο daytona μου! :lol:

:beer: :beer: