PDA

View Full Version : Καθολικη απαγορευση του καπνισματος στην Ευρωπη

Σελίδες : [1] 2

el_hymador
13/11/2007, 00:47
Το ακουγα αλλα δεν το πιστευα μεχρι που το βιωσα....

2 ημερες στην Γερμανια (ξανα) και το τσιγαρο επιτρεπετε μονο στην ....υπαιθρο στους -2 βαθμους ψ*λοκρυο...

μιλαμε καθολικη απαγορευση, ακομα και στο δωματιο του ξενοδοχειου ειχαν βαλει αισθητηρες καπνου (και στο μπανιο!!!) για να μην τραβηξεις καμια τζουρα και ερθει το τελος του κοσμου, η καταστροφη, η ραγδαια αυξηση της θερμοκρασιας του πλανητη.

Στα αεροδρομια συμβαινει το εξης κουλο....υπαρχει μονο ενας χωρος μετα το check-in οπου μπορεις να καπνισεις ...καλο ακουγεται μεχρι εδω....αλλα μιλαμε για ενα γυαλινο κουτι 2 Χ 3 με εξαερισμο οπου στριμωχνονται τα ταλαιπωρα χαρμανια της Ευρωπης για ενα τσιγαρο πριν απο την πτηση...σκηνες απειρου καλους...εχει τοση καπνα εκει μεσα που δεν χρειαζεται να αναψεις τσιγαρο, απλα αναπνεεις και γεμιζεις νικοτινη!:lol:

σεβαστος ο διαχωρισμος περιοχων για καπνιζοντες και μη, σεβαστο το να ...σεβεσαι το δικαιωμα του αλλου να μην εισπνεει τον καπνο σου παθητικα, αλλα εδω μιλαμε για Μακαρθισμο εναντιον των καπνιστων!! σιγα ρε παιδια το τσιγαρο σας μαρανε!!

με την ιδια λογικη και εγω απαιτω να απαγορευθουν απο αυριο ολα τα ΙΧ απο 1.600cc και πανω καθοτι δεν ειμαι υποχρεωμενος να εισπνεω τους ρυπους του καθε μαλακα που μπορει και με λιγοτερα κυβικα να κανει την δουλεια του!! :mad: καρκινο δεν μου προακλουν και τα καυσαερια; καρδιοαναπνευστικα προβληματα; ε, λοιπον να απαγορευθουν, η να επιτρεπεται η χρηση τους σε παρκα 20μ Χ 15μ αεροστεγως κλεισμενα, οπου θα πηγαινουν και θα γκαζωνουν τα V8 5000 κυβικων....:rolleyes:

με λιγα λογια το θεωρω απιστευτα υπερβολικο, ειπαμε σεβασμος, διαχωρισμος περιοχων για καπνιζοντες-μη καπνιζοντες αλλα μην το χεσουμε και ενετελως το θεμα...

σε κατι τετοια πολιτικως ορθα ειμαστε πρωτοι βλεπω....στα ντουμαναι που εκλυουν οι κολοβιομηχανιες ομως κανουμε μοκο...

υ.γ.1 Με το που προσγειωθηκαμε στο el_venizelos :lol: μια γλυκεια ευωδια καπνου μας συνεπειρε....αυτα ειναι! πολιτισμενα πραγματα ...:lol:

υ.γ. στο parking που πηγα να παρω το αυτοκινητο κοντεψα να κανω μισο πακετο:lol:

el_hymador
13/11/2007, 00:50
το ενυδρειο οπου συνωστιζονται οι αποκληροι, οι λεπροι, οι καταπτυστοι και τα αποβρασματα της κοινωνιας καπνιστες για να κανουν...χρηση τσιγαρου!!

111840

vassilis88
13/11/2007, 00:53
καλα εμενα δν με χαλαει καθολου,:D μιας κ δν καπνιζω.. αρα σορρυ κιολας αλλα στα @@ μου, να μην καπνιζετε!:lol: :lol:

el_hymador
13/11/2007, 00:56
αντε και κατι καλο...

το μουσειο της Mercedes στην Στουτγκαρδη...οταν πηγαμε, δεν μας αφησαν να το δουμε....απογορευοταν....:a018: γ@μω τις απογορευσεις σας ...το Verboten αυτος ο λαος το χρησιμοποιει με την συχνοτητα που λεμε εμεις το μ@λ@κ@....

βεβαια εμεις ...αγνοησαμε καπως τις απαγορευσεις, μεχρι που μας μαζεψαν απο τον τριτο οροφο ...ειχε αλλους τρεις :sad:

111841

el_hymador
13/11/2007, 00:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
καλα εμενα δν με χαλαει καθολου,:D μιας κ δν καπνιζω.. αρα σορρυ κιολας αλλα στα @@ μου, να μην καπνιζετε!:lol: :lol:

καλα και εμενα στα @@ που δεν καπνιζεις...

el_hymador
13/11/2007, 00:59
:D

111842

el_hymador
13/11/2007, 01:00
:D :D

111843

cityfly
13/11/2007, 01:01
και στην αγγλία μια από τα ίδια

εμένα με βολεύει καθότι δεν καπνίζω αλλά πραγματικά δε μου αρέσει η εικόνα του να πρέπει να βγεις έξω για να καπνίσεις

κατάντια

από την άλλη και η κατάσταση του να μην μπορείς να μπεις σε ένα μαγαζί χωρίς να βρωμίσεις από πάνω μέχρι κάτω τσιγαρίλα δεν είναι κι ότι καλύτερο

έτσι είναι με τα άκρα

κανένα δεν είναι καλό

el_hymador
13/11/2007, 01:01
:)

111844

cityfly
13/11/2007, 01:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
:D :D

αλήθεια

αυτός ο κινητήρας είναι στραβό και ανάποδο;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
13/11/2007, 01:03
καποτε ειχαν πολυ μεγαλα @@..

111845

div400
13/11/2007, 01:04

κατα την ιδια λογική: στα @@ μας και εμας! να αποφευγεις τους καπνιστές και τους χωρους καπνιστών!
ή ακομα καλυτερα, ξεκινα και εσυ το καπνισμα!

join us on a epic journey of lung cancer and cardiovascular problems!!!!

:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
σεβαστα τα δικαιωματα και των δυο πλευρών....αλλα μιλάμε για καταπιεση και κοινωνικο ρατσισμό πλεον...στο εξωτερικο γιατι οι ελληναρες το έχουμε....:rolleyes:

el_hymador
13/11/2007, 01:07
1908 νομιζω...ιστορικη χρονια καθοτι γεννηθηκε η Παναθα και η Mercedes εβγαλε το πρωτο της αγωνιστικο....προσεξτε τελικη μεταδοση!!!

111846

el_hymador
13/11/2007, 01:10
αυτα...μετα μας μαζεψαν....

nein!! verboten!!

ραους σβαϊν!!!

el_hymador
13/11/2007, 01:13
παντως οταν λεγαμε οτι ειμαστε Ελληνες οι Γερμανοι δυο πραγματα ρωτουσαν...

1) αν ο ολυμπιακος ειναι οντως τοσο ξεφτιλας

2) Ποιος κερδισε τις εκλογες στο Πασοκ...

GeorgeFZR
13/11/2007, 01:28
Αν και με προλαβε αλλος και μιλησε για το νησι των ιπ-ποτων και των "αδελφων" , δεν μπορω θα σχολιασω

Απαγορευετε λεει το καπνισμα...γιατι κανει κακο στη υγεια..οχι μονο σας το απαγορευουμε και σας παμε στη ταρατσα να καπνισετε αλλα επειδη ειστε και γλυκα αγορια σας το πουλαω και 4 λιρονια

Ερωτησης...ο ελληνας ο μιζερος ο τελευταιος της ευρωπης κτλ κτλ....
-Γιατι μου απαγορευεις το καπνισμα?
-Γιατι κανει κακο στη υγεια
-Το ξερω..αλλα δεν γουσταρω την υγεια μου
-Γιατι κανει κακο στην υγεια των αλλων
-ΚΑι μενα μου κανει κακο στην δικια μου υγεια το κρατος του αλκοολισμου που εχετε..που με μιση λιρα πινεις ενα λιτρο μπυρα...που παρεες 15-20χρονων μολις βγουνε απο την pub ειναι χειροτερα απο τυφλα,δειχνουν τους κωλους τους,ξερνανε και προκαλουν τους περαστικους
Που ειστε ΑΛΚΟΟΛΕς και δεν ξερετε να ζησετε γιατι εχετε ενα κρατος μπαμπουλα-νταντα να σας νταντεβει....Μου εχετε ζαλιζει τα @@ με το περιβαλλον,ποσα σκουπιδια πεταω,ποσο CO2 παραγει το σαραβαλακι μου, που για να πιω ενα καφε πρεπει να πληρωσω τα κερατα μου

που και για να κλασω πρεπει να πληρωσω

Μα πιο πολυ

Μου τι δινει που οταν σας μιλαω με νεα επιχειρηματα μου επαναλαμβανετε τα ιδια που ακουσα πριν 2 δευτερολεπτα

Αι Σιχτιρ Αδελφες Παλιο εγγλεζες

Παντα φιλικα:wave2:

marulis
13/11/2007, 01:34
Καιρός να κόψουμε

Τα ταξίδια στην Ευρώπη :smokin:

111847

project.breeze
13/11/2007, 02:45
Το σκηνικό το βίωσα το 2002 που πήγα στην Αυστραλία.Σταματήσαμε μετά από 10 ώρες ταξίδι στο αεροδρόμιο της Μπανγκογκ για να αλλάξουμε αεροπλάνο.Έψαχνα να βρω ένα μέρος να μην απαγορεύεται το κάπνισμα και βρήκα.Ένα γυάλινο δωμάτιο όπως το περιέγραψε ο Hymador στην μέση του κεντρικού διαδρόμου και μέσα ντουμάνιαζαν καμμιά 15αριά καπνιστές.Αισθάνθηκα σαν έκθεμα σε μουσείο κατά βάση και ένιωσα πως είναι να είσαι σε καραντίνα:rolleyes:

notakos600
13/11/2007, 05:26
Ηθικό δίδαγμα....να έχουμε την υγειά μας για να καπνίζουμε :lol: :lol:

Sapadak
13/11/2007, 06:54
Σουηδια ειναι ακομα ποιο προχωρημενοι.

Οι καλυτεροι ολης της ευρωπης.

Αϊ σιχτιρ με τη δηθεν συμπεριφορα τους.

:a29:

TROOPER
13/11/2007, 07:53
και που να δεις νεα υορκη, βιεννη, στοκχολμη κωστη....

αλλα δεν χαλαστηκα.:winka:

Cpt. Haddock
13/11/2007, 08:56
:lol: :lol: :lol:

(πως φαίνεται οτι έκοψα το καπνισμα ε; ) :D

Το καλύτερο μας το έλεγε ένας Αγγλος το καλοκαίρι στην Ιταλία για την απαγόρευση καπνίσματος σε παμπ και κλαμπ...

Παραπονιούνται μας είπε οι γκόμενες... :wacko:

Ρωτάμε "γιατί"; :confused:

Γιατί χωρίς την καπνίλα μυρίζουν οι κλανιές που αφήνουν οι αγγλάρες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ronin1
13/11/2007, 09:00
paparies...

ok...

egw kapnizw..xwris na eimai fanatikos..apo 1 eos 5 tsigara imerisios..

ok..na yparxoyn xoristoi xoiroi ...to katalavaino apolyta..na tiroyntai omos oxi opos sto ellada...

alla to allo akro..einai malakia..

giati dialdi to alkool ti einai?einai kalytero?

ego den to goystaro to alcool..den pino pote para mono kana krasaki...

na kleisoun k ta bar..k na ta valoun se gyala...

edo olos o kosmos..pinei mayro.,.to tsigaro toys peirakse..

AFTER
13/11/2007, 09:00
Αληθεια γιατι δεν κοβεται το καπνισμα που τοσο κακο κανει στις τσεπες σας και στην υγεια σας?

Ενα πρωην 8 χρονων καπνιστης

Cpt. Haddock
13/11/2007, 09:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
giati dialdi to alkool ti einai?einai kalytero?

Όχι....

Αλλά δεν το εισπνέει ο διπλανός σου όταν πίνεις :winka:

(εκτός αν του μιλάς απο πολύ κοντά :lol: )

siakattackj
13/11/2007, 09:16
καλά......

δεν καπνίζω και δεν κάπνισα ποτέ τσιγάρο.....

αλλά είναι πολύ χάρντκορ η καθολική απαγόρευση....

εγώ συμφωνώ με τους ξεχωριστούς χώρους για καπνίζοντες και μη...δε με ενοχλεί...

πρέπει να σεβαστούμε και εμείς την "ασθένια" κάποιου ο οποίος καπνίζει....

γιατί αυτός αν και δε θέλει, ο οργανισμός του το ζητάει απεγνωσμένα...

σκεφτείται να πρέπει να κατουρήσετε και να μη μπορείτε, παρά μόνο στο κρύο στους -29 βαθμούς...

γι'αυτό πρέπει να υπάρχουν εξίσου χώροι και για τους δύο, σε δημόσια κτίρια τουλάχιστον και σε καταστήματα όπου υπάρχει συνοστισμός ανθρώπων...

tai
13/11/2007, 18:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Αληθεια γιατι δεν κοβεται το καπνισμα που τοσο κακο κανει στις τσεπες σας και στην υγεια σας?

Ενα πρωην 8 χρονων καπνιστης
αλήθεια εσύ γιατί δεν κόβεις την μαλακισμένη συνήθεια να λες στους άλλους τι να κάνουν για το καλό τους?

ένας πρώην μαλάκας! στην εφηβεία το έκοψα και άρχισα το σεξ, γιατί έλεγα τα ίδια με τον Γιώργο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το δικαίωμα του καθενός να ΜΗΝ αναπνέει τον καπνό μου το καταλαβαίνω.
Το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης το κατανοεί ο 'δημοκρατικός' νταβαντζιδοσκεπτόμενος εκπολιτιστής ευρω-πεο-λιγουρο-μαλάκας?
αστοδιαλο φασιστογενήματα που ψάχνετε δικαιολογίες για να μας μαντρώσετε με τον κάθε μπαμπούλα που σας έρχεται κρανιοφεγκείς:a26:

nikos force
13/11/2007, 18:59
STO DUBAI EINAI AKOMA XEIROTERA GIATI OI XWROI KAPNISTWN EINAI SA KLOUBIA KAI STIN N.Y. TA XEIRISTA...APLA DEN YPARXOUN XWROI KAPNISTWN...KANEIS CHECK IN KAI PALALA TSIGARO

Akatanomastos
13/11/2007, 22:11
mia xara sti germania.

stin italia- milano kai fantazome kai se ola ta alla, den eixe olokliro aerodromio POUTHENA na kapniseis..

AFTER
13/11/2007, 22:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
αλήθεια εσύ γιατί δεν κόβεις την μαλακισμένη συνήθεια να λες στους άλλους τι να κάνουν για το καλό τους?

ένας πρώην μαλάκας! στην εφηβεία το έκοψα και άρχισα το σεξ, γιατί έλεγα τα ίδια με τον Γιώργο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης το κατανοεί ο 'δημοκρατικός' νταβαντζιδοσκεπτόμενος εκπολιτιστής ευρω-πεο-λιγουρο-μαλάκας?
αστοδιαλο φασιστογενήματα που ψάχνετε δικαιολογίες για να μας μαντρώσετε με τον κάθε μπαμπούλα που σας έρχεται κρανιοφεγκείς:a26:

Βασικα Χρηστο το προβλημα μου ξερεις ποιο ειναι?
Οτι πολυ απλα δεν εχει επικρατησει ο κανονισμος των χωρων καπνισματος στην Ελλαδα
Μα τελος παντων τιποτα δεν λειτουργει σε αυτην την χωρα?

Δεν το λεω επειδη ετσι ξυπνησα ενα πρωι, αλλα επειδη εκοψα το καπνισμα λογω λαρυγγιτιδας, και ειδα οτι εχω σοβαρο προβλημα αν κατσω σε μερος που εχει πολυ τσιγαριλα
Πολλες φορες σε εστιατορια εχω τσακωθει γιατι η φακλανα απο το διπλανο τραπεζι θελει να κανει το κομματι της πετωντας το καπνο στα μουτρα μου την ωρα που τρωω
Δεν ειμαι μανιακος, ολα αυτα σε υποτιθεμενο χωρο ΜΗ καπνιστων

Για αυτο ακριβως το λεω
Αν θελει καποιος να καπνισει, ας βαλει μια εξατμιση απο λεοφωρειο του ΟΑΣ στο στομα του, και ας αρχιζει τα τσιμπουκια(τσιμπουκι=πιπα=εισπνοη καπνου), δικαιωμα του...

:wave2:

el_hymador
13/11/2007, 22:23
Βασικα Χρηστο το προβλημα μου ξερεις ποιο ειναι?
Οτι πολυ απλα δεν εχει επικρατησει ο κανονισμος των χωρων καπνισματος στην Ελλαδα
Μα τελος παντων τιποτα δεν λειτουργει σε αυτην την χωρα?

Δεν το λεω επειδη ετσι ξυπνησα ενα πρωι, αλλα επειδη εκοψα το καπνισμα λογω λαρυγγιτιδας, και ειδα οτι εχω σοβαρο προβλημα αν κατσω σε μερος που εχει πολυ τσιγαριλα
Πολλες φορες σε εστιατορια εχω τσακωθει γιατι η φακλανα απο το διπλανο τραπεζι θελει να κανει το κομματι της πετωντας το καπνο στα μουτρα μου την ωρα που τρωω
Δεν ειμαι μανιακος, ολα αυτα σε υποτιθεμενο χωρο ΜΗ καπνιστων

Για αυτο ακριβως το λεω
Αν θελει καποιος να καπνισει, ας βαλει μια εξατμιση απο λεοφωρειο του ΟΑΣ στο στομα του, και ας αρχιζει τα τσιμπουκια(τσιμπουκι=πιπα=εισπνοη καπνου), δικαιωμα του...

ε μα με την ιδια λογικη και ενας ποδηλατης μπορει να απαιτησει να μονωσεις το σπιτι σου με ναϋλον, να βαλεις μεσα το Z και να γκαζωνεις μονο μεσα εκει...:rolleyes:

gdevelek
13/11/2007, 22:24
αλλα μιλαμε για ενα γυαλινο κουτι 2 Χ 3 με εξαερισμο οπου στριμωχνονται τα ταλαιπωρα χαρμανια της Ευρωπης για ενα τσιγαρο πριν απο την πτηση...σκηνες απειρου καλους...εχει τοση καπνα εκει μεσα που δεν χρειαζεται να αναψεις τσιγαρο, απλα αναπνεεις και γεμιζεις νικοτινη!:lol:

κάποιος που εν γνώσει του κάνει ΤΟΣΟ μεγάλη ζημιά στον εαυτό, αν όχι μουσειακό έκθεμα, εκ των πραγμάτων αποτελεί κάτι το αξιοπερίεργο

τους έχω δει αυτούς τους θαλάμους σε αεροδρόμια, είναι να τους λυπάσαι τους έρμους... όχι για το γυάλινο θάλαμο, αλλά για τον εθισμό τους

όσο για τις "μακαρθικές" απαγορεύσεις:

έδινα μαθήματα στο ΕΜΠ και έρχονταν δεξιά αριστερά μπροστά πίσω μου τυπάκια και άφηναν στο τραπέζι ένα στυλό και δύο πακέτα τσιγάρα - μην τελειώσουν και πάθει τίποτε το παιδί!!!

10 λεπτά αργότερα, Τοπίο στην Ομίχλη στο αμφιθέατρο, επί δικαίων και αδίκων

ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!

ευτυχώς αλλάζουν τα πράγματα... η ελληνική καφρίλα θα αντισταθεί ως συνήθως, αλλά αργά ή γρήγορα θα καθαρίσει ο αέρας ΚΑΙ στο ελαδιστάν...

AFTER
13/11/2007, 22:31
ε μα με την ιδια λογικη και ενας ποδηλατης μπορει να απαιτησει να μονωσεις το σπιτι σου με ναϋλον, να βαλεις μεσα το Z και να γκαζωνεις μονο μεσα εκει...:rolleyes:

Πιστεψε με, αν βγει ηλεκτρικη μοτοσυκλετα επιδοσεων με καλη αυτονομια και ευκολη/γρηγορη φορτιση μπαταριων, θα ειμαι ο πρωτος που θα την αγορασω

el_hymador
13/11/2007, 22:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
κάποιος που εν γνώσει του κάνει ΤΟΣΟ μεγάλη ζημιά στον εαυτό, αν όχι μουσειακό έκθεμα, εκ των πραγμάτων αποτελεί κάτι το αξιοπερίεργο

τους έχω δει αυτούς τους θαλάμους σε αεροδρόμια, είναι να τους λυπάσαι τους έρμους... όχι για το γυάλινο θάλαμο, αλλά για τον εθισμό τους

όσο για τις "μακαρθικές" απαγορεύσεις:

έδινα μαθήματα στο ΕΜΠ και έρχονταν δεξιά αριστερά μπροστά πίσω μου τυπάκια και άφηναν στο τραπέζι ένα στυλό και δύο πακέτα τσιγάρα - μην τελειώσουν και πάθει τίποτε το παιδί!!!

ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!

ευτυχώς αλλάζουν τα πράγματα... η ελληνική καφρίλα θα αντισταθεί ως συνήθως, αλλά αργά ή γρήγορα θα καθαρίσει ο αέρας ΚΑΙ στο ελαδιστάν...

ειναι δικαιωμα μου να καταστρεφω την υγεια μου με οποιον τροπο θελω ....ειπαμε σεβασμος , διακριτες θεσεις καπνιζοντων και μη καπνιζοντων αλλα μεχρι εκει.

Ευτυχως στο ελλαδισταν αυτου του ειδους οι απαγορευσεις θα εχουν αντιστοιχη τυχη με την απαγορευση που εχει επιβαλλει η EE στο κοκορετσι....

Μιλανε οι Γερμανοι που μολυνουν περισσοτερο απο ολους στην Ευρωπη το περιβαλλον....μιλαμε και εδω οπου στον Ωρωπο ο κοσμος πινει εξασθενες χρωμιο ....οπου παγκοσμιως τρωμε μεταλλαγμενα και ενα καρο σκατολοϊδια εν αγνοια μας....οπου στις Η.Π.Α. η κοκα παει συννεφο και ειναι συμβολο κοινωνικης καταξιωσης, αλλα το τσιγαρο απογορευεται γιατι σκοτωνει....

ακριβοι στα πιττουρα και φθηνοι στο αλευρι ειμαστε ....

el_hymador
13/11/2007, 22:35
Πιστεψε με, αν βγει ηλεκτρικη μοτοσυκλετα επιδοσεων με καλη αυτονομια και ευκολη/γρηγορη φορτιση μπαταριων, θα ειμαι ο πρωτος που θα την αγορασω

και εγω αν θα βγει ακαπνο τσιγαρο, φθηνο, με 25αρι πακετο και μικρα ποσοστα πισσας/ νικοτινης θα ειμαι ο πρωτος που θα το καπνισω

STOYBI
13/11/2007, 22:45
1908 νομιζω...ιστορικη χρονια καθοτι γεννηθηκε η Παναθα και η Mercedes εβγαλε το πρωτο της αγωνιστικο.... προσεξτε τελικη μεταδοση!!!

Σαν της Παναθας..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Sapadak
13/11/2007, 22:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
mia xara sti germania.

stin italia- milano kai fantazome kai se ola ta alla, den eixe olokliro aerodromio POUTHENA na kapniseis..

Malpensa

Γμσ τα και αφησετα!!

Εξω βγαιναμε για τσιγαρο και ειχαμε 4 ωρες αναμονη
:smokin:

banditgr
13/11/2007, 22:55
καλά ρε...εσείς που υπερασπίζεστε με αυτόν το τρόπο το κάπνισμα γιατι μας ζαλίζετε οταν βλέπεται κάποιν με ss χωρίς κράνος ή όταν κάποιος σκοτώνεται επυδή δεν φόραγε κλπ.??
Αυτός που δεν φοράει κάνει κακό ΜΟΝΟ στον εαυτό του....το τσιγάρο οχι.
Δεν κολάει όπου γουστάρετε και σας βολεύει η ελυθερία αυτή...

el_hymador
13/11/2007, 23:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
καλά ρε...εσείς που υπερασπίζεστε με αυτόν το τρόπο το κάπνισμα γιατι μας ζαλίζετε οταν βλέπεται κάποιν με ss χωρίς κράνος ή όταν κάποιος σκοτώνεται επυδή δεν φόραγε κλπ.??
Αυτός που δεν φοράει κάνει κακό ΜΟΝΟ στον εαυτό του....το τσιγάρο οχι.
Δεν κολάει όπου γουστάρετε και σας βολεύει η ελυθερία αυτή...

ανθρωπΑ μπορεις να συμβουλευσεις, φωναξεις, υποδειξης σε καποιον οτι ειναι μ@λ@κι@ να μην φοραει κρανος...

να του το απαγορευσεις ομως οχι.

ειμαι αντιθετος στις απογορευσεις γενικοτερα. Αν καποιος δεν θελει να φοραει κρανος προβλημα του με την ιδια λογικη του οτι και εγω ξερω πως το καπνισμα κανει μεγαλο κακο στην υγεια μου και με συμβουλευουν σχετικα με αυτο ακομα και πανω στο πακετο.

ολα ειναι θεμα επιλογων και προσωπικης βουλησης.

111900

H.A.Balafoutre
13/11/2007, 23:31
Σίγουρα ο καθοσπεπισμός δεν είναι η ενδεδιγμένη λύση των προβλημάτων....διότι διάφορα άλλα προβλήματα παραμένουν άλυτα ως δια μαγείας.....

Αλλά ακόμη κι όταν κάπνιζα (περίπου 1 πακέτο/μέρα) δεν ζοριζόμουνα ποτέ να καπνίσω κάπου που θα ενοχλούσα άλλους που δεν κάπνιζαν.

Πλέον το έχω κόψει. Έτσι απλά. Το πρώτο βράδυ των καλοκαιρινών μου διακοπών κάπνισα το τελευταίο τσιγάρο (αρχές Αυγούστου) κι από τότε απλώς τίποτα. Μαχαίρι. Όλα τα άλλα είναι για γέλια.

Και κάτι για τα verboten....δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας στους autobahn....έτσι δεν είναι....?

el_hymador
13/11/2007, 23:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre

Και κάτι για τα verboten....δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας στους autobahn....έτσι δεν είναι....?

ε βεβαια, αφου πανε ολοι γ@μιοντας σπιτι τους για να καπνισουν...:lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
13/11/2007, 23:46
[B]

ευτυχώς αλλάζουν τα πράγματα... /B]

+2202399235923

thimamai prin 4 xronia pou mpika panepi, ginotan tis pout@n@s apo tsigara..
eftixos siga siga mas ton kopsan to vixa oi kathigites kai pleon i meiopsifia ton kathigiton epitrepei, kai afto an einai memonomeno..

argi6argi
13/11/2007, 23:54
Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο. Θυμάμαι πέρυσι που πήγα στην Βοστώνη και βγήκα με ενα συνάδελφο για ενα ποτό, μέχρι και η μπάργουμαν βγήκε έξω στη βροχή για να καπνίσει. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που μπήκα σε μπάρ έκατσα κανά 2ωρο και όταν έφυγα δεν βρώμαγα και δεν πόναγε ο λαιμός μου. Που θα πάει...θα γυρίσει και ο τροχός...ελπίζω να τον προλάβω μόνο.
Έ ρε γλέντια που θα ρίξουμε!!!

Akatanomastos
14/11/2007, 00:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από argi6argi
Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο. Θυμάμαι πέρυσι που πήγα στην Βοστώνη και βγήκα με ενα συνάδελφο για ενα ποτό, μέχρι και η μπάργουμαν βγήκε έξω στη βροχή για να καπνίσει. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που μπήκα σε μπάρ έκατσα κανά 2ωρο και όταν έφυγα δεν βρώμαγα και δεν πόναγε ο λαιμός μου. Που θα πάει...θα γυρίσει και ο τροχός...ελπίζω να τον προλάβω μόνο.
Έ ρε γλέντια που θα ρίξουμε!!!

entaksi more, afou eimaste oi klasikoi ellines pou an den kapnizei to 40+ ta ekato apo mas den mporoume.eimaste xarmania emeis kai ntaglarismenoi..

oloi oi alloi ekso diladi pou den kapnizoun se tetoio pososto pos zoun?

tha to kseperasoume kai meis pou tha paei?

H.A.Balafoutre
14/11/2007, 01:02
ε βεβαια, αφου πανε ολοι γ@μιοντας σπιτι τους για να καπνισουν...:lol: :lol: :lol:

:bawl:

xampos
14/11/2007, 01:10

George-3-
14/11/2007, 03:17
Στην Ιαπωνια απαγορευεται και εξω απο το αεροδρομιο...χεχε

gdevelek
14/11/2007, 11:01
ειναι δικαιωμα μου να καταστρεφω την υγεια μου με οποιον τροπο θελω ....ειπαμε σεβασμος , διακριτες θεσεις καπνιζοντων και μη καπνιζοντων αλλα μεχρι εκει.

φίλε το βλέπεις πολύ κοντόφθαλμα

αν έχεις οικογένεια, αυτομάτως τους κάνεις παθητικούς καπνιστές

αν έχεις οικογένεια, θα σε στερηθούν όταν φύγεις από τη ζωή μερικά (ή αρκετά!) χρόνια πρόωρα

(αν δεν έχεις οικογένεια, θα αποκτήσεις)

ανεξάρτητα από οικογένεια, αργά ή γρήγορα θα μπεις σε ένα νοσοκομείο λόγω ασθένειας που προήλθε ή επιβαρύνθηκε σημαντικά από το κάπνισμα, και θα επιβαρύνεις το σύστημα υγείας, πιάνοντας ίσως ένα κρεβάτι εντατικής που θα μπορούσε να το πάρει άλλος που δεν ευθύνεται Ο ΙΔΙΟΣ για την ασθένειά του

Ευτυχως στο ελλαδισταν αυτου του ειδους οι απαγορευσεις θα εχουν αντιστοιχη τυχη με την απαγορευση που εχει επιβαλλει η EE στο κοκορετσι....

ευτυχώς θα διαψευστείς, απλά θα πάρει χρόνο

ήδη οι μόρτες που καπνίζουν όπου γουστάρουν έχουν μαζευτεί

Μιλανε οι Γερμανοι που μολυνουν περισσοτερο απο ολους στην Ευρωπη το περιβαλλον....μιλαμε και εδω οπου στον Ωρωπο ο κοσμος πινει εξασθενες χρωμιο ....οπου παγκοσμιως τρωμε μεταλλαγμενα και ενα καρο σκατολοϊδια εν αγνοια μας....οπου στις Η.Π.Α. η κοκα παει συννεφο και ειναι συμβολο κοινωνικης καταξιωσης, αλλα το τσιγαρο απογορευεται γιατι σκοτωνει....

ακριβοι στα πιττουρα και φθηνοι στο αλευρι ειμαστε ....

ρυπαίνουν όντως οι γερμανοί και οι αμερικάνοι και οι κογκολέζοι, ας μην τα κάνουμε κι εμείς ΤΡΙΣχειρότερα με τη καρκινομπίχλα του τσιγάρου...

Gandalf dr685sm
14/11/2007, 11:21
Προσωπικά νομίζω οτι "το απαγορεύω για το καλό σου" είναι αστείο και μόνο σαν σκέψη.

Απο την άλλη βέβαια αν δώ κάποιον να καπνίζει μέσα εκεί που δεν επιτρέπεται...(ακόμα και σε νοσοκομεία ρε γμτ... έλεος), θα τον βρίσω ώς εκεί που δεν πάει.

Δυστυχώς στην Ελλάδα, είμαστε απόλυτοι στο θέμα , μιας και οι περιορισμοί του καπνίζω - δεν καπνίζω δεν εφαρμόζονται, λόγω κόστους.

Για ακριβώς τον ίδιο λόγο που το έκαναν και έξω...

όμως και απο την άλλη ρε παιδιά... σκεφτείτε και το εξής.

Μια παρέα πάει σε μια ταβέρνα να φάει. Οι μισοί καπνίζουν... οι άλλοι οχι... πως θα κάτσουν; Το σκεπτικό εδώ λέει πως το "ισχυρό επειχήρημα" το έχει ο μη καπνίζων που δεν θέλει να κάνει κακό στην υγεία του και απαιτεί απο το κατάστημα ή να έχει καταπληκτικό εξαερισμό (για την γειτονική ταβέρνα λέμε τώρα!!!) ή να μην καπνίζει κανείς , μιας και ο καπνός κάνει κακό στην υγεία του.

Τι νομίζετε οτι θα επιλέξει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ειδικά αν τελικά εφαρμοστεί 100% ο νόμος;... το επιπλέον κόστος εξαερισμού ή να στείλει τους καπνιστές έξω απο το κατάστημα να ξεχαρμανιάσουν;

Gandalf

BILL VUZAS
14/11/2007, 11:50
Ειμαστε απαιχτοι.....
Συζηταμε κατα ποσο, και αν,εχει καποιος το δικαιωμα να μας επιβαλει να ανεχτουμε(υποστουμε) για κατι που κανει σε ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
Π.χ το καπνισμα.:eyepop:

Gandalf dr685sm
14/11/2007, 11:55
εξαρτάται απο το τι εννοούμε "κοινόχρηστο χώρο"...

Συμφωνώ για παράδειγμα στην ολική απαγόρευση σε καταστήματα και χώρους που δεν έχουν υποδομές για να φιλοξενήσουν καπνιστές.

Αλλά δεν συμφωνώ στην ολική απάγορευση σε χώρους που διαθέτουν εξαερισμό ικανό να φιλοξενήσει τους καπνιστές.

Gandalf

BILL VUZAS
14/11/2007, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
εξαρτάται απο το τι εννοούμε "κοινόχρηστο χώρο"...

Συμφωνώ για παράδειγμα στην ολική απαγόρευση σε καταστήματα και χώρους που δεν έχουν υποδομές για να φιλοξενήσουν καπνιστές.

Αλλά δεν συμφωνώ στην ολική απάγορευση σε χώρους που διαθέτουν εξαερισμό ικανό να φιλοξενήσει τους καπνιστές.

Gandalf

Κατ'εμε ειναι θεμα ευγενιας και σεβασμου απο καποιον.Αφου φτασαμε να βαζουμε απαγορευσεις.....
Δεν μπορεις να καπνιζεις οταν βλεπεις οτι ενοχλεις τους γυρω σου,οπουδηποτε και να βρισκεσαι.

Trickster
14/11/2007, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
Κατ'εμε ειναι θεμα ευγενιας και σεβασμου απο καποιον.Αφου φτασαμε να βαζουμε απαγορευσεις.....
Δεν μπορεις να καπνιζεις οταν βλεπεις οτι ενοχλεις τους γυρω σου,οπουδηποτε και να βρισκεσαι.

+990

el_hymador
14/11/2007, 12:38
εγω δεν καταλαβαινω πως εκλαμβανεται ως ελειψη σεβασμου το γεγονος οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των καπνιστων δεχονται να υπαρχουν οριοθετημενοι χωροι οπου μπορει κανεις να καπνισει...

και φυσικα μιλαμε οτι οι χωροι καπνιζοντων θα ειναι οριοθετημενοι, οχι οι χωροι μη καπνιζοντων....

στο αεροδρομιο του Μοναχου ειχε μια αιθουσα αρκετα μεγαλη οπου συγκεντωνονταν ολοι οι καπνιστες....δεκτο και συμφωνω με τα χιλια ...σε ολους τους υπολοιπους χωρους του αεροδρομιου απαγορευοταν και καλα καναν που το απαγορευαν.

τωρα σε οτι αφορα στα ξενυχταδικα - εστιατορια - ορθαδικα κτλ πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να γινει...οταν βλεπεις οτι το 50- 70% των θαμωνων καπνιζει μαλλον μιλαμε για την δημιουργια smoking και no smoking μαγαζιων...

γιατι αν πιστευετε οτι θα παει ο Ελληνας στα μπουζουκια στο κλαμπ και στην ταβερνα και δεν θα καπνισει ...δεν ξερω ρε παιδια κομματι δυσκολο μου φαινεται...

οποτε πιστευω οτι ο διαχωρισμος των μαγαζιων ειναι μια χαρα λυση...αλλα παλι οι μη καπνιζοντες στην καπνα θα ερχεστε αφου η πλειοψηφια των καλων θυληκων τεμαχιων καπνιζει γιατι προσθετει στο Image της μοιραιας και ανεξαρτητης γυναικας ...:lol:

Gandalf dr685sm
14/11/2007, 13:06
λοιπόν φίλε μου... ενας απο τους πολλούς και ίσως σημαντικούς λόγους που έχω κόψει τα ξενυχτάδικα είναι επειδή , πραγματικά μυρίζω σαν καπνεργάτης όποτε γυρνώ σπίτι.

Πάντως έχω δεί και clubs-μπουζούκια με εξαερισμό που πραγματικά κάνει θαύματα και δεν καταλαβαίνεις οτι καπνίζουν μέσα στο μαγαζί... δυστυχώς είναι ελάχιστα.

Επίσης σημείωσε.. ειδικά για τις ταβέρνες που πολλοί Έλληνες πάνε...αν αρχίζουν και εφαρμόζουν τον νόμο και ρίχνουν καμπάνες στους καταστηματάρχες... ο γρήγορος και οικονομικότερος τρόπος να συμβιβαστούν , είναι να απαγορεύσουν ολικώς εντός του καταστήματος το κάπνισμα και οχι να οριοθετήσουν χώρους.

Gandalf

gdevelek
14/11/2007, 13:27
εγω δεν καταλαβαινω πως εκλαμβανεται ως ελειψη σεβασμου το γεγονος οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των καπνιστων δεχονται να υπαρχουν οριοθετημενοι χωροι οπου μπορει κανεις να καπνισει...

ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ;;;;

το αντίθετο συμβαίνει

ανάβουν και αφήνουν τον ΑΛΛΟ να κάνει θέμα

την περασμένη εβδομάδα σε επαγγελματική συνάντηση 7 ατόμων σε κλειστό δωμάτιο 15τμ ΧΩΡΙΣ εξαερισμό, ΤΕΣΣΕΡΙΣ παπάρες άναψαν τσιγάρο χωρίς να ρωτήσουν...

κι ΟΤΑΝ ρωτάνε είναι για τους τύπους, έχουν ήδη βγάλει το τσιγάρο και αναπτήρα και ρωτάνε "δεν φαντάζομαι να σας πειράζει..."

"όχι ρε φίλε μα τι λες τώρα, όταν αναπνέω την καρκινίλα σου ξανανιώνω... μπουμπούνισέ το..."

μη λέμε ό,τι θέλουμε...

el_hymador
14/11/2007, 13:35
ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ;;;;

το αντίθετο συμβαίνει

ανάβουν και αφήνουν τον ΑΛΛΟ να κάνει θέμα

την περασμένη εβδομάδα σε επαγγελματική συνάντηση 7 ατόμων σε κλειστό δωμάτιο 15τμ ΧΩΡΙΣ εξαερισμό, ΤΕΣΣΕΡΙΣ παπάρες άναψαν τσιγάρο χωρίς να ρωτήσουν...

κι ΟΤΑΝ ρωτάνε είναι για τους τύπους, έχουν ήδη βγάλει το τσιγάρο και αναπτήρα και ρωτάνε "δεν φαντάζομαι να σας πειράζει..."

"όχι ρε φίλε μα τι λες τώρα, όταν αναπνέω την καρκινίλα σου ξανανιώνω... μπουμπούνισέ το..."

μη λέμε ό,τι θέλουμε...

εγω δεν λειτουργω ετσι παντως...

στην προηγουμενη εταιρεια υπηρχε βεραντα - καπνιστηριο οπου βγαιναμε και αναβαμε τσιγαρο

σε αυτην που ειμαι τωρα επιτρεπεται κανονικα και κανεις δεν εχει παραπονεθει...

οπου υπαρχουν κανονισμοι και οταν καποιος εξηγησει οτι τον ενοχλει το σεβομαι απολυτα!

υπαρχουν καπνιστες και καπνιστες τι να κανουμε τωρα....:rolleyes:

και γενικα ειμαι απολυτα θετικος στην δημιουργεια χωρων για καπνιζοντες , εκει που ειμαι αντιθετος ειναι στην απαγορευση!

dez
14/11/2007, 15:11
γιατι αν πιστευετε οτι θα παει ο Ελληνας στα μπουζουκια στο κλαμπ και στην ταβερνα και δεν θα καπνισει ...δεν ξερω ρε παιδια κομματι δυσκολο μου φαινεται...
2-3 γενιες ειναι αρκετες για να εξαφανισουν τον "Ελληνα" :D

OldMan
14/11/2007, 15:23
Για τον ίδιο λόγο που δεν κόβεις όλα τα σκατόφαγα που σε κάνουν υπέρβαρο (άρα υποψήφιο πελάτη επιβάρυνσης ιδιωτικής και κοινωνικής ασφάλισης...), κύριε Καβούρη ... :winka:

vassilis88
14/11/2007, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για τον ίδιο λόγο που δεν κόβεις όλα τα σκατόφαγα που σε κάνουν υπέρβαρο (άρα υποψήφιο πελάτη επιβάρυνσης ιδιωτικής και κοινωνικής ασφάλισης...), κύριε Καβούρη ... :winka:

αν το ξερεις οτι δν τα κοβει οκ. αλλα υπαρχουν κ αλλοι που ουτε σκατοφαγα τρωνε ουτε πινουν ουτε καπνιζουν. δν καταλαβαινω γιατι να κανεις κατι που σου κανει κακο.:nono:

SeNNinhA
14/11/2007, 15:41
.................................................
.................................................:a21: :a24: :a13:

el_hymador
14/11/2007, 15:45
χολη που βγαζουν οι ακαπνοι!

ρε παλικαρια διαβαζετε καθολου αυτα που γραφω η λετε οτι....σας καπνισει;:lol:

ΕΙΠΑΜΕ!

Καλως να οριοθετηθουν χωροι για τους καπνιζοντες ...πολυ σωστα!!!

Με την καθολικη απαγορευση εχω προβλημα!!

καντε ενα τσιγαρο να ηρεμησετε ρε σεις :lol:

OldMan
14/11/2007, 15:51
αν το ξερεις οτι δν τα κοβει οκ. αλλα υπαρχουν κ αλλοι που ουτε σκατοφαγα τρωνε ουτε πινουν ουτε καπνιζουν. δν καταλαβαινω γιατι να κανεις κατι που σου κανει κακο.:nono:
Δεν με κατάλαβες...

Μιλάω για την λογική της απαγόρευσης του καπνίσματος (που δεν είναι άλλη από την "γραμμή" των ασφαλιστικών εταιρειών για μείωση των αποζημιώσεων - πολύ λογικό από πλευράς τους ...!!!).

Απλά, δεν δέχομαι να μου το υποδεικνύει οποιοσδήποτε υπέρβαρος ή αλκοολικός ή πρέζονας (ή οποιαδήποτε άλλη υποψήφια για πρόωρη αναχώρηση σε τόπο χλοερό συμπαθής τάξη) με την λογική της οικονομικής επιβάρυνσης του κοινωνικού συνόλου !!! :wave2: :beer:

zephyr1
14/11/2007, 15:52
Για αυτους (http://www.youtube.com/watch?v=cQ9JKa_K3ko) , τι χωρο θα φτιαξουνε?:look:

:mad:

:lol:

SeNNinhA
14/11/2007, 15:52

MikeG
14/11/2007, 15:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Για αυτους (http://www.youtube.com/watch?v=cQ9JKa_K3ko) , τι χωρο θα φτιαξουνε?:look:

:mad:

Έχουμε εδώ στη Κρήτη σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά, & όχι μόνο, χώρους :smokin: :a44:

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι πάντα είμαστε μπροστά από την εποχή μας!! :alien:

OldMan
14/11/2007, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Μπα, τώρα κοιτάμε ποιο είναι το σωστό και πρέπον? Μήπως επειδή σε λίγο πια δεν θα έχετε καμία επιλογή? Φυσικό να ζητάτε τώρα πια δικαιοσύνη αφού είστε πια οι καταπιεσμένοι. Όταν είσαστε απο πάνω δεν άκουσα κανέναν σας να ζητά το ίδιο για να προστατέψει τους μη καπνιστές. Ούτε καν τους υπολογίζατε.
Οπότε ας περάσουν καμια 50αρια τουλάχιστον χρόνια με αυτό το σύστημα και μετά το συζητάμε για νέο πιο δίκαιο. Άσε μας που θα κάνεις και πλάκα.
Καθόλου δεν σας λυπάμαι αλήθεια.
Τα λες σε κάποον συγκεκριμμένα ή μας μπινελικώνεις όλους ??? :confused:

SeNNinhA
14/11/2007, 15:58

OldMan
14/11/2007, 16:01
Απαντούσα στον el_hymador αλλα ισχύει και όλους τους καπνιστές που γκρινιάζουν με τα νέα μέτρα
Γιάννη, μάλλον είσαι "φορτωμένος" - πολύ πιθανόν δίκαια - και θα πάει στις Διαμάχες το θέμα...

(όπως και να έχει, καλύτερα να τεκμηριώνεις να γραφόμενά σου παρά να φαίνεται ότι βγάζεις απωθημένα...) :beer:

el_hymador
14/11/2007, 16:13
Μπα, τώρα κοιτάμε ποιο είναι το σωστό και πρέπον? Μήπως επειδή σε λίγο πια δεν θα έχετε καμία επιλογή? Φυσικό να ζητάτε τώρα πια δικαιοσύνη αφού είστε πια οι καταπιεσμένοι. Όταν είσαστε απο πάνω δεν άκουσα κανέναν σας να ζητά το ίδιο για να προστατέψει τους μη καπνιστές. Ούτε καν τους υπολογίζατε.

Οπότε ας περάσουν καμια 50αρια τουλάχιστον χρόνια με αυτό το σύστημα και μετά το συζητάμε για νέο πιο δίκαιο. Άσε μας που θα κάνεις και πλάκα.

οκ φιλαρακι σε παρακαλω να μην ξανακυκλοφορησεις με το DT σου καθοτι δεν ανεχομαι την μυρωδια του διχρονολαδου και στην τελικη τα διχρονα υπερβαινουν κατα πολυ τις θεσπισμενες απο την ΕΕ προδιαγραφες περι εκπομπης ρυπων.

Δεν φταιω σε τιποτα να αναπνεω την καρκινιλα απο την εξατμιση του...

θελω να το σεβαστεις αυτο...εκτος και αν σε βολευει η μεχριο τωρα κατασταση οπου κανεις δεν σου απαγορευει να κυκλοφορεις με το διχρονο....τι περιμενεις; να απαγορευσουν την κυκλοφορια τους; ....τετραχρονο παρακαλω και μονο Euro3...

α ναι, και το TL σου ειναι εξαιρετικα ενεργοβορο καθοτι V2...σε παρακαλω να περισορισεις την κυκλοφορια με αυτο επισης :D

Οταν σεβαστεις αυτα τα αιτηματα μου, εγω θα κοψω το καπνισμα...:wave2:

SeNNinhA
14/11/2007, 16:31

tai
14/11/2007, 17:38
el_hymador

Μην το κόψεις το κάπνισμα. Τώρα πια, και μελλοντικά ακόμη πιο πολύ, ΕΣΥ θα είσαι που θα ζορίζεσαι. Εγώ και οι υπόλοιποι μη καπνιστές είμαστε από πάνω πια ευτυχώς!!!στο Ελλάντα εισαι ακόμα μειοψηφία και απλά φωνάζεις (καλά κάνεις) για να ακούσουν οι πολλοί

Old man

Μπορεί να βγάζω κάποια επιθετικότητα αλλα δεν μπορώ άλλο να ακούω τους καπνιστές να κόπτωνται και να χτυπιούνται πια για δικαιοσύνη όταν δεν τους ενδιέφερε αυτή καθόλου πριν τα νέα μέτρα. Και ας φωνάζουν σαν τα παιδάκια που τους πήραν την πιπίλα, αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι θα πρέπει και να συμμεριστώ τις απόψεις τους και να φωνάζω μαζί τους για το δίκαιο του αιτήματός τους.

Η αλήθεια είναι οτι πράγματι θέλω να αρχίσει να τσούζει το θέμα αρκετά και για πολύ καιρό για να καταλάβουν πόσο ανίμποροι αισθανόταν οι άλλοι πριν. Τουλάχιστον ακόμη και έτσι ζημιά στην υγεία τους δεν δημιουργείται όπως έκαναν εκείνοι.

το οτι πριν αρχίσουν να μιλάνε κάποιοι για τα δικαιώματα του άκαπνου ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ-ΜΕ οτι κάνει κακό το θυμάσαι?
Το οτι την συγκεκριμένη στιγμή το συγκεκριμένο θέμα σε συμφέρει και εύχεσαι να υπάρξει σκληρή καταπίεση και στέρηση ελεύθερων επιλογών σε αυτούς που καπνίζουν, σε κάνει αισιόδοξο για το αύριο, όταν για το Χ θέμα που ΔΕΝ θα σε συμφέρει κάποιος που του ΈΔΩΣΕΣ ΕΣΥ το δικαίωμα να καταπιέζει, σου στερήσει την ελεύθερη επιλογή?

φίλε οταν κάποιους τους πηδάνε και εσύ χειροκροτάς, μην περιμένεις στον δικό σου βιασμό βοήθεια. Χειροκρότημα θα έχεις :wave2:
και ξανα λέω
να μην αφήνουν οι καπνιστές ΚΑΝΕΝΑΝ να βλάπτετε απο την κάπνα του.
να καπνίζουν σε ξεχωριστό ή με επαρκή αερισμό χόρο.
Αλλα, όλοι μαζί, να εμποδίσουμε τον κάθε μαλάκα να αποφασίζει για μάς. Να εμποδίσουμε την στέρηση ελεύθερων επιλογών όσο 'δίκαια' και άν φαίνεται να είναι!!!

:cool:

argi6argi
14/11/2007, 18:50
και ξανα λέω
να μην αφήνουν οι καπνιστές ΚΑΝΕΝΑΝ να βλάπτετε απο την κάπνα του.
να καπνίζουν σε ξεχωριστό ή με επαρκή αερισμό χόρο.
Αλλα, όλοι μαζί, να εμποδίσουμε τον κάθε μαλάκα να αποφασίζει για μάς. Να εμποδίσουμε την στέρηση ελεύθερων επιλογών όσο 'δίκαια' και άν φαίνεται να είναι!!!
:cool: Και χρειαζόταν να προαναγγελθεί νόμος για να το καταλάβουν οι καπνιστές αυτό; Προσωπικά δεν νομίζω οτι υπάρχει χώρος με επαρκή αερισμό ώστε να μην ενοχλεί τους μη καπνιστές. Απλά δεν μας πιάνει ο λαιμός μας...
Καλώς ή κακώς έτσι που μεγαλώσαμε, δεν μας έμαθε κανείς οτι το κάπνισμα εκτός οτι κάνει κακό στην υγεία (και γούστο σου, καπέλο σου, όσον αφορά τον εαυτό σου) ΕΝΟΧΛΕΙ (ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ) ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ.
Δυστυχώς για να συνέλθουμε θέλουμε απαγορεύσεις, που όταν πραγματοποιούνται μας ενοχλεί που μας απαγορεύουν...

Με λίγα λόγια, όπως έλεγε και ο Ψάλτης, Σπεσιαλιτέ μας, Βραστό νερό...

Πάντως στην Αμερική που ήμουν και ισχύει ο νόμος, δεν άκουσα κανέναν να παραπονιέται. Ίσως το μόνο που μου άρεσε εκεί.

zireous
14/11/2007, 19:54
Εκεί που απαγορεύεται το κάπνισμα οι καπνιστές ενοχλούνται αλλά δεν ακούγεται από τα μέσα η φωνή τους.

Είναι σπάσιμο το να σου επιβάλλουν τι να κάνεις σε δημόσιους χώρους, και γενική απαγόρευση σημαίνει ότι οι καπνιστές τρέχουν πανικόβλητοι ή είναι τσαντισμένοι από την έλλειψη νικοτίνης...

Θυμάμαι παλιότερα ότι μια αμερικάνικη αεροπορική εταιρία για να τη σπάσει στο αντικαπνιστικό καθεστώς εξυπηρετούσε μόνο καπνιστές... :D

Όταν κάπνιζα -εκτός από τα μαύρα χρόνια που είμουνα αντιδραστικό στοιχείο-, πάντα τσέκαρα για μη καπνιστές ή παιδιά τριγύρω και αναλόγως ή δεν άναβα ή δε πέταγα καπνό καταπάνω τους τουλάχιστον.

Η επιλογή του να κόψει κανείς το τσιγάρο (ή άλλα πράγματα όπως πχ την ηρωίνη, το τάβλι, το ίντερνετ, ή τις σούζες με το 750 μπας γλιτώσει κάνα δισκάκι κλπ) είναι προσωπική -έτσι το βλέπω. Το να μπαίνει ο κρατικός μηχανισμός στο τριπάκι να απαγορεύει γενικά είναι ύποπτο.

Πολλοί φίλοι μου καπνίζουν -μέσα σε αυτούς και η κοπελιά μου-, πολλές φορές πήζω σε κλειστούς χώρους με χάλια εξαερισμό και τα ρούχα μου βρωμάνε, αλλά δε βαριέσαι δεν μπαίνω στη διαδικασία να γίνω τελείως ρατσιστής με τέτοιες λεπτομέρειες. Πράττω ανάλογα με τα κέφια μου, και μερικές φορές μια τάση νικοτινίασης με βγάζει έξω από μπαράκια νωρίτερα...

Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά προβλήματα γύρω μας από το συγκεκριμένο, που στη τελική με το να επιλέγεις μέρη με καλύτερο εξαερισμό ή για μη καπνιστές, ή καπνιστές φίλους με κατανόηση λύνεται εύκολα.

Πχ, το αλκοόλ όπως είπατε παραπάνω είναι νόμιμο (άσε τι μπόμπα θα πιεις μέχρι να τη ψάξεις και να μάθεις να πίνεις, άν μάθεις), η παρανομία σε συγκεκριμένα drugs τα κάνει πολύ ελκυστικά σε ηλικίες που είναι εύκολο να τους αφήσουν κουσούρια, και η ανεργία είναι μια άγνωστη λέξη για αυτούς που ψηφίζουν αντικαπνιστικές τροπολογίες ενώ οι ίδιοι πίνουν στην υγειά μας τα άντερά τους και είναι σε θέση να αγοράσουν καινούρια συκώτια ή να απεξαρτηθούν σε πολυτελή θέρετρα με τα φράγκα που βγάζουν στη πλάτη μας...

Θές ηθικό δίδαγμα;

Το τσιγάρο -μετά από 4 χρόνια που το έκοψα- το θεωρώ ύστατη μαλακία, άμα θες να δεις γιατί το λέω αυτό, δοκίμασε να το κόψεις.

Όχι όμως επειδή στο απαγόρεψε κάποιος, κάντο για πάρτη σου...

Ας κάνω ένα τώρα, ένα το χρόνο δε με χαλάει...

:a47: :lol:

tai
14/11/2007, 20:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από argi6argi
Και χρειαζόταν να προαναγγελθεί νόμος για να το καταλάβουν οι καπνιστές αυτό; Προσωπικά δεν νομίζω οτι υπάρχει χώρος με επαρκή αερισμό ώστε να μην ενοχλεί τους μη καπνιστές. Απλά δεν μας πιάνει ο λαιμός μας...
Καλώς ή κακώς έτσι που μεγαλώσαμε, δεν μας έμαθε κανείς οτι το κάπνισμα εκτός οτι κάνει κακό στην υγεία (και γούστο σου, καπέλο σου, όσον αφορά τον εαυτό σου) ΕΝΟΧΛΕΙ (ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ) ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ.
Δυστυχώς για να συνέλθουμε θέλουμε απαγορεύσεις, που όταν πραγματοποιούνται μας ενοχλεί που μας απαγορεύουν...

η ενδιάμεση φάση του να το κάνουμε με την δική μας ελεύθερη βούληση δεν παίζει βρε προσκηνημένε:a22:

πέρα απο την πλάκα, το θέμα δεν είναι αν πρέπει να υπάρξει προστασία για αυτούς που δέν καπνίζουν
ΑΛΛΑ
δεν πρέπει να αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ να μας βάλει σε 'μαντρί' για το καλό μας.:D

Πάντως στην Αμερική που ήμουν και ισχύει ο νόμος, δεν άκουσα κανέναν να παραπονιέται. Ίσως το μόνο που μου άρεσε εκεί.

εδω δεν διαμαρτυρήθηκαν που του έκατσε στον σβέρκο άνθρωπος που καταψήφισαν
δεν μιλάνε οταν μαζεύουν του νεκρούς απο πόλεμο χωρίς σοβαρή δικαιολογία
δεν επαναστατούν οταν μετά το 'κατρίνα' συμπολίτες τους πεινάγανε παιδιά ψοφάγανε στο κρύο και τα αφεντικά (μπους)τους παίζανε γκολφ
θα αντιδράσουν για μια ψιλο απαγόρευση???

el_hymador
15/11/2007, 10:51
el_hymador

Μην το κόψεις το κάπνισμα. Τώρα πια, και μελλοντικά ακόμη πιο πολύ, ΕΣΥ θα είσαι που θα ζορίζεσαι. Εγώ και οι υπόλοιποι μη καπνιστές είμαστε από πάνω πια ευτυχώς!!!

για το DT δεν μου απαντησες παντως, θα σεβαστεις το δικαιωμα μου να μην επιβαρυνεις τοσο πολυ το περιβαλλον με το διχρονο, η θα συνεχισεις να κυκλοφορεις γραφοντας με στα @@ σου;

:D

tzarot
15/11/2007, 11:33
Τελικά εμείς οι έλληνες είμαστε απίθανοι. Δεν πιανόμαστε, ότι και να μας κάνεις καλό, κακό ότι και νάναι πάντα θα διαμαρτυρόμαστε.

Το πρόβλημά μας είναι οι "απαγορεύσεις"? Μα καλά τόσο γκαβούλιακες είμαστε που διαμαρτυρόμαστε για τις όποιες απαγορεύσεις που μας θέτουν π.χ.για το κάπνισμα, και δεν αντιδρούμε μπίτ για τους καργίοληδες τους καπνοβιομήχανους που μας έχουν γαμήσει τη χώρα και έχουν θυσσαυρίσει πάνω στα χιλιάδες θύματα του εμπορεύματός τους. Και μην ακούσω τίποτε για ελευθερίες δημοκρατίες και λοιπές μαλακίες.

Άμα είστε ελεύθεροι και μάγκες και δεν ξέρω και τι άλλο ρε, ξεκαβουκωθείτε και αντιδράστε κόβοντας το γαμοτσίγαρο. Αλλιώς τουμπεκί κα μην μου κουνιέστε, γιατί όχι μόνο ελεύθεροι δεν είστε αλλά και ούτε και ποτέ θα γίνετε όσο θα είστε εξαρτημένοι απο κάτι τόσο γελοίο όσο ο εθισμός σε μία συνήθεια.

Και sorry αν ακούγομαι κάπως αλλά καταλάβετέ το, μερικοί σας θέλουν πρόβατα. Μην κουβαλάτε νερό στον μύλο τους κάνοντας αυτό ακριβώς που θέλουν.

Και για όσους ξέρουν απο ιστορία, θυμηθείτε πως ο Καποδίστριας έφερε την πατάτα (ναι την πατάτα ή αλλιώς γεώμηλο) στην Ελλάδα και έκανε τους έλληνες να αρχίσουν να την τρώνε. Απλά έβαλε δύο φρουρούς στην πόρτα της αποθήκης με το πρώτο φορτίο και "απαγόρευσε" την είσοδο στους πάντες...

SeNNinhA
15/11/2007, 11:38

Tai

α) Θεωρούμαστε ακόμη μειοψηφία βέβαια διότι δεν εφαρμόζονται (όπως πάντα οι νόμοι) αλλα τουλάχιστον έχουμε τον νόμο με το μέρος μας και όταν φωνάξουμε έρχονται τα πραγματα στην θέση τους αναγκαστικά. Απλά θα πρέπει να έχουμε την όρεξη να φωνάξουμε τις περισσότερες φορές.

β) Είναι πάνω από 60-70 χρόνια που είναι γνωστες οι συνέπειες του τσιγάρου και του καρκίνου του λάρυγγα και των πνευμόνων. Απλά ηθελημένα ο κόσμος έκανε τον τρελό και δεν ήθελε να παραδεχτεί την αλήθεια με την συνδρομή βέβαια των καπνοβιομηχανιών στην αντίληψη αυτή. Άρα το οτι δεν ξέρατε δεν ευσταθεί ειδικά όταν μιλάς για άτομα έως 40 ετών. Εαν μιλάς για τον παπού μου τότε ούτως ή άλλως είναι αργά να του αλλάξεις συνήθειες.

γ) Το να φτάσει μια κοινωνία κατα βάση ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ να εκδόσει τόσο αυστηρούς νόμους κατά της (αρχικά τουλάχιστον) πλειοψηφίας των πολιτών της σημαίνει οτι τα πράγματα είχαν ξεφύγει κατα πολύ. Και απο που ξέφυγαν αυτά? Απο τους μη καπνιστες? Από τους καπνιστές. Ναι φυσικά και πάνε να ξεφύγουν προς το άλλο άκρο αλλα έτσι είναι αυτά. Όταν καταπιέζεις κάποιον πέρα από τα όρια τότε μόλις σηκώσει κεφάλι θα σου πάρει με την μια το δικό σου κεφάλι χωρίς να σε ρωτήσει. Κακό βέβαια και αυτό αλλα είναι φυσική συνέπεια. Και τι κάνετε (οι καπνιστές) για να μην φτάσουν τα πράγματα μέχρις εδώ? Βλέποντας προς τα που πηγαίνει η εξέλιξη των πραγματων στο εξωτερικό και όντας αρκετά χρόνια πιο πίσω στο εσωτερικό, με πολύ ελαστικούς νόμους προς το παρόν, των οποίων η εφαρμογή όχι μόνο δεν θίγει τους καπνιστές αλλα εξακολουθεί να καταπιέζει τους μη καπνιστές, τι κάνουν οι καπνίζοντες? Αντί να συμορφωθούν και να σέβονται τους μη καπνιστές, εξακολουθούν να εκμεταλεύονται την κακή εφαρμογή του νόμου και να τους περιφρονουν (οι πλειοψηφία των καπνιστών όχι όλοι βεβαια). Και αφού εσείς οι ίδιοι οι καπνιστές δεν θέλετε να δείξετε σωστή διαγωγή και παιδεία με πιο χαλαρά συστήματα πως ζητάτε από όλους εμάς που εξακολουθείτε να καταπατάτε τα δικαιώματά μας, να ταχτούμε υπέρ σας για την προάσπιση των δικών σας δικαιωμάτων? Λίγο τρελό δεν ακούγεται?

δ) Μέχρις στιγμής δεν έχει αρθεί ο δικός μου βιασμός οπότε δεν μπορώ να ενδιαφερθώ για τον μελλοντικό βιασμό του άλλου που με βιάζει αυτή την στιγμή. Ισα ίσα που αφού ο ίδιος δεν σταματάει την πραξη του και πρέπει για να το κάνει να του το επιβάλουν δια της βίας, όταν θα έρθει αυτή η στιγμή εγώ θα είμαι από έξω και θα γελάω. Όχι γιατί θα το βρίσκω σωστό αλλα διότι έτσι πρέπει να γίνει σε κάποιον που είχε όλες τις ευκαιρίες να σεβαστεί τον συνάθρωπό του αλλα αδιαφόρησε και τις πέταξε χρησιμοποιώντας τον νόμο του ισχυρού.

Μην ζητάτε λοιπόν να σας λυπηθούμε. τουλάχιστον όχι ακόμη. Σε καμια 50αρία τουάχιστον χρόνια θα το ξανασκεφτούμε.

makis206
15/11/2007, 11:47
Προχτές καθόμουν σε μια καφετέρια στον εξωτερικό χώρο και δίπλα μου έκατσε μια τριμελής οικογένεια με το παιδάκι να είναι περίπου 1 χρόνου, με το που βολεύτηκαν με το καρότσι και τις καρέκλες επικεντρώθηκα στον καπνό απ'το τσιγάρο μου τον οποίο ο αέρας οδηγούσε προς την αντίθετη κατεύθυνση και συνέχισα την κουβέντα που άφησα στη μέση αφού δεν τους ενοχλούσα με τον καπνό μου.

Αφαιρέθηκα με την κουβέντα μέχρι που κάποια στιγμή ο πατέρας με σκούντηξε και μου είπε για τον καπνό που πάει κατευθείαν στο πρόσωπο του μωρού ενώ δεν το είχα παρατηρήσει κι αμέσως τό'σβησα, ήταν ευγενέστατος κι όταν με είδε να το σβήνω μου είπε "μα προς Θεού δεν είπα να το σβήσεις" και κάτι τέτοια.

Δεν έχει νόημα ο διάλογος που κάναμε αυτή τη στιγμή αλλά έχει μεγάλη σημασία ότι τον κατάλαβα και με κατάλαβε, στο φινάλε δεν έχασα και τίποτα που δεν κάπνισα για μια ώρα μέχρι να φύγουν από δίπλα.

Μπορούμε να συνυπάρξουμε και χωρίς βιτρίνες, και σε εξωτερικούς αλλά και σε εσωτερικούς χώρους και δεν χρειάζεται να είναι κανείς από μας δαχτυλοδεικτούμενος..

mats8282
15/11/2007, 12:02
Εγω πιστευω οτι πρεπει να πιεσουνε τις καπνοβιομηχανιες για τσιγαρα με καθολου ή ελαχιστη χρηση χημικων. Ο καπνος απο μονος του δεν ειναι τοσο επιβλαβης.

Επισης να θυμισω στους υποστηρικτες των απαγορευσεων οτι ακριβως με το ιδιο σκεπτικο θελουνε να βαλουνε οριο στην ιπποδυναμη των μοτο.Μια αλλη προταση ειναι οτι ειμαστε εκτεθιμενοι οποτε να απαγορευτουνε ολοκληρωτικα.Και πρωτα στην Ελλαδα που δεν εχουμε οδικη παιδεια.

Α και τα αυτοκινητα επισης.

Και τα κινητα.

Και τα μεταλλαγμενα φαγητα

Να απαγορευσουμε επεισης τις βιομηχανιες,ειδικα ΗΠΑ και Κινα.Μολυνουν παρα πολυ.

Και τα αθληματα.Τραυματιζονται συχνα.

Για να τελειωνουμε να μπουμε σε κλουβια.-

grigorisr1
15/11/2007, 12:10
δε το απογορευουν τελειος λεω εγω το καπνισμα μαλακιες

ι να το κανουν αλλιως αμα θες να καπνισεις καπνιζε σπιτι σου εμεις τι σε φταιμε να μας πνιγεις με το καπνο σου :confused:

παραπονιουνται ολοι μετα λεφτα δεν εχουνε αλλα 2 πακετα τσιγαρα στι τσεπη τους καθε μερα εχουνε :evil:

makis206
15/11/2007, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
δε το απογορευουν τελειος λεω εγω το καπνισμα μαλακιες
ι να το κανουν αλλιως αμα θες να καπνισεις καπνιζε σπιτι σου εμεις τι σε φταιμε να μας πνιγεις με το καπνο σου :confused:
παραπονιουνται ολοι μετα λεφτα δεν εχουνε αλλα 2 πακετα τσιγαρα στι τσεπη τους καθε μερα εχουνε :evil:

Γρηγόρη γυρνάμε πίσω την κουβέντα και με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να ξαναπούμε σε σένα:

"δε τις απογορευουν τελειος λεω εγω τις ελεύθερες Ακράπες μαλακιες

ι να τις κανουν αλλιως αμα θες να κανεις βόλτες μέσα στο σπιτι σου εμεις τι σε φταιμε να μας πνιγεις με τον καρκίνο σου :confused:

παραπονιουνται ολοι μετα λεφτα δεν εχουνε αλλα 2 Ακράπες των 1000+ευρώ εχουνε :evil: "

:winka:

el_hymador
15/11/2007, 12:20
Αφού θέλεις να συνεχίσεις σε αυτό το ύφος να σου απαντήσω:

Θα συνεχισω να κυκλοφορώ το DT μέχρι να βγεί νόμος που θα μου απαγορεύει να το κάνω όπως και εσείς το τσιγάρο. Μέχρι τότε θα σε γράφω κι εγώ στα @@ μου όπως εσύ τους μη καπνιστές μέχρι τώρα.

Ευχαριστημένος με την απάντηση?

Αρα λοιπον περιμενουμε την νομοθεσια και τους νομοθετες να καθορισουν τον τροπο με τον οποιο ζουμε...

και αφου λοιπον δεν αντιλαμβανεσαι τις επιπτωσεις που εχουν οι ρυποι του διχρονου κινητηρα και εκμεταλευεσαι το γεγονος οτι ο νομος σε αφηνει να το χρησιμοποιεις γιατι μας ζαλιζεις λεγοντας οτι εμεις δεν σε σεβομαστε;

τωρα να σου απαντησω στο ιδιο στυλακι; (αν και δεν ασπαζομαι αυτον τον τσαμπουκαλεμενο τροπο) ναι, και εσυ θα αναπνεεις τον καπνο μου σε μαγαζια, εστιατορια και οπου αλλου επιτρεπεται το καπνισμα...αν σε ενοχλει, μην πεις στον κοπο να με κανεις να καταλαβω...μου το επιτρεπει ο νομος!

βλεπεις λοιπον οτι οι νομοι (προτιμω το κανονες) δεν μπορουν να επιτρεπουν ουτε απολυτη ελευθερια, ουτε απολυτη απαγορευση...το ιδιο φασιστικο ειναι και το ενα και το αλλο.

Η λυση βρισκεται καπου στην μεση και αυτο λεω απο την αρχη αυτου του thread...

Συγκεκριμενοι χωροι καπνιζοντων, οχι καθολικες απαγορευσεις...τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβει κανεις;

Ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα με την υπερβολικη ταχυτητα ...απαγορευεται στον δρομο (και καλα κανει) αλλα επιτρεπεται στις πιστες....πως θα σου φαινοταν να βγει ενας χαρτογιακας και να νομοθετησει οριο ταχυτητας 120χ.α.ω. ακομα και μεσα στις πιστες; γελοιο δεν ακουγεται;

mats8282
15/11/2007, 12:27
Αρα λοιπον περιμενουμε την νομοθεσια και τους νομοθετες να καθορισουν τον τροπο με τον οποιο ζουμε...

και αφου λοιπον δεν αντιλαμβανεσαι τις επιπτωσεις που εχουν οι ρυποι του διχρονου κινητηρα και εκμεταλευεσαι το γεγονος οτι ο νομος σε αφηνει να το χρησιμοποιεις γιατι μας ζαλιζεις λεγοντας οτι εμεις δεν σε σεβομαστε;

τωρα να σου απαντησω στο ιδιο στυλακι; (αν και δεν ασπαζομαι αυτον τον τσαμπουκαλεμενο τροπο) ναι, και εσυ θα αναπνεεις τον καπνο μου σε μαγαζια, εστιατορια και οπου αλλου επιτρεπεται το καπνισμα...αν σε ενοχλει, μην πεις στον κοπο να με κανεις να καταλαβω...μου το επιτρεπει ο νομος!

βλεπεις λοιπον οτι οι νομοι (προτιμω το κανονες) δεν μπορουν να επιτρεπουν ουτε απολυτη ελευθερια, ουτε απολυτη απαγορευση...το ιδιο φασιστικο ειναι και το ενα και το αλλο.

Η λυση βρισκεται καπου στην μεση και αυτο λεω απο την αρχη αυτου του thread...

Συγκεκριμενοι χωροι καπνιζοντων, οχι καθολικες απαγορευσεις...τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβει κανεις;

Ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα με την υπερβολικη ταχυτητα ...απαγορευεται στον δρομο (και καλα κανει) αλλα επιτρεπεται στις πιστες....πως θα σου φαινοταν να βγει ενας χαρτογιακας και να νομοθετησει οριο ταχυτητας 120χ.α.ω. ακομα και μεσα στις πιστες; γελοιο δεν ακουγεται;

:beer:

grigorisr1
15/11/2007, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γρηγόρη γυρνάμε πίσω την κουβέντα και με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να ξαναπούμε σε σένα:

"δε τις απογορευουν τελειος λεω εγω τις ελεύθερες Ακράπες μαλακιες

ι να τις κανουν αλλιως αμα θες να κανεις βόλτες μέσα στο σπιτι σου εμεις τι σε φταιμε να μας πνιγεις με τον καρκίνο σου :confused:

παραπονιουνται ολοι μετα λεφτα δεν εχουνε αλλα 2 Ακράπες των 1000+ευρώ εχουνε :evil: "

:winka:

ρε σ το ιδιο ειναι 10 ατομα με ακραπες και το ιδιο 23432342342342 ατομα που καπνιζουν εδω απο τιν 6η δημιτικου εχουνε αρχισει να καπνιζουν... :rolleyes:

makis206
15/11/2007, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
ρε σ το ιδιο ειναι 10 ατομα με ακραπες και το ιδιο 23432342342342 ατομα που καπνιζουν εδω απο τιν 6η δημιτικου εχουνε αρχισει να καπνιζουν... :rolleyes:

Α ωραία, να καπνίζω λοιπόν εγώ αβέρτα όσο και όπου γουστάρω και βάλτε τους υπόλοιπους καπνιστές στην καραντίνα..:rolleyes:

Α αφήστε μου και τον χυμαδώρ για παρέα :lol:

el_hymador
15/11/2007, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Α αφήστε μου και τον χυμαδώρ για παρέα :lol:

:a07: :blush:

makis206
15/11/2007, 12:58
:a07: :blush:

Με πιμί γιατί βλέπει ο ΝτιμΧίος :eyepop:

SeNNinhA
15/11/2007, 16:55

OldMan
15/11/2007, 17:02
... τρίψτο στα μούτρα σου ... ...ή βλακας είσαι ή ισχυρογνώμων...
Ρε Γιάννη ... :smokin:

(μπορεί να έχεις τα όσα μύρια με τους καπνιστές, αλλά ο el-hymador δεν σε μπινελίκωσε ...)

Σας κάνει επιθετικούς το γλυκάνισο ... :wave2:

SeNNinhA
16/11/2007, 15:13

el_hymador
16/11/2007, 15:40
Αυτό είναι η δική σου και γενικά η των καπνιστών φιλοσοφία και όχι η δική μου οπότε τρίψτο στα μούτρα σου

Δεν έκανες κάν τον κόπο να διαβάσεις το κειμενάκι που απαντούσα στον Tai. Η΄ ακόμη χειρότερα, εαν το διάβασες, δεν κατάλαβες τι λέει. Οπότε δεν θα κάνω τον κόπο να σε ξανασχολιάσω διότι ή βλακας είσαι ή ισχυρογνώμων. Για κάτι τέτοιους τύπους είναι που πάιρνει η μπαλα και τους σωστούς και κλαίγονται μετά όλοι όπως τώρα. Αν θέλεις μπορείς να απαντήσεις αιτιολογημένα και με επιχειρήματα στα γ) και δ) της προηγούμενης απάντησής μου για να δω οτι μπορείς και να σκέπτεσαι εκτός από το να διαμαρτήρεσαι όταν θίγεσαι (και μόνο τότε)

OldMan
17/11/2007, 10:16
Είσαι λίγο άδικος μαζί μου αλλα αφού ενοχλώ το σταματώ εδώ.
Πλάκα μας κάνεις τώρα, υποθέτω....:look:

Και άδικος να είμαι, δεν έχει καμία σχέση με την συνέχεια της κουβέντας ..!!!

Και δεν τίθεται κανένα ζήτημα "ενόχλησης" !!!
(απλά σου επισημαίνω ότι, κατά την γνώμη μου, είσαι - μάλλον αδικαιολόγητα, βάσει της συζήτησης πάντα - αρκετά εριστικός...) :wave2: :beer:

TROOPER
17/11/2007, 12:07
...................

sorry για την παρεμβαση αλλα επιτιθεσαι πρωτος σε ενα ατομο που λεει οτι το σωστο ειναι, να μην ενοχλουν ουτε οι μεν τους δεν ουτε οι δεν τους μεν, και αυτη την επιθεση την κανεις με το προσχημα οτι τοσα χρονια δε δινατε μια για τη παρτυ μας ε και τωρα δε δινουμε και εμεις μια για σας.

1.επιτιθεσαι προσωπικα στον χυμαδορ χωρις να γνωριζεις αν εδινε μια για παρτυ σας η αν σας εγραφε.
2.αν σας εγραφε και τωρα τον γραφετε και εσεις...una fatsa una ratsa !!!τπτ δε σας κανει ανωτερους ανθρωπους με το να μη καπνιζεται αν επιδικνυεται τετοια συμπεριφορα.αρα δε βρισκω το λογο να μαχεστε να κρατηθητε στη ζωη με τετοιο παθος.
3.λεει το λογικο και επιτιθεσαι.
4.σου το ειπανε και αλλοι.μηπως πρεπει να ξαναδιαβασεις τι εγραψες στο θρεντ για να καταλαβεις οτι εισαι επιθετικος και εριστικος???

5.δε σου τη λεω και πιστεψε με δεν εχω διαθεση αντιπαραθεσης.αν με εβλεπες θα το καταλαβαινες αλλα επειδη μεσω του νετ μπορει να παρεξηγηθουμε, για αυτο στο γραφω !!!απλα σου μιλαω με χαμογελο.

SeNNinhA
17/11/2007, 17:19

SeNNinhA
17/11/2007, 17:28

SeNNinhA
17/11/2007, 17:32

TROOPER
17/11/2007, 17:43
κοιτα λιιιιιγο καλυτερα....

Μέχρι πρόσφατα που δεν υπήρχε κανένας περιορισμός ή ακόμη και σήμερα στην Ελλάδα που οι περιορισμοί δεν εφαρμόζονται, είνα καλά που οι μη καπνιστές τρώμε θέλουμε δεν θέλουμε τον καπνό στην μούρη? Αυτό δεν ήταν και παραμένει καταπίεση?

Τουλάχιστον αυτή η καταπίεση που μιλάτε τουλάχιστον δεν σας προκαλεί σοβαρές βλάβες στην υγεία σας. Σε λίγο θα απαγορευθεί και το κάπνισμα στους δημόσιους εξωτερικούς χώρους.

ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ καπνίστε όσο θέλετε. Κάντε το και τεκέ.

Έτσι, έτσι, ............... εμείς πάντως δεν σας λυπόμαστε γιατί όσο ήσασταν ελεύθεροι να κάνετε ότι θέλετε δεν δίνατε δεκάρα για κανένα.

Έχει τύχει σε net-cafe να κάνω παρατήρηση σε τυπο που κάπνιζε μανιωδώς να το μειώσει λίγο διότι γύρω του είχε 14χρονα παιδιά και μόνο που δεν με έδειρε.

Ετσι, έτσι, .... .... ....

αυτο ειναι το πρωτο σου ποστ και δεν απαντας σε κανεναν.

χολη που βγαζουν οι ακαπνοι!

ρε παλικαρια διαβαζετε καθολου αυτα που γραφω η λετε οτι....σας καπνισει;:lol:

ΕΙΠΑΜΕ!

Καλως να οριοθετηθουν χωροι για τους καπνιζοντες ...πολυ σωστα!!!

Με την καθολικη απαγορευση εχω προβλημα!!

καντε ενα τσιγαρο να ηρεμησετε ρε σεις :lol:

αυτο ειναι ενα ποστ του ελ που δεν απανταει επισης σε κανεναν.ειναι μετα το δικο σου ποστ.δεν υπαρχουνε quote.

εδω ειναι αλλο ενα δικο σου ποστ που επισης δεν απαντας σε κανεναν συγκεκριμενα.

κοιτα τωρα τι τροπη περνει η κουβεντα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τα λες σε κάποον συγκεκριμμένα ή μας μπινελικώνεις όλους ??? :confused:

ρωταει εσενα ο old!!!εχει κανει quote σε σενα!!!!

και εδω ειναι η απαντηση σου.......................

Απαντούσα στον el_hymador αλλα ισχύει και όλους τους καπνιστές που γκρινιάζουν με τα νέα μέτρα

αρα καπου εδω παραδεχεσαι οτι εξ αρχης με τον ελ τα ειχες και εκει απευθυνοσουν.απο εκει και περα και ο ελ γινεται εριστικος μαζι σου απαντωντας σε δικα σου ποστ.

ολα αυτα στα εγραψα για να καταλαβεις που προκαλεσες και μονο!!!

τελος και απο μενα.

SeNNinhA
17/11/2007, 18:05

TROOPER
17/11/2007, 18:17
Στον Tai γιατί απαντώ σε άλλο ύφος? Μήπως επειδή είναι διαφορετικό και το δικό του ύφος? Σοβαρευτήτε.

η γιατι δεν διαβασες αυτο και νομιζεις οτι εχει αλλο υφος:

η γιατι ξερεις οτι δε σε περνει???δε βρισκω αλλο λογο.