Ε, αγορασα και εγω το οικοπεδακι μου....στην εξοδο της Κ6.
αφου με ειχε φαει και η μανα μου, -"ανεπροκοπε παρε ενα οικοπεδακι να χτισεις κανενα σπιτακι κ.λ.π." εκανα το πρωτο μου βημα!!!![]()
μαλιστα τωρα που της το εδειξα ....απο την αεροφωτογραφια...δεν ειδα να της πολυαρεσει.![]()
αυτη την στιγμη βεβαια με ψελνει αλλα τεσπα.
Προχωρωντας στα τεχνικα,
μετα την εξοδο και ενω ημουν κατω,χασιμο μπροστινου και γεια σας!![]()
τα πλαστικα απ'την μια μερια ειναι χαλια (αλλα δεν με νοιαζει)
μια σπασμενη βαση μαρσπιε-πισω φρενου (60€
ενας σπασμενος αριστερος καθρεφτης (40€
και ενα μανιταρι το οποιο εκοψε την βασουλα του που στην ουσια ειναι το πλαισιο (με νοιαζει και με πολυνοιαζει αφου το πιθανοτερο ειναι κατεβασμα μοτερ)![]()
ουσιαστικα ειναι πιο πολυ ψυχολογικο το θεμα και ακομα πιο πολυ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!
με την αγορα και του XR εχω γονατισει κυριολεκτικα και δεν βλεπω να γινεται συντομα η επισκευη.
τωρα οσον αφορα τα πλαστικα ...μαλλον θα παω για πολυεστερικο (αφου το κολλημα ολων των κομματιων θα παει το λιγοτερο μια 200€)
Τελος να ευχαριστησω ολα τα παιδια (γνωστα και αγνωστα) για την συμπαρασταση τους που ηταν πραγματικα πολυ χρησιμη!!!
DimChio σου χρωσταω ενα κερασμα Δελεαρ ρε φιλε!! αλλα κατσε να φτιαξει λιγο η τσεπη γιατι δεν θα'χω να κερασω ουτε εμενα!!!![]()
![]()
![]()
σε μια εβδομαδα σκαει και το ασφαλιστηριο του XR ρπμ
Μαγκες να ειστε ολοι καλα και μακαρι απ'ολες τις πτωσεις του κοσμου να σηκωνονται οι αναβατες στα ποδια τους, να περπατανε και να διηγουνται ....την αγορα του δικου τους οικοπεδου!!
![]()
![]()
![]()
Με αγωνιστικους χαιρετισμους,
![]()